#sengugut Instagram Photos & Videos

sengugut - 48.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sengugut and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
34 minutes
Average like
1.9
Average comment
0.2
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

#Repost linasyazlina with @make_repost
・・・
So, here I share something very important to al the ladies out there, having irritant vaginal skin during menstruation is nothing new. Ever wonder why? It is basically we use plastic pads that don’t allow air to pass through. Isn’t it a bliss to feel carefreee comforting and relax during your periods days. Forget all worries during menstruation. Cause I found mine! provides u all comfortable feeling during your period days. 💯 natural! @padherbakelantan

www.wasap.my/60124036423/padherbakelantan

#padherbaavail #availbeauty #sengugutteruk #sengugut #keputihanmissv #keputihan #availlnternational #pad #tualawanita #femininewash #feminin #period #mencegahlebihbaikdarimengobati

#Repost linasyazlina with @make_repost
・・・
So, here I share something very important to al the ladies out there, having irritant vaginal skin during menstruation is nothing new. Ever wonder why? It is basically we use plastic pads that don’t allow air to pass through. Isn’t it a bliss to feel carefreee comforting and relax during your periods days. Forget all worries during menstruation. Cause I found mine!  provides u all comfortable feeling during your period days. 💯 natural! @padherbakelantan

www.wasap.my/60124036423/padherbakelantan

#padherbaavail #availbeauty #sengugutteruk #sengugut #keputihanmissv #keputihan #availlnternational #pad #tualawanita #femininewash #feminin #period #mencegahlebihbaikdarimengobati
4 0 8 hours ago

Since semua orang nak advise, qilah pun nak advise sis semua. Hati-hati dengan produk tiruan, dijual dengan harga yang murah! Terutama di ‘Shawpay’ etc. Pastikan ORI baru beli tau! 😎

#padherbaavail #tualawanita #availbeauty #biopadviral #sengugut

Since semua orang nak advise, qilah pun nak advise sis semua. Hati-hati dengan produk tiruan, dijual dengan harga yang murah! Terutama di ‘Shawpay’ etc. Pastikan ORI baru beli tau! 😎

#padherbaavail #tualawanita #availbeauty #biopadviral #sengugut
1 0 8 hours ago

HABBASAUDA LISTRA PLUS DAN LISTRA GOOD MILK ada kombinasi yang terbaik untuk WANITA YANG MENGALAMI MASALAH HAID...
.
.
.
Syukur alhamdulilah kami mempunyai banyak FEEDBACK CUSTOMERS yang mengalami masalah HAID namun dengan izin allah SWT dan asbab mengamalkan LISTRA akhirnya period kembali NORMAL...
.
.
.
Nak tahu lebih lanjut lagi tentang PRODUK LISTRA ? Sila komen NAK cepat..
.
.
.
#listra
#listraforall
#1rumah1listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#setiappenyakitadapenawarnya
#selagikitaadarahimkitapastiakanhamil
#penawarfibroid
#periodpains
#periodontime
#periodawareness
#periodcramps
#periodproblems
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcos
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#pcospregnancy
#pcosweightloss
#sengugut
#keputihan

HABBASAUDA LISTRA PLUS DAN LISTRA GOOD MILK ada kombinasi yang terbaik untuk WANITA YANG MENGALAMI MASALAH HAID...
.
.
.
 Syukur alhamdulilah kami mempunyai banyak FEEDBACK CUSTOMERS yang mengalami masalah HAID namun dengan izin allah SWT dan asbab mengamalkan LISTRA akhirnya period kembali NORMAL...
.
.
. 
Nak tahu lebih lanjut lagi tentang PRODUK LISTRA ? Sila komen NAK cepat..
.
.
.
#listra
#listraforall 
#1rumah1listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#setiappenyakitadapenawarnya 
#selagikitaadarahimkitapastiakanhamil 
#penawarfibroid 
#periodpains 
#periodontime 
#periodawareness 
#periodcramps 
#periodproblems 
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcos
#pcosawarness
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#pcospregnancy 
#pcosweightloss
#sengugut 
#keputihan
11 0 10 hours ago

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis 
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
2 0 13 hours ago

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis 
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
3 0 13 hours ago

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis 
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
0 0 13 hours ago

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2
#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis 
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2 
#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
4 0 13 hours ago

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis 
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
1 0 13 hours ago

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis 
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
6 0 13 hours ago

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink 
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang  dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap
0 0 13 hours ago

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Ramai nak tips turun berat tapi tak ramai yang sanggup tinggal air manis 
Tips pertama adalah tinggalkan air manis
Jika itu pun tak boleh buat jangan baca tips kedua , ketiga dan ke empat 😁

Jom kongsi kan dan tag kawan2

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
0 0 13 hours ago

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink 
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang  dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap
0 0 13 hours ago

Kalau x berkesan xde testimoni yg hebat² ok...setiap hari ada order n setiap bulan pasti ad yg repeat order 👍🏻👍🏻👍🏻 tu la PENANGAN Jamu Gadis ⬇😱😱😍😍 🌹Yg longgar Kembali ketat melekat 👍🏻
🌹Yg landur leper kmbali tegang mmbulat👍🏻
🌹Yg x mncgkam kmbali grip kemutan👍🏻
🌹Yg becak berbau kmbali segar harum👍🏻
🌹Yg body x menawan kmbali slim brgetah👍🏻
🌹Yg ada msalah keputihan kmbali yakin tnpa pntyliner👍🏻 JAMU GADIS . Bukan sekadar jamu biasa.. mmpu mnjadikn wanita begitu brhrga dimata suami💋

Trbukti brkesan 👌🏻 Jom dptkan Skrg 👇🏻
📲Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=JamuGadis

#jamugadis #jamuviral #jamuhomemade #sengugut #keputihan #keputihangatal #keputihanberbau #periodtakstabil #cyst #fibroid #agentdropshipwanted #mawarwazuni #teamyatt #pakarsakitpuan #penjagaandalamanwanita #mirafilzah #jannanick #farahnabilah #syafiqkyle #benamir #yusufbahrin #aerilzafrel #uqashasenrose

Kalau x berkesan xde testimoni yg hebat² ok...setiap hari ada order n setiap bulan pasti ad yg repeat order 👍🏻👍🏻👍🏻 tu la PENANGAN Jamu Gadis ⬇😱😱😍😍 🌹Yg longgar Kembali ketat melekat 👍🏻
🌹Yg landur leper kmbali tegang mmbulat👍🏻
🌹Yg x mncgkam kmbali grip kemutan👍🏻
🌹Yg becak berbau kmbali segar harum👍🏻
🌹Yg body x menawan kmbali slim brgetah👍🏻
🌹Yg ada msalah keputihan kmbali yakin tnpa pntyliner👍🏻 JAMU GADIS . Bukan sekadar jamu biasa.. mmpu mnjadikn wanita begitu brhrga dimata suami💋

Trbukti brkesan 👌🏻 Jom dptkan Skrg 👇🏻
📲Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=JamuGadis

