#sayanakhamil Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sayanakhamil and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
24.4
Average comment
1.6
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

4 langkah Furmon nano Krim Bertindak:
Tahukah Anda? Bagaimana Furmon bole Bantu untuk Hamil??? FURMON KRIM adalah NANO KRIM. (Nano Krim ada Molekül paling kecil dan Bole tembusi terus kulit utk cipta tindakan segera) SAPUAN bawah pusat adalah TITIK meridian rahim.
Furmon membantu dalam 4 langkah,

1⃣ Pencucian / Pembersihan
Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.

2⃣ Meningkatkan Kesuburan
Memulih fungsi sel, menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.

3⃣ Menguatkan Rahim
Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.

4⃣ Membantu Nyahtoksin
Sembelit, letih-letih, kurang bertenaga, perut buncit, ruam-ruam atau sering gatal di badan tanda badan mengandungi toksin yg tinggi. Perut memulas selepas sapuan Furmon adalah normal, bykkan minum air masak utk bantu proses nyahtoksin.
.
Info lanjut/ Konsultasi:
WHatsap ke 019.818.8385 Kak Faz

4 langkah Furmon nano Krim Bertindak: 
Tahukah Anda? Bagaimana Furmon bole Bantu untuk Hamil??? FURMON KRIM adalah NANO KRIM. (Nano Krim ada Molekül paling kecil dan Bole tembusi terus kulit utk cipta tindakan segera) SAPUAN bawah pusat adalah TITIK meridian rahim. 
Furmon membantu dalam 4 langkah,

1⃣ Pencucian / Pembersihan
Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.

2⃣ Meningkatkan Kesuburan 
Memulih fungsi sel, menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.

3⃣ Menguatkan Rahim 
Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.

4⃣ Membantu Nyahtoksin
Sembelit, letih-letih, kurang bertenaga, perut buncit, ruam-ruam atau sering gatal di badan tanda badan mengandungi toksin yg tinggi. Perut memulas selepas sapuan Furmon adalah normal, bykkan minum air masak utk bantu proses nyahtoksin.
.
Info lanjut/ Konsultasi: 
WHatsap ke 019.818.8385 Kak Faz
7 1 7 hours ago
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

Consult dan tips tu penting Kalau awak betul2 nak hamil, cari Set subur yg akan bantu awak.. Insyaallah Dipermudahkan... nak hamil Pun kena ada ilmu... kfaz memng x bole. Bg harga , je lps tu cust beli tp x tau apa2 pasal Set subur, x tau mcm mana cara pakai yg betul. .
.
Info lanjut/ ws : 📲019.818.8385 kfaz

Consult dan tips tu penting Kalau awak betul2 nak hamil, cari Set subur yg akan bantu awak.. Insyaallah Dipermudahkan... nak hamil Pun kena ada ilmu... kfaz memng x bole. Bg harga , je lps tu cust beli tp x tau apa2 pasal Set subur, x tau mcm mana cara pakai yg betul. .
.
Info lanjut/ ws : 📲019.818.8385 kfaz
16 1 8 hours ago
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

PROSES KEJADIAN ZURIAT❤️
.
Nampak mcm mudah je kan sperma dan telo tu berjumpa.. .
Tp sebenarnya banyak rintangan yg dilalui utk sperma dan telo berjumpa.. .
Rintangan spt sumbatan, angin2 , kuman2 yg berada dlm rahim. Dan berapa banyak sperma yg akan mati sebelum berjumpa telo, berapa bnyk sperma cacat tak dpt Berenang dgn betul , berapa bnyk sperma yg tak kualiti. .
Telo pula adakah ianya betul2 kualiti.. .
Sebab Itu lah terciptanya teknologi perubatan utk bantu tingkatkan kesuburan , rawatan kehamilan Di klinik2 / Hospital.. .
Sebab Itu lah terciptanya produk2 utk bantu kesuburan, baiki perjalanan sperma dan telo, rawat kesihatan rahim.. .
Demand yg sentiasa ada ... sehingga kini produk subur FÜRMON dan ie lotion masih bertahan dan dah bantu ramai pasangan mendapat Cahaya mata yg dinanti selama ini.. .
.
Kami sedang mencari pasangan yg serious mahukan Zuriat dan ada masalah spt: -sukar Hamil -sukar Hamil anak seterusnya -period x teratur -obes/overweight -Cyst/fibroid/endo/Pcos
-keputihan teruk
-Senggugut
-suami masalah sperma / Air mani cair
.
.
Jika ada dan seriös nk baiki Dan Nak Hamil?? Terus Tekan link Di BIO .
Atau .
Whatsap ke 019.818.8385 kfaz
.
.
FAST ACTION FAST RESULT
DOA- USAHA-TAWAKAL

PROSES KEJADIAN ZURIAT❤️
.
Nampak mcm mudah je kan sperma dan telo tu berjumpa.. .
Tp sebenarnya banyak rintangan yg dilalui utk sperma dan telo berjumpa.. .
Rintangan spt sumbatan, angin2 , kuman2 yg berada dlm rahim. Dan berapa banyak sperma yg akan mati sebelum berjumpa telo, berapa bnyk sperma cacat tak dpt Berenang dgn betul , berapa bnyk sperma yg tak kualiti. .
Telo pula adakah ianya betul2 kualiti.. .
Sebab Itu lah terciptanya teknologi perubatan utk bantu tingkatkan kesuburan , rawatan kehamilan Di klinik2 / Hospital.. .
Sebab Itu lah terciptanya produk2 utk bantu kesuburan, baiki perjalanan sperma dan telo, rawat kesihatan rahim.. .
Demand yg sentiasa ada ... sehingga kini produk subur FÜRMON dan ie lotion masih bertahan dan dah bantu ramai pasangan mendapat Cahaya mata yg dinanti selama ini.. .
.
Kami sedang mencari pasangan yg serious mahukan Zuriat dan ada masalah spt: -sukar Hamil -sukar Hamil anak seterusnya -period x teratur -obes/overweight -Cyst/fibroid/endo/Pcos
-keputihan teruk
-Senggugut
-suami masalah sperma / Air mani cair
.
.
Jika ada dan seriös nk baiki Dan Nak Hamil?? Terus Tekan link Di BIO .
Atau .
Whatsap ke 019.818.8385 kfaz
.
.
FAST ACTION FAST RESULT
DOA- USAHA-TAWAKAL
181 5 17 hours ago
@mixedhoney_shahalam Profile picture

@mixedhoney_shahalam

Selepas dh ikhtiar, kita panjatkan doa utk memiliki zuriat impian. .
Akhir sekali baru tawakal pada Allah Swt.
Apa2 pon segala usaha kita, Allah adalah sebaik baik perancang.
Insya allah, jika rezeki kita dh smpai,pasti akn ada. Yg penting berusaha.

#ikhtiarhamil #sayanakhamil #maduwawazainal #maduajaibturkey #nakhamil #tenagadalaman

Selepas dh ikhtiar, kita panjatkan doa utk memiliki zuriat impian. . 
Akhir sekali baru tawakal pada Allah Swt.
Apa2  pon  segala usaha kita, Allah adalah sebaik baik perancang.
Insya allah, jika rezeki kita dh smpai,pasti akn ada. Yg penting berusaha.

