#setelahakudimiliki Instagram Photos & Videos

setelahakudimiliki - 293 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #setelahakudimiliki and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
3.1
Average comment
0.6
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Posted @withrepost • @scarves.for.all [HOT SELLING!!] NAELOFAR - LADY LOFA
.
. *swipe left for more colours🤗🤗 Save dan send gambar untuk order yah!

www.wasap.my/60145309052

NO URGENT ORDER! NO READY STOCK!

#naelofarhijab#naelofarlovers#naelofarvietnam#naelofaraya2019#naelofarvietnammurah#naelofarvietnamborong#naelofarreadystock#naelofarkualanerus#naelofarkualatrg##codkualanerus#codkualatrg#tudungmurahmurah#tudungmurahmalaysia#setelahkudimiliki#sayajual#sayajualmurah#sayajualmurahmalaysia#setelahakudimiliki#tv3
0 0 8 minutes ago

Complete Set for your COMPLETE DAILY NATURAL & SIMPLE make up.
.
.
Harga jimat berbaloi2😍
.
.
✅Treatment Cushion Foundation (6 in 1)
✅Loose powder
✅Lipmatte Raya Edition (3 in 1 )
✅Chocolate Paste Mascara
✅Eyebrow definer
.
.
TCF pn dh 6 in 1 (fd + concealer + moisturiser + sunscreen + whitening + cooling effect) . Jimat berganda kat situ😍
.
Lipmatte Raya Edition pn 3 in 1 (lipmatte + eyeshadow + blusher)
.
.
Sangat sesuai dijadikan hadiah/hantaran ❤️
.
Satu COMPLETE SET ni tak sampai RM250 pn.
.
Cepat dapatkan dengan Farah skrg untuk dapatkan free gift menarik . Klik link di bio untuk lebih senang🤗📲Whatsapp skrg 01132616262.
.
#obsesscosmetics #obsesswave #obsessblushercreampods #blusher #cosmetics #kosmetik #mua #dramasangattv3 #wanita #koreanmakeup #tv3 #whitv3 #wanitahariini #dramatv3 #drama #dramaterbaik #mentormilenia2019 #samarinda #muzikmuzik #muzikmuzik34 #dramasangat #sarasajeeda #pesanpadahati #setelahakudimiliki
#squadsyiera #squadlovebeauty #teamzierafighters
#obsessdamansara #obsessselangor #obsesskl

Complete Set for your COMPLETE DAILY NATURAL & SIMPLE make up.
.
.
Harga jimat berbaloi2😍
.
.
✅Treatment Cushion Foundation (6 in 1)
✅Loose powder
✅Lipmatte Raya Edition (3 in 1 )
✅Chocolate Paste Mascara
✅Eyebrow definer
.
.
TCF pn dh 6 in 1 (fd + concealer + moisturiser + sunscreen + whitening + cooling effect) . Jimat berganda kat situ😍
.
Lipmatte Raya Edition pn 3 in 1 (lipmatte + eyeshadow + blusher)
.
.
Sangat sesuai dijadikan hadiah/hantaran ❤️
.
Satu COMPLETE SET ni tak sampai RM250 pn.
.
Cepat dapatkan dengan Farah skrg untuk dapatkan free gift menarik . Klik link di bio untuk lebih senang🤗📲Whatsapp skrg 01132616262.
.
#obsesscosmetics #obsesswave #obsessblushercreampods #blusher #cosmetics #kosmetik #mua #dramasangattv3 #wanita #koreanmakeup #tv3 #whitv3 #wanitahariini #dramatv3 #drama #dramaterbaik #mentormilenia2019 #samarinda #muzikmuzik #muzikmuzik34 #dramasangat #sarasajeeda #pesanpadahati #setelahakudimiliki
#squadsyiera #squadlovebeauty #teamzierafighters
#obsessdamansara #obsessselangor #obsesskl
2 0 1 hour ago

TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60176981664/oatbar
.
#nutellaoatbar #nutellagunungberapi #sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #mamasabcake #deliverycake #cakeshop #tempahankek #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan

TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60176981664/oatbar
.
#nutellaoatbar  #nutellagunungberapi #sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake  #mamasabcake #deliverycake #cakeshop #tempahankek #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan
1 0 3 hours ago

.
TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60132178472/oatbar
.
#nutellaoatbar #nutellagunungberapi #sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #mamasabcake #deliverycake #cakeshop #tempahankek #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan

.
TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60132178472/oatbar
.
#nutellaoatbar  #nutellagunungberapi #sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #mamasabcake #deliverycake #cakeshop #tempahankek #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan
0 0 4 hours ago

.
Nutella Oat Bar by Mamasab Bakery 🌷

TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60132178472/oatbar
.
#nutellaoatbar #nutellagunungberapi #sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #mamasabcake #deliverycake #cakeshop #tempahankek #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan

.
Nutella Oat Bar by Mamasab Bakery 🌷

TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60132178472/oatbar
.
#nutellaoatbar  #nutellagunungberapi #sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #mamasabcake #deliverycake #cakeshop #tempahankek #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan
2 0 4 hours ago

This cleanser is so good that your skin gonna feel so fresh right after you wash your face with it! Ada setengah cleanser, dia buat kulit uols rasa kering dan kasar. Tapi cleanser ni akan buat kulit uols jadi lembut. Memang best sangat! 🍃💧✨
.
.
WHATSAPP 0186659144 ❤️
.
#meeracle #freequiverbrush #SetelahAkuDimiliki #meeracleserum #meeracleanser #CemburuSeorangPerempuan

This cleanser is so good that your skin gonna feel so fresh right after you wash your face with it! Ada setengah cleanser, dia buat kulit uols rasa kering dan kasar. Tapi cleanser ni akan buat kulit uols jadi lembut. Memang best sangat! 🍃💧✨
.
.
WHATSAPP 0186659144 ❤️
.
#meeracle #freequiverbrush #SetelahAkuDimiliki #meeracleserum #meeracleanser #CemburuSeorangPerempuan
35 20 6 hours ago

