#shahalam Instagram Photos & Videos

shahalam - 4.1m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #shahalam and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
36 seconds
Average like
8
Average comment
0.1
Posts with video
2/71
Posts with photo
69/71

Hashtag Popularity

😘Yang pasti Creamy Butterkiss💄 anti bibir menggelupas,👄 super creamy dan tak berkerak💋 langsung lepas 1 saat pakai! ✨Sangat sesuai utk si bibir kering yang teringin🤤 pakai lipmate yang tak mengeringkan bibir.💯🤗
.
Tak teringin🤗 nak cubaa ke awak? 🙈 Grab now while stock lasts cuz its Limited Edition.🥰
.
.
PRICE: RM47.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛
🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗
🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
. 🚗COD #PENANG
❤KEPALA BATAS
❤TASEK GELUGOR
❤PENAGA
❤POKOK SENA
❤TELUK AIR TAWAR
❤SG DUA
❤PERDA
❤PERMATANG PAUH
❤SEBERANG JAYA
❤BUKIT MERTAJAM
❤BUTTERWORTH
❤SIMPANG AMPAT
❤PENANG ISLAND
❤USM PENANG
.
.
🚗 #KEDAH
❤SUNGAI PETANI
❤ALOR SETAR
❤PENDANG
❤KULIM
❤TAMAN SELASIH
❤SUNGAI ULAR
❤LUNAS
❤PADANG SERAI
❤TIKAM BATU
❤POKOK SENA
❤BUKIT KAYU HITAM
❤UUM SINTOK
.
.
🚗 #PERAK
❤PARIT BUNTAR
❤NIBONG TEBAL
❤IPOH
❤KUALA KANGSAR
❤KLEBANG
❤SIMPANG PULAI
❤GREENTOWN
❤SUNGAI SIPUT
❤SERI ISKANDAR
❤BATU GAJAH
.
🚗 #SELANGOR
❤UITM SHAH ALAM
❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM
❤SERI KEMBANGAN
❤SERDANG
❤PUTRAJAYA
❤KAJANG
❤CYBERJAYA
❤PUCHONG
❤UPM SERDANG
❤BANGI
❤KUALA LUMPUR
❤SENTUL
❤GOMBAK
❤SELAYANG
.
.
DM/Whatsapp @faraalipbutter_aqeely 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
#CreamyButterKiss
#CreamyButterKissButterCake #CreamyButterKissButterPudding
#CreamyButterKissButterNut
#CreamyButterKissButterScotch
#CreamyButterKissButterMilk
#kepalabatas #bertam #penaga
#petalingjaya #johor #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor

😘Yang pasti Creamy Butterkiss💄 anti bibir menggelupas,👄 super creamy dan tak berkerak💋 langsung lepas 1 saat pakai! ✨Sangat sesuai utk si bibir kering yang teringin🤤 pakai lipmate yang tak mengeringkan bibir.💯🤗
.
Tak teringin🤗 nak cubaa ke awak? 🙈 Grab now while stock lasts cuz its Limited Edition.🥰
.
.
PRICE: RM47.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛
🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗
🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
. 🚗COD #PENANG
❤KEPALA BATAS
❤TASEK GELUGOR
❤PENAGA
❤POKOK SENA
❤TELUK AIR TAWAR
❤SG DUA
❤PERDA
❤PERMATANG PAUH
❤SEBERANG JAYA
❤BUKIT MERTAJAM
❤BUTTERWORTH
❤SIMPANG AMPAT
❤PENANG ISLAND
❤USM PENANG
.
.
🚗 #KEDAH
❤SUNGAI PETANI
❤ALOR SETAR
❤PENDANG
❤KULIM
❤TAMAN SELASIH
❤SUNGAI ULAR
❤LUNAS
❤PADANG SERAI
❤TIKAM BATU
❤POKOK SENA
❤BUKIT KAYU HITAM
❤UUM SINTOK
.
.
🚗#PERAK
❤PARIT BUNTAR
❤NIBONG TEBAL
❤IPOH
❤KUALA KANGSAR
❤KLEBANG
❤SIMPANG PULAI
❤GREENTOWN
❤SUNGAI SIPUT
❤SERI ISKANDAR
❤BATU GAJAH
.
🚗#SELANGOR
❤UITM SHAH ALAM
❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM
❤SERI KEMBANGAN
❤SERDANG
❤PUTRAJAYA
❤KAJANG
❤CYBERJAYA
❤PUCHONG
❤UPM SERDANG
❤BANGI
❤KUALA LUMPUR
❤SENTUL
❤GOMBAK
❤SELAYANG
.
.
DM/Whatsapp @faraalipbutter_aqeely 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
#CreamyButterKiss
#CreamyButterKissButterCake #CreamyButterKissButterPudding
#CreamyButterKissButterNut
#CreamyButterKissButterScotch
#CreamyButterKissButterMilk
#kepalabatas #bertam #penaga
#petalingjaya #johor #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor
0 0 23 January, 2020

Women loose long slevee tshirt solid colourwild top
[PREORDER]🔥
.
Normal price: rm39.90
Sales: rm29.90
.
Colour: white/green/black/red
.
Saiz:-
S-(30-40kg)
M-(40-50kg)
L-(50-60kg)
XL-(60-70kg)
XXL-(70-80kg)
.
(FREE POSTAGE)
.
{Anything can whatsaap or dm}
(01110598941)📲
-for any design follow @the_sweettiess
#preorderitem #kasutmurah #kasutlawa #hebat #viral #kasutbundle #kasutmalaysia #lawa #kelabu #pink #bajulawa #bajumurah #bajutrend #postage #bajushahalam #sweathermalaysia #hoodiemalaysia #weathercantik #weathermurah #subangbesatari #shahalam #kualalumpur #selangor #bajucantik #hoddielawa #bajustyle #bajumurah #topsales #bajuhipster #bajuunicorn #bajukorean

Women loose long slevee tshirt solid colourwild top
[PREORDER]🔥
.
Normal price: rm39.90
Sales: rm29.90
.
Colour: white/green/black/red
.
Saiz:-
S-(30-40kg)
M-(40-50kg)
L-(50-60kg)
XL-(60-70kg)
XXL-(70-80kg)
.
(FREE POSTAGE)
.
{Anything can whatsaap or dm}
(01110598941)📲
-for any design follow @the_sweettiess 
#preorderitem#kasutmurah#kasutlawa#hebat#viral#kasutbundle#kasutmalaysia#lawa#kelabu#pink#bajulawa#bajumurah#bajutrend#postage#bajushahalam#sweathermalaysia#hoodiemalaysia#weathercantik#weathermurah#subangbesatari#shahalam#kualalumpur#selangor#bajucantik#hoddielawa#bajustyle#bajumurah#topsales#bajuhipster#bajuunicorn#bajukorean
0 0 23 January, 2020

✔️ANTI BIBIR MENGELUPAS!✔️
.
💋Texture Creamy Butter Kiss sangat la ringan, macam tak pakai apa apa di bibir.
.
💋Ianya creamy, tak bagi kering macam lipmatte
.
💋Tak bagi lekat kat gelas kalau minum
.
💋Paling penting tak akan bagi bibir kering dan tak akan bagi bibir mengelupas
.
Tengok Faraalipbutter💄 dah power kan. Creamy Butter Kiss lagi power. 🤗
.
.
PRICE: RM47.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛
🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗
🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
. 🚗COD #PENANG
❤KEPALA BATAS
❤TASEK GELUGOR
❤PENAGA
❤POKOK SENA
❤TELUK AIR TAWAR
❤SG DUA
❤PERDA
❤PERMATANG PAUH
❤SEBERANG JAYA
❤BUKIT MERTAJAM
❤BUTTERWORTH
❤SIMPANG AMPAT
❤PENANG ISLAND
❤USM PENANG
.
.
🚗 #KEDAH
❤SUNGAI PETANI
❤ALOR SETAR
❤PENDANG
❤KULIM
❤TAMAN SELASIH
❤SUNGAI ULAR
❤LUNAS
❤PADANG SERAI
❤TIKAM BATU
❤POKOK SENA
❤BUKIT KAYU HITAM
❤UUM SINTOK
.
.
🚗 #PERAK
❤PARIT BUNTAR
❤NIBONG TEBAL
❤IPOH
❤KUALA KANGSAR
❤KLEBANG
❤SIMPANG PULAI
❤GREENTOWN
❤SUNGAI SIPUT
❤SERI ISKANDAR
❤BATU GAJAH
.
🚗 #SELANGOR
❤UITM SHAH ALAM
❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM
❤SERI KEMBANGAN
❤SERDANG
❤PUTRAJAYA
❤KAJANG
❤CYBERJAYA
❤PUCHONG
❤UPM SERDANG
❤BANGI
❤KUALA LUMPUR
❤SENTUL
❤GOMBAK
❤SELAYANG
.
.
DM/Whatsapp @Faraalipbutter_aqeely 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
#CreamyButterKiss
#CreamyButterKissButterCake #CreamyButterKissButterPudding
#CreamyButterKissButterNut
#CreamyButterKissButterScotch
#CreamyButterKissButterMilk
#kepalabatas #bertam #penaga
#petalingjaya #johor #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor

✔️ANTI BIBIR MENGELUPAS!✔️
.
💋Texture Creamy Butter Kiss sangat la ringan, macam tak pakai apa apa di bibir.
.
💋Ianya creamy, tak bagi kering macam lipmatte
.
💋Tak bagi lekat kat gelas kalau minum
.
💋Paling penting tak akan bagi bibir kering dan tak akan bagi bibir mengelupas
.
Tengok Faraalipbutter💄 dah power kan. Creamy Butter Kiss lagi power. 🤗
.
.
PRICE: RM47.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛
🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗
🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
. 🚗COD #PENANG
❤KEPALA BATAS
❤TASEK GELUGOR
❤PENAGA
❤POKOK SENA
❤TELUK AIR TAWAR
❤SG DUA
❤PERDA
❤PERMATANG PAUH
❤SEBERANG JAYA
❤BUKIT MERTAJAM
❤BUTTERWORTH
❤SIMPANG AMPAT
❤PENANG ISLAND
❤USM PENANG
.
.
🚗 #KEDAH
❤SUNGAI PETANI
❤ALOR SETAR
❤PENDANG
❤KULIM
❤TAMAN SELASIH
❤SUNGAI ULAR
❤LUNAS
❤PADANG SERAI
❤TIKAM BATU
❤POKOK SENA
❤BUKIT KAYU HITAM
❤UUM SINTOK
.
.
🚗#PERAK
❤PARIT BUNTAR
❤NIBONG TEBAL
❤IPOH
❤KUALA KANGSAR
❤KLEBANG
❤SIMPANG PULAI
❤GREENTOWN
❤SUNGAI SIPUT
❤SERI ISKANDAR
❤BATU GAJAH
.
🚗#SELANGOR
❤UITM SHAH ALAM
❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM
❤SERI KEMBANGAN
❤SERDANG
❤PUTRAJAYA
❤KAJANG
❤CYBERJAYA
❤PUCHONG
❤UPM SERDANG
❤BANGI
❤KUALA LUMPUR
❤SENTUL
❤GOMBAK
❤SELAYANG
.
.
DM/Whatsapp @Faraalipbutter_aqeely 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
#CreamyButterKiss
#CreamyButterKissButterCake #CreamyButterKissButterPudding
#CreamyButterKissButterNut
#CreamyButterKissButterScotch
#CreamyButterKissButterMilk
#kepalabatas #bertam #penaga
#petalingjaya #johor #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor
0 0 23 January, 2020

