#sayajualonline Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sayajualonline and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
48 seconds
Average like
46.7
Average comment
0.9
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@victoriasecretmurah_shop Profile picture

@victoriasecretmurah_shop

Shah Alam, Malaysia

.
❗GIFT SET❗
.
Sesuai untuk hantaran atau as a gift untuk kawan/ gf/ isteri/ ibu korang. 😍
.
Ada 5 botol dalam set ni. Setiap botol 75ml. Scents yg ada dalam box ni :
- Pure Seduction
- Dream
- Coconut Passion
- Love Spell
- Temptation
.
RM85 exclude postage
.
Nak order 👇
Whatsapp 0162809182 atau klik link di bio.
.
#victoriasecretmalaysia
#victoriasecretoriginal
#victoriasecretbodymist
#victoriasecretmurah
#victoriassecret
#perfumecollection
#perfumeshop
#perfume
#perfumes
#sayajual
#sayajualonline
#bazar
#bazarpaknil
#malaysia
#kl
#selangor
#melaka
#johor
#perak
#terengganu
#kelantan
#kedah
#penang

.
❗GIFT SET❗
.
Sesuai untuk hantaran atau as a gift untuk kawan/ gf/ isteri/ ibu korang. 😍
.
Ada 5 botol dalam set ni. Setiap botol 75ml. Scents yg ada dalam box ni :
- Pure Seduction
- Dream
- Coconut Passion
- Love Spell
- Temptation
.
RM85 exclude postage
.
Nak order 👇
Whatsapp 0162809182 atau klik link di bio.
.
#victoriasecretmalaysia 
#victoriasecretoriginal 
#victoriasecretbodymist 
#victoriasecretmurah 
#victoriassecret 
#perfumecollection 
#perfumeshop 
#perfume 
#perfumes
#sayajual 
#sayajualonline 
#bazar 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#kl 
#selangor
#melaka
#johor
#perak
#terengganu
#kelantan
#kedah
#penang
1 0 8 minutes ago
@solusi_hamil.pasutri Profile picture

@solusi_hamil.pasutri

RINDU BUAH HATI HADIR?
....
Sudah banyak pasangan yang membuktikannya
Ada yang 15 hari sudah ada tanda2
Ada yang 30 hari
ada juga yang 3 bulan.
Kami bimbing secara bertahap
Tahap I
Tahap II,
Tahap III
...
Terapi kami menggunakan Herbal Alami yg sudah terdaftar di BPOM.
Amaan... tanpa efek samping.
Natural... alami..
Ya... semua atas kehendak Allah. Ini salah satu ikhtiar.
Untuk konsultasi gratis clik link
👉 https://bit.ly/2oG5vdn
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers?

RINDU BUAH HATI HADIR?
....
Sudah banyak pasangan yang membuktikannya
Ada yang 15 hari sudah ada tanda2
Ada yang 30 hari
ada juga yang 3 bulan.
Kami bimbing secara bertahap
Tahap I
Tahap II,
Tahap III
...
Terapi kami menggunakan Herbal Alami yg sudah terdaftar di BPOM.
Amaan... tanpa efek samping.
Natural... alami..
Ya... semua atas kehendak Allah. Ini salah satu ikhtiar.
Untuk konsultasi gratis clik link
👉 https://bit.ly/2oG5vdn 
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline 
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers?
5 0 9 minutes ago
@thekitascarf Profile picture

@thekitascarf

BAWAL CORAK NEW DESIGN! 🔥
.
XKAN NAK USHA JE TIAP2 HARI? 👀
.
Apa yang BEST sgt bawal ni sampaikan berlambak2 kaktin dapat FEEDBACK BEST-BEST?! .
Xpercaya? Boleh usha di highlight ye untuk tengok gegadis cantik yang dah puas hati dengan bawal ni 😎
.
BAWAL CORAK YANG SESUAI UTK :
.
✔SPECKY sebab awning tetap senang bentuk! ✔TRAVELLER sebab minimal iron & anti kedut ✔STUDENT yang aktif seharian dgn aktiviti ✔MOMMIES sebab tudung ni senang urus.xsenget benget! ✔KERJA sebab korang akan cepat bersiap.Awning sgt senang bentuk!
.
🌼Bidang hampir 48.Boleh dilabuhkan sehingga bidang 50.
🌼Awning sangat senang bentuk
🌼Minimal iron
🌼Anti-starch
🌼Tidak jarang.Tidak perlu pakai inner neck!
🌼Kain tidak panas
🌼Corak menarik
.
🔥Sehelai hanya RM29.Combo 2 helai RM55.(exc postage)
🔥Harga yang sangat berpatutan dengan material yang berkualiti.
.
#bawal #bawalmurah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #bawalovers #bawalmudahbentuk #hijabtutorial #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilemurah #bawalcotton #pemborongtudung #kubangkerian #usmkk #husm #pasirputeh #kotabharu #kelantan #prestigehijab #kitascarflover #bawalchiffoncorak #bawalfloral #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyig #bawalplainmurah #bawalprinted #bawalplain

BAWAL CORAK NEW DESIGN! 🔥
.
XKAN NAK USHA JE TIAP2 HARI? 👀
.
Apa yang BEST sgt bawal ni sampaikan berlambak2 kaktin dapat FEEDBACK BEST-BEST?! .
Xpercaya? Boleh usha di highlight ye untuk tengok gegadis cantik yang dah puas hati dengan bawal ni 😎
.
BAWAL CORAK YANG SESUAI UTK :
.
✔SPECKY sebab awning tetap senang bentuk! ✔TRAVELLER sebab minimal iron & anti kedut ✔STUDENT yang aktif seharian dgn aktiviti ✔MOMMIES sebab tudung ni senang urus.xsenget benget! ✔KERJA sebab korang akan cepat bersiap.Awning sgt senang bentuk!
.
🌼Bidang hampir 48.Boleh dilabuhkan sehingga bidang 50.
🌼Awning sangat senang bentuk
🌼Minimal iron
🌼Anti-starch
🌼Tidak jarang.Tidak perlu pakai inner neck!
🌼Kain tidak panas
🌼Corak menarik
.
🔥Sehelai hanya RM29.Combo 2 helai RM55.(exc postage)
🔥Harga yang sangat berpatutan dengan material yang berkualiti.
.
#bawal #bawalmurah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #bawalovers #bawalmudahbentuk #hijabtutorial #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilemurah #bawalcotton #pemborongtudung #kubangkerian #usmkk #husm  #pasirputeh #kotabharu #kelantan #prestigehijab #kitascarflover #bawalchiffoncorak #bawalfloral #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyig #bawalplainmurah #bawalprinted #bawalplain
0 0 10 minutes ago
@thekitascarf Profile picture

