#serumparut Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #serumparut and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
26 minutes
Average like
11.1
Average comment
0.5
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

TAHUKAH ANDA ? 🕊
.
Kajian menunjukkan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) yang terkandung di dalam sarang burung dapat memperbaiki kompleksi kulit, mengawal iritasi kulit dan memperbaiki tisu kulit dengan pantas.
.
Sarang Burung jug mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi, faktor pertumbuhan dan sifat energetik yang neutral, dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp cikQa 📲 0194735223

TAHUKAH ANDA ? 🕊
.
Kajian menunjukkan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) yang terkandung di dalam sarang burung dapat  memperbaiki kompleksi kulit, mengawal iritasi kulit dan memperbaiki tisu kulit dengan pantas.
.
Sarang Burung jug mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi, faktor pertumbuhan dan sifat energetik yang neutral, dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp cikQa 📲 0194735223
2 1 1 hour ago
@are_nyss83 Profile picture

@are_nyss83

Ada la beberapa customer tanya Saya, "Sis kalau saya pakai #krimsaka & #susukkulit lepastu muka saya dah ok saya nak stop pakai takpe kan ?” Me : 😕😕 Ok maii sini saya nak bagitahu 😌

Macam kita gosok gigi arini dan esok tak perlu nak gosok dah ke ?? Mestila kita gosok jugak kan sebab itu kan rutin harian ke hari hari .. Kalau tak gosok bau ucukkk ke bau wangiii ?? Jadi kuningg ke tetap kekal putih ?? Haaa jawabb sis

So,

Sama la jugak kalau kita pakai skincare apa apa pun untuk merawat dan taknak bagi kulit muka kusam tumbuh segala mak nenek .. kan ?? Sebab tu konsisten itu sangat penting ye akak² adik² makin lama pakai makin cantik laa skin korang 😘

#Nbcream
#serumparut
#AgentWanted

Ada la beberapa customer tanya Saya, "Sis kalau saya pakai #krimsaka & #susukkulit lepastu muka saya dah ok saya nak stop pakai takpe kan ?” Me : 😕😕 Ok maii sini saya nak bagitahu 😌

Macam kita gosok gigi arini dan esok tak perlu nak gosok dah ke ?? Mestila kita gosok jugak kan sebab itu kan rutin harian ke hari hari .. Kalau tak gosok bau ucukkk ke bau wangiii ?? Jadi kuningg ke tetap kekal putih ?? Haaa jawabb sis

So,

Sama la jugak kalau kita pakai skincare apa apa pun untuk merawat dan taknak bagi kulit muka kusam tumbuh segala mak nenek .. kan ?? Sebab tu konsisten itu sangat penting ye  akak² adik² makin lama pakai makin cantik laa skin korang 😘

#Nbcream
#serumparut
#AgentWanted
1 0 1 hour ago
@ainabeautyskincarekl Profile picture

@ainabeautyskincarekl

SELEPAS MENGUNAKAN AINAA SKINCARE 😍
.
Gambar sebelum even ada sikit PARUT pun dah cantik , apatah lagi selepas pakai AINAA kan😍
.
Alhamdulillah habis licin semua parut dah pudar selepas penggunaan 1 BOTOL AINAA😍
.
Siapa berminat nak cuba Ainaa Skincare mehh wasap cepat 🙋🏽‍♀️
#ainaaserumkl
#ainaacleanserkl
#ainaateamrafidah #skincaremalaysia #igermalaysia #tirugayaputri #skincareroutine #skincare #cosmetics #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #facialtreatment #homespakl #facialmuka #maskface #produkmalaysia #pusatkecantikan #malaysiaskincare #serums #serumparut #maskmuka #facecleanser #halalfood #produkkecantikan #ainaacosmeticsmalaysia #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl

SELEPAS MENGUNAKAN AINAA SKINCARE 😍
.
Gambar sebelum even ada sikit PARUT  pun dah cantik , apatah lagi selepas pakai AINAA kan😍
.
Alhamdulillah habis licin semua parut dah pudar selepas penggunaan 1 BOTOL AINAA😍
.
Siapa berminat nak cuba Ainaa Skincare mehh wasap cepat 🙋🏽‍♀️
#ainaaserumkl⁣
#ainaacleanserkl⁣
#ainaateamrafidah #skincaremalaysia #igermalaysia #tirugayaputri #skincareroutine #skincare #cosmetics #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #facialtreatment #homespakl #facialmuka #maskface #produkmalaysia #pusatkecantikan #malaysiaskincare #serums #serumparut #maskmuka #facecleanser #halalfood #produkkecantikan #ainaacosmeticsmalaysia #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl
2 0 1 hour ago
@ainabeautyskincarekl Profile picture

@ainabeautyskincarekl

Best tau bila baca feedback Ainaa beauty ni😍 Yela mana tak best ye , bila sekarang ni dia keluar rumah tak pakai makeup just apply AINAA SERUM & AINAA SUNSCREEN
.
Kalau apply foundation pun just cukup syarat je. WOWW susah kan nak tengok perempuan keluar rumah tapi tak pakai makeup😍
.
But this girl dia dah berani keluar dengan naked face sebab yakin dengan skin dia yang sekarang. Happy dengan dia punya fresh skin😍😭😍😭
.
Ingat yang paling penting, kena KONSISTEN dan JANGAN SKIP PAKAI SUNSCREEN kalau nak keluar rumah atau buat aktiviti outdoor ye☝🏻
.
#ainaateamrafidah #skincaremalaysia #igermalaysia #tirugayaputri #skincareroutine #skincare #cosmetics #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #facialtreatment #homespakl #facialmuka #maskface #produkmalaysia #pusatkecantikan #malaysiaskincare #serums #serumparut #maskmuka #facecleanser #halalfood #produkkecantikan #ainaacosmeticsmalaysia #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl

Best tau bila baca feedback Ainaa beauty ni😍 Yela mana tak best ye , bila sekarang ni dia keluar rumah tak pakai makeup just apply AINAA SERUM & AINAA SUNSCREEN
.
Kalau apply foundation pun just cukup syarat je. WOWW susah kan nak tengok perempuan keluar rumah tapi tak pakai makeup😍
.
But this girl dia dah berani keluar dengan naked face sebab yakin dengan skin dia yang sekarang. Happy dengan dia punya fresh skin😍😭😍😭
.
Ingat yang paling penting, kena KONSISTEN dan JANGAN SKIP PAKAI SUNSCREEN kalau nak keluar rumah atau buat aktiviti outdoor ye☝🏻
.
#ainaateamrafidah #skincaremalaysia #igermalaysia #tirugayaputri #skincareroutine #skincare #cosmetics #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #facialtreatment #homespakl #facialmuka #maskface #produkmalaysia #pusatkecantikan #malaysiaskincare #serums #serumparut #maskmuka #facecleanser #halalfood #produkkecantikan #ainaacosmeticsmalaysia #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl
2 0 1 hour ago
@ainabeautyskincarekl Profile picture

@ainabeautyskincarekl

✨Kelebihan AINAA SCRUB MASK✨ (RM39 100ml) 🌹Melembapkan kulit sebab ada glycerin yang elok utk kulit kering . Glycerin ni fungsi dia untuk menyerap air dari udara dan kekalkan kelembapan 🌹Dapat mencegah jerawat sebab ada castor oil yang berfungsi sebagai membersih debu , kotoran , sel kulit mati di kulit muka 🌹Dapat sekatakan warna kulit 🌹Sebagai anti penuaan sebab dalam ainaa scrub mask ni ada bahan gandum yang membantu memperlambatkan proses penuaan dan mengatasi wrinkle 🌹Avena strigosa seed extract ( oat ) sesuai untuk kulit kering dan kombinasi sebab mempunyai kandungan protein yang natural sebagai pelembap 🌹Bagi long lasting kelembapan kat kulit selama 24 jam 🌹Teksture oat sangat elok untuk kulit sensetif dan tidak akan bagi pengelupasan pada kulit muka 🌹Merawat masalah sunburn sebab bahan oat dalam ainaa scrub mask ni membantu dalam melegakan kulit yang sunburn 🌹Mencerahkan kulit dan mengawal minyak pada kulit sebab mempunyai bahan seperti susu kambing dalam Ainaa scrub mask 🌹Mengekalkan hidrasi kulit

www.wasap.my/60122648124/ainaascrub
🌸🌸🌸
#ainaateamrafidah #skincaremalaysia #igermalaysia #tirugayaputri #skincareroutine #skincare #cosmetics #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #facialtreatment #homespakl #facialmuka #maskface #produkmalaysia #pusatkecantikan #malaysiaskincare #serums #serumparut #maskmuka #facecleanser #halalfood #produkkecantikan #ainaacosmeticsmalaysia #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl

✨Kelebihan AINAA SCRUB MASK✨ (RM39 100ml) 🌹Melembapkan kulit sebab ada glycerin yang elok utk kulit kering . Glycerin ni fungsi dia untuk menyerap air dari udara dan kekalkan kelembapan 🌹Dapat mencegah jerawat sebab ada castor oil yang berfungsi sebagai membersih debu , kotoran , sel kulit mati di kulit muka 🌹Dapat sekatakan warna kulit 🌹Sebagai anti penuaan sebab dalam ainaa scrub mask ni ada bahan gandum yang membantu memperlambatkan proses penuaan dan mengatasi wrinkle 🌹Avena strigosa seed extract ( oat ) sesuai untuk kulit kering dan kombinasi sebab mempunyai kandungan protein yang natural sebagai pelembap 🌹Bagi long lasting kelembapan kat kulit selama 24 jam 🌹Teksture oat sangat elok untuk kulit sensetif dan tidak akan bagi pengelupasan pada kulit muka 🌹Merawat masalah sunburn sebab bahan oat dalam ainaa scrub mask ni membantu dalam melegakan kulit yang sunburn 🌹Mencerahkan kulit dan mengawal minyak pada kulit sebab mempunyai bahan seperti susu kambing dalam Ainaa scrub mask 🌹Mengekalkan hidrasi kulit

www.wasap.my/60122648124/ainaascrub
🌸🌸🌸
#ainaateamrafidah #skincaremalaysia #igermalaysia #tirugayaputri #skincareroutine #skincare #cosmetics #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #facialtreatment #homespakl #facialmuka #maskface #produkmalaysia #pusatkecantikan #malaysiaskincare #serums #serumparut #maskmuka #facecleanser #halalfood #produkkecantikan #ainaacosmeticsmalaysia #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl
0 0 2 hours ago
@ainabeautyskincarekl Profile picture

