#secretleaf Instagram Photos & Videos

secretleaf - 7.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #secretleaf and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
3.1
Average comment
0.2
Posts with video
6/72
Posts with photo
66/72

Hashtag Popularity

MINYAK ARGAN HILANGKAN JERAGAT, JERAWAT, PARUT DAN KULIT KUSAM 😍
.
Minyak argan terkenal sebagai 'CECAIR EMAS MAGHRIBI' selama berkurun lamanya kerana manfaat yang terunggul untuk anti-penuaan, antioksida, penyembuhan kulit dan kecantikan kulit.
.
Minyak argan organik diekstrak daripada biji buah argan dan diproses secara mekanikal oleh wanita suku Berber Maghribi di bawah Kumpulan Koperasi Wanita yang mana keuntungan yang dijana daripada penghasilan minyak argan membantu pertumbuhan sosio-ekonomi mereka.
.
Minyak argan diproses tanpa sebarang bahan kimia, memberikannya tahap kualiti terbaik selain mesra alam.
.
SECRETLEAF PURE OIL SERIES 01 ORGANIC ARGAN OIL adalah 100% minyak argan organik asli yang diimport dari Morocco dan mendapat pensijilan Halal JAKIM. .
#secretleafkemaman #secretleaf #arganoil #minyakargan #organicarganoil #purearganoil #acne #jerawatparah #antiaging #antipenuaankulit #healthyskin #skinfood #skincare #parabenfree #sulphatefree #alcoholfree #likeforlikeback #halalexpo #terengganu

MINYAK ARGAN HILANGKAN JERAGAT, JERAWAT, PARUT DAN KULIT KUSAM 😍
.
Minyak argan terkenal sebagai 'CECAIR EMAS MAGHRIBI' selama berkurun lamanya kerana manfaat yang terunggul untuk anti-penuaan, antioksida, penyembuhan kulit dan kecantikan kulit.
.
Minyak argan organik diekstrak daripada biji buah argan dan diproses secara mekanikal oleh wanita suku Berber Maghribi di bawah Kumpulan Koperasi Wanita yang mana keuntungan yang dijana daripada penghasilan minyak argan membantu pertumbuhan sosio-ekonomi mereka.
.
Minyak argan diproses tanpa sebarang bahan kimia, memberikannya tahap kualiti terbaik selain mesra alam.
.
SECRETLEAF PURE OIL SERIES 01 ORGANIC ARGAN OIL adalah 100% minyak argan organik asli yang diimport dari Morocco dan mendapat pensijilan Halal JAKIM. .
#secretleafkemaman #secretleaf #arganoil #minyakargan #organicarganoil #purearganoil #acne #jerawatparah #antiaging #antipenuaankulit #healthyskin #skinfood #skincare #parabenfree #sulphatefree #alcoholfree #likeforlikeback #halalexpo #terengganu
1 0 14 November, 2019

RM20 ajer?? Biar betul.. 😃

WASELA Stick Foundation yang kecil² cili padi. Campak dalam handbag, ready ke mana pun. Pastinya formulasi HALAL untuk semua.

#secretleaf #stickfoundation #secretleaf
#halalcosmetics #bmf #jimat #berbaloi
#safeskincare #tanpawaswas #buatanmalaysia #naturalorganic

www.wasap.my/60125902800/wasela

RM20 ajer?? Biar betul.. 😃

WASELA Stick Foundation yang kecil² cili padi. Campak dalam handbag, ready ke mana pun. Pastinya formulasi HALAL untuk semua.

#secretleaf #stickfoundation #secretleaf
#halalcosmetics #bmf #jimat #berbaloi
#safeskincare #tanpawaswas #buatanmalaysia #naturalorganic

www.wasap.my/60125902800/wasela
2 0 13 November, 2019

TONER SALAH SATU FAKTOR PENGECILAN PORI PORI MUKA

Herbawhite Natural Lightening Toner merupakan penyegar wajah tanpa alkohol dengan fungsi 4-dalam-1 iaitu:
✅mencerah ✅melembap
✅mengecilkan liang pori, serta ✅detoksifikasi kulit
Dengan gabungan bahan aktif dari tumbuhan herba, asid amino dan juga batu permata Malachite.

Formulasi 98% semulajadi, penyegar ini turut bertindak mengurangkan kesan penuaan kulit seperti jeragat, tona tidak sekata serta kulit kering dan kusam.

#toner #secretleaftoner #secretleaf
#naturalorganic #openpores #oilyskin
#halalskincare #bmf #buatanmalaysia
#safeskincare

100ml @ RM69 (discount available)
www.wasap.my/60125902800/sltoner

TONER SALAH SATU FAKTOR PENGECILAN PORI PORI MUKA

Herbawhite Natural Lightening Toner merupakan penyegar wajah tanpa alkohol dengan fungsi 4-dalam-1 iaitu:
✅mencerah ✅melembap
✅mengecilkan liang pori, serta ✅detoksifikasi kulit 
Dengan gabungan bahan aktif dari tumbuhan herba, asid amino dan juga batu permata Malachite.

Formulasi 98% semulajadi, penyegar ini turut bertindak mengurangkan kesan penuaan kulit seperti jeragat, tona tidak sekata serta kulit kering dan kusam.

#toner #secretleaftoner #secretleaf
#naturalorganic #openpores #oilyskin
#halalskincare #bmf #buatanmalaysia
#safeskincare

100ml @ RM69 (discount available)
www.wasap.my/60125902800/sltoner
2 0 13 November, 2019

Senarai minyak yang membantu melebatkan rambut.

Haaa sapa yang ada minyak argan tu boleh la letak kat rambut. Rambut yang nipis inshaAllah lebat.

Cara pakai minyak argan untuk rambut👩 ➡️ Untuk rawatan intensif rambut, sapukan minyak argan yang mengcukupi pada rambut, balutkan kepada dengan tuala suam dan biarkan selama 30 minit atau semalaman. Untuk kulit kepala yang kering atau kelumumur, urut sehingga ke akar rambut. Ulang seminggu sekali atau dua kali seminggu untuk rambut yang cantik, sihat dan bersinar.

#secretleafkualalumpur #minyakargan #arganoil #mysecretleaf #secretleaf #ampang #kl #farmasiideal #farmasiazaratanjongkarang

Senarai minyak yang membantu melebatkan rambut.

Haaa sapa yang ada minyak argan tu boleh la letak kat rambut. Rambut yang nipis inshaAllah lebat.

Cara pakai minyak argan untuk rambut👩 ➡️ Untuk rawatan intensif rambut, sapukan minyak argan yang mengcukupi pada rambut, balutkan kepada dengan tuala suam dan biarkan selama 30 minit atau semalaman. Untuk kulit kepala yang kering atau kelumumur, urut sehingga ke akar rambut. Ulang seminggu sekali atau dua kali seminggu untuk rambut yang cantik, sihat dan bersinar.

#secretleafkualalumpur #minyakargan #arganoil #mysecretleaf #secretleaf #ampang #kl #farmasiideal #farmasiazaratanjongkarang
1 0 13 November, 2019

Beg mekap terbeli yang kecik, convert jadi personal parking utk skincare lah.. #secretleaf #antiagingskincare #halalskincare #naturalorganic #argan #arganoil
www.wasap.my/60125902800/secretleaf_stockist

Beg mekap terbeli yang kecik, convert jadi personal parking utk skincare lah.. #secretleaf #antiagingskincare #halalskincare #naturalorganic #argan #arganoil 
www.wasap.my/60125902800/secretleaf_stockist
2 0 12 November, 2019

KENALI PUNCA JERAGAT.

Haaa penting untuk kita tahu punca dan sebab jeragat.Barulah boleh cegah kan
Paling common rakyat Malaysia ni ada jeragat disebabkan UV. Tak pakai sun protection. Patutnya dari zaman sekolah dah kena start pakai.

Bila tak rawat dan cegah mula lah jeragat setompok jadi tompok2. Jadi, bagi merawat dan mencegah apa kata cuba set jeragat kombo3 Secretleaf ni.

Dengar citer set Kombo3 antara hot selling item tau. Apa tunggu lagi dapatkan sekarang dengan PERCUMA 20ml Sunscreen😊
Untuk info produk dan tips kecantikan boleh follow ig @secretleaf_vcs_ampang
#jeragat #pncajeragat #setjeragat #krimjeragat #secretleaf #mysecretleaf #kombo3 #secretleafmalaysia #secretleafkl #tescoampang #farmasiideal #farmasitanjongkarang #farmasiazaratanjongkarang

KENALI PUNCA JERAGAT.

Haaa penting untuk kita tahu punca dan sebab jeragat.Barulah boleh cegah kan 
Paling common rakyat Malaysia ni ada jeragat disebabkan UV. Tak pakai sun protection. Patutnya dari zaman sekolah dah kena start pakai.

Bila tak rawat dan cegah mula lah jeragat setompok jadi tompok2. Jadi, bagi merawat dan mencegah apa kata cuba set jeragat kombo3 Secretleaf ni.

Dengar citer set Kombo3 antara hot selling item tau. Apa tunggu lagi dapatkan sekarang dengan PERCUMA 20ml Sunscreen😊 
Untuk info produk dan tips kecantikan boleh follow ig @secretleaf_vcs_ampang 
#jeragat #pncajeragat #setjeragat #krimjeragat #secretleaf #mysecretleaf #kombo3 #secretleafmalaysia #secretleafkl #tescoampang #farmasiideal #farmasitanjongkarang #farmasiazaratanjongkarang
7 0 12 November, 2019
Apa aktiviti malam kita sebelum tidur?

#arganserum #argan #nightcream #argannightcream #bmf #secretleaf #antipenuaan #antiagingskincare #antiwrinkle #buatanmalaysia #halalskincare #naturalorganic

www.wasap.my/60125902800/ag_sl
6 0 10 November, 2019

Zoom-in.
Sabun apa yang bersarang?

#beevenomsoap #beevenomskincare #sengatlebah #bmf #antipenuaan #antiaging #parabenfree #halalskincare #secretleaf
Secretleaf Bee Venom Intensive Beauty Bar
www.wasap.my/60125902800/bvsoap

Zoom-in. 
Sabun apa yang bersarang?

#beevenomsoap #beevenomskincare #sengatlebah #bmf #antipenuaan #antiaging #parabenfree #halalskincare #secretleaf 
Secretleaf Bee Venom Intensive Beauty Bar
www.wasap.my/60125902800/bvsoap
0 0 9 November, 2019

Benda boleh wipes, buat apa nak sental.

Rutin scrub muka tidak kasar lagi apabila kita gunakan Secretleaf Glowing Tonic (with 5% glycolic acid)

Lembut² je, kotoran & sel kulit mati bebas dari kulit. Hanya gunakan pad kapas, 2-3 kali seminggu adalah memadai.

#scrubs #exfoliate #glycolicacid #deadskinremoval #softexfoliation #bmf #wipes
#halalskincare #secretleaf #nonalcohol

100ml @ RM89 (discount available)
www.wasap.my/60125902800/gstonic

Benda boleh wipes, buat apa nak sental.

Rutin scrub muka tidak kasar lagi apabila kita gunakan Secretleaf Glowing Tonic (with 5% glycolic acid)

Lembut² je, kotoran & sel kulit mati bebas dari kulit. Hanya gunakan pad kapas, 2-3 kali seminggu adalah memadai.

#scrubs #exfoliate #glycolicacid #deadskinremoval #softexfoliation #bmf #wipes
#halalskincare #secretleaf #nonalcohol

100ml @ RM89 (discount available)
www.wasap.my/60125902800/gstonic
3 0 9 November, 2019

.
.
🌿PRODUK_PENJAGAAN_KULIT MURAH TAPI KUALITI PREMIUM!
.
Secretleaf adalah jenama rangkaian produk penjagaan kulit (Skin Care) tempatan namun berkualiti seperti produk antarabangsa. .
Produk yang mempunyai “repeat” yang tinggi ni telah bertapak sejak 10 tahun
dalam pasaran dan masih kekal sebagai pilihan produk yang SELAMAT, HALAL dan
BERKESAN pada harga yang BERPATUTAN
.
🌿KEMUNCULAN DI TV ALHIJRAH
.
Sejak 5 tahun yang lepas sehingga kini, Jenama Secetleaf muncul di rancangan Assalamualaikum TV Alhijrah, hingga ramai selebriti memilih untuk gunakan produk yang best ni.
.
.
🌿TELAH MASUK KE FARMASI DI SELURUH MALAYSIA
.
Sebahagian rangkaian produk Secretleaf juga dah masuk ke beberapa rangkaian farmasi seluruh Malaysia, sebaris dengan jenama besar dari luar negara. Ini menunjukkan produk Secretleaf adalah produk yang selamat, kualiti terbaik dan mampu bersaing dengan produk berjenama besar.
.
🌿PRODUK DARI HASIL KAJIAN KLINIKAL TERKEMUKA
.
Semua bahan dan fomulasi yang digunakan dalam produk Secretleaf ni telah diuji secara klinikal, ataupun makmal supaya hasil yang diperoleh adalah terbaik kepada pengguna, sebab tu la produk Secretleaf boleh memberi kesan positif kepada pengguna, maka pegguna akan repeat.
.
💠JADI JANGAN RAGU-RAGU LAGI UNTUK MENCUBA SECRETLEAF!
.

#jeragat #krimjeragat #organikprodukmalaysia #organikprodukmalaysia #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleaforiginal

.
.
🌿PRODUK_PENJAGAAN_KULIT MURAH TAPI KUALITI PREMIUM!
.
Secretleaf adalah jenama rangkaian produk penjagaan kulit (Skin Care) tempatan namun berkualiti seperti produk antarabangsa. .
Produk yang mempunyai “repeat” yang tinggi ni telah bertapak sejak 10 tahun
dalam pasaran dan masih kekal sebagai pilihan produk yang SELAMAT, HALAL dan
BERKESAN pada harga yang BERPATUTAN
.
🌿KEMUNCULAN DI TV ALHIJRAH
. 
Sejak 5 tahun yang lepas sehingga kini, Jenama Secetleaf muncul di rancangan Assalamualaikum TV Alhijrah, hingga ramai selebriti memilih untuk gunakan produk yang best ni.
.
.
🌿TELAH MASUK KE FARMASI DI SELURUH MALAYSIA
. 
Sebahagian rangkaian produk Secretleaf juga dah masuk ke beberapa rangkaian farmasi seluruh Malaysia, sebaris dengan jenama besar dari luar negara. Ini menunjukkan produk Secretleaf adalah produk yang selamat, kualiti terbaik dan mampu bersaing dengan produk berjenama besar.
.
🌿PRODUK DARI HASIL KAJIAN KLINIKAL TERKEMUKA
. 
Semua bahan dan fomulasi yang digunakan dalam produk Secretleaf ni telah diuji secara klinikal, ataupun makmal supaya hasil yang diperoleh adalah terbaik kepada pengguna, sebab tu la produk Secretleaf boleh memberi kesan positif kepada pengguna, maka pegguna akan repeat.
.
💠JADI JANGAN RAGU-RAGU LAGI UNTUK MENCUBA SECRETLEAF!
.

#jeragat #krimjeragat #organikprodukmalaysia #organikprodukmalaysia #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleaforiginal
3 0 9 November, 2019

SALAH PAKAI PRODUK PUNCA JERAGAT😭😭 Jom ikuti apa kata pengguna set jeragat kombo3 #secretleaf

Produk selamat,halal dan trusted brand
Secretleaf memberi kesan positif kepada kulit secara perlahan dan selamat.

#secretleafkualalumpur
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #setjeragat #krimjeragat

SALAH PAKAI PRODUK PUNCA JERAGAT😭😭 Jom ikuti apa kata pengguna set jeragat kombo3 #secretleaf

Produk selamat,halal dan trusted brand 
Secretleaf memberi kesan positif kepada kulit secara perlahan dan selamat.

#secretleafkualalumpur
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #setjeragat #krimjeragat
2 0 9 November, 2019

There’s a reason why the word ‘WONDERS’ is used here! Super soft and creamy foundation.
See the incredible results when it touch your skin! Even great when there's argan in it.. #wonders #creamtopowder #foundation
#argan #fullcover #spf #bmf #secretleaf #halalcosmetics #alcoholfree

6.5g @ RM49 (discount available)
www.wasap.my/60125902800/wonders

There’s a reason why the word ‘WONDERS’ is used here! Super soft and creamy foundation. 
See the incredible results when it touch your skin! Even great when there's argan in it.. #wonders #creamtopowder #foundation
#argan #fullcover #spf #bmf #secretleaf #halalcosmetics #alcoholfree

6.5g @ RM49 (discount available)
www.wasap.my/60125902800/wonders
3 0 8 November, 2019

CUCI MUKA DENGAN BETUL UNTUK ELAK JERAWAT

Setuju?

