#setitiskasihdarmia Instagram Photos & Videos

setitiskasihdarmia - 37.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #setitiskasihdarmia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
121 hours
Average like
461.9
Average comment
8.1
Posts with video
24/36
Posts with photo
12/36

Hashtag Popularity

"Skrg ni niat Abg, Abg nak pikat isteri Abg balik.Abg rasa tak salahkan benda tu sbb Abg kan cute.." 😆😜
Hat hujung tu tak tahan tu cute.😂 Tp tak pa la mujuq mmg cute pun.😆😆😍😍😘😘💕💕💕 @sharnaazahmad @nelydiasenrose
#SetitisKasihDarmia
#Throwbacksatnah
#AmirDarmia
#NelyNaaz
#SharnazAhmad
#NelydiaSenrose
#GandinganPalingSerasi
#BestCouple
#SweetCouple
#CuteCouple

"Skrg ni niat Abg, Abg nak pikat isteri Abg balik.Abg rasa tak salahkan benda tu sbb Abg kan cute.." 😆😜
Hat hujung tu tak tahan tu cute.😂 Tp tak pa la mujuq mmg cute pun.😆😆😍😍😘😘💕💕💕 @sharnaazahmad @nelydiasenrose 
#SetitisKasihDarmia 
#Throwbacksatnah
#AmirDarmia 
#NelyNaaz
#SharnazAhmad
#NelydiaSenrose 
#GandinganPalingSerasi 
#BestCouple 
#SweetCouple 
#CuteCouple
785 8 6 November, 2019

Darmia; -Beratnya gajah..😂😜
Amir; -Bangunlah dgn gajah ada beza.sapa gajah..😂😝 hahaha time ni syok tgk Amir jatuh gedebuk.padan muka.😂😜 @sharnaazahmad
@nelydiasenrose
#SetitisKasihDarmia
#AmirDarmia
#NelyNaaz
#SharnaazAhmad
#NelydiaSenrose
#GandinganPalingSerasi
#BestCouple
#SweetCouple
#CuteCouple
#LotsOfLove

Darmia; -Beratnya gajah..😂😜
Amir; -Bangunlah dgn gajah ada beza.sapa gajah..😂😝 hahaha time ni syok tgk Amir jatuh gedebuk.padan muka.😂😜 @sharnaazahmad 
@nelydiasenrose 
#SetitisKasihDarmia
#AmirDarmia
#NelyNaaz
#SharnaazAhmad 
#NelydiaSenrose 
#GandinganPalingSerasi
#BestCouple 
#SweetCouple 
#CuteCouple 
#LotsOfLove
522 12 5 November, 2019

Scene ni comey.😆😍😘💕
#Repost @nelynaazfamilia
• • • • •
Comey je somi anta bini pergi kelas.. Hihihi 🤗😘
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen

Scene ni comey.😆😍😘💕
#Repost @nelynaazfamilia
• • • • •
Comey je somi anta bini pergi kelas.. Hihihi 🤗😘
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
1,551 2 5 November, 2019

Opah Abg dah nak mati opah..ha3.😂😂😂 #Repost @nelynaazfamilia
• • • • •
Nak hug?? Ermm mcm2 la abam Amir ni 👻
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen

Opah Abg dah nak mati opah..ha3.😂😂😂 #Repost @nelynaazfamilia
• • • • •
Nak hug?? Ermm mcm2 la abam Amir ni 👻
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
364 7 5 November, 2019

😂😂😂 #Repost @nelynaazfamilia
• • • • •
Lari mcm apa??? Haha!! Xsggp min nak tulis 🤣🤣
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen

😂😂😂 #Repost @nelynaazfamilia
• • • • •
Lari mcm apa??? Haha!! Xsggp min nak tulis 🤣🤣
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
417 1 5 November, 2019
Comey je somi anta bini pergi kelas.. Hihihi 🤗😘
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
1,366 13 5 November, 2019
Lari mcm apa??? Haha!! Xsggp min nak tulis 🤣🤣
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
626 14 5 November, 2019
Haaaa kn dh menyesal marahkan somi 😢 terus flashback abam
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
417 8 5 November, 2019

