#shakleeklcc Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #shakleeklcc and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
13.2
Average comment
0.8
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

VITAMIN C NI POWER LAH!! SUNBURN DAH TIADA 😲.
-
-
Hai korang ? Dah ada belum vitamin c shaklee ni kat rumah ? -
-
Kenapa vitamin c ni perlu ada untuk korang ? .
-
-
✅Jerawat cepat kecut.
✅Kurang sunburn
✅Parut makin hilang
✅Jarang demam .
-
Tambah2 lagi sebotol tahan hingga 6 bulan. JIMAT + BERBALOI yang amat, lagi-lagi untuk student macam umie 🙆🏻‍♀️
-
-
umie pun muka tengah breakout ni sebab salah pakai cleanser ! So umie tengah recover dengan vitamin c! Alhamdulillah. Makin kecut jerawat tgl parut degil ni!!
-
-
Korang perlu cuba tau! So untuk dapat kan vitamin c boleh contact umie okay 🙋🏼‍♀️
-
-
🌸umie | 0173176254

VITAMIN C NI POWER LAH!! SUNBURN DAH TIADA 😲.
-
-
Hai korang ? Dah ada belum vitamin c shaklee ni kat rumah ? -
-
Kenapa vitamin c ni perlu ada untuk korang ? .
-
-
✅Jerawat cepat kecut.
✅Kurang sunburn
✅Parut makin hilang
✅Jarang demam .
-
Tambah2 lagi sebotol tahan hingga 6 bulan. JIMAT + BERBALOI yang amat, lagi-lagi untuk student macam umie 🙆🏻‍♀️
-
-
umie pun muka tengah breakout ni sebab salah pakai cleanser ! So umie tengah recover dengan vitamin c! Alhamdulillah. Makin kecut jerawat tgl parut degil ni!!
-
-
Korang perlu cuba tau! So untuk dapat kan vitamin c boleh contact umie okay 🙋🏼‍♀️
-
-
🌸umie | 0173176254
0 1 6 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

VITAMIN C NI POWER LAH!! SUNBURN DAH TIADA 😲.
-
-
Hai korang ? Dah ada belum vitamin c shaklee ni kat rumah ? -
-
Kenapa vitamin c ni perlu ada untuk korang ? .
-
-
✅Jerawat cepat kecut.
✅Kurang sunburn
✅Parut makin hilang
✅Jarang demam .
-
Tambah2 lagi sebotol tahan hingga 6 bulan. JIMAT + BERBALOI yang amat, lagi-lagi untuk student macam umie 🙆🏻‍♀️
-
-
umie pun muka tengah breakout ni sebab salah pakai cleanser ! So umie tengah recover dengan vitamin c! Alhamdulillah. Makin kecut jerawat tgl parut degil ni!!
-
-
Korang perlu cuba tau! So untuk dapat kan vitamin c boleh contact umie okay 🙋🏼‍♀️
-
-
🌸umie | 0173176254

VITAMIN C NI POWER LAH!! SUNBURN DAH TIADA 😲.
-
-
Hai korang ? Dah ada belum vitamin c shaklee ni kat rumah ? -
-
Kenapa vitamin c ni perlu ada untuk korang ? .
-
-
✅Jerawat cepat kecut.
✅Kurang sunburn
✅Parut makin hilang
✅Jarang demam .
-
Tambah2 lagi sebotol tahan hingga 6 bulan. JIMAT + BERBALOI yang amat, lagi-lagi untuk student macam umie 🙆🏻‍♀️
-
-
umie pun muka tengah breakout ni sebab salah pakai cleanser ! So umie tengah recover dengan vitamin c! Alhamdulillah. Makin kecut jerawat tgl parut degil ni!!
-
-
Korang perlu cuba tau! So untuk dapat kan vitamin c boleh contact umie okay 🙋🏼‍♀️
-
-
🌸umie | 0173176254
5 1 7 hours ago
@vivix.byfara Profile picture

@vivix.byfara

Kuala Lumpur

PURPLE CARROT MENGURUSKAN BADAN.

Sebelum tu, Korang nak tau something tak?
Yang sebenarnya warna asal carrot adalah purple! Bukan oren yang kita makan sekarang. Oren tu ialah yang hybrid and widely cultivated sampai sekarang.
Purple carrot ni adalah yang pure and sangat bagus untuk kesihatan kita.

And sebenarnya inilah kegemaran wanita! Haha. Sebab yang dok cakap minum Vivix jadi kurus semua tu kan. Inilah tumbuhan yang menjadi asbab kurusnya kita! 😍

Kenapa? Okay meh baca,

Purple carrot ni dia ada fibers tau. And fibers dia adalah yang soluble, yang mudah diserap.

