#senangterhibur Instagram Photos & Videos

senangterhibur - 67.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #senangterhibur and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
118.9
Average comment
3.6
Posts with video
14/36
Posts with photo
22/36

Hashtag Popularity

Bila kau belom cukup umur nk naik roller coaster 😂 Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram
60 2 24 minutes ago

Dapat jawab ke tak? Korang confirm gelak tengok Hafiz gelak!
.
Jangan lupa saksikan @hafizsuip di malam kemuncak Anugerah Juara Lagu 34, 9 Februari, 9 malam hanya di TV3!
.. #senangterhibur
#AJL34
#roadtoAJL34
#TV3malaysia

Dapat jawab ke tak? Korang confirm gelak tengok Hafiz gelak!
.
Jangan lupa saksikan @hafizsuip di malam kemuncak Anugerah Juara Lagu 34, 9 Februari, 9 malam hanya di TV3!
.. #senangterhibur
#AJL34
#roadtoAJL34
#TV3malaysia
192 1 47 minutes ago

FULL PLEATED SHAWL ⁃ Pleated penuh, bukan separuh
⁃ Pleated kemas terlipat rapat2
⁃ Basuh banyak kali pun pleats takkan hilang
⁃ Lebar besar, tak tersingkat nampak tengkuk bila selempang
⁃ Awning on point bila pakai
⁃ Material Premium Cotton
⁃ Ringan dan flowy
⁃ Tak perlu iron

Material: Premium Cotton
Ukuran: 170 x 70 cm

Harga: RM12

Follow ig @fitriya_scarf

FULL PLEATED SHAWL ⁃ Pleated penuh, bukan separuh
⁃ Pleated kemas terlipat rapat2
⁃ Basuh banyak kali pun pleats takkan hilang
⁃ Lebar besar, tak tersingkat nampak tengkuk bila selempang
⁃ Awning on point bila pakai
⁃ Material Premium Cotton
⁃ Ringan dan flowy
⁃ Tak perlu iron

Material: Premium Cotton
Ukuran: 170 x 70 cm

Harga: RM12

Follow ig @fitriya_scarf
44 1 1 hour ago

Alamakk! Majlis kahwin tak lama lagi tapi Doorgift belum ada. Mana nak cari yang murah dan nampak mewah?

Jom order dengan bdoorgift.trg. RM1 jurr tapi berbaloi-baloi. Jimat berganda-ganda!

Alamakk! Majlis kahwin tak lama lagi tapi Doorgift belum ada. Mana nak cari yang murah dan nampak mewah?

Jom order dengan bdoorgift.trg. RM1 jurr tapi berbaloi-baloi. Jimat berganda-ganda!
35 1 1 hour ago

Bkn main semangat lagi pakcik tu tiup lilin, smpai terbang abis gigi😂 Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakboring #lawaksavage #himpunanbahanlawak #lawakviral #lawakhambar #lawakgram

Bkn main semangat lagi pakcik tu tiup lilin, smpai terbang abis gigi😂 Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram
218 2 1 hour ago
Mcm mane ni gais🤔 betol ke x pepatah melayu nih🤔 Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram
466 16 1 hour ago

Ape perasaan korg bile balik umah je, nampak ade perompak dpn rumah korg😱 ade sesape nampak no plate kete tu x? Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakboring #lawaksavage #himpunanbahanlawak #lawakviral #lawakhambar #lawakgram

Ape perasaan korg bile balik umah je, nampak ade perompak dpn rumah korg😱 ade sesape nampak no plate kete tu x? Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram
248 7 1 hour ago

Lagu ADAKAH KAU MENUNGGUKU @naimdanielx & @azreewhuut kini telah berada di dalam carta Muzik Muzik 35. Layari www.xtra.com.my/muzikmuzik untuk mengundi lagu ini
..
Saksikan Muzik Muzik 34 setiap Isnin pukul 11:00 malam hanya di @tv3malaysia
#mm34 #muzikmuzik34 #tv3malaysia #senangterhibur

