#setkesuburan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #setkesuburan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
47 minutes
Average like
3
Average comment
1.4
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@shakleekl.shahalam Profile picture

@shakleekl.shahalam

Shah Alam, Malaysia

#nadiacodshaklee
DELIVERY AREA :-
-
-
📍 UNIVERSITI MALAYA
📍 KUALA LUMPUR
📍 GOMBAK
📍 DAMANSARA
📍 KEPONG
📍 BANGSAR
📍 CHERAS
📍 SG BESI
📍 PETALING JAYA
📍 PUCHONG
📍 SUBANG
📍 SHAH ALAM
📍 KUANTAN ( MUSIM CUTI )
-
-
Dan mana mana kawasan sekitar berdekatan dengan kawasan yang dinyatakan .
-
-
Korang whatsapp je nadia , and bagitahu je korang area mana , in shaa Allah nadia akan hantar sampai depan pintu rumah .
-
-
Boleh terus whatsapp nadia atau klik je link dekat bio ♥️
-
-
Nadia , 014 608 6386
-
-
Untuk tengok promo dan product shaklee boleh terus ke instagram : @supplementsbynuna
-
-
TQ ! 💕

#nadiacodshaklee 
DELIVERY AREA :-
-
-
📍 UNIVERSITI MALAYA
📍 KUALA LUMPUR
📍 GOMBAK
📍 DAMANSARA
📍 KEPONG
📍 BANGSAR
📍 CHERAS
📍 SG BESI
📍 PETALING JAYA
📍 PUCHONG
📍 SUBANG
📍 SHAH ALAM
📍 KUANTAN ( MUSIM CUTI )
-
-
Dan mana mana kawasan sekitar berdekatan dengan kawasan yang dinyatakan .
-
-
Korang whatsapp je nadia , and bagitahu je korang area mana , in shaa Allah nadia akan hantar sampai depan pintu rumah .
-
-
Boleh terus whatsapp nadia atau klik je link dekat bio ♥️
-
-
Nadia , 014 608 6386
-
-
Untuk tengok promo dan product shaklee boleh terus ke instagram : @supplementsbynuna
-
-
TQ ! 💕
0 1 7 hours ago
@beautyshopbysyikin Profile picture

@beautyshopbysyikin

Taiping Lake Gardens

SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE
.
Tidak semua orang mempunyai nasib yang baik lepas kahwin terus dapat anak. Ada yang 2 atau 3 tahun kahwin baru dapat anak atau langsung tak diberikan rezeki anak kan..
.
Siapa kita untuk melawan takdir tapi.. kita boleh mencari jalan atau berikthiar untuk mendapatkannya juga kan.... 😊😊
.
Sesiapa yang tengah membuat perancangan hamil tu boleh mencuba set kesuburan shaklee ini.. ramai yang telah berjaya, mana tahu anda juga berjaya memiliki cahaya mata sendiri kan..
.
Antara manfaat dan kebaikan yang ada dalam set kesuburan SHAKLEE ini adalah ;

1. GLA COMPLEX - untuk menstabilkan kitaran haid dan hormon. Juga untuk menghasilkan Ovum yang sihat.
.
2. B Complex with Acid Folic - acid folic yang mengandungi 8 jenis vitamin Iaitu Vitamin B, B1, B2, B3, B6, Biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protien lemak dan karbohidrat kepada tenaga.
.
Asid folic dan vitamin B membantu dalam menghasilkan sel darah merah dan antibodi bagi mengelakkan kecacatan pada janin.
.
3. ESP - Sesetengah orang ada yang berjaya hamil, tetapi mudah keguguran disebabkan rahim yang tidak kuat. ESP ini akan membantu menguatkan rahim anda.
.
4. Alfalfa - mengatasi masalah keputihan yang teruk. Keputihan yang teruk mendorong kepada jangkitan kuman dan menyebabkan kesukaran untuk hamil.
.
5. Vita-lea - multimineral dan multivitamin yang lengkap untuk pastikan badan kita cukup keperluan nutrisi dan bersedia untuk hamil. Vita-lea juga penting untuk suami amalkan kerana mengandungi zinc yang membantu dalam meningkatkan kuantiti dan kualiti sperm.
.
6. Vitamin E - penting untuk diamalkan suami isteri bagi membantu menghasilkan sperm yang berkualiti serta mematangkan ovum.
.
Meriahkan rumah anda dengan tangisan si kecil 👶
.
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112

#ShakleebySyikin #ShakleeTaiping #ShakleeKamunting #ShakleeSemanggol #ShakeleBaganSerai #ShakleeKualaKurau #ShakleeParitBuntar #ShakleeNibongTebal
#pos #setmenyusu #setsendi #setkecantikan #setberpantang #setkurus #setdetox #omegapromosi #shakleeperak #shaklee #shakleemalaysia #nutrisitambahan #vitaminshaklee #setgastrik #sethamil #setkesuburan

SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE
.
Tidak semua orang mempunyai nasib yang baik lepas kahwin terus dapat anak. Ada yang 2 atau 3 tahun kahwin baru dapat anak atau langsung tak diberikan rezeki anak kan..
.
Siapa kita untuk melawan takdir tapi.. kita boleh mencari jalan atau berikthiar untuk mendapatkannya juga kan.... 😊😊
.
Sesiapa yang tengah membuat perancangan hamil tu boleh mencuba set kesuburan shaklee ini.. ramai yang telah berjaya, mana tahu anda juga berjaya memiliki cahaya mata sendiri kan..
.
Antara manfaat dan kebaikan yang ada dalam set kesuburan SHAKLEE ini adalah ;

1. GLA COMPLEX - untuk menstabilkan kitaran haid dan hormon. Juga untuk menghasilkan Ovum yang sihat.
.
2. B Complex with Acid Folic - acid folic yang mengandungi 8 jenis vitamin Iaitu Vitamin B, B1, B2, B3, B6, Biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protien lemak dan karbohidrat kepada tenaga.
.
Asid folic dan vitamin B membantu dalam menghasilkan sel darah merah dan antibodi bagi mengelakkan kecacatan pada janin.
.
3. ESP - Sesetengah orang ada yang berjaya hamil, tetapi mudah keguguran disebabkan rahim yang tidak kuat. ESP ini akan membantu menguatkan rahim anda.
.
4. Alfalfa - mengatasi masalah keputihan yang teruk. Keputihan yang teruk mendorong kepada jangkitan kuman dan menyebabkan kesukaran untuk hamil.
.
5. Vita-lea - multimineral dan multivitamin yang lengkap untuk pastikan badan kita cukup keperluan nutrisi dan bersedia untuk hamil. Vita-lea juga penting untuk suami amalkan kerana mengandungi zinc yang membantu dalam meningkatkan kuantiti dan kualiti sperm.
.
6. Vitamin E - penting untuk diamalkan suami isteri bagi membantu menghasilkan sperm yang berkualiti serta mematangkan ovum.
.
Meriahkan rumah anda dengan tangisan si kecil 👶
.
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112

#ShakleebySyikin #ShakleeTaiping #ShakleeKamunting #ShakleeSemanggol #ShakeleBaganSerai #ShakleeKualaKurau #ShakleeParitBuntar #ShakleeNibongTebal 
#pos #setmenyusu #setsendi #setkecantikan #setberpantang #setkurus #setdetox #omegapromosi #shakleeperak #shaklee #shakleemalaysia #nutrisitambahan #vitaminshaklee #setgastrik #sethamil #setkesuburan
4 0 8 hours ago
@beautyshopbysyikin Profile picture

@beautyshopbysyikin

Kidzoo

SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE
.
Tidak semua orang mempunyai nasib yang baik lepas kahwin terus dapat anak. Ada yang 2 atau 3 tahun kahwin baru dapat anak atau langsung tak diberikan rezeki anak kan..
.
Siapa kita untuk melawan takdir tapi.. kita boleh mencari jalan atau berikthiar untuk mendapatkannya juga kan.... 😊😊
.
Sesiapa yang tengah membuat perancangan hamil tu boleh mencuba set kesuburan shaklee ini.. ramai yang telah berjaya, mana tahu anda juga berjaya memiliki cahaya mata sendiri kan..
.
Antara manfaat dan kebaikan yang ada dalam set kesuburan SHAKLEE ini adalah ;

1. GLA COMPLEX - untuk menstabilkan kitaran haid dan hormon. Juga untuk menghasilkan Ovum yang sihat.
.
2. B Complex with Acid Folic - acid folic yang mengandungi 8 jenis vitamin Iaitu Vitamin B, B1, B2, B3, B6, Biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protien lemak dan karbohidrat kepada tenaga.
.
Asid folic dan vitamin B membantu dalam menghasilkan sel darah merah dan antibodi bagi mengelakkan kecacatan pada janin.
.
3. ESP - Sesetengah orang ada yang berjaya hamil, tetapi mudah keguguran disebabkan rahim yang tidak kuat. ESP ini akan membantu menguatkan rahim anda.
.
4. Alfalfa - mengatasi masalah keputihan yang teruk. Keputihan yang teruk mendorong kepada jangkitan kuman dan menyebabkan kesukaran untuk hamil.
.
5. Vita-lea - multimineral dan multivitamin yang lengkap untuk pastikan badan kita cukup keperluan nutrisi dan bersedia untuk hamil. Vita-lea juga penting untuk suami amalkan kerana mengandungi zinc yang membantu dalam meningkatkan kuantiti dan kualiti sperm.
.
6. Vitamin E - penting untuk diamalkan suami isteri bagi membantu menghasilkan sperm yang berkualiti serta mematangkan ovum.
.
Meriahkan rumah anda dengan tangisan si kecil 👶
.
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112

#ShakleebySyikin #ShakleeTaiping #ShakleeKamunting #ShakleeSemanggol #ShakeleBaganSerai #ShakleeKualaKurau #ShakleeParitBuntar #ShakleeNibongTebal
#pos #setmenyusu #setsendi #setkecantikan #setberpantang #setkurus #setdetox #omegapromosi #shakleeperak #shaklee #shakleemalaysia #nutrisitambahan #vitaminshaklee #setgastrik #sethamil #setkesuburan

SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE
.
Tidak semua orang mempunyai nasib yang baik lepas kahwin terus dapat anak. Ada yang 2 atau 3 tahun kahwin baru dapat anak atau langsung tak diberikan rezeki anak kan..
.
Siapa kita untuk melawan takdir tapi.. kita boleh mencari jalan atau berikthiar untuk mendapatkannya juga kan.... 😊😊
.
Sesiapa yang tengah membuat perancangan hamil tu boleh mencuba set kesuburan shaklee ini.. ramai yang telah berjaya, mana tahu anda juga berjaya memiliki cahaya mata sendiri kan..
.
Antara manfaat dan kebaikan yang ada dalam set kesuburan SHAKLEE ini adalah ;

1. GLA COMPLEX - untuk menstabilkan kitaran haid dan hormon. Juga untuk menghasilkan Ovum yang sihat.
.
2. B Complex with Acid Folic - acid folic yang mengandungi 8 jenis vitamin Iaitu Vitamin B, B1, B2, B3, B6, Biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protien lemak dan karbohidrat kepada tenaga.
.
Asid folic dan vitamin B membantu dalam menghasilkan sel darah merah dan antibodi bagi mengelakkan kecacatan pada janin.
.
3. ESP - Sesetengah orang ada yang berjaya hamil, tetapi mudah keguguran disebabkan rahim yang tidak kuat. ESP ini akan membantu menguatkan rahim anda.
.
4. Alfalfa - mengatasi masalah keputihan yang teruk. Keputihan yang teruk mendorong kepada jangkitan kuman dan menyebabkan kesukaran untuk hamil.
.
5. Vita-lea - multimineral dan multivitamin yang lengkap untuk pastikan badan kita cukup keperluan nutrisi dan bersedia untuk hamil. Vita-lea juga penting untuk suami amalkan kerana mengandungi zinc yang membantu dalam meningkatkan kuantiti dan kualiti sperm.
.
6. Vitamin E - penting untuk diamalkan suami isteri bagi membantu menghasilkan sperm yang berkualiti serta mematangkan ovum.
.
Meriahkan rumah anda dengan tangisan si kecil 👶
.
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112

