#serbukcheese Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #serbukcheese and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
52 minutes
Average like
15.3
Average comment
0.1
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@bymariana_mars Profile picture

@bymariana_mars

Selain guna cheesy powder buat bancuh jdi sos cheesy, ni ha boleh buat sendiri popiah cheese ni. Rajin plak potong memotong kulit popia goreng pastu ha gaul je dgn cheesy powder xyah cmpur apa dh sedap🤤🤤.
.
.
Berminat boleh whatsapp http://www.wasap.my/60172402917 atau tekan link di bio
.
#serbukkeju #serbukcheese #soscheese #soskeju #popiacheese #popiakeju #cheesyerasya #cheesypowderbyerasya #erasyapopiacheese #cheesesedap #cheesemurah #cheese #erasya #cheeselover #cheesepowder #cheesypowdersa #cheesepowderkb #wedgespowder #erasyaSausageCheesyBrown #foods
#foodporn
#erasyacheesypowderrecipe #foodobsession #cheeselover #makananmalaysia #mukbangvideo #videomasak #tiktokmemes #tiktokmalaysia #boba #bobamilktea

Selain guna cheesy powder buat bancuh jdi sos cheesy, ni ha boleh buat sendiri popiah cheese ni. Rajin plak potong memotong kulit popia goreng pastu ha gaul je dgn cheesy powder xyah cmpur apa dh sedap🤤🤤.
.
.
Berminat boleh whatsapp http://www.wasap.my/60172402917 atau tekan link di bio
.
#serbukkeju #serbukcheese #soscheese #soskeju #popiacheese #popiakeju #cheesyerasya #cheesypowderbyerasya #erasyapopiacheese #cheesesedap #cheesemurah #cheese #erasya #cheeselover #cheesepowder #cheesypowdersa #cheesepowderkb #wedgespowder #erasyaSausageCheesyBrown #foods
#foodporn 
#erasyacheesypowderrecipe #foodobsession #cheeselover #makananmalaysia #mukbangvideo #videomasak #tiktokmemes #tiktokmalaysia #boba #bobamilktea
3 0 7 hours ago
@kilang_cheese_powder Profile picture

@kilang_cheese_powder

#kenikmatancheesedariserbukkuning .
.
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua peniaga,bakal peniaga,pengguna dan kepada semua peminat cheezy cheese sos kuning ya sedap sangat sangat ni.
.
Anda peniaga atau nak cuba berniaga secara online atau offline.
.
Kami merupakan pemborong terbesar dgn harga yg murah,terus dr kilang.
.
@kilang_cheese_powder kami menawarkan harga borong utk cheese powder dgn harga yg murah.
.
Whatsapp
Kak Lina
.
www.wasap.my/60123659995/cp
.
Sekarang utk list harga borong atau retail.
.
Bandingkan harga kami..
.
#Kilangcheesepowder #pembekalcheesepowder #pemborongserbukcheese #pemborongcheesepowder #pengedarcheesepowder #cheesepowder #cheezycheese #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #cheesepowderhalal #cheesepowdermalaysia #cheesepowderborong #cheesepowderkfc #serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezywedges #cheezywedgeskfc #cheezylovers #cheesemurah #homemadecheesesauce #cheesepowdermalaysia #borongcheesepowder #jalapenocheesepowder #jalapeno #jalapenomurah #jjcm #bazarpaknil #nachocheesepowder

#kenikmatancheesedariserbukkuning .
.
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua peniaga,bakal peniaga,pengguna dan kepada semua peminat cheezy cheese sos kuning ya sedap sangat sangat ni.
.
Anda peniaga atau nak cuba berniaga secara online atau offline.
.
Kami merupakan pemborong terbesar dgn harga yg murah,terus dr kilang.
.
@kilang_cheese_powder kami menawarkan harga borong utk cheese powder dgn harga yg murah.
.
Whatsapp 
Kak Lina
.
www.wasap.my/60123659995/cp
.
Sekarang utk list harga borong atau retail.
.
Bandingkan harga kami..
.
#Kilangcheesepowder #pembekalcheesepowder #pemborongserbukcheese #pemborongcheesepowder #pengedarcheesepowder #cheesepowder #cheezycheese #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #cheesepowderhalal #cheesepowdermalaysia #cheesepowderborong #cheesepowderkfc #serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezywedges #cheezywedgeskfc #cheezylovers #cheesemurah #homemadecheesesauce #cheesepowdermalaysia #borongcheesepowder #jalapenocheesepowder #jalapeno #jalapenomurah #jjcm #bazarpaknil #nachocheesepowder
2 0 7 hours ago
@kilang_cheese_powder Profile picture

@kilang_cheese_powder

#kenikmatancheesedariserbukkuning .
.
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua peniaga,bakal peniaga,pengguna dan kepada semua peminat cheezy cheese sos kuning ya sedap sangat sangat ni.
.
Anda peniaga atau nak cuba berniaga secara online atau offline.
.
Kami merupakan pemborong terbesar dgn harga yg murah,terus dr kilang.
.
@kilang_cheese_powder kami menawarkan harga borong utk cheese powder dgn harga yg murah.
.
Whatsapp
Kak Lina
.
www.wasap.my/60123659995/cp
.
Sekarang utk list harga borong atau retail.
.
Bandingkan harga kami..
.
#Kilangcheesepowder #pembekalcheesepowder #pemborongserbukcheese #pemborongcheesepowder #pengedarcheesepowder #cheesepowder #cheezycheese #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #cheesepowderhalal #cheesepowdermalaysia #cheesepowderborong #cheesepowderkfc #serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezywedges #cheezywedgeskfc #cheezylovers #cheesemurah #homemadecheesesauce #cheesepowdermalaysia #borongcheesepowder #jalapenocheesepowder #jalapeno #jalapenomurah #jjcm #bazarpaknil #nachocheesepowder

