#setkening Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #setkening and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
132.1
Average comment
1.5
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@zayraabadi Profile picture

@zayraabadi

My fav all time utk kening memang tak tinggai hat ni.. jimat guna sikit je xluak pon weyy.. xdan nk buat tutorial kening lagi.. box dia pon ringan senang nak bawa ke mana2.. part yg best dia lengkap semua dgn concealer dan wax utk eyebrow.. hangpa boleh ejas nk kening gelap ka brown2 ka ikut kesesuaian kening masing2. yg paling best wuduk friendly mudah sgt nk cuci tau.. just pakai pencuci muka biasa / wet tissue pon dh tggal. Tak mcm sesetengah gel eyebrow yg mmg sgt liat nk tanggal even dh cuci berkali2.😂. Takut wuduk xsah bila tak tanggal habis.. Luvv❤️❤️❤️ Tq @schoolofmakeupsitinurfarahain . Klu hgpa berminat nk dptkn set kening ni boleh direct ke ig @farah_cosmestic_hq yee.
#setkeningmurah #setkeningkakparah #setkening #eyebrowsecret #keningonfleek

My fav all time utk kening memang tak tinggai hat ni.. jimat guna sikit je xluak pon weyy.. xdan nk buat tutorial kening lagi.. box dia pon ringan senang nak bawa ke mana2.. part yg best dia lengkap semua dgn concealer dan wax utk eyebrow.. hangpa boleh ejas nk kening gelap ka brown2 ka ikut kesesuaian kening masing2. yg paling best wuduk friendly mudah sgt nk cuci tau.. just pakai pencuci muka biasa / wet tissue pon dh tggal. Tak mcm sesetengah gel eyebrow yg mmg sgt liat nk tanggal even dh cuci berkali2.😂. Takut wuduk xsah bila tak tanggal habis.. Luvv❤️❤️❤️ Tq @schoolofmakeupsitinurfarahain . Klu hgpa berminat nk dptkn set kening ni boleh direct ke ig @farah_cosmestic_hq  yee.
#setkeningmurah #setkeningkakparah #setkening #eyebrowsecret #keningonfleek
74 2 20 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup sanding Nur Atiqah Sobri🌸. Terima kasih mek 2x mekap, sewa veil & beli lens dengan kak. Alhamdulilah, tahniah adikku ❤️. Cust paling sporting ni x kering gusi asyik buat lawak..Hehe.. Busana indah dari Aleesya Black💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Nur Atiqah Sobri🌸. Terima kasih mek 2x mekap, sewa veil & beli lens dengan kak. Alhamdulilah, tahniah adikku ❤️. Cust paling sporting ni x kering gusi asyik buat lawak..Hehe.. Busana indah dari Aleesya Black💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
333 1 19 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Sekali sekala kak handam nak inter frame. Hehe ❤️ Makeup sanding Nur Atiqah Sobri🌸. Terima kasih mek 2x mekap, sewa veil & beli lens dengan kak. Alhamdulilah, tahniah adikku ❤️. Cust paling sporting ni x kering gusi asyik buat lawak..Hehe.. Busana indah dari Aleesya Black💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Sekali sekala kak handam nak inter frame. Hehe ❤️ Makeup sanding Nur Atiqah Sobri🌸. Terima kasih mek 2x mekap, sewa veil & beli lens dengan kak. Alhamdulilah, tahniah adikku ❤️. Cust paling sporting ni x kering gusi asyik buat lawak..Hehe.. Busana indah dari Aleesya Black💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
356 8 19 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup sanding Nur Atiqah Sobri🌸. Terima kasih mek 2x mekap, sewa veil & beli lens dengan kak. Alhamdulilah, tahniah adikku ❤️. Cust paling sporting ni x kering gusi asyik buat lawak..Hehe.. Busana indah dari Aleesya Black💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Nur Atiqah Sobri🌸. Terima kasih mek 2x mekap, sewa veil & beli lens dengan kak. Alhamdulilah, tahniah adikku ❤️. Cust paling sporting ni x kering gusi asyik buat lawak..Hehe.. Busana indah dari Aleesya Black💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
107 1 19 September, 2019
Thank you sis! Saya jual🔥💕
Ready stock: Eyebrow Pencil 
Price: Rm29.00
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah
3 0 17 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

💕 Eyebrow Auto Pencil . Eyebrow pencil ni sangat mudah digunakan bagi yang tak berapa pndai nak lukis kening dan colour sgt pigmented & tak mudah patah tau jika terjatuh ke apa 🔥 Harga hanya RM29.00 sahaja!

