#sedapminum Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sedapminum and here's what we found interesting.

Inside 25 Posts

Time between posts:
2157 hours
Average like
10.6
Average comment
1
Posts with video
1/25
Posts with photo
24/25

Hashtag Popularity

Teh Tarik Susu Kambing Ada dijual disini.. #minumsedap #sedapminum #tehtariksusukambing #tehtarikspecial
0 0 19 July, 2019
@jennyraynold769 Profile picture

@jennyraynold769

Penampang

Penyejuk tekak.
Cordial Orange Ais.
#panascuaca
#sedapminum

Penyejuk tekak.
Cordial Orange Ais.
#panascuaca
#sedapminum
8 0 17 February, 2019
@dalilafz Profile picture

@dalilafz

Lemon ginger honey. Refreshing!
#sedapminum #lemongingerhoney #refreshingdrink

Lemon ginger honey. Refreshing!
#sedapminum #lemongingerhoney #refreshingdrink
5 0 6 January, 2019
@norshamsaid60 Profile picture

@norshamsaid60

Bizbox KKB

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB
Lot 4
11am-10pm

Khamis 4/10/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum
#oderdatangambekjaplagi

untuk tempahan
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB 
Lot 4
11am-10pm

Khamis 4/10/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum
#oderdatangambekjaplagi

untuk tempahan 
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb
3 0 3 October, 2018
@norshamsaid60 Profile picture

@norshamsaid60

Bizbox KKB

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB
Lot 4
11am-10pm

Rabu 3/10/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum
#oderdatangambekjaplagi

untuk tempahan
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB 
Lot 4
11am-10pm

Rabu 3/10/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum
#oderdatangambekjaplagi

untuk tempahan 
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb
5 0 3 October, 2018
@norshamsaid60 Profile picture

@norshamsaid60

Bizbox KKB

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB
Lot 4
11am-10pm

Selasa 2/10/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum
#oderdatangambekjaplagi

untuk tempahan
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB 
Lot 4
11am-10pm

Selasa 2/10/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum
#oderdatangambekjaplagi

untuk tempahan 
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb
6 0 1 October, 2018
@norshamsaid60 Profile picture

@norshamsaid60

Bizbox KKB

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB
Lot 4
11am-10pm

Isnin 1/10/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum
#oderdatangambekjaplagi

untuk tempahan
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB 
Lot 4
11am-10pm

Isnin 1/10/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum
#oderdatangambekjaplagi

untuk tempahan 
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb
4 0 30 September, 2018
@norshamsaid60 Profile picture

@norshamsaid60

Bizbox KKB

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB
Lot 4
11am-10pm

Salam Jumaat yang barokah
28/9/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum
#oderdatangambekjaplagi

untuk tempahan
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

Maaf tiada penghantaran buat masa ini.

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB 
Lot 4
11am-10pm

Salam Jumaat yang barokah
28/9/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum
#oderdatangambekjaplagi

untuk tempahan 
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

Maaf tiada penghantaran buat masa ini.

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb
4 0 28 September, 2018
@norshamsaid60 Profile picture

@norshamsaid60

Bizbox KKB

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB
Lot 4
11am-10pm

Khamis 27/9/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum

untuk tempahan
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb

Dani's Recipe Kkb
Bizbox KKB 
Lot 4
11am-10pm

Khamis 27/9/2018
Assalamu'alaikum
Salam sejahtera

Jom #makansini
#sedapfood
#sedapminum

untuk tempahan 
www.wasap.my/60122193294/danisrecipekkb_order

#danisrecipe #kualakububharu #huluselangor #MARAHULUSELANGOR #smartTrak #MDHS #MARA #bizboxkkb
10 0 27 September, 2018
@thebeautygallery_kakcma Profile picture