@ainabeautyskincarekl

✨Kelebihan AINAA SCRUB MASK✨ (RM39 100ml) 🌹Melembapkan kulit sebab ada glycerin yang elok utk kulit kering . Glycerin ni fungsi dia untuk menyerap air dari udara dan kekalkan kelembapan 🌹Dapat mencegah jerawat sebab ada castor oil yang berfungsi sebagai membersih debu , kotoran , sel kulit mati di kulit muka 🌹Dapat sekatakan warna kulit 🌹Sebagai anti penuaan sebab dalam ainaa scrub mask ni ada bahan gandum yang membantu memperlambatkan proses penuaan dan mengatasi wrinkle 🌹Avena strigosa seed extract ( oat ) sesuai untuk kulit kering dan kombinasi sebab mempunyai kandungan protein yang natural sebagai pelembap 🌹Bagi long lasting kelembapan kat kulit selama 24 jam 🌹Teksture oat sangat elok untuk kulit sensetif dan tidak akan bagi pengelupasan pada kulit muka 🌹Merawat masalah sunburn sebab bahan oat dalam ainaa scrub mask ni membantu dalam melegakan kulit yang sunburn 🌹Mencerahkan kulit dan mengawal minyak pada kulit sebab mempunyai bahan seperti susu kambing dalam Ainaa scrub mask 🌹Mengekalkan hidrasi kulit

www.wasap.my/60122648124/ainaascrub
🌸🌸🌸
#ainaateamrafidah #skincaremalaysia #igermalaysia #tirugayaputri #skincareroutine #skincare #cosmetics #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #facialtreatment #homespakl #facialmuka #maskface #produkmalaysia #pusatkecantikan #malaysiaskincare #serums #serumparut #maskmuka #facecleanser #halalfood #produkkecantikan #ainaacosmeticsmalaysia #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl

✨Kelebihan AINAA SCRUB MASK✨ (RM39 100ml) 🌹Melembapkan kulit sebab ada glycerin yang elok utk kulit kering . Glycerin ni fungsi dia untuk menyerap air dari udara dan kekalkan kelembapan 🌹Dapat mencegah jerawat sebab ada castor oil yang berfungsi sebagai membersih debu , kotoran , sel kulit mati di kulit muka 🌹Dapat sekatakan warna kulit 🌹Sebagai anti penuaan sebab dalam ainaa scrub mask ni ada bahan gandum yang membantu memperlambatkan proses penuaan dan mengatasi wrinkle 🌹Avena strigosa seed extract ( oat ) sesuai untuk kulit kering dan kombinasi sebab mempunyai kandungan protein yang natural sebagai pelembap 🌹Bagi long lasting kelembapan kat kulit selama 24 jam 🌹Teksture oat sangat elok untuk kulit sensetif dan tidak akan bagi pengelupasan pada kulit muka 🌹Merawat masalah sunburn sebab bahan oat dalam ainaa scrub mask ni membantu dalam melegakan kulit yang sunburn 🌹Mencerahkan kulit dan mengawal minyak pada kulit sebab mempunyai bahan seperti susu kambing dalam Ainaa scrub mask 🌹Mengekalkan hidrasi kulit

www.wasap.my/60122648124/ainaascrub
🌸🌸🌸
#ainaateamrafidah #skincaremalaysia #igermalaysia #tirugayaputri #skincareroutine #skincare #cosmetics #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #facialtreatment #homespakl #facialmuka #maskface #produkmalaysia #pusatkecantikan #malaysiaskincare #serums #serumparut #maskmuka #facecleanser #halalfood #produkkecantikan #ainaacosmeticsmalaysia #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl
0 0 2 hours ago
@ainabeautyskincarekl Profile picture

@ainabeautyskincarekl

✨Kelebihan AINAA SCRUB MASK✨ (RM39 100ml) 🌹Melembapkan kulit sebab ada glycerin yang elok utk kulit kering . Glycerin ni fungsi dia untuk menyerap air dari udara dan kekalkan kelembapan 🌹Dapat mencegah jerawat sebab ada castor oil yang berfungsi sebagai membersih debu , kotoran , sel kulit mati di kulit muka 🌹Dapat sekatakan warna kulit 🌹Sebagai anti penuaan sebab dalam ainaa scrub mask ni ada bahan gandum yang membantu memperlambatkan proses penuaan dan mengatasi wrinkle 🌹Avena strigosa seed extract ( oat ) sesuai untuk kulit kering dan kombinasi sebab mempunyai kandungan protein yang natural sebagai pelembap 🌹Bagi long lasting kelembapan kat kulit selama 24 jam 🌹Teksture oat sangat elok untuk kulit sensetif dan tidak akan bagi pengelupasan pada kulit muka 🌹Merawat masalah sunburn sebab bahan oat dalam ainaa scrub mask ni membantu dalam melegakan kulit yang sunburn 🌹Mencerahkan kulit dan mengawal minyak pada kulit sebab mempunyai bahan seperti susu kambing dalam Ainaa scrub mask 🌹Mengekalkan hidrasi kulit

www.wasap.my/60122648124/ainaascrub
🌸🌸🌸
#ainaateamrafidah #skincaremalaysia #igermalaysia #tirugayaputri #skincareroutine #skincare #cosmetics #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #facialtreatment #homespakl #facialmuka #maskface #produkmalaysia #pusatkecantikan #malaysiaskincare #serums #serumparut #maskmuka #facecleanser #halalfood #produkkecantikan #ainaacosmeticsmalaysia #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl

✨Kelebihan AINAA SCRUB MASK✨ (RM39 100ml) 🌹Melembapkan kulit sebab ada glycerin yang elok utk kulit kering . Glycerin ni fungsi dia untuk menyerap air dari udara dan kekalkan kelembapan 🌹Dapat mencegah jerawat sebab ada castor oil yang berfungsi sebagai membersih debu , kotoran , sel kulit mati di kulit muka 🌹Dapat sekatakan warna kulit 🌹Sebagai anti penuaan sebab dalam ainaa scrub mask ni ada bahan gandum yang membantu memperlambatkan proses penuaan dan mengatasi wrinkle 🌹Avena strigosa seed extract ( oat ) sesuai untuk kulit kering dan kombinasi sebab mempunyai kandungan protein yang natural sebagai pelembap 🌹Bagi long lasting kelembapan kat kulit selama 24 jam 🌹Teksture oat sangat elok untuk kulit sensetif dan tidak akan bagi pengelupasan pada kulit muka 🌹Merawat masalah sunburn sebab bahan oat dalam ainaa scrub mask ni membantu dalam melegakan kulit yang sunburn 🌹Mencerahkan kulit dan mengawal minyak pada kulit sebab mempunyai bahan seperti susu kambing dalam Ainaa scrub mask 🌹Mengekalkan hidrasi kulit

www.wasap.my/60122648124/ainaascrub
🌸🌸🌸
#ainaateamrafidah #skincaremalaysia #igermalaysia #tirugayaputri #skincareroutine #skincare #cosmetics #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumbysyafiqahaina #facialtreatment #homespakl #facialmuka #maskface #produkmalaysia #pusatkecantikan #malaysiaskincare #serums #serumparut #maskmuka #facecleanser #halalfood #produkkecantikan #ainaacosmeticsmalaysia #ainaabeautyofficial #ainaabeautykl
3 0 2 hours ago
@wandania_beauty Profile picture

@wandania_beauty

Wandania Store

ALPINE SNOW WHITE SERUM
.
Rata-rata pengguna Alpine Snow White memberikan feedback yang positif selepas 2 minggu penggunaan😍😍
.
Antara feedback customer 👇🏼
✔ Kulit yang kusam semakin cerah
✔ Parut makin pudar
✔ Jeragat makin pudar
✔ Jerawat cepat kecut
✔ Kulit lebih glowing
✔ Efek makeup lebih flawless
.
Haa best kan kesan Alpine Snow White the Ultimate Brightening Serum ni🥰🥰 Korang cepat2 dapatkan sekarang tau sebab ada PROMOSI harga pengenalan hanya RM80 sahaja!! Jangan lepaskan peluang ni okeyhhh
.
Suitable for all skin types
.
Bebas Paraben, Mineral Oil, Sulphate dan Benzophenone
.
Whatsapp 📲 www.wasap.my/60197517783/AlpineRM80
.
#nafura
#alpinesnowwhite
#brighteningserum
#koreanskincare
#serumjeragat
#serumparut

ALPINE SNOW WHITE SERUM
.
Rata-rata pengguna Alpine Snow White memberikan feedback yang positif selepas 2 minggu penggunaan😍😍
.
Antara feedback customer 👇🏼
✔ Kulit yang kusam semakin cerah
✔ Parut makin pudar
✔ Jeragat makin pudar
✔ Jerawat cepat kecut
✔ Kulit lebih glowing
✔ Efek makeup lebih flawless
.
Haa best kan kesan Alpine Snow White the Ultimate Brightening Serum ni🥰🥰 Korang cepat2 dapatkan sekarang tau sebab ada PROMOSI harga pengenalan hanya RM80 sahaja!! Jangan lepaskan peluang ni okeyhhh
.
Suitable for all skin types
.
Bebas Paraben, Mineral Oil, Sulphate dan Benzophenone
.
Whatsapp 📲 www.wasap.my/60197517783/AlpineRM80
.
#nafura
#alpinesnowwhite
#brighteningserum
#koreanskincare
#serumjeragat
#serumparut
0 0 2 hours ago
@_mieya.co Profile picture

@_mieya.co

.
ALPINE SNOW WHITE SERUM..
-

Rata-rata pengguna Alpine Snow White memberikan feedback yang positif selepas 2 minggu penggunaan😍😍..
-