Soluble fiber ni akan menarik air dalam salur pencernaan kita, then form macam satu gel-like substance.
So gel ni kita tahu dia boleh lekatkan bendasing, so waktu gel ni lalu dalam intestine dia akan ambil2 toksin & lemak berlebihan lekat dengan dia, then keluar dari badan kita. Hebat kannn. This is the science behind purple carrot.😍 Belum campur yang ianya rendah kalori so takkan buat kita naik badan lah 👍🏻 Selain tu, Dalam purple carrot ni ada anthocyanins, sejenis polyphenols jugak yang dapat membantu. ✔️ Kurangkan keradangan.
✔️ Meningkatkan elasticity pada salur darah untuk melancarkan peredaran darah. Bagus untuk jantung! ✔️ Carrot kan. Mesti lah sangat elok untuk mata.😘 Best nya purple carrot niii! Buat makin jatuh cinta dengan VIVIX. 💞💞

PURPLE CARROT MENGURUSKAN BADAN.

Sebelum tu, Korang nak tau something tak? 
Yang sebenarnya warna asal carrot adalah purple! Bukan oren yang kita makan sekarang. Oren tu ialah yang hybrid and widely cultivated sampai sekarang. 
Purple carrot ni adalah yang pure and sangat bagus untuk kesihatan kita.

And sebenarnya inilah kegemaran wanita! Haha. Sebab yang dok cakap minum Vivix jadi kurus semua tu kan. Inilah tumbuhan yang menjadi asbab kurusnya kita! 😍

Kenapa? Okay meh baca,

Purple carrot ni dia ada fibers tau. And fibers dia adalah yang soluble, yang mudah diserap.

Soluble fiber ni akan menarik air dalam salur pencernaan kita, then form macam satu gel-like substance. 
So gel ni kita tahu dia boleh lekatkan bendasing, so waktu gel ni lalu dalam intestine dia akan ambil2 toksin & lemak berlebihan lekat dengan dia, then keluar dari badan kita. Hebat kannn. This is the science behind purple carrot.😍 Belum campur yang ianya rendah kalori so takkan buat kita naik badan lah 👍🏻 Selain tu, Dalam purple carrot ni ada anthocyanins, sejenis polyphenols jugak yang dapat membantu. ✔️ Kurangkan keradangan.
✔️ Meningkatkan elasticity pada salur darah untuk melancarkan peredaran darah. Bagus untuk jantung! ✔️ Carrot kan. Mesti lah sangat elok untuk mata.😘 Best nya purple carrot niii! Buat makin jatuh cinta dengan VIVIX. 💞💞
2 1 7 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

VITAMIN C NI POWER LAH!! SUNBURN DAH TIADA 😲.
-
-
Hai korang ? Dah ada belum vitamin c shaklee ni kat rumah ? -
-
Kenapa vitamin c ni perlu ada untuk korang ? .
-
-
✅Jerawat cepat kecut.
✅Kurang sunburn
✅Parut makin hilang
✅Jarang demam .
-
Tambah2 lagi sebotol tahan hingga 6 bulan. JIMAT + BERBALOI yang amat, lagi-lagi untuk student macam umie 🙆🏻‍♀️
-
-
umie pun muka tengah breakout ni sebab salah pakai cleanser ! So umie tengah recover dengan vitamin c! Alhamdulillah. Makin kecut jerawat tgl parut degil ni!!
-
-
Korang perlu cuba tau! So untuk dapat kan vitamin c boleh contact umie okay 🙋🏼‍♀️
-
-
🌸umie | 0173176254

VITAMIN C NI POWER LAH!! SUNBURN DAH TIADA 😲.
-
-
Hai korang ? Dah ada belum vitamin c shaklee ni kat rumah ? -
-
Kenapa vitamin c ni perlu ada untuk korang ? .
-
-
✅Jerawat cepat kecut.
✅Kurang sunburn
✅Parut makin hilang
✅Jarang demam .
-
Tambah2 lagi sebotol tahan hingga 6 bulan. JIMAT + BERBALOI yang amat, lagi-lagi untuk student macam umie 🙆🏻‍♀️
-
-
umie pun muka tengah breakout ni sebab salah pakai cleanser ! So umie tengah recover dengan vitamin c! Alhamdulillah. Makin kecut jerawat tgl parut degil ni!!
-
-
Korang perlu cuba tau! So untuk dapat kan vitamin c boleh contact umie okay 🙋🏼‍♀️
-
-
🌸umie | 0173176254
2 1 8 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

UMIE ADALAH PENTEGAR ESP PROTEIN DRINK SINCE 2017 ❤️


Dengan esp 300ml sehari 👇⁣

✅ dapat extra energy!⁣
✅ tak mudah rasa penat⁣
✅ kenyang lama⁣
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ⁣
✅ kulit muka dah sekata⁣
✅ no more pedih perut⁣
✅ no more pedih ulu hati⁣
✅ no more sunburn⁣
✅ no more mengantuk di tengahari⁣


Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!⁣


Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣

📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣

UMIE ADALAH PENTEGAR ESP PROTEIN DRINK SINCE 2017 ❤️
⁣
⁣
Dengan esp 300ml sehari 👇⁣
⁣
✅ dapat extra energy!⁣
✅ tak mudah rasa penat⁣
✅ kenyang lama⁣
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ⁣
✅ kulit muka dah sekata⁣
✅ no more pedih perut⁣
✅ no more pedih ulu hati⁣
✅ no more sunburn⁣
✅ no more mengantuk di tengahari⁣
⁣
⁣
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!⁣
⁣
⁣
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣
⁣
📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣
⁣
⁣
2 1 10 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

UMIE ADALAH PENTEGAR ESP PROTEIN DRINK SINCE 2017 ❤️


Dengan esp 300ml sehari 👇⁣

✅ dapat extra energy!⁣
✅ tak mudah rasa penat⁣
✅ kenyang lama⁣
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ⁣
✅ kulit muka dah sekata⁣
✅ no more pedih perut⁣
✅ no more pedih ulu hati⁣
✅ no more sunburn⁣
✅ no more mengantuk di tengahari⁣


Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!⁣


Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣

📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣

UMIE ADALAH PENTEGAR ESP PROTEIN DRINK SINCE 2017 ❤️
⁣
⁣
Dengan esp 300ml sehari 👇⁣
⁣
✅ dapat extra energy!⁣
✅ tak mudah rasa penat⁣
✅ kenyang lama⁣
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ⁣
✅ kulit muka dah sekata⁣
✅ no more pedih perut⁣
✅ no more pedih ulu hati⁣
✅ no more sunburn⁣
✅ no more mengantuk di tengahari⁣
⁣
⁣
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!⁣
⁣
⁣
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣
⁣
📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣
⁣
⁣
4 1 10 hours ago
@shahlizamuhdshahri Profile picture

@shahlizamuhdshahri

Moisturizer paling crucial yang Liza akan pakai setiap kali Liza keluar rumah. Lagi2 dengan cuaca berjerebu ni. Habuk, chemical bahaya semua ada. ⁣

Ehh bukan bila keluar rumah je Liza pakai 😅⁣
Dalam rumah pun WAJIB pakai. Yalah dalam rumah pun ada haba yg boleh merosakkan kulit jugak tau 😊 ⁣
⁣This month bulan terakhir Promo Youth harga murah daripada harga ahli tau. Liza pun tak dapat harga semurah ni 😂 Korang kalau nak, whatsapp Liza tau 😘 Masa ni la nak grab Youth Skincare ni sebab murah sangat !!!⁣

📲 017 711 2604 ⁣
(Link in bio)⁣

@vitamin.shahliza
@skincare.shahliza

#YouthSkincare
#YouthShaklee
#OrganicSkincare

Moisturizer paling crucial yang Liza akan pakai setiap kali Liza keluar rumah. Lagi2 dengan cuaca berjerebu ni. Habuk, chemical bahaya semua ada. ⁣
⁣
Ehh bukan bila keluar rumah je Liza pakai 😅⁣
Dalam rumah pun WAJIB pakai. Yalah dalam rumah pun ada haba yg boleh merosakkan kulit jugak tau 😊 ⁣
⁣This month bulan terakhir Promo Youth harga murah daripada harga ahli tau. Liza pun tak dapat harga semurah ni 😂 Korang kalau nak, whatsapp Liza tau 😘 Masa ni la nak grab Youth Skincare ni sebab murah sangat !!!⁣
⁣
📲 017 711 2604 ⁣
(Link in bio)⁣
⁣
@vitamin.shahliza⁣
@skincare.shahliza⁣
⁣
#YouthSkincare⁣
#YouthShaklee⁣
#OrganicSkincare⁣
16 1 10 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

UMIE ADALAH PENTEGAR ESP PROTEIN DRINK SINCE 2017 ❤️


Dengan esp 300ml sehari 👇⁣

✅ dapat extra energy!⁣
✅ tak mudah rasa penat⁣
✅ kenyang lama⁣
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ⁣
✅ kulit muka dah sekata⁣
✅ no more pedih perut⁣
✅ no more pedih ulu hati⁣
✅ no more sunburn⁣
✅ no more mengantuk di tengahari⁣


Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!⁣


Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣

📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣

UMIE ADALAH PENTEGAR ESP PROTEIN DRINK SINCE 2017 ❤️
⁣
⁣
Dengan esp 300ml sehari 👇⁣
⁣
✅ dapat extra energy!⁣
✅ tak mudah rasa penat⁣
✅ kenyang lama⁣
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ⁣
✅ kulit muka dah sekata⁣
✅ no more pedih perut⁣
✅ no more pedih ulu hati⁣
✅ no more sunburn⁣
✅ no more mengantuk di tengahari⁣
⁣
⁣
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!⁣
⁣
⁣
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⁣
⁣
📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣
📞 umie | 0173176254⁣
⁣
⁣
7 1 12 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

