#sayajualvictoriasecret Instagram Photos & Videos

sayajualvictoriasecret - 46.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sayajualvictoriasecret and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
41 minutes
Average like
2
Average comment
0
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

ORIGINAL VICTORIA SECRET MIST 250ML - Moonlit Dahlia

Top notes : black dahlia & plum

Sesuai utk yang sukakan bau mewah,soft foral. Combination yang terbaik 😊
.
✔️ Original / Authentic
✔️ Tahan bau 5-6 jam
✔️ Dgn coding & label bawah bottle

HARGA TAK TERMASUK POSTAGE
1 BOTTLE MIST RM34
3 BOTTLES MIST RM97

Nak lebih murah,beli banyak 😁.. Jom order 👇🏻
.
Untuk info lanjut boleh klik link ni http://www.wasap.my/011155070906 atau click je atas bio tu 😊
.
#sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #sayajual #sayajualoriginal #bazaarpaknil #victoriasecretoriginalmalaysia #trustedsellermalaysia #sayajualonlinemalaysia

ORIGINAL VICTORIA SECRET MIST 250ML - Moonlit Dahlia

Top notes : black dahlia & plum

Sesuai utk yang sukakan bau mewah,soft foral. Combination yang terbaik 😊
.
✔️ Original / Authentic
✔️ Tahan bau 5-6 jam
✔️ Dgn coding & label bawah bottle

HARGA TAK TERMASUK POSTAGE
1 BOTTLE MIST RM34
3 BOTTLES MIST RM97

Nak lebih murah,beli banyak 😁.. Jom order 👇🏻
.
Untuk info lanjut boleh klik link ni http://www.wasap.my/011155070906 atau click je atas bio tu 😊
.
#sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #sayajual #sayajualoriginal #bazaarpaknil #victoriasecretoriginalmalaysia #trustedsellermalaysia #sayajualonlinemalaysia
0 0 48 minutes ago
Victoria's Secret Body Mist 
250 ml 💸RM 39
🚛 Postage + RM8 💯 Original
✨ Sticker and batchcode bawah botol
❌ no imitation or gred
💌0174214644 @ dm 
Nak tahu scent apa available boleh refer highlight D okay ♥️ #victoriasecretmalaysia #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurahoriginal #victoriasecretmurahborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret  #sayajualbodymist #setelahkudimiliki #hadiahanniversary #hadiahbirthday #birthdaygiftmurah #hadiahmurah #malaysia #bazarpaknil
4 0 3 hours ago
Victoria's Secret Body Mist 
250 ml 💸RM 39
🚛 Postage + RM8 💯 Original
✨ Sticker and batchcode bawah botol
❌ no imitation or gred
💌0174214644 @ dm 
Nak tahu scent apa available boleh refer highlight D okay ♥️ #victoriasecretmalaysia #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurahoriginal #victoriasecretmurahborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret  #sayajualbodymist #setelahkudimiliki #hadiahanniversary #hadiahbirthday #birthdaygiftmurah #hadiahmurah #malaysia #bazarpaknil
5 0 3 hours ago

Good morning to our dearest angel ! Have a good day ahead ! Jangan lupa tau count down sama sama dengan i ! Nanti akan ada BIRTHDAY SALE SOON !! Memang korang takkan rugi la nanti 😝🥰
.
.
Travel size combo edition (75ml) 💋
.
.
.
Contain :
75 ml normal mist
75 ml shimmer mist .
.
.
💰: RM 47 FREE POSTAGE TO SM AND SS
.
.
.
Scents available:
pure seduction
temptation
aqua kiss
love spell
velvet petals
love addict
amber romance
coconut passion .
.
. 💯 ORIGINAL WITH CODING BELOW 📬 POSTAGE DAY: MONDAY-FRIDAY ONLY
📦 STOCK TAKEN FROM US FACTORY
🙅🏼‍♀️ NO COD
🇲🇾 ALL ITEM READY STOCK
.
.
.
📲 whatsapp: 0132770335 to place your order OR kindly click link at bio 🥰
.
.
.
#sayajual #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #victoriasecretsale #victoriasecretmurah #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajualmist #visitmyig #visitmyigshop #visitmyigshopmalaysia #original #sayajualvictoriasecret #followforfollowback