#kenikmatancheesedariserbukkuning .
.
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua peniaga,bakal peniaga,pengguna dan kepada semua peminat cheezy cheese sos kuning ya sedap sangat sangat ni.
.
Anda peniaga atau nak cuba berniaga secara online atau offline.
.
Kami merupakan pemborong terbesar dgn harga yg murah,terus dr kilang.
.
@kilang_cheese_powder kami menawarkan harga borong utk cheese powder dgn harga yg murah.
.
Whatsapp 
Kak Lina
.
www.wasap.my/60123659995/cp
.
Sekarang utk list harga borong atau retail.
.
Bandingkan harga kami..
.
#Kilangcheesepowder #pembekalcheesepowder #pemborongserbukcheese #pemborongcheesepowder #pengedarcheesepowder #cheesepowder #cheezycheese #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #cheesepowderhalal #cheesepowdermalaysia #cheesepowderborong #cheesepowderkfc #serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezywedges #cheezywedgeskfc #cheezylovers #cheesemurah #homemadecheesesauce #cheesepowdermalaysia #borongcheesepowder #jalapenocheesepowder #jalapeno #jalapenomurah #jjcm #bazarpaknil #nachocheesepowder
4 0 7 hours ago
@kilang_cheese_powder Profile picture

@kilang_cheese_powder

#kenikmatancheesedariserbukkuning .
.
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua peniaga,bakal peniaga,pengguna dan kepada semua peminat cheezy cheese sos kuning ya sedap sangat sangat ni.
.
Anda peniaga atau nak cuba berniaga secara online atau offline.
.
Kami merupakan pemborong terbesar dgn harga yg murah,terus dr kilang.
.
@kilang_cheese_powder kami menawarkan harga borong utk cheese powder dgn harga yg murah.
.
Whatsapp
Kak Lina
.
www.wasap.my/60123659995/cp
.
Sekarang utk list harga borong atau retail.
.
Bandingkan harga kami..
.
#Kilangcheesepowder #pembekalcheesepowder #pemborongserbukcheese #pemborongcheesepowder #pengedarcheesepowder #cheesepowder #cheezycheese #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #cheesepowderhalal #cheesepowdermalaysia #cheesepowderborong #cheesepowderkfc #serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezywedges #cheezywedgeskfc #cheezylovers #cheesemurah #homemadecheesesauce #cheesepowdermalaysia #borongcheesepowder #jalapenocheesepowder #jalapeno #jalapenomurah #jjcm #bazarpaknil #nachocheesepowder

#kenikmatancheesedariserbukkuning .
.
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua peniaga,bakal peniaga,pengguna dan kepada semua peminat cheezy cheese sos kuning ya sedap sangat sangat ni.
.
Anda peniaga atau nak cuba berniaga secara online atau offline.
.
Kami merupakan pemborong terbesar dgn harga yg murah,terus dr kilang.
.
@kilang_cheese_powder kami menawarkan harga borong utk cheese powder dgn harga yg murah.
.
Whatsapp 
Kak Lina
.
www.wasap.my/60123659995/cp
.
Sekarang utk list harga borong atau retail.
.
Bandingkan harga kami..
.
#Kilangcheesepowder #pembekalcheesepowder #pemborongserbukcheese #pemborongcheesepowder #pengedarcheesepowder #cheesepowder #cheezycheese #cheesepowdermurah #cheesepowdersedap #cheesepowderhalal #cheesepowdermalaysia #cheesepowderborong #cheesepowderkfc #serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezywedges #cheezywedgeskfc #cheezylovers #cheesemurah #homemadecheesesauce #cheesepowdermalaysia #borongcheesepowder #jalapenocheesepowder #jalapeno #jalapenomurah #jjcm #bazarpaknil #nachocheesepowder
4 0 7 hours ago
@cheeszydlicious4u.my Profile picture

@cheeszydlicious4u.my

Perhatian Kepada Cheese Lover

Kenapa anda mesti akan suka cheezy powder D'LiCious
.
. 🍟 Mudah disediakan cuma tambah air panas dan gaul je. Setiap hari poslaju ke seluruh Malaysia .
.
🍔Pelbagai testimoni yg kami terima menunjukkan customer happy mencuba sos cheezy ni
.
.
📣Nak order cheezy sauce PM
saja kami atau Whatssap 016-8540625 sekarang
.
.
Nak mudah click sahaja link di bio .
.
🍗Permintaan semakin tinggi .
.
🍕Kegemaran seisi keluarga .
.
🌟Sepeket 200GM = RM15/pack (original) & RM16/pack (spicy)
.
.
#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan #foodreview

Perhatian Kepada Cheese Lover

Kenapa anda mesti akan suka cheezy powder D'LiCious
.
. 🍟 Mudah disediakan cuma tambah air panas dan gaul je. Setiap hari poslaju ke seluruh Malaysia .
.
🍔Pelbagai testimoni yg kami terima menunjukkan customer happy mencuba sos cheezy ni
.
.
📣Nak order cheezy sauce PM
 saja kami atau Whatssap 016-8540625 sekarang
.
.
Nak mudah click sahaja link di bio .
.
🍗Permintaan semakin tinggi .
.
🍕Kegemaran seisi keluarga .
.
🌟Sepeket 200GM = RM15/pack (original) & RM16/pack (spicy)
.
.
#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan #foodreview
0 0 8 hours ago
@cheeszydlicious4u.my Profile picture

@cheeszydlicious4u.my

Perhatian Kepada Cheese Lover

Kenapa anda mesti akan suka cheezy powder D'LiCious
.
. 🍟 Mudah disediakan cuma tambah air panas dan gaul je. Setiap hari poslaju ke seluruh Malaysia .
.
🍔Pelbagai testimoni yg kami terima menunjukkan customer happy mencuba sos cheezy ni
.
.
📣Nak order cheezy sauce PM
saja kami atau Whatssap 016-8540625 sekarang
.
.
Nak mudah click sahaja link di bio .
.
🍗Permintaan semakin tinggi .
.
🍕Kegemaran seisi keluarga .
.
🌟Sepeket 200GM = RM15/pack (original) & RM16/pack (spicy)
.
.
#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan

Perhatian Kepada Cheese Lover

Kenapa anda mesti akan suka cheezy powder D'LiCious
.
. 🍟 Mudah disediakan cuma tambah air panas dan gaul je. Setiap hari poslaju ke seluruh Malaysia .
.
🍔Pelbagai testimoni yg kami terima menunjukkan customer happy mencuba sos cheezy ni
.
.
📣Nak order cheezy sauce PM
 saja kami atau Whatssap 016-8540625 sekarang
.
.
Nak mudah click sahaja link di bio .
.
🍗Permintaan semakin tinggi .
.
🍕Kegemaran seisi keluarga .
.
🌟Sepeket 200GM = RM15/pack (original) & RM16/pack (spicy)
.
.
#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan
4 0 8 hours ago
@hf_cheaper_shop Profile picture

@hf_cheaper_shop

SERBUK CHEESE MURAH.

srsly sdp gila, rsa sejibikk mcm sos cheesy wedges kt KFC. rugi klau hmpa tk grab, klau tk lalu mkn pon. bole selera mkn tgk cheese ni haa😬
berminat bole pm ok

#cheeseleleh #serbukcheese #cheeseviral #corndog #serbuk #penang #malaysia

SERBUK CHEESE MURAH.

srsly sdp gila, rsa sejibikk mcm sos cheesy wedges kt KFC. rugi klau hmpa tk grab, klau tk lalu mkn pon. bole selera mkn tgk cheese ni haa😬 
berminat bole pm ok

#cheeseleleh #serbukcheese #cheeseviral #corndog #serbuk #penang #malaysia
43 0 13 hours ago
@cheezy_powderdlicious Profile picture

@cheezy_powderdlicious

@_syasyaadira pun dah try cheezypowder dlicious ❤️😆. Jom cuba, rugi tau rase mcm cheese wedges kfc😎
.
Nak order??
Jom cepat2 wasap sebab tgh laku keras😆
.
Kali ni ade 2 perisa original & spicy👍🏽😎
.
#serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc

@_syasyaadira pun dah try cheezypowder dlicious ❤️😆. Jom cuba, rugi tau rase mcm cheese wedges kfc😎
.
Nak order??
Jom cepat2 wasap sebab tgh laku keras😆
.
Kali ni ade 2 perisa original & spicy👍🏽😎
.
#serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc
59 0 15 hours ago
@cheezypowder_dlicious.official Profile picture

@cheezypowder_dlicious.official

Nampak comel je kerepek popia reben ni😍. Yang pasti guna cheezypowder dlicious👍🏽😎. Sambil2 layan movie layan jugak ni😆
.
Jom ikut cara @resepi_dapur_cikwani buat ni ☺️. Senang je. Tak perlu nk beli. Jimat,murah & paling penting sedap👍🏽👍🏽😎
.
Sape2 nk selit order,blh wasap admin🚚😊
.
#serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc

Nampak comel je kerepek popia reben ni😍. Yang pasti guna cheezypowder dlicious👍🏽😎. Sambil2 layan movie layan jugak ni😆
.
Jom ikut cara @resepi_dapur_cikwani buat ni ☺️. Senang je. Tak perlu nk beli. Jimat,murah & paling penting sedap👍🏽👍🏽😎
.
Sape2 nk selit order,blh wasap admin🚚😊
.
#serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc
241 0 15 hours ago
@chizcheezylicious Profile picture

@chizcheezylicious

Siapa je tak terliur kalau tengok @syedot.asmr makan

Boleh bancuh sendiri. Nak pekat ke nak cair ke sendiri boleh buat 😍 Kalau pergi kedai tak boleh buat macam tu. Nak minta cheese lebih kena cas

Kalau guna cheezy powder ni, tak payah susah² dahhh. Tinggal bancuh dengan air suam je. Harga pun murahhh

#cheezypowder #cheezypowderdlicious #cheezypowdermurah #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheeseborong #cheezywedges #ramencheese #spicynoodles #spicychicken #mukbang #mukbangeatingshow #mukbangspicynoodles #mukbangkoreanfood

Siapa je tak terliur kalau tengok @syedot.asmr makan

Boleh bancuh sendiri. Nak pekat ke nak cair ke sendiri boleh buat 😍 Kalau pergi kedai tak boleh buat macam tu. Nak minta cheese lebih kena cas

Kalau guna cheezy powder ni, tak payah susah² dahhh. Tinggal bancuh dengan air suam je. Harga pun murahhh

#cheezypowder #cheezypowderdlicious #cheezypowdermurah #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheeseborong #cheezywedges #ramencheese #spicynoodles #spicychicken #mukbang #mukbangeatingshow #mukbangspicynoodles #mukbangkoreanfood
23 1 17 hours ago
@halal_cheese Profile picture

@halal_cheese

HALAL CHEESE POWDER 🎉🎉 ✔️Ready stock. ✔️Sedap tak terkata. ✔️Pelbagai kegunaan. Untuk cicah fries, nuget, keropok, burger, sosej, ayam goreng.
Untuk masakan, untuk gaul dengan kerepek @ popia pun boleh. ✔️100gm.

BELI 1 RM13
BELI 5 RM50🔥
BORONG 10 HARGA JATUH MENJUNAM! 😱
.
✔️FREE POSTAGE
🔥🔥JOM GRAB HARGA COMBO YANG MENJIMATKAN! 🔥🔥
.
♥️Whatsapp laju2 untuk order. Tekan link wasap di bio. ☺️☺️☺️ #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #serbukcheesesedap #cheesepowder #cheesepowdermurah #cheesehalal #cheese #cheesecake #cheeseburger

HALAL CHEESE POWDER 🎉🎉 ✔️Ready stock. ✔️Sedap tak terkata. ✔️Pelbagai kegunaan. Untuk cicah fries, nuget, keropok, burger, sosej, ayam goreng.
Untuk masakan, untuk gaul dengan kerepek @ popia pun boleh. ✔️100gm.

