#serumsakti Instagram Photos & Videos

serumsakti - 2.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #serumsakti and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
4.1
Average comment
0
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah suka sangat hari buka fon dapat Feedback Numi Serum dari Adik manis nie 💚💚..tengok guys dia kata sedap pakai Numi serum .. jerawat mudah surut dan kulit muka semakin pulih 🤩🤩.. Ramai yg berpuas hati dengan #serumsakti nie 😘😘..
Nak dapatkan #numiserum dengan harga diskaun untuk hari ini blh wssap Naa 📲📲.. #numiserum #serumsakti #fienabeauty #teamarwaarangers #codtumpat #codwakafbharu #postageseluruh

Alhamdulillah suka sangat hari buka fon dapat Feedback Numi Serum dari Adik manis nie 💚💚..tengok guys dia kata sedap pakai Numi serum .. jerawat mudah surut dan kulit muka semakin pulih 🤩🤩.. Ramai yg berpuas hati dengan #serumsakti nie 😘😘..
Nak dapatkan #numiserum dengan harga diskaun untuk hari ini blh wssap Naa 📲📲.. #numiserum #serumsakti #fienabeauty #teamarwaarangers #codtumpat #codwakafbharu #postageseluruh
0 0 6 minutes ago

Ehh instafemes pun guna Fienabeauty 😍

Siapa yang tak kenal kan dengan instafemes kita ni ? Okay tengok la skin dia sekarang penangan #setkiller fienabeauty habis semua berubah 😍
Yang paling best bila suami puji2 , ofcoz la kita si isteri pun happy gitchuu 🤪
Korang taknak ke en somi puji sama kulit dah makin cantik 💋 Kalau nak haruslah guna #setkiller ni 🥰

#serumsakti #numiserum #fienabeautyline #sunburnhilang #kulitglowingflawless #makinputih #numigiftfienabeauty @ Kuantan

Ehh instafemes pun guna Fienabeauty 😍

Siapa yang tak kenal kan dengan instafemes kita ni ? Okay tengok la skin dia sekarang penangan #setkiller fienabeauty habis semua berubah 😍 
Yang paling best bila suami puji2 , ofcoz la kita si isteri pun happy gitchuu 🤪 
Korang taknak ke en somi puji sama kulit dah makin cantik 💋 Kalau nak haruslah guna #setkiller ni 🥰

#serumsakti #numiserum #fienabeautyline #sunburnhilang #kulitglowingflawless #makinputih #numigiftfienabeauty  @ Kuantan
0 0 43 minutes ago

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭 
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty
3 0 9 hours ago

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 😘

Haii si cantek yang manis.. 🤩

Nak tahu tak ? Dgr cerita founder #FienaBeauty berbesar hati nak bagi *3 FREE GIFT* istimewa yang bernilai ratusan ringgit khas untuk uolz. Free gift ni tersangatlah terhad! 📢 📢 📢
Tunggu apa lagi?? Balas *NAK* utk dapatkan *3 FREE GIFT* sekarang 🤗

#numigiftfienabeauty #numiserum
#numiserumfienabeauty #numiserumkillerskin #testimoninumiserum #gelombangfienabeauty #teamladyyfinaa #serumsakti #serumsaktifienabeauty #perfectskinsupplement #satissoap #sabunjerawat #hyaluronicacidserum #sabunaloevera #nakputih

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 😘

Haii si cantek yang manis.. 🤩

Nak tahu tak ? Dgr cerita founder #FienaBeauty berbesar hati nak bagi *3 FREE GIFT* istimewa yang bernilai ratusan ringgit khas untuk uolz. Free gift ni tersangatlah terhad! 📢 📢 📢
Tunggu apa lagi?? Balas *NAK* utk dapatkan *3 FREE GIFT* sekarang 🤗

#numigiftfienabeauty #numiserum
#numiserumfienabeauty #numiserumkillerskin #testimoninumiserum #gelombangfienabeauty #teamladyyfinaa #serumsakti #serumsaktifienabeauty #perfectskinsupplement #satissoap #sabunjerawat #hyaluronicacidserum #sabunaloevera #nakputih
0 0 10 hours ago

Taburan gold flakes dalam #serumsakti buat wajah ialls bertambah shining & glow gittuh .

Apakah itu?
Pasti tak lupa si #numiserum 💚 .

Agak-agak muka ni boleh buat cermin tak? 🤣 .

#numiserumkillerskin
#testimoninumi
#numiserumfienabeauty
#fienabeauty #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty

Taburan gold flakes dalam #serumsakti buat wajah ialls bertambah shining & glow gittuh .

Apakah itu? 
Pasti tak lupa si #numiserum 💚 .

Agak-agak muka ni boleh buat cermin tak? 🤣 .

