#semulajadi Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #semulajadi and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
8.4
Average comment
0.3
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@maryambeautyhouse Profile picture

@maryambeautyhouse

Taman Anjung Residensi - Amandarii

ASLI🌹
SEMULAJADI🍊🍋🌿🍀🌸
SUCI🕌
TRADISI🧕🏻 TURUN-TEMURUN💖 🌹MARYAM Serum Kecantikan No5 🌹 diformulasi dari ILMU KECANTIKAN & ANDAMAN MELAYU dahulu kala. ❌tanpa bahan kimia
❌bebas merkuri
✔️bersih lagi suci
✔️merawat cela pd muka - jerawat, jeragat, parut, kusam
✔️mengembalikan keremajaan kulit muka
✔️kulit muka makin anjal
✔️kulit muka menjadi lembut
✔️segar berseri
✔️awet muda
✔️harum lembut

Dapatkan 🌹 MARYAM SERUM KECANTIKAN NO5🌹 segera💖 🌹MARYAM Official 🌹
📱www.wasap.my/+60123187079
Selangor
📱www.wasap.my/+60192233302
Johor
📱www.wasap.my/+60194690075
Kelantan
📱www.wasap.my/+60166641008
Kedah
📱www.wasap.my/+60192289684

#maryam #serummaryam #serumcantik
#suci #bersih #semulajadi #asli #segar #turuntemurun #tanpakimia #bebasmerkuri #beautycare

ASLI🌹
SEMULAJADI🍊🍋🌿🍀🌸
SUCI🕌
TRADISI🧕🏻 TURUN-TEMURUN💖 🌹MARYAM Serum Kecantikan No5 🌹 diformulasi dari ILMU KECANTIKAN & ANDAMAN MELAYU dahulu kala. ❌tanpa bahan kimia
❌bebas merkuri
✔️bersih lagi suci
✔️merawat cela pd muka - jerawat, jeragat,  parut, kusam
✔️mengembalikan keremajaan kulit muka
✔️kulit muka makin anjal
✔️kulit muka menjadi lembut
✔️segar berseri
✔️awet muda
✔️harum lembut

Dapatkan 🌹 MARYAM SERUM KECANTIKAN NO5🌹 segera💖 🌹MARYAM Official 🌹
📱www.wasap.my/+60123187079
Selangor
📱www.wasap.my/+60192233302
Johor
📱www.wasap.my/+60194690075
Kelantan
📱www.wasap.my/+60166641008
Kedah
📱www.wasap.my/+60192289684

#maryam #serummaryam #serumcantik
#suci #bersih #semulajadi #asli #segar #turuntemurun #tanpakimia #bebasmerkuri #beautycare
2 0 17 minutes ago
@lotus.mole.cream Profile picture

@lotus.mole.cream

Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi
.
Beribu testimonial sejak diperkenalkan
.
Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol
.
Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri
.
.
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
.
Instagram: @lotus.mole.cream
.
Facebook: Kak Ti Comel
.
#ketuat
#wart
#wartremoved
#wartremoval
#laserketuat
#lotusmolecream
#organik
#ketuathilang
#ubatketuat
#krimketuat
#ketuatmati
#ketuatkelamin
#cantiktanpaketuat
#sayajual
#ruangrezekihanania
#bazarpaknil
#krimlotus
#ketuatdijari
#organichana
#organikmalaysia
#semulajadi
#natural
#bebaskimia

Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi
.
Beribu testimonial sejak diperkenalkan
.
Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol
.
Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri
.
.
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
.
Instagram: @lotus.mole.cream
.
Facebook: Kak Ti Comel
.
#ketuat
#wart
#wartremoved
#wartremoval
#laserketuat
#lotusmolecream
#organik 
#ketuathilang
#ubatketuat
#krimketuat
#ketuatmati
#ketuatkelamin
#cantiktanpaketuat
#sayajual
#ruangrezekihanania
#bazarpaknil
#krimlotus
#ketuatdijari
#organichana
#organikmalaysia
#semulajadi
#natural
#bebaskimia
1 0 1 hour ago
@akma_angah Profile picture

@akma_angah

Baby masih demam?
Hati mommy mana yg x risau. 😩😩😩
Mommy cuba dolo Balm Coolio *RONELLA*
Insya Allah sangat membantu.
Sapa tak nak tengok anak sihat kanz?

POS SELURUH MALAYSIA

COD : AREA JB, NUSAJAYA DAN SEKITARNYA.

READY STOCK❗️ MINI BALM RM 23 jee. 📲wasap.my/60127089541/balmcoolio

#Ronella
#EssentialOil
#BabyBalm
#Semulajadi
#TanpaKimiaSintetik
#TanpaAlkohol
#SelamatUntukBaby

Baby masih demam?
Hati mommy mana yg x risau. 😩😩😩
Mommy cuba dolo Balm Coolio *RONELLA*
Insya Allah sangat membantu.
Sapa tak nak tengok anak sihat kanz?

POS SELURUH MALAYSIA

COD : AREA JB, NUSAJAYA DAN SEKITARNYA.

READY STOCK❗️ MINI BALM RM 23 jee. 📲wasap.my/60127089541/balmcoolio

#Ronella
#EssentialOil
#BabyBalm
#Semulajadi
#TanpaKimiaSintetik
#TanpaAlkohol
#SelamatUntukBaby
3 0 7 hours ago
@lotus.mole.cream Profile picture

@lotus.mole.cream

Tahi lalat dah tanggal. 🎉
.
Walaupun ambil masa tapi penantian yang berbaloi. Takde dah orang gelar ‘lalat..lalat’ 😅
.
Siapa yang nak hilangkan tahi lalat juga 🙋🏻‍♀️
.
Harga mur mur sangat jika dibandingkan dengan rawatan laser
.
Jom dapatkan satu 🌹
.
Untuk lebih lanjut, click direct link di bio atau 0167173092
.
IG : @lotus.mole.cream
.
FB : Kak Ti Comel
.
#tahilalat
#tahilalathidup
#tahilalatmati
#tahilalathilang
#lasertahilalat
#lotusmolecream
#tahilalatrata
#ubattahilalat
#mole
#moleremoval
#tahilalattimbul
#krimtahilalat
#tahilalatleper
#sayajual
#ruangrezekihanania
#bazarpaknil
#krimlotus
#moleremoved
#organikmalaysia
#semulajadi
#natural
#bebaskimia
#cantiktanpatahilalat
#organichana

Tahi lalat dah tanggal. 🎉
.
Walaupun ambil masa tapi penantian yang berbaloi. Takde dah orang gelar ‘lalat..lalat’ 😅
.
Siapa yang nak hilangkan tahi lalat juga 🙋🏻‍♀️
.
Harga mur mur sangat jika dibandingkan dengan rawatan laser
.
Jom dapatkan satu 🌹
.
Untuk lebih lanjut, click direct link di bio atau 0167173092
.
IG : @lotus.mole.cream
.
FB : Kak Ti Comel
.
#tahilalat
#tahilalathidup
#tahilalatmati
#tahilalathilang
#lasertahilalat
#lotusmolecream
#tahilalatrata
#ubattahilalat
#mole
#moleremoval
#tahilalattimbul
#krimtahilalat
#tahilalatleper
#sayajual
#ruangrezekihanania
#bazarpaknil
#krimlotus
#moleremoved
#organikmalaysia
#semulajadi
#natural
#bebaskimia
#cantiktanpatahilalat
#organichana
6 0 7 hours ago
@trufitz.cheras.kl Profile picture

@trufitz.cheras.kl

In sha Allah.
Bila istiqomah kita akan dapat hasil yang diimpikan. Natural beauty🍅

Jangan berlengah
Pre-Order Now to GRAB Special Pre-Launch Price (limited time only)

Daily Postage!

DM @trufitz.cheras.kl
DM @trufitz.cheras.kl
DM @trufitz.cheras.kl
Whatsapp +6018 77 64 797
Whatsapp +6018 77 64 797
Whatsapp +6018 77 74 797

#semulajadi
#naturaltemedies
#naturalbeauty
#skin
#health
#beauty
#kualalumpur

In sha Allah.
Bila istiqomah kita akan dapat hasil yang diimpikan. Natural beauty🍅

Jangan berlengah
Pre-Order Now to GRAB Special Pre-Launch Price (limited time only)

Daily Postage!