#ikhtiarhamil #sayanakhamil #maduwawazainal #maduajaibturkey #nakhamil #tenagadalaman
2 0 18 hours ago
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

ENDO STAGE 2, CYST.. kata pengguna lps sapu Sbotol fürmon krim 👇🏾👇🏾
.
.
Asslm kak.
Ada terbaca.. dlm ig .. psl endo ngn cyst..
Ada cr lain utk apply lebih efektif ke kak?
Sbb sy ada endo stage 2..dn last year doc sahkan sy ada cyst..
Lps keguguran 2thn lps.
So br ni kan sy beli furmon .. btul2 sy br mula period.. so apply mcm yg akk ajar tu.. alhamdulillah..
Arini genap 27hari..period dtg.. sblm ni..hari ke 23 dh dtg period.. msti awl.. Lps apply #furmon.. #keputihan keluar mmg kaw2 kak.. angin pon xde sgt.. klu bln lps seminggu sblm period.. dtg angin satu bdn.. moody ..rs nk dmm.. Kali ni period sy lebih chill..rileks.. xde stress bdn sgt.. xpenat sgt..
Mmg dia auto kontrol mood ye kak.. Haahh.. slalu 4hari dh stop.. tp bln lps 6hari br clear.. pastu msuk ari ke 8.. terasa mcm ngilu..something mengecut..
Mudah mudahan kak.. inshaaAllah..
.
.
Siapa ada maslaah nie?
Nak kfaz guide Cara pakai yg betul/ berkesan? .
Whatsap kfaz Di 📲019.818.8385 .
Atau tekan link Whatsap Di bio .
.
Klik @petua.mudahhamil.official

ENDO STAGE 2, CYST.. kata pengguna lps sapu Sbotol fürmon krim 👇🏾👇🏾
.
.
Asslm kak. 
Ada terbaca.. dlm ig .. psl endo ngn cyst..
Ada cr lain utk apply lebih efektif ke kak?
Sbb sy ada endo stage 2..dn last year doc sahkan sy ada cyst..
Lps keguguran 2thn lps. 
So br ni kan sy beli furmon .. btul2 sy br mula period.. so apply mcm yg akk ajar tu.. alhamdulillah..
Arini genap 27hari..period dtg.. sblm ni..hari ke 23 dh dtg period.. msti awl.. Lps apply #furmon.. #keputihan keluar mmg kaw2 kak.. angin pon xde sgt.. klu bln lps seminggu sblm period.. dtg angin satu bdn.. moody ..rs nk dmm.. Kali ni period sy lebih chill..rileks.. xde stress bdn sgt.. xpenat sgt..
Mmg dia auto kontrol mood ye kak.. Haahh.. slalu 4hari dh stop.. tp bln lps 6hari br clear.. pastu msuk ari ke 8.. terasa mcm ngilu..something mengecut..
Mudah mudahan kak.. inshaaAllah..
.
.
Siapa ada maslaah nie? 
Nak kfaz guide Cara pakai yg betul/ berkesan? .
Whatsap kfaz Di 📲019.818.8385 .
Atau tekan link Whatsap Di bio .
.
Klik @petua.mudahhamil.official
13 1 14 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

SYUKUR ALHAMDULILLAH 😍. Lagi2 berita Hamil... tahniah dr kfaz 👏🏻👏🏻... .
Siapa lagi nak ikhtiar Hamil?? Whatsap tekan link Di bio utk fast action. 😊

SYUKUR ALHAMDULILLAH 😍. Lagi2 berita Hamil... tahniah dr kfaz 👏🏻👏🏻... .
Siapa lagi nak ikhtiar Hamil?? Whatsap tekan link Di bio utk fast action. 😊
35 1 14 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

Aamiin ya Rabbal Alamin... katakan “saya nak hamil” kata2 Itu 1 Doa.. Insyaallah dgn usaha, tawakAl, rezeki zuriat x lma lg akn tiba... .
Klik @petua.mudahhamil.official @album_babyfurmon

Aamiin ya Rabbal Alamin... katakan “saya nak hamil” kata2 Itu 1 Doa.. Insyaallah dgn usaha, tawakAl, rezeki zuriat x lma lg akn tiba... .
Klik @petua.mudahhamil.official @album_babyfurmon
31 1 14 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

Alhamdulillah, asbab menggunakan furmon untuk pulihkan period tak teratur. Penantian setahun, Allah beri keizinan untuk sy dan suami mendapat zuriat yg dinantikan..terima kasih kak faz😊
.
.
.
Nama Baby : Muhamad Umar Harith bin Muhamad Hafiz
Berat Masa Lahir : 3.20
Tarikh Lahir : 18/08/2019
Hospital Mana : HTAR
Masa Lahir : 7.25p.m
Nama Ibu : Nur Harnani Abu Noh
Berat Terkini Baby : 3.9
.
.
Klik @album_babyfurmon @petua.mudahhamil.official

Alhamdulillah, asbab menggunakan furmon untuk pulihkan period tak teratur. Penantian setahun, Allah beri keizinan untuk sy dan suami mendapat zuriat yg dinantikan..terima kasih kak faz😊
.
.
.
Nama Baby : Muhamad Umar Harith bin Muhamad Hafiz
Berat Masa Lahir : 3.20
Tarikh Lahir : 18/08/2019
Hospital Mana : HTAR
Masa Lahir : 7.25p.m
Nama Ibu : Nur Harnani Abu Noh
Berat Terkini Baby : 3.9
.
.
Klik @album_babyfurmon @petua.mudahhamil.official
11 1 13 September, 2019
@mixedhoney_shahalam Profile picture

@mixedhoney_shahalam

Selepas habiskan sebotol madu,
Sis ni berjaya hamil.

Doa. Usaha. Tawakal.
Alhamdulillah.

#maduwawazainal #maduajaibturkey #sayanakhamil #sayajualmadu #sayajual

Selepas habiskan sebotol madu,
Sis ni berjaya hamil.

Doa. Usaha. Tawakal.
Alhamdulillah.

#maduwawazainal #maduajaibturkey #sayanakhamil #sayajualmadu #sayajual
2 0 13 September, 2019
@mixedhoney_shahalam Profile picture

@mixedhoney_shahalam

5 tahun menanti untuk 2nd baby.
Selepas amalkan sebotol madu wawa zainal.
Alhamdulillah sis ni berjaya hamil🤰🤰🤰 #maduwawazainal #maduajaibturkey #sayanakhamil #sayainginhamil #sayajual #sayajualmadu #ikhtiarhamil #sengugutteruk

5 tahun menanti untuk 2nd baby.
Selepas amalkan sebotol madu wawa zainal.
Alhamdulillah sis ni berjaya hamil🤰🤰🤰 #maduwawazainal #maduajaibturkey #sayanakhamil #sayainginhamil #sayajual #sayajualmadu #ikhtiarhamil #sengugutteruk
2 0 13 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

SET ISTERI 3 BTL FÜRMON + FREE GIFT 👍🏻. Berbaloi2. Murah. .
Cust repeat sbb period semakin baik👍🏻👍🏻. Smoga cpt hamil aamiin🤲🏽🤲🏽
.
.
Order/info lanjut: 📲0198188385 .
Atau .
Tekan link Di bio @petua.mudahhamil.official

SET ISTERI 3 BTL FÜRMON + FREE GIFT 👍🏻. Berbaloi2. Murah. .
Cust repeat sbb period semakin baik👍🏻👍🏻. Smoga cpt hamil aamiin🤲🏽🤲🏽
.
.
Order/info lanjut: 📲0198188385 .
Atau .
Tekan link Di bio @petua.mudahhamil.official
12 1 13 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

VIP customer banyak benefit tau.. ni customer akk dpt voucher merdeka Rm62. So die repeat ambik set isyeri fürmon sbulan 😊. .
Ok la tu.. ada juga save rm62 ringgit kan.. jimat2 .
.
Lagi kelebihan vip 👇🏾
✔️Free postage ✔️Birthday voucher ✔️Romper baby (bila dah bersalin ✔️Free stroller Trb (t&c) ✔️Tips Dan guide dr kfaz .
.
Pembelian rm200 Keats / Sbotol fürmon akn dpt vip member percuma 😊
.
.
Whatsap kfaz skg 📲019.818.8385