#ShakleebySyikin #ShakleeTaiping #ShakleeKamunting #ShakleeSemanggol #ShakeleBaganSerai #ShakleeKualaKurau #ShakleeParitBuntar #ShakleeNibongTebal 
#pos #setmenyusu #setsendi #setkecantikan #setberpantang #setkurus #setdetox #omegapromosi #shakleeperak #shaklee #shakleemalaysia #nutrisitambahan #vitaminshaklee #setgastrik #sethamil #setkesuburan
2 0 8 hours ago
@shakleekl.shahalam Profile picture

@shakleekl.shahalam

#nadiacodshaklee
DELIVERY AREA :-
-
-
📍 UNIVERSITI MALAYA
📍 KUALA LUMPUR
📍 GOMBAK
📍 DAMANSARA
📍 KEPONG
📍 BANGSAR
📍 CHERAS
📍 SG BESI
📍 PETALING JAYA
📍 PUCHONG
📍 SUBANG
📍 SHAH ALAM
📍 KUANTAN ( MUSIM CUTI )
-
-
Dan mana mana kawasan sekitar berdekatan dengan kawasan yang dinyatakan .
-
-
Korang whatsapp je nadia , and bagitahu je korang area mana , in shaa Allah nadia akan hantar sampai depan pintu rumah .
-
-
Boleh terus whatsapp nadia atau klik je link dekat bio ♥️
-
-
Nadia , 014 608 6386
-
-
Untuk tengok promo dan product shaklee boleh terus ke instagram : @supplementsbynuna
-
-
TQ ! 💕

#nadiacodshaklee 
DELIVERY AREA :-
-
-
📍 UNIVERSITI MALAYA
📍 KUALA LUMPUR
📍 GOMBAK
📍 DAMANSARA
📍 KEPONG
📍 BANGSAR
📍 CHERAS
📍 SG BESI
📍 PETALING JAYA
📍 PUCHONG
📍 SUBANG
📍 SHAH ALAM
📍 KUANTAN ( MUSIM CUTI )
-
-
Dan mana mana kawasan sekitar berdekatan dengan kawasan yang dinyatakan .
-
-
Korang whatsapp je nadia , and bagitahu je korang area mana , in shaa Allah nadia akan hantar sampai depan pintu rumah .
-
-
Boleh terus whatsapp nadia atau klik je link dekat bio ♥️
-
-
Nadia , 014 608 6386
-
-
Untuk tengok promo dan product shaklee boleh terus ke instagram : @supplementsbynuna
-
-
TQ ! 💕
0 1 11 hours ago
@shakleekl.shahalam Profile picture

@shakleekl.shahalam

Gombak,KL

#nadiacodshaklee
DELIVERY AREA :-
-
-
📍 UNIVERSITI MALAYA
📍 KUALA LUMPUR
📍 GOMBAK
📍 DAMANSARA
📍 KEPONG
📍 BANGSAR
📍 CHERAS
📍 SG BESI
📍 PETALING JAYA
📍 PUCHONG
📍 SUBANG
📍 SHAH ALAM
📍 KUANTAN ( MUSIM CUTI )
-
-
Dan mana mana kawasan sekitar berdekatan dengan kawasan yang dinyatakan .
-
-
Korang whatsapp je nadia , and bagitahu je korang area mana , in shaa Allah nadia akan hantar sampai depan pintu rumah .
-
-
Boleh terus whatsapp nadia atau klik je link dekat bio ♥️
-
-
Nadia , 014 608 6386
-
-
Untuk tengok promo dan product shaklee boleh terus ke instagram : @supplementsbynuna
-
-
TQ ! 💕

#nadiacodshaklee 
DELIVERY AREA :-
-
-
📍 UNIVERSITI MALAYA
📍 KUALA LUMPUR
📍 GOMBAK
📍 DAMANSARA
📍 KEPONG
📍 BANGSAR
📍 CHERAS
📍 SG BESI
📍 PETALING JAYA
📍 PUCHONG
📍 SUBANG
📍 SHAH ALAM
📍 KUANTAN ( MUSIM CUTI )
-
-
Dan mana mana kawasan sekitar berdekatan dengan kawasan yang dinyatakan .
-
-
Korang whatsapp je nadia , and bagitahu je korang area mana , in shaa Allah nadia akan hantar sampai depan pintu rumah .
-
-
Boleh terus whatsapp nadia atau klik je link dekat bio ♥️
-
-
Nadia , 014 608 6386
-
-
Untuk tengok promo dan product shaklee boleh terus ke instagram : @supplementsbynuna
-
-
TQ ! 💕
2 1 11 hours ago
@kurmagrosirzupermom Profile picture

@kurmagrosirzupermom

MasyaAllah semua produk yang kami sediakan insyaAllah fresh semua yah

Untuk kurma muda fresh landing lagi minggu malam yah,yang mau order bisa langsung pesen aja biar kebagian kuota nya

Untuk kurma ajwa dan sukari selalu ready di gudang kami,dan barang nya selalu baru 2 minggu sekali restok,kualitas terjamin

Paket kesuburan (madu suka,eury x dan madu SP), #buahzuriat #zuria selalu ready di 3 gudang kami yaitu jakarta,kediri dan malang

Jadi bisa pilih pengiriman dari kota yang terdekat dengan kota mu yah

Info dan order
Wa 085721021787

#promil #promilalami #programhamil #programhamilcepat #promilsehat #promilcepat #promilpasutri #promilkurmamuda #promilherbal #promil_herbal #promil_sehat_sukses #zuriat #tehzuriat #kesuburan #obatkesuburan #setkesuburan

MasyaAllah semua produk yang kami sediakan insyaAllah fresh semua yah

Untuk kurma muda fresh landing lagi minggu malam yah,yang mau order bisa langsung pesen aja biar kebagian kuota nya

Untuk kurma ajwa dan sukari selalu ready di gudang kami,dan barang nya selalu baru 2 minggu sekali restok,kualitas terjamin

Paket kesuburan (madu suka,eury x dan madu SP), #buahzuriat #zuria selalu ready di 3 gudang kami yaitu jakarta,kediri dan malang

Jadi bisa pilih pengiriman dari kota yang terdekat dengan kota mu yah

Info dan order
Wa 085721021787

#promil #promilalami #programhamil #programhamilcepat #promilsehat #promilcepat #promilpasutri #promilkurmamuda #promilherbal #promil_herbal #promil_sehat_sukses #zuriat #tehzuriat #kesuburan #obatkesuburan #setkesuburan
28 15 14 hours ago
@beautyshopbysyikin Profile picture

@beautyshopbysyikin

Parit Buntar

SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE
.
Tidak semua orang mempunyai nasib yang baik lepas kahwin terus dapat anak. Ada yang 2 atau 3 tahun kahwin baru dapat anak atau langsung tak diberikan rezeki anak kan..
.
Siapa kita untuk melawan takdir tapi.. kita boleh mencari jalan atau berikthiar untuk mendapatkannya juga kan.... 😊😊
.
Sesiapa yang tengah membuat perancangan hamil tu boleh mencuba set kesuburan shaklee ini.. ramai yang telah berjaya, mana tahu anda juga berjaya memiliki cahaya mata sendiri kan..
.
Antara manfaat dan kebaikan yang ada dalam set kesuburan SHAKLEE ini adalah ;

1. GLA COMPLEX - untuk menstabilkan kitaran haid dan hormon. Juga untuk menghasilkan Ovum yang sihat.
.
2. B Complex with Acid Folic - acid folic yang mengandungi 8 jenis vitamin Iaitu Vitamin B, B1, B2, B3, B6, Biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protien lemak dan karbohidrat kepada tenaga.
.
Asid folic dan vitamin B membantu dalam menghasilkan sel darah merah dan antibodi bagi mengelakkan kecacatan pada janin.
.
3. ESP - Sesetengah orang ada yang berjaya hamil, tetapi mudah keguguran disebabkan rahim yang tidak kuat. ESP ini akan membantu menguatkan rahim anda.
.
4. Alfalfa - mengatasi masalah keputihan yang teruk. Keputihan yang teruk mendorong kepada jangkitan kuman dan menyebabkan kesukaran untuk hamil.
.
5. Vita-lea - multimineral dan multivitamin yang lengkap untuk pastikan badan kita cukup keperluan nutrisi dan bersedia untuk hamil. Vita-lea juga penting untuk suami amalkan kerana mengandungi zinc yang membantu dalam meningkatkan kuantiti dan kualiti sperm.
.
6. Vitamin E - penting untuk diamalkan suami isteri bagi membantu menghasilkan sperm yang berkualiti serta mematangkan ovum.
.
Meriahkan rumah anda dengan tangisan si kecil 👶
.
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112

#ShakleebySyikin #ShakleeTaiping #ShakleeKamunting #ShakleeSemanggol #ShakeleBaganSerai #ShakleeKualaKurau #ShakleeParitBuntar #ShakleeNibongTebal
#pos #setmenyusu #setsendi #setkecantikan #setberpantang #setkurus #setdetox #omegapromosi #shakleeperak #shaklee #shakleemalaysia #nutrisitambahan #vitaminshaklee #setgastrik #sethamil #setkesuburan

SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE
.
Tidak semua orang mempunyai nasib yang baik lepas kahwin terus dapat anak. Ada yang 2 atau 3 tahun kahwin baru dapat anak atau langsung tak diberikan rezeki anak kan..
.
Siapa kita untuk melawan takdir tapi.. kita boleh mencari jalan atau berikthiar untuk mendapatkannya juga kan.... 😊😊
.
Sesiapa yang tengah membuat perancangan hamil tu boleh mencuba set kesuburan shaklee ini.. ramai yang telah berjaya, mana tahu anda juga berjaya memiliki cahaya mata sendiri kan..
.
Antara manfaat dan kebaikan yang ada dalam set kesuburan SHAKLEE ini adalah ;

1. GLA COMPLEX - untuk menstabilkan kitaran haid dan hormon. Juga untuk menghasilkan Ovum yang sihat.
.
2. B Complex with Acid Folic - acid folic yang mengandungi 8 jenis vitamin Iaitu Vitamin B, B1, B2, B3, B6, Biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protien lemak dan karbohidrat kepada tenaga.
.
Asid folic dan vitamin B membantu dalam menghasilkan sel darah merah dan antibodi bagi mengelakkan kecacatan pada janin.
.
3. ESP - Sesetengah orang ada yang berjaya hamil, tetapi mudah keguguran disebabkan rahim yang tidak kuat. ESP ini akan membantu menguatkan rahim anda.
.
4. Alfalfa - mengatasi masalah keputihan yang teruk. Keputihan yang teruk mendorong kepada jangkitan kuman dan menyebabkan kesukaran untuk hamil.
.
5. Vita-lea - multimineral dan multivitamin yang lengkap untuk pastikan badan kita cukup keperluan nutrisi dan bersedia untuk hamil. Vita-lea juga penting untuk suami amalkan kerana mengandungi zinc yang membantu dalam meningkatkan kuantiti dan kualiti sperm.
.
6. Vitamin E - penting untuk diamalkan suami isteri bagi membantu menghasilkan sperm yang berkualiti serta mematangkan ovum.
.
Meriahkan rumah anda dengan tangisan si kecil 👶
.
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112
SYIKIN | 0194888112