@thekitascarf

BAWAL CORAK NEW DESIGN! 🔥
.
XKAN NAK USHA JE TIAP2 HARI? 👀
.
Apa yang BEST sgt bawal ni sampaikan berlambak2 kaktin dapat FEEDBACK BEST-BEST?! .
Xpercaya? Boleh usha di highlight ye untuk tengok gegadis cantik yang dah puas hati dengan bawal ni 😎
.
BAWAL CORAK YANG SESUAI UTK :
.
✔SPECKY sebab awning tetap senang bentuk! ✔TRAVELLER sebab minimal iron & anti kedut ✔STUDENT yang aktif seharian dgn aktiviti ✔MOMMIES sebab tudung ni senang urus.xsenget benget! ✔KERJA sebab korang akan cepat bersiap.Awning sgt senang bentuk!
.
🌼Bidang hampir 48.Boleh dilabuhkan sehingga bidang 50.
🌼Awning sangat senang bentuk
🌼Minimal iron
🌼Anti-starch
🌼Tidak jarang.Tidak perlu pakai inner neck!
🌼Kain tidak panas
🌼Corak menarik
.
🔥Sehelai hanya RM29.Combo 2 helai RM55.(exc postage)
🔥Harga yang sangat berpatutan dengan material yang berkualiti.
.
#bawal #bawalmurah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #bawalovers #bawalmudahbentuk #hijabtutorial #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilemurah #bawalcotton #pemborongtudung #kubangkerian #usmkk #husm #pasirputeh #kotabharu #kelantan #prestigehijab #kitascarflover #bawalchiffoncorak #bawalfloral #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyig #bawalplainmurah #bawalprinted #bawalplain

BAWAL CORAK NEW DESIGN! 🔥
.
XKAN NAK USHA JE TIAP2 HARI? 👀
.
Apa yang BEST sgt bawal ni sampaikan berlambak2 kaktin dapat FEEDBACK BEST-BEST?! .
Xpercaya? Boleh usha di highlight ye untuk tengok gegadis cantik yang dah puas hati dengan bawal ni 😎
.
BAWAL CORAK YANG SESUAI UTK :
.
✔SPECKY sebab awning tetap senang bentuk! ✔TRAVELLER sebab minimal iron & anti kedut ✔STUDENT yang aktif seharian dgn aktiviti ✔MOMMIES sebab tudung ni senang urus.xsenget benget! ✔KERJA sebab korang akan cepat bersiap.Awning sgt senang bentuk!
.
🌼Bidang hampir 48.Boleh dilabuhkan sehingga bidang 50.
🌼Awning sangat senang bentuk
🌼Minimal iron
🌼Anti-starch
🌼Tidak jarang.Tidak perlu pakai inner neck!
🌼Kain tidak panas
🌼Corak menarik
.
🔥Sehelai hanya RM29.Combo 2 helai RM55.(exc postage)
🔥Harga yang sangat berpatutan dengan material yang berkualiti.
.
#bawal #bawalmurah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #bawalovers #bawalmudahbentuk #hijabtutorial #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilemurah #bawalcotton #pemborongtudung #kubangkerian #usmkk #husm  #pasirputeh #kotabharu #kelantan #prestigehijab #kitascarflover #bawalchiffoncorak #bawalfloral #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyig #bawalplainmurah #bawalprinted #bawalplain
0 0 11 minutes ago
@thekitascarf Profile picture

@thekitascarf

BAWAL CORAK NEW DESIGN! 🔥
.
XKAN NAK USHA JE TIAP2 HARI? 👀
.
Apa yang BEST sgt bawal ni sampaikan berlambak2 kaktin dapat FEEDBACK BEST-BEST?! .
Xpercaya? Boleh usha di highlight ye untuk tengok gegadis cantik yang dah puas hati dengan bawal ni 😎
.
BAWAL CORAK YANG SESUAI UTK :
.
✔SPECKY sebab awning tetap senang bentuk! ✔TRAVELLER sebab minimal iron & anti kedut ✔STUDENT yang aktif seharian dgn aktiviti ✔MOMMIES sebab tudung ni senang urus.xsenget benget! ✔KERJA sebab korang akan cepat bersiap.Awning sgt senang bentuk!
.
🌼Bidang hampir 48.Boleh dilabuhkan sehingga bidang 50.
🌼Awning sangat senang bentuk
🌼Minimal iron
🌼Anti-starch
🌼Tidak jarang.Tidak perlu pakai inner neck!
🌼Kain tidak panas
🌼Corak menarik
.
🔥Sehelai hanya RM29.Combo 2 helai RM55.(exc postage)
🔥Harga yang sangat berpatutan dengan material yang berkualiti.
.
#bawal #bawalmurah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #bawalovers #bawalmudahbentuk #hijabtutorial #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilemurah #bawalcotton #pemborongtudung #kubangkerian #usmkk #husm #pasirputeh #kotabharu #kelantan #prestigehijab #kitascarflover #bawalchiffoncorak #bawalfloral #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyig #bawalplainmurah #bawalprinted #bawalplain