Antara feedback customer
✔ Kulit yang kusam semakin cerah
✔ Parut makin pudar
✔ Jeragat makin pudar
✔ Jerawat cepat kecut
✔ Kulit lebih glowing
✔ Efek makeup lebih flawless
-
Haa best kan kesan Alpine Snow White the Ultimate Brightening Serum ni🥰🥰 Korang cepat2 dapatkan sekarang tau sebab ada PROMOSI harga pengenalan hanya RM80 sahaja!! Jangan lepaskan peluang ni okeyhhh
-

Suitable for all skin types
-

Bebas Paraben, Mineral Oil, Sulphate dan Benzophenone
-
WASAP CIK MIN📲 0127851651/ CLICK LINK DI BIO
-
#alpinesbowwhiteserum #alpineserum #serumsnowwhite #nafura
Whatsapp 📲 www.wasap.my/60179879876/AlpineRM80

#nafura
#alpinesnowwhite
#brighteningserum
#koreanskincare
#serumjeragat
#serumparut

.
ALPINE SNOW WHITE SERUM..
-

Rata-rata pengguna Alpine Snow White memberikan feedback yang positif selepas 2 minggu penggunaan😍😍..
-

Antara feedback customer
✔ Kulit yang kusam semakin cerah
✔ Parut makin pudar
✔ Jeragat makin pudar
✔ Jerawat cepat kecut
✔ Kulit lebih glowing
✔ Efek makeup lebih flawless
-
Haa best kan kesan Alpine Snow White the Ultimate Brightening Serum ni🥰🥰 Korang cepat2 dapatkan sekarang tau sebab ada PROMOSI harga pengenalan hanya RM80 sahaja!! Jangan lepaskan peluang ni okeyhhh
-

Suitable for all skin types
-

Bebas Paraben, Mineral Oil, Sulphate dan Benzophenone
-
WASAP CIK MIN📲 0127851651/ CLICK LINK DI BIO
-
#alpinesbowwhiteserum #alpineserum #serumsnowwhite #nafura 
Whatsapp 📲 www.wasap.my/60179879876/AlpineRM80

#nafura
#alpinesnowwhite
#brighteningserum
#koreanskincare
#serumjeragat
#serumparut
2 0 2 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Bosan dengan jerawat, parut jerawata, parut berlubang dan lain2 ? Korang boleh cuba cream profix. Senang je apply 2 kali sehari, pagi dan malam 👍🏻👍🏻👍🏻
#profix #qalish #parutberlubang #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #serumparut #profixoriginal #profixmurah #mukaberlubang .
Tekan link wasap di bio: wasap.my/601161264414

Bosan dengan jerawat, parut jerawata, parut berlubang dan lain2 ? Korang boleh cuba cream profix. Senang je apply 2 kali sehari, pagi dan malam 👍🏻👍🏻👍🏻
#profix #qalish #parutberlubang #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #serumparut #profixoriginal #profixmurah #mukaberlubang .
Tekan link wasap di bio: wasap.my/601161264414
9 0 3 hours ago
@cikhazzy_mybeauty Profile picture

@cikhazzy_mybeauty

Always no 1 in my heart🥰🥰
-
How this magic serum can help us❤️❤️
-
✅Helps in fading the acne scars
✅Anti-aging
✅Helps in reducing dull skin
✅Improve skin texture
✅Reduce the excessive oil on skin
-
#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #bougasbeauty #bougasbeautyserum #serumviral #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum #advancedserumjb #bougasbeautyadvancedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #johor #jb #beatbeauty #liptintbeatbeauty #asyalie #beatbeautyjb #liptintkorea #muajohor #muaselangor #bazaarpaknil #serumelfiraloy #elfiraloy #beatboss

Always no 1 in my heart🥰🥰
-
How this magic serum can help us❤️❤️
-
✅Helps in fading the acne scars
✅Anti-aging
✅Helps in reducing dull skin
✅Improve skin texture
✅Reduce the excessive oil on skin
-
#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #bougasbeauty #bougasbeautyserum #serumviral #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum #advancedserumjb #bougasbeautyadvancedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #johor #jb #beatbeauty #liptintbeatbeauty #asyalie #beatbeautyjb #liptintkorea #muajohor #muaselangor #bazaarpaknil #serumelfiraloy #elfiraloy #beatboss
2 0 4 hours ago
@anisbougas Profile picture

@anisbougas

SINGGIT DUA POSEN JEEE 😍
.
Haippp RM1.20 je gais sehari utk cuci muka korang. Korang tau tak cuci muka ni penting utk freshkan lagi skin korang, buang segala kotoran and mekap korang. Sooo skin korang pun takkan tumbuh jerawat dua tiga ketoi sbb tak cuci muka.
.
Setakat anis try cleanser Bougas, its make my skinnnn so soft smooth 😍💕 berbaloi gilaaaa pakai. Rasa macam baby skin plk kt muka. Ahaks
.
JOM ORDERRR SEKARANG! STOK MAKIN SUSUT NIII
.
SERUM RM75.00
SCRUB RM49.00
CLEANSER RM69.00
❣️POSTAGE SM&SS
❣️FREEGIFT
❣️COD #KotaBharu #PasirMas #PasirTumboh #Koklanas #Damansara #ShahAlam
.
#bougasserum #bougasbeautyserum #bbs #bougas #ernibougas #bougasbeautykedah #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykelantan #bougasbeautykotabharu #sayajualserum #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualsayapakai #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummuka #serumparut #serummalaysia #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeautydamansara

SINGGIT DUA POSEN JEEE 😍
.
Haippp RM1.20 je gais sehari utk cuci muka korang. Korang tau tak cuci muka ni penting utk freshkan lagi skin korang, buang segala kotoran and mekap korang. Sooo skin korang pun takkan tumbuh jerawat dua tiga ketoi sbb tak cuci muka.
.
Setakat anis try cleanser Bougas, its make my skinnnn so soft smooth 😍💕 berbaloi gilaaaa pakai. Rasa macam baby skin plk kt muka. Ahaks
.
JOM ORDERRR SEKARANG! STOK MAKIN SUSUT NIII
.
SERUM RM75.00
SCRUB RM49.00
CLEANSER RM69.00
❣️POSTAGE SM&SS
❣️FREEGIFT
❣️COD #KotaBharu #PasirMas #PasirTumboh #Koklanas #Damansara #ShahAlam
.
#bougasserum #bougasbeautyserum #bbs #bougas #ernibougas #bougasbeautykedah #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykelantan #bougasbeautykotabharu #sayajualserum #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualsayapakai #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummuka #serumparut #serummalaysia #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeautydamansara
10 0 4 hours ago
@nafura Profile picture

@nafura

ALPINE SNOW WHITE
RM80 FREE POSTAGE .
Rata-rata pengguna Alpine Snow White memberikan feedback yang positif selepas 2 minggu penggunaan😍😍 Antara feedback customer
. ✔ Kulit yang kusam semakin cerah
✔ Parut makin pudar
✔ Jeragat makin pudar
✔ Jerawat cepat kecut
✔ Kulit lebih glowing
✔ Efek makeup lebih flawless

Haa best kan kesan Alpine Snow White the Ultimate Brightening Serum ni🥰🥰 Korang cepat2 dapatkan sekarang tau sebab ada PROMOSI harga pengenalan hanya rm80 sahaja!! Jangan lepaskan peluang ni okeyhhh

Suitable for all skin types

Bebas Paraben, Mineral Oil, Sulphate dan Benzophenone . 👇👇👇 #nafura
#alpinesnowwhite
#brighteningserum
#koreanskincare
#serumjeragat
#serumparut
#dullskin #likesme #like4like #likeforlike #likesforlikes #likes #like #teamlikeback #teamlikeforlike #teamlikes

ALPINE SNOW WHITE 
RM80 FREE POSTAGE . 
Rata-rata pengguna Alpine Snow White memberikan feedback yang positif selepas 2 minggu penggunaan😍😍 Antara feedback customer
. ✔ Kulit yang kusam semakin cerah
✔ Parut makin pudar
✔ Jeragat makin pudar
✔ Jerawat cepat kecut
✔ Kulit lebih glowing
✔ Efek makeup lebih flawless

Haa best kan kesan Alpine Snow White the Ultimate Brightening Serum ni🥰🥰 Korang cepat2 dapatkan sekarang tau sebab ada PROMOSI harga pengenalan hanya rm80 sahaja!! Jangan lepaskan peluang ni okeyhhh

Suitable for all skin types

Bebas Paraben, Mineral Oil, Sulphate dan Benzophenone . 👇👇👇 #nafura
#alpinesnowwhite
#brighteningserum
#koreanskincare
#serumjeragat
#serumparut
#dullskin #likesme #like4like#likeforlike #likesforlikes #likes#like #teamlikeback #teamlikeforlike#teamlikes
26 4 5 hours ago
@drschatzsurabaya.official Profile picture

@drschatzsurabaya.official

Mau tau apa aja gunanya pake produk dari kita?

Nih mimin kasi tau sejuta manfaat dari HA Serum dari Dr. Schatz,
.
1. Melembabkan wajah⁣
2. Mengecilkan pori-pori yang besar⁣
3. Mengencangkan kulit⁣
4. Meningkatkan elastisitas kulit⁣
5. Mencerahkan kulit ⁣
6. Menutrisi kulit⁣
7. Memperbaiki warna kulit yang kusam
8. Dll
.
Masih ragu sama khasiatnya? cek testimoni kita aja sis!! 😋
.
Let's redefine beauty with @drschatzsurabaya.official

Mau tau apa aja gunanya pake produk dari kita?