DM @trufitz.cheras.kl
DM @trufitz.cheras.kl
DM @trufitz.cheras.kl 
Whatsapp +6018 77 64 797
Whatsapp +6018 77 64  797
Whatsapp +6018 77 74 797

#semulajadi
#naturaltemedies
#naturalbeauty 
#skin
#health
#beauty
#kualalumpur
0 0 8 hours ago
@noraannsihatcantik Profile picture

@noraannsihatcantik

Jikalau tak #berkesan tu bukan 3s original nah.. ni dia👍 #feedback paling #win segak la bila dah #KURUS nie...
.
#3s nie memang kawal betul selera makan, dalam masa yang sama kita cepat berpeluh tu yang 3 hari pon #lostweight
.
Inbox atau klik www.wasap.my/60123721443/3s
#3s
#SecretSuperSlimming
#slimming
#kurus
#kulitcantik
#awetmudaalami
#semulajadi
#beratturun

Jikalau tak #berkesan tu bukan 3s original nah.. ni dia👍 #feedback paling #win segak la bila dah #KURUS nie...
.
#3s nie memang kawal betul selera makan, dalam masa yang sama kita cepat berpeluh tu yang 3 hari pon #lostweight
.
Inbox atau klik www.wasap.my/60123721443/3s
#3s
#SecretSuperSlimming 
#slimming
#kurus
#kulitcantik
#awetmudaalami 
#semulajadi 
#beratturun
0 0 10 hours ago
@binajenamasendiri.pijm Profile picture

@binajenamasendiri.pijm

Kongsikan dengan kami pengalaman atau feedback anda mengenai mana2 produk Aloeshafy dan dapatkan Aloe Vera Oil ini secara percuma.
.
Hanya perlu whatsapp ke 0196362640 sekarang ;)
.
Aloeshafy terdiri dari produk kesihatan dan penjagaan diri berasaskan tanaman Aloe Vera Organik seperti: .
1. Aloeshafy Jus Aloe Vera
2. Aloeshafy Set Kecantikan
3. Aloeshafy Gel Badan
.

P/s: Jangan lupa Follow, Like dan Share kami ya. Terima kasih 😄
.

#halal
#gebu
#cerah
#cantik
#vegan
#aloevera
#kulitbersih
#sihatcantik
#semulajadi
#aloeveragel
#agentwanted
#trustedbrand
#sihatdancantik
#produkselamat
#naturalskincare
#kulitcerahberseri
#healthandbeauty
#aloeveragelmurah

Kongsikan dengan kami pengalaman atau feedback anda mengenai mana2 produk Aloeshafy dan dapatkan Aloe Vera Oil ini secara percuma.
.
Hanya perlu whatsapp ke 0196362640 sekarang ;)
.
Aloeshafy terdiri dari produk kesihatan dan penjagaan diri berasaskan tanaman Aloe Vera Organik seperti: .
1. Aloeshafy Jus Aloe Vera 
2. Aloeshafy Set Kecantikan
3. Aloeshafy Gel Badan
.

P/s: Jangan lupa Follow, Like dan Share kami ya. Terima kasih 😄
.

#halal
#gebu 
#cerah
#cantik
#vegan 
#aloevera 
#kulitbersih
#sihatcantik 
#semulajadi
#aloeveragel
#agentwanted
#trustedbrand
#sihatdancantik
#produkselamat 
#naturalskincare 
#kulitcerahberseri
#healthandbeauty
#aloeveragelmurah
1 0 17 hours ago
@aowaleet_perak.miah Profile picture

@aowaleet_perak.miah

Yeyyy. Tak sabauu nak pegang kad fizikal! Tq kak sue comey designkan untuk kami
.
Ini 2 in 1. Bisnes + loyalty kad. Khas untuk yang grab MinyakOmeh Aowaleet dengan Miah.
.
Haaa macam macam tau miah nak bagi. Free gift tambah loyalty kad lagi.
.
Loyalty kad tu boleh lah claim bila korang dah cukup 10 botol. Dia takde had masa tau. Bebila pun boleh.
.
Cukup 10, Miah bagi free sebotol 😍
.
Yang dah oder tu, nanti Miah pass kan loyalty kad ni yer.
.
#AoWaleet #TeamPerangCikMuny #TeamFighterMiah #Dropshipwanted #AgentWanted #Bersin #Batuk #Kahak #Newborn #Demam #PelbagaiGuna #MinyakMagic #Selamat #Semulajadi #Perak #Taiping #CodTrong #Pos #IkhtiarMusimJerebu #MinyakOmeh #NyahKahak #Selsema #Asma #Askma #Mikae #MalaysiaKu
#MalaysiaBersih

Yeyyy. Tak sabauu nak pegang kad fizikal! Tq kak sue comey designkan untuk kami
.
Ini 2 in 1. Bisnes + loyalty kad. Khas untuk yang grab MinyakOmeh Aowaleet dengan Miah.
.
Haaa macam macam tau miah nak bagi. Free gift tambah loyalty kad lagi.
.
Loyalty kad tu boleh lah claim bila korang dah cukup 10 botol. Dia takde had masa tau. Bebila pun boleh.
.
Cukup 10, Miah bagi free sebotol 😍
.
Yang dah oder tu, nanti Miah pass kan loyalty kad ni yer.
.
#AoWaleet #TeamPerangCikMuny #TeamFighterMiah #Dropshipwanted #AgentWanted #Bersin #Batuk #Kahak #Newborn #Demam #PelbagaiGuna #MinyakMagic #Selamat #Semulajadi #Perak #Taiping #CodTrong #Pos #IkhtiarMusimJerebu #MinyakOmeh #NyahKahak #Selsema #Asma #Askma #Mikae #MalaysiaKu
#MalaysiaBersih
0 0 17 hours ago
@aowaleet_perak.miah Profile picture

@aowaleet_perak.miah

Yeyyy. Tak sabauu nak pegang kad fizikal! Tq kak sue comey designkan untuk kami
.
Ini 2 in 1. Bisnes + loyalty kad. Khas untuk yang grab MinyakOmeh Aowaleet dengan Miah.
.
Haaa macam macam tau miah nak bagi. Free gift tambah loyalty kad lagi.
.
Loyalty kad tu boleh lah claim bila korang dah cukup 10 botol. Dia takde had masa tau. Bebila pun boleh.
.
Cukup 10, Miah bagi free sebotol 😍
.
Yang dah oder tu, nanti Miah pass kan loyalty kad ni yer.
.
#AoWaleet #TeamPerangCikMuny #TeamFighterMiah #Dropshipwanted #AgentWanted #Bersin #Batuk #Kahak #Newborn #Demam #PelbagaiGuna #MinyakMagic #Selamat #Semulajadi #Perak #Taiping #CodTrong #Pos #IkhtiarMusimJerebu #MinyakOmeh #NyahKahak #Selsema #Asma #Askma #Mikae #MalaysiaKu
#MalaysiaBersih

Yeyyy. Tak sabauu nak pegang kad fizikal! Tq kak sue comey designkan untuk kami
.
Ini 2 in 1. Bisnes + loyalty kad. Khas untuk yang grab MinyakOmeh Aowaleet dengan Miah.
.
Haaa macam macam tau miah nak bagi. Free gift tambah loyalty kad lagi.
.
Loyalty kad tu boleh lah claim bila korang dah cukup 10 botol. Dia takde had masa tau. Bebila pun boleh.
.
Cukup 10, Miah bagi free sebotol 😍
.
Yang dah oder tu, nanti Miah pass kan loyalty kad ni yer.
.
#AoWaleet #TeamPerangCikMuny #TeamFighterMiah #Dropshipwanted #AgentWanted #Bersin #Batuk #Kahak #Newborn #Demam #PelbagaiGuna #MinyakMagic #Selamat #Semulajadi #Perak #Taiping #CodTrong #Pos #IkhtiarMusimJerebu #MinyakOmeh #NyahKahak #Selsema #Asma #Askma #Mikae #MalaysiaKu
#MalaysiaBersih
0 0 17 hours ago
@aowaleet_perak.miah Profile picture

