#setiahujungnyawa Instagram Photos & Videos

setiahujungnyawa - 11.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #setiahujungnyawa and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
1611.6
Average comment
102.2
Posts with video
33/72
Posts with photo
39/72

Hashtag Popularity

Macam mana boleh tersekat tu kak 😂😂..tag member korang yang korang nak ajak maen benda ni
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Macam mana boleh tersekat tu kak 😂😂..tag member korang yang korang nak ajak maen benda ni
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
35 0 8 November, 2019

Hnya dia ja yg ada dlam hdup aku sampai akhir hayat #setiahujungnyawa

Hnya dia ja yg ada dlam hdup aku sampai akhir hayat  #setiahujungnyawa
3 0 8 November, 2019

Pergh kreatif diorang ni maen sambung-sambung🤣🤣..tag member korang budak tiktok
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Pergh kreatif diorang ni maen sambung-sambung🤣🤣..tag member korang budak tiktok
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
69 1 8 November, 2019

saya rindu wajah awak,suara awak,rindu nak video call malam ii,rindu nak otp malam ii sampai pagi,rindu nak panggil bongok,baby,rindu nak cakap i love u i miss u baby.😔.semuanya saya rindu,saya sakit saya sorang ii,hrmm tkpe saya faham awak pergi khusus kerja.saya selalu doakan semoga urusan awak dipermudahkan dan dilancarkan aminn.semoga awak jodoh saya satu hari nanti,tak sanggup nak kehilangan orang yang paling saya dekat dunia ni awak la satu ii nye lelaki yang memahami dan faham keadaan saya,terima kasih masih bertahan dengan perangai saya,kerenah saya nakal saya,hehehe.terima kasih walaupun tangan saya luka sikit pun awak ambik berat terima kasih.alhamdulilah 2 month 2 wekk terima kasih sayang.semoga kita akan disatukan satu hari nanti aminn alhamdulilah keluarga masing ii dah boleh menerima kita untuk disatukan kita tunggu tahun depan ye aminn terima kasih banyak ii awak banyak berusaha demi sayang awok ni love u baby
you are my heart.
#myeverything💕
#satunamatetapdihati
#satuhati
#setiahujungnyawa.
@itewnie.kechik
muahhh

saya rindu wajah awak,suara awak,rindu nak video call malam ii,rindu nak otp malam ii sampai pagi,rindu nak panggil bongok,baby,rindu nak cakap i love u i miss u baby.😔.semuanya saya rindu,saya sakit saya sorang ii,hrmm tkpe saya faham awak pergi khusus kerja.saya selalu doakan semoga urusan awak dipermudahkan dan dilancarkan aminn.semoga awak jodoh saya satu hari nanti,tak sanggup nak kehilangan orang yang paling saya dekat dunia ni awak la satu ii nye lelaki yang memahami dan faham keadaan saya,terima kasih masih bertahan dengan perangai saya,kerenah saya nakal saya,hehehe.terima kasih walaupun tangan saya luka sikit pun awak ambik berat terima kasih.alhamdulilah 2 month 2 wekk terima kasih sayang.semoga kita akan disatukan satu hari nanti aminn alhamdulilah keluarga masing ii dah boleh menerima kita untuk disatukan kita tunggu tahun depan ye aminn terima kasih banyak ii awak banyak berusaha demi sayang awok ni love u baby 
you are my heart.
#myeverything💕 
#satunamatetapdihati 
#satuhati 
#setiahujungnyawa.
@itewnie.kechik 
muahhh
9 0 8 November, 2019
Selamat pagi all ,,,,
Hati yang gembira adalah obat 
#saatteduh 
#imanpengharapankasih 
#hatiyanggembiraadalahobat 
#hatiyangsenang 
#setiahujungnyawa
7 0 8 November, 2019

