#serumjeragat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #serumjeragat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
23 minutes
Average like
2.6
Average comment
0.1
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

SERUM SOLUTION TERBAIK #SERUMJERAGAT
LEPAS CUCI MULA TERUIHHH PAKAI SERUM SOLUTION . SGT BEST BAGUS SKIN FLAWLESS.DAN UOLS YANG ADA MASALAH JERAGAT &KULIT WAJIB TRY..MASALAH SELESAI SEAWAL 4 HARI.

GRAB CEPAT!!
. 
INSTAGRAM : @noorbeautyhq_
CLICK LINK :http://www.wasap.my/60174841403

#mobilespa #dermapenmalaysia
#sulambedak #sulamblusher #microneedling
#serumbbglow #bbglowfacial 
#stayveegf #stayvemalaysia #dermapenmurah #beautytools 
#sulambedaksingapore #sulambedaksarawak #sulambedaksabah #sulambedakpenang #sulambedakkedah #sulambedakperak #sulambedakjohor #sulambedakmelaka #sulambedakpahang #sulambedakperlis #sulambedakselangor #sulambedakkelantan #sulambedakterangganu
#sulampipi
#sulamblushermalaysia
0 0 18 minutes ago
SERUM SOLUTION TERBAIK #SERUMJERAGAT
LEPAS CUCI MULA TERUIHHH PAKAI SERUM SOLUTION . SGT BEST BAGUS SKIN FLAWLESS.DAN UOLS YANG ADA MASALAH JERAGAT &KULIT WAJIB TRY..MASALAH SELESAI SEAWAL 4 HARI.

GRAB CEPAT!!
. 
INSTAGRAM : @noorbeautyhq_
CLICK LINK :http://www.wasap.my/60174841403

#mobilespa #dermapenmalaysia
#sulambedak #sulamblusher #microneedling
#serumbbglow #bbglowfacial 
#stayveegf #stayvemalaysia #dermapenmurah #beautytools 
#sulambedaksingapore #sulambedaksarawak #sulambedaksabah #sulambedakpenang #sulambedakkedah #sulambedakperak #sulambedakjohor #sulambedakmelaka #sulambedakpahang #sulambedakperlis #sulambedakselangor #sulambedakkelantan #sulambedakterangganu
#sulampipi
#sulamblushermalaysia
0 0 20 minutes ago
@palomasuri_sg Profile picture

@palomasuri_sg

#Repost @doctox_hq(@save.repost)MORNING! CANTIK TAK LIPBOOM TU? LIPBOOM NI MIX DGN LIPGLOSS
.
.
So color Dia Berbeza beza ikut warna lip matte kita
.
.
Plg best Sebab Dia tk kering kan Bibir kite and lipgloss ni kalau kite tdo pakai overnight .. Bibir yang dry boleh nmpk moisturised
.
.
And for the face letak la serum limited edition #doctox @suhaibdaud mmg sgt hydrate. Bila make yo confirm Nampak smooth dlm pic
.
.
Dapat kan from team dr barang2 ni ok
.
.
#serum #serumwajah #masalahkulit #serumdr #jerawat #acne #doctox #serumviral #brighteningserum #serummuka #productviral #serumantiaging #serumjeragat #serumvitaminc #serumglowing #serumvitaminc #tintedmoisturiserdoctox #lipboom #lipmatte #blusher #concealer #moisturizer #pelembap

#Repost @doctox_hq(@save.repost)MORNING! CANTIK TAK LIPBOOM TU? LIPBOOM NI MIX DGN LIPGLOSS
.
.
So color Dia Berbeza beza ikut warna lip matte kita
.
.
Plg best Sebab Dia tk kering kan Bibir kite and lipgloss ni kalau kite tdo pakai overnight .. Bibir yang dry boleh nmpk moisturised
.
.
And for the face letak la serum limited edition #doctox @suhaibdaud mmg sgt hydrate. Bila make yo confirm Nampak smooth dlm pic
.
.
Dapat kan from team dr barang2 ni ok
.
.
 #serum #serumwajah #masalahkulit #serumdr #jerawat #acne #doctox #serumviral #brighteningserum #serummuka #productviral #serumantiaging #serumjeragat #serumvitaminc #serumglowing #serumvitaminc #tintedmoisturiserdoctox #lipboom #lipmatte #blusher #concealer #moisturizer #pelembap
1 0 34 minutes ago
@doctox_hq Profile picture

@doctox_hq

MORNING! CANTIK TAK LIPBOOM TU? LIPBOOM NI MIX DGN LIPGLOSS
.
.
So color Dia Berbeza beza ikut warna lip matte kita
.
.
Plg best Sebab Dia tk kering kan Bibir kite and lipgloss ni kalau kite tdo pakai overnight .. Bibir yang dry boleh nmpk moisturised
.
.
And for the face letak la serum limited edition #doctox @suhaibdaud mmg sgt hydrate. Bila make yo confirm Nampak smooth dlm pic
.
.
Dapat kan from team dr barang2 ni ok
.
.
# #tips #drdya #doctox #serum #serumwajah #masalahkulit #serumdr #jerawat #acne #doctox #serumviral #brighteningserum #serummuka #productviral #serumantiaging #serumjeragat #serumvitaminc #serumglowing #serumvitaminc #tintedmoisturiserdoctox #lipboom #lipmatte #blusher #concealer #moisturizer #pelembap #nars #sephora

MORNING! CANTIK TAK LIPBOOM TU? LIPBOOM NI MIX DGN LIPGLOSS
.
.
So color Dia Berbeza beza ikut warna lip matte kita
.
.
Plg best Sebab Dia tk kering kan Bibir kite and lipgloss ni kalau kite tdo pakai overnight .. Bibir yang dry boleh nmpk moisturised
.
.
And for the face letak la serum limited edition #doctox @suhaibdaud mmg sgt hydrate. Bila make yo confirm Nampak smooth dlm pic
.
.
Dapat kan from team dr barang2 ni ok
.
.
##tips #drdya #doctox #serum #serumwajah #masalahkulit #serumdr #jerawat #acne #doctox #serumviral #brighteningserum #serummuka #productviral #serumantiaging #serumjeragat #serumvitaminc #serumglowing #serumvitaminc #tintedmoisturiserdoctox #lipboom #lipmatte #blusher #concealer #moisturizer #pelembap #nars #sephora
3 0 37 minutes ago
@cantik_berseri_skincare Profile picture

@cantik_berseri_skincare

Parut dihati siapa yang tahu, tapi parut dimuka VCS boleh bantu.