Good morning to our dearest angel ! Have a good day ahead ! Jangan lupa tau count down sama sama dengan i ! Nanti akan ada BIRTHDAY SALE SOON !! Memang korang takkan rugi la nanti 😝🥰
.
.
Travel size combo edition (75ml) 💋
.
.
.
Contain : 
75 ml normal mist
75 ml shimmer mist .
.
.
💰: RM 47 FREE POSTAGE TO SM AND SS
.
.
.
Scents available:
pure seduction 
temptation 
aqua kiss 
love spell
velvet petals 
love addict 
amber romance 
coconut passion .
.
. 💯 ORIGINAL WITH CODING BELOW 📬 POSTAGE DAY: MONDAY-FRIDAY ONLY
📦 STOCK TAKEN FROM US FACTORY
🙅🏼‍♀️ NO COD
🇲🇾 ALL ITEM READY STOCK
.
.
.
📲 whatsapp: 0132770335 to place your order OR kindly click link at bio 🥰
.
.
.
#sayajual #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #victoriasecretsale #victoriasecretmurah #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajualmist #visitmyig #visitmyigshop #visitmyigshopmalaysia #original #sayajualvictoriasecret #followforfollowback
2 0 4 hours ago

🎀BBW🎀. .
A THOUSAND WISHES FRAGRANCE MIST 236ml
.
PRICE:
RM 65.00 each. West Malaysia free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER:
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG
🌷 FREE GIFT . .
.
.
#trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretlimitededition #kualalumpur #fleamarketmetropointkajang #fleamarketmetropoint

🎀BBW🎀. . 
A THOUSAND WISHES FRAGRANCE MIST 236ml
. 
PRICE:
RM 65.00 each. West Malaysia free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER: 
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG
🌷 FREE GIFT . .
.
. 
#trustedseller #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret  #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretlimitededition #kualalumpur #fleamarketmetropointkajang #fleamarketmetropoint
6 0 4 hours ago
Victoria's Secret Body Mist 
250 ml 💸RM 39
🚛 Postage + RM8 💯 Original
✨ Sticker and batchcode bawah botol
❌ no imitation or gred
💌0174214644 @ dm 
Nak tahu scent apa available boleh refer highlight D okay ♥️ #victoriasecretmalaysia #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurahoriginal #victoriasecretmurahborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret  #sayajualbodymist #setelahkudimiliki #hadiahanniversary #hadiahbirthday #birthdaygiftmurah #hadiahmurah #malaysia #bazarpaknil
8 0 4 hours ago
Victoria's Secret Body Mist 
250 ml 💸RM 39
🚛 Postage + RM8 💯 Original
✨ Sticker and batchcode bawah botol
❌ no imitation or gred
💌0174214644 @ dm 
Nak tahu scent apa available boleh refer highlight D okay ♥️ #victoriasecretmalaysia #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurahoriginal #victoriasecretmurahborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret  #sayajualbodymist #setelahkudimiliki #hadiahanniversary #hadiahbirthday #birthdaygiftmurah #hadiahmurah #malaysia #bazarpaknil
3 0 4 hours ago
Victoria's Secret Body Mist 
250 ml 💸RM 39
🚛 Postage + RM8 💯 Original
✨ Sticker and batchcode bawah botol
❌ no imitation or gred
💌0174214644 @ dm 
Nak tahu scent apa available boleh refer highlight D okay ♥️ #victoriasecretmalaysia #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurahoriginal #victoriasecretmurahborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret  #sayajualbodymist #setelahkudimiliki #hadiahanniversary #hadiahbirthday #birthdaygiftmurah #hadiahmurah #malaysia #bazarpaknil
5 0 4 hours ago

WOW VS KINI DIDATANGKAN DENGAN SAIZ MINI 75ML SAHAJA❗️ 📢📢📢📢
. .
.
sesuai untuk uolls yang baru nak try VS, senang letak dalam beg travel dan murah serta dijamin wangi ❗️
.
.
All items READYSTOCK ya.
Cod area kota Bharu, Postage seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak,
Walk in mini butik : Area Tesco dan Aeon lembah sireh. .
.
available flavors : 🌼 pure seduction new and plain
🌼 bombshells 🌼 love spell shimmer, new and plain
🌼 sexy angel 🌼 coconuts passion
🌼 love addict new 🌼 temptations shimmer .
.
1 for RM20
3 for RM55
.
.