Lagu ADAKAH KAU MENUNGGUKU @naimdanielx & @azreewhuut kini telah berada di dalam carta Muzik Muzik 35. Layari www.xtra.com.my/muzikmuzik untuk mengundi lagu ini
..
Saksikan Muzik Muzik 34 setiap Isnin pukul 11:00 malam hanya di @tv3malaysia 
#mm34 #muzikmuzik34 #tv3malaysia #senangterhibur
316 0 2 hours ago

Amazing! 😍Bayar sekali seumur hidup, tapi kaya sampai bila2.
Serabut kerana berada dalam hutang? Tak cukup pendapatan? Asyik berada dalam masalah kewangan?

Adakah anda juga ada masalah seperti, 👉Tidak cukup masa untuk cari pendapatan sampingan? 👉Tak tahu cara nak berbusiness? 👉 Tak tahu cara untuk cari peluang kerja part-time?

Jangan risau, semua masalah tu saya boleh selesaikan dan guide anda dari *ZERO TO HERO* 😘


•*APA FEEDBACK CUSTOMERS?* 🌸 "Alhamdulillah... Lepas saya join job part-time nih, income banyak.. Masalah kewangan pun dah kurang.." 🌸" Terima kasih cik! Sebab telah perkenalkan saya dengan job ni. Memang berbaloi dengan modal yang saya bagi sekali seumur hidup." 🌸 "Saya tak sangka income tiap2 minggu meletop! 😍 Seminggu saya dah dapat RM500 dalam tangan."


•*FINGO* ▶ Jana pendapatan RM50-RM500 sehari. ▶Tidak perlu promote @ jual barang. ▶Hanya berkerja di rumah sama ada part-time @ full time. ▶Dijamin pekerjaan yang SAH dan HALAL. ▶Bukan scam @ MLM ▶Berpeluang mempunyai voucher sebanyak RM398+RM5 ▶Mendapat harga istimewa bagi setiap barang di fingo khas untuk VIP. • •
•Buat keputusan dengan segera! Jangan lepaskan peluang yang ada depan mata. Nak hidup senang tak perlu tunggu jadi selebriti. Cepat2 join team saya! 🥰 Saya akan tunjuk ajar anda dari A-Z.
Boleh terus ws saya, 👇
0184715092

Follow my ig
@waniek_why

Amazing! 😍Bayar sekali seumur hidup, tapi kaya sampai bila2. 
Serabut kerana berada dalam hutang? Tak cukup pendapatan? Asyik berada dalam masalah kewangan?

Adakah anda juga ada masalah seperti, 👉Tidak cukup masa untuk cari pendapatan sampingan? 👉Tak tahu cara nak berbusiness? 👉 Tak tahu cara untuk cari peluang kerja part-time?

Jangan risau, semua masalah tu saya boleh selesaikan dan guide anda dari *ZERO TO HERO* 😘
•
•
•*APA FEEDBACK CUSTOMERS?* 🌸 "Alhamdulillah... Lepas saya join job part-time nih, income banyak.. Masalah kewangan pun dah kurang.." 🌸" Terima kasih cik! Sebab telah perkenalkan saya dengan job ni. Memang berbaloi dengan modal yang saya bagi sekali seumur hidup." 🌸 "Saya tak sangka income tiap2 minggu meletop! 😍 Seminggu saya dah dapat RM500 dalam tangan."
•
•
•*FINGO* ▶ Jana pendapatan RM50-RM500 sehari. ▶Tidak perlu promote @ jual barang. ▶Hanya berkerja di rumah sama ada part-time @ full time. ▶Dijamin pekerjaan yang SAH dan HALAL. ▶Bukan scam @ MLM ▶Berpeluang mempunyai voucher sebanyak RM398+RM5 ▶Mendapat harga istimewa bagi setiap barang di fingo khas untuk VIP. • •
•Buat keputusan dengan segera! Jangan lepaskan peluang yang ada depan mata. Nak hidup senang tak perlu tunggu jadi selebriti. Cepat2 join team saya! 🥰 Saya akan tunjuk ajar anda dari A-Z. 
Boleh terus ws saya, 👇
0184715092