Dengan Micellar Water Makeup Remover kami anda dapat 4 kebaikan dengan 1 produk *Glacier Rose Micellar Water* - Diformulasikan dgn air bunga ros dari Bulgaria dan air Glacier Iceland yg tinggi dgn mineral, teknologi Micellar berasaskan air, tanpa alkohol dan tidak berminyak, turut membantu mengecilkan pori-pori, menghaluskan kulit wajah serta memberi kelembapan sepanjang hari. - Satu langkah mudah untuk menanggalkan solekan, membersihkan wajah, menyegar dan melembapkan tanpa bilasan. - Membersihkan solekan bukan lagi perkara rumit dgn menggunakan Glacier Rose Micellar Wayer walaupun dengan solekan tebal. - Tidak perlu ragu lagi bila solekan telah dibersihkan terutama ketika ingin bersolat.

Nak lebih tips kecantikan?
Follow ig @secretleaf_vcs_ampang 😊

#infokecantikan #secretleafkualalumpur #secretleaf #micellarwater #makeupremover

CUCI MUKA DENGAN BETUL UNTUK ELAK JERAWAT

Setuju?

Dengan Micellar Water Makeup Remover kami anda dapat 4 kebaikan dengan 1 produk *Glacier Rose Micellar Water* - Diformulasikan dgn air bunga ros dari Bulgaria dan air Glacier Iceland yg tinggi dgn mineral, teknologi Micellar berasaskan air, tanpa alkohol dan tidak berminyak, turut membantu mengecilkan pori-pori, menghaluskan kulit wajah serta memberi kelembapan sepanjang hari. - Satu langkah mudah untuk menanggalkan solekan, membersihkan wajah, menyegar dan melembapkan tanpa bilasan. - Membersihkan solekan bukan lagi perkara rumit dgn menggunakan Glacier Rose Micellar Wayer walaupun dengan solekan tebal. - Tidak perlu ragu lagi bila solekan telah dibersihkan terutama ketika ingin bersolat.

Nak lebih tips kecantikan?
Follow ig @secretleaf_vcs_ampang 😊

#infokecantikan  #secretleafkualalumpur #secretleaf #micellarwater #makeupremover
1 0 8 November, 2019

Arbutin Natural Lightening Cream

Merupakan Krim pencerahan natural pertama Malaysia yang mendapat pengikhtirafan halal dari jakim.
Mengandungi minyak argan organik dan ekstrak aloe vera.

Kelebihan:

1. Mencerahkan wajah
2. Mengurangkan kesan jeragat dan parut
3. Menyekatakan tona kulit
4. Melembapkan kulit
5. Sesuai untuk semua jenis kulit dan jantina
Yang Bestnya:

1. Tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya seperti Hydrokuinon, Mercury, SLS dan seumpamanya.

Apa tunggu lagi? Kalau anda nak cantik secara semula jadi, gunalah Cream keluaran Secretleaf ini💕💕💕 Harga:

RM49 : 15ML
RM79 : 30ML

Postage:
Sabah&Sarawak: RM15
Semenanjung: RM10
#secretleaf #skincare #skincaremalaysia #cream #beauty #natural #naturalbeauty

Arbutin Natural Lightening Cream

Merupakan Krim pencerahan natural pertama Malaysia yang mendapat pengikhtirafan halal dari jakim. 
Mengandungi minyak argan organik dan ekstrak aloe vera.

Kelebihan:

1. Mencerahkan wajah 
2. Mengurangkan kesan jeragat dan parut
3. Menyekatakan tona kulit
4. Melembapkan kulit
5. Sesuai untuk semua jenis kulit dan jantina 
Yang Bestnya:

1. Tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya seperti Hydrokuinon, Mercury, SLS dan seumpamanya.

Apa tunggu lagi? Kalau anda nak cantik secara semula jadi, gunalah Cream keluaran Secretleaf ini💕💕💕 Harga:

RM49 : 15ML
RM79 : 30ML

Postage:
Sabah&Sarawak: RM15 
Semenanjung: RM10 
#secretleaf #skincare #skincaremalaysia #cream #beauty #natural #naturalbeauty
1 0 7 November, 2019

Peptide Perfection Spot Serum 18ML

Merupakan serum keluaran #secretleaf yang menggunakan peptide sebagai bahan utama.

Kelebihan:
1. Menghilangkan jeragat
2. Menghilangkan parut jerawat
3. Menyamaratakan tona kulit
4. Mencerahkan kulit kusam
5. Diperkaya dengan penggalak kolagen

Yang bestnya:
1. Tidak mempunyai bahan kimia yang berbahaya seperti PARABEN, ALKOHOL, SLS dan sebagainya
2. Halal
3. Lulus KKM

Apa tunggu lagi?
Nak kan kulit yang sihat secara semua jadi? Guna lah serum ini💕

Harga?

RM 119

Postage:
Sabah&Sarawak: RM15
Semenanjung: RM10

Peptide Perfection Spot Serum 18ML

Merupakan serum keluaran #secretleaf yang menggunakan peptide sebagai bahan utama.

Kelebihan:
1. Menghilangkan jeragat
2. Menghilangkan parut jerawat
3. Menyamaratakan tona kulit 
4. Mencerahkan kulit kusam 
5. Diperkaya dengan penggalak kolagen

Yang bestnya:
1. Tidak mempunyai bahan kimia yang berbahaya seperti PARABEN, ALKOHOL, SLS dan sebagainya
2. Halal
3. Lulus KKM

Apa tunggu lagi? 
Nak kan kulit yang sihat  secara semua jadi? Guna lah serum ini💕

Harga?

RM 119

Postage:
Sabah&Sarawak: RM15
Semenanjung: RM10
0 0 7 November, 2019

Let's start a healthier beauty routine. Prevention is better than cure.
So, use less toxins in your daily essentials & switch to clean, organic beauty products.
Let us help you get started!

#secretleaf #argan #arganoil #beevenom #halalskincare
#bmf #nonmercuryskincare #parabenfree #jeragat #jerawat
#awetmuda #antipenuaan #antiaging #naturalorganic #muslimproduct #alcoholfree #buatanmalaysia

Secretleaf stockist
www.wasap.my/60125902800/halalskincare

Let's start a healthier beauty routine.  Prevention is better than cure. 
So, use less toxins in your daily essentials & switch to clean, organic beauty products.
Let us help you get started!

#secretleaf #argan #arganoil #beevenom #halalskincare
#bmf #nonmercuryskincare #parabenfree #jeragat #jerawat
#awetmuda #antipenuaan #antiaging #naturalorganic #muslimproduct #alcoholfree #buatanmalaysia

Secretleaf stockist
www.wasap.my/60125902800/halalskincare
2 0 7 November, 2019

Adakah kulit anda memerlukan formulasi penjagaan kulit dari sengat lebah?
Tanyalah Secretleaf.

#halalskincare #beevenomskincare #sengatlebah #bmf #naturalorganic #bebasmerkuri #nonalcohol #buatanmalaysia #secretleaf
www.wasap.my/60125902800/bvrange

Adakah kulit anda memerlukan formulasi penjagaan kulit dari sengat lebah?
Tanyalah Secretleaf.

#halalskincare #beevenomskincare #sengatlebah #bmf #naturalorganic #bebasmerkuri #nonalcohol #buatanmalaysia #secretleaf 
www.wasap.my/60125902800/bvrange
0 0 7 November, 2019

SECRETLEAF Natural Organik Sejak 2010
🌸 Tanpa Paraben
🌸 Tanpa Sulfat
🌸 Tanpa Alkohol
🌸 Selamat & Berkesan
🌸 100% Buatan Malaysia
🌸 100% R&D Secretleaf
🌸 100% Kualiti Antarabangsa
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3secretleaf #kemamanidaman #kuantanese #codkemaman #jeragatpudarkulitsihat #pigmentations #jerawatpasir #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawathilangdalammasaseminggu #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutinserum #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenompromosi #like4likes #mirafilzah

SECRETLEAF Natural Organik Sejak 2010
🌸 Tanpa Paraben
🌸 Tanpa Sulfat
🌸 Tanpa Alkohol
🌸 Selamat & Berkesan
🌸 100% Buatan Malaysia
🌸 100% R&D Secretleaf
🌸 100% Kualiti Antarabangsa
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3secretleaf #kemamanidaman #kuantanese #codkemaman #jeragatpudarkulitsihat #pigmentations #jerawatpasir  #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawathilangdalammasaseminggu #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutinserum #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenompromosi #like4likes #mirafilzah✨
3 0 7 November, 2019

SECRETLEAF Natural Organik Sejak 2010
🌸 Tanpa Paraben
🌸 Tanpa Sulfat
🌸 Tanpa Alkohol
🌸 Selamat & Berkesan
🌸 100% Buatan Malaysia
🌸 100% R&D Secretleaf
🌸 100% Kualiti Antarabangsa
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3secretleaf #kemamanidaman #kuantanese #codkemaman #jeragatpudarkulitsihat #pigmentations #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawathilangdalammasaseminggu #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenompromosi #like4likes #mirafilzah

SECRETLEAF Natural Organik Sejak 2010
🌸 Tanpa Paraben
🌸 Tanpa Sulfat
🌸 Tanpa Alkohol
🌸 Selamat & Berkesan
🌸 100% Buatan Malaysia
🌸 100% R&D Secretleaf
🌸 100% Kualiti Antarabangsa
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3secretleaf #kemamanidaman #kuantanese #codkemaman #jeragatpudarkulitsihat #pigmentations #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawathilangdalammasaseminggu #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenompromosi #like4likes #mirafilzah✨
2 0 7 November, 2019

SECRETLEAF Natural Organik Sejak 2010
🌸 Tanpa Paraben
🌸 Tanpa Sulfat
🌸 Tanpa Alkohol
🌸 Selamat & Berkesan
🌸 100% Buatan Malaysia
🌸 100% R&D Secretleaf
🌸 100% Kualiti Antarabangsa
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3secretleaf #kemamanidamang #kuantanese #codkemamanarea #jeragatpudarkulitsihat #pigmentations #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawathilangdalammasaseminggu #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenompromosi #like4likes #mirafilzah

SECRETLEAF Natural Organik Sejak 2010
🌸 Tanpa Paraben
🌸 Tanpa Sulfat
🌸 Tanpa Alkohol
🌸 Selamat & Berkesan
🌸 100% Buatan Malaysia
🌸 100% R&D Secretleaf
🌸 100% Kualiti Antarabangsa
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3secretleaf #kemamanidamang #kuantanese #codkemamanarea #jeragatpudarkulitsihat #pigmentations #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawathilangdalammasaseminggu #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenompromosi #like4likes #mirafilzah✨
1 0 7 November, 2019

Bee Venom Intensive Beauty Bar

Sabun wajah yang diperkaya dengan bahan alami seperti sengat lebah, kolagen marin, stem sel oren, aloe vera, vitamin E dan peptide.

Kelebihan:
1. Menghilangkan jerawat
2. Menghilangkan jeragat
3. Memperbaiki tona kulit yang tidak sekata.
4. Mencerahkan kulit
5. Menegangkan kulit
6. Melembutkan kulit

Yang bestnya:
1. Tidak mempunyai bahan kimia berbahaya seperti Paraben, Alkohol, Hydrokuinon dan juga SLS.

Sesuai untuk semua jenis kulit, jantina dan umur.

Harga RM69

Postage:

Sabah & Sarawak: RM15
Semenanjung: RM10

#secretleaf #secretleafmalaysia #skincare #skincaremalaysia #beevenom #beauty #beautiful

Bee Venom Intensive Beauty Bar

Sabun wajah yang diperkaya dengan bahan alami seperti sengat lebah, kolagen marin, stem sel oren, aloe vera, vitamin E dan peptide.

Kelebihan:
1. Menghilangkan jerawat
2. Menghilangkan jeragat 
3. Memperbaiki tona kulit yang tidak sekata.
4. Mencerahkan kulit
5. Menegangkan kulit
6. Melembutkan kulit

Yang bestnya:
1. Tidak mempunyai bahan kimia berbahaya seperti Paraben, Alkohol, Hydrokuinon dan juga SLS.

Sesuai untuk semua jenis kulit, jantina dan umur.

Harga RM69

Postage:

Sabah & Sarawak: RM15
Semenanjung: RM10

#secretleaf #secretleafmalaysia #skincare #skincaremalaysia #beevenom #beauty #beautiful
0 0 6 November, 2019

Secretleaf bersiaran di TV Al-Hijrah (ASTRO 114) setiap Jumaat 😍
.
Ceriakan hidup anda dengan SECRETLEAF yang terbukti Natural, Selamat dan Berkesan...
.
Natural Organik Sejak 2010
✓ Tanpa Paraben
✓ Tanpa Sulfat
✓ Tanpa Alkohol
✓ Selamat & Berkesan
✓ 100% Buatan Malaysia
✓ 100% R&D Secretleaf
✓ 100% Kualiti Antarabangsa
.
📲 Cecepat tekan link di bio now 💞
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #kemaman #kuantanese #codkemaman #jeragatpudar #pigmentation #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawathilang #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenompromosi #like4likes #mirafilzah

Secretleaf bersiaran di TV Al-Hijrah (ASTRO 114) setiap Jumaat 😍
.
Ceriakan hidup anda dengan SECRETLEAF yang terbukti Natural, Selamat dan Berkesan...
.
Natural Organik Sejak 2010
✓ Tanpa Paraben
✓ Tanpa Sulfat
✓ Tanpa Alkohol
✓ Selamat & Berkesan
✓ 100% Buatan Malaysia
✓ 100% R&D Secretleaf
✓ 100% Kualiti Antarabangsa
.
📲 Cecepat tekan link di bio now 💞
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #kemaman #kuantanese #codkemaman #jeragatpudar #pigmentation #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawathilang #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenompromosi #like4likes #mirafilzah✨
4 0 5 November, 2019

DULU RAMBUT GUGUR SEKARANG LEBAT DAH SAMPAI SERABUT NAK KENA POTONG

Haaa lawak pun ada bila baca testimoni pengguna #minyakargan #secretleaf ni. Mana taknya. Dulu rambut gugur sekarang dah lebat serabut pulak kena potong😂 best ke best result konsisten guna cecair emas Morocco ni.
Selain letak kat rambut, cecair emas ni boleh juga di letak pada kulit, dan kuku. ✔Letak kat kuku utk rawat kuku yg rapuh.
✔Letak kat kulit muka kulit jadi lembut, kedutan dan garis halus berkurangan dan wajah nampak lebih muda dan firm
✔Letak kat rambut. Haaa tak pepasal rambut lebat,letak kat kening pun boleh

Haa apa tunggu lagi korang cecair emas Morocco ni tengah promo tau
Hanya RM 35 sebotol

Picit link ni utk pertanyaan wasap www.wasap.my/601111467112/ao

#mysecretleaf #secretleaf #arganoil #minyakargan

DULU RAMBUT GUGUR SEKARANG LEBAT DAH SAMPAI SERABUT NAK KENA POTONG

Haaa lawak pun ada bila baca testimoni pengguna #minyakargan #secretleaf ni. Mana taknya. Dulu rambut gugur sekarang dah lebat serabut pulak kena potong😂 best ke best result konsisten  guna cecair emas Morocco ni. 
Selain letak kat rambut, cecair emas ni boleh juga di letak pada kulit, dan kuku. ✔Letak kat kuku utk rawat kuku yg rapuh.
✔Letak kat kulit muka  kulit jadi lembut, kedutan dan garis halus berkurangan dan wajah nampak lebih muda dan firm
✔Letak kat rambut. Haaa tak pepasal rambut lebat,letak kat kening pun boleh

Haa apa tunggu lagi korang  cecair emas Morocco ni tengah promo tau 
Hanya RM 35 sebotol

