#sayangsemua Instagram Photos & Videos

sayangsemua - 46.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sayangsemua and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
44.3
Average comment
1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah...
💕💕💕💕
Ktemu sahabat sholihah tanpa sengaja😍👍
I love you all💗❣
#sahabatkusayang #sahabatsholihah #myfriends #sayangsemua

Alhamdulillah...
💕💕💕💕
Ktemu sahabat sholihah tanpa sengaja😍👍
I love you all💗❣
#sahabatkusayang #sahabatsholihah #myfriends #sayangsemua
33 0 11 hours ago

Tahniah anak2 soleh dan solehah ummi papa❤

Tahun depan
Tahun baru
Azam baru🤗

#sayangsemua

Tahniah anak2 soleh dan solehah ummi papa❤

Tahun depan
Tahun baru
Azam baru🤗

#sayangsemua
11 0 11 hours ago

Alhamdulillah... Tahniah anak-anak pujaan hati bonda. Sy bersuka cita atas kejayaan kalian menamatkan pengajian di MATTARY. Ini merupakan titik permulaan perjalanan anda. Semoga terus sukses walau di mana anda berada & dalam apa jua yang anda ceburi... Aamiin ya rabb😘😘 Doa cikgu2 sentiasa mengiringi kalian walau di mana anda berada. Semoga al-Quran terus menjadi panduan hidup agar terpelihara akhlak & jati diri sebagai pemelihara al-Quran...😉
Anda semua terbaik di hati & mata sy😊😊👍👍❤❤ Sayang semua lillahitaala😘😘😘 all dbest anak2.💪💪 #our4thbabies #4thbatch #MATTARIANS #insanygpastikurindui #2019 #merekabergraduasi #sayangsemua

Alhamdulillah... Tahniah anak-anak pujaan hati bonda. Sy bersuka cita atas kejayaan kalian menamatkan pengajian di MATTARY. Ini merupakan titik permulaan perjalanan anda. Semoga terus sukses walau di mana anda berada & dalam apa jua yang anda ceburi... Aamiin ya rabb😘😘 Doa cikgu2 sentiasa mengiringi  kalian walau di mana anda berada. Semoga al-Quran terus menjadi panduan hidup agar terpelihara akhlak & jati diri sebagai pemelihara al-Quran...😉
Anda semua terbaik di hati & mata sy😊😊👍👍❤❤ Sayang semua lillahitaala😘😘😘 all dbest anak2.💪💪 #our4thbabies  #4thbatch #MATTARIANS #insanygpastikurindui #2019 #merekabergraduasi #sayangsemua
54 0 17 November, 2019

PI MANA-MANA PUN MESTI BAWAK PUNYALA! .
Hangpa kalau nak pi mana-mana pun make sure jangan lekang dengan #DianzVitamin.  Nak jadi peloles jangan skip hokay.  @syifamelvin pun boleh bawak merata, pasaipa tak hangpa? 😃
.
Nak dianz vitamin jgak?
Klik link di bio atau komen 'berminat' 😊
.
#dianzvitamin #dianzvitaminpremium #teamdaya #masalahkulitmuka #masalahkulitbadan #jerawat #jeragat #parut #mukaberminyak #kulitsensitif #ekzema #resdung #kulitberkedut #kulitkering #kulitkusam #tonatidaksekata #sunburn #harapanwanita #harapanjejaka #cantikdansihat #sisbolehcuba #brobolehcuba #halal #kkm #produkmuslim #sayangsemua #malaysia

PI MANA-MANA PUN MESTI BAWAK PUNYALA! .
Hangpa kalau nak pi mana-mana pun make sure jangan lekang dengan #DianzVitamin.  Nak jadi peloles jangan skip hokay.  @syifamelvin pun boleh bawak merata, pasaipa tak hangpa? 😃
.
Nak dianz vitamin jgak?
Klik link di bio atau komen 'berminat' 😊
.
#dianzvitamin #dianzvitaminpremium #teamdaya #masalahkulitmuka #masalahkulitbadan #jerawat #jeragat #parut #mukaberminyak #kulitsensitif #ekzema #resdung #kulitberkedut #kulitkering #kulitkusam #tonatidaksekata #sunburn #harapanwanita #harapanjejaka #cantikdansihat #sisbolehcuba #brobolehcuba #halal #kkm #produkmuslim #sayangsemua #malaysia
4 0 17 November, 2019

L O V E ❤ Bunda Lilis Bunda Muji Bunda Rolly Bunda Titin Bunda Aam Bunda Yuli Bunda Ati Bunda Mia Bunda Risma
#family #friendship #love #gurutk #bengkulu #tkdharmawanita #tkdharmawanitapersatuan #ppg #2019 #havefun #funtime #like4likes #likeforfollow #missyou #sayangsemua

