#serumviral2019 Instagram Photos & Videos

serumviral2019 - 2.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #serumviral2019 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
5.1
Average comment
0.7
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

REPEAT ORDER 😱
-
Kan dah cakap #bougasserum ni best. Tu yang ramai repeat order 😚
-
Ada yang sampai berbotol2 pakai tau 😋
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

REPEAT ORDER 😱
-
Kan dah cakap #bougasserum ni best. Tu yang ramai repeat order 😚
-
Ada yang sampai berbotol2 pakai tau 😋
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 3 hours ago

Salah satu benda yang mesti ada dalam handbag.. Takde benda ni,adoi..🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Salah satu benda yang mesti ada dalam handbag.. Takde benda ni,adoi..🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
4 4 9 hours ago

TIPS FOR OILY SKIN🧏🏻‍♀️
-
Korang boleh ikut step dari Tengku Aslinda bagi yang ada masalah kulit berminyak. Ingat tau kulit berminyak ni tak boleh pakai apa-apa skincare sekali pun dengan kuantiti yang berlebihan.
-
Sama juga dengan cuci muka, korang jangan cuci lebih dari 3 kali sehari okay? Pilih pencuci muka yang rendah pH level, btw #BougasFacialCleanser sesuai untuk semua jenis kulit tau & pH level pun rendah 😉👉🏻
-
Kredit : @tengkuaslindarhm

#bougasbeauty bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautykotakinabalu #teamaqilah #bougasbeautykotamarudu #bougasbeautykotabelud #bougasbeautykudat #bougasbeautysabah #bougasbeautykudatsabah #bougasbeautyborneo #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik

TIPS FOR OILY SKIN🧏🏻‍♀️
-
Korang boleh ikut step dari Tengku Aslinda bagi yang ada masalah kulit berminyak. Ingat tau kulit berminyak ni tak boleh pakai apa-apa skincare sekali pun dengan kuantiti yang berlebihan.
-
Sama juga dengan cuci muka, korang jangan cuci lebih dari 3 kali sehari okay? Pilih pencuci muka yang rendah pH level, btw #BougasFacialCleanser sesuai untuk semua jenis kulit tau & pH level pun rendah 😉👉🏻
-
Kredit : @tengkuaslindarhm

#bougasbeauty bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautykotakinabalu #teamaqilah #bougasbeautykotamarudu#bougasbeautykotabelud#bougasbeautykudat#bougasbeautysabah#bougasbeautykudatsabah#bougasbeautyborneo #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik
7 0 15 hours ago

Morning guys.. Dah sarapan ke belum tu?🤔
Happy working everyone..
Mulakan pagi anda dengan senyuman k? Jangan lupa apply BOUGAS..hhehehehee..😄😄😄😄

Morning guys.. Dah sarapan ke belum tu?🤔
Happy working everyone..
Mulakan pagi anda dengan senyuman k? Jangan lupa apply BOUGAS..hhehehehee..😄😄😄😄
3 1 15 hours ago

Good Morning Bougas Lovers! Perkara wajib buat tiap pagi, cuci muka dengan #BougasFacialCleanser ! Tak banyak buih, tekstur gel yang lembut & bau pun wangi sbb ada nya minyak kelapa dara & minyak zaitun dalam Facial Cleanser ni. Korang kena kena kena try! Sekali pakai, confirm taknak tukar lain. Korang akan dapat rasa perbezaan dkt kulit walaupun dgn penggunaan satu botol tau.
-
Tak percaya? Jom cuba skrg, DM atau klik je link dkt bio untuk fast respond 😘

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautykotakinabalu #teamaqilah #bougasbeautykotamarudu #bougasbeautykotabelud #bougasbeautykudat #bougasbeautysabah #bougasbeautykudatsabah #bougasbeautyborneo #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik

Good Morning Bougas Lovers! Perkara wajib buat tiap pagi, cuci muka dengan #BougasFacialCleanser ! Tak banyak buih, tekstur gel yang lembut & bau pun wangi sbb ada nya minyak kelapa dara & minyak zaitun dalam Facial Cleanser ni. Korang kena kena kena try! Sekali pakai, confirm taknak tukar lain. Korang akan dapat rasa perbezaan dkt kulit walaupun dgn penggunaan satu botol tau.
-
Tak percaya? Jom cuba skrg, DM atau klik je link dkt bio untuk fast respond 😘

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautykotakinabalu #teamaqilah #bougasbeautykotamarudu#bougasbeautykotabelud#bougasbeautykudat#bougasbeautysabah#bougasbeautykudatsabah#bougasbeautyborneo #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik
8 0 15 hours ago

Nak kulit cantik kenalah bertindak segera 🔥🔥jangan lepas kan peluang untuk dapatkan kulit yg sihat dan cantik dengan Bougas Beauty❤️
-
Jom dapatkan produk Bougas Beauty ❤️
-
-
#bbsgrace #bougasbeauty #bougasbeautypenang #bougasbeautyutara

Nak kulit cantik kenalah bertindak segera 🔥🔥jangan lepas kan peluang untuk dapatkan kulit yg sihat dan cantik dengan Bougas Beauty❤️
-
Jom dapatkan produk Bougas Beauty ❤️
-
-
#bbsgrace #bougasbeauty #bougasbeautypenang #bougasbeautyutara
5 1 17 hours ago

THE BEST COMBO EVER ‼️ Bougas Face Scrub + Bougas Serum 🔥.
-
Salah satu bahan yang ada dalam Scrub ni, Aloevera tau 🍃 Kalau korang nak tahu kan, Aloevera ni lah yang boleh melembutkan kulit muka kita. Sebab tu lepas apply #BougasFaceScrub, kulit korang akan rasa lembut & bersih!!.
.

Lepas Scrub, apply Bougas Serum! 🌸 Terasalah kulit bertambah glowing, licinn!! Rasa segar sangat. .
.
Nak COD + FREE GIFT 🎁 area Kajang, Bangi, Putrajaya, Puncak Alam.
.
Best kan ada product yg boleh merawat kulit korang dari dalam & tak ada mercury ❌ tak ada harm chemical ❌.
.
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik .

THE BEST COMBO EVER ‼️ Bougas Face Scrub + Bougas Serum 🔥.
-
Salah satu bahan yang ada dalam Scrub ni, Aloevera tau 🍃 Kalau korang nak tahu kan, Aloevera ni lah yang boleh melembutkan kulit muka kita. Sebab tu lepas apply #BougasFaceScrub, kulit korang akan rasa lembut & bersih!!.
.

