#seriburindu Instagram Photos & Videos

seriburindu - 80k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #seriburindu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
45 minutes
Average like
5.8
Average comment
0.1
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

Jom order set 4pcs ni. Ramai yang berkenan tau. Nak buat hantaran or hadiah untuk kawan2 pun boleh jer 👍
.
⛔ PRE ORDER (10-14days)
✔ Size M L XL
💸 RM99 Exc Postage

BERMINAT? DIRECT WASSAP +60182604137 @ click je link di bio 🌷

_

#bajutidurcantik #hantarankahwin #bajurayamoden #pyjamasmurah #seriburindu #bigstage2019 #cikreenencikngokngek #kekasihpaksarela #vilaghazara #ootdmalaysia #cariakudisyurga #kurungmoden #kauyangpertama #astrogempak #utusancintabuatadam #doorgiftmurah #suamiisteri #pyjamasparty #kualalumpur #bridesmaid #setelahkudimiliki #janganbencicintaku #alamatnyacinta #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #alhaalfa #cemburuseorangperempuan 
#polisevo2 #nightwear
11 0 13 hours ago

Sporting sangat customer kita ni...sudi share pic😊😊.Tq sis. Dah beratus feedback tau.Yang teringin berpyjamas cantik2 mlm2 boleh grab pyjamas dengan sis ye.cepat² wassap sis..sis reply laju².trusted seller🥰
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu

Sporting sangat customer kita ni...sudi share pic😊😊.Tq sis. Dah beratus feedback tau.Yang teringin berpyjamas cantik2 mlm2 boleh grab pyjamas dengan sis ye.cepat² wassap sis..sis reply laju².trusted seller🥰
.
. "Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 📱0177063183
Atau tekan link di bio..Tq😊
.
#feedbackcustpyjamas_satin
#Salepyjamas_satin
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin  #bajumurah #bajutidurviral #tiktok #alhaalfa #senafasrindu #cintatanpahenti #cikreenencikngokngekraya #cariakudisyurga #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup  #makeupartist #dramasangat #bridesmaid #enciksuamimatsalihcelup #e #ajariplayboyitu
12 0 14 hours ago

Sentiasa doakan buat suami kita yang disayangi yang baik baik ya
.
.
Jauhkan segala kemungkarab moga hubungan kita suami isteri hingga ke Jannah Inshallah
.
.
Pertahankan rumahtangga yang kita bina sebaik dan semampu kita boleh
.
.
Inshallah segala kebaikkan akan sentiasa dekat dan hadir dalam hubungan kita
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
#mencariqiblat
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#seriburindu
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#seriburindu
#payudaramontok
#premiumjamu
#jamumoden
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

Sentiasa doakan buat suami kita yang disayangi yang baik baik ya
.
.
Jauhkan segala kemungkarab moga hubungan kita suami isteri hingga ke Jannah Inshallah
.
.
Pertahankan rumahtangga yang kita bina sebaik dan semampu kita boleh
.
.
Inshallah segala kebaikkan akan sentiasa dekat dan hadir dalam hubungan kita
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
#mencariqiblat
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#seriburindu
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#seriburindu
#payudaramontok
#premiumjamu
#jamumoden
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
7 0 15 hours ago

Sentiasa doakan buat suami kita yang disayangi yang baik baik ya
.
.
Jauhkan segala kemungkarab moga hubungan kita suami isteri hingga ke Jannah Inshallah
.
.
Pertahankan rumahtangga yang kita bina sebaik dan semampu kita boleh
.
.
Inshallah segala kebaikkan akan sentiasa dekat dan hadir dalam hubungan kita
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
#mencariqiblat
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#seriburindu
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#seriburindu
#payudaramontok
#premiumjamu
#jamumoden
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

Sentiasa doakan buat suami kita yang disayangi yang baik baik ya
.
.
Jauhkan segala kemungkarab moga hubungan kita suami isteri hingga ke Jannah Inshallah
.
.
Pertahankan rumahtangga yang kita bina sebaik dan semampu kita boleh
.
.
Inshallah segala kebaikkan akan sentiasa dekat dan hadir dalam hubungan kita
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________
.
#mencariqiblat
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#seriburindu
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#seriburindu
#payudaramontok
#premiumjamu
#jamumoden
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
7 0 15 hours ago