L O V E ❤ Bunda Lilis Bunda Muji Bunda Rolly Bunda Titin Bunda Aam Bunda Yuli Bunda Ati Bunda Mia Bunda Risma
#family #friendship #love #gurutk #bengkulu #tkdharmawanita #tkdharmawanitapersatuan #ppg #2019 #havefun #funtime #like4likes #likeforfollow #missyou #sayangsemua
13 0 16 November, 2019

Sesuai dengan tema Kita post lagi sekali DOA tu...Semoga kami kekal bersahabat smpai bila2 Aamiin Aamiin InshaaAllah 🖤🤲🏼 #happybirthday #birthday2019 #mybff #gengcomolot #kesayangan #sayangsemua #lotsoflove 💋🌹

Sesuai dengan tema Kita post lagi sekali DOA tu...Semoga kami kekal bersahabat smpai bila2 Aamiin Aamiin InshaaAllah 🖤🤲🏼 #happybirthday #birthday2019 #mybff #gengcomolot #kesayangan #sayangsemua #lotsoflove 💋🌹
20 1 16 November, 2019

Lavender oil?  Jojoba oil?  Avocado oil?  Buah delima?  Haa, bahan-bahan semula jadi khas untuk korang basmi whitehead di wajah dengan #DianzMasknMoist! 😍👆
.
Berminat boleh klik link wsp di bio @dianz_shaa4
Atau boleh komen 'Berminat'
.
#maricantik #dianz #teamdaya #mukapoleles #wajahtanpablackhead #wajahtanpawhitehead #janganmalu #cubadianz #nakhidunglicin #nakmukalicin #bebasmasalah #maskerwajah #fenomena #kulitidaman #wajahidaman #impianjadikenyataan #bersamadianz #maskerharapan #harapanwanita #harapanjejaka #untukkita #cantiksihat #sayangsemua #sayangmalaysia

Lavender oil?  Jojoba oil?  Avocado oil?  Buah delima?  Haa, bahan-bahan semula jadi khas untuk korang basmi whitehead di wajah dengan #DianzMasknMoist! 😍👆
.
Berminat boleh klik link wsp di bio @dianz_shaa4
Atau boleh komen 'Berminat'
.
#maricantik #dianz #teamdaya #mukapoleles #wajahtanpablackhead #wajahtanpawhitehead #janganmalu #cubadianz #nakhidunglicin #nakmukalicin #bebasmasalah #maskerwajah #fenomena #kulitidaman #wajahidaman #impianjadikenyataan #bersamadianz #maskerharapan #harapanwanita #harapanjejaka #untukkita #cantiksihat #sayangsemua #sayangmalaysia
2 0 16 November, 2019

2 ketoi kesayangan. Moga anak2 ummi sentiasa saling jaga dan sayang menyayangi antara satu sama lain. Semoga membesar dengan sihat, jadi anak yang soleh dan solehah, berjaya dan berakhlak mulia😘😘😘 #sayangsemua
#ummianakdua
#doaygbaik2saja

2 ketoi kesayangan. Moga anak2 ummi sentiasa saling jaga dan sayang menyayangi antara satu sama lain. Semoga membesar dengan sihat, jadi anak yang soleh dan solehah, berjaya dan berakhlak mulia😘😘😘 #sayangsemua
#ummianakdua
#doaygbaik2saja
10 0 16 November, 2019

Birthday girl
#turn_2
#2K19
#Sayangsemua

Birthday girl
#turn_2
#2K19
#Sayangsemua
27 1 15 November, 2019

15Nov2019 🖤
Alhamdulillah.. Selesai Majlis Khatam Al Quran..
Anak² didik, Semoga kalian berjaya dunia dan akhirat.. Rakan seperjuangan, Semoga kita bersua lagi tahun hadapan.. Terima Kasih banyak².. Mohon maaf atas kesilapan dan kekurangan diri.. Semoga Allah memberkati kalian semua.. #squadbelumcukupkouta
#sayangbiarikhlas
#sayangsemua
#syukurselalu
#sabarituindah

15Nov2019 🖤
Alhamdulillah.. Selesai Majlis Khatam Al Quran..
Anak² didik, Semoga kalian berjaya dunia dan akhirat.. Rakan seperjuangan, Semoga kita bersua lagi tahun hadapan.. Terima Kasih banyak².. Mohon maaf atas kesilapan dan kekurangan diri.. Semoga Allah memberkati kalian semua.. #squadbelumcukupkouta
#sayangbiarikhlas
#sayangsemua
#syukurselalu
#sabarituindah
31 0 15 November, 2019

love you
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayangsemua

love you
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayangsemua
27 0 15 November, 2019