Lepas Scrub, apply Bougas Serum! 🌸 Terasalah kulit bertambah glowing, licinn!! Rasa segar sangat. .
.
Nak COD + FREE GIFT 🎁 area Kajang, Bangi, Putrajaya, Puncak Alam.
.
Best kan ada product yg boleh merawat kulit korang dari dalam & tak ada mercury ❌ tak ada harm chemical ❌.
.
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik .
2 0 13 November, 2019

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY CLEANSER
.
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif.
.
.
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
.
.
#bougasbeautyserum #bougasterengganu #bougasserumterengganu #bougasserumterengganu #bougasserum #serumviral2019 #bougasterengganu #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bougasbeauty #serumviral2019 #bbsgrace #bougasbeautyserum #terengganu #kualaterengganu #kualanerus #gongbadak #uniszastudent #umt #gongbadak #bougasbeautyserum

KELEBIHAN BOUGAS  BEAUTY CLEANSER
.
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif.
.
.
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
.
.
#bougasbeautyserum #bougasterengganu #bougasserumterengganu #bougasserumterengganu#bougasserum #serumviral2019 #bougasterengganu #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty#bougasbeautyempire #bougasbeauty #serumviral2019 #bbsgrace #bougasbeautyserum #terengganu #kualaterengganu #kualanerus #gongbadak #uniszastudent #umt#gongbadak #bougasbeautyserum
3 0 13 November, 2019

‼️4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ‼️.
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit.
☘️Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat .
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam .
🌸Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan .
.
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak #TeamBougas boleh consult korang secara FREE tau.
.
Siapa nak Mira COD Serum, Scrub, Cleanser + FREE GIFT 🎁 area Kajang, Bangi, Puncak Alam.
.
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik .

‼️4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ‼️.
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit.
☘️Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat .
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam .
🌸Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan .
.
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak #TeamBougas boleh consult korang secara FREE tau.
.
Siapa nak Mira COD Serum, Scrub, Cleanser + FREE GIFT 🎁 area Kajang, Bangi, Puncak Alam.
.
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik .
4 0 13 November, 2019

DIY STRAWBERRY MASK 🍓🍓
-
Kalau korang nak tahu buah strawberry ni mengandungi Vitamin C yang bersifat antioksidan tau. Sebenarnya banyak kelebihan buah strawberry ni untuk kulit muka kita. Especially yang kulit berjerawat & berminyak. Korang boleh amalkan tips ni 2 kali seminggu. All the best!
-
Dah buat nnti, jangan lupa tag @adaamani031 okay 💋💋 #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bbbzoners #BougasBeautyAmani_Penang

https://www.facebook.com/BougasBeautyTrustedSeller

#SerumViral2019
#BougasBeauty
#ProdukHalaldanLulusKKM
#JomCantikSihat2020
#LebihYakinLebihPositif
#KecantikanBermulaDariDalam
#HotSellerBougasBeautyPenang
#bbbzoners
#RoadToSuccess2020
#FreeShipping
#SupportProductTempatan
#ProductMuslim

DIY STRAWBERRY MASK 🍓🍓
-
Kalau korang nak tahu buah strawberry ni mengandungi Vitamin C yang bersifat antioksidan tau. Sebenarnya banyak kelebihan buah strawberry ni untuk kulit muka kita. Especially yang kulit berjerawat & berminyak. Korang boleh amalkan tips ni 2 kali seminggu. All the best!
-
Dah buat nnti, jangan lupa tag @adaamani031  okay 💋💋 #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bbbzoners #BougasBeautyAmani_Penang

https://www.facebook.com/BougasBeautyTrustedSeller

#SerumViral2019
#BougasBeauty
#ProdukHalaldanLulusKKM
#JomCantikSihat2020
#LebihYakinLebihPositif
#KecantikanBermulaDariDalam
#HotSellerBougasBeautyPenang
#bbbzoners
#RoadToSuccess2020
#FreeShipping
#SupportProductTempatan
#ProductMuslim
1 0 13 November, 2019

Kalau korang nk tahu kan, minyak kelapa dara ni mengandungi asid laurik yang anti bakteria, anti fungal dan anti viral tau. Sangat sesuai untuk korang buat double cleansing & akan membersihkan kulit korang secara mendalam. Lepas cuci muka dengan bahan ni, kulit akan jadi lebih lembap & lembut 😌✨
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautykotakinabalu #teamaqilah #bougasbeautykotamarudu #bougasbeautykotabelud #bougasbeautykudat #bougasbeautysabah #bougasbeautykudatsabah #bougasbeautyborneo #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik

Kalau korang nk tahu kan, minyak kelapa dara ni mengandungi asid laurik yang anti bakteria, anti fungal dan anti viral tau. Sangat sesuai untuk korang buat double cleansing & akan membersihkan kulit korang secara mendalam. Lepas cuci muka dengan bahan ni, kulit akan jadi lebih lembap & lembut 😌✨
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautykotakinabalu #teamaqilah #bougasbeautykotamarudu#bougasbeautykotabelud#bougasbeautykudat#bougasbeautysabah#bougasbeautykudatsabah#bougasbeautyborneo #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik
5 0 13 November, 2019

KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY 🌹
.
✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ 100% Waterbased
✅Membantu merawat kulit kusam
✅Kulit menjadi halus dan licin
✅Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Lembabkan kulit
✅ Mengecilkan pori-pori di muka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Awet Muda
✅ Hilangkan jerawat
✔️DIIKTIRAF OLEH KKM (NOT171001649K)
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik

KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY 🌹
.
✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ 100% Waterbased
✅Membantu merawat kulit kusam
✅Kulit menjadi halus dan licin
✅Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Lembabkan kulit
✅ Mengecilkan pori-pori di muka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Awet Muda
✅ Hilangkan jerawat
✔️DIIKTIRAF OLEH KKM (NOT171001649K)
.
. 
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik
5 0 13 November, 2019

TIPS ELAK KULIT KUSAM & BLACKHEAD

Setiap hari kita keluar, pergi office, dating, fira faham mostly gegirl akan pakai makeup kan utk look presentable for your daily look. Walaupun tak pakai tebal berinci inci tapi still uols pakai foundation, cream & ada juga yg pakai concealer kan?
.
So bila mcm ni korang wajib tak boleh skip 2 step penting dalam skincare routine korg. CLEANSE & SCRUB
.
CLEANSE : Wajib setiap hari 2x sehari
SCRUB : 2-3 kali seminggu
.
Jangan malas malas ok uolls nanti meraung bila tgk akk J yg besau tu tumbuh kt muka 😖
.
Siapa yg dah grab #bougascleanser guna ok! Especially before tdur tu cuci muka bersih2 utk hilangkan kotoran2 dekat muka. Lepas tu mesti rasa kulit fresh jee sbb dlm bougas cleanser ada VCO & Olive Oil which is sgt bagus utk merawat kulit ✔️
.
Then pakai #bougasfacescrub , picit & gosok perlahan di seluruh muka uols. Especially area yg banyak whitehead & blackhead tu. Skin uols perlukan scrub utk bersihkan saki baki makeup yg dah masuk dalam pori tuu even dah buat double cleansing. Texture bougas scrub halus & tak menipiskan kulit. Siapa yg dah cuba mesti jatuh cinta !
.
Yg belum cuba nak tahu lebih details ttg dua item ni boleh wassap sis okey (click link in bio) ⬆️ Atau wassap sis segera👇👇👇 www.wasap.my/60174017472/NakSetBougas/CantikSihat

#SisGunaSisJual

#SerumViral2019
#BougasBeauty
#ProdukHalaldanLulusKKM
#JomCantikSihat2020
#LebihYakinLebihPositif
#KecantikanBermulaDariDalam
#HotSellerBougasBeautyPenang
#bbbzoners
#RoadToSuccess2020
#FreeShipping
.
Nak cod pantas depan rumah boleh dapatkan segera dengan Team lajus #BBBZONERS. Cod seluruh malaysia, servis terbaik 👍

