#sayajualprodukkecantikan Instagram Photos & Videos

sayajualprodukkecantikan - 502.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sayajualprodukkecantikan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
21 minutes
Average like
2.8
Average comment
0.2
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Reposted from @bakira_sabah.malini (@get_regrann) - Haiii..saya agent sah bakira sabah..kalo ada sesapa yg nak order bakira nak cuba bakira boleh dm tau wasap sis ya syg2 semua😘
.
.

BAKIRA SERUM 💯% BERKESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN❗ -
-
@bakiraHQ -
-

#teambakirapahang
#kulitcerah
#tipskulitcantik
#kulitflawless
#losyenputih
#putihgebu
#nakcantik
#sayajualprodukkecantikan
#jomputih
#hilangkanparut
#pinkishkankulit
#kulitmulus
#dietsihat
#nakkuruscepat
#jomsihat
#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitkering
#kulitsihat
#kulitbersih
#tipskecantikan - #regrann

Reposted from @bakira_sabah.malini (@get_regrann) -  Haiii..saya agent sah bakira sabah..kalo ada sesapa yg nak order bakira nak cuba bakira boleh dm tau wasap sis ya syg2 semua😘
.
.

BAKIRA SERUM 💯% BERKESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN❗ -
-
@bakiraHQ -
-

#teambakirapahang
#kulitcerah
#tipskulitcantik
#kulitflawless
#losyenputih
#putihgebu
#nakcantik
#sayajualprodukkecantikan
#jomputih
#hilangkanparut
#pinkishkankulit
#kulitmulus
#dietsihat
#nakkuruscepat
#jomsihat
#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitkering
#kulitsihat
#kulitbersih
#tipskecantikan - #regrann
2 0 4 hours ago

Reposted from @bakira.kl.ampang Kenapa BAKIRA SERUM ni POWER❓
.
Kerana diperKAYA dengan 💯% HERBA PREMIUM semulajadi iaitu MANJAKANI - SERAPAT - KACIP FATIMAH - ROSE WATER
.
.
❌ CHEMICAL
❌ AIR
❌ CAMPURAN
.
Ini bukan produk TIMBANG KILO ataupun PRODUCT REBRAND ni mmg 💯 FORMULA by Our Founder..
.
.
BAKIRA SERUM 💯% BERKESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN❗ -
-
@erynn.rumahjamuselangor .
@bakirahq . -
-

#kl
#ampang
#kualalumpur #malaysia #jakarta #indonesia #singapore #kulitcerah
#tipskulitcantik
#kulitflawless
#losyenputih
#putihgebu
#nakcantik
#sayajualprodukkecantikan
#jomputih
#hilangkanparut
#pinkishkankulit
#kulitmulus
#jomsihat
#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitkering
#kulitsihat
#kulitbersih
#tipskecantikan
#wanitaMuslimah
#nakkurus
#NakCantik
#putihGebu
#kulitCantik
#tipscantik

Reposted from @bakira.kl.ampang Kenapa BAKIRA SERUM ni POWER❓
.
Kerana diperKAYA dengan 💯% HERBA PREMIUM semulajadi iaitu MANJAKANI - SERAPAT - KACIP FATIMAH - ROSE WATER
.
.
❌ CHEMICAL
❌ AIR
❌ CAMPURAN
.
Ini bukan produk TIMBANG KILO ataupun PRODUCT REBRAND ni mmg 💯 FORMULA by Our Founder..
.
.
BAKIRA SERUM 💯% BERKESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN❗ -
-
@erynn.rumahjamuselangor .
@bakirahq . -
-

#kl
#ampang
#kualalumpur #malaysia #jakarta #indonesia #singapore #kulitcerah
#tipskulitcantik
#kulitflawless
#losyenputih
#putihgebu
#nakcantik
#sayajualprodukkecantikan
#jomputih
#hilangkanparut
#pinkishkankulit
#kulitmulus
#jomsihat
#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitkering
#kulitsihat
#kulitbersih
#tipskecantikan
#wanitaMuslimah
#nakkurus
#NakCantik
#putihGebu
#kulitCantik
#tipscantik
2 0 4 hours ago

- - serious kenyang gila minum ni .. kadang2 berpeluh takde sebab 😂.
Dengar ramai orang cakap berkesan cocotrim ni by @naddrybeaute.kualalumpur .
.
.
PRODUK KURUS SEDAP PALING VIRAL,
DILARANG CONSUME KALAU SENANG TURUN BERAT BADAN !!!
.
Yang senang jangan beli!!!.
.
Yang mudah turun jangan beli!!.
.
Sesuai untuk diet2 itu ini , makan produk itu ini tak berkesan.
.
Soooo... anda.. anda..yang susah gila nak turun madam sangat recomend cuba cocotrim!.
.
.
Jom Dm kami untuk info lanjut
@naddrybeaute.kualalumpur
@naddrybeaute.kualalumpur
@naddrybeaute.kualalumpur .
🚗 COD area #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya dan #selangor yang berdekatan
.
😍Agen diperlukan di Seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei
.
#dianarafar #drbeautyempire #kaylaoxygen #kaylaoxygentreatment #goatsmilk #health #beauty #wellness #susukambing #sayajual #sayajualonline #tipswanita #tipscantik #tipsawetmuda #sayajualprodukkecantikan #siakapkeli #rotikaya #produkmurah
#dianarafar #drbeautyempire #goatsmilk #health #beauty #wellness #susukambing

- - serious kenyang gila minum ni .. kadang2 berpeluh takde sebab 😂.
Dengar ramai orang cakap berkesan cocotrim ni by @naddrybeaute.kualalumpur .
.
. 
PRODUK KURUS SEDAP PALING VIRAL,
DILARANG CONSUME KALAU SENANG TURUN BERAT BADAN !!!
.
Yang senang jangan beli!!!.
.
Yang mudah turun jangan beli!!.
.
Sesuai untuk diet2 itu ini , makan produk itu ini tak berkesan.
.
Soooo... anda.. anda..yang susah gila nak turun madam sangat recomend cuba cocotrim!.
.
.
Jom Dm kami untuk info lanjut
@naddrybeaute.kualalumpur
@naddrybeaute.kualalumpur
@naddrybeaute.kualalumpur .
🚗 COD area #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya dan #selangor yang berdekatan
.
😍Agen diperlukan di Seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei
. 
#dianarafar #drbeautyempire #kaylaoxygen #kaylaoxygentreatment #goatsmilk #health #beauty #wellness #susukambing #sayajual #sayajualonline #tipswanita #tipscantik #tipsawetmuda #sayajualprodukkecantikan #siakapkeli #rotikaya #produkmurah 
#dianarafar #drbeautyempire #goatsmilk #health #beauty #wellness #susukambing
1 0 5 hours ago

*👸🏻Kelebihan Snow White👸🏻*
. - mengurangkan jeragat
- mengurangkan kedutan dan mengurangkan agar tidak kelihatan tua
- mengatasi masalah kulit pucat dan lesu
- mengandungi mineral dan kalsium, natrium serta kalium
- merangsangkan pertumbuhan sel untuk memberikan tubuh pulih dari penyakit
- melambatkan proses penuaan serta mencerahkan kulit
- memberikan sumber protein yang mencukupi untuk rambut, kuku serta kulit
- menganjalkan kulit seperti bayi dan melindungi dari kesan UV
- membantu kulit supaya agar kelihatan segar serta melewatkan proses penuaan dan menjadikan kulit kemerah merahan
- menghasilkan kulit lebih berseri dan dapat menghasilkan vitamin yang mencukupi untuk kulit
- menguatkan serta menebalkan rambut
- dapat menyegarkan kuku yang kelihatan rapuh
- mengawal kadar kolestrol
. *Bahan-bahan;* Sarang burung / L-cysteine / Tomato / Acaiberry / Biji Anggur / Vitamin C / Biotin / Orange
.

Cara makan:
1 biji sebelum BREAKFAST
1 biji petang or malam
Sesuai utk LELAKIdan PEREMPUAN
.

Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp 📲0174832754
.
💌Postage 1🇲🇾 #sweetdara #sweetdaraperak #jebat #testimonikakkm #jamusweetdara #jussweetdara #feedbackcustomer #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamumalaysia #jamulelaki #jamusuamiisteri #kmdreambody #kmbeautyhouse #sayajual #sayajualjamu #sayajualprodukkurus #sgsiput #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #kmcintahati #bodywhitening #lulurnyaman #ciumcollagen #kmsecret #moveon #penyelesaianmasalahwanita

*👸🏻Kelebihan Snow White👸🏻*
. - mengurangkan jeragat
- mengurangkan kedutan dan mengurangkan agar tidak kelihatan tua
- mengatasi masalah kulit pucat dan lesu
- mengandungi mineral dan kalsium, natrium serta kalium
- merangsangkan pertumbuhan sel untuk memberikan tubuh pulih dari penyakit
- melambatkan proses penuaan serta mencerahkan kulit
- memberikan sumber protein yang mencukupi untuk rambut, kuku serta kulit
- menganjalkan kulit seperti bayi dan melindungi dari kesan UV
- membantu kulit supaya agar kelihatan segar serta melewatkan proses penuaan dan menjadikan kulit kemerah merahan
- menghasilkan kulit lebih berseri dan dapat menghasilkan vitamin yang mencukupi untuk kulit
- menguatkan serta menebalkan rambut
- dapat menyegarkan kuku yang kelihatan rapuh
- mengawal kadar kolestrol
. *Bahan-bahan;* Sarang burung / L-cysteine / Tomato / Acaiberry / Biji Anggur / Vitamin C / Biotin / Orange
.

