#seputihgadisKorea Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #seputihgadisKorea and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 minutes
Average like
0.5
Average comment
0
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

@demicabyatien Profile picture

@demicabyatien

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 minute ago
@demicabyatien Profile picture

@demicabyatien

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsofiahebat

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#teamsofiahebat
0 0 1 minute ago
@demicabyatien Profile picture

@demicabyatien

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsofiahebat

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#teamsofiahebat
0 0 2 minutes ago
@demicabyatien Profile picture

@demicabyatien

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsofiahebat

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#teamsofiahebat
0 0 2 minutes ago
@demicabyatien Profile picture

@demicabyatien

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsofiahebat

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#teamsofiahebat
0 0 4 minutes ago
@demicabyatien Profile picture

@demicabyatien

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsofiahebat

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#teamsofiahebat
0 0 4 minutes ago
@demicabyatien Profile picture

@demicabyatien

Ingat Demica 💖 Ingat Cantik 💅

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? “Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!” Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰

Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️ http://www.wasap.my/601111423759/demica

Ingat Demica 💖 Ingat Cantik 💅

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? “Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!” Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰

Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️ http://www.wasap.my/601111423759/demica
0 0 6 minutes ago
@demicabyatien Profile picture

@demicabyatien

Ingat Demica 💖 Ingat Cantik 💅

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? “Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!” Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰

Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️ http://www.wasap.my/601111423759/demica

Ingat Demica 💖 Ingat Cantik 💅

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? “Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!” Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰

Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️ http://www.wasap.my/601111423759/demica
1 0 7 minutes ago
@shieyramahusim_ Profile picture

@shieyramahusim_

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
#AGENTSENAI
#CODKULAISENAISKUDAI
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
#AGENTSENAI
#CODKULAISENAISKUDAI
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 33 minutes ago
@bodydream.cocobellaeyzah.jb Profile picture

@bodydream.cocobellaeyzah.jb

Tampoi, Johor, Malaysia

CARA CONSUME PRINCESS WHITE FRUIT ENZYME 🍓 🍇
.
📌1 Sachet sehari untuk keadaan kulit yang tidak terlampau bermasalah.
📌2-3 Sachet sehari untuk keadaan kulit yang SANGAT BERMASALAH.
.
Boleh diamalkan pada bila-bila masa. Dinasihatkan waktu pagi, barulah kulit terjaga sepanjang hari☀
.
Selepas mendapat result kulit yang diimpikan,
Boleh kurangkan pengambilan atau amalkan ketika perlu.
.
📌Contoh:
✔Ada hari yang anda kurang makan makanan berkhasiat.
✔Ada hari yang ada akan keluar dan terkena pancaran matahari yang lama.
✔Ada hari yang anda rasa kulit terlampau kering.
✔Ada hari yang anda rasa PMS akan datang.
.
Cepat klik link ni untuk korang dapat KULIT FLAWLESS TANPA PANTANG dalam masa 7 HARI sahaja!⤵️
.
NAK JOIN OUR LEGIT TESTIMONI??
WHATSAPP SEKARANG 🤗
📲 http://www.wasap.my/60177273191/nakcubaprincesswhite / Click Link Whatsapp di Profile IG
.
1BOX/15sachet hanya RM95 sahaja.
Macam mana nak dapatkan??
Tekan sahaja link di bio @bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
.
#nopantangmakan #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #nakhilangjeragat #nakhilangkanjerawat #putihgebu7hari #nakhilangkanbintikhitam #nakmukacantik #nakbabyputihgebus #rahsiababysihatibucantik #bodydreamseluruhjohor #codjohorbharu #codkempasjb #jomcantiktanpapantang #collagenbagus #collagenkulitcantik #collagenkulitcerah #glowingskinsecrets #hapuskanlemak #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #rahsiacantik #gebuberseri #coffeelover #koreanlover #princesswhitejohor

