#scargel Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #scargel and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
38 minutes
Average like
5.9
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

#Repost @nadiasykraa
・・・
Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
So this is combination of bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
- Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
- Tidak berminyak dan tidak melekit
- Mempunyai cooling effect - Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia .
#JUMEA, #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel

#Repost @nadiasykraa
・・・
Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
So this is combination of bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
- Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
- Tidak berminyak dan tidak melekit
-  Mempunyai cooling effect -  Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
.
Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeamalaysia .
 #JUMEA, #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel
4 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
2 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 7 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht

#Repost @syeramokhtar ・・・
Hi guys, harini kita nak share satu product Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT. @jumeamalaysia
.
🌸 Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
🌸 Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
🌸 Tidak berminyak dan tidak melekit
🌸 Mempunyai cooling effect
🌸 Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam
🌸 Info lain tentang produk boleh didapati di www.jumea.my
.
#JUMEA #jumeascargel #scartreatment #ubatparut #scargel #testimonijumeaht
1 0 8 hours ago
@azanis_beauty Profile picture

@azanis_beauty

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
011-56780027
011-56780027
011-56780027 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
011-56780027
011-56780027
011-56780027 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
1 0 9 hours ago
@marquisplasticsurgery Profile picture

@marquisplasticsurgery

Before ➡️After 21 weeks of Perfection X scar treatment. ✨
.
.
.
32 y/o Hispanic female. Scar etiology - surgical. Treatment start time - 21 days after injury and continuing BID for 21 weeks. .
.

Perfection X is a topical silicone scar therapy that has been well-documented in the literature to reduce the appearance of hypertrophic and keloid scars by helping restore the balance of fibrogenesis and fibrolysis❕❕ .
.
. • 📲Visit https://perfection-x.com for more info. •





#perfection #perfectionx #scartreatment #scars
#plasticsurgery #scarcream #scargel #miami🌴 #brickellmiami #miamiflorida #botox💉 #miamilifestyle #brickell #brickelltwilight #miamibeach #portofmiami #biscaynebay #brickellnightlife #brickellcitycentre #brickellmiami #brickelllife #brickellnightlife #brickellkey #brickell_living #brickellheights #brickellmagazine #brickellista #brickellrealestate #miamibrickell #brickellnights #brickellbay #scartreatment

Before ➡️After 21 weeks of Perfection X scar treatment. ✨
.
.
.
32 y/o Hispanic female. Scar etiology - surgical. Treatment start time - 21 days after injury and continuing BID for 21 weeks. .
.

Perfection X is a topical silicone scar therapy that has been well-documented in the literature to reduce the appearance of hypertrophic and keloid scars by helping restore the balance of fibrogenesis and fibrolysis❕❕ .
.
. • 📲Visit https://perfection-x.com for more info. •
•
•
•
•

#perfection #perfectionx #scartreatment #scars
#plasticsurgery #scarcream #scargel #miami🌴 #brickellmiami #miamiflorida #botox💉 #miamilifestyle #brickell  #brickelltwilight  #miamibeach #portofmiami #biscaynebay #brickellnightlife #brickellcitycentre #brickellmiami #brickelllife #brickellnightlife #brickellkey  #brickell_living #brickellheights #brickellmagazine #brickellista #brickellrealestate #miamibrickell  #brickellnights #brickellbay #scartreatment
2 0 9 hours ago
@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
01156678269
01156678269
01156678269
01156678269 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
01156678269
01156678269
01156678269
01156678269 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
2 0 9 hours ago
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Khasiat/Kegunaan

Di dalam perubatan tradisional Kantan digunakan dan berkhasiat untuk mengubati sakit telinga dan membersihkan luka.  Sakit telinga boleh dirawat dengan menggunakan air rebusan buah kantan.  Selepas merebus buah kantan selama beberapa minit, air rebusan perlu dititikkan ke dalam telinga.  Jika diamalkan selalu, ia bukan saja melegakan kesakitan akibat bengkakmalah boleh mengatasi masalah telinga berair.

1. Air pencuci luka badan

2.Merawat kencing manis dan darah tinggi.