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya

💕 Eyebrow Auto Pencil . Eyebrow pencil ni sangat mudah digunakan bagi yang tak berapa pndai nak lukis kening dan colour sgt pigmented & tak mudah patah tau jika terjatuh ke apa 🔥 Harga hanya RM29.00 sahaja!

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya
6 0 17 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup tunang Nadia 🌸. Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan & contact lens, veil & stylist by Aishah Masri 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup tunang Nadia 🌸. Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan &  contact lens, veil & stylist by Aishah Masri 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
152 1 17 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup tunang Nadia 🌸. Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan & contact lens, veil & stylist by Aishah Masri 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup tunang Nadia 🌸. Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan &  contact lens, veil & stylist by Aishah Masri 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
81 1 17 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup tunang Nadia 🌸. Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan & contact lens, veil & stylist by Aishah Masri 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup tunang Nadia 🌸. Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan &  contact lens, veil & stylist by Aishah Masri 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
83 0 17 September, 2019
@nurjie8 Profile picture

@nurjie8

• • • • • •
OBUSE EYEBROW 😘
.
⇨ dalam 1 set ada 3 warna
⇨jenis powder
⇨tahan sehingga 8 jam
⇨tidak comot, tidak berhabuk & nampak smooth bila pakai
⇨ mudah di bawa kemana mana sahaja
⇨ pilihan warna yang cantik
⇨ sesuai di gunakan untuk aktiviti harian @ special events
⇨ di sertakan dengan berus kening yang lembut
.
📞 0104415053
.
.
#sayajualmurah #obuseeyebrow
#obuseeyebrowmurah #setkening #obuse
#obuseeyebrowmalaysia #obuseeyebrowmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknilmurah #baazarpaknil #kedaionlinemurah #kedaionlinemalaysia #visitmyig #sentul #selfie #kosmetikmalaysiamurah #kosmetikmurah #bazarpaknil #kosmetikmalaysia #onlineshop #onlineshopping

• • • • • •
OBUSE EYEBROW 😘
.
⇨ dalam 1 set ada 3 warna
⇨jenis powder
⇨tahan sehingga 8 jam
⇨tidak comot, tidak berhabuk & nampak smooth bila pakai
⇨ mudah di bawa kemana mana sahaja
⇨ pilihan warna yang cantik
⇨ sesuai di gunakan untuk aktiviti harian @ special events
⇨ di sertakan dengan berus kening yang lembut
.
📞 0104415053
.
.
#sayajualmurah #obuseeyebrow
#obuseeyebrowmurah #setkening #obuse
#obuseeyebrowmalaysia #obuseeyebrowmurahmalaysia #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknilmurah #baazarpaknil #kedaionlinemurah #kedaionlinemalaysia #visitmyig #sentul #selfie #kosmetikmalaysiamurah #kosmetikmurah #bazarpaknil #kosmetikmalaysia #onlineshop #onlineshopping
1 0 16 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kening cantik dengan modal serendah RM29.00 sahaja?!!!!
.
.
GILA MURAH!!!
⬇️
Korang yg ada masalah kening samar2 sendu je mcm xda bulu, or nak nampak yakin cantik bila keluar dating tu, mai la try Eyebrow Definer daripada @obsess.cosmetics !
.
Rugi x beli sekarang!!!!!!! Murah berbaloi2! Beli 1 dapat 2 benda (2 in 1) iaitu pencil kening & berus! Siapa je xnakkkkkkk kakak2 oi! Dah habis jangan menyesal tau! Laku kerasss!
.
Kalau nak beli whatsapp Raudah! 📲0126402939! SEKARANG!!!!!!! #setkening #setkeningcantik #keningcantik #eyebrowpencilmalaysiamurah #eyebrowpencilmurah #eyebrowpencilmurahmalaysia #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #cosmeticmalaysia #madeinmalaysia

