#serbukcheesemelaka Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #serbukcheesemelaka and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
97 hours
Average like
8.3
Average comment
0.5
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Serbuk cheese melaka
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Ceriakan pagi anda bersama cheese.

Sarapan pagi kentang bersama cheese pasti membuatkan anda berasa shahdu. 🤩

Jom try serbuk cheese kami

#sedapnyacheese
#sesedapserbukcheese
#serbukcheesemelaka
#makan
#kentang
#sarapanpagi
#cheeseleleh
#padu
#tahu2sampai
#bismillah1st
#layan
#wednesday
#melaka

Serbuk cheese melaka
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Ceriakan pagi anda bersama cheese.

Sarapan pagi kentang bersama cheese pasti membuatkan anda berasa shahdu. 🤩

Jom try serbuk cheese kami

#sedapnyacheese 
#sesedapserbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#makan 
#kentang 
#sarapanpagi 
#cheeseleleh 
#padu 
#tahu2sampai 
#bismillah1st 
#layan 
#wednesday 
#melaka
11 0 9 October, 2019
@nurul_fatini Profile picture

@nurul_fatini

Malacca City

Tinie Cheese Powder sungguh lazat . Mudah saja , kacau dgn air dah ready untuk makan 😍😍 So ape tggu lagi ,
200gram RM 12
400gram RM 22
Berminat boleh whatapp 0104324330 .
Agen juga diperlukan .
#tiniecheesepowder
#cheesepowder
#cheesepowdermurah
#cheesepowdermelaka
#serbukcheesesedap
#serbukcheesemelaka

Tinie Cheese Powder sungguh lazat . Mudah saja , kacau dgn air dah ready untuk makan 😍😍 So ape tggu lagi , 
200gram RM 12 
400gram RM 22 
Berminat boleh whatapp 0104324330 . 
Agen juga diperlukan . 
#tiniecheesepowder
#cheesepowder 
#cheesepowdermurah
#cheesepowdermelaka 
#serbukcheesesedap 
#serbukcheesemelaka
1 0 1 October, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

Serbuk cheese melaka
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Dah gaji dah ni
Jom try serbuk cheese kami
Pasti nak lg.

Whatsapp kami utk dpt kan nya
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#deliveryserbukcheese
#serbukcheesemelaka
#sesedapserbukcheese
#serbukcheese
#gaji
#jomtry
#tahu2sampai
#bismillah1st

Serbuk cheese melaka
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Dah gaji dah ni
Jom try serbuk cheese kami
Pasti nak lg.

Whatsapp kami utk dpt kan nya
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#deliveryserbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#sesedapserbukcheese 
#serbukcheese 
#gaji 
#jomtry 
#tahu2sampai 
#bismillah1st
8 0 27 September, 2019
Praktis... Biar berani dan slumber.. Pupuk minat mencari rezeki dr awal supaya tahu nilai r3zeki yg berkat

#lakonansematamata 
#cheese #serbukcheesemelaka
#nachos 
#supportbizmama #mamajual
#cheeseserbuk #cheesepowder
#popiacheese #dakkembar #adik 
#anakmama
#melaka #jual #biznes #anugerahkembar #rezekiAllah
2 2 27 September, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

🧀Serbuk cheese melaka🧀
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Jom oder serbuk cheese. Kami delivery kan.

Skrg kami keluar delivery di rembia, tangga batu, balai panjang n telok mas.
Just rm3 shja utk delivery 🤩

#serbukcheese
#serbukcheesemelaka
#terbaik
#kerjakuat
#abamy15zr
#sportrim125
#spec57
#salammagrib
#tanggabatu
#melakafood

🧀Serbuk cheese melaka🧀
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Jom oder serbuk cheese. Kami delivery kan.

Skrg kami keluar delivery di rembia, tangga batu, balai panjang n telok mas. 
Just rm3 shja utk delivery 🤩

#serbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#terbaik 
#kerjakuat 
#abamy15zr 
#sportrim125 
#spec57 
#salammagrib 
#tanggabatu 
#melakafood
7 0 26 September, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Tengok shja dah tahu sedap 🤤

Tastemoni
Cheese dimakan bersama satay 🤩

Pasti sedap
Pasti serbuk cheese sesedap

#serbukcheese
#cheese
#sesedapserbukcheese
#cheesepadu
#serbukcheesemelaka
#serbukcheesemalaysia
#telokmas
#bmf
#produkmuslim

Tengok shja dah tahu sedap 🤤

Tastemoni
Cheese dimakan bersama satay 🤩

Pasti sedap
Pasti serbuk cheese sesedap

#serbukcheese 
#cheese 
#sesedapserbukcheese 
#cheesepadu 
#serbukcheesemelaka 
#serbukcheesemalaysia 
#telokmas 
#bmf 
#produkmuslim
8 0 25 September, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Telok Mas, Melaka, Malaysia

Tastemoni

Tgk shja dah sedap kan?
Pelanggan kami menggunakan serbuk cheese kami utk dijadikan sos cheese. 🤩

Jom try. Pasti sedap.pasti serbuk cheese sesedap.
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#cheesemelaka
#serbukcheesemelaka
#serbukcheese
#sesedapserbukcheese
#terbaik
#delivery
#melakatourist
#raya
#power

Tastemoni

Tgk shja dah sedap kan?
Pelanggan kami menggunakan serbuk cheese kami utk dijadikan sos cheese. 🤩

Jom try. Pasti sedap.pasti serbuk cheese sesedap.
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#cheesemelaka 
#serbukcheesemelaka 
#serbukcheese 
#sesedapserbukcheese 
#terbaik 
#delivery 
#melakatourist 
#raya 
#power
8 0 13 hours ago
@nrlaus_hanrose Profile picture