Cara makan:
1 biji sebelum BREAKFAST
1 biji petang or malam 
Sesuai utk LELAKIdan PEREMPUAN
.

Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp 📲0174832754
.
💌Postage 1🇲🇾 #sweetdara #sweetdaraperak#jebat #testimonikakkm #jamusweetdara #jussweetdara #feedbackcustomer #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamumalaysia #jamulelaki #jamusuamiisteri #kmdreambody #kmbeautyhouse #sayajual #sayajualjamu #sayajualprodukkurus#sgsiput #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #kmcintahati #bodywhitening #lulurnyaman #ciumcollagen #kmsecret  #moveon #penyelesaianmasalahwanita
4 0 5 hours ago

*👸🏻Kelebihan Snow White👸🏻*
. - mengurangkan jeragat
- mengurangkan kedutan dan mengurangkan agar tidak kelihatan tua
- mengatasi masalah kulit pucat dan lesu
- mengandungi mineral dan kalsium, natrium serta kalium
- merangsangkan pertumbuhan sel untuk memberikan tubuh pulih dari penyakit
- melambatkan proses penuaan serta mencerahkan kulit
- memberikan sumber protein yang mencukupi untuk rambut, kuku serta kulit
- menganjalkan kulit seperti bayi dan melindungi dari kesan UV
- membantu kulit supaya agar kelihatan segar serta melewatkan proses penuaan dan menjadikan kulit kemerah merahan
- menghasilkan kulit lebih berseri dan dapat menghasilkan vitamin yang mencukupi untuk kulit
- menguatkan serta menebalkan rambut
- dapat menyegarkan kuku yang kelihatan rapuh
- mengawal kadar kolestrol
. *Bahan-bahan;* Sarang burung / L-cysteine / Tomato / Acaiberry / Biji Anggur / Vitamin C / Biotin / Orange
.

Cara makan:
1 biji sebelum BREAKFAST
1 biji petang or malam
Sesuai utk LELAKIdan PEREMPUAN
.

Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp 📲0174832754
.
💌Postage 1🇲🇾
🚘COD AREA TG MALIM SG SIPUT

#sweetdara #sweetdaraperak #jebat #testimonikakkm #jamusweetdara #jussweetdara #feedbackcustomer #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamulelaki #jamusuamiisteri # #sayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #kmcintahati #bodywhitening #lulurnyaman #ciumcollagen #kmsecret #moveon #penyelesaianmasalahwanita

*👸🏻Kelebihan Snow White👸🏻*
. - mengurangkan jeragat
- mengurangkan kedutan dan mengurangkan agar tidak kelihatan tua
- mengatasi masalah kulit pucat dan lesu
- mengandungi mineral dan kalsium, natrium serta kalium
- merangsangkan pertumbuhan sel untuk memberikan tubuh pulih dari penyakit
- melambatkan proses penuaan serta mencerahkan kulit
- memberikan sumber protein yang mencukupi untuk rambut, kuku serta kulit
- menganjalkan kulit seperti bayi dan melindungi dari kesan UV
- membantu kulit supaya agar kelihatan segar serta melewatkan proses penuaan dan menjadikan kulit kemerah merahan
- menghasilkan kulit lebih berseri dan dapat menghasilkan vitamin yang mencukupi untuk kulit
- menguatkan serta menebalkan rambut
- dapat menyegarkan kuku yang kelihatan rapuh
- mengawal kadar kolestrol
. *Bahan-bahan;* Sarang burung / L-cysteine / Tomato / Acaiberry / Biji Anggur / Vitamin C / Biotin / Orange
.

Cara makan:
1 biji sebelum BREAKFAST
1 biji petang or malam 
Sesuai utk LELAKIdan PEREMPUAN
.

Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp 📲0174832754
.
💌Postage 1🇲🇾
🚘COD AREA TG MALIM SG SIPUT

#sweetdara #sweetdaraperak #jebat #testimonikakkm #jamusweetdara #jussweetdara #feedbackcustomer #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx  #jamulelaki #jamusuamiisteri # #sayajual  #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #kmcintahati #bodywhitening #lulurnyaman #ciumcollagen #kmsecret  #moveon #penyelesaianmasalahwanita
18 8 5 hours ago

KESAN SEAWAL 3 HARI 😍
.
.
💄Langkah awal mencegah kanser payudara
💄Membesarkan payudara yang kecil dan bermasalah.
💄Menegangkan payudara yang kendur dan Jatuh.
💄Mencerahkan puting payudara.
💄Memejalkan struktur otot payudara yang longgar.
💄Mencantikkan stuktur payudara secara semulajadi, selamat dan berkesan.
.
Untuk details order pm kami lelaju 😘
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
.
#sariboobsup #boobsupbysari #boobsfordays #boobsupmurah #boobs #payudarabesar #payudaraindah #payudarakencang #payudaramontok #payudara #cantik #sayajualprodukkecantikan #testimony #testimonisariboobsup #sayajualmurah #sayajual #sayajualproduk #bazar #bazaronline #muslimahfashion #muslimah #wanita #produkpayudara #kurus #onlineshopping #rahsiapayudaraseksi #rahsiaasetwanita

KESAN SEAWAL 3 HARI 😍
.
.
💄Langkah awal mencegah kanser payudara
💄Membesarkan payudara yang kecil dan bermasalah.
💄Menegangkan payudara yang kendur dan Jatuh.
💄Mencerahkan puting payudara.
💄Memejalkan struktur otot payudara yang longgar.
💄Mencantikkan stuktur payudara secara semulajadi, selamat dan berkesan.
.
Untuk details order pm kami lelaju 😘
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
.
#sariboobsup #boobsupbysari #boobsfordays #boobsupmurah #boobs #payudarabesar #payudaraindah #payudarakencang #payudaramontok #payudara #cantik #sayajualprodukkecantikan #testimony #testimonisariboobsup #sayajualmurah #sayajual #sayajualproduk #bazar #bazaronline #muslimahfashion #muslimah #wanita #produkpayudara #kurus #onlineshopping #rahsiapayudaraseksi #rahsiaasetwanita
0 0 6 hours ago

KESAN SEAWAL 3 HARI 😍
.
.
💄Langkah awal mencegah kanser payudara
💄Membesarkan payudara yang kecil dan bermasalah.
💄Menegangkan payudara yang kendur dan Jatuh.
💄Mencerahkan puting payudara.
💄Memejalkan struktur otot payudara yang longgar.
💄Mencantikkan stuktur payudara secara semulajadi, selamat dan berkesan.
.
Untuk details order pm kami lelaju 😘
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
.
#sariboobsup #boobsupbysari #boobsfordays #boobsupmurah #boobs #payudarabesar #payudaraindah #payudarakencang #payudaramontok #payudara #cantik #sayajualprodukkecantikan #testimony #testimonisariboobsup #sayajualmurah #sayajual #sayajualproduk #bazar #bazaronline #muslimahfashion #muslimah #wanita #produkpayudara #kurus #onlineshopping #rahsiapayudaraseksi #rahsiaasetwanita

KESAN SEAWAL 3 HARI 😍
.
.
💄Langkah awal mencegah kanser payudara
💄Membesarkan payudara yang kecil dan bermasalah.
💄Menegangkan payudara yang kendur dan Jatuh.
💄Mencerahkan puting payudara.
💄Memejalkan struktur otot payudara yang longgar.
💄Mencantikkan stuktur payudara secara semulajadi, selamat dan berkesan.
.
Untuk details order pm kami lelaju 😘
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
.
#sariboobsup #boobsupbysari #boobsfordays #boobsupmurah #boobs #payudarabesar #payudaraindah #payudarakencang #payudaramontok #payudara #cantik #sayajualprodukkecantikan #testimony #testimonisariboobsup #sayajualmurah #sayajual #sayajualproduk #bazar #bazaronline #muslimahfashion #muslimah #wanita #produkpayudara #kurus #onlineshopping #rahsiapayudaraseksi #rahsiaasetwanita
0 0 6 hours ago

.
.

AGEN DIPERLUKAN!!!
.
.

MODAL RM636 UNTUK 5 BOTOL BAKIRA(PROMOSI)HARGA ASAL RM1272 UNTUKN
10 BOTOL BAKIRA .
KEUNTUNGAN SEBOTOL RM31.80!!!
.
MARKERTING MATERIAL DISEDIAKAN.COPY PASTE SAHAJA.
.
KELAS ONLINE & SUPPORT GRUOP DI TELEGRAM & WASAP
.
REWARD LUMAYAN SETIAP BULAN UNTUK SALES TERTINGGI
.
COACHING DARI DARI [email protected] STOKIS
.
BARANG TENGAH VIRAL
.
.