3. Hilangkan bau badan wanita lepas bersalin .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Khasiat/Kegunaan

Di dalam perubatan tradisional Kantan digunakan dan berkhasiat untuk mengubati sakit telinga dan membersihkan luka.  Sakit telinga boleh dirawat dengan menggunakan air rebusan buah kantan.  Selepas merebus buah kantan selama beberapa minit, air rebusan perlu dititikkan ke dalam telinga.  Jika diamalkan selalu, ia bukan saja melegakan kesakitan akibat bengkakmalah boleh mengatasi masalah telinga berair.

1. Air pencuci luka badan

2.Merawat kencing manis dan darah tinggi.

3. Hilangkan bau badan wanita lepas bersalin .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
7 0 10 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 12 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

KALAU TAK BERKESAN TAKKAN REPEAT ORDER ??! Kan uolllsss❤️❤️❤️❤️
.
Adik ni tk menyesal beli #jumeascargel . Parut jerawat tu makin lama dah makin hilang. Seronok je pergi sekolah dah tk ada masalah muka . Confident pun ada uolss 👍🏻👍🏻
.
Korang yang ada masalah parut jerawat tu takkan nk tgk je orang lain flawless !! Sekarang ada promo DIWALI pun taknak grab ke ishh. Murah teruk dah kita bgi ni. Murah dari ubat parut lain 👍🏻👍🏻
.
Harga berpatutan dengan kesannya gitu😍 jom whatsapp cepat cepat . Click je link dekat bio nanti sis reply🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
2 0 12 hours ago
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
01156678269
01156678269
01156678269 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
01156678269
01156678269
01156678269 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
7 0 14 hours ago
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
011-33522866
011-33522866
011-33522866 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
011-33522866
011-33522866
011-33522866 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
6 0 14 hours ago
@azanis.malaysia.official Profile picture

@azanis.malaysia.official

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wahwah baru 2 hari pakai parut dah makin pudar. Baru 2 hari okay bukan 2 bulan. Memang sekejap jelah parut akan pudar
.
.
Tak percayaa? Jomlah cubaa. Sekarang ada Promosi Hari Malaysia. Akan dapat FREE POSTAGE + FREE GIFT + FRE CONSULTANT 016 5666135
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wahwah baru 2 hari pakai parut dah makin pudar.  Baru 2 hari okay bukan 2 bulan. Memang sekejap jelah parut akan pudar
.
.
Tak percayaa?  Jomlah cubaa. Sekarang ada Promosi Hari Malaysia. Akan dapat FREE POSTAGE +  FREE GIFT + FRE CONSULTANT 016 5666135
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
3 0 14 hours ago
@azanis.malaysia.official Profile picture

@azanis.malaysia.official

"Biar betoi 3 hari je da nmpk ksan hilang pa_arut jrawat, jrwat dan jragat...." . .
Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berpa_arut lah. lagi2 pa_arut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab maluuuu..Tmbh sedih bila jragat plk da cam peta dunia..
.
Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jragat sekali tauuu... .
Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT bernilai RM39 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱 .
Siapa yang nak boleh tekan bawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻 https://hi.jomwasap.my/azanis3in1
https://hi.jomwasap.my/azanis3in1

atau whatsapp

016 566 6135 admin aisya
016 566 6135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

"Biar betoi 3 hari je da nmpk ksan hilang pa_arut jrawat, jrwat dan jragat...." . . 
Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berpa_arut lah. lagi2 pa_arut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab maluuuu..Tmbh sedih bila jragat plk da cam peta dunia..
. 
Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jragat sekali tauuu... .
Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT bernilai RM39 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱 .
Siapa yang nak boleh tekan bawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻 https://hi.jomwasap.my/azanis3in1 
https://hi.jomwasap.my/azanis3in1

atau whatsapp

016 566 6135 admin aisya
016 566 6135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
3 0 15 hours ago
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wahwah baru 2 hari pakai parut dah makin pudar. Baru 2 hari okay bukan 2 bulan. Memang sekejap jelah parut akan pudar
.
.
Tak percayaa? Jomlah cubaa. Sekarang ada Promosi Hari Malaysia. Akan dapat FREE POSTAGE + FREE GIFT + FRE CONSULTANT 016 5666135
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wahwah baru 2 hari pakai parut dah makin pudar.  Baru 2 hari okay bukan 2 bulan. Memang sekejap jelah parut akan pudar
.
.
Tak percayaa?  Jomlah cubaa. Sekarang ada Promosi Hari Malaysia. Akan dapat FREE POSTAGE +  FREE GIFT + FRE CONSULTANT 016 5666135
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
1 0 16 hours ago
@azanismalaysia_officialhq Profile picture

