#sayajualprodukkecantikan Instagram Photos & Videos

sayajualprodukkecantikan - 496k posts

    Olive oil 
Olea Europaea (Olive) Husk Oil

Kegunaan :
✔️Penyediaan makanan
✔️Penyediaan produk kosmetik seperti sabun , krim dan lain-lain produk kecantikan .

Kelebihan untuk kulit :
✔️Alat penanggal makeup semulajadi
✔️Mengandungi vitamin E
✔️Antioksidan
✔️Melembapkan kulit
✔️Mengandungi zat linoleic acid
✔️Menjaga kadar air pada kulit wajah agar tidak mudah kedut
✔️Mengurangkan jerawat
✔️Antiinflamasi
✔️Membantu melindungi sel-sel dari ancaman kerosakan
✔️Losyen rambut semulajadi
✔️Dapat memulihkan rambut yang rosak akibat teknik rebonding dan sebagainya
✔️Mencegah keguguran rambut
✔️Melebatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan untuk kesihatan  dalaman :
✔️Baik untuk tulang
✔️Baik untuk sistem pencernaan
✔️Peningkatan fungsi otak ( kognitif ) dan memori
✔️Mengawal tekanan darah
✔️Kolestrol baik
✔️Mencegah kanser
✔️Mencegah strok

https://shopee.com.my/product/119298909/2701117371?smtt=0.0.9

Wasap.my/60164017104/KakIna

H.O.B.Y.D
Homemade.by_dna

#DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

    Olive oil
    Olea Europaea (Olive) Husk Oil

    Kegunaan :
    ✔️Penyediaan makanan
    ✔️Penyediaan produk kosmetik seperti sabun , krim dan lain-lain produk kecantikan .

    Kelebihan untuk kulit :
    ✔️Alat penanggal makeup semulajadi
    ✔️Mengandungi vitamin E
    ✔️Antioksidan
    ✔️Melembapkan kulit
    ✔️Mengandungi zat linoleic acid
    ✔️Menjaga kadar air pada kulit wajah agar tidak mudah kedut
    ✔️Mengurangkan jerawat
    ✔️Antiinflamasi
    ✔️Membantu melindungi sel-sel dari ancaman kerosakan
    ✔️Losyen rambut semulajadi
    ✔️Dapat memulihkan rambut yang rosak akibat teknik rebonding dan sebagainya
    ✔️Mencegah keguguran rambut
    ✔️Melebatkan pertumbuhan rambut

    Kelebihan untuk kesihatan dalaman :
    ✔️Baik untuk tulang
    ✔️Baik untuk sistem pencernaan
    ✔️Peningkatan fungsi otak ( kognitif ) dan memori
    ✔️Mengawal tekanan darah
    ✔️Kolestrol baik
    ✔️Mencegah kanser
    ✔️Mencegah strok

    https://shopee.com.my/product/119298909/2701117371?smtt=0.0.9

    Wasap.my/60164017104/KakIna

    H.O.B.Y.D
    Homemade.by_dna

    #DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

    2 0 23 August, 2019
    Olive oil 
Olea Europaea (Olive) Husk Oil

Kegunaan :
✔️Penyediaan makanan
✔️Penyediaan produk kosmetik seperti sabun , krim dan lain-lain produk kecantikan .

Kelebihan untuk kulit :
✔️Alat penanggal makeup semulajadi
✔️Mengandungi vitamin E
✔️Antioksidan
✔️Melembapkan kulit
✔️Mengandungi zat linoleic acid
✔️Menjaga kadar air pada kulit wajah agar tidak mudah kedut
✔️Mengurangkan jerawat
✔️Antiinflamasi
✔️Membantu melindungi sel-sel dari ancaman kerosakan
✔️Losyen rambut semulajadi
✔️Dapat memulihkan rambut yang rosak akibat teknik rebonding dan sebagainya
✔️Mencegah keguguran rambut
✔️Melebatkan pertumbuhan rambut