@thebeautygallery_kakcma

TAHUKAH ANDA, DALAM SUSU KAMBING ADANYA 'KALSIUM' SANGAT BAIK UNTUK PERTUMBUHAN KANAK2.... Susu kambing merupakan salah satu daripada pelbagai jenis makanan yang menjadi sunah Rasulullah. Sesungguhnya ia mempunyai banyak khasiat dan manfaat.
.
Antara manfaat utamanya ialah menguatkan tulang. Seperti yang ramai ketahui produk tenusu termasuk susu kambing memang kaya dengan kalsium. .
Itulah faktor utama kanak-kanak digalakkan untuk minum susu untuk memastikan ketumpatan tulang berada di tahap paling optimum agar tiada risiko osteoporosis di usia tua.
.
Apabila mengamalkan meminum susu kambing secara teratur dan berterusan, ia dapat memastikan tubuh si kecil menyerap kalsium dengan stabil. Dengan yang demikian, tulang akan sentiasa kuat dan sihat.

Penyelidikan juga mendapati bahawa kandungan protein dalam susu kambing adalah hampir serupa dengan protein yang terdapat dalam susu ibu. Ini bererti tubuh manusia lebih cenderung menerima susu kambing, terutamanya kerana susu kambing boleh dicerna dengan lebih baik.

Please Like komen & share jika bermanfaat.
Berminat nak oder blh DM @ whatsap 0137443371 👉Www.wasap.my/60137443371/susu

Thanks All😋😍😊🤗 #thebeautygallery_kakcma
#agentRrayyanJohor
#agentSusuKambing
#SusuKambingRrayyanJohor
#SusuKambingSedap
#khasiatSusuKambing
#pemebekalKalsiumdanzatbesiyangbagus

TAHUKAH ANDA, DALAM SUSU KAMBING ADANYA 'KALSIUM' SANGAT BAIK UNTUK PERTUMBUHAN KANAK2.... Susu kambing merupakan salah satu daripada pelbagai jenis makanan yang menjadi sunah Rasulullah. Sesungguhnya ia mempunyai banyak khasiat dan manfaat.
.
Antara manfaat utamanya ialah menguatkan tulang. Seperti yang ramai ketahui produk tenusu termasuk susu kambing memang kaya dengan kalsium. .
Itulah faktor utama kanak-kanak digalakkan untuk minum susu untuk memastikan ketumpatan tulang berada di tahap paling optimum agar tiada risiko osteoporosis di usia tua.
.
Apabila mengamalkan meminum susu kambing secara teratur dan berterusan, ia dapat memastikan tubuh si kecil menyerap kalsium dengan stabil. Dengan yang demikian, tulang akan sentiasa kuat dan sihat.

Penyelidikan juga mendapati bahawa kandungan protein dalam susu kambing adalah hampir serupa dengan protein yang terdapat dalam susu ibu. Ini bererti tubuh manusia lebih cenderung menerima susu kambing, terutamanya kerana susu kambing boleh dicerna dengan lebih baik.

Please Like komen & share jika bermanfaat.
Berminat nak oder blh DM @ whatsap 0137443371 👉Www.wasap.my/60137443371/susu

Thanks All😋😍😊🤗 #thebeautygallery_kakcma
#agentRrayyanJohor
#agentSusuKambing
#SusuKambingRrayyanJohor
#SusuKambingSedap
#khasiatSusuKambing
#pemebekalKalsiumdanzatbesiyangbagus
6 2 27 August, 2018
It's Dark Latte.. in da house.. #minumsedap #sedapminum #nescafe #darklatte #coffeetime #latte #awesome #coffee
21 4 19 February, 2018
@mar_setkesuburan Profile picture