.
@vjamu_hq
@vjamu_hq .
.
Takde istilah gemuk bertahun-tahun tak boleh kurus tau 😭😭😭 takde hokey...takde⁉️ takde⁉️ .
Nak kurus?
Kena la ikhtiar, betul tak?
Jangan putus asa selagi tak cuba lagi #xsplus.... Kurus bukan untuk cantik je tapi untuk kekalkan kesihatan tahap kesihatan yang baik 😍..... kannn❓
.
Jom mulakan langkah untuk kurus dengan sebijisehari xs plus

Cara nak dapatkan wasap www. 📱www.wasap.my/60132453618/xsplus .
.
#CandyBoosterDetox
#xspluskurustanpasusah
#Puchong
#KotaKemuning #XsplusUbatKurusPalingBerkesan💖 #ShahAlam #terapiinstagram #ajimaura #SenangJerNakCantik #kuruslangsing #kuruscepat #kurusmelentik #setsuamiisteri #setpantang #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurustanpasibutramine #buymuslimfirst #KecantikanKiniDiKongsi
#produkherbal #setpantang #rahsiasuamiisteribahagia #rahsiawanitamenawan #asetmantap #asetwanita #auramempersona #KurusTanpaSibutramine #seadanyaaku #tolongsempurnakancintamami #pilsekatseleramakan

.
@vjamu_hq 
@vjamu_hq .
.
Takde istilah gemuk bertahun-tahun tak boleh kurus tau 😭😭😭 takde hokey...takde⁉️ takde⁉️ .
Nak kurus?
Kena la ikhtiar, betul tak?
Jangan putus asa selagi tak cuba lagi #xsplus.... Kurus bukan untuk cantik je tapi untuk kekalkan kesihatan tahap kesihatan yang baik 😍..... kannn❓
.
Jom mulakan langkah untuk kurus dengan sebijisehari xs plus

Cara nak dapatkan wasap www. 📱www.wasap.my/60132453618/xsplus .
.
#CandyBoosterDetox
#xspluskurustanpasusah
#Puchong
#KotaKemuning #XsplusUbatKurusPalingBerkesan💖 #ShahAlam #terapiinstagram #ajimaura #SenangJerNakCantik  #kuruslangsing #kuruscepat #kurusmelentik #setsuamiisteri #setpantang #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurustanpasibutramine #buymuslimfirst #KecantikanKiniDiKongsi
#produkherbal #setpantang #rahsiasuamiisteribahagia #rahsiawanitamenawan #asetmantap #asetwanita #auramempersona #KurusTanpaSibutramine #seadanyaaku #tolongsempurnakancintamami #pilsekatseleramakan
0 0 23 January, 2020

.
@vjamu_hq
@vjamu_hq .
.
Takde istilah gemuk bertahun-tahun tak boleh kurus tau 😭😭😭 takde hokey...takde⁉️ takde⁉️ .
Nak kurus?
Kena la ikhtiar, betul tak?
Jangan putus asa selagi tak cuba lagi #xsplus.... Kurus bukan untuk cantik je tapi untuk kekalkan kesihatan tahap kesihatan yang baik 😍..... kannn❓
.
Jom mulakan langkah untuk kurus dengan sebijisehari xs plus

Cara nak dapatkan wasap www. 📱www.wasap.my/60132453618/xsplus .
.
#CandyBoosterDetox
#xspluskurustanpasusah
#Puchong
#KotaKemuning #XsplusUbatKurusPalingBerkesan💖 #ShahAlam #terapiinstagram #ajimaura #SenangJerNakCantik #kuruslangsing #kuruscepat #kurusmelentik #setsuamiisteri #setpantang #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurustanpasibutramine #buymuslimfirst #KecantikanKiniDiKongsi
#produkherbal #setpantang #rahsiasuamiisteribahagia #rahsiawanitamenawan #asetmantap #asetwanita #auramempersona #KurusTanpaSibutramine #seadanyaaku #tolongsempurnakancintamami #pilsekatseleramakan

.
@vjamu_hq 
@vjamu_hq .
.
Takde istilah gemuk bertahun-tahun tak boleh kurus tau 😭😭😭 takde hokey...takde⁉️ takde⁉️ .
Nak kurus?
Kena la ikhtiar, betul tak?
Jangan putus asa selagi tak cuba lagi #xsplus.... Kurus bukan untuk cantik je tapi untuk kekalkan kesihatan tahap kesihatan yang baik 😍..... kannn❓
.
Jom mulakan langkah untuk kurus dengan sebijisehari xs plus

Cara nak dapatkan wasap www. 📱www.wasap.my/60132453618/xsplus .
.
#CandyBoosterDetox
#xspluskurustanpasusah
#Puchong
#KotaKemuning #XsplusUbatKurusPalingBerkesan💖 #ShahAlam #terapiinstagram #ajimaura #SenangJerNakCantik  #kuruslangsing #kuruscepat #kurusmelentik #setsuamiisteri #setpantang #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurustanpasibutramine #buymuslimfirst #KecantikanKiniDiKongsi
#produkherbal #setpantang #rahsiasuamiisteribahagia #rahsiawanitamenawan #asetmantap #asetwanita #auramempersona #KurusTanpaSibutramine #seadanyaaku #tolongsempurnakancintamami #pilsekatseleramakan
0 0 23 January, 2020

.
.
@vjamu_hq
@vjamu_hq .
.
Takde istilah gemuk bertahun-tahun tak boleh kurus tau 😭😭😭 takde hokey...takde⁉️ takde⁉️ .
Nak kurus?
Kena la ikhtiar, betul tak?
Jangan putus asa selagi tak cuba lagi #xsplus.... Kurus bukan untuk cantik je tapi untuk kekalkan kesihatan tahap kesihatan yang baik 😍..... kannn❓
.
Jom mulakan langkah untuk kurus dengan sebijisehari xs plus

Cara nak dapatkan wasap www. 📱www.wasap.my/60132453618/xsplus .
.
#CandyBoosterDetox
#xspluskurustanpasusah
#Puchong
#KotaKemuning #XsplusUbatKurusPalingBerkesan💖 #ShahAlam #terapiinstagram #ajimaura #SenangJerNakCantik #kuruslangsing #kuruscepat #kurusmelentik #setsuamiisteri #setpantang #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurustanpasibutramine #buymuslimfirst #KecantikanKiniDiKongsi
#produkherbal #setpantang #rahsiasuamiisteribahagia #rahsiawanitamenawan #asetmantap #asetwanita #auramempersona #KurusTanpaSibutramine #seadanyaaku #tolongsempurnakancintamami #pilsekatseleramakan

.
.
@vjamu_hq 
@vjamu_hq .
.
Takde istilah gemuk bertahun-tahun tak boleh kurus tau 😭😭😭 takde hokey...takde⁉️ takde⁉️ .
Nak kurus?
Kena la ikhtiar, betul tak?
Jangan putus asa selagi tak cuba lagi #xsplus.... Kurus bukan untuk cantik je tapi untuk kekalkan kesihatan tahap kesihatan yang baik 😍..... kannn❓
.
Jom mulakan langkah untuk kurus dengan sebijisehari xs plus

Cara nak dapatkan wasap www. 📱www.wasap.my/60132453618/xsplus .
.
#CandyBoosterDetox
#xspluskurustanpasusah
#Puchong
#KotaKemuning #XsplusUbatKurusPalingBerkesan💖 #ShahAlam #terapiinstagram #ajimaura #SenangJerNakCantik  #kuruslangsing #kuruscepat #kurusmelentik #setsuamiisteri #setpantang #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurustanpasibutramine #buymuslimfirst #KecantikanKiniDiKongsi
#produkherbal #setpantang #rahsiasuamiisteribahagia #rahsiawanitamenawan #asetmantap #asetwanita #auramempersona #KurusTanpaSibutramine #seadanyaaku #tolongsempurnakancintamami #pilsekatseleramakan
0 0 23 January, 2020

Sabar je lah...ada sebab maknya cakap macam tu😌
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

Sabar je lah...ada sebab maknya cakap macam tu😌
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
41 1 23 January, 2020

.
.
[KETAT.MANIS.SENSASI]
.
💄Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?
💄Masalah keputihan yang menyebabkan anda menggunakan panty liner?
💄Bau kepam, Ms V becak dan berair?
💄Ms V longgar tidak puas ketika bersama begitu sebaliknya suami?
💄Suami dingin tiada lagi kemesraan suami isteri?
💄Sering tergaru-garu Ms V sehingga luka?
💄Ms V sering ditumbuhi jerawat?
.
.
“CRYSTAL X” penyelesaian segala masalah anda. SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN 100% [money back guarantee]
.
.
Selamat digunakan kerana kandungan dari bahan semulajadi. Yang paling penting bukan dipasarkan secara “koboi” tanpa kelulusan KKM yea. LULUS KKM gais!😍
.
.
WASAP 019 5785607
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa

.
.
[KETAT.MANIS.SENSASI]
.
💄Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?
💄Masalah keputihan yang menyebabkan anda menggunakan panty liner?
💄Bau kepam, Ms V becak dan berair?
💄Ms V longgar tidak puas ketika bersama begitu sebaliknya suami?
💄Suami dingin tiada lagi kemesraan suami isteri?
💄Sering tergaru-garu Ms V sehingga luka?
💄Ms V sering ditumbuhi jerawat?
.
.
“CRYSTAL X” penyelesaian segala masalah anda. SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN 100% [money back guarantee]
.
.
Selamat digunakan kerana kandungan dari bahan semulajadi. Yang paling penting bukan dipasarkan secara “koboi” tanpa kelulusan KKM yea. LULUS KKM gais!😍
.
.
WASAP 019 5785607
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa
1 0 23 January, 2020
PROMO CHINESE NEW YEAR SALE DAH START GUYSS🔥
. 
TUNGGU APE LAGI MEH GRAB CEPAT2 SEBELUM  PROMO CHINESE NEW YEAR SALE TAMAT😍
.
Berminat?
.
NAK ORDER? SCREENSHOT📲
.
#kasut #kasutmurah #stylo #style #kasutviral #kasutbaru #kasutmurahmalaysia #kasutcantik#kasutmurahselangor #kasutcantik #kasutmurahmalaysia#kasutlawa #kasutberkualiti #kasutstyle #kasuttrending#kasutsukan #kasutadidas #kasutnike #kasuthipster#kasutbundle #kasutsukan #kasutmalaysia #kasutselangor#kasutmurah #kasutfila #kasuthips #kasutmurah #shahalam#klang #kualalumpur #kasutvans
2 0 23 January, 2020

Nampak exclusive betul Creamy Butter Kiss ni tau😉
.
Mana tak 🥰exclusive nya,💙 limited ni tau. Nasib la akak ada lagi semua code ni. So uolls berpeluang💋 untuk beli lagi😍
.
Memang mostly yang dah try😊 mesti nak beli. Sebab🤨 susah nak😗 jumpa yang creamy macam ni tau. Creamy sampai ke petang, eh sapa tak nak kan?🤗
.
Creamy Butter Kiss your no.1 lipcream 💄
.
.
PRICE: RM47.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛
🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗
🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
. 🚗COD #PENANG
❤KEPALA BATAS
❤TASEK GELUGOR
❤PENAGA
❤POKOK SENA
❤TELUK AIR TAWAR
❤SG DUA
❤PERDA
❤PERMATANG PAUH
❤SEBERANG JAYA
❤BUKIT MERTAJAM
❤BUTTERWORTH
❤SIMPANG AMPAT
❤PENANG ISLAND
❤USM PENANG
.
.
🚗 #KEDAH
❤SUNGAI PETANI
❤ALOR SETAR
❤PENDANG
❤KULIM
❤TAMAN SELASIH
❤SUNGAI ULAR
❤LUNAS
❤PADANG SERAI
❤TIKAM BATU
❤POKOK SENA
❤BUKIT KAYU HITAM
❤UUM SINTOK
.
.
🚗 #PERAK
❤PARIT BUNTAR
❤NIBONG TEBAL
❤IPOH
❤KUALA KANGSAR
❤KLEBANG
❤SIMPANG PULAI
❤GREENTOWN
❤SUNGAI SIPUT
❤SERI ISKANDAR
❤BATU GAJAH
.
🚗 #SELANGOR
❤UITM SHAH ALAM
❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM
❤SERI KEMBANGAN
❤SERDANG
❤PUTRAJAYA
❤KAJANG
❤CYBERJAYA
❤PUCHONG
❤UPM SERDANG
❤BANGI
❤KUALA LUMPUR
❤SENTUL
❤GOMBAK
❤SELAYANG
.
.
DM/Whatsapp @faraalipbutter_aqeely 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
#CreamyButterKiss
#CreamyButterKissButterCake #CreamyButterKissButterPudding
#CreamyButterKissButterNut
#CreamyButterKissButterScotch
#CreamyButterKissButterMilk
#kepalabatas #bertam #penaga
#petalingjaya #johor #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor

Nampak exclusive betul Creamy Butter Kiss ni tau😉
.
Mana tak 🥰exclusive nya,💙 limited ni tau. Nasib la akak ada lagi semua code ni. So uolls berpeluang💋 untuk beli lagi😍
.
Memang mostly yang dah try😊 mesti nak beli. Sebab🤨 susah nak😗 jumpa yang creamy macam ni tau. Creamy sampai ke petang, eh sapa tak nak kan?🤗
.
Creamy Butter Kiss your no.1 lipcream 💄
.
.
PRICE: RM47.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛
🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗
🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
. 🚗COD #PENANG
❤KEPALA BATAS
❤TASEK GELUGOR
❤PENAGA
❤POKOK SENA
❤TELUK AIR TAWAR
❤SG DUA
❤PERDA
❤PERMATANG PAUH
❤SEBERANG JAYA
❤BUKIT MERTAJAM
❤BUTTERWORTH
❤SIMPANG AMPAT
❤PENANG ISLAND
❤USM PENANG
.
.
🚗 #KEDAH
❤SUNGAI PETANI
❤ALOR SETAR
❤PENDANG
❤KULIM
❤TAMAN SELASIH
❤SUNGAI ULAR
❤LUNAS
❤PADANG SERAI
❤TIKAM BATU
❤POKOK SENA
❤BUKIT KAYU HITAM
❤UUM SINTOK
.
.
🚗#PERAK
❤PARIT BUNTAR
❤NIBONG TEBAL
❤IPOH
❤KUALA KANGSAR
❤KLEBANG
❤SIMPANG PULAI
❤GREENTOWN
❤SUNGAI SIPUT
❤SERI ISKANDAR
❤BATU GAJAH
.
🚗#SELANGOR
❤UITM SHAH ALAM
❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM
❤SERI KEMBANGAN
❤SERDANG
❤PUTRAJAYA
❤KAJANG
❤CYBERJAYA
❤PUCHONG
❤UPM SERDANG
❤BANGI
❤KUALA LUMPUR
❤SENTUL
❤GOMBAK
❤SELAYANG
.
.
DM/Whatsapp @faraalipbutter_aqeely 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
#CreamyButterKiss
#CreamyButterKissButterCake #CreamyButterKissButterPudding
#CreamyButterKissButterNut
#CreamyButterKissButterScotch
#CreamyButterKissButterMilk
#kepalabatas #bertam #penaga
#petalingjaya #johor #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor
1 0 23 January, 2020

.
@vjamu_hq
@vjamu_hq .
.
Takde istilah gemuk bertahun-tahun tak boleh kurus tau 😭😭😭 takde hokey...takde⁉️ takde⁉️ .
Nak kurus?
Kena la ikhtiar, betul tak?
Jangan putus asa selagi tak cuba lagi #xsplus.... Kurus bukan untuk cantik je tapi untuk kekalkan kesihatan tahap kesihatan yang baik 😍..... kannn❓
.
Jom mulakan langkah untuk kurus dengan sebijisehari xs plus

Cara nak dapatkan wasap www. 📱www.wasap.my/60132453618/xsplus .
.
#CandyBoosterDetox
#xspluskurustanpasusah
#Puchong
#KotaKemuning #XsplusUbatKurusPalingBerkesan💖 #ShahAlam #terapiinstagram #ajimaura #SenangJerNakCantik #kuruslangsing #kuruscepat #kurusmelentik #setsuamiisteri #setpantang #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurustanpasibutramine #buymuslimfirst #KecantikanKiniDiKongsi
#produkherbal #setpantang #rahsiasuamiisteribahagia #rahsiawanitamenawan #asetmantap #asetwanita #auramempersona #KurusTanpaSibutramine #seadanyaaku #tolongsempurnakancintamami #pilsekatseleramakan

.
@vjamu_hq 
@vjamu_hq .
.
Takde istilah gemuk bertahun-tahun tak boleh kurus tau 😭😭😭 takde hokey...takde⁉️ takde⁉️ .
Nak kurus?
Kena la ikhtiar, betul tak?
Jangan putus asa selagi tak cuba lagi #xsplus.... Kurus bukan untuk cantik je tapi untuk kekalkan kesihatan tahap kesihatan yang baik 😍..... kannn❓
.
Jom mulakan langkah untuk kurus dengan sebijisehari xs plus

Cara nak dapatkan wasap www. 📱www.wasap.my/60132453618/xsplus .
.
#CandyBoosterDetox
#xspluskurustanpasusah
#Puchong
#KotaKemuning #XsplusUbatKurusPalingBerkesan💖 #ShahAlam #terapiinstagram #ajimaura #SenangJerNakCantik  #kuruslangsing #kuruscepat #kurusmelentik #setsuamiisteri #setpantang #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurustanpasibutramine #buymuslimfirst #KecantikanKiniDiKongsi
#produkherbal #setpantang #rahsiasuamiisteribahagia #rahsiawanitamenawan #asetmantap #asetwanita #auramempersona #KurusTanpaSibutramine #seadanyaaku #tolongsempurnakancintamami #pilsekatseleramakan
0 0 23 January, 2020

Sabar je lah...ada sebab maknya cakap macam tu😌
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

Sabar je lah...ada sebab maknya cakap macam tu😌
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
97 0 23 January, 2020

Kombinasi dua package kurus yg mantap. Gabungan Appecut Max dan Venocut mmg terbaik sehingga mampu menurunkan berat badan Sisthur ni sehingga 7.9 kg
Jom dapatkan Appecut Max dan Venocut sekarang ok 📲 TEKAN LINK DIBIO 💃🕺
.
.
#Appecut
#AppecutMax
#AppecutFeedback
#AppecutMaxFeedback
#terengganu
#appecutkasipecah
#AppecutMaxNerrys
#appecutlovers
#nakkurus
#nakdiet
#johor
#sabah
#sarawak
#weightloss
#malaysia
#shahalam
#serikembangan
#kelantan
#putrajaya
#puchong
#melaka
#kualalumpur
#selangor
#kawalseleramakan
#viral
#lakukeras
#jomkurus1malaysia

Kombinasi dua package kurus yg mantap. Gabungan Appecut Max dan Venocut mmg terbaik sehingga mampu menurunkan berat badan Sisthur ni sehingga 7.9 kg 
Jom dapatkan Appecut Max dan Venocut  sekarang ok 📲 TEKAN LINK DIBIO 💃🕺
.
.
#Appecut
#AppecutMax
#AppecutFeedback
#AppecutMaxFeedback
#terengganu
#appecutkasipecah
#AppecutMaxNerrys
#appecutlovers
#nakkurus
#nakdiet
#johor
#sabah
#sarawak
#weightloss
#malaysia
#shahalam
#serikembangan
#kelantan
#putrajaya
#puchong
#melaka
#kualalumpur
#selangor
#kawalseleramakan
#viral
#lakukeras
#jomkurus1malaysia
1 0 23 January, 2020
PROMO CHINESE NEW YEAR SALE DAH START GUYSS🔥
. 
TUNGGU APE LAGI MEH GRAB CEPAT2 SEBELUM  PROMO CHINESE NEW YEAR SALE TAMAT😍
.
Berminat?
.
NAK ORDER? SCREENSHOT📲
.
#kasut #kasutmurah #stylo #style #kasutviral #kasutbaru #kasutmurahmalaysia #kasutcantik#kasutmurahselangor #kasutcantik #kasutmurahmalaysia#kasutlawa #kasutberkualiti #kasutstyle #kasuttrending#kasutsukan #kasutadidas #kasutnike #kasuthipster#kasutbundle #kasutsukan #kasutmalaysia #kasutselangor#kasutmurah #kasutfila #kasuthips #kasutmurah #shahalam#klang #kualalumpur #kasutvans
2 0 23 January, 2020
PROMO CHINESE NEW YEAR SALE DAH START GUYSS🔥
. 
TUNGGU APE LAGI MEH GRAB CEPAT2 SEBELUM  PROMO CHINESE NEW YEAR SALE TAMAT😍
.
Berminat?
.
NAK ORDER? SCREENSHOT📲
.
#kasut #kasutmurah #stylo #style #kasutviral #kasutbaru #kasutmurahmalaysia #kasutcantik#kasutmurahselangor #kasutcantik #kasutmurahmalaysia#kasutlawa #kasutberkualiti #kasutstyle #kasuttrending#kasutsukan #kasutadidas #kasutnike #kasuthipster#kasutbundle #kasutsukan #kasutmalaysia #kasutselangor#kasutmurah #kasutfila #kasuthips #kasutmurah #shahalam#klang #kualalumpur #kasutvans
2 0 23 January, 2020

BLOUSE CIK BUTANG 2.0

1PC RM39, 2PCS RM70, 3PCS RM100

EXCLUDED POSTAGE

AVAILABLE SIZE: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
.
Whatsapp www.wasap.my/60104676762 (klik link di bio)
.
.
.
#tunikmy #koleksibajutunikmy #blouse #blousemuslimah #blousesengkuang #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajubridesmaid #bridesmaid
#sabah #sarawak #freepostage #ipoh #shahalam #johor #brunei #singapore

BLOUSE CIK BUTANG 2.0

1PC RM39, 2PCS RM70, 3PCS RM100

EXCLUDED POSTAGE

AVAILABLE SIZE: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
.
Whatsapp www.wasap.my/60104676762 (klik link di bio)
.
.
.
#tunikmy #koleksibajutunikmy #blouse #blousemuslimah #blousesengkuang #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajubridesmaid #bridesmaid
#sabah #sarawak #freepostage #ipoh #shahalam #johor #brunei #singapore
0 0 23 January, 2020

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉 sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉  5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉  sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi
4 0 23 January, 2020

BLOUSE CIK BUTANG 2.0

1PC RM39, 2PCS RM70, 3PCS RM100

EXCLUDED POSTAGE

AVAILABLE SIZE: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
.
Whatsapp www.wasap.my/60104676762 (klik link di bio)
.
.
.
#tunikmy #koleksibajutunikmy #blouse #blousemuslimah #blousesengkuang #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajubridesmaid #bridesmaid
#sabah #sarawak #freepostage #ipoh #shahalam #johor #brunei #singapore

BLOUSE CIK BUTANG 2.0

1PC RM39, 2PCS RM70, 3PCS RM100

EXCLUDED POSTAGE

AVAILABLE SIZE: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
.
Whatsapp www.wasap.my/60104676762 (klik link di bio)
.
.
.
#tunikmy #koleksibajutunikmy #blouse #blousemuslimah #blousesengkuang #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajubridesmaid #bridesmaid
#sabah #sarawak #freepostage #ipoh #shahalam #johor #brunei #singapore
0 0 23 January, 2020