DOA HARI JUMAAT KAN MUSTAJAB! .
Hari Jumaat yang mulia ni, perbanyakkan doa kepada Allah sebab hari ni adalah hari paling mustajab untuk doa kita dikabulkan.  Semoga hidup kita sentiasa diberkati disisi Allah SWT! 🧕🏻
.
#dianzvitamin #dianzvitaminpremium #teamdaya #masalahkulitmuka #masalahkulitbadan #jerawat #jeragat #parut #mukaberminyak #kulitsensitif #ekzema #resdung #kulitberkedut #kulitkering #kulitkusam #tonatidaksekata #sunburn #harapanwanita #harapanjejaka #cantikdansihat #sisbolehcuba #brobolehcuba #halal #kkm #produkmuslim #sayangsemua #malaysia

DOA HARI JUMAAT KAN MUSTAJAB! .
Hari Jumaat yang mulia ni, perbanyakkan doa kepada Allah sebab hari ni adalah hari paling mustajab untuk doa kita dikabulkan.  Semoga hidup kita sentiasa diberkati disisi Allah SWT! 🧕🏻
.
#dianzvitamin #dianzvitaminpremium #teamdaya #masalahkulitmuka #masalahkulitbadan #jerawat #jeragat #parut #mukaberminyak #kulitsensitif #ekzema #resdung #kulitberkedut #kulitkering #kulitkusam #tonatidaksekata #sunburn #harapanwanita #harapanjejaka #cantikdansihat #sisbolehcuba #brobolehcuba #halal #kkm #produkmuslim #sayangsemua #malaysia
1 0 15 November, 2019

Ternyata sejak lahir mulut anak wajib dibersihkan 2x sehari lho!

Dan sampai kelas 2 SD orangtua wajib bantu menyikat gigi anak.

Credit : babyloania

Jangan Lupa Like ❤️ ya mom .. Follow @tipsmpasi ya mom agar bisa mendapatkan info dan tips setiap harinya.

#bahagiabanget #sayangpapa #bayi4bulan #rasasayang #bahagianya #sayangsemua #orangtuabahagia #tetapbahagia #bahagiaitusimple #bahagiakitayangciptakan #selamatpagisayang #tipsrumahtangga #jelajahbahagia #pasanganbahagia #bayiindo #ceritahati

Ternyata sejak lahir mulut anak wajib dibersihkan 2x sehari lho!

Dan sampai kelas 2 SD orangtua wajib bantu menyikat gigi anak.

Credit : babyloania

Jangan Lupa Like ❤️ ya mom .. Follow @tipsmpasi ya mom agar bisa mendapatkan info dan tips setiap harinya.

#bahagiabanget #sayangpapa #bayi4bulan #rasasayang #bahagianya #sayangsemua #orangtuabahagia #tetapbahagia #bahagiaitusimple #bahagiakitayangciptakan #selamatpagisayang #tipsrumahtangga #jelajahbahagia #pasanganbahagia #bayiindo #ceritahati
2 0 15 November, 2019

Tahniah ank2 didik mummy...semoga kejayaan ntk kalian dlm apa jua bidang yg kalian ceburi...
#nakaltapibijak
#sayangsemua

Tahniah ank2 didik mummy...semoga kejayaan ntk kalian dlm apa jua bidang yg kalian ceburi...
#nakaltapibijak
#sayangsemua
18 0 15 November, 2019

❤️ Alhamdulillah, 9tahun pengalaman menjadi Mama.

Moga Allah permudahkan segalanya.

Kita buat terbaik, semampuNya ya lain Mama serah padaNya.

#abangHadiff #sayangsemua #mamaanaktiga

❤️ Alhamdulillah, 9tahun pengalaman menjadi Mama.

Moga Allah permudahkan segalanya.

Kita buat terbaik, semampuNya ya lain Mama serah padaNya.

#abangHadiff #sayangsemua #mamaanaktiga
15 8 15 November, 2019

Arini smua plajar 1PB menjamu selera..happy sgt2..tq ibu2 yg susah payah bekalkan juadah utk di nikmati bersama2..taun dpn entah sekelas lg atau x
Dania happy sangatttt..🤗😁😍
#sayangsemua
#1permatabiru
#terimakasihcikgu

Arini smua plajar 1PB menjamu selera..happy sgt2..tq ibu2 yg susah payah bekalkan juadah utk di nikmati bersama2..taun dpn entah sekelas lg atau x
Dania happy sangatttt..🤗😁😍
#sayangsemua
#1permatabiru
#terimakasihcikgu
11 0 14 November, 2019

Selesaiii
Guru kelas dan pembantu
2ibnusina
2ibnukhaldun
2ibnurusyd
3ibnusina
3ibnukhaldun
#ygpentingkerjasama
#sayangsemua