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kening cantik dengan modal serendah RM29.00 sahaja?!!!!
.
.
GILA MURAH!!!
⬇️
Korang yg ada masalah kening samar2 sendu je mcm xda bulu, or nak nampak yakin cantik bila keluar dating tu, mai la try Eyebrow Definer daripada @obsess.cosmetics !
.
Rugi x beli sekarang!!!!!!! Murah berbaloi2! Beli 1 dapat 2 benda (2 in 1) iaitu pencil kening & berus!  Siapa je xnakkkkkkk kakak2 oi! Dah habis jangan menyesal tau! Laku kerasss!
.
Kalau nak beli whatsapp Raudah! 📲0126402939! SEKARANG!!!!!!! #setkening #setkeningcantik #keningcantik #eyebrowpencilmalaysiamurah #eyebrowpencilmurah #eyebrowpencilmurahmalaysia #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #cosmeticmalaysia #madeinmalaysia
11 0 16 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup tunang Siti Aishah 🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, Aishah terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan by Aishah Masri 💕
Busana by hijabistahub🌸
Veil by afrah exclusive 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup tunang Siti Aishah 🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, Aishah terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan by Aishah Masri 💕
Busana by hijabistahub🌸
Veil by afrah exclusive 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
214 2 16 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup tunang Siti Aishah 🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, Aishah terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan by Aishah Masri 💕
Busana by hijabistahub🌸
Veil by afrah exclusive 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup tunang Siti Aishah 🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, Aishah terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan by Aishah Masri 💕
Busana by hijabistahub🌸
Veil by afrah exclusive 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
75 0 16 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup tunang Siti Aishah 🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, Aishah terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan by Aishah Masri 💕
Busana by hijabistahub🌸
Veil by afrah exclusive 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup tunang Siti Aishah 🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih mekap dengan kak❤️. Alhamdulilah, Aishah terus booking utk makeup akad, sanding & tandang nanti 😘. Bunga tangan by Aishah Masri 💕
Busana by hijabistahub🌸
Veil by afrah exclusive 💕

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
134 4 16 September, 2019
@originalokayamalaysia Profile picture

@originalokayamalaysia

💖OKAYA Eyebrow Gel💖

Setanding jenama antarabangsa uolls‼
Korang dah cuba ke belum ni? Rugi tau sape tak pernah cuba. RUGIII GILA WEI huhu🤭

Sape yang selalu lukis kening ala sinchan tu wajib beli sebab bila lukis guna okaya kening senang jadi. Warna brown okaya eyebrow memang sesuai untuk semua warna kulit wanita ASIA tau.

EYEBROW GEL by OKAYA best ; ✅ Mudah di apply
✅ Waterproof, tidak cair dengan peluh or kene hujan !
✅ Kualiti setanding jenama antarabangsa
✅ Harga sangat BERPATUTAN

Setiap box uolls akan dapat 1 Eyebrow Gel + FREE berus 😘. Jom order sekarang! 👇🏻 Postage : Everyday

Whatsapp : www.wasap.my/60174458723/eyebrowgel

#okayaeyebrowgel #eyebrowgelokaya #eyebrowgel #okayaeyebrow #okayaeyebrowgelperak #okayaeyebrowpenang #setkening #keningonpoint #eyebrowgelmalaysia #eyebrowgelperak #eyebrowgelpenang #eyebrowgelkedah #eyebrowgelkl #okayaeyebrowgelperak #okayaeyebrowgelselangor #okayaeyebrowgelkl #okayaeyebrowgelsabah #eyebrowsonpoint

💖OKAYA Eyebrow Gel💖

Setanding jenama antarabangsa uolls‼
Korang dah cuba ke belum ni? Rugi tau sape tak pernah cuba. RUGIII GILA WEI huhu🤭

Sape yang selalu lukis kening ala sinchan tu wajib beli sebab bila lukis guna okaya kening senang jadi. Warna brown okaya eyebrow memang sesuai untuk semua warna kulit wanita ASIA tau.