Nih mimin kasi tau sejuta manfaat dari HA Serum dari Dr. Schatz,
.
1. Melembabkan wajah⁣
2. Mengecilkan pori-pori yang besar⁣
3. Mengencangkan kulit⁣
4. Meningkatkan elastisitas kulit⁣
5. Mencerahkan kulit ⁣
6. Menutrisi kulit⁣
7. Memperbaiki warna kulit yang kusam
8. Dll
.
Masih ragu sama khasiatnya? cek testimoni kita aja sis!! 😋
.
Let's redefine beauty with @drschatzsurabaya.official
197 1 7 hours ago
@aifacosmetics.klang Profile picture

@aifacosmetics.klang

Hardee Hardware Trading

Tea tree oil memiliki unsur anti-bakteria dan anti-microbial untuk mengurangkan masalah kulit muka?
So, let's kill this acne!! Jom ketahui dengan lebih lanjut tentang kebaikan tea tree oil yang turut terkandung di dalam sebotol minyak boonga. ❤️ 1) Tea tree oil menghalang timbulnya jerawat.

Tea tree oil mempunyai unsur anti-bakteria dan sangat berkesan mengurangkan bakteria - bakteria yang menyebabkan jerawat.

2) Tea tree oil mampu menembusi kulit dengan mendalam.

Satu-satunya minyak yang sesuai untuk diguna pada permukaan kulit.

Tea tree oil bertindak dengan meresap masuk ke dalam kulit melalui pori-pori dan melawan bakteria yang tersumbat. Disebabkan jerawat kerap terbentuk di dalam pori-pori, kita wajib membersihkan pori-pori dengan baik agar tidak clog.

3) Tea tree oil memerangi masalah kulit.

Selain mampu mengatasi kulit yang teriritasi, ia juga mampu menenangkan kulit berjerawat. Proses pembasmian bakteria yang dilakukan oleh tea tree oil mampu mengurangkan whiteheads, blackheads dan jerawat menjadikan kulit back to normal.

4) Tea tree oil akan melindungi kulit.

Tea tree oil ternyata ada unsur melembap. Ia membersihkan minyak/kotoran pada wajah dan melindungi kulit.

Tea tree oil juga mampu bercampur dengan minyak alami kulit, mencegah pori-pori tersumbat. Pori-pori yang tersumbat ternyata berisiko untuk menjadi sumber makanan bakteria.

Jadi kulit memerlukan nutrisi untuk mengekang jerawat daripada tumbuh.

5) Tea tree oil speed up proses kecutkan jerawat.

Tea tree oil dapat mempercepatkan proses kecutkan jerawat kerana tea tree oil mampu membasmi bakteria yang memperlambatkan kemampuan kulit untuk heals.

So, will u try minyak boonga to cure your acne?

Tea tree oil memiliki unsur anti-bakteria dan anti-microbial untuk mengurangkan masalah kulit muka? 
So, let's kill this acne!! Jom ketahui dengan lebih lanjut tentang kebaikan tea tree oil yang turut terkandung di dalam sebotol minyak boonga. ❤️ 1) Tea tree oil menghalang timbulnya jerawat.

Tea tree oil mempunyai unsur anti-bakteria dan sangat berkesan mengurangkan bakteria - bakteria yang menyebabkan jerawat.

2) Tea tree oil mampu menembusi kulit dengan mendalam.

Satu-satunya minyak yang sesuai untuk diguna pada permukaan kulit.

Tea tree oil bertindak dengan meresap masuk ke dalam kulit melalui pori-pori dan melawan bakteria yang tersumbat. Disebabkan jerawat kerap terbentuk di dalam pori-pori, kita wajib membersihkan pori-pori dengan baik agar tidak clog.

3) Tea tree oil memerangi masalah kulit.

Selain mampu mengatasi kulit yang teriritasi, ia juga mampu menenangkan kulit berjerawat. Proses pembasmian bakteria yang dilakukan oleh tea tree oil mampu mengurangkan whiteheads, blackheads dan jerawat menjadikan kulit back to normal.

4) Tea tree oil akan melindungi kulit.

Tea tree oil ternyata ada unsur melembap. Ia membersihkan minyak/kotoran pada wajah dan melindungi kulit.

Tea tree oil juga mampu bercampur dengan minyak alami kulit, mencegah pori-pori tersumbat. Pori-pori yang tersumbat ternyata berisiko untuk menjadi sumber makanan bakteria.

Jadi kulit memerlukan nutrisi untuk mengekang jerawat daripada tumbuh.

5) Tea tree oil speed up proses kecutkan jerawat.

Tea tree oil dapat mempercepatkan proses kecutkan jerawat kerana tea tree oil mampu membasmi bakteria yang memperlambatkan kemampuan kulit untuk heals.

So, will u try minyak boonga to cure your acne?
1 1 8 hours ago
@anisbougas Profile picture

@anisbougas

GET 2 ITEMS FOR FREEEEE 💕
.
Heyyy anis nak ingatkan korang.. sementara stok trial cleanser masih ada, korang boleh beli combo items dgn anis. Bukan setakat dapat free trial cleanser je tp dpt freegift comel lg 😍
.
Berminat tak?
.
Cepat whatsapp anis before stok habissss 🙊 VALID UNTIL TRIAL CLEANSER HABIS
.
.
SERUM RM75.00
SCRUB RM49.00
CLEANSER RM69.00
❣️POSTAGE SM&SS
❣️FREEGIFT
❣️COD #KotaBharu #PasirMas #PasirTumboh #Koklanas #Damansara #ShahAlam
.
#bougasserum #bougasbeautyserum #bbs #bougas #ernibougas #bougasbeautykedah #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykelantan #bougasbeautykotabharu #sayajualserum #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualsayapakai #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummuka #serumparut #serummalaysia #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeautydamansara

GET 2 ITEMS FOR FREEEEE 💕
.
Heyyy anis nak ingatkan korang.. sementara stok trial cleanser masih ada, korang boleh beli combo items dgn anis. Bukan setakat dapat free trial cleanser je tp dpt freegift comel lg 😍
.
Berminat tak?
.
Cepat whatsapp anis before stok habissss 🙊 VALID UNTIL TRIAL CLEANSER HABIS
.
.
SERUM RM75.00
SCRUB RM49.00
CLEANSER RM69.00
❣️POSTAGE SM&SS
❣️FREEGIFT
❣️COD #KotaBharu #PasirMas #PasirTumboh #Koklanas #Damansara #ShahAlam
.
#bougasserum #bougasbeautyserum #bbs #bougas #ernibougas #bougasbeautykedah #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykelantan #bougasbeautykotabharu #sayajualserum #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualsayapakai #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummuka #serumparut #serummalaysia #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeautydamansara
12 0 8 hours ago
@ynasakinah_jannah Profile picture

@ynasakinah_jannah

Siapa kat sini ada masalah PARUT & JERAWAT?
.
Dah ramai sgt cuba Ouli Serum ni! Parut & jerawat makin pudar, kulit makin cerah. SWIPE utk feedbacks 😍 Best sbb formulated by Doctor
.
.
🌸Ouli Serum boleh hilangkan jerawat & parut?
.
✅ YES! Dlm Ouli Serum, ada ingredients healerine bagus sgt utk hilangkan parut & jerawat skali
.
✅ In fact kita ada canadian willow herbs, yg boleh soothes acne-prone skin, reduces skin redness and has a fast relief of skin irritation induced by chemicals and UV exposure (within 30 minutes of use). Canadian Willowherb™️ can be used for anti-irritant and soothing care, for acne-prone skin, after sun care
.
.
🌸Ouli Serum boleh cerahkan kulit?
.
✅ Yesss Ouli serum ni mmg blh putihkan kulit skalii. Dalam Ouli Serum, ada Alpha Arbutin utk Bagi brightening effects 😍
.
.
.
Wa Authorised stokist @ynasakinah_jannah 0148047140 or DM for purchase now📲😀
.
.
#serumparut #serumjerawat #serum #serumparutjerawat #serumcerahkankulit #doctox #ynasakinah #serumwatergelbased

Siapa kat sini ada masalah PARUT & JERAWAT?
.
Dah ramai sgt cuba Ouli Serum ni! Parut & jerawat makin pudar, kulit makin cerah. SWIPE utk feedbacks 😍 Best sbb formulated by Doctor
.
.
🌸Ouli Serum boleh hilangkan jerawat & parut?
.
✅ YES! Dlm Ouli Serum, ada ingredients healerine bagus sgt utk hilangkan parut & jerawat skali
.
✅ In fact kita ada canadian willow herbs, yg boleh soothes acne-prone skin, reduces skin redness and has a fast relief of skin irritation induced by chemicals and UV exposure (within 30 minutes of use). Canadian Willowherb™️ can be used for anti-irritant and soothing care, for acne-prone skin, after sun care
.
.
🌸Ouli Serum boleh cerahkan kulit?
.
✅ Yesss Ouli serum ni mmg blh putihkan kulit skalii. Dalam Ouli Serum, ada Alpha Arbutin utk Bagi brightening effects 😍
.
.
.
Wa Authorised stokist @ynasakinah_jannah 0148047140 or DM for purchase now📲😀
.
.
#serumparut #serumjerawat #serum #serumparutjerawat #serumcerahkankulit #doctox #ynasakinah #serumwatergelbased
1 0 10 hours ago
@sotrue.beaute Profile picture

@sotrue.beaute

ADA MASALAH SPT : ❓Kulit Muka Berjerawat ❓Bekas2 jerawat / parut ❓Kulit muka *kusam*
❓Warna kulit muka Tak Sekata ❓Jerawat2 pasir Susah hilang ❓Senang sunburn ❓Kulit Tak anjal . .
Jangan Risau Sebab kfaz ada Penyelesaian utk masalah awak dgn *SERUM INTENSIVE SOTRUE*💋
.
.
*KELEBIHAN SERUM INTENSIVE * 🔸Mengecutkan Jerawat 🔸Menganjalkan Kembali Struktur Kulit 🔸Menambah *Kelembapan* Kulit.
🔸Menghasilkan Collagen Semulajadi kulit 🔸Memperbaiki Struktur Kulit yg Rosak. 🔸Mengecilkan Pori2 Yg besar 🔸Mengurangkan minyak Berlebihan 🔸Menghasilkan kulit yg Anjal(plump)
🔸Merawat kulit agar terhindar dari bahan kimia bahaya Make-up/foundation 🔸Mencerahkan. 🔸Memudarkan Jeragat / Parut/ bekas Jerawat / lekut2 🔸Bantu Foundation tahan lama & Elakkan Foundation dari Crack! 🔸Bagi Effect Glow 🔸Atasi sunburn .
.
*KESAN PEMAKAIAN SERUM INTENSIVE *
🔹Kulit terasa Licin dan lembap Hanya dlm 1 pemakaian. 🔹Kulit Glowing cerah 🔹Jerawat kecut seawal 3 Hari 🔹Pori2 mengecil 🔹jerawat Pasir hilang 🔹Kulit terasa Anjal seawal 7 hari 🔹Jeragat pudar seawal 14hari (lihat pada keadaan jeragat)
🔹Kawan2 mula tegur kulit muka nampak muda dari usia (konsistent)
🔹Garis2 halus beransur hilang / Kurang 🔹Kulit tak kusam 🔹Kulit Susah utk sunburn .
.
*Tips : Dalaman perlu detox utk hasilkan kulit yg sihat dan cantik.
Dalaman dan luaran kena seiring*
.
.
BONUS: - Kfaz akan beri tips2 pemakaian skincare yg betul cara korea dapatkan Glass skin Yg mana Telah kfaz amalkan selama 20tahun. Dan ia betul2 beri impak kpd kulit dan Umur Kita nmpk muda (anti ageing)