#jamugadis #jamuviral #jamuhomemade #sengugut #keputihan #keputihangatal #keputihanberbau #periodtakstabil #cyst #fibroid #agentdropshipwanted #mawarwazuni #teamyatt #pakarsakitpuan #penjagaandalamanwanita #mirafilzah #jannanick #farahnabilah #syafiqkyle #benamir #yusufbahrin #aerilzafrel #uqashasenrose
3 0 15 hours ago

Kalau x berkesan xde testimoni yg hebat² ok...setiap hari ada order n setiap bulan pasti ad yg repeat order 👍🏻👍🏻👍🏻 tu la PENANGAN Jamu Gadis ⬇😱😱😍😍 🌹Yg longgar Kembali ketat melekat 👍🏻
🌹Yg landur leper kmbali tegang mmbulat👍🏻
🌹Yg x mncgkam kmbali grip kemutan👍🏻
🌹Yg becak berbau kmbali segar harum👍🏻
🌹Yg body x menawan kmbali slim brgetah👍🏻
🌹Yg ada msalah keputihan kmbali yakin tnpa pntyliner👍🏻 JAMU GADIS . Bukan sekadar jamu biasa.. mmpu mnjadikn wanita begitu brhrga dimata suami💋

Trbukti brkesan 👌🏻 Jom dptkan Skrg 👇🏻
📲Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=JamuGadis

#jamugadis #jamuviral #jamuhomemade #sengugut #keputihan #keputihangatal #keputihanberbau #periodtakstabil #cyst #fibroid #agentdropshipwanted #mawarwazuni #teamyatt #pakarsakitpuan #penjagaandalamanwanita #mirafilzah #jannanick #farahnabilah #syafiqkyle #benamir #yusufbahrin #aerilzafrel #uqashasenrose

Kalau x berkesan xde testimoni yg hebat² ok...setiap hari ada order n setiap bulan pasti ad yg repeat order 👍🏻👍🏻👍🏻 tu la PENANGAN Jamu Gadis ⬇😱😱😍😍 🌹Yg longgar Kembali ketat melekat 👍🏻
🌹Yg landur leper kmbali tegang mmbulat👍🏻
🌹Yg x mncgkam kmbali grip kemutan👍🏻
🌹Yg becak berbau kmbali segar harum👍🏻
🌹Yg body x menawan kmbali slim brgetah👍🏻
🌹Yg ada msalah keputihan kmbali yakin tnpa pntyliner👍🏻 JAMU GADIS . Bukan sekadar jamu biasa.. mmpu mnjadikn wanita begitu brhrga dimata suami💋

Trbukti brkesan 👌🏻 Jom dptkan Skrg 👇🏻
📲Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=JamuGadis

#jamugadis #jamuviral #jamuhomemade #sengugut #keputihan #keputihangatal #keputihanberbau #periodtakstabil #cyst #fibroid #agentdropshipwanted #mawarwazuni #teamyatt #pakarsakitpuan #penjagaandalamanwanita #mirafilzah #jannanick #farahnabilah #syafiqkyle #benamir #yusufbahrin #aerilzafrel #uqashasenrose
2 0 15 hours ago

❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗
❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗
❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗ 🎊 *SALE CHINESE NEWYEAR❗*🎉
Khas untuk 99 customer yang bertuah sehingga 31 JANUARI 2020

Nak letop kebabom tak perlru nak spent duit beratus , kalau yang murah pun dah bom sis.. rugi tak grab harga promosi. Tak nak kan orang yg kita sayang asek jeling-jeling jiran sebelah rumah.. adoi sakit hati beb... sementara harga promo ni masih berlansung grab cepat sebelum kuota 99 orang habis ... SIS nak join order promo CHINESE NEW YEAR INI ❓

Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=setkopigorgeous

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗
❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗
❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗ 🎊 *SALE CHINESE NEWYEAR❗*🎉
Khas untuk 99 customer yang bertuah sehingga 31 JANUARI 2020

Nak letop kebabom tak perlru nak spent duit beratus , kalau yang murah pun dah bom sis.. rugi tak grab harga promosi. Tak nak kan orang yg kita sayang asek jeling-jeling jiran sebelah rumah.. adoi sakit hati beb... sementara harga promo ni masih berlansung grab cepat sebelum kuota 99 orang habis ... SIS nak join order promo CHINESE NEW YEAR INI ❓

Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=setkopigorgeous

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
0 0 15 hours ago

❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗
❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗
❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗ 🎊 *SALE CHINESE NEWYEAR❗*🎉
Khas untuk 99 customer yang bertuah sehingga 31 JANUARI 2020

Nak letop kebabom tak perlru nak spent duit beratus , kalau yang murah pun dah bom sis.. rugi tak grab harga promosi. Tak nak kan orang yg kita sayang asek jeling-jeling jiran sebelah rumah.. adoi sakit hati beb... sementara harga promo ni masih berlansung grab cepat sebelum kuota 99 orang habis ... SIS nak join order promo CHINESE NEW YEAR INI ❓

Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=setkopigorgeous

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗
❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗
❗PROMOSI CHINESE NEW YEAR ❗ 🎊 *SALE CHINESE NEWYEAR❗*🎉
Khas untuk 99 customer yang bertuah sehingga 31 JANUARI 2020

Nak letop kebabom tak perlru nak spent duit beratus , kalau yang murah pun dah bom sis.. rugi tak grab harga promosi. Tak nak kan orang yg kita sayang asek jeling-jeling jiran sebelah rumah.. adoi sakit hati beb... sementara harga promo ni masih berlansung grab cepat sebelum kuota 99 orang habis ... SIS nak join order promo CHINESE NEW YEAR INI ❓

Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=setkopigorgeous

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
1 0 15 hours ago

Power sangat kopi jamu gadis gorgeous ni👇👇 1 hari minum berat dah turun❗
3 hari minum aset2 montok dan pejal❗
7 hari minum kulit cerah mulus❗

Jom cuba sekarang untuk cantik luar dalam.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=KopiJamu

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Power sangat kopi jamu gadis gorgeous ni👇👇 1 hari minum berat dah turun❗
3 hari minum aset2 montok dan pejal❗
7 hari minum kulit cerah mulus❗

Jom cuba sekarang untuk cantik luar dalam.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=KopiJamu

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
1 0 15 hours ago

Power sangat kopi jamu gadis gorgeous ni👇👇 1 hari minum berat dah turun❗
3 hari minum aset2 montok dan pejal❗
7 hari minum kulit cerah mulus❗

Jom cuba sekarang untuk cantik luar dalam.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=KopiJamu

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Power sangat kopi jamu gadis gorgeous ni👇👇 1 hari minum berat dah turun❗
3 hari minum aset2 montok dan pejal❗
7 hari minum kulit cerah mulus❗

Jom cuba sekarang untuk cantik luar dalam.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=KopiJamu

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
3 0 15 hours ago

“JNGN TNYA KNAPA ABG ASYK USYA LAIN”

Saya minum kopi ni jer , perut yg buncit dah kempis pdhal baru 4hari lost 3kg . Paling best #MISSV Dah makin ketat !! Body makan montokss !! Rambut makin lebat !! #ABANG makin #SAYANG .

mmng betul berkesan . . ..mmg padu . Nak sy share kopi apa nii?? Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=buanglemaks

100% ADA KKM dan HALAL dari JAKIM

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

“JNGN TNYA KNAPA ABG ASYK USYA LAIN”

Saya minum kopi ni jer , perut yg buncit dah kempis pdhal baru 4hari lost 3kg . Paling best #MISSV Dah makin ketat !! Body makan montokss !! Rambut makin lebat !! #ABANG makin #SAYANG .

mmng betul berkesan . . ..mmg padu . Nak sy share kopi apa nii?? Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=buanglemaks

100% ADA KKM dan HALAL dari JAKIM

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
0 0 15 hours ago

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink 
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang  dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap
0 0 15 hours ago

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink 
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang  dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=+60168250841&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap
0 0 15 hours ago

KETUA HORMON MENGGANAS

Actually since mengandung ni hormon kak dya memang tak stabil.