MINUMAN ESP HARI-HARI BUAT KULIT ANDA LEBIH SIHAT!
.
Why esp ? .
.
Dengan SOY PROTEIN Shaklee, dapat membantu
🌈 Perbaharui sel kulit
🌈 Mencerah dan menggebu kan kulit
🌈 Mengurangkan jerawat
🌈 Memudarkan parut jerawat dan badan
🌈 Memperbaiki struktur kulit.
.
Nak dapatkan Esp boleh terus contact umie laju-laju okay
.
🌸umie | 0173176254

MINUMAN ESP HARI-HARI BUAT KULIT ANDA LEBIH SIHAT!
.
Why esp ? .
.
Dengan SOY PROTEIN Shaklee, dapat membantu
🌈 Perbaharui sel kulit
🌈 Mencerah dan menggebu kan kulit
🌈 Mengurangkan jerawat
🌈 Memudarkan parut jerawat dan badan
🌈 Memperbaiki struktur kulit.
.
Nak dapatkan Esp boleh terus contact umie laju-laju okay
.
🌸umie | 0173176254
1 1 12 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

MINUMAN ESP HARI-HARI BUAT KULIT ANDA LEBIH SIHAT!
.
Why esp ? .
.
Dengan SOY PROTEIN Shaklee, dapat membantu
🌈 Perbaharui sel kulit
🌈 Mencerah dan menggebu kan kulit
🌈 Mengurangkan jerawat
🌈 Memudarkan parut jerawat dan badan
🌈 Memperbaiki struktur kulit.
.
Nak dapatkan Esp boleh terus contact umie laju-laju okay
.
🌸umie | 0173176254

MINUMAN ESP HARI-HARI BUAT KULIT ANDA LEBIH SIHAT!
.
Why esp ? .
.
Dengan SOY PROTEIN Shaklee, dapat membantu
🌈 Perbaharui sel kulit
🌈 Mencerah dan menggebu kan kulit
🌈 Mengurangkan jerawat
🌈 Memudarkan parut jerawat dan badan
🌈 Memperbaiki struktur kulit.
.
Nak dapatkan Esp boleh terus contact umie laju-laju okay
.
🌸umie | 0173176254
3 1 16 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

MINUMAN ESP HARI-HARI BUAT KULIT ANDA LEBIH SIHAT!
.
Why esp ? .
.
Dengan SOY PROTEIN Shaklee, dapat membantu
🌈 Perbaharui sel kulit
🌈 Mencerah dan menggebu kan kulit
🌈 Mengurangkan jerawat
🌈 Memudarkan parut jerawat dan badan
🌈 Memperbaiki struktur kulit.
.
Nak dapatkan Esp boleh terus contact umie laju-laju okay
.
🌸umie | 0173176254

MINUMAN ESP HARI-HARI BUAT KULIT ANDA LEBIH SIHAT!
.
Why esp ? .
.
Dengan SOY PROTEIN Shaklee, dapat membantu
🌈 Perbaharui sel kulit
🌈 Mencerah dan menggebu kan kulit
🌈 Mengurangkan jerawat
🌈 Memudarkan parut jerawat dan badan
🌈 Memperbaiki struktur kulit.
.
Nak dapatkan Esp boleh terus contact umie laju-laju okay
.
🌸umie | 0173176254
1 1 16 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

HAPPY WEEKEND ALLS 😄⁣

Legaaa rasa bila dah amek ESP pagi-pagi sebelum buat apa-apa! ⁣
Baru la semangat dan tak lemau. ⁣

KEBAIKAN : ESP SHAKLEE⁣⁣
Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natuhral Beauty you!⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.
.
umie | 0173176254

HAPPY WEEKEND ALLS 😄⁣
⁣
Legaaa rasa bila dah amek ESP pagi-pagi sebelum buat apa-apa! ⁣
Baru la semangat dan tak lemau. ⁣
⁣
KEBAIKAN :  ESP SHAKLEE⁣⁣
Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natuhral Beauty you!⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.
.
umie | 0173176254
1 1 18 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

HAPPY WEEKEND ALLS 😄⁣

Legaaa rasa bila dah amek ESP pagi-pagi sebelum buat apa-apa! ⁣
Baru la semangat dan tak lemau. ⁣

KEBAIKAN : ESP SHAKLEE⁣⁣
Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natuhral Beauty you!⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.
.
umie | 0173176254

HAPPY WEEKEND ALLS 😄⁣
⁣
Legaaa rasa bila dah amek ESP pagi-pagi sebelum buat apa-apa! ⁣
Baru la semangat dan tak lemau. ⁣
⁣
KEBAIKAN :  ESP SHAKLEE⁣⁣
Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natuhral Beauty you!⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.
.
umie | 0173176254
2 1 19 hours ago
@supplementsbyumie Profile picture