@mar_setkesuburan

SENANG LAWAS. BADAN RASA RINGAN JE.
.
.
"Alhamdulillah senang lawas pg2 setiap hari and best nyew..😍😂 badan angin penat rasa ringan je.
Berat tak timbang tapi bab peha tu mmg terasa kurang sbb seluar xmuat jadi muat.
TQ ifugure 😘😘 " - Waidah, KL
.
.
LULUS KKM..!
JAMIN SEDAP diminum..! Tak pahit, rasa anggur manis2 je..
Kesan boleh dapat dalam 24 JAM selepas minum. Akan ada rasa nak buang air besar dan sangatlah lancar. Tak terseksa tau, NO SEMBELIT! hehe
-------------------------------
P/s: HARGA SPECIAL❗️TERHAD kepada 10 orang PERTAMA
.
.
Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216
.
Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216
.
Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216 .
Mar
Consultant TRB
.
#iFigure #lawas. #cuciUsus #sembelit #buasir #buangAngin #slim #kurus #sedapMinum #TrbMarketing

SENANG LAWAS. BADAN RASA RINGAN JE.
.
.
"Alhamdulillah senang lawas pg2 setiap hari and best nyew..😍😂 badan angin penat rasa ringan je.
Berat tak timbang tapi bab peha tu mmg terasa kurang sbb seluar xmuat jadi muat.
TQ ifugure 😘😘 " - Waidah, KL
.
.
LULUS KKM..!
JAMIN SEDAP diminum..! Tak pahit, rasa anggur manis2 je..
Kesan boleh dapat dalam 24 JAM selepas minum. Akan ada rasa nak buang air besar dan sangatlah lancar. Tak terseksa tau, NO SEMBELIT! hehe
-------------------------------
P/s: HARGA SPECIAL❗️TERHAD kepada 10 orang PERTAMA
.
.
Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216
.
Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216
.
Whatsapp sekarang < IFigure Trial > ke 0128196216 .
Mar
Consultant TRB
.
#iFigure #lawas. #cuciUsus #sembelit #buasir #buangAngin #slim #kurus #sedapMinum #TrbMarketing
4 0 8 May, 2017
@i.figure_hq Profile picture

@i.figure_hq

"Alhamdulillah senang lawas pg2 setiap hari and best nyew..😍😂 badan angin penat rasa ringan je.
Berat tak timbang tapi bab peha tu mmg terasa kurang sbb seluar xmuat jadi muat.
TQ ifugure 😘😘 " - Waidah, KL
.
.
#iFigure #lawas. #cuciUsus #sembelit #buasir #buangAngin #slim #kurus #sedapMinum #TrbMarketing

"Alhamdulillah senang lawas pg2 setiap hari and best nyew..😍😂 badan angin penat rasa ringan je.
Berat tak timbang tapi bab peha tu mmg terasa kurang sbb seluar xmuat jadi muat.
TQ ifugure 😘😘 " - Waidah, KL
.
.
#iFigure #lawas. #cuciUsus #sembelit #buasir #buangAngin #slim #kurus #sedapMinum #TrbMarketing
13 0 7 May, 2017
@nadiahassanadli Profile picture

@nadiahassanadli

Promosi malaysia raya !!!
Jom whatsapp nad terus 0136517475
#sayapilihMOMMA
#senangbancuh #sedapminum

Promosi malaysia raya !!!
Jom whatsapp nad terus 0136517475
#sayapilihMOMMA
#senangbancuh#sedapminum
4 1 15 September, 2016
@nadiahassanadli Profile picture

@nadiahassanadli

Nak CANTIK nak SIHAT nak BERTENAGA nak BIJAK jom minum susu MOMMA

Nak cube jom whatsapp nad 0136517475

#sayapilihMOMMA
#senangbancuh
#sedapminum

Nak CANTIK nak SIHAT nak BERTENAGA nak BIJAK jom minum susu MOMMA

Nak cube jom whatsapp nad 0136517475

#sayapilihMOMMA
#senangbancuh
#sedapminum
1 0 8 September, 2016
@nadiahassanadli Profile picture

@nadiahassanadli

Susu MILKBOOSTER pilihan 9 dari 10
#sayapilihMOMMA
#senangbancuh
#sedapminum

Susu MILKBOOSTER pilihan 9 dari 10
#sayapilihMOMMA
#senangbancuh 
#sedapminum
4 2 7 September, 2016
@maizura.skutermerah Profile picture

@maizura.skutermerah

Alhamdulillah..setelah tertangguh 2 hr , akhirnya dpt antar #tamarcocoa ni kat regular customer..customer beli utk anak2 buat sendiri dan minum sebagai alas perut sebelum ke sekolah sesi petang.