Lumrah kehidupan ada pasang surutnya. Bila dugaan melanda, hati jadi gundah gulana. Lalu gimana. Episod cerita pun bermula.

Perkenalan dengan Kombo BFF membuahkan bibit-bibit cinta ♥️. Berbulan lamanya bersama. Serasi dengan mereka berempat.
Kini hidup kembali ceria, parut dimuka makin tiada. Kulit pun dah lembap bertambah lah bahagia. Kulit yang kusam sudah tiada.

Bukan janji tapi pasti, Serum VCS dengan kekuatan 10x vitamin C, sangat berkesan sekali, pudarkan parut dan cerahkan kulit. Yang kusam tiada lagi

Kini bukan lagi rahsia, hyaluronik asid (HA) akan melembap dan mengekalkan kelembapan kulit muka.

Sekian saja cerita kita. Cerita yang benar tak baik berdusta. Jika awak punya episod duka juga, jangan sedih hubungi lah kita. Wasap saja bila-bila masa, klik link di bio 😘 🎀Kombo BFF namanya. Harganya cuma RM139 sahaja. Tapi boleh senyum sampai ke telinga 😁. #cantik #serumjerawat #serumjeragat #serumantiaging #serumvitaminc #mua #kulitcantik #kulitputih #naturalbeauty #pencucimuka #moisturizer #vitamincserum

Parut dihati siapa yang tahu, tapi parut dimuka VCS boleh bantu.

Lumrah kehidupan ada pasang surutnya. Bila dugaan melanda, hati jadi gundah gulana. Lalu gimana. Episod cerita pun bermula.

Perkenalan dengan Kombo BFF membuahkan bibit-bibit cinta ♥️. Berbulan lamanya  bersama. Serasi dengan mereka berempat. 
Kini hidup kembali ceria, parut dimuka makin tiada. Kulit pun dah lembap bertambah lah bahagia. Kulit yang kusam sudah tiada.

Bukan janji tapi pasti, Serum VCS dengan kekuatan 10x vitamin C, sangat berkesan sekali, pudarkan parut dan cerahkan kulit. Yang kusam tiada lagi

Kini bukan lagi rahsia, hyaluronik asid (HA) akan melembap dan mengekalkan kelembapan kulit muka.

Sekian saja cerita kita. Cerita yang benar tak baik berdusta. Jika awak punya episod duka juga, jangan sedih hubungi lah kita. Wasap saja bila-bila masa, klik link di bio 😘 🎀Kombo BFF namanya. Harganya cuma RM139 sahaja. Tapi boleh senyum sampai ke telinga 😁. #cantik #serumjerawat #serumjeragat #serumantiaging #serumvitaminc #mua #kulitcantik #kulitputih #naturalbeauty #pencucimuka #moisturizer #vitamincserum
1 0 1 hour ago
@bougasbeauty.finaa Profile picture

@bougasbeauty.finaa

Good Morninggg guyss😘.
Jangan lupa tau apply satu pump #advanceserumbougasbeauty sebelum keluar
.
Have a beautiful day❤️

Good Morninggg guyss😘.
Jangan lupa tau apply satu pump #advanceserumbougasbeauty sebelum keluar
.
Have a beautiful day❤️
3 1 1 hour ago
@drbeauofficial_hq Profile picture

@drbeauofficial_hq

BELI 1 drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 real nature mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🇰🇷 .
beli 1 percuma 1 beli 2 percuma 2 beli 3 percuma 3 ‼️‼️
.
PROMO SAH HANYA DI @drbeauofficial_hq SAHAJA ☺️
.
STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ .
dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️
.
#drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan

BELI 1 drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 real nature mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🇰🇷 . 
beli 1 percuma 1 beli 2 percuma 2 beli 3 percuma 3 ‼️‼️
.
PROMO SAH HANYA DI @drbeauofficial_hq SAHAJA ☺️
.
STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ .
dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️
.
 #drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan
0 0 2 hours ago
@drbeauofficial_hq Profile picture

@drbeauofficial_hq

BELI 1 drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 real nature mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🇰🇷 .
beli 1 percuma 1 beli 2 percuma 2 beli 3 percuma 3 ‼️‼️
.
PROMO SAH HANYA DI @drbeauofficial_hq SAHAJA ☺️
.
STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ .
dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️
.
#drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan

BELI 1 drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 real nature mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🇰🇷 . 
beli 1 percuma 1 beli 2 percuma 2 beli 3 percuma 3 ‼️‼️
.
PROMO SAH HANYA DI @drbeauofficial_hq SAHAJA ☺️
.
STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ .
dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️
.
 #drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan
0 0 2 hours ago
@drbeauofficial_hq Profile picture

@drbeauofficial_hq

BELI 1 drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 real nature mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🇰🇷 .
beli 1 percuma 1 beli 2 percuma 2 beli 3 percuma 3 ‼️‼️
.
PROMO SAH HANYA DI @drbeauofficial_hq SAHAJA ☺️
.
STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ .
dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️
.
#drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan

BELI 1 drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 real nature mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🇰🇷 . 
beli 1 percuma 1 beli 2 percuma 2 beli 3 percuma 3 ‼️‼️
.
PROMO SAH HANYA DI @drbeauofficial_hq SAHAJA ☺️
.
STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ .
dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️
.
 #drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan
0 0 2 hours ago
@drbeauofficial_hq Profile picture

@drbeauofficial_hq

JANGAN TENGOK YANG PART LAST

macamana nak bagi kulit muka takde jerawat , takde parut!
dan paling best anti kedutan.
jom follow tips @drbeauofficial_hq
@drbeauofficial_hq
lebih 1760 pengguna setiap minggu telah berjaya dapat kulit yang diidamkan .

STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ 📌BELI 1 botol drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🌹
.

dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️ #drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan

JANGAN TENGOK YANG PART LAST

macamana nak bagi kulit muka takde jerawat , takde parut! 
dan paling best anti kedutan. 
jom follow tips @drbeauofficial_hq 
@drbeauofficial_hq 
lebih 1760 pengguna setiap minggu telah berjaya dapat kulit yang diidamkan .

STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ 📌BELI 1 botol drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🌹
.

dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️ #drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan
2 0 2 hours ago
@drbeauofficial_hq Profile picture

@drbeauofficial_hq

JANGAN TENGOK YANG PART LAST

macamana nak bagi kulit muka takde jerawat , takde parut!
dan paling best anti kedutan.
jom follow tips @drbeauofficial_hq
@drbeauofficial_hq
lebih 1760 pengguna setiap minggu telah berjaya dapat kulit yang diidamkan .

STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ 📌BELI 1 botol drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🌹
.

dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️ #drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan

JANGAN TENGOK YANG PART LAST

macamana nak bagi kulit muka takde jerawat , takde parut! 
dan paling best anti kedutan. 
jom follow tips @drbeauofficial_hq 
@drbeauofficial_hq 
lebih 1760 pengguna setiap minggu telah berjaya dapat kulit yang diidamkan .

STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ 📌BELI 1 botol drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🌹
.

dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️ #drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan
0 0 2 hours ago
@drbeauofficial_hq Profile picture

@drbeauofficial_hq

JANGAN TENGOK YANG PART LAST

macamana nak bagi kulit muka takde jerawat , takde parut!
dan paling best anti kedutan.
jom follow tips @drbeauofficial_hq
@drbeauofficial_hq
lebih 1760 pengguna setiap minggu telah berjaya dapat kulit yang diidamkan .

STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ 📌BELI 1 botol drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🌹
.

dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️ #drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan

JANGAN TENGOK YANG PART LAST

macamana nak bagi kulit muka takde jerawat , takde parut! 
dan paling best anti kedutan. 
jom follow tips @drbeauofficial_hq 
@drbeauofficial_hq 
lebih 1760 pengguna setiap minggu telah berjaya dapat kulit yang diidamkan .

STOKIS SAH DRBEAU HERE 🙋🏻‍♀️ 📌BELI 1 botol drbeau pure natural skin oil PERCUMA 1 mask sheet from ORIGINAL NATURE REPUBLIC 🌹
.

dm/wassap : tekan je wassap link di bio ig @drbeauofficial_hq nie utk info lanjut & fast response ‼️ #drbeau #drbeaupurenaturalskinoil #arganoil #serumargan #sayajualserum #nakcantik #serumrosehip #eveningprimroseoil #minyakargan #tipscantik #jerawat #jeragat #spakecantikan #serumjerawat #serumjeragat #vitamine #vitaminc #rahsiakecantikan
1 0 2 hours ago
@meeracle.original.hq Profile picture

@meeracle.original.hq

[MEERACLE FOR MALAYSIAN]❤️
.
Selamat pagi semua.
.
PROMOSI JIMAT HABIS TINGGAL LAGI 9 HARI JE UOLS!!!😱
.
Combo3️⃣
(💥PALING JIMAT & FREE POSTAGE💥)
🔸Meeracle Cleanser
🔸Meeracle Serum
🔸Meeracle Foundation
🔸Meeracle Cleansing Milk
.
.
Siapa lagi yang belum mendapatkan produk2 Meeracle yang tengah TERLAJAK HOT sekarang ini jangan lepaskan peluang uols utk dapatkannya sekarang sempena Kempen Meeracle For Malaysian yang bermula dari 1 Sept - 30 Sept 2019.
.
Rugi sangat2 klu uols tak grab PROMOSI ni tau. Sebab apa sis kata rugi?. Sebab dahlah JIMAT banyak, lepas tu Meeracle ni sangat2 membantu uols mendapatkan skin yang bersih cantik dan make up pun bertambah seri glowing dengan Meeracle face❤️
.
.
Klik link WASAP dekat bio @meeracle.original.hq untuk info/order ok😊

[MEERACLE FOR MALAYSIAN]❤️
.
Selamat pagi semua.
.
PROMOSI JIMAT HABIS TINGGAL LAGI 9 HARI JE UOLS!!!😱
.
Combo3️⃣
(💥PALING JIMAT & FREE POSTAGE💥)
🔸Meeracle Cleanser
🔸Meeracle Serum
🔸Meeracle Foundation
🔸Meeracle Cleansing Milk
.
.
Siapa lagi yang belum mendapatkan produk2 Meeracle yang tengah TERLAJAK HOT sekarang ini jangan lepaskan peluang uols utk dapatkannya sekarang sempena Kempen Meeracle For Malaysian yang bermula dari 1 Sept - 30 Sept 2019.
.
Rugi sangat2 klu uols tak grab PROMOSI ni tau. Sebab apa sis kata rugi?. Sebab dahlah JIMAT banyak, lepas tu Meeracle ni sangat2 membantu uols mendapatkan skin yang bersih cantik dan make up pun bertambah seri glowing dengan Meeracle face❤️
.
.
Klik link WASAP dekat bio @meeracle.original.hq untuk info/order ok😊
9 1 3 hours ago
@bungafelora Profile picture

@bungafelora

BOLEH TAK NAK CUBA CONSUME #DIANZVITAMILK? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Boleh, dengan syarat: merancang untuk hamil, sedang mengandung, dalam pantang & yang tengah menyusu anak. 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tshirtmuslimah #dianz #tshirtmuslimahmurah #tshirtmuslimahlabuh #dianzvitamin #lipmatte #dianzvitamilk #bajutshirtmuslimah #bajumuslimah #serumjeragat #moodrepublik #ubatjerawat #ubatparut #hantarankawin #productviral #promosi #bazarpaknil #skincare #skincareroutine #ctdk #zahirahmacwilson #jannanick #benamir #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #fizomawar #muabellaz #haelhusaini

BOLEH TAK NAK CUBA CONSUME #DIANZVITAMILK? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Boleh, dengan syarat: merancang untuk hamil, sedang mengandung, dalam pantang & yang tengah menyusu anak. 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tshirtmuslimah #dianz #tshirtmuslimahmurah #tshirtmuslimahlabuh #dianzvitamin #lipmatte #dianzvitamilk #bajutshirtmuslimah #bajumuslimah #serumjeragat #moodrepublik #ubatjerawat #ubatparut #hantarankawin #productviral #promosi #bazarpaknil #skincare #skincareroutine #ctdk #zahirahmacwilson #jannanick #benamir #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #fizomawar #muabellaz #haelhusaini
0 0 3 hours ago
@fara.heya Profile picture