#BAKIRAPAHANG
CLICK LINK CIKYUNI LAJU LAJU DI BIO @rumah.jamu.pahang
.

BAKIRA SERUM 💯% BERKESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN❗ -
-

@rumah.jamu.pahang
@bakiraHQ -
-

#teambakirapahang
#kulitcerah
#tipskulitcantik
#kulitflawless
#losyenputih
#putihgebu
#nakcantik
#sayajualprodukkecantikan
#jomputih
#hilangkanparut
#pinkishkankulit
#kulitmulus
#dietsihat
#nakkuruscepat
#jomsihat
#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitkering
#kulitsihat
#kulitbersih
#tipskecantikan
#dropshipwanted
#agenwanted

.
.

AGEN DIPERLUKAN!!!
.
.

MODAL RM636 UNTUK 5 BOTOL BAKIRA(PROMOSI)HARGA ASAL RM1272 UNTUKN
10 BOTOL BAKIRA .
KEUNTUNGAN SEBOTOL RM31.80!!!
.
MARKERTING MATERIAL DISEDIAKAN.COPY PASTE SAHAJA.
.
KELAS ONLINE & SUPPORT GRUOP DI TELEGRAM & WASAP
.
REWARD LUMAYAN SETIAP BULAN UNTUK SALES TERTINGGI
.
COACHING DARI DARI FOUNDER@ STOKIS
.
BARANG TENGAH VIRAL
.
.

#BAKIRAPAHANG
CLICK LINK CIKYUNI LAJU LAJU DI BIO @rumah.jamu.pahang
.

BAKIRA SERUM 💯% BERKESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN❗ -
-

@rumah.jamu.pahang
@bakiraHQ -
-

#teambakirapahang
#kulitcerah
#tipskulitcantik
#kulitflawless
#losyenputih
#putihgebu
#nakcantik
#sayajualprodukkecantikan
#jomputih
#hilangkanparut
#pinkishkankulit
#kulitmulus
#dietsihat
#nakkuruscepat
#jomsihat
#kulitsihat
#kulitglowing
#kulitkering
#kulitsihat
#kulitbersih
#tipskecantikan
#dropshipwanted
#agenwanted
3 0 6 hours ago

Ramai yang salah faham JAMMU QHITA ni bukan fokus untuk mantapkan aset wanita sahaja .Tapi dia bantu kita DAPATKAN BERAT BADAN IDEAL + STABILKAN HORMON + CANTIK DARI DALAMAN & LUARAN , BODY MAKIN SHAPE , KULIT PUN MAKIN CANTIK BERSERI 💃
.
Sesuai untuk semua wanita seawal usia 16 tahun - 65 tahun . Dah berusia pun boleh consume tau 😍
.
🌸 MANFAAT JAMMU QITHA 🌸
.
💋 Menstabilkan hormon
💋 Mengurangkan period pain (senggugut)
💋 Melambatkan menopaus
💋 Menghilangkan mood swing
💋 Membesar, menganjal & menggebukan payudara dan punggung
💋 Mengetatkan faraj
💋 Menstabilkan emosi
💋 Menambahkan susu badan
💋 Meningkatkan libido wanita
💋 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin
💋 Berkesan untuk penurunan berat badan
💋 Meningkatkan aliran darah
💋 Merawat masalah kerap buang air kecil
💋 Menghasilkan cairan semulajadi vagina
💋 Mengatasi masalah keputihan
💋 Mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
💋 Dapat mengeratkan hubungan suami isteri
.
📌 Satu produk untuk semua masalah wanita . Tercipta khas untuk wanita yang ingin kekal sempurna di hati cik abang💃
.
Jangan makan hati kalau cik abang jeling mata tengok awek² mantap . Silap awak jugak tak nak consume JAMMU QHITA 😝
.
Nak jaga HAK SUAMI? Amalkan JAMMU QHITA untuk kebahagiaan bersama 😍
.
📲 WHATSAPP 0177149278
.
#sayajual #perfumeviral #sayajualprodukkecantikan #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #jamu #jamusyurgawanita #jamusurutayu #jamukacipmalam #jamukacipmalamoriginal #pilswiss #ketat #keputihanhilang #letscantik #jamususukdara #putihgebu #kopikurusviral #kurus #produkmontokgebu #bazarpaknil #vslskincareoriginal #vslskincaresenawang #testimonijamutunteja #lovepotionbyhushhush #bombshellbreastcream #bconfident

Ramai yang salah faham JAMMU QHITA ni bukan fokus untuk mantapkan aset wanita sahaja .Tapi dia bantu kita DAPATKAN BERAT BADAN IDEAL + STABILKAN HORMON + CANTIK DARI DALAMAN & LUARAN , BODY MAKIN SHAPE , KULIT PUN MAKIN CANTIK BERSERI 💃
.
Sesuai untuk semua wanita seawal usia 16 tahun - 65 tahun . Dah berusia pun boleh consume tau 😍
.
🌸 MANFAAT JAMMU QITHA 🌸
.
💋 Menstabilkan hormon
💋 Mengurangkan period pain (senggugut)
💋 Melambatkan menopaus
💋 Menghilangkan mood swing
💋 Membesar, menganjal & menggebukan payudara dan punggung
💋 Mengetatkan faraj
💋 Menstabilkan emosi
💋 Menambahkan susu badan
💋 Meningkatkan libido wanita
💋 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin
💋 Berkesan untuk penurunan berat badan
💋 Meningkatkan aliran darah
💋 Merawat masalah kerap buang air kecil
💋 Menghasilkan cairan semulajadi vagina
💋 Mengatasi masalah keputihan
💋 Mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
💋 Dapat mengeratkan hubungan suami isteri
.
📌 Satu produk untuk semua masalah wanita . Tercipta khas untuk wanita yang ingin kekal sempurna di hati cik abang💃
.
Jangan makan hati kalau cik abang jeling mata tengok awek² mantap . Silap awak jugak tak nak consume JAMMU QHITA 😝
.
Nak jaga HAK SUAMI? Amalkan JAMMU QHITA untuk kebahagiaan bersama 😍
.
📲 WHATSAPP 0177149278
.
#sayajual #perfumeviral #sayajualprodukkecantikan #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #jamu #jamusyurgawanita #jamusurutayu #jamukacipmalam #jamukacipmalamoriginal #pilswiss #ketat #keputihanhilang #letscantik #jamususukdara #putihgebu #kopikurusviral #kurus #produkmontokgebu #bazarpaknil #vslskincareoriginal #vslskincaresenawang #testimonijamutunteja #lovepotionbyhushhush #bombshellbreastcream #bconfident
18 0 7 hours ago

KESAN SEAWAL 3 HARI 😍
.
.
💄Langkah awal mencegah kanser payudara
💄Membesarkan payudara yang kecil dan bermasalah.
💄Menegangkan payudara yang kendur dan Jatuh.
💄Mencerahkan puting payudara.
💄Memejalkan struktur otot payudara yang longgar.
💄Mencantikkan stuktur payudara secara semulajadi, selamat dan berkesan.
.
Untuk details order pm kami lelaju 😘
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
.
#sariboobsup #boobsupbysari #boobsfordays #boobsupmurah #boobs #payudarabesar #payudaraindah #payudarakencang #payudaramontok #payudara #cantik #sayajualprodukkecantikan #testimony #testimonisariboobsup #sayajualmurah #sayajual #sayajualproduk #bazar #bazaronline #muslimahfashion #muslimah #wanita #produkpayudara #kurus #onlineshopping #rahsiapayudaraseksi #rahsiaasetwanita

KESAN SEAWAL 3 HARI 😍
.
.
💄Langkah awal mencegah kanser payudara
💄Membesarkan payudara yang kecil dan bermasalah.
💄Menegangkan payudara yang kendur dan Jatuh.
💄Mencerahkan puting payudara.
💄Memejalkan struktur otot payudara yang longgar.
💄Mencantikkan stuktur payudara secara semulajadi, selamat dan berkesan.
.
Untuk details order pm kami lelaju 😘
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
📱 013 - 592 8583
.
#sariboobsup #boobsupbysari #boobsfordays #boobsupmurah #boobs #payudarabesar #payudaraindah #payudarakencang #payudaramontok #payudara #cantik #sayajualprodukkecantikan #testimony #testimonisariboobsup #sayajualmurah #sayajual #sayajualproduk #bazar #bazaronline #muslimahfashion #muslimah #wanita #produkpayudara #kurus #onlineshopping #rahsiapayudaraseksi #rahsiaasetwanita
1 0 8 hours ago

Assalamualaikum & Selamat Petang! 🌸

Wow! Another promotion tapi kali ni untuk produk kecantikkan?!! 😱

Yeayy!! 🎉🎉 Beli pasangan ni takde lah risau kalau cleansing powder nak habis dah ye dok?

Joms beli selagi stok masih ada!

Ingat! Masa promotion limited je so jangan lambat-lambat order.

#orgga #orggamalaysia #cubatrytestorgga #selfieandwin #skincaresale #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #igshopmalaysia #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #crueltyfreeskincare #veganskincare #nonasties #sayajual #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #bmf #beautyisaninvestment

Assalamualaikum & Selamat Petang! 🌸

Wow! Another promotion tapi kali ni untuk produk kecantikkan?!! 😱

Yeayy!! 🎉🎉 Beli pasangan ni takde lah risau kalau cleansing powder nak habis dah ye dok?