@azanismalaysia_officialhq

BIAR BETOL 7 HARI JE DAH NAMPAK KESAN HILANG P4RUT JRAWAT, JRWAT DAN JG JRGAT. .
Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berp4rutkan? lagi2 p4rut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Jragat plk berpeta2 kat muke. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab malu
.
Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jrgat sekali?
.
Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT bernilai RM39 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱
.
Siapa yang nak boleh tekan link wasap di bio

www.wasap.my/+600165666135/azanis3in1

www.wasap.my/+600165666135/azanis3in1

atau whatsapp

016 566 6135 admin aisya
016 566 6135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

BIAR BETOL 7 HARI JE DAH NAMPAK KESAN HILANG P4RUT JRAWAT, JRWAT DAN JG JRGAT. .
Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berp4rutkan? lagi2 p4rut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Jragat plk berpeta2 kat muke. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab malu
.
Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jrgat sekali?
.
Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT bernilai RM39 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱
.
Siapa yang nak boleh tekan link wasap di bio

www.wasap.my/+600165666135/azanis3in1

www.wasap.my/+600165666135/azanis3in1

atau whatsapp

016 566 6135 admin aisya
016 566 6135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
8 0 16 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

#Repost -emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰

#Repost -emeldanadira ・・・
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN🥰
4 1 19 hours ago
@jumeascargel__ Profile picture

@jumeascargel__

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
8 0 21 hours ago
@jumeascargel__ Profile picture

@jumeascargel__

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
38 0 21 hours ago
@ubat_parut_no.1 Profile picture

@ubat_parut_no.1

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 21 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 22 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Yes betul tu! Penggunaan jumea memang ambil masa skit untuk pudarkan parut sebab kandungan dalam jumea ni semua natural sahaja . So korang yang tengah struggle nak pulihkan parut dengan jumea tu , jangan skip pakai tau! Lama kelamaan akan pudar parut tu. 😘😘
.
Thank you bagi feedback yang sangat sangat sangat positif untuk kami. 😘 yang masih ada parut tu , dah cuba pelbagai produk tp belum ada yang berhasil , jom pudarkan parut korang dengan #jumeascargel 🤗
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam

Yes betul tu! Penggunaan jumea memang ambil masa skit untuk pudarkan parut sebab kandungan dalam jumea ni semua natural sahaja . So korang yang tengah struggle nak pulihkan parut dengan jumea tu , jangan skip pakai tau! Lama kelamaan akan pudar parut tu. 😘😘
.
Thank you bagi feedback yang sangat sangat sangat positif untuk kami. 😘 yang masih ada parut tu , dah cuba pelbagai produk tp belum ada yang berhasil , jom pudarkan parut korang dengan #jumeascargel 🤗
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam
3 0 22 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass  tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
4 0 22 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
3 0 22 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
4 0 22 hours ago
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
28 0 22 hours ago
@jumeascargelmalaysia Profile picture

@jumeascargelmalaysia

I malas cakap banyak . Biar feedback customer berbicara 🙊🙊
.
Antara pelanggan yang puas hati dengan #jumeascargel 👍🏻
.
Parut jahit dua tahun lepas pun boleh pudar. Kalau konsisten , silap silap boleh hilang! .
.
Jom dapatkan sekarang 😘😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

I malas cakap banyak . Biar feedback customer berbicara 🙊🙊
.
Antara pelanggan yang puas hati dengan #jumeascargel 👍🏻
.
Parut jahit dua tahun lepas pun boleh pudar. Kalau konsisten , silap silap boleh hilang! .
.
Jom dapatkan sekarang 😘😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
17 0 23 hours ago
@cantikshop_my Profile picture

