#setkeningmurah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #setkeningmurah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
104 hours
Average like
6.5
Average comment
0.3
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

Thank you sis! Saya jual🔥💕
Ready stock: Eyebrow Pencil 
Price: Rm29.00
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah
3 0 17 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

💕 Eyebrow Auto Pencil . Eyebrow pencil ni sangat mudah digunakan bagi yang tak berapa pndai nak lukis kening dan colour sgt pigmented & tak mudah patah tau jika terjatuh ke apa 🔥 Harga hanya RM29.00 sahaja!

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya

💕 Eyebrow Auto Pencil . Eyebrow pencil ni sangat mudah digunakan bagi yang tak berapa pndai nak lukis kening dan colour sgt pigmented & tak mudah patah tau jika terjatuh ke apa 🔥 Harga hanya RM29.00 sahaja!

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya
6 0 17 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

➡️Elysyle Advanced Age Recovery⬅️
.
✔Lindungi DNA Keremajaan Dengan Pertahanan Pencemaran Tercanggih
.
📣📣📣📣📣Pencemaran Melemahkan Kuasa Pertahanan Kulit!
.
😭😭😭😭Pendedahan harian terhadap pencemaran mempercepatkan PENUAAN kulit anda. Meningkatkan daya pertahanan kulit terhadap kesan pencemaran dengan Elysyle Advanced Age Recovery. Ia mengaktifkan proses penyahtoksikan dan pemulihan sel untuk membersihkan sel-sel anda dan melawan kerosakan DNA. Apabila toksin sel disingkirkan, membangkitkan pembaharuan sel dan membalikkan penuaan yang disebabkan oleh pencemaran untuk mempermuda kulit yang muda berseri.
.
🌻🌻🌻Manfaat🌻🌻🌻
.
✔Rahsia Penghalang Pencemar Nano Tercanggih C2A Complex™
Gabungan 6 bahan aktif dalam Teknologi Emulsi Nano yang bersaiz partikel 80nm di mana ianya lebih kecil daripada ruang intersel kulit (100-120nm), memastikan C2A Complex™ senang menembusi ke dalam kulit untuk memperbaiki kerosakan sel.
.
.
💎💎💎4 Aksi Anti Penuaan💎💎💎
.
💐Melindungi – Menahan kemasukan partikel pencemaran ke dalam kulit, mengurangkan pengambilan sebanyak 76%. 💐Menyahtoksik – Memperkuatkan Autofagi untuk pembersihan sel dan penyahtoksikan sel dari pencemaran sebanyak 64%. 💐Memulih – Meningkatkan penghasilan Adenosina Trifosfat (ATP) sebanyak 66% dan menyekat enzim COX2 untuk meningkatkan sintesis kolagen dan elastin. 💐Memperkuat – Kuasa anti-radikal yang kuat menyingkirkan radikal bebas merbahaya bagi mengelakkan kerosakan DNA dan membangkitkan daya pertahanan kulit. .
.
🌹🌹🌹Diperkaya oleh🌹🌹🌹 Seperti-Faktor Pertumbuhan & Peptida.Menjana semula kolagen.Melindungi kolagen daripada degradasi.Proses penuaan kronologi diperlahankan.
.
.
Ramuan:

LabiataeYisAkar MarsymaloBunga Arnica MontanBunga Tilia CordataAkar Peony
.
📣📣📣Ramuan utama menerima Anugerah Fountain PCHI bagi Bahan Aktif Terunggul.
.
.
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

➡️Elysyle Advanced Age Recovery⬅️
.
✔Lindungi DNA Keremajaan Dengan Pertahanan Pencemaran Tercanggih
.
📣📣📣📣📣Pencemaran Melemahkan Kuasa Pertahanan Kulit!
.
😭😭😭😭Pendedahan harian terhadap pencemaran mempercepatkan PENUAAN kulit anda. Meningkatkan daya pertahanan kulit terhadap kesan pencemaran dengan Elysyle Advanced Age Recovery. Ia mengaktifkan proses penyahtoksikan dan pemulihan sel untuk membersihkan sel-sel anda dan melawan kerosakan DNA. Apabila toksin sel disingkirkan, membangkitkan pembaharuan sel dan membalikkan penuaan yang disebabkan oleh pencemaran untuk mempermuda kulit yang muda berseri.
.
🌻🌻🌻Manfaat🌻🌻🌻
.
✔Rahsia Penghalang Pencemar Nano Tercanggih C2A Complex™
Gabungan 6 bahan aktif dalam Teknologi Emulsi Nano yang bersaiz partikel 80nm di mana ianya lebih kecil daripada ruang intersel kulit (100-120nm), memastikan C2A Complex™ senang menembusi ke dalam kulit untuk memperbaiki kerosakan sel.
.
.
💎💎💎4 Aksi Anti Penuaan💎💎💎
.
💐Melindungi – Menahan kemasukan partikel pencemaran ke dalam kulit, mengurangkan pengambilan sebanyak 76%. 💐Menyahtoksik – Memperkuatkan Autofagi untuk pembersihan sel dan penyahtoksikan sel dari pencemaran sebanyak 64%. 💐Memulih – Meningkatkan penghasilan Adenosina Trifosfat (ATP) sebanyak 66% dan menyekat enzim COX2 untuk meningkatkan sintesis kolagen dan elastin. 💐Memperkuat – Kuasa anti-radikal yang kuat menyingkirkan radikal bebas merbahaya bagi mengelakkan kerosakan DNA dan membangkitkan daya pertahanan kulit. .
.
🌹🌹🌹Diperkaya oleh🌹🌹🌹 Seperti-Faktor Pertumbuhan & Peptida.Menjana semula kolagen.Melindungi kolagen daripada degradasi.Proses penuaan kronologi diperlahankan.
.
.
Ramuan:

LabiataeYisAkar MarsymaloBunga Arnica MontanBunga Tilia CordataAkar Peony
.
📣📣📣Ramuan utama menerima Anugerah Fountain PCHI bagi Bahan Aktif Terunggul.
.
.
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah
2 0 13 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

🌻🌻🌻DERMA HYDRA🌻🌻🌻
.
.
😍😍😍😍😍
Gambar sebelum dan selepas penggunaaan Elysyle DERMA HYDRA...
.
.Rangkaian Derma Hydra bertindak dengan tiga aksi utama iaitu melembap, memulih dan menjana kembali kulit wajah dengan tiga rutin  yang mudah, iaitu membersih, melembap dan melindungi.
.
.
Derma Hydra diekstrak sempurna dengan tiga ramuan utama iaitu Kjellmaniella Gyrata Extract, air laut dalam Shiretoku Rausu, dan Nigero – Oligosaccharine. Kjellmaniella Gyrata yang ditemui di Hakodate Sea di Hokkaido mengandungi pati pelembap yang tinggi untuk memberikan kelembapan pada kulit wajah agar kulit sentiasa berseri dan anjal sepanjang hari.
.
.
#mobilespatanjungmalim #mobilespaselangor #mobilespabernamjaya #mobilespaselayang #mobilespagombak #mobilespaslimriver #mobilespakl #mobilespamuslimah #makeuptutorial #setmakeupmurah #setkening #setkeningmurah #setmakeupmalaysia