BAWAL CORAK NEW DESIGN! 🔥
.
XKAN NAK USHA JE TIAP2 HARI? 👀
.
Apa yang BEST sgt bawal ni sampaikan berlambak2 kaktin dapat FEEDBACK BEST-BEST?! .
Xpercaya? Boleh usha di highlight ye untuk tengok gegadis cantik yang dah puas hati dengan bawal ni 😎
.
BAWAL CORAK YANG SESUAI UTK :
.
✔SPECKY sebab awning tetap senang bentuk! ✔TRAVELLER sebab minimal iron & anti kedut ✔STUDENT yang aktif seharian dgn aktiviti ✔MOMMIES sebab tudung ni senang urus.xsenget benget! ✔KERJA sebab korang akan cepat bersiap.Awning sgt senang bentuk!
.
🌼Bidang hampir 48.Boleh dilabuhkan sehingga bidang 50.
🌼Awning sangat senang bentuk
🌼Minimal iron
🌼Anti-starch
🌼Tidak jarang.Tidak perlu pakai inner neck!
🌼Kain tidak panas
🌼Corak menarik
.
🔥Sehelai hanya RM29.Combo 2 helai RM55.(exc postage)
🔥Harga yang sangat berpatutan dengan material yang berkualiti.
.
#bawal #bawalmurah #bawalchiffonprinted #bawalcorak #bawalovers #bawalmudahbentuk #hijabtutorial #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilemurah #bawalcotton #pemborongtudung #kubangkerian #usmkk #husm  #pasirputeh #kotabharu #kelantan #prestigehijab #kitascarflover #bawalchiffoncorak #bawalfloral #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #visitmyig #bawalplainmurah #bawalprinted #bawalplain
0 0 11 minutes ago
✨Michael Kors✨
Fulton Wallet
RM 329 only
ETA 31/10
Instalment Accepted
Include postage for Semenanjung
Postage for Sabah/Sarawak RM10

No cancellation, No Exchange & No Refund

#michaelkorsori #michaelkorsorimurah #michaelkorsoriginal #michaelkorsoriginalmurah #michaelkorsoriginalmalaysia
#bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilhandbag #handbagmurah #handbagbrandedmurah #handbagbrandedmalaysia #hantarankahwin #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia
2 0 23 minutes ago
✨Michael Kors✨
Fulton Wallet
RM 329 only
ETA 31/10
Instalment Accepted
Include postage for Semenanjung
Postage for Sabah/Sarawak RM10

No cancellation, No Exchange & No Refund

#michaelkorsori #michaelkorsorimurah #michaelkorsoriginal #michaelkorsoriginalmurah #michaelkorsoriginalmalaysia
#bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilhandbag #handbagmurah #handbagbrandedmurah #handbagbrandedmalaysia #hantarankahwin #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia
1 0 23 minutes ago
@yourcasing.co Profile picture

@yourcasing.co

.
☘️ CASING PHONE.
____________
.
💰 Price : RM18
✨ IPHONE
6 | 6s | 6s plus | 7 | 7plus | 8 | 8plus | X | XS | XR | Xs Max | 11 | 11 PRO | 11 PRO MAX
_
☎️ Order : 0172392588
________
.
Noted : Pls whatsapp me your phone model k. I might can search for you the design you want ☺️. Scroll down to see more.
__________
.
P/S : All casing available for Preorder. ETA 18 days. Excluded postage ☺️. .
.
.
#iphonecasing #vivocasing #huaweicasing #samsungcasing #oppocasing #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #bazarpaknilmurah #shoppingroll #shoppingrollmy #sayajualonline #sayajualmurah #igshopmalaysia #igshopmurah #instashopmalaysia #uitm #terlajaklaris #terapiinstagram #meletop #shoppingonlinemalaysia #sayajual #terlajakmurah #borongmalaysia #borongmurah
#123case

.
☘️ CASING PHONE.
____________
.
💰 Price : RM18
✨ IPHONE
6 | 6s | 6s plus | 7 | 7plus | 8 | 8plus | X | XS | XR | Xs Max | 11 | 11 PRO | 11 PRO MAX
_
☎️ Order : 0172392588
________
.
Noted : Pls whatsapp me your phone model k. I might can search for you the design you want ☺️. Scroll down to see more.
__________
.
P/S : All casing available for Preorder. ETA 18 days. Excluded postage ☺️. .
.
.
#iphonecasing #vivocasing #huaweicasing #samsungcasing #oppocasing #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #bazarpaknilmurah #shoppingroll #shoppingrollmy #sayajualonline #sayajualmurah #igshopmalaysia #igshopmurah #instashopmalaysia #uitm #terlajaklaris #terapiinstagram #meletop #shoppingonlinemalaysia #sayajual #terlajakmurah #borongmalaysia #borongmurah
#123case
0 0 25 minutes ago
✨Michael Kors✨
Fulton Wallet
RM 329 only
ETA 31/10
Instalment Accepted
Include postage for Semenanjung
Postage for Sabah/Sarawak RM10

No cancellation, No Exchange & No Refund

#michaelkorsori #michaelkorsorimurah #michaelkorsoriginal #michaelkorsoriginalmurah #michaelkorsoriginalmalaysia
#bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilhandbag #handbagmurah #handbagbrandedmurah #handbagbrandedmalaysia #hantarankahwin #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia
0 0 25 minutes ago
@fyrazzcotton Profile picture

@fyrazzcotton

meh tengok corak batik meh,buat baju kebaya pendek atau pun kebaya kota baru fuhhh merecikk dik non 😍😍

meh tengok corak batik meh,buat baju kebaya pendek atau pun kebaya kota baru fuhhh merecikk dik non 😍😍
1 1 27 minutes ago
@amriegadget Profile picture