Sebab Abg sygkan Mia dan Abg cintakan Mia, Abg nk hidup dengan Mia, Abg nk bahagiakan Mia, sebab apa? Sebab Abg mampu bahagiakan Mia 😢
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen

Sebab Abg sygkan Mia dan Abg cintakan Mia, Abg nk hidup dengan Mia, Abg nk bahagiakan Mia, sebab apa? Sebab Abg mampu bahagiakan Mia 😢
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
537 15 5 November, 2019

#Repost from @nelynaazfamilia •••
Thank you for the sweet ending ❤️✨ We are looking forward to seeing you both in other movie/drama 😘
.
#BKATC▪️ #SKD▪️ #LMYD
.
#jebatmas▪️ #amirdarmia▪️ #hazliya
.
#bukankeranaakutakcinta #setitiskasihdarmia #lelakimuyangdulu #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen #nelynaazdrama

#Repost from @nelynaazfamilia •••
Thank you for the sweet ending ❤️✨ We are looking forward to seeing you both in other movie/drama 😘
.
#BKATC▪️#SKD▪️#LMYD
.
#jebatmas▪️#amirdarmia▪️#hazliya
.
#bukankeranaakutakcinta #setitiskasihdarmia #lelakimuyangdulu #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen #nelynaazdrama
467 1 4 November, 2019

Fiona memang agak jarang minat cerita melayu tapi aritu tertengok #LelakiMuYangDulu first ep dah bestttttt & gandingan #NelyNaaz ni sweet sgt 😍 .. abis #LMYD Fiona trus tgk #BukanKeranaAkuTakCinta & #SetitisKasihDarmia Fiona mmg suka cerita mcm ni sweet ada, happy ada, sedih ada, geram ada, marah ada, semua ada kiranya package lah kan 🙈🥰 tak sabar untuk gandingan Abang @sharnaazahmad & Kak @nelydiasenrose lagi 😍 @nelynaazfamilia #NelyNaaz #MyFavCoupleOnScreen #BukanKeranaAkuTakCinta #BKATC #JebatMas (2013) #SetitisKasihDarmia #SKD #AmirDarmia (2014) #LelakiMuYangDulu #LMYD #HazrulDaliya (2019) #JebatTheMovie #JebatTheMovieComingSoon

Fiona memang agak jarang minat cerita melayu tapi aritu tertengok #LelakiMuYangDulu first ep dah bestttttt & gandingan #NelyNaaz ni sweet sgt 😍 .. abis #LMYD Fiona trus tgk #BukanKeranaAkuTakCinta & #SetitisKasihDarmia Fiona mmg suka cerita mcm ni sweet ada, happy ada, sedih ada, geram ada, marah ada, semua ada kiranya package lah kan 🙈🥰 tak sabar untuk gandingan Abang @sharnaazahmad & Kak @nelydiasenrose lagi 😍 @nelynaazfamilia #NelyNaaz #MyFavCoupleOnScreen #BukanKeranaAkuTakCinta #BKATC #JebatMas (2013) #SetitisKasihDarmia #SKD #AmirDarmia (2014) #LelakiMuYangDulu #LMYD #HazrulDaliya (2019) #JebatTheMovie #JebatTheMovieComingSoon
45 3 3 November, 2019

Min pun nak tanya satu soalan untuk korg.. Betul korg xpernah kisah min pos balik #bkatc #skd or #lmyd ? 🤭🤭 Saja tanya wpun tahu jawapan.. Haha !! (actually min xtahu nk letak caption apa scene sedih ni 😜)
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen

Min pun nak tanya satu soalan untuk korg.. Betul korg xpernah kisah min pos balik #bkatc #skd or #lmyd ? 🤭🤭 Saja tanya wpun tahu jawapan.. Haha !! (actually min xtahu nk letak caption apa scene sedih ni 😜)
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
1,013 46 1 November, 2019