EYEBROW GEL by OKAYA best ; ✅ Mudah di apply
✅ Waterproof, tidak cair dengan peluh or kene hujan !
✅ Kualiti setanding jenama antarabangsa
✅ Harga sangat BERPATUTAN

Setiap box uolls akan dapat 1 Eyebrow Gel + FREE berus 😘. Jom order sekarang! 👇🏻 Postage : Everyday

Whatsapp : www.wasap.my/60174458723/eyebrowgel

#okayaeyebrowgel #eyebrowgelokaya #eyebrowgel #okayaeyebrow #okayaeyebrowgelperak #okayaeyebrowpenang #setkening #keningonpoint #eyebrowgelmalaysia #eyebrowgelperak #eyebrowgelpenang #eyebrowgelkedah #eyebrowgelkl #okayaeyebrowgelperak #okayaeyebrowgelselangor #okayaeyebrowgelkl #okayaeyebrowgelsabah #eyebrowsonpoint
5 0 15 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup sanding Basnah Yusof🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih akak cantik mekap dgn Ecah ❤️ Bunga tangan dari Aishah Masri 💕
Busana indah dari Fify Zulkifli Butik Ratu Fify Zulkifli🌸

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Basnah Yusof🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih akak cantik mekap dgn Ecah ❤️ Bunga tangan dari Aishah Masri 💕
Busana indah dari Fify Zulkifli Butik Ratu Fify Zulkifli🌸

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
317 4 15 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup sanding Basnah Yusof🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih akak cantik mekap dgn Ecah ❤️ Bunga tangan dari Aishah Masri 💕
Busana indah dari Fify Zulkifli Butik Ratu Fify Zulkifli🌸

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Basnah Yusof🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih akak cantik mekap dgn Ecah ❤️ Bunga tangan dari Aishah Masri 💕
Busana indah dari Fify Zulkifli Butik Ratu Fify Zulkifli🌸

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
90 0 15 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup sanding Basnah Yusof🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih akak cantik mekap dgn Ecah ❤️ Bunga tangan dari Aishah Masri 💕
Busana indah dari Fify Zulkifli Butik Ratu Fify Zulkifli🌸

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Basnah Yusof🌸. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih akak cantik mekap dgn Ecah ❤️ Bunga tangan dari Aishah Masri 💕
Busana indah dari Fify Zulkifli Butik Ratu Fify Zulkifli🌸

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
83 2 15 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup sanding Siti Nur Atiqah Iekaa🌸 Kening client tersangatlah tebal, kak ecah cover mana yg mampu. Request tanpa bulu mata palsu. Tahniah syg, InshaAllah jumpa bertandang nanti 💕. Bunga tangan dari kak Ecah juga.
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Siti Nur Atiqah Iekaa🌸 Kening client tersangatlah tebal, kak ecah cover mana yg mampu. Request tanpa bulu mata palsu. Tahniah syg, InshaAllah jumpa bertandang nanti 💕. Bunga tangan dari kak Ecah juga. 
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
144 0 14 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup sanding Siti Nur Atiqah Iekaa🌸 Kening client tersangatlah tebal, kak ecah cover mana yg mampu. Request tanpa bulu mata palsu. Tahniah syg, InshaAllah jumpa bertandang nanti 💕. Bunga tangan dari kak Ecah juga.
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Siti Nur Atiqah Iekaa🌸 Kening client tersangatlah tebal, kak ecah cover mana yg mampu. Request tanpa bulu mata palsu. Tahniah syg, InshaAllah jumpa bertandang nanti 💕. Bunga tangan dari kak Ecah juga. 
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
69 0 14 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup sanding Siti Nur Atiqah Iekaa🌸 Kening client tersangatlah tebal, kak ecah cover mana yg mampu. Request tanpa bulu mata palsu. Tahniah syg, InshaAllah jumpa bertandang nanti 💕. Bunga tangan dari kak Ecah juga.
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Siti Nur Atiqah Iekaa🌸 Kening client tersangatlah tebal, kak ecah cover mana yg mampu. Request tanpa bulu mata palsu. Tahniah syg, InshaAllah jumpa bertandang nanti 💕. Bunga tangan dari kak Ecah juga. 
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
359 5 14 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup sanding Nur Hidayah Azizean🌸 Orangnya sgt baik tak cerewet, terima kasih Dayah mekap dgn Ecah dari tunang lagi. Tahniah & terima kasih 💕

