#setkeningcantik Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #setkeningcantik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
903 hours
Average like
7.4
Average comment
0.6
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kening cantik dengan modal serendah RM29.00 sahaja?!!!!
.
.
GILA MURAH!!!
⬇️
Korang yg ada masalah kening samar2 sendu je mcm xda bulu, or nak nampak yakin cantik bila keluar dating tu, mai la try Eyebrow Definer daripada @obsess.cosmetics !
.
Rugi x beli sekarang!!!!!!! Murah berbaloi2! Beli 1 dapat 2 benda (2 in 1) iaitu pencil kening & berus! Siapa je xnakkkkkkk kakak2 oi! Dah habis jangan menyesal tau! Laku kerasss!
.
Kalau nak beli whatsapp Raudah! 📲0126402939! SEKARANG!!!!!!! #setkening #setkeningcantik #keningcantik #eyebrowpencilmalaysiamurah #eyebrowpencilmurah #eyebrowpencilmurahmalaysia #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #cosmeticmalaysia #madeinmalaysia

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kening cantik dengan modal serendah RM29.00 sahaja?!!!!
.
.
GILA MURAH!!!
⬇️
Korang yg ada masalah kening samar2 sendu je mcm xda bulu, or nak nampak yakin cantik bila keluar dating tu, mai la try Eyebrow Definer daripada @obsess.cosmetics !
.
Rugi x beli sekarang!!!!!!! Murah berbaloi2! Beli 1 dapat 2 benda (2 in 1) iaitu pencil kening & berus!  Siapa je xnakkkkkkk kakak2 oi! Dah habis jangan menyesal tau! Laku kerasss!
.
Kalau nak beli whatsapp Raudah! 📲0126402939! SEKARANG!!!!!!! #setkening #setkeningcantik #keningcantik #eyebrowpencilmalaysiamurah #eyebrowpencilmurah #eyebrowpencilmurahmalaysia #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #cosmeticmalaysia #madeinmalaysia
11 0 16 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

💎 ETERNAL BEAUTY 💎
🌼
🌼

Dengan 4 teknologi dalam 1 peranti, Eternal Beauty ialah pengurut kecantikan dan kesihatan yang terulung dan memenangi anugerah di Asia Tenggara yang mengharmonikan alam semula jadi dengan sains, dengan menggunakan material bio kemunculan-semula jadi. .
.
4 teknologi unggul ini boleh digunakan untuk meningkatkan kesan produk penjagaan KULIT yang baik, mengangkat PAYUDARA, menguraikan SELULIT, meningkatkan PEREDARAN DARAH dan melegakan kesakitan otot serta tekanan. .
.
Dengan Eternal Beauty, anda boleh menghilangkan masalah (kulit muka, selulit, payudara kendur) anda dalam 10 minit sahaja!!!!!! .
.
#facialmurah #facialmurahselangor #facialmurahkl #mobilespakl #mobilespakl #mobilespamurah #setkening #setkeningmurah #setkeningcantik #supplementmalaysia #supplemenpemutih #kulitputih #vitaminc #kulitputihgebu

💎 ETERNAL BEAUTY 💎
🌼
🌼

Dengan 4 teknologi dalam 1 peranti, Eternal Beauty ialah pengurut kecantikan dan kesihatan yang terulung dan memenangi anugerah di Asia Tenggara yang mengharmonikan alam semula jadi dengan sains, dengan menggunakan material bio kemunculan-semula jadi. .
.
4 teknologi unggul ini boleh digunakan untuk meningkatkan kesan produk penjagaan KULIT yang baik, mengangkat PAYUDARA, menguraikan SELULIT, meningkatkan PEREDARAN DARAH dan melegakan kesakitan otot serta tekanan. .
.
Dengan Eternal Beauty, anda boleh menghilangkan masalah (kulit muka, selulit, payudara kendur) anda dalam 10 minit sahaja!!!!!! .
.
#facialmurah #facialmurahselangor #facialmurahkl #mobilespakl #mobilespakl #mobilespamurah #setkening #setkeningmurah #setkeningcantik #supplementmalaysia #supplemenpemutih #kulitputih #vitaminc #kulitputihgebu
1 0 4 September, 2019
@geegoldenglowjb Profile picture

@geegoldenglowjb

Mudah ye lukis kening dengan GOLDEN BROW MASCARA.
code : #brown..kening nampak lagi nautral□
.
Warna sangat pigmented..sekali tenyeh je dah melekat kolornye.
.
.
Wasap for order www.wasap.my/+6019-7596988gbm