VIP customer banyak benefit tau.. ni customer akk dpt voucher merdeka Rm62. So die repeat ambik set isyeri fürmon sbulan 😊. .
Ok la tu.. ada juga save rm62 ringgit kan.. jimat2 .
.
Lagi kelebihan vip 👇🏾
✔️Free postage ✔️Birthday voucher ✔️Romper baby (bila dah bersalin ✔️Free stroller Trb (t&c) ✔️Tips Dan guide dr kfaz .
.
Pembelian rm200 Keats / Sbotol fürmon akn dpt vip member percuma 😊
.
.
Whatsap kfaz skg 📲019.818.8385
14 1 13 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

Suami kata, dia x bg bunga, baik bg nie bole makan dan kenyang.. hati pun happy 😆😆... #bayam

Suami kata, dia x bg bunga, baik bg nie bole makan dan kenyang.. hati pun happy 😆😆... #bayam
30 1 13 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

Kfaz ambik sikit Info kehamilan minggu 👇🏾
.
.
Kehamilan minggu 18-22

Ukuran janin sudah mencapai 25 hingga 28 cm dan memiliki berat 227 sampai 454 gram. Pada tahap ini, tulang yang ada dan keras sudah menggantikan tulang-tulan rawan pada janin. Janin mula mendengar dan memberikan respon gerakan. Oleh karena itu, ibu Boleh merasakan tendangan, pukulan dan berbagai gerakan dari janin. Kelenjar minyak pada kulit mulai bekerja.
.
.
@petua.mudahhamil.official

Kfaz ambik sikit Info kehamilan minggu 👇🏾
.
.
Kehamilan minggu 18-22

Ukuran janin sudah mencapai 25 hingga 28 cm dan memiliki berat 227 sampai 454 gram. Pada tahap ini, tulang yang ada dan keras sudah menggantikan tulang-tulan rawan pada janin. Janin mula  mendengar dan memberikan respon gerakan. Oleh karena itu, ibu Boleh  merasakan tendangan, pukulan dan berbagai gerakan dari janin. Kelenjar minyak pada kulit mulai bekerja.
.
.
@petua.mudahhamil.official
162 10 13 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

DAH SAMPAI Set subur Lengkap Suaministeri + #detox ifigure 😊😊. Smoga Penantian 5 Thn ni akn berakhir dgn kehadiran Cahaya mata, peyeri rumahtangga😊😊. .
.
Set terdiri: fürmon, ie lotion , Ifigure , zink, Asid folik, vit b, Opk, upt , extra: jadual kira waktu subur (by email) .
.
To order:
Whatsap 019.818.8385 .
Klik link Di bio @petua.mudahhamil.official

DAH SAMPAI Set subur Lengkap Suaministeri + #detox ifigure 😊😊. Smoga Penantian 5 Thn ni akn berakhir dgn kehadiran Cahaya mata, peyeri rumahtangga😊😊. .
.
Set terdiri: fürmon, ie lotion , Ifigure , zink, Asid folik, vit b, Opk, upt , extra: jadual kira waktu subur (by email) .
.
To order: 
Whatsap 019.818.8385 .
Klik link Di bio @petua.mudahhamil.official
16 1 12 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

“BERITA HAMIL TERKINI 😍👏🏻👏🏻”
.

PenantiAn 6 tahun!
Ramai kta sya lpas operate #tiroid x bole pregnant dah. Mostly klau dh operate tiroid 2-3 thn 2 pun x sure lgi bole hamil.
Pernah #gugur sis 3 thn yg lpas sis.
Tapi sya less a year dh bole pregnant. Dok pun terkejut. 😂

Ya akk..syukur alhamdulillah.
Allah maha dengar kn akk. Sya smpai down tau akk orang kata sya.
It ok akk..klau tak kerana akk sya pun x berjaya.
Thx a lot akk byk bgi sya semangat ya ..
1 bulan lebih dah akk.. -sara-
.
.
Tahniah yunk 😍😍. Happy for u... macam2 org kata sampai awak DOWN! tp ternyata awak mudah hamil dgn Set subur fürmon 😃😃. Suami awak sampai menitis Air mata.. subhanallah... Akk pun happy sama 😭😭😍😍... .
Have a wonderful pregnancy Journey.. smoga dipermudahkan smpi melahirkan.. aamiin 🤲🏽
.
.
Nak kfaz guide Cara pakai dan bg tips2 mudah hamil?
.
.
Whatsap ke 019.818.8385 .
Atau .
Tekan link Di bio @petua.mudahhamil.official

“BERITA HAMIL TERKINI 😍👏🏻👏🏻”
.

PenantiAn 6 tahun!
Ramai kta sya lpas operate #tiroid x bole pregnant dah. Mostly klau dh operate tiroid 2-3 thn 2 pun x sure lgi bole hamil. 
Pernah #gugur sis 3 thn yg lpas sis. 
Tapi sya less a year dh bole pregnant. Dok  pun terkejut. 😂

Ya akk..syukur alhamdulillah. 
Allah maha dengar kn akk.  Sya smpai down tau akk orang kata sya. 
It ok akk..klau tak kerana akk sya pun x berjaya. 
Thx a lot akk byk bgi sya semangat ya ..
1 bulan lebih dah akk.. -sara-
.
.
Tahniah yunk 😍😍. Happy for u... macam2 org kata sampai awak DOWN! tp ternyata awak mudah hamil dgn Set subur fürmon 😃😃. Suami awak sampai menitis Air mata.. subhanallah... Akk pun happy sama 😭😭😍😍... .
Have a wonderful pregnancy Journey.. smoga dipermudahkan smpi melahirkan.. aamiin 🤲🏽
.
.
Nak kfaz guide Cara pakai dan bg tips2 mudah hamil?
.
.
Whatsap ke 019.818.8385 .
Atau .
Tekan link Di bio @petua.mudahhamil.official
5 1 12 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

ENDOMETRIOSIS .
“Setiap bulan lapisan uterus ini dikeluarkan melalui faraj yang dinamakan haid. Namun, darah daripada tisu endometrium yang tumbuh di luar rahim tidak mempunyai tempat untuk keluar menyebabkan pertumbuhan sista, calar dan tisu parut serta kawasan di sekelilingnya menjadi tebal. “Sesetengah wanita tidak merasai sebarang ketidakselesaan atau mungkin berasa sedikit tidak selesa akibat endometriosis, tetapi ada antara mereka yang mengalami kesakitan teruk sebelum atau semasa kitaran haid,” .
.
CARA MERAWAT : - sapu fürmon krim dgn kerap. .
Cara pakai dgn berkesan akan kfaz guide. .
Whatsap utk info lanjut / order : 📲019.818.8385 .
Atau .
Tekan link Di bio @petua.mudahhamil.official

ENDOMETRIOSIS .
“Setiap bulan lapisan uterus ini dikeluarkan melalui faraj yang dinamakan haid. Namun, darah daripada tisu endometrium yang tumbuh di luar rahim tidak mempunyai tempat untuk keluar menyebabkan pertumbuhan sista, calar dan tisu parut serta kawasan di sekelilingnya menjadi tebal. “Sesetengah wanita tidak merasai sebarang ketidakselesaan atau mungkin berasa sedikit tidak selesa akibat endometriosis, tetapi ada antara mereka yang mengalami kesakitan teruk sebelum atau semasa kitaran haid,” .
.
CARA MERAWAT : - sapu fürmon krim dgn kerap. .
Cara pakai dgn berkesan akan kfaz guide. .
Whatsap utk info lanjut / order : 📲019.818.8385 .
Atau .
Tekan link Di bio @petua.mudahhamil.official
26 3 12 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