#numiserumkillerskin
#testimoninumi
#numiserumfienabeauty
#fienabeauty #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty
1 0 18 hours ago

Jap mommy fiena nak baca jampi siket “Wahai #serumsakti tolonglah serikan wajah wanita-wanita di luar sana dan cantikkan hati mereka sekali” 😉

#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty

Jap mommy fiena nak baca jampi siket “Wahai #serumsakti tolonglah serikan wajah wanita-wanita di luar sana dan cantikkan hati mereka sekali” 😉

#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty
3 0 21 hours ago

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 😘

Haii si cantek yang manis.. 🤩

Nak tahu tak ? Dgr cerita founder #FienaBeauty berbesar hati nak bagi *3 FREE GIFT* istimewa yang bernilai ratusan ringgit khas untuk uolz. Free gift ni tersangatlah terhad! 📢 📢 📢
Tunggu apa lagi?? Balas *NAK* utk dapatkan *3 FREE GIFT* sekarang 🤗

#numigiftfienabeauty #numiserum
#numiserumfienabeauty #numiserumkillerskin #testimoninumiserum #gelombangfienabeauty #teamladyyfinaa #serumsakti #serumsaktifienabeauty #perfectskinsupplement #satissoap #sabunjerawat #hyaluronicacidserum #sabunaloevera #nakputih

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 😘

Haii si cantek yang manis.. 🤩

Nak tahu tak ? Dgr cerita founder #FienaBeauty berbesar hati nak bagi *3 FREE GIFT* istimewa yang bernilai ratusan ringgit khas untuk uolz. Free gift ni tersangatlah terhad! 📢 📢 📢
Tunggu apa lagi?? Balas *NAK* utk dapatkan *3 FREE GIFT* sekarang 🤗

#numigiftfienabeauty #numiserum
#numiserumfienabeauty #numiserumkillerskin #testimoninumiserum #gelombangfienabeauty #teamladyyfinaa #serumsakti #serumsaktifienabeauty #perfectskinsupplement #satissoap #sabunjerawat #hyaluronicacidserum #sabunaloevera #nakputih
0 0 22 hours ago

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 😘

Haii si cantek yang manis.. 🤩

Nak tahu tak ? Dgr cerita founder #FienaBeauty berbesar hati nak bagi *3 FREE GIFT* istimewa yang bernilai ratusan ringgit khas untuk uolz. Free gift ni tersangatlah terhad! 📢 📢 📢
Tunggu apa lagi?? Balas *NAK* utk dapatkan *3 FREE GIFT* sekarang 🤗

#numigiftfienabeauty #numiserum
#numiserumfienabeauty #numiserumkillerskin #testimoninumiserum #gelombangfienabeauty #teamladyyfinaa #serumsakti #serumsaktifienabeauty #perfectskinsupplement #satissoap #sabunjerawat #hyaluronicacidserum #sabunaloevera #nakputih

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 😘

Haii si cantek yang manis.. 🤩

Nak tahu tak ? Dgr cerita founder #FienaBeauty berbesar hati nak bagi *3 FREE GIFT* istimewa yang bernilai ratusan ringgit khas untuk uolz. Free gift ni tersangatlah terhad! 📢 📢 📢
Tunggu apa lagi?? Balas *NAK* utk dapatkan *3 FREE GIFT* sekarang 🤗

#numigiftfienabeauty #numiserum
#numiserumfienabeauty #numiserumkillerskin #testimoninumiserum #gelombangfienabeauty #teamladyyfinaa #serumsakti #serumsaktifienabeauty #perfectskinsupplement #satissoap #sabunjerawat #hyaluronicacidserum #sabunaloevera #nakputih
0 0 11 November, 2019

Siapa kata muka sensitif tak boleh sembuh ? Ni haa bukti👆Dulu muka dia banyak parut , jerawat batu dan kulit muka rasa berpasir . Tapi selepas sebulan pakai #numiserum parut makin pudar dan jerawat makin kecut dah tak berani nak muncul . 😍

#testimoninumiserum #numiserum #numiserumkillerskin #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserumbachok #serumsakti #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty

Siapa kata muka sensitif tak boleh sembuh ? Ni haa bukti👆Dulu muka dia banyak parut , jerawat batu dan kulit muka rasa berpasir . Tapi selepas sebulan pakai #numiserum parut makin pudar dan jerawat makin kecut dah tak berani nak muncul . 😍

#testimoninumiserum #numiserum #numiserumkillerskin #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserumbachok #serumsakti #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty
1 0 11 November, 2019

Siapa kata muka sensitif tak boleh sembuh ? Ni haa bukti👆Dulu muka dia banyak parut , jerawat batu dan kulit muka rasa berpasir . Tapi selepas sebulan pakai #numiserum parut makin pudar dan jerawat makin kecut dah tak berani nak muncul . 😍

#testimoninumiserum #numiserum #numiserumkillerskin #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserumbachok #serumsakti #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty

Siapa kata muka sensitif tak boleh sembuh ? Ni haa bukti👆Dulu muka dia banyak parut , jerawat batu dan kulit muka rasa berpasir . Tapi selepas sebulan pakai #numiserum parut makin pudar dan jerawat makin kecut dah tak berani nak muncul . 😍

#testimoninumiserum #numiserum #numiserumkillerskin #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserumbachok #serumsakti #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty
4 0 11 November, 2019

Siapa kata muka sensitif tak boleh sembuh ? Ni haa bukti👆Dulu muka dia banyak parut , jerawat batu dan kulit muka rasa berpasir . Tapi selepas sebulan pakai #numiserum parut makin pudar dan jerawat makin kecut dah tak berani nak muncul . 😍

#testimoninumiserum #numiserum #numiserumkillerskin #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserumbachok #serumsakti #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty

Siapa kata muka sensitif tak boleh sembuh ? Ni haa bukti👆Dulu muka dia banyak parut , jerawat batu dan kulit muka rasa berpasir . Tapi selepas sebulan pakai #numiserum parut makin pudar dan jerawat makin kecut dah tak berani nak muncul . 😍