Emosi tak payah cerita, kejap ok kejap tak.
Kejap emo, kejap sedih. Haahaha

Semalam kak dya sehari sakit kepala, letih tapi gigih jugak masak 3 kali sebab perut lapar punya pasal.
Tau tak masa pregnant , hormon estrogen dan progesteron adalah KETUA HORMON.

Macam ala-ala ketua pengawas lah. Semua dia yang control body kak dya 🙄. Orang mengandung hasilkan more hormon estrogen untuk bantu rahim dan placenta pindahkan nutrient serta menyokong perkembangan baby. Estrogen juga bantu dalam perkembangan fetus. Bagus kan?

Satu je PROBLEM, bila hormon estrogen ni banyak, kita akan kerap loya and morning sickness ni. Ni lah fasa kak dya now. Huhuhu.

Kalau kak dya baca article kan die akan tulis 'Anda patut bersyukur anda mengalami morning sickness, lagipun ianya berlaku dalam tempoh sekejap sahaja 9 bulan'

REALLY 9 MONTH SEKEJAP? 😂

Kak dya 9 bulan nak hadap muntah ni lah yang fobia, beranak kak dya tak takut 😅

Nasiblah ngandung, kalau tak dah lama kak dya telan KAPSUL HORMONY ni.

KAPSUL HORMONY dalam set Jamu Sisfel ni memang bantu untuk stabilkan hormon wanita.

Bukan takat stabilkan hormon, beri energy, ala-ala ubat penenang pun iya, melawaskan, buang angin. Eh banyak lah yang mana memang orang ngandung semua ada masalah tu 😣. TAPI ngandung takleh makan ya, sebab jamu bersifat panas, so tak bagus for baby lagi-lagi 1st trimester ni.

Takpe kak dya redha. Tak makan bukan bermakna tak menjual 😜. *Testimoni leader hebat
.
.
Klik link Whatsapp 👉 wasap.my/+60172089957
.
@saraleels #sisfel #sysfel #sisfeltitanium #titaniumchanger #nakkurus #cuciusus #detox #ubatsembelit #ubatbuasir #teatoxsisfel #jamusisfel #jamu #sengugut #berpantang #teatoxsisfel #dramasangat #setelahkudimiliki #gegarvaganza2019 #cemburuseorangperempuan
#pesanpadahati
#adelleasofia #diayangkucinta

KETUA HORMON MENGGANAS

Actually since mengandung ni hormon kak dya memang tak stabil.

Emosi tak payah cerita, kejap ok kejap tak.
Kejap emo, kejap sedih. Haahaha

Semalam kak dya sehari sakit kepala, letih tapi gigih jugak masak 3 kali sebab perut lapar punya pasal. 
Tau tak masa pregnant , hormon estrogen dan progesteron adalah KETUA HORMON.

Macam ala-ala ketua pengawas lah. Semua dia yang control body kak dya 🙄. Orang mengandung hasilkan more hormon estrogen untuk bantu rahim dan placenta  pindahkan nutrient serta menyokong perkembangan baby. Estrogen juga bantu dalam perkembangan fetus. Bagus kan?

Satu je PROBLEM, bila hormon estrogen ni banyak, kita akan kerap loya and morning sickness ni. Ni lah fasa kak dya now. Huhuhu.

Kalau kak dya baca article kan die akan tulis 'Anda patut bersyukur anda mengalami morning sickness, lagipun ianya berlaku dalam tempoh sekejap sahaja 9 bulan'

REALLY 9 MONTH SEKEJAP? 😂

Kak dya 9 bulan nak hadap muntah ni lah yang fobia, beranak kak dya tak takut 😅

Nasiblah ngandung, kalau tak dah lama kak dya telan KAPSUL HORMONY ni.

KAPSUL HORMONY dalam set Jamu Sisfel ni memang bantu untuk stabilkan hormon wanita.

Bukan takat stabilkan hormon, beri energy, ala-ala ubat penenang pun iya, melawaskan, buang angin. Eh banyak lah yang mana memang orang ngandung semua ada masalah tu 😣. TAPI ngandung takleh makan ya, sebab jamu bersifat panas, so tak bagus for baby lagi-lagi 1st trimester ni.

Takpe kak dya redha. Tak makan bukan bermakna tak menjual 😜. *Testimoni leader hebat
.
. 
Klik link Whatsapp 👉 wasap.my/+60172089957
.
@saraleels #sisfel #sysfel #sisfeltitanium #titaniumchanger #nakkurus #cuciusus #detox #ubatsembelit #ubatbuasir #teatoxsisfel #jamusisfel #jamu #sengugut #berpantang #teatoxsisfel #dramasangat #setelahkudimiliki #gegarvaganza2019 #cemburuseorangperempuan
#pesanpadahati
#adelleasofia #diayangkucinta
1 0 16 hours ago

Kalau x berkesan xde testimoni yg hebat² ok...setiap hari ada order n setiap bulan pasti ad yg repeat order 👍🏻👍🏻👍🏻 tu la PENANGAN Jamu Gadis ⬇😱😱😍😍 🌹Yg longgar Kembali ketat melekat 👍🏻
🌹Yg landur leper kmbali tegang mmbulat👍🏻
🌹Yg x mncgkam kmbali grip kemutan👍🏻
🌹Yg becak berbau kmbali segar harum👍🏻
🌹Yg body x menawan kmbali slim brgetah👍🏻
🌹Yg ada msalah keputihan kmbali yakin tnpa pntyliner👍🏻 JAMU GADIS . Bukan sekadar jamu biasa.. mmpu mnjadikn wanita begitu brhrga dimata suami💋

Trbukti brkesan 👌🏻 Jom dptkan Skrg 👇🏻
📲Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=JamuGadis

#jamugadis #jamuviral #jamuhomemade #sengugut #keputihan #keputihangatal #keputihanberbau #periodtakstabil #cyst #fibroid #agentdropshipwanted #mawarwazuni #teamyatt #pakarsakitpuan #penjagaandalamanwanita #mirafilzah #jannanick #farahnabilah #syafiqkyle #benamir #yusufbahrin #aerilzafrel #uqashasenrose