Sweet nyaa... Mmang cukup suka gandingan sharnaaz & nelydia 😍 dari
#bukankeranaakutakcinta
Ke #setitiskasihdarmia
Dan kini #lelakimuyangdulu
Harap lepas ni ada lagi gandingan mereka berdua @sharnaazahmad
@nelydiasenrose 😘
#HazLiya .
Reposted from @nelynaazfamilia (@get_regrann) - Ok guys, kejap je lagi #lelakimuyangdulu ep27 nak start. Kita trending kaw2 ye malam ni.. 2nd last ep! Huhu.. Min throwback sikit moment #hazruldaliya sebelum ada Ish.. Hihihi.. Love uols! 😘
.
#lelakimuyangdulu #hazrul #daliya #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen - #regrann

Sweet nyaa... Mmang cukup suka gandingan sharnaaz & nelydia 😍 dari 
#bukankeranaakutakcinta
Ke #setitiskasihdarmia
Dan kini #lelakimuyangdulu
Harap lepas ni ada lagi gandingan mereka berdua @sharnaazahmad
@nelydiasenrose 😘
#HazLiya .
Reposted from @nelynaazfamilia (@get_regrann) -  Ok guys, kejap je lagi #lelakimuyangdulu ep27 nak start. Kita trending kaw2 ye malam ni.. 2nd last ep! Huhu.. Min throwback sikit moment #hazruldaliya sebelum ada Ish.. Hihihi.. Love uols! 😘
.
#lelakimuyangdulu #hazrul #daliya #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen - #regrann
88 2 29 October, 2019

Thank you for the sweet ending ❤️✨ We are looking forward to seeing you both in other movie/drama 😘
.
#BKATC▪️ #SKD▪️ #LMYD
.
#jebatmas▪️ #amirdarmia▪️ #hazliya
.
#bukankeranaakutakcinta #setitiskasihdarmia #lelakimuyangdulu #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen #nelynaazdrama

Thank you for the sweet ending ❤️✨ We are looking forward to seeing you both in other movie/drama 😘
.
#BKATC▪️#SKD▪️#LMYD
.
#jebatmas▪️#amirdarmia▪️#hazliya
.
#bukankeranaakutakcinta #setitiskasihdarmia #lelakimuyangdulu #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen #nelynaazdrama
1,419 26 29 October, 2019
Ni bukan #JebatMastura or #HazLiya 
Tp ini #amirdarmia 
#SetitisKasihDarmia .
.
.

Cc:@nelynaazfamilia
709 11 23 October, 2019

Dah 3 kali kan dua orang berganding dalam drama, gandingan dorang memang serasi, best dan romantic, dari first dorang berganding lagi drama #bukankeranaakutakcinta
#lelakimuyangdulu
#setitiskasihdarmia
#akasiatv3

Dah 3 kali kan dua orang berganding dalam drama, gandingan dorang memang serasi, best dan romantic, dari first dorang berganding lagi drama #bukankeranaakutakcinta 
#lelakimuyangdulu
#setitiskasihdarmia 
#akasiatv3
1,336 12 10 October, 2019

Preloved by Nurul
Setitis Kasih Darmia
Rm 10 (exclude postage)
Dm to purchase
#setitiskasihdarmiamurah #setitiskasihdarmia #prelovednovel #jualpreloved #novelmurah #novelmelayu #pencintanovel #novellover

Preloved by Nurul
Setitis Kasih Darmia
Rm 10 (exclude postage)
Dm to purchase 
#setitiskasihdarmiamurah #setitiskasihdarmia #prelovednovel #jualpreloved #novelmurah #novelmelayu #pencintanovel #novellover
4 1 15 July, 2019