#ShakleebySyikin #ShakleeTaiping #ShakleeKamunting #ShakleeSemanggol #ShakeleBaganSerai #ShakleeKualaKurau #ShakleeParitBuntar #ShakleeNibongTebal 
#pos #setmenyusu #setsendi #setkecantikan #setberpantang #setkurus #setdetox #omegapromosi #shakleeperak #shaklee #shakleemalaysia #nutrisitambahan #vitaminshaklee #setgastrik #sethamil #setkesuburan
3 0 15 hours ago
@shakleeuniversitimalaya Profile picture

@shakleeuniversitimalaya

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE
6 1 16 hours ago
@shakleeuniversitimalaya Profile picture

@shakleeuniversitimalaya

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE
5 1 16 hours ago
@shakleeuniversitimalaya Profile picture

@shakleeuniversitimalaya

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE
3 1 16 hours ago
@shakleeuniversitimalaya Profile picture

@shakleeuniversitimalaya

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE
5 1 16 hours ago
@shakleeuniversitimalaya Profile picture

@shakleeuniversitimalaya

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE
4 1 16 hours ago
@shakleeuniversitimalaya Profile picture

@shakleeuniversitimalaya

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan esp 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 CIK AINUN KALISAH-01125532903
-
-
⬆ Delivery area kl&selangor
⬆ Postage WORLDWIDE
4 1 16 hours ago
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

APA YANG MEMBEZAKAN ESP DENGAN SOYA LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Kalau korang nak tahu , ESP shaklee nie bukan soya biasa biasa tau . And ramai juga yg takut nan minum soya sbb takut sama mcm soya lain dekat luar .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
APA YG LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⚡️Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)⁣⁣⁣⁣
⚡️Mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan⁣⁣⁣⁣
⚡️Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral⁣⁣⁣⁣
⚡️1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone⁣⁣⁣⁣
⚡️Rendah lemak, tanpa kolestrol⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Disebabkan shaklee nie terlalu mementingkan kesihatan dan keselamatan pengguna , maka dia hasilkan soya yg selamat utk diambil oleh semua golongan termasuk lah kanak-kanak , pelajar , ibu hamil , ibu menyusu , dan warga emas .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
So jangan risau ya ! Kalau korang nak dapatkan ESP dengan harga istimewa , jangan segan segan whatsapp nadia . Nadia akan bantu utk consult sekali 😊⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Nadia , 014 608 6386⁣⁣⁣⁣
Pengedar Sah Shaklee KL & Shah Alam

APA YANG MEMBEZAKAN ESP DENGAN SOYA LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Kalau korang nak tahu , ESP shaklee nie bukan soya biasa biasa tau . And ramai juga yg takut nan minum soya sbb takut sama mcm soya lain dekat luar .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
APA YG LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⚡️Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)⁣⁣⁣⁣
⚡️Mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan⁣⁣⁣⁣
⚡️Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral⁣⁣⁣⁣
⚡️1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone⁣⁣⁣⁣
⚡️Rendah lemak, tanpa kolestrol⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Disebabkan shaklee nie terlalu mementingkan kesihatan dan keselamatan pengguna , maka dia hasilkan soya yg selamat utk diambil oleh semua golongan termasuk lah kanak-kanak , pelajar , ibu hamil , ibu menyusu , dan warga emas .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
So jangan risau ya ! Kalau korang nak dapatkan ESP dengan harga istimewa , jangan segan segan whatsapp nadia . Nadia akan bantu utk consult sekali 😊⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Nadia , 014 608 6386⁣⁣⁣⁣
Pengedar Sah Shaklee KL & Shah Alam
2 1 16 hours ago
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

APA YANG MEMBEZAKAN ESP DENGAN SOYA LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Kalau korang nak tahu , ESP shaklee nie bukan soya biasa biasa tau . And ramai juga yg takut nan minum soya sbb takut sama mcm soya lain dekat luar .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
APA YG LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⚡️Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)⁣⁣⁣⁣
⚡️Mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan⁣⁣⁣⁣
⚡️Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral⁣⁣⁣⁣
⚡️1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone⁣⁣⁣⁣
⚡️Rendah lemak, tanpa kolestrol⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Disebabkan shaklee nie terlalu mementingkan kesihatan dan keselamatan pengguna , maka dia hasilkan soya yg selamat utk diambil oleh semua golongan termasuk lah kanak-kanak , pelajar , ibu hamil , ibu menyusu , dan warga emas .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
So jangan risau ya ! Kalau korang nak dapatkan ESP dengan harga istimewa , jangan segan segan whatsapp nadia . Nadia akan bantu utk consult sekali 😊⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Nadia , 014 608 6386⁣⁣⁣⁣
Pengedar Sah Shaklee KL & Shah Alam

APA YANG MEMBEZAKAN ESP DENGAN SOYA LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Kalau korang nak tahu , ESP shaklee nie bukan soya biasa biasa tau . And ramai juga yg takut nan minum soya sbb takut sama mcm soya lain dekat luar .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
APA YG LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⚡️Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)⁣⁣⁣⁣
⚡️Mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan⁣⁣⁣⁣
⚡️Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral⁣⁣⁣⁣
⚡️1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone⁣⁣⁣⁣
⚡️Rendah lemak, tanpa kolestrol⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Disebabkan shaklee nie terlalu mementingkan kesihatan dan keselamatan pengguna , maka dia hasilkan soya yg selamat utk diambil oleh semua golongan termasuk lah kanak-kanak , pelajar , ibu hamil , ibu menyusu , dan warga emas .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
So jangan risau ya ! Kalau korang nak dapatkan ESP dengan harga istimewa , jangan segan segan whatsapp nadia . Nadia akan bantu utk consult sekali 😊⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Nadia , 014 608 6386⁣⁣⁣⁣
Pengedar Sah Shaklee KL & Shah Alam
1 1 16 hours ago
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

APA YANG MEMBEZAKAN ESP DENGAN SOYA LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Kalau korang nak tahu , ESP shaklee nie bukan soya biasa biasa tau . And ramai juga yg takut nan minum soya sbb takut sama mcm soya lain dekat luar .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
APA YG LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⚡️Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)⁣⁣⁣⁣
⚡️Mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan⁣⁣⁣⁣
⚡️Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral⁣⁣⁣⁣
⚡️1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone⁣⁣⁣⁣
⚡️Rendah lemak, tanpa kolestrol⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Disebabkan shaklee nie terlalu mementingkan kesihatan dan keselamatan pengguna , maka dia hasilkan soya yg selamat utk diambil oleh semua golongan termasuk lah kanak-kanak , pelajar , ibu hamil , ibu menyusu , dan warga emas .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
So jangan risau ya ! Kalau korang nak dapatkan ESP dengan harga istimewa , jangan segan segan whatsapp nadia . Nadia akan bantu utk consult sekali 😊⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Nadia , 014 608 6386⁣⁣⁣⁣
Pengedar Sah Shaklee KL & Shah Alam

APA YANG MEMBEZAKAN ESP DENGAN SOYA LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Kalau korang nak tahu , ESP shaklee nie bukan soya biasa biasa tau . And ramai juga yg takut nan minum soya sbb takut sama mcm soya lain dekat luar .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
APA YG LAIN ?⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⚡️Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)⁣⁣⁣⁣
⚡️Mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan⁣⁣⁣⁣
⚡️Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral⁣⁣⁣⁣
⚡️1 tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone⁣⁣⁣⁣
⚡️Rendah lemak, tanpa kolestrol⁣⁣⁣⁣
⚡️Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Disebabkan shaklee nie terlalu mementingkan kesihatan dan keselamatan pengguna , maka dia hasilkan soya yg selamat utk diambil oleh semua golongan termasuk lah kanak-kanak , pelajar , ibu hamil , ibu menyusu , dan warga emas .⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
So jangan risau ya ! Kalau korang nak dapatkan ESP dengan harga istimewa , jangan segan segan whatsapp nadia . Nadia akan bantu utk consult sekali 😊⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Nadia , 014 608 6386⁣⁣⁣⁣
Pengedar Sah Shaklee KL & Shah Alam
0 1 16 hours ago
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

SET ASAS CANTIK

Sekarang semua dah pakat2 nak cantik. Ramai jugak yang tersilap langkah pilih produk yang mengandungi bahan kimia. Kesannya? Breakouts! Rosak satu muka dan ambil masa bertahun nak pulih.

Tapi, harini kita nak kenalkan 'Set Asas Cantik' yang sememangnya bajet-bajet student gitu. Kenapa bajet?
Vitamin C tahan SEHINGGA 6 BULAN
ESP tahan 1-2 BULAN

Jimat kan?
Combo ni sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah : 🙅🏼 Kulit kusam
🙅🏼 Berjerawat
🙅🏼 Nak cerahkan kulit
🙅🏼 Pudarkan parut
🙅🏼 Nak slim
🙅🏼 Tingkatkan antibody
🙅🏼 Nak cantik!
Manfaat lain ESP : 🌸Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
🌸Memberi ton warna kulit yang sekata.
🌸Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus
🌸Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
🌸Memudarkan parut
🌸Kecantikan kulit dan rambut

Manfaat lain Vitamin C Shaklee : 🌸Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌸Mengatasi masalah jerawat degil
🌸Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🌸Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
🌸Mengurangkan kesan "sunburn"
🌸Menjadikan kulit lebih gebu
🌸Melembapkan kulit dari dalam
🌸Mengurangkan keguguran rambut

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#setbasicbeauty
#setbasicbeautyshaklee

SET ASAS  CANTIK

Sekarang semua dah pakat2 nak cantik. Ramai jugak yang tersilap langkah pilih produk yang mengandungi bahan kimia. Kesannya? Breakouts! Rosak satu muka dan ambil masa bertahun nak pulih.

Tapi, harini kita nak kenalkan 'Set Asas Cantik' yang sememangnya bajet-bajet student gitu. Kenapa bajet? 
Vitamin C tahan SEHINGGA 6 BULAN
ESP tahan 1-2 BULAN

Jimat kan? 
Combo ni sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah : 🙅🏼 Kulit kusam
🙅🏼 Berjerawat
🙅🏼 Nak cerahkan kulit
🙅🏼 Pudarkan parut
🙅🏼 Nak slim
🙅🏼 Tingkatkan antibody
🙅🏼 Nak cantik! 
Manfaat lain ESP : 🌸Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
🌸Memberi ton warna kulit yang sekata.
🌸Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus
🌸Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
🌸Memudarkan parut
🌸Kecantikan kulit dan rambut

Manfaat lain Vitamin C Shaklee : 🌸Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌸Mengatasi masalah jerawat degil
🌸Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🌸Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
🌸Mengurangkan kesan "sunburn"
🌸Menjadikan kulit lebih gebu
🌸Melembapkan kulit dari dalam
🌸Mengurangkan keguguran rambut

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#setbasicbeauty
#setbasicbeautyshaklee
2 1 19 hours ago
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

SET ASAS CANTIK

Sekarang semua dah pakat2 nak cantik. Ramai jugak yang tersilap langkah pilih produk yang mengandungi bahan kimia. Kesannya? Breakouts! Rosak satu muka dan ambil masa bertahun nak pulih.