Complete Set for your COMPLETE DAILY NATURAL & SIMPLE make up.
.
.
Harga jimat berbaloi2😍
.
.
✅Treatment Cushion Foundation (6 in 1)
✅Loose powder
✅Lipmatte Raya Edition (3 in 1 )
✅Chocolate Paste Mascara
✅Eyebrow definer
.
.
TCF pn dh 6 in 1 (fd + concealer + moisturiser + sunscreen + whitening + cooling effect) . Jimat berganda kat situ😍
.
Lipmatte Raya Edition pn 3 in 1 (lipmatte + eyeshadow + blusher)
.
.
Sangat sesuai dijadikan hadiah/hantaran ❤️
.
Satu COMPLETE SET ni tak sampai RM250 pn.
.
Cepat dapatkan dengan Farah skrg untuk dapatkan free gift menarik . Klik link di bio untuk lebih senang🤗📲Whatsapp skrg 01132616262.
.
#obsesscosmetics #obsesswave #obsessblushercreampods #blusher #cosmetics #kosmetik #mua #dramasangattv3 #wanita #koreanmakeup #tv3 #whitv3 #wanitahariini #dramatv3 #drama #dramaterbaik #mentormilenia2019 #samarinda #muzikmuzik #muzikmuzik34 #dramasangat #sarasajeeda #pesanpadahati #setelahakudimiliki
#squadsyiera #squadlovebeauty #teamzierafighters
#obsessdamansara #obsessselangor #obsesskl

Complete Set for your COMPLETE DAILY NATURAL & SIMPLE make up.
.
.
Harga jimat berbaloi2😍
.
.
✅Treatment Cushion Foundation (6 in 1)
✅Loose powder
✅Lipmatte Raya Edition (3 in 1 )
✅Chocolate Paste Mascara
✅Eyebrow definer
.
.
TCF pn dh 6 in 1 (fd + concealer + moisturiser + sunscreen + whitening + cooling effect) . Jimat berganda kat situ😍
.
Lipmatte Raya Edition pn 3 in 1 (lipmatte + eyeshadow + blusher)
.
.
Sangat sesuai dijadikan hadiah/hantaran ❤️
.
Satu COMPLETE SET ni tak sampai RM250 pn.
.
Cepat dapatkan dengan Farah skrg untuk dapatkan free gift menarik . Klik link di bio untuk lebih senang🤗📲Whatsapp skrg 01132616262.
.
#obsesscosmetics #obsesswave #obsessblushercreampods #blusher #cosmetics #kosmetik #mua #dramasangattv3 #wanita #koreanmakeup #tv3 #whitv3 #wanitahariini #dramatv3 #drama #dramaterbaik #mentormilenia2019 #samarinda #muzikmuzik #muzikmuzik34 #dramasangat #sarasajeeda #pesanpadahati #setelahakudimiliki
#squadsyiera #squadlovebeauty #teamzierafighters
#obsessdamansara #obsessselangor #obsesskl
6 0 8 hours ago

.
Nutella Oat Bar by Mamasab Bakery 🌷

TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60132178472/oatbar
.
#nutellaoatbar #nutellagunungberapi #sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #mamasabcake #deliverycake #cakeshop #tempahankek #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan

.
Nutella Oat Bar by Mamasab Bakery 🌷

TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60132178472/oatbar
.
#nutellaoatbar  #nutellagunungberapi #sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #mamasabcake #deliverycake #cakeshop #tempahankek #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan
0 0 9 hours ago

.
Nutella Oat Bar by Mamasab Bakery 🌷

TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60132178472/oatbar
.
#nutellaoatbar #nutellagunungberapi #sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #mamasabcake #deliverycake #cakeshop #tempahankek #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan

.
Nutella Oat Bar by Mamasab Bakery 🌷

TANPA TELUR ‼

Boleh ke buat kek tanpa telur?? Mestilah boleh sayang. Khas nutella oat bar dicipta untuk awak yang tak makan telur tu tau 🥰💖 Nama dia Nutella Gunung Berapi. Tang mana api. Tang gigitan cinta yang pertama berapi bak cinta ku padamu. Gituwww 🤭🌹 Paling best sekali ibu ibu yang susah hati susu kurang tu nak bagi tau ni. Granolla oat ni membantu jugak untuk tingkatkan susu anda🤗
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60132178472/oatbar
.
#nutellaoatbar  #nutellagunungberapi #sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #mamasabcake #deliverycake #cakeshop #tempahankek #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan
0 0 9 hours ago

Halamakkk Hari Anniversary dah nak dekat lah, Macam mana nie.. 😱😱😱 Jangan risau MAMASAB BAKERY boleh bantu menyerikan Mahligai Cinta anda berdua 😉👍 Hargailah si dia dengan
DFCC Ganachee yg sgt Elegant ni 🌹
Penuh dengan rasa coklat premium,
Cream cheese yang lembut,
Dihiasi dengan ayat2x cinta 😍
.
Pasti hati si dia dipenuhi rasa berbunga bunga 🌺🌸 Tiada yang lebih bermakna selain mengingati detik penting bersama si dia 😘

Jom raikan cinta ❤️🥰 Whole DFCC 6"/8" Ganache RM80/RM110
Whole DFCC 6"/8" Ganache Cheese RM85/RM120
.
Klik Link >>> wasap.my/60132178472/dfccanniversary
wasap.my/60132178472/dfccanniversary

#wholedfccganachecheese #wholedfccganache #wholedfccmamasab #mamasablovers #mamasabBakery #mamasabcake #mamasabwarrior #sedaplainmaciammm #supplementofhappiness #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #anniversarycake #deliverycake #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #tempahankek

Halamakkk Hari Anniversary dah nak dekat lah, Macam mana nie.. 😱😱😱 Jangan risau MAMASAB BAKERY boleh bantu menyerikan Mahligai Cinta anda berdua 😉👍 Hargailah si dia dengan
DFCC Ganachee yg sgt Elegant ni 🌹
Penuh dengan rasa coklat premium,
Cream cheese yang lembut,
Dihiasi dengan ayat2x cinta 😍
.
Pasti hati si dia dipenuhi rasa berbunga bunga 🌺🌸 Tiada yang lebih bermakna selain mengingati detik penting bersama si dia 😘

Jom raikan cinta ❤️🥰 Whole DFCC 6"/8" Ganache RM80/RM110
Whole DFCC 6"/8" Ganache Cheese RM85/RM120
.
Klik Link >>> wasap.my/60132178472/dfccanniversary
wasap.my/60132178472/dfccanniversary

#wholedfccganachecheese #wholedfccganache #wholedfccmamasab #mamasablovers #mamasabBakery #mamasabcake #mamasabwarrior #sedaplainmaciammm #supplementofhappiness #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #anniversarycake #deliverycake #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #tempahankek
0 0 10 hours ago