Selesaiii
Guru kelas dan pembantu
2ibnusina
2ibnukhaldun
2ibnurusyd
3ibnusina
3ibnukhaldun
#ygpentingkerjasama
#sayangsemua
5 0 14 November, 2019

SI IBU TETAP CANTIK 'BERMASK'

Jangan risau laaaa kalau pakai mask dianz ni , en suami takkan terkejut tengokk macam orang minyak. ♡
Si ibu tetap kekal jelita walaupun bermask. Tengok yang si anak pun tak de takut nak dekat 😘

#TarikTarikLicin
#maricantik #dianz #teamdaya #mukapoleles #wajahtanpablackhead #wajahtanpawhitehead #janganmalu #cubadianz #nakhidunglicin #nakmukalicin #bebasmasalah #maskerwajah #fenomena #kulitidaman #wajahidaman #impianjadikenyataan #bersamadianz #maskerharapan #harapanwanita #harapanjejaka #untukkita #cantiksihat #sayangsemua #sayangmalaysia

SI IBU TETAP CANTIK 'BERMASK'
♡
Jangan risau laaaa kalau pakai mask dianz ni , en suami takkan terkejut tengokk macam orang minyak. ♡
Si ibu tetap kekal jelita walaupun bermask. Tengok yang si anak pun tak de takut nak dekat 😘
♡
#TarikTarikLicin
#maricantik #dianz #teamdaya #mukapoleles #wajahtanpablackhead #wajahtanpawhitehead #janganmalu #cubadianz #nakhidunglicin #nakmukalicin #bebasmasalah #maskerwajah #fenomena #kulitidaman #wajahidaman #impianjadikenyataan #bersamadianz #maskerharapan #harapanwanita #harapanjejaka #untukkita #cantiksihat #sayangsemua #sayangmalaysia
5 0 14 November, 2019

Bebas banget kayaknya... 😍😘
Cepat gede ya nakk... Semoga allah menuntun tumbuh kembangmu untuk umat ya nak... 🤲☝
#sayangsemua
#MATTEONAIMARKANA

Bebas banget kayaknya... 😍😘
Cepat gede ya nakk... Semoga allah menuntun tumbuh kembangmu untuk umat ya nak... 🤲☝
#sayangsemua 
#MATTEONAIMARKANA
24 0 13 November, 2019

Sesi persekolahan bakal berakhir x lame lagi. Tamat sudah tugasan mengajar ank2 didik 4 Hafsah utk 2019.
.
Smg segala didikan n tunjuk ajar dimanfaatkan sebaiknya. Diharapkan semua akan berjaya menjadi manusia yg akan berjasa pd agama,bangsa n negara.
#kelaskosongsbbdahakhirtahun #kelasniselalujadidewan #sayangsemua #4hafsah2019 #srasgkantan

Sesi persekolahan bakal berakhir x lame lagi. Tamat sudah tugasan mengajar ank2 didik 4 Hafsah utk 2019.
.
Smg segala didikan n tunjuk ajar dimanfaatkan sebaiknya. Diharapkan semua akan berjaya menjadi manusia yg akan berjasa pd agama,bangsa n negara. 
#kelaskosongsbbdahakhirtahun #kelasniselalujadidewan #sayangsemua #4hafsah2019 #srasgkantan
48 3 13 November, 2019

Aq sayang korang... Jasa kita semasa bulan Januari hingga lah bulan November jasa korang aq dikenang kan.. Harap hubungan kawan kita ni hingga ke jannah.. 😍😢😭
.
.
#friendship #lovefriend #loveyou #sayangsemua #bffsforever #kawansejatiku #assalamualaikum #selamattinggalkorang #jumpatahundepan

Aq sayang korang... Jasa kita semasa bulan Januari hingga lah bulan November jasa korang aq dikenang kan.. Harap hubungan kawan kita ni hingga ke jannah.. 😍😢😭
.
.
#friendship #lovefriend #loveyou #sayangsemua #bffsforever #kawansejatiku #assalamualaikum #selamattinggalkorang #jumpatahundepan
82 4 13 November, 2019

Atome (kredit pintar) outing 2019.
#outingatome2019 #jadiberani #kreditpintar #sayangsemua

Atome (kredit pintar) outing 2019.
#outingatome2019 #jadiberani #kreditpintar #sayangsemua
64 3 13 November, 2019

BENDA BOLEH BUANG, KENAPA NAK SIMPAN JERAWAT KAT MUKA? 😆
.
.
Sis ingatkan sis selama-lamanya ada masalah jerawat.  Tapi sejak sis consume #DianzVitamin 3 bulan lepas, berani ke jerawat nak datang lagi kat muka sis?  Memang tak ler. 😀
.
NAK muka ploles jugak? Klik je link wsp kat bio
👉 @dianz_shaa4
.
#dianzvitamin #dianzvitaminpremium #teamdaya #masalahkulitmuka #masalahkulitbadan #jerawat #jeragat #parut #mukaberminyak #kulitsensitif #ekzema #resdung #kulitberkedut #kulitkering #kulitkusam #tonatidaksekata #sunburn #harapanwanita #harapanjejaka #cantikdansihat #sisbolehcuba #brobolehcuba #halal #kkm #produkmuslim #sayangsemua #malaysia