TIPS ELAK KULIT KUSAM & BLACKHEAD

Setiap hari kita keluar, pergi office, dating, fira faham mostly gegirl akan pakai makeup kan utk look presentable for your daily look. Walaupun tak pakai tebal berinci inci tapi still uols pakai foundation, cream & ada juga yg pakai concealer kan?
.
So bila mcm ni korang wajib tak boleh skip 2 step penting dalam skincare routine korg. CLEANSE & SCRUB
.
CLEANSE : Wajib setiap hari 2x sehari
SCRUB : 2-3 kali seminggu
.
Jangan malas malas ok uolls nanti meraung bila tgk akk J yg besau tu tumbuh kt muka 😖
.
Siapa yg dah grab #bougascleanser guna ok! Especially before tdur tu cuci muka bersih2 utk hilangkan kotoran2 dekat muka. Lepas tu mesti rasa kulit fresh jee sbb dlm bougas cleanser ada VCO & Olive Oil  which is sgt bagus utk merawat kulit ✔️
.
Then pakai #bougasfacescrub , picit & gosok perlahan di seluruh muka uols. Especially area yg banyak whitehead & blackhead tu. Skin uols perlukan scrub utk bersihkan saki baki makeup yg dah masuk dalam pori tuu even dah buat double cleansing. Texture bougas scrub halus & tak menipiskan kulit. Siapa yg dah cuba mesti jatuh cinta !
.
Yg belum cuba nak tahu lebih details ttg dua item ni boleh wassap sis okey (click link in bio) ⬆️ Atau wassap sis segera👇👇👇 www.wasap.my/60174017472/NakSetBougas/CantikSihat

#SisGunaSisJual

#SerumViral2019
#BougasBeauty
#ProdukHalaldanLulusKKM
#JomCantikSihat2020
#LebihYakinLebihPositif
#KecantikanBermulaDariDalam
#HotSellerBougasBeautyPenang
#bbbzoners
#RoadToSuccess2020
#FreeShipping
.
Nak cod pantas depan rumah boleh dapatkan segera dengan Team lajus #BBBZONERS. Cod seluruh malaysia, servis terbaik 👍
7 0 13 November, 2019

#serumviralbougasbeauty Di ekstrak daripada tumbuhan terpilih
.
Hyaluronic acid - ( melembapkan kulit muka & kecutkan jerawat ) - Mengecilkan liang pori
.
Sakura - ( mencerahkan kulit secara sekata) .
Aloevera - ( merawat keradangan kulit dari lapisan dalam ) .
.
Olive Oil - (membantu menganjalkan & meremajakan kulit ) - Mengawal penghasilan minyak berlebihan kulit wajah .
.
Tekstur serum waterbased - tidak melekit, ringan & cepat meresap ke dalam kulit .
.
Merawat skin barrier & masalah kulit SUNBURN @ BREAKOUT - Memudarkan parut jerawat & jeragat secara berkesan
.
Stok Zaa sangat-sangat limited🔥Nak cuba terus whatsapp Zaa⚡ 013-9751261@klik link di bio ig @bougasbeauty.jerteh

#serumviralbougasbeauty Di ekstrak daripada tumbuhan terpilih
.
Hyaluronic acid - ( melembapkan kulit muka & kecutkan jerawat ) - Mengecilkan liang pori
.
Sakura - ( mencerahkan kulit secara sekata) .
Aloevera - ( merawat keradangan kulit dari lapisan dalam ) .
.
Olive Oil - (membantu menganjalkan & meremajakan kulit ) - Mengawal penghasilan minyak berlebihan kulit wajah .
.
Tekstur serum waterbased - tidak melekit, ringan & cepat meresap ke dalam kulit .
.
Merawat skin barrier & masalah kulit SUNBURN @ BREAKOUT - Memudarkan parut jerawat & jeragat secara berkesan
.
Stok Zaa sangat-sangat limited🔥Nak cuba terus whatsapp Zaa⚡ 013-9751261@klik link di bio ig @bougasbeauty.jerteh
4 2 13 November, 2019

#bougasfacialcleanser diformulasi tanpa buih(low ph5.5) tanpa pewangi ... Diekstrak Hasil gabungan Virgin Coconut oil & Olive Oil
:
Mesti korang tertanya-tanya apa kebaikan 2 bahan (Virgin Coconut Oil & Olive Oil) kan?
:
Sangat Baik untuk merawat jerawat, melembabkan & melembutkan kulit wajah korang secara semulajadi Sebab tu lepas korang apply kulit rasa segar,bersih & sihat😘
.
Nak cuba boleh terus whatsapp Zaa 📲013-9751261
.
Stok tersangat limited🔥
.
Awak cepat awak dapat⚡‼️
.
@bougasbeauty.jerteh
#bougasbeauty

#bougasfacialcleanser diformulasi tanpa buih(low ph5.5) tanpa pewangi ... Diekstrak Hasil gabungan Virgin Coconut oil & Olive Oil
:
Mesti korang tertanya-tanya apa kebaikan 2 bahan (Virgin Coconut Oil & Olive Oil) kan?
:
Sangat Baik untuk merawat jerawat, melembabkan & melembutkan kulit wajah korang secara semulajadi Sebab tu lepas korang apply kulit rasa segar,bersih & sihat😘
.
Nak cuba boleh terus whatsapp Zaa 📲013-9751261
.
Stok tersangat limited🔥
.
Awak cepat awak dapat⚡‼️
.
@bougasbeauty.jerteh
#bougasbeauty
1 2 13 November, 2019

TIPS CARA PENJAGAAN KULIT MUKA KERING.
-
Muka anda kering ? Nampak kusam dan tak bermaya ? Nak tak saya kongsikan tip penjagaan kulit kering ? 🙋🏻‍♀️
-
1. Makan buah dan sayur - buah dan sayur mempunyai kandungan antioksidan yang mamlu melawan radikal bebas. Dengan meningkatkan penggunaan buah dan sayur, tidak hanya mendapatkan kulit wajah yang lembab dan bercahaya, malah tubuh badan juga akan terasa fit dan sihat.

2. Air Putih/Air Kosong - minum air kosong minimum 8 gelas sehari. Kerana ia dapat membantu mengeluarkan racun dalam tubuh. Pengambilan air yang cukup akan membantu tubuh terhindar dari dehidrasi yang juga dapat menyebabkan kulit wajah menjadi kering dan kusam.

3. Elakkan mandi dengan air panas - mandi menggunakan air yang terlalu panas ataupun air yang terlalu dingin akan membuatkan kulit kehilabgan kelembapannya. Elakkan amalan mandi menggunakan air panas, walaupun air panas sangat nyaman untuk tubuh tetapi tidak baik untuk kelembapan kulit tubuh.

4. Elakkan menggosok muka - menggosok muka boleh bila bila saja asal jangan sampai berlebihan. Gerakkan tangan yang terlalu kasar dalam membersihkan muka, terlebih jika menggunakan alat akan membuat kulit wajah teriritasi.