Alhamdulillah..masih kekal dri kawan,couple,tunang,nikah n smpai dh ad ank...semoga dy hnya utk ku hingga akhir nafasku..xpernah xsyg owner ig ni..love u kesayangan ku😘
#setiahujungnyawa
#cintaakhirat
@m.a.n.z___

Alhamdulillah..masih kekal dri kawan,couple,tunang,nikah n smpai dh ad ank...semoga dy hnya utk ku hingga akhir nafasku..xpernah xsyg owner ig ni..love u kesayangan ku😘
#setiahujungnyawa 
#cintaakhirat 
@m.a.n.z___
12 0 7 November, 2019

Level gelecek bukan kaleng2 ni..tag member korang yang xpandai maen bola 🤣🤣
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Level gelecek bukan kaleng2 ni..tag member korang yang xpandai maen bola 🤣🤣
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
81 2 7 November, 2019

I love you so much bby ❤️
#loveyou3000 #setiahujungnyawa

I love you so much bby ❤️
#loveyou3000 #setiahujungnyawa
24 0 7 November, 2019

Bila kau study laen keluar exam topik laen..tag member korang yang selalu kena mcm ni
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Bila kau study laen keluar exam topik laen..tag member korang yang selalu kena mcm ni
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
377 13 7 November, 2019
Kpd Geng takut Bini ( GTB) 
Dengar nieee...ustaz nak britau...!!! #pencintawanita  #setiahujungnyawa
#lelakimaskulin  #ceramahagama
#bukantakutbini  #berpesanpesan
#janjibahagia  #dakwahjentikhati
33 4 7 November, 2019

Boleh bocor la kepala member tu kalau kena..tag member korang yang kuat melatah
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Boleh bocor la kepala member tu kalau kena..tag member korang yang kuat melatah
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
182 2 7 November, 2019

Klu mcm ni budak lajak pon boleh kena tapau hahah..tag member korang yang xpandai bawak basikal 🤣🤣
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Klu mcm ni budak lajak pon boleh kena tapau hahah..tag member korang yang xpandai bawak basikal 🤣🤣
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
102 0 6 November, 2019
-hmm☺
#jiwang #setiahujungnyawa #hanyakamu #iloveyou ❤
#videolagu
15 0 6 November, 2019

Setia Hujung Nyawa
🌸By Fatin Nabila
🌸Harga: RM8 (exc. postage)

Berminat ? 📲CEPAT WHATSAPP 👇👇
www.wasap.my/60194083190

#novel #novelmelayu #novelmurah #novelterpakai #novelpreloved #prelovednovel #novelmalaysia #novelprelovedmalaysia #setiahujungnyawa #fatinnabila #alaf21

Setia Hujung Nyawa
🌸By Fatin Nabila
🌸Harga: RM8 (exc. postage)

Berminat ? 📲CEPAT WHATSAPP 👇👇
www.wasap.my/60194083190

#novel #novelmelayu #novelmurah #novelterpakai #novelpreloved #prelovednovel #novelmalaysia #novelprelovedmalaysia #setiahujungnyawa #fatinnabila #alaf21
7 0 5 November, 2019

Xyah beli ubat tinggi dah buat cara ni jer kompim tinggi..tag member korang yang pendek 🤣🤣
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Xyah beli ubat tinggi dah buat cara ni jer kompim tinggi..tag member korang yang pendek 🤣🤣
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
342 12 5 November, 2019

Dan takkk seharusnya nya akuu 🎶🎶 😢😢..tag member korang yang pernah kena macamni
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Dan takkk seharusnya nya akuu 🎶🎶 😢😢..tag member korang yang pernah kena macamni
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
72 0 5 November, 2019

Sorry girl this boy is mine🖤😝
@shahriman_azri @shahriman_azri #funtimes #setiahujungnyawa

Sorry girl this boy is mine🖤😝
@shahriman_azri @shahriman_azri #funtimes #setiahujungnyawa
6 0 4 November, 2019

