#segakberseragam Instagram Photos & Videos

segakberseragam - 19.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #segakberseragam and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
31 minutes
Average like
98
Average comment
1.4
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Exam last✍️ 22112019 nk balik johor dah🤗
#segakberseragam #kerjayaberseragam #tenteradarat

Exam last✍️ 22112019 nk balik johor dah🤗
#segakberseragam#kerjayaberseragam#tenteradarat
8 0 9 minutes ago

🔥INGRESO GAME GEAR ORIGINAL JAPON EN CAJA 🔥
🌐Precios En Efectivo
💵 / Tarjetas 💳 10% más mercado pago
CONSULTAS POR MENSAJE PRIVADO!
#gamegearnz #sega #gamegear #retrovideojuegos #retro #retrogamer #segakberseragam

🔥INGRESO GAME GEAR ORIGINAL JAPON EN CAJA 🔥
🌐Precios En Efectivo
💵 / Tarjetas 💳 10% más mercado pago
CONSULTAS POR MENSAJE PRIVADO!
#gamegearnz #sega #gamegear #retrovideojuegos  #retro #retrogamer #segakberseragam
36 0 5 hours ago

Nampak tak kesungguhan kita 🙈 nak terangkan pasal kelebihan mary kay nie. .
Aduh malu pulak bila team snap pic nie 🤭.
.
Tapi nak share jugak ☺️ sebab dalam mary kay tak kira la besar mana pun level dalam mary kay kalau kau tak buat kerja . .
Jatuh ke bawah jugak. Sebab mary kay bukan MLM pun. Sama-smaa buat kerja 😁😁.
#sideincome #MaryKayBeautyConsultant #marykaykotabharukelantan #marykaybuatduit #cantikbersama #segakberseragam #skincaremarykay #SkinAnalysis #freetesting #freeconsultation #marykaykubangkerian #marykaytiong

Nampak tak kesungguhan kita 🙈 nak terangkan pasal kelebihan mary kay nie. .
Aduh malu pulak bila team snap pic nie 🤭.
.
Tapi nak share jugak ☺️ sebab dalam mary kay tak kira la besar mana pun level dalam mary kay kalau kau tak buat kerja . .
Jatuh ke bawah jugak. Sebab mary kay bukan MLM pun. Sama-smaa buat kerja 😁😁.
#sideincome #MaryKayBeautyConsultant #marykaykotabharukelantan #marykaybuatduit #cantikbersama #segakberseragam #skincaremarykay #SkinAnalysis #freetesting #freeconsultation #marykaykubangkerian #marykaytiong
2 0 6 hours ago

Pacaragam2 yang ada di Malaysia kita🇲🇾💪..sayangi Malaysia ku🇲🇾

Pacaragam2 yang ada di Malaysia kita🇲🇾💪..sayangi Malaysia ku🇲🇾
64 1 8 hours ago

Bukan senang nak senang, bukan susah nak susah.

Bukan senang nak senang, bukan susah nak susah.
39 1 9 hours ago

KESMAR 2019
#MCG3K
#WILSEL
#APMM
⚓🚤❤🌹🌹
#kerjayaberseragam
#segakberseragam

KESMAR 2019
#MCG3K
#WILSEL
#APMM
⚓🚤❤🌹🌹
#kerjayaberseragam 
#segakberseragam
14 0 9 hours ago

Saya masuk Tingkatan 1 pada tahun 2007.
Hari ini anak yg lahir pada tahun tersebut pula mendaftar masuk Tingkatan 1 dan saya sudah jadi guru.
Masa berlalu.
Sedarlah, saya semakin TUA.
.
.
.
.
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku #wataniah

Saya masuk Tingkatan 1 pada tahun 2007.
Hari ini anak yg lahir pada tahun tersebut pula mendaftar masuk Tingkatan 1 dan saya sudah jadi guru.
Masa berlalu.
Sedarlah, saya semakin TUA.
.
.
.
.
#kerjayaberseragam #segakberseragam #angkatantenteramalaysia #army #armylife #tentera #berseragam #atm #komando #paskal #paskau #kerjayakita #tdm #tldm #tudm #pdrm #bomba #jururawat #polis #jpj #cikgu #malaysia #merdeka2019 #maritim #tanahairku #imigresen #SayangiMalaysiaku #wataniah
488 3 10 hours ago