BELI 1 RM13
BELI 5 RM50🔥
BORONG 10 HARGA JATUH MENJUNAM! 😱
.
✔️FREE POSTAGE
🔥🔥JOM GRAB HARGA COMBO YANG MENJIMATKAN! 🔥🔥
.
♥️Whatsapp laju2 untuk order. Tekan link wasap di bio. ☺️☺️☺️ #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #serbukcheesesedap #cheesepowder #cheesepowdermurah #cheesehalal #cheese #cheesecake #cheeseburger
6 0 17 hours ago
@dlicious_paritbuntar_kems Profile picture

@dlicious_paritbuntar_kems

Mydin Parit Buntar

📢CHEEZY POWDER DLICIOUS📢
🎀1 pek / 200gram 🧀Original - RM15/pek
🧀🌶️Spicy - RM16/pek .
.
🛵Area Parit Buntar dan kawasan sekitar boleh COD ! *FREE*
📌Parit Buntar📌Bandar Baharu📌Kampung Kedah📌Nibong Tebal📌Jawi📌Tanjung Piandang
.
.
📍🙋🏻‍♀️Kalau nak self pickup : Mydin Mall Parit Buntar. 🤗READY STOCK 🔥 🚚Pos juga ke seluruh Malaysia 😉

#cheesypowder #cheesypowderparitbuntar #cheesypowdernibongtebal #viral #cheezypowder #cheezypowderdlicious #cheezypowderparitbuntar #cheesypowderviral #cheeseviral #cheesypowderkfc #serbukcheese

📢CHEEZY POWDER DLICIOUS📢
🎀1 pek / 200gram 🧀Original - RM15/pek
🧀🌶️Spicy - RM16/pek .
.
🛵Area Parit Buntar dan kawasan sekitar boleh COD ! *FREE*
📌Parit Buntar📌Bandar Baharu📌Kampung Kedah📌Nibong Tebal📌Jawi📌Tanjung Piandang
.
.
📍🙋🏻‍♀️Kalau nak self pickup : Mydin Mall Parit Buntar. 🤗READY STOCK 🔥 🚚Pos juga ke seluruh Malaysia 😉

#cheesypowder #cheesypowderparitbuntar #cheesypowdernibongtebal #viral #cheezypowder #cheezypowderdlicious #cheezypowderparitbuntar #cheesypowderviral #cheeseviral #cheesypowderkfc #serbukcheese
8 0 17 hours ago
@cheese_serbuk Profile picture

@cheese_serbuk

ORIGINAL CHEESE🧀🧀
.
Nak inform sikit ni. Original cheese yang 100 gram dah out stock tau. Yang 200 gram ni pun dah tak banyak stock😭
.
Introduction Price:
.
200 GRAM RM9.00
.
Postage Rm5 (Every Sunday to Friday)
.
Untuk Pembelian atau Sebarang Pertanyaan
.
Ws 011-59774611 (link ws ada diprofil)
Atau Pm sini
.
Semua flavours sesuai untuk dijadikan sos pencicah atau ditabur sebagai perasa. Buatan Malaysia dan Halal.
.
#cheese #cheesepowder #cheesepowdermurah #keju #serbukkeju #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #originalcheese #spicycheese #superingcheese #whitecheddarcheese

ORIGINAL CHEESE🧀🧀
.
Nak inform sikit ni. Original cheese yang 100 gram dah out stock tau. Yang 200 gram ni pun dah tak banyak stock😭
.
Introduction Price:
.
200 GRAM RM9.00
.
Postage Rm5 (Every Sunday to Friday)
.
Untuk Pembelian atau Sebarang Pertanyaan
.
Ws 011-59774611 (link ws ada diprofil)
Atau Pm sini
.
Semua flavours sesuai untuk dijadikan sos pencicah atau ditabur sebagai perasa. Buatan Malaysia dan Halal.
.
#cheese #cheesepowder #cheesepowdermurah #keju #serbukkeju #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #originalcheese #spicycheese #superingcheese #whitecheddarcheese
7 0 20 hours ago
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

AMARAN !!!! JANGAN TENGOK LAMA2.. DIKHUATIRI AIR LIUR ANDA MELELEH LELEH NANTI.. 😲
.
LAPAR TAK ?
.
Nampak tak Kentang Wedges yang garing dan rangup tu. Letak pula Cheezy Sos di atas nya. INGINKAN CHEESE LEBIH..? Bancuh la lagi.
.
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!! Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊 .
.
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. .
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.
======================
SERBUK CHEESE POWDER
======================
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
=============
POSTAGE
=============
.
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
.
=========================================
.
Untuk order boleh whatsapp : .
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
.
#sayajualonline #sayajual #johorbahru #bangi #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #moodrepublik #fattzura #ctdk #neelofa #bazariaonline #foodlovers #bazarpaknilmurah #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #viralmakanan

AMARAN !!!! JANGAN TENGOK LAMA2.. DIKHUATIRI AIR LIUR ANDA MELELEH LELEH NANTI.. 😲
.
LAPAR TAK ?
.
Nampak tak Kentang Wedges yang garing dan rangup tu. Letak pula Cheezy Sos di atas nya. INGINKAN CHEESE LEBIH..? Bancuh la lagi.
.
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!! Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊 .
.
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. .
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.
======================
SERBUK CHEESE POWDER
======================
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
=============
POSTAGE
=============
.
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
.
=========================================
.
Untuk order boleh whatsapp : .
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
.
#sayajualonline #sayajual #johorbahru #bangi  #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #moodrepublik #fattzura #ctdk #neelofa #bazariaonline #foodlovers  #bazarpaknilmurah #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah  #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #viralmakanan
2 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Makan Nacho Chips dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #moodrepublik #ctdk #neelofa #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #johorbahru #lazadamalaysia #cheesepowdermurah #foodlovers #cheesepowderhalal #cheesesos #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #serembanmacammacamada #kptmbangi

Makan Nacho Chips dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #moodrepublik #ctdk #neelofa #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #johorbahru #lazadamalaysia #cheesepowdermurah #foodlovers #cheesepowderhalal #cheesesos  #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah  #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #serembanmacammacamada #kptmbangi
0 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Makan Roti John dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .⠀⠀
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #lelongmurah #hargamurah #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #johordarultakzim #serembanfood #kualalumpurfood #cheesepowdermurah #cheesepowderhalal #cheesesos #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #serembanmacammacamada #uia #kptmbangi

Makan Roti John dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .⠀⠀
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #lelongmurah #hargamurah #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #johordarultakzim #serembanfood #kualalumpurfood #cheesepowdermurah #cheesepowderhalal #cheesesos  #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah  #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #serembanmacammacamada #uia #kptmbangi
3 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