Contact lens dari Aishah Masri 🌸
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Nur Hidayah Azizean🌸 Orangnya sgt baik tak cerewet, terima kasih Dayah mekap dgn Ecah dari tunang lagi. Tahniah & terima kasih 💕

Contact lens dari Aishah Masri 🌸
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
61 0 14 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup sanding Nur Hidayah Azizean🌸 Orangnya sgt baik tak cerewet, terima kasih Dayah mekap dgn Ecah dari tunang lagi. Tahniah & terima kasih 💕

Contact lens dari Aishah Masri 🌸
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Nur Hidayah Azizean🌸 Orangnya sgt baik tak cerewet, terima kasih Dayah mekap dgn Ecah dari tunang lagi. Tahniah & terima kasih 💕

Contact lens dari Aishah Masri 🌸
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
25 0 14 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup sanding Nur Hidayah Azizean🌸 Orangnya sgt baik tak cerewet, terima kasih Dayah mekap dgn Ecah dari tunang lagi. Tahniah & terima kasih 💕

Contact lens dari Aishah Masri 🌸
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Nur Hidayah Azizean🌸 Orangnya sgt baik tak cerewet, terima kasih Dayah mekap dgn Ecah dari tunang lagi. Tahniah & terima kasih 💕

Contact lens dari Aishah Masri 🌸
Busana dari Encik Azzim Aziz II Encik Azzim Aziz🌹

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
148 2 14 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup akad nikah Hawa 🌸. Orangnya dah cantik sgt, minimalist makeup sudah memadai ❤️. Alhamdulilah dia suka sgt x henti memuji, thanks syg. Jumpa esok 💕

Bunga tangan by Aishah Masri 💐

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup akad nikah Hawa 🌸. Orangnya dah cantik sgt, minimalist makeup sudah memadai ❤️. Alhamdulilah dia suka sgt x henti memuji, thanks syg. Jumpa esok 💕

Bunga tangan by Aishah Masri 💐

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
93 2 13 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup akad nikah Hawa 🌸. Orangnya dah cantik sgt, minimalist makeup sudah memadai ❤️. Alhamdulilah dia suka sgt x henti memuji, thanks syg. Jumpa esok 💕

Bunga tangan by Aishah Masri 💐

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup akad nikah Hawa 🌸. Orangnya dah cantik sgt, minimalist makeup sudah memadai ❤️. Alhamdulilah dia suka sgt x henti memuji, thanks syg. Jumpa esok 💕

Bunga tangan by Aishah Masri 💐

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
109 2 13 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup akad nikah Hawa 🌸. Orangnya dah cantik sgt, minimalist makeup sudah memadai ❤️. Alhamdulilah dia suka sgt x henti memuji, thanks syg. Jumpa esok 💕

Bunga tangan by Aishah Masri 💐

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup akad nikah Hawa 🌸. Orangnya dah cantik sgt, minimalist makeup sudah memadai ❤️. Alhamdulilah dia suka sgt x henti memuji, thanks syg. Jumpa esok 💕

Bunga tangan by Aishah Masri 💐

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
258 7 13 September, 2019
@makeupboxshahalam Profile picture

@makeupboxshahalam

HANYA rm 28 sahajaa 📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Postage berjalan seperti biasaa 🛒🛒🛒
Wasap wasap terus! 📞010-9011858 010-9011858 📍
KAMI BEROPERASI
Setiap Hari ✅
⏰11:30 -8:30malam

#kedaimekap #kedaimekaptermurah #kedaikosmetiktermurah #mekapshahalam #mekapklang #gudangmekaptermurah #mekapgiler #setmekap #setmekapmurah #berusmekap #setbrush #makeupboxmurah #mekapbeg #kosmetik #mekapbeg #begmekapcute #begmekapmurah #kosmetik #kosmetikshahalam #1minutemiracle #eyebrowset #setkening #setkeningoriginal #promosimurah #tutorial

