#scrubhomemade Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #scrubhomemade and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
56 minutes
Average like
1.9
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@beaute_tiara Profile picture

@beaute_tiara

MK BEAUTY MASKER SCRUB
.
Cuaca panas macamni sesuai kalau nak bermasker ni. Letakkan masker scrub Mk Beauty dalam peti ais.
.
Masa aktiviti scrub tu nanti rasa macam bongkah ais meluncurrr atas kulit wajah.
.
Tup tup berdesup masuk dalam hati! Rasaaa sejukk dan mencairr je. Nyaman dan selesa.
.
Komfem segala cik j lari 10kilometer maraton tanpa hati.
.
RM 25 only ya beauties!!! .
#mkbeauty #mkbeautymaskerscrub #mkmaskerscrub #mkmaskerscrubkunyit #maskerscrubhomemade #maskerscrubkunyit #maskerscrub #maskerorganik #maskerviral #productviral #scrubkunyit #scrubmuka #scrubhomemade #scruborganik #maskerorganic #maskerwajah #gengkunyit #beautetiara #beautetiaralegacy #beautetiaralabelle #ladynana #teamladynana #beautebyanne #teambeautebyanne

MK BEAUTY MASKER SCRUB
.
Cuaca panas  macamni sesuai kalau nak bermasker ni.  Letakkan masker scrub Mk Beauty dalam peti ais.
.
Masa aktiviti scrub tu  nanti rasa macam bongkah ais meluncurrr atas kulit wajah.
.
Tup tup berdesup masuk dalam hati! Rasaaa sejukk dan mencairr je. Nyaman dan selesa.
.
Komfem segala cik j lari 10kilometer maraton tanpa hati.
.
RM 25 only ya beauties!!! .
#mkbeauty #mkbeautymaskerscrub #mkmaskerscrub #mkmaskerscrubkunyit #maskerscrubhomemade #maskerscrubkunyit #maskerscrub #maskerorganik #maskerviral #productviral #scrubkunyit #scrubmuka #scrubhomemade #scruborganik #maskerorganic #maskerwajah #gengkunyit #beautetiara #beautetiaralegacy #beautetiaralabelle #ladynana #teamladynana #beautebyanne #teambeautebyanne
0 0 1 hour ago
@beaute_tiara Profile picture

@beaute_tiara

MK BEAUTY SCRUB
.
5 sebab kenapa perlu guna #mkbeautyscrub :

1 👉🏻 Dulu muka jerawat penuh di pipi dan tepi dagu. Selepas guna jerawat semua hilang.

2 👉🏻 Dulu muka kusam, gelap dan nampak tak bermaya. Selepas guna muka kembali flawless dan bermaya.

3 👉🏻 Dulu parut bekas jerawat sangat terang dan susah hilang. Sekarang semuanya kembali rata dan makin hilang.

4 👉🏻 Dulu mekap selalu bercapuk dan nampak kasar. Sekarang bila mekap nampak smooth, natural, mekap tahan lama dan tidak bercapuk.

5 👉🏻 Dulu terpaksa belanja hampir RM300 keatas untuk rawat masalah di atas. Sekarang hanya belanja RM25 sahaja semuanya dapat
.
RM 25 only ya beauties!!! .
#mkbeauty #mkbeautymaskerscrub #mkmaskerscrub #mkmaskerscrubkunyit #maskerscrubhomemade #maskerscrubkunyit #maskerscrub #maskerorganik #maskerviral #productviral #scrubkunyit #scrubmuka #scrubhomemade #scruborganik #maskerorganic #maskerwajah #gengkunyit #beautetiara #beautetiaralegacy #beautetiaralabelle #ladynana #teamladynana #beautebyanne #teambeautebyanne

MK BEAUTY SCRUB
.
5 sebab kenapa perlu guna #mkbeautyscrub :

1 👉🏻 Dulu muka jerawat penuh di pipi dan tepi dagu. Selepas guna jerawat semua hilang.

2 👉🏻 Dulu muka kusam, gelap dan nampak tak bermaya. Selepas guna muka kembali flawless dan bermaya.

3 👉🏻 Dulu parut bekas jerawat sangat terang dan susah hilang. Sekarang semuanya kembali rata dan makin hilang.

4 👉🏻 Dulu mekap selalu bercapuk dan nampak kasar. Sekarang bila mekap nampak smooth, natural, mekap tahan lama dan tidak bercapuk.

5 👉🏻 Dulu terpaksa belanja hampir RM300 keatas untuk rawat masalah di atas. Sekarang hanya belanja RM25 sahaja semuanya dapat
.
RM 25 only ya beauties!!! .
#mkbeauty #mkbeautymaskerscrub #mkmaskerscrub #mkmaskerscrubkunyit #maskerscrubhomemade #maskerscrubkunyit #maskerscrub #maskerorganik #maskerviral #productviral #scrubkunyit #scrubmuka #scrubhomemade #scruborganik #maskerorganic #maskerwajah #gengkunyit #beautetiara #beautetiaralegacy #beautetiaralabelle #ladynana #teamladynana #beautebyanne #teambeautebyanne
0 0 1 hour ago
@beaute_tiara Profile picture

@beaute_tiara

MK BEAUTY MASKER SCRUB
.
SCRUB KUNYIT MADU HOMEMADE

UNTUK ANDA YANG ADA MASALAH 👇 ✔ Jerawat ✔ Jeragat dan Bintik Hitam ✔ Kulit Kusam ✔ Parut Berlubang dan Parut Hitam
✔ Sel Kulit Mati ✔ Whitehead dan Blackhead ✔ Pori-pori Terbuka ✔ Kesan Sunburn ✔ Breakout ✔ Kulit Sensitif
✔ Eczema
.
Jom cantik sama-sama hanya RM 25 only.