NEW ARRIVAL
Bismillah....
.
Sukakan kepuk2... Sukakan Peplum... Lebih2 lagi musim DINNER akhir tahun 🌸
KG290/19 DIORE PEPLUM
Berminat #bbdiorepeplum #hBbajumerecik #hBpeplumcollection
.
🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Peplum with outer Organza Layered
🌸 Peplum with Horse Braid Edge
🌸 Skirt Mermaid Type
🌸 Embroidery Lace at sleeve and waist
🌸 7 colours ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
Model wearing Label LXL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL
STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize
#bajusaizbesar #plussizemurahmalaysia #bajurayacantik #jeggingplussize #bajurayaplussize
#dressplussizemurah #tiktok #hijapstylista #gegarvaganza2019
#gemukisawesome #modelplussize #setelahakudimiliki
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

NEW ARRIVAL 
Bismillah....
.
Sukakan kepuk2... Sukakan Peplum... Lebih2 lagi musim DINNER akhir tahun 🌸
KG290/19 DIORE PEPLUM
Berminat #bbdiorepeplum #hBbajumerecik #hBpeplumcollection
.
🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Peplum with outer Organza Layered
🌸 Peplum with Horse Braid Edge
🌸 Skirt  Mermaid Type
🌸 Embroidery Lace at sleeve and waist
🌸 7  colours ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
Model wearing Label LXL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL
STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize 
#bajusaizbesar #plussizemurahmalaysia #bajurayacantik #jeggingplussize #bajurayaplussize
#dressplussizemurah #tiktok #hijapstylista #gegarvaganza2019
#gemukisawesome #modelplussize #setelahakudimiliki
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
1 0 10 hours ago

NEW ARRIVAL
Bismillah....
.
Sukakan kepuk2... Sukakan Peplum... Lebih2 lagi musim DINNER akhir tahun 🌸
KG290/19 DIORE PEPLUM
Berminat #bbdiorepeplum #hBbajumerecik #hBpeplumcollection
.
🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Peplum with outer Organza Layered
🌸 Peplum with Horse Braid Edge
🌸 Skirt Mermaid Type
🌸 Embroidery Lace at sleeve and waist
🌸 7 colours ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
Model wearing Label LXL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL
STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize
#bajusaizbesar #plussizemurahmalaysia #bajurayacantik #jeggingplussize #bajurayaplussize
#dressplussizemurah #tiktok #hijapstylista #gegarvaganza2019
#gemukisawesome #modelplussize #setelahakudimiliki
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

NEW ARRIVAL 
Bismillah....
.
Sukakan kepuk2... Sukakan Peplum... Lebih2 lagi musim DINNER akhir tahun 🌸
KG290/19 DIORE PEPLUM
Berminat #bbdiorepeplum #hBbajumerecik #hBpeplumcollection
.
🚫 No Booking
✅ Fast Payment 🌸 Made from Cotton Strecthable
🌸 Back and sleeve zips
🌸 Peplum with outer Organza Layered
🌸 Peplum with Horse Braid Edge
🌸 Skirt  Mermaid Type
🌸 Embroidery Lace at sleeve and waist
🌸 7  colours ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
Model wearing Label LXL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL
STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize 
#bajusaizbesar #plussizemurahmalaysia #bajurayacantik #jeggingplussize #bajurayaplussize
#dressplussizemurah #tiktok #hijapstylista #gegarvaganza2019
#gemukisawesome #modelplussize #setelahakudimiliki
#chubbypunboleh #instafamouse
#bajurayaplusize #ootdplussize
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
0 0 10 hours ago


.
3 helai jeans hanya RM110 sahajaaaa girlss!!🤩
.
Berbaloi ke berbaloi?😛
.
Boleh campur skinny jeans, acid jeans dgn button jeans sahaja ye girls🤗
.
Size s - xl masih ada stok☺️ aaaaa seronok yeeee!🥰
.
Berminat nk order boleh whatsapp yeee🤗 nak bagitahu yg PROMO ni bila2 je boleh tamat😁
.
Jadi tunggu apalagi? Jom beli seluar jeans baruuuuuuu😘
.
Macam mana nk order?
👆🏼Boleh tekan link di bio untuk whatsapp
👆🏼Screenshot gambar jeans yg korang minat dan hantar dkt no yg ada di bio (017-3224829)
.
Senang je kan? Jom order jeans @jeanyempire ❤️
.
#jeanyempire #seluarjeans #seluarjeansperempuan #seluarjeansperempuanmurah #jeansmurahgila #jeansmurahmalaysia #jeanslawa #jeanscantik #skinnyjeans #acidjeans #buttonjeans #jeansbutang #promosikaw #sale #setelahakudimiliki

<PROMO, BARANG BAIK, KEGILAAN RAMAI WANITE>
.
3 helai jeans hanya RM110 sahajaaaa girlss!!🤩
.
Berbaloi ke berbaloi?😛
.
Boleh campur skinny jeans, acid jeans dgn button jeans sahaja ye girls🤗
.
Size s - xl masih ada stok☺️ aaaaa seronok yeeee!🥰
.
Berminat nk order boleh whatsapp yeee🤗 nak bagitahu yg PROMO ni bila2 je boleh tamat😁
.
Jadi tunggu apalagi? Jom beli seluar jeans baruuuuuuu😘
.
Macam mana nk order?
👆🏼Boleh tekan link di bio untuk whatsapp
👆🏼Screenshot gambar jeans yg korang minat dan hantar dkt no yg ada di bio (017-3224829)
.
Senang je kan? Jom order jeans @jeanyempire ❤️
.
#jeanyempire #seluarjeans #seluarjeansperempuan #seluarjeansperempuanmurah #jeansmurahgila #jeansmurahmalaysia #jeanslawa #jeanscantik #skinnyjeans #acidjeans #buttonjeans #jeansbutang #promosikaw #sale #setelahakudimiliki
1 0 21 hours ago


.
3 helai jeans hanya RM110 sahajaaaa girlss!!🤩
.
Berbaloi ke berbaloi?😛
.
Boleh campur skinny jeans, acid jeans dgn button jeans sahaja ye girls🤗
.
Size s - xl masih ada stok☺️ aaaaa seronok yeeee!🥰
.
Berminat nk order boleh whatsapp yeee🤗 nak bagitahu yg PROMO ni bila2 je boleh tamat😁
.
Jadi tunggu apalagi? Jom beli seluar jeans baruuuuuuu😘
.
Macam mana nk order?
👆🏼Boleh tekan link di bio untuk whatsapp
👆🏼Screenshot gambar jeans yg korang minat dan hantar dkt no yg ada di bio (017-3224829)
.
Senang je kan? Jom order jeans @jeanyempire ❤️
.
#jeanyempire #seluarjeans #seluarjeansperempuan #seluarjeansperempuanmurah #jeansmurahgila #jeansmurahmalaysia #jeanslawa #jeanscantik #skinnyjeans #acidjeans #buttonjeans #jeansbutang #promosikaw #sale #setelahakudimiliki

