#senangterhibur Instagram Photos & Videos

senangterhibur - 48.4k posts

    LELAKI BOLEH PAKAI INAI JUGA
TAKKK?! .

Laaaa awatnya tak buleh cheqqq oii 😹 .

Lelaki, perempuan, mak ayah, opah tokwan, baby pun SEMUAAA BULEHHH! 😎 .

JANGGUT KAMBINGGG pun bolehhhh! 🐐 Kot la kaan ada yang hensemkan kambing macam Kambing Kacak yang viral tuuu! 🤣 .

Pokoknyaaa, asalkan RAMBUT, semua buleh tauu! 😉 Tinggai nak tak nakkk jaa!

    LELAKI BOLEH PAKAI INAI JUGA
    TAKKK?! .

    Laaaa awatnya tak buleh cheqqq oii 😹 .

    Lelaki, perempuan, mak ayah, opah tokwan, baby pun SEMUAAA BULEHHH! 😎 .

    JANGGUT KAMBINGGG pun bolehhhh! 🐐 Kot la kaan ada yang hensemkan kambing macam Kambing Kacak yang viral tuuu! 🤣 .

    Pokoknyaaa, asalkan RAMBUT, semua buleh tauu! 😉 Tinggai nak tak nakkk jaa!

    1 1 16 August, 2019
    Siapa dah ready dengan New Baby kita ni ? .

Comment 💛💛💛💛 cepat 💋💋

    Siapa dah ready dengan New Baby kita ni ? .

    Comment 💛💛💛💛 cepat 💋💋

    7 1 16 August, 2019
    Baby @raisyaarisa dan Baby baru AINAA SCRUB MASK.  Akhirnya.. ❤️❤️
.
.

    Baby @raisyaarisa dan Baby baru AINAA SCRUB MASK. Akhirnya.. ❤️❤️
    .
    .

    53 6 16 August, 2019
    Pernah tak tiba tiba korang rasa down sangat sangat. .

Kalau down, apa je korang buat ? 
Boleh share dengan Nini ? ☺️ 👉🏻👈🏻 .

#luahanhati
#sharingiscaring
#motivate

    Pernah tak tiba tiba korang rasa down sangat sangat. .

    Kalau down, apa je korang buat ?
    Boleh share dengan Nini ? ☺️ 👉🏻👈🏻 .

    #luahanhati
    #sharingiscaring
    #motivate

    22 2 16 August, 2019

Top #senangterhibur posts

    Sedas dia bagi pelempang 😅😅😅 Selamat pagi semua! Nanti nak main macam ni la ngan bestfriend masa lunch hour 😂😂😂⠀
.⠀
#senangterhibur⠀
#selamatpagi⠀
#goodmorning

    Sedas dia bagi pelempang 😅😅😅 Selamat pagi semua! Nanti nak main macam ni la ngan bestfriend masa lunch hour 😂😂😂⠀
    .⠀
    #senangterhibur
    #selamatpagi
    #goodmorning

    8,131 189 15 August, 2019
    Dik.. Admin dulu nak main lagu burung kakak tua pun sangkut2.. Ni slumber je awak main lagu @acheykintangkintung  guna recorder tu..😱 Power!! 💪🏼💪🏼
..
#STviral
#senangterhibur
📽️: jushrdn_

    Dik.. Admin dulu nak main lagu burung kakak tua pun sangkut2.. Ni slumber je awak main lagu @acheykintangkintung guna recorder tu..😱 Power!! 💪🏼💪🏼
    ..
    #STviral
    #senangterhibur
    📽️: jushrdn_

    13,662 234 6 August, 2019