.
.
[KETAT.MANIS.SENSASI]
.
💄Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?
💄Masalah keputihan yang menyebabkan anda menggunakan panty liner?
💄Bau kepam, Ms V becak dan berair?
💄Ms V longgar tidak puas ketika bersama begitu sebaliknya suami?
💄Suami dingin tiada lagi kemesraan suami isteri?
💄Sering tergaru-garu Ms V sehingga luka?
💄Ms V sering ditumbuhi jerawat?
.
.
“CRYSTAL X” penyelesaian segala masalah anda. SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN 100% [money back guarantee]
.
.
Selamat digunakan kerana kandungan dari bahan semulajadi. Yang paling penting bukan dipasarkan secara “koboi” tanpa kelulusan KKM yea. LULUS KKM gais!😍
.
.
WASAP 019 5785607
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa

.
.
[KETAT.MANIS.SENSASI]
.
💄Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?
💄Masalah keputihan yang menyebabkan anda menggunakan panty liner?
💄Bau kepam, Ms V becak dan berair?
💄Ms V longgar tidak puas ketika bersama begitu sebaliknya suami?
💄Suami dingin tiada lagi kemesraan suami isteri?
💄Sering tergaru-garu Ms V sehingga luka?
💄Ms V sering ditumbuhi jerawat?
.
.
“CRYSTAL X” penyelesaian segala masalah anda. SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN 100% [money back guarantee]
.
.
Selamat digunakan kerana kandungan dari bahan semulajadi. Yang paling penting bukan dipasarkan secara “koboi” tanpa kelulusan KKM yea. LULUS KKM gais!😍
.
.
WASAP 019 5785607
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa
1 0 23 January, 2020

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉 sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉  5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉  sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi
1 0 23 January, 2020

BLOUSE CIK BUTANG 2.0

1PC RM39, 2PCS RM70, 3PCS RM100

EXCLUDED POSTAGE

AVAILABLE SIZE: XS, S, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
.
Whatsapp www.wasap.my/60104676762 (klik link di bio)
.
.
.
#tunikmy #koleksibajutunikmy #blouse #blousemuslimah #blousesengkuang #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajubridesmaid #bridesmaid
#sabah #sarawak #freepostage #ipoh #shahalam #johor #brunei #singapore

BLOUSE CIK BUTANG 2.0

1PC RM39, 2PCS RM70, 3PCS RM100

EXCLUDED POSTAGE

AVAILABLE SIZE: XS, S, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
.
Whatsapp www.wasap.my/60104676762 (klik link di bio)
.
.
.
#tunikmy #koleksibajutunikmy #blouse #blousemuslimah #blousesengkuang #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajubridesmaid #bridesmaid
#sabah #sarawak #freepostage #ipoh #shahalam #johor #brunei #singapore
1 0 23 January, 2020

Yang bestnya🎉🎉🎉 Creamy Butterkiss ni dia tak jadi glitter atau over dekat bibir. So teramat😘 sangatlah sesuai dipakai untuk pergi kerja.😍 Bukan setakat event je haa.❤
.
Pilihan 5 warna🤤 yang sebenarnya sangat soft. Tekstur ringan betul dekat bibir.💋 Eh macam tak pakai apa je tapi kenapa bibir tak kering? Gituu.💃💃💃
.
.
PRICE: RM47.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛
🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗
🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
. 🚗COD #PENANG
❤KEPALA BATAS
❤TASEK GELUGOR
❤PENAGA
❤POKOK SENA
❤TELUK AIR TAWAR
❤SG DUA
❤PERDA
❤PERMATANG PAUH
❤SEBERANG JAYA
❤BUKIT MERTAJAM
❤BUTTERWORTH
❤SIMPANG AMPAT
❤PENANG ISLAND
❤USM PENANG
.
.
🚗 #KEDAH
❤SUNGAI PETANI
❤ALOR SETAR
❤PENDANG
❤KULIM
❤TAMAN SELASIH
❤SUNGAI ULAR
❤LUNAS
❤PADANG SERAI
❤TIKAM BATU
❤POKOK SENA
❤BUKIT KAYU HITAM
❤UUM SINTOK
.
.
🚗 #PERAK
❤PARIT BUNTAR
❤NIBONG TEBAL
❤IPOH
❤KUALA KANGSAR
❤KLEBANG
❤SIMPANG PULAI
❤GREENTOWN
❤SUNGAI SIPUT
❤SERI ISKANDAR
❤BATU GAJAH
.
🚗 #SELANGOR
❤UITM SHAH ALAM
❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM
❤SERI KEMBANGAN
❤SERDANG
❤PUTRAJAYA
❤KAJANG
❤CYBERJAYA
❤PUCHONG
❤UPM SERDANG
❤BANGI
❤KUALA LUMPUR
❤SENTUL
❤GOMBAK
❤SELAYANG
.
.
DM/Whatsapp @faraalipbutter_aqeely 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
#CreamyButterKiss
#CreamyButterKissButterCake #CreamyButterKissButterPudding
#CreamyButterKissButterNut
#CreamyButterKissButterScotch
#CreamyButterKissButterMilk
#kepalabatas #bertam #penaga
#petalingjaya #johor #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor

Yang bestnya🎉🎉🎉 Creamy Butterkiss ni dia tak jadi glitter atau over dekat bibir. So teramat😘 sangatlah sesuai dipakai untuk pergi kerja.😍 Bukan setakat event je haa.❤
.
Pilihan 5 warna🤤 yang sebenarnya sangat soft. Tekstur ringan betul dekat bibir.💋 Eh macam tak pakai apa je tapi kenapa bibir tak kering? Gituu.💃💃💃
.
.
PRICE: RM47.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛
🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗
🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
. 🚗COD #PENANG
❤KEPALA BATAS
❤TASEK GELUGOR
❤PENAGA
❤POKOK SENA
❤TELUK AIR TAWAR
❤SG DUA
❤PERDA
❤PERMATANG PAUH
❤SEBERANG JAYA
❤BUKIT MERTAJAM
❤BUTTERWORTH
❤SIMPANG AMPAT
❤PENANG ISLAND
❤USM PENANG
.
.
🚗 #KEDAH
❤SUNGAI PETANI
❤ALOR SETAR
❤PENDANG
❤KULIM
❤TAMAN SELASIH
❤SUNGAI ULAR
❤LUNAS
❤PADANG SERAI
❤TIKAM BATU
❤POKOK SENA
❤BUKIT KAYU HITAM
❤UUM SINTOK
.
.
🚗#PERAK
❤PARIT BUNTAR
❤NIBONG TEBAL
❤IPOH
❤KUALA KANGSAR
❤KLEBANG
❤SIMPANG PULAI
❤GREENTOWN
❤SUNGAI SIPUT
❤SERI ISKANDAR
❤BATU GAJAH
.
🚗#SELANGOR
❤UITM SHAH ALAM
❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM
❤SERI KEMBANGAN
❤SERDANG
❤PUTRAJAYA
❤KAJANG
❤CYBERJAYA
❤PUCHONG
❤UPM SERDANG
❤BANGI
❤KUALA LUMPUR
❤SENTUL
❤GOMBAK
❤SELAYANG
.
.
DM/Whatsapp @faraalipbutter_aqeely 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
#CreamyButterKiss
#CreamyButterKissButterCake #CreamyButterKissButterPudding
#CreamyButterKissButterNut
#CreamyButterKissButterScotch
#CreamyButterKissButterMilk
#kepalabatas #bertam #penaga
#petalingjaya #johor #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor
2 0 23 January, 2020

:Unplug and go on a new adventure, Join us for Kashmir adventure in march, A Must visit for Adventure and photography lovers.

Brief itinerary: @kashmir_ladakh_tourism
*Fly Delhi to srinagar
*srinagar-gulmarg.
*gulmarg-pahalgam, aru valley.
*Aru valley snow trek,
*back to Srinagar *Fly srinagar to Delhi, back to KL same eve, ☆can also add Delhi, Agra, Jaipur sightseeing. [ ]
Join us for a incredible journeys in winter to Kashmir from #Malaysia #KualaLumpur #Kajang #Ipoh #Kuantan #SubangJaya #ShahAlam #PetalingJaya #Selayang #SungaiPetani #Kajang #KotaBharu #ig_malaysia #jakarta #jakartacity #jakartaigers #thaiig #malaysiaigers #ig_malaysia #thailande #pattanithailand #Singaporecity #perakian #sabah

Get in touch;
Instagram: @kashmir_ladakh_tourism
web: www.kashmir-ladakh-tourism.com
Whats App: +919990048712

:Unplug and go on a new adventure, Join us for Kashmir adventure in march, A Must visit for Adventure and photography lovers.

Brief itinerary: @kashmir_ladakh_tourism
*Fly Delhi to srinagar
*srinagar-gulmarg.
*gulmarg-pahalgam, aru valley.
*Aru valley snow trek,
*back to Srinagar *Fly srinagar to Delhi, back to KL same eve, ☆can also add  Delhi, Agra, Jaipur sightseeing. [ ]
Join us for a incredible journeys in winter to Kashmir from #Malaysia #KualaLumpur #Kajang #Ipoh #Kuantan #SubangJaya #ShahAlam #PetalingJaya #Selayang #SungaiPetani #Kajang #KotaBharu #ig_malaysia #jakarta #jakartacity #jakartaigers #thaiig #malaysiaigers #ig_malaysia #thailande #pattanithailand #Singaporecity #perakian #sabah

Get in touch;
Instagram: @kashmir_ladakh_tourism
web: www.kashmir-ladakh-tourism.com
Whats App: +919990048712
7 0 23 January, 2020

BLOUSE CIK BUTANG 2.0

1PC RM39, 2PCS RM70, 3PCS RM100

EXCLUDED POSTAGE

AVAILABLE SIZE: XS, S, M, L, 2XL, 3XL, 4XL
.
Whatsapp www.wasap.my/60104676762 (klik link di bio)
.
.
.
#tunikmy #koleksibajutunikmy #blouse #blousemuslimah #blousesengkuang #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajubridesmaid #bridesmaid
#sabah #sarawak #freepostage #ipoh #shahalam #johor #brunei #singapore

BLOUSE CIK BUTANG 2.0

1PC RM39, 2PCS RM70, 3PCS RM100

EXCLUDED POSTAGE

AVAILABLE SIZE: XS, S, M, L, 2XL, 3XL, 4XL
.
Whatsapp www.wasap.my/60104676762 (klik link di bio)
.
.
.
#tunikmy #koleksibajutunikmy #blouse #blousemuslimah #blousesengkuang #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajubridesmaid #bridesmaid
#sabah #sarawak #freepostage #ipoh #shahalam #johor #brunei #singapore
1 0 23 January, 2020

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉 sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉  5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉  sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi
0 0 23 January, 2020

BLOUSE CIK BUTANG 2.0

1PC RM39, 2PCS RM70, 3PCS RM100

EXCLUDED POSTAGE

AVAILABLE SIZE: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
.
Whatsapp www.wasap.my/60104676762 (klik link di bio)
.
.
.
#tunikmy #koleksibajutunikmy #blouse #blousemuslimah #blousesengkuang #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajubridesmaid #bridesmaid
#sabah #sarawak #freepostage #ipoh #shahalam #johor #brunei #singapore

BLOUSE CIK BUTANG 2.0

1PC RM39, 2PCS RM70, 3PCS RM100

EXCLUDED POSTAGE

AVAILABLE SIZE: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
.
Whatsapp www.wasap.my/60104676762 (klik link di bio)
.
.
.
#tunikmy #koleksibajutunikmy #blouse #blousemuslimah #blousesengkuang #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajubridesmaid #bridesmaid
#sabah #sarawak #freepostage #ipoh #shahalam #johor #brunei #singapore
0 0 23 January, 2020

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉 sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉  5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉  sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi
0 0 23 January, 2020