Rindu cerita ni... So kite layan lah favorite couple kite nii 😍😍
@sharnaazahmad
@nelydiasenrose
Gandingan yg sgt serasi 😍😘
Pliss bergandingan lagi untuk next drama 😍😍😍😍
.
#sharnaazahmad
#nelydiasenrose
#setitiskasihdarmia .
Reposted from @tv9malaysia -

Rindu cerita ni... So kite layan lah favorite couple kite nii 😍😍
@sharnaazahmad
@nelydiasenrose
Gandingan yg sgt serasi 😍😘
Pliss bergandingan lagi untuk next drama 😍😍😍😍
.
#sharnaazahmad
#nelydiasenrose
#setitiskasihdarmia .
Reposted from @tv9malaysia -
17 0 4 July, 2019

Dapatkan produk terbaru daripada @aslegacy.malaysia - Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat 🧕🏻 *Cara Penggunaan* 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan 🧕🏻 *Harga Berpatutan*
WM RM39.90
EM RM42.90
SGD/BND $15.0
RP 180,000

Kandungan 100ml.
.
.
#bidara #aslegacypetalingjaya #iklan #viral #rajin #instafamous #usaha #kejayaantanpabatasan #kedutan #wanita #kesihatandalaman #zarinazainuddin #menopause #senanghamil #mengandung #30pesanansuara #cariakudisyurga #setitiskasihdarmia #tv3 #jualan #niaga #codsetiaphari #postage #whatsapp #datinshahidahdherbs #datoalifsyukriterlajaklaris #aslegacy #losyen #wangi

Dapatkan produk terbaru daripada @aslegacy.malaysia - Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara 🧕🏻 *Kebaikan*
◾Mengatasi bau badan
🔳 Melembut dan menghaluskan kulit
🔳 Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
🔳 Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
🔳 Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
🔳 Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
🔳 Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
🔳 Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat 🧕🏻 *Cara Penggunaan* 🌸Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸Sapu seluruh badan 🌸Baca selawat 3 kali semasa penyapuan 🧕🏻 *Harga Berpatutan*
WM RM39.90
EM RM42.90
SGD/BND $15.0
RP 180,000

Kandungan 100ml.
.
.
#bidara #aslegacypetalingjaya #iklan #viral #rajin #instafamous #usaha #kejayaantanpabatasan #kedutan #wanita #kesihatandalaman #zarinazainuddin #menopause #senanghamil #mengandung #30pesanansuara #cariakudisyurga #setitiskasihdarmia #tv3 #jualan #niaga #codsetiaphari #postage #whatsapp #datinshahidahdherbs #datoalifsyukriterlajaklaris #aslegacy #losyen #wangi
12 2 26 May, 2019

Baby pun boleh guna mandian Bidara ni. Dewasa lagi la best guna.
.
Sejuk dan nyaman je pas mandi gunakan mandian ni. .
Mengatasi masalah kulit seperti ;
- Membuang toksin
- Membuang daki pada kulit
- Memulihkan Luka kudis
- Menghilangkan keletihan
- Membantu Menghilangkan penyakit emosi, stress, makhluk halus, saka, Jin dan sihir.
- Membantu tidur dengan lena.
.
Order sekarang!! di jamin berkesan!!🔥🔥🔥
.
.Rm25
(Exculed Postage)
Sm Rm8
Ss rm12
.
.
#30pesanansuara #segar #setitiskasihdarmia #pujaanhatikanda #datinshahidahdherbs #datoalifsyukriterlajaklaris #sejuk #bayi #kanakkanak #dewasa #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacypetalingjaya #mandian #bidara #codsetiaphari #postage #makeuptutorial #makan #bazarpaknil #bazar #niaga #niagaonline