#testimoninumiserum #numiserum #numiserumkillerskin #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserumbachok #serumsakti #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty
5 0 11 November, 2019

Get ready okay guys 11.11 ESOK !! 😱

Uolls akan dapat 3 free gift special , jimat RM20 & dapat free postage lagi tau 🔥 Jangan lepaskan peluang korang untuk jadi cantik & dapat jimat untuk cantik 💋

#serumsakti #fienabeautykuantan #numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamfienabeauty

Get ready okay guys 11.11 ESOK !! 😱

Uolls akan dapat 3 free gift special , jimat RM20 & dapat free postage lagi tau 🔥 Jangan lepaskan peluang korang untuk jadi cantik & dapat jimat untuk cantik 💋

#serumsakti #fienabeautykuantan #numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamfienabeauty
5 0 10 November, 2019

===
🎀 FREE GIFT 3- PENGILAP KUKU KACA (Bernilai RM21)
=== Adalah satu PRODUK yang BERKESAN dalam MENENTUKAN BENTUK kuku dan MENGILATKAN permukaan KUKU menggunakan KAEDAH GOSOKAN sahaja. Diperbuat daripada 100% TEMPERED GLOSS GLASS (KACA) yang berkualiti tinggi dan tahan lasak.

1) 100% Dari Kaca
2) Tiada Bahan Kimia
3) Mesra Wudhu’/Solat
4) Hanya Gegosok Jerrr
5) Tahan Kilat 3-4 Minggu
6) Alat Kecil & Mudah Dibawa
7) Lelaki Perempuan Boleh Guna
8) Disertakan Bersama Bekas Khas
9) Lalukan Air Jer Bagi Pembersihan Alat
10) Alat Mampu Bertahan Sehingga 2 Tahun

Best kan😊

#numiserum #serumsakti #fienabeauty #numigiftfienabeauty

===
🎀 FREE GIFT 3- PENGILAP KUKU KACA (Bernilai RM21)
=== Adalah satu PRODUK yang BERKESAN dalam MENENTUKAN BENTUK kuku dan MENGILATKAN permukaan KUKU menggunakan KAEDAH GOSOKAN sahaja.  Diperbuat daripada 100% TEMPERED GLOSS GLASS (KACA) yang berkualiti tinggi dan tahan lasak.

1) 100% Dari Kaca
2) Tiada Bahan Kimia
3) Mesra Wudhu’/Solat
4) Hanya Gegosok Jerrr
5) Tahan Kilat 3-4 Minggu
6) Alat Kecil & Mudah Dibawa
7) Lelaki Perempuan Boleh Guna
8) Disertakan Bersama Bekas Khas
9) Lalukan Air Jer Bagi Pembersihan Alat
10) Alat Mampu Bertahan Sehingga 2 Tahun

Best kan😊

#numiserum #serumsakti #fienabeauty #numigiftfienabeauty
3 0 10 November, 2019

===
🎀 FREE GIFT 2 - Travel Makeup Bag (Bernilai RM25)
=== Korang suka travel? Atau sejenis yg wajib bawa makeup hari2. Haa korang buat apa letak dlm satu bag je, dok sumbat sampai berterabur kan, jadiikan bag comel ni sabagai superhero nk selamat kan barang makeup korang daripada rosak dan bersepahhh merata hihi

Manfaat 1 - Mudah nak bawak ke mana saja sbb bag ni boleh masuk dalam handbag atau luggage tau.

Manfaat 2 - Sangat sesuai untuk orang yang selalu travel. Bukan setakat letak makeup ya, blh juga letak pencuci muka, skincare, berus & ubat gigi.

Manfaat 3 - kalis air & mudah dibasuh. Jadi jangan risau kalau barang tumpah tu.kesat kesat je dah hilang👍

#numiserum #numigiftfienabeauty #gelombangfienabeauty #serumsakti

===
🎀 FREE GIFT 2 - Travel Makeup Bag (Bernilai RM25)
=== Korang suka travel? Atau sejenis yg wajib bawa makeup hari2. Haa korang buat apa letak dlm satu bag je, dok sumbat sampai berterabur kan, jadiikan bag comel ni sabagai superhero nk selamat kan barang makeup korang daripada rosak dan bersepahhh merata hihi

Manfaat 1 - Mudah nak bawak ke mana saja sbb bag ni boleh masuk dalam handbag atau luggage tau.

Manfaat 2 - Sangat sesuai untuk orang yang selalu travel. Bukan setakat letak makeup ya,  blh juga letak pencuci muka, skincare, berus & ubat gigi.