@nrlaus_hanrose

Gold3n Sαlted Egg dh αda.
B¤leh hoder sekarnag taw. 😋

Dibuat daripada telur asin sebenar. Kegunaan pelbagai untuk masakan yg memerlukan telur masin.
#cheezasmelaka #auseqabiz #serbukcheesemelaka #saltedegg #goldensaltedeggpowder

Gold3n Sαlted Egg dh αda. 
B¤leh hoder sekarnag taw. 😋

Dibuat daripada telur asin sebenar. Kegunaan pelbagai untuk masakan yg memerlukan telur masin. 
#cheezasmelaka #auseqabiz #serbukcheesemelaka #saltedegg #goldensaltedeggpowder
4 0 10 August, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Alor Gajah, Melaka.

Serbuk cheeee dibancuh sesedap rasa dan ditabur di atas roti john. Fuhhhh. Terrrbaikk.

Tgk shja dah tahu sedap.
Ok tunggu apa lg. Meh whatsapp kami utk dapatkan serbuk cheese

Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese
#serbukcheesemelaka
#sesedapserbukcheese
#serbukcheesemurah
#cheesemelaka
#deliverycheese
#cheesepower
#menyandau
#pekenacheese
#cheesetarik

Serbuk cheeee dibancuh sesedap rasa dan ditabur di atas roti john. Fuhhhh. Terrrbaikk.

Tgk shja dah tahu sedap. 
Ok tunggu apa lg. Meh whatsapp kami utk dapatkan serbuk cheese

Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#sesedapserbukcheese 
#serbukcheesemurah 
#cheesemelaka 
#deliverycheese 
#cheesepower 
#menyandau 
#pekenacheese
#cheesetarik
7 1 9 August, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

Sayyy cheeseee 💕

Wahhh.🤩
Stock serbuk cheese kami dah sampai. Haa apa??? Nak oder??? Jom whatsapp kami

Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

PASTI SEDAP, PASTI SERBUK CHEESE SESEDAP. 🥰

#serbukcheesemelaka
#sesedapserbukcheese
#serbukcheese
#hebat
#terbaik

Sayyy cheeseee 💕

Wahhh.🤩
Stock serbuk cheese kami dah sampai. Haa apa??? Nak oder??? Jom whatsapp kami

Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

PASTI SEDAP, PASTI SERBUK CHEESE SESEDAP. 🥰

#serbukcheesemelaka 
#sesedapserbukcheese 
#serbukcheese 
#hebat 
#terbaik
13 0 24 July, 2019
@cheese.powder.melaka Profile picture

@cheese.powder.melaka

Terbaik abang ni beli 2 pek terus😍. Sedap sangat katanya😋.
.
SESEDAP SERBUK CHEESE MELAKA TERBAIK !
.
#cheezywedges #cheesepowder #sesedapserbukcheese #serbukcheese #serbukcheesemelaka

Terbaik abang ni beli 2 pek terus😍. Sedap sangat katanya😋.
.
SESEDAP SERBUK CHEESE MELAKA TERBAIK !
.
#cheezywedges #cheesepowder #sesedapserbukcheese #serbukcheese #serbukcheesemelaka
5 0 19 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Sungai Petai

Serbuk cheese melaka

Pack 200g yg sngt2 laris.
Sesuai utk dibawa kemana2 kerana pack nya yg kecil.

Pack 200g ini sngt2 ekonomi utk dibeli oleh pengemar2 serbuk cheese.

Whatsapp kami utk tempahan
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese
#serbuksuperring
#cheesemelaka
#cheeseterbaik
#cheesepower
#sayyycheeseee
#serbukcheesemelaka
#deliveryserbukcheese
#melaka
#sedapnyacheese
#serbukcheeseoriginal
#serbukcheesepopia
#serbukcheesemurah
#terlajaklaris
#cheesesedap
#cheesepowdersedap
#cheese
#ayamcheese

Serbuk cheese melaka

Pack 200g yg sngt2 laris.
Sesuai utk dibawa kemana2 kerana pack nya yg kecil.

Pack 200g ini sngt2 ekonomi utk dibeli oleh pengemar2 serbuk cheese.

Whatsapp kami utk tempahan
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese 
#serbuksuperring 
#cheesemelaka 
#cheeseterbaik 
#cheesepower 
#sayyycheeseee 
#serbukcheesemelaka 
#deliveryserbukcheese 
#melaka 
#sedapnyacheese 
#serbukcheeseoriginal 
#serbukcheesepopia 
#serbukcheesemurah 
#terlajaklaris 
#cheesesedap 
#cheesepowdersedap 
#cheese 
#ayamcheese
10 6 13 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Sungai Petai

Serbuk cheese melaka

Kpd peminat2 serbuk cheese kami. Jgn risau jgn bimbang.
Stock serbuk cheese kami sentiasa ada je. 🥰
Terasa nak try serbuk cheese kami.
Whatsapp kami.
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese
#serbuksuperring
#serbukcheesemelaka
#cheeseterbaik
#terbaik
#support
#produkbumiputera
#produkmuslim
#cuti2malaysia

Serbuk cheese melaka

Kpd peminat2 serbuk cheese kami. Jgn risau jgn bimbang.
Stock serbuk cheese kami sentiasa ada je. 🥰 
Terasa nak try serbuk cheese kami.
Whatsapp kami.
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese 
#serbuksuperring 
#serbukcheesemelaka 
#cheeseterbaik 
#terbaik 
#support 
#produkbumiputera 
#produkmuslim 
#cuti2malaysia
11 1 12 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Paya Rumput, Melaka, Malaysia

DELIVERY SERBUK CHEESE

Abam delivery serbuk cheese cari rumah cust sampai sesat2 😂 adoi sakit perut gelak. Ikut google map punya pasal la ni. 🤣

Cust punya pasal. Abam sngup redah cari sampai dpt.tq pada semua cust abam.