@amriegadget

Irispark Indahpura, Kulai

IPHONE PROMAX 256 MIDNIGHT GREEN ESOK BANYAK MASUK STOK GAIS, STOK KT APPLE STORE DENGAR YE SOLD OUT..SO MANA YANG NAK DAPATKAN KALER IDAMAN NI BOLEH PM FOR PRICE😍😍😍✅
.
JOM DEAL SAMPAI JADI !!! 📲📲📲
Call - 0163054758
Wassap - www.wasap.my/60163054758

#iphoneX #iphonexsmax #iphonexr #iphone8plus #iphone7plus #iphone7 #iphone6splus #iphonexs #iphone6 #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonejohor #iphoneexporter #johorbahru #johor #sayajualonline #iphonetrader #sellerjohor #iphoneseller #trustedseller #iphonejb #iphonemurahder #amriegadget #iphonemurahviraljb #iphonemurahjb #alikhlasgadgetindahpurakulai

IPHONE PROMAX 256 MIDNIGHT GREEN ESOK BANYAK MASUK STOK GAIS, STOK KT APPLE STORE DENGAR YE SOLD OUT..SO MANA YANG NAK DAPATKAN KALER IDAMAN NI BOLEH PM FOR PRICE😍😍😍✅
.
JOM DEAL SAMPAI JADI !!! 📲📲📲
Call - 0163054758
Wassap - www.wasap.my/60163054758

#iphoneX #iphonexsmax #iphonexr #iphone8plus #iphone7plus #iphone7 #iphone6splus #iphonexs #iphone6 #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonejohor #iphoneexporter #johorbahru #johor #sayajualonline #iphonetrader #sellerjohor #iphoneseller #trustedseller #iphonejb #iphonemurahder #amriegadget #iphonemurahviraljb #iphonemurahjb #alikhlasgadgetindahpurakulai
4 0 27 minutes ago
@lemari_ayong Profile picture

@lemari_ayong

.
.
❌❌❌CLEARANCE SALES❌❌❌
.
CITRA KURUNG RM 88
POSTAGE RM 9 SEMENANJUNG/ RM 15 SS
.
❤️ Material moss crepe
❤️ Zip behind and sleeve
❤️ Organza layering untuk skirt with horsehair kepok2
❤️ Organza cape siap dijahit ( tak boleh buang )
❤️ Lace di hem/ lengan dan lutut
. .
🌷 XXL SIZE 🌷
Shoulder 18.5"
Bust 48"
Sleeves 24"
Armhole 12”
Length 26"

Skirt
Waist 32" -42"
Hips 48"
Length 42"
.
COLOUR AVAILABLE
➡ DARK BLUE
➡ EMERALD
.
Whatsapp +60137104170 (click bio link @lemari_ayong for direct whatsapp) for order or inquiries.
.
#citrakurung #kurungmoden #kurungkepokkepok #kurungkepok2 #minikurung #bajukurungmoden #kurungmini #kurungminimoden #readystock #sayajual #sayajualonline #onlineseller #onlineboutique #butikonline #boutiqueonline #onlineshopping #onlinebusiness #gagaclearance #ggagent #clearancesales #clearencesales #sales #clearance #hargajunam #markdownprice #markdownsales #lemari_ayong

.
.
❌❌❌CLEARANCE SALES❌❌❌
.
CITRA KURUNG RM 88
POSTAGE RM 9 SEMENANJUNG/ RM 15 SS
.
❤️ Material moss crepe
❤️ Zip behind and sleeve
❤️ Organza layering untuk skirt with horsehair kepok2
❤️ Organza cape siap dijahit ( tak boleh buang )
❤️ Lace di hem/ lengan dan lutut
. .
🌷 XXL SIZE 🌷
Shoulder 18.5"
Bust 48"
Sleeves 24"
Armhole 12”
Length 26"

Skirt 
Waist 32" -42"
Hips 48"
Length 42"
.
COLOUR AVAILABLE
➡ DARK BLUE
➡ EMERALD
.
Whatsapp +60137104170 (click bio link @lemari_ayong for direct whatsapp) for order or inquiries.
.
#citrakurung #kurungmoden #kurungkepokkepok #kurungkepok2 #minikurung #bajukurungmoden  #kurungmini #kurungminimoden #readystock #sayajual #sayajualonline #onlineseller #onlineboutique #butikonline #boutiqueonline #onlineshopping #onlinebusiness #gagaclearance #ggagent #clearancesales #clearencesales #sales #clearance #hargajunam #markdownprice #markdownsales #lemari_ayong
3 0 28 minutes ago
@anis_usashop_withlove Profile picture

@anis_usashop_withlove


VICTORIA SECRET offer!⁣

❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣

Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣

⁣
VICTORIA SECRET offer!⁣
⁣
❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣
⁣
Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣
1 1 31 minutes ago
@lemari_ayong Profile picture

@lemari_ayong

.
.
❌❌❌CLEARANCE SALES❌❌❌
.
CITRA KURUNG RM 88
POSTAGE RM 9 SEMENANJUNG/ RM 15 SS
.
❤️ Material moss crepe
❤️ Zip behind and sleeve
❤️ Organza layering untuk skirt with horsehair kepok2
❤️ Organza cape siap dijahit ( tak boleh buang )
❤️ Lace di hem/ lengan dan lutut
. .
🌷 XXL SIZE 🌷
Shoulder 18.5"
Bust 48"
Sleeves 24"
Armhole 12”
Length 26"

Skirt
Waist 32" -42"
Hips 48"
Length 42"
.
COLOUR AVAILABLE
➡ DARK BLUE
➡ EMERALD
.
Whatsapp +60137104170 (click bio link @lemari_ayong for direct whatsapp) for order or inquiries.
.
#citrakurung #kurungmoden #kurungkepokkepok #kurungkepok2 #minikurung #bajukurungmoden #kurungmini #kurungminimoden #readystock #sayajual #sayajualonline #onlineseller #onlineboutique #butikonline #boutiqueonline #onlineshopping #onlinebusiness #gagaclearance #ggagent #clearancesales #clearencesales #sales #clearance #hargajunam #markdownprice #markdownsales #lemari_ayong