@fara.heya

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia
22 0 11 hours ago
@fara.heya Profile picture

@fara.heya

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia
8 0 11 hours ago
@fara.heya Profile picture

@fara.heya

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia

alhamdulillah ramai sangat yang bagi positive feedback & repeat order! dah la murah, yang penting berkesan & selamat digunakan. jom grab sementara still offer ni uals! cuma RM 5 sahaja tau sebotol, excluding postage ya. normal price RM 10 sebotol. no minimum order, nak order sebotol je pun boleh! yang non label pun available kalau nak jual under jenama sendiri. how to order? whatsapp fara ya +60189714600. kalau malas nak save number just click link (bit.ly/faraheya) in my profile ❤️
/
/
HEYA clear skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin a, vitamin c, vitamin e, peptides and aloe vera
❤ treats active acne
❤ decreases oily skin
❤ naturally brightens skin
❤ reduces acne scar
❤ repairs skin cells
❤ tightens open pores
❤ eliminates fine lines
❤ minimizes whiteheads & blackheads
❤ lightens dark spots
❤ anti inflammation & itchiness
/
HEYA glow skin SERUM (10 ml)
ingredients : vitamin c, aloe vera, collagen, pearl and hyaluronic acid
❤ fades stuborn pigmentation
❤ treats uneven skin texture
❤ makes skin glow
❤ great makeup primer
❤ hydrates dry skin
❤ lifts skin sagginess
❤ brightens dull skin
❤ help reduces acne
❤ treats sunburn & redness
❤ skin treatment booster
/
/
● HEYA clear skin SERUM : RM 5
● HEYA glow skin SERUM : RM 5
postage RM 9 sm or RM 17 ss
whatsapp +60189714600
/
/
#faraheya #heyaserum #sayajual #sayajualserum #serumviral #serumrm5 #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #serummurah #serummurahmalaysia #jenamasendiri #serumjenamasendiri #makeupmalaysia #muamalaysia #serum #serummalaysia #serumrm10 #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia
14 0 11 hours ago
@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

Kebarangkalian customer repeat oder bila terkena panahan vcsannona adalah 95%
.
Over sangat bunyinya kan
Tapi kalau tak sungguh orang tak kata tau
.
Sekali calit terus jatuh chenta
Kena jampi ibu peri la tu
Dah habis konfem nak beli lagi
.
Untung ke untung kalau beli produk yang orang suka repeat ni?
Tepuk pipi sendiri dan tanyalah 😂
.
Klik terus link kalau rasa nak kena jampi vcs www.wasap.my/60194735223

Kebarangkalian customer repeat oder bila terkena panahan vcsannona adalah 95%
.
Over sangat bunyinya kan 
Tapi kalau tak sungguh orang tak kata tau
.
Sekali calit terus jatuh chenta
Kena jampi ibu peri la tu
Dah habis konfem nak beli lagi
.
Untung ke untung kalau beli produk yang orang suka repeat ni?
Tepuk pipi sendiri dan tanyalah 😂
.
Klik terus link kalau rasa nak kena jampi vcs www.wasap.my/60194735223
4 1 12 hours ago
@natuwrel.amira Profile picture

@natuwrel.amira

It’s a new box for our serum!!!!!
So handy & Suit osoooo for travel!
Rasa hydrate je Skin tu terussssss Spray 😍
.
.
#Serum #serumorynzme #serumnatuwrel #biphaseserum #serumjeragat #serummasaahjerawat

It’s a new box for our serum!!!!!
So handy & Suit osoooo for travel! 
Rasa hydrate je Skin tu terussssss Spray 😍
.
.
#Serum #serumorynzme #serumnatuwrel #biphaseserum #serumjeragat #serummasaahjerawat
0 0 12 hours ago
@doctox_kelantan Profile picture

@doctox_kelantan

YUP ALOT OF PEOPLE LOVE ARGAN OIL AND MOST OF DOCTOx PRODUCTS CONTAINED THIS!
.
.
Argan oil, however, falls in the middle of the spectrum—it's not too heavy, not too light—making it perfect to use on all skin types. It's packed with omega fatty acids, vitamin E, and linoleic acids, all of which work to lightly moisturize your skin, soften dry patches, and even reduce acne. So love your argan oil ok! .
.
#doctox # #serum #serumwajah #masalahkulit #serumdr #jerawat #acne #doctox #serumviral #brighteningserum #serummuka #productviral #serumantiaging #serumjeragat #serumvitaminc #serumglowing #serumvitaminc #tintedmoisturiserdoctox

YUP ALOT OF PEOPLE LOVE ARGAN OIL AND MOST OF DOCTOx PRODUCTS CONTAINED THIS!
.
.
Argan oil, however, falls in the middle of the spectrum—it's not too heavy, not too light—making it perfect to use on all skin types. It's packed with omega fatty acids, vitamin E, and linoleic acids, all of which work to lightly moisturize your skin, soften dry patches, and even reduce acne. So love your argan oil ok! .
.
#doctox ##serum #serumwajah #masalahkulit #serumdr #jerawat #acne #doctox #serumviral #brighteningserum #serummuka #productviral #serumantiaging #serumjeragat #serumvitaminc #serumglowing #serumvitaminc #tintedmoisturiserdoctox
2 0 12 hours ago
@beautyshop_bysitiraihana Profile picture

@beautyshop_bysitiraihana

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni? Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢 
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni?  Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet
4 0 12 hours ago
@beautyshop_bysitiraihana Profile picture

@beautyshop_bysitiraihana

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni? Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢 
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni?  Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet
2 0 12 hours ago
@beautyshop_bysitiraihana Profile picture

@beautyshop_bysitiraihana

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni? Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢 
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni?  Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet
4 0 12 hours ago
@dollygluta Profile picture

@dollygluta

Fadeup nak hilangkan bekas jerawat hitam dan berlubang? Jangan mengalah, try cara ni!
.
Sapu gel aloe vera pada bekas jerawat selama 30 minit kemudian bilas. Ashiappp!
.
Nak lagi berkesan, dap2 Dolly Gluta Serum ni. Dengan Extract timun, Extract Aloe Vera, Ros putih dan Argan oil. Merawat masalah kulit dari dalam.
.