“KALAU TERUK KENA BUANG SEMUA (RAHIM)”
.
Penghidap #endometriosis stage 3 , thn 2017 dah pernah operate, skg dok kata nak bedah lagi sbb endo tumbuh balik.. .
Kfaz doakan, usaha dgn fürmon krim ni akan bantu hilangkan endo tersebut.. Mari Sama2 Kita doakan smoga dipermudahkan semuanya... aamiin .
Beliau ambik 2 btl fürmon Lengkap vit dan 1 ktk ifigure detox .
.
Kfaz akan ajar cara pakai dgn betul.. .
.
Doakan smoga usaha INI berjaya dan tak perlu hadapi Operation. .
.
Info lanjut/
Whatsap 👇🏾
📲019.818.8385 atau .
Tekan link ws Di bio atas ☝🏾
.
.
Klik @petua.mudahhamil.official

“KALAU TERUK KENA BUANG SEMUA (RAHIM)”
.
Penghidap #endometriosis stage 3 , thn 2017 dah pernah operate, skg dok kata nak bedah lagi sbb endo tumbuh balik.. .
Kfaz doakan, usaha dgn fürmon krim ni akan bantu hilangkan endo tersebut.. Mari Sama2 Kita doakan smoga dipermudahkan semuanya... aamiin .
Beliau ambik 2 btl fürmon Lengkap vit dan 1 ktk ifigure detox .
.
Kfaz akan ajar cara pakai dgn betul.. .
.
Doakan smoga usaha INI berjaya dan tak perlu hadapi Operation. .
.
Info lanjut/ 
Whatsap 👇🏾
📲019.818.8385 atau .
Tekan link ws Di bio atas ☝🏾
.
.
Klik @petua.mudahhamil.official
15 1 12 September, 2019
@mixedhoney_shahalam Profile picture

@mixedhoney_shahalam

Alhamdulillah hamil anak kedua sis ni.

Penangan madu ajaib turki wawa zainal.

Jgn baca n tgk saja.
Jum wassap qila untuk info.
Free aje kalau nk bertanya.hehehe

#maduwawazainal #maduajaibturkey #sayanakhamil #sayainginhamil

Alhamdulillah hamil anak kedua sis ni.

Penangan madu ajaib turki wawa zainal.

Jgn baca n tgk saja.
Jum wassap qila untuk info.
Free aje kalau nk bertanya.hehehe

#maduwawazainal #maduajaibturkey #sayanakhamil #sayainginhamil
4 0 11 September, 2019
@mixedhoney_shahalam Profile picture

@mixedhoney_shahalam

Sesiapa yg belum cuba madu ajaib dari turki ni.? Nak cuba?

Boleh order dgn qila.

Wassap qila 01116364030

#maduajaibturkey
#maduwawazainal #ikhtiarhamil #sayanakhamil #zuriat #suamisteri #tenagadalaman

Sesiapa yg belum cuba madu ajaib dari turki ni.? Nak cuba?

Boleh order dgn qila.

Wassap qila 01116364030

#maduajaibturkey
#maduwawazainal #ikhtiarhamil #sayanakhamil #zuriat #suamisteri #tenagadalaman
1 0 11 September, 2019
@mixedhoney_shahalam Profile picture

@mixedhoney_shahalam

Alhamdulillah,
Period sis ni jadi teratur selepas amalkan madu ajaib dari turki ni.
Doakan sis ni perolehi zuriat plk selepas ni.
Insya allah.

#maduwawazainal #maduajaibturkey #periodproblems
#penawar #ikhtiarhamil
#sayanakhamil #sayainginhamil #zuriat #suamisteri

Alhamdulillah,
Period sis ni jadi teratur selepas amalkan madu ajaib dari turki ni.
Doakan sis ni perolehi zuriat plk selepas ni.
Insya allah.

#maduwawazainal #maduajaibturkey #periodproblems
#penawar #ikhtiarhamil
#sayanakhamil #sayainginhamil #zuriat #suamisteri
0 0 11 September, 2019
@mixedhoney_shahalam Profile picture

@mixedhoney_shahalam

Alhamdulillah rezeki dtg tanpa diduga.
Jum amal madu turki ajaib wawa zainal.
Insya allah giliran anda plk yg hamil selepas ini.

#maduwawazainal
#maduajaibturkey #sayanakhamil
#sayainginhamil #ikhtiarhamil #jgnputusasa #tenagawanita #tenagadalaman #suamisteri #zuriat

Alhamdulillah rezeki dtg tanpa diduga.
Jum amal madu turki ajaib wawa zainal.
Insya allah giliran anda plk yg hamil selepas ini.

#maduwawazainal
#maduajaibturkey #sayanakhamil
#sayainginhamil #ikhtiarhamil #jgnputusasa #tenagawanita #tenagadalaman #suamisteri #zuriat
4 0 11 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

@petua.mudahhamil.official
"KENAPA KENA KONSISTEN 3 KE 6 BULAN"
.
Ada yg bertanye "Kfaz ,berapa lama baru nampak hasilnya"
Semua pun dengan izin Allah kan,kita kena usaha,doa tawakal
Biasa Kfaz memang advise letakkan usaha konsisten minimum 3-6bulan..
Kfaz terangkan kenapa yer 3-6 bulan yer😉
.
.
FURMON KRIM
1 ✅Untuk Persediaan hamil memerlukan Rahim yang Bersih Dan Kuat!
2 ✅Kestabilan HORMON memerlukan 3 bulan utk stabil.
3 ✅Proses Pembersihan Rahim & segala Kuman2 perlukan masa 2 ke 3 bulan utk bersih..
4 ✅Sapuan selama 3 bulan akan menghasilkan Rahim yang kuat.
5 ✅Proses penghasilan Hormon Progesteron paling sempurna 3 bulan.
.
Jelas tak ?😉
.
Pesanan Doc Pakar Sakit Puan(Dr Hamid Arshat)
.
👉Nasihat untuk mereka yang berusaha utk dapat zuriat. Selepas buat ujian2 kesuburan utk kedua suami isteri dan selepas buat pembedahan untuk buang cyst/fibroid atau lain2,tumpukan masa untuk berdoa, berusaha kuruskan berat badan dengan diet,buat exercise 30 minit setiap hari, makan supplemen2 multivitamin, Vit E C folic, tenangkan jiwa dan emosi. Jangan tergesa2 nak buat ini dan itu. Setiap rawatan perlu 3 hingga 6 bulan untuk melihat kebekesanan.
.
Jadi jika anda bermasalah kesuburan jangan stop selagi anda belom konsisten dalam tempoh 3-6 bulan.
.
Today's Actions Are Tomorrow's Results
Terima kasih pada yang dah grab Set subur ini .InsyaAllah rezeki anda xlama lagi.
.
.
Ikhtiar nak dapat zuriat?
📲 www.wasap.my/60198188385/nakhamil
.
.
📲ws: 0198188385 kfaz