Jom oder serbuk cheese
Awk oder. 🥰
Abam hntar kan 🤩

Whatsapp kami
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#delivery
#serbukcheese
#serbuksuperring
#serbukcheesemelaka
#googlemaps
#sesat
#y15malaysia
#cheng
#sungai

DELIVERY SERBUK CHEESE

Abam delivery serbuk cheese cari rumah cust sampai sesat2 😂 adoi sakit perut gelak. Ikut google map punya pasal la ni. 🤣

Cust punya pasal. Abam sngup redah cari sampai dpt.tq pada semua cust abam.

Jom oder serbuk cheese
Awk oder. 🥰
Abam hntar kan 🤩

Whatsapp kami
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#delivery 
#serbukcheese 
#serbuksuperring
#serbukcheesemelaka 
#googlemaps 
#sesat 
#y15malaysia 
#cheng 
#sungai
11 0 12 July, 2019
@cheese.powder.melaka Profile picture

@cheese.powder.melaka

SELAMAT PAGI CHEESE LOVER💕
.
Jom dapatkan SESEDAP SERBUK CHEESE😍. Sangat² mudah semudah 1,2,3 jer nak hidangkan sos cheezy meleleh😋. Hanya tuangkan serbuk cheese, gaulkan sehingga sebati menggunakan air panas/suam dan sos cheezy sedia untuk dimakan bersama ayam goreng🍗, wedges🍟 dan sebagainya. Yang paling best kita boleh ejas sendiri nak sos cheese pekat atau nak cair², wah best kan😍 ?
.
Order sekarang [017-2017316] atau terus tekan link kat bio😉
#cheezywedges #cheesepowder #serbukcheesemelaka #sesedapserbukcheese #serbukcheese

SELAMAT PAGI CHEESE LOVER💕
.
Jom dapatkan SESEDAP SERBUK CHEESE😍. Sangat² mudah semudah 1,2,3 jer nak hidangkan sos cheezy meleleh😋. Hanya tuangkan serbuk cheese, gaulkan sehingga sebati menggunakan air panas/suam dan sos cheezy sedia untuk dimakan bersama ayam goreng🍗, wedges🍟 dan sebagainya. Yang paling best kita boleh ejas sendiri nak sos cheese pekat atau nak cair², wah best kan😍 ?
.
Order sekarang [017-2017316] atau terus tekan link kat bio😉
#cheezywedges #cheesepowder #serbukcheesemelaka #sesedapserbukcheese #serbukcheese
8 0 12 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

Serbuk cheese melaka

Kini stock di @ameerfrozen taman pertam semabok dah restock.

Jom dapatkan serbuk cheese kami disana. 😍

Whatsapp kami utk tempahan atau sebarang pertanyaan.
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheesemelaka
#sesedapserbukcheese
#delivery
#cheese

Serbuk cheese melaka

Kini stock di @ameerfrozen taman pertam semabok dah restock.

Jom dapatkan serbuk cheese kami disana. 😍

Whatsapp kami utk tempahan atau sebarang pertanyaan.
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheesemelaka 
#sesedapserbukcheese 
#delivery 
#cheese
11 1 11 July, 2019
@cheese.powder.melaka Profile picture

@cheese.powder.melaka

ANDA NAK YANG MANA😍 ???
.
Kita ada 2 pilihan iaitu serbuk cheese dan serbuk supering. SERBUK SUPERING sesuai dijadikan sira, digaulkan bersama popia goreng, kerepek-kerepek atau sebagainya. SERBUK CHEESE pula sesuai dijadikan sos pencicah semua jenis makanan seperti ayam goreng, kentang, nugget dan sebagainya😋😋😋. Yang best nya SERBUK CHEESE ni 2in1 boleh juga dijadikan sira seperti SERBUK SUPERING😍. Haa anda pilih lahhh !!!
.
Order sekarang [017-2017316] atau terus tekan link WhatsApp di bio !
#serbukcheese #serbukcheesemelaka #cheesepowder #cheese #cheezywedges

ANDA NAK YANG MANA😍 ???
.
Kita ada 2 pilihan iaitu serbuk cheese dan serbuk supering. SERBUK SUPERING sesuai dijadikan sira, digaulkan bersama popia goreng, kerepek-kerepek atau sebagainya. SERBUK CHEESE pula sesuai dijadikan sos pencicah semua jenis makanan seperti ayam goreng, kentang, nugget dan sebagainya😋😋😋. Yang best nya SERBUK CHEESE ni 2in1 boleh juga dijadikan sira seperti SERBUK SUPERING😍. Haa anda pilih lahhh !!!
.
Order sekarang [017-2017316] atau terus tekan link WhatsApp di bio !
#serbukcheese #serbukcheesemelaka #cheesepowder #cheese #cheezywedges
4 0 10 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

Serbuk cheese melaka
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Gandingan yg mantap!!!
Grilled lamb + fries + mayonis + sos cheese!!!!
Sedapnye buat mkan malam.....cube la sekarang!!😱😱😱 Jom cuba bersama serbuk cheese kami 😍