#tamarcocoa #sedapminum #takperlutambahsusu #mai_skutermerah #alhadadmarketing
Sesiapan yg nak jugak boleh whatsapp 0132550217.

Alhamdulillah..setelah tertangguh 2 hr , akhirnya dpt antar #tamarcocoa ni kat regular customer..customer beli utk anak2 buat sendiri dan minum sebagai alas perut sebelum ke sekolah sesi petang.

#tamarcocoa #sedapminum #takperlutambahsusu #mai_skutermerah #alhadadmarketing 
Sesiapan yg nak jugak boleh whatsapp 0132550217.
0 0 1 April, 2016
@jus_cherah_ayyu Profile picture

@jus_cherah_ayyu

Senang je nk consume #juscherahayyu ni..hanya koyakkan sachet dan trus slurrppppp mcm tu shj mcm hakak ni 😘😘😘 Tak perlu nak bancuh2.. .
1 box 12sachet
.
@Regrann from @larismaniss69 - #Repost @brilianica_aqu with @repostapp.
・・・
Morning semua #juscherahayyu produk collagen boleh diminum juga untk ibu menyusu n mengandung malahan baik untuk manfaatnya untuk baby bila ibu menyusu yang meminumnya dibuat dari bahan2 pilihan pelbagai berry n collagen ,epal,delima dan gabungan bahan2 terpilih lainya. Pengambilan jus cherah ayyu secara berterusan membantu kulit tubuh n wajah lebih cerah ,licin ,halus n berseri disamping membantu mengekalkan kecergasan.tq .
#kulitcerah #berseri #putihgebu #juscherahayyu #jus_cherah_ayyu #sedapminum #putihcerah #putihcepat #putihcollagen #collagenmurah #collagenmurahmalaysia jom order ngan kita boleh COD +60175580705 #Regrann .
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah
#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw
#putihajaibbyrcw

Senang je nk consume #juscherahayyu ni..hanya koyakkan sachet dan trus slurrppppp mcm tu shj mcm hakak ni 😘😘😘 Tak perlu nak bancuh2.. .
1 box 12sachet
.
@Regrann from @larismaniss69 -  #Repost @brilianica_aqu with @repostapp.
・・・
Morning semua #juscherahayyu produk collagen boleh diminum juga untk ibu menyusu n mengandung malahan baik untuk manfaatnya untuk baby bila ibu menyusu yang meminumnya  dibuat dari bahan2 pilihan pelbagai berry n collagen ,epal,delima dan gabungan bahan2 terpilih lainya. Pengambilan jus cherah ayyu secara berterusan membantu kulit tubuh n wajah lebih cerah ,licin ,halus n berseri disamping membantu mengekalkan kecergasan.tq .
#kulitcerah #berseri #putihgebu #juscherahayyu #jus_cherah_ayyu #sedapminum #putihcerah #putihcepat #putihcollagen #collagenmurah #collagenmurahmalaysia jom order ngan kita boleh COD +60175580705 #Regrann .
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri 
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita 
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah 
#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw
#putihajaibbyrcw
29 12 13 March, 2016
@memwatches_my Profile picture

@memwatches_my

Kopi.Teh.Milo

Mana satu korang suka???
Bak mai secawan kopi pak belalang..bagi cerah skit mata nie.. Layannn... Whatsapp :
013-2407220

#ngopi
#ngeteh
#sedapminum
#thorizkistudio
#MEMWatches
#counterclockwise
#positive
#Leatherstrap
#localbrand
#lokalah
#onlineshopping
#selawatperdana
#malaysianmade

Kopi.Teh.Milo

Mana satu korang suka???
Bak mai secawan kopi pak belalang..bagi cerah skit mata nie.. Layannn... Whatsapp :
013-2407220

