#shakleejb Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #shakleejb and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
15 minutes
Average like
1.9
Average comment
0.8
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@vitashop.irafizah Profile picture

@vitashop.irafizah

Hanya 1 sudu sahaja baik untuk kesihatan menyeluruh 😍
.
Yes, dengan izinNya ikhtiar melalui Vivix. Vivix ni minuman campuran botani yang ada polifenol.
.
Polifenol ni pulak membantu
💜Melindungi sel-sel tubuh kita dari rosak. Sebab bila dah mula rosak, kita mudah terdedah dengan penyakit-penyakit
.
Ohya! Polifenol paling bagus ialah RESVERATROL. Salah satu kandungan Vivix, iaitu Muscadine Grape 🍇 terdapat resveratrol dan ia mempunyai 40x ganda polifenol yang baik untuk kesihatan kardiovaskular.
.
Eksklusifnya Vivix ni, sebab ia dah dipatentkan🤩. Dan yang UNTUNG nya, sekarang promo jimat sangat-sangat, siap boleh dapat cashback 💰💰💰 lagi.
.
Nak cuba Vivix boleh wasap Ira dan Ira sedia bagi consult terbaik jntuk korang. Wasap Ira 010.900.7534 k.
.
@vitashop.irafizah

Hanya 1 sudu sahaja baik untuk kesihatan menyeluruh 😍
.
Yes, dengan izinNya ikhtiar melalui Vivix. Vivix ni minuman campuran botani yang ada polifenol.
.
Polifenol ni pulak membantu
💜Melindungi sel-sel tubuh kita dari rosak. Sebab bila dah mula rosak, kita mudah terdedah dengan penyakit-penyakit
.
Ohya! Polifenol paling bagus ialah RESVERATROL. Salah satu kandungan Vivix, iaitu Muscadine Grape 🍇 terdapat resveratrol dan ia mempunyai 40x ganda polifenol yang baik untuk kesihatan kardiovaskular.
.
Eksklusifnya Vivix ni, sebab ia dah dipatentkan🤩. Dan yang UNTUNG nya, sekarang promo jimat sangat-sangat, siap boleh dapat cashback 💰💰💰 lagi.
.
Nak cuba Vivix boleh wasap Ira dan Ira sedia bagi consult terbaik jntuk korang. Wasap Ira 010.900.7534 k.
.
@vitashop.irafizah
24 18 1 hour ago
@shu_syafiq Profile picture

@shu_syafiq

Tinggi tower sale #teamAIG harini..RM 3200.. Always high demand.. Company shaklee bertapak di Malaysia dah 30 tahun.. Bisnes yang boleh diwarisi.. Tanpa modal barang.. All beyond organic.. Dikaji bertahun² sebelum satu produk dikeluarkan.. More info? Want to order..Contact Shu..
http://shusyafiqhusna.wasap.my/

#shakleeutmjb #shakleejb #shakleeskudai #shakleesriputri #shakleemutiararini #shakleepulai #shushakleeutmjb

Tinggi tower sale #teamAIG harini..RM 3200.. Always high demand.. Company shaklee bertapak di Malaysia dah 30 tahun.. Bisnes yang boleh diwarisi.. Tanpa modal barang.. All beyond organic.. Dikaji bertahun² sebelum satu produk dikeluarkan.. More info? Want to order..Contact Shu..
http://shusyafiqhusna.wasap.my/

#shakleeutmjb #shakleejb #shakleeskudai #shakleesriputri #shakleemutiararini #shakleepulai #shushakleeutmjb
0 0 1 hour ago
@shu_syafiq Profile picture

@shu_syafiq

Jerawat kecut

Biar gambar berbicara.. http://shusyafiqhusna.wasap.my/

#testimoniyouthshaklee #shakleejb #shuhakleeutmjb #shakleeskudai #shakleesriputri #shakleemutiararini #freecod

Jerawat kecut

Biar gambar berbicara.. http://shusyafiqhusna.wasap.my/

#testimoniyouthshaklee #shakleejb #shuhakleeutmjb #shakleeskudai #shakleesriputri #shakleemutiararini #freecod
0 0 1 hour ago
@shu_syafiq Profile picture

@shu_syafiq

Love cleanser!! Shu pun suka pakai cleanser youth ni..xde buih tau..sebab die organik dan tiada bahan kimia tau..bebas 1500 bahan kimia berbahaya.. Pas pakai best je muka..tak berminyak dan fresh je rasa.. Nak try jom la.. http://shusyafiqhusna.wasap.my/

#testimonicleanseryouthshaklee #shakleejb #shuhakleeutmjb #shakleeskudai #shakleesriputri #shakleemutiararini #shakleebest

Love cleanser!! Shu pun suka pakai cleanser youth ni..xde buih tau..sebab die organik dan tiada bahan kimia tau..bebas 1500 bahan kimia berbahaya.. Pas pakai best je muka..tak berminyak dan fresh je rasa.. Nak try jom la.. http://shusyafiqhusna.wasap.my/

#testimonicleanseryouthshaklee #shakleejb #shuhakleeutmjb  #shakleeskudai #shakleesriputri  #shakleemutiararini  #shakleebest
0 0 1 hour ago
@anisshaklee.distributor Profile picture

@anisshaklee.distributor

Parit Besar

LIHAT BINTANG NAN JAUH DI ATAS ✨
.
Alhamdulillah. Pujaan hati safely arrived. Sis banyak survey handbag. Tapi yg ni jugak yg dekat di hati. Kita pejam mata dan grab sebiji dengan duit gaji 😅
.
Besar nya angan-angan untuk sis grab handbag lain dengan duit biz dari Shaklee. Tak perlu tengok price tag. Grab aje. Dan yg penting boleh bantu family. Sekarang zaman duit. Masuk toilet pun kena bayar. Nak berjaya, buat! Tapi jalan tak mudah. Kena usaha lagi. Buat lagi. Share lagi 💪💪
.
Doakan sis berjaya dalam semua urusan. Dipemudahkan urusan di dunia dan akhirat. Aminnn 🤲🤲
.
Berminat / nak cuba produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm

LIHAT BINTANG NAN JAUH DI ATAS ✨
.
Alhamdulillah. Pujaan hati safely arrived. Sis banyak survey handbag. Tapi yg ni jugak yg dekat di hati. Kita pejam mata dan grab sebiji dengan duit gaji 😅
.
Besar nya angan-angan untuk sis grab handbag lain dengan duit biz dari Shaklee. Tak perlu tengok price tag. Grab aje. Dan yg penting boleh bantu family. Sekarang zaman duit. Masuk toilet pun kena bayar. Nak berjaya, buat! Tapi jalan tak mudah. Kena usaha lagi. Buat lagi. Share lagi 💪💪
.
Doakan sis berjaya dalam semua urusan. Dipemudahkan urusan di dunia dan akhirat. Aminnn 🤲🤲
.
Berminat / nak cuba produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm
1 0 1 hour ago
@shu_syafiq Profile picture

@shu_syafiq

Mitos VS Fakta.. Korang pakai skincare apa?
Shu guna youth..
Nak tau serba sket pasal youth..follow Shu ye.. #YouthShaklee
#shakleejb #shakleeskudai #shakleeutmjb #shakleesriputri #shakleemutiararini #shakleesingapore

Mitos VS Fakta.. Korang pakai skincare apa?
Shu guna youth..
Nak tau serba sket pasal youth..follow Shu ye.. #YouthShaklee
#shakleejb #shakleeskudai #shakleeutmjb  #shakleesriputri  #shakleemutiararini  #shakleesingapore
0 0 2 hours ago
@nak_sihat_cari_lailee Profile picture

@nak_sihat_cari_lailee

ESP tepung awet muda❓❓❓
.
.
Apa itu ESP??
.
ESP adalah ENERGIZING SOY PROTEIN. Sebab utama ESP tersangatla popular dan produk yang paling laris ialah.......kerana ESP membekalkan sumber protein.
.
JOM BACA APA KEBAIKAN2 ESP NI :
.
✔️Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
✔️Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
✔️Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
✔️Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
✔️Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
.
✔️Untuk sesiapa yang inginkekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
✔️Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
.
✔️Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.
.
☎wassap➡019.7211161
.
.
#shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeJohormurah #codbandarbaruudajb #shakleebandarbaruudajb #shakleesungaiudang #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleebest #shakleehargamurah #shaklee #shakleeeffect #energisingsoyproteinmurah #setkulitjerawatbajetshaklee #setcantik #cantik #setkurushaklee #cantikdenganesp #bazarpaknilmurah #igers

ESP tepung awet muda❓❓❓
.
.
Apa itu ESP??
.
ESP adalah ENERGIZING SOY PROTEIN. Sebab utama ESP tersangatla popular dan produk yang paling laris ialah.......kerana ESP membekalkan sumber protein.
.
JOM BACA APA KEBAIKAN2 ESP NI :
.
✔️Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
✔️Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
✔️Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
✔️Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
✔️Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
.
✔️Untuk sesiapa yang inginkekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
✔️Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
.
✔️Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.
.
☎wassap➡019.7211161
.
.
#shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeJohormurah #codbandarbaruudajb #shakleebandarbaruudajb #shakleesungaiudang #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleebest #shakleehargamurah #shaklee #shakleeeffect #energisingsoyproteinmurah #setkulitjerawatbajetshaklee #setcantik #cantik#setkurushaklee #cantikdenganesp #bazarpaknilmurah #igers
0 0 2 hours ago
@hajar_shaklee Profile picture

@hajar_shaklee

HERBAL BLEND SHAKLEE KRIM MULTIPURPOSE ..⠀
KRIM HERBAL BLEND ni memang wajib kena ada di setiap rumah especially untuk semua Mama yang ada anak kecil 👶🏻👶🏻 ⠀

Yang paling penting kandungan bahan dia tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni⠀

Antara kegunaannya :-⠀
🌸 Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah⠀
🌸 Menyelesaikan masalah kulit gatal⠀
🌸 Mengurangkan kesan gigitan serangga ⠀
🌸 Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox⠀
🌸 Menghilangkan ruam pada bayi⠀
🌸 Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam⠀
🌸 Sebagai losyen untuk kegunaan harian.⠀

Nak order boleh wassup atau pm jerrr 😊www.wasap.my/60196566602⠀

#shaklee #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleetiram #shakleekotatinggi #codpasirgudang #shakleemurah #herbablend #setmenyusu #setberpantang #sethamil #setkurus #setcantik #esp #vitaminc #ostematrix #omegaguard #eczema #ruamsusu #ruamlampin #herbalblendshaklee #shakleekotamasai #shakleebukitdahlia #shakleepasirputih