#mkbeauty #mkbeautymaskerscrub #mkmaskerscrub #mkmaskerscrubkunyit #maskerscrubhomemade #maskerscrubkunyit #maskerscrub #maskerorganik #maskerviral #productviral #scrubkunyit #scrubmuka #scrubhomemade #scruborganik #maskerorganic #maskerwajah #gengkunyit #beautetiara #beautetiaralegacy #beautetiaralabelle #ladynana #teamladynana #beautebyanne #teambeautebyanne

MK BEAUTY MASKER SCRUB
.
SCRUB KUNYIT MADU HOMEMADE

UNTUK ANDA YANG ADA MASALAH 👇 ✔ Jerawat ✔ Jeragat dan Bintik Hitam ✔ Kulit Kusam ✔ Parut Berlubang dan Parut Hitam
✔ Sel Kulit Mati ✔ Whitehead dan Blackhead ✔ Pori-pori Terbuka ✔ Kesan Sunburn ✔ Breakout ✔ Kulit Sensitif
✔ Eczema
.
Jom cantik sama-sama hanya RM 25 only.

#mkbeauty #mkbeautymaskerscrub #mkmaskerscrub #mkmaskerscrubkunyit #maskerscrubhomemade #maskerscrubkunyit #maskerscrub #maskerorganik #maskerviral #productviral #scrubkunyit #scrubmuka #scrubhomemade #scruborganik #maskerorganic #maskerwajah #gengkunyit #beautetiara #beautetiaralegacy #beautetiaralabelle #ladynana #teamladynana #beautebyanne #teambeautebyanne
0 0 1 hour ago
@intanbeautycentre Profile picture

@intanbeautycentre

.
. 💜 Seronok sangat bila dengar dgn telinga sendiri tentang feedback menggunakan #Ssb. .
.
💜Ada yang sakit lutut tak boleh berjalan bila guna SSB dah mampu buat kerja dan berjalan walaupun x sekuat dulu..☺ .
.
💜Ada yang lama menunggu cahaya mata sehingga berbelas belas tahun dgn izin Allah dapat pregnant..🤰 .
.
💜Ada yang selama ni mengalami segugut yang teruk dari zaman anak dara sehingga berumah tangga alhamdulillah segugut dah hilang kadang period datang pun x sedar..😉 ...
.
💜Ada juga yang mengalami masalah batu karang . Dgn bantuan ssb batu karang keluar dgn sendirinya..👍 .
.
💜Ada yang masalah jeragat yang banyak dan jerawat di muka dah kembali cantik..🤷‍♀️ .
.
💜Masalah baby dan anak kecil pun ramai yang bagi feedback positive..👶 .
.
💜Ya Allah sungguh tidak sangka SSB yang hanya 1 produk homemade mampu memberi 1001 kebaikkan pada semua . .
.
💜Alhamdulillah dengan izin Allah SSB 1 asbab untuk berusaha iktihar dan tawakal .
.
#teamintanbeautycentre
#TeamIBC
#TeamHebatKakIntan
#superscrubbeauty
#scrubs #scrubcengkih
#scrubbukanhanyafokuskurus
#scrubhomemade
#scrubminyakzaitun
#scrubtanpabilas
#scrubbolehbawasolat
#AgenDiperlukan
#tambahpendapatan

.
. 💜 Seronok sangat bila dengar dgn telinga sendiri tentang feedback menggunakan #Ssb. .
.
💜Ada yang sakit lutut tak boleh berjalan bila guna SSB dah mampu buat kerja dan berjalan walaupun x sekuat dulu..☺ .
.
💜Ada yang lama menunggu cahaya mata sehingga berbelas belas tahun dgn izin Allah dapat pregnant..🤰 .
.
💜Ada yang selama ni mengalami segugut yang teruk dari zaman anak dara sehingga berumah tangga alhamdulillah segugut dah hilang kadang period datang pun x sedar..😉 ...
.
💜Ada juga yang mengalami masalah batu karang . Dgn bantuan ssb batu karang keluar dgn sendirinya..👍 .
.
💜Ada yang masalah jeragat yang banyak dan jerawat di muka dah kembali cantik..🤷‍♀️ .
.
💜Masalah baby dan anak kecil pun ramai yang bagi feedback positive..👶 .
.
💜Ya Allah sungguh tidak sangka SSB yang hanya 1 produk homemade mampu memberi 1001 kebaikkan pada semua . .
.
💜Alhamdulillah dengan izin Allah SSB 1 asbab untuk berusaha iktihar dan tawakal .
.
#teamintanbeautycentre
#TeamIBC
#TeamHebatKakIntan
#superscrubbeauty
#scrubs #scrubcengkih 
#scrubbukanhanyafokuskurus 
#scrubhomemade 
#scrubminyakzaitun 
#scrubtanpabilas 
#scrubbolehbawasolat
#AgenDiperlukan 
#tambahpendapatan
0 0 2 hours ago
@biocosmetics_maniac Profile picture