.
.
[KETAT.MANIS.SENSASI]
.
💄Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?
💄Masalah keputihan yang menyebabkan anda menggunakan panty liner?
💄Bau kepam, Ms V becak dan berair?
💄Ms V longgar tidak puas ketika bersama begitu sebaliknya suami?
💄Suami dingin tiada lagi kemesraan suami isteri?
💄Sering tergaru-garu Ms V sehingga luka?
💄Ms V sering ditumbuhi jerawat?
.
.
“CRYSTAL X” penyelesaian segala masalah anda. SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN 100% [money back guarantee]
.
.
Selamat digunakan kerana kandungan dari bahan semulajadi. Yang paling penting bukan dipasarkan secara “koboi” tanpa kelulusan KKM yea. LULUS KKM gais!😍
.
.
WASAP 019 5785607
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa

.
.
[KETAT.MANIS.SENSASI]
.
💄Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?
💄Masalah keputihan yang menyebabkan anda menggunakan panty liner?
💄Bau kepam, Ms V becak dan berair?
💄Ms V longgar tidak puas ketika bersama begitu sebaliknya suami?
💄Suami dingin tiada lagi kemesraan suami isteri?
💄Sering tergaru-garu Ms V sehingga luka?
💄Ms V sering ditumbuhi jerawat?
.
.
“CRYSTAL X” penyelesaian segala masalah anda. SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN 100% [money back guarantee]
.
.
Selamat digunakan kerana kandungan dari bahan semulajadi. Yang paling penting bukan dipasarkan secara “koboi” tanpa kelulusan KKM yea. LULUS KKM gais!😍
.
.
WASAP 019 5785607
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa
1 0 23 January, 2020

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉 sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉  5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉  sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi
1 0 23 January, 2020

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉 sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉  5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉  sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi
0 0 23 January, 2020

Sabar je lah...ada sebab maknya cakap macam tu😌
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

Sabar je lah...ada sebab maknya cakap macam tu😌
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
130 0 23 January, 2020

💋 Sedu Arrow ni bukan sahaja boleh diambil oleh wanita yang berumur 40 tahun dan keatas sahaja tau. Wanita yang berusia lewat 20an juga boleh ambil Sedu Arrow ni. Ia akan bantu penjagaan dalaman dan luaran wanita seperti penjagaan Rahim dan penjagaan kulit wajah supaya awet muda.
.
💋 Sedu Arrow ni boleh ambil 2 kapsul 2 kali sehari dan bagi yang masih belum berkahwin, ambil 1 kapsul 1 kali sehari sahaja. Bagi yang pernah ada ketumbuhan, pcos, cyst ataupun fibroid, tak boleh ambil Sedu Arrow ni ya.
.
🌷 Sedu Arrow RM32.00 (ahli RM28.80)
.
Wasap 019 2729042 Nad Ismail
Wasap 019 2729042 Nad Ismail
Wasap 019 2729042 Nad Ismail
.
💥 READYSTOCK 💥
.
📮 Postage rm8sm / 10ss

🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam

🐝 Buzz me for order 🙋🏼
📞 0192729042

#jamuratumalaya #jrmshahalam
#sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersahsendayutinggi #megaratu #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #klangvalley #trustedsellermalaysia #chocfiberlife #chocfiberlife
#jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #bestseller #kopiratujrm
#gelmandianbidara #infobondarozitaibrahim #jamuratumalaya #megaratu #infobondarozitaibrahim #seksyen7 #killerproducts
#pearlpowder #pearlcream
#garlicplus #slimmertique #lucimax #subangjaya
#bukitjelutongshahalam
#gelmandianbidara
#pearlpowder
#seduarrow

💋 Sedu Arrow ni bukan sahaja boleh diambil oleh wanita yang berumur 40 tahun dan keatas sahaja tau. Wanita yang berusia lewat 20an juga boleh ambil Sedu Arrow ni. Ia akan bantu penjagaan dalaman dan luaran wanita seperti penjagaan Rahim dan penjagaan kulit wajah supaya awet muda.
.
💋 Sedu Arrow ni boleh ambil 2 kapsul 2 kali sehari dan bagi yang masih belum berkahwin, ambil 1 kapsul 1 kali sehari sahaja. Bagi yang pernah ada ketumbuhan, pcos, cyst ataupun fibroid, tak boleh ambil Sedu Arrow ni ya.
.
🌷 Sedu Arrow RM32.00 (ahli RM28.80)
.
Wasap 019 2729042 Nad Ismail
Wasap 019 2729042 Nad Ismail 
Wasap 019 2729042 Nad Ismail
.
💥 READYSTOCK 💥
.
📮 Postage rm8sm / 10ss
•
🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam
•
🐝 Buzz me for order 🙋🏼
📞 0192729042
•
#jamuratumalaya #jrmshahalam 
#sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersahsendayutinggi #megaratu #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19  #klangvalley #trustedsellermalaysia #chocfiberlife #chocfiberlife 
#jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #bestseller #kopiratujrm 
#gelmandianbidara #infobondarozitaibrahim #jamuratumalaya  #megaratu #infobondarozitaibrahim #seksyen7 #killerproducts 
#pearlpowder #pearlcream
#garlicplus #slimmertique#lucimax #subangjaya 
#bukitjelutongshahalam 
#gelmandianbidara 
#pearlpowder 
#seduarrow
0 0 23 January, 2020

Sabar je lah...ada sebab maknya cakap macam tu😌
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

Sabar je lah...ada sebab maknya cakap macam tu😌
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
257 2 23 January, 2020

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material: Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material:  Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum
0 0 23 January, 2020

.
.
[KETAT.MANIS.SENSASI]
.
💄Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?
💄Masalah keputihan yang menyebabkan anda menggunakan panty liner?
💄Bau kepam, Ms V becak dan berair?
💄Ms V longgar tidak puas ketika bersama begitu sebaliknya suami?
💄Suami dingin tiada lagi kemesraan suami isteri?
💄Sering tergaru-garu Ms V sehingga luka?
💄Ms V sering ditumbuhi jerawat?
.
.
“CRYSTAL X” penyelesaian segala masalah anda. SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN 100% [money back guarantee]
.
.
Selamat digunakan kerana kandungan dari bahan semulajadi. Yang paling penting bukan dipasarkan secara “koboi” tanpa kelulusan KKM yea. LULUS KKM gais!😍
.
.
WASAP 011 5925 7070
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa

.
.
[KETAT.MANIS.SENSASI]
.
💄Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?
💄Masalah keputihan yang menyebabkan anda menggunakan panty liner?
💄Bau kepam, Ms V becak dan berair?
💄Ms V longgar tidak puas ketika bersama begitu sebaliknya suami?
💄Suami dingin tiada lagi kemesraan suami isteri?
💄Sering tergaru-garu Ms V sehingga luka?
💄Ms V sering ditumbuhi jerawat?
.
.
“CRYSTAL X” penyelesaian segala masalah anda. SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN 100% [money back guarantee]
.
.
Selamat digunakan kerana kandungan dari bahan semulajadi. Yang paling penting bukan dipasarkan secara “koboi” tanpa kelulusan KKM yea. LULUS KKM gais!😍
.
.
WASAP 011 5925 7070
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa
1 0 23 January, 2020

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material: Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material:  Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum
0 0 23 January, 2020

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material: Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material:  Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum
0 0 23 January, 2020

.
.
[KETAT.MANIS.SENSASI]
.
💄Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?
💄Masalah keputihan yang menyebabkan anda menggunakan panty liner?
💄Bau kepam, Ms V becak dan berair?
💄Ms V longgar tidak puas ketika bersama begitu sebaliknya suami?
💄Suami dingin tiada lagi kemesraan suami isteri?
💄Sering tergaru-garu Ms V sehingga luka?
💄Ms V sering ditumbuhi jerawat?
.
.
“CRYSTAL X” penyelesaian segala masalah anda. SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN 100% [money back guarantee]
.
.
Selamat digunakan kerana kandungan dari bahan semulajadi. Yang paling penting bukan dipasarkan secara “koboi” tanpa kelulusan KKM yea. LULUS KKM gais!😍
.
.
WASAP 019 5785607
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa

.
.
[KETAT.MANIS.SENSASI]
.
💄Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?
💄Masalah keputihan yang menyebabkan anda menggunakan panty liner?
💄Bau kepam, Ms V becak dan berair?
💄Ms V longgar tidak puas ketika bersama begitu sebaliknya suami?
💄Suami dingin tiada lagi kemesraan suami isteri?
💄Sering tergaru-garu Ms V sehingga luka?
💄Ms V sering ditumbuhi jerawat?
.
.
“CRYSTAL X” penyelesaian segala masalah anda. SELAMAT DAN DIJAMIN BERKESAN 100% [money back guarantee]
.
.
Selamat digunakan kerana kandungan dari bahan semulajadi. Yang paling penting bukan dipasarkan secara “koboi” tanpa kelulusan KKM yea. LULUS KKM gais!😍
.
.
WASAP 019 5785607
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa
1 0 23 January, 2020

PERBEZAAN CHEESE TART & CHEESE CAKE MAMASAB =========================== Cheese Tart
1.Base Crust dibuat tanpa telur tapi still sedap n ranggup.
2. Cheese filling unbake dan di hiasi Hazelnut Chocolate berjenama Nutella di atas bukan sebagai penambah seri tetapi juga penyedap rasa.
. 3. Di jual dengan pelbagai saiz 6" n 7"
.
.
Nutella Cheese Cake
1.Baked cake selling with only size 9' and small slice
2. Base crushed Oreo. Di jual dengan lapisan Oreo baling bawah. Lapisan ke-2 Nutella +cheese. Lapisan 3 cheese dan 4 Drizzle dengan Nutella Hazelnut Chocolate.

Jangan lupa click
👇👇👇👇
www.wasap.my/60177336713 🙂caj delivery mengikut kawasan
🙂KL,Selangor,Kuantan,
JB setiap hari ada delivery kecuali Ahad (selagi stock masih ada)

#SuperbrandsMalaysia2019 #MamasabLovers #MamasabWarrior #Malaysia #Selangor #PJ #ShahAlam #Cyberjaya #KualaLumpur #JalanIpoh #Pahang #Kuantan #Johor #JohorBahru #PasirGudang #ChineseNewYear #TahunBaruCina #GongXiFaCai #SayaJual

PERBEZAAN CHEESE TART & CHEESE CAKE MAMASAB =========================== Cheese Tart
1.Base Crust dibuat tanpa telur tapi still sedap n ranggup.
 2. Cheese filling unbake dan di hiasi Hazelnut Chocolate berjenama Nutella di atas bukan sebagai penambah seri tetapi juga penyedap rasa.
. 3. Di jual dengan pelbagai saiz 6" n 7"
.
.
Nutella Cheese Cake
1.Baked cake selling with only size 9' and small slice 
2. Base crushed Oreo. Di jual dengan lapisan Oreo baling bawah. Lapisan ke-2 Nutella +cheese. Lapisan 3 cheese dan 4 Drizzle dengan Nutella Hazelnut Chocolate.