#cantikkening

#setkeningcantik
#mudahjimatmasa
#sayajualmurah
#sayajualbarangcantik
#item2in1
#mentor2018
#segak
#mua

Mudah ye lukis kening dengan GOLDEN BROW MASCARA.
code : #brown..kening nampak lagi nautral□
.
Warna sangat pigmented..sekali tenyeh je dah melekat kolornye.
.
.
Wasap for order www.wasap.my/+6019-7596988gbm

#cantikkening

#setkeningcantik 
#mudahjimatmasa
#sayajualmurah
#sayajualbarangcantik
#item2in1
#mentor2018
#segak
#mua
7 0 16 November, 2018
@geegoldenglowjb Profile picture

@geegoldenglowjb

Semudah potong kuku 💅
Nak buat kening bila dah guna golden brow
2 barang dalam 1 harga
Yesszaaa... Best sgt 😍

#goldenbrowmascara
#pigmented
#browmascara
#setkeningcantik
#mudahguna
#thebestitem
#mua

Semudah potong kuku 💅 
Nak buat kening bila dah guna golden brow 
2 barang dalam 1 harga
Yesszaaa... Best sgt 😍

#goldenbrowmascara 
#pigmented
#browmascara 
#setkeningcantik 
#mudahguna
#thebestitem
#mua
3 0 15 November, 2018
@geegoldenglowjb Profile picture

@geegoldenglowjb

Kening tak nampak over
Soooooo natural
Nampak tak bulus - bulus tersusun rapi ke kanan
Semua dalam satu arah yg sama
Itu semua maskara kening dari #goldenbrowmascara punya keje
Gel2 pd brush tu akan maintain kn bentuk kening tu
Untuk lebih statik & tak nmpk kucar kacir

#gbm #setkeningcantik #mudahdipakai
#jimatmasa #onfleek #gbmkotatinggijb

Kening tak nampak over
Soooooo natural 
Nampak tak bulus - bulus tersusun rapi ke kanan
Semua dalam satu arah yg sama 
Itu semua maskara kening dari #goldenbrowmascara punya keje 
Gel2 pd brush tu akan maintain kn bentuk kening tu
Untuk lebih statik &  tak nmpk kucar kacir

#gbm#setkeningcantik#mudahdipakai 
#jimatmasa#onfleek#gbmkotatinggijb
3 0 9 October, 2018
@makeupbyaidaaffendi Profile picture

@makeupbyaidaaffendi

Set Kening By Aida Beauty Makeup 😊😊 #setkeningcantik

Set Kening By Aida Beauty Makeup 😊😊 #setkeningcantik
3 0 14 November, 2017
@memey_momo Profile picture

@memey_momo

Hai hampa2 semua yg x tidoq lagi... kami nk review skit brang baikkk punya👍👍👍
Yg mana dok Pm,Dm kmi tnya kmi lukis kening pkai apa, dan guna apa kan, ni kmi nk bgtau hampa2 ni, set kening yg kmi guna setanding quality #tarte👍..
Mmg sama cuma hrga dia jauhhhhhhhhh lg murah.. #tarte kan hrga 100 keatas tp yg ni cuma RM35 ja wei.. jimat dak??? Jimat sgt..😌
Kot hmpa rasa nk cuba dulu lukis pkai ni lekaih p roger @gmajamaluddin @gmajamaluddinjual
Sebab klw dah beli #tarte tp xreti nk lukis gak rugi la weiii.. klw ni jimat byk👍👍👍
#setkeningcantik
@gmajamaluddinjual
@gmajamaluddinjual
Goodnite semua cek nk lena dlu nahhh 😘😘😘

Hai hampa2 semua yg x tidoq lagi... kami nk review skit brang baikkk punya👍👍👍
Yg mana dok Pm,Dm kmi tnya kmi lukis kening pkai apa, dan guna apa kan, ni kmi nk bgtau hampa2 ni, set kening yg kmi guna setanding quality #tarte👍..
Mmg sama cuma hrga dia jauhhhhhhhhh lg murah.. #tarte kan hrga 100 keatas tp yg ni cuma RM35 ja wei.. jimat dak??? Jimat sgt..😌
Kot hmpa rasa nk cuba dulu lukis pkai ni lekaih p roger @gmajamaluddin @gmajamaluddinjual 
Sebab klw dah beli #tarte tp xreti nk lukis gak rugi la weiii.. klw ni jimat byk👍👍👍
#setkeningcantik
@gmajamaluddinjual 
@gmajamaluddinjual 
Goodnite semua cek nk lena dlu nahhh 😘😘😘
55 1 27 September, 2017
@beautylicious_glam Profile picture