@biocosmetics_maniac

Ciao a tutti💜 Ricominciamo a parlare di beauty col botto: vi parlo oggi di PHB Ethical Beauty, un'azienda britannica a conduzione familiare, creatrice di una gamma rivoluzionaria di prodotti di bellezza etici, naturali, vegani, cruelty-free e senza alcool, per la cura di pelle, capelli e corpo !
.
💚NO ingredienti derivati ​​da animali, sostanze chimiche sintetiche tossiche, alcol o OGM.
💚 SOLO ingredienti etici e sostenibili, biologici quando possibile
💚Il 20% dei profitti netti è devoluto in beneficenza per contribuire a migliorare la vita di persone e animali nel Regno Unito e in tutto il mondo!
.
@phbbeauty ha lanciato una nuova gamma di prodotti per la cura della pelle, con packaging ecofriendly, e ho avuto la possibilità di provare:
💚 Scrub e maschera 2 in 1 al caffè 💚 Bio-Gel Skin Perfector, con aloe, rosa e olivello spinoso
.
.
In questo post descriverò lo SCRUB AL CAFFÉ 😍: È perfetto contro la cellulite, i peli incarniti, le cicatrici e per ottenere una pelle brillante, se usato 2-3 volte alla settimana!
Può essere usato come scrub e maschera (lasciando in posa per 10-15 minuti) sia sul viso che sul corpo per illuminare la pelle affaticata, perché rimuove le cellule morte della pelle, stimolando la circolazione sanguigna😍
Fatto a mano, funziona per tutti i tipi di pelle!
.
Uso questo scrub su corpo e viso sotto la doccia, con movimenti circolari per stimolare e migliorare la circolazione; la pelle risulta più luminosa e compatta e la depilazione è più facile! Inoltre funziona da ricarica energizzante! 😍 Dato che si tratta di un prodotto meraviglioso, ssul sito @phbbeauty è esaurito, ma si puó preordinare!
.
.
Fatemi sapere se avete mai provato questo o altri prodotti @phbbeauty , che si occupa anche di #makeup!
.
Nel prossimo post descriverò il BIO-GEL PERFEZIONANTE, quindi Stay tuned!💚💚💚 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#facescrub #coffeescrub #homemadeproduct #coffeescruborganic #organicscrub #phbbeauty #scrubhomemade #bodyscrub
#beautyblog #ecofriendly #crueltyfree #ethicallymade #beautyaddict #vegan #ethical #beautyful #fairtrade #handmade #beautylover #ethicallysourced #ethicalbrand #sustainable

Ciao a tutti💜 Ricominciamo a parlare di beauty col botto: vi parlo oggi di PHB Ethical Beauty, un'azienda britannica a conduzione familiare, creatrice di una gamma rivoluzionaria di prodotti di bellezza etici, naturali, vegani, cruelty-free e senza alcool, per la cura di pelle, capelli e corpo !
.
💚NO ingredienti derivati ​​da animali, sostanze chimiche sintetiche tossiche, alcol o OGM.
💚 SOLO ingredienti etici e sostenibili, biologici quando possibile
💚Il 20% dei profitti netti è devoluto in beneficenza per contribuire a migliorare la vita di persone e animali nel Regno Unito e in tutto il mondo!
.
@phbbeauty ha lanciato una nuova gamma di prodotti per la cura della pelle, con packaging ecofriendly, e ho avuto la possibilità di provare:
💚 Scrub e maschera 2 in 1 al caffè 💚 Bio-Gel Skin Perfector, con aloe, rosa e olivello spinoso
.
.
In questo post descriverò lo SCRUB AL CAFFÉ 😍: È perfetto contro la cellulite, i peli incarniti, le cicatrici e per ottenere una pelle brillante, se usato 2-3 volte alla settimana!
Può essere usato come scrub e maschera (lasciando in posa per 10-15 minuti) sia sul viso che sul corpo per illuminare la pelle affaticata, perché rimuove le cellule morte della pelle, stimolando la circolazione sanguigna😍
Fatto a mano, funziona per tutti i tipi di pelle!
.
Uso questo scrub su corpo e viso sotto la doccia, con movimenti circolari per stimolare e migliorare la circolazione; la pelle risulta più luminosa e compatta e la depilazione è più facile! Inoltre funziona da ricarica energizzante! 😍 Dato che si tratta di un prodotto meraviglioso, ssul sito @phbbeauty è esaurito, ma si puó preordinare!
.
.
Fatemi sapere se avete mai provato questo o altri prodotti @phbbeauty , che si occupa anche di #makeup!
.
Nel prossimo post descriverò il BIO-GEL PERFEZIONANTE, quindi Stay tuned!💚💚💚 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#facescrub #coffeescrub #homemadeproduct #coffeescruborganic #organicscrub #phbbeauty #scrubhomemade #bodyscrub 
#beautyblog #ecofriendly #crueltyfree #ethicallymade #beautyaddict #vegan #ethical #beautyful #fairtrade #handmade #beautylover #ethicallysourced #ethicalbrand #sustainable
21 2 3 hours ago
@eliyaniehasbullah Profile picture

@eliyaniehasbullah

Hari cuti ni jom bermasker dengan Coffee scrub bagi lembapkan kulit tu barulah kulit tak kering je kan. Nanti uollss nak campurkan dengan plain yogurt / alovera pun boleh. Kalau tak nak campur dengan air biasa pun boleh juga. Tak de masalah sebab Coffee scrub ni kan power 😁

Siapa nak try Coffee scrub ni boleh whatsap elly 011-21520711
#temyraclesayamesticari #bebaskimia #scrubhomemade #kulitsihat #cantikberseri #glowing #ubatparut #ubatjerarawat #bebaskmerkuri #ubatputih #scrubparut #scrubmurah #cantiktanpamakeup #kukitlembap #rawatkulitkering #naturalscrub #kusam #bibirgelap #sunburnhilang #kopiorganik #kopiscrub #scrubkecilkanpori #coffeeescrubtemyracle

Hari cuti ni jom bermasker dengan Coffee scrub bagi lembapkan kulit tu barulah kulit tak kering je kan. Nanti uollss nak campurkan dengan plain yogurt / alovera pun boleh. Kalau tak nak campur dengan air biasa pun boleh juga. Tak de masalah sebab Coffee scrub ni kan power 😁

Siapa nak try Coffee scrub ni boleh whatsap elly 011-21520711
#temyraclesayamesticari #bebaskimia #scrubhomemade #kulitsihat #cantikberseri #glowing #ubatparut #ubatjerarawat #bebaskmerkuri #ubatputih #scrubparut #scrubmurah #cantiktanpamakeup #kukitlembap #rawatkulitkering #naturalscrub #kusam #bibirgelap #sunburnhilang #kopiorganik #kopiscrub #scrubkecilkanpori #coffeeescrubtemyracle
3 0 8 hours ago
@atiqahismail_shop Profile picture

@atiqahismail_shop

Assalammualaikum selamat pagi semua, selamat hari malaysia❤️.
.
.

Da cuci muka dengan sabun sweeden nie da ke belum 😊?
.
.