#ngopi
#ngeteh
#sedapminum
#thorizkistudio 
#MEMWatches 
#counterclockwise 
#positive 
#Leatherstrap 
#localbrand 
#lokalah 
#onlineshopping 
#selawatperdana
#malaysianmade
15 0 14 May, 2015
Breakfast. #hujanlebat #sedapminum #milopanas
12 0 22 August, 2013

Top #sedapminum posts

@apom.my Profile picture

@apom.my

Buka puasa with one ice cold Mango Nora Danish 😂
via: @lawak.boring
.
.
.
#onlyinmalaysia #malaysia #ramadan #bukapuasa #noradanish #kreatif #sedapminum

Buka puasa with one ice cold Mango Nora Danish 😂
via: @lawak.boring
.
.
.
#onlyinmalaysia #malaysia #ramadan #bukapuasa #noradanish #kreatif #sedapminum
53 2 5 June, 2017
@jamuratumalaya.deeya Profile picture

@jamuratumalaya.deeya

Sedap ye sis, dua scoop boleh tak? .
😍 Minum satu scoop 150ml air sejuk atau suam sudah memadai.

Memang rasa nya sedap . Cukup satu scoop🤣

Esok esok satu scoop lagi ye.

Sedap ye sis, dua scoop boleh tak? .
😍 Minum satu scoop 150ml air sejuk atau suam sudah memadai.

Memang rasa nya sedap . Cukup satu scoop🤣

Esok esok satu scoop lagi ye.
4 2 23 July, 2019
Refill ...slurrpp #mineralcoffee panas dikala hujan lebat 😉😉😍😍 #sedapminum #minumansihat #kopigarambuluh #family #zuliyatishop #zuliyatidotcom #zuliyatilatifi
8 0 17 January, 2016
@dewimarlina123 Profile picture

@dewimarlina123

_____________☕️_______________☕️___________☕️_______________☕️_________________☕️___________________☕️ #coffetime #break #sedapminum #joincoffe #food #foodporn #foodphotography #drinks #instagram #instafood #instadrink #dewimarlina123 #muslimah #hijap #kl

_____________☕️_______________☕️___________☕️_______________☕️_________________☕️___________________☕️ #coffetime #break #sedapminum #joincoffe #food #foodporn #foodphotography #drinks #instagram #instafood #instadrink #dewimarlina123 #muslimah #hijap #kl
21 1 27 February, 2016
@keharuman_scarf Profile picture

@keharuman_scarf

Bunga Rozen.. depan tangga rumah sahaja.. petik2 dibuat air rozen.. masak, letakkan gula secukup rasa.. sudah masak.. buat ais rozen.. #airbatu #timepanas #sedapminum @bawalmaira_rm14 #maira #cotton view ig @bawalmaira_rm14 ♡♥♡♥♡♥

Bunga Rozen.. depan tangga rumah sahaja.. petik2 dibuat air rozen.. masak, letakkan gula secukup rasa.. sudah masak.. buat ais rozen.. #airbatu #timepanas #sedapminum @bawalmaira_rm14 #maira #cotton view ig @bawalmaira_rm14 ♡♥♡♥♡♥
85 3 31 August, 2014
@fafa_beautyshoppe Profile picture

@fafa_beautyshoppe

Milk Booster!!! 🍼🍼🍼🍼
Susu badan meriah setelaah amalkan #WHITEGLOW 🌸WHITEGLOW merupakan sejenis minuman kopi pracampuran yg d dtgkan khas dgn perisa  CAPPUCCINO mix VANILLA dan yg terbaru COKLAT yg sgt lazak👍🔥🔥☕whiteglow juga merupakan minuman untuk kesihatan dalaman dan luaran👍💪😍 📣📣📣Mana2 yang nak cantik gebu gebas atau yang berhasrat nak turunkan berat badan memang sesuai ambil whiteglow ☕ 🌸Antara bahan² terpilih yg terkandung dalam whiteglow⤵⤵⤵
✔ Ekstrak Kopi Arabica
✔Astaxanthin
✔ Collagen
✔Vitamin C
✔Tomato
✔ Bird Nest
✔ Kurma
✔ Zaitun
✔ Q10
✔L-Carnatine
✔Garcinia Combogia
✔Grape
✔ Krimer Bukan Tenusu