@beautylicious_glam

SET KENING CANTIK TANPA CUKUR

RM28 + POSTAGE RM8 (SM) RM12 (SS)

Berminat boleh whatsapp kami... 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkening #setkening5in1 #setkeningmurah #setkening5in1murah #setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurmurah #setkeningcantik #eyebrowset #seteyebrow #eyebrowsetmurah #eyebrow #seteyebrowmurah

SET KENING CANTIK TANPA CUKUR

RM28 + POSTAGE RM8 (SM) RM12 (SS)

Berminat boleh whatsapp kami... 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkening #setkening5in1 #setkeningmurah #setkening5in1murah #setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurmurah #setkeningcantik #eyebrowset #seteyebrow #eyebrowsetmurah #eyebrow #seteyebrowmurah
4 4 22 hours ago
@beautylicious_glam Profile picture

@beautylicious_glam

SET KENING CANTIK TANPA CUKUR

RM28 + POSTAGE RM8 (SM) RM12 (SS)

Berminat boleh whatsapp kami... 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkening #setkening5in1 #setkeningmurah #setkening5in1murah #setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurmurah #setkeningcantik #eyebrowset #seteyebrow #eyebrowsetmurah #eyebrow #seteyebrowmurah

SET KENING CANTIK TANPA CUKUR

RM28 + POSTAGE RM8 (SM) RM12 (SS)

Berminat boleh whatsapp kami... 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkening #setkening5in1 #setkeningmurah #setkening5in1murah #setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurmurah #setkeningcantik #eyebrowset #seteyebrow #eyebrowsetmurah #eyebrow #seteyebrowmurah
4 1 22 hours ago
@beautylicious_glam Profile picture

@beautylicious_glam

SET KENING CANTIK TANPA CUKUR

RM28 + POSTAGE RM8 (SM) RM12 (SS)

Berminat boleh whatsapp kami... 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkening #setkening5in1 #setkeningmurah #setkening5in1murah #setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurmurah #setkeningcantik #eyebrowset #seteyebrow #eyebrowsetmurah #eyebrow #seteyebrowmurah

SET KENING CANTIK TANPA CUKUR

RM28 + POSTAGE RM8 (SM) RM12 (SS)

Berminat boleh whatsapp kami... 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkening #setkening5in1 #setkeningmurah #setkening5in1murah #setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurmurah #setkeningcantik #eyebrowset #seteyebrow #eyebrowsetmurah #eyebrow #seteyebrowmurah
7 0 22 hours ago
@beautylicious_glam Profile picture

@beautylicious_glam

SET KENING CANTIK TANPA CUKUR

RM28 + POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)

Berminat boleh whatsapp kami... 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkening #setkening5in1 #setkeningmurah #setkening5in1murah #setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurmurah #setkeningcantik #eyebrowset #seteyebrow #eyebrowsetmurah #eyebrow #seteyebrowmurah

SET KENING CANTIK TANPA CUKUR

RM28 + POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)

Berminat boleh whatsapp kami... 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkening #setkening5in1 #setkeningmurah #setkening5in1murah #setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurmurah #setkeningcantik #eyebrowset #seteyebrow #eyebrowsetmurah #eyebrow #seteyebrowmurah
15 2 8 June, 2017
@hanie_lateh Profile picture

@hanie_lateh

Hai semua...👋👋👋👋👋👋 Bila bercerite pasal makeup nie... part yg plg penting untuk create look yg kita nak adalah PART KENING... kalo kening mcm sinchan... maka akibatnya adalah: ➡ 😔orang ❌ nmpk betapa cantiknya eyeshadow yg kita pakai... ➡😔orang ❌ nmpk betapa runcing nya dagu hasil dari contouring teknik yg superb...➡ 😔orang ❌ nmpk betapa munggil nya bibir pakai lipstick mahal tu... ➡😔orang ❌ nmpk betapa blushing nya pipi pakai blusher tarte yg mahal tu... So, moral of the story... marilah kita sama-sama belajar hasilkan kening yg lentik , yg cantik, yg kemas... Nak belajar nk kena ada alatan yg cukup dan lengkap... baru lah mood rajin nk prektis tu menyelubungi anda semua... Anda semua jgn risau kalo x de alatan yg cukup... Meh beli ✔✔ 🎉🎉SET KENING CANTIK TANPA CUKUR dengan @beautylicious_glam 🎉🎉...dia akan beri kepada anda 😍😍😍FREE TUTORIAL VIDEO DAN 😍😍😍TUTORIAL BERGAMBAR lagi... Jgn tggu lama2... wasap jer no.tel kat bawah ni untuk order... stock makin menipis you all...rugi x beli.. 01123377143..01123377143..01123377143