5. Menggunakan sabun muka yang sesuai - gunakan sabun yang khusus untuk kulit muka kering. Jangan menggunakan sabun mandi! Pilihan terbaik Bougas Facial Cleaser yang ade bahan melembabkan muka.

6. Memakai Serum Muka - dengan pemakaian serum muka ia dapat membuatkan kulit anda lembut. Pilihan yang terbaik adalah Bougas Beauty Serum kerana ia dapat merawat kulit muka kusam jadi berseri seperti awek muda.
-

Macam mana nak dapatkan Bougas Beauty yang tengah viral nie ?
_
Boleh tekan link di bio❤️
_
#nakglowingjombougas #bougasbeauty

TIPS CARA PENJAGAAN KULIT MUKA KERING.
-
Muka anda kering ? Nampak kusam dan tak bermaya ? Nak tak saya kongsikan tip penjagaan kulit kering ? 🙋🏻‍♀️
-
1. Makan buah dan sayur - buah dan sayur mempunyai kandungan antioksidan yang mamlu melawan radikal bebas. Dengan meningkatkan penggunaan buah dan sayur, tidak hanya mendapatkan kulit wajah yang lembab dan bercahaya, malah tubuh badan juga akan terasa fit dan sihat.

2. Air Putih/Air Kosong - minum air kosong minimum 8 gelas sehari. Kerana ia dapat membantu mengeluarkan racun dalam tubuh. Pengambilan air yang cukup akan membantu tubuh terhindar dari dehidrasi yang juga dapat menyebabkan kulit wajah menjadi kering dan kusam.

3. Elakkan mandi dengan air panas - mandi menggunakan air yang terlalu panas ataupun air yang terlalu dingin akan membuatkan kulit kehilabgan kelembapannya. Elakkan amalan mandi menggunakan air panas, walaupun air panas sangat nyaman untuk tubuh tetapi tidak baik untuk kelembapan kulit tubuh.

4. Elakkan menggosok muka - menggosok muka boleh bila bila saja asal jangan sampai berlebihan. Gerakkan tangan yang terlalu kasar dalam membersihkan muka, terlebih jika menggunakan alat akan membuat kulit wajah teriritasi.

5. Menggunakan sabun muka yang sesuai - gunakan sabun yang khusus untuk kulit muka kering. Jangan menggunakan sabun mandi! Pilihan terbaik Bougas Facial Cleaser yang ade bahan melembabkan muka.

6. Memakai Serum Muka - dengan pemakaian serum muka ia dapat membuatkan kulit anda lembut. Pilihan yang terbaik adalah Bougas Beauty Serum kerana ia dapat merawat kulit muka kusam jadi berseri seperti awek muda.
-

Macam mana nak dapatkan Bougas Beauty yang tengah viral nie ?
_
Boleh tekan link di bio❤️
_
#nakglowingjombougas #bougasbeauty
9 1 13 November, 2019

“Tak confidentnya bila kita make up bercapuk, bila make up rasa nak buang balik make up 🥺” -
-
Sape rasa macam ni? 🙋🏼‍♀️ sokayy , sebab tuu penjagaan dalaman and luaran sangat penting pada kita. Makin meningkat usia makin kurang collagen dalam badan kita. Pernah ambik tahu tak? -
-
Jangan lupa take supplement vit C & vit E untuk penjagaan dalaman, dan jangan lupa pemakaian Bougas Beauty Produk untuk gunaan luaran 🤪 #bbsgrace #bougasbeauty

“Tak confidentnya bila kita make up bercapuk, bila make up rasa nak buang balik make up 🥺” -
-
Sape rasa macam ni? 🙋🏼‍♀️ sokayy , sebab tuu penjagaan dalaman and luaran sangat penting pada kita. Makin meningkat usia makin kurang collagen dalam badan kita. Pernah ambik tahu tak? -
-
Jangan lupa take supplement vit C & vit E untuk penjagaan dalaman, dan jangan lupa pemakaian Bougas Beauty Produk untuk gunaan luaran 🤪 #bbsgrace #bougasbeauty
11 3 13 November, 2019

GOOD MORNING ✨ Bougas Serum dah VIRAL ⁉️‼️
.
Do you think this is the best serum ever? YES. You should grab it now, bila lagi nak buat transformasi diri sendiri? 😏😌
.
.
Ramai yg dah grab Bougas Serum ni & terus jatuh cinta!!! Tak percaya? Tengok feedback di @bougasfeedback.official .
.
Your beauty is our priority! 💕 Kalau perlu consultation kita boleh WhatsApp laju laju tau 😘😘🌸🌸 .
.
Siapa nak Mira COD Serum, Scrub, Cleanser + FREE GIFT 🎁 area Kajang, Bangi, Puncak Alam.
.
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik .

GOOD MORNING ✨ Bougas Serum dah VIRAL ⁉️‼️
.
Do you think this is the best serum ever? YES. You should grab it now, bila lagi nak buat transformasi diri sendiri? 😏😌
.
.
Ramai yg dah grab Bougas Serum ni & terus jatuh cinta!!! Tak percaya? Tengok feedback di @bougasfeedback.official .
.
Your beauty is our priority! 💕 Kalau perlu consultation kita boleh WhatsApp laju laju tau 😘😘🌸🌸 .
.
Siapa nak Mira COD Serum, Scrub, Cleanser + FREE GIFT 🎁 area Kajang, Bangi, Puncak Alam.
.
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik .
6 0 13 November, 2019

Kulit buat hal bila cuaca berubah 😭😭tapi fifa tak risau Sebab fifa ada Bougas Beauty products yg boleh bantu menyelesaikan masalah kulit fifa❤️
-
Fifa selalu pastikan fifa tak miss untuk apply Bougas Advanced serum supaya kulit fifa tak kering dan merawat parut parut jerawat yg lama 👍🏻
-
2 kali seminggu fifa akan scrub dengan Bougas Scrub untuk bersihkan kulit fifa. Scrub ini sgt membantu kulit fifa yg kering ni 🤗
-
-
#bougasbeauty #bougasbeautypenang #bougasbeautyutara #bbsgrace

Kulit buat hal bila cuaca berubah 😭😭tapi fifa tak risau Sebab fifa ada Bougas Beauty products yg boleh bantu menyelesaikan masalah kulit fifa❤️
-
Fifa selalu pastikan fifa tak miss untuk apply Bougas Advanced serum supaya kulit fifa tak kering dan merawat parut parut jerawat yg lama 👍🏻
-
2 kali seminggu fifa akan scrub dengan Bougas Scrub untuk bersihkan kulit fifa. Scrub ini sgt membantu kulit fifa yg kering ni 🤗
-
-
#bougasbeauty #bougasbeautypenang #bougasbeautyutara #bbsgrace
4 1 12 November, 2019

#bougasfacescrub membantu mencerah,melembut dan menyingkirkan sel sel kulit mati ..Hanya guna 2 kali seminggu je...Hasilnya skin korang akan makin bersih, licin & bebas daripada jerawat jeragat, minyak ,whitehead n blackhead yg jadi punca kulit korang kusam tau...Zaa sendiri dah cuba memang berpuas hati dengan #facescrubbougas ni..Memang Powerr gilaa⚡
.
Yang nak cuba scrub ni,whatsapp Zaa terus📲 013-9751261.
.
Stok sangat-sangat limited🔥Awak cepat awak dapat‼️