🌻🌻🌻DERMA HYDRA🌻🌻🌻
.
.
😍😍😍😍😍
Gambar sebelum dan selepas penggunaaan Elysyle DERMA HYDRA...
.
.Rangkaian Derma Hydra bertindak dengan tiga aksi utama iaitu melembap, memulih dan menjana kembali kulit wajah dengan tiga rutin  yang mudah, iaitu membersih, melembap dan melindungi.
.
.
Derma Hydra diekstrak sempurna dengan tiga ramuan utama iaitu Kjellmaniella Gyrata Extract, air laut dalam Shiretoku Rausu, dan Nigero – Oligosaccharine. Kjellmaniella Gyrata yang ditemui di Hakodate Sea di Hokkaido mengandungi pati pelembap yang tinggi untuk memberikan kelembapan pada kulit wajah agar kulit sentiasa berseri dan anjal sepanjang hari.
.
.
#mobilespatanjungmalim #mobilespaselangor #mobilespabernamjaya #mobilespaselayang #mobilespagombak #mobilespaslimriver #mobilespakl #mobilespamuslimah #makeuptutorial #setmakeupmurah #setkening #setkeningmurah #setmakeupmalaysia
4 0 9 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

Hi semua💕
Nak cantik hanya menggunakan TRAVEL KIT obsess cosmetics? Hanya RM99 sahaja!!! Murah gila😭😭😭 Ada 4 items (Saiz sesuai untuk travel)
👇
1. Treatment Cushion Foundation (viral tau! Full coverage! Boleh pilih code warna light/medium/dark)

2. Loose Powder (wajib pakai bagi foundation xbercapuk & stay dekat muka. Colourless)

3. Matte Liquid Lipstik warna Red Chili

4. Matte Liquid Lipstik warna Nude Brown

Yang bestnya lipstik ni uolls boleh buat sebagai blusher & eyeshadow terus!!! Arghhhh best tak!!!! Jimat sangat2!!! 😭😭😭 Rugi x grab!

#obsesscosmetics #setkening #setkeningmurah #foundationmurah #foundationmurahmalaysia #foundationviral #loosepowdermurah #lipmattemurah #setmakeup #setmakeupmurah

Hi semua💕
Nak cantik hanya menggunakan TRAVEL KIT obsess cosmetics? Hanya RM99 sahaja!!! Murah gila😭😭😭 Ada 4 items (Saiz sesuai untuk travel)
👇
1. Treatment Cushion Foundation (viral tau! Full coverage! Boleh pilih code warna light/medium/dark)

2. Loose Powder (wajib pakai bagi foundation xbercapuk & stay dekat muka. Colourless)

3. Matte Liquid Lipstik warna Red Chili

4. Matte Liquid Lipstik warna Nude Brown

Yang bestnya lipstik ni uolls boleh buat sebagai blusher & eyeshadow terus!!! Arghhhh best tak!!!! Jimat sangat2!!! 😭😭😭 Rugi x grab!

#obsesscosmetics #setkening #setkeningmurah #foundationmurah #foundationmurahmalaysia #foundationviral #loosepowdermurah #lipmattemurah #setmakeup #setmakeupmurah
6 0 9 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

✔GARISAN HALUS BERKURANGAN!
✔MUKA GLOWING!
.
.
Gambar SEBELUM & SELEPAS facial. Raudah menggunakan massage Cream dan mesin Eternal Beauty! muka urut 10 minit jeeee terusssssssss nampak glowing & garisan halus xkelihatan 😭 Menangis tengok!.. ..Lagi terbaik kalau ambil Elmarino Yang gebu gebas kulit hakak semua nanti!
.
.
.
🌸Kelebihan Eternal Beauty 🌸
⬇️
.
.
🌼Kulit rasa segar dan bersih
🌼Hilangkan kotoran pada muka
🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼Kulit jadi lembut dan licin
🌼Instant "V SHAPE" dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼Pudarkan JERAGAT
🌼Mengurangkan eye bag
🌼Memudarkan kesan jerawat
🌼Mengurangkan KEDUTAN
.
.
Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939

#facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #elmarinoyang #setkening #setkeningmurah #keningcantik #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespamuslimah

✔GARISAN HALUS BERKURANGAN!
✔MUKA GLOWING!
.
.
Gambar SEBELUM & SELEPAS facial. Raudah menggunakan massage Cream dan mesin Eternal Beauty! muka urut 10 minit jeeee terusssssssss nampak glowing & garisan halus xkelihatan 😭 Menangis tengok!.. ..Lagi terbaik kalau ambil Elmarino Yang gebu gebas kulit hakak semua nanti!
.
.
.
🌸Kelebihan Eternal Beauty 🌸
⬇️
.
.
🌼Kulit rasa segar dan bersih
🌼Hilangkan kotoran pada muka
🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼Kulit jadi lembut dan licin
🌼Instant "V SHAPE" dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼Pudarkan JERAGAT
🌼Mengurangkan eye bag
🌼Memudarkan kesan jerawat
🌼Mengurangkan KEDUTAN
.
.
Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939

#facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah  #elmarinoyang  #setkening #setkeningmurah #keningcantik #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespamuslimah
5 0 6 September, 2019
@ekinlegacy Profile picture

@ekinlegacy

Haa nmpak tak, senang sgt nk lukis kening dgn ANAS SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL ni😍🔥
.
Didatangi dgn 3 code :
(01) ALMOND
(02) COCOA
(03) ESPRESSO
.
Korang nak? Jom dapatkan dgn ekin skarang🤗
——————————————————
🚗Cod available area Alor Setar
📦Postage everyday
——————————————————
Harga? RM29.90 sahaja❗️
Do whatsapp 👉🏻 0172658436 or just click the link on my bio💋

#anaseyebrowpencil #ANAS #anasism #anasismkedah #anasismalorsetar #anasismalorstar #anasjitra #anasalorsetar #eyebrowanas #eyebrowmurah #setkening #setkeningmurah

Haa nmpak tak, senang sgt nk lukis kening dgn ANAS SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL ni😍🔥
.
Didatangi dgn 3 code :
(01) ALMOND
(02) COCOA
(03) ESPRESSO
.
Korang nak? Jom dapatkan dgn ekin skarang🤗
——————————————————
🚗Cod available area Alor Setar
📦Postage everyday
——————————————————
Harga? RM29.90 sahaja❗️
Do whatsapp 👉🏻 0172658436 or just click the link on my bio💋

#anaseyebrowpencil #ANAS #anasism #anasismkedah #anasismalorsetar #anasismalorstar #anasjitra #anasalorsetar #eyebrowanas #eyebrowmurah #setkening #setkeningmurah
9 0 5 September, 2019
@ekinlegacy Profile picture

@ekinlegacy

Introducing to you all our new baby ANAS SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL yang sesuai dgn smua jenis tona kulit asia😍🔥 Ia didatangi dgn “Brush” di hujung utk memudahkan uolls utk melukis kening😍
.
Datang dgn 3 code :
(01) ALMOND
(02) COCOA
(03) ESPRESSO
.
Best bukan? Jom dapatkan dgn ekin skarang🤗
——————————————————
🚗Cod available Alor Setar
📦Postage everyday . . . .——————————————————
Harga? RM29.90 sahaja❗️
Do whatsapp 👉🏻 0125275763 or just click the link on my bio💋