Apa kebaikan sabun nie,?
Menghilangkan kan parut pada badan dan muka, hilang jerawat pada muka dan badan, hilang minyak dekat muka, dan dapat hilang kan daki pada badan.
.
.

Berminat boleh tekan link di bio😘. #scrubhomemade #maskerhomemade #scrubberas #scrubepal #scrublemon #scrubgarambukit #bedaksejukhomemade #bedaksejuk #bedaksejuktitik #bedaksejuktradisional #lippolishhomemade #lulurbadan #bodytreatment #facemist #rosewater #saffron #airzamzam #waterbase #scrubbadan #restorehydra #manjefacemist #maskerkunyit #jerawathilang #homemadebytieja #tiejas_secrets_hq

Assalammualaikum selamat pagi semua, selamat hari malaysia❤️.
.
.

Da cuci muka dengan sabun sweeden  nie da ke belum 😊?
.
.

Apa kebaikan sabun nie,?
Menghilangkan kan parut pada badan dan muka, hilang jerawat pada muka dan badan, hilang minyak dekat muka, dan dapat hilang kan daki pada badan.
.
.

Berminat boleh tekan link di bio😘. #scrubhomemade #maskerhomemade #scrubberas #scrubepal #scrublemon #scrubgarambukit #bedaksejukhomemade #bedaksejuk #bedaksejuktitik #bedaksejuktradisional #lippolishhomemade #lulurbadan #bodytreatment #facemist #rosewater #saffron #airzamzam #waterbase #scrubbadan #restorehydra #manjefacemist #maskerkunyit #jerawathilang #homemadebytieja #tiejas_secrets_hq
2 0 11 hours ago
@temyracle.byyaya Profile picture

@temyracle.byyaya

Morning and happy 16th September day! 🥰.
.
Have u gaiss tried #lipscrubtemyracle? The perfect lipscrub to remove all those flaky, dead skin cells from our lips! Making ur lips stay smooth and moisturized, with longer lasting lipstick or lipmatte wearing.
.
Whatsapp 019-8364871 or click this link to talk to me https://wa.me/60198364871 ❤️.
.
.
#temyraclelipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyracleshares #teamsyu #temyraclebyyaya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Morning and happy 16th September day! 🥰.
.
Have u gaiss tried #lipscrubtemyracle? The perfect lipscrub to remove all those flaky, dead skin cells from our lips! Making ur lips stay smooth and moisturized, with longer lasting lipstick or lipmatte wearing.
.
Whatsapp 019-8364871 or click this link to talk to me https://wa.me/60198364871 ❤️.
.
.
#temyraclelipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyracleshares #teamsyu #temyraclebyyaya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
11 0 12 hours ago
@atiqahismail_shop Profile picture

@atiqahismail_shop

Lelaki pon boleh tepek bedak sejuk ape tah lagi baby boo, mak mak kita, akak akak, adik adik manis..
.
.

Kalau amalkan bedak sejuk tradisional insyaallah muka kita nampak awek muda tau.
.
.

Mesti ramai yg ragu ragu nak cuba produk homemade nie kan😊.. Jgn takut yg proses nie produk nie Muslim tau, homemade selamat tiada bahan kimia tau..
.
.

Berminat n nak thu lebih info boleh terus tekan link di bio tau😘

#scrubhomemade #maskerhomemade #scrubberas #scrubepal #scrublemon #scrubgarambukit #bedaksejukhomemade #bedaksejuk #bedaksejuktitik #bedaksejuktradisional #lippolishhomemade #lulurbadan #bodytreatment #facemist #rosewater #saffron #airzamzam #waterbase #scrubbadan #restorehydra #manjefacemist #maskerkunyit #jerawathilang #homemadebytieja #tiejas_secrets_hq

Lelaki pon boleh tepek bedak sejuk ape tah lagi baby boo, mak mak kita, akak akak, adik adik manis..
.
.

Kalau amalkan bedak sejuk tradisional insyaallah muka kita nampak awek muda tau.
.
.

Mesti ramai yg ragu ragu nak cuba produk homemade nie kan😊.. Jgn takut yg proses nie produk nie Muslim tau, homemade selamat tiada bahan kimia tau..
.
.

Berminat n nak thu lebih info boleh terus tekan link di bio tau😘

#scrubhomemade #maskerhomemade #scrubberas #scrubepal #scrublemon #scrubgarambukit #bedaksejukhomemade #bedaksejuk #bedaksejuktitik #bedaksejuktradisional #lippolishhomemade #lulurbadan #bodytreatment #facemist #rosewater #saffron #airzamzam #waterbase #scrubbadan #restorehydra #manjefacemist #maskerkunyit #jerawathilang #homemadebytieja #tiejas_secrets_hq
4 0 21 hours ago
@pemborongtshirtmurahje Profile picture

@pemborongtshirtmurahje

TSHIRT HACKETT BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki #lipmatte #sayajualkosmetik #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics

TSHIRT HACKETT  BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL  XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki  #lipmatte #sayajualkosmetik  #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa  #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics
1 0 15 September, 2019
@pemborongtshirtmurahje Profile picture

@pemborongtshirtmurahje

TSHIRT HACKETT BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki #lipmatte #sayajualkosmetik #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics

TSHIRT HACKETT  BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL  XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki  #lipmatte #sayajualkosmetik  #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa  #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics
1 0 15 September, 2019
@pemborongtshirtmurahje Profile picture

@pemborongtshirtmurahje

TSHIRT HACKETT BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki #lipmatte #sayajualkosmetik #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics

TSHIRT HACKETT  BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL  XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki  #lipmatte #sayajualkosmetik  #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa  #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics
2 0 15 September, 2019
@pemborongtshirtmurahje Profile picture

@pemborongtshirtmurahje

TSHIRT HACKETT BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki #lipmatte #sayajualkosmetik #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics

TSHIRT HACKETT  BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL  XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki  #lipmatte #sayajualkosmetik  #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa  #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics
1 0 15 September, 2019
@pemborongtshirtmurahje Profile picture