Baby pun boleh guna mandian Bidara ni. Dewasa lagi la best guna.
.
Sejuk dan nyaman je pas mandi gunakan mandian ni. .
Mengatasi masalah kulit seperti ;
- Membuang toksin
- Membuang daki pada kulit
- Memulihkan Luka kudis
- Menghilangkan keletihan
- Membantu Menghilangkan penyakit emosi, stress, makhluk halus, saka, Jin dan sihir.
-  Membantu tidur dengan lena.
.
Order sekarang!! di jamin berkesan!!🔥🔥🔥
.
.Rm25
(Exculed Postage)
Sm Rm8
Ss rm12
.
.
#30pesanansuara #segar #setitiskasihdarmia #pujaanhatikanda #datinshahidahdherbs #datoalifsyukriterlajaklaris #sejuk #bayi #kanakkanak #dewasa #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacypetalingjaya #mandian #bidara #codsetiaphari #postage #makeuptutorial #makan #bazarpaknil #bazar #niaga #niagaonline
16 0 16 May, 2019

🌻PUCUK HARUMNITA🌻
Khasiat :
✔Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasaan
✔Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔Memelihara kesihatan dalaman wanita
✔Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh bdan
✔Menyingkirkan toksin
✔Mengetatkan otot faraj
✔Merawat masalah keputihan,senggugut dan kitaran had yang tidak stabil
✔Meningkatkan keinginan(libido)dan fungsi seksual wanita
✔Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
✔Mengatasi masalah sakit puan
✔Membantu memperlahankan proses penuaan
✔Mencegah gejala menopause
✔Membantu masalah angin dalam badan
✔Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
✔Mengekalkan berat badan ideal
✔Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
✔Melancarkan peredaran darah
✔Mengawal tekanan darah
✔Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,parut,jeragat dan kulit kusam
✔Memelihara keremajaan kulit
✔Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔Meningkatkan tahap metabolisme
.
Rm69.90
(Exculed Postage)
Sm rm8
Ss rm12
.
.
#whatsapp #instaseleb #malaysia #datoalifsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #aslegacypetalingjaya #iklan #viral #rajin #instafamous #usaha #kejayaantanpabatasan #kedutan #wanita #kesihatandalaman #zarinazainuddin #menopause #senanghamil #mengandung #30pesanansuara #cariakudisyurga #setitiskasihdarmia

🌻PUCUK HARUMNITA🌻
Khasiat :
✔Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasaan
✔Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔Memelihara kesihatan dalaman wanita
✔Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh bdan
✔Menyingkirkan toksin
✔Mengetatkan otot faraj
✔Merawat masalah keputihan,senggugut dan kitaran had yang tidak stabil
✔Meningkatkan keinginan(libido)dan fungsi seksual wanita
✔Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
✔Mengatasi masalah sakit puan
✔Membantu memperlahankan proses penuaan
✔Mencegah gejala menopause
✔Membantu masalah angin dalam badan
✔Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
✔Mengekalkan berat badan ideal
✔Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
✔Melancarkan peredaran darah
✔Mengawal tekanan darah
✔Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,parut,jeragat dan kulit kusam
✔Memelihara keremajaan kulit
✔Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔Meningkatkan tahap metabolisme
.
Rm69.90
(Exculed Postage)
Sm rm8
Ss rm12
.
.
#whatsapp #instaseleb #malaysia #datoalifsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #aslegacypetalingjaya #iklan #viral #rajin #instafamous #usaha #kejayaantanpabatasan #kedutan #wanita #kesihatandalaman #zarinazainuddin #menopause #senanghamil #mengandung #30pesanansuara #cariakudisyurga #setitiskasihdarmia
16 1 15 May, 2019