#anaseyebrowpencil #ANAS #anasism #anasismkedah #anasismalorsetar #anasismalorstar #eyebrowanas #eyebrowmurah #setkeningmurah #setkening

Introducing to you all our new baby ANAS SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL yang sesuai dgn smua jenis tona kulit asia😍🔥 Ia didatangi dgn “Brush” di hujung utk memudahkan uolls utk melukis kening😍
.
Datang dgn 3 code :
(01) ALMOND
(02) COCOA
(03) ESPRESSO
.
Best bukan? Jom dapatkan dgn ekin skarang🤗
——————————————————
🚗Cod available Alor Setar
📦Postage everyday . . . .——————————————————
Harga? RM29.90 sahaja❗️
Do whatsapp 👉🏻 0125275763 or just click the link on my bio💋

#anaseyebrowpencil #ANAS #anasism #anasismkedah #anasismalorsetar #anasismalorstar #eyebrowanas #eyebrowmurah #setkeningmurah #setkening
4 0 5 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

HI SEMUA! So bagi sesiapa yang xpernah facial dgn Raudah mesti xtau pasal mesin Eternal Beauty (EB) ni😏 Meh sini Raudah nak bagitau sikit kehebatan mesin ni.. Lepas dah tau mesti nak booking facial terus kan!!!!! Mai mai mai ws cepattttttt!!!!!!
.
.
🌸Kelebihan Eternal Beauty 🌸
⬇️
.
.
🌼Kulit rasa segar dan bersih
🌼Hilangkan kotoran pada muka
🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼Kulit jadi lembut dan licin
🌼Instant "V SHAPE" dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼Hilangkan DOUBLE CHIN dalam 10 min je
🌼Pudarkan JERAGAT!
🌼Mengurangkan eye bag
🌼Memudarkan kesan jerawat
🌼Mengurangkan KEDUTAN
.
.
Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

HI SEMUA! So bagi sesiapa yang xpernah facial dgn Raudah mesti xtau pasal mesin Eternal Beauty (EB) ni😏 Meh sini Raudah nak bagitau sikit kehebatan mesin ni.. Lepas dah tau mesti nak booking  facial terus kan!!!!! Mai mai mai ws cepattttttt!!!!!!
.
.
🌸Kelebihan Eternal Beauty 🌸
⬇️
.
.
🌼Kulit rasa segar dan bersih
🌼Hilangkan kotoran pada muka
🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼Kulit jadi lembut dan licin
🌼Instant "V SHAPE" dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼Hilangkan DOUBLE CHIN dalam 10 min je
🌼Pudarkan JERAGAT!
🌼Mengurangkan eye bag
🌼Memudarkan kesan jerawat
🌼Mengurangkan KEDUTAN
.
.
Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah
4 0 5 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

💎 ETERNAL BEAUTY 💎
🌼
🌼

Dengan 4 teknologi dalam 1 peranti, Eternal Beauty ialah pengurut kecantikan dan kesihatan yang terulung dan memenangi anugerah di Asia Tenggara yang mengharmonikan alam semula jadi dengan sains, dengan menggunakan material bio kemunculan-semula jadi. .
.
4 teknologi unggul ini boleh digunakan untuk meningkatkan kesan produk penjagaan KULIT yang baik, mengangkat PAYUDARA, menguraikan SELULIT, meningkatkan PEREDARAN DARAH dan melegakan kesakitan otot serta tekanan. .
.
Dengan Eternal Beauty, anda boleh menghilangkan masalah (kulit muka, selulit, payudara kendur) anda dalam 10 minit sahaja!!!!!! .
.
#facialmurah #facialmurahselangor #facialmurahkl #mobilespakl #mobilespakl #mobilespamurah #setkening #setkeningmurah #setkeningcantik #supplementmalaysia #supplemenpemutih #kulitputih #vitaminc #kulitputihgebu

💎 ETERNAL BEAUTY 💎
🌼
🌼

Dengan 4 teknologi dalam 1 peranti, Eternal Beauty ialah pengurut kecantikan dan kesihatan yang terulung dan memenangi anugerah di Asia Tenggara yang mengharmonikan alam semula jadi dengan sains, dengan menggunakan material bio kemunculan-semula jadi. .
.
4 teknologi unggul ini boleh digunakan untuk meningkatkan kesan produk penjagaan KULIT yang baik, mengangkat PAYUDARA, menguraikan SELULIT, meningkatkan PEREDARAN DARAH dan melegakan kesakitan otot serta tekanan. .
.
Dengan Eternal Beauty, anda boleh menghilangkan masalah (kulit muka, selulit, payudara kendur) anda dalam 10 minit sahaja!!!!!! .
.
#facialmurah #facialmurahselangor #facialmurahkl #mobilespakl #mobilespakl #mobilespamurah #setkening #setkeningmurah #setkeningcantik #supplementmalaysia #supplemenpemutih #kulitputih #vitaminc #kulitputihgebu
1 0 4 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

#Repost @obsess.cosmetics
• • • • • •
Auto Eyebrow Pencil obsess yang tak mudah patah dan pekat . RM 29 only . Jom layan tutorial kening by our founder @hafizatulatikah 😍
.
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya

#Repost @obsess.cosmetics
• • • • • •
Auto Eyebrow Pencil obsess  yang tak mudah patah dan pekat . RM 29 only . Jom layan tutorial kening by our founder @hafizatulatikah 😍
.
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya
8 0 4 September, 2019
Auto Eyebrow Pencil obsess  yang tak mudah patah dan pekat . RM 29 only . Jom layan tutorial kening by our founder @hafizatulatikah 😍
.
#obsesscosmetics #setkening #setkeningmurah #pencilkening #mobilespakl #mobilespaselangor  #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya
2 0 3 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

💕 Eyebrow Auto Pencil . Eyebrow pencil ni sangat mudah digunakan bagi yang tak berapa pndai nak lukis kening dan colour sgt pigmented & tak mudah patah tau jika terjatuh ke apa 🥰

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya

💕 Eyebrow Auto Pencil . Eyebrow pencil ni sangat mudah digunakan bagi yang tak berapa pndai nak lukis kening dan colour sgt pigmented & tak mudah patah tau jika terjatuh ke apa 🥰

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya
1 0 3 September, 2019
@_rianamarsha_ Profile picture

@_rianamarsha_

kening memainkan peranan penting bagi wanita . Sesetengah wanita tak makeup pun takpa yang penting kening ofcoz tajam macam samurai kan uolls .
.
Saka kening Wanita Memang Terbaik fuhh 😍.
.
Harga Sebenar Rm45 😱
.
Offer Hari Kemerdekaan Rm35 jur. 😱.
.
.
#sakakening #teamfelly #setmakeupmurah #offer
#setkeningmurah #barangpanas #hot #terbaik #setmakeup

kening memainkan peranan penting bagi wanita .  Sesetengah wanita  tak makeup pun takpa yang penting kening ofcoz tajam macam samurai kan uolls .
.
Saka kening Wanita Memang Terbaik fuhh 😍.
.
Harga Sebenar Rm45 😱
.
Offer Hari Kemerdekaan Rm35 jur. 😱.
.
.
#sakakening #teamfelly #setmakeupmurah #offer
#setkeningmurah #barangpanas #hot #terbaik #setmakeup
12 0 2 September, 2019
@_rianamarsha_ Profile picture

