#sayanakputih Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sayanakputih and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
24 seconds
Average like
0.2
Average comment
0
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 33 seconds ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 36 seconds ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 50 seconds ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 minute ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 minute ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 minutes ago
@demica_pahang Profile picture

@demica_pahang

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Nad dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Nad contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Nad dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Nad contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad
0 0 2 minutes ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 3 minutes ago
@fienabeauty_mina Profile picture

@fienabeauty_mina

Sekarang pergi mana2 wajib bawak pss.ye la kdg pns ya amat sampai burn muka dan badan..jerawat plk gigih nk naik bila berpeluh kan..x payah nk bimbang dh skrg..consume pss je tiap ari confirm kulit makin cerah dan miss J x berani nak naik.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
WHATSAPP : "PSS"
01125524614

#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #perfectskinsupplement
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #agentpetalingjaya

Sekarang pergi mana2 wajib bawak pss.ye la kdg pns ya amat sampai burn muka dan badan..jerawat plk gigih nk naik bila berpeluh kan..x payah nk bimbang dh skrg..consume pss je tiap ari confirm kulit makin cerah dan miss J x berani nak naik.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
WHATSAPP : "PSS" 
01125524614

#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut  #perfectskinsupplement
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #agentpetalingjaya
1 0 4 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Anis nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Anis nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 6 minutes ago
@fauziahogie Profile picture

@fauziahogie

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
www.wasap.my/60135371593/Nak+Demica+Losyen
.
.
#DemicaLahaddatu #DemicaSabah #TeamViey #AgenWanted #DropshipWanted
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
www.wasap.my/60135371593/Nak+Demica+Losyen
.
.
#DemicaLahaddatu #DemicaSabah #TeamViey #AgenWanted #DropshipWanted 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
1 0 6 minutes ago
@demica_pahang Profile picture

@demica_pahang

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad
1 0 7 minutes ago
@demicawhitening_hululangat Profile picture

@demicawhitening_hululangat

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Dilla suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Dilla suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 7 minutes ago
@balqiszulaikhaa Profile picture

@balqiszulaikhaa

Pasir Puteh

Siapa dah cuba satis soap..best ke idok..
Saya rasa nilah pencuci muka paling best sepanjang hidup saya..dah la murah RM25 je.. Tgk kandungan dia pun dah rsa wow..dah cuba memang tak cari lain..jerawat dah hilang,parut dah pudar,kulit makin lembut dan tak kering lagi dah.. Berminat blh whatapps👇
http://www.wasap.my/+601111092011

#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #fienabeautyline #perfectskinsupplement
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Siapa dah cuba satis soap..best ke idok..
Saya rasa nilah pencuci muka paling best sepanjang hidup saya..dah la murah RM25 je.. Tgk kandungan dia pun dah rsa wow..dah cuba memang tak cari lain..jerawat dah hilang,parut dah pudar,kulit makin lembut dan tak kering lagi dah.. Berminat blh whatapps👇
http://www.wasap.my/+601111092011

#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #fienabeautyline #perfectskinsupplement
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 7 minutes ago
@demicabieynaa Profile picture

@demicabieynaa

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
Klik je Link dekat BIO untuk order🎉✨
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamCikQ #demicabieynaa #codareakotabharu #kelantan #codandpostageavailable

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
Klik je Link dekat BIO untuk order🎉✨
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamCikQ #demicabieynaa #codareakotabharu #kelantan #codandpostageavailable
0 0 7 minutes ago
@demicawhitening_hululangat Profile picture

@demicawhitening_hululangat

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat ramai ke yang rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat ramai ke yang rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 9 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 9 minutes ago
@fienabeautybera_ Profile picture

@fienabeautybera_

Beli produk sampai beratus habis tapi yang murah jugak yang berkesan. Ye tak?
.
Jangan kerana nampak kecik molek halus manis macam ni uols buat donnow je yerr. Kecik2 cili padi ni taw. Effect dia super duper kebaboomm!
.
Bila pakai sabun ni rasa best sangat sebab ia berangin buat muka rasa segar, hilangkan jerawat & mencerahkan kulit. Memang rasa nak pakai je memanjang sebab mint dia tu buat rasa diri lebih berkeyakinan gituu taw.
.
Haishh memang rugi la korang lambat try. Sebab semua yang dah try produk #fienabeauty #testimonisatissoap berkali2 repeat order taw sebab boleh dapat kulit yang cantik . Jimat dan tak membazir duit gaji uols taw! .
Untuk korang yang ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat kecut, sunburn lambat hilang, liang pori terbuka & idamkan kulit putih gebu berseri jom dapatkan #satissoap sekarang. .
Cepat komen "NAK" sekarang!
Nak lebih mudah korang ws je no admin ni sekarang.
.
.
0149579277