Manfaat 3 - kalis air & mudah dibasuh. Jadi jangan risau kalau barang tumpah tu.kesat kesat je dah hilang👍

#numiserum #numigiftfienabeauty #gelombangfienabeauty #serumsakti
1 0 10 November, 2019

Cepat2 gais .. Mesti menyesal sangat2 kalau tak grab sekarang tau 😣 .
Stock freegift terhad sangat . Mana nak dapat SALE yang macam ni 😍 dah la dapat diskaun , free postage lagi 😮 yang paling menyesal kalau tak grab sekarang dapat 3 freegift plak tu 🤩
.
Jom ws sis sekarang untuk dapatkan sale PROMO 11.11 ni sekarang
wasap.my/60133478804/promo11.11

#numigiftfienabeauty
#teamdylaberichlady
#teamfienabeauty
#serumsakti

Cepat2 gais .. Mesti menyesal sangat2 kalau tak grab sekarang tau 😣 .
Stock freegift terhad sangat . Mana nak dapat SALE yang macam ni 😍 dah la dapat diskaun , free postage lagi 😮 yang paling menyesal kalau tak grab sekarang dapat 3 freegift plak tu 🤩
.
Jom ws sis sekarang untuk dapatkan  sale PROMO 11.11 ni sekarang 
wasap.my/60133478804/promo11.11

#numigiftfienabeauty 
#teamdylaberichlady 
#teamfienabeauty 
#serumsakti
1 0 10 November, 2019

Tak perlu tunggu jadi MUA Bella atau Nuex Rosli, hakakk pun boleh nampak menyerlah bila apply #numiserum sebelum makeup 😚 .

Eh vetull ke ni?
Meh hakakk nak story siked .

Bila serum dijadikan base makeup, serum boleh menyerap minyak berlebihan pada muka kita. Kan biasanya kalau kita pakai fd muka jadi berminyak so serum lah yang akan menyerap minyak dan makeup kita nanti akan lebih matte dan tahan lamaa .

Boleh faham tak ni gaiss? 😚 .

#teamfienabeauty #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #satissoap #teamfienabeauty #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #teamfienabeauty #fienabeautyline #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #serumsakti #numiserum #teamarwaarangers

Tak perlu tunggu jadi MUA Bella atau Nuex Rosli, hakakk pun boleh nampak menyerlah bila apply #numiserum sebelum makeup 😚 .

Eh vetull ke ni? 
Meh hakakk nak story siked .

Bila serum dijadikan base makeup, serum boleh menyerap minyak berlebihan pada muka kita. Kan biasanya kalau kita pakai fd muka jadi berminyak so serum lah yang akan menyerap minyak dan makeup kita nanti akan lebih matte dan tahan lamaa .

Boleh faham tak ni gaiss? 😚 .

#teamfienabeauty #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #satissoap #teamfienabeauty #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #teamfienabeauty #fienabeautyline #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #serumsakti #numiserum #teamarwaarangers
5 0 10 November, 2019

Get ready okay guys 11.11 ESOK !! 😱

Uolls akan dapat 3 free gift special , jimat RM20 & dapat free postage lagi tau 🔥 Jangan lepaskan peluang korang untuk jadi cantik & dapat jimat untuk cantik 💋

#serumsakti #fienabeautykuantan #numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamfienabeauty

Get ready okay guys 11.11 ESOK !! 😱

Uolls akan dapat 3 free gift special , jimat RM20 & dapat free postage lagi tau 🔥 Jangan lepaskan peluang korang untuk jadi cantik & dapat jimat untuk cantik 💋

#serumsakti #fienabeautykuantan #numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamfienabeauty
11 0 10 November, 2019

Alhamdulilah dah pickup stok untuk sale 11.11 esok . Masa sale nie laa peluang anda semua untuk grab #numiserum 🤗

Tapi ada syaratnya untuk 3 item freegift tu tau 🤔 , yang grab 2 box numi serum sahaja akan dapat freegift yang bernilai rm1xx.xx
#giftfienabeautynumi
#numiserum
#serumsakti
#feedbackserum
#numiserumkelantan

Komen di bawah 👇 'NAK' terhad 500 orang sahaja untuk dapat freegift tersebut . Boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar dengan adanya 🆔

Alhamdulilah dah pickup stok untuk sale 11.11 esok . Masa sale nie laa peluang anda semua untuk grab #numiserum 🤗

Tapi ada syaratnya untuk 3 item freegift tu tau 🤔 , yang grab 2 box numi serum sahaja akan dapat freegift yang bernilai rm1xx.xx 
#giftfienabeautynumi
#numiserum
#serumsakti
#feedbackserum
#numiserumkelantan

Komen di bawah 👇 'NAK' terhad 500 orang sahaja untuk dapat freegift tersebut . Boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar dengan adanya 🆔
9 0 10 November, 2019

Nak cantik macam founder kiter ni ? Nak putih satu badan ? Jom dapatkan #perfectskinsupplement sekarang💚

Kemam2 jer dah putih tau uolls . Rasa yg sedap masam2 manis gitchuuu . Sekali makan pasti nak lagi dan lagi . Macam2 khasiat ada dalam #perfectskinsupplement ni .

Bukan tu jer taww . #numiserum pun boleh merawat kulit muka uolls yg ada masalah . Dalam masa 3 hari dh boleh nampak kesan . Tak caya cuba uolls try dulu . Confirm nk repeat lagi😘

#perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #numiserum #serumsakti #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumkelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak cantik macam founder kiter ni ? Nak putih satu badan ? Jom dapatkan #perfectskinsupplement sekarang💚

Kemam2 jer dah putih tau uolls . Rasa yg sedap masam2 manis gitchuuu . Sekali makan pasti nak lagi dan lagi . Macam2 khasiat ada dalam #perfectskinsupplement ni .