.
.
❌❌❌CLEARANCE SALES❌❌❌
.
CITRA KURUNG RM 88
POSTAGE RM 9 SEMENANJUNG/ RM 15 SS
.
❤️ Material moss crepe
❤️ Zip behind and sleeve
❤️ Organza layering untuk skirt with horsehair kepok2
❤️ Organza cape siap dijahit ( tak boleh buang )
❤️ Lace di hem/ lengan dan lutut
. .
🌷 XXL SIZE 🌷
Shoulder 18.5"
Bust 48"
Sleeves 24"
Armhole 12”
Length 26"

Skirt 
Waist 32" -42"
Hips 48"
Length 42"
.
COLOUR AVAILABLE
➡ DARK BLUE
➡ EMERALD
.
Whatsapp +60137104170 (click bio link @lemari_ayong for direct whatsapp) for order or inquiries.
.
#citrakurung #kurungmoden #kurungkepokkepok #kurungkepok2 #minikurung #bajukurungmoden  #kurungmini #kurungminimoden #readystock #sayajual #sayajualonline #onlineseller #onlineboutique #butikonline #boutiqueonline #onlineshopping #onlinebusiness #gagaclearance #ggagent #clearancesales #clearencesales #sales #clearance #hargajunam #markdownprice #markdownsales #lemari_ayong
4 0 31 minutes ago
@anis_usashop_withlove Profile picture

@anis_usashop_withlove


VICTORIA SECRET offer!⁣

❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣

Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣

⁣
VICTORIA SECRET offer!⁣
⁣
❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣
⁣
Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣
1 1 31 minutes ago
@anis_usashop_withlove Profile picture

@anis_usashop_withlove


VICTORIA SECRET offer!⁣

❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣

Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣

⁣
VICTORIA SECRET offer!⁣
⁣
❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣
⁣
Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣
1 1 31 minutes ago
@anis_usashop_withlove Profile picture

@anis_usashop_withlove


VICTORIA SECRET offer!⁣

❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣

Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣

⁣
VICTORIA SECRET offer!⁣
⁣
❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣
⁣
Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣
2 1 31 minutes ago
@anis_usashop_withlove Profile picture

@anis_usashop_withlove


VICTORIA SECRET offer!⁣

❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣

Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣

⁣
VICTORIA SECRET offer!⁣
⁣
❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣
⁣
Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣
0 1 32 minutes ago
@sabates_ Profile picture

@sabates_

Kulim

SABATES LELONG! 💥 (S.CO)
🔥🎃LELONG🎃
SIAPA CEPAT DIA DAPAT🙈
.
Sapa yang berminat dengan kasut nie? 👍🏻 Boleh reflect cahaya tu. Berkilat2 kasut dalam gelap. Tak ke stailo camtu? Ada untuk size 42 je nie 😁
.
Airmax 97 White Red Latest
Size: 42 sahaja
Copy Ori 1:1💯
LELONG RM120
Free Postage 📦
.
Whatsapp Saya Jika Berminat:
0197691381 📲
.
#bazaarpaknil #instashopmalaysia #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #sayajualonline #igshopmalaysia #igersmalaysia #neelofa #fattzura #malaysian #malaysia #likeforfollow #follow4like #likers #blogger #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #sabates

SABATES LELONG! 💥 (S.CO)
🔥🎃LELONG🎃
SIAPA CEPAT DIA DAPAT🙈
.
Sapa yang berminat dengan kasut nie? 👍🏻 Boleh reflect cahaya tu. Berkilat2 kasut dalam gelap. Tak ke stailo camtu? Ada untuk size 42 je nie 😁
. 
Airmax 97 White Red Latest
Size: 42 sahaja
Copy Ori 1:1💯
LELONG RM120
Free Postage 📦
.
Whatsapp Saya Jika Berminat:
0197691381 📲
.
#bazaarpaknil #instashopmalaysia #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #sayajualonline #igshopmalaysia #igersmalaysia #neelofa #fattzura #malaysian #malaysia #likeforfollow #follow4like #likers #blogger #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #sabates
4 0 32 minutes ago
@anis_usashop_withlove Profile picture

@anis_usashop_withlove


VICTORIA SECRET offer!⁣

❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣

Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣

⁣
VICTORIA SECRET offer!⁣
⁣
❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣
⁣
Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣
0 1 32 minutes ago
@allure.my Profile picture

@allure.my

IRIS 12.0 BLOUSE .
.
HARGA RM69 TERMASUK POS SELURUH MALAYSIA .
.
APA YG MENYEBABKAN IRIS NI FENOMENA?
.
✔️ DESIGN 'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN
.
✔️ MATERIAL COMO CREPE + SEJUK +SELESA
.
✔️WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS
.
✔️ MESRA WUDUK & MUDAH MENYUSU
.
✔️ HIASAN BUTANG HITAM DI HDPN BAJU
.
✔️ SAIZ S HINGGA 3XL
.
✔️TAK MELEKAT + TAK JARANG
.
✔️ JAHITAN KEMAS + TAK BERBULU
.
✔️ CUTIING YG BEST GILA +SELESA +TERLETAK DI BDN
.
.
#sayajualbaju #sayajualonline
#minikurung #minikurungcantik
#minikurungmurah #dress 
#dressmurah #dresscantik 
#dressmalaysia #jubah 
#jubahmurah #jubahcantik
#jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia  #kebaya
  #kebayamurah  #kebayacantik
#bajuraya #dressraya 
#bazaarpaknil  #bridesmaids   #bajubridemaids  #bajubridemaidsmurah #blousemurah #bajukurung
#bajuraya2019 #bajurayasedondon #sedondon #bajurayasedondon2019