Mlangkah saja masuk ke atas rumah, Amanda sudah trnmpak beg pakaian & baju-bajunya sudah dilonggokn di ruang tamu.Amanda menelan liur. "Emak nk kau kluar dri rumah ni & jgn balik ke sini lgi.Mak tak ada anak yg kotor mcm engkau ni."mndatar nada suara Mak Dijah, tnpa mmandang Amanda. "Emak..." "Snggup kau tipu mak, Zara.Selama ni mak mkn hasil dari duit haram kau tu ya?" Suara Mak Dijah sudah brgetar.Laju Amanda mnggeleng.Menafikn. "Tak, mak.Zara buat dua kerja utk mnampung hidup emak & utk bayar hutang Pak Majid sial tu!" "Kau lagi sial dri dia.Kau tk fikir ke bila buat krja jdi pelayan tu maruah kau tu sudah ditapak kaki rendahnya?Kau tak fikirkn emak & Jihan ke hah? Siapa Datuk tu? Datuk mna yg jaga kau ni? Apa yg kau buat sbnrnya?" Mak Dijah sudah tdk mmpu mngawal perasaannya. Amarah smakin brselirat dlm hti.
.
DARJAT CINTA - #DillaAhmad
__
#AnaasaPublication #novelbest #Bestseller #DarjatCinta #KakiNovel #hantunovel #NovelOnline #novelterkini #novelmelayu #seriburindu #IsteriUntukDisewa #IsteriDalamSangkar #jualnovel #OnlineBookstore #sabah #sarawak.
.
maklumat lanjut

hubungi saya di 011-1027 3696 @ dm terus.
..
.
maklumat lanjut

hubungi saya di 011-1027 3696 @ dm terus

Mlangkah saja masuk ke atas rumah, Amanda sudah trnmpak beg pakaian & baju-bajunya sudah dilonggokn di ruang tamu.Amanda menelan liur. "Emak nk kau kluar dri rumah ni & jgn balik ke sini lgi.Mak tak ada anak yg kotor mcm engkau ni."mndatar nada suara Mak Dijah, tnpa mmandang Amanda. "Emak..." "Snggup kau tipu mak, Zara.Selama ni mak mkn hasil dari duit haram kau tu ya?" Suara Mak Dijah sudah brgetar.Laju Amanda mnggeleng.Menafikn. "Tak, mak.Zara buat dua kerja utk mnampung hidup emak & utk bayar hutang Pak Majid sial tu!" "Kau lagi sial dri dia.Kau tk fikir ke bila buat krja jdi pelayan tu maruah kau tu sudah ditapak kaki rendahnya?Kau tak fikirkn emak & Jihan ke hah? Siapa Datuk tu? Datuk mna yg jaga kau ni? Apa yg kau buat sbnrnya?" Mak Dijah sudah tdk mmpu mngawal perasaannya. Amarah smakin brselirat dlm hti.
.
DARJAT CINTA - #DillaAhmad 
__
#AnaasaPublication #novelbest #Bestseller #DarjatCinta #KakiNovel #hantunovel #NovelOnline #novelterkini #novelmelayu #seriburindu #IsteriUntukDisewa #IsteriDalamSangkar #jualnovel #OnlineBookstore #sabah #sarawak.
.
maklumat lanjut

hubungi saya di 011-1027 3696 @ dm terus.
..
.
maklumat lanjut

hubungi saya di 011-1027 3696 @ dm terus
5 0 16 hours ago

Amboi tu haaa baru pakai hari ke 2 dah ketat sakit dah
.
.
Bayangkan !? Itu Lovebite Enhance aje kecil molek aje kalau encik suami .... erksss I AM SERAM!!!
.
.
.
HARGA SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60167672940
. .
Telegram: +60167672940
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
.
#mencariqiblat
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#seriburindu
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#seriburindu
#payudaramontok
#premiumjamu
#terbaikdariku
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

Amboi tu haaa baru pakai hari ke 2 dah ketat sakit dah
.
.
Bayangkan !? Itu Lovebite Enhance aje kecil molek aje kalau encik suami .... erksss I AM SERAM!!!
.
.
.
HARGA SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60167672940
. .
Telegram: +60167672940
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
.
#mencariqiblat
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#seriburindu
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#seriburindu
#payudaramontok
#premiumjamu
#terbaikdariku
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
1 0 17 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
2 0 20 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
2 0 20 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
2 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
3 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
2 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
3 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
3 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
3 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
2 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
3 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
3 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
4 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
4 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
3 0 21 hours ago