Bukan tu jer taww . #numiserum pun boleh merawat kulit muka uolls yg ada masalah . Dalam masa 3 hari dh boleh nampak kesan . Tak caya cuba uolls try dulu . Confirm nk repeat lagi😘

#perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #numiserum #serumsakti #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumkelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
1 0 10 November, 2019

Nak cantik macam founder kiter ni ? Nak putih satu badan ? Jom dapatkan #perfectskinsupplement sekarang💚

Kemam2 jer dah putih tau uolls . Rasa yg sedap masam2 manis gitchuuu . Sekali makan pasti nak lagi dan lagi . Macam2 khasiat ada dalam #perfectskinsupplement ni .

Bukan tu jer taww . #numiserum pun boleh merawat kulit muka uolls yg ada masalah . Dalam masa 3 hari dh boleh nampak kesan . Tak caya cuba uolls try dulu . Confirm nk repeat lagi😘

#perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #numiserum #serumsakti #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumkelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak cantik macam founder kiter ni ? Nak putih satu badan ? Jom dapatkan #perfectskinsupplement sekarang💚

Kemam2 jer dah putih tau uolls . Rasa yg sedap masam2 manis gitchuuu . Sekali makan pasti nak lagi dan lagi . Macam2 khasiat ada dalam #perfectskinsupplement ni .

Bukan tu jer taww . #numiserum pun boleh merawat kulit muka uolls yg ada masalah . Dalam masa 3 hari dh boleh nampak kesan . Tak caya cuba uolls try dulu . Confirm nk repeat lagi😘

#perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #numiserum #serumsakti #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumkelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
3 0 10 November, 2019

Nak cantik macam founder kiter ni ? Nak putih satu badan ? Jom dapatkan #perfectskinsupplement sekarang💚

Kemam2 jer dah putih tau uolls . Rasa yg sedap masam2 manis gitchuuu . Sekali makan pasti nak lagi dan lagi . Macam2 khasiat ada dalam #perfectskinsupplement ni .

Bukan tu jer taww . #numiserum pun boleh merawat kulit muka uolls yg ada masalah . Dalam masa 3 hari dh boleh nampak kesan . Tak caya cuba uolls try dulu . Confirm nk repeat lagi😘

#perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #numiserum #serumsakti #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumkelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak cantik macam founder kiter ni ? Nak putih satu badan ? Jom dapatkan #perfectskinsupplement sekarang💚

Kemam2 jer dah putih tau uolls . Rasa yg sedap masam2 manis gitchuuu . Sekali makan pasti nak lagi dan lagi . Macam2 khasiat ada dalam #perfectskinsupplement ni .

Bukan tu jer taww . #numiserum pun boleh merawat kulit muka uolls yg ada masalah . Dalam masa 3 hari dh boleh nampak kesan . Tak caya cuba uolls try dulu . Confirm nk repeat lagi😘

#perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #numiserum #serumsakti #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumkelantan #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
2 0 10 November, 2019

alhamdulillah perut pun dah kenyang .. jom bukak kedai 🤗 .

bismillah , harini nak bg tauu stock satis soap dekat tangan hampir² licin .. 🥴 satis soap salah satu product yg paling² laku keras .. smpai dekat hq pon dah SOLD OUT tau !! .

ape yg best nya pakai sabun ni ? dia MERAWAT kulit ampaa yg ade masaalah -
•Menghilangkan parut jerawat badan & muka .
•Mengecutkan jerawat dengan cepat .
•Menghilangkan black/white head .
•Membantu menghilangkan sel kulit mati .
•Mencerah & Melembabkan kulit .
•Menghilangkan bau badan / ketiak / miss V .
•Menghilangkan selulit pada badan .

sape² yg nak dptkan boleh ws skrg sbb stock sgt² terhad !

#teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #satissoap #teamfienabeauty #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #teamfienabeauty #fienabeautyline #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #serumsakti #numiserum #teamarwaarangers

alhamdulillah perut pun dah kenyang .. jom bukak kedai 🤗 .

bismillah , harini nak bg tauu stock satis soap dekat tangan hampir² licin .. 🥴 satis soap salah satu product yg paling² laku keras .. smpai dekat hq pon dah SOLD OUT tau !! .

ape yg best nya pakai sabun ni ? dia MERAWAT kulit ampaa yg ade masaalah -
•Menghilangkan parut jerawat badan & muka .
•Mengecutkan jerawat dengan cepat .
•Menghilangkan black/white head .
•Membantu menghilangkan sel kulit mati .
•Mencerah & Melembabkan kulit .
•Menghilangkan bau badan / ketiak / miss V .
•Menghilangkan selulit pada badan .

sape² yg nak dptkan boleh ws skrg sbb stock sgt² terhad !

#teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #satissoap #teamfienabeauty #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #teamfienabeauty #fienabeautyline #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #serumsakti #numiserum #teamarwaarangers
8 0 10 November, 2019

Selamat berhujung minggu gais.. agak-agak keluar harini rajen ke tak nak pakai makeup? 🤔
.
Kalau malas ke letih dah nak tempek foundation takpe, korang dap dap je #numiserum ni gais..
.
Tahan lama lepastu tak susah nak calit situ sini. Tetap gojess juga.. 🤭

#numiserumfienabeauty
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty #CodTumpat #Codwakafbharu

Selamat berhujung minggu gais.. agak-agak keluar harini rajen ke tak nak pakai makeup? 🤔
.
Kalau malas ke letih dah nak tempek foundation takpe, korang dap dap je #numiserum ni gais..
.
Tahan lama lepastu tak susah nak calit situ sini. Tetap gojess juga.. 🤭