Picit link ni utk pertanyaan wasap www.wasap.my/601111467112/ao

#mysecretleaf #secretleaf #arganoil #minyakargan
6 0 5 November, 2019

Dapatkan KOMBO 3 pada harga RM120 😱 Laku Keras Ni !! 🔥
.
🤵 Saya dah gunakan dan terbukti ianya berkesan walaupun mengambil sedikit masa. Pastinya, ianya selamat dan tidak merosakkan dengan menggunakan KOMBO 3 Secretleaf.
.
Secretleaf, jenama tempatan dengan kepakaran R&D dan pengilangan sendiri, menjadi pilihan pengacara dan personaliti TV, En Zawazi untuk menyelesaikan masalah kulitnya yang rosak akibat tersalah memakai produk yang mengandungi bahan berbahaya.
.
Sejak 2009, Secretleaf menggembirakan puluhan ribu pelanggan mendapatkan kulit yang sempurna.
.
.
Hanya RM120.00 (harga asal RM159) untuk 1 set KOMBO 3 yang mengandungi krim arbutin,serum peptide dan bee venom beauty bar.
.
😍 Kelebihan Kombo 3 :-
.
😍 Membantu memutih & mencerahkan kulit wajah yang kusam
😍 Menghilangkan parut & jeragat
😍 Menjadikan kulit berseri
😍 Bahan yang terbukti dgn sains
😍 Tidak merosakkan kulit apabila berhenti guna
😍 Jenama dah 7 tahun di pasaran dan farmasi.
.
.
👍 Mendapat Kelulusan KKM - boleh diperiksa di laman web NPRA
.
Kalau anda dah lama mencari produk yang selamat untuk masalah jeragat, parut dan kulit kusam, KOMBO 3 lah jawapannya! 😁😁😁
.
📲 Cecepat tekan link di bio now !!
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #kemaman #kuantanese #codkemaman #jeragatpudar #pigmentation #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawathilang #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenompromosi #like4likes #mirafilzah

Dapatkan KOMBO 3 pada harga RM120 😱  Laku Keras Ni !! 🔥
.
🤵 Saya dah gunakan dan terbukti ianya berkesan walaupun mengambil sedikit masa. Pastinya, ianya selamat dan tidak merosakkan dengan menggunakan KOMBO 3 Secretleaf.
.
Secretleaf, jenama tempatan dengan kepakaran R&D dan pengilangan sendiri, menjadi pilihan pengacara dan personaliti TV, En Zawazi untuk menyelesaikan masalah kulitnya yang rosak akibat tersalah memakai produk yang mengandungi bahan berbahaya.
.
Sejak 2009, Secretleaf menggembirakan puluhan ribu pelanggan mendapatkan kulit yang sempurna.
.
.
Hanya RM120.00 (harga asal RM159) untuk 1 set KOMBO 3 yang mengandungi krim arbutin,serum peptide dan bee venom beauty bar.
.
😍 Kelebihan Kombo 3 :-
.
😍 Membantu memutih & mencerahkan kulit wajah yang kusam
😍 Menghilangkan parut & jeragat
😍 Menjadikan kulit berseri
😍 Bahan yang terbukti dgn sains
😍 Tidak merosakkan kulit apabila berhenti guna
😍 Jenama dah 7 tahun di pasaran dan farmasi.
.
.
👍 Mendapat Kelulusan KKM - boleh diperiksa di laman web NPRA
.
Kalau anda dah lama mencari produk yang selamat untuk masalah jeragat, parut dan kulit kusam, KOMBO 3 lah jawapannya! 😁😁😁
.
📲 Cecepat tekan link di bio now !!
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #kemaman #kuantanese #codkemaman #jeragatpudar #pigmentation #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawathilang #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenompromosi #like4likes #mirafilzah✨
6 0 5 November, 2019

Korang ada masalah eyebag dan mata panda tak? Kalau ada, kita geng. Hehe 🤓
.
Imaan memang ada masalah eyebag dan mata panda yang agak teruk sejak dulu lagi. Ia akan nampak lebih jelas, especially kalau tak cukup rehat dan tak cukup tidur. Imaan pun selalu juga tidur lewat malam. So memang agak susahlah nak hilang 😬
.
Pernah pakai macam-macam eye cream sebelum ni, tapi progressnya sangatlah slow, even dah pakai lama dan konsisten pun tak ada perubahan. Sampailah Secretleaf keluarkan lagi produk terbaru iaitu Radiance Eye Serum!
.
Ok, ini dia testimoni Imaan sendiri selepas 10 hari menggunakan Radiance Eye Serum. Imaan memang konsisten guna setiap hari iaitu waktu pagi dan juga malam sebelum tidur. Hasilnya, eyebag dan mata panda dah kurang. Bertambah best lagi, bila garis-garis halus di sekitar mata pun nampak kurang.
.
Sekarang ni, even tidur lewat sekalipun, tak ada lah nampak eyebag tu teruk sangat. Sangat puas hati ok 😍
.
Harga pun sangat berbaloi kalau nak dibandingkan. 30ml pula tu! Boleh tahan 3 bulan tau dengan harga RM79 sahaja.
.

Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafselangor #secretleafkajang #secretleafbangi #secretleafputrajaya #secretleaforiginal #secretleafperak #secretleafterengganu #secretleafmanjung #secretleafinternational #secretleafkuantan #setkombo #setkombo3secretleaf #setjeragat #arganoilsecretleaf #arganoil #purearganoil #arganoilmurah #testimoniarganoil #moroccanarganoil #serumjerawat #serumglowing #serumpemutih #serummalaysia #serumtegangkulit #serumwhitening

Korang ada masalah eyebag dan mata panda tak? Kalau ada, kita geng. Hehe 🤓
.
Imaan memang ada masalah eyebag dan mata panda yang agak teruk sejak dulu lagi. Ia akan nampak lebih jelas, especially kalau tak cukup rehat dan tak cukup tidur. Imaan pun selalu juga tidur lewat malam. So memang agak susahlah nak hilang 😬
.
Pernah pakai macam-macam eye cream sebelum ni, tapi progressnya sangatlah slow, even dah pakai lama dan konsisten pun tak ada perubahan. Sampailah Secretleaf keluarkan lagi produk terbaru iaitu Radiance Eye Serum!
.
Ok, ini dia testimoni Imaan sendiri selepas 10 hari menggunakan Radiance Eye Serum. Imaan memang konsisten guna setiap hari iaitu waktu pagi dan juga malam sebelum tidur. Hasilnya, eyebag dan mata panda dah kurang. Bertambah best lagi, bila garis-garis halus di sekitar mata pun nampak kurang.
.
Sekarang ni, even tidur lewat sekalipun, tak ada lah nampak eyebag tu teruk sangat. Sangat puas hati ok 😍
.
Harga pun sangat berbaloi kalau nak dibandingkan. 30ml pula tu! Boleh tahan 3 bulan tau dengan harga RM79 sahaja.
.

Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafselangor #secretleafkajang #secretleafbangi #secretleafputrajaya #secretleaforiginal #secretleafperak #secretleafterengganu #secretleafmanjung #secretleafinternational #secretleafkuantan #setkombo #setkombo3secretleaf #setjeragat #arganoilsecretleaf #arganoil #purearganoil #arganoilmurah #testimoniarganoil #moroccanarganoil #serumjerawat #serumglowing #serumpemutih #serummalaysia #serumtegangkulit #serumwhitening
4 3 4 November, 2019

NEW ARRIVAL - RADIANCE EYE SERUM 30ML RM79 ONLY!!! 🥰🥰🥰
.
.
Secretleaf Radiance Eye Serum exclusive formula combines two nature white flowers Hawthorn and Arabian Jasmine, which act in conjunction to create a multi-functional effect on the eye contour, with an eye triangle care effect, as it works in three different areas around the eyes: the eyelid at the top, dark circles at the bottom and wrinkles at the corner. It will reduce dark circles, wrinkles and restore skin firmness with an upper eyelid lifting effect. .
.
Secretleaf Radiance Eye Serum fades away dark circles in only 14 days with powerful lightening up effect that will give your eyes a brighter look, more awaken and youthful.
.
.
Benefit:
- “Eye Triangle Care” – Droopy eyelid lifting – Anti Wrinkles – Anti Dark Circle
- Eye lifting
- Anti aging
- Firming effect
- Brightening effect
- Improve eye contour - Fade Dark Circle
.
.
Direction:
Pump a small amount of serum on ring finger and gently apply on eye area, starting with under eye area. Massage the serum inwards from the outer corner of the eyes, and continue to apply all over the eyelids. Finally, gently tap the eye area with fingers to help stimulate better circulation.
.
.
Ingredients:
Aqua, Sodium Phytate, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ Vp Copolymer, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Jasminum Sambac Extract, Crataegus Monogyna Extract, Ethoxydiglycol, Citric Acid,Parfum -------------------------------
🌸 Klik link di bawah utk order :
👉 https://wa.me/60135304451
-------------------------------
#secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #setjeragat #secretleafpromosi #eyeserum #darkcircle

NEW ARRIVAL - RADIANCE EYE SERUM 30ML RM79 ONLY!!! 🥰🥰🥰
.
.
Secretleaf Radiance Eye Serum exclusive formula combines two nature white flowers Hawthorn and Arabian Jasmine, which act in conjunction to create a multi-functional effect on the eye contour, with an eye triangle care effect, as it works in three different areas around the eyes: the eyelid at the top, dark circles at the bottom and wrinkles at the corner. It will reduce dark circles, wrinkles and restore skin firmness with an upper eyelid lifting effect. .
.
Secretleaf Radiance Eye Serum fades away dark circles in only 14 days with powerful lightening up effect that will give your eyes a brighter look, more awaken and youthful.
.
.
Benefit:
- “Eye Triangle Care” – Droopy eyelid lifting – Anti Wrinkles – Anti Dark Circle
- Eye lifting
- Anti aging
- Firming effect
- Brightening effect
- Improve eye contour - Fade Dark Circle
.
.
Direction:
Pump a small amount of serum on ring finger and gently apply on eye area, starting with under eye area. Massage the serum inwards from the outer corner of the eyes, and continue to apply all over the eyelids. Finally, gently tap the eye area with fingers to help stimulate better circulation.
.
.
Ingredients:
Aqua, Sodium Phytate, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ Vp Copolymer, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Jasminum Sambac Extract, Crataegus Monogyna Extract, Ethoxydiglycol, Citric Acid,Parfum -------------------------------
🌸 Klik link di bawah utk order :
👉 https://wa.me/60135304451
-------------------------------
#secretleaf#secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil#setjeragat#secretleafpromosi#eyeserum#darkcircle
5 0 4 November, 2019

NEW ARRIVAL - RADIANCE EYE SERUM 30ML RM79 ONLY!!! 🥰🥰🥰
.
.
Secretleaf Radiance Eye Serum exclusive formula combines two nature white flowers Hawthorn and Arabian Jasmine, which act in conjunction to create a multi-functional effect on the eye contour, with an eye triangle care effect, as it works in three different areas around the eyes: the eyelid at the top, dark circles at the bottom and wrinkles at the corner. It will reduce dark circles, wrinkles and restore skin firmness with an upper eyelid lifting effect. .
.
Secretleaf Radiance Eye Serum fades away dark circles in only 14 days with powerful lightening up effect that will give your eyes a brighter look, more awaken and youthful.
.
.
Benefit:
- “Eye Triangle Care” – Droopy eyelid lifting – Anti Wrinkles – Anti Dark Circle
- Eye lifting
- Anti aging
- Firming effect
- Brightening effect
- Improve eye contour - Fade Dark Circle
.
.
Direction:-
.
.
Pump a small amount of serum on ring finger and gently apply on eye area, starting with under eye area. Massage the serum inwards from the outer corner of the eyes, and continue to apply all over the eyelids. Finally, gently tap the eye area with fingers to help stimulate better circulation.
.
.
Ingredients:-
.
.
Aqua, Sodium Phytate, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ Vp Copolymer, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Jasminum Sambac Extract, Crataegus Monogyna Extract, Ethoxydiglycol, Citric Acid, Parfum
.
.
Get yours now!!! How to order?
.
🌿 Click on the whatsapp link below to order :-
👉 www.wassap.my/601111467112/eyeserum
👉 www.wassap.my/601111467112/eyeserum

#eyeserum #mysecretleaf #secretleaf

NEW ARRIVAL - RADIANCE EYE SERUM 30ML RM79 ONLY!!! 🥰🥰🥰
.
.
Secretleaf Radiance Eye Serum exclusive formula combines two nature white flowers Hawthorn and Arabian Jasmine, which act in conjunction to create a multi-functional effect on the eye contour, with an eye triangle care effect, as it works in three different areas around the eyes: the eyelid at the top, dark circles at the bottom and wrinkles at the corner. It will reduce dark circles, wrinkles and restore skin firmness with an upper eyelid lifting effect. .
.
Secretleaf Radiance Eye Serum fades away dark circles in only 14 days with powerful lightening up effect that will give your eyes a brighter look, more awaken and youthful.
.
.
Benefit:
- “Eye Triangle Care” – Droopy eyelid lifting – Anti Wrinkles – Anti Dark Circle
- Eye lifting
- Anti aging
- Firming effect
- Brightening effect
- Improve eye contour - Fade Dark Circle
.
.
Direction:-
.
.
Pump a small amount of serum on ring finger and gently apply on eye area, starting with under eye area. Massage the serum inwards from the outer corner of the eyes, and continue to apply all over the eyelids. Finally, gently tap the eye area with fingers to help stimulate better circulation.
.
.
Ingredients:-
.
.
Aqua, Sodium Phytate, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ Vp Copolymer, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Jasminum Sambac Extract, Crataegus Monogyna Extract, Ethoxydiglycol, Citric Acid, Parfum
.
.
Get yours now!!! How to order?
.
🌿 Click on the whatsapp link below to order :-
👉 www.wassap.my/601111467112/eyeserum
👉 www.wassap.my/601111467112/eyeserum

#eyeserum #mysecretleaf #secretleaf
4 0 4 November, 2019

Bila abaikan Sunscreen, macam² kemungkinan yang kita tak sedar bakal berlaku pada kulit (terutama di wajah). #sunrays #uvauvbprotection #uvrays #pigmentation #jeragat #bintikhitam #darkspots #antipenuaan #antiaging #sunscreen #spf50 #secretleaf

Jangan abaikan Secretleaf Sunscreen
www.wasap.my/60125902800/sunscreen

Painting by Irakli Nadar

Bila abaikan Sunscreen, macam² kemungkinan yang kita tak sedar bakal berlaku pada kulit (terutama di wajah). #sunrays #uvauvbprotection #uvrays #pigmentation #jeragat #bintikhitam #darkspots #antipenuaan #antiaging #sunscreen #spf50 #secretleaf

Jangan abaikan Secretleaf Sunscreen
www.wasap.my/60125902800/sunscreen

Painting by Irakli Nadar
3 0 3 November, 2019

Apa saja disembang tu.. #secretleaf #testimony #testimoni #feedback #experience #goodresults #halalskincare #bmf #argan #buatanmalaysia
www.wasap.my/60125902800/secretleaf

Apa saja disembang tu.. #secretleaf #testimony #testimoni #feedback #experience #goodresults #halalskincare #bmf #argan #buatanmalaysia 
www.wasap.my/60125902800/secretleaf
2 0 3 November, 2019

Siapa suka Secretleaf Argan Hydrating Syampoo, kita geng!

Beli sekarang untuk harga paling tak logik tahun 2019!
200ml @ RM35 sahaja!
#halal #syampu #argan #hydrating #bmf #kelemumur #dandruff #itchyscalp #hairfall #secretleaf
www.wasap.my/60125902800/ag_syampoo

Siapa suka Secretleaf Argan Hydrating Syampoo, kita geng!

Beli sekarang untuk harga paling tak logik tahun 2019!
200ml @ RM35 sahaja! 
#halal #syampu #argan #hydrating #bmf #kelemumur #dandruff #itchyscalp #hairfall #secretleaf 
www.wasap.my/60125902800/ag_syampoo
5 0 3 November, 2019

Teman kecil yang 'mengekor' tuannya ke mana aje.
Lepas lunch nanti boleh calit lagi, bibir kekal lembap dan sihat. Yang penting HALAL ye!

#moistmattelipcream #argan #halalcosmetics #bmf #secretleafipoh
#secretleaf #matte #moisturizing
#nongreasy

Moist Matte Lip Cream by Secretleaf
www.wasap.my/60125902800/ag_lipmatte

Teman kecil yang 'mengekor' tuannya ke mana aje.
Lepas lunch nanti boleh calit lagi, bibir kekal lembap dan sihat. Yang penting HALAL ye!