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Beli produk sampai beratus habis tapi yang murah jugak yang berkesan. Ye tak?
.
Jangan kerana nampak kecik molek halus manis macam ni uols buat donnow je yerr. Kecik2 cili padi ni taw. Effect dia super duper kebaboomm!
.
Bila pakai sabun ni rasa best sangat sebab ia berangin buat muka rasa segar, hilangkan jerawat & mencerahkan kulit. Memang rasa nak pakai je memanjang sebab mint dia tu buat rasa diri lebih berkeyakinan gituu taw.
.
Haishh memang rugi la korang lambat try. Sebab semua yang dah try produk #fienabeauty#testimonisatissoap berkali2 repeat order taw sebab boleh dapat kulit yang cantik . Jimat dan tak membazir duit gaji uols taw! .
Untuk korang yang ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat kecut, sunburn lambat hilang, liang pori terbuka & idamkan kulit putih gebu berseri jom dapatkan #satissoap sekarang. .
Cepat komen "NAK" sekarang!
Nak lebih mudah korang ws je no admin ni sekarang.
.
.
0149579277

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
0 0 9 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 9 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 10 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 10 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 10 minutes ago
@demica.beserah.agent Profile picture

@demica.beserah.agent

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicabeserah #demicabalok #Demicagebeng

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicabeserah #demicabalok #Demicagebeng
0 0 10 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 10 minutes ago
@demicawhitening_hululangat Profile picture

@demicawhitening_hululangat

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 11 minutes ago
@fienabeautybera_ Profile picture

@fienabeautybera_

HANYA PENGGUNAAN 3 BOTOL NUMI SERUM SAHAJA , KULIT GLOWING TANPA SEBARANG MAKEUP !! 😱😱
.
.
Flawless kan . Jealous betul sis tengok . Dengan konsisten guna Numi Serum dah boleh dapat kulit flawless n glowing mcm ni 😍
.
.
Korang ada masalah kulit kusam ?
JOM DAPATKAN NUMI SERUM !
.
Whatsapp 0149579277

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

HANYA PENGGUNAAN 3 BOTOL NUMI SERUM SAHAJA , KULIT GLOWING TANPA SEBARANG MAKEUP !! 😱😱
.
.
Flawless kan . Jealous betul sis tengok . Dengan konsisten guna Numi Serum dah boleh dapat kulit flawless n glowing mcm ni 😍
.
.
Korang ada masalah kulit kusam ?
JOM DAPATKAN NUMI SERUM !
.
Whatsapp 0149579277

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
0 0 12 minutes ago
@fienabeautybera_ Profile picture

@fienabeautybera_

Sape nak cantik dalam BULAN NI jugak🙋‍♀
.
Consume #perfectskinsupplement adalah jalan penyelesaian terbaik untuk merawat muka korang yang penuh bijik-bijik nasi tu🤗
.
Takpayah susah-susah pergi buat facial treatment sampai habis berpuluh puluh ratus ringgit tau. Consume #pss pun dah dapat buat muka korang gojesss flawless🥰🥰
.
#testimonipss
#pssfienabeauty
#cantikgebu
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sape nak cantik dalam BULAN NI jugak🙋‍♀
.
Consume #perfectskinsupplement adalah jalan penyelesaian terbaik untuk merawat muka korang yang penuh bijik-bijik nasi tu🤗
.
Takpayah susah-susah pergi buat facial treatment sampai habis berpuluh puluh ratus ringgit tau. Consume #pss pun dah dapat buat muka korang gojesss flawless🥰🥰
.
#testimonipss
#pssfienabeauty
#cantikgebu
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
1 0 13 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 13 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 13 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 13 minutes ago
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 13 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 14 minutes ago
@cheqlily_94 Profile picture

@cheqlily_94

Machang

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 14 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 14 minutes ago
@demicakelantan__ Profile picture

@demicakelantan__

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk mira contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk mira contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 14 minutes ago
@anes_seller Profile picture