@aowaleet_perak.miah

Yeyyy. Tak sabauu nak pegang kad fizikal! Tq kak sue comey designkan untuk kami
.
Ini 2 in 1. Bisnes + loyalty kad. Khas untuk yang grab MinyakOmeh Aowaleet dengan Miah.
.
Haaa macam macam tau miah nak bagi. Free gift tambah loyalty kad lagi.
.
Loyalty kad tu boleh lah claim bila korang dah cukup 10 botol. Dia takde had masa tau. Bebila pun boleh.
.
Cukup 10, Miah bagi free sebotol 😍
.
Yang dah oder tu, nanti Miah pass kan loyalty kad ni yer.
.
#AoWaleet #TeamPerangCikMuny #TeamFighterMiah #Dropshipwanted #AgentWanted #Bersin #Batuk #Kahak #Newborn #Demam #PelbagaiGuna #MinyakMagic #Selamat #Semulajadi #Perak #Taiping #CodTrong #Pos #IkhtiarMusimJerebu #MinyakOmeh #NyahKahak #Selsema #Asma #Askma #Mikae #MalaysiaKu
#MalaysiaBersih

Yeyyy. Tak sabauu nak pegang kad fizikal! Tq kak sue comey designkan untuk kami
.
Ini 2 in 1. Bisnes + loyalty kad. Khas untuk yang grab MinyakOmeh Aowaleet dengan Miah.
.
Haaa macam macam tau miah nak bagi. Free gift tambah loyalty kad lagi.
.
Loyalty kad tu boleh lah claim bila korang dah cukup 10 botol. Dia takde had masa tau. Bebila pun boleh.
.
Cukup 10, Miah bagi free sebotol 😍
.
Yang dah oder tu, nanti Miah pass kan loyalty kad ni yer.
.
#AoWaleet #TeamPerangCikMuny #TeamFighterMiah #Dropshipwanted #AgentWanted #Bersin #Batuk #Kahak #Newborn #Demam #PelbagaiGuna #MinyakMagic #Selamat #Semulajadi #Perak #Taiping #CodTrong #Pos #IkhtiarMusimJerebu #MinyakOmeh #NyahKahak #Selsema #Asma #Askma #Mikae #MalaysiaKu
#MalaysiaBersih
1 0 17 hours ago
@milkbooster_by_nufiya Profile picture

@milkbooster_by_nufiya

Alhamdulillah.. Syukur hb saya naik.. Saya consume air ni sejak 16 weeks lagi sampai sekarang.
.
.
Sepanjang saya amalkan air buah ni..badan sy rasa lain macam.. Senang je membuang dan bertenaga.. Tak seperti kehamilan yang pertama.. Yang paling sy suka.. Apabila air buah ni sebenarnya sangat mudah disediakan.. Selepas bersalin..
.
.
Susu jadi meriah luar biasa.. Anak pon jerap je tido.. Tak kerap terjaga....
.
.
Resepi milkbooster yang mudah dan sihat.. ☺ -Credit Ummija
#armadaummija
#ibucantik
#awetmuda
#banjirsusu
#organic
#susuibuanak
#ibumengandung
#ibudananak
#babykuning
#mommies
#omb
#bmf
#fullbreast
#susuibumeriah
#buahkering
#gojiberry
#kurma
#longan
#airlaicikang
#kulitcantik
#breastfeedingtips
#malaysia
#boostersusuibu
#susumeriah
#semulajadi
#boostersusuibumurah
#organicingredients
#produkibu
#produkmuslim
#bmpf

Alhamdulillah.. Syukur hb saya naik.. Saya consume air ni sejak 16 weeks lagi sampai sekarang.
.
.
Sepanjang saya amalkan air buah ni..badan sy rasa lain macam.. Senang je membuang dan bertenaga.. Tak seperti kehamilan yang pertama.. Yang paling sy suka.. Apabila air buah ni sebenarnya sangat mudah disediakan.. Selepas bersalin..
.
. 
Susu jadi meriah luar biasa.. Anak pon jerap je tido.. Tak kerap terjaga....
.
.
Resepi milkbooster yang mudah dan sihat.. ☺ -Credit Ummija 
#armadaummija 
#ibucantik
#awetmuda
#banjirsusu
#organic
#susuibuanak
#ibumengandung
#ibudananak
#babykuning
#mommies
#omb
#bmf
#fullbreast
#susuibumeriah
#buahkering
#gojiberry
#kurma
#longan
#airlaicikang
#kulitcantik
#breastfeedingtips
#malaysia 
#boostersusuibu
#susumeriah
#semulajadi
#boostersusuibumurah
#organicingredients
#produkibu
#produkmuslim
#bmpf
32 0 19 hours ago
@mamaslove.puncakalam Profile picture

@mamaslove.puncakalam

HOT ITEM 📣📣 HOT ITEM 📣📣 HOT ITEM 📣📣 HOT ITEM 📣📣
.
SEBAMED BABY LIQUID CLEANSER + BABY LOTION 👶🏻
.
Pembersih yang lembut dan melembapkan semulajadi yang melindungi kulit dari kekeringan 😍😍👍👍
.
Lotion yang melembutkan kulit baby dan melindungi kulit baby kering 😍😍👶🏻👍
.
Mari dapatkan sebamed baby liquid cleanser + lotion di Mama's Love Puncak Alam 🤗🤗
.
Mama's Love Puncak Alam buka seperti biasa harini dari 10 pagi sehingga 10 malam😍😍😍
.
Jemput datang shopping ke Mama's Love Puncak alam 😊😊😊 Pelbagai keperluan baby n mommies ada dijual di sini 😍😍
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sila tekan link untuk pertanyaan lanjut
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 .
⏩http://www.wasap.my/60123845711
⏩http://www.wasap.my/60123845711
⏩http://www.wasap.my/60123845711
.
WALK-IN
Mama's Love Babyshop,
Puncak Alam Jaya 10,
Bandar Puncak Alam, Selangor
☎03-5877 5468

Dibuka SETIAP HARI
10 PAGI-10MALAM .
Jangan lupa datang ke Butik kami🎈🎈
.
Follow & Like us ❤
Fb: mama’s love babyshop puncak alam
IG: mamaslove.puncakalam
Website: www.mamaslove.com.my
===================================
Cawangan
===================================
PUNCAK ALAM
🏢Mama's Love Babyshop,
Puncak Alam Jaya 10,
Bandar Puncak Alam, Selangor
(Bersebelahan Domino's Pizza)
☎03-5877 5468

GOMBAK
🏢 Mama's Love BabyShop
G-76, Jalan Prima SG 3,
Prima Sri Gombak,
Batu Caves, Selangor. (sebelah mee tarik warisan)
☎ 03-6730 4533
#kedaibaby #kedaibabypuncakalam #kedaibayipuncakalam #kedaibayi #kedaibabyonline #kedaibayionline #babyshop #kedaibabymurah #kedaibayimurah #morning #weekday #friday #sebamed #sebamedmalaysia #sebamedbaby #pembersih #lotionbaby #babyliquidcleanser #semulajadi #formula #pelembap #skinbaby #kulitsihat #kulithalus #kulitbayi #liquid #cecair #sabunmandi #sabunbaby #pembersihbaby

HOT ITEM 📣📣 HOT ITEM 📣📣 HOT ITEM 📣📣 HOT ITEM 📣📣
.
SEBAMED BABY LIQUID CLEANSER + BABY LOTION 👶🏻
.
Pembersih yang lembut dan melembapkan semulajadi yang melindungi kulit dari kekeringan 😍😍👍👍
.
Lotion yang melembutkan kulit baby dan melindungi kulit baby kering 😍😍👶🏻👍
.
Mari dapatkan sebamed baby liquid cleanser + lotion di Mama's Love Puncak Alam 🤗🤗
.
Mama's Love Puncak Alam buka seperti biasa harini dari 10 pagi sehingga 10 malam😍😍😍
.
Jemput datang shopping ke Mama's Love Puncak alam 😊😊😊 Pelbagai keperluan baby n mommies ada dijual di sini 😍😍
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Sila tekan link untuk pertanyaan lanjut
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 .
⏩http://www.wasap.my/60123845711
⏩http://www.wasap.my/60123845711
⏩http://www.wasap.my/60123845711
.
WALK-IN 
Mama's Love Babyshop,
Puncak Alam Jaya 10,
Bandar Puncak Alam, Selangor
☎03-5877 5468