#sesedapserbukcheese
#serbukcheesemelaka
#serbukcheese
#cheesepower
#aqybakemart
#cheesegrille
#soscheese
#cheesepadu

Serbuk cheese melaka
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Gandingan yg mantap!!!
Grilled lamb + fries + mayonis + sos cheese!!!!
Sedapnye buat mkan malam.....cube la sekarang!!😱😱😱 Jom cuba bersama serbuk cheese kami 😍

#sesedapserbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#serbukcheese 
#cheesepower 
#aqybakemart 
#cheesegrille 
#soscheese 
#cheesepadu
13 0 10 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

MITC Melaka

Serbuk cheese melaka
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Kami delivery siang td di mitc ayer keroh.
Jom oder serbuk cheese
Awk oder.😍
Sy delivery kan 😎

Whatsapp kami utk pertanyaan dan tempahan
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#delivery
#serbukcheese
#serbukcheesemelaka
#mitc
#melaka
#cheesemelaka
#y15

Serbuk cheese melaka
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Kami delivery siang td di mitc ayer keroh. 
Jom oder serbuk cheese
Awk oder.😍
Sy delivery kan 😎

Whatsapp kami utk pertanyaan dan tempahan
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#delivery 
#serbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#mitc 
#melaka 
#cheesemelaka 
#y15
17 1 9 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Pasar Mini Mohd Salleh

SERBUK CHEESE MELAKA

www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Stock di @pasarminimohdsalleh kini full stock.

Serbukcheese.
200g - rm15
500g - rm30
1kg - rm48

Serbuk supeerring
200g - rm16
500g - rm31
1kg - rm49

Jom dapatkan nya sekarang.
Whatsapl kami utk pertanyaan dan delivery

www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese
#pasarmini
#produkkita
#cheesemelaka
#cheeseterbaik
#deliveryserbukcheese
#jombelicheese
#serbukcheesemelaka

SERBUK CHEESE MELAKA

www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Stock di @pasarminimohdsalleh kini full stock.

Serbukcheese. 
200g - rm15
500g - rm30
1kg - rm48

Serbuk supeerring
200g - rm16
500g - rm31
1kg - rm49

Jom dapatkan nya sekarang.
Whatsapl kami utk pertanyaan dan delivery

www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese
#pasarmini 
#produkkita 
#cheesemelaka 
#cheeseterbaik 
#deliveryserbukcheese 
#jombelicheese 
#serbukcheesemelaka
12 1 9 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Kampung Pekan Umbai

SERBUK CHEESE MELAKA
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

PERHATIAN!!!!!!!!!!!
Warga umbai dan sekitarnya 😍

Serbuk cheese sesedap melaka kita dah restock kembali di pasar mini esah hanif umbai.

Jom serbuk ramai2 utk dptkan nyaaaa. 🥰

Whatsapp kami utk sebarang tempahan atau pertanyaan
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#pasarmini
#umbai
#serbukcheesemelaka
#sesedapserbukcheese
#aqybakemart
#cheesemelaka
#cheeseterbaik
#sayyycheeseee
#cheesepadu
#melakatourist
#melakafood
#sedapnyacheese
#melakahawau
#muslimproduct
#support
#best
#produkkita
#muslim
#terbaik

SERBUK CHEESE MELAKA
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

PERHATIAN!!!!!!!!!!!
Warga umbai dan sekitarnya 😍

Serbuk cheese sesedap melaka kita dah restock kembali di pasar mini esah hanif umbai.

Jom serbuk ramai2 utk dptkan nyaaaa. 🥰

Whatsapp kami utk sebarang tempahan atau pertanyaan
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#pasarmini 
#umbai 
#serbukcheesemelaka 
#sesedapserbukcheese 
#aqybakemart 
#cheesemelaka 
#cheeseterbaik 
#sayyycheeseee 
#cheesepadu 
#melakatourist 
#melakafood 
#sedapnyacheese 
#melakahawau 
#muslimproduct 
#support 
#best 
#produkkita 
#muslim 
#terbaik
16 0 8 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Alor Gajah, Melaka.

Sesedap serbuk cheese
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Serbuk cheese melaka

Pelanggan kami try buat popia cheese menggunakan serbuk cheese 😍

SEDAP KATANYA.
Haa apa lg. Jom la try.
Whatsapp kami utk dapat kan nya 🥰
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#sesedapserbukcheese
#serbukcheesemelaka
#sedapnyacheese
#popiacheese
#cheesepopia
#cheesehomemade
#cheesesedap
#cheeseterbaik
#cheesepadu
#serbukcheese

Sesedap serbuk cheese
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Serbuk cheese melaka

Pelanggan kami try buat popia cheese menggunakan serbuk cheese 😍

SEDAP KATANYA.
Haa apa lg. Jom la try. 
Whatsapp kami utk dapat kan nya 🥰
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#sesedapserbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#sedapnyacheese 
#popiacheese 
#cheesepopia 
#cheesehomemade 
#cheesesedap
#cheeseterbaik 
#cheesepadu 
#serbukcheese
5 0 5 July, 2019
@cheese.powder.melaka Profile picture

@cheese.powder.melaka

SESEDAP SERBUK CHEESE😍
.
😋 Semudah 1,2,3. Hanya bancuh menggunakan air panas/suam.
😋 Sesuai dijadikan sos atau serbuk didalam masakan.
😋 Yang paling penting 100% halal keluaran muslim produk❗
.
RM15 SAHAJA💰 ! Postage RM8(SM)/RM12(SS). Free selfpickup di Petronas Semabok.
.
Anda area semabok dan sekitarnya? Kami boleh hantar cheese anda sampai depan rumah🏠🚗 !
.
WhatsApp saya sekarang [+60 17-2017316] atau terus tekan link kat bio okay😉 !
.
#serbukcheese #serbukcheesemelaka #sesedapserbukcheese #cheesepowder #boom