Follow my ig
@waniek_why
23 1 2 hours ago

Mmg prmpuan je yg berfikir, laki x fikir😤 last ii, ckp men are trash😤 Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakboring #lawaksavage #himpunanbahanlawak #lawakviral #lawakhambar #lawakgram

Mmg prmpuan je yg berfikir, laki x fikir😤 last ii, ckp men are trash😤 Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram
406 1 2 hours ago
Huhu, lupa la nama cita tu, sape yg tau tu, komen skit. Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram
522 25 2 hours ago

Jangan biarkan lagi lemak menari di HARI RAYA nanti😠😠😠 masih ada 4 bulan untuk membasmi nya 💪🏻💪🏻💪🏻
.
Feb turun 5kg
Mac turun 5kg
April turun 5kg
May turun 5kg.
Settle terus 20kg.
.
Tapi apa apa pun perlu dimulakan dengan 1kg yang pertama. Jom start sekarang!
.

Program Musim 54 Intake February 2020.
Special dah dibuka untuk pendaftaran.
Best sangat!! Tahniah bagi yang dah daftar 👍🏼 Bagi yang belum lagi, click link di bio ig @nuraini_daud untuk mendaftar sekarang!!
.
Tag & share ajak kawan2 anda ajak join sekali 🔥
.
Coach Aini
Online weight lost coach.
📲 016.719.6019
.
#tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #pengantinmuslim #ctdk #dietnasi  #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #jikamasihadarindu #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #senangterhibur #tv3 #rezekitiadaalamat #icsyvmy #jk1m10

Jangan biarkan lagi lemak menari di HARI RAYA nanti😠😠😠 masih ada 4 bulan untuk membasmi nya 💪🏻💪🏻💪🏻
.
Feb turun 5kg
Mac turun 5kg 
April turun 5kg
May turun 5kg.
Settle terus 20kg.
.
Tapi apa apa pun perlu dimulakan dengan 1kg yang pertama. Jom start sekarang!
.

Program Musim 54 Intake February 2020.
Special dah dibuka untuk pendaftaran.
Best sangat!! Tahniah bagi yang dah daftar 👍🏼 Bagi yang belum lagi, click link di bio ig @nuraini_daud untuk mendaftar sekarang!!
.
Tag & share ajak kawan2 anda ajak join sekali 🔥
.
Coach Aini 
Online weight lost coach.
📲 016.719.6019
.
#tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #pengantinmuslim #ctdk #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #jikamasihadarindu #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #senangterhibur #tv3 #rezekitiadaalamat #icsyvmy #jk1m10
14 5 2 hours ago
ADA KE?? .
Alhamdulillah, saya dan suami pernah je makan menu nie.. Sesekali pekena menu ini layan juga..
.
Siapa Sama boleh komen "KITA GENG"..
.
-Coach ReenZ Razak-
+6012-2246361

#coachreenz
#reenz_fittrainer
#neelofa #neelofahijab #ttc 
#wanitahariini
#tipsdiet #diet
#mingguanwanita
#cemburuseorangperempuan #amazing #amarbahrin #amyrarosli #emmamaembong #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #dramasangat  #DemiRindumu #setelahkudimiliki #pesanpadahati #tv3malaysia #DSSquad #lestary #senangterhibur
171 15 3 hours ago

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit
4 0 3 hours ago

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit
2 0 3 hours ago

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit
3 0 3 hours ago

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit
2 0 3 hours ago

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit
1 0 3 hours ago

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit

Apa dia kalau bergabung meletup mantul mantap mampat? 🤭
.
.
.
Haruslah COMBO SET PINKLADY & HAPPY CREAM uolls.🤩
.
.
.
Telan sapu padu. Haa gitteww. Mantul habis tau result dia. Nak lebih info? Meh la wasap. 😉 link dibio tau.
.
.
.
#teampinkladyaa #pinklady9_aa #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladymalaysia #PinkladyOriginal #tv3malaysia #senangterhibur #jommuhasabahdiri #trending #vitaminkulit
2 0 3 hours ago