#setkeningtanpacukur #setkeningcantik #setkeningmurah #setkening #eyebrowset #eyebrowsetmurah #eyebrowcantik #beautylicious #beautylicious_glam #beautiful #perfecteyebrows #beautifuleyes #beautifuleyebrows

Hai semua...👋👋👋👋👋👋 Bila bercerite pasal makeup nie... part yg plg penting untuk create look yg kita nak adalah PART KENING... kalo kening mcm sinchan... maka akibatnya adalah: ➡ 😔orang ❌ nmpk betapa cantiknya eyeshadow yg kita pakai... ➡😔orang ❌ nmpk betapa runcing nya dagu hasil dari contouring teknik yg superb...➡ 😔orang ❌ nmpk betapa munggil nya bibir pakai lipstick mahal tu... ➡😔orang ❌ nmpk betapa blushing nya pipi pakai blusher tarte yg mahal tu... So, moral of the story... marilah kita sama-sama belajar hasilkan kening yg lentik , yg cantik, yg kemas... Nak belajar nk kena ada alatan yg cukup dan lengkap... baru lah mood rajin nk prektis tu menyelubungi anda semua... Anda semua jgn risau kalo x de alatan yg cukup... Meh beli ✔✔ 🎉🎉SET KENING CANTIK TANPA CUKUR dengan @beautylicious_glam 🎉🎉...dia akan beri kepada anda 😍😍😍FREE TUTORIAL VIDEO DAN 😍😍😍TUTORIAL BERGAMBAR lagi... Jgn tggu lama2... wasap jer no.tel kat bawah ni untuk order... stock makin menipis you all...rugi x beli.. 01123377143..01123377143..01123377143

#setkeningtanpacukur #setkeningcantik #setkeningmurah #setkening #eyebrowset #eyebrowsetmurah #eyebrowcantik #beautylicious #beautylicious_glam #beautiful #perfecteyebrows #beautifuleyes #beautifuleyebrows
37 1 5 May, 2017
@beautylicious_glam Profile picture

@beautylicious_glam

SET KENING CANTIK TANPA CUKUR

RM28 + POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)

Berminat boleh whatsapp kami... 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkening #setkening5in1 #setkeningmurah #setkening5in1murah #setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurmurah #setkeningcantik #eyebrowset #seteyebrow #eyebrowsetmurah #eyebrow #seteyebrowmurah

SET KENING CANTIK TANPA CUKUR

RM28 + POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)

Berminat boleh whatsapp kami... 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkening #setkening5in1 #setkeningmurah #setkening5in1murah #setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurmurah #setkeningcantik #eyebrowset #seteyebrow #eyebrowsetmurah #eyebrow #seteyebrowmurah
16 0 12 April, 2017
@beautylicious_glam Profile picture

@beautylicious_glam

Set Kening Cantik Tanpa Cukur... Meh order skrg...DAPAT FREE TUTORIAL... whatsapp kami lekaih.. 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkeningtanpacukur #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #setkeningtanpacukurmurah #eyebrowset #seteyebrow #eyebrow #seteyebrowmurah

Set Kening Cantik Tanpa Cukur... Meh order skrg...DAPAT FREE TUTORIAL... whatsapp kami lekaih.. 011-23377143

011-23377143

011-23377143

#setkeningtanpacukur #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #setkeningtanpacukurmurah #eyebrowset #seteyebrow #eyebrow #seteyebrowmurah
11 3 2 April, 2017
@rarra_beauty_fashion Profile picture

@rarra_beauty_fashion

Set Kening Cantik .
💰RM40 (exclude postage)
.
Postage .
RM8 (SM) / RM12 (SS) .
✔️KISS BEAUTY CONTOUR AND HIGHLIGHTER
✔️DUO EYELASH
✔️HUDA BRUSH .
✔️BROW CLASS
✔️MN EYEBROW CONCEALER
✔️VIVA EYEBROW
.
Cara?? Senang je ⤵️
1. Screenshot gambar ⌚️
2. WhatsApp 📲 010 2577858
.
#setkening #setkeningmurah #setkeningcantik