Dibuka SETIAP HARI 
10 PAGI-10MALAM .
Jangan lupa datang ke Butik kami🎈🎈
.
Follow & Like us ❤
Fb: mama’s love babyshop puncak alam
IG: mamaslove.puncakalam
Website: www.mamaslove.com.my
===================================
Cawangan
===================================
PUNCAK ALAM
🏢Mama's Love Babyshop,
Puncak Alam Jaya 10,
Bandar Puncak Alam, Selangor
(Bersebelahan Domino's Pizza)
☎03-5877 5468

GOMBAK
🏢 Mama's Love BabyShop
G-76, Jalan Prima SG 3, 
Prima Sri Gombak, 
Batu Caves, Selangor. (sebelah mee tarik warisan)
☎ 03-6730 4533 
#kedaibaby #kedaibabypuncakalam #kedaibayipuncakalam #kedaibayi #kedaibabyonline #kedaibayionline #babyshop #kedaibabymurah #kedaibayimurah #morning #weekday #friday #sebamed #sebamedmalaysia #sebamedbaby #pembersih #lotionbaby #babyliquidcleanser #semulajadi #formula #pelembap #skinbaby #kulitsihat #kulithalus #kulitbayi #liquid #cecair #sabunmandi #sabunbaby #pembersihbaby
3 0 19 hours ago
@zohrahrazak Profile picture

@zohrahrazak

UKM-MTDC Technology Centre

Atroxene 50ml Baru
Untuk semua jenis sakit sendi dan otot
Gel minyak zaitun yg diozonkan.
Order sekarang untuk harga promosi
RM40 termasuk pos
Produk yang digunakan oleh pakar kesihatan.
Dapatkan sekarang
#sakitsendi
#sakitpinggang
#minyakzaitun
#semulajadi
#cycling
#cyclist

Atroxene 50ml Baru
Untuk semua jenis sakit sendi dan otot
Gel minyak zaitun yg diozonkan.
Order sekarang untuk harga promosi 
RM40 termasuk pos
Produk yang digunakan oleh pakar kesihatan.
Dapatkan sekarang
#sakitsendi
#sakitpinggang
#minyakzaitun
#semulajadi
#cycling
#cyclist
20 1 20 hours ago
@sz_muttiglobal Profile picture

@sz_muttiglobal

Tandop,Alor Setar

jom dapat jus lady mommy jus dalaman wanita bamyak kelebihan nya
dapat bantu merawat para wanita
dengan 100% herba tradisional dan buahan

boleh whatsapp saya
http://www.wasap.my/601111202103

#montop #kurus #ketat #semulajadi #tradisional

jom dapat  jus lady mommy jus dalaman wanita  bamyak kelebihan  nya
dapat bantu merawat para wanita 
dengan 100% herba tradisional dan buahan

boleh  whatsapp  saya 
http://www.wasap.my/601111202103

#montop #kurus  #ketat #semulajadi #tradisional
1 0 20 hours ago
@dianz_mask_online Profile picture

@dianz_mask_online

TERPACAK-PACAK WHITEHEAD SIS 😍
Hidung licin guna mask, muka rasa fresh lepas guna moisturiser.
Korang jom peloles beramai2 💲RM59
🚛 Free Postage 🎁 Free Gift
Berminat?
Click2 link wasap di bio 👆
#dianz #DianzMasknMoist #testimonidianz #whitehead

TERPACAK-PACAK WHITEHEAD SIS 😍 
Hidung licin guna mask, muka rasa fresh lepas guna moisturiser.
Korang jom peloles beramai2 💲RM59
🚛 Free Postage 🎁 Free Gift 
Berminat? 
Click2 link wasap di bio 👆 
#dianz #DianzMasknMoist #testimonidianz #whitehead
29 3 21 hours ago
@dianz_mask_online Profile picture

@dianz_mask_online

Sume bahan2 yang terdapat salam produk DIANZ mask ni bukan biashe2 tau, salah satu daripadanya ekstrak buah delima

Kelebihannya:
Kaya dengan vitamin C yang mampu melembutkan kulit yang kasar serta membantu pembentukan kolagen dari dalam kulit secara semulajadi

Berminat?
Click2 link wasap di bio 👆
#dianz #dianzmasknmoist #delima #pomagranate #merahdelima

Sume bahan2 yang terdapat salam produk DIANZ mask ni bukan biashe2 tau, salah satu daripadanya ekstrak buah delima

Kelebihannya:
Kaya dengan vitamin C yang mampu melembutkan kulit yang kasar serta membantu pembentukan kolagen dari dalam kulit secara semulajadi

Berminat? 
Click2 link wasap di bio 👆 
#dianz #dianzmasknmoist #delima #pomagranate #merahdelima
32 1 21 hours ago
@dianz_mask_online Profile picture

@dianz_mask_online

Di sebalik rahsia kejayaan Lady Lofa selain dari usaha yang gigih.

Doa yang spesifik pon main peranan jugak. Jom berdoa kawan2
Follow @dianz_mask_online
#dianz #DianzMasknMoist #neelofa #Doa #rezeki #jomdoa

Di sebalik rahsia kejayaan Lady Lofa selain dari usaha yang gigih.

Doa yang spesifik pon main peranan jugak. Jom berdoa kawan2 
Follow @dianz_mask_online 
#dianz #DianzMasknMoist #neelofa #Doa #rezeki #jomdoa
34 1 21 hours ago
@dianz_mask_online Profile picture

@dianz_mask_online

ALHAMDULILLAH, MEMANG TERTARIK HABIS. WHITEHEAD KELUAQ HABIS 😍
Dengan bermodalkan RM59 makin licin gebu gebas kulit hakak kite nie.

Yuolls x jealous ke?
Jom cantik beramai ramai

Berminat?
Picit link wasap di bio 👆
P/s Setiap pembelian produk dianz korang dapat limited edition FREE GIFT DIANZ
#dianz #DianzMasknMoist #whitehead #testimonidianz

ALHAMDULILLAH, MEMANG TERTARIK HABIS. WHITEHEAD KELUAQ HABIS 😍 
Dengan bermodalkan RM59 makin licin gebu gebas kulit hakak kite nie.

Yuolls x jealous ke? 
Jom cantik beramai ramai

Berminat? 
Picit link wasap di bio 👆 
P/s Setiap pembelian produk dianz korang dapat limited edition FREE GIFT DIANZ 
#dianz #DianzMasknMoist #whitehead #testimonidianz
29 2 21 hours ago
@dianz_mask_online Profile picture

@dianz_mask_online

Salah satu bahan terpilih dalam dianz mask adalah minyak jojoba yang bagus untuk kulit muka

Kelebihannya:
Mengelakkan kulit kering serta membersihkan liang pori pori yang tersumbat akibat kotoran.

Berminat produk dianz?
Click2 wasap di bio 👆
#dianz #DianzMasknMoist #jojobaoil #tipscantik

Salah satu bahan terpilih dalam dianz mask adalah minyak jojoba yang bagus untuk kulit muka

Kelebihannya:
Mengelakkan kulit kering serta membersihkan liang pori pori yang tersumbat akibat kotoran.