BENDA BOLEH BUANG, KENAPA NAK SIMPAN JERAWAT KAT MUKA? 😆
.
.
Sis ingatkan sis selama-lamanya ada masalah jerawat.  Tapi sejak sis consume #DianzVitamin 3 bulan lepas, berani ke jerawat nak datang lagi kat muka sis?  Memang tak ler. 😀
. 
NAK muka ploles jugak? Klik je link wsp kat bio
👉 @dianz_shaa4
.
#dianzvitamin #dianzvitaminpremium #teamdaya #masalahkulitmuka #masalahkulitbadan #jerawat #jeragat #parut #mukaberminyak #kulitsensitif #ekzema #resdung #kulitberkedut #kulitkering #kulitkusam #tonatidaksekata #sunburn #harapanwanita #harapanjejaka #cantikdansihat #sisbolehcuba #brobolehcuba #halal #kkm #produkmuslim #sayangsemua #malaysia
1 0 13 November, 2019

Terima kasih semua datang ke spa kami dengan satu niat untuk kesihatan lebih baik. InsyaAllah🤲 kami doakan baik-baik untuk semua.ameen🤲 #elmedina #spabekam #massagetherapy #sportmassage #sihat #bekamsunnah #sayangsemua #elmedinafamily

Terima kasih semua datang ke spa kami dengan satu niat untuk kesihatan lebih baik. InsyaAllah🤲 kami doakan baik-baik untuk semua.ameen🤲 #elmedina #spabekam #massagetherapy #sportmassage #sihat #bekamsunnah #sayangsemua #elmedinafamily
13 0 13 November, 2019

Istrimu adalah sosok terbaik dalam kehidupan rumah tanggamu, sebab istrimu adalah orang yang paling mau berkorban untuk keindahan rumah tanggamu 💝💝💝💝. Credit : taman.sunnah
Jangan Lupa Like ❤️ ya bun.
FOLLOW @halo_bunda untuk mendapatkan info / tips menarik setiap harinya.
#hatiwanita #bayiindonesiasehat #bayi8bulan #sayangsemua #wanitamodern #sayangselamanya #wanitamasakini #bayi6bulan #sayangselalu #haibundadotcom #kasihsayangibu #ayahku #bagibagibahagia #bayi7bulan #mamahebat #sayangmama #pranikah #sayangku #pasanganharmonis #kasihibu #anakayahbunda #bayiindo #balitakita #tipsbayi #prelovedbayi

Istrimu adalah sosok terbaik dalam kehidupan rumah tanggamu, sebab istrimu adalah orang yang paling mau berkorban untuk keindahan rumah tanggamu 💝💝💝💝. Credit : taman.sunnah 
Jangan Lupa Like ❤️ ya bun. 
FOLLOW @halo_bunda untuk mendapatkan info / tips menarik setiap harinya. 
#hatiwanita #bayiindonesiasehat #bayi8bulan #sayangsemua #wanitamodern #sayangselamanya #wanitamasakini #bayi6bulan #sayangselalu #haibundadotcom #kasihsayangibu #ayahku #bagibagibahagia #bayi7bulan #mamahebat #sayangmama #pranikah #sayangku #pasanganharmonis #kasihibu #anakayahbunda #bayiindo #balitakita #tipsbayi #prelovedbayi
30 0 13 November, 2019

Bahagia yang tak terucap
Alhamdulillah
Terimakasih Allah
Semoga dapat memberi manfaat
Umur yang berkat
#50
#sayangsemua
#tuasudah

Bahagia yang tak terucap
Alhamdulillah
Terimakasih Allah 
Semoga dapat memberi manfaat 
Umur yang berkat
#50 
#sayangsemua 
#tuasudah
28 3 12 November, 2019

Jangan lupa tanyain ayah THRnya yaa 🤭🤭🤭 .. Jangan Lupa Like ❤️ ya mom .. Follow @tipsmpasi ya mom agar bisa mendapatkan info dan tips setiap harinya.

#bahagiabanget #sayangpapa #bayi4bulan #rasasayang #bahagianya #sayangsemua #orangtuabahagia #tetapbahagia #bahagiaitusimple #bahagiakitayangciptakan #bayi10bulan #keluargakecil #palingsayang #parentingquote #polaasuhanak #renunganhati

Jangan lupa tanyain ayah THRnya yaa 🤭🤭🤭 .. Jangan Lupa Like ❤️ ya mom .. Follow @tipsmpasi ya mom agar bisa mendapatkan info dan tips setiap harinya.