@_rianamarsha_

Hai Sis - Sis 🌈 , Adik - Adik 🌈 Yang Rajin Melukis Kening Tu Berminat Untuk Memiliki Set Make Up Kening Jenama CONCEALER Boleh Click Link Di Bio Untuk Ketarangan Lebih Lanjut Sekarang Harga Kasih Sayang Tak Termasuk Postage Ye Sis ✌
#setkeningmurah #setmakeup #nakcantik
#barangbaru #nakcomel #teamfelly

Hai Sis - Sis 🌈 , Adik - Adik 🌈 Yang Rajin Melukis Kening Tu Berminat Untuk Memiliki Set Make Up Kening Jenama CONCEALER Boleh Click Link Di Bio Untuk Ketarangan Lebih Lanjut  Sekarang Harga Kasih Sayang Tak Termasuk Postage Ye Sis ✌
#setkeningmurah #setmakeup #nakcantik
#barangbaru #nakcomel #teamfelly
17 0 1 September, 2019
@_rianamarsha_ Profile picture

@_rianamarsha_

Hai Sis - Sis 🌈 , Adik - Adik 🌈 Yang Selalu Melukis Kening Tu Berminat Untuk Memiliki Set Make Up Kening Jenama CONCEALER Boleh Click Link Di Bio Untuk Ketarangan Lebih Lanjut Sekarang Harga Kasih Sayang Tak Termasuk Postage Ye Sis ✌
#setkeningmurah #setmakeup #nakcantik
#barangbaru #nakcomel #teamfelly

Hai Sis - Sis 🌈 , Adik - Adik 🌈 Yang Selalu Melukis Kening Tu Berminat Untuk Memiliki Set Make Up Kening Jenama CONCEALER Boleh Click Link Di Bio Untuk Ketarangan Lebih Lanjut  Sekarang Harga Kasih Sayang Tak Termasuk Postage Ye Sis ✌
#setkeningmurah #setmakeup #nakcantik
#barangbaru #nakcomel #teamfelly
18 0 1 September, 2019
@ohsembeautyshoppe Profile picture

@ohsembeautyshoppe

EYEBROW PALETTE USHAS
* SET KENING
RM 16
.
📱Whatsapp +60172851571 *klik link biru di Bio @ohsembeautyshoppe untuk order 😘
.
#eyebrowpalette #eyebrowmalaysia #setkeningmurah #setkening #keningcantik #mekapmurah #celakkening #kosmetikmurah #kedaikosmetik

EYEBROW PALETTE USHAS
* SET KENING 
RM 16
.
📱Whatsapp +60172851571 *klik link biru di Bio @ohsembeautyshoppe untuk order 😘
.
#eyebrowpalette #eyebrowmalaysia #setkeningmurah  #setkening #keningcantik #mekapmurah #celakkening #kosmetikmurah #kedaikosmetik
5 0 23 July, 2019
@chanteqgojes Profile picture

@chanteqgojes

Macam magic‼️‼️PAKAI TERUS GLOW OVERDOSE😍😍
.
.
#1MinuteMiracleFoundation ni super duper glowing sbb ada serbuk mutiara asli yg sangat haluss😍😍 Add on pulak ingredient argan oil‼️ Walaweeey memang perfect. All in one lah orang kata🔥🔥
.
.
❌perlu powder.
❌perlu primer.
❌perlu argan oil.
.
.
Harga RM38 jerrrr uolls.
.
.
#1minitJer #onPoint #onpointmybrow #setkening #setkeningmurah #oneminutemiracle #keningtakcukur #keningtebal #tutorialmakeup #eyemakeuptutorial #foundationmurah #foundationtutupcela #foundationmalaysia #dyxy #bccreamdyxy #mutiaraasli #sayajualmakeup #makeupmurah #pilihanmua #muakajang #muabangi

Macam magic‼️‼️PAKAI TERUS GLOW OVERDOSE😍😍
.
.
#1MinuteMiracleFoundation ni super duper glowing sbb ada serbuk mutiara asli yg sangat haluss😍😍 Add on pulak ingredient argan oil‼️ Walaweeey memang perfect. All in one lah orang kata🔥🔥
.
.
❌perlu powder.
❌perlu primer.
❌perlu argan oil.
.
.
Harga RM38 jerrrr uolls.
.
.
#1minitJer #onPoint #onpointmybrow #setkening #setkeningmurah #oneminutemiracle #keningtakcukur #keningtebal #tutorialmakeup #eyemakeuptutorial #foundationmurah #foundationtutupcela #foundationmalaysia #dyxy #bccreamdyxy #mutiaraasli #sayajualmakeup #makeupmurah #pilihanmua #muakajang #muabangi
3 5 20 July, 2019
@chanteqgojes Profile picture

@chanteqgojes

SWIPE LEFT UNTUK DAPATKAN SALE 1MM🔥🔥🔥
.
.
MATA MENAWAN DENGAN SET MATA LETOP😍
.
.
PROMOSI TAHAP POTONG KAKI chuolls🙈
Cuma RM58 jerrr uolls akan dapat;
✏ Mascara super lentik.
✏ Pengepit otobot.
✏ Eyebrow pen unik 2 mata.
✏ Brush kening yang high quality!
.
.
📲📲Whatsapp 0169210217.
.
.
#1minitJer #onPoint #onpointmybrow #setkening #setkeningmurah #oneminutemiracle #keningtakcukur #keningtebal #tutorialmakeup #eyemakeuptutorial

SWIPE LEFT UNTUK DAPATKAN SALE 1MM🔥🔥🔥
.
.
MATA MENAWAN DENGAN SET MATA LETOP😍
.
.
PROMOSI TAHAP POTONG KAKI chuolls🙈
Cuma RM58 jerrr uolls akan dapat;
✏ Mascara super lentik.
✏ Pengepit otobot.
✏ Eyebrow pen unik 2 mata.
✏ Brush kening yang high quality!
.
.
📲📲Whatsapp 0169210217.
.
.
#1minitJer #onPoint #onpointmybrow #setkening #setkeningmurah #oneminutemiracle #keningtakcukur #keningtebal #tutorialmakeup #eyemakeuptutorial
3 0 20 July, 2019
@chanteqgojes Profile picture

@chanteqgojes

EYEBROW 4 IN 1 FIRST IN MALAYSIA🔥🔥
.
.
Khas untuk wanita yang rasa susssah sangat nak buat kening‼️‼️ Asyik asyik jadi shincan, tak shincan jadi hagemaru pulak! Eh pening...
.
.
Nahhh dengan adanya #1minuteMiracleEyebrow zup zap zup ‼️‼️Hanya SATU MINIT kening uolss akan jadi mcm MUA tauuu😍
.
.
Sebab;
❤ Mata pen yg tajam dan halus untuk melukis bingkai.
❤ Mata tebal yg natural warnanya untuk filling kening dalam.
❤ Spoolie brush yg lembuttt untuk blend warna kening.
❤ Angle brush yg super halus untuk conceal kening.
.
.
Harga RM28 jerrrr uolls.
.
.
#1minitJer #onPoint #onpointmybrow #setkening #setkeningmurah #oneminutemiracle #keningtakcukur #keningtebal #tutorialmakeup #eyemakeuptutorial