CARA CONSUME PRINCESS WHITE FRUIT ENZYME 🍓 🍇
.
📌1 Sachet sehari untuk keadaan kulit yang tidak terlampau bermasalah.
📌2-3 Sachet sehari untuk keadaan kulit yang SANGAT BERMASALAH.
.
Boleh diamalkan pada bila-bila masa. Dinasihatkan waktu pagi, barulah kulit terjaga sepanjang hari☀
.
Selepas mendapat result kulit yang diimpikan,
Boleh kurangkan pengambilan atau amalkan ketika perlu.
.
📌Contoh:
✔Ada hari yang anda kurang makan makanan berkhasiat.
✔Ada hari yang ada akan keluar dan terkena pancaran matahari yang lama.
✔Ada hari yang anda rasa kulit terlampau kering.
✔Ada hari yang anda rasa PMS akan datang.
.
Cepat klik link ni untuk korang dapat KULIT FLAWLESS TANPA PANTANG dalam masa 7 HARI sahaja!⤵️
.
NAK JOIN OUR LEGIT TESTIMONI??
WHATSAPP SEKARANG 🤗
📲 http://www.wasap.my/60177273191/nakcubaprincesswhite / Click Link Whatsapp di Profile IG
.
1BOX/15sachet hanya RM95 sahaja.
Macam mana nak dapatkan??
Tekan sahaja link di bio @bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
.
#nopantangmakan #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #nakhilangjeragat #nakhilangkanjerawat #putihgebu7hari #nakhilangkanbintikhitam #nakmukacantik #nakbabyputihgebus #rahsiababysihatibucantik #bodydreamseluruhjohor #codjohorbharu #codkempasjb #jomcantiktanpapantang #collagenbagus #collagenkulitcantik #collagenkulitcerah #glowingskinsecrets #hapuskanlemak #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #rahsiacantik #gebuberseri #coffeelover #koreanlover #princesswhitejohor
2 0 47 minutes ago
@bodydream.cocobellaeyzah.jb Profile picture

@bodydream.cocobellaeyzah.jb

Taman Scientex Senai Sales Gallery

KENAPA WAJIB CONSUME PRINCESS WHITE ENZYME🤔
.
✅Brighter skin complexion
✅To get smoother skin till FLAWLESS
✅Clean your open pores
✅Your arch enemy will gone : ❌ ACNE
✅❌ Skin irritations
✅❌ Redness
✅❌ Blackhead
✅❌ Dead cells
✅You will be confidently GLOW and SHINE 💎
.
Rasa STRAWBERRY & GRAPE yang sangat sedap.
Buatkan ketagih nak makan lagi dan lagi 😂
.
💵PRICE💵
1BOX - RM95 (SM)
1BOX - RM100 (SS)
1BOX - 35$ (Brunie/Singapore)
.
📲 http://www.wasap.my/60177273191/nakcubaprincesswhite / Click Link Whatsapp di Profile IG
.
Please send me a feedback once korang da habis consume 1 box okey?
I just can wait to hear good legit feedback from u guys, just like mine! ✨
#nakhilangjeragat #nakhilangkanjerawat #putihgebu7hari #nakhilangkanbintikhitam #nakmukacantik #nakbabyputihgebus #rahsiababysihattanparuam #rahsiababysihatibucantik #bodydreamseluruhjohor #codjohorbharu #codkempasjb #jomcantiktanpapantang #collagenbagus #collagenkulitcantik #collagenkulitcerah #collagentakgemokkanbadan #hapuskanlemak #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #rahsiacantik #tipscantik #gebuberseri #atokchannel #princesswhite #coffeelover #koreanlover #princesswhitejb
#tipshilangkanparutjerawat