#victoriasecretmurah #victoriasecretsale
#victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah
#victoriasecretori #bazaarpaknil
#victoriassecret #victoriasecretbodymist
#victoriasecretfragrance #victoriasecretmurahkelantan #victoriasecretlovers #victoriassecretmurahmalaysia #victoriasecretsale #victoriasecretmist #victoriasecremurah #victoriasecretmurahgila #victoriasecretwangi #victoriasecretinstock #victoriasecretmalaysia
#teamfarraco
#ladybossfarraco
#victoriasecretmurahgilagila
#dropshipwanted #victoriasecretmurah
#agentwanted #agentvictoriasecret #stokisvictoriasecret #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #trustedseller #artismalaysia #bodymistvictoriasecret

WOW VS KINI DIDATANGKAN DENGAN SAIZ MINI 75ML SAHAJA❗️ 📢📢📢📢
. .
.
sesuai untuk uolls yang baru nak try VS, senang letak dalam beg travel dan murah serta dijamin wangi ❗️
.
.
 All items READYSTOCK ya. 
Cod area kota Bharu, Postage seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak, 
Walk in mini butik : Area Tesco dan Aeon lembah sireh. .
.
available flavors : 🌼 pure seduction new and plain
🌼 bombshells 🌼 love spell shimmer, new and plain
🌼 sexy angel 🌼 coconuts passion
🌼 love addict new 🌼 temptations shimmer .
.
1 for RM20
3 for RM55
.
.

#victoriasecretmurah #victoriasecretsale
#victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah
#victoriasecretori #bazaarpaknil
#victoriassecret #victoriasecretbodymist
#victoriasecretfragrance #victoriasecretmurahkelantan #victoriasecretlovers #victoriassecretmurahmalaysia #victoriasecretsale #victoriasecretmist #victoriasecremurah #victoriasecretmurahgila #victoriasecretwangi #victoriasecretinstock #victoriasecretmalaysia 
#teamfarraco
#ladybossfarraco
#victoriasecretmurahgilagila
#dropshipwanted #victoriasecretmurah 
#agentwanted #agentvictoriasecret #stokisvictoriasecret #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #trustedseller #artismalaysia  #bodymistvictoriasecret
1 0 15 hours ago

WOW VS KINI DIDATANGKAN DENGAN SAIZ MINI 75ML SAHAJA❗️ 📢📢📢📢
. .
.
sesuai untuk uolls yang baru nak try VS, senang letak dalam beg travel dan murah serta dijamin wangi ❗️
.
.
All items READYSTOCK ya.
Cod area kota Bharu, Postage seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak,
Walk in mini butik : Area Tesco dan Aeon lembah sireh. .
.
available flavors : 🌼 pure seduction new and plain
🌼 bombshells 🌼 love spell shimmer, new and plain
🌼 sexy angel 🌼 coconuts passion
🌼 love addict new 🌼 temptations shimmer .
.
1 for RM20
3 for RM55
.
.

#victoriasecretmurah #victoriasecretsale
#victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah
#victoriasecretori #bazaarpaknil
#victoriassecret #victoriasecretbodymist
#victoriasecretfragrance #victoriasecretmurahkelantan #victoriasecretlovers #victoriassecretmurahmalaysia #victoriasecretsale #victoriasecretmist #victoriasecremurah #victoriasecretmurahgila #victoriasecretwangi #victoriasecretinstock #victoriasecretmalaysia
#teamfarraco
#ladybossfarraco
#victoriasecretmurahgilagila
#dropshipwanted #victoriasecretmurah
#agentwanted #agentvictoriasecret #stokisvictoriasecret #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #trustedseller #artismalaysia #bodymistvictoriasecret

WOW VS KINI DIDATANGKAN DENGAN SAIZ MINI 75ML SAHAJA❗️ 📢📢📢📢
. .
.
sesuai untuk uolls yang baru nak try VS, senang letak dalam beg travel dan murah serta dijamin wangi ❗️
.
.
 All items READYSTOCK ya. 
Cod area kota Bharu, Postage seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak, 
Walk in mini butik : Area Tesco dan Aeon lembah sireh. .
.
available flavors : 🌼 pure seduction new and plain
🌼 bombshells 🌼 love spell shimmer, new and plain
🌼 sexy angel 🌼 coconuts passion
🌼 love addict new 🌼 temptations shimmer .
.
1 for RM20
3 for RM55
.
.