EYEBROW 4 IN 1 FIRST IN MALAYSIA🔥🔥
.
.
Khas untuk wanita yang rasa susssah sangat nak buat kening‼️‼️ Asyik asyik jadi shincan, tak shincan jadi hagemaru pulak! Eh pening...
.
.
Nahhh dengan adanya #1minuteMiracleEyebrow zup zap zup ‼️‼️Hanya SATU MINIT kening uolss akan jadi mcm MUA tauuu😍
.
.
Sebab;
❤ Mata pen yg tajam dan halus untuk melukis bingkai.
❤ Mata tebal yg natural warnanya untuk filling kening dalam.
❤ Spoolie brush yg lembuttt untuk blend warna kening.
❤ Angle brush yg super halus untuk conceal kening.
.
.
Harga RM28 jerrrr uolls.
.
.
#1minitJer #onPoint #onpointmybrow #setkening #setkeningmurah #oneminutemiracle #keningtakcukur #keningtebal #tutorialmakeup #eyemakeuptutorial
2 0 20 July, 2019
@storsale_by_ilah Profile picture

@storsale_by_ilah

Puchong

FANA COSMETICS EYEBROWS CREAM GEL:
• Long lasting • Super pigmented
• Waterproof & sweatproof
• Easy to remove
• Easy to apply
• Creamy

HARGA JUALAN:
1PCS RM20
2PCS RM25 sekali free gift promo CNY eyebrowscreamgelmurahmalaysia #eyebroweyelinercreamgelmalaysia #eyebrowscreamgelpigmented #eyebrowscreamgelmalaysia #eyebrowsgelmalaysia #setkeningmurahmalaysia #setkeningmurah #eyelinergelmurahmalaysia #eyelinerpigmentedmalaysia #eyelinercreamgelmurahmalaysia

FANA COSMETICS EYEBROWS CREAM GEL:
• Long lasting • Super pigmented
• Waterproof & sweatproof
• Easy to remove
• Easy to apply
• Creamy

HARGA JUALAN:
1PCS RM20
2PCS RM25 sekali free gift promo CNY eyebrowscreamgelmurahmalaysia #eyebroweyelinercreamgelmalaysia #eyebrowscreamgelpigmented #eyebrowscreamgelmalaysia #eyebrowsgelmalaysia #setkeningmurahmalaysia #setkeningmurah #eyelinergelmurahmalaysia #eyelinerpigmentedmalaysia #eyelinercreamgelmurahmalaysia
3 0 6 July, 2019
@storsale_by_ilah Profile picture

@storsale_by_ilah

Puchong

FANA COSMETICS EYEBROWS CREAM GEL:
• Long lasting • Super pigmented
• Waterproof & sweatproof
• Easy to remove
• Easy to apply
• Creamy

HARGA JUALAN:
1PCS RM20
2PCS RM25 sekali free gift promo eyebrowscreamgelmurahmalaysia #eyebroweyelinercreamgelmalaysia #eyebrowscreamgelpigmented #eyebrowscreamgelmalaysia #eyebrowsgelmalaysia #setkeningmurahmalaysia #setkeningmurah #eyelinergelmurahmalaysia #eyelinerpigmentedmalaysia #eyelinercreamgelmurahmalaysia

FANA COSMETICS EYEBROWS CREAM GEL:
• Long lasting • Super pigmented
• Waterproof & sweatproof
• Easy to remove
• Easy to apply
• Creamy

HARGA JUALAN:
1PCS RM20
2PCS RM25 sekali free gift promo eyebrowscreamgelmurahmalaysia #eyebroweyelinercreamgelmalaysia #eyebrowscreamgelpigmented #eyebrowscreamgelmalaysia #eyebrowsgelmalaysia #setkeningmurahmalaysia #setkeningmurah #eyelinergelmurahmalaysia #eyelinerpigmentedmalaysia #eyelinercreamgelmurahmalaysia
7 0 6 July, 2019
@bgmzhrra_north Profile picture

@bgmzhrra_north

SET KENING TANPA CUKUR
.
.
Kening tebal, kening senget xsekata, kening pudar, kening serabut.... Haaaaaa mai cuba set kening ni uolls, senang bentuk kening jadi on point.
Yang mana ada kening yg berlebihan, try guna set kening ni.. Xpayah cukur..xpayah gunting, Padam pakai concealer saja... mudah sangat2 💋😘 .
#setkeningtanpacukur
#bihangirlmakeup
#setkeningbihan
#setkening
#setkeningmurah

SET KENING TANPA CUKUR
.
.
Kening tebal, kening senget xsekata, kening pudar, kening serabut.... Haaaaaa mai cuba set kening ni uolls,  senang bentuk kening jadi on point.
Yang mana ada kening yg berlebihan, try guna set kening ni.. Xpayah cukur..xpayah gunting,  Padam pakai concealer saja... mudah sangat2 💋😘 .
#setkeningtanpacukur 
#bihangirlmakeup
#setkeningbihan 
#setkening 
#setkeningmurah
3 0 23 June, 2019
@lulu_beauteempire Profile picture

@lulu_beauteempire

🌺 FARAH COSMETIC EYEBROW SECRET 🌺
.
1 pc RM89
2 pcs RM85 each
+ POSTAGE RM8 (SM) / RM12 (SS)
⚖️KOS POSTAGE ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT ITEM⚖️
.
‼️BUY NOW WHILE STOCK LAST‼️
✅ 100% ORIGINAL
✅ READY STOCK
✅ POST OUT MONDAY - SATURDAY
.
WHATSAPP 013-5269766
🎈KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE @lulu_beauteempire 🎈
.
.
FARAH COSMETIC keluarkan produk baru iaitu eyebrow secret 5 in 1
Semua barang di masukkan dalam satu box 😉
.
🌸 Eyebrow Gel - dark brown
🌸 Concealer
🌸 HD Brow Wax
🌸 Eyebrow Pencil -dark brown
🌸 Brush
.
Manfaat EYEBROW SECRET by FARAH COSMETIC
✅ Menjimatkan masa
✅ Memiliki kening idaman
✅ kening lebih kemas & cantik
✅ Sesuai untuk newbie
✅ Mudah digunakan

#farahcosmetics #farahcosmetic #farahcosmeticseyebrow #farahcosmeticseyebrowsecret #farahcosmeticeyebrow #farahcosmeticeyebrowsecret #farahcosmeticeyebrowchallenge #eyebrowconcealer #eyebrowpencilmurah #eyebrowconcealermurah #seteyebrowmurah #seteyebrow #setkening #setlukiskening #setlukiskeningmurah #setkeningmurah #keningcantik #nakkeningcantik #makeupideas #makeupstuff #makeuptools #makeuplooks #makeup #makeupviralmalaysia #makeupviralmurah #makeupviral #mekapmurah