@anes_seller

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 14 minutes ago

Top #sayanakputih posts

@iglelakivsperempuan Profile picture

@iglelakivsperempuan

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my
#promoraya #promoraya2018 #promoubattinggi #ubatpeninggibadanpromo #tiensmurah #peninggibadantiens #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my •
#promoraya #promoraya2018 #promoubattinggi #ubatpeninggibadanpromo #tiensmurah  #peninggibadantiens  #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu  #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat  #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens
12,988 656 17 April, 2019
@secebiskenangan Profile picture

@secebiskenangan

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my
#promoraya #promoraya2018 #promoubattinggi #ubatpeninggibadanpromo #tiensmurah #peninggibadantiens #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my •
#promoraya #promoraya2018 #promoubattinggi #ubatpeninggibadanpromo #tiensmurah  #peninggibadantiens  #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu  #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat  #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens
5,241 436 19 May, 2019
@aniss.ely Profile picture

@aniss.ely

Selising, Kelantan, Malaysia

Hai uloss 😍, ad tak yang masalah tangan hitam muka jer putih ?😂🤣.
5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1⃣Membersihkan kulit
2⃣Melembutkan kulit
3⃣Mencerahkan kulit
4⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa niss nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #teamyayapower

Hai uloss 😍, ad tak yang masalah tangan hitam  muka jer putih ?😂🤣.
5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1⃣Membersihkan kulit
2⃣Melembutkan kulit
3⃣Mencerahkan kulit
4⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa niss nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #teamyayapower
1,317 7 13 hours ago
@naksentap Profile picture

@naksentap

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my
#promoraya #promoraya2018 #promoubattinggi #ubatpeninggibadanpromo #tiensmurah #peninggibadantiens #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my •
#promoraya #promoraya2018 #promoubattinggi #ubatpeninggibadanpromo #tiensmurah  #peninggibadantiens  #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu  #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat  #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens
2,023 147 17 May, 2019
@fienabeauty.kelantan Profile picture

@fienabeauty.kelantan

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty
1,252 0 24 October, 2018
@aku_okay_official Profile picture

@aku_okay_official

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my
#promoraya #promoraya2018 #promoubattinggi #ubatpeninggibadanpromo #tiensmurah #peninggibadantiens #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my •
#promoraya #promoraya2018 #promoubattinggi #ubatpeninggibadanpromo #tiensmurah  #peninggibadantiens  #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu  #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat  #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens
2,884 237 15 May, 2019
@demica.kl_wangsamaju Profile picture

@demica.kl_wangsamaju

Kuala Lumpur, Malaysia

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay atau tekan link di Bio
.
.
🚗FREE cod di wangsawalk , menara DBKL , SOGO , LRT bandaraya dan sekitar
. 🚗Cod kl selangor wangsamaju
📦 Postage everyday .
.
.
#DemicaWhiteningLotion #instaboomakademi #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay atau tekan link di Bio
.
.
🚗FREE cod di wangsawalk , menara DBKL , SOGO , LRT bandaraya dan sekitar
. 🚗Cod kl selangor wangsamaju
📦 Postage everyday .
.
.
#DemicaWhiteningLotion #instaboomakademi #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
104 2 4 October, 2019
@demica.kl_wangsamaju Profile picture

@demica.kl_wangsamaju

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay atau tekan link di bio
.
🚗FREE cod ke wangsawalk ,menaradbkl ,Sogo , lrt bandaraya
🚗C od available kl, wangsamaju selangor dN sekitar
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay atau tekan link di bio
.
🚗FREE cod ke wangsawalk ,menaradbkl ,Sogo , lrt bandaraya
🚗C od available kl, wangsamaju selangor dN sekitar
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
108 13 4 October, 2019
@tshirtkoyak Profile picture

@tshirtkoyak

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my
#promoraya #promoraya2018 #promoubattinggi #ubatpeninggibadanpromo #tiensmurah #peninggibadantiens #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens

Raya nak dekat ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya dihari raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @solusiherbaltinggi_my
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri! Minum masa sahur ! Perut pun terasa kenyang sampai berbuka!
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
Follow @solusiherbaltinggi_my •
#promoraya #promoraya2018 #promoubattinggi #ubatpeninggibadanpromo #tiensmurah  #peninggibadantiens  #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu  #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat  #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens
2,049 121 12 April, 2019