SESEDAP SERBUK CHEESE😍
.
😋 Semudah 1,2,3. Hanya bancuh menggunakan air panas/suam.
😋 Sesuai dijadikan sos atau serbuk didalam masakan.
😋 Yang paling penting 100% halal keluaran muslim produk❗
.
RM15 SAHAJA💰 ! Postage RM8(SM)/RM12(SS). Free selfpickup di Petronas Semabok.
.
Anda area semabok dan sekitarnya? Kami boleh hantar cheese anda sampai depan rumah🏠🚗 !
.
WhatsApp saya sekarang [+60 17-2017316] atau terus tekan link kat bio okay😉 !
.
#serbukcheese #serbukcheesemelaka #sesedapserbukcheese #cheesepowder #boom
7 0 4 July, 2019
BISMILLAH😊
.
Sesedap Serbuk Cheese Melaka😋
#serbukcheese #cheesepowder #serbukcheesemelaka #sesedapserbukcheese
6 0 3 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Kg Telok Mas,melaka

SESEDAP SERBUK CHEESE 🧀
SESEDAP SERBUK CHEESE 🧀
SESEDAP SERBUK CHEESE 🧀

Anda suka makan cheese?
Jom try serbuk cheese kami..
Mudah, cepat, dan pantas.. Boleh dimakan dengan pelbagai makanan lain, seperti cucur, keropok lekor, nuget, ayam dan makanan yang begoreng tau.

Haaa!! Bukan tu saja tau.. Anda boleh juga gunakan cheese powder ni untuk buat kerepek atau popia.. 😍

Ha nak tengok feedback?? berminat?
whatsapp
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheesemelaka
#sesedapserbukcheese
#sayyycheeseee
#deliveryserbukcheese
#sedapnyacheese
#cheesepowder
#cheesekfc
#cheese

SESEDAP SERBUK CHEESE 🧀
SESEDAP SERBUK CHEESE 🧀
SESEDAP SERBUK CHEESE 🧀

Anda suka makan cheese?
Jom try serbuk cheese kami..
Mudah, cepat, dan pantas.. Boleh dimakan dengan pelbagai makanan lain, seperti cucur, keropok lekor, nuget, ayam dan makanan yang begoreng tau.

Haaa!! Bukan tu saja tau.. Anda boleh juga gunakan cheese powder ni untuk buat kerepek atau popia.. 😍

Ha nak tengok feedback?? berminat? 
whatsapp 
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheesemelaka 
#sesedapserbukcheese 
#sayyycheeseee 
#deliveryserbukcheese 
#sedapnyacheese 
#cheesepowder 
#cheesekfc 
#cheese
10 0 2 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

Popia cheese
Mudah shja. Just tabur serta gaul dah siap. 😍

Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese
#serbukcheesemelaka
#sesedapserbukcheese
#cheesepowdersedap
#cheese
#sedapnyacheese
#popiacheese
#popia
#cheesekfc

Popia cheese
Mudah shja. Just tabur serta gaul dah siap. 😍

Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#sesedapserbukcheese 
#cheesepowdersedap 
#cheese 
#sedapnyacheese 
#popiacheese 
#popia 
#cheesekfc
9 0 29 June, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

🧀 SESEDAP SERBUK CHEESE 🧀

www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Apa keistimewaan serbuk cheese kami ? 🔥Mudah dibancuh hanya menggunakan air suam!!🔥 🔥Boleh dibuat ramuan wonder cheese yang viral tu!!🔥
🔥Anda sendiri tentukan sos anda pekat atau cair!!🔥
🔥Yang penting HALAL dan tiada keraguan!!🔥
🔥 Boleh digunakan dalam masakan!! 🔥
🔥 Boleh ditabur atas makanan seperti pizza , ayam goreng , kentang goreng dll !! 🔥
Serbuk cheese
Pack 200g RM 15.00
Pack 500g RM 30.00
Pack 1kg RM 48.00

#sedapnyacheese
#serbukcheesepopia
#serbukcheese
#cheesepowdersedap
#cheesepowder
#sesedapserbukcheese
#cheesepowder
#cheese
#serbukcheesemelaka
#serbukcheesemalaysia
#serbukcheeseoriginal
#serbuksuperingsedap
#cheeseleleh
#cheesemelaka
#serbukcheeseviral

🧀 SESEDAP SERBUK CHEESE 🧀

www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Apa keistimewaan serbuk cheese kami ? 🔥Mudah dibancuh hanya menggunakan air suam!!🔥 🔥Boleh dibuat ramuan wonder cheese yang viral tu!!🔥
🔥Anda sendiri tentukan sos anda pekat atau cair!!🔥
🔥Yang penting HALAL dan tiada keraguan!!🔥
🔥 Boleh digunakan dalam masakan!! 🔥
🔥 Boleh ditabur atas makanan seperti pizza , ayam goreng , kentang goreng dll !! 🔥 
Serbuk cheese
Pack 200g RM 15.00
Pack 500g RM 30.00
Pack 1kg RM 48.00

#sedapnyacheese 
#serbukcheesepopia 
#serbukcheese 
#cheesepowdersedap 
#cheesepowder 
#sesedapserbukcheese 
#cheesepowder 
#cheese
#serbukcheesemelaka 
#serbukcheesemalaysia 
#serbukcheeseoriginal 
#serbuksuperingsedap 
#cheeseleleh 
#cheesemelaka
#serbukcheeseviral
10 0 18 June, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Sungai Petai

Serbuk cheese melaka
Minggu lepas kami delivery 14 tempat area muar jasin n bandar melaka. 😎

Ini salah satu tempat kami delivery. 😁 dimana tu? Di kilang ORIENTAL FOOD INDUSTRIES SDN.BHD ayer keroh.