#numiserumfienabeauty
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty #CodTumpat #Codwakafbharu
3 0 10 November, 2019

Selamat berhujung minggu gais.. agak-agak keluar harini rajen ke tak nak pakai makeup? 🤔
.
Kalau malas ke letih dah nak tempek foundation takpe, korang dap dap je #numiserum ni gais..
.
Tahan lama lepastu tak susah nak calit situ sini. Tetap gojess juga.. 🤭

#numiserumfienabeauty
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty

Selamat berhujung minggu gais.. agak-agak keluar harini rajen ke tak nak pakai makeup? 🤔
.
Kalau malas ke letih dah nak tempek foundation takpe, korang dap dap je #numiserum ni gais..
.
Tahan lama lepastu tak susah nak calit situ sini. Tetap gojess juga.. 🤭

#numiserumfienabeauty
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty
21 0 10 November, 2019

Founder kita @miechfiey dah muncung dah bila stock NUMI SERUM dah susut dekat hq 😣 Ni semua gara - gara SALE PROMO 11.11 la ni 😊 .
.
Uolss nak tahu pasal PROMO 11.11 ? 🤔 JOM komen kat bawah nanti admin dm atau nak lagi senang tekan je link ws dekat bio sis lagi cepat uolss boleh dapatkan NUMI SERUM ni tau 😍😍 .
.
Free gift berharga rm1++ menanti anda tau 😍
#numigiftfienabeauty
#serumsakti
#gelombangfienabeauty
#teamdylaberichlady
#FienaBeauty
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty

Founder kita @miechfiey  dah muncung dah bila stock NUMI SERUM dah susut dekat hq 😣 Ni semua gara - gara SALE PROMO 11.11 la ni 😊 .
. 
Uolss nak tahu pasal PROMO 11.11 ? 🤔 JOM komen kat bawah nanti admin dm atau nak lagi senang tekan je link ws dekat bio sis lagi cepat uolss boleh dapatkan NUMI SERUM ni tau 😍😍 .
.
Free gift berharga rm1++ menanti anda tau 😍 
#numigiftfienabeauty 
#serumsakti 
#gelombangfienabeauty 
#teamdylaberichlady
#FienaBeauty 
#numiserumkillerskin 
#numiserumfienabeauty
7 0 10 November, 2019

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty
#teamarawaarangers

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭 
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty
#teamarawaarangers
0 0 10 November, 2019

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty
#teamarawaarangers

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭 
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty
#teamarawaarangers
2 0 10 November, 2019

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty
#teamarawaarangers

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii..
.
Nak tahu tak apadia? .
Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭 
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty
#teamarawaarangers
2 0 10 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi Farah nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. .
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo #numiserum 💚
.
Siapa yang dah tak sabar?? .
.
#freegift
#serumsakti
#Numigiftfienabeauty
#teamjutawanfarah

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi Farah nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. .
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo #numiserum 💚
.
Siapa yang dah tak sabar?? .
.
#freegift
#serumsakti
#Numigiftfienabeauty
#teamjutawanfarah
3 0 9 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mimi nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. .
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo #numiserum 💚
.
Siapa yang dah tak sabar?? .
#freegift
#serumsakti
#Numigiftfienabeauty
#teamsquadmimi
#teamfienabeauty

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mimi nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. .
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo #numiserum 💚
.
Siapa yang dah tak sabar?? .
#freegift
#serumsakti
#Numigiftfienabeauty
#teamsquadmimi
#teamfienabeauty
11 0 9 November, 2019

Sebelum tido jangan lupa dap dap #numiserum dulu. Esok pagi bangun barulah gebus, glowing dan flawless 😍 .
.
Nantikan promo sale 11.11 ni gaiss. stay tuned 💚
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty

Sebelum tido jangan lupa dap dap #numiserum dulu. Esok pagi bangun barulah gebus, glowing dan flawless 😍 .
.
Nantikan promo sale 11.11 ni gaiss. stay tuned 💚
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty 
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty
14 0 9 November, 2019

#feedbacknumiserum 💚 Cuba uolls tengok muka dia selepas 3 hari pakai #numiserum jerawat di muka makin pudar , kulit muka pun cerah jugk weii😍Sape yg nk kulit muka cantik jom pakai #numiserum memang terboekkk👍👍 #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #serumsakti #numiserumkelantan

#feedbacknumiserum 💚 Cuba uolls tengok muka dia selepas 3 hari pakai #numiserum jerawat di muka makin pudar , kulit muka pun cerah jugk weii😍Sape yg nk kulit muka cantik jom pakai #numiserum  memang terboekkk👍👍 #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #serumsakti #numiserumkelantan
1 0 9 November, 2019

#feedbacknumiserum 💚 Cuba uolls tengok muka dia selepas 3 hari pakai #numiserum jerawat di muka makin pudar , kulit muka pun cerah jugk weii😍Sape yg nk kulit muka cantik jom pakai #numiserum memang terboekkk👍👍 #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #serumsakti #numiserumkelantan

#feedbacknumiserum 💚 Cuba uolls tengok muka dia selepas 3 hari pakai #numiserum jerawat di muka makin pudar , kulit muka pun cerah jugk weii😍Sape yg nk kulit muka cantik jom pakai #numiserum  memang terboekkk👍👍 #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #serumsakti #numiserumkelantan
3 0 9 November, 2019