Whiteglow juga byk KELEBIHAN
Antaranya😍
🎀 Awet Muda
🎀 Kurangkan Toksin Dalam Badan
🎀 Mencegah Kanser
🎀Sumber Tenaga
🎀Sesuai Untuk Lelaki Dan Wanita
🎀 Ibu Hamil Sesuai Untuk Kandungan 6 Bulan Keatas
🎀Mencerahkan Seluruh Badan
🎀 Pudarkan Parut Dan Jerawat
🎀 Cegah Risiko Diabetis
🎀 Mengurangkan Kolestrol
🎀 Mengurangkan Berat Badan
🎀 Meningkatkan Reproduksi Sel Tubuh
🎀 Memperbanyakkan Susu Badan Ibu
🎀 Mengetat Miss V

Whatsapp fafa 0122827875

#iminumicantik
#vanillacappuccino
#coklat #milkbooster #ramping #kurus #cantik #sedapminum #1001khasiat #instashop #insta #onlineshop #igshops

Milk Booster!!! 🍼🍼🍼🍼
Susu badan meriah setelaah amalkan #WHITEGLOW 🌸WHITEGLOW merupakan sejenis minuman kopi pracampuran yg d dtgkan khas dgn perisa  CAPPUCCINO mix VANILLA dan yg terbaru COKLAT yg sgt lazak👍🔥🔥☕whiteglow juga merupakan minuman untuk kesihatan dalaman dan luaran👍💪😍 📣📣📣Mana2 yang nak cantik gebu gebas atau yang berhasrat nak turunkan berat badan memang sesuai ambil whiteglow ☕ 🌸Antara bahan² terpilih yg terkandung dalam whiteglow⤵⤵⤵
✔ Ekstrak Kopi Arabica
✔Astaxanthin
✔ Collagen
✔Vitamin C
✔Tomato
✔ Bird Nest
✔ Kurma
✔ Zaitun
✔ Q10
✔L-Carnatine
✔Garcinia Combogia
✔Grape
✔ Krimer Bukan Tenusu

Whiteglow juga byk KELEBIHAN 
Antaranya😍
🎀 Awet Muda
🎀 Kurangkan Toksin Dalam Badan
🎀 Mencegah Kanser
🎀Sumber Tenaga
🎀Sesuai Untuk Lelaki Dan Wanita
🎀 Ibu Hamil Sesuai Untuk Kandungan 6 Bulan Keatas
🎀Mencerahkan Seluruh Badan
🎀 Pudarkan Parut Dan Jerawat
🎀 Cegah Risiko Diabetis
🎀 Mengurangkan Kolestrol
🎀 Mengurangkan Berat Badan
🎀 Meningkatkan Reproduksi Sel Tubuh
🎀 Memperbanyakkan Susu Badan Ibu
🎀 Mengetat Miss V

Whatsapp fafa 0122827875

#iminumicantik
#vanillacappuccino
#coklat #milkbooster #ramping #kurus #cantik #sedapminum #1001khasiat #instashop #insta #onlineshop #igshops
6 0 21 February, 2018
@hasjffr_ Profile picture

@hasjffr_

Kampong Sungai Ular, Pahang, Malaysia

Betul ke chocburnz ialah minuman kesihatan yg mampu menurunkan berat badan ?? .
.
YA !! Ini kerana chocburnz mengandungi .
.💟 Grape Seed - yang membantu tenaga tambahan harian anda, -membantu mengurangkan kolestrol -mencegah tekanan darah tinggi
.
.
.💟 White Kidney Bean - membantu melegakan masalah sembelit
-mengurangkan risiko serangan jantung
-memudahkan pencernaan .
.
.💟 Garcinia Cambogia -membantu meningkatkan metabolisma - mengawal selera makan .
.
.💟 Stevia Extract - sifar kalori pemanis
-mengawal tahap gula
-mengawal tekanan darah .