Peminat2 kami kadang2 waktu hari berkerja tiada di rmh. So kami delivery ke tempat kerja. 🤩
So apa lg? Tiada perkara mustahil nak delivery sekitar melaka. 💪
JOM TRY SERBUK CHEESE KAMI. 😍

www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#delivery
#cheese
#serbukcheese
#serbukcheesemelaka
#tourist
#melaka
#ayerkeroh
#muar
#jasin
#bandarmelaka
#sesedapserbukcheese
#melakatourist
#power
#awesome
#cheesepowdersedap

Serbuk cheese melaka
Minggu lepas kami delivery 14 tempat area muar jasin n bandar melaka. 😎

Ini salah satu tempat kami delivery. 😁 dimana tu? Di kilang ORIENTAL FOOD INDUSTRIES SDN.BHD ayer keroh.

Peminat2 kami kadang2 waktu hari berkerja tiada di rmh. So kami delivery ke tempat kerja. 🤩 
So apa lg? Tiada perkara mustahil nak delivery sekitar melaka. 💪 
JOM TRY SERBUK CHEESE KAMI. 😍

www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#delivery 
#cheese 
#serbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#tourist 
#melaka 
#ayerkeroh 
#muar 
#jasin 
#bandarmelaka 
#sesedapserbukcheese 
#melakatourist 
#power 
#awesome 
#cheesepowdersedap
10 1 30 May, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Cendol Kampung Hulu

Tastemoni
Peminat2 serbuk cheese melaka,

Jom try serbuk cheese kami di CENDOL KG HULU.
Gerai CHEEZY CHICKEN belah hujung sekali. 😍

Pasti sedap. 🤩🤩🤩
Boleh walk in di cendol kg hulu jika nak merasa.

#cheezy
#cheezychicken
#cendolkghulu
#serbukcheesemelaka

Tastemoni 
Peminat2 serbuk cheese melaka,

Jom try serbuk cheese kami di CENDOL KG HULU. 
Gerai CHEEZY CHICKEN belah hujung sekali. 😍

Pasti sedap. 🤩🤩🤩
Boleh walk in di cendol kg hulu jika nak merasa.

#cheezy 
#cheezychicken 
#cendolkghulu 
#serbukcheesemelaka
9 0 30 May, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

Tastemoni pelangan.

Sedap sngt2 katanya. 😍 belum habis buat. Dah habis di ngap3 katanya. 😅

Jom cuba serbuk cheese/superring kami.

Whatsapp kami di
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#sedapnyacheese
#serbukcheesemelaka
#serbukcheesepopia
#serbukcheeseoriginal
#serbukcheese
#serbukcheesemalaysia
#serbuksuperingmurah
#serbuksuperingsedap
#serbukcheeseviral
#sesedapserbukcheese
#sedapnyacheese
#cheesepadu
#cheeseleleh
#cheesekfc
#cheesepowdersedap
#cheesemelaka
#cheese

Tastemoni pelangan.

Sedap sngt2 katanya. 😍 belum habis buat. Dah habis di ngap3 katanya. 😅

Jom cuba serbuk cheese/superring kami.

Whatsapp kami di
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#sedapnyacheese 
#serbukcheesemelaka 
#serbukcheesepopia 
#serbukcheeseoriginal 
#serbukcheese 
#serbukcheesemalaysia 
#serbuksuperingmurah 
#serbuksuperingsedap 
#serbukcheeseviral 
#sesedapserbukcheese 
#sedapnyacheese 
#cheesepadu 
#cheeseleleh 
#cheesekfc 
#cheesepowdersedap 
#cheesemelaka 
#cheese
8 2 30 May, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

Sesedap serbuk cheese
SERBUK CHEESE MELAKA

Jom dapatka pek nilai yg lebih kecil n menjimatkan.
Pek 200g yg sentiasa menjadi pilihan bagi yg mahu membeli dengan kuantiti yg sedikit.

Whatsapp kami utk tempahan
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#sesedapserbukcheese
#serbuksuperingmurah
#serbukcheesemelaka
#serbukcheesepopia
#serbuksuperingsedap
#serbuksupering
#serbukcheese
#serbukcheesemalaysia
#cheese
#cheeseleleh
#serbukcheeseviral
#sedapnyacheese
#cheesepowdersedap
#serbukcheeseoriginal
#deliveryserbukcheese
#tahu2sampai
#bismillah1st
#cheesepower

Sesedap serbuk cheese
SERBUK CHEESE MELAKA

Jom dapatka  pek nilai yg lebih kecil n menjimatkan. 
Pek 200g yg sentiasa menjadi pilihan bagi yg mahu membeli dengan kuantiti yg sedikit.

