#seputihgadiskorea Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #seputihgadiskorea and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
26 seconds
Average like
0.2
Average comment
0
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 seconds ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 36 seconds ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 minute ago
@demica_pahang Profile picture

@demica_pahang

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Nad dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Nad contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Nad dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Nad contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad
0 0 1 minute ago
@sarialishoppe Profile picture

@sarialishoppe

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Anis nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪Anis nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 5 minutes ago
@demica_pahang Profile picture

@demica_pahang

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #agentwanted #teamnad
1 0 6 minutes ago
@demicawhitening_hululangat Profile picture

@demicawhitening_hululangat

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Dilla suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Dilla suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 6 minutes ago
@demicabieynaa Profile picture

@demicabieynaa

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
Klik je Link dekat BIO untuk order🎉✨
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamCikQ #demicabieynaa #codareakotabharu #kelantan #codandpostageavailable

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
Klik je Link dekat BIO untuk order🎉✨
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamCikQ #demicabieynaa #codareakotabharu #kelantan #codandpostageavailable
0 0 7 minutes ago
@demicawhitening_hululangat Profile picture

@demicawhitening_hululangat

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat ramai ke yang rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat ramai ke yang rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 8 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 8 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 8 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 9 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 9 minutes ago
@demicakotakinabalu Profile picture

@demicakotakinabalu

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 9 minutes ago
@demica.beserah.agent Profile picture

@demica.beserah.agent

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicabeserah #demicabalok #Demicagebeng

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicabeserah #demicabalok #Demicagebeng
0 0 9 minutes ago
@demica_lotionmimi Profile picture

@demica_lotionmimi

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60173312360/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demiqasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demica #demicaviral #lotiondemica
#demicacodbukitberuntung
#demicawhiteninglotionmk
#demicawhiteninglotionperak
#demicawhiteninglotiomselangor
0 0 10 minutes ago
@demicawhitening_hululangat Profile picture

@demicawhitening_hululangat

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
TAG diorang kat bawah, mana tahu Mimi baik hati nak bg free utk uols & member 😁.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 12 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 12 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 12 minutes ago
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 12 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 13 minutes ago
@cheqlily_94 Profile picture

@cheqlily_94

Machang

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 13 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 13 minutes ago
@demicakelantan__ Profile picture

@demicakelantan__

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk mira contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk mira contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 13 minutes ago
@anes_seller Profile picture

@anes_seller

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 13 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 13 minutes ago
@demicaqueen.kl Profile picture

@demicaqueen.kl

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #codgombak #codsetapak #codsentul #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #codgombak #codsetapak  #codsentul #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 14 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 14 minutes ago
@demicakelantan__ Profile picture

@demicakelantan__

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk mira contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk mira contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 14 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 14 minutes ago
@demicakelantan__ Profile picture

@demicakelantan__

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk mira contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Anis dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk mira contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 14 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 14 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 15 minutes ago
@demicalotion_aiynn Profile picture

@demicalotion_aiynn

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Ain  contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdanie #teamfirdaniefighters #teamainpowers #demicacodpasirmas
0 0 15 minutes ago

Top #seputihgadiskorea posts

@demicasepang Profile picture

@demicasepang

MASALAH KULIT BERBELANG?
.
.
Sya bukan nak cerita pasal kuda belang, tp hakikat yg jadi pada kulit kita yg kerap berjemur tengah panas, naik motor atau selalu drive iaitu masalah SUNBURN 🥵.
.
Sape ada masalah mcm kat gambar ni?
.
Cepat DOUBLE TAP sekarang & tag rakan uols yg ada masalah sama.
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis

MASALAH KULIT BERBELANG?
.
.
Sya bukan nak cerita pasal kuda belang, tp hakikat yg jadi pada kulit kita yg kerap berjemur tengah panas, naik motor atau selalu drive iaitu masalah SUNBURN 🥵.
.
Sape ada masalah mcm kat gambar ni?
.
Cepat DOUBLE TAP sekarang & tag rakan uols yg ada masalah sama.
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis
201 2 28 September, 2019
@demicapenang.nursya Profile picture

@demicapenang.nursya

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tinggalkan no fon sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF190920

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tinggalkan no fon sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF190920
128 30 23 September, 2019
@yayamohamad Profile picture

@yayamohamad

NAK KULIT PUTIH GEBU & TONA SEKATA DLM 10 SAAT?
.
.
Jommm sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki uols. Best sangatt lotion ni Yaya sendiri addicted utk sapu setiap hari, setiap masa.
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Nak kulit putih #seputihgadisKorea kan?
👉Jom DM Yaya SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK KULIT PUTIH GEBU & TONA SEKATA DLM 10 SAAT?
.
.
Jommm sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki uols. Best sangatt lotion ni Yaya sendiri addicted utk sapu setiap hari, setiap masa.
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Nak kulit putih #seputihgadisKorea kan?
👉Jom DM Yaya SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
126 0 4 September, 2019
@yutyhafiza Profile picture

@yutyhafiza

: Mama tak tahulah kenapa viral sangat DEMICA WHITENING LOTION ni. Best sangat ke pakat duk kata best gila lain sangat dari lotion pemutih kat pasaran skrg ni.
_
Sape2 nak COD Kuantan, jauh boleh pos syg, RM39.90 jaa tahan 1-3bulan.
_
Wasap mama tekan link kat bio mama ya 😘
.
.
@yutybeauty
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #teamviey #demicalotionkuantan