IRIS 12.0 BLOUSE .
.
HARGA RM69 TERMASUK POS SELURUH MALAYSIA .
.
APA YG MENYEBABKAN IRIS NI FENOMENA?
.
✔️ DESIGN 'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN
.
✔️ MATERIAL COMO CREPE + SEJUK +SELESA
.
✔️WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS
.
✔️ MESRA WUDUK & MUDAH MENYUSU
.
✔️ HIASAN BUTANG HITAM DI HDPN BAJU
.
✔️ SAIZ S HINGGA 3XL
.
✔️TAK MELEKAT + TAK JARANG
.
✔️ JAHITAN KEMAS + TAK BERBULU
.
✔️ CUTIING YG BEST GILA +SELESA +TERLETAK DI BDN
.
.
#sayajualbaju #sayajualonline
#minikurung #minikurungcantik
#minikurungmurah #dress 
#dressmurah #dresscantik 
#dressmalaysia #jubah 
#jubahmurah #jubahcantik
#jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia  #kebaya
 #kebayamurah  #kebayacantik
#bajuraya #dressraya 
#bazaarpaknil  #bridesmaids  #bajubridemaids #bajubridemaidsmurah #blousemurah #bajukurung
#bajuraya2019 #bajurayasedondon #sedondon #bajurayasedondon2019
6 0 33 minutes ago
@anis_usashop_withlove Profile picture

@anis_usashop_withlove


VICTORIA SECRET offer!⁣

❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣

Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣

⁣
VICTORIA SECRET offer!⁣
⁣
❤️💯 original⁣
❤️No gred or imitation ⁣
❤️Readystock ⁣
⁣
Kindly 📲 Anis 011-28935188 to purchase⁣
0 1 33 minutes ago
@cherofaitha.ent Profile picture

@cherofaitha.ent

RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18

CRFT1196 disney daisy duck blink cap snapback trucker topi

Colour: Black-gold

Tag: japanese tag (made in China)

Condition: (4.5/5 star)
Head circumference: adjustible

Bag: HAT lll ---------------- Murah murah
Price: RM18 (tidak termasuk Poslaju)

Postage:
+RM7 (Peninsula semenanjung)
+RM12 (Sabah/Sarawak/Labuan)

www.wasap.my/60139607390

Tag: Jacket wool Hawaii kiko baby sorong pureen baby coat cot carseta aldo rocker bouncer buggy maclaren swing cot craddle buai dodoi chai playpen walker rompers mitten booties barut bedung napkin pin diapers changing mat nappy liners wet tissues ikea tommee tippee fiffy first years anakku mydearadidas Originals Asics Calvin Klein Casio Converse Dr Martens Edwin Emporio Armani Esprit Fossil Fred Perry Hugo Boss Kappa Lacoste Le Coq Sportif Lee Levi's New Balance Nike North Face Obey Paul Smith Polo Ralph Lauren Puma Quiksilver Ralph Lauren Ray-Ban RED WING Reebok Speedo Spitfire Standard Issue Stussy Superdry Supra Ted Baker Timberland Tommy Hilfiger United Colors Of Benetton Vans Vintage Wrangler Dolce & Gabbana Hilfiger Denim Mango Polo Ralph Lauren Rare Replay Timberland onitsuka tiger sesame streets mickey mouse snoopy skechers remax beats by dr dre Honda apple Samsung iphone pineng sony Harley Davidson star wars bmw
Jansport sweater greenish
#uniqlomalaysia #vintageMalaysia #vscomalaysia #cherofaitha #instamalaysia #gshockmalaysia #bundlemalaysia #sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #malaysiainstashop #sayajualbaju
#malaysiaonlineshop #sayajualonline #tiktokmalaysia #streetwearmalaysia #igreviewmalaysia #Crftav

RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18 RM18

CRFT1196 disney daisy duck blink cap snapback trucker topi

Colour: Black-gold

Tag: japanese tag (made in China)

Condition: (4.5/5 star)
Head circumference: adjustible

Bag: HAT lll ---------------- Murah murah
Price: RM18 (tidak termasuk Poslaju)

Postage:
+RM7 (Peninsula semenanjung)
+RM12 (Sabah/Sarawak/Labuan)

www.wasap.my/60139607390

Tag: Jacket wool Hawaii kiko baby sorong pureen baby coat cot carseta aldo rocker bouncer buggy maclaren swing cot craddle buai dodoi chai playpen walker rompers mitten booties barut bedung napkin pin diapers changing mat nappy liners wet tissues ikea tommee tippee fiffy first years anakku mydearadidas Originals Asics Calvin Klein Casio Converse Dr Martens Edwin Emporio Armani Esprit Fossil Fred Perry Hugo Boss Kappa Lacoste Le Coq Sportif Lee Levi's New Balance Nike North Face Obey Paul Smith Polo Ralph Lauren Puma Quiksilver Ralph Lauren Ray-Ban RED WING Reebok Speedo Spitfire Standard Issue Stussy Superdry Supra Ted Baker Timberland Tommy Hilfiger United Colors Of Benetton Vans Vintage Wrangler Dolce & Gabbana Hilfiger Denim Mango Polo Ralph Lauren Rare Replay Timberland onitsuka tiger sesame streets mickey mouse snoopy skechers remax beats by dr dre Honda apple Samsung iphone pineng sony Harley Davidson star wars bmw
Jansport sweater greenish 
#uniqlomalaysia #vintageMalaysia #vscomalaysia #cherofaitha #instamalaysia #gshockmalaysia #bundlemalaysia #sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #malaysiainstashop #sayajualbaju
#malaysiaonlineshop #sayajualonline #tiktokmalaysia #streetwearmalaysia #igreviewmalaysia #Crftav
1 0 34 minutes ago
Emily Premium Vl Sling (03)

Materisl : Pu leather
Size : 19cm x 15cm x 5cm
Color : Black only

Price : RM30 incl postage
.
#readystock #slingbag #slingbagmurah #bag #bagmurah #bazaarpaknil #viralbag #trustedseller #giveaway #backpack #sayajualonline #hargaborong #dropship #trendingbag #giftreview #bagraya #2019 #totebag #2in1 #bag #uitm #viraltotebag #totebagmurah
1 0 34 minutes ago
@raclothes.my Profile picture

@raclothes.my

Shah Alam, Malaysia

🌻AHZA BLOUSE🌻 •

1 PCS RM35
2 PCS RM60
3 PCS RM75
4 PCS RM100

Material :
Chiffon bubble

Other :
•Functional button at cuff

Measurement :

In cm
Length 63 - 66, shoulder 36, armhole 44, sleeve 56, bust 96, hip 104.