🌺 FARAH COSMETIC EYEBROW SECRET 🌺
.
1 pc RM89
2 pcs RM85 each
+ POSTAGE RM8 (SM) / RM12 (SS)
⚖️KOS POSTAGE ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT ITEM⚖️
.
‼️BUY NOW WHILE STOCK LAST‼️
✅ 100% ORIGINAL
✅ READY STOCK
✅ POST OUT MONDAY - SATURDAY
.
WHATSAPP 013-5269766
🎈KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE @lulu_beauteempire 🎈
.
. 
FARAH COSMETIC keluarkan produk baru iaitu eyebrow secret 5 in 1
Semua barang di masukkan dalam satu box 😉
.
🌸 Eyebrow Gel - dark brown
🌸 Concealer
🌸 HD Brow Wax
🌸 Eyebrow Pencil -dark brown
🌸 Brush
.
Manfaat EYEBROW SECRET by FARAH COSMETIC
✅ Menjimatkan masa
✅ Memiliki kening idaman
✅ kening lebih kemas & cantik
✅ Sesuai untuk newbie
✅ Mudah digunakan

#farahcosmetics #farahcosmetic #farahcosmeticseyebrow #farahcosmeticseyebrowsecret #farahcosmeticeyebrow #farahcosmeticeyebrowsecret #farahcosmeticeyebrowchallenge #eyebrowconcealer #eyebrowpencilmurah #eyebrowconcealermurah #seteyebrowmurah #seteyebrow #setkening #setlukiskening #setlukiskeningmurah #setkeningmurah #keningcantik #nakkeningcantik #makeupideas #makeupstuff #makeuptools #makeuplooks #makeup #makeupviralmalaysia #makeupviralmurah #makeupviral #mekapmurah
17 0 2 June, 2019
@auzarett_beauty Profile picture

@auzarett_beauty

FARAH COSMETIC EYEBROW SECRET
RM89
+ POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
‼️BUY NOW WHILE STOCK LAST‼️
✅ ORIGINAL
✅ READY STOCK
✅ POST OUT MONDAY - SATURDAY
.
📲 WHATSAPP 013-5269766
🎈KLIK LINK WHATSAPP KAT BIO insta @auzarett_beauty YE🎈
.
.
FARAH COSMETIC keluarkan produk baru iaitu eyebrow secret 5 in 1
Semua barang di masukkan dalam satu box 😉
.
🌸 Eyebrow Gel - dark brown
🌸 Concealer
🌸 HD Brow Wax
🌸 Eyebrow Pencil -dark brown
🌸 Brush
.
Manfaat EYEBROW SECRET by FARAH COSMETIC
✅ Menjimatkan masa
✅ Memiliki kening idaman
✅ kening lebih kemas & cantik
✅ Sesuai untuk newbie
✅ Mudah digunakan

#farahcosmetics #farahcosmetic #farahcosmeticseyebrow #farahcosmeticseyebrowsecret #farahcosmeticeyebrow #farahcosmeticeyebrowsecret #farahcosmeticeyebrowchallenge #eyebrowconcealer #eyebrowpencilmurah #eyebrowconcealermurah #seteyebrowmurah #seteyebrow #setkening #setlukiskening #setlukiskeningmurah #setkeningmurah #keningcantik #nakkeningcantik #igshopmalaysia #instashopmalaysia #likeforlike #liketolike #like4like #like2likes #like2like #followforfollow #followforfollowback #igers #igshopmurah #instamakeuplovers

FARAH COSMETIC EYEBROW SECRET
RM89
+ POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
.
‼️BUY NOW WHILE STOCK LAST‼️
✅ ORIGINAL
✅ READY STOCK
✅ POST OUT MONDAY - SATURDAY
.
📲 WHATSAPP 013-5269766
🎈KLIK LINK WHATSAPP KAT BIO insta @auzarett_beauty YE🎈
.
. 
FARAH COSMETIC keluarkan produk baru iaitu eyebrow secret 5 in 1
Semua barang di masukkan dalam satu box 😉
.
🌸 Eyebrow Gel - dark brown
🌸 Concealer
🌸 HD Brow Wax
🌸 Eyebrow Pencil -dark brown
🌸 Brush
.
Manfaat EYEBROW SECRET by FARAH COSMETIC
✅ Menjimatkan masa
✅ Memiliki kening idaman
✅ kening lebih kemas & cantik
✅ Sesuai untuk newbie
✅ Mudah digunakan

#farahcosmetics #farahcosmetic #farahcosmeticseyebrow #farahcosmeticseyebrowsecret #farahcosmeticeyebrow #farahcosmeticeyebrowsecret #farahcosmeticeyebrowchallenge #eyebrowconcealer #eyebrowpencilmurah #eyebrowconcealermurah #seteyebrowmurah #seteyebrow #setkening #setlukiskening #setlukiskeningmurah #setkeningmurah #keningcantik #nakkeningcantik #igshopmalaysia #instashopmalaysia #likeforlike #liketolike #like4like #like2likes #like2like #followforfollow #followforfollowback #igers #igshopmurah #instamakeuplovers
17 2 26 April, 2019
@yana.roslanshoppe Profile picture

@yana.roslanshoppe

Wahhhhh 😍😍 Hampa tengok ni salah satu agent kami rajin pakai TARTE EYEBROW selalu pakai pun mampu tahan sampai 5 - 6 bulan 😱 lama betul sangat sangat jimat tau !
Beli harga murah dapat pulak ORIGINAL dari sephora berbaloi sangat jimat !
Kalau jarang pakai boleh tahan bertahun tau , jimat weyy harga bawah RM100 dapat one set lagi .
kalau beli kat sephora RM100 lebih dapat Tarte eyebrow dgn brush saja tau hampa 😪 .
Dekat kami siap one set packages tau 🤩 !
boleh pilih packages bajet atau packages full set .
Rugi hampa tak cuba SET KENING kami paling berbaloi sangat sangat laku tau !
Ramai cuba mesti repeat sebab jatuh cinta sangat sangat set trialpack KENING kami .
Boleh cuba pakai raya ni untuk kening lebih bergaya dan menawan dengan TRIALPACK jorr hampa dah boleh dapat barang ORIGINAL by SEPHORA 😍😍❤️💓 NAK ORDER ?
www.wassap.my/60194346462
#teamnisa
#teamyanaroslan
#jomlawa #trialpackmakeup #originalmakeuptrialpack #trialpackmakeupmurah #trialpackmakeuporiginal #trialpackmakeupmalaysia #trialpackmakeuppenang #setkeningmurah #setkeningmurah

Wahhhhh 😍😍 Hampa tengok ni salah satu agent kami rajin pakai TARTE EYEBROW selalu pakai pun mampu tahan sampai 5 - 6 bulan 😱 lama betul sangat sangat jimat tau ! 
Beli harga murah dapat pulak ORIGINAL dari sephora berbaloi sangat jimat ! 
Kalau jarang pakai boleh tahan bertahun tau , jimat weyy harga bawah RM100 dapat one set lagi . 
kalau beli kat sephora RM100 lebih dapat Tarte eyebrow dgn brush saja tau hampa 😪 . 
Dekat kami siap one set packages tau 🤩 ! 
boleh pilih packages bajet atau packages full set . 
Rugi hampa tak cuba SET KENING kami paling berbaloi sangat sangat laku tau ! 
Ramai cuba mesti repeat sebab jatuh cinta sangat sangat set trialpack KENING kami . 
Boleh cuba pakai raya ni untuk kening lebih bergaya dan menawan dengan TRIALPACK jorr hampa dah boleh dapat barang ORIGINAL by SEPHORA 😍😍❤️💓 NAK ORDER ? 
www.wassap.my/60194346462
#teamnisa
#teamyanaroslan
#jomlawa #trialpackmakeup #originalmakeuptrialpack #trialpackmakeupmurah #trialpackmakeuporiginal #trialpackmakeupmalaysia #trialpackmakeuppenang #setkeningmurah #setkeningmurah
4 0 25 April, 2019
@shyazlinda_chemat Profile picture