@cantikshop_my

🔥 PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER 🔥
*
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
FOLLOW @scargel.my
FOLLOW @scargel.my
.
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

🔥 PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER 🔥
*
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
FOLLOW @scargel.my 
FOLLOW @scargel.my
.
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 17 September, 2019

Top #scargel posts

@syifamelvin Profile picture

@syifamelvin

Punya tak sabaq nak bagitau hampa @jumea.hq ada gel parut yg bagus effect seawal 7hari, utk pudarkan parut mmg makan masa tau! Tapi in sha allah @jumea.hq boleh cepatkan proses tu! Sebab banyak sgt ekstrak yg baik dalam gel ni.. tak sabarnya!!!👻👻👻👻👻👻👻 #scargel

Punya tak sabaq nak bagitau hampa @jumea.hq ada gel parut yg bagus effect seawal 7hari, utk pudarkan parut mmg makan masa tau! Tapi in sha allah @jumea.hq boleh cepatkan proses tu! Sebab banyak sgt ekstrak yg baik dalam gel ni.. tak sabarnya!!!👻👻👻👻👻👻👻 #scargel
2,614 42 9 September, 2018
@beauty_bycamellia Profile picture

@beauty_bycamellia

I have been wanting to try the @dermae #skincareproducts for a long time now, and I’m that I have started using them. I love that it is a natural skincare brand that is easily available at my local @wholefoods & @target stores. I received the Derma E Vitamin C Renewing Moisturizer and Derma E Scar Gel. The Vitamin C Moisturizer is a light weight formula that I can use in the morning & night as part of my #skincareroutine In addition to 5% non oxidizing Vitamin C this moisturizer also contains Probiotics to balance the skin ph and protect the skin, and Rooibos which is an anti inflammatory mineral rich ingredient to help calm the skin. This is an great addition to help with uneven skin tone, lines, and wrinkles. The Derma E Scar Gel is a non oily gel that can be used to improve skin texture, color, and overall appearance. For new scars you can apply it 2-3 times a day for 8 weeks. For older scars twice a day for 3-6 months. This gel contains Panthenol (B5) & Onion Bulb Extract to help moisturize and soothe the skin. It also contains Allantoin that encourages healing and new skin cell growth. 💛I Have first started using it on my sons arm. Please swipe to see the gel on the scar on his arm. Teenage boys love to wrestle, and he has a few scars on his arm. Thank you so much Derma E for sending me these great skincare products💛 #dermae #skincareproduct #ethicalbeauty #naturalskincare #veganskincare #cfskincare #vitamincmoisturizer #scargel #iifestyiebiogger #targetfinds #friyayfaves #targetbeauty #crueltyfreeskincare #skincaregoals #skincarecommunity #cleanbeauty #provencleanbeauty

I have been wanting to try the @dermae #skincareproducts for a long time now, and I’m that I have started using them.  I love that it is a natural skincare brand that is easily available at my local @wholefoods & @target stores.  I received the Derma E Vitamin C Renewing Moisturizer and Derma E Scar Gel.  The Vitamin C Moisturizer is a light weight formula that I can use in the morning & night as part of my #skincareroutine  In addition to  5% non oxidizing Vitamin C this moisturizer also contains Probiotics to balance the skin ph and protect the skin, and Rooibos  which is an anti inflammatory mineral rich ingredient to help calm the skin.  This is an great addition to help with uneven skin tone, lines, and wrinkles.  The Derma E Scar Gel is a non oily gel that can be used to improve skin texture, color, and overall appearance.  For new scars you can apply it 2-3 times a day for 8 weeks. For older scars twice a day for 3-6 months.  This gel contains Panthenol (B5) & Onion Bulb Extract to help moisturize and soothe the skin. It also contains Allantoin  that encourages healing and new skin cell growth. 💛I Have first started using it on my sons arm. Please swipe to see the gel on the scar on his arm. Teenage boys love to wrestle, and he has a few scars on his arm.  Thank you so much Derma E for sending me these great skincare products💛  #dermae #skincareproduct #ethicalbeauty #naturalskincare #veganskincare #cfskincare #vitamincmoisturizer #scargel #iifestyiebiogger #targetfinds #friyayfaves #targetbeauty #crueltyfreeskincare #skincaregoals #skincarecommunity #cleanbeauty #provencleanbeauty
1,007 122 23 August, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
156 4 21 February, 2019
@lanbena_scarserum Profile picture