#moistmattelipcream #argan #halalcosmetics #bmf #secretleafipoh
#secretleaf #matte #moisturizing
#nongreasy

Moist Matte Lip Cream by Secretleaf
www.wasap.my/60125902800/ag_lipmatte
2 0 3 November, 2019

JERSLIN OIL

KELEBIHAN : - Merawat kulit melecur - Mengurangkan lebam bawah mata
- Membantu mengurangkan parut pada muka dan badan - Membantu menyuburkan rambut - Membantu masalah kulit & bibir kering
- Membantu melembut dan menghaluskan kulit - Anti penuaan & mengurangkan masalah jeragat - Membantu masalah kulit kaki pecah - Sesuai untuk semua penyakit ringan dan berat

WASSAP 016 469 0053

#jerslinoil
#jerslinoilmurah #minyakjerslin #minyakjerslinminyakmujarab #jerslinoiloriginal #jerslinoil50ml #bazarpaknil #ctdk #minyakmujarab #bruneicommunity #singapore #sabah #sarawak #malaysiaonlineshopping #fattzura #like4like #followforfollow #arganoil #arganoilserum #secretleaf

JERSLIN OIL

KELEBIHAN : - Merawat kulit melecur - Mengurangkan lebam bawah mata
- Membantu mengurangkan parut pada muka dan badan - Membantu menyuburkan rambut - Membantu masalah kulit & bibir kering
- Membantu melembut dan menghaluskan kulit - Anti penuaan & mengurangkan masalah jeragat - Membantu masalah kulit kaki pecah - Sesuai untuk semua penyakit ringan dan berat

WASSAP 016 469 0053

#jerslinoil
#jerslinoilmurah #minyakjerslin #minyakjerslinminyakmujarab #jerslinoiloriginal #jerslinoil50ml #bazarpaknil #ctdk #minyakmujarab #bruneicommunity #singapore #sabah #sarawak #malaysiaonlineshopping #fattzura #like4like #followforfollow #arganoil #arganoilserum #secretleaf
1 0 2 November, 2019

JERSLIN OIL

KELEBIHAN : - Merawat kulit melecur - Mengurangkan lebam bawah mata
- Membantu mengurangkan parut pada muka dan badan - Membantu menyuburkan rambut - Membantu masalah kulit & bibir kering
- Membantu melembut dan menghaluskan kulit - Anti penuaan & mengurangkan masalah jeragat - Membantu masalah kulit kaki pecah - Sesuai untuk semua penyakit ringan dan berat

WASSAP 016 469 0053

#jerslinoil
#jerslinoilmurah #minyakjerslin #minyakjerslinminyakmujarab #jerslinoiloriginal #jerslinoil50ml #bazarpaknil #ctdk #minyakmujarab #bruneicommunity #singapore #sabah #sarawak #malaysiaonlineshopping #fattzura #like4like #followforfollow #arganoil #arganoilserum #secretleaf

JERSLIN OIL

KELEBIHAN : - Merawat kulit melecur - Mengurangkan lebam bawah mata
- Membantu mengurangkan parut pada muka dan badan - Membantu menyuburkan rambut - Membantu masalah kulit & bibir kering
- Membantu melembut dan menghaluskan kulit - Anti penuaan & mengurangkan masalah jeragat - Membantu masalah kulit kaki pecah - Sesuai untuk semua penyakit ringan dan berat

WASSAP 016 469 0053

#jerslinoil
#jerslinoilmurah #minyakjerslin #minyakjerslinminyakmujarab #jerslinoiloriginal #jerslinoil50ml #bazarpaknil #ctdk #minyakmujarab #bruneicommunity #singapore #sabah #sarawak #malaysiaonlineshopping #fattzura #like4like #followforfollow #arganoil #arganoilserum #secretleaf
3 0 2 November, 2019

JERSLIN OIL

KELEBIHAN : - Merawat kulit melecur - Mengurangkan lebam bawah mata
- Membantu mengurangkan parut pada muka dan badan - Membantu menyuburkan rambut - Membantu masalah kulit & bibir kering
- Membantu melembut dan menghaluskan kulit - Anti penuaan & mengurangkan masalah jeragat - Membantu masalah kulit kaki pecah - Sesuai untuk semua penyakit ringan dan berat

WASSAP 016 469 0053

#jerslinoil
#jerslinoilmurah #minyakjerslin #minyakjerslinminyakmujarab #jerslinoiloriginal #jerslinoil50ml #bazarpaknil #ctdk #minyakmujarab #bruneicommunity #singapore #sabah #sarawak #malaysiaonlineshopping #fattzura #like4like #followforfollow #arganoil #arganoilserum #secretleaf

JERSLIN OIL

KELEBIHAN : - Merawat kulit melecur - Mengurangkan lebam bawah mata
- Membantu mengurangkan parut pada muka dan badan - Membantu menyuburkan rambut - Membantu masalah kulit & bibir kering
- Membantu melembut dan menghaluskan kulit - Anti penuaan & mengurangkan masalah jeragat - Membantu masalah kulit kaki pecah - Sesuai untuk semua penyakit ringan dan berat

WASSAP 016 469 0053

#jerslinoil
#jerslinoilmurah #minyakjerslin #minyakjerslinminyakmujarab #jerslinoiloriginal #jerslinoil50ml #bazarpaknil #ctdk #minyakmujarab #bruneicommunity #singapore #sabah #sarawak #malaysiaonlineshopping #fattzura #like4like #followforfollow #arganoil #arganoilserum #secretleaf
1 0 2 November, 2019

Alhamdulillah....
Hari nie last harga promosi besday founder Secretleaf yer..
Jadi yang mana nak grab lagi, dibuka lagi sehingga jam 12mlm ini yer..
.
Gaji dah dapat kan, so grab dengan harga promosi kaw3 murah nie.. 😁😁😁😁
.
Boleh terus wassap Cik Esyah neh... #secretleafkualaterengganu #promosisecretleaf
#secretleaf #benatural #mysecretleaf #secretleafgojesterengganu
#codsecretleafterengganu #beevenombeeliv
#beevenomsoap
#beevenombeelivdiscovery
#secretleafmalaysia

Alhamdulillah....
Hari nie last harga promosi besday founder Secretleaf yer..
Jadi yang mana nak grab lagi, dibuka lagi sehingga jam 12mlm ini yer..
.
Gaji dah dapat kan, so grab dengan harga promosi kaw3 murah nie.. 😁😁😁😁
.
Boleh terus wassap Cik Esyah neh... #secretleafkualaterengganu #promosisecretleaf
#secretleaf #benatural #mysecretleaf #secretleafgojesterengganu
#codsecretleafterengganu #beevenombeeliv
#beevenomsoap
#beevenombeelivdiscovery
#secretleafmalaysia
2 0 31 October, 2019

Assalamualaikum & Hai Semua!!!
.
.
Secretleaf akan bersiaran di TV Al-Hijrah (ASTRO 114) pada hari esok, 1 Nov 2019 jam 820 pagi. Kalau nak tau apa promosi menarik dan terkini dari Secretleaf, jangan lupa tonton TV Al-Hijrah esok tau!
.
.
Ceriakan hidup anda dengan SECRETLEAF yang terbukti Natural, Selamat dan Berkesan...
.
.
PAKAR KECANTIKAN NATURAL
• Lebih Cantik • Lebih Selamat • Lebih Berkesan •
.
.
Natural Organik Sejak 2010
✓ Tanpa Paraben
✓ Tanpa Sulfat
✓ Tanpa Alkohol
✓ Selamat & Berkesan
✓ 100% Buatan Malaysia
✓ 100% R&D Secretleaf
✓ 100% Kualiti Antarabangsa
.
.
#mysecretleaf #secretleaf #halal #parabenfree #sulphatefree #alcoholfree

Assalamualaikum & Hai Semua!!!
.
.
Secretleaf akan bersiaran di TV Al-Hijrah (ASTRO 114) pada hari esok, 1 Nov 2019 jam 820 pagi. Kalau nak tau apa promosi menarik dan terkini dari Secretleaf, jangan lupa tonton TV Al-Hijrah esok tau!
.
.
Ceriakan hidup anda dengan SECRETLEAF yang terbukti Natural, Selamat dan Berkesan...
.
.
PAKAR KECANTIKAN NATURAL
• Lebih Cantik • Lebih Selamat • Lebih Berkesan •
.
.
Natural Organik Sejak 2010
✓ Tanpa Paraben
✓ Tanpa Sulfat
✓ Tanpa Alkohol
✓ Selamat & Berkesan
✓ 100% Buatan Malaysia
✓ 100% R&D Secretleaf
✓ 100% Kualiti Antarabangsa
.
.
#mysecretleaf #secretleaf #halal #parabenfree #sulphatefree #alcoholfree
23 6 31 October, 2019

Membaca jambatan ilmu. Tapi bila baca testimoni pelanggan apa yang dapat🥰🥰 #hatiberbunga #secretleaf #feedback #naturalproducts #arganoil #argan #bmf #kombo3 #buatanmalaysia #halalskincare
www.wasap.my/60125902800/secretleaf

Membaca jambatan ilmu. Tapi bila baca testimoni pelanggan apa yang dapat🥰🥰 #hatiberbunga #secretleaf #feedback #naturalproducts #arganoil #argan #bmf #kombo3 #buatanmalaysia #halalskincare 
www.wasap.my/60125902800/secretleaf
2 0 30 October, 2019

Psssstt..!!
Tahukah anda, jadi ejen Secretleaf ni margin untung lebih menarik tau.
Rugi kalau ada skill bisnes online tapi tak dpt optimumkan pendapatan. 💯% buatan Malaysia & milik saudara kita. Jom!
#secretleaf #ejen #income #halalskincare #bmf #naturalorganic
#safeskincare #argan #pendapatan
#sideincome

www.wasap.my/60125902800/newbies

Psssstt..!!
Tahukah anda, jadi ejen Secretleaf ni margin untung lebih menarik tau. 
Rugi kalau ada skill bisnes online tapi tak dpt optimumkan pendapatan. 💯% buatan Malaysia & milik saudara kita. Jom!
#secretleaf #ejen #income #halalskincare #bmf #naturalorganic
#safeskincare #argan #pendapatan
#sideincome

www.wasap.my/60125902800/newbies
2 0 30 October, 2019

Sabun Bee Venom 1 for RM35 and 3 for RM100!!! 😱😱😱
.
.
Yes, betullah sis! 1 for RM35 and 3 for RM100! Harga yang sgt2 berbaloi.Promo sampai 31 Okt 2019 tau! Grab cepat² kalau takut terlepas! 😉 Hot stuff ni tau! 🔥🔥🔥
.
-------------------------------
🌸 Klik link di bawah utk order :
👉 https://wa.me/60135304451
-------------------------------
.
Secretleaf Intensive Beauty Bar mampu membantu menjadikan:
.
👍 Kulit menjadi lembab
👍 Kedutan semakin hilang
👍 Jeragat semakin pudar
👍 Jerawat cepat mengecut
👍 Menghilangkan pigmentasi pada kulit
👍 Kulit lebih halus, anjal, gebu dan tegang
👍 Kulit semakin cerah dan segar
👍 Tona kulit semakin sekata dan berseri
👍 Memperbaiki dan memperbaharui sel kulit rosak
👍 Meneutralkan sel kulit rosak akibat daripada UV
👍 Anti penuaan yang begitu berkesan
.
.
Bahan² utama dalam Secretleaf Intensive Beauty Bar :-
.
✅ Bee Venom @ Bisa Lebah
✅ Stem Sel Oren
✅ Peptide
✅ Kolagen
✅ Vitamin E
✅ Aloe Vera
.
.
Jom mulakan rutin kecantikan natural dengan Secretleaf! Lebih Natural, Lebih Selamat, Lebih Berkesan! 👍👍👍
#secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #secretleaf #secretleafpromosi #arganshampoo #sabunbeevenompromosi

Sabun Bee Venom 1 for RM35 and 3 for RM100!!! 😱😱😱
.
.
Yes, betullah sis! 1 for RM35 and 3 for RM100! Harga yang sgt2 berbaloi.Promo sampai 31 Okt 2019 tau! Grab cepat² kalau takut terlepas! 😉 Hot stuff ni tau! 🔥🔥🔥
.
-------------------------------
🌸 Klik link di bawah utk order :
👉 https://wa.me/60135304451
-------------------------------
.
Secretleaf Intensive Beauty Bar mampu membantu menjadikan:
.
👍 Kulit menjadi lembab
👍 Kedutan semakin hilang
👍 Jeragat semakin pudar
👍 Jerawat cepat mengecut
👍 Menghilangkan pigmentasi pada kulit
👍 Kulit lebih halus, anjal, gebu dan tegang
👍 Kulit semakin cerah dan segar
👍 Tona kulit semakin sekata dan berseri
👍 Memperbaiki dan memperbaharui sel kulit rosak
👍 Meneutralkan sel kulit rosak akibat daripada UV
👍 Anti penuaan yang begitu berkesan
.
.
Bahan² utama dalam Secretleaf Intensive Beauty Bar :-
.
✅ Bee Venom @ Bisa Lebah
✅ Stem Sel Oren
✅ Peptide
✅ Kolagen
✅ Vitamin E
✅ Aloe Vera
.
.
Jom mulakan rutin kecantikan natural dengan Secretleaf! Lebih Natural, Lebih Selamat, Lebih Berkesan! 👍👍👍
#secretleaf#secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #secretleaf #secretleafpromosi #arganshampoo#sabunbeevenompromosi
6 0 30 October, 2019

Siapkan semua consignment utk esok dulu..
Pasni boleh meroloh.

Berbaki 2 hari untuk harga harijadi Oktober. Jangan menyesal kalau tak order😉😉 #secretleafipoh #secretleaf #naturalorganic #safeskincare #argan #beevenom #parabenfree
www.wasap.my/60125902800/octoberfest

Siapkan semua consignment utk esok dulu..
Pasni boleh meroloh.

Berbaki 2 hari untuk harga harijadi Oktober. Jangan menyesal kalau tak order😉😉 #secretleafipoh #secretleaf #naturalorganic #safeskincare #argan #beevenom #parabenfree 
www.wasap.my/60125902800/octoberfest
4 0 29 October, 2019
#kombo3 #mertua #menantuidaman #secretleaf #bmf #halalskincare #tanpawaswas #naturalorganic
#safeskincare #tanpamercury

Secretleaf Stockist
www.wasap.my/60125902800/kombo3
1 0 28 October, 2019

Cuti dah habis, esok kita operasi poslaju mcm biasa. Jom susun pending order dulu..😃 #secretleaf #naturalorganic #safeskincare #bmf #argan #pigmentasi #bodycream #haserum #hyaluronicacid #buatanmalaysia #halalskincare
www.wasap.my/60125902800/secretleaf

Cuti dah habis, esok kita operasi poslaju mcm biasa. Jom susun pending order dulu..😃 #secretleaf #naturalorganic #safeskincare  #bmf #argan #pigmentasi #bodycream #haserum #hyaluronicacid #buatanmalaysia #halalskincare 
www.wasap.my/60125902800/secretleaf
2 0 28 October, 2019

MASALAH KULIT KUSAM & JERAWAT MENGHANTUI DIRI ANDA ? 😱
.
Siapa lagi yang tak tahu betapa bestnya SABUN BEE VENOM ni ? 🤔🤔
.
Haa ni Imaan nak share sikit . Secretleaf Intensive Beauty Bar merupakan sabun mewah yang diperkaya dengan sengat lebah, kolagen marin, stem sel oren, aloe vera, Vitamin E dan peptide. Membantu mengurangkan jerawat, jeragat, tona tak sekata, mencerahkan kulit dan melambatkan penuaan kulit.
.
Sesuai semua jenis kulit dari kulit berminyak sampai la ke kulit sensitif . Produk ini dibuat tanpa menggunakan bahan terlarang, alkohol, paraben atau sulphate. Hanya menggunakan dos terbaik bee venom . So tak perlu risau kalau sabun ni hakis kulit ke apa sebab jawapan dia memang TIDAK MENGHAKISKAN KULIT 🐝
.

Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafselangor #secretleafkajang #secretleafbangi #secretleafputrajaya #secretleaforiginal #secretleafperak #secretleafterengganu #secretleafmanjung #secretleafinternational #secretleafkuantan #setkombo #setkombo3secretleaf #setjeragat #arganoilsecretleaf #arganoil #purearganoil #arganoilmurah #testimoniarganoil #moroccanarganoil #serumjerawat #serumglowing #serumpemutih #serummalaysia #serumtegangkulit #serumwhitening

MASALAH KULIT KUSAM & JERAWAT MENGHANTUI DIRI ANDA ? 😱
.
Siapa lagi yang tak tahu betapa bestnya SABUN BEE VENOM ni ? 🤔🤔
. 
Haa ni Imaan nak share sikit . Secretleaf Intensive Beauty Bar merupakan sabun mewah yang diperkaya dengan sengat lebah, kolagen marin, stem sel oren, aloe vera, Vitamin E dan peptide. Membantu mengurangkan jerawat, jeragat, tona tak sekata, mencerahkan kulit dan melambatkan penuaan kulit.
.
Sesuai semua jenis kulit dari kulit berminyak sampai la ke kulit sensitif . Produk ini dibuat tanpa menggunakan bahan terlarang, alkohol, paraben atau sulphate. Hanya menggunakan dos terbaik bee venom . So tak perlu risau kalau sabun ni hakis kulit ke apa sebab jawapan dia memang TIDAK MENGHAKISKAN KULIT 🐝
.

Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafselangor #secretleafkajang #secretleafbangi #secretleafputrajaya #secretleaforiginal #secretleafperak #secretleafterengganu #secretleafmanjung #secretleafinternational #secretleafkuantan #setkombo #setkombo3secretleaf #setjeragat #arganoilsecretleaf #arganoil #purearganoil #arganoilmurah #testimoniarganoil #moroccanarganoil #serumjerawat #serumglowing #serumpemutih #serummalaysia #serumtegangkulit #serumwhitening
4 0 27 October, 2019

Cuaca apa sekalipun, #secretleaf #arganoil tetap ikut tuannya mengembara.

#wrinkles #antiagingskincare #antiaging #antipenuaan #lembap #moisturizingskin
www.wasap.my/60125902800/agoilsl

Cuaca apa sekalipun, #secretleaf #arganoil tetap ikut tuannya mengembara.

#wrinkles #antiagingskincare #antiaging #antipenuaan #lembap #moisturizingskin 
www.wasap.my/60125902800/agoilsl
4 0 25 October, 2019

The pictures tell everything. Our Birthday Month promo, ending 31/10/19.

#argan #arganserum #arganoil #antipenuaan #antiaging #bmf #safeskincare #secretleaf

Your Secretleaf Stockist
www.wasap.my/60125902800/argan

The pictures tell everything. Our Birthday Month promo, ending 31/10/19.

#argan #arganserum #arganoil #antipenuaan #antiaging #bmf #safeskincare #secretleaf

Your Secretleaf Stockist
www.wasap.my/60125902800/argan
1 0 25 October, 2019

SALAM ISYAK.. MILIKI SEGERA SECRETLEAF KOMBO 3 untuk dapatkan kulit wajah yang extra cantix dengan hanya 3 step mudah seawal 3 minggu penggunaan. Yang lebih penting produk ini HALAL dan SELAMAT. 😘. Dapatkan sekarang dengan harga PROMOSI sehingga 25%😍 #bmf #skincare #secretleaf #cantikskincare #comel #gebugebas #kulitsehat #kulit #kulitcantik #kulitcerah #kulitmulus #jeragathilang #jeragatdegil #jeragat #jerawat #kulitberminyak #dnars #quputeh #dherbs #beauty #flawless #flawlessskin #neelofa #mirafilzah #emmamaembong

SALAM ISYAK.. MILIKI SEGERA SECRETLEAF KOMBO 3 untuk dapatkan kulit wajah yang extra cantix dengan hanya 3 step mudah seawal 3 minggu penggunaan. Yang lebih penting produk ini HALAL dan SELAMAT. 😘. Dapatkan sekarang dengan harga PROMOSI sehingga 25%😍 #bmf #skincare #secretleaf #cantikskincare #comel #gebugebas #kulitsehat #kulit #kulitcantik #kulitcerah #kulitmulus #jeragathilang #jeragatdegil #jeragat #jerawat #kulitberminyak #dnars #quputeh #dherbs #beauty #flawless #flawlessskin #neelofa #mirafilzah #emmamaembong
14 0 25 October, 2019

🌻 PEPTIDE PERFECTION SERUM 🌻 .
🌜Mencerah & memudarkan jeragat, parut, dan bintik hitam dengan teknologi penkapsulan peptida yang jauh lebih berkesan dan efektif untuk pencerahan maksimum
🌜Terbuki berkesan 100% ke atas kulit wanita Asia dengan ujian klinikal terhadap bahan utama
🌜Pencerahan INTENSIF dengan konsentrasi peptida yang tinggi
🌜Tanpa pengelupasan, pedih atau kemerahan untuk kulit lebih sihat, cerah dan berseri
.

Jom rebut peluang ni guysss
.
📲 Tekan link di bio sekarang !
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #jeragat #pigmentation #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawat #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenom #serum #antiaging #skincare #glowingskin #flawless #parabenfree #sulphatefree #alcoholfreelife

🌻 PEPTIDE PERFECTION SERUM 🌻 .
🌜Mencerah & memudarkan jeragat, parut, dan bintik hitam dengan teknologi penkapsulan peptida yang jauh lebih berkesan dan efektif untuk pencerahan maksimum
🌜Terbuki berkesan 100% ke atas kulit wanita Asia dengan ujian klinikal terhadap bahan utama
🌜Pencerahan INTENSIF dengan konsentrasi peptida yang tinggi
🌜Tanpa pengelupasan, pedih atau kemerahan untuk kulit lebih sihat, cerah dan berseri
.

Jom rebut peluang ni guysss
.
📲 Tekan link di bio sekarang !
.
#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #jeragat #pigmentation #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawat #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenom #serum #antiaging #skincare  #glowingskin #flawless #parabenfree #sulphatefree #alcoholfreelife
0 0 24 October, 2019

Terima Kasih Memilih SRida Boutique Sebagai Hub Kecantikan Online Anda 😘
.
.

Jika Berminat Sila Klik Terus Di Link Whatsapp Dibawah Tanpa Perlu Susah2 Nak Save Number 👍🏼👍🏼
.
. 📲 http://www.wasap.my/60135886099
📲 http://www.wasap.my/60135886099
.
.

#deluxebeauty #lunaxpert #miraclewhite #realexpert #secretleaf #trustedseller #onlineseller #jerawat #jeragat #tonakulittaksekala #skincare #royalpakistan #pakistanproduct #sridaboutique #dealerjohor #lunaxpertjohor #lunaxpertkedah #lunaxpertmelaka #lunaxpertselangor #sayajualproduk #whiteningcream
#lunaxpert #luna #lunagroup #skincare #jomcantik #lunaxpertwhiteningcream #royalglow #miraculousserum #royalexpert

Terima Kasih Memilih SRida Boutique Sebagai Hub Kecantikan Online Anda 😘
.
.

Jika Berminat Sila Klik Terus Di Link Whatsapp Dibawah Tanpa Perlu Susah2 Nak Save Number 👍🏼👍🏼
.
. 📲 http://www.wasap.my/60135886099
📲 http://www.wasap.my/60135886099
.
.

#deluxebeauty #lunaxpert #miraclewhite #realexpert #secretleaf #trustedseller #onlineseller #jerawat #jeragat #tonakulittaksekala #skincare #royalpakistan #pakistanproduct #sridaboutique #dealerjohor #lunaxpertjohor #lunaxpertkedah #lunaxpertmelaka #lunaxpertselangor #sayajualproduk #whiteningcream
#lunaxpert #luna #lunagroup #skincare #jomcantik  #lunaxpertwhiteningcream #royalglow #miraculousserum #royalexpert
1 0 24 October, 2019

Bila usia dah meningkat, jeragat pun mula membiak di kulit muka. Stressnya 😖😖 Tapi dengan Kombo 3, PARUT , BINTIK HITAM , JERAGAT NO MORE! RM120 SAHAJA TERMASUK POSTAGE . Inilah Set yang Imaan cerita tentang harga dan penggunaannya tadi 😘 Set Kombo 3 paling laris tau . Sekejap je masuk stok , mesti licin !! Tunggu apa lagi ? Tak teringin ke suami , kawan kawan , saudara mara puji kulit cantik 😋
.
Apa yang KOMBO 3 SECRETLEAF ni boleh bantu: .
💙mengurangkan jeragat
💙menghilangkan tona tak sekata
💙menghil-ngkan kulit kusam
💙wajah semakin cerah
💙melambatkan penuaan
💙menjadikan wajah lembut dan lembap
.

Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafselangor #secretleafkajang #secretleafbangi #secretleafputrajaya #secretleaforiginal #secretleafperak #secretleafterengganu #secretleafmanjung #secretleafinternational #secretleafkuantan #setkombo #setkombo3secretleaf #setjeragat #arganoilsecretleaf #arganoil #purearganoil #arganoilmurah #testimoniarganoil #moroccanarganoil #serumjerawat #serumglowing #serumpemutih #serummalaysia #serumtegangkulit #serumwhitening

Bila usia dah meningkat, jeragat pun mula membiak di kulit muka. Stressnya 😖😖 Tapi dengan Kombo 3, PARUT , BINTIK HITAM , JERAGAT NO MORE! RM120 SAHAJA TERMASUK POSTAGE . Inilah Set yang Imaan cerita tentang harga dan penggunaannya tadi 😘 Set Kombo 3 paling laris tau . Sekejap je masuk stok , mesti licin !! Tunggu apa lagi ? Tak teringin ke suami , kawan kawan , saudara mara puji kulit cantik 😋
.
Apa yang KOMBO 3 SECRETLEAF ni boleh bantu: .
💙mengurangkan jeragat
💙menghilangkan tona tak sekata
💙menghil-ngkan kulit kusam
💙wajah semakin cerah
💙melambatkan penuaan
💙menjadikan wajah lembut dan lembap
.

Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafselangor #secretleafkajang #secretleafbangi #secretleafputrajaya #secretleaforiginal #secretleafperak #secretleafterengganu #secretleafmanjung #secretleafinternational #secretleafkuantan #setkombo #setkombo3secretleaf #setjeragat #arganoilsecretleaf #arganoil #purearganoil #arganoilmurah #testimoniarganoil #moroccanarganoil #serumjerawat #serumglowing #serumpemutih #serummalaysia #serumtegangkulit #serumwhitening
7 2 24 October, 2019

Terima Kasih Memilih SRida Boutique Sebagai Hub Kecantikan Online Anda 😘
.
.

Jika Berminat Sila Klik Terus Di Link Whatsapp Dibawah Tanpa Perlu Susah2 Nak Save Number 👍🏼👍🏼
.
. 📲 http://www.wasap.my/60135886099
📲 http://www.wasap.my/60135886099
.
.

#deluxebeauty #lunaxpert #miraclewhite #realexpert #secretleaf #trustedseller #onlineseller #jerawat #jeragat #tonakulittaksekala #skincare #royalpakistan #pakistanproduct #sridaboutique #dealerjohor #lunaxpertjohor #lunaxpertkedah #lunaxpertmelaka #lunaxpertselangor #sayajualproduk #whiteningcream
#lunaxpert #luna #lunagroup #skincare #jomcantik #lunaxpertwhiteningcream #royalglow #miraculousserum #royalexpert

Terima Kasih Memilih SRida Boutique Sebagai Hub Kecantikan Online Anda 😘
.
.

Jika Berminat Sila Klik Terus Di Link Whatsapp Dibawah Tanpa Perlu Susah2 Nak Save Number 👍🏼👍🏼
.
. 📲 http://www.wasap.my/60135886099
📲 http://www.wasap.my/60135886099
.
.

#deluxebeauty #lunaxpert #miraclewhite #realexpert #secretleaf #trustedseller #onlineseller #jerawat #jeragat #tonakulittaksekala #skincare #royalpakistan #pakistanproduct #sridaboutique #dealerjohor #lunaxpertjohor #lunaxpertkedah #lunaxpertmelaka #lunaxpertselangor #sayajualproduk #whiteningcream
#lunaxpert #luna #lunagroup #skincare #jomcantik  #lunaxpertwhiteningcream #royalglow #miraculousserum #royalexpert
2 0 24 October, 2019

Terima Kasih Memilih SRida Boutique Sebagai Hub Kecantikan Online Anda 😘
.
.

Jika Berminat Sila Klik Terus Di Link Whatsapp Dibawah Tanpa Perlu Susah2 Nak Save Number 👍🏼👍🏼
.
. 📲 http://www.wasap.my/60135886099
📲 http://www.wasap.my/60135886099
.
.

#deluxebeauty #lunaxpert #miraclewhite #realexpert #secretleaf #trustedseller #onlineseller #jerawat #jeragat #tonakulittaksekala #skincare #royalpakistan #pakistanproduct #sridaboutique #dealerjohor #lunaxpertjohor #lunaxpertkedah #lunaxpertmelaka #lunaxpertselangor #sayajualproduk #whiteningcream
#lunaxpert #luna #lunagroup #skincare #jomcantik #lunaxpertwhiteningcream #royalglow #miraculousserum #royalexpert

Terima Kasih Memilih SRida Boutique Sebagai Hub Kecantikan Online Anda 😘
.
.

Jika Berminat Sila Klik Terus Di Link Whatsapp Dibawah Tanpa Perlu Susah2 Nak Save Number 👍🏼👍🏼
.
. 📲 http://www.wasap.my/60135886099
📲 http://www.wasap.my/60135886099
.
.

#deluxebeauty #lunaxpert #miraclewhite #realexpert #secretleaf #trustedseller #onlineseller #jerawat #jeragat #tonakulittaksekala #skincare #royalpakistan #pakistanproduct #sridaboutique #dealerjohor #lunaxpertjohor #lunaxpertkedah #lunaxpertmelaka #lunaxpertselangor #sayajualproduk #whiteningcream
#lunaxpert #luna #lunagroup #skincare #jomcantik  #lunaxpertwhiteningcream #royalglow #miraculousserum #royalexpert
2 0 24 October, 2019

😢 JERAGAT NAIK SELEPAS SALAH PAKAI PRODUK ?
.
PROMOSI set permulaan untuk anda yang ada masalah jeragat !!
.
Kombo 3 bersama PERCUMA Sunscreen dari Secretleaf akan membantu merawat AKAR JERAGAT dari dalam dan mencegah daripada jeragat sedia ada menjadi lebih teruk.
.
Jom rebut peluang ni guysss
.
📲 Tekan link di bio sekarang !

#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #jeragatdegil #pigmentation #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawat #unevenskintone #tonataksekata #beevenomtherapy #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenom #serum #antiaging #skincare #glowingskin #flawless #parabenfree #sulphatefree #alcoholfreelifestyle

😢 JERAGAT NAIK SELEPAS SALAH PAKAI PRODUK ?
.
PROMOSI set permulaan untuk anda yang ada masalah jeragat !!
.
Kombo 3 bersama PERCUMA Sunscreen dari Secretleaf akan membantu merawat AKAR JERAGAT dari dalam dan mencegah daripada jeragat sedia ada menjadi lebih teruk.
.
Jom rebut peluang ni guysss
.
📲 Tekan link di bio sekarang !

#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #jeragatdegil #pigmentation #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawat #unevenskintone #tonataksekata #beevenomtherapy #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenom #serum #antiaging #skincare  #glowingskin #flawless #parabenfree #sulphatefree #alcoholfreelifestyle
2 0 24 October, 2019

Tidak terkecuali
Kesedaran untuk berpenampilan bukan untuk wanita aje ye..
Secretleaf sesuai untuk semua

#secretleaf #skincare #unisex #naturalorganic #bmf #parabenfree #halalskincare
Secretleaf stockist
www.wasap.my/60125902800/secretleaf

Tidak terkecuali
Kesedaran untuk berpenampilan bukan untuk wanita aje ye..
Secretleaf sesuai untuk semua

#secretleaf #skincare #unisex #naturalorganic #bmf #parabenfree #halalskincare 
Secretleaf stockist
www.wasap.my/60125902800/secretleaf
2 0 23 October, 2019

TONER SALAH SATU FAKTOR PENGECILAN PORI PORI MUKA

Herbawhite Natural Lightening Toner merupakan penyegar wajah tanpa alkohol dengan fungsi 4-dalam-1 iaitu:
✅mencerah ✅melembap
✅mengecilkan liang pori, serta ✅detoksifikasi kulit
Dengan gabungan bahan aktif dari tumbuhan herba, asid amino dan juga batu permata Malachite.