HERBAL BLEND SHAKLEE KRIM MULTIPURPOSE ..⠀
KRIM HERBAL BLEND ni memang wajib kena ada di setiap rumah especially untuk semua Mama yang ada anak kecil 👶🏻👶🏻 ⠀
⠀
Yang paling penting kandungan bahan dia tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni⠀
⠀
Antara kegunaannya :-⠀
🌸 Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah⠀
🌸 Menyelesaikan masalah kulit gatal⠀
🌸 Mengurangkan kesan gigitan serangga ⠀
🌸 Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox⠀
🌸 Menghilangkan ruam pada bayi⠀
🌸 Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam⠀
🌸 Sebagai losyen untuk kegunaan harian.⠀
⠀
Nak order boleh wassup atau pm  jerrr 😊www.wasap.my/60196566602⠀
⠀
#shaklee #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleetiram #shakleekotatinggi #codpasirgudang #shakleemurah #herbablend #setmenyusu #setberpantang #sethamil #setkurus #setcantik #esp #vitaminc #ostematrix #omegaguard #eczema #ruamsusu #ruamlampin #herbalblendshaklee #shakleekotamasai #shakleebukitdahlia #shakleepasirputih
0 0 2 hours ago
@hajar_shaklee Profile picture

@hajar_shaklee

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream⠀

HB ni bukan untuk baby je tau,semua peringkat umur boleh guna.satu family 1 tiub HB.kongsi bersama😊⠀

Antara kebaikan HB ialah⠀
◾️Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah⠀
◾️Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala ⠀
◾️membantu merawat eczema⠀
◾️Melegakan gigitan serangga / nyamuk⠀
◾️Membantu menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox⠀
◾️Losyen harian untuk kulit kering⠀
◾️Boleh disapu ditempat yang melecur⠀
◾️Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).⠀

Haa banyakkan kegunaan HB. ⠀

nak order HB??klik⠀
www.wasap.my/60196566602/hb⠀

#shaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #promovivix #vivixshaklee #shakleemelaka #shakleerawang #shakleeperak #shakleekedah #shakleepenang #shakleelangkawi #shakleesabah #shaklesarawak
#shakleepahang #shakleeterengganu
#youthshaklee #esppromo #ostematrix
#vitamincshaklee #herbalblend #codjb #shakleekotatinggi #shakleemelaka #shakleeipoh

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream⠀
⠀
HB ni bukan untuk baby je tau,semua peringkat umur boleh guna.satu family 1 tiub HB.kongsi bersama😊⠀
⠀
Antara kebaikan HB ialah⠀
◾️Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah⠀
◾️Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala ⠀
◾️membantu merawat eczema⠀
◾️Melegakan gigitan serangga / nyamuk⠀
◾️Membantu menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox⠀
◾️Losyen harian untuk kulit kering⠀
◾️Boleh disapu ditempat yang melecur⠀
◾️Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).⠀
⠀
Haa banyakkan kegunaan HB. ⠀
⠀
nak order HB??klik⠀
www.wasap.my/60196566602/hb⠀
⠀
#shaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #promovivix #vivixshaklee #shakleemelaka #shakleerawang #shakleeperak #shakleekedah #shakleepenang #shakleelangkawi #shakleesabah #shaklesarawak⠀
#shakleepahang #shakleeterengganu⠀
#youthshaklee #esppromo #ostematrix ⠀
#vitamincshaklee #herbalblend #codjb #shakleekotatinggi #shakleemelaka #shakleeipoh⠀
0 0 2 hours ago
@hajar_shaklee Profile picture

@hajar_shaklee

HERBAL BLEND SHAKLEE KRIM MULTIPURPOSE ..⠀
KRIM HERBAL BLEND ni memang wajib kena ada di setiap rumah especially untuk semua Mama yang ada anak kecil 👶🏻👶🏻 ⠀

Yang paling penting kandungan bahan dia tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni⠀

Antara kegunaannya :-⠀
🌸 Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah⠀
🌸 Menyelesaikan masalah kulit gatal⠀
🌸 Mengurangkan kesan gigitan serangga ⠀
🌸 Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox⠀
🌸 Menghilangkan ruam pada bayi⠀
🌸 Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam⠀
🌸 Sebagai losyen untuk kegunaan harian.⠀

Nak order boleh wassup atau pm jerrr 😊www.wasap.my/60196566602⠀

#shaklee #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleetiram #shakleekotatinggi #codpasirgudang #shakleemurah #herbablend #setmenyusu #setberpantang #sethamil #setkurus #setcantik #esp #vitaminc #ostematrix #omegaguard #eczema #ruamsusu #ruamlampin #herbalblendshaklee #shakleekotamasai #shakleebukitdahlia #shakleepasirputih

HERBAL BLEND SHAKLEE KRIM MULTIPURPOSE ..⠀
KRIM HERBAL BLEND ni memang wajib kena ada di setiap rumah especially untuk semua Mama yang ada anak kecil 👶🏻👶🏻 ⠀
⠀
Yang paling penting kandungan bahan dia tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni⠀
⠀
Antara kegunaannya :-⠀
🌸 Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah⠀
🌸 Menyelesaikan masalah kulit gatal⠀
🌸 Mengurangkan kesan gigitan serangga ⠀
🌸 Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox⠀
🌸 Menghilangkan ruam pada bayi⠀
🌸 Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam⠀
🌸 Sebagai losyen untuk kegunaan harian.⠀
⠀
Nak order boleh wassup atau pm  jerrr 😊www.wasap.my/60196566602⠀
⠀
#shaklee #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleetiram #shakleekotatinggi #codpasirgudang #shakleemurah #herbablend #setmenyusu #setberpantang #sethamil #setkurus #setcantik #esp #vitaminc #ostematrix #omegaguard #eczema #ruamsusu #ruamlampin #herbalblendshaklee #shakleekotamasai #shakleebukitdahlia #shakleepasirputih
0 0 2 hours ago
@anisshaklee.distributor Profile picture

@anisshaklee.distributor

BP Mall, Batu Pahat

"MACAM MANA NAK MAKAN SIS?"
.
Just follow cadangan makan dalam gambar. Mudah, cepat dan jimat. Yang penting, sedap 😍
.
Kenapa perlu ambil MEAL SHAKES?
🌺 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar
🌺 Lengkap dgn 19 jenis vitamin & mineral
🌺 Minuman multivitamin perasa vanila yang sedap tanpa pewarna dan gula tiruan
🌺 Kaya dengan protien
🌺 Sesuai untuk seisi keluarga
🌺 Membantu menaikkan selera anak-anak 🌺 Sesuai untuk yg tidak pandai telan supplemen berbentuk tablet
🌺 Bagus untuk kanak-kanak obes dan selalu sembelit
🌺 Mengurangkan eczema kanak-kanak dan org dewasa
🌺 Sesuai diambil sebagai breakfast dan ketika bersahur .
Untuk yg berminat produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇👇👇 .
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm

"MACAM MANA NAK MAKAN SIS?"
.
Just follow cadangan makan dalam gambar. Mudah, cepat dan jimat. Yang penting, sedap 😍
.
Kenapa perlu ambil MEAL SHAKES?
🌺 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar
🌺 Lengkap dgn 19 jenis vitamin & mineral
🌺 Minuman multivitamin perasa vanila yang sedap tanpa pewarna dan gula tiruan
🌺 Kaya dengan protien
🌺 Sesuai untuk seisi keluarga
🌺 Membantu menaikkan selera anak-anak 🌺 Sesuai untuk yg tidak pandai telan  supplemen berbentuk tablet
🌺 Bagus untuk kanak-kanak obes dan selalu sembelit
🌺 Mengurangkan eczema kanak-kanak dan org dewasa
🌺 Sesuai diambil sebagai breakfast dan ketika bersahur .
Untuk yg berminat produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇👇👇 .
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm
1 0 2 hours ago
@anisshaklee.distributor Profile picture

@anisshaklee.distributor

Old Street Commercial Centre 老街坊

1 TONG UNTUK SEISI KELUARGA 👨‍👩‍👧‍👦
.
Kenapa perlu ambil MEAL SHAKES?
🌺 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar
🌺 Lengkap dgn 19 jenis vitamin & mineral
🌺 Minuman multivitamin perasa vanila yang sedap tanpa pewarna dan gula tiruan
🌺 Kaya dengan protien
🌺 Sesuai untuk seisi keluarga
🌺 Membantu menaikkan selera anak-anak 🌺 Sesuai untuk yg tidak pandai telan supplemen berbentuk tablet
🌺 Bagus untuk kanak-kanak obes dan selalu sembelit
🌺 Mengurangkan eczema kanak-kanak dan org dewasa
🌺 Sesuai diambil sebagai breakfast dan ketika bersahur .
Untuk yg berminat produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇👇👇 ☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm

1 TONG UNTUK SEISI KELUARGA 👨‍👩‍👧‍👦
.
Kenapa perlu ambil MEAL SHAKES?
🌺 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar
🌺 Lengkap dgn 19 jenis vitamin & mineral
🌺 Minuman multivitamin perasa vanila yang sedap tanpa pewarna dan gula tiruan
🌺 Kaya dengan protien
🌺 Sesuai untuk seisi keluarga
🌺 Membantu menaikkan selera anak-anak 🌺 Sesuai untuk yg tidak pandai telan  supplemen berbentuk tablet
🌺 Bagus untuk kanak-kanak obes dan selalu sembelit
🌺 Mengurangkan eczema kanak-kanak dan org dewasa
🌺 Sesuai diambil sebagai breakfast dan ketika bersahur .
Untuk yg berminat produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇👇👇 ☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm
2 0 3 hours ago
@vitaminraiyan Profile picture

@vitaminraiyan

YOUTH Skincare By Shaklee - Beyond Organic

Kebanyakan mummys yg amalkan set pantang shaklee mesti teruja sebab susu makin banyak!

Bukan setakat banyak, susu pekat, baby pun syokkk kenyang minum😋

Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG

Kebanyakan mummys yg amalkan set pantang shaklee mesti teruja sebab susu makin banyak!

Bukan setakat banyak, susu pekat, baby pun syokkk kenyang minum😋

Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG
2 1 5 hours ago
@vitaminraiyan Profile picture

@vitaminraiyan

Shaklee Jb Branch, Taman Molek

Kebanyakan mummys yg amalkan set pantang shaklee mesti teruja sebab susu makin banyak!