@petua.mudahhamil.official
"KENAPA KENA KONSISTEN 3 KE 6 BULAN"
.
Ada yg bertanye "Kfaz ,berapa lama baru nampak hasilnya"
Semua pun dengan izin Allah kan,kita kena usaha,doa tawakal
Biasa Kfaz  memang advise letakkan usaha konsisten minimum 3-6bulan..
Kfaz  terangkan kenapa yer 3-6 bulan yer😉
.
.
FURMON KRIM
1 ✅Untuk Persediaan hamil memerlukan Rahim yang Bersih Dan Kuat!
2 ✅Kestabilan HORMON memerlukan 3 bulan utk stabil.
3 ✅Proses Pembersihan Rahim & segala Kuman2 perlukan masa 2 ke 3 bulan utk bersih..
4 ✅Sapuan selama 3 bulan akan menghasilkan Rahim yang kuat.
5 ✅Proses penghasilan Hormon Progesteron paling sempurna 3 bulan.
.
Jelas tak ?😉
.
Pesanan Doc Pakar Sakit Puan(Dr Hamid Arshat)
.
👉Nasihat untuk mereka yang berusaha utk dapat zuriat. Selepas buat ujian2 kesuburan utk kedua suami isteri dan selepas buat pembedahan untuk buang cyst/fibroid atau lain2,tumpukan masa untuk berdoa, berusaha kuruskan berat badan dengan diet,buat exercise 30 minit setiap hari, makan supplemen2 multivitamin, Vit E C folic, tenangkan jiwa dan emosi. Jangan tergesa2 nak buat ini dan itu. Setiap rawatan perlu 3 hingga 6 bulan untuk melihat kebekesanan.
.
Jadi jika anda bermasalah kesuburan jangan stop selagi anda belom konsisten dalam tempoh 3-6 bulan.
.
Today's Actions Are Tomorrow's Results
Terima kasih pada yang dah grab Set subur  ini .InsyaAllah rezeki anda xlama lagi.
.
.
Ikhtiar nak dapat zuriat?
📲 www.wasap.my/60198188385/nakhamil
.
.
📲ws: 0198188385 kfaz
6 1 11 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

“BARU SEBULAN KAHWIN, TP SEMANGAT NAK HAMIL TU YG PENTING.. 💪🏾💪🏾” #keputihan hilang lps sapu Fürmon krim 👏🏻👏🏻👏🏻
angin sendawa kentut Pun kluar 😆😆... x pe. Pasal nak hamil punya pasal kan... Insyaallah cpt hamil mcm nie .. .
.
Jom siapa lagi nk hamil mudah?? .
Sapu2 FÜRMON skg! .
Whatsap kfaz Di 👇🏾
📲019.818.8385 📲019.818.8385
.
.
@petua.mudahhamil.official

“BARU SEBULAN KAHWIN, TP SEMANGAT NAK HAMIL TU YG PENTING.. 💪🏾💪🏾” #keputihan hilang lps sapu Fürmon krim 👏🏻👏🏻👏🏻
angin sendawa kentut Pun kluar 😆😆... x pe. Pasal nak hamil punya pasal kan... Insyaallah cpt hamil mcm nie .. .
.
Jom siapa lagi nk hamil mudah?? .
Sapu2 FÜRMON skg! .
Whatsap kfaz Di 👇🏾
📲019.818.8385 📲019.818.8385
.
.
@petua.mudahhamil.official
15 1 11 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

Sampai je terus sapu2 😍😍... akk doakan smoga dipermudahkan usaha awak dan suami. Smoga cpt dpt zuriat.. aamiin 🤲🏽🤲🏽
.
.
Kami sedang mencari pasangan yg serious mahukan Zuriat dan ada masalah spt: -sukar Hamil -sukar Hamil anak seterusnya -period x teratur -obes/overweight -Cyst/fibroid/endo/Pcos
-keputihan teruk
-Senggugut
.
.
Jika ada dan seriös nk baiki Dan Nak Hamil?? Terus Tekan link Di bio
@petua.mudahhamil.official

Sampai je terus sapu2 😍😍... akk doakan smoga dipermudahkan usaha awak dan suami. Smoga cpt dpt zuriat.. aamiin 🤲🏽🤲🏽
.
.
Kami sedang mencari pasangan yg serious mahukan Zuriat dan ada masalah spt: -sukar Hamil -sukar Hamil anak seterusnya -period x teratur -obes/overweight -Cyst/fibroid/endo/Pcos
-keputihan teruk
-Senggugut
.
.
Jika ada dan seriös nk baiki Dan Nak Hamil?? Terus Tekan link Di  bio 
@petua.mudahhamil.official
9 1 11 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

Smoga cepat hamil... Kita nk bg stabil dlu period .. sbb cust ada masalah period x dtg, usia masih muda.. smoga dipermudahkan ..
.
.
ADAKAH ANDA MASIH LAGI MAHU MELIHAT SAJA USAHA ORANG LAIN.. SEDANGKAN, MEREKA YANG HANYA MELIHAT TAK KAN MENDAPAT APA2 BERITA.. ORANG YANG BERUSAHA PASTI AKAN MENDAPAT GANJARAN... .
.
Info lanjut⤵️
📲Whastap ke 019.818.8385
.
.
.
.
.
#haidtakteratur #kakfazguidehamil #senggugut #keputihan #endometriosis #fibroids #cyst #tips_hamil
#petuamudahhamil #melaka #penantianjadirealiti #keguguran #spermakurang #furmonnanokrim #furmon #setsubur #setkesuburan #setisteri #setsuami #ttccomunity #hamil #sayanakhamil #ttc #rahsiacepathamil #testimonihamil #singapore #trb #kanserserviks

Smoga cepat hamil... Kita nk bg stabil dlu period .. sbb cust ada masalah period x dtg, usia masih muda.. smoga dipermudahkan ..
.
.
ADAKAH ANDA MASIH LAGI MAHU MELIHAT SAJA USAHA ORANG LAIN.. SEDANGKAN, MEREKA YANG HANYA MELIHAT TAK KAN MENDAPAT APA2 BERITA.. ORANG YANG BERUSAHA PASTI AKAN MENDAPAT GANJARAN... .
.
Info lanjut⤵️
📲Whastap ke 019.818.8385
.
.
.
.
.
#haidtakteratur #kakfazguidehamil #senggugut #keputihan #endometriosis #fibroids #cyst #tips_hamil
#petuamudahhamil #melaka #penantianjadirealiti #keguguran #spermakurang #furmonnanokrim #furmon #setsubur #setkesuburan #setisteri  #setsuami #ttccomunity #hamil #sayanakhamil #ttc #rahsiacepathamil #testimonihamil #singapore #trb #kanserserviks
5 0 11 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

TQ repeat #furmon .. kfaz doakan smoga cpt hamil.. aamiin .
.
🍓KEBAIKAN FURMON KRIM UTK BANTU KEHAMILAN: .
- membuang kekotoran dalam rahim spt darah beku, Keputihan , kuman2 yg mengganggu kesuburan. .
-Membaiki Struktur rahim dan menguatkan rahim. .
- Memberikan mood yg baik utk wanita dengan menstabilkan hormon wanita. .
-Cara SAPUAN terus ke titik meridian rahim. Dan lagi meningkatkan % utk hamil. .
-Krim@tak panas, tak melekit. KKM approve!
.
- Cara pemakaian Kfaz akan tgk pd masalah / umur/ tempoh perkahwinan
.
JOm usaha skg dengan Set subur PMH . .
Whatsap terus kfaz 👇🏾
📲019.818.8385
📲019.818.8385
📲019.818.8385
.
.
@petua.mudahhamil.official