Set Kening Cantik .
💰RM40 (exclude postage)
.
Postage .
RM8 (SM) / RM12 (SS) .
✔️KISS BEAUTY CONTOUR AND HIGHLIGHTER
✔️DUO EYELASH
✔️HUDA BRUSH .
✔️BROW CLASS
✔️MN EYEBROW CONCEALER
✔️VIVA EYEBROW
.
Cara?? Senang je ⤵️
1. Screenshot gambar ⌚️
2. WhatsApp 📲 010 2577858
.
#setkening #setkeningmurah #setkeningcantik
6 1 1 March, 2017
@originaljepunmeiko Profile picture

@originaljepunmeiko

RHOMLON EYEBROW 😘😘
(Code: dark brown)

SET KENING
1. Rhomlon Eyebrow 🌼 ukir kening dgn cantik dan kemas.

2. Cover Face Naturactor/ Cover Face MC
🌼 Cover dan kemaskan kening

Whatsapp ke 0178068472

1.Set Naturactor dan Eyebrow Rhomlon: Rm51 per set
2. Set Mcct dan Eyebrow Rhomlon: RM73 per set

Postage Rm8 Sem RM11 SS

#naturactormurah #naturactormalaysia #naturactor #naturactormeiko #naturactororiginal #naturactorjepunmurah #naturactororiginaljepun #naturactororiginaljepun #naturactor #artismalaysia #meikomurah #meikojapan #meikomalaysia #meikooriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmakeup #sayajualnaturactor #sayajualmakeuporiginal #makeuporiginal #sayajualmurah #foundationmurah #rhomloneyebrow #eyebrowmurah #eyebrowrhomlon #setkening #setkeningcantik

RHOMLON EYEBROW 😘😘
(Code: dark brown)

SET KENING 
1. Rhomlon Eyebrow 🌼 ukir kening dgn cantik dan kemas.

2. Cover Face Naturactor/ Cover Face MC
🌼 Cover dan kemaskan kening

Whatsapp ke 0178068472

1.Set Naturactor dan Eyebrow Rhomlon: Rm51 per set
2. Set Mcct dan Eyebrow Rhomlon: RM73 per set

Postage Rm8  Sem  RM11 SS

#naturactormurah#naturactormalaysia #naturactor #naturactormeiko #naturactororiginal #naturactorjepunmurah #naturactororiginaljepun #naturactororiginaljepun #naturactor #artismalaysia #meikomurah #meikojapan #meikomalaysia #meikooriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmakeup #sayajualnaturactor #sayajualmakeuporiginal #makeuporiginal #sayajualmurah #foundationmurah #rhomloneyebrow #eyebrowmurah #eyebrowrhomlon #setkening #setkeningcantik
32 9 1 November, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan ni je tau! Berbaloi tauuu.
JOM CUBA!

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.

Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit.
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.

Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.

Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan  ni je tau! Berbaloi tauuu. 
JOM CUBA!

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.

Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit. 
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.

Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.

Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
1 0 24 October, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan ni je tau! Berbaloi tauuu.
JOM CUBA!

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan  ni je tau! Berbaloi tauuu. 
JOM CUBA!

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
4 0 24 October, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan ni je tau! Berbaloi tauuu.
JOM CUBA!

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit.
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan  ni je tau! Berbaloi tauuu. 
JOM CUBA!

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit. 
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
1 0 3 October, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan ni je tau! Berbaloi tauuu.
JOM CUBA!

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan  ni je tau! Berbaloi tauuu. 
JOM CUBA!

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
1 0 3 October, 2016
@amyera_beauty Profile picture

@amyera_beauty

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan ni je tau! Berbaloi tauuu.
JOM CUBA!

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit.
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 6
Ss - RM 10

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan  ni je tau! Berbaloi tauuu. 
JOM CUBA!

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit. 
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 6
Ss - RM 10

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
3 0 18 September, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan ni je tau! Berbaloi tauuu.
JOM CUBA!

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit.
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 6
Ss - RM 10

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan  ni je tau! Berbaloi tauuu. 
JOM CUBA!

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit. 
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 6
Ss - RM 10

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
0 0 18 September, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan ni je tau! Berbaloi tauuu.
JOM CUBA!

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit.
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 6
Ss - RM 10

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan  ni je tau! Berbaloi tauuu. 
JOM CUBA!