Bukan setakat banyak, susu pekat, baby pun syokkk kenyang minum😋

Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG

Kebanyakan mummys yg amalkan set pantang shaklee mesti teruja sebab susu makin banyak!

Bukan setakat banyak, susu pekat, baby pun syokkk kenyang minum😋

Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG
2 1 5 hours ago
@vitaminraiyan Profile picture

@vitaminraiyan

Pengedar Shaklee

BEST SANGAT KE SET BERPANTANG SHAKLEE NIII???!! .
Set bersalin SHAKLEE kini menjadi pilihan ramai wanita berpantang secara moden

BETUL KE BEST?

Betul! Sebab Ibu akan kelihatan cantik dan ceria semasa berpantang tau!

Boleh pilih ikut bajet korang tau 😊
.
.
✔️ Set Berpantang (Full Set)

1⃣ESP (pembekal tenaga, milkbooster, cantikkan kulit, cepat sembuh luka, kuatkan rahim, hilangkan strechmark)

2⃣Vitamin C (cepat sembuh luka, badan sihat, tak mudah demam/bentan, kuatkan sistem imun ibu & baby menyusu)

3⃣Vitalea (bekalkan zat besi yang diperlukan untuk Hb yang cukup, memberi tenaga, pelengkap nutrisi harian. Kandungan zinc dlm vitalea percepatkan luka bersalin elok dalaman & luaran )

4⃣Ostematrix (bekalkan kalsium setiap hari, elakkan lenguh, cramp kaki dan sembelit!). .
.
5⃣Alfalfa (milkbooster)
Ibarat kita makan ulam ulaman setiap hari. Memang susu akan meriah asalkan kita juga jaga rutin mengepam😊 buang angin dalam badan, mengetatkan miss V semula, atasi masalah keputihan.

6⃣Omega Guard
-Agen pemecah lemak, senang la sikit mommies nak kurusss
-Stabilkan tekanan darah
-Bekalkan DHA, EPA untuk baby jadi bijak, sihat dan terhindar dr jangkitan2 ringan (kuatkan lg antibodi)😇 .
.
Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG

BEST SANGAT KE SET BERPANTANG SHAKLEE NIII???!! . 
Set bersalin SHAKLEE kini menjadi pilihan ramai wanita berpantang secara moden

BETUL KE BEST?

Betul! Sebab Ibu akan kelihatan cantik dan ceria semasa berpantang tau!

Boleh pilih ikut bajet korang tau 😊
.
.
✔️ Set Berpantang (Full Set)

1⃣ESP (pembekal tenaga, milkbooster, cantikkan kulit, cepat sembuh luka, kuatkan rahim, hilangkan strechmark)

2⃣Vitamin C (cepat sembuh luka, badan sihat, tak mudah demam/bentan, kuatkan sistem imun ibu & baby menyusu)

3⃣Vitalea (bekalkan zat besi yang diperlukan untuk Hb yang cukup, memberi tenaga, pelengkap nutrisi harian. Kandungan zinc dlm vitalea percepatkan luka bersalin elok dalaman & luaran )

4⃣Ostematrix (bekalkan kalsium setiap hari, elakkan lenguh, cramp kaki dan sembelit!). .
.
5⃣Alfalfa (milkbooster)
Ibarat kita makan ulam ulaman setiap hari. Memang susu akan  meriah asalkan kita juga jaga rutin mengepam😊 buang angin dalam badan, mengetatkan miss V semula, atasi masalah keputihan.

6⃣Omega Guard
-Agen pemecah lemak, senang la sikit mommies nak kurusss
-Stabilkan tekanan darah
-Bekalkan DHA, EPA untuk baby jadi bijak, sihat dan terhindar dr jangkitan2 ringan (kuatkan lg antibodi)😇 .
.
Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG
1 1 5 hours ago
@vitaminraiyan Profile picture

@vitaminraiyan

Pengedar Shaklee JB - Kulai

OMEGA GUARD dalam set pantang shaklee bukan hanya baik utk baby menyusu!

Tapi, bonus untuk mummy, lemak2 mencair dgn OMEGA😍

Syokkan ! Baby & mummy dpt manfaat bersama😁

Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG

OMEGA GUARD dalam set pantang shaklee bukan hanya baik utk baby menyusu!

Tapi, bonus untuk mummy, lemak2 mencair dgn OMEGA😍

Syokkan ! Baby & mummy dpt manfaat bersama😁

Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG
1 1 6 hours ago
@anisshaklee.distributor Profile picture

@anisshaklee.distributor

UTHM,Batu Pahat.

MEAL SHAKES FOR PICKY EATER ✨
.
Mommies yg asyik pening dan selalu repeat drama pukul 7 di TV3 tiap kali waktu makan anak. Ni haa..wajib ada untuk alternatif anak-anak yg susah nau nak makan. Dah macam perang 😭
.
Kenapa perlu ambil MEAL SHAKES?
🌺 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar
🌺 Lengkap dgn 19 jenis vitamin & mineral
🌺 Minuman multivitamin perasa vanila yang sedap tanpa pewarna dan gula tiruan
🌺 Kaya dengan protien
🌺 Sesuai untuk seisi keluarga
🌺 Membantu menaikkan selera anak-anak 🌺 Sesuai untuk yg tidak pandai telan supplemen berbentuk tablet
🌺 Bagus untuk kanak-kanak obes dan selalu sembelit
🌺 Mengurangkan eczema kanak-kanak dan org dewasa
🌺 Sesuai diambil sebagai breakfast dan ketika bersahur
.
ANAK KENYANG, IBU SUKA HATI 💚
.
Untuk yg berminat produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇👇👇 ☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm

MEAL SHAKES FOR PICKY EATER ✨
.
Mommies yg asyik pening dan selalu repeat drama pukul 7 di TV3 tiap kali waktu makan anak. Ni haa..wajib ada untuk alternatif anak-anak yg susah nau nak makan. Dah macam perang 😭
.
Kenapa perlu ambil MEAL SHAKES?
🌺 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar
🌺 Lengkap dgn 19 jenis vitamin & mineral
🌺 Minuman multivitamin perasa vanila yang sedap tanpa pewarna dan gula tiruan
🌺 Kaya dengan protien
🌺 Sesuai untuk seisi keluarga
🌺 Membantu menaikkan selera anak-anak 🌺 Sesuai untuk yg tidak pandai telan  supplemen berbentuk tablet
🌺 Bagus untuk kanak-kanak obes dan selalu sembelit
🌺 Mengurangkan eczema kanak-kanak dan org dewasa
🌺 Sesuai diambil sebagai breakfast dan ketika bersahur
.
ANAK KENYANG, IBU SUKA HATI 💚
.
Untuk yg berminat produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇👇👇 ☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm
3 0 6 hours ago
@gerobokvitaminsiskachinggg Profile picture

@gerobokvitaminsiskachinggg

Nak kahwin lagi !

Esok Sis Kachinggg akan jadi princess lagi 😝

So agak busy juga harini.

Tapi dalam busy pun Sis Kachinggg dah settle renew membership Shaklee untuk terus support korang semua yang nak ikhtiar tingkatkan kesihatan dengan Shaklee produk tau.

So nampak tak betapa komited nya Sis Kachinggg nak bantu orang lain dapat kesihatan yang lebih berkualiti, gittewww 😁

Okay nak sambung kemas barang ni.

Tapi korang yang nak Sis bantu masalah dengan ikhtiar Shaklee boleh direct whatsapp Sis Kachinggg okayyyy 😉

www.wasap.my/60133224867

Atau klik link di bio.

#espshaklee
#lecithinShaklee
#herblaxshaklee
#setkurusshaklee
#tipskurus
#sustainedreleasevitacplusshaklee
#vitaecomplex
#youthshaklee
#tipskecantikan
#omegaguardshaklee
#shakleesenai
#shakleejb
#shakleeayerhitam
#shakleemurah
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#wealthgreatempire
#shakleekl
#shakleegombak
#shakleekulai
#jombangkitberniaga
#projekbuatduitRM1500WGE
#utm
#uthm
#collagenpowdershaklee
#vivixshaklee
#glacomplexshaklee

Nak kahwin lagi !

Esok Sis Kachinggg akan jadi princess lagi 😝

So agak busy juga harini.

Tapi dalam busy pun Sis Kachinggg dah settle renew membership Shaklee untuk terus support korang semua yang nak ikhtiar tingkatkan kesihatan dengan Shaklee produk tau.

So nampak tak betapa komited nya Sis Kachinggg nak bantu orang lain dapat kesihatan yang lebih berkualiti, gittewww 😁

Okay nak sambung kemas barang ni.

Tapi korang yang nak Sis bantu masalah dengan ikhtiar Shaklee boleh direct whatsapp Sis Kachinggg okayyyy 😉

www.wasap.my/60133224867

Atau klik link di bio.

#espshaklee
#lecithinShaklee
#herblaxshaklee
#setkurusshaklee
#tipskurus
#sustainedreleasevitacplusshaklee
#vitaecomplex
#youthshaklee
#tipskecantikan
#omegaguardshaklee 
#shakleesenai
#shakleejb
#shakleeayerhitam
#shakleemurah
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#wealthgreatempire 
#shakleekl
#shakleegombak
#shakleekulai
#jombangkitberniaga 
#projekbuatduitRM1500WGE
#utm
#uthm
#collagenpowdershaklee
#vivixshaklee
#glacomplexshaklee
1 0 6 hours ago
@vitaminraiyan Profile picture

@vitaminraiyan

Shaklee Jb Branch, Taman Molek

Risau berat badan yg naik lebih 10KG time preggy?

Jgn risau, time berpantanglah kita dapat jaga makan. Makan makanan pantang yang sihat 🍏🍇🍆. Ditambah dengan amalkan set pantang shaklee OMEGA 3, lagi pecah segala lemak2 dalam badan 😁 fuhh .
.
.
Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG

Risau berat badan yg naik lebih 10KG time preggy?

Jgn risau, time berpantanglah kita dapat jaga makan. Makan makanan pantang yang sihat 🍏🍇🍆. Ditambah dengan amalkan set pantang shaklee OMEGA 3, lagi pecah segala lemak2 dalam badan 😁 fuhh .
.
.
Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG
1 1 6 hours ago
@vitaminraiyan Profile picture

@vitaminraiyan

Shaklee Malaysia

BEST SANGAT KE SET BERPANTANG SHAKLEE NIII???!! .
Set bersalin SHAKLEE kini menjadi pilihan ramai wanita berpantang secara moden

BETUL KE BEST?