#serumorganik #serumglowing
#serumjerawat #serumantiaging
#serumviral #serumjeragat
#deliverymarang #codmarang
#glasskin #glowingskincare
#glowing

Fadeup nak hilangkan bekas jerawat hitam dan berlubang? Jangan mengalah, try cara ni!
.
Sapu gel aloe vera pada bekas jerawat selama 30 minit kemudian bilas. Ashiappp!
.
Nak lagi berkesan, dap2 Dolly Gluta Serum ni. Dengan Extract timun, Extract Aloe Vera, Ros putih dan Argan oil. Merawat masalah kulit dari dalam.
.

#serumorganik #serumglowing
#serumjerawat #serumantiaging 
#serumviral #serumjeragat
#deliverymarang  #codmarang 
#glasskin #glowingskincare 
#glowing
1 0 13 hours ago
@dollygluta Profile picture

@dollygluta

Fadeup nak hilangkan bekas jerawat hitam dan berlubang? Jangan mengalah, try cara ni!
.
Sapu gel aloe vera pada bekas jerawat selama 30 minit kemudian bilas. Ashiappp!
.
Nak lagi berkesan, dap2 Dolly Gluta Serum ni. Dengan Extract timun, Extract Aloe Vera, Ros putih dan Argan oil. Merawat masalah kulit dari dalam.
.

#serumorganik #serumglowing
#serumjerawat #serumantiaging
#serumviral #serumjeragat
#deliverymarang #codmarang
#glasskin #glowingskincare
#glowing #serumsejuk
#skincareproducts #skincaretips

Fadeup nak hilangkan bekas jerawat hitam dan berlubang? Jangan mengalah, try cara ni!
.
Sapu gel aloe vera pada bekas jerawat selama 30 minit kemudian bilas. Ashiappp!
.
Nak lagi berkesan, dap2 Dolly Gluta Serum ni. Dengan Extract timun, Extract Aloe Vera, Ros putih dan Argan oil. Merawat masalah kulit dari dalam.
.

#serumorganik #serumglowing
#serumjerawat #serumantiaging 
#serumviral #serumjeragat
#deliverymarang  #codmarang 
#glasskin #glowingskincare 
#glowing #serumsejuk
#skincareproducts #skincaretips
1 0 13 hours ago
@dollygluta Profile picture

@dollygluta

Fadeup nak hilangkan bekas jerawat hitam dan berlubang? Jangan mengalah, try cara ni!
.
Sapu gel aloe vera pada bekas jerawat selama 30 minit kemudian bilas. Ashiappp!
.
Nak lagi berkesan, dap2 Dolly Gluta Serum ni. Dengan Extract timun, Extract Aloe Vera, Ros putih dan Argan oil. Merawat masalah kulit dari dalam.
.

#serumorganik #serumglowing
#serumjerawat #serumantiaging
#serumviral #serumjeragat #codmarang #deliverymarang
#glasskin #glowingskincare
#glowing #serumsejuk
#skincaretips #skincareproducts

Fadeup nak hilangkan bekas jerawat hitam dan berlubang? Jangan mengalah, try cara ni!
.
Sapu gel aloe vera pada bekas jerawat selama 30 minit kemudian bilas. Ashiappp!
.
Nak lagi berkesan, dap2 Dolly Gluta Serum ni. Dengan Extract timun, Extract Aloe Vera, Ros putih dan Argan oil. Merawat masalah kulit dari dalam.
.

#serumorganik #serumglowing
#serumjerawat #serumantiaging 
#serumviral #serumjeragat  #codmarang #deliverymarang
#glasskin #glowingskincare 
#glowing #serumsejuk
#skincaretips #skincareproducts
2 0 13 hours ago
@bougasbeauty.finaa Profile picture

@bougasbeauty.finaa

🌸INI RAHSIA ELFIRA LOY DAPATKAN KULIT SIHAT & FLAWLESS YG MEMBUATKAN RAMAI GEGADIS MALAYSIA TAK KERUAN...
.
.
Sape yang kenal El ni, mesti tau El mmg seorang yg suka try high end skin care products. So, bila El tag HQ katanya dah start apply balik Bougas Beauty Advanced Serum dlm rutin skincare... of course la kami happy!
.
Kalau korang nak tau, El mmg pernah pakai Bougas Beauty Advanced Serum pada awal Januari 2018. But, alhamdulillah she has start wearing our serum back as she finds it suits her skin the best!
.
.
"TAPI KULIT EL MMG DAH CANTIK!"
.
Of course la cantik sayangku... but kulit yg cantik pun semestinya kena ada penjagaan rutin tau. & alhamdulillah tak sangka Bougas Beauty Advanced Serum termasuk dlm her skincare routine 😚
.
.
Kalau korang nak tau byk lagi info pasal serum viral ni, don't worry boleh roger je whatsapp Finaa ok😘😘🌸
-

#bougasbeauty #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy

🌸INI RAHSIA ELFIRA LOY DAPATKAN KULIT SIHAT & FLAWLESS YG MEMBUATKAN RAMAI GEGADIS MALAYSIA TAK KERUAN...
.
.
Sape yang kenal El ni, mesti tau El mmg seorang yg suka try high end skin care products. So, bila El tag HQ katanya dah start apply balik Bougas Beauty Advanced Serum dlm rutin skincare... of course la kami happy!
.
Kalau korang nak tau, El mmg pernah pakai Bougas Beauty Advanced Serum pada awal Januari 2018. But, alhamdulillah she has start wearing our serum back as she finds it suits her skin the best!
.
.
"TAPI KULIT EL MMG DAH CANTIK!"
.
Of course la cantik sayangku... but kulit yg cantik pun semestinya kena ada penjagaan rutin tau. & alhamdulillah tak sangka Bougas Beauty Advanced Serum termasuk dlm her skincare routine 😚
.
.
Kalau korang nak tau byk lagi info pasal serum viral ni, don't worry boleh roger je whatsapp Finaa ok😘😘🌸
-

#bougasbeauty #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy
9 2 13 hours ago
@tabitaglow_farah Profile picture