@supplementsbyumie

HAPPY WEEKEND ALLS 😄⁣

Legaaa rasa bila dah amek ESP pagi-pagi sebelum buat apa-apa! ⁣
Baru la semangat dan tak lemau. ⁣

KEBAIKAN : ESP SHAKLEE⁣⁣
Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natuhral Beauty you!⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.
.
umie | 0173176254

HAPPY WEEKEND ALLS 😄⁣
⁣
Legaaa rasa bila dah amek ESP pagi-pagi sebelum buat apa-apa! ⁣
Baru la semangat dan tak lemau. ⁣
⁣
KEBAIKAN :  ESP SHAKLEE⁣⁣
Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.⁣⁣
⁣⁣
Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natuhral Beauty you!⁣⁣
⁣⁣
Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.
.
umie | 0173176254
1 1 20 hours ago
@fatenbeautyhealth Profile picture

@fatenbeautyhealth

Nutriferon Granules adalah hasil daripada penyelidikan & penghasilan yang mengambil masa bertahun-tahun.
.
.
Pada tahun 1970
Dr. Yasuhiko Kojima, ahli imunologi terkenal di dunia. Bersama rakan2 penyelidiknya, menyaring, menguji dan menilai lebih daripada 200 ramuan yg berbeza.
.
.
Akhirnya, gabungan empat bahan botani berasal dari biji labu, bunga safflower, biji plantago dan bunga japanese honeysuckle dipilih untuk campuran Nutriferon Granules kerana keberkesanan nya dalam mengekalkan kesihatan yg baik.
.
.

Shaklee Business Leader,
Shaklee User since 2016.
Faten | 0194200720.

#shakleekualalumpur #shakleesetapak #shakleewangsamaju #shakleekeramat #shakleesetiawangsa #shakleekedah #shakleeperak #shakleekampar #shakleeipoh #shakleetambun #shakleebatucaves #shakleetamanmelati #shakleeklcc #shakleesrirampai #shakleedanaukota #shakleesubangjaya #shakleegombak #shakleesrigombak #shakleeselayang
#terapiinstagram #ajimaura #nutriferonmurah #shakleemurah #rizmansuraya

Nutriferon Granules adalah hasil daripada penyelidikan & penghasilan yang mengambil masa bertahun-tahun.
.
.
Pada tahun 1970
Dr. Yasuhiko Kojima, ahli imunologi terkenal di dunia. Bersama rakan2 penyelidiknya, menyaring, menguji dan menilai lebih daripada 200 ramuan yg berbeza.
.
.
Akhirnya, gabungan empat bahan botani berasal dari biji labu, bunga safflower, biji plantago dan bunga japanese honeysuckle dipilih untuk campuran Nutriferon Granules kerana keberkesanan nya dalam mengekalkan kesihatan yg baik.
.
.

Shaklee Business Leader,
Shaklee User since 2016.
Faten | 0194200720.

#shakleekualalumpur #shakleesetapak #shakleewangsamaju #shakleekeramat #shakleesetiawangsa #shakleekedah #shakleeperak #shakleekampar #shakleeipoh #shakleetambun #shakleebatucaves #shakleetamanmelati #shakleeklcc #shakleesrirampai #shakleedanaukota #shakleesubangjaya #shakleegombak #shakleesrigombak #shakleeselayang
#terapiinstagram #ajimaura #nutriferonmurah #shakleemurah #rizmansuraya
30 0 14 September, 2019
@naimnorzaemah Profile picture

@naimnorzaemah

Ujian kelembapan kulit dengan cream day Youth
Gambar pertama tu adalah gambar sebelum
Yang kedua adalah selepas

Ha. Nampak kan perbezaan yang ketara kat situ. Korang yang kulit kering memang sesuai sangat2 pakai cream day ni. Lagi2 sekarang musim jerebu. Kulit jadi kering semacam je. Apa lagi. Jom grab sementara promosi masih ada

Klik link ni kalau nak harga special
https://emmawarrior.wasap.my/

#emmawarrior
#shakleesabah
#youthskincare
#youthoriginal
#youthpalingmurah
#trustedSIDshaklee
#shakleepahang
#shakleesabakbernam
#shakleekuantan
#shakleemesir
#shakleejordan
#shakleebrunei
#shakleesarawak
#shakleeKLCC
#shakleeoriginal
#promosishaklee

Ujian kelembapan kulit dengan cream day Youth
Gambar pertama tu adalah gambar sebelum
Yang kedua adalah selepas