Berminat produk dianz? 
Click2 wasap di bio 👆 
#dianz #DianzMasknMoist #jojobaoil #tipscantik
30 1 21 hours ago
@dianz_mask_online Profile picture

@dianz_mask_online

Uihs rajin nau hakak kite ni tebuk tutup tupperware pasang perisai nak tumbuk cili sambal belancan 😂 😂
Sape camni?
Baik ngaku 😜

Follow @dianz_mask_online
#dianz #DianzMasknMoist #lesungbatu #cili #sambalbelacan

Uihs rajin nau hakak kite ni  tebuk tutup tupperware pasang perisai nak tumbuk cili sambal belancan 😂 😂 
Sape camni?
Baik ngaku 😜

Follow @dianz_mask_online 
#dianz #DianzMasknMoist #lesungbatu #cili #sambalbelacan
12 1 21 hours ago
@maajun.anggun.bistari_mab Profile picture

@maajun.anggun.bistari_mab

Badan selalu letih, tak bertenaga? Hari-hari terasa sakit-sakit badan? Penat uruskan rumah, kerja & anak-anak?
.
Jom try amalkan #MaajunAnggunBistari!
.
Abang Superman pun recommend tau!! 😉😉😉😆😆😆
.
Hanya RM35 untuk sebulan! Jom amalkan & rasakan kesannya sendiri!
.
Berminat?
📱Whatsapp +6016-7224672 (Amalina)
.
SEKARANG!! ❤❤❤
.
#sayajualMAB
#sayajualMaajunAnggunBistari
#sayajualsupplement
#supplementwanita
#terapiinstagram
#familyplanning
#ikhtiarhamil
#awetmuda
#MABgombak
#jamu
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#bazaarmurah
#agentMAB
#erezeki
#glowing
#lokalah
#bazaarmalaysia
#youcanduit
#semulajadi
#produkbumiputera
#shoppingonline

Badan selalu letih, tak bertenaga? Hari-hari terasa sakit-sakit badan? Penat uruskan rumah, kerja & anak-anak?
.
Jom try amalkan #MaajunAnggunBistari!
.
Abang Superman pun recommend tau!! 😉😉😉😆😆😆
.
Hanya RM35 untuk sebulan! Jom amalkan & rasakan kesannya sendiri!
.
Berminat?
📱Whatsapp +6016-7224672 (Amalina)
.
SEKARANG!! ❤❤❤
.
#sayajualMAB
#sayajualMaajunAnggunBistari
#sayajualsupplement
#supplementwanita
#terapiinstagram
#familyplanning
#ikhtiarhamil
#awetmuda 
#MABgombak
#jamu
#bazaarpaknil
#bazaaronline 
#bazaarmurah
#agentMAB
#erezeki
#glowing
#lokalah
#bazaarmalaysia
#youcanduit
#semulajadi
#produkbumiputera
#shoppingonline
6 0 21 hours ago
@yonssaujana Profile picture

@yonssaujana

🔥Promosiiiiiiii!!! Aumtmn Storage Bag 5oz🔥

Niii..Cik yons nk habaq maiiiii!!!! Kt mommy yang baru bersalin dan yang berkerja tu yang gunakan storage bag😍..kedai cik yons ada bt promosiiiii ceq oiiiii😂...jimat giloooo laa😃😂...
Beli 1,Rm 11.90....Beli 3, Rm30.00...murah Kan mommy😍
Mommy jgn dok penin-penin😆maiiiii sini datang cepat ke butik Yons Saujana Utama Dan berhampiran di👇👇👇👇 [+] YONS SAUJANA UTAMA
YONS Baby Shop Saujana Utama
No 10-G, Jalan Bidara 6/3,
Saujana Utama 3, Saujana Utama,
47000 Sungai Buloh,
Selangor
03-6039 6513
Whatsapp: http://YONSSAUJANAUTAMA.wasap.my
Maps: https://goo.gl/TV4EDG
>> Operation hour : 9am - 9pm <<
🏘️ OUR OUTLET 🏘️ @yonsrawang
@yonsbangi
@yonssaujanautama
@yonssungaibesi
@yonssarawak

#ibudanbayi #pregnant #bayicomel #hamil #tipskehamilan #tipsbayi #babycomel #babydanibu #tipspenjagaanibudananak #tipsmudahhamil #perstuanibucomelmengandung #yonssaujanautama #kedaibarangbabysaujanautama #carseatmalaysia #habatussauda
#baby #flu #cough #mist #herbal #semulajadi #rawatan #selsema #batuk #fever

🔥Promosiiiiiiii!!! Aumtmn Storage Bag 5oz🔥

Niii..Cik yons nk habaq maiiiii!!!! Kt mommy yang baru bersalin dan yang berkerja tu yang gunakan storage bag😍..kedai cik yons ada bt promosiiiii ceq oiiiii😂...jimat giloooo laa😃😂...
Beli 1,Rm 11.90....Beli 3, Rm30.00...murah Kan mommy😍
Mommy jgn dok penin-penin😆maiiiii sini datang cepat ke butik Yons Saujana Utama Dan berhampiran di👇👇👇👇 [+] YONS SAUJANA UTAMA
YONS Baby Shop Saujana Utama
No 10-G, Jalan Bidara 6/3,
Saujana Utama 3, Saujana Utama,
47000 Sungai Buloh, 
Selangor
03-6039 6513
Whatsapp: http://YONSSAUJANAUTAMA.wasap.my
Maps: https://goo.gl/TV4EDG
>> Operation hour : 9am - 9pm <<
🏘️ OUR OUTLET 🏘️ @yonsrawang
@yonsbangi
@yonssaujanautama
@yonssungaibesi
@yonssarawak

#ibudanbayi #pregnant #bayicomel #hamil #tipskehamilan #tipsbayi #babycomel #babydanibu #tipspenjagaanibudananak #tipsmudahhamil #perstuanibucomelmengandung #yonssaujanautama #kedaibarangbabysaujanautama #carseatmalaysia #habatussauda
#baby #flu #cough #mist #herbal #semulajadi #rawatan #selsema #batuk #fever
2 0 22 hours ago
@info.kurus.cantik Profile picture

@info.kurus.cantik

BUKA IG & FB JE NAMPAK IKLAN-IKLAN KURUS SELEPAS RAYA... APA SEMUA NI?

HAA ADA YANG RASA MACAM TU KE?

ITU TANDA NYA.. AWAK TU DAH TERGEMUK DAN AWAK SEDAR TAPI AWAK TAK NAK MENGAKU YANG AWAK TU DAH GEMUK.

TAU TAU... IKLAN NI BUKAN SAJA-SAJA MELAINKAN YANG BENAR.

BENDA BETUL, BUAT APA NAK TIPU.

KLUBNA LALEH NI MEMANG BERKESAN, BUAT APA TAK PERCAYA?

HAAA

WhatsApp 0183602160 atau klik pada link dibio ❤
#kopiviral #klubnalaleh #klubnalalehtestimoni #produktranding #set #klubna #laleh #teammedina #darahtinggi #normal #produkviral #cerdas #badankuat #comel #sakitsenggugut #putihberseri #bertenaga #semulajadi #comelimpio #bahanorganik #bahanbagus #klubnalaleh #medinadesire

BUKA IG & FB JE NAMPAK IKLAN-IKLAN KURUS SELEPAS RAYA... APA SEMUA NI?

HAA ADA YANG RASA MACAM TU KE?

ITU TANDA NYA.. AWAK TU DAH TERGEMUK DAN AWAK SEDAR TAPI AWAK TAK NAK MENGAKU YANG AWAK TU DAH GEMUK.

TAU TAU... IKLAN NI BUKAN SAJA-SAJA MELAINKAN YANG BENAR.

BENDA BETUL, BUAT APA NAK TIPU.

KLUBNA LALEH NI MEMANG BERKESAN, BUAT APA TAK PERCAYA?

HAAA

WhatsApp 0183602160 atau klik pada link dibio ❤ 
#kopiviral #klubnalaleh #klubnalalehtestimoni #produktranding #set #klubna #laleh #teammedina #darahtinggi #normal #produkviral #cerdas #badankuat #comel #sakitsenggugut #putihberseri #bertenaga #semulajadi #comelimpio #bahanorganik #bahanbagus #klubnalaleh #medinadesire
0 0 22 hours ago
@adaranana.my Profile picture

@adaranana.my

Kuching, Malaysia

BODY SCRUB TEMYRACLE LARIS! 😁
.
Hanya dengan RM 20 (exclude postage/cod) untuk bekas 350 gram ni, so banyak cust selalu repeat order ni! Selain memang berkesan, banyak cust selalu beri feedback WANGI, MURAH, KULIT LEMBUT, DAKI TANGGAL, JERAWAT DI BADAN BERKURANG!!!! Korang tak nak grab kee hehehe hanya klik link di atas ye 😘
-
- -
-
-
-
-
#temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #temyraclefairies #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping #temyraclegirlboss #temyraclesayamesticari
#temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi

BODY SCRUB TEMYRACLE LARIS! 😁
.
Hanya dengan RM 20 (exclude postage/cod)  untuk bekas 350 gram ni, so banyak cust selalu repeat order ni! Selain memang berkesan, banyak cust selalu beri feedback WANGI, MURAH, KULIT LEMBUT, DAKI TANGGAL, JERAWAT DI BADAN BERKURANG!!!! Korang tak nak grab kee hehehe hanya klik link di atas ye 😘
-
- -
-
-
-
-
#temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #temyraclefairies #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping #temyraclegirlboss #temyraclesayamesticari
#temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
2 0 23 hours ago
@triplewhite_agent_kl Profile picture

@triplewhite_agent_kl

Klau asyik garu2 macam sya nie...elergik...habis lah kulit tgn muka nie smua...luka2...x cantik dah kan...tak kira lelaki dan wanita...TRIPLEWHITE da penyelesaian anda...
.
Jika anda mempunyai penyakit gatal-gatal😧? Eczema😧? Triple White dapat membantu anda #insyaAllah 😍😍
.
Tidak perlu bimbang! Triple white ada penyelesainya. L-Glutathione triple white akan membantu masalah eczema dan gatal-gatal. Kerana apa? Kerana L-Glutathione memberikan kulit anda kembali normal seperti sedia kala😀😀😀
.
Anda perlu mencuba Triplewhite ini sekarang ! kerana TripleWhite mampu mengubah kulit anda😍😍
.
COD AREA KL DAN SELANGOR
POS SELURUH MALAYSIA...
Free madu stick shuib tau😲😲😲
www.wasap.my/60124002053
.
#triplewhiteskincares
#kulitkeringkusam
#jerawat
#serum
#awetmuda
#jeragat
#jomsihat
#cantikluardalam
#jomcantik
#putih
#kimtaehyung
#sweetdreams
#dramakorea
#semulajadi
#triplewhiteglutathione #triplewhitebyerrafazira #triplewhiteerrafazira
#triplewhite
#triplewhiteawesome
#triplewhitedaebak
#malaysiaproduk
#jomglowing
#hapuskanjerawat
#putih
#bigstage2019
#sweetdream

Klau asyik garu2 macam sya nie...elergik...habis lah kulit tgn muka nie smua...luka2...x cantik dah kan...tak kira lelaki dan wanita...TRIPLEWHITE da penyelesaian anda...
.
Jika anda mempunyai penyakit gatal-gatal😧? Eczema😧? Triple White dapat membantu anda #insyaAllah 😍😍
.
Tidak perlu bimbang! Triple white ada penyelesainya. L-Glutathione triple white akan membantu masalah eczema dan gatal-gatal. Kerana apa? Kerana L-Glutathione memberikan kulit anda kembali normal seperti sedia kala😀😀😀
.
Anda perlu mencuba Triplewhite ini sekarang ! kerana TripleWhite mampu mengubah kulit anda😍😍
.
COD AREA KL DAN SELANGOR
POS SELURUH MALAYSIA...
Free madu stick shuib tau😲😲😲
www.wasap.my/60124002053
.
#triplewhiteskincares
#kulitkeringkusam
#jerawat
#serum
#awetmuda
#jeragat
#jomsihat
#cantikluardalam 
#jomcantik
#putih
#kimtaehyung
#sweetdreams
#dramakorea
#semulajadi
#triplewhiteglutathione #triplewhitebyerrafazira #triplewhiteerrafazira 
#triplewhite 
#triplewhiteawesome 
#triplewhitedaebak 
#malaysiaproduk 
#jomglowing 
#hapuskanjerawat 
#putih 
#bigstage2019
#sweetdream
4 0 23 hours ago
@triplewhite_agent_kl Profile picture

@triplewhite_agent_kl

TAKZIRAH 20/09/2019 DARI KAMI TRIPLEHITE....
.
Anda perlu mencuba Triplewhite ini sekarang ! kerana TripleWhite mampu mengubah kulit anda😍😍
.
COD AREA KL DAN SELANGOR
POS SELURUH MALAYSIA...
Free madu stick shuib tau😲😲😲
www.wasap.my/60124002053
.
#triplewhiteskincares
#kulitkeringkusam
#jerawat
#serum
#awetmuda
#jeragat
#jomsihat
#cantikluardalam
#jomcantik
#putih
#kimtaehyung
#sweetdreams
#dramakorea
#semulajadi
#triplewhiteglutathione #triplewhitebyerrafazira #triplewhiteerrafazira
#triplewhite
#triplewhiteawesome
#triplewhitedaebak
#malaysiaproduk
#jomglowing
#hapuskanjerawat
#putih
#bigstage2019
#sweetdream

TAKZIRAH 20/09/2019 DARI KAMI TRIPLEHITE....
.
Anda perlu mencuba Triplewhite ini sekarang ! kerana TripleWhite mampu mengubah kulit anda😍😍
.
COD AREA KL DAN SELANGOR
POS SELURUH MALAYSIA...
Free madu stick shuib tau😲😲😲
www.wasap.my/60124002053
.
#triplewhiteskincares
#kulitkeringkusam
#jerawat
#serum
#awetmuda
#jeragat
#jomsihat
#cantikluardalam 
#jomcantik
#putih
#kimtaehyung
#sweetdreams
#dramakorea
#semulajadi
#triplewhiteglutathione #triplewhitebyerrafazira #triplewhiteerrafazira 
#triplewhite 
#triplewhiteawesome 
#triplewhitedaebak 
#malaysiaproduk 
#jomglowing 
#hapuskanjerawat 
#putih 
#bigstage2019
#sweetdream
6 0 23 hours ago
@triplewhite_agent_kl Profile picture

@triplewhite_agent_kl

Besalah perempuan kan...mest nak lawa..x kira kat rumah atau keluar rumah...baru suami suka tengok atau orang sekeliling kita...klau kita jga dari sekarang kulit muka atau kesihatan kita tak makin teruk kan...PERLU SANGAT2....Wow! Sis nih kulit dia makin lembab and glowing👍👍. Dengan hanya makan supplement kami kulit anda akan menjadi WOW!😱😱 gitu
.
✔Glutathione adalah molekul kecil yang terdiri daripada tiga asid amino iaitu sistein, asam glutamat dan glisin yang ada di hampir setiap sel tubuh.
.
✔Glutathione adalah antioksidan penting yang membantu tubuh menghilangkan zat-zat berbahaya
.
✔Kehadiran glutathione diperlukan untuk mempertahankan fungsi normal sistem kekebalan tubuh.
.
VITAMIN C #triplewhite ?
.
✔ Membantu mengantasi kekurangan Vitamin C Dalam badan.
✔Penghasilan kolegen.
✔Menghasilkan kulit yang berseri
✔Membantu menghindari jangkitan kuman.
.
Anda perlu mencuba Triplewhite ini sekarang ! kerana TripleWhite mampu mengubah kulit anda😍😍
.
COD AREA KL DAN SELANGOR
POS SELURUH MALAYSIA...
Free madu stick shuib tau😲😲😲
www.wasap.my/60124002053
.
#triplewhiteskincares
#kulitkeringkusam
#jerawat
#serum
#awetmuda
#jeragat
#jomsihat
#cantikluardalam
#jomcantik
#putih
#kimtaehyung
#sweetdreams
#dramakorea
#semulajadi
#triplewhiteglutathione #triplewhitebyerrafazira #triplewhiteerrafazira
#triplewhite
#triplewhiteawesome
#triplewhitedaebak
#malaysiaproduk
#jomglowing
#hapuskanjerawat
#putih
#bigstage2019
#sweetdream