#bahagiabanget #sayangpapa #bayi4bulan #rasasayang #bahagianya #sayangsemua #orangtuabahagia #tetapbahagia #bahagiaitusimple #bahagiakitayangciptakan #bayi10bulan #keluargakecil #palingsayang #parentingquote #polaasuhanak #renunganhati
1 0 12 November, 2019

Hari ni langsung ke laut dalam kiter yea.. haha
Biasa laa pagi-pagi kan..
Nak pulak bila kem dah penuh..
Orang yang tiada temujanji pon nak datang tanpa bagitahu apa-apa kan..
Sabo je lah.. Heedss..
Layankan aje.. selagi boleh.. Yang tak terlayan, ikut kemampuan kita sudah..
Ada sepasang tangan jee🤭
Ini gambar semalam..
Adik-adik tidur kat rumah sebelum balik kampung..
Ikutkan hati ku nak je depa tidur lama lagi tapi yelah kenduri dah dekat sangat..
Banyak persiapan lagi nak bantu..
So layankan aje adik-adik semalam😊
Alhamdulillah lepas MMR makin melekat rezeki mudahnya nak naik grab di Tapah..
Mudah2an berpanjangan sampai laa sara dah tak lalu duduk sini😂..
Sayang adik-adikk🥰

#ukhwahhubunganadikberadik
#sayangsemua

Hari ni langsung ke laut dalam kiter yea.. haha
Biasa laa pagi-pagi kan..
Nak pulak bila kem dah penuh..
Orang yang tiada temujanji pon nak datang tanpa bagitahu apa-apa kan..
Sabo je lah.. Heedss..
Layankan aje.. selagi boleh.. Yang tak terlayan, ikut kemampuan kita sudah..
Ada sepasang tangan jee🤭
Ini gambar semalam..
Adik-adik tidur kat rumah sebelum balik kampung..
Ikutkan hati ku nak je depa tidur lama lagi tapi yelah kenduri dah dekat sangat..
Banyak persiapan lagi nak bantu..
So layankan aje adik-adik semalam😊
Alhamdulillah lepas MMR makin melekat rezeki mudahnya nak naik grab di Tapah..
Mudah2an berpanjangan sampai laa sara dah tak lalu duduk sini😂..
Sayang adik-adikk🥰

#ukhwahhubunganadikberadik
#sayangsemua
40 0 12 November, 2019

Top #sayangsemua posts

Alhamdulillah, grad on time juga setelah 5 sem menanges tepi bucu katel hostel oleh kerana esaimen 🤧 lagi lagi esaimen animation memang menanges takda air mata dah haih Alhamdulillahh 💙🤘🏻
.

Thank you semua classmate yang tolong aku dari sem1, walaupun banyak gaduh tapi benda boleh gaduh buat apa nak settle kan hahaha sayang korang semuaaa 🤣 Thank you juga lecturer yang bagi saya lulus every sem feh 🤩 #mc111 #uitmlendu #sayangsemua

Alhamdulillah, grad on time juga setelah 5 sem menanges tepi bucu katel hostel oleh kerana esaimen 🤧 lagi lagi esaimen animation memang menanges takda air mata dah haih Alhamdulillahh 💙🤘🏻
.

Thank you semua classmate yang tolong aku dari sem1, walaupun banyak gaduh tapi benda boleh gaduh buat apa nak settle kan hahaha sayang korang semuaaa 🤣 Thank you juga lecturer yang bagi saya lulus every sem feh 🤩 #mc111 #uitmlendu #sayangsemua
867 20 13 April, 2019