Whatsapp kami utk tempahan
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#sesedapserbukcheese 
#serbuksuperingmurah 
#serbukcheesemelaka 
#serbukcheesepopia 
#serbuksuperingsedap 
#serbuksupering 
#serbukcheese 
#serbukcheesemalaysia 
#cheese 
#cheeseleleh 
#serbukcheeseviral 
#sedapnyacheese 
#cheesepowdersedap 
#serbukcheeseoriginal 
#deliveryserbukcheese 
#tahu2sampai 
#bismillah1st 
#cheesepower
6 0 28 May, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

Serbuj cheese melaka

Sesedap serbuk cheese dibancuh menjadi chezy leleh dan dimakan beramaa ayam goreng.. ummm. Pasti sedap 😍

Whatsapp kami utk tempahan
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese
#serbukcheesemelaka
#sedapnyacheese
#cheesepowdersedap
#cheesepowder
#cheesekfc
#sesedapserbukcheese

Serbuj cheese melaka

Sesedap serbuk cheese dibancuh menjadi chezy leleh dan dimakan beramaa ayam goreng.. ummm. Pasti sedap 😍

Whatsapp kami utk tempahan
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#sedapnyacheese 
#cheesepowdersedap 
#cheesepowder 
#cheesekfc 
#sesedapserbukcheese
7 1 26 May, 2019
Promosi berjalan spr biasa 🤩

Jom dapat kan serbuk cheese sesedap dari kami. 😍

Promosi
200g rm13
500g rm26
1kg rm46

Whatsapp kami
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheesepopia 
#serbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#serbukcheesemalaysia 
#serbuksuperingmurah 
#serbuksuperingsedap 
#serbuksupering 
#serbukcheeseviral 
#sesedapserbukcheese 
#serbukcheesepromo 
#serbukcheesekfc 
#sedapnyacheese 
#sayyycheeseee 
#cheesepowder 
#cheesekfc 
#cheesemelaka 
#cheese
9 0 24 May, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

Sesedap Serbuk Cheese
Popia cheese

Susah betul nak move on dari popia cheese ni taw. Hari-hari kena buat. Anak-anak bukan main suka.

Kali ni kita guna Sesedap Serbuk Cheese + Serbuk Kari Ayam. Gabungan dua serbuk ni menjadikan popia cheese ni makin sedap taw!. Korang boleh cuba. Mudah sangat!

Jom tempah sekarang.

Serbuk cheese dan Supering
200g RM13
500g RM26
1kg RM46

Klik link whatsapp utk order😃
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#cheese
#serbukcheese
#pemborongserbukcheese
#serbuksupering
#serbuksuperingmurah
#serbuksuperingsedap
#serbukcheesemurah
#serbukcheesepromo
#serbukcheesepopia
#serbukcheesemelaka
#serbukcheesekfc
#serbukcheesemalaysia
#serbukcheesesedap
#serbukcheeseviral

Sesedap Serbuk Cheese
Popia cheese

Susah betul nak move on dari popia cheese ni taw. Hari-hari kena buat. Anak-anak bukan main suka.

Kali ni kita guna Sesedap Serbuk Cheese + Serbuk Kari Ayam. Gabungan dua serbuk ni menjadikan popia cheese ni makin sedap taw!. Korang boleh cuba. Mudah sangat!

Jom tempah sekarang.

Serbuk cheese dan Supering
200g RM13
500g RM26
1kg RM46

Klik link whatsapp utk order😃
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#cheese
#serbukcheese
#pemborongserbukcheese 
#serbuksupering
#serbuksuperingmurah
#serbuksuperingsedap
#serbukcheesemurah 
#serbukcheesepromo
#serbukcheesepopia 
#serbukcheesemelaka
#serbukcheesekfc
#serbukcheesemalaysia
#serbukcheesesedap
#serbukcheeseviral
8 0 20 May, 2019

Top #serbukcheesemelaka posts

@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Taman Seri Telok Mas, Melaka

SESEDAP SERBUK CHEESE
SERBUK CHEESE MELAKA

Perhatian orang2 telok mas dan sekitar nya.
Kini serbuk cheese sesedap n paling sedap serta terpaling sedap2 sangt2 berada di kedai @kualitimekar sdn bhd.
Jom dapatkan nya.

Boleh juga whatsapp kami utk delivery service
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#sesedapserbukcheese
#serbukcheesemelaka
#cheeseleleh
#sedapnyacheese
#melaka
#cheeseterbaik
#melakatourist

SESEDAP SERBUK CHEESE
SERBUK CHEESE MELAKA

Perhatian orang2 telok mas dan sekitar nya.
Kini serbuk cheese sesedap n paling sedap serta terpaling sedap2 sangt2 berada di kedai @kualitimekar sdn bhd. 
Jom dapatkan nya.

Boleh juga whatsapp kami utk delivery service
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#sesedapserbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#cheeseleleh 
#sedapnyacheese 
#melaka 
#cheeseterbaik 
#melakatourist
11 1 4 July, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Sesedap serbuk superring
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Sayyy cheesee
Sesedap superring semudah gaul shja dgn kulit popia dan siap. 😍

Tastemoni pelangan2 kami. Jom cuba. Pasti puas hati.

#serbukcheesemelaka
#sesedapserbukcheese
#serbukcheese
#deliverycheese

Sesedap serbuk superring
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Sayyy cheesee
Sesedap superring semudah gaul shja dgn kulit popia dan siap. 😍

Tastemoni pelangan2 kami. Jom cuba. Pasti puas hati.