Kalau x berkesan xde testimoni yg hebat² ok...setiap hari ada order n setiap bulan pasti ad yg repeat order 👍🏻👍🏻👍🏻 tu la PENANGAN Jamu Gadis ⬇😱😱😍😍 🌹Yg longgar Kembali ketat melekat 👍🏻
🌹Yg landur leper kmbali tegang mmbulat👍🏻
🌹Yg x mncgkam kmbali grip kemutan👍🏻
🌹Yg becak berbau kmbali segar harum👍🏻
🌹Yg body x menawan kmbali slim brgetah👍🏻
🌹Yg ada msalah keputihan kmbali yakin tnpa pntyliner👍🏻 JAMU GADIS . Bukan sekadar jamu biasa.. mmpu mnjadikn wanita begitu brhrga dimata suami💋

Trbukti brkesan 👌🏻 Jom dptkan Skrg 👇🏻
📲Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=JamuGadis

#jamugadis #jamuviral #jamuhomemade #sengugut #keputihan #keputihangatal #keputihanberbau #periodtakstabil #cyst #fibroid #agentdropshipwanted #mawarwazuni #teamyatt #pakarsakitpuan #penjagaandalamanwanita #mirafilzah #jannanick #farahnabilah #syafiqkyle #benamir #yusufbahrin #aerilzafrel #uqashasenrose
3 0 18 hours ago

Kalau x berkesan xde testimoni yg hebat² ok...setiap hari ada order n setiap bulan pasti ad yg repeat order 👍🏻👍🏻👍🏻 tu la PENANGAN Jamu Gadis ⬇😱😱😍😍 🌹Yg longgar Kembali ketat melekat 👍🏻
🌹Yg landur leper kmbali tegang mmbulat👍🏻
🌹Yg x mncgkam kmbali grip kemutan👍🏻
🌹Yg becak berbau kmbali segar harum👍🏻
🌹Yg body x menawan kmbali slim brgetah👍🏻
🌹Yg ada msalah keputihan kmbali yakin tnpa pntyliner👍🏻 JAMU GADIS . Bukan sekadar jamu biasa.. mmpu mnjadikn wanita begitu brhrga dimata suami💋

Trbukti brkesan 👌🏻 Jom dptkan Skrg 👇🏻
📲Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=JamuGadis

#jamugadis #jamuviral #jamuhomemade #sengugut #keputihan #keputihangatal #keputihanberbau #periodtakstabil #cyst #fibroid #agentdropshipwanted #mawarwazuni #teamyatt #pakarsakitpuan #penjagaandalamanwanita #mirafilzah #jannanick #farahnabilah #syafiqkyle #benamir #yusufbahrin #aerilzafrel #uqashasenrose

Kalau x berkesan xde testimoni yg hebat² ok...setiap hari ada order n setiap bulan pasti ad yg repeat order 👍🏻👍🏻👍🏻 tu la PENANGAN Jamu Gadis ⬇😱😱😍😍 🌹Yg longgar Kembali ketat melekat 👍🏻
🌹Yg landur leper kmbali tegang mmbulat👍🏻
🌹Yg x mncgkam kmbali grip kemutan👍🏻
🌹Yg becak berbau kmbali segar harum👍🏻
🌹Yg body x menawan kmbali slim brgetah👍🏻
🌹Yg ada msalah keputihan kmbali yakin tnpa pntyliner👍🏻 JAMU GADIS . Bukan sekadar jamu biasa.. mmpu mnjadikn wanita begitu brhrga dimata suami💋

Trbukti brkesan 👌🏻 Jom dptkan Skrg 👇🏻
📲Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=JamuGadis

#jamugadis #jamuviral #jamuhomemade #sengugut #keputihan #keputihangatal #keputihanberbau #periodtakstabil #cyst #fibroid #agentdropshipwanted #mawarwazuni #teamyatt #pakarsakitpuan #penjagaandalamanwanita #mirafilzah #jannanick #farahnabilah #syafiqkyle #benamir #yusufbahrin #aerilzafrel #uqashasenrose
3 0 18 hours ago

Lemak Cair Tanpa Sedarrr !
Power sangat minuman ni sampai kurus melidi
dah ada beribu testimoni
kesan seawal 8 jam❗
membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan ❗
Sesuai utk gemuk lemak, gemuk air, gemuk daging
lelaki, perempuan semua boleh ‼️
Ibu menyusu pon boleh.

Dah la murah, menjadi pulak..
jom kurus melidi..whatsapp cepat stok terhad

Tekan Link Di Bawah Terus 👇🏻DiskaunRM20 terawl
Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=xspd

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Lemak Cair Tanpa Sedarrr ! 
Power sangat minuman ni sampai kurus melidi
dah ada beribu testimoni 
kesan seawal 8 jam❗
membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan ❗
Sesuai utk gemuk lemak, gemuk air, gemuk daging 
lelaki, perempuan semua boleh ‼️
Ibu menyusu pon boleh.

Dah la murah, menjadi pulak..
jom kurus melidi..whatsapp cepat stok terhad

Tekan Link Di Bawah Terus 👇🏻DiskaunRM20 terawl
Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=xspd

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
1 0 18 hours ago

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink 
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang  dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap
2 0 18 hours ago

Lemak Cair Tanpa Sedarrr !
Power sangat minuman ni sampai kurus melidi
dah ada beribu testimoni
kesan seawal 8 jam❗
membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan ❗
Sesuai utk gemuk lemak, gemuk air, gemuk daging
lelaki, perempuan semua boleh ‼️
Ibu menyusu pon boleh.

Dah la murah, menjadi pulak..
jom kurus melidi..whatsapp cepat stok terhad

Tekan Link Di Bawah Terus 👇🏻DiskaunRM20 terawl
Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=xspd

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Lemak Cair Tanpa Sedarrr ! 
Power sangat minuman ni sampai kurus melidi
dah ada beribu testimoni 
kesan seawal 8 jam❗
membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan ❗
Sesuai utk gemuk lemak, gemuk air, gemuk daging 
lelaki, perempuan semua boleh ‼️
Ibu menyusu pon boleh.

Dah la murah, menjadi pulak..
jom kurus melidi..whatsapp cepat stok terhad

Tekan Link Di Bawah Terus 👇🏻DiskaunRM20 terawl
Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=xspd

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
0 0 18 hours ago

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink 
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang  dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap
1 3 18 hours ago

100x Ganda auto Kemut , granty miss v ketat sendat , wangi dan bersih.
Perempuan harus meggunakan senjata rahasia Utk Suami melekat .
Terutama yg dah bersalin bukan kecik kepala baby yg kluar ,besar wei.. Kepala manusia bukan kepala semut..🤭 🛑tak De lagi keputihan
🛑tak De lagi kentut faraj 🛑tak De lagi bercak bau 🛑tak De lagi air berlebih
🛑tak De lagi longgar 🛑tak De lagi kurang nafsu granty bergairah kembali
Hilangka bau ketika bersama , memang hebat... https://api.whatsapp.com/send?phone=60133298497&text=Jamugadis
#JamuGadis #MaskerGadis #SabunGadis #Jamuhomemade #jamuviral #jamuseberang #keputihan #keputihangatal #keputihanberbau #sengugut #periodtakstabil #ketat #rapat #wanteddropshipagent #mawarwazuni #teamyatt #teammandalika #maskermissv #pencuciintim