ADA MASALAH SPT : ❓Kulit Muka Berjerawat ❓Bekas2 jerawat / parut ❓Kulit muka *kusam*
❓Warna kulit muka Tak Sekata ❓Jerawat2 pasir Susah hilang ❓Senang sunburn ❓Kulit Tak anjal . .
Jangan Risau Sebab kfaz ada Penyelesaian utk masalah awak dgn *SERUM INTENSIVE SOTRUE*💋
.
.
*KELEBIHAN SERUM INTENSIVE * 🔸Mengecutkan Jerawat 🔸Menganjalkan Kembali Struktur Kulit 🔸Menambah *Kelembapan* Kulit.
🔸Menghasilkan Collagen Semulajadi kulit 🔸Memperbaiki Struktur Kulit yg Rosak. 🔸Mengecilkan Pori2 Yg besar 🔸Mengurangkan minyak Berlebihan 🔸Menghasilkan kulit yg Anjal(plump)
🔸Merawat kulit agar terhindar dari bahan kimia bahaya Make-up/foundation 🔸Mencerahkan. 🔸Memudarkan Jeragat / Parut/ bekas Jerawat / lekut2 🔸Bantu Foundation tahan lama & Elakkan Foundation dari Crack! 🔸Bagi Effect Glow 🔸Atasi sunburn .
.
*KESAN PEMAKAIAN SERUM INTENSIVE *
🔹Kulit terasa Licin dan lembap Hanya dlm 1 pemakaian. 🔹Kulit Glowing cerah 🔹Jerawat kecut seawal 3 Hari 🔹Pori2 mengecil 🔹jerawat Pasir hilang 🔹Kulit terasa Anjal seawal 7 hari 🔹Jeragat pudar seawal 14hari (lihat pada keadaan jeragat)
🔹Kawan2 mula tegur kulit muka nampak muda dari usia (konsistent)
🔹Garis2 halus beransur hilang / Kurang 🔹Kulit tak kusam 🔹Kulit Susah utk sunburn .
.
*Tips : Dalaman perlu detox utk hasilkan kulit yg sihat dan cantik. 
Dalaman dan luaran kena seiring*
.
.
BONUS: - Kfaz akan beri tips2 pemakaian skincare yg betul cara korea dapatkan Glass skin Yg mana Telah kfaz amalkan selama 20tahun. Dan ia betul2 beri impak kpd kulit dan Umur Kita nmpk muda (anti ageing)
6 1 10 hours ago
@profix.outlet Profile picture

@profix.outlet

STRESSNYA DAHI TAK LICIN ‼️NAK JUGAK MACAM ORANG LAIN 😭
.
Ada tak perasaan macam tu? Bila tersentuh dahi mesti rasa rimas, pedih kan? Kan best licin je dahi macam orang lain. Jangan risau our profix viral krim kan ada ✅
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

STRESSNYA DAHI TAK LICIN ‼️NAK JUGAK MACAM ORANG LAIN 😭
.
Ada tak perasaan macam tu? Bila tersentuh dahi mesti rasa rimas, pedih kan? Kan best licin je dahi macam orang lain. Jangan risau our profix viral krim kan ada ✅
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
40 6 10 hours ago
@ynasakinah_jannah Profile picture

@ynasakinah_jannah

Buat apa pakai make up tebal2 tapi kulit xsihat & berjerawat kan
.
Penting rawat kulit dari dalam, barula based kulit cantik, make up pon smooth & flawless 😍
.
.
How to treat acne?
✅ Kena bertenang, jgn picit2 jerawat it will worsen ur skin
✅ Jangan tinggal skincare. Start dgn cleanser, toner, serum & moisturiser
.
.
Sape ada masalah jerawat, nak2 yg besar tu elok pakai OULI SCAR SERUM, sbb dia ada HEALERINE, bahan utk kecutkan jerawat dan pudarkan parut jerawat sekali! Kulit kusam pon boleh pakai sbb dia boleh cerahkan kulit 😍
.
.
Whatsapp Jannah Authorised Stokist 0148047140 or click link at bio 👆utk dapatkan ouli serum skrg
.
. .
#moisturizer #doctoX #ynasakinah # #primer #makeuptutorial #makeup #healthyskin #healthyskincare #healthyskintips #ynasakinah #makeupoftheday #prepskin #makeupoftheday #weddingmakeup #hydrate #moistskin #makeuplooks #makeupdolls #muamalaysia #instamakeup #serumparut #serumjerawat #serum #serumparutjerawat #serumcerahkankulit #doctox #ynasakinah #serumwatergelbased

Buat apa pakai make up tebal2 tapi kulit xsihat & berjerawat kan
.
Penting rawat kulit dari dalam, barula based kulit cantik, make up pon smooth & flawless 😍
.
.
How to treat acne?
✅ Kena bertenang, jgn picit2 jerawat it will worsen ur skin
✅ Jangan tinggal skincare. Start dgn cleanser, toner, serum & moisturiser
.
.
Sape ada masalah jerawat, nak2 yg besar tu elok pakai OULI SCAR SERUM, sbb dia ada HEALERINE, bahan utk kecutkan jerawat dan pudarkan parut jerawat sekali! Kulit kusam pon boleh pakai sbb dia boleh cerahkan kulit 😍
.
.
Whatsapp Jannah Authorised Stokist 0148047140 or click link at bio 👆utk dapatkan ouli serum skrg
.
. .
#moisturizer #doctoX #ynasakinah ##primer #makeuptutorial #makeup #healthyskin #healthyskincare #healthyskintips #ynasakinah #makeupoftheday #prepskin #makeupoftheday #weddingmakeup #hydrate #moistskin #makeuplooks #makeupdolls #muamalaysia #instamakeup #serumparut #serumjerawat #serum #serumparutjerawat #serumcerahkankulit #doctox #ynasakinah #serumwatergelbased
4 0 13 hours ago
@hilangkanparut.seawal7hari Profile picture

@hilangkanparut.seawal7hari

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
. .
#sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #jumeamalaysia #jumeakualalumpur #scar #parut #ubatparut #hilangkanparut #scartreatment #scarserum #serumparut #serum #vitamin #serumvitamin #wowskin #skin #kulitbebasparut #serumparut #serumparutjerawat #bahagiabukanbidaan #cintatiadaganti #cintabukankristal #bazarpaknil #tunang #sweetdreams #makeupmurah

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan jumeascargel 🤗 kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi 😊 comment DM kat bawah 👇🏻👇🏻
. .
#sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #jumeamalaysia #jumeakualalumpur #scar #parut #ubatparut #hilangkanparut #scartreatment #scarserum #serumparut #serum #vitamin #serumvitamin  #wowskin #skin #kulitbebasparut #serumparut #serumparutjerawat #bahagiabukanbidaan #cintatiadaganti #cintabukankristal  #bazarpaknil #tunang  #sweetdreams #makeupmurah
1 0 13 hours ago
@arissabeauty_rawang Profile picture

@arissabeauty_rawang

FEEDBACK LUAR BIASA
.
Alhamdulillah seronok sangat sis tengok #vitcfeedback ni. .
Bukan semata-mata cantik diwajah tapi habis semua kotoran dicuci luar dalam untuk membersihkan menjadikan tubuh badan kita sihat. Tapi lagi tak sangka testimoni kehamilan lagi sekali dengan produk arissa.
.
Dah turun berat badan, beginilah kalau sis amalkan makanan sihat dengan jaga itu dan ini. Bila kita amalkan makanan sihat dan diet cara sihat maka kesuburan akan terjadi. .
..
Pasti insh’Allah #vitaminc ni dapat bantu bersihkan bahagian luaran & dalaman.
.
.
#kulitsensatif
#kulitcerah
#jerawat
#jerawatbatu
#tipskecantikan
#produkkecantikan
#parutjerawat
#serumparut
#cantik
#cantikalami
#aurainsta
#aurainstabatch31
#kulitcerah
#arissaproduk
#arissacosmetic
#arissaskincare
#arissavitcturbo
#arissaserum
#arissasupplement
#agentwanted
#dropshipwanted

FEEDBACK LUAR BIASA
.
Alhamdulillah seronok sangat sis tengok #vitcfeedback ni. .
Bukan semata-mata cantik diwajah tapi habis semua kotoran dicuci luar dalam untuk membersihkan menjadikan tubuh badan kita sihat. Tapi lagi tak sangka testimoni kehamilan lagi sekali dengan produk arissa.
.
Dah turun berat badan, beginilah kalau sis amalkan makanan sihat dengan jaga itu dan ini. Bila kita amalkan makanan sihat dan diet cara sihat maka kesuburan akan terjadi. .
..
Pasti insh’Allah #vitaminc ni dapat bantu bersihkan bahagian luaran & dalaman.
.
.
#kulitsensatif
#kulitcerah
#jerawat
#jerawatbatu
#tipskecantikan
#produkkecantikan
#parutjerawat
#serumparut
#cantik
#cantikalami
#aurainsta
#aurainstabatch31
#kulitcerah
#arissaproduk
#arissacosmetic
#arissaskincare
#arissavitcturbo
#arissaserum
#arissasupplement
#agentwanted
#dropshipwanted
2 0 13 hours ago
@palomasuri_sg Profile picture