<PROMO, BARANG BAIK, KEGILAAN RAMAI WANITE>
.
3 helai jeans hanya RM110 sahajaaaa girlss!!🤩
.
Berbaloi ke berbaloi?😛
.
Boleh campur skinny jeans, acid jeans dgn button jeans sahaja ye girls🤗
.
Size s - xl masih ada stok☺️ aaaaa seronok yeeee!🥰
.
Berminat nk order boleh whatsapp yeee🤗 nak bagitahu yg PROMO ni bila2 je boleh tamat😁
.
Jadi tunggu apalagi? Jom beli seluar jeans baruuuuuuu😘
.
Macam mana nk order?
👆🏼Boleh tekan link di bio untuk whatsapp
👆🏼Screenshot gambar jeans yg korang minat dan hantar dkt no yg ada di bio (017-3224829)
.
Senang je kan? Jom order jeans @jeanyempire ❤️
.
#jeanyempire #seluarjeans #seluarjeansperempuan #seluarjeansperempuanmurah #jeansmurahgila #jeansmurahmalaysia #jeanslawa #jeanscantik #skinnyjeans #acidjeans #buttonjeans #jeansbutang #promosikaw #sale #setelahakudimiliki
3 0 21 hours ago


.
3 helai jeans hanya RM110 sahajaaaa girlss!!🤩
.
Berbaloi ke berbaloi?😛
.
Boleh campur skinny jeans, acid jeans dgn button jeans sahaja ye girls🤗
.
Size s - xl masih ada stok☺️ aaaaa seronok yeeee!🥰
.
Berminat nk order boleh whatsapp yeee🤗 nak bagitahu yg PROMO ni bila2 je boleh tamat😁
.
Jadi tunggu apalagi? Jom beli seluar jeans baruuuuuuu😘
.
Macam mana nk order?
👆🏼Boleh tekan link di bio untuk whatsapp
👆🏼Screenshot gambar jeans yg korang minat dan hantar dkt no yg ada di bio (017-3224829)
.
Senang je kan? Jom order jeans @jeanyempire ❤️
.
#jeanyempire #seluarjeans #seluarjeansperempuan #seluarjeansperempuanmurah #jeansmurahgila #jeansmurahmalaysia #jeanslawa #jeanscantik #skinnyjeans #acidjeans #buttonjeans #jeansbutang #promosikaw #sale #setelahakudimiliki

<PROMO, BARANG BAIK, KEGILAAN RAMAI WANITE>
.
3 helai jeans hanya RM110 sahajaaaa girlss!!🤩
.
Berbaloi ke berbaloi?😛
.
Boleh campur skinny jeans, acid jeans dgn button jeans sahaja ye girls🤗
.
Size s - xl masih ada stok☺️ aaaaa seronok yeeee!🥰
.
Berminat nk order boleh whatsapp yeee🤗 nak bagitahu yg PROMO ni bila2 je boleh tamat😁
.
Jadi tunggu apalagi? Jom beli seluar jeans baruuuuuuu😘
.
Macam mana nk order?
👆🏼Boleh tekan link di bio untuk whatsapp
👆🏼Screenshot gambar jeans yg korang minat dan hantar dkt no yg ada di bio (017-3224829)
.
Senang je kan? Jom order jeans @jeanyempire ❤️
.
#jeanyempire #seluarjeans #seluarjeansperempuan #seluarjeansperempuanmurah #jeansmurahgila #jeansmurahmalaysia #jeanslawa #jeanscantik #skinnyjeans #acidjeans #buttonjeans #jeansbutang #promosikaw #sale #setelahakudimiliki
1 0 21 hours ago

Alhamdulillah menjadi percubaan kami upgrade pati #aromadyamor sehingga 80%..yg tahan lama sblm ni makin tahan lama baunya.. yg fresh lg fresh..kali ni customer ckp satu kdai bau perfume tu
.
Ini feedback dari regular customer aroma dyamor @wan_ganu.iter .
Berbotol-botol sekali order.. tq wan bg feedback positif yg sgt² mbantu sis unt jadikan #inspiredperfume by aroma dyamor smakin tahan lama
.
Jom submit order uolss.
.
RM35 sbotol
RM100 3botol
.
Free postage ( promosi november)
.
#inspiredperfume #perfumelovers #perfumemalaysia #perfume #perfumewangi #perfumetahanlama #ctdk #satukanrasa #cemburuseorangperempuan #setelahakudimiliki #jannanick #dexandra #perfumemania

Alhamdulillah menjadi percubaan kami upgrade pati #aromadyamor sehingga 80%..yg tahan lama sblm ni makin tahan lama baunya.. yg fresh lg fresh..kali ni customer ckp satu kdai bau perfume tu
.
Ini feedback dari regular customer aroma dyamor @wan_ganu.iter .
Berbotol-botol sekali order.. tq wan bg feedback positif yg sgt² mbantu sis unt jadikan #inspiredperfume by aroma dyamor smakin tahan lama
.
Jom submit order uolss.
.
RM35 sbotol
RM100 3botol
.
Free postage ( promosi november)
.
#inspiredperfume #perfumelovers #perfumemalaysia #perfume #perfumewangi #perfumetahanlama #ctdk #satukanrasa #cemburuseorangperempuan #setelahakudimiliki #jannanick #dexandra #perfumemania
3 0 22 hours ago

Tudiaa dap dap je cover habis semua cela dekat muka 😍
.
Uolzz yang lain tu tak nak try ke cushion foundation yang viral ni
.
Every purchase will receive free gifts 💕
.
To order click link di bio ya 😊
.
.
#teamgodzillaesumilynns #obsessbyjiha #makeupbyjiha #obsesstv3 #obsesscushionfoundation #ddcushion #barangbaikbarangkita #kdrama #kdramalover #touchyourheart #dramatv3 #intannajuwa #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan

Tudiaa dap dap je cover habis semua cela dekat muka 😍
.
Uolzz yang lain tu tak nak try ke cushion foundation yang viral ni
.
Every purchase will receive free gifts 💕
.
To order click link di bio ya 😊
.
.
#teamgodzillaesumilynns #obsessbyjiha #makeupbyjiha #obsesstv3 #obsesscushionfoundation #ddcushion #barangbaikbarangkita #kdrama #kdramalover #touchyourheart #dramatv3 #intannajuwa #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan
6 0 20 November, 2019