100x Ganda auto Kemut , granty miss v ketat sendat , wangi dan bersih. 
Perempuan harus meggunakan senjata rahasia Utk Suami melekat .
Terutama yg dah bersalin bukan kecik kepala baby yg kluar ,besar wei.. Kepala manusia bukan kepala semut..🤭 🛑tak De lagi keputihan
🛑tak De lagi kentut faraj 🛑tak De lagi bercak bau 🛑tak De lagi air berlebih
🛑tak De lagi longgar 🛑tak De lagi kurang nafsu granty bergairah kembali 
Hilangka bau ketika bersama , memang hebat... https://api.whatsapp.com/send?phone=60133298497&text=Jamugadis 
#JamuGadis #MaskerGadis #SabunGadis #Jamuhomemade #jamuviral #jamuseberang #keputihan #keputihangatal #keputihanberbau #sengugut #periodtakstabil #ketat #rapat #wanteddropshipagent #mawarwazuni #teamyatt #teammandalika #maskermissv #pencuciintim
4 0 19 hours ago

Untuk wanita yang mengalami masalah period kami akan suggestkan untuk beliau amalkan HABBASAUDA LISTRA PLUS 💊dan LISTRA GOOD MILK 🥛..
.
. .
1 botol HABBASAUDA LISTRA PLUS dan 1 kotak LISTRA GOOD MILK .. .
.
Nak tahu cara makan untuk wanita yang mengalami masalah PERIOD ? Jom respon NAK sekarang!!...
.
. .
#listra
#listraforall
#1rumah1listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#setiappenyakitadapenawarnya
#selagikitaadarahimkitapastiakanhamil
#penawarfibroid
#periodpains
#periodontime
#periodawareness
#periodcramps
#periodproblems
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcos
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#pcospregnancy
#pcosweightloss
#sengugut

Untuk wanita yang mengalami masalah period kami akan suggestkan untuk beliau amalkan HABBASAUDA LISTRA PLUS 💊dan LISTRA GOOD MILK 🥛..
.
. . 
1 botol HABBASAUDA LISTRA PLUS dan 1 kotak LISTRA GOOD MILK .. .
. 
Nak tahu cara makan untuk wanita yang mengalami masalah PERIOD ? Jom respon NAK sekarang!!...
.
. . 
#listra
#listraforall 
#1rumah1listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#setiappenyakitadapenawarnya 
#selagikitaadarahimkitapastiakanhamil 
#penawarfibroid 
#periodpains 
#periodontime 
#periodawareness 
#periodcramps 
#periodproblems 
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcos
#pcosawarness
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#pcospregnancy 
#pcosweightloss
#sengugut
2 0 21 hours ago

Syukur alhamdulilah pada 20 Nov 2019 puan jariena penantian 19 tahun untuk dapatkan zuriat yang ke 3 selamat melahirkan bayi lelaki 🤱🏻 yang bernama Jesmond Anderson Christopher..
.
.
Sebelum ini puan jariena mengalami masalah PERIOD , TIUB FALLOPIAN TERSUMBAT dan CYST namun lepas puan jariena amalkan PRODUK LISTRA akhirnya TIUB FALLOPIAN Beliau TIDAK TERSUMBAT LAGI , CYST BELIAU MENGECUT dan BERJAYA HAMIL 🤰🏻.. . .
Semoga Baby Puan Jariena Menjadi Anak Yang Baik , Bijak dan Sihat..
.
. .
#listra
#listraforall
#1rumah1listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#setiappenyakitadapenawarnya
#selagikitaadarahimkitapastiakanhamil
#penawarfibroid
#periodpains
#periodontime
#periodawareness
#periodcramps
#periodproblems
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcos
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#pcospregnancy
#pcosweightloss
#sengugut

Syukur alhamdulilah pada 20 Nov 2019 puan jariena penantian 19 tahun untuk dapatkan zuriat yang ke 3 selamat melahirkan bayi lelaki 🤱🏻 yang bernama Jesmond Anderson Christopher..
.
.
Sebelum ini puan jariena mengalami masalah PERIOD , TIUB FALLOPIAN TERSUMBAT dan CYST namun lepas puan jariena amalkan PRODUK LISTRA akhirnya TIUB FALLOPIAN Beliau TIDAK TERSUMBAT LAGI , CYST BELIAU MENGECUT dan BERJAYA HAMIL 🤰🏻.. . . 
Semoga Baby Puan Jariena Menjadi Anak Yang Baik , Bijak dan Sihat..
.
. . 
#listra
#listraforall 
#1rumah1listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#setiappenyakitadapenawarnya 
#selagikitaadarahimkitapastiakanhamil 
#penawarfibroid 
#periodpains 
#periodontime 
#periodawareness 
#periodcramps 
#periodproblems 
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcos
#pcosawarness
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#pcospregnancy 
#pcosweightloss
#sengugut
2 0 21 hours ago

JANGAN MINUM BANYAK TAKUT NANTI TINGAL TULANG ‼️ JANGAN MINUM TAKUT NANTI SUAMI TAKNAK BERENGGANG ‼️ Cuma Perlu amalkan 1sachet secara konsisten setiap hari badan kurus bak model ketat bak anak dara.. tak malu ke badan gemuk , lemak sana sini Cik somi pun dah naik rimas dibuatnya
Hari2 tgok bini bdn mcm tong dram 🙊 cik bunga pun longgar.. Ok skrg masa utk berubah dari bdn besar bas kepada bdn slim like anak dara gitewww 😘 suami pun makin sayang 😍

Whats app to order skrg 👉🏻 Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=KopiJamu

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

JANGAN MINUM BANYAK TAKUT NANTI TINGAL TULANG ‼️ JANGAN MINUM TAKUT NANTI SUAMI TAKNAK BERENGGANG ‼️ Cuma Perlu amalkan 1sachet secara konsisten setiap hari badan kurus bak model ketat bak anak dara.. tak malu ke badan gemuk , lemak sana sini Cik somi pun dah naik rimas dibuatnya
Hari2 tgok bini bdn mcm tong dram 🙊 cik bunga pun longgar.. Ok skrg masa utk berubah dari bdn besar bas kepada bdn slim like anak dara gitewww 😘 suami pun makin sayang 😍

Whats app to order skrg 👉🏻 Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=KopiJamu

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
1 0 16 January, 2020

Hai sayang... dalam kopi gorgoeus ni dah ada kandungan buah delima yg khasiat dia sangat elok untuk kulit... jadi jimat.. tak pelru makan banyak produk untuk cantik.. all in one dgn gadis gorgeous.. Satu produk tapi dah cakup semua khasiat .. KURUS , PUTIH , MONTOK & KETAT MELEKAT .. Semua wanita inginkan kesempurnaan ... nak cantik luar dalam.. betul kan..?? Why not !!! Kan ada kopi jamu... Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=KopiJamu

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

Hai sayang... dalam kopi gorgoeus ni dah ada kandungan buah delima yg khasiat dia sangat elok untuk kulit... jadi jimat.. tak pelru makan banyak produk untuk cantik.. all in one dgn gadis gorgeous.. Satu produk tapi dah cakup semua khasiat .. KURUS , PUTIH , MONTOK & KETAT MELEKAT .. Semua wanita inginkan kesempurnaan ... nak cantik luar dalam.. betul kan..?? Why not !!! Kan ada kopi jamu... Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=KopiJamu

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
4 0 16 January, 2020

💢KHAS YG NAK SELIMMM 💢

DISKAUN RM20 ! ...
Power sangat minuman ni sampai kurus melidi
dah ada beribu testimoni
kesan seawal 8 jam❗️
membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan ❗️
Sesuai utk gemuk lemak, gemuk air, gemuk daging
lelaki, perempuan semua boleh ‼️
Ibu menyusu pon boleh.