Betul! Sebab Ibu akan kelihatan cantik dan ceria semasa berpantang tau!

Boleh pilih ikut bajet korang tau 😊
.
.
✔️ Set Berpantang (Full Set)

1⃣ESP (pembekal tenaga, milkbooster, cantikkan kulit, cepat sembuh luka, kuatkan rahim, hilangkan strechmark)

2⃣Vitamin C (cepat sembuh luka, badan sihat, tak mudah demam/bentan, kuatkan sistem imun ibu & baby menyusu)

3⃣Vitalea (bekalkan zat besi yang diperlukan untuk Hb yang cukup, memberi tenaga, pelengkap nutrisi harian. Kandungan zinc dlm vitalea percepatkan luka bersalin elok dalaman & luaran )

4⃣Ostematrix (bekalkan kalsium setiap hari, elakkan lenguh, cramp kaki dan sembelit!). .
.
5⃣Alfalfa (milkbooster)
Ibarat kita makan ulam ulaman setiap hari. Memang susu akan meriah asalkan kita juga jaga rutin mengepam😊 buang angin dalam badan, mengetatkan miss V semula, atasi masalah keputihan.

6⃣Omega Guard
-Agen pemecah lemak, senang la sikit mommies nak kurusss
-Stabilkan tekanan darah
-Bekalkan DHA, EPA untuk baby jadi bijak, sihat dan terhindar dr jangkitan2 ringan (kuatkan lg antibodi)😇 .
.
Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG

BEST SANGAT KE SET BERPANTANG SHAKLEE NIII???!! . 
Set bersalin SHAKLEE kini menjadi pilihan ramai wanita berpantang secara moden

BETUL KE BEST?

Betul! Sebab Ibu akan kelihatan cantik dan ceria semasa berpantang tau!

Boleh pilih ikut bajet korang tau 😊
.
.
✔️ Set Berpantang (Full Set)

1⃣ESP (pembekal tenaga, milkbooster, cantikkan kulit, cepat sembuh luka, kuatkan rahim, hilangkan strechmark)

2⃣Vitamin C (cepat sembuh luka, badan sihat, tak mudah demam/bentan, kuatkan sistem imun ibu & baby menyusu)

3⃣Vitalea (bekalkan zat besi yang diperlukan untuk Hb yang cukup, memberi tenaga, pelengkap nutrisi harian. Kandungan zinc dlm vitalea percepatkan luka bersalin elok dalaman & luaran )

4⃣Ostematrix (bekalkan kalsium setiap hari, elakkan lenguh, cramp kaki dan sembelit!). .
.
5⃣Alfalfa (milkbooster)
Ibarat kita makan ulam ulaman setiap hari. Memang susu akan  meriah asalkan kita juga jaga rutin mengepam😊 buang angin dalam badan, mengetatkan miss V semula, atasi masalah keputihan.

6⃣Omega Guard
-Agen pemecah lemak, senang la sikit mommies nak kurusss
-Stabilkan tekanan darah
-Bekalkan DHA, EPA untuk baby jadi bijak, sihat dan terhindar dr jangkitan2 ringan (kuatkan lg antibodi)😇 .
.
Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG
2 1 6 hours ago
@vitaminraiyan Profile picture

@vitaminraiyan

Shaklee Jb Branch, Taman Molek

▶Lancarkan perjalanan darah
▶Keputihan hilang

Berpantang dengan set pantang Alfalfa memang terbaik 🤗

Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG

▶Lancarkan perjalanan darah
▶Keputihan hilang

Berpantang dengan set pantang Alfalfa memang terbaik 🤗

Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG
2 1 6 hours ago
@vitaminraiyan Profile picture

@vitaminraiyan

Pengedar Shaklee

Ada mummys yg darah nifas sekejap On sekejap tak, maca tersekat2.

Keputihan pun datang semula. Mummys boleh try berpantang dengan set pantang shaklee 😘

InshaAllah,masalah mummys akan selesai🤗

Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG

Ada mummys yg darah nifas sekejap On sekejap tak, maca tersekat2.

Keputihan pun datang semula. Mummys boleh try berpantang dengan set pantang shaklee 😘

InshaAllah,masalah mummys akan selesai🤗

Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG
3 1 6 hours ago
@vitaminraiyan Profile picture

@vitaminraiyan

Skudai, Johor, Malaysia

BEST SANGAT KE SET BERPANTANG SHAKLEE NIII???!! .
Set bersalin SHAKLEE kini menjadi pilihan ramai wanita berpantang secara moden

BETUL KE BEST?

Betul! Sebab Ibu akan kelihatan cantik dan ceria semasa berpantang tau!

Boleh pilih ikut bajet korang tau 😊
.
.
✔️ Set Berpantang (Full Set)

1⃣ESP (pembekal tenaga, milkbooster, cantikkan kulit, cepat sembuh luka, kuatkan rahim, hilangkan strechmark)

2⃣Vitamin C (cepat sembuh luka, badan sihat, tak mudah demam/bentan, kuatkan sistem imun ibu & baby menyusu)

3⃣Vitalea (bekalkan zat besi yang diperlukan untuk Hb yang cukup, memberi tenaga, pelengkap nutrisi harian. Kandungan zinc dlm vitalea percepatkan luka bersalin elok dalaman & luaran )

4⃣Ostematrix (bekalkan kalsium setiap hari, elakkan lenguh, cramp kaki dan sembelit!). .
.
5⃣Alfalfa (milkbooster)
Ibarat kita makan ulam ulaman setiap hari. Memang susu akan meriah asalkan kita juga jaga rutin mengepam😊 buang angin dalam badan, mengetatkan miss V semula, atasi masalah keputihan.

6⃣Omega Guard
-Agen pemecah lemak, senang la sikit mommies nak kurusss
-Stabilkan tekanan darah
-Bekalkan DHA, EPA untuk baby jadi bijak, sihat dan terhindar dr jangkitan2 ringan (kuatkan lg antibodi)😇 .
.
Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG

BEST SANGAT KE SET BERPANTANG SHAKLEE NIII???!! . 
Set bersalin SHAKLEE kini menjadi pilihan ramai wanita berpantang secara moden

BETUL KE BEST?

Betul! Sebab Ibu akan kelihatan cantik dan ceria semasa berpantang tau!

Boleh pilih ikut bajet korang tau 😊
.
.
✔️ Set Berpantang (Full Set)

1⃣ESP (pembekal tenaga, milkbooster, cantikkan kulit, cepat sembuh luka, kuatkan rahim, hilangkan strechmark)

2⃣Vitamin C (cepat sembuh luka, badan sihat, tak mudah demam/bentan, kuatkan sistem imun ibu & baby menyusu)

3⃣Vitalea (bekalkan zat besi yang diperlukan untuk Hb yang cukup, memberi tenaga, pelengkap nutrisi harian. Kandungan zinc dlm vitalea percepatkan luka bersalin elok dalaman & luaran )

4⃣Ostematrix (bekalkan kalsium setiap hari, elakkan lenguh, cramp kaki dan sembelit!). .
.
5⃣Alfalfa (milkbooster)
Ibarat kita makan ulam ulaman setiap hari. Memang susu akan  meriah asalkan kita juga jaga rutin mengepam😊 buang angin dalam badan, mengetatkan miss V semula, atasi masalah keputihan.

6⃣Omega Guard
-Agen pemecah lemak, senang la sikit mommies nak kurusss
-Stabilkan tekanan darah
-Bekalkan DHA, EPA untuk baby jadi bijak, sihat dan terhindar dr jangkitan2 ringan (kuatkan lg antibodi)😇 .
.
Jom roger Raiyan ye utk pertanyaan k!

Boleh tekan link num whatsapp Raiyan di profile ☺

TRUSTED SID
RAIYAN

Tekan link di profile untuk fast respon😉
http://www.wasap.my/60177090745/SETPANTANG
1 1 6 hours ago
@anisshaklee.distributor Profile picture

@anisshaklee.distributor

BP Mall, Batu Pahat

KENAPA PILIH MEAL SHAKES SHAKLEE?
.
Meal shakes Shaklee merupakan multivitamin untuk membantu kanak-kanak membesar dengan sihat
.
Meal Shakes Shaklee ini amat sesuai untuk kanak-kanak:
🌺 Kurang selera makan
🌺 Kerap demam
🌺 Selalu sembelit
🌺 Suka makan makanan ringan
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee
boleh pm sis di nombor 👇👇👇 .
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm

KENAPA PILIH MEAL SHAKES SHAKLEE?
.
Meal shakes Shaklee merupakan multivitamin untuk membantu kanak-kanak membesar dengan sihat
.
Meal Shakes Shaklee ini amat sesuai untuk kanak-kanak:
🌺 Kurang selera makan
🌺 Kerap demam
🌺 Selalu sembelit
🌺 Suka makan makanan ringan
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee
boleh pm sis di nombor 👇👇👇 .
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm
3 0 6 hours ago
@hajar_shaklee Profile picture

@hajar_shaklee

HERBAL BLEND SHAKLEE KRIM MULTIPURPOSE ..⠀
KRIM HERBAL BLEND ni memang wajib kena ada di setiap rumah especially untuk semua Mama yang ada anak kecil 👶🏻👶🏻 ⠀

Yang paling penting kandungan bahan dia tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni⠀

Antara kegunaannya :-⠀
🌸 Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah⠀
🌸 Menyelesaikan masalah kulit gatal⠀
🌸 Mengurangkan kesan gigitan serangga ⠀
🌸 Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox⠀
🌸 Menghilangkan ruam pada bayi⠀
🌸 Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam⠀
🌸 Sebagai losyen untuk kegunaan harian.⠀

Nak order boleh wassup atau pm jerrr 😊www.wasap.my/60196566602⠀

#shaklee #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleetiram #shakleekotatinggi #codpasirgudang #shakleemurah #herbablend #setmenyusu #setberpantang #sethamil #setkurus #setcantik #esp #vitaminc #ostematrix #omegaguard #eczema #ruamsusu #ruamlampin #herbalblendshaklee #shakleekotamasai #shakleebukitdahlia #shakleepasirputih