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan

SET CADAR COMFORTER 5 IN 1

PRICE : RM95 SM | RM120 SS
include postage
.
Set includes :
♥ 2 sarung bantal kepala (50cmx70cm)
♥ 1 sarung bantal peluk (35cmx110cm)
♥ 1 comforter - selimut tebal berjahit (200cmx230cm)
♥ 1 cadar fitted bergetah saiz 6x5 (180cmx200cmx25cm, muat queen tilam tebal 30 cm dan muat king tilam tebal 25cm)
.
📌Material cotton DACRON
📌️Kain tak luntur warna
📌️Kain jenis sejuk
📌KAIN TAK AKAN BERBULU
📌Berat Cadar 3.2 kilo

_

#kankukejarcintakamu 
#diamenanturahsia #cariakudisyurga #selafazcinta #seriburindu #polisevo2 #dekatkanjarakkita #kakishopping
#homedecor #cadarpatchworkmurah
#cadarcomforter #cintabukankristal #pujaanhatikanda #alhaalfa
#karpetcantik #karpetikea #bajuraya2019 #jualonline #cadarpatchwork #cadarcomfortermurah #bukancintaaku
#cadarcomforterkartun #cadarmurah #dramasangat #cadarcotton #demirindumu #cadarkartun #vilaghazara #beddingset #cemburuseorangperempuan
3 0 21 hours ago

11.11 SUPER BIG SALE!!!
PRICE VALID 11-13 NOV ONLY!!
.
PRICE BEFORE: RM499
AFTER LESS: RM449 ONLY!!!
.
🇲🇾 READY STOCK IN MALAYSIA NOW!!!
LIMITED UNIT ONLY AVAILABLE!!
100% ORIGINAL
(Plz swipe to see more pic)
.
LIMITED EDITION💕💕
CRAZY PRICE😱😱😱
MUST BUY!!!
.
Can stand alone. Cantik terletak je.. x lembik tau. .
.
COACH AVARY SHOULDER BAG (COACH F37606)

COLOR: BLACK

Product details
Crossgrain leather 
Inside multifunction pocket 
Center zip compartment 
Push button closure, fabric lining 
Handle with 9 1/2" drop 
Measurement in inches: 12 1/4" (L) x 7" (H) x 5 1/4" (W)
.

USA outlet item. Comes with original Price Tag & Care Card.
.
To buy kindly:
Whatsapps Lin +60132396171
.
#houereadycoach #houereadyshoulderbag #coachavary #coachshoulderbag #F37606 #F28976 #F38051 #trending #viral #latestviral #coachslingbag #authenticcoach #trending #originalcoach #seriburindu #begcoachorimurah #coachmurah #trustedseller #trustedsellerinmalaysia #ansuranbeg #begansuran #installmentbag #jualbegansuran #usaitems #europeitems #bestseller #handbag #ansuranbag #begraya - #regrann

11.11 SUPER BIG SALE!!!
PRICE VALID 11-13 NOV ONLY!!
.
PRICE BEFORE: RM499
AFTER LESS: RM449 ONLY!!!
.
🇲🇾 READY STOCK IN MALAYSIA NOW!!!
LIMITED UNIT ONLY AVAILABLE!!
100% ORIGINAL
(Plz swipe to see more pic)
.
LIMITED EDITION💕💕
CRAZY PRICE😱😱😱
MUST BUY!!!
.
Can stand alone. Cantik terletak je.. x lembik tau. .
.
COACH AVARY SHOULDER BAG (COACH F37606)

COLOR: BLACK

Product details
Crossgrain leather 
Inside multifunction pocket 
Center zip compartment 
Push button closure, fabric lining 
Handle with 9 1/2" drop 
Measurement in inches: 12 1/4" (L) x 7" (H) x 5 1/4" (W)
.

USA outlet item. Comes with original Price Tag & Care Card.
.
To buy kindly:
Whatsapps Lin +60132396171
.
#houereadycoach #houereadyshoulderbag #coachavary #coachshoulderbag #F37606 #F28976 #F38051 #trending #viral #latestviral  #coachslingbag #authenticcoach #trending #originalcoach #seriburindu #begcoachorimurah #coachmurah #trustedseller #trustedsellerinmalaysia #ansuranbeg #begansuran #installmentbag #jualbegansuran #usaitems #europeitems #bestseller #handbag #ansuranbag #begraya - #regrann
6 2 23 hours ago

11.11 SUPER BIG SALE!!!
PRICE VALID 11-13 NOV ONLY!!
.
PRICE BEFORE: RM499
AFTER LESS: RM449 ONLY!!!
.
🇲🇾 READY STOCK IN MALAYSIA NOW!!!
LIMITED UNIT ONLY AVAILABLE!!
100% ORIGINAL
(Plz swipe to see more pic)
.
LIMITED EDITION💕💕
CRAZY PRICE😱😱😱
MUST BUY!!!
.
Can stand alone. Cantik terletak je.. x lembik tau. .
COACH AVARY SHOULDER BAG (COACH F37606)

COLOR: BLACK

Product details
Crossgrain leather 
Inside multifunction pocket 
Center zip compartment 
Push button closure, fabric lining 
Handle with 9 1/2" drop 
Measurement in inches: 12 1/4" (L) x 7" (H) x 5 1/4" (W)
.