#chocburnzbyfyysho #chocburnzgoals #chocburnz #chocburnzjerantut #chocburnzlipis #chocburnzpahang #chocburnzbyhas #chocburnzfeedback #chocolate #perisacoklat #sedapminum #sihat #letskurus #nakjadiagent #nakkurus #viral #produkviral #sayadahsihat #sayadahkurus #sayanakcantik #kkmapproved

Betul ke chocburnz ialah minuman kesihatan yg mampu menurunkan berat badan ?? .
.
YA !! Ini kerana chocburnz mengandungi .
.💟 Grape Seed - yang membantu tenaga tambahan harian anda, -membantu mengurangkan kolestrol -mencegah tekanan darah tinggi
.
.
.💟 White Kidney Bean - membantu melegakan masalah sembelit
-mengurangkan risiko serangan jantung
-memudahkan pencernaan .
.
.💟 Garcinia Cambogia -membantu meningkatkan metabolisma - mengawal selera makan .
.
.💟 Stevia Extract - sifar kalori pemanis
-mengawal tahap gula
-mengawal tekanan darah .

#chocburnzbyfyysho #chocburnzgoals #chocburnz #chocburnzjerantut #chocburnzlipis #chocburnzpahang #chocburnzbyhas #chocburnzfeedback #chocolate #perisacoklat #sedapminum #sihat #letskurus #nakjadiagent #nakkurus #viral #produkviral #sayadahsihat #sayadahkurus #sayanakcantik #kkmapproved
17 0 4 November, 2018
@watieyramly Profile picture

@watieyramly

SKKM 😍😍😍
🌱🌱Raya edition 🌱🌱 KELEBIHAN SKKM🍼🐐
🍼Mencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan Melembutkan Kulit
🍼Membuat Kulit Menjadi Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit Kering ,Berminyak & Sensitif
🍼Dapat Membantu Menghilangkan Sel-sel Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit Gastrik
🍼Dapat Membantu Masalah Sengugut Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam Pembentukkan Tulang & Gigi
🍼Kaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
🍼Baik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu Hamil
🍼Sesuai Untuk Seisi Keluarga

Untuk belian terus whssp yer 0145217867

#syjualmurah2 #susukambingkurmamadu #skkmbywawairfan #terengganu #setiu #takhamis #sedapminum #kulitcantik #berkhasiat #igreview #shoppingmalaysia #igshop #igshopmurah #cantikraya

SKKM 😍😍😍
🌱🌱Raya edition 🌱🌱 KELEBIHAN SKKM🍼🐐
🍼Mencerahkan Kulit
🐐Melembapkan Dan  Melembutkan Kulit
🍼Membuat Kulit Menjadi  Lebih Anjal
🐐Sesuai Untuk Kulit  Kering ,Berminyak &  Sensitif
🍼Dapat Membantu  Menghilangkan Sel-sel  Kulit Mati
🐐Merawat Penyakit  Gastrik
🍼Dapat Membantu  Masalah Sengugut  Ketika Datang Bulan
🐐Membantu Dalam  Pembentukkan Tulang & Gigi
🍼Kaya Dengan Protein
🐐Memulihkan Tenaga
🍼Baik Untuk Kesihatan
🐐Sesuai Untuk Ibu Hamil
🍼Sesuai Untuk Seisi  Keluarga

Untuk belian terus whssp yer 0145217867

#syjualmurah2 #susukambingkurmamadu #skkmbywawairfan #terengganu #setiu #takhamis #sedapminum #kulitcantik #berkhasiat #igreview #shoppingmalaysia #igshop #igshopmurah #cantikraya
11 0 24 May, 2018