Huhu, bini mati sbb x vaksin😅 lek ii je die gebang😅 Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak #zonlawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #lawakbodoh #lawakmalaysia #lawakboring #lawaksavage #himpunanbahanlawak #lawakviral #lawakhambar #lawakgram

Huhu, bini mati sbb x vaksin😅 lek ii je die gebang😅 Tag member korg.
.
meh la follow ig @lawak_tahap_gaban gais
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram
565 7 3 hours ago

Top #senangterhibur posts

Yang belakang sekali tu jangan buat min cair tengah tengah panas ni boleh tak 😍😍😍
.
🎥: fazirafabz
.
#senangterhibur

Yang belakang sekali tu jangan buat min cair tengah tengah panas ni boleh tak 😍😍😍
.
🎥: fazirafabz
.
#senangterhibur
27,264 292 14 January, 2020

Bila kawan baik kau kahwin tapi lupa nak jemput 🤣🤣
.
#senangterhibur

Bila kawan baik kau kahwin tapi lupa nak jemput 🤣🤣
.
#senangterhibur
26,641 463 20 January, 2020

Naura belanja video lagi 😍😍😍😍 .
p/s halalkan min ambil video hangpa .
.
.
.
. Follow & Like ya! Thankyou 😍
.
.
.
.
.
.
.
.
#kedahan #kedah #kedahfa #kiniviral #motifviral #viral #malaysia #senangterhibur #zonlawak #lawakberapiapi #selebritimalaysia #celebritymalaysia #memesdaily #funnyshit #funnyvideos #catslover #cats #reposting

Naura belanja video lagi 😍😍😍😍 .
p/s halalkan min ambil video hangpa .
.
.
.
. Follow & Like ya! Thankyou 😍
.
.
.
.
.
.
.
. 
#kedahan #kedah #kedahfa #kiniviral #motifviral #viral #malaysia #senangterhibur #zonlawak #lawakberapiapi #selebritimalaysia #celebritymalaysia #memesdaily #funnyshit #funnyvideos #catslover #cats #reposting
1,556 15 18 January, 2020

Ni apa kes ni awal sangat nak kahwin dik oi 😂😂
..
#senangterhibur

Ni apa kes ni awal sangat nak kahwin dik oi 😂😂
..
#senangterhibur
15,505 1,037 15 January, 2020

Layan Panggung Sabtu kat @tv3malaysia be like.. 😍😍
..
#senangterhibur

Layan Panggung Sabtu kat @tv3malaysia be like.. 😍😍
..
#senangterhibur
13,264 269 11 January, 2020

Comelnya adik ni menari😍😍 Come on guys!! Bersemangat sikit macam adik ni 💪🏼💪🏼
..
#goodvibes
#senangterhibur

Comelnya adik ni menari😍😍 Come on guys!! Bersemangat sikit macam adik ni 💪🏼💪🏼
..
#goodvibes
#senangterhibur
28,623 599 9 January, 2020

Dia punya slang kedah pekat bak hang 😂😂 Good morning semua! Have a good weekend!⠀
.⠀
🎥: @puteriserimawa1 Twitter⠀
.⠀
#senangterhibur

Dia punya slang kedah pekat bak hang 😂😂 Good morning semua! Have a good weekend!⠀
.⠀
🎥: @puteriserimawa1 Twitter⠀
.⠀
#senangterhibur
30,093 466 4 January, 2020

#repost
.
Yang nak solat jumaat tu, berhati-hati la ye.. Takut ada terkeluar suara kecik nanti 😅😅
..
#senangterhibur
#salamjumaat

#repost
.
Yang nak solat jumaat tu, berhati-hati la ye.. Takut ada terkeluar suara kecik nanti 😅😅
..
#senangterhibur
#salamjumaat
6,632 127 17 January, 2020