Tapi, harini kita nak kenalkan 'Set Asas Cantik' yang sememangnya bajet-bajet student gitu. Kenapa bajet?
Vitamin C tahan SEHINGGA 6 BULAN
ESP tahan 1-2 BULAN

Jimat kan?
Combo ni sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah : 🙅🏼 Kulit kusam
🙅🏼 Berjerawat
🙅🏼 Nak cerahkan kulit
🙅🏼 Pudarkan parut
🙅🏼 Nak slim
🙅🏼 Tingkatkan antibody
🙅🏼 Nak cantik!
Manfaat lain ESP : 🌸Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
🌸Memberi ton warna kulit yang sekata.
🌸Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus
🌸Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
🌸Memudarkan parut
🌸Kecantikan kulit dan rambut

Manfaat lain Vitamin C Shaklee : 🌸Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌸Mengatasi masalah jerawat degil
🌸Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🌸Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
🌸Mengurangkan kesan "sunburn"
🌸Menjadikan kulit lebih gebu
🌸Melembapkan kulit dari dalam
🌸Mengurangkan keguguran rambut

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

SET ASAS  CANTIK

Sekarang semua dah pakat2 nak cantik. Ramai jugak yang tersilap langkah pilih produk yang mengandungi bahan kimia. Kesannya? Breakouts! Rosak satu muka dan ambil masa bertahun nak pulih.

Tapi, harini kita nak kenalkan 'Set Asas Cantik' yang sememangnya bajet-bajet student gitu. Kenapa bajet? 
Vitamin C tahan SEHINGGA 6 BULAN
ESP tahan 1-2 BULAN

Jimat kan? 
Combo ni sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah : 🙅🏼 Kulit kusam
🙅🏼 Berjerawat
🙅🏼 Nak cerahkan kulit
🙅🏼 Pudarkan parut
🙅🏼 Nak slim
🙅🏼 Tingkatkan antibody
🙅🏼 Nak cantik! 
Manfaat lain ESP : 🌸Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
🌸Memberi ton warna kulit yang sekata.
🌸Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus
🌸Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
🌸Memudarkan parut
🌸Kecantikan kulit dan rambut

Manfaat lain Vitamin C Shaklee : 🌸Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌸Mengatasi masalah jerawat degil
🌸Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🌸Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
🌸Mengurangkan kesan "sunburn"
🌸Menjadikan kulit lebih gebu
🌸Melembapkan kulit dari dalam
🌸Mengurangkan keguguran rambut

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam
3 2 19 hours ago
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

SET ASAS CANTIK

Sekarang semua dah pakat2 nak cantik. Ramai jugak yang tersilap langkah pilih produk yang mengandungi bahan kimia. Kesannya? Breakouts! Rosak satu muka dan ambil masa bertahun nak pulih.

Tapi, harini kita nak kenalkan 'Set Asas Cantik' yang sememangnya bajet-bajet student gitu. Kenapa bajet?
Vitamin C tahan SEHINGGA 6 BULAN
ESP tahan 1-2 BULAN

Jimat kan?
Combo ni sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah : 🙅🏼 Kulit kusam
🙅🏼 Berjerawat
🙅🏼 Nak cerahkan kulit
🙅🏼 Pudarkan parut
🙅🏼 Nak slim
🙅🏼 Tingkatkan antibody
🙅🏼 Nak cantik!
Manfaat lain ESP : 🌸Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
🌸Memberi ton warna kulit yang sekata.
🌸Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus
🌸Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
🌸Memudarkan parut
🌸Kecantikan kulit dan rambut

Manfaat lain Vitamin C Shaklee : 🌸Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌸Mengatasi masalah jerawat degil
🌸Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🌸Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
🌸Mengurangkan kesan "sunburn"
🌸Menjadikan kulit lebih gebu
🌸Melembapkan kulit dari dalam
🌸Mengurangkan keguguran rambut

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

SET ASAS  CANTIK

Sekarang semua dah pakat2 nak cantik. Ramai jugak yang tersilap langkah pilih produk yang mengandungi bahan kimia. Kesannya? Breakouts! Rosak satu muka dan ambil masa bertahun nak pulih.

Tapi, harini kita nak kenalkan 'Set Asas Cantik' yang sememangnya bajet-bajet student gitu. Kenapa bajet? 
Vitamin C tahan SEHINGGA 6 BULAN
ESP tahan 1-2 BULAN

Jimat kan? 
Combo ni sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah : 🙅🏼 Kulit kusam
🙅🏼 Berjerawat
🙅🏼 Nak cerahkan kulit
🙅🏼 Pudarkan parut
🙅🏼 Nak slim
🙅🏼 Tingkatkan antibody
🙅🏼 Nak cantik! 
Manfaat lain ESP : 🌸Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
🌸Memberi ton warna kulit yang sekata.
🌸Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus
🌸Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
🌸Memudarkan parut
🌸Kecantikan kulit dan rambut

Manfaat lain Vitamin C Shaklee : 🌸Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌸Mengatasi masalah jerawat degil
🌸Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🌸Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
🌸Mengurangkan kesan "sunburn"
🌸Menjadikan kulit lebih gebu
🌸Melembapkan kulit dari dalam
🌸Mengurangkan keguguran rambut

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam
3 2 19 hours ago
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

“Salam nadia , boleh tahu harga ESP berapa “⁣

“Hi nadia , saya berminat dengan ESP . Boleh explain apa kelebihan dia ? “⁣

“Hi nak tanya , kalau kulit jerawat and sunburn boleh consume ESP ? “⁣

“ Sis , saya pregnant boleh ambil ESP kan ? “⁣

—⁣
Fuhhh , banyak lagi pertanyaan pasal ESP nadia dapat setiap hari . Maklumlah ESP kan bestseller , setiap hari ada je yg beli tauu ! Belum kira yg repeat order lagi hehe .⁣

Sebab tu hampir setiap hari pergi HQ shaklee untuk restock ESP nie tauu ! 😆⁣

So meh nadia explain sikit siapa yg boleh ambil ESP shaklee nie :-⁣

⚡️Lelaki / wanita yang nak kulit cantik , cerah , flawless dan mulus⁣
⚡️Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik⁣
⚡️Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan ESP yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat⁣
⚡️Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna⁣
⚡️Student / pekerja / individu dewasa / warga emas - penambah tenaga / energy booster⁣
⚡️Lelaki / wanita ingin menguruskan badan⁣

—⁣

So kalau korang nak grab ESP yang hot nie , yang sangat sangat menjadi kegilaan ramai nie , korang cepat cepat whatsapp nadia okayy .⁣

Nadia , 014 608 6386⁣
Pengedar Shaklee KL & Shah Alam⁣
.⁣
📍COD EVERYDAY⁣
📍POSTAGE WORLDWIDE

“Salam nadia , boleh tahu  harga ESP berapa “⁣
⁣
“Hi nadia , saya berminat dengan ESP . Boleh explain apa kelebihan dia ? “⁣
⁣
“Hi nak tanya , kalau kulit jerawat and sunburn boleh consume ESP ? “⁣
⁣
“ Sis , saya pregnant boleh ambil ESP kan ? “⁣
⁣
—⁣
Fuhhh , banyak lagi pertanyaan pasal ESP nadia dapat setiap hari . Maklumlah ESP kan bestseller , setiap hari ada je yg beli tauu ! Belum kira yg repeat order lagi hehe .⁣
⁣
Sebab tu hampir setiap hari pergi HQ shaklee untuk restock ESP nie tauu ! 😆⁣
⁣
So meh nadia explain sikit siapa yg boleh ambil ESP shaklee nie :-⁣
⁣
⚡️Lelaki / wanita yang nak kulit cantik , cerah , flawless dan mulus⁣
⚡️Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik⁣
⚡️Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan ESP yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat⁣
⚡️Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna⁣
⚡️Student / pekerja / individu dewasa / warga emas - penambah tenaga / energy booster⁣
⚡️Lelaki / wanita ingin menguruskan badan⁣
⁣
—⁣
⁣
So kalau korang nak grab ESP yang hot nie , yang sangat sangat menjadi kegilaan ramai nie , korang cepat cepat whatsapp nadia okayy .⁣
⁣
Nadia , 014 608 6386⁣
Pengedar Shaklee KL & Shah Alam⁣
.⁣
📍COD EVERYDAY⁣
📍POSTAGE WORLDWIDE
3 1 20 hours ago
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

“Salam nadia , boleh tahu harga ESP berapa “⁣

“Hi nadia , saya berminat dengan ESP . Boleh explain apa kelebihan dia ? “⁣

“Hi nak tanya , kalau kulit jerawat and sunburn boleh consume ESP ? “⁣

“ Sis , saya pregnant boleh ambil ESP kan ? “⁣

—⁣
Fuhhh , banyak lagi pertanyaan pasal ESP nadia dapat setiap hari . Maklumlah ESP kan bestseller , setiap hari ada je yg beli tauu ! Belum kira yg repeat order lagi hehe .⁣

Sebab tu hampir setiap hari pergi HQ shaklee untuk restock ESP nie tauu ! 😆⁣

So meh nadia explain sikit siapa yg boleh ambil ESP shaklee nie :-⁣

⚡️Lelaki / wanita yang nak kulit cantik , cerah , flawless dan mulus⁣
⚡️Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik⁣
⚡️Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan ESP yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat⁣
⚡️Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna⁣
⚡️Student / pekerja / individu dewasa / warga emas - penambah tenaga / energy booster⁣
⚡️Lelaki / wanita ingin menguruskan badan⁣

—⁣

So kalau korang nak grab ESP yang hot nie , yang sangat sangat menjadi kegilaan ramai nie , korang cepat cepat whatsapp nadia okayy .⁣

Nadia , 014 608 6386⁣
Pengedar Shaklee KL & Shah Alam⁣
.⁣
📍COD EVERYDAY⁣
📍POSTAGE WORLDWIDE

“Salam nadia , boleh tahu  harga ESP berapa “⁣
⁣
“Hi nadia , saya berminat dengan ESP . Boleh explain apa kelebihan dia ? “⁣
⁣
“Hi nak tanya , kalau kulit jerawat and sunburn boleh consume ESP ? “⁣
⁣
“ Sis , saya pregnant boleh ambil ESP kan ? “⁣
⁣
—⁣
Fuhhh , banyak lagi pertanyaan pasal ESP nadia dapat setiap hari . Maklumlah ESP kan bestseller , setiap hari ada je yg beli tauu ! Belum kira yg repeat order lagi hehe .⁣
⁣
Sebab tu hampir setiap hari pergi HQ shaklee untuk restock ESP nie tauu ! 😆⁣
⁣
So meh nadia explain sikit siapa yg boleh ambil ESP shaklee nie :-⁣
⁣
⚡️Lelaki / wanita yang nak kulit cantik , cerah , flawless dan mulus⁣
⚡️Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik⁣
⚡️Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan ESP yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat⁣
⚡️Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna⁣
⚡️Student / pekerja / individu dewasa / warga emas - penambah tenaga / energy booster⁣
⚡️Lelaki / wanita ingin menguruskan badan⁣
⁣
—⁣
⁣
So kalau korang nak grab ESP yang hot nie , yang sangat sangat menjadi kegilaan ramai nie , korang cepat cepat whatsapp nadia okayy .⁣
⁣
Nadia , 014 608 6386⁣
Pengedar Shaklee KL & Shah Alam⁣
.⁣
📍COD EVERYDAY⁣
📍POSTAGE WORLDWIDE
3 1 20 hours ago
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

“Salam nadia , boleh tahu harga ESP berapa “⁣

“Hi nadia , saya berminat dengan ESP . Boleh explain apa kelebihan dia ? “⁣

“Hi nak tanya , kalau kulit jerawat and sunburn boleh consume ESP ? “⁣

“ Sis , saya pregnant boleh ambil ESP kan ? “⁣

—⁣
Fuhhh , banyak lagi pertanyaan pasal ESP nadia dapat setiap hari . Maklumlah ESP kan bestseller , setiap hari ada je yg beli tauu ! Belum kira yg repeat order lagi hehe .⁣

Sebab tu hampir setiap hari pergi HQ shaklee untuk restock ESP nie tauu ! 😆⁣

So meh nadia explain sikit siapa yg boleh ambil ESP shaklee nie :-⁣

⚡️Lelaki / wanita yang nak kulit cantik , cerah , flawless dan mulus⁣
⚡️Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik⁣
⚡️Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan ESP yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat⁣
⚡️Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna⁣
⚡️Student / pekerja / individu dewasa / warga emas - penambah tenaga / energy booster⁣
⚡️Lelaki / wanita ingin menguruskan badan⁣