Ha. Nampak kan perbezaan yang ketara kat situ. Korang yang kulit kering memang sesuai sangat2 pakai cream day ni. Lagi2 sekarang musim jerebu. Kulit jadi kering semacam je. Apa lagi. Jom grab sementara promosi masih ada

Klik link ni kalau nak harga special
https://emmawarrior.wasap.my/

#emmawarrior
#shakleesabah
#youthskincare
#youthoriginal
#youthpalingmurah
#trustedSIDshaklee
#shakleepahang
#shakleesabakbernam
#shakleekuantan
#shakleemesir
#shakleejordan
#shakleebrunei
#shakleesarawak
#shakleeKLCC
#shakleeoriginal
#promosishaklee
81 0 14 September, 2019
@khaira_minishop Profile picture

@khaira_minishop

ANDA SEDANG HAMIL?
.
Alami masalah seperti dibawah?
.
👉 kaki kejang tengah malam
👉 sembelit menghantui diri
👉 hb darah bawah paras 11
👉 pinggang rasa ngilu dan sakit
👉 tak boleh minum susu tepung
.
.
Nak dapat vitamin secukupnya untuk tumbesaran baby dalam kandungan?
.
Ini adalah supplemen cadangan yang disarankan ambil untuk ibu hamil. Setiap satu item ada kelebihan tersendiri.
.
Antara supplemen wajib ambil diawal kehamilan adalah :
.
👉 BCOMPLEX ( vitamin B dan asid folik. Bantu elak sumbing atau spina bifida)
.
👉 VITAMIN C ( bekalkan vitamin C yang baby dan ibu perlukan. Imun booster. )
.
👉 VITALEA ( multivitamin lengkap untuk keperluan ibu dan baby. Bantu naikkan hb darah ketika hamil)
.
.
Sebagai tambahan boleh ambil :
.
👉 ESP (sumber protein bantu ibu dapatkan protein secukupnya. Bekalkan tenaga untuk ibu yang alami morning sickness)
.
👉 OSTEMATRIX ( bantu ibu dan baby dapat sumber kalsium secukupnya. Atasi sembelit ketika hamil)
.
Berminat nak dapatkan set kehamilan anda? Boleh hubungi Syera di
.
0173244776
0173244776
0173244776

ANDA SEDANG HAMIL?
.
Alami masalah seperti dibawah?
.
👉 kaki kejang tengah malam
👉 sembelit menghantui diri
👉 hb darah bawah paras 11
👉 pinggang rasa ngilu dan sakit
👉 tak boleh minum susu tepung
.
.
Nak dapat vitamin secukupnya untuk tumbesaran baby dalam kandungan?
.
Ini adalah supplemen cadangan yang disarankan ambil untuk ibu hamil. Setiap satu item ada kelebihan tersendiri.
.
Antara supplemen wajib ambil diawal kehamilan adalah :
.
👉 BCOMPLEX ( vitamin B dan asid folik. Bantu elak sumbing atau spina bifida)
.
👉 VITAMIN C ( bekalkan vitamin C yang baby dan ibu perlukan. Imun booster. )
.
👉 VITALEA ( multivitamin lengkap untuk keperluan ibu dan baby. Bantu naikkan hb darah ketika hamil)
.
.
Sebagai tambahan boleh ambil :
.
👉 ESP (sumber protein bantu ibu dapatkan protein secukupnya. Bekalkan tenaga untuk ibu yang alami morning sickness)
.
👉 OSTEMATRIX ( bantu ibu dan baby dapat sumber kalsium secukupnya. Atasi sembelit ketika hamil)
.
Berminat nak dapatkan set kehamilan anda? Boleh hubungi Syera di
.
0173244776
0173244776
0173244776
1 1 14 September, 2019
@shahlizamuhdshahri Profile picture

@shahlizamuhdshahri

IIUM

A very inspiring video to watch ✅⁣⁣
⁣⁣
Kita tak berjaya bukan sebab kita tak boleh, tapi sebab kita banyak sangat buat dan bagi ALASAN.⁣⁣
⁣⁣
Liza dulu pun sama jugak 😭 ⁣⁣
Banyak nauu alasan, buatnya tidak.⁣ Dulu bisnes sebelum ni, banyak sangatlah alasan. Tak sempat la, busy dgn assignment, quiz bagai. Takut nak bisnes sebab takut study terabai. Macam2 la alasan yg Liza bagi kat mentor bisnes Liza yg sebelum ni 😅⁣⁣
⁣⁣
But now, Alhamdulillah I manage well in doing business and study at the same time. Alhamdulillah bisnes makin berkembang, study masih Dean' List. ⁣⁣
⁣⁣
What I can say, if you want to do, JUST DO IT ! Do with the right way, right efforts. In Shaa Allah, our hardwork will be paid off one fine day 😊⁣⁣