#feedbacknumiserum 💚 Cuba uolls tengok muka dia selepas 3 hari pakai #numiserum jerawat di muka makin pudar , kulit muka pun cerah jugk weii😍Sape yg nk kulit muka cantik jom pakai #numiserum memang terboekkk👍👍 #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #serumsakti #numiserumkelantan

#feedbacknumiserum 💚 Cuba uolls tengok muka dia selepas 3 hari pakai #numiserum jerawat di muka makin pudar , kulit muka pun cerah jugk weii😍Sape yg nk kulit muka cantik jom pakai #numiserum  memang terboekkk👍👍 #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #serumsakti #numiserumkelantan
4 0 9 November, 2019

Top #serumsakti posts

.
PAKAI SAJA ORIGIN SERUM!
.
Cursing serum, serum gila, serum sakti, dan banyak julukan lainnya!
Kalau kamu, ingin kasih julukan apa untuk serum yang satu ini? 🤔
Ayo tulis di kolom komentar! 👇👇👇
.
.
#nacific #naturalpacific #freshherboriginserum #freshherborigin #freshherb #originserum #serum #skincare #skincaresolutions #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #koreanskincare #beauty #kbeauty #glowingskin #natural #alami #perawatankulit #perawatanwajah #kosmetik #kecantikan #natural #alami #musthave #cursingserum #serumsakti #serumgila

.
PAKAI SAJA ORIGIN SERUM!
.
Cursing serum, serum gila, serum sakti, dan banyak julukan lainnya!
Kalau kamu, ingin kasih julukan apa untuk serum yang satu ini? 🤔
Ayo tulis di kolom komentar! 👇👇👇
.
.
#nacific #naturalpacific #freshherboriginserum #freshherborigin #freshherb #originserum #serum #skincare #skincaresolutions #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #koreanskincare #beauty #kbeauty #glowingskin #natural #alami #perawatankulit #perawatanwajah #kosmetik #kecantikan #natural #alami #musthave #cursingserum #serumsakti #serumgila
3,858 250 15 July, 2019

Nahh mommy dah mudahkan cara ualls. Rahsia kulit orang korea effect glow gittew, semua ada dalam 1 botol @numiserum ni haa. Jangan bagi alasan takde masa nak jaga skin okay?😏
.
Apa lagi nak dirisik diintai. Pinanglah segera #serumsakti kegemaran ualls sebelum kehabisan stok .
.
Mommy baik hati nak bagi harga special pada 10 orang terawal sahaja. Komen “NAK” dekat bawah nanti team mommy akan pm sorang-sorang
.
.
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#numiserumfienabeauty
#fienabeauty

Nahh mommy dah mudahkan cara ualls. Rahsia kulit orang korea effect glow gittew, semua ada dalam 1 botol @numiserum ni haa. Jangan bagi alasan takde masa nak jaga skin okay?😏
.
Apa lagi nak dirisik diintai. Pinanglah segera #serumsakti kegemaran ualls sebelum kehabisan stok .
.
Mommy baik hati nak bagi harga special pada 10 orang terawal sahaja. Komen “NAK” dekat bawah nanti team mommy akan pm sorang-sorang
.
.
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#numiserumfienabeauty
#fienabeauty
1,670 92 5 August, 2019

Jap fiena nak baca jampi siket .
“Wahai #serumsakti tolonglah serikan wajah wanita-wanita di luar sana dan cantikkan hati mereka sekali” 😀
.
Siapa belum try @numiserum ? Mommy nak bagi harga special ni. Komen “NAK” dekat bawah nanti team mommy pm ya .
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum

Jap fiena nak baca jampi siket .
“Wahai #serumsakti tolonglah serikan wajah wanita-wanita di luar sana dan cantikkan hati mereka sekali” 😀
.
Siapa belum try @numiserum ? Mommy nak bagi harga special ni. Komen “NAK” dekat bawah nanti team mommy pm ya .
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum
880 52 28 July, 2019

Nahh fiena payung isi kandungan serta kebaikan @numiserum ni haaa
.
Sebabtu serum ni penting dalam basic skincare kita taw. Tanpa pemakaian serum yang konsisten jangan harap nak kulit muka lembap bashah & bersih dari miss J gittuh 😚
.
Serum bagus merawat kulit kita dari dalam. Ni rahsia basic skincare yang fiena selalu amalkan. Lepasni jangan tanya dah taw, fiena dah bocorkan rahsia ni
.
Siapa lagi belum try #serumsakti ni? Fiena baik hati nak bagi harga special untuk 12 orang yang terawal sahaja ! Komen “NAK” dekat bawah nanti team fiena akan dm sensorang
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum

Nahh fiena payung isi kandungan serta kebaikan @numiserum ni haaa
.
Sebabtu serum ni penting dalam basic skincare kita taw. Tanpa pemakaian serum yang konsisten jangan harap nak kulit muka lembap bashah & bersih dari miss J gittuh 😚
.
Serum bagus merawat kulit kita dari dalam. Ni rahsia basic skincare yang fiena selalu amalkan. Lepasni jangan tanya dah taw, fiena dah bocorkan rahsia ni
.
Siapa lagi belum try #serumsakti ni? Fiena baik hati nak bagi harga special untuk 12 orang yang terawal sahaja ! Komen “NAK” dekat bawah nanti team fiena akan dm sensorang
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum
569 61 28 August, 2019