@shyazlinda_chemat

.
*KELEBIHAN SET KENING 4 MENET D'TOUCH BY MD*
.
💃Sesuai utk beginner
💃Mudah nak lukis sbb color senang lekat.
💃Senang dicuci
💃Berus untuk conceal kening bawah disediakan
💃Harga yang sangat Murah & Berbaloi
.
*1 SET ADA 4 ITEM* :
. 🎀 Eyebrow Pencil (dark brown) 🎀 Berus blending / rapikan kening 🎀 Berus serong sapu concealer bawah kening 🎀 Liquid eyeliner(black)
.
.
Wasap 018-9864885
.
http://www.wasap.my/60189864885
.
.
#setKening #setkening2menet #setkeningmurah #setkening2minit
#PoslajuSeluruhMalaysia
#whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #mirazizan #fattzura #nur2 #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah

.
*KELEBIHAN SET KENING 4 MENET D'TOUCH BY MD*
.
💃Sesuai utk beginner
💃Mudah nak lukis sbb color senang lekat.
💃Senang dicuci
💃Berus untuk conceal kening bawah disediakan
💃Harga yang sangat Murah & Berbaloi
.
*1 SET ADA 4 ITEM* :
. 🎀 Eyebrow Pencil (dark brown) 🎀 Berus blending / rapikan kening 🎀 Berus serong sapu concealer bawah kening 🎀 Liquid eyeliner(black)
.
.
Wasap 018-9864885
.
http://www.wasap.my/60189864885
.
.
#setKening #setkening2menet #setkeningmurah #setkening2minit 
#PoslajuSeluruhMalaysia 
#whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil  #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #mirazizan #fattzura #nur2 #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah
5 2 18 April, 2019
@shyazlinda_chemat Profile picture

@shyazlinda_chemat

.
*KELEBIHAN SET KENING 4 MENET D'TOUCH BY MD*
.
💃Sesuai utk beginner
💃Mudah nak lukis sbb color senang lekat.
💃Senang dicuci
💃Berus untuk conceal kening bawah disediakan
💃Harga yang sangat Murah & Berbaloi
.
*1 SET ADA 4 ITEM* :
. 🎀 Eyebrow Pencil (dark brown) 🎀 Berus blending / rapikan kening 🎀 Berus serong sapu concealer bawah kening 🎀 Liquid eyeliner(black)
.
.
Wasap 018-9864885
.
http://www.wasap.my/60189864885
.
.
#setKening #setkening2menet #setkeningmurah #setkening2minit
#PoslajuSeluruhMalaysia
#whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #mirazizan #fattzura #nur2 #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah

.
*KELEBIHAN SET KENING 4 MENET D'TOUCH BY MD*
.
💃Sesuai utk beginner
💃Mudah nak lukis sbb color senang lekat.
💃Senang dicuci
💃Berus untuk conceal kening bawah disediakan
💃Harga yang sangat Murah & Berbaloi
.
*1 SET ADA 4 ITEM* :
. 🎀 Eyebrow Pencil (dark brown) 🎀 Berus blending / rapikan kening 🎀 Berus serong sapu concealer bawah kening 🎀 Liquid eyeliner(black)
.
.
Wasap 018-9864885
.
http://www.wasap.my/60189864885
.
.
#setKening #setkening2menet #setkeningmurah #setkening2minit 
#PoslajuSeluruhMalaysia 
#whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil  #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #mirazizan #fattzura #nur2 #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah
5 3 18 April, 2019

Top #setkeningmurah posts

@zayraabadi Profile picture

@zayraabadi

My fav all time utk kening memang tak tinggai hat ni.. jimat guna sikit je xluak pon weyy.. xdan nk buat tutorial kening lagi.. box dia pon ringan senang nak bawa ke mana2.. part yg best dia lengkap semua dgn concealer dan wax utk eyebrow.. hangpa boleh ejas nk kening gelap ka brown2 ka ikut kesesuaian kening masing2. yg paling best wuduk friendly mudah sgt nk cuci tau.. just pakai pencuci muka biasa / wet tissue pon dh tggal. Tak mcm sesetengah gel eyebrow yg mmg sgt liat nk tanggal even dh cuci berkali2.😂. Takut wuduk xsah bila tak tanggal habis.. Luvv❤️❤️❤️ Tq @schoolofmakeupsitinurfarahain . Klu hgpa berminat nk dptkn set kening ni boleh direct ke ig @farah_cosmestic_hq yee.
#setkeningmurah #setkeningkakparah #setkening #eyebrowsecret #keningonfleek

My fav all time utk kening memang tak tinggai hat ni.. jimat guna sikit je xluak pon weyy.. xdan nk buat tutorial kening lagi.. box dia pon ringan senang nak bawa ke mana2.. part yg best dia lengkap semua dgn concealer dan wax utk eyebrow.. hangpa boleh ejas nk kening gelap ka brown2 ka ikut kesesuaian kening masing2. yg paling best wuduk friendly mudah sgt nk cuci tau.. just pakai pencuci muka biasa / wet tissue pon dh tggal. Tak mcm sesetengah gel eyebrow yg mmg sgt liat nk tanggal even dh cuci berkali2.😂. Takut wuduk xsah bila tak tanggal habis.. Luvv❤️❤️❤️ Tq @schoolofmakeupsitinurfarahain . Klu hgpa berminat nk dptkn set kening ni boleh direct ke ig @farah_cosmestic_hq  yee.
#setkeningmurah #setkeningkakparah #setkening #eyebrowsecret #keningonfleek
74 2 20 September, 2019
Scanlon eyebrow palette

Rm17 shj

#0145061571 
#eyebrowpalette #setkening #setkeningmurah
14 0 13 March, 2019
@thedreamboxx Profile picture

@thedreamboxx

OKAYA RAYA SALE 🎉
.
*OKAYA EYEBROW GEL*
4gram & complete with eyebrow brush
======================================❤ Mudah di apply dan di bentuk .
❤ Mesra wuduk ( Mudah di tanggalkan ) .
❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA .
❤ Waterproof - kene hujan/peluh tak cair tau 😍
.
#okaya #okayaeyebrowgel #okayaeyebrow #eyebrowgelokaya #setkeningokaya #tutorialmekap #tutorialkening #makeuptutorial #setkeningtanpacukur #setkening2menet #mekapviral #makeupbybellaz #muabellaz #mekapmalaysia #muamalaysia #mekaptutorial #lukiskening #keningkorea #keningcantik #setkening #setkeningmurah #eyebrowtutorialmalaysia

OKAYA RAYA SALE 🎉
.
*OKAYA EYEBROW GEL*
4gram & complete with eyebrow brush
======================================❤ Mudah di apply dan di bentuk .
❤ Mesra wuduk ( Mudah di tanggalkan ) .
❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA .
❤ Waterproof - kene hujan/peluh tak cair tau 😍
.
#okaya #okayaeyebrowgel #okayaeyebrow #eyebrowgelokaya #setkeningokaya #tutorialmekap #tutorialkening #makeuptutorial #setkeningtanpacukur #setkening2menet #mekapviral #makeupbybellaz #muabellaz #mekapmalaysia #muamalaysia #mekaptutorial #lukiskening #keningkorea #keningcantik #setkening #setkeningmurah #eyebrowtutorialmalaysia
7 0 6 May, 2019
@azzahra_kosmetikmurah Profile picture