#serbukcheesemelaka 
#sesedapserbukcheese 
#serbukcheese 
#deliverycheese
9 0 26 March, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Salam jumaat semua. 🙋‍♂️
Serbuk cheese melaka. 🧀 😍
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Jom tonton video kami. Pastu sedap pasti serbuk cheese sesesap. 😘

Tgk video shja dah tahu sedap dan lazat. 🔥

Jom mencuba serbuk cheese kami. Pasti tak rugi. Pasti repeat oder 👍🏻 #serbukcheese
#serbukcheesemelaka
#sesedapserbukcheese
#deliveryserbukcheese
#melaka
#cheese

Salam jumaat semua. 🙋‍♂️
Serbuk cheese melaka. 🧀 😍
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Jom tonton video kami. Pastu sedap pasti serbuk cheese sesesap. 😘

Tgk video shja dah tahu sedap dan lazat. 🔥

Jom mencuba serbuk cheese kami. Pasti tak rugi. Pasti repeat oder 👍🏻 #serbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#sesedapserbukcheese 
#deliveryserbukcheese 
#melaka 
#cheese
8 0 5 April, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Coconut Shake Ketapang Aneka Rasa

Hai peminat2 cheese

Esk ptg kami ada area2 cheng, krubung dan rembia serta area2 berdekatan sana.

Yg mana nak oder. Jom whatsapp kami. Kami delivery kan. 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️👌🤩 Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese
#serbukcheesemelaka
#sesedapserbukcheese
#sayyycheeseee

Hai peminat2 cheese

Esk ptg kami ada area2 cheng, krubung dan rembia serta area2 berdekatan sana.

Yg mana nak oder. Jom whatsapp kami. Kami delivery kan. 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️👌🤩 Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#sesedapserbukcheese 
#sayyycheeseee
5 0 7 September, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Tastemoni serbuk cheese

Pelangan2 kami yg ingin merasa cheese dari kami. Boleh berkunjung ke gerai @cheezy cheese di @cendolkampunghulu
Rasa yg terbaik. 🥰👍🏻
Jom serbu...... #serbukcheese
#serbukcheesemelaka
#cheezycheese
#cheese
#chezy
#delivery
#tahu2sampai
#bismillah1st

Tastemoni serbuk cheese

Pelangan2 kami yg ingin merasa cheese dari kami. Boleh berkunjung ke gerai @cheezy cheese di @cendolkampunghulu 
Rasa yg terbaik. 🥰👍🏻
Jom serbu...... #serbukcheese 
#serbukcheesemelaka 
#cheezycheese 
#cheese 
#chezy 
#delivery 
#tahu2sampai 
#bismillah1st
13 0 26 September, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

🧀 SAYYY CHEESEEE 🧀
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

SESEDAP SERBUK CHEESE

Dah nak puasa ni. Ramai dah mula sibuk nak setup barg2 nak buat kueh raya.
JOM CUBA SERBUK CHEESE KAMI
Pasti sedap.pasti tak rugi 😘

Whatsapp kami utk tempahan
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#cheesemelaka
#pemborongcheesemelaka
#serbukcheesemelaka
#cheeseleleh
#deliveryserbukcheese

🧀 SAYYY CHEESEEE 🧀
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

SESEDAP SERBUK CHEESE

Dah nak puasa ni. Ramai dah mula sibuk nak setup barg2 nak buat kueh raya. 
JOM CUBA SERBUK CHEESE KAMI
Pasti sedap.pasti tak rugi 😘

Whatsapp kami utk tempahan
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#cheesemelaka 
#pemborongcheesemelaka
#serbukcheesemelaka 
#cheeseleleh 
#deliveryserbukcheese
10 0 10 April, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Melaka

SERBUK CHEESE MELAKA...
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

SEDAPNYA KEROPOK POPIA CHEESE NI!! Sekarang ramai dah mencari serbuk cheese n serbuk superring utk dibuat popia cheese.

Tabur sahaja Sesedap Serbuk Cheese pada kulit popia yang sudah digoreng. Dan nikmatilah keenakannya.
Ingin mencuba???
Serbuk Cheese dan Supering
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheesemelaka
#popiacheese
#cheesemelaka
#cheese

SERBUK CHEESE MELAKA...
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

SEDAPNYA KEROPOK POPIA CHEESE NI!! Sekarang ramai dah mencari serbuk cheese n serbuk superring utk dibuat popia cheese.

Tabur sahaja Sesedap Serbuk Cheese pada kulit popia yang sudah digoreng. Dan nikmatilah keenakannya. 
Ingin mencuba???
Serbuk Cheese dan Supering 
www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

#serbukcheesemelaka 
#popiacheese 
#cheesemelaka 
#cheese
12 0 18 April, 2019
@serbukcheesemelaka Profile picture

@serbukcheesemelaka

Kerepek popia cheese superring ni mmg laku keras.

Mcm mana nak buat nya???
Perlu ada serbuk superring. 😁

Bagaimana nal dapat kan serbuk superring??? Haa. Kami ada 😘🤩😍 Dah2 jgn lengah2. Mai whatsapp utk tempahan.
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Lmbat pun dapat.😱
Cepat pun dapat. 🤣

Self pickup telok mas melaka.
Jom oder.

#sesedapserbukcheese
#serbukcheesepopia
#serbukcheesemelaka
#cheesepowdersedap
#cheesepower
#sedapnyacheese
#cheesekfc
#cheesemelaka

Kerepek popia cheese superring ni mmg laku keras.

Mcm mana nak buat nya???
Perlu ada serbuk superring. 😁

Bagaimana nal dapat kan serbuk superring??? Haa. Kami ada 😘🤩😍 Dah2 jgn lengah2. Mai whatsapp utk tempahan.
Www.wasap.my/60173612579/serbukcheese

Lmbat pun dapat.😱
Cepat pun dapat. 🤣

Self pickup telok mas melaka. 
Jom oder.

#sesedapserbukcheese 
#serbukcheesepopia 
#serbukcheesemelaka 
#cheesepowdersedap 
#cheesepower 
#sedapnyacheese 
#cheesekfc 
#cheesemelaka
9 0 22 May, 2019