@palomasuri_sg

#Repost @ynasakinahbeaute(@save.repost)SWIPE for TESTIMONY 😍
.
Ouli Serum boleh hilangkan jerawat & parut?
.
✅ Dlm Ouli Serum, ada ingredients healerine bagus sgt utk hilangkan parut & jerawat skali
.
✅ In fact kita ada canadian willow herbs, yg boleh soothes acne-prone skin, reduces skin redness and has a fast relief of skin irritation induced by chemicals and UV exposure (within 30 minutes of use). Canadian Willowherb™️ can be used for anti-irritant and soothing care, for acne-prone skin, after sun care.
.
.
#serumparut #serumjerawat #serum #serumparutjerawat #serumcerahkankulit #doctox #ynasakinah #serumwatergelbased

#Repost @ynasakinahbeaute(@save.repost)SWIPE for TESTIMONY 😍
.
Ouli Serum boleh hilangkan jerawat & parut?
.
✅ Dlm Ouli Serum, ada ingredients healerine bagus sgt utk hilangkan parut & jerawat skali
.
✅ In fact kita ada canadian willow herbs, yg boleh soothes acne-prone skin, reduces skin redness and has a fast relief of skin irritation induced by chemicals and UV exposure (within 30 minutes of use). Canadian Willowherb™️ can be used for anti-irritant and soothing care, for acne-prone skin, after sun care.
.
.
 #serumparut #serumjerawat #serum #serumparutjerawat #serumcerahkankulit #doctox #ynasakinah #serumwatergelbased
1 0 13 hours ago
@ynasakinah_jannah Profile picture

@ynasakinah_jannah

Suri rumah/ wanita bekerja yg nak buat income part time/full time saaangat dialukan utk join agen ouli serum ni. kenapa?? 👇
.
KENAPA PERLU JADI AGEN OULI SERUM NI?
.
.
✅ Produk senang jual & berkualiti, formulate oleh doktor
✅ Margin untung yg tinggi 💸💸💸
✅ Produk yg high demand 😍
✅ Bahan marketing disediakan
✅ Support group whatsapp & telegram
.
.
Whatsapp Jannah Authorised stokist 0148047140 or click link at bio utk pakej agen skrg 👆
.
.
.
.
#moisturizer #doctoX #ynasakinah # #primer #makeuptutorial #makeup #healthyskin #healthyskincare #healthyskintips #ynasakinah #makeupoftheday #prepskin #makeupoftheday #weddingmakeup #hydrate #moistskin #makeuplooks #makeupdolls #muamalaysia #instamakeup #serumparut #serumjerawat #serum #serumparutjerawat #serumcerahkankulit #doctox #ynasakinah #serumwatergelbased

Suri rumah/ wanita bekerja yg nak buat income part time/full time saaangat dialukan utk join agen ouli serum ni. kenapa?? 👇
.
KENAPA PERLU JADI AGEN OULI SERUM NI?
.
.
✅ Produk senang jual & berkualiti, formulate oleh doktor
✅ Margin untung yg tinggi 💸💸💸
✅ Produk yg high demand 😍
✅ Bahan marketing disediakan
✅ Support group whatsapp & telegram
.
.
Whatsapp Jannah Authorised stokist 0148047140 or click link at bio utk pakej agen skrg 👆
.
.
.
.
#moisturizer #doctoX #ynasakinah ##primer #makeuptutorial #makeup #healthyskin #healthyskincare #healthyskintips #ynasakinah #makeupoftheday #prepskin #makeupoftheday #weddingmakeup #hydrate #moistskin #makeuplooks #makeupdolls #muamalaysia #instamakeup #serumparut #serumjerawat #serum #serumparutjerawat #serumcerahkankulit #doctox #ynasakinah #serumwatergelbased
2 0 14 hours ago
@sotrue.beaute Profile picture

@sotrue.beaute

SUNBURN REDA DGN SERUM GLASSKIN DARI @sotrue.beaute ❤️
.
.
Siapa2 lagi ada masalah spt 👇🏾
‼️JERAGAT ‼️JERAWAT ‼️PORI2 BESAR
‼️KULIT BERMINYAK
‼️WARNA KULIT TAK SEKATA ‼️KUSAM
‼️NAMPAK TUA SEBELUM USIA
‼️SENSETIVE ‼️KULIT KERING
‼️GARIS HALUS ‼️EYE BAG
.
.
Wajib pakai Serum GLASSKIN ye... .
Semua masalah kat atas selesai .
.
ORDER SKG UTK DPTKAN FREE GIFT
.
📲019.818.8385

SUNBURN REDA DGN SERUM GLASSKIN DARI @sotrue.beaute ❤️
.
.
Siapa2 lagi ada masalah spt 👇🏾
‼️JERAGAT ‼️JERAWAT ‼️PORI2 BESAR
‼️KULIT BERMINYAK
‼️WARNA KULIT TAK SEKATA ‼️KUSAM
‼️NAMPAK TUA SEBELUM USIA
‼️SENSETIVE ‼️KULIT KERING
‼️GARIS HALUS ‼️EYE BAG
.
.
Wajib pakai Serum GLASSKIN ye... .
Semua masalah kat atas selesai .
.
ORDER  SKG UTK DPTKAN FREE GIFT
.
📲019.818.8385
9 1 15 hours ago
@zoonature_my Profile picture

@zoonature_my

Pomegranate oil. .
.
/Being rich in vitamin C and other antioxidants, pomegranates can help delay the signs of aging. .
.
/These antioxidants also fight skin inflammation and treat acne breakouts and dark spots. They also naturally brighten the skin.

Lets get back to work

#carrieroilmalaysia
#essentialoilmalaysia
#pomegranateoil
#jojobaoilmalaysia
#castoroilmalaysia
#harimalaysia2019 #serumparutjerawat #serumparut #produkkurus #summer2019

Pomegranate oil. .
.
/Being rich in vitamin C and other antioxidants, pomegranates can help delay the signs of aging. .
.
/These antioxidants also fight skin inflammation and treat acne breakouts and dark spots. They also naturally brighten the skin.

Lets get back to work

#carrieroilmalaysia
#essentialoilmalaysia
#pomegranateoil
#jojobaoilmalaysia
#castoroilmalaysia 
#harimalaysia2019 #serumparutjerawat #serumparut #produkkurus #summer2019
7 0 15 hours ago
@khaiyum Profile picture

@khaiyum

Hari weekend penuh dengan stok second batch #elysianblackrose 🤩 60 Set yang selamat sampai dan dukacitanya semuanya dah BERPUNYA!😂😱Permintaan diluar jangkaan. Tahniah team MOE, we did it!🔥
.
.
Jom dapatkan Set Black Rose dengan FREE GIFT TELEKUNG daripada team MOE sekarang😍Whatsapp kakyum 013-7017814
.
.
013-7017814
@khaiyum
LEADER SAH ELYSIAN
.
.
#elysianbeauty #elysianmalaysia #elysianselangor #elysianjohor #elysianmelaka #elysianterengganu #elysiankuantan #elysiankelantan #elysianipoh #elysianbangi #skincarenatural #jerawat #serumparut #serumglowing #viral

Hari weekend penuh dengan stok second batch #elysianblackrose 🤩 60 Set yang selamat sampai dan dukacitanya semuanya dah BERPUNYA!😂😱Permintaan diluar jangkaan. Tahniah team MOE, we did it!🔥
.
.
Jom dapatkan Set Black Rose dengan FREE GIFT TELEKUNG daripada team MOE sekarang😍Whatsapp kakyum 013-7017814
.
.
013-7017814
@khaiyum
LEADER SAH ELYSIAN
.
.
#elysianbeauty #elysianmalaysia #elysianselangor #elysianjohor #elysianmelaka #elysianterengganu #elysiankuantan #elysiankelantan #elysianipoh #elysianbangi #skincarenatural #jerawat #serumparut #serumglowing #viral
5 2 16 hours ago

Top #serumparut posts

@clear.dermaroller Profile picture

@clear.dermaroller

⚠️ BLACKHEAD! PENTING RAWAT PARUT BERLUBANG ⚠️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Kalau saya roll derma roller ni boleh hilangkan blackhead terus tak?"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sebelum tu, apa itu blackhead? - Kulit manusia mempunyai lapisan liang roma (follicles) yang akan dipenuhi oleh minyak (sebum) yang terhasil daripada duktus minyak (oil glands). Apabila terdedah pada udara dan kekotoran ia akan bertukar menjadi warna putih atau kelama-lamaan hitam.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips mengeluarkan/menghilangkan blackhead:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1) Facial Treatment
2) Extraction (memicit)
3) Suction Machine
4) Menggunakan bahan semulajadi seperti Cuka Epal, Putih Telur, Jus Lemon dan lain-lain.
5) Pastikan kulit tidak terdedah pada sinaran matahari (boleh menyebabkan kerosakan kolagen)
6) Jangan tidur dengan Make Up! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jawapan di sini, Derma Roller tidak dapat menghilangkan Blackhead/Whitehead. Kedua-dua teknik ini adalah berbeza. Penting untuk rawat parut berlubang supaya oil sebum tidak terkumpul pada bahagian tersebut. Jom try Clear Dermaroller, dengan RM45 sahaja boleh pudarkan parut berlubang! 😁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ www.cleardermaroller.com
Instagram: @clear.dermaroller
Facebook: Clear Dermaroller
Order: www.lazada.com.my/shop/hepburnstore/
Whatsapp: www.wasap.my/601111499011 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#igshopmalaysia #malaysia #like4like #follow4follow #love #time #instamalaysia #instalove #cleardermaroller  #serumparut #parutjerawat #acnescars #scarserum #microneedling #wangsamaju #happy #tbt #syedsaddiq #khairulyoi #wakdoyok #twitter