AMARAN !!!! JANGAN TENGOK LAMA2.. DIKHUATIRI AIR LIUR ANDA MELELEH LELEH NANTI.. 😲
.
LAPAR TAK ?
.
Nampak tak Kentang Wedges yang garing dan rangup tu. Letak pula Cheezy Sos di atas nya. INGINKAN CHEESE LEBIH..? Bancuh la lagi.
.
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!! Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊 .
.
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. .
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.
======================
SERBUK CHEESE POWDER
======================
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
=============
POSTAGE
=============
.
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
.
=========================================
.
Untuk order boleh whatsapp : .
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
.
#sayajualonline #sayajual #johorbahru #bangi #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #moodrepublik #fattzura #ctdk #neelofa #bazariaonline #foodlovers #bazarpaknilmurah #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #viralmakanan

AMARAN !!!! JANGAN TENGOK LAMA2.. DIKHUATIRI AIR LIUR ANDA MELELEH LELEH NANTI.. 😲
.
LAPAR TAK ?
.
Nampak tak Kentang Wedges yang garing dan rangup tu. Letak pula Cheezy Sos di atas nya. INGINKAN CHEESE LEBIH..? Bancuh la lagi.
.
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!! Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊 .
.
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. .
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.
======================
SERBUK CHEESE POWDER
======================
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
=============
POSTAGE
=============
.
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
.
=========================================
.
Untuk order boleh whatsapp : .
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
.
#sayajualonline #sayajual #johorbahru #bangi  #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #moodrepublik #fattzura #ctdk #neelofa #bazariaonline #foodlovers  #bazarpaknilmurah #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah  #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #viralmakanan
2 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Makan Nacho Chips dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #moodrepublik #ctdk #neelofa #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #johorbahru #lazadamalaysia #cheesepowdermurah #foodlovers #cheesepowderhalal #cheesesos #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #serembanmacammacamada #kptmbangi

Makan Nacho Chips dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #moodrepublik #ctdk #neelofa #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #johorbahru #lazadamalaysia #cheesepowdermurah #foodlovers #cheesepowderhalal #cheesesos  #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah  #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #serembanmacammacamada #kptmbangi
0 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Makan Roti John dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .⠀⠀
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #lelongmurah #hargamurah #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #johordarultakzim #serembanfood #kualalumpurfood #cheesepowdermurah #cheesepowderhalal #cheesesos #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #serembanmacammacamada #uia #kptmbangi

Makan Roti John dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .⠀⠀
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #lelongmurah #hargamurah #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #johordarultakzim #serembanfood #kualalumpurfood #cheesepowdermurah #cheesepowderhalal #cheesesos  #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah  #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #serembanmacammacamada #uia #kptmbangi
4 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Time cuti2 hujung minggu kan kalau makan Tempe Goreng dengan Cheezy Sos untuk dijadikan hidangan minum petang pun sedapkan..? 😋😋 Mana yang ada buat party2 tu boleh buat juga. Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊
.
Siapa lagi nak order Serbuk Cheese Powder, meh meh mai selit order cepat. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazariaonline #bazarmalaysia #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #ajimaura #ctdk #fattzura #neelofa #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah

Time cuti2 hujung minggu kan kalau makan Tempe Goreng dengan Cheezy Sos untuk dijadikan hidangan minum petang pun sedapkan..? 😋😋 Mana yang ada buat party2 tu boleh buat juga. Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊
.
Siapa lagi nak order Serbuk Cheese Powder, meh meh mai selit order cepat. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazariaonline #bazarmalaysia #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #ajimaura #ctdk #fattzura #neelofa #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah
6 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Assalamualaikum. Hi semua. 😊
.
Siapa nak order Serbuk Cheese Powder, meh mai whatsapp laju2 untuk selit order ye. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #klang #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #terapiinstagram #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #ajimaura #ctdk #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada #cheeseleleh

Assalamualaikum. Hi semua. 😊
.
Siapa nak order Serbuk Cheese Powder, meh mai whatsapp laju2 untuk selit order ye. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #klang #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #terapiinstagram #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #ajimaura #ctdk #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese  #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban  #serembanmacammacamada #cheeseleleh
6 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Time cuti2 hujung minggu kan kalau makan Tempe Goreng dengan Cheezy Sos untuk dijadikan hidangan minum petang pun sedapkan..? 😋😋 Mana yang ada buat party2 tu boleh buat juga. Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊
.
Siapa lagi nak order Serbuk Cheese Powder, meh meh mai selit order cepat. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazariaonline #bazarmalaysia #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #ajimaura #ctdk #fattzura #neelofa #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah

Time cuti2 hujung minggu kan kalau makan Tempe Goreng dengan Cheezy Sos untuk dijadikan hidangan minum petang pun sedapkan..? 😋😋 Mana yang ada buat party2 tu boleh buat juga. Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊
.
Siapa lagi nak order Serbuk Cheese Powder, meh meh mai selit order cepat. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazariaonline #bazarmalaysia #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #ajimaura #ctdk #fattzura #neelofa #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah
4 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Assalamualaikum. Hi semua. 😊
.
Siapa nak order Serbuk Cheese Powder, meh mai whatsapp laju2 untuk selit order ye. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #klang #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #terapiinstagram #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #ajimaura #ctdk #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada #cheeseleleh

Assalamualaikum. Hi semua. 😊
.
Siapa nak order Serbuk Cheese Powder, meh mai whatsapp laju2 untuk selit order ye. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #klang #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #terapiinstagram #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #ajimaura #ctdk #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese  #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban  #serembanmacammacamada #cheeseleleh
5 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Inginkan Cheezy Sauce lebih..? Meleleh leleh.. 😋😋
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang uolls nak. 😊😊
.
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.
.
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Untuk order boleh whatsapp 📱📱019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 ( Hawa)📱📱 ..😊
.
#bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurahmurah #sayajualcheesepowder #cheesepowdermurah #cheesepowder #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheesemurah #cheesepowdermurah #cheesenachos #sukamasaksukamakan #foodlover #sukamakan #makananwestern #serembanmacammacamada #seremban #seremban2 #shahalamresident #shahalamfood #shahalam #makanapahariini #masakapahariini #menumakanan #jalanjalancarimakan #klang #kualalumpur #kedah #johorfood