In inch
Length 24.5 - 26, shoulder 14, armhole 17, sleeve 22.5, bust 38, hip 41.

To order, click link on bio or whatsapp at 0177634107 😘

#ahzablousebyraclothes.my #blousemalaysia #blousewanita #blouseviral #blousemurah #blousecantik #blousecantikmurah #blouselawa #kemejamurah #kemejacantik #kemejacantikmurah #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #igshopmurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualonline #freepostagemalaysia

🌻AHZA BLOUSE🌻 •

1 PCS RM35
2 PCS RM60
3 PCS RM75
4 PCS RM100

Material :
Chiffon bubble

Other :
•Functional button at cuff

Measurement :

In cm
Length 63 - 66, shoulder 36, armhole 44, sleeve 56, bust 96, hip 104.

In inch 
Length 24.5 - 26, shoulder 14, armhole 17, sleeve 22.5, bust 38, hip 41.

To order, click link on bio or whatsapp at 0177634107 😘

#ahzablousebyraclothes.my #blousemalaysia #blousewanita #blouseviral #blousemurah #blousecantik #blousecantikmurah #blouselawa #kemejamurah #kemejacantik #kemejacantikmurah #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #igshopmurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualonline #freepostagemalaysia
2 0 34 minutes ago
@raclothes.my Profile picture

@raclothes.my

Shah Alam, Malaysia

🌻AHZA BLOUSE🌻 •

1 PCS RM35
2 PCS RM60
3 PCS RM75
4 PCS RM100

Material :
Chiffon bubble

Other :
•Functional button at cuff

Measurement :

In cm
Length 63 - 66, shoulder 36, armhole 44, sleeve 56, bust 96, hip 104.

In inch
Length 24.5 - 26, shoulder 14, armhole 17, sleeve 22.5, bust 38, hip 41.

To order, click link on bio or whatsapp at 0177634107 😘

#ahzablousebyraclothes.my #blousemalaysia #blousewanita #blouseviral #blousemurah #blousecantik #blousecantikmurah #blouselawa #kemejamurah #kemejacantik #kemejacantikmurah #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #igshopmurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualonline #freepostagemalaysia

🌻AHZA BLOUSE🌻 •

1 PCS RM35
2 PCS RM60
3 PCS RM75
4 PCS RM100

Material :
Chiffon bubble

Other :
•Functional button at cuff

Measurement :

In cm
Length 63 - 66, shoulder 36, armhole 44, sleeve 56, bust 96, hip 104.

In inch 
Length 24.5 - 26, shoulder 14, armhole 17, sleeve 22.5, bust 38, hip 41.

To order, click link on bio or whatsapp at 0177634107 😘

#ahzablousebyraclothes.my #blousemalaysia #blousewanita #blouseviral #blousemurah #blousecantik #blousecantikmurah #blouselawa #kemejamurah #kemejacantik #kemejacantikmurah #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #igshopmurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualonline #freepostagemalaysia
2 0 35 minutes ago
@allure.my Profile picture

@allure.my

IRIS 12.0 BLOUSE .
.
HARGA RM69 TERMASUK POS SELURUH MALAYSIA .
.
APA YG MENYEBABKAN IRIS NI FENOMENA?
.
✔️ DESIGN 'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN
.
✔️ MATERIAL COMO CREPE + SEJUK +SELESA
.
✔️WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS
.
✔️ MESRA WUDUK & MUDAH MENYUSU
.
✔️ HIASAN BUTANG HITAM DI HDPN BAJU
.
✔️ SAIZ S HINGGA 3XL
.
✔️TAK MELEKAT + TAK JARANG
.
✔️ JAHITAN KEMAS + TAK BERBULU
.
✔️ CUTIING YG BEST GILA +SELESA +TERLETAK DI BDN
.
.
#sayajualbaju #sayajualonline
#minikurung #minikurungcantik
#minikurungmurah #dress 
#dressmurah #dresscantik 
#dressmalaysia #jubah 
#jubahmurah #jubahcantik
#jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia  #kebaya
  #kebayamurah  #kebayacantik
#bajuraya #dressraya 
#bazaarpaknil  #bridesmaids   #bajubridemaids  #bajubridemaidsmurah #blousemurah #bajukurung
#bajuraya2019 #bajurayasedondon #sedondon #bajurayasedondon2019

IRIS 12.0 BLOUSE .
.
HARGA RM69 TERMASUK POS SELURUH MALAYSIA .
.
APA YG MENYEBABKAN IRIS NI FENOMENA?
.
✔️ DESIGN 'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN
.
✔️ MATERIAL COMO CREPE + SEJUK +SELESA
.
✔️WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS
.
✔️ MESRA WUDUK & MUDAH MENYUSU
.
✔️ HIASAN BUTANG HITAM DI HDPN BAJU
.
✔️ SAIZ S HINGGA 3XL
.
✔️TAK MELEKAT + TAK JARANG
.
✔️ JAHITAN KEMAS + TAK BERBULU
.
✔️ CUTIING YG BEST GILA +SELESA +TERLETAK DI BDN
.
.
#sayajualbaju #sayajualonline
#minikurung #minikurungcantik
#minikurungmurah #dress 
#dressmurah #dresscantik 
#dressmalaysia #jubah 
#jubahmurah #jubahcantik
#jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia  #kebaya
 #kebayamurah  #kebayacantik
#bajuraya #dressraya 
#bazaarpaknil  #bridesmaids  #bajubridemaids #bajubridemaidsmurah #blousemurah #bajukurung
#bajuraya2019 #bajurayasedondon #sedondon #bajurayasedondon2019
5 0 35 minutes ago
@allure.my Profile picture