KENAPA WAJIB CONSUME PRINCESS WHITE ENZYME🤔
.
✅Brighter skin complexion
✅To get smoother skin till FLAWLESS
✅Clean your open pores
✅Your arch enemy will gone : ❌ ACNE
✅❌ Skin irritations
✅❌ Redness
✅❌ Blackhead
✅❌ Dead cells
✅You will be confidently GLOW and SHINE 💎
.
Rasa STRAWBERRY & GRAPE yang sangat sedap.
Buatkan ketagih nak makan lagi dan lagi 😂
.
💵PRICE💵
1BOX - RM95 (SM)
1BOX - RM100 (SS)
1BOX - 35$ (Brunie/Singapore)
.
📲 http://www.wasap.my/60177273191/nakcubaprincesswhite / Click Link Whatsapp di Profile IG
.
Please send me a feedback once korang da habis consume 1 box okey?
I just can wait to hear good legit feedback from u guys, just like mine! ✨
#nakhilangjeragat #nakhilangkanjerawat #putihgebu7hari #nakhilangkanbintikhitam #nakmukacantik #nakbabyputihgebus #rahsiababysihattanparuam #rahsiababysihatibucantik #bodydreamseluruhjohor #codjohorbharu #codkempasjb #jomcantiktanpapantang #collagenbagus #collagenkulitcantik #collagenkulitcerah #collagentakgemokkanbadan #hapuskanlemak #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #rahsiacantik #tipscantik #gebuberseri #atokchannel #princesswhite #coffeelover #koreanlover #princesswhitejb 
#tipshilangkanparutjerawat
1 0 55 minutes ago
@cik_eiryaniee Profile picture

@cik_eiryaniee

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 57 minutes ago
@bodydream.cocobellaeyzah.jb Profile picture

@bodydream.cocobellaeyzah.jb

Senai, Johor, Malaysia

GOOD NEWS FOR COFFEE & TEA LOVERS 🗣
.
Susah kan nak cari skinfood yang tak payah cut down kita punya keCINTAan kannn—
Takkan nak stop bubble tea dan Startbucks pulak semata-mata sebab consume skinfood.
.
PWE ni teknologi Japan yang terbaru.
It is only from FRUIT ENZYME 💯 tauu.
No collagen so that means kita tak perlu stop kafein and yang bestnye enzyme ni tidak menambah berat badan kita.
Takde la meleleh air mata,
Muka da cantik tapi berat badan pulak bikin hal!
.
Dengan #princesswhite ni boleh buat kita persis skin jelita makeup elok terletak gittew!
Takde la orang dok mengata awaittt la body da letopsss,
Tapi sayang muka pulak breakouts fuhhh sadis! 😟
.
Yang paling best, feedback kita boleh nampak within 7 DAYS only tau.
🙅🏻‍♀Tidak perlu pantang.
💯Sihat dan Selamat.
.
INGIN JOIN OUR LEGIT TESTIMONI??
WHATSAPP SEKARANG 🤗
📲 http://www.wasap.my/60177273191/nakcubaprincesswhite / Click Link Whatsapp di Profile IG
.
1BOX/15sachet hanya RM95 sahaja.
Macam mana nak dapatkan??
Tekan sahaja link di bio @bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
.
#nopantangmakan #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #nakhilangjeragat #nakhilangkanjerawat #putihgebu7hari #nakhilangkanbintikhitam #nakmukacantik #nakbabyputihgebus #rahsiababysihatibucantik #bodydreamseluruhjohor #codjohorbharu #codkempasjb #jomcantiktanpapantang #collagenbagus #collagenkulitcantik #collagenkulitcerah #glowingskinsecrets #hapuskanlemak #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #rahsiacantik #gebuberseri #coffeelover #koreanlover #princesswhitejb