Inginkan Cheezy Sauce lebih..? Meleleh leleh.. 😋😋
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang uolls nak. 😊😊
.
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.
.
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Untuk order boleh whatsapp 📱📱019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 ( Hawa)📱📱 ..😊
.
#bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurahmurah #sayajualcheesepowder #cheesepowdermurah #cheesepowder #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheesemurah #cheesepowdermurah #cheesenachos #sukamasaksukamakan #foodlover #sukamakan #makananwestern #serembanmacammacamada #seremban #seremban2 #shahalamresident #shahalamfood #shahalam #makanapahariini #masakapahariini #menumakanan #jalanjalancarimakan #klang #kualalumpur #kedah #johorfood
3 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Makan Sushi Goreng dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .⠀⠀
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurahmurah #sayajualcheesepowder #cheesepowdermurah #cheesepowder #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheesemurah #cheesepowdermurah #cheesenachos #ajimaura #makananwestern #serembanmacammacamada #seremban #seremban2 #shahalamresident #shahalamfood #shahalam #makanapahariini #masakapahariini #terapiinstagram #jalanjalancarimakan #klang #kualalumpur #kedah #johorfood

Makan Sushi Goreng dengan CHEEZY SAUCE pun sedap.⠀⠀
.⠀⠀
INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀⠀
.⠀⠀
SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀⠀
.⠀⠀
Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀⠀
.⠀⠀
Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀⠀
.⠀⠀
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .⠀⠀
======================⠀⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀⠀
======================⠀⠀
.⠀⠀
200 gm = RM 13⠀⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀⠀
.⠀⠀
=============⠀⠀
POSTAGE⠀⠀
=============⠀⠀
.⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀⠀
.⠀⠀
=================================⠀⠀
.⠀⠀
Untuk order boleh whatsapp : .⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀⠀
.⠀⠀
#bazarpaknil #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurahmurah #sayajualcheesepowder #cheesepowdermurah #cheesepowder #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheesemurah #cheesepowdermurah #cheesenachos #ajimaura #makananwestern #serembanmacammacamada #seremban #seremban2 #shahalamresident #shahalamfood #shahalam #makanapahariini #masakapahariini #terapiinstagram #jalanjalancarimakan #klang #kualalumpur #kedah #johorfood
5 0 16 October, 2019
@cheesekenit Profile picture

@cheesekenit

Dengan Serbuk Cheese Powder pun boleh tabur kat Popia Nestum tau. Jadilah Popia Nestum Cheese. @cheesekenit dah cuba buat. Memang sedap. Sedap sangat2.
.
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Untuk order boleh whatsapp 📱📱019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 ( Hawa)📱📱 ..😊
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #hargamurah #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #serembanmacammacamada #codseremban #codseremban2 #cheesepowdermurah #lazadamalaysia #cheesepowderhalal #cheesesos #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #shahalamresident #klang #foodlovers #kptmbangi

Dengan Serbuk Cheese Powder pun boleh tabur kat Popia Nestum tau. Jadilah Popia Nestum Cheese. @cheesekenit dah cuba buat. Memang sedap. Sedap sangat2.
.
Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Untuk order boleh whatsapp 📱📱019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 ( Hawa)📱📱 ..😊
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualcheesepowder #bazarpaknilmurah #hargamurah #seremban #seremban2 #kedah #kelantan #selangor #serembanmacammacamada #codseremban #codseremban2 #cheesepowdermurah #lazadamalaysia #cheesepowderhalal #cheesesos  #cheezywedges #cheesemurah #serbukcheese #serbukcheesemurah  #serbukcheesesedap #cheezycheese #cheezy #cheesepowdermalaysia #shahalamresident #klang #foodlovers #kptmbangi
1 1 16 October, 2019
@cheeszydlicious4u.my Profile picture

@cheeszydlicious4u.my

"MELELEHHH BETUL CHEESE NI.. KALAH KEPCII CAMNI~" khas untuk ibu/ isteri yang nak cari hidangan makanan yang simple tapi sedap untuk anak-anak dan suami makan bersama.

Mudah disediakan

Campur air jer, dah siap.

Anak anak pun bertambah selera 😍😍 Berminat boleh tinggalkan no whatsapp dibawah

#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan #foodreview

"MELELEHHH BETUL CHEESE NI.. KALAH KEPCII CAMNI~" khas untuk ibu/ isteri yang nak cari hidangan makanan yang simple tapi sedap untuk anak-anak dan suami makan bersama.

Mudah disediakan

Campur air jer, dah siap.

Anak anak pun bertambah selera 😍😍 Berminat boleh tinggalkan no whatsapp dibawah

#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan #foodreview
5 0 16 October, 2019
@cheeszydlicious4u.my Profile picture

@cheeszydlicious4u.my

"MELELEHHH BETUL CHEESE NI.. KALAH KEPCII CAMNI~" khas untuk ibu/ isteri yang nak cari hidangan makanan yang simple tapi sedap untuk anak-anak dan suami makan bersama.

Mudah disediakan

Campur air jer, dah siap.

Anak anak pun bertambah selera 😍😍 Berminat boleh tinggalkan no whatsapp dibawah

#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan

"MELELEHHH BETUL CHEESE NI.. KALAH KEPCII CAMNI~" khas untuk ibu/ isteri yang nak cari hidangan makanan yang simple tapi sedap untuk anak-anak dan suami makan bersama.

Mudah disediakan

Campur air jer, dah siap.