Jangan lupa click
👇👇👇👇
www.wasap.my/60177336713 🙂caj delivery mengikut kawasan
🙂KL,Selangor,Kuantan,
JB setiap hari ada delivery kecuali Ahad (selagi stock masih ada)

#SuperbrandsMalaysia2019 #MamasabLovers #MamasabWarrior #Malaysia #Selangor #PJ #ShahAlam #Cyberjaya #KualaLumpur #JalanIpoh #Pahang #Kuantan #Johor #JohorBahru #PasirGudang #ChineseNewYear #TahunBaruCina #GongXiFaCai #SayaJual
0 0 23 January, 2020

RAHSIA KEBAHAGIAAN SEBENAR WANITA TERLETAK PADA BENTUK BADAN RAMPING
.
.
Perasan tak selalunya org cantik, badan cantik ni dieorg selalu senyum dan #happy je! .😁
.
Yang tak berapa nak cantik pulak yg selalunya muke masam, x nak senyum and mcm nak marah2
.
.
Org yg badan cantik dan ramping biasanya bahagia sbb tu dia sentiasa happy. Yg x bahagia ni sbb dia insecure dan lama2 jadi negatif!
.
.
Mcm mana nak cepat dptkan bentuk badan menarik terutamanya nak bahagian pinggul lebih halus dan lentik???
.
.
Pakailah Girdle Pants mcm kt video ni!!! .
.
Lagi rajin pakai, lagi cepat peha halus dan sexy!
.
.
Whatsapp kami skrng 📱 017-2894088 (link in bio)
.
.
#GIRDLEpants #sexycurve #stokisSexycurve #sexycurveagent #sexycurveshahalam #slimmingpants #sashaAbdulaziz #shahAlam

RAHSIA KEBAHAGIAAN SEBENAR WANITA TERLETAK PADA BENTUK BADAN RAMPING
.
.
Perasan tak selalunya org cantik, badan cantik ni dieorg selalu senyum dan #happy je! .😁
.
Yang tak berapa nak cantik pulak yg selalunya muke masam, x nak senyum and mcm nak marah2
.
.
Org yg badan cantik dan ramping biasanya bahagia sbb tu dia sentiasa happy. Yg x bahagia ni sbb dia insecure dan lama2 jadi negatif!
.
.
Mcm mana nak cepat dptkan bentuk badan menarik terutamanya nak bahagian pinggul lebih halus dan lentik???
.
.
Pakailah Girdle Pants mcm kt video ni!!! .
.
Lagi rajin pakai, lagi cepat peha halus dan sexy!
.
.
Whatsapp kami skrng 📱 017-2894088 (link in bio)
.
.
#GIRDLEpants #sexycurve #stokisSexycurve #sexycurveagent #sexycurveshahalam #slimmingpants #sashaAbdulaziz #shahAlam
1 0 23 January, 2020

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material: Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material:  Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum
1 0 23 January, 2020

Bismillahirrahmanirrahim
KERETA SEWA SHAH ALAM ™
.
.
.
Just click on my bio now for fast response and booking your car.
.
.
Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us
.
. +6017 6996 828
.
+6017 6996 828
.
+017 6996 828
.
.
.
★ Axia Facelift ( Most Wanted )
★ Viva Elite ( Hot Item )
★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency )
★ Myvi SE ( Most Legendary )
★ Alza SE ( Big and Comfortable )
★ Exora Turbo ( Bigger and Huge )
★ Waja CPS ( Comfortable Driving )
★ Vios Facelift ( The best comfort car ) .
.
. ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport .
.
. .

#keretasewastudent #keretasewashahalam
#shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #sewakereta #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #perodua #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #politeknikshahalam #selangor #keretasewaselangormurah

Bismillahirrahmanirrahim
KERETA SEWA SHAH ALAM ™
.
.
.
Just click on my bio now for fast response and booking your car.
.
.
Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us
.
. +6017 6996 828
.
+6017 6996 828
.
+017 6996 828
.
.
.
★ Axia Facelift ( Most Wanted )
★ Viva Elite ( Hot Item )
★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency )
★ Myvi SE ( Most Legendary )
★ Alza SE ( Big and Comfortable )
★ Exora Turbo ( Bigger and Huge )
★ Waja CPS ( Comfortable Driving )
★ Vios Facelift ( The best comfort car ) .
.
. ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport .
.
. .

#keretasewastudent #keretasewashahalam 
#shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #sewakereta #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #perodua #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #politeknikshahalam #selangor #keretasewaselangormurah
2 0 23 January, 2020

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material: Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material:  Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum
0 0 23 January, 2020

ANTI BIBIR MENGELUPAS‼️ 💋Texture Creamy Butter Kiss sangat la ringan, macam tak pakai apa apa di bibir. 💋Ianya creamy, tak bagi kering macam lipmatte 💋Tak bagi lekat kat gelas kalau minum 💋Paling penting tak akan bagi bibir kering dan tak akan bagi bibir mengelupas

Tengok faraalipbutter🥳🥳🥳 dah power kan. Creamy Butterkiss lagi power.🤗
.
.
PRICE: RM47.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛
🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗
🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
. 🚗COD #PENANG
❤KEPALA BATAS
❤TASEK GELUGOR
❤PENAGA
❤POKOK SENA
❤TELUK AIR TAWAR
❤SG DUA
❤PERDA
❤PERMATANG PAUH
❤SEBERANG JAYA
❤BUKIT MERTAJAM
❤BUTTERWORTH
❤SIMPANG AMPAT
❤PENANG ISLAND
❤USM PENANG
.
.
🚗 #KEDAH
❤SUNGAI PETANI
❤ALOR SETAR
❤PENDANG
❤KULIM
❤TAMAN SELASIH
❤SUNGAI ULAR
❤LUNAS
❤PADANG SERAI
❤TIKAM BATU
❤POKOK SENA
❤BUKIT KAYU HITAM
❤UUM SINTOK
.
.
🚗 #PERAK
❤PARIT BUNTAR
❤NIBONG TEBAL
❤IPOH
❤KUALA KANGSAR
❤KLEBANG
❤SIMPANG PULAI
❤GREENTOWN
❤SUNGAI SIPUT
❤SERI ISKANDAR
❤BATU GAJAH
.
🚗 #SELANGOR
❤UITM SHAH ALAM
❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM
❤SERI KEMBANGAN
❤SERDANG
❤PUTRAJAYA
❤KAJANG
❤CYBERJAYA
❤PUCHONG
❤UPM SERDANG
❤BANGI
❤KUALA LUMPUR
❤SENTUL
❤GOMBAK
❤SELAYANG
.
.
DM/Whatsapp @faraalipbutter_aqeely 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
#CreamyButterKiss
#CreamyButterKissButterCake #CreamyButterKissButterPudding
#CreamyButterKissButterNut
#CreamyButterKissButterScotch
#CreamyButterKissButterMilk
#kepalabatas #bertam #penaga
#petalingjaya #johor #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor

ANTI BIBIR MENGELUPAS‼️ 💋Texture Creamy Butter Kiss sangat la ringan, macam tak pakai apa apa di bibir. 💋Ianya creamy, tak bagi kering macam lipmatte 💋Tak bagi lekat kat gelas kalau minum 💋Paling penting tak akan bagi bibir kering dan tak akan bagi bibir mengelupas

Tengok faraalipbutter🥳🥳🥳 dah power kan. Creamy Butterkiss lagi power.🤗
.
.
PRICE: RM47.00 🌟POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. 🚛
🌟FREE COD #PENANG #KEDAH #BANGI #PERAK & #SELANGOR🚗
🌟 MORE MYSTERY FREE GIFT for every ORDER 🎁
.
POS SELURUH MALAYSIA 🚚 .
. 🚗COD #PENANG
❤KEPALA BATAS
❤TASEK GELUGOR
❤PENAGA
❤POKOK SENA
❤TELUK AIR TAWAR
❤SG DUA
❤PERDA
❤PERMATANG PAUH
❤SEBERANG JAYA
❤BUKIT MERTAJAM
❤BUTTERWORTH
❤SIMPANG AMPAT
❤PENANG ISLAND
❤USM PENANG
.
.
🚗 #KEDAH
❤SUNGAI PETANI
❤ALOR SETAR
❤PENDANG
❤KULIM
❤TAMAN SELASIH
❤SUNGAI ULAR
❤LUNAS
❤PADANG SERAI
❤TIKAM BATU
❤POKOK SENA
❤BUKIT KAYU HITAM
❤UUM SINTOK
.
.
🚗#PERAK
❤PARIT BUNTAR
❤NIBONG TEBAL
❤IPOH
❤KUALA KANGSAR
❤KLEBANG
❤SIMPANG PULAI
❤GREENTOWN
❤SUNGAI SIPUT
❤SERI ISKANDAR
❤BATU GAJAH
.
🚗#SELANGOR
❤UITM SHAH ALAM
❤SEKSYEN 7 SHAH ALAM
❤SERI KEMBANGAN
❤SERDANG
❤PUTRAJAYA
❤KAJANG
❤CYBERJAYA
❤PUCHONG
❤UPM SERDANG
❤BANGI
❤KUALA LUMPUR
❤SENTUL
❤GOMBAK
❤SELAYANG
.
.
DM/Whatsapp @faraalipbutter_aqeely 📲 017-4379380 atau klik sahaja link di bio🎁 NOW to ORDER! ❤ FAST REPLY💃
.
#CreamyButterKiss
#CreamyButterKissButterCake #CreamyButterKissButterPudding
#CreamyButterKissButterNut
#CreamyButterKissButterScotch
#CreamyButterKissButterMilk
#kepalabatas #bertam #penaga
#petalingjaya #johor #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #terengganu #sabahsarawak #teamflbpenang #serikembangan #putrajaya #shahalam #puchong #cyberjaya #kulimkedah #selangor
1 1 23 January, 2020

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material: Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum

🌸 SHAWL CHIFFON EYELASH
.
Material:  Heavy chiffon
Type: Shawl
Measurement: 1.8mx0.7m
Finishing: eyelash
.
HARGA : RM20 EXC POS
BELI 3PCS & KEATAS = RM18/PCS
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POS SM..SS++
.
POSTAGE:
2-4PCS +RM5(SM) RM10(SS)
.
UNTUK ORDER WHATSAPP:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawleyelash #shawlsatin #shawlmalas #shawljersey #shawlpetak #shawlmuna #shawlombra #shawlpleated #shawlcrush #shawlheavychiffon #bawal #bawalchiffon #bawalsatin #bawalprinted #shawlprinted #shahalam #subang #rawang #melaka #johor #perak #terengganu #malaysia #kl #bangi #uitm #upm #uum
1 0 23 January, 2020

💎 Pearl Powder ni selain bantu untuk rawat masalah kulit kusam, tona tak sekata dan berjeragat, ia juga merupakan compact powder yang kita boleh pakai semasa makeup tau.
.
💎 Pearl Powder ni sangat lightweight dan bersifat translucent. Maksudnya, semua tona kulit pun boleh pakai sebab ia tak tinggalkan warna pada kulit. Tapi, kalau tak tinggalkan warna apa function dia sebagai compact powder?
.
💎 Kalau nak tahu, Pearl Powder ni akan bantu untuk set foundation yang kita pakai tu. Selain tu, bantu untuk buat solekan kita dapat hasil dewy dan glowing. Memang sangat natural je kulit tu bila pakai Pearl Powder ni sebagai compact powder.
.
🌷 Pearl Powder RM39.00 (ahli RM35.10)
.
Wasap 019 2729042 Nad Ismail
Wasap 019 2729042 Nad Ismail
Wasap 019 2729042 Nad Ismail
.
💥 READYSTOCK 💥
.
📮 Postage rm8sm / 10ss

🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam

🐝 Buzz me for order 🙋🏼
📞 0192729042

#jamuratumalaya #jrmshahalam
#sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersahsendayutinggi #megaratu #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #klangvalley #trustedsellermalaysia #chocfiberlife #chocfiberlife
#jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #bestseller #kopiratujrm
#gelmandianbidara #infobondarozitaibrahim #jamuratumalaya #megaratu #infobondarozitaibrahim #seksyen7 #killerproducts
#pearlpowder #pearlcream
#garlicplus #slimmertique #lucimax #subangjaya
#bukitjelutongshahalam
#gelmandianbidara
#pearlpowder

💎 Pearl Powder ni selain bantu untuk rawat masalah kulit kusam, tona tak sekata dan berjeragat, ia juga merupakan compact powder yang kita boleh pakai semasa makeup tau.
.
💎 Pearl Powder ni sangat lightweight dan bersifat translucent. Maksudnya, semua tona kulit pun boleh pakai sebab ia tak tinggalkan warna pada kulit. Tapi, kalau tak tinggalkan warna apa function dia sebagai compact powder?
.
💎 Kalau nak tahu, Pearl Powder ni akan bantu untuk set foundation yang kita pakai tu. Selain tu, bantu untuk buat solekan kita dapat hasil dewy dan glowing. Memang sangat natural je kulit tu bila pakai Pearl Powder ni sebagai compact powder.
.
🌷 Pearl Powder RM39.00 (ahli RM35.10)
.
Wasap 019 2729042 Nad Ismail
Wasap 019 2729042 Nad Ismail 
Wasap 019 2729042 Nad Ismail
.
💥 READYSTOCK 💥
.
📮 Postage rm8sm / 10ss
•
🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam
•
🐝 Buzz me for order 🙋🏼
📞 0192729042
•
#jamuratumalaya #jrmshahalam 
#sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersahsendayutinggi #megaratu #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19  #klangvalley #trustedsellermalaysia #chocfiberlife #chocfiberlife 
#jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #bestseller #kopiratujrm 
#gelmandianbidara #infobondarozitaibrahim #jamuratumalaya  #megaratu #infobondarozitaibrahim #seksyen7 #killerproducts 
#pearlpowder #pearlcream
#garlicplus #slimmertique#lucimax #subangjaya 
#bukitjelutongshahalam 
#gelmandianbidara 
#pearlpowder
0 0 23 January, 2020

🌷PECAN BUTTERSCOTH VS PUJAAN HATI KANDA🌷

korang agak yang mana satu menang ?
Kanda semestinya menang dihati Tiara.