🌻PUCUK HARUMNITA🌻
Khasiat :
✔Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasaan
✔Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔Memelihara kesihatan dalaman wanita
✔Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh bdan
✔Menyingkirkan toksin
✔Mengetatkan otot faraj
✔Merawat masalah keputihan,senggugut dan kitaran had yang tidak stabil
✔Meningkatkan keinginan(libido)dan fungsi seksual wanita
✔Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
✔Mengatasi masalah sakit puan
✔Membantu memperlahankan proses penuaan
✔Mencegah gejala menopause
✔Membantu masalah angin dalam badan
✔Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
✔Mengekalkan berat badan ideal
✔Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
✔Melancarkan peredaran darah
✔Mengawal tekanan darah
✔Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,parut,jeragat dan kulit kusam
✔Memelihara keremajaan kulit
✔Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔Meningkatkan tahap metabolisme
.
Rm69.90
(Exculed Postage)
Sm rm8
Ss rm12
.
.
#whatsapp #instaseleb #malaysia #datoalifsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #aslegacypetalingjaya #iklan #viral #rajin #instafamous #usaha #kejayaantanpabatasan #kedutan #wanita #kesihatandalaman #zarinazainuddin #menopause #senanghamil #mengandung #30pesanansuara #cariakudisyurga #setitiskasihdarmia

🌻PUCUK HARUMNITA🌻
Khasiat :
✔Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasaan
✔Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔Memelihara kesihatan dalaman wanita
✔Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh bdan
✔Menyingkirkan toksin
✔Mengetatkan otot faraj
✔Merawat masalah keputihan,senggugut dan kitaran had yang tidak stabil
✔Meningkatkan keinginan(libido)dan fungsi seksual wanita
✔Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
✔Mengatasi masalah sakit puan
✔Membantu memperlahankan proses penuaan
✔Mencegah gejala menopause
✔Membantu masalah angin dalam badan
✔Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
✔Mengekalkan berat badan ideal
✔Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
✔Melancarkan peredaran darah
✔Mengawal tekanan darah
✔Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,parut,jeragat dan kulit kusam
✔Memelihara keremajaan kulit
✔Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔Meningkatkan tahap metabolisme
.
Rm69.90
(Exculed Postage)
Sm rm8
Ss rm12
.
.
#whatsapp #instaseleb #malaysia #datoalifsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #aslegacypetalingjaya #iklan #viral #rajin #instafamous #usaha #kejayaantanpabatasan #kedutan #wanita #kesihatandalaman #zarinazainuddin #menopause #senanghamil #mengandung #30pesanansuara #cariakudisyurga #setitiskasihdarmia
20 1 15 May, 2019

Top #setitiskasihdarmia posts

✨🌟❤️Pelbagai dugaan harus diharungi Darmia dalam kehidupan barunya. Tetapi, tragedi masa silam telah memberi Impak kepada dirinya. Amir, lelaki yg sgt membenci Darmia kerana tragedi itu kini kembali. Malam ini, 14 October, Jam 8:30pm, Drama terbaharu #SetitisKasihDarmia akan menemui penonton semua hanya di TV9. Drama Adaptasi Novel Lakunan Hebat! @sharnaazahmad @nelydiasenrose @josiahhogan #zarynmin @fauziahnawi @lizza_abdullah @azizakazan dan ramai lagi!

✨🌟❤️Pelbagai dugaan harus diharungi Darmia dalam kehidupan barunya. Tetapi, tragedi masa silam telah memberi Impak kepada dirinya. Amir, lelaki yg sgt membenci Darmia kerana tragedi itu kini kembali. Malam ini, 14 October, Jam 8:30pm, Drama terbaharu #SetitisKasihDarmia akan menemui penonton semua hanya di TV9. Drama Adaptasi Novel Lakunan Hebat! @sharnaazahmad @nelydiasenrose @josiahhogan #zarynmin @fauziahnawi @lizza_abdullah @azizakazan dan ramai lagi!
556 23 13 October, 2014
Comey je somi anta bini pergi kelas.. Hihihi 🤗😘
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
1,366 13 5 November, 2019

Min pun nak tanya satu soalan untuk korg.. Betul korg xpernah kisah min pos balik #bkatc #skd or #lmyd ? 🤭🤭 Saja tanya wpun tahu jawapan.. Haha !! (actually min xtahu nk letak caption apa scene sedih ni 😜)
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen

Min pun nak tanya satu soalan untuk korg.. Betul korg xpernah kisah min pos balik #bkatc #skd or #lmyd ? 🤭🤭 Saja tanya wpun tahu jawapan.. Haha !! (actually min xtahu nk letak caption apa scene sedih ni 😜)
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
1,013 46 1 November, 2019