Halamakkk Hari Anniversary dah nak dekat lah, Macam mana nie.. 😱😱😱 Jangan risau MAMASAB BAKERY boleh bantu menyerikan Mahligai Cinta anda berdua 😉👍 Hargailah si dia dengan
DFCC Ganachee yg sgt Elegant ni 🌹
Penuh dengan rasa coklat premium,
Cream cheese yang lembut,
Dihiasi dengan ayat2x cinta 😍
.
Pasti hati si dia dipenuhi rasa berbunga bunga 🌺🌸 Tiada yang lebih bermakna selain mengingati detik penting bersama si dia 😘

Jom raikan cinta ❤️🥰 Whole DFCC 6"/8" Ganache RM80/RM110
Whole DFCC 6"/8" Ganache Cheese RM85/RM120
.
Klik Link >>> wasap.my/60132178472/dfccanniversary
wasap.my/60132178472/dfccanniversary

#wholedfccganachecheese #wholedfccganache #wholedfccmamasab #mamasablovers #mamasabBakery #mamasabcake #mamasabwarrior #sedaplainmaciammm #supplementofhappiness #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #anniversarycake #deliverycake #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #tempahankek

Halamakkk Hari Anniversary dah nak dekat lah, Macam mana nie.. 😱😱😱 Jangan risau MAMASAB BAKERY boleh bantu menyerikan Mahligai Cinta anda berdua 😉👍 Hargailah si dia dengan
DFCC Ganachee yg sgt Elegant ni 🌹
Penuh dengan rasa coklat premium,
Cream cheese yang lembut,
Dihiasi dengan ayat2x cinta 😍
.
Pasti hati si dia dipenuhi rasa berbunga bunga 🌺🌸 Tiada yang lebih bermakna selain mengingati detik penting bersama si dia 😘

Jom raikan cinta ❤️🥰 Whole DFCC 6"/8" Ganache RM80/RM110
Whole DFCC 6"/8" Ganache Cheese RM85/RM120
.
Klik Link >>> wasap.my/60132178472/dfccanniversary
wasap.my/60132178472/dfccanniversary

#wholedfccganachecheese #wholedfccganache #wholedfccmamasab #mamasablovers #mamasabBakery #mamasabcake #mamasabwarrior #sedaplainmaciammm #supplementofhappiness #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #anniversarycake #deliverycake #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #tempahankek
3 0 20 November, 2019

Adoiii mengancamnye la awk ni 😍
.
TCF ni salah satu item yang wajib ada dalam handbag atau makeup bag korang taw
.
Kalau tertinggal conform korang rasa hidup korang tak lengkap seharian
.
Yang belum try TCF ni jom dapatkan sekarang
.
Confirm akan jatuh hati dan takkan cari yang lain.
.
Klik link di bio to order ya 😘
.
Every purchase will receive free gifts 💕
.
#teamgodzillaesumilynns #obsessbyjiha #makeupbyjiha #obsesstv3 #obsesscushionfoundation #ddcushion #barangbaikbarangkita #kdrama #kdramalover #touchyourheart #dramatv3 #intannajuwa #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan

Adoiii mengancamnye la awk ni 😍
.
TCF ni salah satu item yang wajib ada dalam handbag atau makeup bag korang taw
.
Kalau tertinggal conform korang rasa hidup korang tak lengkap seharian
.
Yang belum try TCF ni jom dapatkan sekarang
.
Confirm akan jatuh hati dan takkan cari yang lain.
.
Klik link di bio to order ya 😘
.
Every purchase will receive free gifts 💕
.
#teamgodzillaesumilynns #obsessbyjiha #makeupbyjiha #obsesstv3 #obsesscushionfoundation #ddcushion #barangbaikbarangkita #kdrama #kdramalover #touchyourheart #dramatv3 #intannajuwa #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan
4 0 20 November, 2019

.
Halamakkk Hari Anniversary dah nak dekat lah, Macam mana nie.. 😱😱😱 Jangan risau MAMASAB BAKERY boleh bantu menyerikan Mahligai Cinta anda berdua 😉👍 Hargailah si dia dengan
DFCC Ganachee yg sgt Elegant ni 🌹
Penuh dengan rasa coklat premium,
Cream cheese yang lembut,
Dihiasi dengan ayat2x cinta 😍
.
Pasti hati si dia dipenuhi rasa berbunga bunga 🌺🌸 Tiada yang lebih bermakna selain mengingati detik penting bersama si dia 😘

Jom raikan cinta ❤️🥰 Whole DFCC 6"/8" Ganache RM80/RM110
Whole DFCC 6"/8" Ganache Cheese RM85/RM120
.
Klik Link >>> wasap.my/60132178472/dfccanniversary
wasap.my/60132178472/dfccanniversary

#wholedfccganachecheese #wholedfccganache #wholedfccmamasab #mamasablovers #mamasabBakery #mamasabcake #mamasabwarrior #sedaplainmaciammm #supplementofhappiness #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #anniversarycake #deliverycake #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #tempahankek

.
Halamakkk Hari Anniversary dah nak dekat lah, Macam mana nie.. 😱😱😱 Jangan risau MAMASAB BAKERY boleh bantu menyerikan Mahligai Cinta anda berdua 😉👍 Hargailah si dia dengan
DFCC Ganachee yg sgt Elegant ni 🌹
Penuh dengan rasa coklat premium,
Cream cheese yang lembut,
Dihiasi dengan ayat2x cinta 😍
.
Pasti hati si dia dipenuhi rasa berbunga bunga 🌺🌸 Tiada yang lebih bermakna selain mengingati detik penting bersama si dia 😘

Jom raikan cinta ❤️🥰 Whole DFCC 6"/8" Ganache RM80/RM110
Whole DFCC 6"/8" Ganache Cheese RM85/RM120
.
Klik Link >>> wasap.my/60132178472/dfccanniversary
wasap.my/60132178472/dfccanniversary

#wholedfccganachecheese #wholedfccganache #wholedfccmamasab #mamasablovers #mamasabBakery #mamasabcake #mamasabwarrior #sedaplainmaciammm #supplementofhappiness #deserttable #desert #sweettooth #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycake #anniversarycake #deliverycake #delicious #dewiremaja #setelahakudimiliki #cemburuseorangperempuan #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #sghajidorani #tempahankek
1 0 20 November, 2019

Invest in your skin with Bougas Beauty products. Korang nak pakai kulit lama kan, sampai ke tua. Jadi, Kena la spend dekat produk yang betul. Jangan beli produk yang result cepat tapi nipiskan kulit. Rupanya ada kandungan merkuri dalam produk.
-
3 produk Bougas Beauty ni sesuai untuk semua jenis kulit & paling penting ada NOT KKM :) #bougasbeauty