@tabitaglow_farah

#alhamdulillah .
. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
.
.
✔️TRAVEL SET .
-Free pearl serum (Besar)
-Free pos
.
.
✔️EXC SET
-Free pearl serum (Besar)
-Free pos
-FREE LAWANIS FD 7GRAM (SAH UNTUK PEMBELIAN BULAN SEPTEMBER SAHAJA)
.
.
🙋SEBELUM ODER JOM JENGUK2 DULU TESTMONI DI IG KAMI .. TQ 💁
.
.
UNTUK ODER/SEBARANG PERTANYAAN UOLS JUST TEKAN LINK WHTSAP PD BIO DI ATAS (TIDAK PERLU SAVE NOMBOR ) / DM...... TQ 😊
.
👇
#TabitaGlowByFarah
.
.
.
#sayajual #serumglowing #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik #tabitaglow #tabitaoriginal #tabitaskincare #ubatjerawat #ubatparut #hantarankawin #productviral #promosi #bazarpaknil #skincare #skincareroutine #aliffaziz #zahirahmacwilson #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #fizomawar #muabellaz #haelhusaini #titikayu #dramasweetdreams

#alhamdulillah .
. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
.
.
✔️TRAVEL SET .
-Free pearl serum (Besar)
-Free pos
.
.
✔️EXC SET
-Free pearl serum (Besar)
-Free pos
-FREE LAWANIS FD 7GRAM (SAH UNTUK PEMBELIAN BULAN SEPTEMBER SAHAJA)
.
.
🙋SEBELUM ODER JOM JENGUK2 DULU TESTMONI DI IG KAMI .. TQ 💁
.
.
UNTUK ODER/SEBARANG PERTANYAAN UOLS JUST TEKAN LINK WHTSAP PD BIO DI ATAS (TIDAK PERLU SAVE NOMBOR ) / DM...... TQ 😊
.
👇
#TabitaGlowByFarah
.
.
.
#sayajual #serumglowing  #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik  #tabitaglow #tabitaoriginal  #tabitaskincare #ubatjerawat  #ubatparut #hantarankawin #productviral #promosi  #bazarpaknil  #skincare #skincareroutine  #aliffaziz #zahirahmacwilson #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #mirafilzah  #neelofa  #fizomawar #muabellaz #haelhusaini #titikayu #dramasweetdreams
0 0 13 hours ago
@tabitaglow_farah Profile picture

@tabitaglow_farah

#alhamdulillah .
. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
.
. ✔️Travel set 60ml/10g ..... .
-free pearl serum (BESAR) X 1
-free POS sm& ss
.
.
UNTUK ODER UOLS JUST TEKAN LINK WHTSAP PD BIO DI ATAS (TIDAK PERLU SAVE NOMBOR ) / DM...... TQ 😊
.
.
.
.
#sayajual #serumglowing #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik #tabitaglow #tabitaoriginal #tabitaskincare #ubatjerawat #ubatparut #hantarankawin #productviral #promosi #bazarpaknil #skincare #skincareroutine #aliffaziz #zahirahmacwilson #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #mirafilzah #neelofa #fizomawar #muabellaz #haelhusaini #titikayu #dramasweetdreams

#alhamdulillah .
. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
.
. ✔️Travel set 60ml/10g ..... .
-free pearl serum (BESAR) X 1
-free POS sm& ss
.
.
UNTUK ODER UOLS JUST TEKAN LINK WHTSAP PD BIO DI ATAS (TIDAK PERLU SAVE NOMBOR ) / DM...... TQ 😊
.
.
.
.
#sayajual #serumglowing  #serumjerawat #serumjeragat #moodrepublik  #tabitaglow #tabitaoriginal  #tabitaskincare #ubatjerawat  #ubatparut #hantarankawin #productviral #promosi  #bazarpaknil  #skincare #skincareroutine  #aliffaziz #zahirahmacwilson #jannanick #uqashasenrose #emmamaembong #mirafilzah  #neelofa  #fizomawar #muabellaz #haelhusaini #titikayu #dramasweetdreams
0 0 13 hours ago

Top #serumjeragat posts

@bougasbeautykl.kyla Profile picture

@bougasbeautykl.kyla

Well well gaiss kalau korang nak tau Bougas Advanced Serum ni memang dirumus khas untuk merawat kulit yang berjergat, berjerawat
.
Memang seronokk tengok customer bagi testimoni muka makin hari makinn bersinarrr
.
Nak Cuba try bole WhatsApp num kyla tekan link bio ok 😘
.
#bougasbeautyserum
#bougaskl
#serumjerawat
#serumjeragat
#serum
#teamAFviral0858
#sayajual
#skinproblem

Well well gaiss kalau korang nak tau Bougas Advanced Serum ni memang dirumus khas untuk merawat kulit yang berjergat,  berjerawat
.
Memang seronokk tengok customer bagi testimoni muka makin hari makinn bersinarrr
.
Nak Cuba try bole WhatsApp num kyla tekan link bio ok 😘
.
#bougasbeautyserum
#bougaskl
#serumjerawat
#serumjeragat
#serum
#teamAFviral0858
#sayajual
#skinproblem
144 23 31 July, 2019
Lincah adik ni 😍 jom usha @vslbeautycare_ayupahang
166 4 19 April, 2019
@emma_maembongofficial Profile picture

@emma_maembongofficial

“Kak emma selepas guna serum dan sabun embs ni, jerawatt yg besar2 dah takde dahhh dlm masa 5 hari je. Bersyukur sgt jumpa produk ni..”- Puan Yam, suri rumah, Beranang, Selangor
.
.
Okayy harini emma nk kongsi skit, rahsia emma kekal flawless dan glowing tanpa foundation kayy 😊😍. Caranya mudah je tap tap je kat muka. Tak smpai 5 min pun tapi kesannya hnya pengguna #embs je tahu. Serum dan sabun dari emma maembong beauty serum @embs_hq dicipta khas utk menghilangkn jerawat yg korang benci sgt tu.😩😩
.
.
Sekarang tentang jerawat emma tak prlu risau dah sebab ad serum dan sabun embs. Jom cantik bersama !!😍😍
.
.
Jadi korang yg ada msalah jerawat, jeragat,breakout, atau kusam MESTI follow @embs_hq dan dm @embs_hq sekarang ‼️
.
.
DM @embs_hq
DM @embs_hq
DM @embs_hq
.
.
#embs #embslovers #emmamaembong #emanizers #produkkecantikan #awaksukasayatak #ciksempurna #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat

“Kak emma selepas guna serum dan sabun embs ni, jerawatt yg besar2 dah takde dahhh dlm masa 5 hari je. Bersyukur sgt jumpa produk ni..”- Puan Yam, suri rumah, Beranang, Selangor
.
.
Okayy harini emma nk kongsi skit, rahsia emma kekal flawless dan glowing tanpa foundation kayy 😊😍. Caranya mudah je tap tap je kat muka. Tak smpai 5 min pun tapi kesannya hnya pengguna #embs je tahu. Serum dan sabun dari emma maembong beauty serum @embs_hq dicipta khas utk menghilangkn jerawat yg korang benci sgt tu.😩😩
.
.
Sekarang tentang jerawat emma tak prlu risau dah sebab ad serum dan sabun embs. Jom cantik bersama !!😍😍
.
.
Jadi korang yg ada msalah jerawat, jeragat,breakout, atau kusam MESTI follow @embs_hq dan  dm @embs_hq sekarang ‼️
.
.
DM @embs_hq
DM @embs_hq
DM @embs_hq
.
.
#embs #embslovers #emmamaembong #emanizers #produkkecantikan #awaksukasayatak #ciksempurna #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat
17,467 130 30 August, 2018
@meeracle_hani Profile picture

@meeracle_hani

JERAGAT AWAK MAKIN MENJADI-JADI ? MAAF, KULIT MAK SAYA LAGI LAWA DARI AWAK !
.
"Mak saya umur 73, ada jeragat tebal, Alhamdulillah lepas guna Meeracle kulit makin bersih, licin & awet muda" - Mommy Aryan
.
Set Meeracle ni, Alhamdulillah jimat, berkesan dan sangat mudah nak guna. Ada yang guna sampai 3 bulan 1 set tu tauu, tapi kalau kekakak tak kisah dan nak cuba macam-macam produk dan risikokan kulit wajah kita yang tiada ganti tu silakan saja 😊.
.
Untuk anda yang pentingkan produk berkualiti, selamat dan berkesan, boleh terus wasap kami di.. . . www.wasap.my/60193190068/setpromo
.
#meeraclehani
#allnewmeeracle
#menjadidenganmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#meeracleDesacoalfield
#sayagunasayajual
#ajimaurabaru
#likeforlikes
#produkviral
#produkviralmalaysia
#serumglowing
#meeraclecleanser
#selfloveisfirstlove
#meeraclesungaibuloh
#postageseluruhmalaysia
#trustedseller
#onlinesellers
#bazaarpaknil
#malaysia
#sayajualonline
#serumjerawat
#serumjeragat
#serumkulitkusam
#cleanserfourallskin
#terapiinstagram
#ajimaurabaru
#serumfourallskin
#zahiramacwilson
#serumbatupermata
#teamAFviral0824

JERAGAT AWAK MAKIN MENJADI-JADI ? MAAF, KULIT MAK SAYA LAGI LAWA DARI AWAK !
.
"Mak saya umur 73, ada jeragat tebal, Alhamdulillah lepas guna Meeracle kulit makin bersih, licin & awet muda" - Mommy Aryan
.
Set Meeracle ni, Alhamdulillah jimat, berkesan dan sangat mudah nak guna. Ada yang guna sampai 3 bulan 1 set tu tauu, tapi kalau kekakak tak kisah dan nak cuba macam-macam produk dan risikokan kulit wajah kita yang tiada ganti tu silakan saja 😊.
.
Untuk anda yang pentingkan produk berkualiti, selamat dan berkesan, boleh terus wasap kami di.. . .  www.wasap.my/60193190068/setpromo
.
#meeraclehani 
#allnewmeeracle 
#menjadidenganmeeracle 
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#meeracleDesacoalfield
#sayagunasayajual
#ajimaurabaru
#likeforlikes 
#produkviral 
#produkviralmalaysia
#serumglowing 
#meeraclecleanser 
#selfloveisfirstlove 
#meeraclesungaibuloh 
#postageseluruhmalaysia 
#trustedseller 
#onlinesellers 
#bazaarpaknil 
#malaysia 
#sayajualonline 
#serumjerawat 
#serumjeragat 
#serumkulitkusam 
#cleanserfourallskin
#terapiinstagram 
#ajimaurabaru 
#serumfourallskin 
#zahiramacwilson 
#serumbatupermata
#teamAFviral0824
128 24 17 July, 2019
@meeracle_hani Profile picture

@meeracle_hani

STEP 2 :
#meeraclefacialserum skin care is a simple regimen infused with the goodness of gemstone formula to keep your skin feeling nourished.
.
.

Get yours now. Meeracle Gemstone Facial Serum Rm79.00 exclude postage
.
.
Klik link bio 👆
.
.
#meeracle
#meeraclehani
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#serumjerawat
#serumjeragat
#serumkulitkusam
#serumglowing
#teamAFviral0837

STEP 2 : 
#meeraclefacialserum skin care is a simple regimen infused with the goodness of gemstone formula to keep your skin feeling nourished.
.
.

Get yours now. Meeracle Gemstone Facial Serum Rm79.00 exclude postage
.
.
Klik link bio 👆
.
.
#meeracle
#meeraclehani
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#serumjerawat
#serumjeragat
#serumkulitkusam
#serumglowing
#teamAFviral0837
163 27 24 July, 2019
@bougasbeauty.haniyana Profile picture

@bougasbeauty.haniyana

Kota Tinggi

EVERY WOMEN NIGHTMARE! 😱
.
Semua orang taknak kulit breakout kan? Bila jerawat naik sebijik pon dah stress, bayangkan bila penuh satu muka? YA ALLAH!!! 😭
.
Alhamdullilah, lepas konsisten dengan Bougas Beauty Serum, kulit kakak ni dah kembali pulih and makin berseri pulak tu!
.
HOW? Sebab Bougas Beauty Serum mampu merawat jerawat dan mampu repair balik lapisan kulit yang rosak 👍
.
🙋Further details :
DM ig ni @bougasbeauty.haniyana
WS (60196513473) or klik link dekat bio