Dah la murah, menjadi pulak..
jom kurus melidi..whatsapp cepat stok terhad

Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=Xspd

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda

💢KHAS YG NAK SELIMMM 💢

DISKAUN RM20 ! ...
Power sangat minuman ni sampai kurus melidi
dah ada beribu testimoni 
kesan seawal 8 jam❗️
membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan ❗️
Sesuai utk gemuk lemak, gemuk air, gemuk daging 
lelaki, perempuan semua boleh ‼️
Ibu menyusu pon boleh.

Dah la murah, menjadi pulak..
jom kurus melidi..whatsapp cepat stok terhad

Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=Xspd

#tipskurus #tipscantik #kurussihat #nurulwahid # #kurusrtanpaberlapar #kurustanpadiet #kurustanpabersenam #kurustanpaubat #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda
0 0 16 January, 2020

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap

Kini ramai yg dah bertukar kepada xsperfectdrink 
Betul2 membuatkan ramai yg jatuh cinta 😍😍 ☑ Tiada lagi masalah gastrik
☑ Migrain pun kurang
☑ Bertenaga sepanjang hari
☑ Rasa kenyang yg lebih lama
☑ Punyai rasa yg lebih sedap

Sebab itu sekarang  dah tak pandang yg lain.. Tekan link di bawah untuk fast respon https://api.whatsapp.com/send?phone=601137658744&text=xsperfectdrink

#xsperfectdrink #xslatte #xsmocha #teamfyratasya #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #periodtakteratur #sengugut #ketatmantap
0 0 16 January, 2020

Top #sengugut posts

" WOW!!! JOM!! @triplewhiteofficial NAK AJAK KORANG BERBUSINESS DENGAN PERCUMA ! " 50 ORANG JE NI !!
.
.
Jom menjadi sebahagian keluarga TripleWhite ! dan jual produk komfirm laku keras di FB and IG sekarang .inilah masanya Menjana Pendapatan Bersama Kami !!
.
Slot teramat terhad hanya 50 orang bertuah sahaja berpeluang untuk menjadi SQUAD kami !!! .
.
✔ Keuntungan yang tinggi
. ✔ Produk LULUS KKM & HALAL
.
✔ Tak perlu keluar modal
.
✔ Group TELEGRAM disediakan
.
✔ Tak perlu simpan stok sebab kami yang akan pos barang
.
✔ Rewards yang sangat menarik
.
✔ Bahan Marketing HQ dah sediakan
.
.
.
Whatsapp sekarang 019 6418910 .
FOLLOW @triplewhiteofficial @triplewhiteofficial
.
.
TAWARAN TERHAD untuk anda yang SERIUS nak UBAH Hidup !!
.
Bertindak Sekarang!!!
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi #triplewhiteteamyazid

" WOW!!! JOM!! @triplewhiteofficial NAK AJAK KORANG BERBUSINESS DENGAN PERCUMA ! " 50 ORANG JE NI !!
.
.
Jom menjadi sebahagian keluarga TripleWhite ! dan jual produk komfirm laku keras di FB and IG sekarang .inilah masanya Menjana Pendapatan Bersama Kami !!
.
Slot teramat terhad hanya 50 orang bertuah sahaja berpeluang untuk menjadi SQUAD  kami !!! .
.
✔ Keuntungan yang tinggi
. ✔ Produk LULUS KKM & HALAL
.
✔ Tak perlu keluar modal
.
✔ Group TELEGRAM disediakan
.
✔ Tak perlu simpan stok sebab kami yang akan pos barang
.
✔ Rewards yang sangat menarik
.
✔ Bahan Marketing HQ dah sediakan
.
.
.
Whatsapp sekarang 019 6418910 .
FOLLOW @triplewhiteofficial  @triplewhiteofficial
.
.
TAWARAN TERHAD untuk anda yang SERIUS nak UBAH Hidup !!
.
Bertindak Sekarang!!!
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi  #triplewhiteteamyazid
5,936 292 23 July, 2019

" WOW!!! PELUANG BERBUSINESS DENGAN PERCUMA ! " 50 ORANG JE NI !!
.
.
Jom menjadi sebahagian keluarga TripleWhite ! dan jual produk komfirm laku keras di FB and IG sekarang .inilah masanya Menjana Pendapatan Bersama Kami !!
.
Slot teramat terhad hanya 50 orang bertuah sahaja berpeluang untuk menjadi SQUAD kami !!! .
.
✔ Keuntungan yang tinggi
. ✔ Produk LULUS KKM & HALAL
.
✔ Tak perlu keluar modal
.
✔ Group TELEGRAM disediakan
.
✔ Tak perlu simpan stok sebab kami yang akan pos barang
.
✔ Rewards yang sangat menarik
.
✔ Bahan Marketing HQ dah sediakan
.
.
.
Whatsapp sekarang 019 6418910 .
FOLLOW @triplewhiteofficial @triplewhiteofficial
.
.
TAWARAN TERHAD untuk anda yang SERIUS nak UBAH Hidup !!
.
Bertindak Sekarang!!!
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi #triplewhiteteamyazid

" WOW!!! PELUANG  BERBUSINESS DENGAN PERCUMA ! " 50 ORANG JE NI !!
.
.
Jom menjadi sebahagian keluarga TripleWhite ! dan jual produk komfirm laku keras di FB and IG sekarang .inilah masanya Menjana Pendapatan Bersama Kami !!
.
Slot teramat terhad hanya 50 orang bertuah sahaja berpeluang untuk menjadi SQUAD  kami !!! .
.
✔ Keuntungan yang tinggi
. ✔ Produk LULUS KKM & HALAL
.
✔ Tak perlu keluar modal
.
✔ Group TELEGRAM disediakan
.
✔ Tak perlu simpan stok sebab kami yang akan pos barang
.
✔ Rewards yang sangat menarik
.
✔ Bahan Marketing HQ dah sediakan
.
.
.
Whatsapp sekarang 019 6418910 .
FOLLOW @triplewhiteofficial  @triplewhiteofficial
.
.
TAWARAN TERHAD untuk anda yang SERIUS nak UBAH Hidup !!
.
Bertindak Sekarang!!!
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi  #triplewhiteteamyazid
1,995 47 18 November, 2019