#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyskudai #ainaserum #wawaserum #setelahakudimiliki #elfiraloy #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasbeautyselangos #bougasbeautykuantan #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyadvancedserum #dramasatukanrasa #sweetdreams #blissfulsale #bougassale #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #mirafilzah #malaysia #viralmalaysia #igersmalaysia #igshopmalaysia #malaysiainstashop
.
COD 🚗 Skudai/Johor Bahru
. 📲 Www.wasap.my/60197552825
📲 Www.wasap.my/60197552825
📲 Www.wasap.my/60197552825

Invest in your skin with Bougas Beauty products. Korang nak pakai kulit lama kan, sampai ke tua. Jadi, Kena la spend dekat produk yang betul. Jangan beli produk yang result cepat tapi nipiskan kulit. Rupanya ada kandungan merkuri dalam produk.
-
3 produk Bougas Beauty ni sesuai untuk semua jenis kulit & paling penting ada NOT KKM :) #bougasbeauty

#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyskudai #ainaserum #wawaserum #setelahakudimiliki #elfiraloy #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasbeautyselangos #bougasbeautykuantan #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyadvancedserum #dramasatukanrasa #sweetdreams #blissfulsale #bougassale #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #mirafilzah #malaysia #viralmalaysia #igersmalaysia #igshopmalaysia #malaysiainstashop
.
COD 🚗 Skudai/Johor Bahru
. 📲 Www.wasap.my/60197552825
📲 Www.wasap.my/60197552825
📲 Www.wasap.my/60197552825
0 0 20 November, 2019

Invest in your skin with Bougas Beauty products. Korang nak pakai kulit lama kan, sampai ke tua. Jadi, Kena la spend dekat produk yang betul. Jangan beli produk yang result cepat tapi nipiskan kulit. Rupanya ada kandungan merkuri dalam produk.
-
3 produk Bougas Beauty ni sesuai untuk semua jenis kulit & paling penting ada NOT KKM :) #bougasbeauty

#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyskudai #ainaserum #wawaserum #setelahakudimiliki #elfiraloy #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasbeautyselangos #bougasbeautykuantan #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyadvancedserum #dramasatukanrasa #sweetdreams #blissfulsale #bougassale #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #mirafilzah #malaysia #viralmalaysia #igersmalaysia #igshopmalaysia #malaysiainstashop
.
COD 🚗 Skudai/Johor Bahru
. 📲 Www.wasap.my/60197552825
📲 Www.wasap.my/60197552825
📲 Www.wasap.my/60197552825

Invest in your skin with Bougas Beauty products. Korang nak pakai kulit lama kan, sampai ke tua. Jadi, Kena la spend dekat produk yang betul. Jangan beli produk yang result cepat tapi nipiskan kulit. Rupanya ada kandungan merkuri dalam produk.
-
3 produk Bougas Beauty ni sesuai untuk semua jenis kulit & paling penting ada NOT KKM :) #bougasbeauty

#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyskudai #ainaserum #wawaserum #setelahakudimiliki #elfiraloy #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasbeautyselangos #bougasbeautykuantan #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyadvancedserum #dramasatukanrasa #sweetdreams #blissfulsale #bougassale #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #mirafilzah #malaysia #viralmalaysia #igersmalaysia #igshopmalaysia #malaysiainstashop
.
COD 🚗 Skudai/Johor Bahru
. 📲 Www.wasap.my/60197552825
📲 Www.wasap.my/60197552825
📲 Www.wasap.my/60197552825
0 0 20 November, 2019

Jika engkau mampu berSABAR 😊
ALLAH akan memberikan lebih dari apa yang engkau minta 😘😘 as salam gais morning 🙋🙋 #SABARITUINDAH #pishang 🤣🤣🤣 #bestrong #tqallah4everythingalhamdullilah❤️ #bepositivealwaysandgoodthingswillhappen #setelahakudimiliki #zulariffin #intannajuwa

Jika engkau mampu berSABAR 😊 
ALLAH  akan memberikan lebih dari apa yang engkau minta 😘😘 as salam gais morning 🙋🙋 #SABARITUINDAH #pishang 🤣🤣🤣 #bestrong #tqallah4everythingalhamdullilah❤️ #bepositivealwaysandgoodthingswillhappen #setelahakudimiliki #zulariffin #intannajuwa
8 3 19 November, 2019

Best nya dekat Mamasab, mmg endless promo!

Regular customer selalu msg and tanya, sizz sekarang ada promo apa? Sebab diorang pun tau dekat Mamasab selalu ada promo best2 😍😍😍. Sooo this Wednesday we will be having our Brownies Wednesday!!! Save RM5 untuk brownies legend Mamasab yg dah mmg murah tu 😂

wasap.my/60132178472/promowed

#promowednesday #promowednesday #brownies #brownieswednesday #promojimat #promomamasab #mamasablovers #mamasabBakery #mamasabwarrior #sedaplainmaciammm #supplementofhappiness #supportproduktempatan #muslimproduct #brownieslegend #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycakeideas #potluck #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #intrend #setelahakudimiliki #sweettooth #dessert #dewiremaja

Best nya dekat Mamasab, mmg endless promo!

Regular customer selalu msg and tanya, sizz sekarang ada promo apa? Sebab diorang pun tau dekat Mamasab selalu ada promo best2 😍😍😍. Sooo this Wednesday we will be having our Brownies Wednesday!!! Save RM5 untuk brownies legend Mamasab yg dah mmg murah tu 😂

wasap.my/60132178472/promowed

#promowednesday #promowednesday #brownies #brownieswednesday #promojimat #promomamasab #mamasablovers #mamasabBakery #mamasabwarrior #sedaplainmaciammm #supplementofhappiness #supportproduktempatan #muslimproduct #brownieslegend #birthdaypresent #birthdaycakeidea #birthdaycakeideas #potluck #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #intrend #setelahakudimiliki #sweettooth #dessert #dewiremaja
3 0 19 November, 2019

Feedback customer yg pakai SET FLAWLESS. Set ni ada
❣️Treatment Cushion Foundation
❣️Loose Powder Translucent

Sesuai untuk kulit sensitif. Rasa ringan macam tak pakai apa2. Sampai tak sedar kat muka ada Foundation 🤭

Thank you our customer for the positive feedback.