Anak anak pun bertambah selera 😍😍 Berminat boleh tinggalkan no whatsapp dibawah

#soocheezysooyummy #ilovecheese #cheese #cheeseleleh #cheezywedges #foodporn #ilovefood #mukbang #mukbangasmr #sayajual #sayajualcheesepowder #cheesepowder #cheeseporn #serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc #halal #halalproduct #produkbumiputera #spicy #original #makan
2 0 16 October, 2019
@kilang_cheese_powder Profile picture

@kilang_cheese_powder

Kak Lina jual
🧀🧀🧀🧀🧀
Cheese powder
Dan
Supering Cheese Powder
🧀🧀🧀🧀🧀
Kak Lina
www.wasap.my/60123659995/fb
🧀🧀🧀🧀🧀
Jom LIKE FB PAGE
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://www.facebook.com/KilangCheesePowder/
🧀🧀🧀🧀🧀
Jom join
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://t.me/Kilang_Cheese_Powder_Halal
Group telegram
🧀🧀🧀🧀🧀
#kenikmatanCheeseDariSerbukKuning #KilangCheesePowder #CheesePowderMurah #CheesePowderBorong #PemborongCheesePowder #CheesePowderHalal #BorongCheesePowder #CheesePowderKFC #CheezyCheese #CheezyWedges #CheesePowderHargaBorong #SerbukCheese #BurgerLeleh #WesternFood #BurgerBakar #JJCM #JalanJalanCariMakan #BazarPakNil #CheesePowderSedap #CheesePowder #CheesePowderMalaysia #CheesePowderPuchong #NachoCheesePowder #JalapenoCheesePowder #SuperingCheesePowder #SerbukCheeseMurah #SerbukCheeseHalal #SerbukCheeseBorong #BorongSerbukCheese #PembekalCheesePowder

Kak Lina jual
🧀🧀🧀🧀🧀
Cheese powder
Dan
Supering Cheese Powder
🧀🧀🧀🧀🧀
Kak Lina
www.wasap.my/60123659995/fb
🧀🧀🧀🧀🧀
Jom LIKE FB PAGE
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://www.facebook.com/KilangCheesePowder/
🧀🧀🧀🧀🧀
Jom join
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://t.me/Kilang_Cheese_Powder_Halal
Group telegram
🧀🧀🧀🧀🧀
#kenikmatanCheeseDariSerbukKuning #KilangCheesePowder #CheesePowderMurah #CheesePowderBorong #PemborongCheesePowder #CheesePowderHalal #BorongCheesePowder #CheesePowderKFC #CheezyCheese #CheezyWedges #CheesePowderHargaBorong #SerbukCheese #BurgerLeleh #WesternFood #BurgerBakar #JJCM #JalanJalanCariMakan #BazarPakNil #CheesePowderSedap #CheesePowder #CheesePowderMalaysia #CheesePowderPuchong #NachoCheesePowder #JalapenoCheesePowder #SuperingCheesePowder #SerbukCheeseMurah #SerbukCheeseHalal #SerbukCheeseBorong #BorongSerbukCheese #PembekalCheesePowder
6 0 16 October, 2019
@kilang_cheese_powder Profile picture

@kilang_cheese_powder

Kak Lina jual
🧀🧀🧀🧀🧀
Cheese powder
Dan
Supering Cheese Powder
🧀🧀🧀🧀🧀
Kak Lina
www.wasap.my/60123659995/fb
🧀🧀🧀🧀🧀
Jom LIKE FB PAGE
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://www.facebook.com/KilangCheesePowder/
🧀🧀🧀🧀🧀
Jom join
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://t.me/Kilang_Cheese_Powder_Halal
Group telegram
🧀🧀🧀🧀🧀
#kenikmatanCheeseDariSerbukKuning #KilangCheesePowder #CheesePowderMurah #CheesePowderBorong #PemborongCheesePowder #CheesePowderHalal #BorongCheesePowder #CheesePowderKFC #CheezyCheese #CheezyWedges #CheesePowderHargaBorong #SerbukCheese #BurgerLeleh #WesternFood #BurgerBakar #JJCM #JalanJalanCariMakan #BazarPakNil #CheesePowderSedap #CheesePowder #CheesePowderMalaysia #CheesePowderPuchong #NachoCheesePowder #JalapenoCheesePowder #SuperingCheesePowder #SerbukCheeseMurah #SerbukCheeseHalal #SerbukCheeseBorong #BorongSerbukCheese #PembekalCheesePowder

Kak Lina jual
🧀🧀🧀🧀🧀
Cheese powder
Dan
Supering Cheese Powder
🧀🧀🧀🧀🧀
Kak Lina
www.wasap.my/60123659995/fb
🧀🧀🧀🧀🧀
Jom LIKE FB PAGE
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://www.facebook.com/KilangCheesePowder/
🧀🧀🧀🧀🧀
Jom join
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://t.me/Kilang_Cheese_Powder_Halal
Group telegram
🧀🧀🧀🧀🧀
#kenikmatanCheeseDariSerbukKuning #KilangCheesePowder #CheesePowderMurah #CheesePowderBorong #PemborongCheesePowder #CheesePowderHalal #BorongCheesePowder #CheesePowderKFC #CheezyCheese #CheezyWedges #CheesePowderHargaBorong #SerbukCheese #BurgerLeleh #WesternFood #BurgerBakar #JJCM #JalanJalanCariMakan #BazarPakNil #CheesePowderSedap #CheesePowder #CheesePowderMalaysia #CheesePowderPuchong #NachoCheesePowder #JalapenoCheesePowder #SuperingCheesePowder #SerbukCheeseMurah #SerbukCheeseHalal #SerbukCheeseBorong #BorongSerbukCheese #PembekalCheesePowder
6 0 16 October, 2019

Top #serbukcheese posts

@cheezypowder_dlicious.official Profile picture

@cheezypowder_dlicious.official

Makan maggi + cheezypowder dlicious= MEMANG PADU👍🏽😎
@gapodeo pun dah try @cheezypowder_dlicious.official ❤️😊
.
Jom order,sementara stock masih ade😆✌🏼
.
Esok last postage sebelum raya haji🚚🚚
.
#serbukcheesemurah #serbukcheese #serbukcheesekfc

Makan maggi + cheezypowder dlicious= MEMANG PADU👍🏽😎
@gapodeo pun dah try @cheezypowder_dlicious.official ❤️😊
.
Jom order,sementara stock masih ade😆✌🏼
.
Esok last postage sebelum raya haji🚚🚚
.
#serbukcheesemurah #serbukcheese #serbukcheesekfc
3,336 20 7 August, 2019
@cheezypowder_dlicious.official Profile picture

@cheezypowder_dlicious.official

Dato @aliffsyukriterlajaklaris pun dah try cheezypowder dlicious👍🏽😎. Berebut dgn anak2 dah tu😆
.
@baemadham_terlajaklaris pun cakap mcm cheese ayam kfc☺️❤️
.
Admin duk perati je yg kecik baju oren tu😍❤️. Comel je duk tgk org mkn cheese😆
.
Nak order? Jom wasap admin🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️. .
#serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah

Dato @aliffsyukriterlajaklaris pun dah try cheezypowder dlicious👍🏽😎. Berebut dgn anak2 dah tu😆
.
@baemadham_terlajaklaris pun cakap mcm cheese ayam kfc☺️❤️
.
Admin duk perati je yg kecik baju oren tu😍❤️. Comel je duk tgk org mkn cheese😆
.
Nak order? Jom wasap admin🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️. .
#serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah
730 11 27 September, 2019
@cheezypowder_dlicious.official Profile picture

@cheezypowder_dlicious.official

Terliur wehh bile @syedot.asmr makan bahagian kulit ayam + cheezypowder dlicious😭❤️
.
Korang dh lunch ke?😆
Jom try cheezypowder dlicious👍🏽. Nak bawak kat office pun blh,travel ke.xade masalah ok👌🏼😊. Sbab jenis serbuk & bkn dlm botol🤗❤️
.
Esok ade postage seperti biase🚚🚚.Sape2 nk selit order,blh wasap🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
.
#serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah

Terliur wehh bile @syedot.asmr makan bahagian kulit ayam + cheezypowder dlicious😭❤️
.
Korang dh lunch ke?😆
Jom try cheezypowder dlicious👍🏽. Nak bawak kat office pun blh,travel ke.xade masalah ok👌🏼😊. Sbab jenis serbuk & bkn dlm botol🤗❤️
.
Esok ade postage seperti biase🚚🚚.Sape2 nk selit order,blh wasap🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
.
#serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah
1,673 34 20 July, 2019
@cheezypowder_dlicious.official Profile picture

@cheezypowder_dlicious.official

Jom buat mac & cheese ikut resepi @azirahalyanie 👍🏽😎
menggunakan cheezypowder dlicious❤️.Yang pasti sedap & mudah nak buat😊
.
Macam2 cara blh buat dgn cheezypowder ni tau.Nak gie travel pun senang✈️.
.
#serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc

Jom buat mac & cheese ikut resepi @azirahalyanie 👍🏽😎
menggunakan cheezypowder dlicious❤️.Yang pasti sedap & mudah nak buat😊
.
Macam2 cara blh buat dgn cheezypowder ni tau.Nak gie travel pun senang✈️.
.
#serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc
4,948 43 6 October, 2019
@cheezypowder_dlicious.official Profile picture

@cheezypowder_dlicious.official

Terliur wehhh @gapodeo makan Ayam goreng + cheezypowder dlicious = MEMANG PADU👍🏽😎
.
Makan Petang layan makan ayam goreng,sedap jugak ni😆❤️
.
Esok ade postage seperti biasa 🚚🚚
Sape2 nk selit order,blh wasap admin🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
.
#serbukcheesemurah #serbukcheese #serbukcheesekfc

Terliur wehhh @gapodeo  makan Ayam goreng + cheezypowder dlicious = MEMANG PADU👍🏽😎
.
Makan Petang layan makan ayam goreng,sedap jugak ni😆❤️
.
Esok ade postage seperti biasa 🚚🚚
Sape2 nk selit order,blh wasap admin🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
.
#serbukcheesemurah #serbukcheese #serbukcheesekfc
1,325 18 7 October, 2019
@cheezypowder_dlicious.official Profile picture

@cheezypowder_dlicious.official

Dato @aliffsyukriterlajaklaris pun dah try cheezypowder dlicious👍🏽😎. Berebut dgn anak2 dah tu😆
.
@baemadham_terlajaklaris pun cakap mcm cheese ayam kfc☺️❤️
.
Admin duk perati je yg kecik baju oren tu😍❤️. Comel je duk tgk org mkn cheese😆
.
Nak order? Jom wasap admin🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️. Stock pun makin surut dah😱
.
#serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah

Dato @aliffsyukriterlajaklaris pun dah try cheezypowder dlicious👍🏽😎. Berebut dgn anak2 dah tu😆
.
@baemadham_terlajaklaris pun cakap mcm cheese ayam kfc☺️❤️
.
Admin duk perati je yg kecik baju oren tu😍❤️. Comel je duk tgk org mkn cheese😆
.
Nak order? Jom wasap admin🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️. Stock pun makin surut dah😱
.
#serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah
1,079 4 15 August, 2019
@cheezypowder_dlicious.official Profile picture

@cheezypowder_dlicious.official

Hujung2 minggu,buat kerepek popia cheese ni best jg🤗
.
Buat makan ptg sambil layan movie✌🏼😆
Senang je,ikut mcm resepi @sunflower_october buat👍🏽😎
.
Esok ade postage🚚🚚.sape2 nk selit order,blh wasap admin🙋🏼‍♀️❤️
.
#serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah

Hujung2 minggu,buat kerepek popia cheese ni best jg🤗
.
Buat makan ptg sambil layan movie✌🏼😆
Senang je,ikut mcm resepi @sunflower_october buat👍🏽😎
.
Esok ade postage🚚🚚.sape2 nk selit order,blh wasap admin🙋🏼‍♀️❤️
.
#serbukcheese #serbukcheesekfc #serbukcheesemurah
655 5 28 July, 2019
@cheezypowder_dlicious.official Profile picture

@cheezypowder_dlicious.official

Mcm2 cara nak buat mac & cheese👍🏽😎. Jom ikut resepi dari @sfs_kitchen🤗.
.
Yang pasti mudah & sedap tau👍🏽. Yang belum cuba korang kene try☺️
.
Untuk minggu ni,esok last postage🚚🚚.sape2 nk selit order,blh wasap admin🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
.
#serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc

Mcm2 cara nak buat mac & cheese👍🏽😎. Jom ikut resepi dari @sfs_kitchen🤗.
.
Yang pasti mudah & sedap tau👍🏽. Yang belum cuba korang kene try☺️
.
Untuk minggu ni,esok last postage🚚🚚.sape2 nk selit order,blh wasap admin🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
.
#serbukcheese #serbukcheesemurah #serbukcheesekfc
2,275 17 31 July, 2019