TQ repeat #furmon .. kfaz doakan smoga cpt hamil.. aamiin .
.
🍓KEBAIKAN FURMON KRIM UTK BANTU KEHAMILAN: .
- membuang kekotoran dalam rahim spt darah beku, Keputihan , kuman2 yg mengganggu kesuburan. .
-Membaiki Struktur rahim dan menguatkan rahim. .
- Memberikan mood yg baik utk wanita dengan menstabilkan  hormon wanita. .
-Cara SAPUAN terus ke titik meridian rahim. Dan lagi meningkatkan % utk hamil. .
-Krim@tak panas, tak melekit. KKM approve!
.
- Cara pemakaian Kfaz akan tgk pd masalah / umur/ tempoh perkahwinan
.
JOm usaha skg dengan Set subur PMH . .
Whatsap terus kfaz 👇🏾
📲019.818.8385
📲019.818.8385
📲019.818.8385
.
.
@petua.mudahhamil.official
8 1 11 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

Maaf gambar kotor tp ramai yg terkejut bila sapu fürmon keluar benda nie... Ni La dalam rahim awak yg menyebabkan awak Susah hamil / Susah nak lekat atau yg kerap gugur.. .
.
Nak hamil kena rawat dlu rahim ye.. .
Ambik masa utk merawat Supaya dpt Kurangkan risiko gugur .. .
.
Yg ada masalah #Senggugut, Cyst, fibroid , Susah hamil, pernah Gugur cpt2 sapu fürmon ... akk akan bantu guide Cara pakai dgn betul👍🏻
.
.
Whatsap 📲019.818.8385
.
.
@petua.mudahhamil.official

Maaf gambar kotor tp ramai yg terkejut bila sapu fürmon keluar benda nie... Ni La dalam rahim awak yg menyebabkan awak Susah hamil / Susah nak lekat atau yg kerap gugur.. .
.
Nak hamil kena rawat dlu rahim ye.. .
Ambik masa utk merawat Supaya dpt Kurangkan risiko gugur .. .
.
Yg ada masalah #Senggugut, Cyst, fibroid , Susah hamil, pernah Gugur cpt2 sapu fürmon ... akk akan bantu guide Cara pakai dgn betul👍🏻
.
.
Whatsap 📲019.818.8385
.
.
@petua.mudahhamil.official
21 2 11 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

Alhamdulillah, asbab menggunakan furmon untuk merawat PCOS n CYST yang kronik....penantian hampir 2 taun untuk cahaya mata pertama membuahkan hasil....dan paling penting PCOS & CYST hilang spenuhnye....
.
.

Nama Baby : Raisha Wazirah
Berat Masa Lahir : 2.86kg
Tarikh Lahir :03/11/2018
Hospital Mana :Hosp. Tunku Jaafar
Masa Lahir : 6.33 am
Nama Ibu :NUR FATIHAH FATIN
Berat Terkini Baby : 6kg
.
.
Comelnyer die ngn Romper fürmon 😍... Suka senyum 😘😘... .
Tq ibu sudi Share gambar Baby ye .. tahniah dah dpt baby ... .
Smoga yg lain Pun berjangkit .. aamiin
.
.
Klik @album_babyfurmon

Alhamdulillah, asbab menggunakan furmon untuk merawat PCOS n CYST yang kronik....penantian hampir 2 taun untuk cahaya mata pertama membuahkan hasil....dan paling penting PCOS & CYST hilang spenuhnye....
.
.

Nama Baby : Raisha Wazirah
Berat Masa Lahir : 2.86kg
Tarikh Lahir :03/11/2018
Hospital Mana :Hosp. Tunku Jaafar
Masa Lahir : 6.33 am
Nama Ibu :NUR FATIHAH FATIN
Berat Terkini Baby : 6kg
.
.
Comelnyer die ngn Romper fürmon 😍... Suka senyum 😘😘... .
Tq ibu sudi Share gambar Baby ye .. tahniah dah dpt baby ... .
Smoga yg lain Pun berjangkit .. aamiin
.
.
Klik @album_babyfurmon
42 3 10 September, 2019
@mixedhoney_shahalam Profile picture

@mixedhoney_shahalam

Tak sampai 2 botol.
Impian sis telah dimakbulkan.

Jum ikhtiar hamil dgn madu wawa zainal.

Insya allah penantian anda akn berakhir.

#maduwawazainal #maduajaibturkey #sayanakhamil #sayainginhamil #zuriatkembar #ikhtiarhamil #sayajualmadu #sayajual #sengugutteruk #suamisteri #keluargabahagia

Tak sampai 2 botol.
Impian sis telah dimakbulkan.

Jum ikhtiar hamil dgn madu wawa zainal.

Insya allah penantian anda akn berakhir.

#maduwawazainal #maduajaibturkey #sayanakhamil #sayainginhamil #zuriatkembar #ikhtiarhamil #sayajualmadu #sayajual #sengugutteruk #suamisteri #keluargabahagia
1 0 9 September, 2019
@mixedhoney_shahalam Profile picture

@mixedhoney_shahalam

Alhamdulillah, baru minum sebotol dh disahkan hamil.
Rezeki setiap org lain lain,
Dan dah tertulis.
Kita sebagai manusia teruskan berusaha. 💪

#maduajaibturkey
#maduwawazainal #sayanakhamil #sayainginhamil #sengugutteruk #sengugut #ikhtiarhamil #suamisteri #keluargabahagia #sayajualmadu

Alhamdulillah, baru minum sebotol dh disahkan hamil.
Rezeki setiap org lain lain,
Dan dah tertulis.
Kita sebagai manusia teruskan berusaha. 💪

#maduajaibturkey
#maduwawazainal #sayanakhamil #sayainginhamil #sengugutteruk #sengugut #ikhtiarhamil #suamisteri #keluargabahagia #sayajualmadu
1 0 9 September, 2019
@mixedhoney_shahalam Profile picture

@mixedhoney_shahalam

Mesti semua para isteri tak sabar kan.
Bila cek UPT di pagi hari hah terus naik double line.
Terus rasa nk melompat kan.
Bahagia dia takleh nak diucapkan dgn kata kata.
Akhirnya penantian selama ni bakal berakhir dgn kehadiran si comel.

Jum ikhtiar dgn madu wawa zainal dari turki.
Insya allah, anda plk yg hamil selepas ni.

#maduwawazainal #maduajaibturkey #sayanakhamil #sayainginhamil #sayajual #sayajualmadu #tenagadalaman #suamisteri

Mesti semua para isteri tak sabar kan.
Bila cek UPT di pagi hari hah terus naik double line.
Terus rasa nk melompat kan.
Bahagia dia takleh nak diucapkan dgn kata kata.
Akhirnya penantian selama ni bakal berakhir dgn kehadiran si comel.

Jum ikhtiar dgn madu wawa zainal dari turki.
Insya allah, anda plk yg hamil selepas ni.

#maduwawazainal #maduajaibturkey #sayanakhamil #sayainginhamil #sayajual #sayajualmadu #tenagadalaman #suamisteri
2 1 9 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

SEBAB tu SET SUAMI ISTRI PENTING pakai bersama untuk baiki telo dan sperma. Masing2 kena sihat. Salah 1 tak sihat memng risiko keguguran tinggi. .
Ramai yg masih tak faham benda nie. Atau yg dah tau tp buat2 x tau sbb dia rasa mcm tak percaya pula .. .
Nak hamil Pun kena ada ilmu.. Sbb tu org kata, knowledge Is Power gitewwww ☺️☺️
.
.
Pakai set Suami istri bersama. Insyaallah hamil cpt.. .
.
Info lanjut:
Wa : 019.818.8385 kfaz

SEBAB tu SET SUAMI ISTRI PENTING pakai bersama untuk baiki telo dan sperma. Masing2 kena sihat. Salah 1 tak sihat memng risiko keguguran tinggi. .
Ramai yg masih tak faham benda nie. Atau yg dah tau tp buat2 x tau sbb dia rasa mcm tak percaya pula .. .
Nak hamil Pun kena ada ilmu.. Sbb tu org kata, knowledge Is Power gitewwww ☺️☺️
.
.
Pakai set Suami istri bersama. Insyaallah hamil cpt.. .
.
Info lanjut: 
Wa : 019.818.8385 kfaz
49 1 9 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

Ramai yg tnya kfaz mcm mana dgn Hanya sapuan fürmon Bole bantu wanita hamil?? Ok baca sini tau 😉😉👇🏾
.
. .
.
FURMON KRIM adalah NANO KRIM. (Nano Krim ada Molekül paling kecil dan Bole tembusi terus kulit utk cipta tindakan segera) SAPUAN bawah pusat adalah TITIK meridian rahim.
Furmon membantu dalam 4 langkah,

1⃣ Pencucian / Pembersihan
Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.