Formulasi 98% semulajadi, penyegar ini turut bertindak mengurangkan kesan penuaan kulit seperti jeragat, tona tidak sekata serta kulit kering dan kusam.

#toner #secretleaf #secretleaftoner #bmf #liangporibesar #openpores #oilyskin #tanpaalkohol #nonalcohol #parabenfreeskincare

100ml @ RM69 (discount available)
www.wasap.my/60125902800/sltoner

TONER SALAH SATU FAKTOR PENGECILAN PORI PORI MUKA

Herbawhite Natural Lightening Toner merupakan penyegar wajah tanpa alkohol dengan fungsi 4-dalam-1 iaitu:
✅mencerah ✅melembap
✅mengecilkan liang pori, serta ✅detoksifikasi kulit 
Dengan gabungan bahan aktif dari tumbuhan herba, asid amino dan juga batu permata Malachite.

Formulasi 98% semulajadi, penyegar ini turut bertindak mengurangkan kesan penuaan kulit seperti jeragat, tona tidak sekata serta kulit kering dan kusam.

#toner #secretleaf #secretleaftoner #bmf #liangporibesar #openpores #oilyskin #tanpaalkohol #nonalcohol #parabenfreeskincare

100ml @ RM69 (discount available)
www.wasap.my/60125902800/sltoner
0 0 23 October, 2019

Nak tahu cara yang betul sapu serum?... Ha tu dia... Cik chemist Secretleaf kami tunjukan.. Bagi perhangat kulit untuk penyerapan terbaik. .
Kata beliau lagi.. Kalau pakai Vitamin C Serum.. Wajib pakai Sunscreen atau apapun produk ada Spf.. Selamat mencuba💟
.
Vitamin C Serum rm50 satu
3 untuk rm130
Boleh campur belian dgn HA Serum
.
. Wasap.my/60129343808
.
#secretleafkajang
#secretleafcheras
#secretleafbanting
#secretleaf

Nak tahu cara yang betul sapu serum?... Ha tu dia... Cik chemist Secretleaf kami tunjukan.. Bagi perhangat kulit untuk penyerapan terbaik. . 
Kata beliau lagi.. Kalau pakai Vitamin C Serum.. Wajib pakai Sunscreen atau apapun produk ada Spf.. Selamat mencuba💟
.
Vitamin C Serum rm50 satu
3 untuk rm130
Boleh campur belian dgn HA Serum
.
. Wasap.my/60129343808
.
#secretleafkajang
#secretleafcheras
#secretleafbanting
#secretleaf
3 0 23 October, 2019

Stressnya ada masalah kulit kering ni! Kulit sampaikan mengelupas, lagi lagi di area bibir dan hidung. Nak cover pakai make up pun tak boleh sebab nanti akan nampak lagi teruk dan bercapuk 😣
.
Jom try HA SERUM dari Secretleaf ni. Confirm korang tak nak tinggal dah Serum ni!

Kembalikan kelembapan & kurangkan kedutan di wajah anda dengan SECRETLEAF HA SERUM. Hanya RM50 sebotol 30ml! 😍😍😍
.
.
💧 KEBAIKAN HA SERUM
.
😍 Melembapkan kulit
😍 Membantu mencegah penyumbatan minyak penyebab timbulnya jerawat
😍 Mengurangkan kedutan pada wajah
😍 Memperbaiki kulit yang terbakar oleh sinar matahari
.

Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafselangor #secretleafkajang #secretleafbangi #secretleafputrajaya #secretleaforiginal #secretleafperak #secretleafterengganu #secretleafmanjung #secretleafinternational #secretleafkuantan #setkombo #setkombo3secretleaf #setjeragat #arganoilsecretleaf #arganoil #purearganoil #arganoilmurah #testimoniarganoil #moroccanarganoil #serumjerawat #serumglowing #serumpemutih #serummalaysia #serumtegangkulit #serumwhitening

Stressnya ada masalah kulit kering ni! Kulit sampaikan mengelupas, lagi lagi di area bibir dan hidung. Nak cover pakai make up pun tak boleh sebab nanti akan nampak lagi teruk dan bercapuk 😣
.
Jom try HA SERUM dari Secretleaf ni. Confirm korang tak nak tinggal dah Serum ni!

Kembalikan kelembapan & kurangkan kedutan di wajah anda dengan SECRETLEAF HA SERUM. Hanya RM50 sebotol 30ml! 😍😍😍
.
.
💧 KEBAIKAN HA SERUM
.
😍 Melembapkan kulit
😍 Membantu mencegah penyumbatan minyak penyebab timbulnya jerawat
😍 Mengurangkan kedutan pada wajah
😍 Memperbaiki kulit yang terbakar oleh sinar matahari
.

Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafselangor #secretleafkajang #secretleafbangi #secretleafputrajaya #secretleaforiginal #secretleafperak #secretleafterengganu #secretleafmanjung #secretleafinternational #secretleafkuantan #setkombo #setkombo3secretleaf #setjeragat #arganoilsecretleaf #arganoil #purearganoil #arganoilmurah #testimoniarganoil #moroccanarganoil #serumjerawat #serumglowing #serumpemutih #serummalaysia #serumtegangkulit #serumwhitening
5 0 23 October, 2019

Ya Allah Argan Age Defense serum #Secretleaf ni memang best gila! Memang holy grail untuk Imaan. Dah sebulan Imaan guna tiap malam. Serum ni sangat ringan dan mudah meresap ke dalam kulit. Ada teknologi peptida dari inovasi bioteknologi, minyak Argan dan Vitamin C yang dapat membantu menyelesaikan masalah penuaan kulit.
.
Tengah promo murah ni! Memang rugi kalau korang tak grab tauuu 😉

Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafselangor #secretleafkajang #secretleafbangi #secretleafputrajaya #secretleaforiginal #secretleafperak #secretleafterengganu #secretleafmanjung #secretleafinternational #secretleafkuantan #setkombo #setkombo3secretleaf #setjeragat #arganoilsecretleaf #arganoil #purearganoil #arganoilmurah #testimoniarganoil #moroccanarganoil #serumjerawat #serumglowing #serumpemutih #serummalaysia #serumtegangkulit #serumwhitening

Ya Allah Argan Age Defense serum #Secretleaf ni memang best gila! Memang holy grail untuk Imaan. Dah sebulan Imaan guna tiap malam. Serum ni sangat ringan dan mudah meresap ke dalam kulit. Ada teknologi peptida dari inovasi bioteknologi, minyak Argan dan Vitamin C yang dapat membantu menyelesaikan masalah penuaan kulit.
.
Tengah promo murah ni! Memang rugi kalau korang tak grab tauuu 😉

Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #secretleafmalaysia #secretleafselangor #secretleafkajang #secretleafbangi #secretleafputrajaya #secretleaforiginal #secretleafperak #secretleafterengganu #secretleafmanjung #secretleafinternational #secretleafkuantan #setkombo #setkombo3secretleaf #setjeragat #arganoilsecretleaf #arganoil #purearganoil #arganoilmurah #testimoniarganoil #moroccanarganoil #serumjerawat #serumglowing #serumpemutih #serummalaysia #serumtegangkulit #serumwhitening
1 0 23 October, 2019

Morning, selfie ser wat iley stress arini
#secretleaf
#bawalmurah
#coway

Morning, selfie ser wat iley stress arini
#secretleaf
#bawalmurah
#coway
1 0 23 October, 2019

RAMBUT SIHAT BERKILAU DENGAN ARGAN OIL NATURAL CONDITIONING SHAMPOO
.
.
Rasai kehebatan ARGAN OIL NATURAL CONDITIONING SHAMPOO, syampu mewah yang diperbuat dengan 97% bahan natural (menurut piawai Cosmos Eropah), bukan sahaja membersihkan, bahkan ianya juga melindungi, melembutkan rambut kering menjadikan rambut lebih berkilau, lembut dan menawan!
.
.
Diformulasi dengan 3 bahan utama:-
.
✓Minyak Argan - minyak kecantikan paling popular di dunia dan terbukti berkesan untuk memperbaiki rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
.
✓ Minyak Abbysinian - berasal dari kawasan Ratu Balkis, ianya mempunyai kelebihan yang setara dengan minyak Argan untuk memelihara rambut
.
✓ Ekstrak bawang dari Spain - kemajuan sains menjadikannya boleh membantu mengalakkan penumbuhan rambut dan mengurangkan rambut gugur.
.
.
Kelebihan ARGAN OIL NATURAL CONDITIONING SHAMPOO
.
✓Formulasi mewah, lembut dan menjadikan rambut senang disikat samada ketika basah atau kering
.
✓Menjimatkan - boleh digunakan tanpa tambahan conditioner
.
✓Manfaat berganda - bukan sekadar membersihkan rambut bahkan menggalakkan pertumbuhan rambut baru
.
✓Boleh digunakan oleh wanita dan lelaki
.
✓Tidak memedihkan mata
.
✓Jimat jika dibandingkan dengan jenama antarabangsa yang setara
.
.
Dapatkan ARGAN OIL NATURAL CONDITIONING SHAMPOO

Whatsapp 0135304451 or tekan link bio 😘 #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #secretleaf #secretleafpromosi #arganshampoo

RAMBUT SIHAT BERKILAU DENGAN ARGAN OIL NATURAL CONDITIONING SHAMPOO
.
.
Rasai kehebatan ARGAN OIL NATURAL CONDITIONING SHAMPOO, syampu mewah yang diperbuat dengan 97% bahan natural (menurut piawai Cosmos Eropah), bukan sahaja membersihkan, bahkan ianya juga melindungi, melembutkan rambut kering menjadikan rambut lebih berkilau, lembut dan menawan!
.
.
Diformulasi dengan 3 bahan utama:-
.
✓Minyak Argan - minyak kecantikan paling popular di dunia dan terbukti berkesan untuk memperbaiki rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
.
✓ Minyak Abbysinian - berasal dari kawasan Ratu Balkis, ianya mempunyai kelebihan yang setara dengan minyak Argan untuk memelihara rambut
.
✓ Ekstrak bawang dari Spain - kemajuan sains menjadikannya boleh membantu mengalakkan penumbuhan rambut dan mengurangkan rambut gugur.
.
.
Kelebihan ARGAN OIL NATURAL CONDITIONING SHAMPOO
.
✓Formulasi mewah, lembut dan menjadikan rambut senang disikat samada ketika basah atau kering
.
✓Menjimatkan - boleh digunakan tanpa tambahan conditioner
.
✓Manfaat berganda - bukan sekadar membersihkan rambut bahkan menggalakkan pertumbuhan rambut baru
.
✓Boleh digunakan oleh wanita dan lelaki
.
✓Tidak memedihkan mata
.
✓Jimat jika dibandingkan dengan jenama antarabangsa yang setara
.
.
Dapatkan ARGAN OIL NATURAL CONDITIONING SHAMPOO

Whatsapp 0135304451 or tekan link bio 😘#secretleaf#secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #secretleaf #secretleafpromosi #arganshampoo
8 0 22 October, 2019

Bulan ni ode lebih sikit Argan Oil Conditioning Syampoo sebab ada offer best untuk customer.. #kelemumur #dandruff #itchyscalp #scalptreatment #arganoil #bmf #secretleaf #hairfallsolution #scalpcare #gatalkulitkepala
Nak ode?
www.wasap.my/60125902800/aosyampoo

Bulan ni ode lebih sikit Argan Oil Conditioning Syampoo sebab ada offer best untuk customer.. #kelemumur #dandruff #itchyscalp #scalptreatment #arganoil #bmf #secretleaf #hairfallsolution #scalpcare #gatalkulitkepala 
Nak ode?
www.wasap.my/60125902800/aosyampoo
1 0 22 October, 2019

Bahan² utama dalam Secretleaf Intensive Beauty Bar :-
.
➕ Bee Venon @ Bisa Lebah
➕ Stem Sel Oren
➕ Peptide
➕ Kolagen
➕ Vitamin E
➕ Aloe Vera
.
.
Jom mulakan rutin kecantikan natural dengan Secretleaf! Lebih Natural, Lebih Selamat, Lebih Berkesan 😍
.
📲 Klik link di bio sekarang !
.
#secretleafkemaman #kuantanpahang #terengganu #mysecretleaf #secretleaf #beevenom #beevenomcleanser #beevenomsoap #acne #jerawat #antiaging #antipenuaan #gebu #awetmuda #antijeragat #antijerawat #healthyskin #skinfood #skincare #parabenfree #sulphatefree #alcoholfree #merdekasale #merdeka #sale

Bahan² utama dalam Secretleaf Intensive Beauty Bar :-
.
➕ Bee Venon @ Bisa Lebah
➕ Stem Sel Oren
➕ Peptide
➕ Kolagen
➕ Vitamin E
➕ Aloe Vera
.
.
Jom mulakan rutin kecantikan natural dengan Secretleaf! Lebih Natural, Lebih Selamat, Lebih Berkesan 😍
.
📲 Klik link di bio sekarang !
.
#secretleafkemaman #kuantanpahang #terengganu  #mysecretleaf #secretleaf #beevenom #beevenomcleanser #beevenomsoap #acne #jerawat #antiaging #antipenuaan #gebu #awetmuda #antijeragat #antijerawat #healthyskin #skinfood #skincare #parabenfree #sulphatefree #alcoholfree #merdekasale #merdeka #sale
3 0 22 October, 2019

PROMOSI SECRETLEAF ❗❗❗❗ SEMPENA BIRTHDAY FOUNDER SECRETLEAF !!! 😍* Argan oil 15ml RM35
Argan Oil 50ml RM90
Argan Gold Discovery Set RM99
Argan Serum RM39
Argan Day Cream RM29
Argan Night Cream RM25
Argan Hydrating Cleanser RM 19
Argan Moisturizing Facial Soap RM 19
Argan Shampoo rm39
Argan lush rm25
Intensive soap rm35, 3 rm100

Jom dapatkan segera sebelum habis tempoh promosi...
.
Boleh juga follow & like:
IG : secretleaf gojes terengganu
FB : secretleaf gojes terengganu
.
Jom wassap Cik Esyah neh..
📲 www.wasap.my/601152394535/nokpromooktSL

#secretleafkualaterengganu #promosisecretleaf
#secretleaf #benatural #mysecretleaf #secretleafgojesterengganu
#codsecretleafterengganu #codsecretleafkualaterengganu
#beevenom
#arganoil #arganoilsecretleaf
#arganserum #argansetdiscovery #foundersbirthday

PROMOSI SECRETLEAF ❗❗❗❗ SEMPENA BIRTHDAY FOUNDER SECRETLEAF !!! 😍* Argan oil 15ml RM35
Argan Oil 50ml RM90
Argan Gold Discovery Set RM99
Argan Serum RM39
Argan Day Cream RM29
Argan Night Cream RM25
Argan Hydrating Cleanser RM 19
Argan Moisturizing Facial Soap RM 19
Argan Shampoo rm39
Argan lush rm25
Intensive soap rm35, 3 rm100

Jom dapatkan segera sebelum habis tempoh promosi...
.
Boleh juga follow & like:
IG : secretleaf gojes terengganu
FB : secretleaf gojes terengganu
.
Jom wassap Cik Esyah neh..
📲 www.wasap.my/601152394535/nokpromooktSL

#secretleafkualaterengganu #promosisecretleaf
#secretleaf #benatural #mysecretleaf #secretleafgojesterengganu
#codsecretleafterengganu #codsecretleafkualaterengganu
#beevenom
#arganoil #arganoilsecretleaf
#arganserum #argansetdiscovery #foundersbirthday
4 0 22 October, 2019

PROMOSI SECRETLEAF ❗❗❗❗ SEMPENA BIRTHDAY FOUNDER SECRETLEAF !!! 😍* Argan oil 15ml RM35
Argan Oil 50ml RM90
Argan Gold Discovery Set RM99
Argan Serum RM39
Argan Day Cream RM29
Argan Night Cream RM25
Argan Hydrating Cleanser RM 19
Argan Moisturizing Facial Soap RM 19
Argan Shampoo rm39
Argan lush rm25
Intensive soap rm35, 3 rm100