#victoriasecretmurah #victoriasecretsale
#victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah
#victoriasecretori #bazaarpaknil
#victoriassecret #victoriasecretbodymist
#victoriasecretfragrance #victoriasecretmurahkelantan #victoriasecretlovers #victoriassecretmurahmalaysia #victoriasecretsale #victoriasecretmist #victoriasecremurah #victoriasecretmurahgila #victoriasecretwangi #victoriasecretinstock #victoriasecretmalaysia 
#teamfarraco
#ladybossfarraco
#victoriasecretmurahgilagila
#dropshipwanted #victoriasecretmurah 
#agentwanted #agentvictoriasecret #stokisvictoriasecret #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #trustedseller #artismalaysia  #bodymistvictoriasecret
3 0 15 hours ago

VS BOMBSHELL SHIMMER LIMITED ROUND BOTTLE 250ML

Bombshell shimmer ni bila spray akan ada glitter. Plus lebih wangi dan lebih long lasting dari bombshell biasa. ❤️
.
NOTES : PURPLE PASSION FRUIT,SHANGI-LA PEONY & VANILLA ORCHID

Bau manis-manis fruity , exclusive dan elegant tapi soft dan sexy 😍
.
HARGA EXCLUDE POSTAGE
1 BOTTLE RM41
3 BOTTLES RM118

Untuk info lanjut boleh klik link ni http://www.wasap.my/011155070906 atau click je atas bio tu 😊
.
#victoriasecretoriginalmurah
#victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretwholesale #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #pureseduction #victoriasecretpureseduction #victoriasecretborong #victoriasecretwholesale #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #sayajual #sayajualoriginal #bazaarpaknil

VS BOMBSHELL SHIMMER LIMITED ROUND BOTTLE 250ML

Bombshell shimmer ni bila spray akan ada glitter. Plus lebih wangi dan lebih long lasting dari bombshell biasa. ❤️
.
NOTES : PURPLE PASSION FRUIT,SHANGI-LA PEONY & VANILLA ORCHID

Bau manis-manis fruity , exclusive dan elegant tapi soft dan sexy 😍
.
HARGA EXCLUDE POSTAGE
1 BOTTLE RM41
3 BOTTLES RM118

Untuk info lanjut boleh klik link ni http://www.wasap.my/011155070906 atau click je atas bio tu 😊
.
#victoriasecretoriginalmurah 
#victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretwholesale #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume  #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #pureseduction #victoriasecretpureseduction #victoriasecretborong #victoriasecretwholesale #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #sayajual #sayajualoriginal #bazaarpaknil
1 0 16 hours ago

STRIPE EXTRA LARGE TRAVEL BAG WITH POUCH (MATERIAL THICK CANVAS)
.
MEASUREMENT:
a) Travel bag: 67cm x 37.5cm x 20cm
b) Pouch: 32cm x 22cm
.
PRICE:
RM 180.00 each/ set free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER:
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG
🌷 FREE GIFT .
.
#trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #hantaran #originalvictoriasecret

STRIPE EXTRA LARGE TRAVEL BAG WITH POUCH (MATERIAL THICK CANVAS)
. 
MEASUREMENT: 
a) Travel bag: 67cm x 37.5cm x 20cm
b) Pouch: 32cm x 22cm
.
PRICE:
RM 180.00 each/ set free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER: 
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG
🌷 FREE GIFT .
. 
#trustedseller #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret  #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller  #hantaran #originalvictoriasecret
5 0 17 hours ago

PURE SEDUCTION NIGHT EDITION 250ML

Pure seduction night ni bukan untuk semburan di malam hari je tau. Di sebabkan bauan dia tahan lama & wangi sangat memang sesuai untuk kita pergi majlis kenduri tengah2 panas tu. Jangan risau dgn bau peluh lagi 😊

HARGA EXCLUDE POSTAGE
1 BOTTLE RM34
3 BOTTLES RM97

Nak cuba.. Jom order

Untuk info lanjut boleh klik link ni http://www.wasap.my/011155070906 atau click je atas bio tu 😊
.
#victoriasecretoriginalmurah
#victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretwholesale #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #pureseduction #victoriasecretpureseduction #victoriasecretborong #victoriasecretwholesale #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #sayajual #sayajualoriginal #bazaarpaknil