Allah promises that, " After hardships, there will be ease " 🌹⁣

#LizaShares

A very inspiring video to watch ✅⁣⁣
⁣⁣
Kita tak berjaya bukan sebab kita tak boleh, tapi sebab kita banyak sangat buat dan bagi ALASAN.⁣⁣
⁣⁣
Liza dulu pun sama jugak 😭 ⁣⁣
Banyak nauu alasan, buatnya tidak.⁣ Dulu bisnes sebelum ni, banyak sangatlah alasan. Tak sempat la, busy dgn assignment, quiz bagai. Takut nak bisnes sebab takut study terabai. Macam2 la alasan yg Liza bagi kat mentor bisnes Liza yg sebelum ni 😅⁣⁣
⁣⁣
But now, Alhamdulillah I manage well in doing business and study at the same time. Alhamdulillah bisnes makin berkembang, study masih Dean' List. ⁣⁣
⁣⁣
What I can say, if you want to do, JUST DO IT ! Do with the right way, right efforts. In Shaa Allah, our hardwork will be paid off one fine day 😊⁣⁣
⁣
Allah promises that, " After hardships, there will be ease " 🌹⁣
⁣
#LizaShares
71 1 14 September, 2019
@khaira_minishop Profile picture

@khaira_minishop

Bila cuba sekali terus lekat sampai bila-bila 😂
.
.
Pada mulanya ambil set Hamil. Terus melekat guna sampai masa pantang.

Lepastu teruskan pulak untuk anak yang seterusnya.

Bukan saja bagus untuk momy.Tapi baby dalam kandungan pun dapat manfaatnya.

#SETHAMILShaklee boleh diteruskan ketika berpantang dan menyusukan baby.

Ramai dah yang dah dapat kesannya.
Jom dapatkan SET HAMIL anda harini
Syera suggest ikut pakej sesuai dengan keperluan dan bajet anda 🤗

Syeera Azmi
+60173244776

Bila cuba sekali terus lekat sampai bila-bila 😂
.
.
Pada mulanya ambil set Hamil. Terus melekat guna sampai masa pantang.

Lepastu teruskan pulak untuk anak yang seterusnya.

Bukan saja bagus untuk momy.Tapi baby dalam kandungan pun dapat manfaatnya.

#SETHAMILShaklee boleh diteruskan ketika berpantang dan menyusukan baby.

Ramai dah yang dah dapat kesannya.
Jom dapatkan SET HAMIL anda harini
Syera suggest ikut pakej sesuai dengan keperluan dan bajet anda 🤗

Syeera Azmi
+60173244776
5 1 14 September, 2019
@cantik_dan_organik Profile picture

@cantik_dan_organik

Cak!!!
Di celah pohon buluh 😍

Cak!!!
Di celah pohon buluh 😍
3 1 13 September, 2019
@shahlizamuhdshahri Profile picture

@shahlizamuhdshahri

Alhamdulillah hari ni settle,

Beli barang customer ✅
COD barang customer ✅
Pos barang customer ✅
Coaching new agent ✅

Walaupun cuaca menduga, dengan jerebunya, petang tadi hujan, Alhamdulillah selesai jugak semuanya 😊

Tadi keluar pun, Liza pakai mask, jerebu teruk. Vitamin C Liza memang tak tinggal, lagi2 dgn udara yg bahaya macam ni, memang buat jatuh sakit 😰

Korang jangan lupa tau jaga kesihatan.
Minum air banyak2.

Alhamdulillah hari ni settle,

Beli barang customer ✅
COD barang customer ✅
Pos barang customer ✅
Coaching new agent ✅

Walaupun cuaca menduga, dengan jerebunya, petang tadi hujan, Alhamdulillah selesai jugak semuanya 😊

Tadi keluar pun, Liza pakai mask, jerebu teruk. Vitamin C Liza memang tak tinggal, lagi2 dgn udara yg bahaya macam ni, memang buat jatuh sakit 😰

Korang jangan lupa tau jaga kesihatan. 
Minum air banyak2.
93 1 13 September, 2019
@shahlizamuhdshahri Profile picture

@shahlizamuhdshahri

Bila dah meningkat dewasa ni, Liza selalu tertinggal nak minum susu hari2. Dah tu pulak, selalu sakit2 badan 😥 So kena la telan Ostematrix ni dulu sebelum tidur.

#Ostematrix
#CalciumShaklee

Bila dah meningkat dewasa ni, Liza selalu tertinggal nak minum susu hari2. Dah tu pulak, selalu sakit2 badan 😥 So kena la telan Ostematrix ni dulu sebelum tidur.