Kelebihan untuk kesihatan  dalaman :
✔️Baik untuk tulang
✔️Baik untuk sistem pencernaan
✔️Peningkatan fungsi otak ( kognitif ) dan memori
✔️Mengawal tekanan darah
✔️Kolestrol baik
✔️Mencegah kanser
✔️Mencegah strok

https://shopee.com.my/product/119298909/2701117371?smtt=0.0.9

Wasap.my/60164017104/KakIna

H.O.B.Y.D
Homemade.by_dna

#DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

    Olive oil
    Olea Europaea (Olive) Husk Oil

    Kegunaan :
    ✔️Penyediaan makanan
    ✔️Penyediaan produk kosmetik seperti sabun , krim dan lain-lain produk kecantikan .

    Kelebihan untuk kulit :
    ✔️Alat penanggal makeup semulajadi
    ✔️Mengandungi vitamin E
    ✔️Antioksidan
    ✔️Melembapkan kulit
    ✔️Mengandungi zat linoleic acid
    ✔️Menjaga kadar air pada kulit wajah agar tidak mudah kedut
    ✔️Mengurangkan jerawat
    ✔️Antiinflamasi
    ✔️Membantu melindungi sel-sel dari ancaman kerosakan
    ✔️Losyen rambut semulajadi
    ✔️Dapat memulihkan rambut yang rosak akibat teknik rebonding dan sebagainya
    ✔️Mencegah keguguran rambut
    ✔️Melebatkan pertumbuhan rambut

    Kelebihan untuk kesihatan dalaman :
    ✔️Baik untuk tulang
    ✔️Baik untuk sistem pencernaan
    ✔️Peningkatan fungsi otak ( kognitif ) dan memori
    ✔️Mengawal tekanan darah
    ✔️Kolestrol baik
    ✔️Mencegah kanser
    ✔️Mencegah strok

    https://shopee.com.my/product/119298909/2701117371?smtt=0.0.9

    Wasap.my/60164017104/KakIna

    H.O.B.Y.D
    Homemade.by_dna

    #DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

    3 0 23 August, 2019

Top #sayajualprodukkecantikan posts

    ➡️ COMBO SET PADU UNTUK ANDA YG MASIH MENCARI-CARI SINAR KEKURUSAN 🙈🙈
.
Yang takde idea nk beli hadiah anniversary bagi pada pasangan, boleh lah beli set combo mantap ni, mana tahu lagi bertambah lah rasa sayang pasangan uols tu bila uols support niat dia nk KURUS 😍

Bizzi Boddy adalah produk viral untuk yg nak kawal NAFSU MAKAN dan menjaga METABOLISME TUBUH BADAN dari @as.legacymalaysia yg menunjukkan kesan dlm masa hanya beberapa hari dan dah beribu testimoni kongsi tentang keberkesanannya 😱
.
Power ke power ⁉️❗️
.
Bizzi Contour Cream ni pula sememangnya byk membantu untuk mencantikkan bentuk tubuh yg kurg cantik dan juga mengecutkan bahagian2 tubuh yg menggelebeh, bagus bukan 💃
.
Bizzi Flush membantu utk membuang toksin dgn cara detox dan melancarkan sistem pembuangan, jadi takdelah masalah sembelit.. 😝

READY STOK... 💃
Boleh wasap... www.wasap.my/0197461285/Aslegacy
.
#aslegacy#bizziboddyslimming#produkviral#sayajualprodukkecantikan.. #teamAFviral0758

    ➡️ COMBO SET PADU UNTUK ANDA YG MASIH MENCARI-CARI SINAR KEKURUSAN 🙈🙈
    .
    Yang takde idea nk beli hadiah anniversary bagi pada pasangan, boleh lah beli set combo mantap ni, mana tahu lagi bertambah lah rasa sayang pasangan uols tu bila uols support niat dia nk KURUS 😍