Besalah perempuan kan...mest nak lawa..x kira kat rumah atau keluar rumah...baru suami suka tengok atau orang sekeliling kita...klau kita jga dari sekarang kulit muka atau kesihatan kita tak makin teruk kan...PERLU SANGAT2....Wow! Sis nih kulit dia makin lembab and glowing👍👍. Dengan hanya makan supplement kami kulit anda akan menjadi WOW!😱😱 gitu
.
✔Glutathione adalah molekul kecil yang terdiri daripada tiga asid amino iaitu sistein, asam glutamat dan glisin yang ada di hampir setiap sel tubuh.
.
✔Glutathione adalah antioksidan penting yang membantu tubuh menghilangkan zat-zat berbahaya
.
✔Kehadiran glutathione diperlukan untuk mempertahankan fungsi normal sistem kekebalan tubuh.
.
VITAMIN C #triplewhite ?
.
✔ Membantu mengantasi kekurangan Vitamin C Dalam badan.
✔Penghasilan kolegen.
✔Menghasilkan kulit yang berseri
✔Membantu menghindari jangkitan kuman.
.
Anda perlu mencuba Triplewhite ini sekarang ! kerana TripleWhite mampu mengubah kulit anda😍😍
.
COD AREA KL DAN SELANGOR
POS SELURUH MALAYSIA...
Free madu stick shuib tau😲😲😲
www.wasap.my/60124002053
.
#triplewhiteskincares
#kulitkeringkusam
#jerawat
#serum
#awetmuda
#jeragat
#jomsihat
#cantikluardalam 
#jomcantik
#putih
#kimtaehyung
#sweetdreams
#dramakorea
#semulajadi
#triplewhiteglutathione #triplewhitebyerrafazira #triplewhiteerrafazira 
#triplewhite 
#triplewhiteawesome 
#triplewhitedaebak 
#malaysiaproduk 
#jomglowing 
#hapuskanjerawat 
#putih 
#bigstage2019
#sweetdream
3 0 23 hours ago
@maryambeautyhouse Profile picture

@maryambeautyhouse

Taman Anjung Residensi - Amandarii

Assalamualaikum semua 🌹
Selamat pagi Jumaat yg penuh baraqah, penghulu segala hari 🌹

Mulakan hari kita dgn lafaz
BISMILLAHIR RAHMAANIR RAHIM🌹🌹🌹🌹
agar segala tindakan & usaha kita diberi olehNya keberkatan & keselamatan, aamiin🌹
Dptkan 🌹 Serum Kecantikan No5 🌹 dari 🌹 jelitawan 🌹 Maryamers 🌹 kami utk kejelitaan semulajadi 🍊🍋 🌿🌹 BERSIH✔️ LAGI SUCI✔️ tanpa ❌KIMIA bebas ❌MERKURI.

Hubungi:-
🌹MARYAM Official 🌹
🌿www.wasap.my/+60123187079
Stokis:
Selangor
🌿www.wasap.my/+60192233302
Johor
🌿www.wasap.my/+60194690075
Kelantan
🌿www.wasap.my/+60166641008
Kedah
🌿www.wasap.my/+60192289684

#maryam #serummaryam #serumcantik #suci #bersih #harum #semulajadi #asli #turuntemurun #tanpakimia #bebasmerkuri #beautycare

Assalamualaikum semua 🌹
Selamat pagi Jumaat yg penuh baraqah, penghulu segala hari 🌹

Mulakan hari kita dgn lafaz 
BISMILLAHIR RAHMAANIR RAHIM🌹🌹🌹🌹
agar segala tindakan & usaha kita diberi olehNya keberkatan & keselamatan, aamiin🌹 
Dptkan 🌹 Serum Kecantikan No5 🌹 dari 🌹 jelitawan 🌹 Maryamers 🌹 kami utk kejelitaan semulajadi 🍊🍋 🌿🌹 BERSIH✔️ LAGI SUCI✔️ tanpa ❌KIMIA bebas ❌MERKURI.

Hubungi:-
🌹MARYAM Official 🌹
🌿www.wasap.my/+60123187079
Stokis:
Selangor
🌿www.wasap.my/+60192233302
Johor
🌿www.wasap.my/+60194690075
Kelantan
🌿www.wasap.my/+60166641008
Kedah
🌿www.wasap.my/+60192289684

#maryam #serummaryam #serumcantik #suci #bersih #harum #semulajadi #asli #turuntemurun #tanpakimia #bebasmerkuri #beautycare
10 0 19 September, 2019
@produkpenjagaandiriorganik Profile picture

@produkpenjagaandiriorganik

BIO-JOINT (Fast Relief Muscle and Pain)
.
🍀 Membantu melegakan sakit lutut akibat kecederaan atau kekurangan pelincir.
.
💧Membantu menambahkan pelincir pada sendi yang kering.
.
🌵Membantu memperbaiki tisu-tisu sendi dan otot.
.
🌿 Membantu melegakan masalah sakit tumit
.
🌿Melegakan sakit otot dan bisa-bisa tulang
.
🍀Mengurangkan sakit pinggang dan sendi
.
🌿Membantu menghilangkan rasa stress dan tegangan urat saraf serta kerosakan tisu
.
🍀Menghilangkan masalah kembung perut .
🌲Membantu mengurangkan sengal-sengal tubuh.
.
🌿Membantu melegakan sakit akibat gout peringkat awal.

BIO-JOINT (Fast Relief Muscle and Pain)
.
🍀 Membantu melegakan sakit lutut akibat kecederaan atau kekurangan pelincir.
.
💧Membantu menambahkan pelincir pada sendi yang kering.
.
🌵Membantu memperbaiki tisu-tisu sendi dan otot.
.
🌿 Membantu melegakan masalah sakit tumit
.
🌿Melegakan sakit otot dan bisa-bisa tulang
.
🍀Mengurangkan sakit pinggang dan sendi
.
🌿Membantu menghilangkan rasa stress dan tegangan urat saraf serta kerosakan tisu
.
🍀Menghilangkan masalah kembung perut .
🌲Membantu mengurangkan sengal-sengal tubuh.
.
🌿Membantu melegakan sakit akibat gout peringkat awal.
5 2 19 September, 2019
@maryam_serum_n5_sngor_stokist Profile picture

@maryam_serum_n5_sngor_stokist

Alhamdulillah. Pori wajah semakin mengecil dan wajah tidak kering. Semoga pemakaian serum secara istiqamah akan menceriakan dan memanjakan kulit si pemakai.. Dapatkan serum Maryam dengan harga yang berpatutan dengan hanya RM59.90 dan inshaAllah bertahan selama sebulan. Hanya 3@4 titis dioles pada wajah.. DAPATKAN SEGERA! Kita jelita sama2 🌹

#maryam #serummaryam #serumcantik
#suci #bersih #semulajadi #asli #turuntemurun #tanpakimia #bebasmerkuri #beautycare

Alhamdulillah. Pori wajah semakin mengecil dan wajah tidak kering. Semoga pemakaian serum secara istiqamah akan menceriakan dan memanjakan kulit si pemakai.. Dapatkan serum Maryam dengan harga yang berpatutan dengan hanya RM59.90 dan inshaAllah bertahan selama sebulan. Hanya 3@4 titis dioles pada wajah.. DAPATKAN SEGERA! Kita jelita sama2 🌹

#maryam #serummaryam #serumcantik
#suci #bersih #semulajadi #asli #turuntemurun #tanpakimia #bebasmerkuri #beautycare
8 0 19 September, 2019
@mayyababycream_nooramylia Profile picture

@mayyababycream_nooramylia

[[FEEDBACK PENGGUNA]]
.
"ALHAMDULILLAH LEPAS MANDI SAYA SAPU BABY CREAM, BABY TERUS TIDUR LENA SENDIRI👍😍"
.
KRIM NI merupakan MULTIFUNGSI KRIM. Antara fungsinya 👇
.
👉 menurunkan suhu, atasi hidung tersumbat,berkahak
👉 atasi kulit sensitif
👉 legakan ketidakselesaan perut,sakit perut,angin dalam perut.
👉 bantu tidur lebih lena 👉 kesan gigitan serangga
.
💯natural! Berdaftar dengan KKM! dan HALAL!
.
Diperbuat dari ekstrak premium bahan semulajadi seperti
HABBATUSSAUDA, LEMON OIL, VIRGIN COCONUT OIL, GARLIC OIL, ARGAN OIL & ALOE VERA.
.
.
WASAP LINK DIBAWAH SEKARANG, JIKA ANDA NAK! FREEPOS & FREEGIFT ! .
.
Www.wasap.my/60175880445/mayyababy
.
#mayyababy #mayyababycare
#krimbayi #krim5dalam1 #Multifungsi #creamnatural #natural #semulajadi #ibumengandung #mayyababycream5in1 #viral #natural #selsema #batuk #demam #kembungperut #ketidakselesaanperut #susahberak #kulitsensitif #ibumengandung #CTDK #mothercare #pregnantmother #kesangigitanserangga