Joms beli selagi stok masih ada!

Ingat! Masa promotion limited je so jangan lambat-lambat order.

#orgga #orggamalaysia #cubatrytestorgga #selfieandwin #skincaresale #skincarethatworks #sayagunaorgga #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #igshopmalaysia #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #crueltyfreeskincare #veganskincare #nonasties #sayajual #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #bmf #beautyisaninvestment
1 0 11 hours ago

😍 Wajah wajah SR Beauty .😍
Mula mula pakai sendiri . Last last terpaksa .. terpaksa .. ampa pikiaq sendiri lah 😁

Foundation menutup cela . Makin lama dipakai makin kurang masalah kulit . 😍

#HOBYD
#SRBeautyCosmetic

Whatsapp 📲 016.4017.104

#srbeauty #srbeautycosmetic #foundation #bazaar #bazarpaknil #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

😍 Wajah wajah SR Beauty .😍
Mula mula pakai sendiri . Last last terpaksa .. terpaksa .. ampa pikiaq sendiri lah 😁

Foundation menutup cela . Makin lama dipakai makin kurang masalah kulit . 😍

#HOBYD
#SRBeautyCosmetic

Whatsapp 📲 016.4017.104

#srbeauty #srbeautycosmetic #foundation #bazaar #bazarpaknil #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
1 0 12 hours ago

😍 Wajah wajah SR Beauty .😍
Mula mula pakai sendiri . Last last terpaksa .. terpaksa .. ampa pikiaq sendiri lah 😁

Foundation menutup cela . Makin lama dipakai makin kurang masalah kulit . 😍

#HOBYD
#SRBeautyCosmetic

Whatsapp 📲 016.4017.104

#srbeauty #srbeautycosmetic #foundation #bazaar #bazarpaknil #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

😍 Wajah wajah SR Beauty .😍
Mula mula pakai sendiri . Last last terpaksa .. terpaksa .. ampa pikiaq sendiri lah 😁

Foundation menutup cela . Makin lama dipakai makin kurang masalah kulit . 😍

#HOBYD
#SRBeautyCosmetic

Whatsapp 📲 016.4017.104

#srbeauty #srbeautycosmetic #foundation #bazaar #bazarpaknil #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
1 0 12 hours ago

😍 Wajah wajah SR Beauty .😍
Mula mula pakai sendiri . Last last terpaksa .. terpaksa .. ampa pikiaq sendiri lah 😁

Foundation menutup cela . Makin lama dipakai makin kurang masalah kulit . 😍

#HOBYD
#SRBeautyCosmetic

Whatsapp 📲 016.4017.104

#srbeauty #srbeautycosmetic #foundation #bazaar #bazarpaknil #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

😍 Wajah wajah SR Beauty .😍
Mula mula pakai sendiri . Last last terpaksa .. terpaksa .. ampa pikiaq sendiri lah 😁

Foundation menutup cela . Makin lama dipakai makin kurang masalah kulit . 😍

#HOBYD
#SRBeautyCosmetic

Whatsapp 📲 016.4017.104

#srbeauty #srbeautycosmetic #foundation #bazaar #bazarpaknil #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
1 0 12 hours ago

😍 Wajah wajah SR Beauty .😍
Mula mula pakai sendiri . Last last terpaksa .. terpaksa .. ampa pikiaq sendiri lah 😁

Foundation menutup cela . Makin lama dipakai makin kurang masalah kulit . 😍

#HOBYD
#SRBeautyCosmetic

Whatsapp 📲 016.4017.104

#srbeauty #srbeautycosmetic #foundation #bazaar #bazarpaknil #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

😍 Wajah wajah SR Beauty .😍
Mula mula pakai sendiri . Last last terpaksa .. terpaksa .. ampa pikiaq sendiri lah 😁

Foundation menutup cela . Makin lama dipakai makin kurang masalah kulit . 😍

#HOBYD
#SRBeautyCosmetic

Whatsapp 📲 016.4017.104

#srbeauty #srbeautycosmetic #foundation #bazaar #bazarpaknil #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
1 0 12 hours ago

#Repost @obsess.beautyfam @download.ins
---
ramai nampaknya yang gila gila membeli travel kit , yela tengah sales kan pastu tak masuk akal pulak tu ada 4 items dengan harga rm79 jew.
.
CODE FOUNDATION AVAILABLE YA UNTUK KORANG PILIH , ADA LIGHT & MEDIUM.
.
Nak!!! Ws vee sekarang jugak tau 011-61696545 or dm .
#iamfounderobsesscosmetics
#obsesstakehatyai # #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #bbcushion #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #shahalam #codsetiaalam #squadsyiera #sobella #dewiremaja2018 #dyxy #obsesswave #obsesskebandung #obsessmakeupparty #itstimetogivebacktothesocity

#Repost @obsess.beautyfam @download.ins
---
ramai nampaknya yang gila gila membeli travel kit , yela tengah sales kan pastu tak masuk akal pulak tu ada 4 items dengan harga rm79 jew.
.
CODE FOUNDATION AVAILABLE YA UNTUK KORANG PILIH , ADA LIGHT & MEDIUM.
.
Nak!!! Ws vee sekarang jugak tau 011-61696545 or dm .
#iamfounderobsesscosmetics 
#obsesstakehatyai # #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam  #bbcushion  #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #shahalam  #codsetiaalam #squadsyiera #sobella #dewiremaja2018 #dyxy #obsesswave #obsesskebandung #obsessmakeupparty #itstimetogivebacktothesocity
5 0 12 hours ago

Haiiii...korannng..ni ainnur pakai lipmate raya edition kod DODOL
.
Tapiiii
Kod ni dh abis tauuuu
Tapi yg kod yg lagi 6 ade lagi
.
Jadi xkan korang nk tunggu sampai kod2 ni abis
Jom whatssup ainnur sekarang 0145150062
.
Ingin jana pendapatan dengan obsess cosmetic?
Jom sertai team ainnur sekarang!!
Ainnur akan ajar cara untuk buat bisness hanya memerlukan modal yang kecik
Tapi pulangan yg besar
Produk yg killer & hot sell
Kalau ainnur boleh korang pun boleh
.
#obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsmelaka #lipstickmatte #bbcushion #obsesswave #obsesskitapunya #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #obsessmakeupparty #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #iamfounder #codmelaka #squadsyiera #tvalhijrah #tv3 #sideincome #agent #student #kampungpeople #bisnessdarirumah #incomekepok2 #surirumah #squadladyD #AFighters

Haiiii...korannng..ni ainnur pakai lipmate raya edition kod DODOL
.
Tapiiii
Kod ni dh abis tauuuu
Tapi yg kod yg lagi 6 ade lagi
.
Jadi xkan korang nk tunggu sampai kod2 ni abis
Jom whatssup ainnur sekarang 0145150062
.
Ingin  jana pendapatan dengan obsess cosmetic?
Jom sertai team ainnur sekarang!!
Ainnur akan ajar cara untuk buat bisness hanya memerlukan modal yang kecik
Tapi pulangan yg besar
Produk yg killer & hot sell
Kalau ainnur boleh korang pun boleh
.
#obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsmelaka #lipstickmatte #bbcushion  #obsesswave#obsesskitapunya  #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #obsessmakeupparty #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm  #iamfounder#codmelaka #squadsyiera  #tvalhijrah #tv3 #sideincome #agent #student #kampungpeople #bisnessdarirumah #incomekepok2 #surirumah #squadladyD #AFighters
4 0 13 hours ago

Untuk korang yang lebih sukakan efek blusher yang lebih natural tapi ada pink undertone wajibbbb grab code lily!
.
sesuai untuk semua skin tone, dari cerah to tan sexy skin.
.
Selain jadikan blusher ,boleh pakai as eyeshadow and lipbalm macam model kita pakai.
.
One of the code yang ramai customer syiera grab.
.
Nak order boleh je click link di bio 💋
.
#iamfounderobsesscosmetics
#obsesstakehatyai # #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #shahalam #codsetiaalam #squadsyiera #sobella #dewiremaja2018 #dyxy #obsesswave #obsesskebandung #obsessmakeupparty #itstimetogiveback

Untuk korang yang lebih sukakan efek blusher yang lebih natural tapi ada pink undertone wajibbbb grab code lily!
.
sesuai untuk semua skin tone, dari cerah to tan sexy skin.
.
Selain jadikan blusher ,boleh pakai as eyeshadow and lipbalm macam model kita pakai.
.
One of the code yang ramai customer syiera grab.
.
Nak order boleh je click link di bio 💋
.
#iamfounderobsesscosmetics 
#obsesstakehatyai # #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion  #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #shahalam  #codsetiaalam #squadsyiera #sobella #dewiremaja2018 #dyxy #obsesswave #obsesskebandung #obsessmakeupparty #itstimetogiveback
6 0 13 hours ago