USA outlet item. Comes with original Price Tag & Care Card.
.
To buy kindly:
Whatsapps Lin +60132396171
.
#houereadycoach #houereadyshoulderbag #coachavary #coachshoulderbag #F37606 #F28976 #F38051 #trending #viral #latestviral #coachslingbag #authenticcoach #trending #originalcoach #seriburindu #begcoachorimurah #coachmurah #trustedseller #trustedsellerinmalaysia #ansuranbeg #begansuran #installmentbag #jualbegansuran #usaitems #europeitems #bestseller #handbag #ansuranbag #begraya - #regrann

11.11 SUPER BIG SALE!!!
PRICE VALID 11-13 NOV ONLY!!
.
PRICE BEFORE: RM499
AFTER LESS: RM449 ONLY!!!
.
🇲🇾 READY STOCK IN MALAYSIA NOW!!!
LIMITED UNIT ONLY AVAILABLE!!
100% ORIGINAL
(Plz swipe to see more pic)
.
LIMITED EDITION💕💕
CRAZY PRICE😱😱😱
MUST BUY!!!
.
Can stand alone. Cantik terletak je.. x lembik tau. .
COACH AVARY SHOULDER BAG (COACH F37606)

COLOR: BLACK

Product details
Crossgrain leather 
Inside multifunction pocket 
Center zip compartment 
Push button closure, fabric lining 
Handle with 9 1/2" drop 
Measurement in inches: 12 1/4" (L) x 7" (H) x 5 1/4" (W)
.

USA outlet item. Comes with original Price Tag & Care Card.
.
To buy kindly:
Whatsapps Lin +60132396171
.
#houereadycoach #houereadyshoulderbag #coachavary #coachshoulderbag #F37606 #F28976 #F38051 #trending #viral #latestviral  #coachslingbag #authenticcoach #trending #originalcoach #seriburindu #begcoachorimurah #coachmurah #trustedseller #trustedsellerinmalaysia #ansuranbeg #begansuran #installmentbag #jualbegansuran #usaitems #europeitems #bestseller #handbag #ansuranbag #begraya - #regrann
1 0 23 hours ago

KURUNG BATIK MARIANA
.
🌺RM89SM/RM94SS
FREE POSTAGE
2XL 3XL ADD RM5
.
🍃Material SB Line
🍃Pinggang ada getah kiri & kanan
🍃Kain duyung
🍃Wuduk friendly - boleh sinsing
🍃Cutting loose & ada 5 warna
.
#friday #smile #syukuralhamdulillah #hope #today #goodmorning #better #bella #bellaammaralovers #tutorialmakeup #m #peplummurah #petronastowers #engineering #doctor #murah2 #blouse #nursingblouse #breastfeeding #kurung #minaz #songket #pilot #nursingblouse #nursing #nursingfriendly #thursday #seriburindu #lunch #luncheon

KURUNG BATIK MARIANA
.
🌺RM89SM/RM94SS
FREE POSTAGE
2XL 3XL ADD RM5
.
🍃Material SB Line
🍃Pinggang ada getah kiri & kanan
🍃Kain duyung
🍃Wuduk friendly - boleh sinsing
🍃Cutting loose & ada 5 warna
.
#friday #smile #syukuralhamdulillah #hope #today #goodmorning #better #bella #bellaammaralovers #tutorialmakeup #m #peplummurah #petronastowers #engineering #doctor #murah2 #blouse #nursingblouse #breastfeeding #kurung #minaz #songket #pilot #nursingblouse #nursing #nursingfriendly#thursday#seriburindu #lunch#luncheon
3 0 12 November, 2019

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik
5 1 12 November, 2019

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik
8 0 12 November, 2019

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik
4 0 12 November, 2019

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik
18 0 12 November, 2019

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik
2 0 12 November, 2019

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik
7 0 12 November, 2019

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik
15 0 12 November, 2019

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik

Tiba2 nak makan nasi bujang.

Ada lauk tapi nak juga makan telur.

Nak juga berkicap.