@azzahra_kosmetikmurah

S.F.R COLOR SET KENING ✔Set 3in1 ( Contour,Shading & Eyebrow)
✔Free brush & template ukirkening
✔Powder & cream
✔Ada 2 kod color

Harga RM15 exc.postage

Cara Order: Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/0192399064
#setkening #eyebrowkit #eyebrowset #eyebrowviral #eyebrow2in1 #eyebrowset #bazarpaknilprodukkecantikkan #produkkosmetik #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #produkviralmalaysia #produkkosmetikviral #bazarpaknilmurah #kosmetikviral #setkeningmurah #makeupshading #mekapkit #mekapmurahmalaysia

S.F.R COLOR SET KENING ✔Set 3in1 ( Contour,Shading & Eyebrow)
✔Free brush & template ukirkening
✔Powder & cream
✔Ada 2 kod color

Harga RM15 exc.postage

Cara Order: Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/0192399064
#setkening #eyebrowkit #eyebrowset #eyebrowviral #eyebrow2in1 #eyebrowset #bazarpaknilprodukkecantikkan #produkkosmetik #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #produkviralmalaysia #produkkosmetikviral #bazarpaknilmurah #kosmetikviral #setkeningmurah #makeupshading #mekapkit #mekapmurahmalaysia
4 0 28 December, 2018
@thedreamboxx Profile picture

@thedreamboxx

Keningg on pointtt dengan Eyebrow Cubremi gaisss 😍
.
Tak perlu berjam jam depan cermin , tak perlu beria nak asah bagi tajam. Dengan eyebrow cubremi 5minittt zasss siap ❗️
. ✔ Kaler pigment ✔ Berus lembutt ✔ Tak mudah patah ✔ Senang bentuk ✔ Terdapat 2 warna 🌸 Light 🌸 Dark brown
.
Wasap📲 0199801784
.
#cubremikuantan #cubremieyebrow #eyebrowcubremi #cubremieyebrowpencil #kuantan #mekapkuantan #mekapviral #eyebrowpencilviral #eyebrowpencilkuantan #eyebrowtutorialmalaysia #kosmetikviral #kosmetikkuantan #MUAkuantan #muamalaysia #keningonpoint #pensilkening #lukiskening skening #tekniklukiskening #setkeningmurah

Keningg on pointtt dengan Eyebrow Cubremi gaisss 😍
. 
Tak perlu berjam jam depan cermin , tak perlu beria nak asah bagi tajam. Dengan eyebrow cubremi 5minittt zasss siap ❗️
. ✔ Kaler pigment ✔ Berus lembutt ✔ Tak mudah patah ✔ Senang bentuk ✔ Terdapat 2 warna 🌸 Light 🌸 Dark brown
. 
Wasap📲 0199801784
.
#cubremikuantan #cubremieyebrow #eyebrowcubremi #cubremieyebrowpencil #kuantan #mekapkuantan #mekapviral #eyebrowpencilviral #eyebrowpencilkuantan #eyebrowtutorialmalaysia #kosmetikviral #kosmetikkuantan #MUAkuantan #muamalaysia #keningonpoint #pensilkening #lukiskening skening #tekniklukiskening #setkeningmurah
10 3 28 June, 2019
@makeup_rayliez Profile picture

@makeup_rayliez

ANASTASIA GEL EYRBROW

trila pack orginal

Harga bebaloi2

eyebrow ni gel taw...mudah membentuk kening anda dan sangar best👍👍👍 Xcaya mai wasap MAK 0132590465

P/s:ini adalah item trial pack...maknanya item percubaan...jangan TERKEZUT 😨😱kiranya yg smpi haluih ja sbb ini adalah TRIAL PACK yg pasti ORIGINAL 😍

#trialpack
#trialpackmakeup
#trialpackori
#trialpackoriginal
#makeupori
#makeuporiginalmurah
#makeupmurah
#barangmakeuporiginal
#eyebrow
#geleyebrow
#eyebrowmurah
#setkeningoriginal
#setkening
#setkeningmurah

ANASTASIA GEL EYRBROW

trila pack orginal

Harga bebaloi2

eyebrow ni gel taw...mudah membentuk kening anda dan sangar best👍👍👍 Xcaya mai wasap MAK 0132590465

P/s:ini adalah item trial pack...maknanya item percubaan...jangan TERKEZUT 😨😱kiranya yg smpi haluih ja sbb ini adalah TRIAL PACK yg pasti ORIGINAL 😍

#trialpack 
#trialpackmakeup 
#trialpackori
#trialpackoriginal 
#makeupori 
#makeuporiginalmurah 
#makeupmurah
#barangmakeuporiginal 
#eyebrow
#geleyebrow 
#eyebrowmurah 
#setkeningoriginal 
#setkening
#setkeningmurah
6 1 9 December, 2018
SFR COLOR PERFECT BROWS

SET LENGKAP UNTUK KENING

Harga RM20 exc.postage

Cara Order: Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/0192399064
#eyebrowkit #setkeningmurah #setkening #setkosmetikviral #produkkosmetik #eyebrowviral #perfecteyebrows #perfectbrows #setkeningcombo #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #kosmetikviral
3 5 13 February, 2019
IMAN EYEBROW KIT

4IN1:
❤ 4 colour eyebrow
❤ Penekap kening
❤ Brush kecik
❤ Brush 2IN1

Harga RM13 exc.postage

Cara Order: Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/0192399064

#eyebrowkit #eyebrow4in1 #eyebrowmurah #eyebrowkitmurah #eyebrowviral #eyebrowset #eyebrowimanset #eyebrowsetmurah #setmekapmurah #setkening #setkeningmurah #setmekapmurah #bazapaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #produkosmetikmurahoriginal #produkkosmetikviral #produkkecantikanmurah
10 0 16 March, 2019
@makeup_rayliez Profile picture

@makeup_rayliez

SET KENING ANASTASIA TRIAL PACK code SOFT BROWN

Rm45/set

Dapat item
💜eyebrow
💓conceler
💙berus biasa

Wasap mai kaih bebaloi2 item ORIGINAL harga mur2 ja

#eyebrow
#eyebroworiginal
#eyebroworiginalmurah
#eyebrowmurah
#kening
#setkeningmurah
#setkeningoriginal
#makeupori
#makeupmurah
#makeuptrial
#makeuptrialpack
#makeuptrialpackmalaysia

SET KENING ANASTASIA TRIAL PACK code SOFT BROWN

Rm45/set

Dapat item
💜eyebrow
💓conceler
💙berus biasa

Wasap mai kaih bebaloi2 item ORIGINAL harga mur2 ja

#eyebrow
#eyebroworiginal 
#eyebroworiginalmurah 
#eyebrowmurah 
#kening
#setkeningmurah 
#setkeningoriginal 
#makeupori 
#makeupmurah 
#makeuptrial 
#makeuptrialpack 
#makeuptrialpackmalaysia
10 0 9 December, 2018