: Mama tak tahulah kenapa viral sangat DEMICA WHITENING LOTION ni. Best sangat ke pakat duk kata best gila lain sangat dari lotion pemutih kat pasaran skrg ni. 
_
Sape2 nak COD Kuantan, jauh boleh pos syg, RM39.90 jaa tahan 1-3bulan. 
_
Wasap mama tekan link kat bio mama ya 😘
.
.
@yutybeauty 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #teamviey #demicalotionkuantan
320 5 12 October, 2019
@syarahsyfqh_ Profile picture

@syarahsyfqh_

mommy vs daddy
.
JOM DAPATKAN KULIT GEBU DALAM 10 SAAT
.
.
Nak kulit putih, gebu, lembut dan lembap macam gadis Korea? Nak tahu rahsianya? Apa lagi jom lah cuba #DemicaWhiteningLotion . i sure uols takkan menyesal 👍🏻
.
Tak cuba tak tahu, dah cuba selalu mahu😍.
.
✅Stok limited
✅Lelaki & perempuan boleh pakai
✅Harga tak sampai RM50
.
Cepat tinggalkan nombor fon uols utk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 🔥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

mommy vs daddy
.
JOM DAPATKAN KULIT GEBU DALAM 10 SAAT
.
.
Nak kulit putih, gebu, lembut dan lembap macam gadis Korea? Nak tahu rahsianya? Apa lagi jom lah cuba #DemicaWhiteningLotion . i sure uols takkan menyesal 👍🏻
.
Tak cuba tak tahu, dah cuba selalu mahu😍.
.
✅Stok limited
✅Lelaki & perempuan boleh pakai
✅Harga tak sampai RM50
.
Cepat tinggalkan nombor fon uols utk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 🔥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
489 0 4 September, 2019
@demicapenang.nursya Profile picture

@demicapenang.nursya

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM
.
.
Bila kulit dah makin putih serta yakin kulit kita dapat protection secukupnya, takde masalah lagi utk kita keluar rumah dgn yakin!😉 Thanks adik Iris sudi share feedback pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Nak putih gebu dgn hanya sekali sapuan?
.
DM nombor fon SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF190921

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM
.
.
Bila kulit dah makin putih serta yakin kulit kita dapat protection secukupnya, takde masalah lagi utk kita keluar rumah dgn yakin!😉 Thanks adik Iris sudi share feedback pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Nak putih gebu dgn hanya sekali sapuan?
.
DM nombor fon SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF190921
122 36 24 September, 2019
@tips.putih.si_gadiskorea Profile picture

@tips.putih.si_gadiskorea

HANYA 3 LANGKAH MUDAH YANG MEMBUATKAN ANDA NAMPAK LEBIH CANTIK LUARAN DAN SIHAT DALAMAN..... BELI, AMAL DAN KONSISTEN! 💌Sesuai untuk :
✅nak nampak putih
✅nak nampak menawan
✅nak nampak tertarik
.
.
✔ LULUS LABS TEST (HUSM)
✔ PRODUK MUSLIM
✔ HALAL
✔Repeat Order TInggi
✔Mempunyai ribuan testimoni
✔Bahan mengikut kajian pakar
.
‼️ Tak percaya?? Cuba !!! sis akan rase perubahan yg cepat dan pantas. 💢Nur bantu Sis dapatkan result seawal 5 hari !!!! Okeyy, nak tahu apa BABY PINK ni ? 📲 klik link dibio untuk INFO & RESULT KAW2😘
.
#sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #nur_gojes #babypinkkedah #Babypinkboosterwhitening #SisDugongPutih #DainsLovers #teamAFCIRCLE01035

HANYA 3 LANGKAH MUDAH YANG MEMBUATKAN ANDA NAMPAK LEBIH CANTIK LUARAN DAN SIHAT DALAMAN..... BELI, AMAL DAN KONSISTEN! 💌Sesuai untuk :
✅nak nampak putih
✅nak nampak menawan
✅nak nampak tertarik
.
.
✔ LULUS LABS TEST (HUSM)
✔ PRODUK MUSLIM
✔ HALAL
✔Repeat Order TInggi
✔Mempunyai ribuan testimoni
✔Bahan mengikut kajian pakar
.
‼️ Tak percaya?? Cuba !!! sis akan rase perubahan yg cepat dan pantas. 💢Nur bantu Sis dapatkan result seawal 5 hari !!!! Okeyy, nak tahu apa BABY PINK ni ? 📲 klik link dibio untuk INFO &  RESULT KAW2😘
.
#sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #nur_gojes #babypinkkedah #Babypinkboosterwhitening  #SisDugongPutih #DainsLovers #teamAFCIRCLE01035
142 48 1 October, 2019
@demica.kl_wangsamaju Profile picture

@demica.kl_wangsamaju

[ATTTENTION] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT DALAM 10 SAAT
.
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur tau. NOMBOR KKM (NOT190105668K) & harga pn bawah RM50 jerrr uolsss berbaloi ngat ngat.
.
.
Jom laaa dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM Yantie sekarang okayy 😘 atau just click link di Bio untuk Fast respond.
.
🚗FREE cod ke #wangsawalkmall
#menaradbkl , #sogokl , #lrtbandaraya
.
🚗Cod KL , selangor , Wangsamaju dan sekitar
📦Postage everyday
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

[ATTTENTION] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT DALAM 10 SAAT
.
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur tau. NOMBOR KKM (NOT190105668K) & harga pn bawah RM50 jerrr uolsss berbaloi ngat ngat.
.
.
Jom laaa dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM Yantie sekarang okayy 😘 atau just click link di Bio untuk Fast respond.
.
🚗FREE cod ke #wangsawalkmall
 #menaradbkl , #sogokl , #lrtbandaraya
.
🚗Cod KL , selangor , Wangsamaju dan sekitar
📦Postage everyday
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
106 2 4 October, 2019