HANYA rm 28 sahajaa 📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Postage berjalan seperti biasaa 🛒🛒🛒
Wasap wasap terus! 📞010-9011858 010-9011858 📍
KAMI BEROPERASI
Setiap Hari ✅
⏰11:30 -8:30malam

#kedaimekap #kedaimekaptermurah #kedaikosmetiktermurah #mekapshahalam #mekapklang #gudangmekaptermurah #mekapgiler #setmekap #setmekapmurah #berusmekap #setbrush #makeupboxmurah #mekapbeg #kosmetik #mekapbeg #begmekapcute #begmekapmurah #kosmetik #kosmetikshahalam #1minutemiracle #eyebrowset #setkening #setkeningoriginal #promosimurah #tutorial
6 0 13 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup akad nikah Raihan Nor🌸. Req soft makeup tanpa bulu mata palsu. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah dari bertunang lagi ❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup akad nikah Raihan Nor🌸. Req soft makeup tanpa bulu mata palsu. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah dari bertunang lagi ❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
267 1 13 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup akad nikah Raihan Nor🌸. Req soft makeup tanpa bulu mata palsu. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah dari bertunang lagi ❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup akad nikah Raihan Nor🌸. Req soft makeup tanpa bulu mata palsu. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah dari bertunang lagi ❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
108 0 13 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup akad nikah Raihan Nor🌸. Req soft makeup tanpa bulu mata palsu. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah dari bertunang lagi ❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup akad nikah Raihan Nor🌸. Req soft makeup tanpa bulu mata palsu. Cantik manis orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah dari bertunang lagi ❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
165 0 13 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

➡️Elysyle Advanced Age Recovery⬅️
.
✔Lindungi DNA Keremajaan Dengan Pertahanan Pencemaran Tercanggih
.
📣📣📣📣📣Pencemaran Melemahkan Kuasa Pertahanan Kulit!
.
😭😭😭😭Pendedahan harian terhadap pencemaran mempercepatkan PENUAAN kulit anda. Meningkatkan daya pertahanan kulit terhadap kesan pencemaran dengan Elysyle Advanced Age Recovery. Ia mengaktifkan proses penyahtoksikan dan pemulihan sel untuk membersihkan sel-sel anda dan melawan kerosakan DNA. Apabila toksin sel disingkirkan, membangkitkan pembaharuan sel dan membalikkan penuaan yang disebabkan oleh pencemaran untuk mempermuda kulit yang muda berseri.
.
🌻🌻🌻Manfaat🌻🌻🌻
.
✔Rahsia Penghalang Pencemar Nano Tercanggih C2A Complex™
Gabungan 6 bahan aktif dalam Teknologi Emulsi Nano yang bersaiz partikel 80nm di mana ianya lebih kecil daripada ruang intersel kulit (100-120nm), memastikan C2A Complex™ senang menembusi ke dalam kulit untuk memperbaiki kerosakan sel.
.
.
💎💎💎4 Aksi Anti Penuaan💎💎💎
.
💐Melindungi – Menahan kemasukan partikel pencemaran ke dalam kulit, mengurangkan pengambilan sebanyak 76%. 💐Menyahtoksik – Memperkuatkan Autofagi untuk pembersihan sel dan penyahtoksikan sel dari pencemaran sebanyak 64%. 💐Memulih – Meningkatkan penghasilan Adenosina Trifosfat (ATP) sebanyak 66% dan menyekat enzim COX2 untuk meningkatkan sintesis kolagen dan elastin. 💐Memperkuat – Kuasa anti-radikal yang kuat menyingkirkan radikal bebas merbahaya bagi mengelakkan kerosakan DNA dan membangkitkan daya pertahanan kulit. .
.
🌹🌹🌹Diperkaya oleh🌹🌹🌹 Seperti-Faktor Pertumbuhan & Peptida.Menjana semula kolagen.Melindungi kolagen daripada degradasi.Proses penuaan kronologi diperlahankan.
.
.
Ramuan:

LabiataeYisAkar MarsymaloBunga Arnica MontanBunga Tilia CordataAkar Peony
.
📣📣📣Ramuan utama menerima Anugerah Fountain PCHI bagi Bahan Aktif Terunggul.
.
.
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