—⁣

So kalau korang nak grab ESP yang hot nie , yang sangat sangat menjadi kegilaan ramai nie , korang cepat cepat whatsapp nadia okayy .⁣

Nadia , 014 608 6386⁣
Pengedar Shaklee KL & Shah Alam⁣
.⁣
📍COD EVERYDAY⁣
📍POSTAGE WORLDWIDE

“Salam nadia , boleh tahu  harga ESP berapa “⁣
⁣
“Hi nadia , saya berminat dengan ESP . Boleh explain apa kelebihan dia ? “⁣
⁣
“Hi nak tanya , kalau kulit jerawat and sunburn boleh consume ESP ? “⁣
⁣
“ Sis , saya pregnant boleh ambil ESP kan ? “⁣
⁣
—⁣
Fuhhh , banyak lagi pertanyaan pasal ESP nadia dapat setiap hari . Maklumlah ESP kan bestseller , setiap hari ada je yg beli tauu ! Belum kira yg repeat order lagi hehe .⁣
⁣
Sebab tu hampir setiap hari pergi HQ shaklee untuk restock ESP nie tauu ! 😆⁣
⁣
So meh nadia explain sikit siapa yg boleh ambil ESP shaklee nie :-⁣
⁣
⚡️Lelaki / wanita yang nak kulit cantik , cerah , flawless dan mulus⁣
⚡️Ibu mengandung – makanan nutrisi yang terbaik, membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik⁣
⚡️Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan ESP yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat⁣
⚡️Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna⁣
⚡️Student / pekerja / individu dewasa / warga emas - penambah tenaga / energy booster⁣
⚡️Lelaki / wanita ingin menguruskan badan⁣
⁣
—⁣
⁣
So kalau korang nak grab ESP yang hot nie , yang sangat sangat menjadi kegilaan ramai nie , korang cepat cepat whatsapp nadia okayy .⁣
⁣
Nadia , 014 608 6386⁣
Pengedar Shaklee KL & Shah Alam⁣
.⁣
📍COD EVERYDAY⁣
📍POSTAGE WORLDWIDE
1 1 20 hours ago
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

SARAPAN WAJIB SETIAP HARI 😝😝😝 Hampa dah breakfast apa tuuu ?

Memang sangat rekemen untuk ambil ESP sebagai sarapan sebabnya ESP ni bekalkan tenaga berpanjangan untuk kekal aktif !

Plus dengan ESP boleh bagi kita kenyang sampai tengahari so takda la perut kita asyik bunyi ja kan haa inilah functionnya

Best kannn ESP ni 😋

Lagipun serbuk dia halus korang senang gila nak bancuh memang cepat larut dalam air shake shake dah siap ! hehehe

www.wasap.my/60196423720/~Hannah

#espshaklee
#espmurah

SARAPAN WAJIB SETIAP HARI 😝😝😝 Hampa dah breakfast apa tuuu ?

Memang sangat rekemen untuk ambil ESP sebagai sarapan sebabnya ESP ni bekalkan tenaga berpanjangan untuk kekal aktif !

Plus dengan ESP boleh bagi kita kenyang sampai tengahari so takda la perut kita asyik bunyi ja kan haa inilah functionnya

Best kannn ESP ni 😋

Lagipun serbuk dia halus korang senang gila nak bancuh memang cepat larut dalam air shake shake dah siap ! hehehe

www.wasap.my/60196423720/~Hannah

#espshaklee
#espmurah
1 1 21 hours ago
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

SARAPAN WAJIB SETIAP HARI 😝😝😝 Hampa dah breakfast apa tuuu ?

Memang sangat rekemen untuk ambil ESP sebagai sarapan sebabnya ESP ni bekalkan tenaga berpanjangan untuk kekal aktif !

Plus dengan ESP boleh bagi kita kenyang sampai tengahari so takda la perut kita asyik bunyi ja kan haa inilah functionnya

Best kannn ESP ni 😋

Lagipun serbuk dia halus korang senang gila nak bancuh memang cepat larut dalam air shake shake dah siap ! hehehe

www.wasap.my/60196423720/~Hannah

#espshaklee
#espmurah

SARAPAN WAJIB SETIAP HARI 😝😝😝 Hampa dah breakfast apa tuuu ?

Memang sangat rekemen untuk ambil ESP sebagai sarapan sebabnya ESP ni bekalkan tenaga berpanjangan untuk kekal aktif !

Plus dengan ESP boleh bagi kita kenyang sampai tengahari so takda la perut kita asyik bunyi ja kan haa inilah functionnya

Best kannn ESP ni 😋

Lagipun serbuk dia halus korang senang gila nak bancuh memang cepat larut dalam air shake shake dah siap ! hehehe

www.wasap.my/60196423720/~Hannah

#espshaklee
#espmurah
3 1 21 hours ago
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

SARAPAN WAJIB SETIAP HARI 😝😝😝 Hampa dah breakfast apa tuuu ?

Memang sangat rekemen untuk ambil ESP sebagai sarapan sebabnya ESP ni bekalkan tenaga berpanjangan untuk kekal aktif !

Plus dengan ESP boleh bagi kita kenyang sampai tengahari so takda la perut kita asyik bunyi ja kan haa inilah functionnya

Best kannn ESP ni 😋

Lagipun serbuk dia halus korang senang gila nak bancuh memang cepat larut dalam air shake shake dah siap ! hehehe

www.wasap.my/60196423720/~Hannah

#espshaklee
#espmurah

SARAPAN WAJIB SETIAP HARI 😝😝😝 Hampa dah breakfast apa tuuu ?

Memang sangat rekemen untuk ambil ESP sebagai sarapan sebabnya ESP ni bekalkan tenaga berpanjangan untuk kekal aktif !

Plus dengan ESP boleh bagi kita kenyang sampai tengahari so takda la perut kita asyik bunyi ja kan haa inilah functionnya

Best kannn ESP ni 😋

Lagipun serbuk dia halus korang senang gila nak bancuh memang cepat larut dalam air shake shake dah siap ! hehehe

www.wasap.my/60196423720/~Hannah

#espshaklee
#espmurah
2 1 21 hours ago
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

Set Paling Jimat untuk kulit
Students Choice 👍👍🥰🥰 Siapa kat sini student and memang mencari cari supplements cantik berseri? So say hi pada VITA C dan VITA E complex ataupun FLAWLESS DUO!

One set ni sangat mudah untuk diconsume + SUPERJIMAT kerana satu set tahan EMPAT BULAN ++! 😍

Memang kita sangat recommend set ni kepada student @ para customer yang ingin mencuba shaklee ( FIRST TIMER ) sebab gerenti berkesan!

Apa lagi yang best?
Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat 👍

VITA E COMPLEX ( tahan 4 bulan )
🌸 Melindungi jantung
🌸 Memperbanyakkan kolestrol baik dalam badan
🌸 Mengurangkan tekanan darah
🌸 Menghalang anemia
🌸 Mengurangkan risiko sakit jantung
🌸 Melambatkan penuaan kurangkan kedut
🌸 Mengurangkan jerawat
🌸 Menghilangkan garis halus pada wajah
🌸 Mengurangkan parut
🌸 Mengurangkan strecthmarks

SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( tahan 6 bulan )
🌸 Membantu pembentukan kolagen
🌸 Mengurangkan kedut halus
🌸 Memelihara kepejalan otot
🌸 Memperbaiki simptom pendarahan
🌸 Mengelakkan gusi berdarah
🌸 Mengelakkan kulit kering dan kusam
🌸 Kulit menjadi lembut
🌸 Meningkatkan sistem imun
🌸 Mengurangkan simptom demam dan selsema
🌸 Memerangi kanser
🌸 Mengandungi anti oksidan yang tinggi
🌸 Mencantikkan kulit
🌸 Mencerahkan dan kulit jadi pinkish
🌸 Memperbaiki insomnia
🌸 Mengekalkan kolestrol sihat

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#flawlessduo
#flawlessduoshaklee

Set Paling Jimat untuk kulit
Students Choice 👍👍🥰🥰 Siapa kat sini student and memang mencari cari supplements cantik berseri? So say hi pada VITA C dan VITA E complex ataupun FLAWLESS DUO!

One set ni sangat mudah untuk diconsume + SUPERJIMAT kerana satu set tahan EMPAT BULAN ++! 😍

Memang kita sangat recommend set ni kepada student @ para customer yang ingin mencuba shaklee ( FIRST TIMER ) sebab gerenti berkesan!

Apa lagi yang best?
Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat 👍

VITA E COMPLEX ( tahan 4 bulan )
🌸 Melindungi jantung
🌸 Memperbanyakkan kolestrol baik dalam badan
🌸 Mengurangkan tekanan darah
🌸 Menghalang anemia
🌸 Mengurangkan risiko sakit jantung
🌸 Melambatkan penuaan kurangkan kedut
🌸 Mengurangkan jerawat
🌸 Menghilangkan garis halus pada wajah
🌸 Mengurangkan parut
🌸 Mengurangkan strecthmarks

SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( tahan 6 bulan )
🌸 Membantu pembentukan kolagen
🌸 Mengurangkan kedut halus
🌸 Memelihara kepejalan otot
🌸 Memperbaiki simptom pendarahan
🌸 Mengelakkan gusi berdarah
🌸 Mengelakkan kulit kering dan kusam
🌸 Kulit menjadi lembut
🌸 Meningkatkan sistem imun
🌸 Mengurangkan simptom demam dan selsema
🌸 Memerangi kanser
🌸 Mengandungi anti oksidan yang tinggi
🌸 Mencantikkan kulit
🌸 Mencerahkan dan kulit jadi pinkish
🌸 Memperbaiki insomnia
🌸 Mengekalkan kolestrol sihat

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#flawlessduo
#flawlessduoshaklee
2 1 22 hours ago
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

Set Paling Jimat untuk kulit
Students Choice 👍👍🥰🥰 Siapa kat sini student and memang mencari cari supplements cantik berseri? So say hi pada VITA C dan VITA E complex ataupun FLAWLESS DUO!

One set ni sangat mudah untuk diconsume + SUPERJIMAT kerana satu set tahan EMPAT BULAN ++! 😍

Memang kita sangat recommend set ni kepada student @ para customer yang ingin mencuba shaklee ( FIRST TIMER ) sebab gerenti berkesan!

Apa lagi yang best?
Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat 👍

VITA E COMPLEX ( tahan 4 bulan )
🌸 Melindungi jantung
🌸 Memperbanyakkan kolestrol baik dalam badan
🌸 Mengurangkan tekanan darah
🌸 Menghalang anemia
🌸 Mengurangkan risiko sakit jantung
🌸 Melambatkan penuaan kurangkan kedut
🌸 Mengurangkan jerawat
🌸 Menghilangkan garis halus pada wajah
🌸 Mengurangkan parut
🌸 Mengurangkan strecthmarks

SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( tahan 6 bulan )
🌸 Membantu pembentukan kolagen
🌸 Mengurangkan kedut halus
🌸 Memelihara kepejalan otot
🌸 Memperbaiki simptom pendarahan
🌸 Mengelakkan gusi berdarah
🌸 Mengelakkan kulit kering dan kusam
🌸 Kulit menjadi lembut
🌸 Meningkatkan sistem imun
🌸 Mengurangkan simptom demam dan selsema
🌸 Memerangi kanser
🌸 Mengandungi anti oksidan yang tinggi
🌸 Mencantikkan kulit
🌸 Mencerahkan dan kulit jadi pinkish
🌸 Memperbaiki insomnia
🌸 Mengekalkan kolestrol sihat

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#flawlessduo
#flawlessduoshaklee

Set Paling Jimat untuk kulit
Students Choice 👍👍🥰🥰 Siapa kat sini student and memang mencari cari supplements cantik berseri? So say hi pada VITA C dan VITA E complex ataupun FLAWLESS DUO!