Terima kasih mak sbb mendidik anak mu. Walaupun tak berapa nak berjaya mcm org lain, tapi sekurang2nya anakmu tak jadi kutu sampah masyarakat👍🏼 #segakberseragam #kerjaya_berseragam

Terima kasih mak sbb mendidik anak mu. Walaupun tak berapa nak berjaya mcm org lain, tapi sekurang2nya anakmu tak jadi kutu sampah masyarakat👍🏼 #segakberseragam #kerjaya_berseragam
186 0 10 hours ago

"The school was not the end; it was rather the instrumental means for improving the way of life." - St. John Bosco

"The school was not the end; it was rather the instrumental means for improving the way of life." - St. John Bosco
227 1 11 hours ago

latihan demostrasi kebombaan.
#persiapantamatlatihan
#segakberseragam

latihan demostrasi kebombaan.
#persiapantamatlatihan
#segakberseragam
38 0 12 hours ago

Alhamduliah done for today. Next?.. #segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita

Alhamduliah done for today. Next?.. #segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita
17 0 14 hours ago

𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑜𝑙𝑑 𝑝𝑖𝑐𝑡𝑢𝑟𝑒☺️ 𝑝𝑖𝑙𝑖ℎ𝑙𝑎ℎ 𝑘𝑎𝑙𝑎𝑢 𝑚𝑎𝑘 𝑎𝑤𝑎𝑘 𝑛𝑎𝑘 𝑚𝑒𝑛𝑎𝑛𝑡𝑢 𝑏𝑒𝑟𝑠𝑒𝑟𝑎𝑔𝑎𝑚😅🤣 #segakberseragam #kerjayaberseragam #navylife #navypeople #navy#navyfc #hitammanis #seragamputih #peskoumk9 #konvo #konvokesyenumk

𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑜𝑙𝑑 𝑝𝑖𝑐𝑡𝑢𝑟𝑒☺️ 𝑝𝑖𝑙𝑖ℎ𝑙𝑎ℎ 𝑘𝑎𝑙𝑎𝑢 𝑚𝑎𝑘 𝑎𝑤𝑎𝑘 𝑛𝑎𝑘 𝑚𝑒𝑛𝑎𝑛𝑡𝑢 𝑏𝑒𝑟𝑠𝑒𝑟𝑎𝑔𝑎𝑚😅🤣 #segakberseragam #kerjayaberseragam #navylife #navypeople #navy⚓ #navyfc #hitammanis #seragamputih #peskoumk9 #konvo #konvokesyenumk
342 9 15 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
2 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
2 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
6 5 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
0 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
0 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
0 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
1 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
4 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
0 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
3 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
3 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
0 0 17 hours ago

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
.
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera

BILAKAH Birthday Mereka?😍
INGAT kan mereka hari istemewa kamu akan tiba...😂😁😁 opsss!!! do not be late on that important date ...📌
booking awal yer...u all, tempahan seawal 2 atau 5 hari dari tarikh penghantaran 😘
.
Birthday bouquet ❤
Area Kuching Sarawak Bouquet
.............................................
Nak surprise orang yang tersayang? Isteri, suami, parents, anak anak, cikgu, boss, kawan ke..
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka² bagi... Nak sweet² gitchew... Boleh contact sis. ❤
Sekarang kita ada ambik tempahan untuk flower artificial bouquet/chocolate bouquet @ bouquet surprise delivery ❤
Chocolates bouquet/flower bouquet artificial boleh ikut request atau ikut pakej yang sedia ada. Colour boleh request 😊
Bouquet juga boleh buat ikut bajet. 😍

Berminat?
WhatsApp :
013-8674824

Tekan Link WhatsApp Saya Di Bawah
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.

wasap.my/+60138674824
zahra one dynamic
. 
#sarawakian #sarawak #kuchingsarawak #bouquetkuching #birthdaygiftsarawak #birthdaygiftkuching #kuchingflorist #kuchingbouquet #kuchingdelivery #kuchingwedding #chocolatebouquetkuching #sarawakonlineshop #sarawakwedding #sarawakians #kuchingvendorboutique #batukawa #matang #unimas #kotasamarahan #samarahan #uitmsamarahan #samarahankuching #petrajaya #zahraonedynamic #songketsarawak #kuchingcity #kuchingmakeupartist #segakberseragam #santubong #warkahcintatentera
16 0 17 hours ago