@lanbena_scarserum

Eeei muka berparut? Cepat dapatkan kulit licin sekarang dengan @lanbena_scarserum #scarserum #scarremoval #scargel #lanbena #lanbenaoriginal

Eeei muka berparut? Cepat dapatkan kulit licin sekarang dengan @lanbena_scarserum #scarserum #scarremoval #scargel #lanbena #lanbenaoriginal
244 8 25 March, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Fuhh testimoni yang ni..tak disangka sangka betul😭😭😭 tengok la perubahan adik ni. Jumea sgt sgt sgt membantu😭😭
.
Terima kasih adik marha sebab sudi cuba #jumeascargel . Adik marha happy gila sekarang dengan skin dia tau. Tgk la perubahan dia 😍
.
Korang yang ada masalah parut boleh roger kitaorang okay! Bahan dalam jumea scar gel ni sangat tinggi dengan vitamin E . Sebab tu boleh pudarkan parut seawal 7 hari 👍
.
Nak tahu info lanjut boleh click link dekat bio sekarang 💖💖
.#.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Fuhh testimoni yang ni..tak disangka sangka betul😭😭😭 tengok la perubahan adik ni. Jumea sgt sgt sgt membantu😭😭
.
Terima kasih adik marha sebab sudi cuba #jumeascargel . Adik marha happy gila sekarang dengan skin dia tau. Tgk la perubahan dia 😍
.
Korang yang ada masalah parut boleh roger kitaorang okay! Bahan dalam jumea scar gel ni sangat tinggi dengan vitamin E . Sebab tu boleh pudarkan parut seawal 7 hari 👍
.
Nak tahu info lanjut boleh click link dekat bio sekarang 💖💖
.#.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
216 3 23 February, 2019
@ascarredbeauty Profile picture

@ascarredbeauty

For those that have never noticed, I lived the first 26 years of my life with that scar. It's not a normal open heart surgery scar, It's called a keloid. You see, my body doesn't scar normally. For some reason (unknown to science at this point) my body keeps generating scar tissue attempting to heal and doesn't know when to stop. So, it creates this very inflamed, very raised scar that grows far beyond the wound.
I'm not the only one that suffers from this condition, it's actually more common than I ever knew! It's also not just a cosmetic issue. It cause a lot of pain, stinging, itching as well as mental anguish for the sufferer.
This scar is actually why I made my Instagram name, Scarred Beauty because I wanted to remind myself and everyone else that you CAN be scarred and beautiful. Often times, scars add to beauty!
But my keloid made me hate myself. It caused nights of no sleep because I would scratch until it bled. I was teased and singled out which caused me to hide the scar. It held me back from connecting with people and taking opportunities because I was so self conscious and unhappy.
I tried several times to get help from the best Plastic Surgeons but everytime it was removed, it grew back larger. I had given up. I settled on most everything in life because I felt as if I didn't deserve better because of my ugly scar.
I was wrong.
That girl with the scar is just as beautiful and deserving as the one with the less noticeable scar. I am the same person now that I was then, just more confident!
I share this because when I was younger, I wish I had even one person in my life that had a keloid, that understood! People would tell me not to hide it, that it was a badge of survival but if they were in my shoes, would they follow that advice?
I was lucky to find a Doctor that helped me dramatically reduce my keloid to what it is today.
However, Scar or no scar, YOU ARE WORTHY.
IT DOES NOT DEFINE YOU. ONLY YOU DEFINE YOU!