Hye u all !! Penat akak nak jawap PM kat ig ni . Tanya macam mana akak jaga kulit? ini jawapannya .. 😁😁😁
.
Kulit kita ini macam pokok tau .. Kena selalu baja untuk dapatkan kulit yang sihat..
.
Pokok kalau kita tak baja masih boleh hidup tapi macam tu jelah.. Layu dan tak subur . hehhe..😃
.
so kenalah ambil Suplement yang selamat dan terbukti berkesan.. .
Erra ambil Triple White Glutathione kerana bahan yang terdapat dalam kapsul ni adalah HALAL dan selamat. Ia mengandungi 5 bahan utama yang memang SANGAT diperlukan untuk kulit kita .
.
Selain mencerah , Ia juga dapat merawat masalah Kulit seperti Jerawat dan jeragat ia juga dapat merawat masalah Rambut Gugur . Sangat berbaloii kan..
.
U all akan nampak kesannya seawal satu minggu tau !! so apa tunggu lagi.. Cepat Whatsapp kat no di bawah ini dan Follow Ig mereka …😘😘
.
Lelaki dan Wanita sangat di galakkan tau..👦👧
.
.
Whatsapp sekarang 019 6418910 .
Follow @triplewhiteofficial @triplewhiteofficial
.
.Bertindak Sekarang!!!
.
🤗🤗🤗🤗🤗
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi #triplewhiteteamyazid #anwararshad

Hye u all !! Penat akak nak jawap PM kat ig ni . Tanya macam mana akak jaga kulit? ini jawapannya .. 😁😁😁
.
Kulit kita ini macam pokok tau .. Kena selalu baja untuk dapatkan kulit yang sihat..
.
Pokok kalau kita tak baja masih boleh hidup tapi macam tu jelah.. Layu dan tak subur . hehhe..😃
.
so kenalah ambil Suplement yang selamat dan terbukti berkesan.. .
Erra ambil Triple White Glutathione kerana bahan yang terdapat dalam kapsul ni adalah HALAL dan selamat. Ia mengandungi 5 bahan utama yang memang SANGAT diperlukan untuk kulit kita .
.
Selain mencerah , Ia juga dapat merawat masalah Kulit seperti Jerawat dan jeragat ia juga dapat merawat masalah Rambut Gugur . Sangat berbaloii  kan..
.
U all akan nampak kesannya seawal satu minggu tau !! so apa tunggu lagi.. Cepat Whatsapp kat no di bawah ini dan Follow Ig mereka …😘😘
.
Lelaki dan Wanita sangat di galakkan tau..👦👧
.
.
Whatsapp sekarang 019 6418910 .
Follow @triplewhiteofficial @triplewhiteofficial
.
.Bertindak Sekarang!!!
.
🤗🤗🤗🤗🤗
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi  #triplewhiteteamyazid #anwararshad
3,589 142 14 March, 2019

Hye u all !! U all nak tahu tak apa Serum Yang saya pakai ? dan kenapa kita perlu guna Serum ? ini jawapannya ..
.
.
.
Serum triple White ni banyak manfaatnya tau. Dengan Bahan yang terbaik dan Selamat ia dapat banyak membantu bnyk masalah kulit di wajah kita seperti ✅ JERAGAT
.
✅ JERAWAT
.
✅ KULIT KERING
.
✅ PARUT
.
✅ LIANG PORI TERBUKA
.
✅ KULIT BERMINYAK
.
✅ PIGMENTASI
.
✅ KULIT BERKEDUT
.
✅ KULIT KUSAM DAN CERAH TIDAK SEKATA
.
✅ KULIT GELAP
.
✅ BINTIK2 HITAM
.
Texture Serum ini memang amat cepat meresap ke dalam kulit dan ianya tidak melekit .
.
Sangat sesuai untuk LELAKI dan WANITA .
.
So tunggu apa lagi ! Jom Bertindak sekarang !!
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Beli Secara Online www.triplewhite.com.my
.
.
.Jom Elokkkk Sebelum raya !!
.
🤗🤗🤗🤗🤗
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi #triplewhiteteamyazid

Hye u all !! U all nak tahu tak apa Serum Yang saya pakai ? dan kenapa kita perlu guna Serum ? ini jawapannya ..
.
.
.
Serum triple White ni banyak manfaatnya tau. Dengan Bahan yang terbaik dan Selamat  ia dapat banyak membantu bnyk masalah kulit di wajah kita seperti ✅ JERAGAT
.
✅ JERAWAT
.
✅ KULIT KERING
.
✅ PARUT
.
✅ LIANG PORI TERBUKA
.
✅ KULIT BERMINYAK
.
✅ PIGMENTASI
.
✅ KULIT BERKEDUT
.
✅ KULIT KUSAM DAN CERAH TIDAK SEKATA
.
✅ KULIT GELAP
.
✅ BINTIK2 HITAM
.
Texture Serum ini memang amat cepat meresap ke dalam kulit dan ianya tidak melekit .
.
Sangat sesuai untuk LELAKI dan WANITA .
.
So tunggu apa lagi ! Jom Bertindak sekarang !!
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Beli Secara Online www.triplewhite.com.my
.
.
.Jom Elokkkk Sebelum raya !!
.
🤗🤗🤗🤗🤗
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi  #triplewhiteteamyazid
4,412 127 6 April, 2019

Alhamdulillah.. Syukur Ya Allah .
.
Majlis Berbuka Puasa @triplewhiteofficial bersama anak2 yatim dan Sumbangan Hari Raya Atas Kutipan Yang dikumpulkan sempena Kempen "Sinaran Kasih Ramadhan" dari setiap pembelian anda sepanjang bulan ramadhan ini.
.
Terima kasih atas kerjasama dan Artis Yang Terlibat @sitinordiana @errafazira @triplewhiteofficial @triplewhite_singapore . @anwararshad @mreryazree
.
Semoga syawal tahun ini memberi 1001 makna buat kita bersama. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Dan Batin.
.
Lokasi : @novotelmelaka
.
Video : @vaporwavecinematic
.
Gambar : @amirnaufalna
.
Makeup : @sharhimkhan
.
Baju: @lumiereconcept
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi #triplewhitetesingapore

Alhamdulillah.. Syukur Ya Allah .
.
Majlis Berbuka Puasa @triplewhiteofficial bersama anak2 yatim dan Sumbangan Hari Raya Atas Kutipan Yang  dikumpulkan sempena Kempen "Sinaran Kasih Ramadhan" dari setiap pembelian anda sepanjang bulan ramadhan ini.
.
Terima kasih atas kerjasama  dan Artis Yang Terlibat @sitinordiana @errafazira @triplewhiteofficial @triplewhite_singapore . @anwararshad @mreryazree
.
Semoga syawal tahun ini memberi 1001 makna buat kita bersama. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Dan Batin.
.
Lokasi : @novotelmelaka
.
Video : @vaporwavecinematic
.
Gambar : @amirnaufalna
.
Makeup : @sharhimkhan
.
Baju: @lumiereconcept
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi #triplewhitetesingapore
10,634 43 2 June, 2019