PURE SEDUCTION NIGHT EDITION 250ML

Pure seduction night ni bukan untuk semburan di malam hari je tau. Di sebabkan bauan dia tahan lama & wangi sangat memang sesuai untuk kita pergi majlis kenduri tengah2 panas tu. Jangan risau dgn bau peluh lagi 😊

HARGA EXCLUDE POSTAGE
1 BOTTLE RM34
3 BOTTLES RM97

Nak cuba.. Jom order

Untuk info lanjut boleh klik link ni http://www.wasap.my/011155070906 atau click je atas bio tu 😊
.
#victoriasecretoriginalmurah 
#victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretwholesale #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume  #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #pureseduction #victoriasecretpureseduction #victoriasecretborong #victoriasecretwholesale #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #sayajual #sayajualoriginal #bazaarpaknil
1 0 17 hours ago

New arrival🔥Ready stock Guess sling bag 2 colour available
- dimension : 20cm x 13cm x 4cm
- strap height : 59cm
- material : leather
- closure : magnet button

Color : black/beige
RM108 included postage

TO ORDER:
📲 Screenshot & Whatsapp +601137724887
📲 Screenshot & Whatsapp +601137724887
📲 Screenshot & Whatsapp +601137724887

#begmalaysia #begmurahmalaysia #handbagmalaysia #begrayamalaysia #pyjamasmurah #pyjamasmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #bajutidurmalaysia #bajutidurmurah #lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahmalaysia #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbag #aldomalaysia #aldomurahmalaysia #aldomurah #guessmalaysia #guessmurahmalaysia #guessbagmalaysia

New arrival🔥Ready stock Guess sling bag 2 colour available
- dimension : 20cm x 13cm x 4cm
- strap height : 59cm
- material : leather
- closure : magnet button

Color : black/beige
RM108 included postage

TO ORDER:
📲 Screenshot & Whatsapp +601137724887
📲 Screenshot & Whatsapp +601137724887
📲 Screenshot & Whatsapp +601137724887

#begmalaysia #begmurahmalaysia #handbagmalaysia #begrayamalaysia  #pyjamasmurah #pyjamasmurahmalaysia  #bajumurahmalaysia #bajutidurmalaysia #bajutidurmurah #lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahmalaysia #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbag #aldomalaysia #aldomurahmalaysia #aldomurah #guessmalaysia #guessmurahmalaysia #guessbagmalaysia
0 1 17 hours ago
Victoria's Secret Body Mist Square Bottle 250ml

Price : RM70 free pos
💯 Original direct from USA
🚫 No imitation or gred
✅ Sticker / Barcode / Batchcode

Whatsapp 0145013351 to order.

#sayajualperfumemurah#sayajualbodymist#sayajualvictoriasecretmurah#victoriasecretmalaysiamurah#victoriasecretoriginal#victoriasecretoriginalmurahmalaysia#victoriasecretmalaysia#bodymistvictoriasecret#sayajualmurah#sayajualperfumeoriginal#sayajualbodymistoriginal#winterbombshell#sayajualvictoriasecret#victoriasecret
0 0 18 hours ago

Victoria’s Secret 💕
🎀 2in1 Shimmer Set 🎀
.
RM48.00‼️
RM48.00‼️
RM48.00‼️
.
🛵 Postage setiap Hari
🚚 Harga Exc Postage
#victoriasecret #victoriasecretmurah #VSmurah #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretmurahmalaysia #vsmurah #kakakwangii

Victoria’s Secret 💕
🎀 2in1 Shimmer Set 🎀
. 
RM48.00‼️
RM48.00‼️
RM48.00‼️
.
🛵 Postage setiap Hari
🚚 Harga Exc Postage 
#victoriasecret #victoriasecretmurah #VSmurah #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretmurahmalaysia #vsmurah #kakakwangii
1 0 13 November, 2019

Top #sayajualvictoriasecret posts

Victoria's Secret Body Mist🌷
.

1️⃣ SQUEEZE OF PINEAPPLE - Pineapple & hibiscus, weekend escape, fresh blooms
2️⃣ SPLASH OF BERRY - Pear, Raspberry
3️⃣ SHOT OF COCONUT - Coconut water, fig
4️⃣ TWIST OF WATERMELON - Watermelon, Mandarin, Tropical fruits
.
. 🌼250 ml
🌼Tahan lamaaa😍😍💕
.
.
Whatsapp 012-4364586 atau tekan link di bio ^^
.