@pemborongtshirtmurahje

TSHIRT HACKETT BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki #lipmatte #sayajualkosmetik #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics

TSHIRT HACKETT  BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL  XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki  #lipmatte #sayajualkosmetik  #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa  #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics
1 0 15 September, 2019
@pemborongtshirtmurahje Profile picture

@pemborongtshirtmurahje

TSHIRT HACKETT BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki #lipmatte #sayajualkosmetik #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics

TSHIRT HACKETT  BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL  XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki  #lipmatte #sayajualkosmetik  #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa  #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics
0 0 15 September, 2019
@pemborongtshirtmurahje Profile picture

@pemborongtshirtmurahje

TSHIRT HACKETT BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki #lipmatte #sayajualkosmetik #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics

TSHIRT HACKETT  BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL  XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki  #lipmatte #sayajualkosmetik  #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa  #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics
1 0 15 September, 2019
@pemborongtshirtmurahje Profile picture

@pemborongtshirtmurahje

TSHIRT HACKETT BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki #lipmatte #sayajualkosmetik #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics

TSHIRT HACKETT  BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL  XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki  #lipmatte #sayajualkosmetik  #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa  #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics
1 0 15 September, 2019
@pemborongtshirtmurahje Profile picture

@pemborongtshirtmurahje

TSHIRT HACKETT BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki #lipmatte #sayajualkosmetik #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics

TSHIRT HACKETT  BERKOLAR (UNISEX)

RM30 sahaja! (Normal price RM40) ✅ Kualiti AAA
✅ Jahitan SULAM
✅ Saiz available S M L XL  XXL✅ 4 Warna Yang Menarik
✅ Fabrik kain yang lembut
✅ Tidak panas + selesa
✅ READY STOCK!

Mencari Pakaian Lelaki Terbaru & Terkini? Jom Dapatkan Koleksi Kami Ini. Pasti Nampak Lebih Kacak Dari Biasa.

Untuk order boleh terus klik link whatsapp di bawah :

http://www.wasap.my/60129633062/hackett.kolar1

#tshirtmurah #collartshirt #tshirtlelaki #tshirtberkolar #tshirtcouple #sayajualhandbagmurah #sayajualtshirt #pemborongtshirtmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #bajumurah #bajurayamalaysia #kolartshirt #kasutsukanwanitamurah #sayajualkasut #kasutlelaki  #lipmatte #sayajualkosmetik  #sayajualhandbagmurah #sayajualshawl #sayajualmakeupmurah #agentodessa  #mukaberjerawat #mukaberminyak #scrubhomemade #alhaalfacosmetics #ephyralovers #ephyracosmetics #serumjeragat #shaliciousbeautysecret #demica #wawacosmetics
1 0 15 September, 2019
@byijakfoto Profile picture

@byijakfoto

Pakej 🎁
.
.
.
.

Set combo .
.
.
.
*Detox Mask + Coffee Scrub (RM71) .
.
.
.
. *Bungkusan 🎁
(RM5)
.
.
.
.
.
.

Boleh COD dan jugak postage 🎈
.
.
.
.
.
.

#whiteningbodyscrub
#scrubhomemade
#scrubkopitemyracle
#detoxmaskmalaysia
#hadiahanniversary
#hadiahbirthday

Pakej 🎁
.
.
.
.

Set combo .
.
.
.
*Detox Mask + Coffee Scrub (RM71) .
.
.
.
. *Bungkusan 🎁
(RM5)
.
.
.
.
.
.

Boleh COD dan jugak postage 🎈
.
.
.
.
.
.

#whiteningbodyscrub
#scrubhomemade
#scrubkopitemyracle 
#detoxmaskmalaysia 
#hadiahanniversary 
#hadiahbirthday
3 0 15 September, 2019
@roziana_mz Profile picture

@roziana_mz

🌼SUPER SCRUB BEAUTY🌼
. .
BAHAN² dalam kandungan SSB diperbuat dari bahan utama iaitu CENGKIH, didalamnya juga diperkaya dengan MINYAK ZAITUN, VITAMIN C, E dan sangat bagus untuk kulit.JANGAN risau tiada bahan KIMIA didalamnya kerana 💯% asli
H O M E M A D E keluaran
B U M I P U T R A
.
➡️KEBAIKAN CENGKIH :
.
✅Merawat SAKIT KEPALA & STRESS
✅Mengurangkan SAKIT GIGI
✅Merawat MASALAH ANGIN DALAM BADAN
✅Meningkatkan FUNGSI PENCERNAAN
✅Melegakan BATUK.
.
➡️KEBAIKAN MINYAK ZAITUN :
.
✅Merawat KULIT KERING/KUSAM
✅Membuang kotoran dimuka
✅Melembutkan KULIT
✅Menghilangkan KESAN JERAWAT
.
.
#suficollections
#teamibunany
#beautytaab
#scrubbukanhanyafokuskurus
#scrubsihat #scrubcantik
#scrubhomemade
#scrub #scrubs
#scrubbolehbawasolat
#scrubcengkih
#scrubminyakzaitun
#scrubtanpabilas
#scrubrempahratus
#superscrubbeauty