Perempuan pendek time nak drive..tag member korang yang kena ada pelapik punggung untuk drive🤭🤭
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Perempuan pendek time nak drive..tag member korang yang kena ada pelapik punggung untuk drive🤭🤭
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
200 39 4 November, 2019

Mengantuk sangat adik ni ..tag member korang yang jenis tido mcm ni
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Mengantuk sangat adik ni ..tag member korang yang jenis tido mcm ni
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
207 11 3 November, 2019

You Are my everything #cintahatisaya #sayangsampaimati #setiahujungnyawa 💖💖💖

You Are my everything #cintahatisaya #sayangsampaimati #setiahujungnyawa 💖💖💖
26 0 3 November, 2019

Alangkah indah dunia kalau semua benda semudah ini...tag member korang
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Alangkah indah dunia kalau semua benda semudah ini...tag member korang
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
228 2 3 November, 2019

HAPPY CUSTOMER
.
.
Alhamdulillah close sale OMEGA GUARD & OSTEMATRIX
.
.
OMEGA GUARD
- Mengelakkan sakit sendi
- Mengurangkan kolestrol dalam badan
- Menyingkirkan lemak yang melekat dekat saluran darah
.
.
OSTEMATRIX
- Membantu mengekalkan tulang kuat & sihat
- Mengurangkan sakit pinggang
- Mengelakkan sembelit
.
.
Order di #0135255717
#setsegak #setiahujungnyawa #pengedarsahshaklee #iloveshaklee #sayangshaklee #setcantik #setmilkbooster #setparutjerawat #setmencerahkankulit #setsakitsendi #setjeragatberkesan #setkesihatan #codbaganserai #codkualakurau #codparitbuntar #codnibongtebal #smksrikurau #skmg #kolejvakasionalkerian #teknikkerian #shakleebaganserai #shakleekualakurau #shakleeperak #shakleesungaisiput #codkualakangsar #smkrlktlasah

HAPPY CUSTOMER
.
.
Alhamdulillah close sale OMEGA GUARD & OSTEMATRIX
.
.
OMEGA GUARD
- Mengelakkan sakit sendi
- Mengurangkan kolestrol dalam badan
- Menyingkirkan lemak yang melekat dekat saluran darah
.
.
OSTEMATRIX
- Membantu mengekalkan tulang kuat & sihat
- Mengurangkan sakit pinggang
- Mengelakkan sembelit
.
.
Order di #0135255717
#setsegak #setiahujungnyawa #pengedarsahshaklee #iloveshaklee #sayangshaklee #setcantik #setmilkbooster #setparutjerawat #setmencerahkankulit #setsakitsendi #setjeragatberkesan #setkesihatan #codbaganserai #codkualakurau #codparitbuntar #codnibongtebal #smksrikurau #skmg #kolejvakasionalkerian #teknikkerian #shakleebaganserai #shakleekualakurau #shakleeperak #shakleesungaisiput #codkualakangsar #smkrlktlasah
1 0 2 November, 2019
Bertuah sangat2 dapat member camni.. tag member baek korang
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
268 23 2 November, 2019

Lelaki yang disakiti itu wujud guys.. tag member korang yang baek yang disakiti😢😢
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Lelaki yang disakiti itu wujud guys.. tag member korang yang baek yang disakiti😢😢
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
101 2 2 November, 2019

HatiKu selalu ingin bertemu,
Untuk aku tahu kabarMu
Dan mendengar suaraMu
Dan melihat senyum manisMu ,
Maaf jika aku menggangguMu
Aku hanya rindu hey •MeyLin~. . .
..
..
#Kepincangan #peapau #bvp #vespapontian #vespaselamanya #vespaklasik #vespa🇮🇹 #sendumelagu #setiahujungnyawa #yelah #sepetak #stoned #420 #sonoftag #hanyarindu #cumakamu #huhai