EVERY WOMEN NIGHTMARE! 😱
.
Semua orang taknak kulit breakout kan? Bila jerawat naik sebijik pon dah stress, bayangkan bila penuh satu muka? YA ALLAH!!! 😭
.
Alhamdullilah, lepas konsisten dengan Bougas Beauty Serum, kulit kakak ni dah kembali pulih and makin berseri pulak tu!
.
HOW? Sebab Bougas Beauty Serum mampu merawat jerawat dan mampu repair balik lapisan kulit yang rosak 👍
.
🙋Further details :
DM ig ni @bougasbeauty.haniyana
WS (60196513473) or klik link dekat bio
507 1 18 February, 2019
@bougasbeauty.yanana Profile picture

@bougasbeauty.yanana

Seksyen 18 Shah Alam

🔥LIMITED BOUGAS RAYA KIT IS HERE GIRLS 🔥
.
.
Go & grab now while stock last! Jangan berlengah untuk cantik! Sempat lagi nak dapatkan skin glowing & flawless di pagi raya nanti! 😻😻
.
.
Korang berpeluang untuk join contest raya & menang macam2 hadiah tau antaranya:
🌹Ditaja setahun Advanced Serum 😱😱
🌹Barangan Kemas untuk (4org)
🌹Set Bougas Raya Kit untuk (5 org )
🌹Facial Cleanser 150ml (30 org) .
.
Fuh kalau dah rezeki tu takkan salah alamat, jom dapatkan set "PERFECT RAYA" ni dgn @bougasbeauty.yanana skrg! LIMITED BOXES LEFT!! 💕💕

🔥LIMITED BOUGAS RAYA KIT IS HERE GIRLS 🔥
.
.
Go & grab now while stock last! Jangan berlengah untuk cantik! Sempat lagi nak dapatkan skin glowing & flawless di pagi raya nanti! 😻😻
.
.
Korang berpeluang untuk join contest raya & menang macam2 hadiah tau antaranya:
🌹Ditaja setahun Advanced Serum 😱😱
🌹Barangan Kemas untuk (4org)
🌹Set Bougas Raya Kit untuk (5 org )
🌹Facial Cleanser 150ml (30 org) .
.
Fuh kalau dah rezeki tu takkan salah alamat, jom dapatkan set "PERFECT RAYA" ni dgn @bougasbeauty.yanana skrg! LIMITED BOXES LEFT!! 💕💕
405 4 27 May, 2019
@magixler Profile picture

@magixler

JERAGAT2 SEMUA MAKIN HILANG !! TQQ MAGIXLER😭😭
.
Tudiaaaa habiss hilang segala jeragat2 dekat kulit sis kita sorang ni tau sejak pakai Magixler skincare . Kalau korang nak tauu, antara bahan utama serum ni adalah Aloeveraa. So korang yang ada masalah jeragat dan minyak argan, sangat2 recommended pakai skincare ni ❤️
.
Ada lagi tak sesiapa yang ada problem macam ni? Haaa kalau ada meh lekaihh whatsapp admin sekarang ya 😘 +60195512614
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutie #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare

JERAGAT2 SEMUA MAKIN HILANG !! TQQ MAGIXLER😭😭
.
Tudiaaaa habiss hilang segala jeragat2 dekat kulit sis kita sorang ni tau sejak pakai Magixler skincare . Kalau korang nak tauu, antara bahan utama serum ni adalah Aloeveraa. So korang yang ada masalah jeragat dan minyak argan, sangat2 recommended pakai skincare ni ❤️
.
Ada lagi tak sesiapa yang ada problem macam ni? Haaa kalau ada meh lekaihh whatsapp admin sekarang ya 😘 +60195512614
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutie #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare
1,189 0 26 February, 2019
@em_reenaa_nizers Profile picture

@em_reenaa_nizers

#Repost @emma_maembongofficial with @get_repost
・・・
“Kak emma selepas guna serum dan sabun embs ni, jerawatt yg besar2 dah takde dahhh dlm masa 5 hari je. Bersyukur sgt jumpa produk ni..”- Puan Yam, suri rumah, Beranang, Selangor
.
.
Okayy harini emma nk kongsi skit, rahsia emma kekal flawless dan glowing tanpa foundation kayy 😊😍. Caranya mudah je tap tap je kat muka. Tak smpai 5 min pun tapi kesannya hnya pengguna #embs je tahu. Serum dan sabun dari emma maembong beauty serum @embs_hq dicipta khas utk menghilangkn jerawat yg korang benci sgt tu.😩😩
.
.
Sekarang tentang jerawat emma tak prlu risau dah sebab ad serum dan sabun embs. Jom cantik bersama !!😍😍
.
.
Jadi korang yg ada msalah jerawat, jeragat,breakout, atau kusam MESTI follow @embs_hq dan dm @embs_hq sekarang ‼️
.
.
DM @embs_hq
DM @embs_hq
DM @embs_hq
.
.
#embs #embslovers #emmamaembong #emanizers #produkkecantikan #awaksukasayatak #ciksempurna #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat

#Repost @emma_maembongofficial with @get_repost
・・・
“Kak emma selepas guna serum dan sabun embs ni, jerawatt yg besar2 dah takde dahhh dlm masa 5 hari je. Bersyukur sgt jumpa produk ni..”- Puan Yam, suri rumah, Beranang, Selangor
.
.
Okayy harini emma nk kongsi skit, rahsia emma kekal flawless dan glowing tanpa foundation kayy 😊😍. Caranya mudah je tap tap je kat muka. Tak smpai 5 min pun tapi kesannya hnya pengguna #embs je tahu. Serum dan sabun dari emma maembong beauty serum @embs_hq dicipta khas utk menghilangkn jerawat yg korang benci sgt tu.😩😩
.
.
Sekarang tentang jerawat emma tak prlu risau dah sebab ad serum dan sabun embs. Jom cantik bersama !!😍😍
.
.
Jadi korang yg ada msalah jerawat, jeragat,breakout, atau kusam MESTI follow @embs_hq dan  dm @embs_hq sekarang ‼️
.
.
DM @embs_hq
DM @embs_hq
DM @embs_hq
.
.
#embs #embslovers #emmamaembong #emanizers #produkkecantikan #awaksukasayatak #ciksempurna #serumjerawat #serumjeragat #jerawat #jeragat
103 1 30 August, 2018