*👸🏻Kelebihan Snow White👸🏻*
.
🌸 mengurangkan jeragat
🌸 mengurangkan kedutan dan mengurangkan agar tidak kelihatan tua
🌸 mengatasi masalah kulit pucat dan lesu
🌸 mengandungi mineral dan kalsium, natrium serta kalium
🌸 merangsangkan pertumbuhan sel untuk memberikan tubuh pulih dari penyakit
🌸 melambatkan proses penuaan serta mencerahkan kulit
🌸 memberikan sumber protein yang mencukupi untuk rambut, kuku serta kulit
🌸 menganjalkan kulit seperti bayi dan melindungi dari kesan UV
🌸 membantu kulit supaya agar kelihatan segar serta melewatkan proses penuaan dan menjadikan kulit kemerah merahan
🌸 menghasilkan kulit lebih berseri dan dapat menghasilkan vitamin yang mencukupi untuk kulit
🌸 menguatkan serta menebalkan rambut
🌸 dapat menyegarkan kuku yang kelihatan rapuh
🌸 mengawal kadar kolestrol .
Bahan-bahan : Sarang burung / L-cysteine / Tomato / Acaiberry / Biji Anggur / Vitamin C / Biotin / Orange
.
Cara makan:
1 biji sebelum BREAKFAST
1 biji petang or malam
Sesuai utk LELAKIdan PEREMPUAN
.
Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp 📲0174350254 📲0174350254
.
💌Postage 1🇲🇾
🚘COD AREA KULIM

#sweetdara #sweetdarakulim #jebat #testimonikakkm #jamusweetdara #jussweetdara #feedbackcustomer #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamumalaysia #jamulelaki #jamusuamiisteri #kmdreambody #kmbeautyhouse #sayajual #sayajualjamu #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #kmcintahati #bodywhitening #snowwhite #lulurnyaman #ciumcollagen #kmsecret #moveon #penyelesaianmasalahwanita

*👸🏻Kelebihan Snow White👸🏻*
.
🌸 mengurangkan jeragat
🌸 mengurangkan kedutan dan mengurangkan agar tidak kelihatan tua
🌸 mengatasi masalah kulit pucat dan lesu
🌸 mengandungi mineral dan kalsium, natrium serta kalium
🌸 merangsangkan pertumbuhan sel untuk memberikan tubuh pulih dari penyakit
🌸 melambatkan proses penuaan serta mencerahkan kulit
🌸 memberikan sumber protein yang mencukupi untuk rambut, kuku serta kulit
🌸 menganjalkan kulit seperti bayi dan melindungi dari kesan UV
🌸 membantu kulit supaya agar kelihatan segar serta melewatkan proses penuaan dan menjadikan kulit kemerah merahan
🌸 menghasilkan kulit lebih berseri dan dapat menghasilkan vitamin yang mencukupi untuk kulit
🌸 menguatkan serta menebalkan rambut
🌸 dapat menyegarkan kuku yang kelihatan rapuh
🌸 mengawal kadar kolestrol . 
Bahan-bahan : Sarang burung / L-cysteine / Tomato / Acaiberry / Biji Anggur / Vitamin C / Biotin / Orange
.
Cara makan:
1 biji sebelum BREAKFAST
1 biji petang or malam 
Sesuai utk LELAKIdan PEREMPUAN
.
Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp 📲0174350254 📲0174350254
.
💌Postage 1🇲🇾
🚘COD AREA KULIM

#sweetdara #sweetdarakulim #jebat #testimonikakkm #jamusweetdara #jussweetdara #feedbackcustomer #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamumalaysia #jamulelaki #jamusuamiisteri #kmdreambody #kmbeautyhouse #sayajual #sayajualjamu #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #kmcintahati #bodywhitening #snowwhite #lulurnyaman #ciumcollagen #kmsecret  #moveon #penyelesaianmasalahwanita
7 0 13 hours ago

💞 BEST SELLER KOMBO DUO 💞

Dua-dua item hot ni memang laris. Supplement pemutih yang membantu mencerahkan kulit dan membantu merawat masalah kulit dari dalam. Untuk skin yang cantik kena bermula dari dalam dulu. Bila dalaman kita bebas toxic dan bersih, maka terpancarlah luarannya.
.

Nak skin yang cantik, bukan satu hari dah dapat kulit cantik idaman. Kena amik masa jugak. Bagi supplement ni berkerja dulu hehe.
.

Misi gebu sebelum raya onz tak onz? Kalau nak skin cantik raya ni, kenalah bermula dari sekarang ok 🤗
.

Boleh terus klik link whatsapp kat bio untuk shopping dengan sis ya. Dijamin ORIGINAL 1000% ❤

__________________

#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #beautysecret #likeforlike #like4like #instaniagamalaysia #frozencollagenoriginal #originalgluta #produkthailandoriginal #beautyplus #whiteningbooster #hariharigebu #misigebusetiaphari #bazaarpaknil #jomcantik #sihatdancantik #kolagenvitamin #glutafrozenmurah #setkombomurah #fastselling #hotitem

💞 BEST SELLER KOMBO DUO 💞

Dua-dua item hot ni memang laris. Supplement pemutih yang membantu mencerahkan kulit dan membantu merawat masalah kulit dari dalam. Untuk skin yang cantik kena bermula dari dalam dulu. Bila dalaman kita bebas toxic dan bersih, maka terpancarlah luarannya.
.

Nak skin yang cantik, bukan satu hari dah dapat kulit cantik idaman. Kena amik masa jugak. Bagi supplement ni berkerja dulu hehe.
.

Misi gebu sebelum raya onz tak onz? Kalau nak skin cantik raya ni, kenalah bermula dari sekarang ok 🤗
.

Boleh terus klik link whatsapp kat bio untuk shopping dengan sis ya. Dijamin ORIGINAL 1000% ❤

__________________

#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #beautysecret #likeforlike #like4like #instaniagamalaysia #frozencollagenoriginal #originalgluta #produkthailandoriginal #beautyplus #whiteningbooster #hariharigebu #misigebusetiaphari #bazaarpaknil #jomcantik #sihatdancantik #kolagenvitamin #glutafrozenmurah #setkombomurah #fastselling #hotitem
1 0 14 hours ago

Hi..Gais👧
.
Testimoni Terbaik Antara Terbaik!!😆
.
.
Beautea Slim aka LOLITA ni fat burner🔥🔥🔥, boleh hilangkan up to 5kg per box. Help u to lose weight and burn stubborn fat kat lengan, perut, peha , pinggul. Very very very effective and confirm puas hati. .
.
.
RM55 per box ( 10 capsules) shipping RM8 / RM10 SS / Internationa RM13.
.
.
Normally customer akan lose 5kg lepas 1 box = 1 box untuk 10hari . .
.
Lolita takde side effect berpeluh, cirit, panas, berdebar, takleh tido malam atau moody. Tak macam produk2 lain. Very natural and safe 👍🏻😃💕
.
.
💕WA 0124175051💕
.
.
#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sarawak #sabah #perak #ipoh #pahang #kuantan #terengganu #kelantan #johor #kualalumpur #cikgu #selangor #kedah #alorsetar #igersmalaysia #fullplus #lingeriemurah #bustupexpress #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat

Hi..Gais👧
.
Testimoni Terbaik Antara Terbaik!!😆
.
.
Beautea Slim aka LOLITA ni fat burner🔥🔥🔥, boleh hilangkan up to 5kg per box. Help u to lose weight and burn stubborn fat kat lengan, perut, peha , pinggul. Very very very effective and confirm puas hati. .
.
.
RM55 per box ( 10 capsules) shipping RM8 / RM10 SS / Internationa RM13.
.
.
Normally customer akan lose 5kg lepas 1 box = 1 box untuk 10hari . .
.
Lolita takde side effect berpeluh, cirit, panas, berdebar, takleh tido malam atau moody. Tak macam produk2 lain. Very natural and safe 👍🏻😃💕
.
.
💕WA 0124175051💕
.
.
#sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #sarawak  #sabah #perak  #ipoh  #pahang #kuantan #terengganu #kelantan #johor #kualalumpur #cikgu #selangor #kedah #alorsetar #igersmalaysia #fullplus #lingeriemurah #bustupexpress #kuruscepat  #kurus #kuruskanbadan #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat
1 0 16 hours ago

🌸 Foundation stay all day perfect 2 in 1 🌸
_
Foundation 2 in 1 ini ialah FOUNDATION + CONCEALOR dalam satu botol. Tak perlu beli concealor berasingan lagiii 😍😍. Kelebihan foundation stay all day perfect ni ialah KALIS AIR (waterproof). Texture foundation ni sangat ringan dan memberikan finishing yang sangat MELETOP.
_
FD stay perferct ni dah ada concealor yang memang akan cover habis semua cela yang ada kat muka, dark circle and dark spot. IT’S FULL COVERAGE ❗️
_
Anda takut pakai foundation sebab kerja bawah panas nanti foundation cair 😣, takut tengok movie yg sedih sebab nanti makeup cair sebab nagis ata takut pakai foundation nanti bercapuk sebab jenis kuat berpeluh ???? SAY NO MORE. Dengan FD Stay all day perfect ni. Andaa dapat mengatasi semua masalah di atas sebab ianya WATERPROOF .
_
Dengan inovasi 2 in 1 (FD + Concealor) HARGA HANYA RM 89.90 RM89.90 RM89.90 (exc postage) . murahhh jerr awakk 👍👍
_
Didatankang dengan 3 code:-
1. Aurora - Light
2. Brulee - medium
3. Sable - Dark
_
Whatspp 0173883606

#alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation
#royalpropolisfoundation
#royalpropolis
#royalpropolisfoundationbyalhaalfa
#foundation #alhaalfa
#mattefoundation
#alhaalfacosmetics
#alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya
#alhaalfaputrajaya
#alhaalfakelantan
#makeup #makeuplife
#letsmakeup
#onlineshopping
#onlineboutique
#sayajualprodukkecantikan
#bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau

🌸 Foundation stay all day perfect 2 in 1 🌸
_
Foundation 2 in 1 ini ialah FOUNDATION + CONCEALOR dalam satu botol. Tak perlu beli concealor berasingan lagiii 😍😍. Kelebihan foundation stay all day perfect ni ialah KALIS AIR (waterproof). Texture foundation ni sangat ringan dan memberikan finishing yang sangat MELETOP.
_
FD stay perferct ni dah ada concealor yang memang akan cover habis semua cela yang ada kat muka, dark circle and dark spot. IT’S FULL COVERAGE ❗️
_
Anda takut  pakai foundation sebab kerja bawah panas nanti foundation cair 😣, takut tengok movie yg sedih sebab nanti makeup cair sebab nagis ata takut pakai foundation nanti bercapuk sebab jenis kuat berpeluh ???? SAY NO MORE. Dengan FD Stay all day perfect ni. Andaa dapat mengatasi semua masalah di atas sebab ianya WATERPROOF . 
_
Dengan inovasi 2 in 1 (FD + Concealor) HARGA HANYA RM 89.90 RM89.90 RM89.90 (exc postage) . murahhh jerr awakk 👍👍
_
Didatankang dengan 3 code:-
1. Aurora - Light
2. Brulee - medium
3. Sable - Dark
_
Whatspp 0173883606

#alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation
#royalpropolisfoundation 
#royalpropolis 
#royalpropolisfoundationbyalhaalfa 
#foundation #alhaalfa
#mattefoundation 
#alhaalfacosmetics 
#alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya
#alhaalfaputrajaya
#alhaalfakelantan
#makeup #makeuplife 
#letsmakeup 
#onlineshopping 
#onlineboutique 
#sayajualprodukkecantikan 
#bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau
1 0 16 hours ago

🌸 Foundation stay all day perfect 2 in 1 🌸
_
Foundation 2 in 1 ini ialah FOUNDATION + CONCEALOR dalam satu botol. Tak perlu beli concealor berasingan lagiii 😍😍. Kelebihan foundation stay all day perfect ni ialah KALIS AIR (waterproof). Texture foundation ni sangat ringan dan memberikan finishing yang sangat MELETOP.
_
FD stay perferct ni dah ada concealor yang memang akan cover habis semua cela yang ada kat muka, dark circle and dark spot. IT’S FULL COVERAGE ❗️
_
Anda takut pakai foundation sebab kerja bawah panas nanti foundation cair 😣, takut tengok movie yg sedih sebab nanti makeup cair sebab nagis ata takut pakai foundation nanti bercapuk sebab jenis kuat berpeluh ???? SAY NO MORE. Dengan FD Stay all day perfect ni. Andaa dapat mengatasi semua masalah di atas sebab ianya WATERPROOF .
_
Dengan inovasi 2 in 1 (FD + Concealor) HARGA HANYA RM 89.90 RM89.90 RM89.90 (exc postage) . murahhh jerr awakk 👍👍
_
Didatankang dengan 3 code:-
1. Aurora - Light
2. Brulee - medium
3. Sable - Dark
_
Whatspp 0173883606

#alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation
#royalpropolisfoundation
#royalpropolis
#royalpropolisfoundationbyalhaalfa
#foundation #alhaalfa
#mattefoundation
#alhaalfacosmetics
#alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya
#alhaalfaputrajaya
#alhaalfakelantan
#makeup #makeuplife
#letsmakeup
#onlineshopping
#onlineboutique
#sayajualprodukkecantikan
#bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau

🌸 Foundation stay all day perfect 2 in 1 🌸
_
Foundation 2 in 1 ini ialah FOUNDATION + CONCEALOR dalam satu botol. Tak perlu beli concealor berasingan lagiii 😍😍. Kelebihan foundation stay all day perfect ni ialah KALIS AIR (waterproof). Texture foundation ni sangat ringan dan memberikan finishing yang sangat MELETOP.
_
FD stay perferct ni dah ada concealor yang memang akan cover habis semua cela yang ada kat muka, dark circle and dark spot. IT’S FULL COVERAGE ❗️
_
Anda takut  pakai foundation sebab kerja bawah panas nanti foundation cair 😣, takut tengok movie yg sedih sebab nanti makeup cair sebab nagis ata takut pakai foundation nanti bercapuk sebab jenis kuat berpeluh ???? SAY NO MORE. Dengan FD Stay all day perfect ni. Andaa dapat mengatasi semua masalah di atas sebab ianya WATERPROOF . 
_
Dengan inovasi 2 in 1 (FD + Concealor) HARGA HANYA RM 89.90 RM89.90 RM89.90 (exc postage) . murahhh jerr awakk 👍👍
_
Didatankang dengan 3 code:-
1. Aurora - Light
2. Brulee - medium
3. Sable - Dark
_
Whatspp 0173883606

#alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation
#royalpropolisfoundation 
#royalpropolis 
#royalpropolisfoundationbyalhaalfa 
#foundation #alhaalfa
#mattefoundation 
#alhaalfacosmetics 
#alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya
#alhaalfaputrajaya
#alhaalfakelantan
#makeup #makeuplife 
#letsmakeup 
#onlineshopping 
#onlineboutique 
#sayajualprodukkecantikan 
#bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau
2 0 16 hours ago

🌸 Foundation stay all day perfect 2 in 1 🌸
_
Foundation 2 in 1 ini ialah FOUNDATION + CONCEALOR dalam satu botol. Tak perlu beli concealor berasingan lagiii 😍😍. Kelebihan foundation stay all day perfect ni ialah KALIS AIR (waterproof). Texture foundation ni sangat ringan dan memberikan finishing yang sangat MELETOP.
_
FD stay perferct ni dah ada concealor yang memang akan cover habis semua cela yang ada kat muka, dark circle and dark spot. IT’S FULL COVERAGE ❗️
_
Anda takut pakai foundation sebab kerja bawah panas nanti foundation cair 😣, takut tengok movie yg sedih sebab nanti makeup cair sebab nagis ata takut pakai foundation nanti bercapuk sebab jenis kuat berpeluh ???? SAY NO MORE. Dengan FD Stay all day perfect ni. Andaa dapat mengatasi semua masalah di atas sebab ianya WATERPROOF .
_
Dengan inovasi 2 in 1 (FD + Concealor) HARGA HANYA RM 89.90 RM89.90 RM89.90 (exc postage) . murahhh jerr awakk 👍👍
_
Didatankang dengan 3 code:-
1. Aurora - Light
2. Brulee - medium
3. Sable - Dark
_
Whatspp 0173883606

#alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation
#royalpropolisfoundation
#royalpropolis
#royalpropolisfoundationbyalhaalfa
#foundation #alhaalfa
#mattefoundation
#alhaalfacosmetics
#alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya
#alhaalfaputrajaya
#alhaalfakelantan
#makeup #makeuplife
#letsmakeup
#onlineshopping
#onlineboutique
#sayajualprodukkecantikan
#bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau

🌸 Foundation stay all day perfect 2 in 1 🌸
_
Foundation 2 in 1 ini ialah FOUNDATION + CONCEALOR dalam satu botol. Tak perlu beli concealor berasingan lagiii 😍😍. Kelebihan foundation stay all day perfect ni ialah KALIS AIR (waterproof). Texture foundation ni sangat ringan dan memberikan finishing yang sangat MELETOP.
_
FD stay perferct ni dah ada concealor yang memang akan cover habis semua cela yang ada kat muka, dark circle and dark spot. IT’S FULL COVERAGE ❗️
_
Anda takut  pakai foundation sebab kerja bawah panas nanti foundation cair 😣, takut tengok movie yg sedih sebab nanti makeup cair sebab nagis ata takut pakai foundation nanti bercapuk sebab jenis kuat berpeluh ???? SAY NO MORE. Dengan FD Stay all day perfect ni. Andaa dapat mengatasi semua masalah di atas sebab ianya WATERPROOF . 
_
Dengan inovasi 2 in 1 (FD + Concealor) HARGA HANYA RM 89.90 RM89.90 RM89.90 (exc postage) . murahhh jerr awakk 👍👍
_
Didatankang dengan 3 code:-
1. Aurora - Light
2. Brulee - medium
3. Sable - Dark
_
Whatspp 0173883606

#alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation
#royalpropolisfoundation 
#royalpropolis 
#royalpropolisfoundationbyalhaalfa 
#foundation #alhaalfa
#mattefoundation 
#alhaalfacosmetics 
#alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya
#alhaalfaputrajaya
#alhaalfakelantan
#makeup #makeuplife 
#letsmakeup 
#onlineshopping 
#onlineboutique 
#sayajualprodukkecantikan 
#bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau
0 0 16 hours ago

#MAKEUP_GLOWING_KESAN_LOOSEPOWDER_ALHA_ALFA

Loose powder Alha Alfa. Bila pakai loose powder ni memang nampak fresh and gebu je makeup. Nampak fresh and menawan.