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit. 
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 6
Ss - RM 10

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
0 0 15 September, 2016
@honeytuche Profile picture

@honeytuche

TEMPORARILY OUT OF STOCK!!!!!
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
.
.

HONEYTUCHE BROW SET: EVERYDAY LOOK 🌼🌼🌼RM15🌼
.
Okiessss. Tawaran terbaru di honeytuche's shop, set kening Honeytuche Brow:Everyday Look😘😍😘😍
.
🌼 sebatang pencil concealer with brush rm10 + Sebatang browliner with brush rm8 hanya pada rm15, jd kenapa bayar lebih?
.
🌼 Lebih praktikal, hanya dua benda utk kening rapi, mudah di bawa kemana2, masuk beg je. Set kening yg complicated dan berus2 lain tinggal je kat umah. 😊😊
. 🌼set ini mmg pilihan sy utk merapi kening, mudah dan jimat. 😊😊😘
.
🌼Hanya RM15 tak termasuk postage.
postage rm7sm/rm10ss. beli 3 items di honeytuche's Shop, free postage. cod putrajaya. 🌼inshaallah. nanti sy up cara guna okeh!!!😊😊😊 #browliner
#setkeningcantik
#setkeningmurah
#browset
#concealerpencil
#hargapatut
#honeytuche
#honeytuchebeautyshop
#rahsiamatamenawan #jomcantik

p.s: tepon sy rosak, tak sempat lg nak up tutor kening. Soon inshaallah sy share 😅😅

TEMPORARILY OUT OF STOCK!!!!!
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
.
.

HONEYTUCHE BROW SET: EVERYDAY LOOK 🌼🌼🌼RM15🌼
.
Okiessss. Tawaran terbaru di honeytuche's shop, set kening Honeytuche Brow:Everyday Look😘😍😘😍
.
🌼 sebatang pencil concealer with brush rm10 + Sebatang browliner with brush rm8 hanya pada rm15, jd kenapa bayar lebih?
.
🌼 Lebih praktikal, hanya dua benda utk kening rapi, mudah di bawa kemana2, masuk beg je. Set kening yg complicated dan berus2 lain tinggal je kat umah. 😊😊
. 🌼set ini mmg pilihan sy utk merapi kening, mudah dan jimat. 😊😊😘
.
🌼Hanya RM15 tak termasuk postage.
postage rm7sm/rm10ss. beli 3 items di honeytuche's Shop, free postage. cod putrajaya. 🌼inshaallah. nanti sy up cara guna okeh!!!😊😊😊 #browliner
#setkeningcantik
#setkeningmurah
#browset
 #concealerpencil
#hargapatut
#honeytuche 
#honeytuchebeautyshop 
#rahsiamatamenawan #jomcantik

p.s: tepon sy rosak, tak sempat lg nak up tutor kening. Soon inshaallah sy share 😅😅
4 0 9 September, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit.
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit. 
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
4 0 19 August, 2016
@wiwaidashopcentre Profile picture

@wiwaidashopcentre

Orang kata dari mata turun ke hati. NAK MATA MENARIK MENAWAN ?.. jom cuba set kening 3 in 1 ni haa. Pakej siap utk mata lawa sekali tau. Ada eyeliner dan eyebrow sekali. Eyebrow cream tu boleh buat eyeliner jugak kalau mahu. :) Rugi tak try tau. Satu set cuma rm15.00.

Wassap 0175119397

#setkeningcantik
#lukiskeningmudah

Orang kata dari mata turun ke hati. NAK MATA MENARIK MENAWAN ?.. jom cuba set kening 3 in 1 ni haa. Pakej siap utk mata lawa sekali tau. Ada eyeliner dan eyebrow sekali. Eyebrow cream tu boleh buat eyeliner jugak kalau mahu. :) Rugi tak try tau. Satu set cuma rm15.00.

Wassap 0175119397

#setkeningcantik
#lukiskeningmudah
6 0 17 June, 2016
@beautylooks_kelantan Profile picture

@beautylooks_kelantan

Set Kening Asas 3
RM35 only!
RM35 only!
RM35 only!

1) sponge
2) eyebrow pencil
3) eyebrow brush
4) kryolan supra 10g

Nak order? Wassap 👇🏽👇🏽
+60192323047

#setkeningmurah #setkeningbrunei #setkeningcantik #setkeningmalaysia

Set Kening Asas 3
RM35 only!
RM35 only!
RM35 only!