HERBAL BLEND SHAKLEE KRIM MULTIPURPOSE ..⠀
KRIM HERBAL BLEND ni memang wajib kena ada di setiap rumah especially untuk semua Mama yang ada anak kecil 👶🏻👶🏻 ⠀
⠀
Yang paling penting kandungan bahan dia tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni⠀
⠀
Antara kegunaannya :-⠀
🌸 Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah⠀
🌸 Menyelesaikan masalah kulit gatal⠀
🌸 Mengurangkan kesan gigitan serangga ⠀
🌸 Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox⠀
🌸 Menghilangkan ruam pada bayi⠀
🌸 Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam⠀
🌸 Sebagai losyen untuk kegunaan harian.⠀
⠀
Nak order boleh wassup atau pm  jerrr 😊www.wasap.my/60196566602⠀
⠀
#shaklee #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleetiram #shakleekotatinggi #codpasirgudang #shakleemurah #herbablend #setmenyusu #setberpantang #sethamil #setkurus #setcantik #esp #vitaminc #ostematrix #omegaguard #eczema #ruamsusu #ruamlampin #herbalblendshaklee #shakleekotamasai #shakleebukitdahlia #shakleepasirputih
1 0 8 hours ago
@hajar_shaklee Profile picture

@hajar_shaklee

HERBAL BLEND SHAKLEE KRIM MULTIPURPOSE ..⠀
KRIM HERBAL BLEND ni memang wajib kena ada di setiap rumah especially untuk semua Mama yang ada anak kecil 👶🏻👶🏻 ⠀

Yang paling penting kandungan bahan dia tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni⠀

Antara kegunaannya :-⠀
🌸 Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah⠀
🌸 Menyelesaikan masalah kulit gatal⠀
🌸 Mengurangkan kesan gigitan serangga ⠀
🌸 Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox⠀
🌸 Menghilangkan ruam pada bayi⠀
🌸 Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam⠀
🌸 Sebagai losyen untuk kegunaan harian.⠀

Nak order boleh wassup atau pm jerrr 😊www.wasap.my/60196566602⠀

#shaklee #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleetiram #shakleekotatinggi #codpasirgudang #shakleemurah #herbablend #setmenyusu #setberpantang #sethamil #setkurus #setcantik #esp #vitaminc #ostematrix #omegaguard #eczema #ruamsusu #ruamlampin #herbalblendshaklee #shakleekotamasai #shakleebukitdahlia #shakleepasirputih

HERBAL BLEND SHAKLEE KRIM MULTIPURPOSE ..⠀
KRIM HERBAL BLEND ni memang wajib kena ada di setiap rumah especially untuk semua Mama yang ada anak kecil 👶🏻👶🏻 ⠀
⠀
Yang paling penting kandungan bahan dia tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni⠀
⠀
Antara kegunaannya :-⠀
🌸 Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah⠀
🌸 Menyelesaikan masalah kulit gatal⠀
🌸 Mengurangkan kesan gigitan serangga ⠀
🌸 Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox⠀
🌸 Menghilangkan ruam pada bayi⠀
🌸 Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam⠀
🌸 Sebagai losyen untuk kegunaan harian.⠀
⠀
Nak order boleh wassup atau pm  jerrr 😊www.wasap.my/60196566602⠀
⠀
#shaklee #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleetiram #shakleekotatinggi #codpasirgudang #shakleemurah #herbablend #setmenyusu #setberpantang #sethamil #setkurus #setcantik #esp #vitaminc #ostematrix #omegaguard #eczema #ruamsusu #ruamlampin #herbalblendshaklee #shakleekotamasai #shakleebukitdahlia #shakleepasirputih
1 0 8 hours ago
@hajar_shaklee Profile picture

@hajar_shaklee

HERBAL BLEND SHAKLEE KRIM MULTIPURPOSE ..⠀
KRIM HERBAL BLEND ni memang wajib kena ada di setiap rumah especially untuk semua Mama yang ada anak kecil 👶🏻👶🏻 ⠀

Yang paling penting kandungan bahan dia tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni⠀

Antara kegunaannya :-⠀
🌸 Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah⠀
🌸 Menyelesaikan masalah kulit gatal⠀
🌸 Mengurangkan kesan gigitan serangga ⠀
🌸 Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox⠀
🌸 Menghilangkan ruam pada bayi⠀
🌸 Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam⠀
🌸 Sebagai losyen untuk kegunaan harian.⠀

Nak order boleh wassup atau pm jerrr 😊www.wasap.my/60196566602⠀

#shaklee #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleetiram #shakleekotatinggi #codpasirgudang #shakleemurah #herbablend #setmenyusu #setberpantang #sethamil #setkurus #setcantik #esp #vitaminc #ostematrix #omegaguard #eczema #ruamsusu #ruamlampin

HERBAL BLEND SHAKLEE KRIM MULTIPURPOSE ..⠀
KRIM HERBAL BLEND ni memang wajib kena ada di setiap rumah especially untuk semua Mama yang ada anak kecil 👶🏻👶🏻 ⠀
⠀
Yang paling penting kandungan bahan dia tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni⠀
⠀
Antara kegunaannya :-⠀
🌸 Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah⠀
🌸 Menyelesaikan masalah kulit gatal⠀
🌸 Mengurangkan kesan gigitan serangga ⠀
🌸 Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox⠀
🌸 Menghilangkan ruam pada bayi⠀
🌸 Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam⠀
🌸 Sebagai losyen untuk kegunaan harian.⠀
⠀
Nak order boleh wassup atau pm  jerrr 😊www.wasap.my/60196566602⠀
⠀
#shaklee #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleetiram #shakleekotatinggi #codpasirgudang #shakleemurah #herbablend #setmenyusu #setberpantang #sethamil #setkurus #setcantik #esp #vitaminc #ostematrix #omegaguard #eczema #ruamsusu #ruamlampin
2 0 8 hours ago
@anisshaklee.distributor Profile picture

@anisshaklee.distributor

BP Mall, Batu Pahat

MEAL SHAKES FOR PICKY EATER ✨
.
Mommies yg asyik pening dan selalu repeat drama pukul 7 di TV3 tiap kali waktu makan anak. Ni haa..wajib ada untuk alternatif anak-anak yg susah nau nak makan. Dah macam perang 😭
.
Kenapa perlu ambil MEAL SHAKES?
🌺 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar
🌺 Lengkap dgn 19 jenis vitamin & mineral
🌺 Minuman multivitamin perasa vanila yang sedap tanpa pewarna dan gula tiruan
🌺 Kaya dengan protien
🌺 Sesuai untuk seisi keluarga
🌺 Membantu menaikkan selera anak-anak 🌺 Sesuai untuk yg tidak pandai telan supplemen berbentuk tablet
🌺 Bagus untuk kanak-kanak obes dan selalu sembelit
🌺 Mengurangkan eczema kanak-kanak dan org dewasa
🌺 Sesuai diambil sebagai breakfast dan ketika bersahur
.
ANAK KENYANG, IBU SUKA HATI 💚
.
Untuk yg berminat produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇👇👇 ☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm

MEAL SHAKES FOR PICKY EATER ✨
.
Mommies yg asyik pening dan selalu repeat drama pukul 7 di TV3 tiap kali waktu makan anak. Ni haa..wajib ada untuk alternatif anak-anak yg susah nau nak makan. Dah macam perang 😭
.
Kenapa perlu ambil MEAL SHAKES?
🌺 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar
🌺 Lengkap dgn 19 jenis vitamin & mineral
🌺 Minuman multivitamin perasa vanila yang sedap tanpa pewarna dan gula tiruan
🌺 Kaya dengan protien
🌺 Sesuai untuk seisi keluarga
🌺 Membantu menaikkan selera anak-anak 🌺 Sesuai untuk yg tidak pandai telan  supplemen berbentuk tablet
🌺 Bagus untuk kanak-kanak obes dan selalu sembelit
🌺 Mengurangkan eczema kanak-kanak dan org dewasa
🌺 Sesuai diambil sebagai breakfast dan ketika bersahur
.
ANAK KENYANG, IBU SUKA HATI 💚
.
Untuk yg berminat produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇👇👇 ☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm
2 0 8 hours ago
@anisshaklee.distributor Profile picture

@anisshaklee.distributor

MEAL SHAKES FOR PICKY EATER ✨
.
Mommies yg asyik pening dan selalu repeat drama pukul 7 di TV3 tiap kali waktu makan anak. Ni haa..wajib ada untuk alternatif anak-anak yg susah nau nak makan. Dah macam perang 😭
.
Kenapa perlu ambil MEAL SHAKES?
🌺 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar
🌺 Lengkap dgn 19 jenis vitamin & mineral
🌺 Minuman multivitamin perasa vanila yang sedap tanpa pewarna dan gula tiruan
🌺 Kaya dengan protien
🌺 Sesuai untuk seisi keluarga
🌺 Membantu menaikkan selera anak-anak 🌺 Sesuai untuk yg tidak pandai telan supplemen berbentuk tablet
🌺 Bagus untuk kanak-kanak obes dan selalu sembelit
🌺 Mengurangkan eczema kanak-kanak dan org dewasa
🌺 Sesuai diambil sebagai breakfast dan ketika bersahur
.
ANAK KENYANG, IBU SUKA HATI 💚
.
Untuk yg berminat produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇👇👇 ☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm

MEAL SHAKES FOR PICKY EATER ✨
.
Mommies yg asyik pening dan selalu repeat drama pukul 7 di TV3 tiap kali waktu makan anak. Ni haa..wajib ada untuk alternatif anak-anak yg susah nau nak makan. Dah macam perang 😭
.
Kenapa perlu ambil MEAL SHAKES?
🌺 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses kanak-kanak membesar
🌺 Lengkap dgn 19 jenis vitamin & mineral
🌺 Minuman multivitamin perasa vanila yang sedap tanpa pewarna dan gula tiruan
🌺 Kaya dengan protien
🌺 Sesuai untuk seisi keluarga
🌺 Membantu menaikkan selera anak-anak 🌺 Sesuai untuk yg tidak pandai telan  supplemen berbentuk tablet
🌺 Bagus untuk kanak-kanak obes dan selalu sembelit
🌺 Mengurangkan eczema kanak-kanak dan org dewasa
🌺 Sesuai diambil sebagai breakfast dan ketika bersahur
.
ANAK KENYANG, IBU SUKA HATI 💚
.
Untuk yg berminat produk Shaklee, boleh pm sis di nombor 👇👇👇 ☎️ 0199547172
☎️ 0199547172
☎️ 0199547172

#shaklee #shakleemalaysia #shaklemy #shakleemurah #shakleekelantan #shakleemachang #shakleekoklanas #shakleekotabharu #shakleekb #shakleekubangkerian #shakleeganu #shakleepahang #shakleepenang #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeputrajaya #shakleeperlis #shakleeperak #shakleejohor #shakleejb #shakleebatupahat #shakleenegerisembilan #shakleenilai #shakleetanahmerahkelantan #vitamineshaklee #paritraja #paritbesar #uthm
4 2 9 hours ago
@pakar_shaklee_anda Profile picture