Loosepowder alha ni ada dua jenis. GLOW dan MATTE. Apa beza dia ??? Beza dia
GLOW - sesuai untuk normal / dry skin
MATTE - sesuai untuk oily skin.

Wajib pilih ikut jenis skin supaya makeup makim cantik. Function Loosepowder ni untuk gebu kan makeup tauuuu.

Nak order ws 👇🏻
0173883606

#alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation
#royalpropolisfoundation
#royalpropolis
#royalpropolisfoundationbyalhaalfa
#foundation #alhaalfa
#mattefoundation
#alhaalfacosmetics
#alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya
#alhaalfaputrajaya
#alhaalfakelantan
#makeup #makeuplife
#letsmakeup
#onlineshopping
#onlineboutique
#sayajualprodukkecantikan
#bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau
#LoosePowderAlhaAlfa
#LoosePowderAlhaAlfaOriginal
#AlhaAlfaCosmetics
#AlhaAlfaCosmeticsOriginal

#MAKEUP_GLOWING_KESAN_LOOSEPOWDER_ALHA_ALFA

Loose powder Alha Alfa. Bila pakai loose powder ni memang nampak fresh and gebu je makeup. Nampak fresh and menawan.

Loosepowder alha ni ada dua jenis. GLOW dan MATTE. Apa beza dia ??? Beza dia
GLOW - sesuai untuk normal / dry skin
MATTE - sesuai untuk oily skin.

Wajib pilih ikut jenis skin supaya makeup makim cantik. Function Loosepowder ni untuk gebu kan makeup tauuuu.

Nak order ws 👇🏻
0173883606

#alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation
#royalpropolisfoundation 
#royalpropolis 
#royalpropolisfoundationbyalhaalfa 
#foundation #alhaalfa
#mattefoundation 
#alhaalfacosmetics 
#alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya
#alhaalfaputrajaya
#alhaalfakelantan
#makeup #makeuplife 
#letsmakeup 
#onlineshopping 
#onlineboutique 
#sayajualprodukkecantikan 
#bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau
#LoosePowderAlhaAlfa
#LoosePowderAlhaAlfaOriginal
#AlhaAlfaCosmetics
#AlhaAlfaCosmeticsOriginal
0 0 16 hours ago

#MAKEUP_GLOWING_KESAN_LOOSEPOWDER_ALHA_ALFA

Loose powder Alha Alfa. Bila pakai loose powder ni memang nampak fresh and gebu je makeup. Nampak fresh and menawan.

Loosepowder alha ni ada dua jenis. GLOW dan MATTE. Apa beza dia ??? Beza dia
GLOW - sesuai untuk normal / dry skin
MATTE - sesuai untuk oily skin.

Wajib pilih ikut jenis skin supaya makeup makim cantik. Function Loosepowder ni untuk gebu kan makeup tauuuu.

Nak order ws 👇🏻
0173883606

#alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation
#royalpropolisfoundation
#royalpropolis
#royalpropolisfoundationbyalhaalfa
#foundation #alhaalfa
#mattefoundation
#alhaalfacosmetics
#alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya
#alhaalfaputrajaya
#alhaalfakelantan
#makeup #makeuplife
#letsmakeup
#onlineshopping
#onlineboutique
#sayajualprodukkecantikan
#bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau
#LoosePowderAlhaAlfa
#LoosePowderAlhaAlfaOriginal
#AlhaAlfaCosmetics
#AlhaAlfaCosmeticsOriginal

#MAKEUP_GLOWING_KESAN_LOOSEPOWDER_ALHA_ALFA

Loose powder Alha Alfa. Bila pakai loose powder ni memang nampak fresh and gebu je makeup. Nampak fresh and menawan.

Loosepowder alha ni ada dua jenis. GLOW dan MATTE. Apa beza dia ??? Beza dia
GLOW - sesuai untuk normal / dry skin
MATTE - sesuai untuk oily skin.

Wajib pilih ikut jenis skin supaya makeup makim cantik. Function Loosepowder ni untuk gebu kan makeup tauuuu.

Nak order ws 👇🏻
0173883606

#alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation
#royalpropolisfoundation 
#royalpropolis 
#royalpropolisfoundationbyalhaalfa 
#foundation #alhaalfa
#mattefoundation 
#alhaalfacosmetics 
#alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya
#alhaalfaputrajaya
#alhaalfakelantan
#makeup #makeuplife 
#letsmakeup 
#onlineshopping 
#onlineboutique 
#sayajualprodukkecantikan 
#bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau
#LoosePowderAlhaAlfa
#LoosePowderAlhaAlfaOriginal
#AlhaAlfaCosmetics
#AlhaAlfaCosmeticsOriginal
1 0 16 hours ago

Top #sayajualprodukkecantikan posts

GOSOK-GOSOK TERUS PUTIH.... SABUN VIRAL BUMEBIME SOAP!! .
.

Selamat digunakan, diperbuat daripada natural snail, madu, tomato , ekstrak nenas dan collagen untuk menegangkan kulit.
.
😘 Antara kelebihannya ialah ⤵️
.
✅memutihkan bahagian tubuh .
✅menghilangkan parut .
✅menanggalkan sel kulit mati .
✅menghilangkan bekas gigitan nyamuk ✅menghilangkan streat mark .
✅menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn d kelengkang
✅selamat digunakan untuk semua jenis kulit ✅keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
✅boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!!
.
❤Berat 100gram .

Berminat segera dm/whatsapp👇
0149006572
0149006572
.
#grapeglutamaskmalaysia #grapeglutamaskmurah #sabunbumebimemalaysia #sayajual #sabunbumebimemurah #sabunbumebime #sayajualprodukkecantikan #sayajualsayapakai #nakputih #nakputihcepat #putihgebu

GOSOK-GOSOK TERUS PUTIH.... SABUN VIRAL BUMEBIME SOAP!! .
.

Selamat digunakan, diperbuat daripada natural snail, madu, tomato , ekstrak nenas dan collagen untuk menegangkan kulit.
.
😘 Antara kelebihannya ialah ⤵️
.
✅memutihkan bahagian tubuh .
✅menghilangkan parut .
✅menanggalkan sel kulit mati .
✅menghilangkan bekas gigitan nyamuk ✅menghilangkan streat mark .
✅menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn d kelengkang
✅selamat digunakan untuk semua jenis kulit ✅keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
✅boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!!
.
❤Berat 100gram .

Berminat segera dm/whatsapp👇
0149006572
0149006572
.
#grapeglutamaskmalaysia #grapeglutamaskmurah #sabunbumebimemalaysia #sayajual #sabunbumebimemurah #sabunbumebime #sayajualprodukkecantikan #sayajualsayapakai #nakputih #nakputihcepat #putihgebu
171 4 1 March, 2018

➡️ COMBO SET PADU UNTUK ANDA YG MASIH MENCARI-CARI SINAR KEKURUSAN 🙈🙈
.
Yang takde idea nk beli hadiah anniversary bagi pada pasangan, boleh lah beli set combo mantap ni, mana tahu lagi bertambah lah rasa sayang pasangan uols tu bila uols support niat dia nk KURUS 😍

Bizzi Boddy adalah produk viral untuk yg nak kawal NAFSU MAKAN dan menjaga METABOLISME TUBUH BADAN dari @as.legacymalaysia yg menunjukkan kesan dlm masa hanya beberapa hari dan dah beribu testimoni kongsi tentang keberkesanannya 😱
.
Power ke power ⁉️❗️
.
Bizzi Contour Cream ni pula sememangnya byk membantu untuk mencantikkan bentuk tubuh yg kurg cantik dan juga mengecutkan bahagian2 tubuh yg menggelebeh, bagus bukan 💃
.
Bizzi Flush membantu utk membuang toksin dgn cara detox dan melancarkan sistem pembuangan, jadi takdelah masalah sembelit.. 😝

READY STOK... 💃
Boleh wasap... www.wasap.my/0197461285/Aslegacy
.
#aslegacy #bizziboddyslimming #produkviral #sayajualprodukkecantikan.. #teamAFviral0758

➡️ COMBO SET PADU UNTUK ANDA YG MASIH MENCARI-CARI SINAR KEKURUSAN 🙈🙈
.
Yang takde idea nk beli hadiah anniversary bagi pada pasangan, boleh lah beli set combo mantap ni, mana tahu lagi bertambah lah rasa sayang pasangan uols tu bila uols support niat dia nk KURUS 😍