Tapi , kek pecan butterscoth by Sabrina Bakery tetap menang dihati semua penggemar kek di Malaysia uols!

nak taw tak kenapa?
semestinya kerana KURANG MANIS.

korang cuba bayangkan , kek sponge dia rasa vanilla. Tapi gebunyaaa ya ALLAH, tak taw nak habaq lagu mana. Makan jer kek dia rasa umpama makan PAVLOVA versi lembut ,versi kek , dan versi rasa vanilla uols.

ditambah pulak dengan lapisan special cream yang menggunung di atas kek tu , terasa bagaikan ada di atas awan.

di drizzle pulak dengan caramel dan bertakhta kan kacang pecan yang ranggup tu , ya ALLAH.. uols cuba bayangkan , rasa kek vanila yang lembut toink toink toink toink tu , digabungkan pulak dengan special cream , caramel dan kacang pecan yang ranggup tu. Fuh ! bergetar urat saraf pipi uols.

serius dop nawok! 🤤🤤🤤 ibarat sweetnya cinta mamalofa dan papawak , begitulah kek pecan butterscoth ni . Memikat pandangan mata dan jiwa ♥️😍 tak caya ? cubalah ampa semua tenung , belek gambar kek pecan butterscoth kat bawah ni.

Jangan lupa click
👇👇👇👇
www.wasap.my/60177336713 🙂caj delivery mengikut kawasan
🙂KL,Selangor,Kuantan,
JB setiap hari ada delivery kecuali Ahad (selagi stock masih ada)

#SuperbrandsMalaysia2019 #MamasabLovers #MamasabWarrior #Malaysia #Selangor #PJ #ShahAlam #Cyberjaya #KualaLumpur #JalanIpoh #Pahang #Kuantan #Johor #JohorBahru #PasirGudang #ChineseNewYear #TahunBaruCina #GongXiFaCai #SayaJual
#butterscotchcake

🌷PECAN BUTTERSCOTH VS PUJAAN HATI KANDA🌷

korang agak yang mana satu menang ? 
Kanda semestinya menang dihati Tiara.

Tapi , kek pecan butterscoth by Sabrina Bakery tetap menang dihati semua penggemar kek di Malaysia uols!

nak taw tak kenapa? 
semestinya kerana KURANG MANIS.

korang cuba bayangkan , kek sponge dia rasa vanilla. Tapi gebunyaaa ya ALLAH, tak taw nak habaq lagu mana. Makan jer kek dia rasa umpama makan PAVLOVA versi lembut ,versi kek , dan versi rasa vanilla uols.

ditambah pulak dengan lapisan special cream yang menggunung di atas kek tu , terasa bagaikan ada di atas awan.

di drizzle pulak dengan caramel dan bertakhta kan kacang pecan yang ranggup tu , ya ALLAH.. uols cuba bayangkan , rasa kek vanila yang lembut toink toink toink toink tu , digabungkan pulak dengan special cream , caramel dan kacang pecan yang ranggup tu. Fuh ! bergetar urat saraf pipi uols.

serius dop nawok! 🤤🤤🤤 ibarat sweetnya cinta mamalofa dan papawak , begitulah kek pecan butterscoth ni . Memikat pandangan mata dan jiwa ♥️😍 tak caya ? cubalah ampa semua tenung , belek gambar kek pecan butterscoth kat bawah ni.

Jangan lupa click
👇👇👇👇
www.wasap.my/60177336713 🙂caj delivery mengikut kawasan
🙂KL,Selangor,Kuantan,
JB setiap hari ada delivery kecuali Ahad (selagi stock masih ada)

#SuperbrandsMalaysia2019 #MamasabLovers #MamasabWarrior #Malaysia #Selangor #PJ #ShahAlam #Cyberjaya #KualaLumpur #JalanIpoh #Pahang #Kuantan #Johor #JohorBahru #PasirGudang #ChineseNewYear #TahunBaruCina #GongXiFaCai #SayaJual
#butterscotchcake
0 0 23 January, 2020

.
[Dapatkan Tubuh Yang Seksi & Cantik Untuk Suami Seperti Anak Dara Semula 😍😘🥰]
.
.
Punggung & Payudara yang cantik adalah aset paling bernilai buat seorang Isteri🌸.
.
Setiap wanita inginkn tubuh yang cantik dan menawan. Setiap insan yang bergelar lelaki sememangnnya inginkan tubuh seorang wanita (isterinya) yang cantik dan menawan meski pun cik habang kita tak pernah luahkan hasratnya.
.
Bagaimakah nak dapatkan tubuh yang cantik dan menawan seawal 7 hari 😍??
.
Sudah tentu hanya dengan JollyDolly. Alami perubahanya. Pasti hakak-hakak tak akan kecewa.
.
Qualitynya terjamin😘!
.
.
Jom PM kami 📱011-37793400☎.
.
#jollydolly #jutawanproduk #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak #sabah #jaybee #jubahcantik #kurungmoden #kebayamodern #pulaupangkor

.
[Dapatkan Tubuh Yang Seksi & Cantik Untuk Suami Seperti Anak Dara Semula 😍😘🥰]
.
.
Punggung & Payudara yang cantik adalah aset paling bernilai buat seorang Isteri🌸.
.
Setiap wanita inginkn tubuh yang cantik dan menawan. Setiap insan yang bergelar lelaki sememangnnya inginkan tubuh seorang wanita (isterinya) yang cantik dan menawan meski pun cik habang kita tak pernah luahkan hasratnya.
.
Bagaimakah nak dapatkan tubuh yang cantik dan menawan seawal 7 hari 😍??
.
Sudah tentu hanya dengan JollyDolly. Alami perubahanya. Pasti hakak-hakak tak akan kecewa.
.
Qualitynya terjamin😘!
.
.
Jom PM kami 📱011-37793400☎.
.
#jollydolly #jutawanproduk #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik  #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak #sabah #jaybee #jubahcantik #kurungmoden #kebayamodern #pulaupangkor
0 1 23 January, 2020

bff grab pakej jimat combo booster 60
.
tq bff🧡
.
Pilihan hati pilihan ramai.. hari hari teguk sebab bagus.. cenggini👍👍
.
harga 5.00 sebotol
.
harga pakej combo jimat still onzz
.
15 botol harga 70.00 jimat 5.00
.
30 botol harga 130.00 jimat 20.00
.
60 botol harga 250.00 jimat 50.00
.
berminat untuk order?
.
atau join happy team family ziela🌷
.
boleh klik terus no wasap di bio ya✌️
.
#AGENTWANTED
#STOKISWANTED
#bffbirdsnestviral #klang
#shahalam #birdnesthalal #birdnestmurah #airsarangburung #minumansarangburung #walit #walet #kulitcantik #kulitglowing #awetmuda #jerawatjeragat #cantik #hilangsengugut #tahanlapar #hilangsakitperiod #boostertenaga #sakitlutut #detox #kurus #healthydrinking #sihatluardalam #sihat #susuibu #BeOneTeam #teamteguh #zielaramlee

bff grab pakej jimat combo booster 60
.
tq bff🧡
.
Pilihan hati pilihan ramai.. hari hari teguk sebab bagus.. cenggini👍👍
.
harga 5.00 sebotol
.
harga pakej combo jimat still onzz
.
15 botol harga 70.00 jimat 5.00
.
30 botol harga 130.00 jimat 20.00
.
60 botol harga 250.00 jimat 50.00
.
berminat untuk order?
.
atau join happy team family ziela🌷
.
boleh klik terus no wasap di bio ya✌️
.
#AGENTWANTED 
#STOKISWANTED
#bffbirdsnestviral #klang
#shahalam #birdnesthalal #birdnestmurah #airsarangburung #minumansarangburung #walit #walet #kulitcantik #kulitglowing #awetmuda #jerawatjeragat #cantik #hilangsengugut #tahanlapar #hilangsakitperiod #boostertenaga #sakitlutut #detox #kurus #healthydrinking #sihatluardalam #sihat #susuibu #BeOneTeam #teamteguh #zielaramlee
2 0 23 January, 2020

Terima kasih sudi beli dengan nur 😍😍 OPEN DELIVERY EVERYDAY

Area KLANG dan SHAH ALAM 🚗🚗 Boleh klik link di bawah untuk order yaaa 🤪 http://www.wasap.my/+60132664586

#foodporn #instafood #cod #deliverymakanan #klang #andalas #shahalam #chocojar #coklat #ytjt #kampungpeople #telukpanglimagarang #viral #makananviralmalaysia #klangparade #bts #aqeefanaqi #alisaaisyah #yusufiskandar #hairulazreen #haniszalikha

Terima kasih sudi beli dengan nur 😍😍 OPEN DELIVERY EVERYDAY

Area KLANG dan SHAH ALAM 🚗🚗 Boleh klik link di bawah untuk order yaaa 🤪 http://www.wasap.my/+60132664586

#foodporn #instafood #cod #deliverymakanan #klang #andalas #shahalam #chocojar #coklat #ytjt #kampungpeople #telukpanglimagarang #viral #makananviralmalaysia #klangparade#bts #aqeefanaqi #alisaaisyah #yusufiskandar #hairulazreen #haniszalikha
3 0 23 January, 2020

.
[Dapatkan Tubuh Yang Seksi & Cantik Untuk Suami Seperti Anak Dara Semula 😍😘🥰]
.
.
Punggung & Payudara yang cantik adalah aset paling bernilai buat seorang Isteri🌸.
.
Setiap wanita inginkn tubuh yang cantik dan menawan. Setiap insan yang bergelar lelaki sememangnnya inginkan tubuh seorang wanita (isterinya) yang cantik dan menawan meski pun cik habang kita tak pernah luahkan hasratnya.
.
Bagaimakah nak dapatkan tubuh yang cantik dan menawan seawal 7 hari 😍??
.
Sudah tentu hanya dengan JollyDolly. Alami perubahanya. Pasti hakak-hakak tak akan kecewa.
.
Qualitynya terjamin😘!
.
.
Jom PM kami 📱011-37793400☎.
.
#jollydolly #jutawanproduk #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak #sabah #jaybee #jubahcantik #kurungmoden #kebayamodern #pulaupangkor