    Bizzi Boddy adalah produk viral untuk yg nak kawal NAFSU MAKAN dan menjaga METABOLISME TUBUH BADAN dari @as.legacymalaysia yg menunjukkan kesan dlm masa hanya beberapa hari dan dah beribu testimoni kongsi tentang keberkesanannya 😱
    .
    Power ke power ⁉️❗️
    .
    Bizzi Contour Cream ni pula sememangnya byk membantu untuk mencantikkan bentuk tubuh yg kurg cantik dan juga mengecutkan bahagian2 tubuh yg menggelebeh, bagus bukan 💃
    .
    Bizzi Flush membantu utk membuang toksin dgn cara detox dan melancarkan sistem pembuangan, jadi takdelah masalah sembelit.. 😝

    READY STOK... 💃
    Boleh wasap... www.wasap.my/0197461285/Aslegacy
    .
    #aslegacy #bizziboddyslimming #produkviral #sayajualprodukkecantikan.. #teamAFviral0758

    109 33 23 June, 2019
    Selamat malam semua.. 🌃💤💤 Bismikallahumma ahya wa amuut
Maksudnya:
Dengan nama-Mu ya Allah aku hidup dan mati.. Jangan lupa Pakai serum malam sebelum tidur kulit muka akan dirawat sampai ke dalam kulit.. 💞

Bangun pagi besok bukak je mata cuci muka dulu,  dengan sabun SHE soap...rasai kelembutan kulit muka.. Gosok dengan lembut.. Lepas tu pakai serum utk lindungi kulit dari jerawat,jeragat baru yang akan timbul..💖 Fungsi serum ni utk merawat, memudarkan, mengecutkan jerawat, jeragat dan melindungi kulit, mencerahkan,merawat segala masalah kulit muka.perempuan @ lelaki....👍 Insyaallah kalau ikut pengalaman kak shell yang lepas jerawat Batu merah2, parut jerawat akan hilang secara beransur ansur..☑️ Yang penting keberkesanan..Serum hebat ini untuk cantik/tampan sambil merawat dengan kandungan BAHAN yang Asli... Lagi 1
pakai pagi dan malam setiap hari..dengan kosisten okay cyg2...😘😘 More Shining.. More Glowing.. More Flawless...
Feel natural , be natural.🍀 #SerumTreatmentGel #SHEBeautyCosmeticHQ
#MoreShining #MoreGlowing #MoreFlawless
#FeelNatural #BeNatural
#caracantikkankulit #sayajualprodukkecantikan #tipskecantikkan #kulitcantik #kulitlicin #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat

    Selamat malam semua.. 🌃💤💤 Bismikallahumma ahya wa amuut
    Maksudnya:
    Dengan nama-Mu ya Allah aku hidup dan mati.. Jangan lupa Pakai serum malam sebelum tidur kulit muka akan dirawat sampai ke dalam kulit.. 💞

    Bangun pagi besok bukak je mata cuci muka dulu, dengan sabun SHE soap...rasai kelembutan kulit muka.. Gosok dengan lembut.. Lepas tu pakai serum utk lindungi kulit dari jerawat,jeragat baru yang akan timbul..💖 Fungsi serum ni utk merawat, memudarkan, mengecutkan jerawat, jeragat dan melindungi kulit, mencerahkan,merawat segala masalah kulit muka.perempuan @ lelaki....👍 Insyaallah kalau ikut pengalaman kak shell yang lepas jerawat Batu merah2, parut jerawat akan hilang secara beransur ansur..☑️ Yang penting keberkesanan..Serum hebat ini untuk cantik/tampan sambil merawat dengan kandungan BAHAN yang Asli... Lagi 1
    pakai pagi dan malam setiap hari..dengan kosisten okay cyg2...😘😘 More Shining.. More Glowing.. More Flawless...
    Feel natural , be natural.🍀 #SerumTreatmentGel #SHEBeautyCosmeticHQ
    #MoreShining #MoreGlowing #MoreFlawless
    #FeelNatural #BeNatural
    #caracantikkankulit #sayajualprodukkecantikan #tipskecantikkan #kulitcantik #kulitlicin #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat

    559 0 21 February, 2018