#bougasfacescrub membantu mencerah,melembut dan menyingkirkan sel sel kulit mati ..Hanya guna 2 kali seminggu je...Hasilnya skin korang akan makin bersih, licin & bebas daripada jerawat jeragat, minyak ,whitehead n blackhead yg jadi punca kulit korang kusam tau...Zaa sendiri dah cuba memang berpuas hati dengan #facescrubbougas  ni..Memang Powerr gilaa⚡
.
Yang nak cuba scrub ni,whatsapp Zaa terus📲 013-9751261.
.
Stok sangat-sangat limited🔥Awak cepat  awak dapat‼️
1 2 12 November, 2019

Virgin Coconut Oil mempunyai khasiat yg baik untuk kulit. That’s why Bougas Beauty mempunyai ingredients yg bagus ni 🌟. Lepas korang cuci muka korang dengan Bougas Cleanser, korang akan dapat rasa kulit korang lembut je ❤️
.
.
#bbsgrace #bougasbeauty #bougasbeautyutara #bougasbeautypenang

Virgin Coconut Oil mempunyai khasiat yg baik untuk kulit. That’s why Bougas Beauty mempunyai ingredients yg bagus ni 🌟. Lepas korang cuci muka korang dengan Bougas Cleanser, korang akan dapat rasa kulit korang lembut je ❤️
.
.
#bbsgrace #bougasbeauty #bougasbeautyutara #bougasbeautypenang
2 1 12 November, 2019

Alhamdulillah
Feedback daripada customer agent❤️❤️❤️
Macam tak caye je kan😲

Pakai 2 minggu da nmpk lain cikit
Ape yg lain tu👇🏻
✔️Parut jerawat pudar
✔️Bintik2 jeragat pudar
✔️Muka nampak tegang

Www.wasap.my/60107113651
#serumviral2019
#blossomserumbyqara
#hilangkulitkusam
#glowingblossomserum #serumblossom #produkmalaysia #putihcerahbyqara
#blossomserumbyqararich

Alhamdulillah
Feedback daripada customer agent❤️❤️❤️
Macam tak caye je kan😲

Pakai 2 minggu da nmpk lain cikit
Ape yg lain tu👇🏻
✔️Parut jerawat pudar
✔️Bintik2 jeragat pudar
✔️Muka nampak tegang

Www.wasap.my/60107113651 
#serumviral2019
#blossomserumbyqara
#hilangkulitkusam
#glowingblossomserum #serumblossom #produkmalaysia #putihcerahbyqara
#blossomserumbyqararich
1 0 12 November, 2019

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautykotakinabalu #teamaqilah #bougasbeautykotamarudu #bougasbeautykotabelud #bougasbeautykudat #bougasbeautysabah #bougasbeautykudatsabah #bougasbeautyborneo #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautykotakinabalu #teamaqilah #bougasbeautykotamarudu#bougasbeautykotabelud#bougasbeautykudat#bougasbeautysabah#bougasbeautykudatsabah#bougasbeautyborneo #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik
11 0 12 November, 2019

Night routine! Sebelum tidur, cuci muka dulu tau korang. Jangan lupa buat 60seconds method. Cuci muka korang selama 60 saat untuk bahan-bahan dalam #BougasFacialCleanser meresap ke dalam kulit. Barulah menjadi, kalau tak rugi lah beli tapi sudahnya tak bagi effect. Kalau tk pernah cuba, malam ni buat okay?

#60secondsmethod #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautykotakinabalu #teamaqilah #bougasbeautykotamarudu #bougasbeautykotabelud #bougasbeautykudat #bougasbeautysabah #bougasbeautykudatsabah #bougasbeautyborneo #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik

Night routine! Sebelum tidur, cuci muka dulu tau korang. Jangan lupa buat 60seconds method. Cuci muka korang selama 60 saat untuk bahan-bahan dalam #BougasFacialCleanser meresap ke dalam kulit. Barulah menjadi, kalau tak rugi lah beli tapi sudahnya tak bagi effect. Kalau tk pernah cuba, malam ni buat okay?

#60secondsmethod #bougasbeauty#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautykotakinabalu #teamaqilah #bougasbeautykotamarudu#bougasbeautykotabelud#bougasbeautykudat#bougasbeautysabah#bougasbeautykudatsabah#bougasbeautyborneo #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik
12 1 12 November, 2019

Hai you guys.. ! For those, yang still confused bila sebenarnya nak kena pakai serum ni dan berapa kali sehari? Haa..! shida akan explain sikit kat sini ea.
.
Okay.. Firstly, serum ni nak kena pakai pagi dan juga malam..So,that means 2 kali je sehari.. Lepas je cuci muka dengan cleanser, da boleh pakai serum..Eh, jangan lupa apply toner dulu tau.
.
Kenapa nak kena pilih Ainaa serum bukan serum yg lain..? Sebab Ainaa serum ni banyak kebaikan antaranya menghilangkan jerawat dan jeragat, anti-penuaan dan paling penting memberi nutrisi kepada kulit kita, barulah kulit kita akan jadi sihat, cantik dan berseri.
.
So, you guys kalau berminat nak try this serum, cepat-cepat dm/ wassup shida tau..

Hai you guys.. ! For those, yang still confused bila sebenarnya nak kena pakai serum ni dan berapa kali sehari? Haa..! shida akan explain sikit kat sini ea.
.
Okay.. Firstly, serum ni nak kena pakai pagi dan juga malam..So,that means 2 kali je sehari.. Lepas je cuci muka dengan cleanser, da boleh pakai serum..Eh, jangan lupa apply toner dulu tau.
.
Kenapa nak kena pilih Ainaa serum bukan serum yg lain..? Sebab Ainaa serum ni banyak kebaikan antaranya menghilangkan jerawat dan jeragat, anti-penuaan dan paling penting memberi nutrisi kepada kulit kita, barulah kulit kita akan jadi sihat, cantik dan berseri.
.
So, you guys kalau berminat nak try this serum, cepat-cepat dm/ wassup shida tau..
8 1 12 November, 2019

“PERHATIAN 5 ORANG TERAWAL & BERTUAH‼️”
-
Any purchases of Bougas Beauty product, you will get FREE GIFT for FREE!! 🎁💛
-
Siapa yg dapatkan SATU SET Bougas (Cleanser, Scrub & Serum), Mira nak bagi SPECIAL PRICE‼️‼️
-
Siapa nak Mira COD Serum, Scrub, Cleanser + FREE GIFT 🎁 area Kajang, Bangi, Putrajaya, Puncak Alam.
.
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik .

“PERHATIAN 5 ORANG TERAWAL & BERTUAH‼️”
-
Any purchases of Bougas Beauty product, you will get FREE GIFT for FREE!! 🎁💛
-
Siapa yg dapatkan SATU SET Bougas (Cleanser, Scrub & Serum), Mira nak bagi SPECIAL PRICE‼️‼️
-
Siapa nak Mira COD Serum, Scrub, Cleanser + FREE GIFT 🎁 area Kajang, Bangi, Putrajaya, Puncak Alam.
.
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik .
6 0 12 November, 2019

Cantik betul @adindazhara ni tau. Tak makeup cantik, kalau makeup lagi lah cantik! Tgklah, smooth ke tidak makeup MD. Btw dalam #AdvancedSerum , ada bahan Hyaluronic Acid yang akan membantu mengurangkan kedutan/garis halus. Kulit korang pun akan kekal lembap sepanjang hari
-
Jom dapatkan set bougas beauty dengan zeera... Banyak free gift nk bagi nie... Hehehe....
.
.
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #kualaterengganu #uniszastudent #umt #batuburuk #baturakit #telukketapang #bougasserumterengganu #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #batuburuk #cleanser #codkualaterengganu #bougasserum #uitmdihatiku #baturakit

Cantik betul @adindazhara ni tau. Tak makeup cantik, kalau makeup lagi lah cantik! Tgklah, smooth ke tidak makeup MD. Btw dalam #AdvancedSerum , ada bahan Hyaluronic Acid yang akan membantu mengurangkan kedutan/garis halus. Kulit korang pun akan kekal lembap sepanjang hari
-
Jom dapatkan set bougas beauty dengan zeera... Banyak free gift nk bagi nie... Hehehe....
.
.
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #kualaterengganu #uniszastudent #umt #batuburuk #baturakit #telukketapang #bougasserumterengganu #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #batuburuk #cleanser #codkualaterengganu #bougasserum#uitmdihatiku #baturakit
8 2 12 November, 2019

Selamat pagi semua 🤗 Have a nice day with your beautiful skin and be confident 😛

Selamat pagi semua 🤗 Have a nice day with your beautiful skin and be confident 😛
15 1 12 November, 2019

Hahh kak long dah beleteq dahh tuu 🤭 best sangat #bougasfacescrub niii sampai tare tu dahh 🤣👍🏻
-
Harga PROMO still jalan sampai pukul 12 malam niii tau cepat jangan lupa grab. Kang ada yang nangis tepi bucu katil tak sempat grab 😭😭
-
Siapa yang nak COD area gambang/taman tas/dungun boleh dm syu sekarang kita COD sampai depan rumah 😘

Hahh kak long dah beleteq dahh tuu 🤭 best sangat #bougasfacescrub niii sampai tare tu dahh 🤣👍🏻
-
Harga PROMO still jalan sampai pukul 12 malam niii tau cepat jangan lupa grab. Kang ada yang nangis tepi bucu katil tak sempat grab 😭😭
-
Siapa yang nak COD area gambang/taman tas/dungun boleh dm syu sekarang kita COD sampai depan rumah 😘
1 1 11 November, 2019

SUKA SANGAT DENGAN SKIN MIRA SEKARANG!! 😍 TAK KERING, MAKIN GLOWING & MAKEUP TAHAN LAMA ‼️.
.
. “PERHATIAN 10 ORANG TERAWAL & BERTUAH‼️”
-
Mira nak share SALE 11.11 Bougas Beauty, tinggal lagi 3 jam!! 😱 sehingga 11.11.19 sahaja!!
-
PACKAGE 1
ADVANCED SERUM + ANY (ONE) product of Bougas Beauty [RM5⃣ OFF] [FREE GIFT] 🎁 .
.
PACKAGE 2
ADVANCED SERUM + ANY (TWO) product of Bougas Beauty [FREE POSTAGE + RM 5⃣ OFF] [FREE GIFT] 🎁 .
.
-
Siapa nak Mira COD Serum, Scrub, Cleanser + FREE GIFT 🎁 area Kajang, Bangi, Puncak Alam.
.
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik .

SUKA SANGAT DENGAN SKIN MIRA SEKARANG!! 😍 TAK KERING, MAKIN GLOWING & MAKEUP TAHAN LAMA ‼️.
.
. “PERHATIAN 10 ORANG TERAWAL & BERTUAH‼️”
-
Mira nak share SALE 11.11 Bougas Beauty, tinggal lagi 3 jam!! 😱 sehingga 11.11.19 sahaja!!
-
PACKAGE 1 
ADVANCED SERUM + ANY (ONE) product of Bougas Beauty [RM5⃣ OFF] [FREE GIFT] 🎁 .
.
PACKAGE 2 
ADVANCED SERUM + ANY (TWO) product of Bougas Beauty [FREE POSTAGE + RM 5⃣ OFF] [FREE GIFT] 🎁 .
.
-
Siapa nak Mira COD Serum, Scrub, Cleanser + FREE GIFT 🎁 area Kajang, Bangi, Puncak Alam.
.
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
DM/ Whatsapp +60192946198 📲
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #serumviral2019 #serumviral #bougasbeautyshahalam #teamaqilah #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #bougasbeautynilai #paidreview #serumkulitkusam #elfiraloy #serumterbaik .
13 1 11 November, 2019

Top #serumviral2019 posts

MODAL SERENDAH RM395 sahaja.... .
.
Promo Merdeka bermula 29 Aug - 3 Sept 2019 untuk Serum Viral 2019!! Boleh grab harga promosi untuk anda mulakan perniagaan sendiri. Jadi usahawan produk kecantikan dengan jenama sendiri.
.
Book slot sebelum 3Sept untuk dapatkan harga promosi ini sekarang sebelum terlambat. Lepas ni tak ada dah promosi modal serendah macam ni 😊. Boleh terus KLIK LINK bawah !
http://wasap.my/60163078729/promomerdekaserum
.
#jenamasendirikosmetik #serumviral2019 #serummadu #serumbotox #kosmetikjenamasendiri #produkbertarafgmp #skincarejenamasendiri #produkhalal #bekaskosmetik

MODAL SERENDAH RM395 sahaja.... .
.
Promo Merdeka bermula 29 Aug - 3 Sept 2019 untuk Serum Viral 2019!! Boleh grab harga promosi untuk anda mulakan perniagaan sendiri. Jadi usahawan produk kecantikan dengan  jenama sendiri.
.
Book slot sebelum 3Sept untuk dapatkan harga promosi ini sekarang sebelum terlambat. Lepas ni tak ada dah promosi modal serendah macam ni 😊. Boleh terus KLIK LINK bawah ! 
http://wasap.my/60163078729/promomerdekaserum
.
#jenamasendirikosmetik #serumviral2019 #serummadu #serumbotox #kosmetikjenamasendiri #produkbertarafgmp #skincarejenamasendiri #produkhalal #bekaskosmetik
13 2 29 August, 2019

“KULIT AKU ADA DRY PATCHES LAHH STRESS AKU TAU 🥺🥺”
-

Kalau kes cemni biasa apa yang qilah akan buat? Nahh meh qilah share 🤔🤔 -
-
Qilah selalu scrub dengan menggunakan #bougasfacescrub ni, so apa yg qilah buat ialah scrub muka dengan kerap. Kita sepatutnya scrub 2/3 seminggu tp qilah biasa scrub selang 2 hari sekali 😋😋 sokay janji bukan everyday okay! 😆
-
Qilah tak perlu risau sbb this scrub Tekstur dia halus and takkan rosakkan kulit muka! Hehe dia tak sama macam scrub kat luar sana. Dia agak pedih senanya tapi qilah apply dengan #BougasAdvancedSerum and keep apply je tau. -
Alhamdulillah qilah dah dapat kulit yang qilah nak. This is perfect combination of product! Yeay 🥰 Don’t forget to grab this combination product with #bbsgrace team! 💛