Jom dapatkan segera sebelum habis tempoh promosi...
.
Boleh juga follow & like:
IG : secretleaf gojes terengganu
FB : secretleaf gojes terengganu
.
Jom wassap Cik Esyah neh..
📲 www.wasap.my/601152394535/nokpromooktSL

#secretleafkualaterengganu #promosisecretleaf
#secretleaf #benatural #mysecretleaf #secretleafgojesterengganu
#codsecretleafterengganu #codsecretleafkualaterengganu
#beevenom
#arganoil #arganoilsecretleaf
#arganserum #argansetdiscovery #foundersbirthday

PROMOSI SECRETLEAF ❗❗❗❗ SEMPENA BIRTHDAY FOUNDER SECRETLEAF !!! 😍* Argan oil 15ml RM35
Argan Oil 50ml RM90
Argan Gold Discovery Set RM99
Argan Serum RM39
Argan Day Cream RM29
Argan Night Cream RM25
Argan Hydrating Cleanser RM 19
Argan Moisturizing Facial Soap RM 19
Argan Shampoo rm39
Argan lush rm25
Intensive soap rm35, 3 rm100

Jom dapatkan segera sebelum habis tempoh promosi...
.
Boleh juga follow & like:
IG : secretleaf gojes terengganu
FB : secretleaf gojes terengganu
.
Jom wassap Cik Esyah neh..
📲 www.wasap.my/601152394535/nokpromooktSL

#secretleafkualaterengganu #promosisecretleaf
#secretleaf #benatural #mysecretleaf #secretleafgojesterengganu
#codsecretleafterengganu #codsecretleafkualaterengganu
#beevenom
#arganoil #arganoilsecretleaf
#arganserum #argansetdiscovery #foundersbirthday
1 0 22 October, 2019

・・・
HOT STUFFS!!! - KOMBO 3 BARU SUDAH TIBA!!!
.
.
Mulakan buang jeragat dengan Kombo 3 Secretleaf. Pek permulaan jeragat formulasi natural NO 1. Kini dengan double peptide terbaru dan PERCUMA sunscreen dalam 1 pek.
.
.
Kombo 3 adalah pek permulaan yang mengandungi 3 produk khusus untuk JERAGAT, TONA TAK SEKATA, KUSAM dan PENUAAN, Juga percuma Secretleaf Everyday Suncreen untuk melindungi dari jeragat seterusnya.
.
Jom rebut peluang ni guysss
.
📲 Tekan link di bio sekarang !

#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #jeragat #pigmentation #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawat #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenom #serum #antiaging #skincare #glowingskin #flawless #parabenfree #sulphatefree #alcoholfreelife

・・・
HOT STUFFS!!! - KOMBO 3 BARU SUDAH TIBA!!!
.
.
Mulakan buang jeragat dengan Kombo 3 Secretleaf. Pek permulaan jeragat formulasi natural NO 1. Kini dengan double peptide terbaru dan PERCUMA sunscreen dalam 1 pek.
.
.
Kombo 3 adalah pek permulaan yang mengandungi 3 produk khusus untuk JERAGAT, TONA TAK SEKATA, KUSAM dan PENUAAN, Juga percuma Secretleaf Everyday Suncreen untuk melindungi dari jeragat seterusnya.
.
Jom rebut peluang ni guysss
.
📲 Tekan link di bio sekarang !

#mysecretleaf #secretleaf #kombo3 #jeragat #pigmentation #jerawat #acne #scar #parut #acnescar #parutjerawat #unevenskintone #tonataksekata #beevenom #peptide #arbutin #skinlightening #krimpenceraharbutin #serumpeptide #sabunbeevenom #serum #antiaging #skincare  #glowingskin #flawless #parabenfree #sulphatefree #alcoholfreelife
6 0 22 October, 2019

Bee Venom range by Secretleaf
Liquid cleanser or beauty bar?

#beevenom #beevenomsoap #beautybar #sabunkecantikan #nondryingsoap #royaljelly #bmf #secretleaf #halalskincare

www.wasap.my/60125902800/slbvrange

Bee Venom range by Secretleaf
 Liquid cleanser or beauty bar?

#beevenom #beevenomsoap #beautybar #sabunkecantikan #nondryingsoap #royaljelly #bmf #secretleaf #halalskincare

www.wasap.my/60125902800/slbvrange
3 0 21 October, 2019

cleanser ni sesuai untuk kulit kering & sensitif . Sulphate Free , Paraben Free , Natural and Organic Ingredients . So tak perlu risau kalau pencuci muka boleh rosakkan kulit atau keringkan kulit awak, sebab Argan Hydrating Cleanser ni membersih tanpa bahan kimia 😍
.
Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #lipmatte #secretleafpromosi #kajang #bangi #setkombo3
#setkombosecretleaf #setjeragat #hilangkanjeragat #produkjeragat #secretleafmalaysia #mysecretleaf #lipmattesecretleaf #yearendsale #sabunbeevenom #beevenomsecretleaf #sabunbeevenompromosi #arganoilsecretleaf #argansecretleaf #tipskulitberminyak #kulitberminyak #tonersecretleaf #herbawhitelighteningtoner #kecilkanporipori #poriporibesar #clearskinkit

cleanser ni sesuai untuk kulit kering & sensitif . Sulphate Free , Paraben Free , Natural and Organic Ingredients . So tak perlu risau kalau pencuci muka boleh rosakkan kulit atau keringkan kulit awak, sebab Argan Hydrating Cleanser ni membersih tanpa bahan kimia 😍
.
Whatsapp 0173222182 atau click je link dekat bio tu 😘😘
#secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #lipmatte #secretleafpromosi #kajang #bangi #setkombo3
#setkombosecretleaf #setjeragat #hilangkanjeragat #produkjeragat #secretleafmalaysia #mysecretleaf #lipmattesecretleaf #yearendsale #sabunbeevenom #beevenomsecretleaf #sabunbeevenompromosi #arganoilsecretleaf #argansecretleaf #tipskulitberminyak #kulitberminyak #tonersecretleaf #herbawhitelighteningtoner #kecilkanporipori #poriporibesar #clearskinkit
3 0 21 October, 2019

Cherry Velvet 🍒🍒🍒🍒 khas untuk sesiapa yg mahukan penampilan nampak berani, nampak wow, nampak gojes 💋
.
.
Boleh tengok customer2 yg sudah berani memerahkan bibir mereka di highlight story cherry velvet 😍
.

#farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbuttersquad #kasutmurah #bajumurah #shawl #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #foundation #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #brushes #serum #seribella #nafura #herv #thenyut #miracle #sobella #klubnalaleh #snowwhite #secretleaf #cherryvelvet #bibirmerah

Cherry Velvet 🍒🍒🍒🍒 khas untuk sesiapa yg mahukan penampilan nampak berani, nampak wow, nampak gojes 💋
.
.
Boleh tengok  customer2 yg sudah berani memerahkan bibir mereka di highlight story cherry velvet 😍
.

#farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbuttersquad #kasutmurah #bajumurah #shawl #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #foundation #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #brushes #serum #seribella #nafura #herv #thenyut #miracle #sobella #klubnalaleh #snowwhite #secretleaf #cherryvelvet #bibirmerah
3 0 21 October, 2019

Top #secretleaf posts

Travelling around with different climates and staying in air-conditioned place really dehydrates my skin
.
Recently I get to know Argan oil from @mysecretleaf as it could be use literally from head to toe! So convenient to bring it out!
Its excellent benefits such as ; anti ageing, antioxidant skin, skin healing and skin conditioning!
.
With its high vitamin E and fatty acid content, argan oil is the ideal product to give our skin a natural boost.
It absorbs easily and is non-greasy!
.
Get yours now from @mysecretleaf
www.secretleaf.com.my
.
#beauty #hair #skin #skincare #nails #sponsored #secretleaforiginal
#mysecretleaf #secretleaf #secretleafmalaysia #arganoil #purearganoil #starngage

Travelling around with different climates and staying in air-conditioned place really dehydrates my skin
.
Recently I get to know Argan oil from @mysecretleaf as it could be use literally from head to toe! So convenient to bring it out!
 Its excellent benefits such as ; anti ageing, antioxidant skin, skin healing and skin conditioning!
.
With its high vitamin E and fatty acid content, argan oil is the ideal product to give our skin a natural boost. 
It absorbs easily and is non-greasy!
.
Get yours now from @mysecretleaf 
www.secretleaf.com.my
.
#beauty #hair #skin #skincare #nails #sponsored #secretleaforiginal
#mysecretleaf #secretleaf #secretleafmalaysia #arganoil #purearganoil #starngage
812 8 30 March, 2019

KESAN SEAWAL 7 HARI DGN ARGAN OIL 🌿

Kenapa mereka memilih minyak Argan Organik dari Secretleaf untuk merawat kulit ?
Sebab diorang semua dah tahu yang Argan oil ni mampu -
.
👉🏻Menghilangkan jeragat.
👉🏻Mencerahkan tona wajah
👉🏻Menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar .
👉🏻Mampu memperlahankan penuaan.
👉🏻Menurunkan kadar tekanan darah
👉🏻Mengelak dari alzheimer
👉🏻SEMPURNA untuk kulit kering sebagai pelembap
👉🏻Kesan seawal 7 hari .
👉🏻Parut chicken pox
👉🏻Merawat ekzema

Whatsapp 0135304451 atau click je link dekat bio tu 😘😘 #secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #lipmatte #secretleafpromosi #shahalam #selangor #klang #setkombo3
#setkombosecretleaf #setjeragat #hilangkanjeragat #produkjeragat #secretleafmalaysia #mysecretleaf #lipmattesecretleaf #yearendsale #sabunbeevenom #beevenomsecretleaf #sabunbeevenompromosi #arganoilsecretleaf #argansecretleaf #tipskulitberminyak #kulitberminyak

KESAN SEAWAL 7 HARI DGN ARGAN OIL 🌿

Kenapa mereka memilih minyak Argan Organik dari Secretleaf untuk merawat kulit ?
Sebab diorang semua dah tahu yang Argan oil ni mampu -
.
👉🏻Menghilangkan jeragat.
👉🏻Mencerahkan tona wajah
👉🏻Menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar .
👉🏻Mampu memperlahankan penuaan.
👉🏻Menurunkan kadar tekanan darah
👉🏻Mengelak dari alzheimer
👉🏻SEMPURNA untuk kulit kering sebagai pelembap
👉🏻Kesan seawal 7 hari .
👉🏻Parut chicken pox
👉🏻Merawat ekzema

Whatsapp 0135304451 atau click je link dekat bio tu 😘😘 #secretleaf #secretleaf #secretleafselangor #secretleafmalaysia #secretleafarganoil #arganoil #skincarejeragat #secretleaf #lipmatte #secretleafpromosi #shahalam#selangor#klang#setkombo3
#setkombosecretleaf #setjeragat #hilangkanjeragat #produkjeragat #secretleafmalaysia #mysecretleaf #lipmattesecretleaf #yearendsale #sabunbeevenom #beevenomsecretleaf #sabunbeevenompromosi #arganoilsecretleaf #argansecretleaf #tipskulitberminyak #kulitberminyak
7 1 2 July, 2019

@assalamualaikum.tvah Edisi Khamis 30 Mei 2019..Bersempena WORLD #quranhour Bersama co host Shakila Ismail.. @tvalhijrah114 ... Terima kasih @mysecretleaf atas tajaan penampilan saya sbg host. Produk skincare terbaik Malaysia.. lebih cantik.. lebih selamat dan lebih berkesan.. Dan TQSM atas sokongan anda!! #pengacarazawaziyusof #penyampaiberitatv #penyampaiberita #pengacaraprofesional #talkshowhost #bualbicarasantai
#morningtalkshow #tvalhijrah114 #newsanchor #tvhost #assalamualaikum
#secretleaf #secretleafmalaysia

@assalamualaikum.tvah Edisi Khamis 30 Mei 2019..Bersempena WORLD #quranhour Bersama co host Shakila Ismail.. @tvalhijrah114 ... Terima kasih @mysecretleaf atas tajaan penampilan saya sbg host. Produk skincare terbaik Malaysia.. lebih cantik.. lebih selamat dan lebih berkesan.. Dan TQSM atas sokongan anda!! #pengacarazawaziyusof #penyampaiberitatv #penyampaiberita #pengacaraprofesional #talkshowhost #bualbicarasantai
#morningtalkshow #tvalhijrah114 #newsanchor #tvhost #assalamualaikum
#secretleaf #secretleafmalaysia
63 6 30 May, 2019

SEGERA dapatkan promo 10 Tahun Secretleaf dengan MINYAK ARGAN ORGANIK serendah RM35 sebotol! JIMAT sehingga 50% sehingga 31 Oktober!!! 😱😱😱
.
.
Dapatkan juga semua produk berasaskan Argan dari Secretleaf yang menjadi pilihan sejak 10 tahun lepas.
.
.
WOW ... rangkaian Argan terbukti khususnya untuk melembapkan kulit, melindungi dari penuaan dan pada masa yang sama menjadikan kulit lembut dan anjal! 😍
.
.
Dapatkan produk-produk di bawah ini sekarang!
.
.
❤️ Organic Argan Oil 15ml RM35 (NP RM69)
.
❤️ Organic Argan Oil 50ml RM90 (NP RM169) ❤️ Argan Gold Discovery Set RM99 (NP RM199)
.
❤️ Argan Age Defense Serum RM39 (NP RM79)
.
❤️ Argan Age Defense Day Cream SPF30 RM29 (NP RM59)
.
❤️ Argan Age Defense Night Cream RM25 (NP RM49)
.
❤️ Argan Hydrating Cleanser RM19 (NP RM39)
.
❤️ Argan Moisturizing Facial Soap RM19 (NP RM69)
.
❤️ Argan Oil Natural Conditioning Shampoo RM39 (NP RM59)
.
❤️ Argan Lush Hand & Body Cream RM25 (NP RM49.90)
.
❤️ Secretleaf Intensive Beauty Bar (Bee Venom Soap) RM 35, buy 3 FOR RM 100 (NP RM69)
.
.
Bestnya!!!! 😍😍😍
Apalagi, jom grab sekarang!
Camner nak beli?
.
🌿 Wasap nombor di bawah utk order :-
👉 016-7696057
👉 016-6626604
.
🌿 Walk-In di Showroom Secretleaf
No.39 Jalan SG 3/12,
Taman Sri Gombak,
68100 Batu Caves,
Selangor
(berhadapan Gombak Medicare Clinic)
Isnin : 9 pagi - 6 ptg
Selasa - Jumaat : 9 pagi - 7 mlm
Sabtu : 10 pagi - 7 mlm
Ahad & Cuti Umum : Tutup
.
🌿 Melalui website www.secretleaf.com.my
.
🌿 Daripada stokis/agent sah Secretleaf yang mengambil bahagian di seluruh Malaysia.
.
.
#mysecretleaf #secretleaf #arganoil #argan #minyakargan #organicarganoil #purearganoil #acne #jerawat #antiaging #antipenuaan #mua #muakl #muaselangor #healthyskin #halal #arganoilmalaysia #skinfood #skincare #makeupaddict #makeupjunkie #makeupfanatic1 #parabenfree #sulphatefree #alcoholfree