🌼SUPER SCRUB BEAUTY🌼
. .
BAHAN² dalam kandungan SSB diperbuat dari bahan utama iaitu CENGKIH, didalamnya juga diperkaya dengan MINYAK ZAITUN, VITAMIN C, E dan sangat bagus untuk kulit.JANGAN risau tiada bahan KIMIA didalamnya kerana 💯% asli
H O M E M A D E keluaran
B U M I P U T R A
.
➡️KEBAIKAN CENGKIH :
.
✅Merawat SAKIT KEPALA & STRESS
✅Mengurangkan SAKIT GIGI
✅Merawat MASALAH ANGIN DALAM BADAN
✅Meningkatkan FUNGSI PENCERNAAN
✅Melegakan BATUK.
.
➡️KEBAIKAN MINYAK ZAITUN :
.
✅Merawat KULIT KERING/KUSAM
✅Membuang kotoran dimuka
✅Melembutkan KULIT
✅Menghilangkan KESAN JERAWAT
.
.
#suficollections
#teamibunany
#beautytaab
#scrubbukanhanyafokuskurus
#scrubsihat #scrubcantik 
#scrubhomemade 
#scrub #scrubs
#scrubbolehbawasolat 
#scrubcengkih 
#scrubminyakzaitun 
#scrubtanpabilas 
#scrubrempahratus 
#superscrubbeauty
3 0 15 September, 2019
Hai gaiss jangan lupa untuk scrub bibir dengan lipscrub temyracle ni bagi bibir tu sihat, tak gelap dan more hydrathing 😘

Nak dapatkan lipscrub Whatsap je elly 📲 011-21520711
. 
#temyraclesayamesticari #bebaskimia #scrubhomemade #scrubbibirmurah #naturalproduk #produktanpamerkuri #bibirgelap #rawatbibirmenggelupas #ubatparut #ubatputih #scrubiris #scrubmalaysia #scrubmurah #putihgebu #homemadescrub #lipscrubtemyracle #temyraclecodmachang #temyraclecodkualakrai #temyraclecodkoklanas #temyraclecodtanahmerah
4 0 15 September, 2019

Top #scrubhomemade posts

@katie_in_beautyland Profile picture

@katie_in_beautyland

Salerno, Italy

🇬🇧ENG IN THE 1ST COMMENT🇬🇧
.
🇮🇹 Ciao a tutti💜 Ricominciamo a parlare di beauty col botto: vi parlo oggi di PHB Ethical Beauty, un'azienda britannica a conduzione familiare, creatrice di una gamma rivoluzionaria di prodotti di bellezza etici, naturali, vegani, cruelty-free e senza alcool, per la cura di pelle, capelli e corpo !
.
💚NO ingredienti derivati ​​da animali, sostanze chimiche sintetiche tossiche, alcol o OGM.
💚 SOLO ingredienti etici e sostenibili, biologici quando possibile
💚Il 20% dei profitti netti è devoluto in beneficenza per contribuire a migliorare la vita di persone e animali nel Regno Unito e in tutto il mondo!
.
@phbbeauty ha lanciato una nuova gamma di prodotti per la cura della pelle, con packaging ecofriendly, e ho avuto la possibilità di provare:
💚 Scrub e maschera 2 in 1 al caffè 💚 Bio-Gel Skin Perfector, con aloe, rosa e olivello spinoso
.
.
In questo post descriverò lo SCRUB AL CAFFÉ 😍: È perfetto contro la cellulite, i peli incarniti, le cicatrici e per ottenere una pelle brillante, se usato 2-3 volte alla settimana!
Può essere usato come scrub e maschera (lasciando in posa per 10-15 minuti) sia sul viso che sul corpo per illuminare la pelle affaticata, perché rimuove le cellule morte della pelle, stimolando la circolazione sanguigna😍
Fatto a mano, funziona per tutti i tipi di pelle!
.
Uso questo scrub su corpo e viso sotto la doccia, con movimenti circolari per stimolare e migliorare la circolazione; la pelle risulta più luminosa e compatta e la depilazione è più facile! Inoltre funziona da ricarica energizzante! 😍 Dato che si tratta di un prodotto meraviglioso, ssul sito @phbbeauty è esaurito, ma si puó preordinare!
.
.
Fatemi sapere se avete mai provato questo o altri prodotti @phbbeauty , che si occupa anche di #makeup!
.
Nel prossimo post descriverò il BIO-GEL PERFEZIONANTE, quindi Stay tuned!💚💚💚 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#facescrub #coffeescrub #homemadeproduct #coffeescruborganic #organicscrub #phbbeauty #scrubhomemade #bodyscrub
#beautyblog #ecofriendly #crueltyfree #ethicallymade #beautyaddict #vegan #ethical #beautyful #fairtrade #handmade #beautylover #ethicallysourced #ethicalbrand #sustainable

🇬🇧ENG IN THE 1ST COMMENT🇬🇧
.
🇮🇹 Ciao a tutti💜 Ricominciamo a parlare di beauty col botto: vi parlo oggi di PHB Ethical Beauty, un'azienda britannica a conduzione familiare, creatrice di una gamma rivoluzionaria di prodotti di bellezza etici, naturali, vegani, cruelty-free e senza alcool, per la cura di pelle, capelli e corpo !
.
💚NO ingredienti derivati ​​da animali, sostanze chimiche sintetiche tossiche, alcol o OGM.
💚 SOLO ingredienti etici e sostenibili, biologici quando possibile
💚Il 20% dei profitti netti è devoluto in beneficenza per contribuire a migliorare la vita di persone e animali nel Regno Unito e in tutto il mondo!
.
@phbbeauty ha lanciato una nuova gamma di prodotti per la cura della pelle, con packaging ecofriendly, e ho avuto la possibilità di provare:
💚 Scrub e maschera 2 in 1 al caffè 💚 Bio-Gel Skin Perfector, con aloe, rosa e olivello spinoso
.
.
In questo post descriverò lo SCRUB AL CAFFÉ 😍: È perfetto contro la cellulite, i peli incarniti, le cicatrici e per ottenere una pelle brillante, se usato 2-3 volte alla settimana!
Può essere usato come scrub e maschera (lasciando in posa per 10-15 minuti) sia sul viso che sul corpo per illuminare la pelle affaticata, perché rimuove le cellule morte della pelle, stimolando la circolazione sanguigna😍
Fatto a mano, funziona per tutti i tipi di pelle!
.
Uso questo scrub su corpo e viso sotto la doccia, con movimenti circolari per stimolare e migliorare la circolazione; la pelle risulta più luminosa e compatta e la depilazione è più facile! Inoltre funziona da ricarica energizzante! 😍 Dato che si tratta di un prodotto meraviglioso, ssul sito @phbbeauty è esaurito, ma si puó preordinare!
.
.
Fatemi sapere se avete mai provato questo o altri prodotti @phbbeauty , che si occupa anche di #makeup!
.
Nel prossimo post descriverò il BIO-GEL PERFEZIONANTE, quindi Stay tuned!💚💚💚 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#facescrub #coffeescrub #homemadeproduct #coffeescruborganic #organicscrub #phbbeauty #scrubhomemade #bodyscrub 
#beautyblog #ecofriendly #crueltyfree #ethicallymade #beautyaddict #vegan #ethical #beautyful #fairtrade #handmade #beautylover #ethicallysourced #ethicalbrand #sustainable
1,046 12 29 January, 2019
@we_are_eco_family Profile picture