“KULIT AKU ADA DRY PATCHES LAHH STRESS AKU TAU 🥺🥺”
-

Kalau kes cemni biasa apa yang qilah akan buat? Nahh meh qilah share 🤔🤔 -
-
Qilah selalu scrub dengan menggunakan #bougasfacescrub ni, so apa yg qilah buat ialah scrub muka dengan kerap. Kita sepatutnya scrub 2/3 seminggu tp qilah biasa scrub selang 2 hari sekali 😋😋 sokay janji bukan everyday okay! 😆
-
Qilah tak perlu risau sbb this scrub Tekstur dia halus and takkan rosakkan kulit muka! Hehe dia tak sama macam scrub kat luar sana. Dia agak pedih senanya tapi qilah apply dengan #BougasAdvancedSerum and keep apply je tau. -
Alhamdulillah qilah dah dapat kulit yang qilah nak. This is perfect combination of product! Yeay 🥰 Don’t forget to grab this combination product with #bbsgrace team! 💛
18 1 30 October, 2019

[LIMITED EDITION] Kalau qilah bagi FREE TRIAL CLEANSER ni ada orang nak tak? -

Kalau nak sila comment dekat bawah ni “saya nak” & post di IG STORY ANDA, hanya 3 orang terawal SAHAJA akan dapat trial cleanser ni 💛 -
-
START NOWWW‼️‼️

[LIMITED EDITION] Kalau qilah bagi FREE TRIAL CLEANSER ni ada orang nak tak? -

Kalau nak sila comment dekat bawah ni “saya nak” & post di IG STORY ANDA, hanya 3 orang terawal SAHAJA akan dapat trial cleanser ni 💛 -
-
START NOWWW‼️‼️
32 17 27 October, 2019

Kulit muka bermasalah? Jerawat jeragat, pori terkangkang luas?
.
Honey gold serum
.
1 panax ginseng
Untuk mengekalkan kelembapan kulit😍

2. 24k gold flex
.
Nak. Ketatkan pori pori terbukak akibat sinar uv pencemaran
.
3. Serbuk mutiara
Untuk pudarkan parut❤️ kesan seawal 5hari..pudar tanpa pgelupasan

4. Alfa arbutin
Untuk cerahkan kulit kusam

Hyaluric asid
.
Anti. Aging, menegangkan kulit, softkan kulit
.
. Only. Rm. 65 sahaja
.
Ws 01110703982

Kulit muka bermasalah? Jerawat jeragat, pori terkangkang luas?
.
Honey gold serum
.
1 panax ginseng
Untuk mengekalkan kelembapan kulit😍

2. 24k gold flex
.
Nak. Ketatkan pori pori terbukak akibat sinar uv pencemaran
.
3. Serbuk mutiara
Untuk pudarkan parut❤️ kesan seawal 5hari..pudar tanpa pgelupasan

4. Alfa arbutin
Untuk cerahkan kulit kusam

Hyaluric asid
.
Anti. Aging, menegangkan kulit, softkan kulit
.
. Only. Rm. 65 sahaja
.
Ws 01110703982
31 1 12 October, 2019

APA YANG SPECIAL SANGAT TENTANG BOUGAS FACIAL CLEANSER NI!? 😱🤔
-
-

Isi padu face cleanser 150ml *BOUGAS BEAUTY CLEANSER*

Bougas Beauty Cleanser-- Tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka.
-
*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* 🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif

APA YANG SPECIAL SANGAT TENTANG BOUGAS FACIAL CLEANSER NI!? 😱🤔
-
-

Isi padu face cleanser 150ml *BOUGAS BEAUTY CLEANSER*

Bougas Beauty Cleanser-- Tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka.
-
*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* 🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
27 3 18 September, 2019

bukan itu sahaja..... HQ juga akan buat contest sempena raya kit ni 🤩

dimana customer juga berpeluang utk menyertai contest dan boleh memenangi

1. BARANG KEMAS RAYAAAA (4 org)
2. BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER (actual bottle)(30 org) 🧴
3. TAJAAN BOUGAS BEAUTY SELAMA 1 TAHUN. (1 org) 🔥
4. BOUGAS BEAUTY RAYA KIT (5 org)

NAK GRAB NOW OR CRY LATER! 😭

WhatsApp 017-5573509 (aqilah)
#bougasbeautyserum #teamaqilah #bbsgrace

bukan itu sahaja..... HQ juga akan buat contest sempena raya kit ni 🤩

dimana customer juga berpeluang utk menyertai contest dan boleh memenangi

1. BARANG KEMAS RAYAAAA (4 org)
2. BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER (actual bottle)(30 org) 🧴
3. TAJAAN BOUGAS BEAUTY SELAMA 1 TAHUN. (1 org) 🔥
4. BOUGAS BEAUTY RAYA KIT (5 org)

NAK GRAB NOW OR CRY LATER! 😭

WhatsApp 017-5573509 (aqilah) 
#bougasbeautyserum #teamaqilah #bbsgrace
124 1 27 April, 2019

Kulit sis kita ni dah memang putih .. Lepas amalkan whitedose , makin putih jadinya 😊 .. Penangan whitedose bukan biasyer biasyer .. Sebab tu cepat benau habis stock .. Takdan habis promosi stock comfirm licin 💆
.
.
Berminat boleh terus whatsapp "019-9702998"
.
.
#medicskin #whitedose #serumviral2019 #serum #serumajaib

Kulit sis kita ni dah memang putih .. Lepas amalkan whitedose , makin putih jadinya 😊 .. Penangan whitedose bukan biasyer biasyer .. Sebab tu cepat benau habis stock .. Takdan habis promosi stock comfirm licin 💆
.
.
Berminat boleh terus whatsapp "019-9702998"
.
.
#medicskin #whitedose #serumviral2019 #serum #serumajaib
154 1 19 May, 2019

GRAND LAUNCHING PROMO!!! 🎊 🎊 🎊🎊🎊 By MUDORE..!!! 😍😍😍 Kenapa perlu beli Super Pure Advance serum by MUDORE 😘kulit anda akan kembali muda kerana bahan aktifnya akan menghilangkan garis-garis halus tanda penuaan 😘kulit anda akan kembali anjal kerana bahan aktifnya akan merangsang kalogen dan membaiki sel kulit yang rosak dari dalam lapisan kulit 😘kulit anda akan cerah secara semula jadi, parut-parut hitam, jeragat akan memudar dan kesan sunburn juga akan berkurangan dari hari ke hari. 😘Kulit anda tidak akan kering lagi kerana bahan didalamnya aktif memerangkap air di dalam kulit menjadikan kulit anda sentiasa lembab dan sihat.

Bahan aktif dalam Super Pure Advance Serum dirumus khas sesuai untuk semua jenis kulit.
😊😊😊 Anda akan rasa perbezaannya. Hanya pakai 2 kali sehari, kulit anda akan dirawat dari dalam lapisan kulit.😱😱😱😱 Teksturnya sangat halus dan ringan.