Semalam ingat nak crk drama lain..sekali terjumpe drama ni...terus ai ulang tgk la...dulu dah penah tgk..ingat2 lupe....esok #PAM ari ni ai layan drama ni dulu...nape ai rase kimia mas ngan jebat ni kuat sgt ek....tp ni bukan cite #bukankeranaakutakcinta
Ini mia dan amin ke amir..hehehehe... #aisuketgkgayadiorg
#nampakreal
#setitiskasihdarmia
#trobek
#NelydiaSenrose
#shanaz

Semalam ingat nak crk drama lain..sekali terjumpe drama ni...terus ai ulang tgk la...dulu dah penah tgk..ingat2 lupe....esok #PAM ari ni ai layan drama ni dulu...nape ai rase kimia mas ngan jebat ni kuat sgt ek....tp ni bukan cite #bukankeranaakutakcinta 
Ini mia dan amin ke amir..hehehehe... #aisuketgkgayadiorg
#nampakreal
#setitiskasihdarmia 
#trobek
#NelydiaSenrose 
#shanaz
171 2 7 October, 2016

My super comfy and cantik baju kurung sponsored by @collection_by_she for #setitiskasihdarmia . Thank you ❤️

My super comfy and cantik baju kurung sponsored by @collection_by_she for #setitiskasihdarmia . Thank you ❤️
19,269 305 28 August, 2014

Alhamdulillah. Thank you mama& ayah @farizrose for the endless support , thank you #DramaFestKL , and mostly Kak @zielajalil ku yang beri peluang kedua Utk berkerja Dgn Sharnaz dan seluruh team #SetitisKasihDarmia , I was so happy last night my #penguatsemangat @nelyamors dtg beri sokongan 💪 terima kasih juga @nelynaazfamilia yang support kami dari day1 ❤️ #happymoment #duaduanakcakap

Alhamdulillah. Thank you mama& ayah @farizrose for the endless support , thank you #DramaFestKL , and mostly Kak @zielajalil ku yang beri peluang kedua Utk berkerja Dgn Sharnaz dan seluruh team #SetitisKasihDarmia , I was so happy last night my #penguatsemangat @nelyamors dtg beri sokongan 💪 terima kasih juga @nelynaazfamilia yang support kami dari day1 ❤️ #happymoment #duaduanakcakap
18,258 178 22 March, 2015
Lari mcm apa??? Haha!! Xsggp min nak tulis 🤣🤣
.
#throwback #setitiskasihdarmia #skd #khairulamir #darmia #amirdarmia #miamir #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nelynaaz #favcoupleonscreen
626 14 5 November, 2019

Jangan lupa saksikan drama bersiri terbaru #SetitisKasihDarmia yang akan menemui anda bermula 14 oktober setiap Selasa dan Rabu jam 8.30mlm hanya di @tv9malaysia. #AmirDarmia #SlotRatu (single L je bukan double)

Jangan lupa saksikan drama bersiri terbaru #SetitisKasihDarmia yang akan menemui anda bermula 14 oktober setiap Selasa dan Rabu jam 8.30mlm hanya di @tv9malaysia. #AmirDarmia #SlotRatu (single L je bukan double)
15,072 383 14 October, 2014

"Hmm betulke Darmia nak berpindah ke KL? Adakah dia akan berjaya melanjutkan pelajaran? Tapi Amir ada di KL, mungkinkah mereka akan bertembung?" Kejap je lagi dah 8.30 pm. #setitiskasihdarmia @tv9malaysia

"Hmm betulke Darmia nak berpindah ke KL? Adakah dia akan berjaya melanjutkan pelajaran? Tapi Amir ada di KL, mungkinkah mereka akan bertembung?" Kejap je lagi dah 8.30 pm. #setitiskasihdarmia @tv9malaysia
12,487 229 21 October, 2014