@pakar_shaklee_anda

Musim2 cuaca tak menentu ni elok sangat la bekalkan sehari sebiji untuk anak2 kita..boleh kekalkan pertahanan sistem imunisasi tubuh badan..tambah sekarang macam2 penyakit berjangkit berleluasa...influenza,h1n1,hfmd... Cuti sekolah pun dah nak bermula..dah boleh start bagi untuk anak2..nanti terbantut pula holiday kalau anak2 tak sihat kan😓

LAGI BEST SEBAB VITAMIN C CHEWABLE NI SEDAP DAN MURAH😍

wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #sustainedreleasevitac #chewabletablet

Musim2 cuaca tak menentu ni elok sangat la bekalkan sehari sebiji untuk anak2 kita..boleh kekalkan pertahanan sistem imunisasi tubuh badan..tambah sekarang macam2 penyakit berjangkit berleluasa...influenza,h1n1,hfmd... Cuti sekolah pun dah nak bermula..dah boleh start bagi untuk anak2..nanti terbantut pula holiday kalau anak2 tak sihat kan😓

LAGI BEST SEBAB VITAMIN C CHEWABLE NI SEDAP DAN MURAH😍

wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #sustainedreleasevitac#chewabletablet
1 0 10 hours ago
@nak_shaklee_cari_saya Profile picture

@nak_shaklee_cari_saya

Musim2 cuaca tak menentu ni elok sangat la bekalkan sehari sebiji untuk anak2 kita..boleh kekalkan pertahanan sistem imunisasi tubuh badan..tambah sekarang macam2 penyakit berjangkit berleluasa...influenza,h1n1,hfmd... Cuti sekolah pun dah nak bermula..dah boleh start bagi untuk anak2..nanti terbantut pula holiday kalau anak2 tak sihat kan😓

LAGI BEST SEBAB VITAMIN C CHEWABLE NI SEDAP DAN MURAH😍

wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #sustainedreleasevitac #chewabletablet

Musim2 cuaca tak menentu ni elok sangat la bekalkan sehari sebiji untuk anak2 kita..boleh kekalkan pertahanan sistem imunisasi tubuh badan..tambah sekarang macam2 penyakit berjangkit berleluasa...influenza,h1n1,hfmd... Cuti sekolah pun dah nak bermula..dah boleh start bagi untuk anak2..nanti terbantut pula holiday kalau anak2 tak sihat kan😓

LAGI BEST SEBAB VITAMIN C CHEWABLE NI SEDAP DAN MURAH😍

wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeskudai #shakleesingapore #shakleemutiararini #followmyig #baazarinsta #baazarmalaysia #baazarpaknil #trustedig #trustedseller #igiklan #vitaminc #vitcshaklee #vitamincchewable #vitamincmurah #vitamincshaklee #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #baazarinsta #sustainedreleasevitac#chewabletablet
1 0 10 hours ago
@gerobokvitaminsiskachinggg Profile picture

@gerobokvitaminsiskachinggg

BULAN 10 TAKDE REHAT ! 😫

By hook by crook before 2020 mesti dapat rank up Supervisor Shaklee.

So sebagai initiative untuk achieve all of my target tu, Sis Kachinggg kena tambah ilmu dan improve my skill in business dengan join dan register all seminar yang ada, termasuk program luar daripada Shaklee.

Banyak lagi target Sis Kachinggg yang belum achieve untuk tahun 2019 ni.

Memang nak tak nak kena bangkit dan buat sekuat boleh untuk hit semua target tu.

Pls doakan Sis Kachinggg dapat bantu orang lain keluar dari masalah kewangan dan jugak boleh bantu orang lain tingkatkan kesihatan 😊

Korang yang nak start bisnes dengan ada nya supportive team, do join my team. InsyaAllah my team and I will guide you all the way, gittewww 😉

www.wasap.my/60133224867

Atau klik link di bio.

#espshaklee
#lecithinShaklee
#herblaxshaklee
#setkurusshaklee
#tipskurus
#sustainedreleasevitacplusshaklee
#vitaecomplex
#youthshaklee
#tipskecantikan
#omegaguardshaklee
#shakleesenai
#shakleejb
#shakleeayerhitam
#shakleemurah
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#wealthgreatempire
#shakleekl
#shakleegombak
#shakleekulai
#jombangkitberniaga
#projekbuatduitRM1500WGE
#utm
#uthm
#collagenpowdershaklee
#vivixshaklee
#glacomplexshaklee

BULAN 10 TAKDE REHAT ! 😫

By hook by crook before 2020 mesti dapat rank up Supervisor Shaklee.

So sebagai initiative untuk achieve all of my target tu, Sis Kachinggg kena tambah ilmu dan improve my skill in business dengan join dan register all seminar yang ada, termasuk program luar daripada Shaklee.

Banyak lagi target Sis Kachinggg yang belum achieve untuk tahun 2019 ni.

Memang nak tak nak kena bangkit dan buat sekuat boleh untuk hit semua target tu.

Pls doakan Sis Kachinggg dapat bantu orang lain keluar dari masalah kewangan dan jugak boleh bantu orang lain tingkatkan kesihatan 😊

Korang yang nak start bisnes dengan ada nya supportive team, do join my team. InsyaAllah my team and I will guide you all the way, gittewww 😉

www.wasap.my/60133224867

Atau klik link di bio.

#espshaklee
#lecithinShaklee
#herblaxshaklee
#setkurusshaklee
#tipskurus
#sustainedreleasevitacplusshaklee
#vitaecomplex
#youthshaklee
#tipskecantikan
#omegaguardshaklee 
#shakleesenai
#shakleejb
#shakleeayerhitam
#shakleemurah
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#wealthgreatempire 
#shakleekl
#shakleegombak
#shakleekulai
#jombangkitberniaga 
#projekbuatduitRM1500WGE
#utm
#uthm
#collagenpowdershaklee
#vivixshaklee
#glacomplexshaklee
1 0 10 hours ago
@hajar_shaklee Profile picture

@hajar_shaklee

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream⠀

HB ni bukan untuk baby je tau,semua peringkat umur boleh guna.satu family 1 tiub HB.kongsi bersama😊⠀

Antara kebaikan HB ialah⠀
◾️Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah⠀
◾️Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala ⠀
◾️membantu merawat eczema⠀
◾️Melegakan gigitan serangga / nyamuk⠀
◾️Membantu menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox⠀
◾️Losyen harian untuk kulit kering⠀
◾️Boleh disapu ditempat yang melecur⠀
◾️Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).⠀

Haa banyakkan kegunaan HB. ⠀

nak order HB??klik⠀
www.wasap.my/60196566602/hb⠀

#shaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #promovivix #vivixshaklee #shakleemelaka #shakleerawang #shakleeperak #shakleekedah #shakleepenang #shakleelangkawi #shakleesabah #shaklesarawak
#shakleepahang #shakleeterengganu
#youthshaklee #esppromo #ostematrix
#vitamincshaklee #herbalblend #codjb #shakleekotatinggi #shakleemelaka #shakleeipoh

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream⠀
⠀
HB ni bukan untuk baby je tau,semua peringkat umur boleh guna.satu family 1 tiub HB.kongsi bersama😊⠀
⠀
Antara kebaikan HB ialah⠀
◾️Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah⠀
◾️Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala ⠀
◾️membantu merawat eczema⠀
◾️Melegakan gigitan serangga / nyamuk⠀
◾️Membantu menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox⠀
◾️Losyen harian untuk kulit kering⠀
◾️Boleh disapu ditempat yang melecur⠀
◾️Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).⠀
⠀
Haa banyakkan kegunaan HB. ⠀
⠀
nak order HB??klik⠀
www.wasap.my/60196566602/hb⠀
⠀
#shaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #promovivix #vivixshaklee #shakleemelaka #shakleerawang #shakleeperak #shakleekedah #shakleepenang #shakleelangkawi #shakleesabah #shaklesarawak⠀
#shakleepahang #shakleeterengganu⠀
#youthshaklee #esppromo #ostematrix ⠀
#vitamincshaklee #herbalblend #codjb #shakleekotatinggi #shakleemelaka #shakleeipoh⠀
1 0 10 hours ago
@hajar_shaklee Profile picture

@hajar_shaklee

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream⠀

HB ni bukan untuk baby je tau,semua peringkat umur boleh guna.satu family 1 tiub HB.kongsi bersama😊⠀

Antara kebaikan HB ialah⠀
◾️Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah⠀
◾️Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala ⠀
◾️membantu merawat eczema⠀
◾️Melegakan gigitan serangga / nyamuk⠀
◾️Membantu menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox⠀
◾️Losyen harian untuk kulit kering⠀
◾️Boleh disapu ditempat yang melecur⠀
◾️Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).⠀

Haa banyakkan kegunaan HB. ⠀

nak order HB??klik⠀
www.wasap.my/60196566602/hb⠀

#shaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #promovivix #vivixshaklee #shakleemelaka #shakleerawang #shakleeperak #shakleekedah #shakleepenang #shakleelangkawi #shakleesabah #shaklesarawak
#shakleepahang #shakleeterengganu
#youthshaklee #esppromo #ostematrix
#vitamincshaklee #herbalblend #codjb #shakleekotatinggi #shakleemelaka #shakleeipoh

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream⠀
⠀
HB ni bukan untuk baby je tau,semua peringkat umur boleh guna.satu family 1 tiub HB.kongsi bersama😊⠀
⠀
Antara kebaikan HB ialah⠀
◾️Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah⠀
◾️Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala ⠀
◾️membantu merawat eczema⠀
◾️Melegakan gigitan serangga / nyamuk⠀
◾️Membantu menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox⠀
◾️Losyen harian untuk kulit kering⠀
◾️Boleh disapu ditempat yang melecur⠀
◾️Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).⠀
⠀
Haa banyakkan kegunaan HB. ⠀
⠀
nak order HB??klik⠀
www.wasap.my/60196566602/hb⠀
⠀
#shaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #promovivix #vivixshaklee #shakleemelaka #shakleerawang #shakleeperak #shakleekedah #shakleepenang #shakleelangkawi #shakleesabah #shaklesarawak⠀
#shakleepahang #shakleeterengganu⠀
#youthshaklee #esppromo #ostematrix ⠀
#vitamincshaklee #herbalblend #codjb #shakleekotatinggi #shakleemelaka #shakleeipoh⠀
2 0 10 hours ago
@hajar_shaklee Profile picture