SEGERA dapatkan promo 10 Tahun Secretleaf dengan MINYAK ARGAN ORGANIK serendah RM35 sebotol! JIMAT sehingga 50% sehingga 31 Oktober!!! 😱😱😱
.
.
Dapatkan juga semua produk berasaskan Argan dari Secretleaf yang menjadi pilihan sejak 10 tahun lepas.
.
.
WOW ... rangkaian Argan terbukti khususnya untuk melembapkan kulit, melindungi dari penuaan dan pada masa yang sama menjadikan kulit lembut dan anjal! 😍
.
.
Dapatkan produk-produk di bawah ini sekarang!
.
.
❤️ Organic Argan Oil 15ml RM35 (NP RM69)
.
❤️ Organic Argan Oil 50ml RM90 (NP RM169) ❤️ Argan Gold Discovery Set RM99 (NP RM199)
.
❤️ Argan Age Defense Serum RM39 (NP RM79)
.
❤️ Argan Age Defense Day Cream SPF30 RM29 (NP RM59)
.
❤️ Argan Age Defense Night Cream RM25 (NP RM49)
.
❤️ Argan Hydrating Cleanser RM19 (NP RM39)
.
❤️ Argan Moisturizing Facial Soap RM19 (NP RM69)
.
❤️ Argan Oil Natural Conditioning Shampoo RM39 (NP RM59)
.
❤️ Argan Lush Hand & Body Cream RM25 (NP RM49.90)
.
❤️ Secretleaf Intensive Beauty Bar (Bee Venom Soap) RM 35, buy 3 FOR RM 100 (NP RM69)
.
.
Bestnya!!!! 😍😍😍
Apalagi, jom grab sekarang! 
Camner nak beli?
.
🌿 Wasap nombor di bawah utk order :-
👉 016-7696057
👉 016-6626604
.
🌿 Walk-In di Showroom Secretleaf
No.39 Jalan SG 3/12,
Taman Sri Gombak,
68100 Batu Caves,
Selangor
(berhadapan Gombak Medicare Clinic)
Isnin : 9 pagi - 6 ptg
Selasa - Jumaat : 9 pagi - 7 mlm
Sabtu : 10 pagi - 7 mlm
Ahad & Cuti Umum : Tutup
.
🌿 Melalui website www.secretleaf.com.my
.
🌿 Daripada stokis/agent sah Secretleaf yang mengambil bahagian di seluruh Malaysia.
.
.
#mysecretleaf #secretleaf #arganoil #argan #minyakargan #organicarganoil #purearganoil #acne #jerawat #antiaging #antipenuaan #mua #muakl #muaselangor #healthyskin #halal #arganoilmalaysia #skinfood #skincare #makeupaddict #makeupjunkie #makeupfanatic1 #parabenfree #sulphatefree #alcoholfree
41 2 17 October, 2019

Simply amazed by @mysecretleaf 's Pure Oil 01 Organic Argan Oil. 100% organic Argan Spinosa Kernel Oil.
.
Argan Oil contains fatty acids such as linoleic acid known for its calming and healing properties, and oleic acid that restores hydration and condition in your skin and hair.
.
I've been using Secret Leaf's Organic Argan Oil to recondition my hair and help create shine and tame my frizz for over a week now. And I am just so happy with the results. I can't believe how only a few drops can already make my hair so silky smooth and full of life.
.
Argan Oil has a total of 10 uses and I'm excited to start exploring them. So watch out for that in my next review 💕
.
🌐 https://secretleaf.com.my
.
#mysecretleaf #secretleaf #secretleafmalaysia #arganoil #purearganoil #starngage

Simply amazed by @mysecretleaf 's Pure Oil 01 Organic Argan Oil. 100% organic Argan Spinosa Kernel Oil.
.
Argan Oil contains fatty acids such as linoleic acid known for its calming and healing properties, and oleic acid that restores hydration and condition in your skin and hair.
.
I've been using Secret Leaf's Organic Argan Oil to recondition my hair and help create shine and tame my frizz for over a week now. And I am just so happy with the results. I can't believe how only a few drops can already make my hair so silky smooth and full of life.
.
Argan Oil has a total of 10 uses and I'm excited to start exploring them. So watch out for that in my next review 💕
.
🌐 https://secretleaf.com.my
.
#mysecretleaf #secretleaf #secretleafmalaysia #arganoil #purearganoil #starngage
311 39 22 March, 2019

😍MANA perginya KEDUTAN kat mata ?😍Bukan itu sahaja, malah wajah lebih glowing !!
.
.
Baru 3 minggu pakai Argan Gold Discovery Set, kedut kat mata dah tak nampak.
.
.
====PROMOSI RAYA DI BAWAH RM100 sahaja!!!!===
.
.
BUKAN seorang yang dah bagi feedback WOWW...
.
.
☑ Set ni pakai mmg best..serum dia pakai..rasa kulit wajah anjal👍🏻👍🏻 cream malam n siang pon best.. rasa lembut kulit wajah... - Kak Zie
.
.
☑ Suka pada serum argan tu selepas kita sapu cepat ja serap pada kulit wajah dan tidak melekit n selepas sapu day or night cream pun rasa sekata ja n mudah disapu" - Ira
.
.
☑ Betul2..serum argan tu best sangat..muka rasa anjal..😍😍😍- Bya
.
.
☑ Lepas tu eye bag yg kat bawah mata pon ada nampak kurang dah kantungnya..ada tegang sikit... sebelum ni pakai eye serum pon tak nampak kurang bengkak bawah mata tu..hopefully kalau pakai berterusan..boleh hilangkan masalah bawah mata akak ni..😀- Kak Zie
.
.
😍SESUAI untuk remaja sehingga wanita.
.
KEBAIKAN :
.
.
☑Melindungi kulit dari jeragat, tona tak sekata dan kusam
☑Mengekalkan keremajaan kulit
☑Mengurangkan jerawat
☑Kulit lebih cerah dengan penggunaan berterusan
.
.
👍👍FORMULA BEBAS PARABEN, SULFAT, ALKOHOL atau bahan bahaya. lulus KKM.👍
.
.
👍HARGA BIASA RM 199 (mengandungi argan hydrating cleanser 100ml, day cream spf 30 15 gram, night cream 15 gram dan argan serum 15 gram)
.
.
PROMOSI RAYA .. dengan hanya RM100, anda akan mendapat satu set Argan Discovery Set.
.
.
SAYA NAK !!!!!!
.
👍Beli skrang PROMO RM100 sepanjang Ramadan ini.
.
.
Apalagi, dapatkannya SEKARANG!!
Hubungi nombor di bawah :
.
👉 0167696057
👉 0166626604
.
✅atau layari https://secretleaf.com.my/products/argan-gold-discovery-set
.
.
#mysecretleaf #secretleaf #arganoilmalaysia #argangolddiacoveryset #argangoldset #argan #arganoil #antiaging #antipenuaan #hydrating #arganmoisturizer #moisturizer #daycream #nightcream #wrinkles #finelines #arganserum #argancleanser #skincare #skincareroutine #skinfood #glowingskin #flawless #healthyskin #wajahsihat #parabenfree #sulphatefree #alcoholfree

😍MANA perginya KEDUTAN kat mata ?😍Bukan itu sahaja, malah wajah lebih glowing !!
.
.
Baru 3 minggu pakai Argan Gold Discovery Set, kedut kat mata dah tak nampak.
.
.
====PROMOSI RAYA DI BAWAH RM100 sahaja!!!!===
.
.
BUKAN seorang yang dah bagi feedback WOWW...
.
.
☑ Set ni pakai mmg best..serum dia pakai..rasa kulit wajah anjal👍🏻👍🏻 cream malam n siang pon best.. rasa lembut kulit wajah... - Kak Zie
.
.
☑ Suka pada serum argan tu selepas kita sapu cepat ja serap pada kulit wajah dan tidak melekit n selepas sapu day or night cream pun rasa sekata ja n mudah disapu" - Ira
.
.
☑ Betul2..serum argan tu best sangat..muka rasa anjal..😍😍😍- Bya
.
.
☑ Lepas tu eye bag yg kat bawah mata pon ada nampak kurang dah kantungnya..ada tegang sikit... sebelum ni pakai eye serum pon tak nampak kurang bengkak bawah mata tu..hopefully kalau pakai berterusan..boleh hilangkan masalah bawah mata akak ni..😀- Kak Zie
.
.
😍SESUAI untuk remaja sehingga wanita.
.
KEBAIKAN :
.
.
☑Melindungi kulit dari jeragat, tona tak sekata dan kusam
☑Mengekalkan keremajaan kulit
☑Mengurangkan jerawat
☑Kulit lebih cerah dengan penggunaan berterusan
.
.
👍👍FORMULA BEBAS PARABEN, SULFAT, ALKOHOL atau bahan bahaya. lulus KKM.👍
.
.
👍HARGA BIASA RM 199 (mengandungi argan hydrating cleanser 100ml, day cream spf 30 15 gram, night cream 15 gram dan argan serum 15 gram)
.
.
PROMOSI RAYA .. dengan hanya RM100, anda akan mendapat satu set Argan Discovery Set.
.
.
SAYA NAK !!!!!!
.
👍Beli skrang PROMO RM100 sepanjang Ramadan ini.
.
.
Apalagi, dapatkannya SEKARANG!!
Hubungi nombor di bawah :
.
👉 0167696057
👉 0166626604
.
✅atau layari https://secretleaf.com.my/products/argan-gold-discovery-set
.
.
#mysecretleaf #secretleaf #arganoilmalaysia #argangolddiacoveryset #argangoldset #argan #arganoil #antiaging #antipenuaan #hydrating #arganmoisturizer #moisturizer #daycream #nightcream #wrinkles #finelines #arganserum #argancleanser #skincare #skincareroutine #skinfood #glowingskin #flawless #healthyskin #wajahsihat #parabenfree #sulphatefree #alcoholfree
64 5 23 May, 2019

thanks korgg... laga pipi ngn idola pagi td @farahanimrazak @rajasofie
my own brand shawl @whyme.hijab coming soon #eyelashyou 😍♥️ #assalamualaikum #tvalhijrah .

dapatkan #secretleaf set kombo di @secretleaf.syokselection
@secretleaf.syokselection
@secretleaf.syokselection

thanks korgg... laga pipi ngn idola pagi td @farahanimrazak @rajasofie 
my own brand shawl @whyme.hijab coming soon #eyelashyou 😍♥️ #assalamualaikum #tvalhijrah .

dapatkan #secretleaf set kombo di @secretleaf.syokselection 
@secretleaf.syokselection 
@secretleaf.syokselection
189 2 15 October, 2017

Dulu2 Mamy Sama Mama Paling Brand La Tu Avon😍😍..Lepas Tu Kerja Baru Ada Kemampuan Beli Body Shop..
Dan Paling Setia Beli Cosmetics Dari GUARDIAN & WATSON
Time Tu Belum Berani Lagi Mau Masuk MAC😰 Tinguk2 Saja Dari Jauh👀...Kali Sabah Pun Belum Ada Lagi SEPHORA.. Untung La KakaQ Kecik2 Lagi Suda Merasa Makeup Brand International..😘😘 Tapi Sebenarnya Kita Harus Bangga,Bersyukur Dan Berterima Kasih Dengan FOUNDER2 Sebab Menghasilkan Cosmetics BRAND MALAYSIA Yang Setanding Dengan Luar Negara👏👏👏👏👏 Dengan Adanya Produk2 Tempatan Ni Kami Dari Seorang Suri Rumah & Bekas Penjual HP Boleh Buat Duit Lebih💵💵 Dan Boleh Bantu FAMILY...😍😘😘😘 Sekian.....😄😄😄😄 #nrcosmetic #vevious #trulooksmalaysia #fame #ridzskin #obsess #amoura #alysa #ferrarossabeauty #drxshazreeyanashukri #nisatouch #faces #iflawlessminyakarganemas #pipipink #syokcosmetics #totallycleans #nhlashes #3dsablashes #1mm #cpg #alhaalfacosmetics #merve #hermosa #orysense #norafurla #secretleaf #luvqis #mirelle #ibawal #scarfbucks

Dulu2 Mamy Sama Mama Paling Brand La Tu Avon😍😍..Lepas Tu Kerja Baru Ada Kemampuan Beli Body Shop..
Dan Paling Setia Beli Cosmetics Dari GUARDIAN & WATSON
Time Tu Belum Berani Lagi Mau Masuk MAC😰 Tinguk2 Saja Dari Jauh👀...Kali Sabah Pun Belum Ada Lagi SEPHORA.. Untung La KakaQ Kecik2 Lagi Suda Merasa Makeup Brand International..😘😘 Tapi Sebenarnya Kita Harus Bangga,Bersyukur Dan Berterima Kasih Dengan FOUNDER2 Sebab Menghasilkan Cosmetics BRAND MALAYSIA Yang Setanding Dengan Luar Negara👏👏👏👏👏 Dengan Adanya Produk2 Tempatan Ni Kami Dari Seorang Suri Rumah & Bekas Penjual HP Boleh Buat Duit Lebih💵💵 Dan Boleh Bantu FAMILY...😍😘😘😘 Sekian.....😄😄😄😄 #nrcosmetic #vevious #trulooksmalaysia #fame #ridzskin #obsess #amoura #alysa #ferrarossabeauty #drxshazreeyanashukri #nisatouch #faces #iflawlessminyakarganemas #pipipink #syokcosmetics #totallycleans #nhlashes  #3dsablashes  #1mm #cpg #alhaalfacosmetics #merve #hermosa #orysense #norafurla #secretleaf #luvqis #mirelle #ibawal #scarfbucks
112 3 26 February, 2018

@mysecretleaf 's Secret Leaf Pure Oil Series 01 Organic Argan Oil 100% Pure & Organic from Fernels of the Argan Tree.
So as you may have seen from my last post Secret Leaf's Argan Oil really delivered to making my hair shine and taming my frizz.
The amazing thing is, Argan Oil has a lot of other uses in your daily life other than the ones I've mentioned before for your hair care.

Face moisturizer

After washing your face, massage a few drops of Argan Oil onto your skin and neck. And it being a dry oil, it won't end up feeling greasy because it easily gets absorbed by the skin.

Hydrating toner

Just add a few drops of Argan Oil to your facial toner. To achieve hydration and tone your skin at the same time.

Rejuvenating & brightening face mask

A few drops of argan oil to your face mask. Apply face mask on a clean, dry face and let it sit for at least 10 minutes. Then finally, rinse of with warm water

Exfoliating lip scrub and moisturizer

A few drops of argan oil, vanilla extract and mix with fine brown sugar has a healing effect to smoothen and moisturize your lips.

Face glow

My personal favorite, a drop of argan oil to your foundation, bronzer or tinted moisturizer to achieve a luminous glow. Perfect for night out looks.

Cuticle and heel softener

To soften, moisturize and promote nail growth, massage a few drops over your nail beds. Apply on feet, cover with socks, leave on overnight, and wake up to a baby skin set of feet.

Body and bath oil

Apply directly onto your skin or into the bath or body lotion. It has the ability to reduce stretch marks on your pregnant bellies.

I'm really happy to have the opportunity to use Argan Oil in my daily routine because I feel like it takes care of a lot of my skin care issues. It's crazy how one product can do so much and you really get the value for your money. 🌐 https://secretleaf.com.my 📦 https://secretleaf.com.my/products/pure-oil-series-01-organic-argan-oil-50-ml#

#arganoil #secretleaf #secretleafmalaysia #mysecretleaf #starngage

@mysecretleaf 's Secret Leaf Pure Oil Series 01 Organic Argan Oil 100% Pure & Organic from Fernels of the Argan Tree.
So as you may have seen from my last post Secret Leaf's Argan Oil really delivered to making my hair shine and taming my frizz.
The amazing thing is, Argan Oil has a lot of other uses in your daily life other than the ones I've mentioned before for your hair care.

Face moisturizer

After washing your face, massage a few drops of Argan Oil onto your skin and neck. And it being a dry oil, it won't end up feeling greasy because it easily gets absorbed by the skin.

Hydrating toner

Just add a few drops of Argan Oil to your facial toner. To achieve hydration and tone your skin at the same time.

Rejuvenating & brightening face mask

A few drops of argan oil to your face mask. Apply face mask on a clean, dry face and let it sit for at least 10 minutes. Then finally, rinse of with warm water

Exfoliating lip scrub and moisturizer

A few drops of argan oil, vanilla extract and mix with fine brown sugar has a healing effect to smoothen and moisturize your lips.

Face glow

My personal favorite, a drop of argan oil to your foundation, bronzer or tinted moisturizer to achieve a luminous glow. Perfect for night out looks.

Cuticle and heel softener

To soften, moisturize and promote nail growth, massage a few drops over your nail beds. Apply on feet, cover with socks, leave on overnight, and wake up to a baby skin set of feet.

Body and bath oil

Apply directly onto your skin or into the bath or body lotion. It has the ability to reduce stretch marks on your pregnant bellies.

I'm really happy to have the opportunity to use Argan Oil in my daily routine because I feel like it takes care of a lot of my skin care issues. It's crazy how one product can do so much and you really get the value for your money. 🌐 https://secretleaf.com.my 📦 https://secretleaf.com.my/products/pure-oil-series-01-organic-argan-oil-50-ml#

#arganoil #secretleaf #secretleafmalaysia  #mysecretleaf #starngage
353 5 31 March, 2019