Bizzi Boddy adalah produk viral untuk yg nak kawal NAFSU MAKAN dan menjaga METABOLISME TUBUH BADAN dari @as.legacymalaysia yg menunjukkan kesan dlm masa hanya beberapa hari dan dah beribu testimoni kongsi tentang keberkesanannya 😱
.
Power ke power ⁉️❗️
.
Bizzi Contour Cream ni pula sememangnya byk membantu untuk mencantikkan bentuk tubuh yg kurg cantik dan juga mengecutkan bahagian2 tubuh yg menggelebeh, bagus bukan 💃
.
Bizzi Flush membantu utk membuang toksin dgn cara detox dan melancarkan sistem pembuangan, jadi takdelah masalah sembelit.. 😝

READY STOK... 💃
Boleh wasap... www.wasap.my/0197461285/Aslegacy
.
#aslegacy#bizziboddyslimming#produkviral#sayajualprodukkecantikan.. #teamAFviral0758
111 33 23 June, 2019

GIVEAWAY TIME!!!
.
Ya Allah tak sangka betul dah setahun dayah dengan Obsess Cosmetics rupanya😘
.
So dayah nak buat giveaway untuk semuaaaa!!!
Haaa suka tak???
.
Caranya senang je korang just tagged 3 org bff korang n follow ig @hidayah_beauty_obsess
Senang kannn
.
Tarikh tutup penyertaan pada 5 /7/19 (jumaat)
GOOD LUCK GUYSSS😘😘😘
.
#obsesscosmeticscod #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam #squadsyiera #dyxy #anasismrevival #squadladyD

GIVEAWAY TIME!!!
.
Ya Allah tak sangka betul dah setahun dayah dengan Obsess Cosmetics rupanya😘
.
So dayah nak buat giveaway untuk semuaaaa!!!
Haaa suka tak???
.
Caranya senang je korang just tagged 3 org bff korang n follow ig @hidayah_beauty_obsess
Senang kannn
.
Tarikh tutup penyertaan pada 5 /7/19 (jumaat)
GOOD LUCK GUYSSS😘😘😘
.
#obsesscosmeticscod  #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam #squadsyiera #dyxy #anasismrevival #squadladyD
162 3,123 2 July, 2019

Jom order cepat2 sebelum close order pukul 4pm 😁 .
.
Esok kami Cuti ya sempena Hari Deepavali 💕
.
Boleh singgah Page Fb Maysara Collection / Ig @maysaracollections untuk cuci2 mata 😍
.
#maysaracollection #sayajualprodukkecantikan #kedaikosmetiksenawang #dropshipwanted #dropshipneeded

Jom order cepat2 sebelum close order pukul 4pm 😁 .
.
Esok kami Cuti ya sempena Hari Deepavali 💕
.
Boleh singgah Page Fb Maysara Collection / Ig @maysaracollections untuk cuci2 mata 😍
.
#maysaracollection #sayajualprodukkecantikan #kedaikosmetiksenawang #dropshipwanted #dropshipneeded
749 0 5 November, 2018

READY STOCK!!!
MISS V PERFUME NEW FLAVOUR BY MOLLY (STRAWERRY + VANILLA TROPICAL)

Extra wangi extra grip dan extraaaa semua lah !!
Ni lah baby baru bersama DUTA SARI YANTI 😍

Ni adik beradik Miss V Perfume.
Tapi yg ni lagi special, flavour baru.
Ingredients pun baru.

Yg ni campuran strawberry + vanilla tropikal.
Bau super wangi.
Punyalah susah nak dapat combination bau ni.
Sebab tak semua bahan boleh match.
Salah letak nanti jadi masam.

Miss V Perfume yg lama pun still keluar lagi naa.
Cuma yg ni flavour baru.
Harga pun lain tapi tak da la mahal.
Semua mampu milik jangan risau.

Ramai yg dah cuba terus jatuh hati sebab wangi sangat.
Pastu berangin tak yah habaq.

Baunya pun macam pure seduction victoria secret uolls.
Lembut je.
Bezanya kami tak guna alkohol utk perfume ye.
Kami guna ekstrak utk hasilkan bau dan selamat digunakan.

Pakat pakat cuba naa.

Make your love to fall in love again ☺️
.
#MissvPerfumeByMolly
#NewFlavour
#StrawberryWithVanillaTropikal
#MissVPerfumeFeminineWash
#MissVSpray
#MissVPerfumeByMolly
#MissVPerfumeByMollysBeauty
#MissVPerfumeMurah
#MollysBeauty
#MissVPerfumeTravelSet
#MVPTravelSet
#TravelSet
#SayaJual
#biteallteam
#FeminineWash
#MissVWash
#TeamMieza
#HygieneCare
#HygieneWash
#InstaBeauty
#OrganicProducts
#PengantinBaru
#Organic
#VaginaSpray
#VaginaWash
#VaginaCare
#PewangiMissV
#SayaJualProdukKecantikan
#TestimoniMissVPerfume

READY STOCK!!!
MISS V PERFUME NEW FLAVOUR BY MOLLY (STRAWERRY + VANILLA TROPICAL)

Extra wangi extra grip dan extraaaa semua lah !!
Ni lah baby baru bersama DUTA SARI YANTI 😍

Ni adik beradik Miss V Perfume.
Tapi yg ni lagi special, flavour baru.
Ingredients pun baru.

Yg ni campuran strawberry + vanilla tropikal.
Bau super wangi.
Punyalah susah nak dapat combination bau ni.
Sebab tak semua bahan boleh match.
Salah letak nanti jadi masam.

Miss V Perfume yg lama pun still keluar lagi naa.
Cuma yg ni flavour baru.
Harga pun lain tapi tak da la mahal.
Semua mampu milik jangan risau.

Ramai yg dah cuba terus jatuh hati sebab wangi sangat.
Pastu berangin tak yah habaq.

Baunya pun macam pure seduction victoria secret uolls.
Lembut je.
Bezanya kami tak guna alkohol utk perfume ye.
Kami guna ekstrak utk hasilkan bau dan selamat digunakan.

Pakat pakat cuba naa.

Make your love to fall in love again ☺️
.
#MissvPerfumeByMolly
#NewFlavour
#StrawberryWithVanillaTropikal
#MissVPerfumeFeminineWash
#MissVSpray
#MissVPerfumeByMolly
#MissVPerfumeByMollysBeauty
#MissVPerfumeMurah
#MollysBeauty
#MissVPerfumeTravelSet
#MVPTravelSet
#TravelSet
#SayaJual
#biteallteam 
#FeminineWash
#MissVWash
#TeamMieza 
#HygieneCare
#HygieneWash
#InstaBeauty
#OrganicProducts
#PengantinBaru
#Organic
#VaginaSpray
#VaginaWash
#VaginaCare
#PewangiMissV
#SayaJualProdukKecantikan
#TestimoniMissVPerfume
317 0 27 April, 2019

Alhamdulillah, customer order combo mistvparfum + mist v scrubby rm60 je uolls. tqvm beli dgn miza ye 😘
.
Nak order wasap miza sekarang 017 966 5308 .

Alhamdulillah, customer order combo  mistvparfum + mist v scrubby rm60 je uolls. tqvm beli dgn miza ye 😘
. 
Nak order wasap miza sekarang 017 966 5308 .
183 4 11 hours ago

.
.
Eeeuuwwww Daki Muka
Sama macam daki tiak pulak 😂
.
Boleh ke korang simpan daki ni bawak tido?
.
Kalau boleh teruskan lah yer.
.
Sara tak sanggup 😅
.
visitmyig #sayajualmurah #beauty #murah #bazariklan #bazarpaknil #kosmetikborong #skincare #uitm #muakl #sayajualskincare #makeupartismalaysia #bazaaronline #promosi #sayajualprodukkecantikan #skincareviral #jerawat #cantik #sayajual #makeupmurah #makeup # hervnatural #aurainsta #igmalaysia #kosmetikmalaysia #zizanrazak #aydajebat #ctdk #hervskincare #isp190928m

.
.
Eeeuuwwww Daki Muka
Sama macam daki tiak pulak 😂
.
Boleh ke korang simpan daki ni bawak tido?
.
Kalau boleh teruskan lah yer.
.
Sara tak sanggup 😅
.
visitmyig #sayajualmurah #beauty #murah #bazariklan #bazarpaknil #kosmetikborong #skincare #uitm #muakl #sayajualskincare #makeupartismalaysia #bazaaronline #promosi #sayajualprodukkecantikan #skincareviral #jerawat #cantik #sayajual #makeupmurah #makeup # hervnatural #aurainsta #igmalaysia #kosmetikmalaysia #zizanrazak #aydajebat #ctdk #hervskincare #isp190928m
114 41 27 September, 2019
.
.
Trial set for buang daki.
➡️Brightening Oil Cleanser
➡️Hydra Sooth Gel Cleanser
➡️Luxe Essence
.
Skin makin sihat & lembut 👍🏻
.

#visitmyig #sayajualmurah #kosmetikmurah #murah #bazariklan #bazarpaknil #kosmetikborong #sayajualkosmetik #uitm #muakl #sayajualmakeup #makeupartismalaysia #bazaaronline #promosi #sayajualprodukkecantikan #lipstickmurah #herv #cantik #sayajual #makeupmurah #makeup # kosmetibysara #aurainsta #igmalaysia #kosmetikmalaysia #zizanrazak #aydajebat #ctdk #hervnatural
193 8 6 November, 2019