2⃣ Meningkatkan Kesuburan
Memulih fungsi sel, menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.

3⃣ Menguatkan Rahim
Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.

4⃣ Membantu Nyahtoksin
Sembelit, letih-letih, kurang bertenaga, perut buncit, ruam-ruam atau sering gatal di badan tanda badan mengandungi toksin yg tinggi. Perut memulas selepas sapuan Furmon adalah normal, bykkan minum air masak utk bantu proses nyahtoksin.
.
Info lanjut/ Konsultasi:
WHatsap ke 019.818.8385 Kak Faz (via #appskottage.com #Grab @AppKottage)

Ramai yg tnya kfaz mcm mana dgn Hanya sapuan fürmon Bole bantu wanita hamil?? Ok baca sini tau 😉😉👇🏾
.
. .
.
FURMON KRIM adalah NANO KRIM. (Nano Krim ada Molekül paling kecil dan Bole tembusi terus kulit utk cipta tindakan segera) SAPUAN bawah pusat adalah TITIK meridian rahim. 
Furmon membantu dalam 4 langkah,

1⃣ Pencucian / Pembersihan
Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.

2⃣ Meningkatkan Kesuburan 
Memulih fungsi sel, menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.

3⃣ Menguatkan Rahim 
Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.

4⃣ Membantu Nyahtoksin
Sembelit, letih-letih, kurang bertenaga, perut buncit, ruam-ruam atau sering gatal di badan tanda badan mengandungi toksin yg tinggi. Perut memulas selepas sapuan Furmon adalah normal, bykkan minum air masak utk bantu proses nyahtoksin.
.
Info lanjut/ Konsultasi: 
WHatsap ke 019.818.8385 Kak Faz (via #appskottage.com #Grab @AppKottage)
5 2 9 September, 2019
@mamamil_official Profile picture

@mamamil_official

IMPIAN HAMIL JADI KENYATAAN

Tahniah dear 💕... Berjaya ikhtiar menggunakan OPK .. Dah ramai yg rekemen cuba OPK ni
.
Ovulation strip atau test kesuburan
Mana yg masih menanti zuriat, cuba lah
.
Dapatkan hari subur yg tepat supaya dapat tingkatkan peluang kehamilan tu.. .

#opkmurahmalaysia #opk #opkupt #opkmalaysia #testsubur #testopk #sayanakhamil #sayajual #ibumuda #petuamudahhamil #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #ttccommunity #ttcjourney #ttc #nur2 #asalkandiabahagia #dramasangat #mirafilzah #petuamudahhamil #faktaopk #mamamiltestimoni #dramasweetdreams

IMPIAN HAMIL JADI KENYATAAN

Tahniah dear 💕... Berjaya ikhtiar menggunakan OPK .. Dah ramai yg rekemen cuba OPK ni
.
Ovulation strip atau test kesuburan
Mana yg masih menanti zuriat, cuba lah
.
Dapatkan hari subur yg tepat supaya dapat tingkatkan peluang kehamilan tu.. .

#opkmurahmalaysia #opk #opkupt #opkmalaysia #testsubur #testopk #sayanakhamil #sayajual #ibumuda #petuamudahhamil #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #ttccommunity #ttcjourney #ttc #nur2 #asalkandiabahagia #dramasangat #mirafilzah #petuamudahhamil #faktaopk #mamamiltestimoni #dramasweetdreams
36 3 8 September, 2019
@petua.mudahhamil.official Profile picture

@petua.mudahhamil.official

CARA HILANGKAN KEPUTIHAN & SETERUSNYA BNTU CPT HAMIL👇🏾
.
1/ sapu konsistent #furmonkrim .
Kfaz akn bntu cara pki dgn betul dan tips2 mudah hamil dgn Set subur kmi. .
.
Nak buang Keputihan teruk?? .
Whatsap kfaz Di 0198188385 skg. Atau Tekan link Di bio .
.
@petua.mudahhamil.official

CARA HILANGKAN KEPUTIHAN & SETERUSNYA BNTU CPT HAMIL👇🏾
.
1/ sapu konsistent #furmonkrim .
Kfaz akn bntu cara pki dgn betul dan tips2 mudah hamil dgn Set subur kmi. .
.
Nak buang Keputihan teruk?? .
Whatsap kfaz Di 0198188385 skg. Atau Tekan link Di bio .
.
@petua.mudahhamil.official
91 11 8 September, 2019

Top #sayanakhamil posts

@infohamil_ Profile picture

@infohamil_

Jakarta, Indonesia

Keluarga akan lebih sempurna jila ada malaikat kecil di sisi kitaa
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . .
SEMANGATKU MENGANDUNGMU
Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus,
Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia,
Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh.
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya.
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah,
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi.
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu.
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam,
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini.
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah.
Semoga yg membaca dan like disegerakan mendapatkan momongan. Amin ya allah...
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar program kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :

✔WA: +6289649762026

Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
Follow:♥
@infohamil_
@moms_dreams
@program_baby_
@promil.mybaby
@bimbingan_hamil

Indahnya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌

Keluarga akan lebih sempurna jila ada malaikat kecil di sisi kitaa
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . . 
SEMANGATKU MENGANDUNGMU
Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus,
Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, 
Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. 
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. 
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, 
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. 
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. 
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, 
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. 
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. 
Semoga yg membaca dan like disegerakan mendapatkan momongan. Amin ya allah...
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar program kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️
✔WA: +6289649762026

Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
Follow:♥
@infohamil_
@moms_dreams
@program_baby_
@promil.mybaby
@bimbingan_hamil

Indahnya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
278 1 11 August, 2019
@mommieswellnesscentre Profile picture

@mommieswellnesscentre

Perlukan bantuan untuk hamil. Whatsapp team kami di 0126861310 atau 01123407570.

SAYA MEMILIH MOMMIES WELLNESSCENTRE KERANA terdapat pelbagai ilmu tentang kehamilan yang dikongsi bersama terutama untuk pasangan yg merancang untuk hamil. Ia nya juga salah satu usaha dan cara bagi pasangan yg sudah lama mengimpikan zuriat. Usaha doa dan tawakal . InsyAllah
Impian kami punya anak sendiri,
Alangkah gembira hati kami,
Preggy love pilihan dua hati,
InsyAllah ada rezeki ibu ayah nanti .
Terima kasih #mommieswellnesscentre
#sayanakhamil
#pregnancy
#mudahhamil
#pakarkehamilan

Perlukan bantuan untuk hamil. Whatsapp team kami di 0126861310 atau 01123407570.