One set ni sangat mudah untuk diconsume + SUPERJIMAT kerana satu set tahan EMPAT BULAN ++! 😍

Memang kita sangat recommend set ni kepada student @ para customer yang ingin mencuba shaklee ( FIRST TIMER ) sebab gerenti berkesan!

Apa lagi yang best?
Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat 👍

VITA E COMPLEX ( tahan 4 bulan )
🌸 Melindungi jantung
🌸 Memperbanyakkan kolestrol baik dalam badan
🌸 Mengurangkan tekanan darah
🌸 Menghalang anemia
🌸 Mengurangkan risiko sakit jantung
🌸 Melambatkan penuaan kurangkan kedut
🌸 Mengurangkan jerawat
🌸 Menghilangkan garis halus pada wajah
🌸 Mengurangkan parut
🌸 Mengurangkan strecthmarks

SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( tahan 6 bulan )
🌸 Membantu pembentukan kolagen
🌸 Mengurangkan kedut halus
🌸 Memelihara kepejalan otot
🌸 Memperbaiki simptom pendarahan
🌸 Mengelakkan gusi berdarah
🌸 Mengelakkan kulit kering dan kusam
🌸 Kulit menjadi lembut
🌸 Meningkatkan sistem imun
🌸 Mengurangkan simptom demam dan selsema
🌸 Memerangi kanser
🌸 Mengandungi anti oksidan yang tinggi
🌸 Mencantikkan kulit
🌸 Mencerahkan dan kulit jadi pinkish
🌸 Memperbaiki insomnia
🌸 Mengekalkan kolestrol sihat

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#flawlessduo
#flawlessduoshaklee
3 1 22 hours ago
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

Set Paling Jimat untuk kulit
Students Choice 👍👍🥰🥰 Siapa kat sini student and memang mencari cari supplements cantik berseri? So say hi pada VITA C dan VITA E complex ataupun FLAWLESS DUO!

One set ni sangat mudah untuk diconsume + SUPERJIMAT kerana satu set tahan EMPAT BULAN ++! 😍

Memang kita sangat recommend set ni kepada student @ para customer yang ingin mencuba shaklee ( FIRST TIMER ) sebab gerenti berkesan!

Apa lagi yang best?
Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat 👍

VITA E COMPLEX ( tahan 4 bulan )
🌸 Melindungi jantung
🌸 Memperbanyakkan kolestrol baik dalam badan
🌸 Mengurangkan tekanan darah
🌸 Menghalang anemia
🌸 Mengurangkan risiko sakit jantung
🌸 Melambatkan penuaan kurangkan kedut
🌸 Mengurangkan jerawat
🌸 Menghilangkan garis halus pada wajah
🌸 Mengurangkan parut
🌸 Mengurangkan strecthmarks

SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( tahan 6 bulan )
🌸 Membantu pembentukan kolagen
🌸 Mengurangkan kedut halus
🌸 Memelihara kepejalan otot
🌸 Memperbaiki simptom pendarahan
🌸 Mengelakkan gusi berdarah
🌸 Mengelakkan kulit kering dan kusam
🌸 Kulit menjadi lembut
🌸 Meningkatkan sistem imun
🌸 Mengurangkan simptom demam dan selsema
🌸 Memerangi kanser
🌸 Mengandungi anti oksidan yang tinggi
🌸 Mencantikkan kulit
🌸 Mencerahkan dan kulit jadi pinkish
🌸 Memperbaiki insomnia
🌸 Mengekalkan kolestrol sihat

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#flawlessduo
#flawlessduoshaklee

Set Paling Jimat untuk kulit
Students Choice 👍👍🥰🥰 Siapa kat sini student and memang mencari cari supplements cantik berseri? So say hi pada VITA C dan VITA E complex ataupun FLAWLESS DUO!

One set ni sangat mudah untuk diconsume + SUPERJIMAT kerana satu set tahan EMPAT BULAN ++! 😍

Memang kita sangat recommend set ni kepada student @ para customer yang ingin mencuba shaklee ( FIRST TIMER ) sebab gerenti berkesan!

Apa lagi yang best?
Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat 👍

VITA E COMPLEX ( tahan 4 bulan )
🌸 Melindungi jantung
🌸 Memperbanyakkan kolestrol baik dalam badan
🌸 Mengurangkan tekanan darah
🌸 Menghalang anemia
🌸 Mengurangkan risiko sakit jantung
🌸 Melambatkan penuaan kurangkan kedut
🌸 Mengurangkan jerawat
🌸 Menghilangkan garis halus pada wajah
🌸 Mengurangkan parut
🌸 Mengurangkan strecthmarks

SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( tahan 6 bulan )
🌸 Membantu pembentukan kolagen
🌸 Mengurangkan kedut halus
🌸 Memelihara kepejalan otot
🌸 Memperbaiki simptom pendarahan
🌸 Mengelakkan gusi berdarah
🌸 Mengelakkan kulit kering dan kusam
🌸 Kulit menjadi lembut
🌸 Meningkatkan sistem imun
🌸 Mengurangkan simptom demam dan selsema
🌸 Memerangi kanser
🌸 Mengandungi anti oksidan yang tinggi
🌸 Mencantikkan kulit
🌸 Mencerahkan dan kulit jadi pinkish
🌸 Memperbaiki insomnia
🌸 Mengekalkan kolestrol sihat

Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#flawlessduo
#flawlessduoshaklee
3 1 22 hours ago
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

Good morning!
.
.
Setiap pagi nadia wajib minum ESP tau! Kenapa?
✅ Untuk kekal bertenaga sepanjang hari
✅ Untuk rawat muka nadia yg breakout
✅ Untuk diet sihat
✅ Untuk rasa kenyang lebih lama lagi-lagi kalau busy
.
.
Kalau korang nak tau ESP nie bukan susu tau! ESP nie soya. SOYA ASLI !
.
.
Sebab tu la banyak kebaikan kalau kita amalkan😊
.
.
Siapa yg belum cuba dan nak cuba meh whatsapp nadia skrg😘 Nak nadia consult vitamin yg sesuai pun boleh!
.
.
For order and special consultation
📲 NADIA 0146086386
.
.
.

Good morning!
.
.
Setiap pagi nadia wajib minum ESP tau! Kenapa?
✅ Untuk kekal bertenaga sepanjang hari
✅ Untuk rawat muka nadia yg breakout
✅ Untuk diet sihat
✅ Untuk rasa kenyang lebih lama lagi-lagi kalau busy
.
.
Kalau korang nak tau ESP nie bukan susu tau! ESP nie soya. SOYA ASLI !
.
.
Sebab tu la banyak kebaikan kalau kita amalkan😊
.
.
Siapa yg belum cuba dan nak cuba meh whatsapp nadia skrg😘 Nak nadia consult vitamin yg sesuai pun boleh!
.
.
For order and special consultation
📲 NADIA 0146086386
.
.
.
1 1 22 hours ago
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

Good morning!
.
.
Setiap pagi nadia wajib minum ESP tau! Kenapa?
✅ Untuk kekal bertenaga sepanjang hari
✅ Untuk rawat muka nadia yg breakout
✅ Untuk diet sihat
✅ Untuk rasa kenyang lebih lama lagi-lagi kalau busy
.
.
Kalau korang nak tau ESP nie bukan susu tau! ESP nie soya. SOYA ASLI !
.
.
Sebab tu la banyak kebaikan kalau kita amalkan😊
.
.
Siapa yg belum cuba dan nak cuba meh whatsapp nadia skrg😘 Nak nadia consult vitamin yg sesuai pun boleh!
.
.
For order and special consultation
📲 NADIA 0146086386
.
.
.

Good morning!
.
.
Setiap pagi nadia wajib minum ESP tau! Kenapa?
✅ Untuk kekal bertenaga sepanjang hari
✅ Untuk rawat muka nadia yg breakout
✅ Untuk diet sihat
✅ Untuk rasa kenyang lebih lama lagi-lagi kalau busy
.
.
Kalau korang nak tau ESP nie bukan susu tau! ESP nie soya. SOYA ASLI !
.
.
Sebab tu la banyak kebaikan kalau kita amalkan😊
.
.
Siapa yg belum cuba dan nak cuba meh whatsapp nadia skrg😘 Nak nadia consult vitamin yg sesuai pun boleh!
.
.
For order and special consultation
📲 NADIA 0146086386
.
.
.
3 1 22 hours ago
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

Good morning!
.
.
Setiap pagi nadia wajib minum ESP tau! Kenapa?
✅ Untuk kekal bertenaga sepanjang hari
✅ Untuk rawat muka nadia yg breakout
✅ Untuk diet sihat
✅ Untuk rasa kenyang lebih lama lagi-lagi kalau busy
.
.
Kalau korang nak tau ESP nie bukan susu tau! ESP nie soya. SOYA ASLI !
.
.
Sebab tu la banyak kebaikan kalau kita amalkan😊
.
.
Siapa yg belum cuba dan nak cuba meh whatsapp nadia skrg😘 Nak nadia consult vitamin yg sesuai pun boleh!
.
.
For order and special consultation
📲 NADIA 0146086386
.
.
.

Good morning!
.
.
Setiap pagi nadia wajib minum ESP tau! Kenapa?
✅ Untuk kekal bertenaga sepanjang hari
✅ Untuk rawat muka nadia yg breakout
✅ Untuk diet sihat
✅ Untuk rasa kenyang lebih lama lagi-lagi kalau busy
.
.
Kalau korang nak tau ESP nie bukan susu tau! ESP nie soya. SOYA ASLI !
.
.
Sebab tu la banyak kebaikan kalau kita amalkan😊
.
.
Siapa yg belum cuba dan nak cuba meh whatsapp nadia skrg😘 Nak nadia consult vitamin yg sesuai pun boleh!
.
.
For order and special consultation
📲 NADIA 0146086386
.
.
.
2 1 22 hours ago
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

SEPTEMBER PROMO SPECIAL
👉Sebab bulan nie YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM ni baru launch yer 🥰🥰 YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM 💋💋 Best giler Youth Moisture Lock Day Cream nie sebab INSTANT RESULT OK ! Rasa lembap jer kulit lepas apply tapi dia tak oily yer

Kelebihan YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM ?
🌸Melembapkan kulit 🥰
🌸Tekstur yang sangat lembut
🌸Kesannya INSTANT RESULT

Korang ada masalah kulit kering @ Dehydrate?? Sangat digalakkan pakai YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM nie...Best giler lembut sangat🥰😘 Nak dapatkan harga promo ??? Whatsapp HannaH sekarang 💕😘 Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#youthskincare
#youthmoisturelockdaycream
#youthpromo
#shakleemurah

SEPTEMBER PROMO SPECIAL
👉Sebab bulan nie YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM ni baru launch yer 🥰🥰 YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM 💋💋 Best giler Youth Moisture Lock Day Cream nie sebab INSTANT RESULT OK ! Rasa lembap jer kulit lepas apply tapi dia tak oily yer

Kelebihan YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM ?
🌸Melembapkan kulit 🥰
🌸Tekstur yang sangat lembut
🌸Kesannya INSTANT RESULT

Korang ada masalah kulit kering @ Dehydrate?? Sangat digalakkan pakai YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM nie...Best giler lembut sangat🥰😘 Nak dapatkan harga promo ??? Whatsapp HannaH sekarang 💕😘 Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#youthskincare
#youthmoisturelockdaycream
#youthpromo
#shakleemurah
1 1 14 September, 2019
@hannah.shaklee Profile picture