Hari ni belanja team lepak-lepak makan Bingsu. Jarang kami dapat keluar waktu hari Isnin-Jumaat. Hari sabtu boleh lah😅.
.
Maklumlah mana nak kejar key in parcel lagi, key in report lagi, jawab whatsapp lagi, buat Kimchi la itu la ini lah. Memang kerja kat MariMogo ni bukan senang tau. .
.
Tapi hari ni sebenarnya kami nak celebrate hari yang special untuk Ain. Alaaa korang semua mesti kenal Ain kan? Orang yg setia melayan soalan korang dekat Whatsapp tu.
.
.
Hari ni kita celebrate Ain yang dah 2 tahun menyertai syarikat. Dari masa syarikat enterprise lagi sekarang dah tukar Sdn Bhd. Dari nama lama Korean Fusion by Fara ke MariMogo. Dia masih setia.
.
.
Terlampau banyak susah senang kami bersama. Sampai tahap menangis nangis dah. Kadang-kadang Fara saja test bagi pressure kat dia. Ada sampai satu tahap dia menangis keletihan. .
Sebenarnya, Fara dah boleh agak dia akan sampai ke tahap tu. Fara ingat dia akan berhenti kerja rupaya di semakin matang. Kalau budak lain confirm dah berhenti🤣
.
.
Alhamdulillah , selama 2 tahun memang nampak dia cuba untuk keluar dari kepompong. Belajar benda baru. Kerja semakin berkualiti. Dan tahun ni InsyaAllah kita akan cungkil leadership skill dia pulak. .
.
Memang tak mudah bekerja di bawah company yang baru nak naik. Gaji ciput pon semua bersabar . Banyak pengorbanan orang yang dalam gambar ni. Semua tak berkira kerja. Bila sales kami menurun, semua risau. Bila sales kami menaik semua berkobar utk buat yang terbaik walaupon letih.
.
.
Hari ni last day salah sorang part timer kami yang setia jugaZ Setiap kali cuti sem mesti masuk kerja. Thank you Ika. Selamat sambung belajar semula.
.
.
Fara percaya, salah satu asbab yang membuatkan MariMogo bergerak kedepan adalah doa dari mereka. Terima Kasih #marimogofamily.
.
Kalau ada rasa nak menjadi part of our team boleh la drop resume di hr.marimogo@gmail.com.
.
.
Sorang lagi tak da dalam gambar, our Marketing Manager😘. .
.
Cuba teka Ain yang mana? 🤣🤣.
.
.
#ourmoment #flyhighMariMogo #panjangkarangankau #sayangsemua

Hari ni belanja team lepak-lepak makan Bingsu. Jarang kami dapat keluar waktu hari Isnin-Jumaat. Hari sabtu boleh lah😅.
.
Maklumlah mana nak kejar key in parcel lagi, key in report lagi, jawab whatsapp lagi, buat Kimchi la itu la ini lah. Memang kerja kat MariMogo ni bukan senang tau. .
.
Tapi hari ni sebenarnya kami nak celebrate hari yang special untuk Ain. Alaaa korang semua mesti kenal Ain kan? Orang yg setia melayan soalan korang dekat Whatsapp tu.
.
.
Hari ni kita celebrate Ain yang dah 2 tahun menyertai syarikat. Dari masa syarikat enterprise lagi sekarang dah tukar Sdn Bhd. Dari nama lama Korean Fusion by Fara ke MariMogo. Dia masih  setia.
.
.
Terlampau banyak susah senang kami bersama. Sampai tahap menangis nangis dah. Kadang-kadang Fara saja test bagi pressure kat dia. Ada sampai satu tahap dia menangis keletihan. .
Sebenarnya, Fara dah boleh agak dia akan sampai ke tahap tu. Fara ingat dia akan berhenti kerja rupaya di semakin matang. Kalau budak lain confirm dah berhenti🤣
.
.
Alhamdulillah , selama 2 tahun memang nampak dia cuba untuk keluar dari kepompong. Belajar benda baru. Kerja semakin berkualiti. Dan tahun ni InsyaAllah kita akan cungkil leadership skill dia pulak. .
.
Memang tak mudah bekerja di bawah company yang baru nak naik. Gaji ciput pon semua bersabar . Banyak pengorbanan orang yang dalam gambar ni. Semua tak berkira kerja. Bila sales kami menurun, semua risau. Bila sales kami menaik semua berkobar utk buat yang terbaik walaupon letih.
.
.
Hari ni last day salah sorang part timer kami yang setia jugaZ Setiap kali cuti sem mesti masuk kerja. Thank you Ika. Selamat sambung belajar semula.
.
.
Fara percaya, salah satu asbab yang membuatkan MariMogo bergerak kedepan adalah doa dari mereka. Terima Kasih #marimogofamily.
.
Kalau ada rasa nak menjadi part of our team boleh la drop resume di hr.marimogo@gmail.com.
.
.
Sorang lagi tak da dalam gambar, our Marketing Manager😘. .
.
Cuba teka Ain yang mana? 🤣🤣.
.
.
#ourmoment #flyhighMariMogo #panjangkarangankau #sayangsemua
678 21 16 February, 2019

First dance class with @dnlhshm ....
Bila dh berkarat tp still nak menari with Bbg @ekaazahidin
Fun fact I used to be a dancer😉 #SayangSemua
Song - Bal by @capriceofficial @hairiwhuut @zynakal

First dance class with @dnlhshm ....
Bila dh berkarat tp still nak menari with Bbg @ekaazahidin 
Fun fact I used to be a dancer😉 #SayangSemua
Song - Bal by @capriceofficial @hairiwhuut @zynakal
10,698 81 18 July, 2019

HAPPY 10k GUYS🎉🎉🎉🎊.....