➡️Elysyle Advanced Age Recovery⬅️
.
✔Lindungi DNA Keremajaan Dengan Pertahanan Pencemaran Tercanggih
.
📣📣📣📣📣Pencemaran Melemahkan Kuasa Pertahanan Kulit!
.
😭😭😭😭Pendedahan harian terhadap pencemaran mempercepatkan PENUAAN kulit anda. Meningkatkan daya pertahanan kulit terhadap kesan pencemaran dengan Elysyle Advanced Age Recovery. Ia mengaktifkan proses penyahtoksikan dan pemulihan sel untuk membersihkan sel-sel anda dan melawan kerosakan DNA. Apabila toksin sel disingkirkan, membangkitkan pembaharuan sel dan membalikkan penuaan yang disebabkan oleh pencemaran untuk mempermuda kulit yang muda berseri.
.
🌻🌻🌻Manfaat🌻🌻🌻
.
✔Rahsia Penghalang Pencemar Nano Tercanggih C2A Complex™
Gabungan 6 bahan aktif dalam Teknologi Emulsi Nano yang bersaiz partikel 80nm di mana ianya lebih kecil daripada ruang intersel kulit (100-120nm), memastikan C2A Complex™ senang menembusi ke dalam kulit untuk memperbaiki kerosakan sel.
.
.
💎💎💎4 Aksi Anti Penuaan💎💎💎
.
💐Melindungi – Menahan kemasukan partikel pencemaran ke dalam kulit, mengurangkan pengambilan sebanyak 76%. 💐Menyahtoksik – Memperkuatkan Autofagi untuk pembersihan sel dan penyahtoksikan sel dari pencemaran sebanyak 64%. 💐Memulih – Meningkatkan penghasilan Adenosina Trifosfat (ATP) sebanyak 66% dan menyekat enzim COX2 untuk meningkatkan sintesis kolagen dan elastin. 💐Memperkuat – Kuasa anti-radikal yang kuat menyingkirkan radikal bebas merbahaya bagi mengelakkan kerosakan DNA dan membangkitkan daya pertahanan kulit. .
.
🌹🌹🌹Diperkaya oleh🌹🌹🌹 Seperti-Faktor Pertumbuhan & Peptida.Menjana semula kolagen.Melindungi kolagen daripada degradasi.Proses penuaan kronologi diperlahankan.
.
.
Ramuan:

LabiataeYisAkar MarsymaloBunga Arnica MontanBunga Tilia CordataAkar Peony
.
📣📣📣Ramuan utama menerima Anugerah Fountain PCHI bagi Bahan Aktif Terunggul.
.
.
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah
2 0 13 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup bertunang Ekin Shikinrozi🌸. Cantik orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup bertunang Ekin Shikinrozi🌸. Cantik orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
492 1 11 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup bertunang Ekin Shikinrozi🌸. Cantik orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup bertunang Ekin Shikinrozi🌸. Cantik orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
180 0 11 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup bertunang Ekin Shikinrozi🌸. Cantik orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup bertunang Ekin Shikinrozi🌸. Cantik orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah❤️ OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
63 0 11 September, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup bertandang Hanis🌸. Cantik orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah❤️. Cust bersiap di butik.
OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup bertandang Hanis🌸. Cantik orangnya, Tahniah & terima kasih my dear mekap dgn kak Ecah❤️. Cust bersiap di butik. 
OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
83 9 9 September, 2019

Top #setkening posts

@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup bersanding Siti Aminah 🌸 makeup as requested pink pinkishh gituuu 🌷. Cust bersiap di butik 👌🏻 OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup bersanding Siti Aminah 🌸 makeup as requested pink pinkishh gituuu 🌷. Cust bersiap di butik 👌🏻 OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
452 3 16 August, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Close up makeup akad nikah Ainin Sofia 🌸
Pengantin pertama bulan ogos. Bulan ni kak Ecah agak bz..maaf mana yg wasap, belum sempat reply lagi. Dok pi mai pi mai baling loq staq mcm pi kedai pek ba ja. Hihihi 💕
Kak Ecah terlupa ambil gmbar sebelum. Hehe..
.
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Close up makeup akad nikah Ainin Sofia 🌸 
Pengantin pertama bulan ogos. Bulan ni kak Ecah agak bz..maaf mana yg wasap, belum sempat reply lagi. Dok pi mai pi mai baling loq staq mcm pi kedai pek ba ja. Hihihi 💕 
Kak Ecah terlupa ambil gmbar sebelum. Hehe..
.
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
784 29 1 August, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup bertunang Siti Khadijah. Cantik macam bunga 🌸