@hannah.shaklee

SEPTEMBER PROMO SPECIAL
👉Sebab bulan nie YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM ni baru launch yer 🥰🥰 YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM 💋💋 Best giler Youth Moisture Lock Day Cream nie sebab INSTANT RESULT OK ! Rasa lembap jer kulit lepas apply tapi dia tak oily yer

Kelebihan YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM ?
🌸Melembapkan kulit 🥰
🌸Tekstur yang sangat lembut
🌸Kesannya INSTANT RESULT

Korang ada masalah kulit kering @ Dehydrate?? Sangat digalakkan pakai YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM nie...Best giler lembut sangat🥰😘 Nak dapatkan harga promo ??? Whatsapp HannaH sekarang 💕😘 Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#youthskincare
#youthmoisturelockdaycream
#youthpromo
#shakleemurah

SEPTEMBER PROMO SPECIAL
👉Sebab bulan nie YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM ni baru launch yer 🥰🥰 YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM 💋💋 Best giler Youth Moisture Lock Day Cream nie sebab INSTANT RESULT OK ! Rasa lembap jer kulit lepas apply tapi dia tak oily yer

Kelebihan YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM ?
🌸Melembapkan kulit 🥰
🌸Tekstur yang sangat lembut
🌸Kesannya INSTANT RESULT

Korang ada masalah kulit kering @ Dehydrate?? Sangat digalakkan pakai YOUTH MOISTURE LOCK DAY CREAM nie...Best giler lembut sangat🥰😘 Nak dapatkan harga promo ??? Whatsapp HannaH sekarang 💕😘 Nak dapatkan product SHAKLEE boleh 👇
www.wasap.my/60196423720/~Hannah
Shaklee Klang / Shah Alam

#youthskincare
#youthmoisturelockdaycream
#youthpromo
#shakleemurah
0 1 14 September, 2019
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

BERSIN BERSIN TIADA LAGI , #RESDUNG BERKURANG !
.
.
Bangun pagi je nak bersin , pastu hidung rasa gatal macam nak tercabut je ! Siapa ada masalah macam nie ?
.
.
Lepas nie korang dah tak perlu risau lagi sebab ada set resdung shaklee ! Ini bukan la set spesifik untuk resdung tau tapi vitamins yg membantu mengurangkan masalah resdung .
.
.
🔸 ALFALFA COMPLEX — membantu untuk membuang segala kotoran dan toksin dalam badan , membersihkan dalaman badan ( detox )
.
.
🔸 VITA C PLUS — membantu mengurangkan alahan , boost immune dan menguatkan antibodi badan . Juga bagus untuk mengurangkan jerawat .
.
.
🔸 B COMPLEX — membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu hasil antibodi badan dan membantu membina protein dalam badan .
.
.
Dengan pengambilan vitamins di atas dengan cara yg betul , dan consistent in shaa Allah masalah resdung korang akan berkurangan . Takde lagi bersin lepas bangun tidur !
.
.
For order and special consultation
Nadia , 014 608 6386
.
.
Atau kalau malas nak save no , terus je tekan link dekat bio nadia okayy 😘

BERSIN BERSIN TIADA LAGI , #RESDUNG BERKURANG !
.
.
Bangun pagi je nak bersin , pastu hidung rasa gatal macam nak tercabut je ! Siapa ada masalah macam nie ?
.
.
Lepas nie korang dah tak perlu risau lagi sebab ada set resdung shaklee ! Ini bukan la set spesifik untuk resdung tau tapi vitamins yg membantu mengurangkan masalah resdung .
.
.
🔸 ALFALFA COMPLEX — membantu untuk membuang segala kotoran dan toksin dalam badan , membersihkan dalaman badan ( detox )
.
.
🔸 VITA C PLUS — membantu mengurangkan alahan , boost immune dan menguatkan antibodi badan . Juga bagus untuk mengurangkan jerawat .
.
.
🔸 B COMPLEX — membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu hasil antibodi badan dan membantu membina protein dalam badan .
.
.
Dengan pengambilan vitamins di atas dengan cara yg betul , dan consistent in shaa Allah masalah resdung korang akan berkurangan . Takde lagi bersin lepas bangun tidur !
.
.
For order and special consultation
Nadia , 014 608 6386
.
.
Atau kalau malas nak save no , terus je tekan link dekat bio nadia okayy 😘
0 1 14 September, 2019
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

BERSIN BERSIN TIADA LAGI , #RESDUNG BERKURANG !
.
.
Bangun pagi je nak bersin , pastu hidung rasa gatal macam nak tercabut je ! Siapa ada masalah macam nie ?
.
.
Lepas nie korang dah tak perlu risau lagi sebab ada set resdung shaklee ! Ini bukan la set spesifik untuk resdung tau tapi vitamins yg membantu mengurangkan masalah resdung .
.
.
🔸 ALFALFA COMPLEX — membantu untuk membuang segala kotoran dan toksin dalam badan , membersihkan dalaman badan ( detox )
.
.
🔸 VITA C PLUS — membantu mengurangkan alahan , boost immune dan menguatkan antibodi badan . Juga bagus untuk mengurangkan jerawat .
.
.
🔸 B COMPLEX — membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu hasil antibodi badan dan membantu membina protein dalam badan .
.
.
Dengan pengambilan vitamins di atas dengan cara yg betul , dan consistent in shaa Allah masalah resdung korang akan berkurangan . Takde lagi bersin lepas bangun tidur !
.
.
For order and special consultation
Nadia , 014 608 6386
.
.
Atau kalau malas nak save no , terus je tekan link dekat bio nadia okayy 😘

BERSIN BERSIN TIADA LAGI , #RESDUNG BERKURANG !
.
.
Bangun pagi je nak bersin , pastu hidung rasa gatal macam nak tercabut je ! Siapa ada masalah macam nie ?
.
.
Lepas nie korang dah tak perlu risau lagi sebab ada set resdung shaklee ! Ini bukan la set spesifik untuk resdung tau tapi vitamins yg membantu mengurangkan masalah resdung .
.
.
🔸 ALFALFA COMPLEX — membantu untuk membuang segala kotoran dan toksin dalam badan , membersihkan dalaman badan ( detox )
.
.
🔸 VITA C PLUS — membantu mengurangkan alahan , boost immune dan menguatkan antibodi badan . Juga bagus untuk mengurangkan jerawat .
.
.
🔸 B COMPLEX — membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu hasil antibodi badan dan membantu membina protein dalam badan .
.
.
Dengan pengambilan vitamins di atas dengan cara yg betul , dan consistent in shaa Allah masalah resdung korang akan berkurangan . Takde lagi bersin lepas bangun tidur !
.
.
For order and special consultation
Nadia , 014 608 6386
.
.
Atau kalau malas nak save no , terus je tekan link dekat bio nadia okayy 😘
1 1 14 September, 2019
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

BERSIN BERSIN TIADA LAGI , RESDUNG BERKURANG !
.
.
Bangun pagi je nak bersin , pastu hidung rasa gatal macam nak tercabut je ! Siapa ada masalah macam nie ?
.
.
Lepas nie korang dah tak perlu risau lagi sebab ada set resdung shaklee ! Ini bukan la set spesifik untuk resdung tau tapi vitamins yg membantu mengurangkan masalah resdung .
.
.
🔸 ALFALFA COMPLEX — membantu untuk membuang segala kotoran dan toksin dalam badan , membersihkan dalaman badan ( detox )
.
.
🔸 VITA C PLUS — membantu mengurangkan alahan , boost immune dan menguatkan antibodi badan . Juga bagus untuk mengurangkan jerawat .
.
.
🔸 B COMPLEX — membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu hasil antibodi badan dan membantu membina protein dalam badan .
.
.
Dengan pengambilan vitamins di atas dengan cara yg betul , dan consistent in shaa Allah masalah resdung korang akan berkurangan . Takde lagi bersin lepas bangun tidur !
.
.
For order and special consultation
Nadia , 014 608 6386
.
.
Atau kalau malas nak save no , terus je tekan link dekat bio nadia okayy 😘

BERSIN BERSIN TIADA LAGI , RESDUNG BERKURANG !
.
.
Bangun pagi je nak bersin , pastu hidung rasa gatal macam nak tercabut je ! Siapa ada masalah macam nie ?
.
.
Lepas nie korang dah tak perlu risau lagi sebab ada set resdung shaklee ! Ini bukan la set spesifik untuk resdung tau tapi vitamins yg membantu mengurangkan masalah resdung .
.
.
🔸 ALFALFA COMPLEX — membantu untuk membuang segala kotoran dan toksin dalam badan , membersihkan dalaman badan ( detox )
.
.
🔸 VITA C PLUS — membantu mengurangkan alahan , boost immune dan menguatkan antibodi badan . Juga bagus untuk mengurangkan jerawat .
.
.
🔸 B COMPLEX — membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu hasil antibodi badan dan membantu membina protein dalam badan .
.
.
Dengan pengambilan vitamins di atas dengan cara yg betul , dan consistent in shaa Allah masalah resdung korang akan berkurangan . Takde lagi bersin lepas bangun tidur !
.
.
For order and special consultation
Nadia , 014 608 6386
.
.
Atau kalau malas nak save no , terus je tekan link dekat bio nadia okayy 😘
1 1 14 September, 2019

Top #setkesuburan posts

@promilzupermom Profile picture

@promilzupermom

Sold out cuma sehari setelah landing langsung ludes

Kurma nya bener-bener mantaap,besar-besar,daging nya tebal dan muaniiis
#promil #promilalami #ibumenyusui #ibu #ibuibu #ibuhamil #kesuburan #obatkesuburan #setkesuburan #madukesuburan #promilcepat #promilberhasil #promilsukses #solusihamil #promilaman

Sold out cuma sehari setelah landing langsung ludes

Kurma nya bener-bener mantaap,besar-besar,daging nya tebal dan muaniiis 
#promil #promilalami #ibumenyusui #ibu #ibuibu #ibuhamil #kesuburan #obatkesuburan #setkesuburan #madukesuburan #promilcepat #promilberhasil #promilsukses #solusihamil #promilaman
189 7 29 March, 2019
@shanti.zupermom Profile picture

@shanti.zupermom

ZURIA Adalah Minuman serbuk buah zuriat, yang dikemas dalam kantong teh sehingga praktis untuk dikonsumsi,lebih nikmat bila di tambah Madu Al Shifa

Buah Zuriat adalah buah yang berasal dari Arab dan banyak dijadikan sebagai pengobatan alami untuk pasangan suami istri yang sudah menikah, tapi tidak kunjung memiliki momongan.

Apa Saja Keunggulannya ZURIA?
Zuria telah memiliki izin edar dari DINKES, terbuat dari 100% buah zuriat dan Di produksi secara hygienis

Apa saja khasiat ZURIA ?

Khasiat nya sama seperti buah zuriat nya diantaranya:
1. Mengobati darah tinggi
2. Memperbaiki hormon dalam tubuh seseorang
3. Menghilangkan lelah di seluruh badan
4. Menambahkan tenaga atau stamina
5. Mengentalkan dan menambah jumlah sperma laki-laki
6. Mengatasi miom, kista, polip rahim, masalah kesuburan wanita, masalah kesuburan pria, gangguan sperma, lemah syahwat
7. Membunuh kuman pada kewanitaan, dan mengobati keputihan
8. Mengobati masalah pada buang air kecil
9. Mengatasi lemah anggota badan
10. Mengobati sakit sendi, sakit lutut, sakit tulang dan sakit tumit
11. Memudahkan buang angin dan melunturkan lemak, lendir, dahak, kolestrol
12. Mencegah tumor, dan kanker
13. Mengatasi kemandulan, kurang subur bagi suami istri
14. Melawan Radikal Bebas
15. Mencegah dan Mengurangi Stress
16. Mencegah Penuaan Dini

Banyak banget ya manfaat buah zuriat,alhamdulillah sudah banyak pasangan suami istri yang berhasil dengan ikhtiar zuria ini

Info dan order
Wa 085721021787

ZURIA Adalah Minuman serbuk buah zuriat, yang dikemas dalam kantong teh sehingga praktis untuk dikonsumsi,lebih nikmat bila di tambah Madu Al Shifa

Buah Zuriat adalah buah yang berasal dari Arab dan banyak dijadikan sebagai pengobatan alami untuk pasangan suami istri yang sudah menikah, tapi tidak kunjung memiliki momongan.