Berasaskan aqua atau waterbased menyebabkan serum ini cepat meresap ke dalam kulit anda.🤩🤩🤩🤩 Jom grab sekarang.. 💃💃💃 Anda akan mendapat:

FREE VOUCHER RM20 UNTUK PEMBELIAN KE2.😱😱😱😱 DAN

FREE POSTAGE 😱😱😱😱 UNTUK GRAND LAUNCHING BY MODURE... 🤩🤩🤩🤩 WOW..!!!!! BERBALOI SIS😍😍😍 Whatapp saya untuk info lebih lanjut.

https://wa.me/601158271550?text=nak%20serum

https://www.wasap.my/+60174147864/serummodure

#isupport1210_noon
#serumviral2019 #LipsNutriPlumpingSerum_ByMudoreHq
#SuperPureAdvanceSerum_ByMudoreHq
#kulitputihalami
#grandlaunching

GRAND LAUNCHING PROMO!!! 🎊 🎊 🎊🎊🎊 By MUDORE..!!! 😍😍😍 Kenapa perlu beli Super Pure Advance serum by MUDORE 😘kulit anda akan kembali muda kerana bahan aktifnya akan menghilangkan garis-garis halus tanda penuaan 😘kulit anda akan kembali anjal kerana bahan aktifnya akan merangsang kalogen dan membaiki sel kulit yang rosak dari dalam lapisan kulit 😘kulit anda akan cerah secara semula jadi, parut-parut hitam, jeragat akan memudar dan kesan sunburn juga akan berkurangan dari hari ke hari. 😘Kulit anda tidak akan kering lagi kerana bahan didalamnya aktif memerangkap air di dalam kulit menjadikan kulit anda sentiasa lembab dan sihat.

Bahan aktif dalam Super Pure Advance Serum dirumus khas sesuai untuk semua jenis kulit.
😊😊😊 Anda akan rasa perbezaannya.  Hanya pakai 2 kali sehari, kulit anda akan dirawat dari dalam lapisan kulit.😱😱😱😱 Teksturnya sangat halus dan ringan.

Berasaskan aqua atau waterbased menyebabkan serum ini cepat meresap ke dalam kulit anda.🤩🤩🤩🤩 Jom grab sekarang.. 💃💃💃 Anda akan mendapat:

FREE VOUCHER RM20 UNTUK PEMBELIAN KE2.😱😱😱😱 DAN

FREE POSTAGE 😱😱😱😱 UNTUK GRAND LAUNCHING BY MODURE... 🤩🤩🤩🤩 WOW..!!!!! BERBALOI SIS😍😍😍 Whatapp saya untuk info lebih lanjut.

https://wa.me/601158271550?text=nak%20serum

https://www.wasap.my/+60174147864/serummodure

#isupport1210_noon
#serumviral2019 #LipsNutriPlumpingSerum_ByMudoreHq
#SuperPureAdvanceSerum_ByMudoreHq
 #kulitputihalami
#grandlaunching
8 3 12 October, 2019

GRAND LAUNCHING PROMO!!! 🎊 🎊 🎊🎊🎊 By MUDORE..!!! 😍😍😍 Kenapa perlu beli Super Pure Advance serum by MUDORE 😘kulit anda akan kembali muda kerana bahan aktifnya akan menghilangkan garis-garis halus tanda penuaan 😘kulit anda akan kembali anjal kerana bahan aktifnya akan merangsang kalogen dan membaiki sel kulit yang rosak dari dalam lapisan kulit 😘kulit anda akan cerah secara semula jadi, parut-parut hitam, jeragat akan memudar dan kesan sunburn juga akan berkurangan dari hari ke hari. 😘Kulit anda tidak akan kering lagi kerana bahan didalamnya aktif memerangkap air di dalam kulit menjadikan kulit anda sentiasa lembab dan sihat.

Bahan aktif dalam Super Pure Advance Serum dirumus khas sesuai untuk semua jenis kulit.
😊😊😊 Anda akan rasa perbezaannya. Hanya pakai 2 kali sehari, kulit anda akan dirawat dari dalam lapisan kulit.😱😱😱😱 Teksturnya sangat halus dan ringan.

Berasaskan aqua atau waterbased menyebabkan serum ini cepat meresap ke dalam kulit anda.🤩🤩🤩🤩 Jom grab sekarang.. 💃💃💃 Anda akan mendapat:

FREE VOUCHER RM20 UNTUK PEMBELIAN KE2.😱😱😱😱 DAN

FREE POSTAGE 😱😱😱😱 UNTUK GRAND LAUNCHING BY MODURE... 🤩🤩🤩🤩 WOW..!!!!! BERBALOI SIS😍😍😍 Whatapp saya untuk info lebih lanjut.

https://wa.me/601158271550?text=nak%20serum

https://www.wasap.my/+60174147864/serummodure

#isupport1210_noon
#serumviral2019 #LipsNutriPlumpingSerum_ByMudoreHq
#SuperPureAdvanceSerum_ByMudoreHq
#kulitputihalami
#grandlaunching

GRAND LAUNCHING PROMO!!! 🎊 🎊 🎊🎊🎊 By MUDORE..!!! 😍😍😍 Kenapa perlu beli Super Pure Advance serum by MUDORE 😘kulit anda akan kembali muda kerana bahan aktifnya akan menghilangkan garis-garis halus tanda penuaan 😘kulit anda akan kembali anjal kerana bahan aktifnya akan merangsang kalogen dan membaiki sel kulit yang rosak dari dalam lapisan kulit 😘kulit anda akan cerah secara semula jadi, parut-parut hitam, jeragat akan memudar dan kesan sunburn juga akan berkurangan dari hari ke hari. 😘Kulit anda tidak akan kering lagi kerana bahan didalamnya aktif memerangkap air di dalam kulit menjadikan kulit anda sentiasa lembab dan sihat.

Bahan aktif dalam Super Pure Advance Serum dirumus khas sesuai untuk semua jenis kulit.
😊😊😊 Anda akan rasa perbezaannya.  Hanya pakai 2 kali sehari, kulit anda akan dirawat dari dalam lapisan kulit.😱😱😱😱 Teksturnya sangat halus dan ringan.

Berasaskan aqua atau waterbased menyebabkan serum ini cepat meresap ke dalam kulit anda.🤩🤩🤩🤩 Jom grab sekarang.. 💃💃💃 Anda akan mendapat:

FREE VOUCHER RM20 UNTUK PEMBELIAN KE2.😱😱😱😱 DAN

FREE POSTAGE 😱😱😱😱 UNTUK GRAND LAUNCHING BY MODURE... 🤩🤩🤩🤩 WOW..!!!!! BERBALOI SIS😍😍😍 Whatapp saya untuk info lebih lanjut.

https://wa.me/601158271550?text=nak%20serum

https://www.wasap.my/+60174147864/serummodure

#isupport1210_noon
#serumviral2019 #LipsNutriPlumpingSerum_ByMudoreHq
#SuperPureAdvanceSerum_ByMudoreHq
 #kulitputihalami
#grandlaunching
5 2 12 October, 2019