GOOD NEWS FOR COFFEE & TEA LOVERS 🗣
.
Susah kan nak cari skinfood yang tak payah cut down kita punya keCINTAan kannn—
Takkan nak stop bubble tea dan Startbucks pulak semata-mata sebab consume skinfood.
.
PWE ni teknologi Japan yang terbaru.
It is only from FRUIT ENZYME 💯 tauu.
No collagen so that means kita tak perlu stop kafein and yang bestnye enzyme ni tidak menambah berat badan kita.
Takde la meleleh air mata,
Muka da cantik tapi berat badan pulak bikin hal!
.
Dengan #princesswhite ni boleh buat kita persis skin jelita makeup elok terletak gittew!
Takde la orang dok mengata awaittt la body da letopsss,
Tapi sayang muka pulak breakouts fuhhh sadis! 😟
.
Yang paling best, feedback kita boleh nampak within 7 DAYS only tau.
🙅🏻‍♀Tidak perlu pantang.
💯Sihat dan Selamat.
.
INGIN JOIN OUR LEGIT TESTIMONI??
WHATSAPP SEKARANG 🤗
📲 http://www.wasap.my/60177273191/nakcubaprincesswhite / Click Link Whatsapp di Profile IG
.
1BOX/15sachet hanya RM95 sahaja.
Macam mana nak dapatkan??
Tekan sahaja link di bio @bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
.
#nopantangmakan #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #nakhilangjeragat #nakhilangkanjerawat #putihgebu7hari #nakhilangkanbintikhitam #nakmukacantik #nakbabyputihgebus #rahsiababysihatibucantik #bodydreamseluruhjohor #codjohorbharu #codkempasjb #jomcantiktanpapantang #collagenbagus #collagenkulitcantik #collagenkulitcerah #glowingskinsecrets #hapuskanlemak #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #rahsiacantik #gebuberseri #coffeelover #koreanlover #princesswhitejb
2 0 1 hour ago
@sitinuratikah2484 Profile picture

@sitinuratikah2484

Laman Sukan MPSJ USJ1

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!

@ pon boleh wasap azie....
Www.wasap.my/60196433431
COD aREA MELAKA🚗
POS SELURUH MALAYSIA📮✈️
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!

@ pon boleh wasap azie....
Www.wasap.my/60196433431
COD aREA MELAKA🚗
POS SELURUH MALAYSIA📮✈️
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@demicaterengganubyme Profile picture

@demicaterengganubyme

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM Mimi sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM Mimi sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@demicaterengganubyme Profile picture

@demicaterengganubyme

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@demicaterengganubyme Profile picture

@demicaterengganubyme

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@demicaterengganubyme Profile picture

@demicaterengganubyme

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@demicaterengganubyme Profile picture

@demicaterengganubyme

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@demicaterengganubyme Profile picture

@demicaterengganubyme

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@demicaterengganubyme Profile picture

@demicaterengganubyme

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PENGGUNA DEMICA!!! .
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@demica_lotion_kl Profile picture

@demica_lotion_kl

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@demica_lotion_kl Profile picture

@demica_lotion_kl

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 1 hour ago
@demica_lotion_kl Profile picture

@demica_lotion_kl

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

ELAK KULIT BERMINYAK SELEPAS BANGUN TIDUR
.
.
Mesti terkejutkan bangun je tidur muka penuh berminyak. Nak belai belai muka pun tak best. Sentuh je sikit, dah rasa berminyak tak selesa. Pagi² dah spoil mood nak pegi kerja.
.
So, rutin harian mimi sebelum tidur, mimi spray #DemicaWhiteningLotion dulu utk dijadikan sebagai masker malam. Jangan risau uolss sbb lotion ni tak melekit terus menyerap ke dalam kulit. Texture pun lembut dan wangi. Mesti lena punya tidur dgn muka yang segar 🥰
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan Link di bio SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

ELAK KULIT BERMINYAK SELEPAS BANGUN TIDUR
.
.
Mesti terkejutkan bangun je tidur muka penuh berminyak. Nak belai belai muka pun tak best. Sentuh je sikit, dah rasa berminyak tak selesa. Pagi² dah spoil mood nak pegi kerja.
.
So, rutin harian mimi sebelum tidur, mimi spray #DemicaWhiteningLotion dulu utk dijadikan sebagai masker malam. Jangan risau uolss sbb lotion ni tak melekit terus menyerap ke dalam kulit. Texture pun lembut dan wangi. Mesti lena punya tidur dgn muka yang segar 🥰
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan Link di bio SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@demicasepang Profile picture

@demicasepang

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
4 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang. .
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang. .
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM?
.
.
Tak payah pening², sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sbb harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna
💥Merawat sunburn
.
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ni? On tak on??
.
Kalau ON, DM jerr nombor fon utk admin contact okay ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM?
.
.
Tak payah pening², sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sbb harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna
💥Merawat sunburn
.
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ni? On tak on??
.
Kalau ON, DM jerr nombor fon utk admin contact okay ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@demicasepang Profile picture