Ada lagi yg nak try Obsess Cosmetics? Meh Whatsapp Farah. Farah assist uolls dapatkan apa yg korang idamkan😉 Klik je link kat bio ig ok😘

#obsesscosmetics #obsesswave #obsessblushercreampods #blusher #cosmetics #kosmetik #mua #dramasangattv3 #wanita #koreanmakeup #tv3 #whitv3 #wanitahariini #dramatv3 #drama #dramaterbaik #mentormilenia2019 #samarinda #muzikmuzik #muzikmuzik34 #dramasangat #sarasajeeda #pesanpadahati #setelahakudimiliki
#squadsyiera #squadlovebeauty #teamzierafighters
#obsessdamansara #obsessselangor #obsesskl

Feedback customer yg pakai SET FLAWLESS. Set ni ada
❣️Treatment Cushion Foundation
❣️Loose Powder Translucent

Sesuai untuk kulit sensitif. Rasa ringan macam tak pakai apa2. Sampai tak sedar kat muka ada Foundation 🤭

Thank you our customer for the positive feedback.

Ada lagi yg nak try Obsess Cosmetics? Meh Whatsapp Farah. Farah assist uolls dapatkan apa yg korang idamkan😉 Klik je link kat bio ig ok😘

#obsesscosmetics #obsesswave #obsessblushercreampods #blusher #cosmetics #kosmetik #mua #dramasangattv3 #wanita #koreanmakeup #tv3 #whitv3 #wanitahariini #dramatv3 #drama #dramaterbaik #mentormilenia2019 #samarinda #muzikmuzik #muzikmuzik34 #dramasangat #sarasajeeda #pesanpadahati #setelahakudimiliki
#squadsyiera #squadlovebeauty #teamzierafighters
#obsessdamansara #obsessselangor #obsesskl
8 0 19 November, 2019

TCF OBSESS / FOUNDATION OBSESS
.
.
Cara betul penggunaan cushion foundation

Amik sponge yang disediakan dan dab dab di muka . Untuk lebih coverage , pengunaan sponge secara dab dab lebih sikit di tempat yang berparut.
Untuk pemakaian nipis, boleh secara sapuan dan tarik secara menyeluruh

#teamgodzillaesumilynns #obsessbyjiha #makeupbyjiha #obsesscushionfoundation #obsesscushion #ddcushion #obsesstv3 #makeupflawless #pink #pinkobsession #setelahakudimiliki #intannajuwa #jannanick #kdrama #kdramalover #letmetouchyourheart #leedongwook

TCF OBSESS / FOUNDATION OBSESS
.
.
Cara betul penggunaan cushion foundation

Amik sponge yang disediakan dan dab dab di muka . Untuk lebih coverage , pengunaan sponge secara dab dab lebih sikit di tempat yang berparut. 
Untuk pemakaian nipis, boleh secara sapuan dan tarik secara menyeluruh

#teamgodzillaesumilynns #obsessbyjiha #makeupbyjiha #obsesscushionfoundation #obsesscushion #ddcushion #obsesstv3 #makeupflawless #pink #pinkobsession #setelahakudimiliki #intannajuwa #jannanick #kdrama #kdramalover #letmetouchyourheart #leedongwook
8 0 19 November, 2019

Top #setelahakudimiliki posts

Jika engkau mampu berSABAR 😊
ALLAH akan memberikan lebih dari apa yang engkau minta 😘😘 as salam gais morning 🙋🙋 #SABARITUINDAH #pishang 🤣🤣🤣 #bestrong #tqallah4everythingalhamdullilah❤️ #bepositivealwaysandgoodthingswillhappen #setelahakudimiliki #zulariffin #intannajuwa

Jika engkau mampu berSABAR 😊 
ALLAH  akan memberikan lebih dari apa yang engkau minta 😘😘 as salam gais morning 🙋🙋 #SABARITUINDAH #pishang 🤣🤣🤣 #bestrong #tqallah4everythingalhamdullilah❤️ #bepositivealwaysandgoodthingswillhappen #setelahakudimiliki #zulariffin #intannajuwa
8 3 19 November, 2019
Rejab7..💋 #setelahakudimiliki#myfience#myjaan#love
13 0 15 April, 2016
Posted @withrepost • @scarves.for.all [HOT SELLING!!] NAELOFAR - LADY LOFA
.
. *swipe left for more colours🤗🤗 Save dan send gambar untuk order yah!

www.wasap.my/60145309052

NO URGENT ORDER! NO READY STOCK!

#naelofarhijab#naelofarlovers#naelofarvietnam#naelofaraya2019#naelofarvietnammurah#naelofarvietnamborong#naelofarreadystock#naelofarkualanerus#naelofarkualatrg##codkualanerus#codkualatrg#tudungmurahmurah#tudungmurahmalaysia#setelahkudimiliki#sayajual#sayajualmurah#sayajualmurahmalaysia#setelahakudimiliki#tv3
0 0 8 minutes ago

#9169 PLUSSIZE OVERALL
#9169O #hBoveralljeans #hBoverall
#hBdenimjeans
Material made from Elastic Cotton Denim
Elastic Waist
No Button
No Zip
Back and Front Pocket ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label - 36 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia #jeggingplussize #blouseplussize #overallplussize #bajurayaplussize #dressplussizemurah #tiktok #hijapstylista #bigsizemalaysia #setelahakudimiliki #zulariffin
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
#ootdplussize
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta : @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966

#9169 PLUSSIZE OVERALL
#9169O #hBoveralljeans #hBoverall 
#hBdenimjeans 
Material made from Elastic Cotton Denim
Elastic Waist
No Button
No Zip
Back and Front Pocket ⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing  Label - 36 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ PM/WA FOR DETAIL

STOCK LIMITED ❗❕❗❕❗❕❗ #plussize 
#plussizefashion #plussizemurahmalaysia  #jeggingplussize#blouseplussize #overallplussize #bajurayaplussize#dressplussizemurah #tiktok #hijapstylista#bigsizemalaysia #setelahakudimiliki #zulariffin 
#gemukisawesome #modelplussize
#chubbypunboleh #instafamouse
 #ootdplussize
#hangerBESAQ769

VISIT PAGE KITE 
https://www.facebook.com/hangerBESAQ769

Insta :  @hanger_BESAQ769 📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
📲 www.wasap.my/60134718966
4 0 16 August, 2019