Road to 10k. Thankyou awak semua yg follow tu nnt lanje makan💕🤪🥰🥰💗💗💗💗💗💗💗💗💕💜💛💓🧡💙💙💚❣️💖💓💗💝. #sayangsemua #y15

HAPPY 10k GUYS🎉🎉🎉🎊.....
•
Road to 10k. Thankyou awak semua yg follow tu nnt lanje makan💕🤪🥰🥰💗💗💗💗💗💗💗💗💕💜💛💓🧡💙💙💚❣️💖💓💗💝. #sayangsemua #y15
1,373 43 25 September, 2019

😘
Siapa still ingat telemovie ‘Aku Nazmi’ ni? Best tak?
Aku Nazmi jam 9 malam ni di @tv3malaysia special ulangan sempena Anugerah Skrin 2018.
.
Telemovie istimewa untuk semua insan yang teristimewa golongan pekak dan bisu. Selamat menonton malam ni.
🙏🏻😊
.
#AydaJebat #AkuNazmi #Ilya #ASK2018 #Cerekarama #JSPictures #IstimewaUntukYangTeristimewa #SayangSemua

😘
Siapa still ingat telemovie ‘Aku Nazmi’ ni? Best tak?
Aku Nazmi jam 9 malam ni di @tv3malaysia special ulangan sempena Anugerah Skrin 2018.
.
Telemovie istimewa untuk semua insan yang teristimewa golongan pekak dan bisu. Selamat menonton malam ni.
🙏🏻😊
.
#AydaJebat #AkuNazmi #Ilya #ASK2018 #Cerekarama #JSPictures #IstimewaUntukYangTeristimewa #SayangSemua
27,420 334 6 October, 2018
Jadilah sebaik-baik manusia. Manusia yang memberi manfaat dan kebaikan pada orang lain
.
.
.
#luahannasihat
.
.
.
#kalamindah#nasihatbuatdiri#nasihatbuatsemua#kataindah#coretannasihat#luahannasihat#luahanhati#sayangsemua#sayangkeranaallah#sabar#salingpesan#notabuatdiri#senyum
621 4 14 July, 2019

One with babys
Selamat hari raya aidiladha ❤️
.
.
#babysberaya #gengdip
#sayangsemua

One with babys 
Selamat hari raya aidiladha ❤️
.
.
#babysberaya #gengdip 
#sayangsemua
1,638 2 11 August, 2019

.
07.09.2019
.
a big thank you for my wedding day 👰🏻❤️🤵🏻
.
nice n lovely photography by @zurinfarisyasyazwanizulkifli
@musafirphotowork
mua @syrfhnadia_
henna @hennaartjohor
videographer @wardina.najihah
.
.
#weddingday #nikahday #kahwin #kitadahkahwin #alhamdulillah #syukurselalu #terimakasihsemua #sayangsemua #tilljannah #simplekahwin #simplenikah

.
07.09.2019
.
a big thank you for my wedding day 👰🏻❤️🤵🏻
.
nice n lovely photography by @zurinfarisyasyazwanizulkifli
@musafirphotowork
mua @syrfhnadia_
henna @hennaartjohor
videographer @wardina.najihah
.
.
#weddingday#nikahday#kahwin#kitadahkahwin#alhamdulillah#syukurselalu#terimakasihsemua#sayangsemua#tilljannah#simplekahwin#simplenikah
176 27 8 September, 2019

Throwback lastnight was the fun night ♥️ alhamdulilah syukur ya allah masih diberi peluang untuk bernafas smpai ke hari ini (19h July 2019) , 24tahun yg penuh dengan cabaran dlm kehidupan.. Terima kasih banyak buat bunda ku yg tercinta @mimi_suzanah 💞, surprise ibu menjadi 😂 terima kasih jgk pada yg hadir, terima kasih untuk kek / terima kasih untuk hadiah2 & terima kasih untuk semua kenangan terindah 🌈 Lots of Love 😭💞💞💞💞💞💞💞
.
.
#wafaturns24 #julybaby #19thjuly2019 #sweetmemories #sayangsemua #wafariena #bukanbiasabiasa #tapiluarbiasa #👑

Throwback lastnight was the fun night ♥️ alhamdulilah syukur ya allah masih diberi peluang untuk bernafas smpai ke hari ini (19h July 2019) , 24tahun yg penuh dengan cabaran dlm kehidupan.. Terima kasih banyak buat bunda ku yg tercinta @mimi_suzanah 💞, surprise ibu menjadi 😂 terima kasih jgk pada yg hadir, terima kasih untuk kek / terima kasih untuk hadiah2 & terima kasih untuk semua kenangan terindah 🌈 Lots of Love 😭💞💞💞💞💞💞💞
.
.
#wafaturns24 #julybaby #19thjuly2019 #sweetmemories #sayangsemua #wafariena #bukanbiasabiasa #tapiluarbiasa #👑
1,378 28 20 July, 2019