For those that have never noticed, I lived the first 26 years of my life with that scar. It's not a normal open heart surgery scar, It's called a keloid. You see, my body doesn't scar normally. For some reason (unknown to science at this point) my body keeps generating scar tissue attempting to heal and doesn't know when to stop. So, it creates this very inflamed, very raised scar that grows far beyond the wound. 
I'm not the only one that suffers from this condition, it's actually more common than I ever knew! It's also not just a cosmetic issue. It cause a lot of pain, stinging, itching as well as mental anguish for the sufferer. 
This scar is actually why I made my Instagram name, Scarred Beauty because I wanted to remind myself and everyone else that you CAN be scarred and beautiful. Often times, scars add to beauty! 
But my keloid made me hate myself. It caused nights of no sleep because I would scratch until it bled. I was teased and singled out which caused me to hide the scar. It held me back from connecting with people and taking opportunities because I was so self conscious and unhappy. 
I tried several times to get help from the best Plastic Surgeons but everytime it was removed, it grew back larger. I had given up. I settled on most everything in life because I felt as if I didn't deserve better because of my ugly scar. 
I was wrong. 
That girl with the scar is just as beautiful and deserving as the one with the less noticeable scar. I am the same person now that I was then, just more confident! 
I share this because when I was younger, I wish I had even one person in my life that had a keloid, that understood! People would tell me not to hide it, that it was a badge of survival but if they were in my shoes, would they follow that advice? 
I was lucky to find a Doctor that helped me dramatically reduce my keloid to what it is today. 
However, Scar or no scar, YOU ARE WORTHY. 
IT DOES NOT DEFINE YOU. ONLY YOU DEFINE YOU!
1,241 70 7 June, 2019
@ubatparut_malaysia Profile picture

@ubatparut_malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Bukan sorang dua yang tegur sampai ke pensyarah pun tegur taw bila ada perubahan pada kulit. .
Alhamdulilah berkat konsisten yakin dan teratur. Akhirnya membuahkan hasil.
.
Ini yang kita mahukan bila customer suka menggunakan Azanis Scar Serum. Pastikan yang original sebelum membeli. Whatsapp kila sekarang 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
Bukan sorang dua yang tegur sampai ke pensyarah pun tegur taw bila ada perubahan pada kulit. .
Alhamdulilah berkat konsisten yakin dan teratur. Akhirnya membuahkan hasil.
.
Ini yang kita mahukan bila customer suka menggunakan Azanis Scar Serum. Pastikan yang original sebelum membeli. Whatsapp kila sekarang 010-3130630
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_my #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik
793 5 5 August, 2018
@nikfarinfloyd Profile picture

@nikfarinfloyd

Selamat petang, semua ❤️ Harini farin nak share dengan korang my honest review lepas pakai Jumea Scar Gel 😊 Fyi, farin memang ada masalah parut jerawat, sebab tu la Farin try this product. Surprisingly, it helps :') Memang la impossible nak terus flawless, tapi at least scar gel ni works in reducing my acne scars. Thank you so much @jumeamalaysia @jumeascargel.kb.co @jumea_gelparut @jumeaofficial.my ❤️❤️❤️ For those yang ada masalah sama dengan Farin, I cadangkan u untuk try this product. Pakai selalu ye jangan skip taw, good luck! 😍😘❤️
#jumea #jumeascargel #ubatparut #jumeascargelmalaysia #scargel #review

Selamat petang, semua ❤️ Harini farin nak share dengan korang my honest review lepas pakai Jumea Scar Gel 😊 Fyi, farin memang ada masalah parut jerawat, sebab tu la Farin try this product. Surprisingly, it helps :') Memang la impossible nak terus flawless, tapi at least scar gel ni works in reducing my acne scars. Thank you so much @jumeamalaysia @jumeascargel.kb.co @jumea_gelparut @jumeaofficial.my ❤️❤️❤️ For those yang ada masalah sama dengan Farin, I cadangkan u untuk try this product. Pakai selalu ye jangan skip taw, good luck! 😍😘❤️
#jumea #jumeascargel #ubatparut #jumeascargelmalaysia #scargel #review
2,129 40 17 September, 2019