Hye u all !! Ramai yg tanya Apa yang Erra guna untuk penjagaan kulit muka.
.
Semestinya Triple White Skincare lah
.
Hanya 4 langkah mudah untuk dapatkan kulit yang sihat dan berseri.
.
.
.
Triple White Skincare ni banyak manfaatnya tau. Dengan Bahan yang terbaik dan Selamat ia dapat banyak membantu bnyk masalah kulit di wajah kita seperti ✅ JERAGAT
.
✅ JERAWAT
.
✅ KULIT KERING
.
✅ PARUT
.
✅ LIANG PORI TERBUKA
.
✅ KULIT BERMINYAK
.
✅ PIGMENTASI
.
✅ KULIT BERKEDUT
.
✅ KULIT KUSAM DAN CERAH TIDAK SEKATA
.
✅ KULIT GELAP
.
✅ BINTIK2 HITAM
.
Texture Serum ini memang amat cepat meresap ke dalam kulit dan ianya tidak melekit .
.
Sangat sesuai untuk LELAKI dan WANITA .
.
So tunggu apa lagi ! Jom Bertindak sekarang !!
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Beli Secara Online www.triplewhite.com.my
.
Untuk singapore blh dapatkan di @triplewhite_singapore
.
.Jom Elokkkk Sebelum raya !!
.
🤗🤗🤗🤗🤗
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi #triplewhiteteamyazid

Hye u all !! Ramai yg tanya Apa yang Erra guna untuk penjagaan kulit muka.
.
Semestinya Triple White Skincare lah
.
Hanya 4 langkah mudah untuk dapatkan kulit yang sihat dan berseri.
.
.
.
 Triple White Skincare  ni banyak manfaatnya tau. Dengan Bahan yang terbaik dan Selamat  ia dapat banyak membantu bnyk masalah kulit di wajah kita seperti ✅ JERAGAT
.
✅ JERAWAT
.
✅ KULIT KERING
.
✅ PARUT
.
✅ LIANG PORI TERBUKA
.
✅ KULIT BERMINYAK
.
✅ PIGMENTASI
.
✅ KULIT BERKEDUT
.
✅ KULIT KUSAM DAN CERAH TIDAK SEKATA
.
✅ KULIT GELAP
.
✅ BINTIK2 HITAM
.
Texture Serum ini memang amat cepat meresap ke dalam kulit dan ianya tidak melekit .
.
Sangat sesuai untuk LELAKI dan WANITA .
.
So tunggu apa lagi ! Jom Bertindak sekarang !!
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Whatsapp TW ke 0133968910 @triplewhiteofficial
.
Beli Secara Online www.triplewhite.com.my
.
Untuk singapore blh dapatkan di @triplewhite_singapore
.
.Jom Elokkkk Sebelum raya !!
.
🤗🤗🤗🤗🤗
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi  #triplewhiteteamyazid
2,474 58 2 May, 2019

Sebulan hilang 2kg. Okla kan , hanya sapu-sapu je korang.
Dalam sebotol bubble belly macam-macam boleh guna.

Nak kempis perut?
Nak turunkan berat badan?
Nak legakan period pain?
Nak kurang bengkak kaki?

Meh klik no wasap di bio ⬆⬆⬆ untuk order. Fast respond tau🙂 .

#minyakbakarlemakbubblebelly
#tamanlestariputra
#tamanequine #hotshapingoil #bubblebellyoil #lossweight #stokisbubblebelly #sengugut #senangmembuang #lawasmembuang #perutkempis

Sebulan hilang 2kg. Okla kan , hanya sapu-sapu je korang. 
Dalam sebotol bubble belly macam-macam boleh guna.

Nak kempis perut? 
Nak turunkan berat badan?
Nak legakan period pain?
Nak kurang bengkak kaki?

Meh klik no wasap di bio ⬆⬆⬆ untuk order.  Fast respond tau🙂 .

#minyakbakarlemakbubblebelly
#tamanlestariputra
#tamanequine #hotshapingoil #bubblebellyoil #lossweight #stokisbubblebelly #sengugut #senangmembuang #lawasmembuang #perutkempis
148 3 27 September, 2019

" WOW!!! JOM!! ERRA FAZIRA NAK AJAK KORANG BERBUSINESS DENGAN PERCUMA ! " 30 ORANG JE NI !!
.
.
Jom menjadi sebahagian keluarga TripleWhite ! dan jual produk komfirm laku keras di FB and IG sekarang .inilah masanya Menjana Pendapatan Bersama Kami !!
.
Slot teramat terhad hanya 30 orang bertuah sahaja berpeluang untuk menjadi team Dropship kami !!! .
.
✔ Keuntungan yang tinggi
.
✔ Tak perlu keluar modal
.
✔ Group Whatapp disediakan
.
✔ Tak perlu simpan stok sebab kami yang akan pos barang
.
✔ Rewards yang sangat menarik
.
✔ Bahan Marketing HQ dah sediakan
.
.
.
Whatsapp sekarang 019 6418910 .
.
Follow @triplewhiteofficial @triplewhiteofficial
.
TAWARAN TERHAD. Bertindak Sekarang!!!
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi #triplewhiteteamyazid

" WOW!!! JOM!! ERRA FAZIRA NAK AJAK KORANG BERBUSINESS DENGAN PERCUMA ! " 30 ORANG JE NI !!
.
.
Jom menjadi sebahagian keluarga TripleWhite ! dan jual produk komfirm laku keras di FB and IG sekarang .inilah masanya Menjana Pendapatan Bersama Kami !!
.
Slot teramat terhad hanya 30 orang bertuah sahaja berpeluang untuk menjadi team Dropship kami !!! .
.
✔ Keuntungan yang tinggi
.
✔ Tak perlu keluar modal
.
✔ Group Whatapp disediakan
.
✔ Tak perlu simpan stok sebab kami yang akan pos barang
.
✔ Rewards yang sangat menarik
.
✔ Bahan Marketing HQ dah sediakan
.
.
.
Whatsapp sekarang 019 6418910 .
.
Follow @triplewhiteofficial @triplewhiteofficial
.
TAWARAN TERHAD. Bertindak Sekarang!!!
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi  #triplewhiteteamyazid
10,450 413 20 September, 2018

Korang yang selalu alami period pain @ senggugut boleh cuba sapu bubblr belly. Memang melegakan sangat sebab ada kayu sepang yang akan melancarkan darah haid korang.

Bukan setakat lega senggugut, sapu-sapu je boleh kurus uii.3 kg sekali hilang lemak.

Jom grab sebotol. Rm40/45 sebotol.

Meh klik no wasap di bio utk fast respon
#Bubblebelly #bubblebellyoil #minyakbubblebelly #minyakurutmoden #sapujepunbolehkurus #kurustanpasengaja #periodpain #period #periodproblems #sengugut #stokisbubblebelly #kaknon #intermittentfasting #instafollow #instaboomakademi #bazaarpaknil #onlineboutique #onlineshopping #onlinebusiness
#ibu #pregnant #confinement #milktea

Korang yang selalu alami period pain @ senggugut boleh cuba sapu bubblr belly. Memang melegakan sangat sebab ada kayu sepang yang akan melancarkan darah haid korang.

Bukan setakat lega senggugut, sapu-sapu je boleh kurus uii.3 kg sekali hilang lemak.

Jom grab sebotol. Rm40/45 sebotol.

Meh klik no wasap di bio utk fast respon 
#Bubblebelly #bubblebellyoil #minyakbubblebelly #minyakurutmoden #sapujepunbolehkurus #kurustanpasengaja #periodpain #period #periodproblems #sengugut #stokisbubblebelly #kaknon #intermittentfasting #instafollow #instaboomakademi #bazaarpaknil #onlineboutique #onlineshopping #onlinebusiness 
#ibu #pregnant #confinement #milktea
149 1 6 December, 2019