Dulu kuar rumah tanpa makeup, sekarang dah yakin kuar tanpa makeup dgn apply numi serum jer kat skin 🤭
#numigiftfienabeauty #fienabeautykuantan #codkuantan #agentfienabeauty #agentfienaneautykuantan #numiserum #serumsakti #teamjihasquad

Dulu kuar rumah tanpa makeup, sekarang dah yakin kuar tanpa makeup dgn apply numi serum jer kat skin 🤭 
#numigiftfienabeauty #fienabeautykuantan #codkuantan #agentfienabeauty #agentfienaneautykuantan #numiserum #serumsakti #teamjihasquad
5 1 9 November, 2019

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam batu swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni fiena nak share rahsia #serumsakti macam mana nak dapat kulit sihat tanpa sebarang cenonet yang bahaya?🤣🤣
.
Siapa nak tahu? Mana tahuu ada harga istimewa nak bagi sempena raya haji. Komen “NAK” dekat bawah 👇🏻👇🏻 nanti team mommy akan pm .
.
@numiserum @numiserum
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#numiserum
#fienabeauty

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam batu swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni fiena nak share rahsia #serumsakti macam mana nak dapat kulit sihat tanpa sebarang cenonet yang bahaya?🤣🤣
.
Siapa nak tahu? Mana tahuu ada harga istimewa nak bagi sempena raya haji. Komen “NAK” dekat bawah 👇🏻👇🏻 nanti team mommy akan pm .
.
@numiserum @numiserum 
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#numiserum 
#fienabeauty
1,300 31 8 August, 2019

Sebelum tidur tu uguys jangan lupa dap2 serum sakti #numiserum dulu okey barulah wake up in the morning esok skin glowing wing gituhh ✨ . -
-
Numi serum ni boleh dijadikan make up base jugak tau , soo make up pun takde lah crack dah 😘
-
-
Pssshhh ... Jangan lupa kemam pss dan cuci muka dengan satis soap jugak okey 😚

#promo1111 #sale #numiserum #serumsakti #numiserumkillerskin #satissoap #pss #perfectskinsupplement #dap2cantik #cantik #putih #cerah #glowingskin #flawless #promo1111 #neezarangers #neezarangersquad #cantikluarandalaman #fienabeauty

Sebelum tidur tu uguys jangan lupa dap2 serum sakti #numiserum dulu okey barulah wake up in the morning esok skin glowing wing gituhh ✨ . -
-
Numi serum ni boleh dijadikan make up base jugak tau , soo make up pun takde lah crack dah 😘
-
- 
Pssshhh ... Jangan lupa kemam pss dan cuci muka dengan satis soap jugak okey 😚

#promo1111 #sale #numiserum #serumsakti #numiserumkillerskin #satissoap #pss #perfectskinsupplement #dap2cantik #cantik #putih #cerah #glowingskin #flawless #promo1111 #neezarangers #neezarangersquad #cantikluarandalaman #fienabeauty
68 0 8 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi Farah nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. .
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo #numiserum 💚
.
Siapa yang dah tak sabar?? .
.
#freegift
#serumsakti
#Numigiftfienabeauty
#teamjutawanfarah

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi Farah nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. .
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo #numiserum 💚
.
Siapa yang dah tak sabar?? .
.
#freegift
#serumsakti
#Numigiftfienabeauty
#teamjutawanfarah
3 0 9 November, 2019

SIAPA KATA LELAKI TAK PENTINGKAN PENJAGAAN KULIT MUKA??
.
.
Tengok ni #SyahmiSazli pun guna #satissoap.
Bukan nak cakap la best giler taw sabun ajaib ni lepas pakai rasa fresh giler muka..laki perempuan boleh pakai tiada masalah..
Lulus KKM uollss jangan risau 100% selamat..
.
Nak order satis soap??
DM/Wassap 📲0193773808
.
#perfectskinsupplement
#fienabeautyperak
#agentperak #numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty
#teamarwaarangers
#ainaasunscreen
#bougasbeautyserum
#meeraclemalaysia
#serum #satissoap #pss
#produkkecantikan
#unikl #uitm #boba #bobateahouse #thealley #xingfutang #ayamgorengmcdspicy #wargaperak #agentperak #perak #muaperak #malaypretty #cjwowshop #shopee #alhaalfa #ootd

SIAPA KATA LELAKI TAK PENTINGKAN PENJAGAAN KULIT MUKA??
.
.
Tengok ni #SyahmiSazli pun guna #satissoap. 
Bukan nak cakap la best giler taw sabun ajaib ni lepas pakai rasa fresh giler muka..laki perempuan boleh pakai tiada masalah..
Lulus KKM uollss jangan risau 100% selamat..
.
Nak order satis soap??
DM/Wassap 📲0193773808
.
#perfectskinsupplement
#fienabeautyperak
#agentperak #numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty
#teamarwaarangers
#ainaasunscreen 
#bougasbeautyserum 
#meeraclemalaysia 
#serum #satissoap #pss 
#produkkecantikan 
#unikl #uitm #boba #bobateahouse #thealley #xingfutang #ayamgorengmcdspicy #wargaperak #agentperak #perak #muaperak #malaypretty #cjwowshop #shopee #alhaalfa #ootd
24 0 28 October, 2019