@hajar_shaklee

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream⠀

HB ni bukan untuk baby je tau,semua peringkat umur boleh guna.satu family 1 tiub HB.kongsi bersama😊⠀

Antara kebaikan HB ialah⠀
◾️Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah⠀
◾️Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala ⠀
◾️membantu merawat eczema⠀
◾️Melegakan gigitan serangga / nyamuk⠀
◾️Membantu menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox⠀
◾️Losyen harian untuk kulit kering⠀
◾️Boleh disapu ditempat yang melecur⠀
◾️Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).⠀

Haa banyakkan kegunaan HB. ⠀

nak order HB??klik⠀
www.wasap.my/60196566602/hb⠀

#shaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #promovivix #vivixshaklee #shakleemelaka #shakleerawang #shakleeperak #shakleekedah #shakleepenang #shakleelangkawi #shakleesabah #shaklesarawak
#shakleepahang #shakleeterengganu
#youthshaklee #esppromo #ostematrix
#vitamincshaklee #herbalblend #codjb #shakleekotatinggi #shakleemelaka #shakleeipoh

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream⠀
⠀
HB ni bukan untuk baby je tau,semua peringkat umur boleh guna.satu family 1 tiub HB.kongsi bersama😊⠀
⠀
Antara kebaikan HB ialah⠀
◾️Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah⠀
◾️Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala ⠀
◾️membantu merawat eczema⠀
◾️Melegakan gigitan serangga / nyamuk⠀
◾️Membantu menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox⠀
◾️Losyen harian untuk kulit kering⠀
◾️Boleh disapu ditempat yang melecur⠀
◾️Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).⠀
⠀
Haa banyakkan kegunaan HB. ⠀
⠀
nak order HB??klik⠀
www.wasap.my/60196566602/hb⠀
⠀
#shaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #promovivix #vivixshaklee #shakleemelaka #shakleerawang #shakleeperak #shakleekedah #shakleepenang #shakleelangkawi #shakleesabah #shaklesarawak⠀
#shakleepahang #shakleeterengganu⠀
#youthshaklee #esppromo #ostematrix ⠀
#vitamincshaklee #herbalblend #codjb #shakleekotatinggi #shakleemelaka #shakleeipoh⠀
1 0 10 hours ago

Top #shakleejb posts

@hananumairah Profile picture

@hananumairah

Sampai KL semalam che ngah bagi 1 blue box. Siap dengan riben..
.
.

Bukak-bukak...
Tada!!!! .
.

Its a ring!
Rose gold ya Allah cantik sgttt
.
.
Thank you che ngah Fatimah Kammppu for the birthday gift! Love it sooooo much! .
.
Moga sentiasa diperluaskan rezeki dadima. Ameen! We love youuu❤️

Sampai KL semalam che ngah bagi 1 blue box. Siap dengan riben..
.
.

Bukak-bukak...
Tada!!!! .
.

Its a ring! 
Rose gold ya Allah cantik sgttt
.
.
Thank you che ngah Fatimah Kammppu for the birthday gift! Love it sooooo much! .
.
Moga sentiasa diperluaskan rezeki dadima. Ameen! We love youuu❤️
181 5 23 February, 2019
@eyzaaa_ Profile picture

@eyzaaa_

Cahaya Masai

Throwback 23rd March 2019.
.
First time join event ni which is Master Celebration Rally - Master Irine Nadia. Kalau nak tahu, MASTER COORDINATOR rank tertinggi dalam Shaklee. Bukan senang nak naik sampai rank Master ni. Memang struggle untuk sampai tahap ni.
.
Gigih sangat nak pergi event ni even masa packed sebenarnya but still Alhamdulillah boleh manage. Pagi gerak KL malam balik JB semula dgn sideline @tiarafm91 & upline @asmaswan ❤️
.
Serius tak rasa menyesal tau join event macam ni. Memang banyak inspiration dr master-master. Ambil aura master-master Shaklee. Semangat berkobar-kobar. Tipulah kalau takda rasa down dlm bisnes. Tapi tolak tepi semua tu. Never give up. 💪🏻💪🏻💪🏻
.
Long journey ahead but if you dream & want to work hard, then you can achieve!
.
Shaklee Biz Leader
Izzatul Hayati | 0108891805
Senior Sup2b 🔥
.
#shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleejb

Throwback 23rd March 2019.
.
First time join event ni which is Master Celebration Rally - Master Irine Nadia. Kalau nak tahu, MASTER COORDINATOR rank tertinggi dalam Shaklee. Bukan senang nak naik sampai rank Master ni. Memang struggle untuk sampai tahap ni.
.
Gigih sangat nak pergi event ni even masa packed sebenarnya but still Alhamdulillah boleh manage. Pagi gerak KL malam balik JB semula dgn sideline @tiarafm91 & upline @asmaswan ❤️
.
Serius tak rasa menyesal tau join event macam ni. Memang banyak inspiration dr master-master. Ambil aura master-master Shaklee. Semangat berkobar-kobar. Tipulah kalau takda rasa down dlm bisnes. Tapi tolak tepi semua tu. Never give up. 💪🏻💪🏻💪🏻
.
Long journey ahead but if you dream & want to work hard, then you can achieve!
.
Shaklee Biz Leader
Izzatul Hayati | 0108891805
Senior Sup2b 🔥
.
#shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleejb
2,092 14 30 March, 2019
@vitamins.my Profile picture

@vitamins.my

Cod Shaklee Kuala Kangsar 0195645801

LIFETIME BISNES BERMODAL RM75 SAHAJA? .
.
✔ Suri rumah?
✔ Pelajar?
✔ Pekerja swasta?
✔ Pekerja kerajaan?
✔ Penganggur?
.
.
NAK CARI DUIT POKET?
BISNES BERMENTOR?
TAK TERKAPAI SORANG²?
.
.
Meh aisha bantu korang! Pilihan mendaftar sebagai shaklee distributor secara PERCUMA! .
.
✔ Gambar product diberi
✔ Guide cara handle bisnes diberi
✔ Class percuma diberi
✔ Personal coaching diberi
✔ Minimum bonus bulan pertama 3 ANGKA!
.
.
ANDA HANYA PERLU BERSUNGGUH NAK BUAT! .
.
Limited seat tau! Sebab aisha nak guide in a small group supaya lebih focus 💪
.
.
Jangan terlambat! Grab peluang ni! Pm aisha cecepat! .
.
Text aisha and introduce diri ya 😘
.
.
Aisha
🌸Founder Jundullah millionaire
🌸Senior supervisor in shaklee
🌸Berjaya lahirkan pemegang bonus 4 ANGKA
🌸Bawah naungan Master termuda shaklee
.
.
#agentwantedseluruhmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee
#shakleedistributor
#shakleeperak
#shakleeshahalam
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleekuis
#shakleeutm
#shakleeusj
#shakleeipohperak
#shaklee
#shakleejb
#shakleekelantan
#agentwantedseluruhmalaysia
#agentshakleepenang
#agentshakleewanted
#agentshahalam

LIFETIME BISNES BERMODAL RM75 SAHAJA? .
.
✔ Suri rumah?
✔ Pelajar?
✔ Pekerja swasta?
✔ Pekerja kerajaan?
✔ Penganggur?
.
.
NAK CARI DUIT POKET? 
BISNES BERMENTOR?
TAK TERKAPAI SORANG²?
.
.
Meh aisha bantu korang! Pilihan mendaftar sebagai shaklee distributor secara PERCUMA! .
.
✔ Gambar product diberi
✔ Guide cara handle bisnes diberi
✔ Class percuma diberi
✔ Personal coaching diberi
✔ Minimum bonus bulan pertama 3 ANGKA!
.
.
ANDA HANYA PERLU BERSUNGGUH NAK BUAT! .
.
Limited seat tau! Sebab aisha nak guide in a small group supaya lebih focus 💪
.
.
Jangan terlambat! Grab peluang ni! Pm aisha cecepat! .
.
Text aisha and introduce diri ya 😘
.
.
Aisha
🌸Founder Jundullah millionaire
🌸Senior supervisor in shaklee
🌸Berjaya lahirkan pemegang bonus 4 ANGKA
🌸Bawah naungan Master termuda shaklee
.
.
#agentwantedseluruhmalaysia
#agentwanted
#agentshaklee 
#shakleedistributor 
#shakleeperak
#shakleeshahalam 
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleekuis 
#shakleeutm 
#shakleeusj
#shakleeipohperak 
#shaklee 
#shakleejb
#shakleekelantan
#agentwantedseluruhmalaysia 
#agentshakleepenang 
#agentshakleewanted 
#agentshahalam
527 4 4 December, 2018
@hananumairah Profile picture

@hananumairah

Masa pregnantkan maryam, ibu dengan papa kerap sangat pergi scan.

Selang 3-4 minggu sekali. Tak sabar nak tengok gender baby. Papa rasa girl, ibu rasa boy
.
.
Tapi dalam hati memang mengharapkan girl la kann. Dah ada 2 boy
.
.
Tiap kali pergi scan doc kata Macam girl ni puan..tapi ibu set dalam kepala boy. Supaya nanti takde la frust sangat. Konon mcm nak prepare mental la🤣
.
.
Nak beli baju girl pun teragak-agak. Alhamdulillah teran maryam keluar, doctor angkat dia tunjuk kat ibu..Nah puan, cuba tengok ni anak girl ke boy? .
.
Alhamdulillah girl. Completed family Akhirnya! Pelengkap keluarga kami. Penyeri hati ibu papa dan abang-abang
.
.
Cuma, walaupun Maryam girl dia punya lasak sebijik macam abang-abang. Ni la “side effect” kalau kat atas tu dua-dua boy.
Mana ada nak main bear apa segala. Pantang jumpa bola nak kick..memanjat sana sini...haha sabar je la🤣

Masa pregnantkan maryam, ibu dengan papa kerap sangat pergi scan.

