#selayang Instagram Photos & Videos

selayang - 361.8k posts

    Seeeee 👀. Simple je nak pakai bell sleeve ni. Tak leceh pun. 😚. Yang penting nampak elegant dan cantik haaaa 💃🏻. Sesuai untuk mana mana majlis lagi tau. Korangg, jangan tunggu lama lama tau. Warna dah tak banyak dah yang ready stock punya. Kalau korang lambat, alamatnya korang kena tunggu yang preorder. Ws kita laju laju okey. 👌
0172336524
#lilypetuna #bellsleevejuly19edition #selayang #batucaves #welove400ksale

    Seeeee 👀. Simple je nak pakai bell sleeve ni. Tak leceh pun. 😚. Yang penting nampak elegant dan cantik haaaa 💃🏻. Sesuai untuk mana mana majlis lagi tau. Korangg, jangan tunggu lama lama tau. Warna dah tak banyak dah yang ready stock punya. Kalau korang lambat, alamatnya korang kena tunggu yang preorder. Ws kita laju laju okey. 👌
    0172336524
    #lilypetuna #bellsleevejuly19edition #selayang #batucaves #welove400ksale

    0 0 16 August, 2019
    Muka xrosak pun sy buat haji 40 hari bonda sukalah sgt produk bonda..!! wanita ni, beria2 memegang tangan sy ucap tkasih sbb muka dia beza nampak perubahan sejak pakai Marjane dn Vinera “produk JRM x mahal tpi sgt berkesan “
.
.
Sy percaya jenama produk bonda buat ..sy nk bagi tau
kulit sy semakin sihat, sy dtg sini kulit sy x rosak pun.. sy xpakai lip gloss sy hanya pkai marjane dn vinifera.. tksih sgt bonda buat produk yg elok.. semua kenalan nampak muka sy berubah sihat kulit jd cantik skrg“..
.
PASTIKAN BELI DGN PENGEDAR SAH SAHAJA 
AGENT
#selayang #kepong  #rawang 📮pos seluruh ss/sm
Www.wasap.my/60173880868

    Muka xrosak pun sy buat haji 40 hari bonda sukalah sgt produk bonda..!! wanita ni, beria2 memegang tangan sy ucap tkasih sbb muka dia beza nampak perubahan sejak pakai Marjane dn Vinera “produk JRM x mahal tpi sgt berkesan “
    .
    .
    Sy percaya jenama produk bonda buat ..sy nk bagi tau
    kulit sy semakin sihat, sy dtg sini kulit sy x rosak pun.. sy xpakai lip gloss sy hanya pkai marjane dn vinifera.. tksih sgt bonda buat produk yg elok.. semua kenalan nampak muka sy berubah sihat kulit jd cantik skrg“..
    .
    PASTIKAN BELI DGN PENGEDAR SAH SAHAJA
    AGENT
    #selayang #kepong #rawang 📮pos seluruh ss/sm
    Www.wasap.my/60173880868

    3 1 16 August, 2019

Top #selayang posts