Lauk yg Ely masak rasa bosan pulak nk makan.

Mungkin kita yang masak kot.

Jom la kita makan nasi bujang.
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 Ely Helen
016-5553017

#teamkaktila
#klubnalalehmiri
#sayangketatsendatpadat #syukurselalu #zahirahmacwilson #positifselalu # tudungbawal #pelakonmalaysia #jannanick #anugerahskrin #Ame2019 #ame #telemovie #babysayang #rawatanislam #lelakikirimantuhan #gangguanjin #rahsiahatiperempuan #seriburindu #cintabukankristal #jentikhati #doayangbaikbaik
5 0 12 November, 2019

Top #seriburindu posts

Tag Siapapun 😎.
.
Like Share dan Save 👌.
.
🎵 •Terdiam Sepi - Nazia Marwiana
(Cover Ipank ft Meisita)
.
•••••••••
SUPPORT 100K || THANKS FOR FOLLOW
••••••••
Repost / Save wajib izin coment.
.
Mau request coment aja 🙂
.
.
. #videongakak #guyonwaton #musikgram #musikk #videomusikgram #literasisejenak #literasi20detik #puisi #puisicinta #puisirindu #melodydalampuisi #dagelanmahmudchallenge #dagelanindonesia #sajakcinta #sajakdetik #quotesrindu #seriburindu #cinta #quotescinta #katakatacinta #sajakcinta #cintacostera #terdiamsepi

Tag Siapapun 😎.
.
Like Share dan Save 👌.
.
🎵 •Terdiam Sepi - Nazia Marwiana
(Cover Ipank ft Meisita)
.
•••••••••
SUPPORT 100K || THANKS FOR FOLLOW
••••••••
Repost / Save wajib izin coment.
.
Mau request coment aja 🙂
.
.
.  #videongakak #guyonwaton #musikgram #musikk #videomusikgram #literasisejenak #literasi20detik #puisi #puisicinta #puisirindu #melodydalampuisi #dagelanmahmudchallenge #dagelanindonesia  #sajakcinta #sajakdetik #quotesrindu #seriburindu #cinta #quotescinta #katakatacinta #sajakcinta #cintacostera #terdiamsepi
19,484 172 28 October, 2019

Pernah ngerasa ga?
-
[ Sad ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
☕ Follow @dihatiwanita untuk Quote Harian
🍃 Support Kami dengan Likes dan Comments
📌 Hidupkan Notifikasi agar Update Post Terbaru ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Lihat Wallpaper Quote ⏩ [ Instastory ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌 Hastags
#tentangrindu #seriburindu #quotesrindu #rindusendiri #senafasrindu #rindusenja #katakatarindu #rinduku #pejuangrindu #rindurumah #rindujuara #kutipanrindu #rinduserindurindunya #rindusahabat #sabdarindu #lagurindu
#kangenkamu #pejuangkangen #kangenberat #kangenmantan
#ldr #pejuangldr #quotesldr #catatanldr #ldrquote #pejuangldr

repost @inotfine

Pernah ngerasa ga?
-
[ Sad ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
☕ Follow @dihatiwanita untuk Quote Harian
🍃 Support Kami dengan Likes dan Comments
📌 Hidupkan Notifikasi agar Update Post Terbaru ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Lihat Wallpaper Quote ⏩ [ Instastory ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌 Hastags
#tentangrindu #seriburindu #quotesrindu #rindusendiri #senafasrindu #rindusenja #katakatarindu #rinduku #pejuangrindu #rindurumah #rindujuara #kutipanrindu #rinduserindurindunya #rindusahabat #sabdarindu #lagurindu
#kangenkamu #pejuangkangen #kangenberat #kangenmantan
#ldr #pejuangldr #quotesldr #catatanldr #ldrquote #pejuangldr❤

repost @inotfine
7,693 169 15 September, 2019

Nak tngk chief handsome 🤭🤭 yg pandai buat food 😂😂 isss pandai dya buat bini cemburu😅😅 lahhh min pun nak lah kl chief mcm ini🤣
.
.
#zulariffinfc #ZulAriffin #zafc #seriburindu #zafcgang #teamzulariffin #za_fc_indonesia

Nak tngk chief handsome 🤭🤭 yg pandai buat food 😂😂 isss pandai dya buat bini cemburu😅😅 lahhh min pun nak lah kl chief mcm ini🤣
.
.
#zulariffinfc #ZulAriffin #zafc #seriburindu #zafcgang #teamzulariffin #za_fc_indonesia
251 12 29 July, 2019