1) sponge
2) eyebrow pencil
3) eyebrow brush 
4) kryolan supra 10g

Nak order? Wassap 👇🏽👇🏽
+60192323047

#setkeningmurah #setkeningbrunei #setkeningcantik #setkeningmalaysia
0 0 14 May, 2016
@beautylooks_kelantan Profile picture

@beautylooks_kelantan

Set Kening Asas 2

1) sponge
2) eyebrow pencil
3) eyebrow brush
4) kryolan supra 5g
RM 26 only!
RM26 only!
RM26 only!

Nak order? Wassap 👇🏽👇🏽
+60192323047

#setkeningmurah #setkeningcantik
#setkeningbrunei #setkeningkelantan

Set Kening Asas 2

1) sponge
2) eyebrow pencil
3) eyebrow brush
4) kryolan supra 5g
RM 26 only!
RM26 only!
RM26 only!

Nak order? Wassap 👇🏽👇🏽
+60192323047

#setkeningmurah #setkeningcantik 
#setkeningbrunei #setkeningkelantan
1 0 14 May, 2016
@beautylooks_kelantan Profile picture

@beautylooks_kelantan

Set Kening Asas 1
RM10 only!
RM10 only!
RM10 only!
Eyebrow pencil mn
Eyebrow brush naked
Nak order? Wassap 👇🏽👇🏽
+60192323047

#setkeningmurah #setkeningmalaysia #setkeningkelantan #setkeningbrunei
#setkeningcantik

Set Kening Asas 1
RM10 only!
RM10 only!
RM10 only! 
Eyebrow pencil mn 
Eyebrow brush naked 
Nak order? Wassap 👇🏽👇🏽
+60192323047

#setkeningmurah #setkeningmalaysia #setkeningkelantan #setkeningbrunei
#setkeningcantik
3 0 14 May, 2016
@amyera_beauty Profile picture

@amyera_beauty

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit.
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit. 
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
3 0 30 April, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit.
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

SET KENING TANPA CUKUR BY BIHAN

Cara penggunaan set kening combo

Step 1: Guna eyebrow pencil dlm set dan lukis bentuk kening yg anda ingini. Lebihan kening kat bawah tu biarkan dulu.
Step 2: Pakai gam hanya 2-3 titik sahaja di bahagian lebihan kening tadi. (Bukan bahagian yg draw kening)
Tujuan pakai gam ni utk tutup bulu kening yg bersepah. Nt bahagian lebihan kening bersepah tu akan nampak flawless mcm kulit. 
P/s: jgn pakai gam terlalu banyak kerana akan jadi berketul2 masa nak apply foundation nanti. Dan make sure gam tu betol2 kering sebelum apply foundation.
Step 3: Guna foundation dlm set then sapu pada bahagian lebihan kening sambil shape kan kening guna berus dalam set.
Step 4: Guna maskara kening pada bulu kening yg telah di 'shape'kan tadi. Nampak more natural dan sgt kemas.

Good Luck uols! Pasti menjadi sebab sgt mudahhhh

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
4 0 30 April, 2016
@fairuzbukhariofficial Profile picture

@fairuzbukhariofficial

Makeup by Fairuz Bukhari

owhkey saiyang 😊😊😊😊 kalau sapa yg xmau mascara ayebrow bole amek set ni tapi set ni ada 2 jenis berus yg berbeza... mascara brush n angle shape brush so anda bole plih mna2 untuk order 📲0134404971
#setkeningtanpacukur #setkeningbyrosemikail #setkeningkemas #setkeningrapi #setkeningcantik #keninglawa #keningkemas

owhkey saiyang 😊😊😊😊 kalau sapa yg xmau mascara ayebrow bole amek set ni tapi set ni ada 2 jenis berus yg berbeza... mascara brush n angle shape brush so anda bole plih mna2  untuk order 📲0134404971 
#setkeningtanpacukur #setkeningbyrosemikail #setkeningkemas #setkeningrapi #setkeningcantik #keninglawa #keningkemas
0 0 30 March, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan ni je tau! Berbaloi tauuu.
JOM CUBA!

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan  ni je tau! Berbaloi tauuu. 
JOM CUBA!

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
1 0 16 March, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

Kening cantik terbentuk? Ofcourse lah guna set kening tanpa cukur by bihan!

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

Kening cantik terbentuk? Ofcourse lah guna set kening tanpa cukur by bihan!

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
5 0 7 February, 2016
@siteofbeauty Profile picture

@siteofbeauty

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan ni je tau! Berbaloi tauuu.
JOM CUBA!