Kejayaan mungkin tak dilihat di depan mata , Seandainya kaki tidak melangkah kehadapan☺ Bangkitlah dari kegagalan💪

Kejayaan mungkin tak dilihat di depan mata , Seandainya kaki tidak melangkah kehadapan☺ Bangkitlah dari kegagalan💪
349 3 18 hours ago

Top #segakberseragam posts

🔥
(vid kat telegram.link kat bio.tq)

#kerjayaberseragam #segakberseragam #sajashare #taksukajangantengok #qairamus
1,164 11 11 November, 2019

"_ selain menjaga jalan raya agar lebih selamat, .
saya juga menjaga jalan membawa awak menjadi halal,
.
agar lebih sempurna 💋💩💩💩
SALAM MAULIDUR RASUL ♥️
#cinta @nffco #segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #uniform #kerjaamal

"_ selain menjaga jalan raya agar lebih selamat, .
saya juga menjaga jalan membawa awak menjadi halal,
.
agar lebih sempurna 💋💩💩💩
SALAM MAULIDUR RASUL ♥️
#cinta @nffco #segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #uniform #kerjaamal
1,326 23 9 November, 2019

Nak spam nih
(video ambil kat telegram.link kat bio.TQ)

#kerjayaberseragam #segakberseragam #sajashare #taksukajangantengok

Nak spam nih
(video ambil kat telegram.link kat bio.TQ)

#kerjayaberseragam #segakberseragam #sajashare #taksukajangantengok
1,197 17 8 November, 2019

Swipe right ✨
(vid amik kat telegram.link kat bio.Tq)

#kerjayaberseragam #segakberseragam #sajashare #taksukajangantengok #qairamus

Swipe right ✨
(vid amik kat telegram.link kat bio.Tq)

#kerjayaberseragam #segakberseragam #sajashare #taksukajangantengok #qairamus
1,704 20 9 November, 2019

Selamat pagi wira wira MALAYSIA 😆💪🇲🇾
. .
.
+TAG KAWAN KORANG YANG MINAT!!!
-
#kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_kita #kerjaya_berseragam #tdm #tldm #tudm #polis #wataniah #atm

Selamat pagi wira wira MALAYSIA 😆💪🇲🇾
. .
.
+TAG KAWAN KORANG YANG MINAT!!!
-
 #kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_kita #kerjaya_berseragam #tdm #tldm #tudm #polis #wataniah #atm
821 19 5 November, 2019

Perbarisan tamat latihan kadet inspektor siri 1/2019.
.
.
Bangga ayah kat sebelah tengok anak tamat latihan dengan jayanya. Syabas!!
.
.
#segakberseragam #pdrm #komenbaikbaik

Perbarisan tamat latihan kadet inspektor siri 1/2019.
.
.
Bangga ayah kat sebelah tengok anak tamat latihan dengan jayanya. Syabas!!
.
.
#segakberseragam #pdrm #komenbaikbaik
3,909 14 11 November, 2019

Bila payung sudah mengembang, segera periksa kiri kanan.hindarkan tabrakan sama kawan, tarik kemudi depan belakang.Bila payung tidak mengembang, segera cabut payung cadangan, bila itupun tidak mengembang, serahkan nyawamu pada Tuhan.
#kerjayaberseragam #segakberseragam #pubg

Bila payung sudah mengembang, segera periksa kiri kanan.hindarkan tabrakan sama kawan, tarik kemudi depan belakang.Bila payung tidak mengembang, segera cabut payung cadangan, bila itupun tidak mengembang, serahkan nyawamu pada Tuhan.
#kerjayaberseragam #segakberseragam #pubg
2,146 21 7 November, 2019

Lama tak spam vid, nah.
Video boleh amk kat telegram. Link ada dkt bio. TQ

#kerjayaberseragam #segakberseragam #sajashare #qairamus #warkahcintatentera

Lama tak spam vid, nah. 
Video boleh amk kat telegram. Link ada dkt bio. TQ

#kerjayaberseragam #segakberseragam #sajashare #qairamus #warkahcintatentera
1,669 36 2 November, 2019