@allure.my

IRIS 12.0 BLOUSE .
.
HARGA RM69 TERMASUK POS SELURUH MALAYSIA .
.
APA YG MENYEBABKAN IRIS NI FENOMENA?
.
✔️ DESIGN 'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN
.
✔️ MATERIAL COMO CREPE + SEJUK +SELESA
.
✔️WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS
.
✔️ MESRA WUDUK & MUDAH MENYUSU
.
✔️ HIASAN BUTANG HITAM DI HDPN BAJU
.
✔️ SAIZ S HINGGA 3XL
.
✔️TAK MELEKAT + TAK JARANG
.
✔️ JAHITAN KEMAS + TAK BERBULU
.
✔️ CUTIING YG BEST GILA +SELESA +TERLETAK DI BDN
.
.
#sayajualbaju #sayajualonline
#minikurung #minikurungcantik
#minikurungmurah #dress 
#dressmurah #dresscantik 
#dressmalaysia #jubah 
#jubahmurah #jubahcantik
#jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia  #kebaya
  #kebayamurah  #kebayacantik
#bajuraya #dressraya 
#bazaarpaknil  #bridesmaids   #bajubridemaids  #bajubridemaidsmurah #blousemurah #bajukurung
#bajuraya2019 #bajurayasedondon #sedondon #bajurayasedondon2019

IRIS 12.0 BLOUSE .
.
HARGA RM69 TERMASUK POS SELURUH MALAYSIA .
.
APA YG MENYEBABKAN IRIS NI FENOMENA?
.
✔️ DESIGN 'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN
.
✔️ MATERIAL COMO CREPE + SEJUK +SELESA
.
✔️WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS
.
✔️ MESRA WUDUK & MUDAH MENYUSU
.
✔️ HIASAN BUTANG HITAM DI HDPN BAJU
.
✔️ SAIZ S HINGGA 3XL
.
✔️TAK MELEKAT + TAK JARANG
.
✔️ JAHITAN KEMAS + TAK BERBULU
.
✔️ CUTIING YG BEST GILA +SELESA +TERLETAK DI BDN
.
.
#sayajualbaju #sayajualonline
#minikurung #minikurungcantik
#minikurungmurah #dress 
#dressmurah #dresscantik 
#dressmalaysia #jubah 
#jubahmurah #jubahcantik
#jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia  #kebaya
 #kebayamurah  #kebayacantik
#bajuraya #dressraya 
#bazaarpaknil  #bridesmaids  #bajubridemaids #bajubridemaidsmurah #blousemurah #bajukurung
#bajuraya2019 #bajurayasedondon #sedondon #bajurayasedondon2019
2 0 36 minutes ago
@malaysiasoccer Profile picture

@malaysiasoccer

Menteri Pertahanan, Tuan Haji Mohammad Sabu dilantik sebagai penasihat badan induk bola sepak Kelantan, berkuatkuasa semalam.

Sejak dibawah pimpinan Dato Haji Wan Abdul Rahim Wan Abdullah, KAFA berjaya menyelesaikan sebahagian hutang membabitkan tunggakan bayaran kepada Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP), Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) dan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN). _______________________________________________________________
Follow 2nd acc malaysiasoccer @malaysi4soccer 🔥
.
Subscribe Channel 👇
.
📌 Youtube Malaysia Soccer TV 📺
📌 Telegram @malaysiasoccer 📱
.
(klik link di bio & highlight @malaysiasoccer )
_______________________________________________________________
#malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia

Menteri Pertahanan, Tuan Haji Mohammad Sabu dilantik sebagai penasihat badan induk bola sepak Kelantan, berkuatkuasa semalam.

Sejak dibawah pimpinan Dato Haji Wan Abdul Rahim Wan Abdullah, KAFA berjaya menyelesaikan sebahagian hutang membabitkan tunggakan bayaran kepada Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP), Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) dan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN). _______________________________________________________________
Follow 2nd acc malaysiasoccer @malaysi4soccer 🔥
.
Subscribe Channel 👇
.
📌 Youtube Malaysia Soccer TV 📺
📌 Telegram @malaysiasoccer 📱
.
(klik link di bio & highlight @malaysiasoccer )
_______________________________________________________________
#malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia
1,619 24 36 minutes ago

Top #sayajualonline posts

@resipikampung Profile picture

@resipikampung

Air Milo Lori
.
👩‍🍳Resepi👨‍🍳
🔹Susu Tepung 4 sudu besar
🔹Milo Serbuk 2 sudu besar
🔹Susu Pekat 1 sudu besar
🔹Esen Vanila ½ penutup
🔹Air
🔹Air Batu
🔹Susu cair buat hiasan
.
Klw minum milo ni kedai lain, lain rasanya.. milo kotak rasa lain, milo lori rasa lain, tpi milo member laa rasa pling sedap.. lagi2 milo main tibai jaa xmintak.. biasalaa bnda haram mmg sedap (jgn buat perangai ni yee anak-anak).
.
.
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers

Air Milo Lori
.
👩‍🍳Resepi👨‍🍳
🔹Susu Tepung 4 sudu besar
🔹Milo Serbuk 2 sudu besar
🔹Susu Pekat 1 sudu besar
🔹Esen Vanila ½ penutup
🔹Air
🔹Air Batu
🔹Susu cair buat hiasan
.
Klw minum milo ni kedai lain, lain rasanya.. milo kotak rasa lain, milo lori rasa lain, tpi milo member laa rasa pling sedap.. lagi2 milo main tibai jaa xmintak.. biasalaa bnda haram mmg sedap (jgn buat perangai ni yee anak-anak).
.
.
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline 
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers
2,150 13 7 hours ago