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup bertunang Siti Khadijah. Cantik macam bunga 🌸

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
327 5 15 August, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Pandai cust kak Ecah ni. Busana beli di shopee ja. Sangat jimat & sangat cantik 👍

Makeup sanding Syuhada 💕 Cantik manis orangnya. Jauh mai dari kula ketil, terima kasih makeup dgn kak Ecah🌸 .
.
Terima kasih makeup & bersiap @ #aishahmasrimakeup 💕
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Pandai cust kak Ecah ni. Busana beli di shopee ja. Sangat jimat & sangat cantik 👍

Makeup sanding Syuhada 💕 Cantik manis orangnya. Jauh mai dari kula ketil, terima kasih makeup dgn kak Ecah🌸 .
.
Terima kasih makeup & bersiap @ #aishahmasrimakeup 💕
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
776 16 31 July, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup akad nikah Sitiey Aminah II💕. Orangnya dah cantik, x perlu mekap tebal. Tahniah & terima kasih Siti mekap dgn kak Ecah 🌸
.
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup akad nikah Sitiey Aminah II💕. Orangnya dah cantik, x perlu mekap tebal. Tahniah & terima kasih Siti mekap dgn kak Ecah 🌸
.
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
684 10 3 August, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup tandang Anis. Thank you my dear 4x mekap dan sewa bunga tangan dgn kak Ecah dari bertunang lagi🌸. Req tanpa bulu mata palsu.
.
.
Terima kasih makeup & bersiap @ #aishahmasrimakeup 💕
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup tandang Anis. Thank you my dear 4x mekap dan sewa bunga tangan dgn kak Ecah dari bertunang lagi🌸. Req tanpa bulu mata palsu.
.
.
Terima kasih makeup & bersiap @ #aishahmasrimakeup 💕
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
480 12 26 June, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Before & after makeup tunang Norliana🌸
.
.
Terima kasih makeup & bersiap @ #aishahmasrimakeup 💕
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2019 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Before & after makeup tunang Norliana🌸
.
.
Terima kasih makeup & bersiap @ #aishahmasrimakeup 💕
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2019 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
386 8 2 May, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Aishah Masri Makeup Studio

Makeup sanding Sazwani Azemi. Thank you my dear mekap dgn kak Ecah 🌸
.
.
Busana dari Eszz Ibrahim II
Terima kasih makeup & bersiap @ #aishahmasrimakeup 💕
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup sanding Sazwani Azemi. Thank you my dear mekap dgn kak Ecah 🌸
.
.
Busana dari Eszz Ibrahim II
Terima kasih makeup & bersiap @ #aishahmasrimakeup 💕
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
784 6 30 June, 2019
@aishahmasri_makeup Profile picture

@aishahmasri_makeup

Makeup bertunang Afieza💕 Selalu dia datang mekap daily dgn kak Ecah, hari ni tiba masa hari bahagia dia pulak. Katanya kalau hari bersejarah nak kak Ecah mekapkan. Hehe..terharuu kak Ecah 🌸 Tahniah sayang ❤️
.
.
Terima kasih makeup & bersiap @ #aishahmasrimakeup 💕
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

Makeup bertunang Afieza💕 Selalu dia datang mekap daily dgn kak Ecah, hari ni tiba masa hari bahagia dia pulak. Katanya kalau hari bersejarah nak kak Ecah mekapkan. Hehe..terharuu kak Ecah 🌸 Tahniah sayang ❤️
.
.
Terima kasih makeup & bersiap @ #aishahmasrimakeup 💕
.
.
#makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise

OPEN BOOKING UTK 2020 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk Whatsapp
http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup

Follow FB Aishah Masri
Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback
#aishahmasrimakeup #beforeafter
#muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2019 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet
267 10 20 July, 2019