#victoriasecret #victoriasecretbodymist #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #perfumemurahmalaysia #tv3 #tv9 #bangi #ukm #selangor #kualalumpur #malaysia #unisel #kajang #minyakwangimurah #neelofa #sitinurhaliza #hannahdelisha #syafiqkyle #sayajualvictoriasecret #trustedsellermalaysia #bazaarpaknil #viralmalaysia #artismalaysia #igshopmalaysia #vscomalaysia #malaysian #igersmalaysia #malaysiawedding

Victoria's Secret Body Mist🌷
.

1️⃣ SQUEEZE OF PINEAPPLE - Pineapple & hibiscus, weekend escape, fresh blooms
2️⃣ SPLASH OF BERRY - Pear, Raspberry
3️⃣ SHOT OF COCONUT - Coconut water, fig
4️⃣ TWIST OF WATERMELON - Watermelon, Mandarin, Tropical fruits
.
. 🌼250 ml
🌼Tahan lamaaa😍😍💕
.
. 
Whatsapp 012-4364586 atau tekan link di bio ^^
.

#victoriasecret #victoriasecretbodymist #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #perfumemurahmalaysia #tv3 #tv9 #bangi #ukm #selangor #kualalumpur #malaysia #unisel #kajang #minyakwangimurah #neelofa #sitinurhaliza #hannahdelisha #syafiqkyle #sayajualvictoriasecret #trustedsellermalaysia #bazaarpaknil #viralmalaysia #artismalaysia #igshopmalaysia #vscomalaysia #malaysian #igersmalaysia #malaysiawedding
38 1 3 November, 2019

🎀BBW🎀. .
A THOUSAND WISHES FRAGRANCE MIST 236ml
.
PRICE:
RM 65.00 each. West Malaysia free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER:
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG
🌷 FREE GIFT . .
.
.
#trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretlimitededition #kualalumpur #fleamarketmetropointkajang #fleamarketmetropoint

🎀BBW🎀. . 
A THOUSAND WISHES FRAGRANCE MIST 236ml
. 
PRICE:
RM 65.00 each. West Malaysia free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER: 
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG
🌷 FREE GIFT . .
.
. 
#trustedseller #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret  #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretlimitededition #kualalumpur #fleamarketmetropointkajang #fleamarketmetropoint
6 0 4 hours ago

LOVE ADDICT
1) Fragrance mist 250ml
2) fragrance lotion 250ml
.
PRICE:
1 bottle RM 65.00
2 bottle RM 120.00. Free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER:
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG.
🌷 FREE GIFT. .
. .
#trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #hantarankahwin #victoriasecretbag #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang

LOVE ADDICT 
1) Fragrance mist 250ml
2) fragrance lotion 250ml
. 
PRICE: 
1 bottle RM 65.00 
2 bottle RM 120.00. Free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER: 
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG.
🌷 FREE GIFT. .
. . 
#trustedseller #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret  #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller  #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #hantarankahwin #victoriasecretbag #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang
13 0 12 November, 2019

NIGHT GIFT SET:
1) EDP 50ml
2) EDP rollerball 7ml
3) Fragrance lotion 100ml
4) Shower gel 100ml . .
PRICE:
RM 310.00 each set free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER:
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS ITEM FROM USA
🌷 FREE VS PAPER BAG
🌷 FREE GIFT .
.
.
#trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #sayajualhandbag #victoriasecretbag #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang #doayangbaikbaik #jangansonglapgambarsaya #aliplamlamha #igersmalaysia #terapiinstagram

NIGHT GIFT SET: 
1) EDP 50ml
2) EDP rollerball 7ml
3) Fragrance lotion 100ml
4) Shower gel 100ml . .
PRICE:
RM 310.00 each set free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
. 
TO ORDER: 
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS ITEM FROM USA
🌷 FREE VS PAPER BAG
🌷 FREE GIFT .
.
.
#trustedseller #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret  #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller  #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #sayajualhandbag #victoriasecretbag  #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang #doayangbaikbaik #jangansonglapgambarsaya #aliplamlamha #igersmalaysia #terapiinstagram
11 0 13 November, 2019
TEASE REBEL  FRAGRANCE MIST 75ml
.
PRICE:
RM 75.00 each/ set free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER: 
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS
🌷 FREE VS PAPER BAG.
🌷 FREE GIFT
. 
#trustedseller #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret  #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller  #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #sayajualhandbag #victoriasecretbag #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang #doayangbaikbaik #jangansonglapgambarsaya #aliplamlamha #igersmalaysia #metropointkajang
18 0 13 November, 2019