Congo Bar.
.
Kalau ada yang tanya, boleh ke nak congo bar jurrr, taknak combo abang sado, taknak mama for lofa, berapa harga ekkk?.
.
It is RM35 jer my dear! Dan keenakan Congo Bar Mamasab ni memang tak boleh disangkal! Nampak biashe2 je, padahal, melts in the mouth! Penuh dengan chocolate chip! Bukan main2 punya cakap, memang full of chocolate chips!!! Kalah lah group whatsapp chocolate chip kat gegar vaganza tu! .
.
#kekdeliverykl #kekdeliverybangsar #kekdeliverykuantan #kekdeliveryjb #kekdeliveryklang #kekdeliveryserikembangan #kekdeliveryshahalam #kekdeliverybangi #kekdeliveryrawang #kekdeliveryseremban #kekdeliverydamansara #kekdeliverypuchong #sayajualkeksedap #sayajualcongobar #sayajualkekkuantan #sayajualkekkl #sayajualkekpuchong #sayajualkek #setelahakudimiliki

Congo Bar.
.
Kalau ada yang tanya, boleh ke nak congo bar jurrr, taknak combo abang sado, taknak mama for lofa, berapa harga ekkk?.
.
It is RM35 jer my dear! Dan keenakan Congo Bar Mamasab ni memang tak boleh disangkal! Nampak biashe2 je, padahal, melts in the mouth! Penuh dengan chocolate chip! Bukan main2 punya cakap, memang full of chocolate chips!!! Kalah lah group whatsapp chocolate chip kat gegar vaganza tu! .
.
#kekdeliverykl #kekdeliverybangsar #kekdeliverykuantan #kekdeliveryjb #kekdeliveryklang #kekdeliveryserikembangan #kekdeliveryshahalam #kekdeliverybangi #kekdeliveryrawang #kekdeliveryseremban #kekdeliverydamansara #kekdeliverypuchong #sayajualkeksedap #sayajualcongobar #sayajualkekkuantan #sayajualkekkl #sayajualkekpuchong #sayajualkek #setelahakudimiliki
4 0 12 November, 2019

Assalamualaikum, Selamat Pagi.
.
DOA PENENANG HATI HILANGKAN STRESS
.
Tiada manusia yang dapat lari daripada ditimpa sebarang masalah. Hinggakan sampai satu masa manusia pasti akan berasa begitu lemah, letih, kecewa, dan tidak berdaya untuk menghadapi apa yang berlaku. Sebagai orang Islam, percayalah bahawa tidak ada satu perkara pun yang tidak dapat diselesaikan dengan bantuan Allah. Maka, berdoalah.
.
Doa adalah senjata orang mukmin. Doa dapat memberikan kekuatan pada orang yang lemah, membuat orang tidak percaya menjadi kuat keyakinannya dan memberikan keberanian pada orang yang ketakutan.
.
SEMOGA KITA LEBIH POSITIF MENGHADAPI UJIAN ALLAH
.
#washawayyourworries
#alhamdulillah
#setelahakudimiliki
#cemburuseorangperempuan
#mirafilzah
#alisaaaisyah
#morning
#morningqquotes
#doa
#doamurahrezeki
#doahindarhutang
#doapagi
#doadhuha
#bestquotes
#positiveminds
#positivevibes
#dakwahsentap
#ayattwitter
#ayatsentap

Assalamualaikum, Selamat Pagi.
.
DOA PENENANG HATI HILANGKAN STRESS
.
Tiada manusia yang dapat lari daripada ditimpa sebarang masalah. Hinggakan sampai satu masa manusia pasti akan berasa begitu lemah, letih, kecewa, dan tidak berdaya untuk menghadapi apa yang berlaku. Sebagai orang Islam, percayalah bahawa tidak ada satu perkara pun yang tidak dapat diselesaikan dengan bantuan Allah. Maka, berdoalah.
.
Doa adalah senjata orang mukmin. Doa dapat memberikan kekuatan pada orang yang lemah, membuat orang tidak percaya menjadi kuat keyakinannya dan memberikan keberanian pada orang yang ketakutan.
.
SEMOGA KITA LEBIH POSITIF MENGHADAPI UJIAN ALLAH
.
#washawayyourworries
#alhamdulillah 
#setelahakudimiliki
#cemburuseorangperempuan 
#mirafilzah 
#alisaaaisyah
#morning
#morningqquotes
#doa
#doamurahrezeki
#doahindarhutang
#doapagi
#doadhuha
#bestquotes
#positiveminds
#positivevibes
#dakwahsentap
#ayattwitter
#ayatsentap
14 2 12 November, 2019

Kurung Esabelle
.
.
📌Material Como Crepe
📌Kain A shape
📌Ada zip depan bf freindly 📌Wudhu friendly
.
.
.
✅Harga:
Rm 70 exc pos
Postage:
1Psg rm 9sm /Rm 13 ss
2psg rm 11sm/Rm 18 ss
.
.
📲WhatsApp :014-3288155
#bajukurung #kurungmoden #kurungmodenmurah #sayajualbajukurung #kurungmodenplussize #bajukurungplussize #ootd #setelahakudimiliki #kebaya

Kurung Esabelle
.
.
📌Material Como Crepe
📌Kain A shape
📌Ada zip depan bf freindly 📌Wudhu friendly
.
.
.
✅Harga:
Rm 70 exc pos
Postage:
1Psg rm 9sm /Rm 13 ss
2psg rm 11sm/Rm 18 ss
.
.
📲WhatsApp :014-3288155
#bajukurung #kurungmoden #kurungmodenmurah #sayajualbajukurung #kurungmodenplussize #bajukurungplussize #ootd #setelahakudimiliki #kebaya
1 0 10 November, 2019

Kurung Esabelle
.
.
📌Material Como Crepe
📌Kain A shape
📌Ada zip depan bf freindly 📌Wudhu friendly
.
.
.
✅Harga:
Rm 70 exc pos
Postage:
1Psg rm 9sm /Rm 13 ss
2psg rm 11sm/Rm 18 ss
.
.
📲WhatsApp :014-3288155
#bajukurung #kurungmoden #kurungmodenmurah #sayajualbajukurung #kurungmodenplussize #bajukurungplussize #ootd #setelahakudimiliki #kebaya

Kurung Esabelle
.
.
📌Material Como Crepe
📌Kain A shape
📌Ada zip depan bf freindly 📌Wudhu friendly
.
.
.
✅Harga:
Rm 70 exc pos
Postage:
1Psg rm 9sm /Rm 13 ss
2psg rm 11sm/Rm 18 ss
.
.
📲WhatsApp :014-3288155
#bajukurung #kurungmoden #kurungmodenmurah #sayajualbajukurung #kurungmodenplussize #bajukurungplussize #ootd #setelahakudimiliki #kebaya
2 0 10 November, 2019