HatiKu selalu ingin bertemu,
Untuk aku tahu kabarMu
Dan mendengar suaraMu
Dan melihat senyum manisMu ,
Maaf jika aku menggangguMu
Aku hanya rindu hey •MeyLin~. . .
..
..
#Kepincangan #peapau #bvp #vespapontian #vespaselamanya #vespaklasik #vespa🇮🇹 #sendumelagu #setiahujungnyawa #yelah #sepetak #stoned #420 #sonoftag #hanyarindu #cumakamu #huhai
45 0 1 November, 2019

Member cuak habis tu tengah pikir masa depan 😵😵..tag member korang yang bawak moto mcm pelesit
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Member cuak habis tu tengah pikir masa depan 😵😵..tag member korang yang bawak moto mcm pelesit
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
81 9 1 November, 2019
Mention sahabat yang lebih 5 tahun dah korang kenal antara satu sama lain 🍃
.
Like❤️ Comments📝 Save📥 Share🙏
.
🏷 Tag rakan anda👇
.
#tekanlike #jomtekanlike #budakbaik #budakbangang #sharethelove #ayatsentap #postaday #thankyou #alhamdulillah #iloveyou #allahuakbar #iloveislam #wearefamily #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakhangit #malaysia #ayatpower #cintakita #ayatjiwang #budakjiwang #setiahujungnyawa #malaysia #sayangimalaysiaku #jalurgemilang .
6,566 828 31 October, 2019

Elok buat macamni untuk member korang yang suka biar korang bawk kereta sorang2 😤😤..tag member korang
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Elok buat macamni untuk member korang yang suka biar korang bawk kereta sorang2 😤😤..tag member korang
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
175 10 31 October, 2019
Ada gaya pandalela rinong ni dik..tag member korang
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
204 4 31 October, 2019

Takdir Yang Menemukan Kami☺️ Alhamdulillah Dengan Restu Orang Tua🤗 #husbandandwife #wife #married #setiahujungnyawa

Takdir Yang Menemukan Kami☺️ Alhamdulillah Dengan Restu Orang Tua🤗 #husbandandwife #wife #married #setiahujungnyawa
19 2 30 October, 2019

Sunway lagoon guys versi taman perumahan..tag member korang yang minat mandi taman tema
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Sunway lagoon guys versi taman perumahan..tag member korang yang minat mandi taman tema
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
100 10 30 October, 2019

Epic fail convo complications
..tag member korang yang kena macamni jgk
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Epic fail convo complications
..tag member korang yang kena macamni jgk
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
77 0 30 October, 2019

😘abgpergiberjuang😘
Jangan pandang harta..jangan pandang duit...tengok hati orang tu ikhlas tak terima kite seadanye...😌💓
#sayangsetiasangatketat
#setiahujungnyawa

😘abgpergiberjuang😘
Jangan pandang harta..jangan pandang duit...tengok hati orang tu ikhlas tak terima kite seadanye...😌💓
#sayangsetiasangatketat 
#setiahujungnyawa
56 2 30 October, 2019
Lagi kangen..:) #setiahujungnyawa 
#mylove 
#mybonda
26 0 29 October, 2019

Mujur xbocor kepala dia..tag member korang budak sepak takraw.
.
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Mujur xbocor kepala dia..tag member korang budak sepak takraw.
.
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
76 1 29 October, 2019

Ini baru betul susah senang bersama haha...tag member korang sehidup semati .
Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
#lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa #cinta #cintasampaisyurga #thankyou #iloveyou #igersmalaysia #igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang

Ini baru betul susah senang bersama haha...tag member korang sehidup semati .
 Follow ig @lawak_boskuu @lawak_boskuu @lawak_boskuu ❗❗
.
.
👉Follow ig @takaithrift @takaithrift @takaithrift untuk lihat koleksi barang bundle dan legit stuff❗❗
.
.
✒️ Tag member korang
.
.♥️ Like | share 📢 | comment 📝 .
.
.
 #lawakbodoh #lawakbangang #budakbangang #lawakbatak #pickuplinehambar #lawakkeder #lawakpecahperut #lawakhangit #lawakgila #tiktokvideo #instavideo #malaysia #jalurgemilang #setiahujungnyawa#cinta #cintasampaisyurga#thankyou #iloveyou #igersmalaysia#igersdaily #instagram #instagood #instagramers #alhamdulillah #malaysiaboleh #sayang #babysayang
134 3 28 October, 2019
Tag sesapa💕
.
Like❤//comments🔥//save📥//share📲
.
Tag rakan anda👇
.
#tekanlike #jomtekanlike #kamibudakbaik #budakbanggang #sharethelove #postaday #thankyou #selfcare #setiahujungnyawa #cintaantarakita #tiapharisayang💕 #silamoveon💔 #hatikecai💔 #nakbebelofficial#seribusatucerita👀
15 5 10 October, 2019

Top #setiahujungnyawa posts

Alah sengau tu letak tepi la , puji la sikit suara ni leh masuk Gempak Super star ke Gegar Vanganza ke , besday boy minta ni 😜 #SetiaHujungNyawa

Alah sengau tu letak tepi la , puji la sikit suara ni leh masuk Gempak Super star ke Gegar Vanganza ke , besday boy minta ni 😜 #SetiaHujungNyawa
18,742 227 23 April, 2016

Shooting w my old bestie @sherryibrahim #SetiaHujungNyawa

Shooting w my old bestie @sherryibrahim #SetiaHujungNyawa
1,361 35 30 December, 2012

Untuk Peminat #SetiaHujungNyawa Saya Captain Hairul Azreen & @nelydiasenrose Ucapkan b'bnyk TERIMA KASIH.. #TabikHormat

Untuk Peminat #SetiaHujungNyawa Saya Captain Hairul Azreen & @nelydiasenrose Ucapkan b'bnyk TERIMA KASIH.. #TabikHormat
5,300 223 5 February, 2013

Ermm🤔spe lah yg sudi bwk syaiyee naik pelamin tu😆😝💕
-
Follow @_fxtnisa_ utk lbih byk video
Tag someone❤️
-
-
-
Like,komen and follow💕
Thanks for watching📹
#lagujiwang❤😭 #lagujiwang#lagujiwangofficial💕 #lagujiwang #videojiwang💦 #videojiwangviral #videojiwang #jiwang #jiwangkarat #cinta #ayatjiwang #ayatmanis #ayatpasrah #ayatdeep #ayatsentap #ayatcinta #katakatacinta #videolagu #videostorywa #video30detik #djremix #dj #djsong #jodoh #sayang #setiahujungnyawa #videocinta #fxtnisa

Ermm🤔spe lah yg sudi bwk syaiyee naik pelamin tu😆😝💕
-
Follow @_fxtnisa_ utk lbih byk video
Tag someone❤️
-
-
-
Like,komen and follow💕
Thanks for watching📹
#lagujiwang❤😭#lagujiwang❤#lagujiwangofficial💕#lagujiwang#videojiwang💦#videojiwangviral#videojiwang#jiwang#jiwangkarat#cinta#ayatjiwang#ayatmanis#ayatpasrah#ayatdeep#ayatsentap#ayatcinta#katakatacinta#videolagu#videostorywa#video30detik#djremix#dj#djsong#jodoh#sayang#setiahujungnyawa#videocinta#fxtnisa
5,367 182 4 July, 2019

Zain dan Ersalina dah berbaik? #SetiaHujungNyawa 4 minit lagi!

Zain dan Ersalina dah berbaik? #SetiaHujungNyawa 4 minit lagi!
754 16 31 January, 2013

"Kita belajar dari apa yang telah terjadi" - #SetiaHujungNyawa 7mlm ini!

"Kita belajar dari apa yang telah terjadi" - #SetiaHujungNyawa 7mlm ini!
836 21 31 January, 2013