ESOK LAST DAH 👏🏻👏🏻 📣📣 VICTORIA SECRET ORIGINAL SALES TERLAJAK MURAH 🎉🎉SALES MURAH2 RM 39 !! RM 39 SHJA !! HARGA ASAL RM 89 !! SALES 3 HARI !! 8-10 NOV !! STOCK DAH TAK BYK TAW !! Ramai org beli kt butik 💃 UPAH MCM BIASA 1 BRG RM10 SAJA 🙌🏻 ODER WITH PAYMENT !! Alin PS so semua brg ambik direct BUTIK 🛍 💯% ORIGINAL BUTIK VS !! JANGAN RISAU 🤗 murah2 ney Rugi la sapa tak grab !! Postage byaq kt J&T bila brg smpy !! SAPA CEPAT DYA DPAT !! Details hrga smua dlm pic dh na.. NO BACK OUT BUYER 🙅🏻‍♀️YG SERIUS NK ODER DIRECT WS ALIN 👉🏻📲www.wasap.my/+60134388363/Victoriasecretoriginalbutik
.
.
.
.
#trustedseller
#psvictoriasecret
#sayajualvictoriasecret
#victoriasecretmurah
#victoriasecretoriginalbutik
#psvictoriasecretmy
#victoriasecretoriginal
#victoriasecretsales
#personalshopper
#psmalaysia
#bazarpaknil
#onlinemalaysia
#malaysiainstashop
#prelovedmalaysia
#kakishopping
#visitmyig
#bazarmalaysiaonline
#bazarniaga
#instabazar

ESOK LAST DAH 👏🏻👏🏻 📣📣 VICTORIA SECRET ORIGINAL SALES TERLAJAK MURAH 🎉🎉SALES MURAH2 RM 39 !! RM 39 SHJA !! HARGA ASAL RM 89 !! SALES 3 HARI !! 8-10 NOV !! STOCK DAH TAK BYK TAW !! Ramai org beli kt butik 💃 UPAH MCM BIASA 1 BRG RM10 SAJA 🙌🏻 ODER WITH PAYMENT !! Alin PS so semua brg ambik direct BUTIK 🛍 💯% ORIGINAL BUTIK VS !! JANGAN RISAU 🤗 murah2 ney Rugi la sapa tak grab !! Postage byaq kt J&T bila brg smpy !! SAPA CEPAT DYA DPAT !! Details hrga smua dlm pic dh na.. NO BACK OUT BUYER 🙅🏻‍♀️YG SERIUS NK ODER DIRECT WS ALIN 👉🏻📲www.wasap.my/+60134388363/Victoriasecretoriginalbutik
.
.
.
.
#trustedseller
#psvictoriasecret
#sayajualvictoriasecret
#victoriasecretmurah
#victoriasecretoriginalbutik 
#psvictoriasecretmy
#victoriasecretoriginal 
#victoriasecretsales 
#personalshopper 
#psmalaysia 
#bazarpaknil 
#onlinemalaysia 
#malaysiainstashop 
#prelovedmalaysia 
#kakishopping 
#visitmyig 
#bazarmalaysiaonline 
#bazarniaga 
#instabazar
4 1 9 November, 2019

🎀BEST SELLER🎀 .
BOMBSHELL EDP 100ml
.
PRICE:
RM 315.00 each. West Malaysia free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER:
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG
🌷 FREE GIFT . .
.
.
#trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretlimitededition #kualalumpur #fleamarketmetropointkajang #fleamarketmetropoint

🎀BEST SELLER🎀 . 
BOMBSHELL EDP 100ml
. 
PRICE:
RM 315.00 each. West Malaysia free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER: 
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG
🌷 FREE GIFT . .
.
. 
#trustedseller #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret  #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretlimitededition #kualalumpur #fleamarketmetropointkajang #fleamarketmetropoint
10 0 12 November, 2019