@we_are_eco_family

Кинотеатр "35мм"

🍿Очередной рецепт из рубрики hand-made — для любителей кино и тех, кто, приходя в кинотеатр, каждый раз говорит: «А мне сладкий, пожалуйста».

Скраб «Попкорн»:
🔸 2 ст. ложки белого сахара,
🔸 1 ст. ложка коричневого сахара,
🔸 1 чайная ложка соли,
🔸 2 ст. ложки жидкого кокосового масла,
🔸 четверть чайной ложки ванильного экстракта.
Смешать все до однородного состояния, хранить в закрытом контейнере в прохладном месте.

❗️Перед тем как скрабиться, намочите кожу. Места, где есть раздражения или порезы, тереть не стоит. И лучше не увлекаться — 1-2 раз в неделю будет достаточно.

🍿Очередной рецепт из рубрики hand-made — для любителей кино и тех, кто, приходя в кинотеатр, каждый раз говорит: «А мне сладкий, пожалуйста».
⠀
Скраб «Попкорн»:
🔸 2 ст. ложки белого сахара,
🔸 1 ст. ложка коричневого сахара,
🔸 1 чайная ложка соли,
🔸 2 ст. ложки жидкого кокосового масла,
🔸 четверть чайной ложки ванильного экстракта.
Смешать все до однородного состояния, хранить в закрытом контейнере в прохладном месте.
⠀
❗️Перед тем как скрабиться, намочите кожу. Места, где есть раздражения или порезы, тереть не стоит. И лучше не увлекаться — 1-2 раз в неделю будет достаточно.
239 7 12 June, 2019
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

Nasi ayam kampung Abu hassan

SENYUM ITU SATU SEDEKAH..
-
-
Assalamualaikum dan selamat tengah hari.. Buat apa tu? Yang lelaki, jangan lupa solat jumaat! 😄
..
Apa planning untuk esok? Kak Kopi dan Kak Kunyit ingat nak buat home spa.. Ni saja-saja nak throwback gambar tahun lepas, rindu nak berscrub dan mask sama-sama lagi.. Masing-masing sibuk dengan kerja sekarang!
..
So jangan lupa senyum. Ada pahala dalam setiap senyuman kita😊
Kalau tergerak hati nak order Temyracle, save no 018-4714755 tau!
-
-
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang

SENYUM ITU SATU SEDEKAH..
-
-
Assalamualaikum dan selamat tengah hari.. Buat apa tu? Yang lelaki, jangan lupa solat jumaat! 😄
..
Apa planning untuk esok? Kak Kopi dan Kak Kunyit ingat nak buat home spa.. Ni saja-saja nak throwback gambar tahun lepas, rindu nak berscrub dan mask sama-sama lagi.. Masing-masing sibuk dengan kerja sekarang!
..
So jangan lupa senyum. Ada pahala dalam setiap senyuman kita😊
Kalau tergerak hati nak order Temyracle,  save no 018-4714755 tau!
-
-
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur 
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang
1,019 2 26 January, 2018
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

Sunway Putra Mall

COFFEE SCRUB DAY!
-
-
Bila member acah-acah model, you will be like heh?😅
Rindu gila nak berscrub dengan Kak Kopi dan Kak Kunyit.. Berdekah gelak time ni sebabnya masing-masing cuba nak nampak lain tapi cantik!
..
Kopi ni selain untuk makanan atau untuk kecantikan kulit ia bagus untuk anti stress.. Kalau kita hidu bau kopi, rasa tenang dan segar.. The best terapi ever!
..
Coffee Scrub boleh dipakai pada muka dan badan.. Jimatkan?
Harga RM29 sahaja.. Nak muka nampak lagi flawless dan glowing? Try set Detox Mask & Coffee Scrub, RM71 tak termasuk postage.. ..
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 018-4714755 atau DM jer!
-
-
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang

COFFEE SCRUB DAY!
-
-
Bila member acah-acah model, you will be like heh?😅
Rindu gila nak berscrub dengan Kak Kopi dan Kak Kunyit.. Berdekah gelak time ni sebabnya masing-masing cuba nak nampak lain tapi cantik!
..
Kopi ni selain untuk makanan atau untuk kecantikan kulit ia bagus untuk anti stress.. Kalau kita hidu bau kopi, rasa tenang dan segar.. The best terapi ever!
..
Coffee Scrub boleh dipakai pada muka dan badan.. Jimatkan?
Harga RM29 sahaja.. Nak muka nampak lagi flawless dan glowing? Try set Detox Mask & Coffee Scrub, RM71 tak termasuk postage.. ..
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 018-4714755 atau DM jer!
-
-
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur 
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang
1,040 4 28 January, 2018
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

MyTOWN Shopping Centre

MANISNYA SENYUMAN AWAK..
-
-
Senyum itu kan satu sedekah, mesti la kene senyum nanti orang kata kita sombong pula..
..
Ada yang bertanya lawanya warna bibir, pakai lipstick jenama apa sebab nampak natural.. Perempuan kan? Kalau boleh nak nampak natural look baru la tak kene kecam make up tebal😋
..
Bibir kita cantik sebab pakai Lipscrub Temyracle.. Scrub bibir 2 or 3 kali seminggu okeh? Make sure rajin jangan malas-malas.. Nanti Kak Beras jentik jari tu!
..
Ada freegift if nak free cod or postage pon boleh dengan syarat mesej 018-4714755😘
-
-
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang

MANISNYA SENYUMAN AWAK..
-
-
Senyum itu kan satu sedekah, mesti la kene senyum nanti orang kata kita sombong pula..
..
Ada yang bertanya lawanya warna bibir, pakai lipstick jenama apa sebab nampak natural.. Perempuan kan? Kalau boleh nak nampak natural look baru la tak kene kecam make up tebal😋
..
Bibir kita cantik sebab pakai Lipscrub Temyracle.. Scrub bibir 2 or 3 kali seminggu okeh? Make sure rajin jangan malas-malas.. Nanti Kak Beras jentik jari tu!
..
Ada freegift if nak free cod or postage pon boleh dengan syarat mesej 018-4714755😘
-
-
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur 
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang
1,013 2 7 February, 2018
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

Stadium Merdeka

BERMINYAK ATAUPUN KERING
-
-
Apa jenis kulit korang?
Sebelum korang nak beli sesuatu produk untuk kulit muka atau badan pastikan korang tahu jenis kulit korang macam mana & if ada apa-apa alahan please inform kepada penjual.. Before getting worse better kita amek langkah keselamatan.. Oke?
..
Need a consultation? Whatsapp 018-4714755 tau!
Produk Temyracle bebas kimia, no worries keh?
-
-
#Temyracle
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang
#Temyraclesayamesticari

BERMINYAK ATAUPUN KERING
-
-
Apa jenis kulit korang?
Sebelum korang nak beli sesuatu produk untuk kulit muka atau badan pastikan korang tahu jenis kulit korang macam mana & if ada apa-apa alahan please inform kepada penjual.. Before getting worse better kita amek langkah keselamatan.. Oke?
..
Need a consultation? Whatsapp 018-4714755 tau!
Produk Temyracle bebas kimia, no worries keh?
-
-
#Temyracle
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur 
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang
#Temyraclesayamesticari
1,036 9 5 March, 2018
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

Flat Sri Labuan

EH! LEMBUTNYA KULIT KAU! 😍
-
-
"Hey! Raba2 kita pulak.. Jeles lee tuh kulit dia tak lembut macam kita" kata Eton kepada Kesom.. Lalu Kesom berkata "Amboi, nak pegang sikit pon tak boleh.. Berkira! Apa rahsia kau?"
Belom sempat Eton nak basahkan tekak dah kantoi rahsia dia!
..
Kesom ternampak video tutorial cara2 pakai Whitening Body Scrub dekat ig @nachooral.kl & bukti DM Eton bersama Kak Kopi.. Eton la ni tak reti nak logout dari ig😅
..
Nak kulit lembut macam Eton?
Maghi le beli Whitening Body Scrub, sebotol RM20.. Nak hasil lagi tip top guna Ricemilksoap sekali, TOTAL dua2 barang RM38 jer!
Whatsapp 018-4714755 ye😘
-
-
#Temyracle
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang
#Temyraclesayamesticari

EH! LEMBUTNYA KULIT KAU! 😍
-
-
"Hey! Raba2 kita pulak.. Jeles lee tuh kulit dia tak lembut macam kita" kata Eton kepada Kesom.. Lalu Kesom berkata "Amboi, nak pegang sikit pon tak boleh.. Berkira! Apa rahsia kau?"
Belom sempat Eton nak basahkan tekak dah kantoi rahsia dia!
..
Kesom ternampak video tutorial cara2 pakai Whitening Body Scrub dekat ig @nachooral.kl & bukti DM Eton bersama Kak Kopi.. Eton la ni tak reti nak logout dari ig😅
..
Nak kulit lembut macam Eton?
Maghi le beli Whitening Body Scrub, sebotol RM20.. Nak hasil lagi tip top guna Ricemilksoap sekali, TOTAL dua2 barang RM38 jer!
Whatsapp 018-4714755 ye😘
-
-
#Temyracle
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur 
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang
#Temyraclesayamesticari
1,007 1 7 March, 2018
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

Kuala Lumpur, Malaysia

SURPRISE! SURPRISE! SURPRISE!
-
-
Selamat Hari Wanita kepada semua adik2 dan kakak2 sekalian❤️
Disebabkan hari ni hari wanita, team @nachooral.kl rasa nak buat special promo untuk hari ni dan esok..
..
Jom grab Temyracle produk dengan menggunakan code "NACHOORALDAY".. Apa yang special promo ni?
FREE POSTAGE untuk setiap pembelian min RM30 dan FREE COD selected area sahaja untuk setiap pembelian min RM50..
Tambahan lagi, anda boleh join contest Cabutan Bertuah Emas 916 tau!
..
Whatsapp 018-4714755 sekarang untuk order 😗😘😘
-
-
#Temyracle
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang
#Temyraclesayamesticari

SURPRISE! SURPRISE! SURPRISE!
-
-
Selamat Hari Wanita kepada semua adik2 dan kakak2 sekalian❤️
Disebabkan hari ni hari wanita, team @nachooral.kl rasa nak buat special promo untuk hari ni dan esok..
..
Jom grab Temyracle produk dengan menggunakan code "NACHOORALDAY".. Apa yang special promo ni?
FREE POSTAGE untuk setiap pembelian min RM30 dan FREE COD selected area sahaja untuk setiap pembelian min RM50..
Tambahan lagi, anda boleh join contest Cabutan Bertuah Emas 916 tau!
..
Whatsapp 018-4714755 sekarang untuk order 😗😘😘
-
-
#Temyracle
#TemyracleTeamNur
#TemyracleAmpang
#TemyracleCheras
#TemyracleKualaLumpur 
#TemyracleRawang
#TemyracleSelayang
#Temyraclesayamesticari
1,014 1 8 March, 2018