Selang 3-4 minggu sekali. Tak sabar nak tengok gender baby. Papa rasa girl, ibu rasa boy
.
.
Tapi dalam hati memang mengharapkan girl la kann. Dah ada 2 boy
.
.
Tiap kali pergi scan doc kata Macam girl ni puan..tapi ibu set dalam kepala boy. Supaya nanti takde la frust sangat. Konon mcm nak prepare mental la🤣
.
.
Nak beli baju girl pun teragak-agak. Alhamdulillah teran maryam keluar, doctor angkat dia tunjuk kat ibu..Nah puan, cuba tengok ni anak girl ke boy? .
.
Alhamdulillah girl. Completed family Akhirnya! Pelengkap keluarga kami. Penyeri hati ibu papa dan abang-abang
.
.
Cuma, walaupun Maryam girl dia punya lasak sebijik macam abang-abang. Ni la “side effect” kalau kat atas tu dua-dua boy.
Mana ada nak main bear apa segala. Pantang jumpa bola nak kick..memanjat sana sini...haha sabar je la🤣
202 6 27 February, 2019
@hananumairah Profile picture

@hananumairah

Tempoh hari dato aliff syukri ada upload gambar dia keluarkan xakat 1.2mil this year

Ada yang melihat posting itu sebagai riak, menunjuk-nunjuk, orang kaya yang sombong dan macam-macam lagi

Jujurnya hanan agak terkesan dengan bermacam-macam pesanan masyarakat Facebook sejak akhir-akhir ni

Jangan upload gambar keluarga..
Jangn upload kisah kejayaan..
Jangan asyik cerita pasal anak..
Jangan share pasal pregnancy.. Banyaknya JANGAN!

Lebih baik jangan tunjuk! “Jaga hati orang sekeliling katanya”

Pada hanan, bagus lah apa yang Dato Aliff buat. Kalau dia cerita, bagaimana orang akan mendapat inspirasi?

Kalau semua pakat nak jadi JUTAWAN SENYAP, dari mana orang Islam akan mendapat inspirasi bahawa Orang islam juga HEBAT, Muslim pun boleh berjaya?
Kalau kita tak beri inspirasi melalui perbuatan baik kita, bagaimana mereka di luar sana ingin mendapat pengajaran bahawa KAYA ITU TIDAK BERDOSA.. Bahkan mendekatkan lagi kita dengan Allah.. Cuba fikirkan

kalau nak mengharap inspirasi dari drama di kaca TV tak habis-habis dengan watak orang kaya yang JAHAT, orang kaya yang SOMBONG

Seolah-olah sifat SOMBONG dan KAYA itu sangat sinonim

Sehingga ramaiiiii takut jadi KAYA sebab takut jadi jahat! Takut dikatakan KAU SOMBONG! KAU RIAK!
Walhal mereka tak sedar, yang menentukan JAHAT atau BAIK seseorang individu itu itu bukan harta kekayaan

Kalau ada Iman, berakhlak, dah jadi kaya pun inshaallah baik juga.. Kalau hakikatnya tak baik, walaupun tak kaya, tetap perangainya tidak baik jugak.. Jomlah kita jadi muslim yang BERJIWA BESAR, yang sentiasa melihat sesuatu dari kacamata yang POSITIF

Kita orang Islam mesti KAYA! Mesti BERJAYA!
Niatkan nak kaya untuk bantu ekonomi umat islam

Nak tolong Agama Allah dengan harta kekayaan yang kita ada

Biar nampak ISLAM ITU HEBAT!
Islam itu KUAT!
Tidak mudah diperkecil!
Tidak mudah dibuli!
Tidak mudah dipandang rendah!

Doakan hanan, hanan ingin menjadi jadi salah seorang daripadanya.. InshaAllah! 💪

Tempoh hari dato aliff syukri ada upload gambar dia keluarkan xakat 1.2mil this year

Ada yang melihat posting itu sebagai riak, menunjuk-nunjuk, orang kaya yang sombong dan macam-macam lagi

Jujurnya hanan agak terkesan dengan bermacam-macam pesanan masyarakat Facebook sejak akhir-akhir ni

Jangan upload gambar keluarga..
Jangn upload kisah kejayaan..
Jangan asyik cerita pasal anak..
Jangan share pasal pregnancy.. Banyaknya JANGAN!

Lebih baik jangan tunjuk! “Jaga hati orang sekeliling katanya”

Pada hanan, bagus lah apa yang Dato Aliff buat. Kalau dia cerita, bagaimana orang akan mendapat inspirasi?

Kalau semua pakat nak jadi JUTAWAN SENYAP, dari mana orang Islam akan mendapat inspirasi bahawa Orang islam juga HEBAT,  Muslim pun boleh berjaya? 
Kalau kita tak beri inspirasi melalui perbuatan baik kita, bagaimana mereka di luar sana ingin mendapat pengajaran bahawa KAYA ITU TIDAK BERDOSA.. Bahkan mendekatkan lagi kita dengan Allah.. Cuba fikirkan

kalau nak mengharap inspirasi dari drama di kaca TV tak habis-habis dengan watak orang kaya yang JAHAT, orang kaya yang SOMBONG

Seolah-olah sifat SOMBONG dan KAYA itu sangat sinonim

Sehingga ramaiiiii takut jadi KAYA sebab takut jadi jahat! Takut dikatakan KAU SOMBONG! KAU RIAK! 
Walhal mereka tak sedar, yang menentukan JAHAT atau BAIK seseorang individu itu itu bukan harta kekayaan

Kalau ada Iman, berakhlak, dah jadi kaya pun inshaallah baik juga.. Kalau hakikatnya tak baik, walaupun tak kaya, tetap perangainya tidak baik jugak.. Jomlah kita jadi muslim yang BERJIWA BESAR, yang sentiasa melihat sesuatu dari kacamata yang POSITIF

Kita orang Islam mesti KAYA! Mesti BERJAYA!
Niatkan nak kaya untuk bantu ekonomi umat islam

Nak tolong Agama Allah dengan harta kekayaan yang kita ada

Biar nampak ISLAM ITU HEBAT!
Islam itu KUAT!
Tidak mudah diperkecil!
Tidak mudah dibuli!
Tidak mudah dipandang rendah!

Doakan hanan, hanan ingin menjadi jadi salah seorang daripadanya.. InshaAllah! 💪
191 9 18 May, 2019
@hananumairah Profile picture

@hananumairah

Bandar Indera Mahkota

“Ibu..kenapa dah lama tak pakai bawal?” .
.
Hmm nak tahu kenapa? Swipe tepi 👉🏻
.
.

The struggle is real, pa😂

“Ibu..kenapa dah lama tak pakai bawal?” .
.
Hmm nak tahu kenapa? Swipe tepi 👉🏻
.
.

The struggle is real, pa😂
190 11 21 March, 2019
@shahlizamuhdshahri Profile picture

@shahlizamuhdshahri

Semalam berborak dgn kawan sekolah lama Liza ni. Borak dalam whatsapp jelah sebab masing2 jauh. ⁣

Lepas tu kawan Liza ni mention la yg Liza ni ambik kos memang betul2 keluar dari Science stream ni. Haha betul la tu 😂 Yalah mana taknya, dulu sekolah pun kat MRSM. So memang obviously lari la kan haha. Walaupun SPM Liza straight A's ambik Bio, Chemistry, Physics, Add Math semua tu 😅⁣

Tapi minat Liza tak de kat situ, so memang tak ke mana. Study kat U ni memang berbeza sangat dgn sekolah. Kena berdikari sendiri. Kalau tak study pun, tak de sapa yg nak kisah. Cuma meraung jelah kalau result keluar kan.⁣

So pada Liza, dalam setiap yg kita buat, penting ada 2 benda ni. HARDWORK & PASSION.⁣

To be continued .. #LizaShares

Semalam berborak dgn kawan sekolah lama Liza ni. Borak dalam whatsapp jelah sebab masing2 jauh. ⁣
⁣
Lepas tu kawan Liza ni mention la yg Liza ni ambik kos memang betul2 keluar dari Science stream ni. Haha betul la tu 😂 Yalah mana taknya, dulu sekolah pun kat MRSM. So memang obviously lari la kan haha. Walaupun SPM Liza straight A's ambik Bio, Chemistry, Physics, Add Math semua tu 😅⁣
⁣
Tapi minat Liza tak de kat situ, so memang tak ke mana. Study kat U ni memang berbeza sangat dgn sekolah. Kena berdikari sendiri. Kalau tak study pun, tak de sapa yg nak kisah. Cuma meraung jelah kalau result keluar kan.⁣
⁣
So pada Liza, dalam setiap yg kita buat, penting ada 2 benda ni. HARDWORK & PASSION.⁣
⁣
To be continued .. #LizaShares
172 5 19 July, 2019
@shakleemurah.linda Profile picture

@shakleemurah.linda

🔥PROMOSI🔥 -

Jom ikhtiar hamil dengan SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE .

Untuk mereka yang sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat, anda boleh cuba GLA & B Complex ini. .

Sebabnya GLA ini boleh membantu meningkatkan kesuburan dan menstabilkan hormon. Malah B Complex Shaklee juga mengandungi Folic Acid yang sangat diperlukan untuk initial develop for fetus. . .

Vitamin E + Coq Trol Plus + Zinc Complex boleh diambil utk kesuburan SUAMI + kualiti SPERMA yg baik.

Jom wasap saya ➡ 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. .

#shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleemelaka #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeshahalam #shakleeterengganu #shakleekelantan #shakleeperlis #shakleepenang #shakleeperak #shakleepahang #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleekl #setikhtiarhamilshaklee #glacomplexshaklee #shakleemurah #bcomplexshaklee #setkesuburanshaklee #setkesuburanshakleemurah #sethamilshakleemurah #shakleeterengganu #shakleebanting #shakleeputrajaya #shakleeklang #setkesuburanshaklee

🔥PROMOSI🔥 -

Jom ikhtiar hamil dengan SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE .

Untuk mereka yang sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat, anda boleh cuba GLA & B Complex ini. .

Sebabnya GLA ini boleh membantu meningkatkan kesuburan dan menstabilkan hormon. Malah B Complex Shaklee juga mengandungi Folic Acid yang sangat diperlukan untuk initial develop for fetus. . .

Vitamin E + Coq Trol Plus + Zinc Complex  boleh diambil utk kesuburan SUAMI + kualiti SPERMA yg baik.

Jom wasap saya ➡ 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. .

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekl#shakleeshahalam#shakleeterengganu#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleekl#setikhtiarhamilshaklee#glacomplexshaklee#shakleemurah#bcomplexshaklee#setkesuburanshaklee#setkesuburanshakleemurah#sethamilshakleemurah#shakleeterengganu#shakleebanting#shakleeputrajaya#shakleeklang#setkesuburanshaklee
168 14 25 January, 2019
@hananumairah Profile picture

@hananumairah

Baru 3. Tapi dah havoc macam apeeee😂
.
.
@healthybeauty_hanan

Baru 3. Tapi dah havoc macam apeeee😂
.
.
@healthybeauty_hanan
127 6 25 March, 2019