@demicasepang

SAPU JE TERUS PUTIH!😱 Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

SAPU JE TERUS PUTIH!😱 Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
3 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
. .
Jommm DM sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
. .
Jommm DM  sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago

Top #seputihgadisKorea posts

@demicasepang Profile picture

@demicasepang

MASALAH KULIT BERBELANG?
.
.
Sya bukan nak cerita pasal kuda belang, tp hakikat yg jadi pada kulit kita yg kerap berjemur tengah panas, naik motor atau selalu drive iaitu masalah SUNBURN 🥵.
.
Sape ada masalah mcm kat gambar ni?
.
Cepat DOUBLE TAP sekarang & tag rakan uols yg ada masalah sama.
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis

MASALAH KULIT BERBELANG?
.
.
Sya bukan nak cerita pasal kuda belang, tp hakikat yg jadi pada kulit kita yg kerap berjemur tengah panas, naik motor atau selalu drive iaitu masalah SUNBURN 🥵.
.
Sape ada masalah mcm kat gambar ni?
.
Cepat DOUBLE TAP sekarang & tag rakan uols yg ada masalah sama.
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis
203 2 28 September, 2019
@yutyhafiza Profile picture

@yutyhafiza

: Mama tak tahulah kenapa viral sangat DEMICA WHITENING LOTION ni. Best sangat ke pakat duk kata best gila lain sangat dari lotion pemutih kat pasaran skrg ni.
_
Sape2 nak COD Kuantan, jauh boleh pos syg, RM39.90 jaa tahan 1-3bulan.
_
Wasap mama tekan link kat bio mama ya 😘
.
.
@yutybeauty
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #teamviey #demicalotionkuantan

: Mama tak tahulah kenapa viral sangat DEMICA WHITENING LOTION ni. Best sangat ke pakat duk kata best gila lain sangat dari lotion pemutih kat pasaran skrg ni. 
_
Sape2 nak COD Kuantan, jauh boleh pos syg, RM39.90 jaa tahan 1-3bulan. 
_
Wasap mama tekan link kat bio mama ya 😘
.
.
@yutybeauty 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #teamviey #demicalotionkuantan
322 5 12 October, 2019
@demicapenang.nursya Profile picture

@demicapenang.nursya

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tinggalkan no fon sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF190920

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tinggalkan no fon sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF190920
129 30 6 hours ago
@demicapenang.nursya Profile picture

@demicapenang.nursya

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM
.
.
Bila kulit dah makin putih serta yakin kulit kita dapat protection secukupnya, takde masalah lagi utk kita keluar rumah dgn yakin!😉 Thanks adik Iris sudi share feedback pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Nak putih gebu dgn hanya sekali sapuan?
.
DM nombor fon SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF190921

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM
.
.
Bila kulit dah makin putih serta yakin kulit kita dapat protection secukupnya, takde masalah lagi utk kita keluar rumah dgn yakin!😉 Thanks adik Iris sudi share feedback pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Nak putih gebu dgn hanya sekali sapuan?
.
DM nombor fon SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF190921
122 36 24 September, 2019
@sueesyedd Profile picture

@sueesyedd

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
126 0 21 October, 2019
@yayamohamad Profile picture

@yayamohamad

NAK KULIT PUTIH GEBU & TONA SEKATA DLM 10 SAAT?
.
.
Jommm sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki uols. Best sangatt lotion ni Yaya sendiri addicted utk sapu setiap hari, setiap masa.
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Nak kulit putih #seputihgadisKorea kan?
👉Jom DM Yaya SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK KULIT PUTIH GEBU & TONA SEKATA DLM 10 SAAT?
.
.
Jommm sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki uols. Best sangatt lotion ni Yaya sendiri addicted utk sapu setiap hari, setiap masa.
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Nak kulit putih #seputihgadisKorea kan?
👉Jom DM Yaya SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
126 0 4 September, 2019
@demicapenang.nursya Profile picture

@demicapenang.nursya

5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa sis nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion.
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codpenang #demicapenang #EAF190919

5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa sis nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion.
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codpenang #demicapenang #EAF190919
121 33 13 hours ago