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

Hi sayang sayang semuaa! Nak kening cantik tapi taknak cukur? Saya ada jalan penyelesaian! Guna set kening tnpa cukur by bihan  ni je tau! Berbaloi tauuu. 
JOM CUBA!

Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

Whatsapp 01112138152

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
4 0 7 February, 2016

Top #setkeningcantik posts

@ddskl Profile picture

@ddskl

Nak belajar lukis kening tanpa cukur??
Ha ni miza nk gth,Set kening dari kak bihan ni sgt2 boleh bantu kita bljr lukis kening cantik2 tanpa perlu cukur tauu... Dalam 1set lengkap dgn brush,gam,eyebrow pencil,mascara & foundation bgm.. 😍
Macam mana nk dptkan?
Whats app miza ok 0176956469 / 0133343457

#setkeningtanpacukur #setkeningbynabihan #setkening #setkeningcombo #setkeningterbaik #setkeningcantik

Nak belajar lukis kening tanpa cukur??
Ha ni miza nk gth,Set kening dari kak bihan ni sgt2 boleh bantu kita bljr lukis kening cantik2 tanpa perlu cukur tauu... Dalam 1set lengkap dgn brush,gam,eyebrow pencil,mascara & foundation bgm.. 😍 
Macam mana nk dptkan? 
Whats app miza ok 0176956469 / 0133343457

#setkeningtanpacukur #setkeningbynabihan #setkening #setkeningcombo #setkeningterbaik #setkeningcantik
20 0 22 August, 2016
@mua_wanie Profile picture

@mua_wanie

#1st batch will be release tomorrow.
Dm me for #2nd batch (preorder)

#setkeningcantik
#dihanibrowset

#1st batch will be release tomorrow. 
Dm me for #2nd batch (preorder)

#setkeningcantik
#dihanibrowset
50 9 3 August, 2016
@t9skincare_hq Profile picture

@t9skincare_hq

😊😊😊
TIPS EYEBROW YG CANTIK.. .
Hujung eyebrow tu biar nampak natural , bukannya petak 😊
.
TAG member anda yg nak eyebrow cantik camni 😊
dan
SHARE it 😊
.
.
#wesbeautydesignshop
#setkening
#setkeningcantik
#tipseyebrow
#syukuralhamdulillah
#kosmetikborong
#pemborongkosmetikmurah

😊😊😊
TIPS EYEBROW YG CANTIK.. .
Hujung eyebrow tu biar nampak natural , bukannya petak 😊
.
TAG member anda yg nak eyebrow cantik camni 😊
dan 
SHARE it 😊
.
.
#wesbeautydesignshop 
#setkening 
#setkeningcantik 
#tipseyebrow 
#syukuralhamdulillah 
#kosmetikborong 
#pemborongkosmetikmurah
3 0 26 August, 2016
@makeupbyaidaaffendi Profile picture

@makeupbyaidaaffendi

Semua order masuk set kening kak aida pos esokk ye . Ni baru siap semua 😊😊 #setkeningcantik

Semua order masuk set kening kak aida pos esokk ye . Ni baru siap semua 😊😊 #setkeningcantik
6 0 14 November, 2017
@amyera_beauty Profile picture

@amyera_beauty

Hi! Siapa yang nak kening dia cantik and kemas berbentuk tu saya nk suggestkan set kening tanpa cukur ni! Dari nurulbihanmakeup. Haaa sesiapa yang order set combo akan dapat free gift serbuk inai merah tau! Jom order!
Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur

Hi! Siapa yang nak kening dia cantik and kemas berbentuk tu saya nk suggestkan set kening tanpa cukur ni! Dari nurulbihanmakeup. Haaa sesiapa yang order set combo akan dapat free gift serbuk inai merah tau! Jom order! 
Set A - RM50 (exlude postage)
Set combo- RM85 (exlude postage)

Postage
Sm - RM 7
Ss - RM 11

#setkeningtanpacukur #setkeningtanpacukurbybihan #setkeningbynabihan #setkeningmurah #setkening #setkeningcantik #keningcantik #testimonisetkeningtanpacukur
3 0 25 November, 2015
@makeupbyaidaaffendi Profile picture

@makeupbyaidaaffendi

SET KENING BY AIDA BEAUTY MAKEUP !! #setkeningcantik

SET KENING BY AIDA BEAUTY MAKEUP !! #setkeningcantik
22 0 14 November, 2017