SAYA MEMILIH MOMMIES WELLNESSCENTRE KERANA terdapat pelbagai ilmu tentang kehamilan yang dikongsi bersama terutama untuk pasangan yg merancang untuk hamil. Ia nya juga salah satu usaha dan cara bagi pasangan yg sudah lama mengimpikan zuriat. Usaha doa dan tawakal . InsyAllah 
Impian kami punya anak sendiri,
Alangkah gembira hati kami,
Preggy love pilihan dua hati,
InsyAllah ada rezeki ibu ayah nanti . 
Terima kasih #mommieswellnesscentre 
#sayanakhamil
#pregnancy
#mudahhamil
#pakarkehamilan
167 0 13 August, 2018
@mommieswellnesscentre Profile picture

@mommieswellnesscentre

our 837th baby of mommies wellness centre. puan latifah selepas 2 tahun kahwin.
anda bila lagi? pastikn usaha sblm usia meningkat. mommies wellness centre we do create history

blh wasapp dm 0126861310 @ 01123407570 ye utk guide.

#nakhamil
#sayanakhamil
#shaklee
#usahahamil
#ttc

our 837th baby of mommies wellness centre. puan latifah selepas 2 tahun kahwin. 
anda bila lagi? pastikn usaha sblm usia meningkat. mommies wellness centre we do create history

blh wasapp dm 0126861310 @ 01123407570 ye utk guide.

#nakhamil 
#sayanakhamil 
#shaklee 
#usahahamil 
#ttc
141 31 6 April, 2018
@meeracle.skincare.my Profile picture

@meeracle.skincare.my

Wedding Videographer & Event Videographer - Aurabisikancinta Production

Alhamdulillah. Kaabah jadi saksi 'orang kuat' JSP hamil lagi... Kami doakan moga isteri isteri yang impikan kehadiran zuriat akan segera hamil. Aminnn
.
Ada lagi nak suburkan rahim dengan set mudah hamil Kami ?
.
Jangan PERCAYA selagi uols belum tengok testimoni hamil dekat @hamil.my okayyyy .
.
#setkesuburan
#sethamil
#setsubur
#setsuamiisteri
#sethamiljsp
#sethamileidalaura
#sayanakhamil
#tipshamil
#inginhamil
#senanghamil
#ikhtiarhamil
#zuriat
#setzuriat
#keguguran
#rahimlemah
#rahimtakkuat
#senggugut
#periodtaklancar
#periodtakteratur
#pregnant
#pcos
#fibroid
#cyst
#keputihan
#terapiinstagram
#tijmjb
#likephoto
#like4like
#johorbahru
#singapore

Alhamdulillah. Kaabah jadi saksi 'orang kuat' JSP hamil lagi... Kami doakan moga isteri isteri yang impikan kehadiran zuriat akan segera hamil. Aminnn
.
Ada lagi nak suburkan rahim dengan set mudah hamil Kami ?
.
Jangan PERCAYA selagi uols belum tengok testimoni hamil dekat @hamil.my okayyyy .
.
#setkesuburan 
#sethamil 
#setsubur 
#setsuamiisteri 
#sethamiljsp 
#sethamileidalaura
#sayanakhamil
#tipshamil
#inginhamil
#senanghamil
#ikhtiarhamil
#zuriat
#setzuriat
#keguguran
#rahimlemah
#rahimtakkuat
#senggugut
#periodtaklancar
#periodtakteratur
#pregnant
#pcos
#fibroid
#cyst
#keputihan
#terapiinstagram
#tijmjb
#likephoto
#like4like
#johorbahru
#singapore
148 1 24 March, 2017
@mommieswellnesscentre Profile picture

@mommieswellnesscentre

Sharing on PCOS cases

Siapa yang masih hilang tempat bantuan utk usaha hamil ? Dah try mcm2 tapi masih kecewa ? Camne kalau ada dibantu utk usaha hamil step by step dengan MWC ? Amacam nak ke nak.

Mommies wellness centre telah mencatat 855 kejayaan hamil setakat ini.jom yg berminat dm wasapp nurses 01123407570 @ 0126861310 dptkn guide anda.

Appointment call 0389584158 9am to 6pm

mommies wellness centre
5g jalan equine 1e
tmn equine boulevard
43300 seri kembangan
selangor

#mommieswellnesscentre
#wedocreatehistory
#sayanakhamil

Sharing on PCOS cases

Siapa yang masih hilang tempat bantuan utk usaha hamil ? Dah try mcm2 tapi masih kecewa ? Camne kalau ada dibantu utk usaha hamil step by step dengan MWC ? Amacam nak ke nak.

Mommies wellness centre telah mencatat 855 kejayaan hamil setakat ini.jom yg berminat dm wasapp nurses 01123407570 @ 0126861310 dptkn guide anda.

Appointment call 0389584158 9am to 6pm

mommies wellness centre
5g jalan equine 1e
tmn equine boulevard
43300 seri kembangan
selangor

#mommieswellnesscentre
#wedocreatehistory
#sayanakhamil
117 0 1 May, 2018
@meeracle.skincare.my Profile picture

@meeracle.skincare.my

Johor Bahru

Best tau bila cik bunge tu selesa..rasa nyaman n konfiden lain macam giteww ❤
.
Ada lagi nak selesakan cik bunga sekaligus mantopkan dalaman dengan Jamu Exclusive JSP ?
.
Jangan PERCAYA selagi uols belum tengok testimoni JSP dekat @subur.my okayyyy 😎
.
#setkesuburan
#sethamil
#setsubur
#setsuamiisteri
#sethamiljsp
#sethamileidalaura
#sayanakhamil
#tipshamil
#inginhamil
#senanghamil
#ikhtiarhamil
#jamutakpahit
#jamumoden
#keguguran
#rahimlemah
#rahimtakkuat
#senggugut
#periodtaklancar
#periodtakteratur
#pregnant
#pcos
#fibroid
#cyst
#keputihan
#terapiinstagram
#tijmjb
#likephoto
#like4like
#keputihanhilang
#jamuawetmuda

Best tau bila cik bunge tu selesa..rasa nyaman n konfiden lain macam giteww ❤
.
Ada lagi nak selesakan cik bunga sekaligus mantopkan dalaman dengan Jamu Exclusive JSP ?
.
Jangan PERCAYA selagi uols belum tengok testimoni JSP dekat @subur.my okayyyy 😎
.
#setkesuburan 
#sethamil 
#setsubur 
#setsuamiisteri 
#sethamiljsp 
#sethamileidalaura
#sayanakhamil
#tipshamil
#inginhamil
#senanghamil
#ikhtiarhamil
#jamutakpahit
#jamumoden
#keguguran
#rahimlemah
#rahimtakkuat
#senggugut
#periodtaklancar
#periodtakteratur
#pregnant
#pcos
#fibroid
#cyst
#keputihan
#terapiinstagram
#tijmjb
#likephoto
#like4like
#keputihanhilang
#jamuawetmuda
128 5 25 March, 2017
@mommieswellnesscentre Profile picture

@mommieswellnesscentre

Kejayaan ke 915. Puan shazani 40 tahun hamil anak pertama beliau.happy sgt2 sharing dari puan menyatakan tahun ini raya sangat2 berbeza.walaupun belum bersalin tapi layanan dsri setiap pihak memang berbeza.

Syukur sgt2 dan sama2 la kita doakan semoga puan sihat bersalin tak lama lagi ye.

#pakarkehamilan
#mommieswellnesscentre
#mudahhamil
#sayanakhamil
#provensuccess

Kejayaan ke 915. Puan shazani 40 tahun hamil anak pertama beliau.happy sgt2 sharing dari puan menyatakan tahun ini raya sangat2 berbeza.walaupun belum bersalin tapi layanan dsri setiap pihak memang berbeza.

Syukur sgt2 dan sama2 la kita doakan semoga puan sihat bersalin tak lama lagi ye.

#pakarkehamilan 
#mommieswellnesscentre 
#mudahhamil 
#sayanakhamil 
#provensuccess
7,009 0 17 June, 2018