.
[Dapatkan Tubuh Yang Seksi & Cantik Untuk Suami Seperti Anak Dara Semula 😍😘🥰]
.
.
Punggung & Payudara yang cantik adalah aset paling bernilai buat seorang Isteri🌸.
.
Setiap wanita inginkn tubuh yang cantik dan menawan. Setiap insan yang bergelar lelaki sememangnnya inginkan tubuh seorang wanita (isterinya) yang cantik dan menawan meski pun cik habang kita tak pernah luahkan hasratnya.
.
Bagaimakah nak dapatkan tubuh yang cantik dan menawan seawal 7 hari 😍??
.
Sudah tentu hanya dengan JollyDolly. Alami perubahanya. Pasti hakak-hakak tak akan kecewa.
.
Qualitynya terjamin😘!
.
.
Jom PM kami 📱011-37793400☎.
.
#jollydolly #jutawanproduk #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik  #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak #sabah #jaybee #jubahcantik #kurungmoden #kebayamodern #pulaupangkor
0 0 23 January, 2020

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉 5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉 sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi

.
💕Shawl Bubble Satin💕
Harga:- RM18/pcs
BELI 3PCS & KEATAS RM15/pcs
.
Material:- Satin Bubble
Saiz :- 1.8m x 0.8m
Jahitan:- Baby seam
.
POSTAGE:- 2-5helai | RM5(sm) RM10(ss)
.
🎉  5PCS & KEATAS FREE POSTAGE SM 🎉  sabah dan sarawak ++
.
Untuk order boleh whatsapp:-
+60193441375
.
#shawlsatin #shawl #bubblesatin #shawlbubble #shawlchiffon #shawlmuna #shawlombra #shawlprinted #shawlmalas #shawlcotton #shahalam #kl #subang #bangi #klang #rawang #gombak #johor #penang #melaka #terengganu #kelantan #perak #upm #uitm #uum #upsi
0 0 23 January, 2020

🌷PANDAN GULA MELAKA🌷
.
.
Lebih 2766 wanita dah digoda tau gara-gara Kek Pandan Gula Melaka yang dah dimodenkan ni.... Serious dengan aroma pandannya, rasa manis gula melaka lagi umphhh memang rugi kalau tak cuba 😍
.
nak nak kan topping kek Pandan Gula Melaka ni ada hirisan kelapa atau dipanggil coconut flakes.... memang buat terliur ni, mesti best kan kalau makan time dekat office2 ni memang sesuai sangat lah 😋
.
Jangan lupa click
👇👇👇👇
www.wasap.my/60177336713 🙂caj delivery mengikut kawasan
🙂KL,Selangor,Kuantan,
JB setiap hari ada delivery kecuali Ahad (selagi stock masih ada)

#SuperbrandsMalaysia2019 #MamasabLovers #MamasabWarrior #Malaysia #Selangor #PJ #ShahAlam #Cyberjaya #KualaLumpur #JalanIpoh #Pahang #Kuantan #Johor #JohorBahru #PasirGudang #ChineseNewYear #TahunBaruCina #GongXiFaCai #SayaJual
#kekpandangulamelaka

🌷PANDAN GULA MELAKA🌷
.
.
Lebih 2766 wanita dah digoda tau gara-gara Kek Pandan Gula Melaka yang dah dimodenkan ni.... Serious dengan aroma pandannya, rasa manis gula melaka lagi umphhh memang rugi kalau tak cuba 😍
.
nak nak kan topping kek Pandan Gula Melaka ni ada hirisan kelapa atau dipanggil coconut flakes.... memang buat terliur ni, mesti best kan kalau makan time dekat office2 ni memang sesuai sangat lah 😋
.
Jangan lupa click
👇👇👇👇
www.wasap.my/60177336713 🙂caj delivery mengikut kawasan
🙂KL,Selangor,Kuantan,
JB setiap hari ada delivery kecuali Ahad (selagi stock masih ada)

#SuperbrandsMalaysia2019 #MamasabLovers #MamasabWarrior #Malaysia #Selangor #PJ #ShahAlam #Cyberjaya #KualaLumpur #JalanIpoh #Pahang #Kuantan #Johor #JohorBahru #PasirGudang #ChineseNewYear #TahunBaruCina #GongXiFaCai #SayaJual
#kekpandangulamelaka
0 0 23 January, 2020

Top #shahalam posts

Bila lighting tengah onz , memang wajib selfie dalam kereta kan . Siapa ada perangai samaaa mcm ni ? Hehe 😉 .
.
Awning #deliahijab ni onz teruk kan . Tak pakai starch pun . And material ni bukan cotton taw . Its original Japanese voile . Mmg best sgt material ni 😍 tak percaya wajib tryyy hehe .
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia

Bila lighting tengah onz , memang wajib selfie dalam kereta kan . Siapa ada perangai samaaa mcm ni ? Hehe 😉 .
.
Awning #deliahijab ni onz teruk kan . Tak pakai starch pun . And material ni bukan cotton taw . Its original Japanese voile . Mmg best sgt material ni 😍 tak percaya wajib tryyy hehe .
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
2,677 77 16 January, 2020

Skali bersukan x salah kan? ⚽️ sementara ada masa lapang sikit ni , blh la bersukan kjp kan? 😅 Sukan ni penting tau utk immunity system dan memberi tenaga dlm bdn kita 😊.. Spe suka bersukan?? Angkat tgn 🙋🏻 n sukan ape korang suka?? Cer share kt komen 😊
-
#malaysia #kidstalentmalaysia #bolasepak #riadah #bersukan #sistemimuniti #alhamdulillah #kementeriankesihatanmalaysia #shahalam

Skali bersukan x salah kan? ⚽️ sementara ada masa lapang sikit ni , blh la bersukan kjp kan? 😅 Sukan ni penting tau utk immunity system dan memberi tenaga dlm bdn kita 😊.. Spe suka bersukan?? Angkat tgn 🙋🏻 n sukan ape korang suka?? Cer share kt komen 😊
-
#malaysia #kidstalentmalaysia #bolasepak #riadah #bersukan #sistemimuniti #alhamdulillah #kementeriankesihatanmalaysia #shahalam
458 40 22 January, 2020

Soooo sedap! Terima kasih adik 😍😍😍 @rmselangor #siblingsbelike #shahalam #selangor ❤💛

Soooo sedap! Terima kasih adik 😍😍😍 @rmselangor #siblingsbelike #shahalam #selangor ❤💛
1,863 76 21 January, 2020

Can’t miss the CJT signboard anymore kan?

#cakejalantiung #weloveshahalam #shahalam

Can’t miss the CJT signboard anymore kan?

#cakejalantiung #weloveshahalam #shahalam
1,215 66 16 January, 2020

It broke our hearts to see the suffering of the koalas due to the bushfires. This week we made a special creampuff called Nom Nom using chocolates, fresh Australian cherries and milk to help the cause. Available Wednesday, Thursday, Friday, Saturday & Sunday this week. We will donate 20% of the sales for every one of this creampuff sold this week to WWF Australia. #savekoalas #wwfaustralia #cakejalantiung #shahalam

It broke our hearts to see the suffering of the koalas due to the bushfires. This week we made a special creampuff called Nom Nom using chocolates, fresh Australian cherries and  milk to help the cause. Available Wednesday, Thursday, Friday, Saturday & Sunday this week. We will donate 20% of the sales for every one of this creampuff sold this week to WWF Australia.  #savekoalas #wwfaustralia #cakejalantiung #shahalam
1,475 54 15 January, 2020

MSSD is just around the corner. Tune your bow to the most optimum level. It is important that all your equipment is in good working order. Give yourself time to order spares and make repairs.
.

Check to make sure all your arrows group together – nothing is worse than a rogue arrow scoring lower than the other five each end.
.

Make sure nothing has come loose – Know all your bow’s measurements – bracing height, tiller, draw weight – before the day of tournament
.
———————————
Elda Archery
#revupyourbattlegear
🏢 Rooftop Plaza Jelutong, Shah Alam
📸 Instagram https://bit.ly/2EeL7Ed
📱Facebook @eldaarchery
💻 https://eldaarchery.com
.
📱 Whatsapp 📱
.
Coach Joe 0162252250
.
Coach Zahin 0122425779
.
Admin 0122625779
.
.
#archery #archeryseason #archerylife #recurvemalaysia #recurve #recurvebow #eldaarchery #malaysia #bow #memanah #sukanmemanah #recurvearchery #compoundarchery #traditional #archeryselangor #selangor #shahalam #bukitjelutong #mssm #mssd #archerymalaysia #arrow #bowandarrow
#sukanmemanah #sunnah #sukansunnah #olympicrecurve #worldarchery

MSSD is just around the corner. Tune your bow to the most optimum level. It is important that all your equipment is in good working order. Give yourself time to order spares and make repairs.
.

Check to make sure all your arrows group together – nothing is worse than a rogue arrow scoring lower than the other five each end.
.

Make sure nothing has come loose – Know all your bow’s measurements – bracing height, tiller, draw weight – before the day of tournament
.
———————————
Elda Archery
#revupyourbattlegear
🏢 Rooftop Plaza Jelutong, Shah Alam
📸 Instagram https://bit.ly/2EeL7Ed
📱Facebook @eldaarchery
💻 https://eldaarchery.com
.
📱 Whatsapp 📱
.
Coach Joe 0162252250
.
Coach Zahin 0122425779
.
Admin 0122625779
.
.
#archery #archeryseason #archerylife #recurvemalaysia #recurve #recurvebow #eldaarchery #malaysia #bow #memanah #sukanmemanah #recurvearchery #compoundarchery #traditional #archeryselangor #selangor #shahalam #bukitjelutong #mssm #mssd #archerymalaysia #arrow #bowandarrow
#sukanmemanah #sunnah #sukansunnah #olympicrecurve #worldarchery
159 0 23 January, 2020

Video ini diambil beberapa saat sebelum menyaksikan Pertandingan Persib Bandung Melawan klub asal Vietnam Hanoi Fc
.
dokumentasi video: @akankcell
_
#persibbandung #maungbandung #bobotoh #liga1 #sepakbola #persibday #shahalam #thisispersib

Video ini diambil beberapa saat sebelum menyaksikan Pertandingan Persib Bandung Melawan klub asal Vietnam Hanoi Fc
.
dokumentasi video: @akankcell
_
#persibbandung #maungbandung #bobotoh #liga1 #sepakbola #persibday #shahalam #thisispersib
5,144 78 19 January, 2020

Are you in your TEENS? Masih REMAJA lagi? .
Confused on what skincare to use for your delicate skin? Today @dr_ingky shares with us which skincare is suitable for teenage skin and what you need to do to have great skin during your teenage years.
.
#skincaremalaysia #acne #jeragat #jerawat #melasma #blemish #acneeraser #kualalumpur #malaysia #shahalam #ampang #petalingjaya #klang #dermatology #dermatologist #laser #scareraser

Are you in your TEENS? Masih REMAJA lagi? .
Confused on what skincare to use for your delicate skin? Today @dr_ingky shares with us which skincare is suitable for teenage skin and what you need to do to have great skin during your teenage years.
.
#skincaremalaysia #acne #jeragat #jerawat #melasma #blemish #acneeraser #kualalumpur #malaysia #shahalam #ampang #petalingjaya #klang #dermatology #dermatologist #laser #scareraser
6,674 200 15 January, 2020

Selamat Pagi Selangor, Jom Sarapan?
.
.
#bandungfootball #persib #selangor #asiachallenge2020 #bobotoh #shahalam

Selamat Pagi Selangor, Jom Sarapan?
.
.
#bandungfootball #persib #selangor #asiachallenge2020 #bobotoh #shahalam
7,143 22 17 January, 2020