[[FEEDBACK PENGGUNA]]
.
"ALHAMDULILLAH LEPAS MANDI SAYA SAPU BABY CREAM, BABY TERUS TIDUR LENA SENDIRI👍😍"
.
KRIM NI merupakan MULTIFUNGSI KRIM. Antara fungsinya 👇
.
👉 menurunkan suhu, atasi hidung tersumbat,berkahak
👉 atasi kulit sensitif
👉 legakan ketidakselesaan perut,sakit perut,angin dalam perut.
👉 bantu tidur lebih lena 👉 kesan gigitan serangga
.
💯natural! Berdaftar dengan KKM! dan HALAL!
.
Diperbuat dari ekstrak premium bahan semulajadi seperti 
HABBATUSSAUDA, LEMON OIL, VIRGIN COCONUT OIL, GARLIC OIL, ARGAN OIL & ALOE VERA.
.
.
WASAP LINK DIBAWAH SEKARANG, JIKA ANDA NAK!  FREEPOS & FREEGIFT ! .
.
Www.wasap.my/60175880445/mayyababy
.
#mayyababy #mayyababycare
#krimbayi  #krim5dalam1 #Multifungsi #creamnatural #natural #semulajadi #ibumengandung  #mayyababycream5in1 #viral #natural  #selsema #batuk #demam  #kembungperut #ketidakselesaanperut  #susahberak  #kulitsensitif #ibumengandung #CTDK #mothercare #pregnantmother #kesangigitanserangga
5 0 19 September, 2019

Top #semulajadi posts

@fie.fyy Profile picture

@fie.fyy

SERUM NI MACAM SKINCARE!
Khas pada wanita kt luar sana yang memang malas nk amalkan krim siang,krim malam,toner dan sebagainya. Atau wanita yang memang takde masa nak buat semua ni.
-
Kami keluarkan product yang setanding dengan skincare. Tak perlu byk krim. Hanya apply 3 titik setiap pagi dan malam je.
-
Bangun pagi esok kulit lembut bakhanggg,yang penting terpaksa cantik lah!
-
Whtsapp sis +60147240900 @ffskinz @ffskinz @ffskinz
#Ffskinz #FfskinzSerum #Serumkecantikan #Semulajadi #Magicserum #Miracleserum

SERUM NI MACAM SKINCARE!
Khas pada wanita kt luar sana yang memang malas nk amalkan krim siang,krim malam,toner dan sebagainya. Atau wanita yang memang takde masa nak buat semua ni.
-
Kami keluarkan product yang setanding dengan skincare. Tak perlu byk krim. Hanya apply 3 titik setiap pagi dan malam je.
-
Bangun pagi esok kulit lembut bakhanggg,yang penting terpaksa cantik lah!
-
Whtsapp sis +60147240900 @ffskinz @ffskinz @ffskinz 
#Ffskinz #FfskinzSerum #Serumkecantikan #Semulajadi #Magicserum #Miracleserum
551 1 22 January, 2018
@jeanneytan Profile picture

@jeanneytan

Which Downy Premium Parfum is your favorite? For me it will be the latest variant from its Parfum Collection - Downy Natural Aqua Ocean - !! It keeps my clothes smelling good all day long with refreshing natural fragrance.
Also Downy is hosting a contest and you should definitely join! It is so meaningful to me because this is in relation to appreciating women and encouraging women to embrace our natural self 💛 Downy would like to be with us women on this meaningful journey with this new natural scent. So hurry up and join the contest!
Duration: April 15th – April 30th
· Change Facebook /Instagram profile picture using Downy published frame
· Share your thoughts about the appreciation of women’s natural values/qualities as photo description with hashtag #downy #semulajadi
· Comment under the Facebook book, confirming you have joined the contest
· 10 winners will be selected randomly and will get a gift, including: (1) 1 bottle of Downy Natural (2) Premium Body Care Gift (3) A hand-signed card from Scha Alyahya. #downy #raikandirisemulajadianda
Find out more: http://bit.ly/downynaturalgiveaway

Which Downy Premium Parfum is your favorite? For me it will be the latest variant from its Parfum Collection - Downy Natural Aqua Ocean - !! It keeps my clothes smelling good all day long with refreshing natural fragrance. 
Also Downy is hosting a contest and you should definitely join! It is so meaningful to me because this is in relation to appreciating women and encouraging women to embrace our natural self 💛 Downy would like to be with us women on this meaningful journey with this new natural scent. So hurry up and join the contest!
Duration: April 15th – April 30th
· Change Facebook /Instagram profile picture using Downy published frame
· Share your thoughts about the appreciation of women’s natural values/qualities as photo description with hashtag #downy #semulajadi
· Comment under the Facebook book, confirming you have joined the contest
· 10 winners will be selected randomly and will get a gift, including: (1) 1 bottle of Downy Natural (2) Premium Body Care Gift (3) A hand-signed card from Scha Alyahya. #downy #raikandirisemulajadianda
Find out more: http://bit.ly/downynaturalgiveaway
1,087 5 18 April, 2019
Haa TENGOK ADIK HASIF PUN TAHU FUNGSI KLUBNA LALEH TAU.

JOM KURUSKAN BADAN ANDA DENGAN HANYA MINUM KLUBNA DAN LALEH

WhatsApp nik 0139876758

#kopiviral #klubnalalehhq #klubnalalehtestimoni #produktranding #set #klubna #laleh #teammedina #darahtinggi #normal #produkviral #cerdas #badankuat #comel #sakitsenggugut #putihberseri #bertenaga #semulajadi #comelimpio #bahanorganik #bahanbagus #klubnalaleh #teamnik #medinadesire
643 15 20 hours ago
@ashikin_hassan Profile picture

@ashikin_hassan

Apa maksud cantik bagi korang? Bagi I, cantik tu subjective. Beauty is about being comfortable in your own skin & be confident with that.
Sebab tu I happy sgt to be part of Downy campaign for #Downyaquaocean sebab campaign ni mengajak kaum wanita untuk hargai kecantikan masing2. Percaya yang setiap kita punya kelebihan masing2 😍

And I personally suka sgt dgn bau this latest Downy Aqua Ocean. Baju yg dicuci bau fresh sgt 👍🏻 Btw Downy will be giving 10 sets of gift including :
1. 1 bottle Downy Natural
2. Premium Body Care Gift
3. A hand-signed card from Scha Al-Yahya
Macam mana nak menang? * Change Facebook /Instagram profile picture using Downy published frame
* Share your thoughts about the appreciation of women’s natural values/qualities as photo description with hashtag #downy #semulajadi
* Comment under the Facebook book, confirming you have joined the contest

Contest ends 30th of April 😍

Find out more: http://bit.ly/downynaturalgiveaway

Apa maksud cantik bagi korang? Bagi I, cantik tu subjective. Beauty is about being comfortable in your own skin & be confident with that. 
Sebab tu I happy sgt to be part of Downy campaign for #Downyaquaocean sebab campaign ni mengajak kaum wanita untuk hargai kecantikan masing2. Percaya yang setiap kita punya kelebihan masing2 😍

And I personally suka sgt dgn bau this latest Downy Aqua Ocean. Baju yg dicuci bau fresh sgt 👍🏻 Btw Downy will be giving 10 sets of gift including : 
1. 1 bottle Downy Natural
2. Premium Body Care Gift
3. A hand-signed card from Scha Al-Yahya 
Macam mana nak menang? * Change Facebook /Instagram profile picture using Downy published frame
* Share your thoughts about the appreciation of women’s natural values/qualities as photo description with hashtag #downy #semulajadi
* Comment under the Facebook book, confirming you have joined the contest

Contest ends 30th of April 😍

Find out more: http://bit.ly/downynaturalgiveaway
1,285 13 22 April, 2019
@cats_hometown Profile picture

@cats_hometown

Musim selsema datang balik..kadang bersin tak henggat ..tersembur-sembur hingus budak-budak ni.. Bronsyp menggunakan bahan #semulajadi untuk merawat batuk dan selsema.

Rm14+Rm6.50 postage
#serious buyer sila whatsapp sy 0172398905

Musim selsema datang balik..kadang bersin tak henggat ..tersembur-sembur hingus budak-budak ni.. Bronsyp menggunakan bahan #semulajadi untuk merawat batuk dan selsema.

Rm14+Rm6.50 postage 
#serious buyer sila whatsapp sy 0172398905
119 17 24 December, 2018