⚠️ BLACKHEAD! PENTING RAWAT PARUT BERLUBANG ⚠️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Kalau saya roll derma roller ni boleh hilangkan blackhead terus tak?"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sebelum tu, apa itu blackhead? - Kulit manusia  mempunyai lapisan liang roma (follicles) yang akan dipenuhi oleh minyak (sebum) yang terhasil daripada duktus minyak (oil glands). Apabila terdedah pada udara dan kekotoran ia akan bertukar menjadi warna putih atau kelama-lamaan hitam.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tips mengeluarkan/menghilangkan blackhead:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1) Facial Treatment
2) Extraction (memicit)
3) Suction Machine
4) Menggunakan bahan semulajadi seperti Cuka Epal, Putih Telur, Jus Lemon dan lain-lain.
5) Pastikan kulit tidak terdedah pada sinaran matahari (boleh menyebabkan kerosakan kolagen)
6) Jangan tidur dengan Make Up! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jawapan di sini, Derma Roller tidak dapat menghilangkan Blackhead/Whitehead. Kedua-dua teknik ini adalah berbeza. Penting untuk rawat parut berlubang supaya oil sebum tidak terkumpul pada bahagian tersebut. Jom try Clear Dermaroller, dengan RM45 sahaja boleh pudarkan parut berlubang! 😁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ www.cleardermaroller.com
Instagram: @clear.dermaroller
Facebook: Clear Dermaroller
Order: www.lazada.com.my/shop/hepburnstore/
Whatsapp: www.wasap.my/601111499011 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#igshopmalaysia #malaysia #like4like #follow4follow #love #time #instamalaysia #instalove #cleardermaroller #serumparut #parutjerawat #acnescars #scarserum #microneedling #wangsamaju #happy #tbt #syedsaddiq #khairulyoi #wakdoyok #twitter
231 13 4 April, 2019
@koreangaze Profile picture

@koreangaze

New Somebymi baby in the house! 😍😍😍
Will be arrived soon..
Serum sangat bagus untuk repair masalah parut2 yang ada kt muka.. Highly recommended 👍👍👍
Serum ni sgt hot selling now! Stock sangat limited, once sold out akan takes time untuk masuk ke Malaysia since Somebymi supply ke banyak lagi negara lain. .
So, sis open preorder now,
postage dijangka pada 21/5/19..
(Note : kalau stock sampai awal , sis akan postage awal)
.
Normal Price : RM110
Promotion price : RMXX only!
.
Dm or click whatsap link bio untuk order ya 🤗
Ini info tambahan untuk uolss..👇🏻👇🏻👇🏻 PRODUCT DESCRIPTION
* A dual functional product: Whitening + Anti-wrinkle.
* Contains 890,000ppm of Snail Truecica™ which consists of Black Snail Extract and Truecica™.
* Helps for skin regeneration to repair skin damage with Black Snail Extract.
* Soothes skin and reinforces skin barrier with Truecica™.
* Removes blemishes and scar with a non-sticky finish.
* Free of 20 harmful ingredients. Passes skin irritation test.
* Volume Content: 50ml
FEATURES * Black Snail for skin regeneration, damage repair and resilience.
* Truecica™ for skin soothing and refining.
* Strengthens fortified barrier from any harmful irritants.
* It helps to refine skin from powerful counter attack on dark blemishes, scar and visible marks.
* Regenerates skin from damage.
* Removes deep acne scars.
* Recover skin from dark blemish.
* Hydrates irritated skin from UV rays and air pollution.
* Has very light texture on skin.
* Non sticky and fresh on skin.
*
HOW TO USE
[Directions]
* After toner, apply a proper amount on the face and pat for better absorption. 
TIP
* Apply multiple layers of moisture serum based on your skin type.
*
KEY INGREDIENTS
Natural Protein, Elastin, Collagen, Glycolic Acid, Sage Extracts, Willow Black Extract, Allantoin, Black Snail Mucin and Truecica™
.
#somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #snailtruecica #repairserum #hilangkanparut #serumparut #kbeauty #kbeautyaddict #snailrepairingserum

New Somebymi baby in the house! 😍😍😍
Will be arrived soon..
Serum sangat bagus untuk repair masalah parut2 yang ada kt muka.. Highly recommended 👍👍👍
Serum ni sgt hot selling now! Stock sangat limited, once sold out akan takes time untuk masuk ke Malaysia since Somebymi supply ke banyak lagi negara lain. .
So, sis open preorder now,
postage dijangka pada 21/5/19..
(Note : kalau stock sampai awal , sis akan postage awal)
.
Normal Price : RM110
Promotion price : RMXX only!
.
Dm or click whatsap link bio untuk order ya 🤗
Ini info tambahan untuk uolss..👇🏻👇🏻👇🏻 PRODUCT DESCRIPTION
* A dual functional product: Whitening + Anti-wrinkle.
* Contains 890,000ppm of Snail Truecica™ which consists of Black Snail Extract and Truecica™.
* Helps for skin regeneration to repair skin damage with Black Snail Extract.
* Soothes skin and reinforces skin barrier with Truecica™.
* Removes blemishes and scar with a non-sticky finish.
* Free of 20 harmful ingredients. Passes skin irritation test.
* Volume Content: 50ml
FEATURES * Black Snail for skin regeneration, damage repair and resilience.
* Truecica™ for skin soothing and refining.
* Strengthens fortified barrier from any harmful irritants.
* It helps to refine skin from powerful counter attack on dark blemishes, scar and visible marks.
* Regenerates skin from damage.
* Removes deep acne scars.
* Recover skin from dark blemish.
* Hydrates irritated skin from UV rays and air pollution.
* Has very light texture on skin.
* Non sticky and fresh on skin.
* 
HOW TO USE
[Directions]
* After toner, apply a proper amount on the face and pat for better absorption. 
TIP
* Apply multiple layers of moisture serum based on your skin type.
* 
KEY INGREDIENTS
Natural Protein, Elastin, Collagen, Glycolic Acid, Sage Extracts, Willow Black Extract, Allantoin, Black Snail Mucin and Truecica™
.
#somebymisnailtruecicamiraclerepairserum #snailtruecica #repairserum #hilangkanparut #serumparut #kbeauty #kbeautyaddict #snailrepairingserum
437 105 14 May, 2019
@clear.dermaroller Profile picture

@clear.dermaroller

😭 MASALAH JERAWAT BUKAN SMALL MATTER SIS BRO.. 😭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Terkesan tengok video Cassandra Bankson yang mengalami masalah jerawat serius lebih 15 tahun, admin faham sangat-sangat sebab kita SENASIB! 😭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bagi yang tak pernah dengar tentang Cassandra Bankson dan mempunyai masalah jerawat atau ada kenalan yang senasib, lepas ni dah boleh cari videos Cassandra Bankson dekat YouTube. Produk sahaja tak mampu mengatasi masalah jerawat, nak tau cara mengatasi faktor produk, toxins, diet, stress, hormones - info penuh A-Z di channel beliau ▶️ 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YouTube: Cassandra Bankson
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ www.cleardermaroller.com
Instagram: @clear.dermaroller
Facebook: Clear Dermaroller
Order: www.lazada.com.my/shop/hepburnstore/
Whatsapp: www.wasap.my/601111499011 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#igshopmalaysia #malaysia #like4like #follow4follow #love #time #instamalaysia #instalove #cleardermaroller  #serumparut #parutjerawat #acnescars #scarserum #microneedling #wangsamaju #happy #tbt #syedsaddiq #khairulyoi #wakdoyok #twitter

😭 MASALAH JERAWAT BUKAN SMALL MATTER SIS BRO.. 😭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Terkesan tengok video Cassandra Bankson yang mengalami masalah jerawat serius lebih 15 tahun, admin faham sangat-sangat sebab kita SENASIB! 😭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bagi yang tak pernah dengar tentang Cassandra Bankson dan mempunyai masalah jerawat atau ada kenalan yang senasib, lepas ni dah boleh cari videos Cassandra Bankson  dekat YouTube. Produk sahaja tak mampu mengatasi masalah jerawat, nak tau cara mengatasi faktor produk, toxins, diet, stress, hormones - info penuh A-Z di channel beliau ▶️ 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YouTube: Cassandra Bankson
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ www.cleardermaroller.com
Instagram: @clear.dermaroller
Facebook: Clear Dermaroller
Order: www.lazada.com.my/shop/hepburnstore/
Whatsapp: www.wasap.my/601111499011 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#igshopmalaysia #malaysia #like4like #follow4follow #love #time #instamalaysia #instalove #cleardermaroller #serumparut #parutjerawat #acnescars #scarserum #microneedling #wangsamaju #happy #tbt #syedsaddiq #khairulyoi #wakdoyok #twitter
200 6 4 April, 2019
@teamonskincare Profile picture

@teamonskincare

Tomato bersifat untuk memulihkan kulit sunburn dan mengawal kulit berminyak dengan cara campuran tomato dan yogurt asli
-

Buah tomato kaya dengan vitamin A & C dan ia mampu melembabkan kulit muka dengan semulajadi . .
Tomato dapat menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyak pada wajah, hasilnya jerawat mengecut dan kulit menjadi licin.
.
BAHAN
1 biji tomato
2 Madu
Compress Mask
-

CARA PENYEDIAAN
Ambil sebiji buah tomato dan blender hingga menjadi hancur dan campurkan dengan 2 sudu asli dan gaul sehingga menjadi pekat
.
Masukan compress mask, kemudian pakai pada wajah.
.
Biarkan wajah korang selama 15 hingga 20 minit .
Bilaskan muka dengan air suam sehingga bersih dan amalkan petua ni dengan 2 kali seminggu. Selamat mencuba!
-
Nak cuba 1 set rs teamon? Klik link di bio ✅

Tomato bersifat untuk memulihkan kulit sunburn dan mengawal kulit berminyak dengan cara campuran tomato dan yogurt asli
-

Buah tomato kaya dengan vitamin A & C dan ia mampu melembabkan kulit muka dengan semulajadi . .
Tomato dapat menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyak pada wajah, hasilnya jerawat mengecut dan kulit menjadi licin.
.
BAHAN
1 biji tomato
2 Madu
Compress Mask
-