Apa Saja Keunggulannya ZURIA?
Zuria telah memiliki izin edar dari DINKES, terbuat dari 100% buah zuriat dan Di produksi secara hygienis

Apa saja khasiat ZURIA ?

Khasiat nya sama seperti buah zuriat nya diantaranya:
1. Mengobati darah tinggi
2. Memperbaiki hormon dalam tubuh seseorang
3. Menghilangkan lelah di seluruh badan
4. Menambahkan tenaga atau stamina
5. Mengentalkan dan menambah jumlah sperma laki-laki
6. Mengatasi miom, kista, polip rahim, masalah kesuburan wanita, masalah kesuburan pria, gangguan sperma, lemah syahwat
7. Membunuh kuman pada kewanitaan, dan mengobati keputihan
8. Mengobati masalah pada buang air kecil
9. Mengatasi lemah anggota badan
10. Mengobati sakit sendi, sakit lutut, sakit tulang dan sakit tumit
11. Memudahkan buang angin dan melunturkan lemak, lendir, dahak, kolestrol
12. Mencegah tumor, dan kanker
13. Mengatasi kemandulan, kurang subur bagi suami istri
14. Melawan Radikal Bebas
15. Mencegah dan Mengurangi Stress
16. Mencegah Penuaan Dini

Banyak banget ya manfaat buah zuriat,alhamdulillah sudah banyak pasangan suami istri yang berhasil dengan ikhtiar zuria ini

Info dan order
Wa 085721021787
148 5 13 August, 2019
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋 Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. Untuk suami, boleh cuba #spermtestkit untuk mengetahui tahap kesuburan sperm anda 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋  Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. Untuk suami, boleh cuba #spermtestkit untuk mengetahui tahap kesuburan sperm anda 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipshamil  #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
120 12 13 September, 2019
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

AMALKAN VIVIX SETIAP HARI UNTUK KESIHATAN YG LEBIH BAIK
.
.
VIVIX merupakan supplemen no 1 dalam shaklee dan supplemen yg sangat menjadi pilihan ramai . And ramai yang consume untuk seisi keluarga terutamanya ibu bapa .
.
.
VIVIX sangat membantu untuk
🌈 Meningkatkan kesihatan imum badan
🌈 Melegakan alergi dan lelah
🌈 Meningkatkan tahap tenaga
🌈 Mengawal selia insulin
🌈 Mengawal tekanan darah
🌈 Mengawal selia kelikatan darah
.
.
Dan banyak lagi sebenarnya tak mampu nak listkan . Yang penting VIVIX memang sangat bagus untuk seisi keluarga kita 😊
.
.
For order and consultation boleh whatsapp nadia atau klik je link dekat bio ♥️
.
.
Nadia | 0146086386
Nadia | 0146086386
Nadia | 0146086386
.
.
Postage worldwide
COD KL & SHAH ALAM
.

AMALKAN VIVIX SETIAP HARI UNTUK KESIHATAN YG LEBIH BAIK
.
.
VIVIX merupakan supplemen no 1 dalam shaklee dan supplemen yg sangat menjadi pilihan ramai . And ramai yang consume untuk seisi keluarga terutamanya ibu bapa .
.
.
VIVIX sangat membantu untuk
🌈 Meningkatkan kesihatan imum badan
🌈 Melegakan alergi dan lelah
🌈 Meningkatkan tahap tenaga
🌈 Mengawal selia insulin
🌈 Mengawal tekanan darah
🌈 Mengawal selia kelikatan darah
.
.
Dan banyak lagi sebenarnya tak mampu nak listkan . Yang penting VIVIX memang sangat bagus untuk seisi keluarga kita 😊
.
.
For order and consultation boleh whatsapp nadia atau klik je link dekat bio ♥️
.
.
Nadia | 0146086386
Nadia | 0146086386
Nadia | 0146086386
.
.
Postage worldwide
COD KL & SHAH ALAM
.
457 6 30 June, 2019
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

Awal pagi dah ber VIVIX tauu ! VIVIX nie memang bagus ambil di awal pagi . Sangat membantu untuk boost kita punya energy .
.
.
Kenapa ?
.
.
Sebab vivix nie kaya dengan resveratrol , dan sangat tinggi antioksidan . Ia membantu bekalkan tenaga , elakkan kita cepat letih .
.
.
Tapi memang betul , bila ambil VIVIX nie nadia tak cepat rasa mengantuk . Kadang-kadang tengahari mula lah mata kita makin layu kan ? Tapi bila ambil VIVIX takde rasa mengantuk .
.
.
Kalau tak percaya kena try sendiri dan rasa kehebatan VIVIX nie tau . Boleh terus whatsapp nadia utk order ya 😊
.
.
Nadia , 014 608 6386
Pengedar Sah Shaklee KL & SHAH ALAM
.
#shakleekl
#shakleeshahalam

Awal pagi dah ber VIVIX tauu ! VIVIX nie memang bagus ambil di awal pagi . Sangat membantu untuk boost kita punya energy .
.
.
Kenapa ?
.
.
Sebab vivix nie kaya dengan resveratrol , dan sangat tinggi antioksidan . Ia membantu bekalkan tenaga , elakkan kita cepat letih .
.
.
Tapi memang betul , bila ambil VIVIX nie nadia tak cepat rasa mengantuk . Kadang-kadang tengahari mula lah mata kita makin layu kan ? Tapi bila ambil VIVIX takde rasa mengantuk .
.
.
Kalau tak percaya kena try sendiri dan rasa kehebatan VIVIX nie tau . Boleh terus whatsapp nadia utk order ya 😊
.
.
Nadia , 014 608 6386
Pengedar Sah Shaklee KL & SHAH ALAM
.
#shakleekl
#shakleeshahalam
326 5 30 June, 2019
@supplementsbynuna Profile picture

@supplementsbynuna

INILAH COLLAGEN YG ORANG CAKAP BAGUS TU?
.
.
Yes , memang inilah collagen yg sangat berkualiti tu! Kenapa collagen nie famous sangat?
.
.
🌈 Menjadikan kulit lebih gebu , anjal dan licin tanpa cela
🌈 Mengurangkan pigmentasi jeragat
🌈 Kesan seawal sachet ke 3
🌈 Membantu kuatkan tulang dan sendi
🌈 Mudah dibawa kemana mana
.
.
Memang penting sangat tau collagen pada badan dan kulit kita. And collagen shaklee antara collagen yg paling terbaik. Tak percaya kena cuba!
.
.
Nak dapatkan collagen shaklee? Jom whatsapp nadia sekarang😘
.
.
0146086386
Nurul Nadia

INILAH COLLAGEN YG ORANG CAKAP BAGUS TU?
.
.
Yes , memang inilah collagen yg sangat berkualiti tu! Kenapa collagen nie famous sangat?
.
.
🌈 Menjadikan kulit lebih gebu , anjal dan licin tanpa cela
🌈 Mengurangkan pigmentasi jeragat
🌈 Kesan seawal sachet ke 3
🌈 Membantu kuatkan tulang dan sendi
🌈 Mudah dibawa kemana mana
.
.
Memang penting sangat tau collagen pada badan dan kulit kita. And collagen shaklee antara collagen yg paling terbaik. Tak percaya kena cuba!
.
.
Nak dapatkan collagen shaklee? Jom whatsapp nadia sekarang😘
.
.
0146086386
Nurul Nadia
313 5 5 July, 2019
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋 Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. Untuk suami, boleh cuba #spermtestkit untuk mengetahui tahap kesuburan sperm anda 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋  Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. Untuk suami, boleh cuba #spermtestkit untuk mengetahui tahap kesuburan sperm anda 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipshamil  #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
119 12 12 September, 2019
@kurmamudaruthob1 Profile picture

@kurmamudaruthob1

Alhamdulillah..bahagia mu bahagia ku juga

Keberhasilan konsumen mendapatkan garis dua adalah penyemangat kami,dan juga bisa di jadikan sebagai motivasi untuk teman-teman lainnya yang sedang program hamil juga,untuk terus berjuang sampai mendapatkan apa yang di harapkan

Jangan lelah,jangan hiraukan perkataan orang,jangan biarkan cemoohan menjadi penghalang dan keputusasaan,biarkan yang nyinyir lewat begitu saja

Terus yakin dan berjuang,karena kita tidak pernah tau usaha/ikhtiar yg keberapa yang Allah kabulkan,tetap berdo'a dan tawakal,insyaAllah Allah mengetahui waktu yang tepat untuk mengabulkan do'a kita

Semangat garis dua😘

#promil #promilalami #ibumenyusui #ibu #ibuibu #ibuhamil #kesuburan #obatkesuburan #setkesuburan #madukesuburan #promilcepat #promilberhasil #promilsukses #setkesuburan #madukesuburan #obatkesuburan #promilpasutri
#promilcepatpasutri
#sehatkuatsetrongdemiomsetsemilyar3277insyaallohbisa

Alhamdulillah..bahagia mu bahagia ku juga

Keberhasilan konsumen mendapatkan garis dua adalah penyemangat kami,dan juga bisa di jadikan sebagai motivasi untuk teman-teman lainnya yang sedang program hamil juga,untuk terus berjuang sampai mendapatkan apa yang di harapkan

Jangan lelah,jangan hiraukan perkataan orang,jangan biarkan cemoohan menjadi penghalang dan keputusasaan,biarkan yang nyinyir lewat begitu saja

Terus yakin dan berjuang,karena kita tidak pernah tau usaha/ikhtiar yg keberapa yang Allah kabulkan,tetap berdo'a dan tawakal,insyaAllah Allah mengetahui waktu yang tepat untuk mengabulkan do'a kita

Semangat garis dua😘

#promil #promilalami #ibumenyusui #ibu #ibuibu #ibuhamil #kesuburan #obatkesuburan #setkesuburan #madukesuburan #promilcepat #promilberhasil #promilsukses #setkesuburan #madukesuburan #obatkesuburan #promilpasutri
#promilcepatpasutri
#sehatkuatsetrongdemiomsetsemilyar3277insyaallohbisa
197 2 9 July, 2019
@preggylove_menstrualpro Profile picture

@preggylove_menstrualpro

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋 Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Morning uols. Apa khabar hari ni? 😊 Harap semuanya sihat-sihat sahaja. Amin. 💋
.
Ninie doakan semua yang baca post ni diberikan peluang untuk merasa hamil zuriat sendiri oleh Allah. Jom aminkan sama-sama. Moga berkat dan dipermudahkan usaha kita. 💋  Amin.
.
Sambil berdoa, jangan lupa berusaha. Amalkan #setkesuburan Preggy Love, W-Pro, M-Pro & Moms Daily. Sebagai alternatif lain, boleh cuba guna #opkmurah untuk mengesan waktu subur sebenar bagi tingkatkan lagi peluang untuk hamil. #uptmurah pun ninie ada jual. 😊
.
Moga dipermudahkan urusan semua dalam usaha mendapatkan zuriat & kesihatan yang baik. Amin. 💋
.
Whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #wpro #mpro #menspro #tipselakkeguguran #tipshamil  #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
224 20 9 August, 2019