CARA PENYEDIAAN
Ambil sebiji buah tomato dan blender hingga menjadi hancur dan campurkan dengan 2 sudu asli dan gaul sehingga menjadi pekat
.
Masukan compress mask, kemudian pakai pada wajah.
.
Biarkan wajah korang selama 15 hingga 20 minit .
Bilaskan muka dengan air suam sehingga bersih dan amalkan petua ni dengan 2 kali seminggu. Selamat mencuba!
-
Nak cuba 1 set rs teamon? Klik link di bio ✅
290 3 19 April, 2019
@skinfix.serum Profile picture

@skinfix.serum

JAUHHH BEZAAA KULIT SEBELUM AYOOO SEDIHH❗
_________
.
KULIT BERANSUR PULIH HANYA DGN SKIN'FIX SERUM JE❗
___________
.
PADAN MUKA❗DH KENA KAMBUS DGN SERUM, KLAU TAK BERLOPAK LOPAK SANG JERAWAT & LUBANG BUAT SEMAK MUKA😂😂😂😂
____________
.
Legaaa nya hati kulit dh kembali pulih..klau tk.nk kluar umah pun sis malu..😉
.duit berhabis kt produk & ,dr pakar beribu❗ hampehhh.. 😩
.Atlast SKIN'FIX JUGA PENYELAMAT, I LOVE U LAH SKIN'FIX😘😘😘💋
___________
.
#serumjeragat
#serumkulit #serum #serumparut #serumbotox #skincaretips #skincarequotes #skincareroutine #kulit #kulitglowing #kulitsihat #sayanakcantik #sayajual #shopee #testimoniserum #testimoni #noradanish #aidajebat #sitinurhaliza #moodrepublik #majalahwanita #makeupartist #makeupaddict #nakedface #nakedskin #testimoniserum #skinfixserum

JAUHHH BEZAAA KULIT SEBELUM AYOOO SEDIHH❗
_________
.
KULIT BERANSUR PULIH HANYA DGN SKIN'FIX SERUM JE❗
___________
.
PADAN MUKA❗DH KENA KAMBUS DGN SERUM, KLAU TAK BERLOPAK LOPAK SANG JERAWAT & LUBANG BUAT SEMAK  MUKA😂😂😂😂
____________
.
Legaaa nya hati kulit dh kembali pulih..klau tk.nk kluar umah pun sis malu..😉
.duit berhabis kt produk & ,dr pakar beribu❗ hampehhh.. 😩
.Atlast SKIN'FIX JUGA PENYELAMAT, I LOVE U LAH SKIN'FIX😘😘😘💋
___________
.
#serumjeragat
#serumkulit #serum #serumparut #serumbotox #skincaretips #skincarequotes #skincareroutine #kulit #kulitglowing #kulitsihat #sayanakcantik #sayajual #shopee#testimoniserum #testimoni #noradanish#aidajebat #sitinurhaliza #moodrepublik #majalahwanita#makeupartist #makeupaddict #nakedface#nakedskin#testimoniserum #skinfixserum
631 4 16 December, 2018
@kayy_bsl Profile picture

@kayy_bsl

MASALAH AURA WAJAH PUNCA RAKAN SEMAKIN JAUH

Calit 2x sehari menaikan seri dan aura wajah. Dah ramai yang cuba. Testimoni semakin bertambah. 🌈Menaikan seri wajah
🌈Menambah aura wajah
🌈Menyelesaikan masalah kulit
🌈Rezeki semakin bertambah
🌈Urusan dipermudahkan

Mengandungi bahan bahan yang diformulasikan untuk menyahkan cas negetif. Menstabilkan aura2 positif si pemakai.

Diri kembali tenang dan ceria.
Sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit wajah, aura wajah tidak menarik, sukar dapat rakan/jodoh.

Anda berminat boleh dapatkan 👇
@vitaminc_allurasabah
@_ciksyeedah
@dahliaashmira
P/s stock semakin ciput tinggal 10 kotak sahaja lagi. Nak restock lama lagi akan sampai.

MASALAH AURA WAJAH PUNCA RAKAN SEMAKIN JAUH

Calit 2x sehari menaikan seri dan aura wajah. Dah ramai yang cuba.  Testimoni semakin bertambah. 🌈Menaikan seri wajah
🌈Menambah aura wajah
🌈Menyelesaikan masalah kulit
🌈Rezeki semakin bertambah
🌈Urusan dipermudahkan

Mengandungi bahan bahan yang diformulasikan untuk menyahkan cas negetif. Menstabilkan aura2 positif si pemakai.

Diri kembali tenang dan ceria.
Sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit wajah, aura wajah tidak menarik, sukar dapat rakan/jodoh.

Anda berminat boleh dapatkan 👇
@vitaminc_allurasabah
@_ciksyeedah 
@dahliaashmira 
P/s stock semakin ciput tinggal 10 kotak sahaja lagi. Nak restock lama lagi akan sampai.
1,694 8 9 May, 2019
@skinfix.serum Profile picture

@skinfix.serum

MASALAH YANG SERING DIHADAPI OLEH WANITA :
. .
1. #JERAGAT makin banyak
2. #JERAWAT susah nak hilang
3. #TONA kulit tidak sekata
4. #PARUT susah nak hilang
5. #KUSAM je kukit tak berseri
6. #RUPA lagi nampak berusia dr umur sebenar
7. #KEDUTAN diwajah semakin ketara .
Dengan 11 kandungan VITAMIN ( Niacinamide ) yang ada dalam Skin'fix Serum semua masalah selesai dlm masa seminggu !
___________
.
KELEBIHAN SKIN'FIX SERUM :
.
🔥 kulit yg sihat, memulihkan kulit yg rosak akibat penggunaan produk kelupasan.
🔥awet muda, kulit menjadi segar dan bermaya jauh dr usia sebenar.
🔥antioxidant yg tinggi.
🔥masalah jerawat yg kronik.
🔥menghilangkan parut, kesan jerawat yg degil.
🔥kulit yg berkedut, anti penuaan.
🔥Masalah jeragat yg degil.
🔥Pori - pori yg besar.
🔥Tona kulit tidak sekata.
🔥Masalah lebam dibawah mata.
🔥Sesuai digunakan utk lelaki dan wanita.
🔥💯% natural dan lulus kkm.
_______________
.
.WHATSAPP SEGERA UTK 50 TERAWAL AKAN DAPAT SPECIAL HARGA DISCOUNT TK MASUK AKAL ❗( FREE GIFT 50 TERAWAL ) http://skinfixserum.wasap.my/
http://skinfixserum.wasap.my/
http://skinfixserum.wasap.my/
.
.
__________________
#serumkulit #serumjerawat #serumparut #serum #skinfixserum

MASALAH YANG SERING DIHADAPI OLEH WANITA :
. .
1. #JERAGAT makin banyak
2. #JERAWAT susah nak hilang
3. #TONA kulit tidak sekata
4. #PARUT susah nak hilang
5. #KUSAM je kukit tak berseri
6. #RUPA lagi nampak berusia dr umur sebenar
7. #KEDUTAN diwajah semakin ketara .
Dengan 11 kandungan VITAMIN ( Niacinamide )  yang ada dalam Skin'fix Serum semua masalah selesai dlm masa seminggu ! 
___________
.
KELEBIHAN SKIN'FIX SERUM :
.
🔥 kulit yg sihat, memulihkan kulit yg rosak akibat penggunaan produk kelupasan.
🔥awet muda, kulit menjadi segar dan bermaya jauh dr usia sebenar.
🔥antioxidant yg tinggi.
🔥masalah jerawat yg kronik.
🔥menghilangkan parut, kesan jerawat yg degil.
🔥kulit yg berkedut, anti penuaan.
🔥Masalah jeragat yg degil.
🔥Pori - pori yg besar.
🔥Tona kulit tidak sekata.
🔥Masalah lebam dibawah mata.
🔥Sesuai digunakan utk lelaki dan wanita.
🔥💯% natural dan lulus kkm.
_______________
.
.WHATSAPP SEGERA UTK 50 TERAWAL AKAN DAPAT SPECIAL HARGA DISCOUNT TK MASUK AKAL ❗( FREE GIFT 50 TERAWAL )  http://skinfixserum.wasap.my/
http://skinfixserum.wasap.my/
http://skinfixserum.wasap.my/
.
.
__________________
#serumkulit #serumjerawat #serumparut #serum #skinfixserum
2,086 2 18 December, 2018
@profix.outlet Profile picture

@profix.outlet

BUKAN KAMI JE YANG BAGITAHU PROFIX NI OK‼️TAPI YANG DAH TRY PUN SUGGEST ✅
.
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

BUKAN KAMI JE YANG BAGITAHU PROFIX NI OK‼️TAPI YANG DAH TRY PUN SUGGEST ✅
.
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !!
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
728 25 11 June, 2019
@sasha.hq Profile picture

@sasha.hq

Kekal Cantik Berseri

.
SASHA SERUM merawat muka kak isma secara semula jadi - isma artis ——————————————————
——————————————————
🌸memberi kelambapan optimum
🌸Mencegah penuaan semulajadia
🌸Memudarkan parut jerawat & jeragat 🌸mencegah & merawat kedutan
🌸Menganjalkan kulit agar sentiasa muda
🌸Make-up tahan lebih lama
.

#sashaserum #sashacleanser
#serum #serumrambutterbaik #serumhot #serumwajah #serumjerawat #serumwajah #serumglowing #serumparut #serumjeragat #serummalaysia

.
SASHA SERUM merawat muka kak isma secara semula jadi - isma artis ——————————————————
——————————————————
🌸memberi kelambapan optimum
🌸Mencegah penuaan semulajadia
🌸Memudarkan parut jerawat & jeragat 🌸mencegah & merawat kedutan
🌸Menganjalkan kulit agar sentiasa muda
🌸Make-up tahan lebih lama
.

#sashaserum #sashacleanser 
#serum #serumrambutterbaik #serumhot #serumwajah #serumjerawat #serumwajah #serumglowing #serumparut #serumjeragat #serummalaysia
969 0 16 February, 2019