#Ostematrix
#CalciumShaklee
41 1 12 September, 2019
@naimnorzaemah Profile picture

@naimnorzaemah

Hei. Tak percaya ke yang emma ni SID sah Shaklee??ha. Cer slide tepi gambar tu. Tu la buktinya emma ni SID sah Shaklee. Korang kalau nak beli produk Shaklee pastikan korang beli dari SID yang sah ye. Jangan main redah je

#EmmaWarrior
#ShakleeSabah
#shakleepahang
#ShakleeSabakBernam
#shakleeperak
#shakleeterengganu
#ShakleeMurah
#SijilHalalShaklee
#ShakleeSkinCare
#ShakleeSelangor
#shakleeluarnegara
#ShakleeKLCC
#YouthMurah
#ShakleeLover
#shakleeeffect
#shakleeoriginal
#shakleetermurah

Hei. Tak percaya ke yang emma ni SID sah Shaklee??ha. Cer slide tepi gambar tu. Tu la buktinya emma ni SID sah Shaklee. Korang kalau nak beli produk Shaklee pastikan korang beli dari SID yang sah ye. Jangan main redah je

#EmmaWarrior
#ShakleeSabah
#shakleepahang 
#ShakleeSabakBernam 
#shakleeperak 
#shakleeterengganu 
#ShakleeMurah 
#SijilHalalShaklee 
#ShakleeSkinCare 
#ShakleeSelangor 
#shakleeluarnegara 
#ShakleeKLCC 
#YouthMurah 
#ShakleeLover 
#shakleeeffect 
#shakleeoriginal 
#shakleetermurah
21 0 12 September, 2019
@fatenbeautyhealth Profile picture

@fatenbeautyhealth

TARUC Library Quiet Study Zone

BREAKFAST 5MINIT SIAP!

Breakfast yang mengenyangkan buat STUDENT !

Dulu masa aten study , hari hari aten amalkan ESP kalau nak cepat kenyang dan breakfast pagi.

Sebab pagi2 selalu nya malas turun breakfast. Dari makan biskut kering cicah air hari hari. Aten decide untuk amik ESP untuk diri sendiri.

ESP ni dapat bagi tenaga dan mengenyangkan untuk tempoh masa yang lama. Jangan risau atau pening pening nak kalut pi beli breakfast lagi macam aten dulu :"") .
.

Kelebihan aten dapat dari consume ESP :) 👇👇👇
•kulit licin , cerah , halus dan mulus
•membantu menganjalkan kulit dan menegangkan kulit muka
•kandungan protein yang tinggi dalam ESP dapat membantu menghasilkan kolagen dalam badan,  bila terhasil kolagen yg cukup maka kulit lebih awet muda dan tegang.
•ESP membantu menguatkan otot rahim (ikhtiar untuk hamil)
•Sebagai energy booster for breastfeedmom mcm aten
•bantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. Inshaa Allah baby kenyang.
•kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan.

Aten share dari pengalaman aten sendiri bukan dari pengalaman orang lain. So aten memang dah yakin dengan produk Shaklee.
Faten Nabilah,
0194200720.
Trusted Agent Shaklee:) 📲 https://atenshaklee.wasap.my/

#shakleemurah #shakleesetapak #shakleekualalumpur #shakleewangsamaju #shakleemelawati #shakleekeramat #shakleesetiawangsa #shakleekementah #shakleekemwardieburn #shakleeklcc #shakleeselayang #shakleebatucaves #shakleesrirampai #shakleehulukelang #shakleedanaukota #shakleesrigombak #shakleegombak #shakleetamanmelati #shakleekedah #terapiinstagram #ajimaura #shakleepenang #shakleeipoh #shakleeampang #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleekeramat

BREAKFAST 5MINIT SIAP!

Breakfast yang mengenyangkan buat STUDENT !

Dulu masa aten study , hari hari aten amalkan ESP kalau nak cepat kenyang dan breakfast pagi.

Sebab pagi2 selalu nya malas turun breakfast. Dari makan biskut kering cicah air hari hari. Aten decide untuk amik ESP untuk diri sendiri.

ESP ni dapat bagi tenaga dan mengenyangkan untuk tempoh masa yang lama. Jangan risau atau pening pening nak kalut pi beli breakfast lagi macam aten dulu :"") .
.

Kelebihan aten dapat dari consume ESP :) 👇👇👇
•kulit licin , cerah , halus dan mulus
•membantu menganjalkan kulit dan menegangkan kulit muka
•kandungan protein yang tinggi dalam ESP dapat membantu menghasilkan kolagen dalam badan,  bila terhasil kolagen yg cukup maka kulit lebih awet muda dan tegang.
•ESP membantu menguatkan otot rahim (ikhtiar untuk hamil)
•Sebagai energy booster for breastfeedmom mcm aten
•bantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. Inshaa Allah baby kenyang.
•kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan.

Aten share dari pengalaman aten sendiri bukan dari pengalaman orang lain. So aten memang dah yakin dengan produk Shaklee. 
Faten Nabilah,
0194200720.
Trusted Agent Shaklee:) 📲 https://atenshaklee.wasap.my/

#shakleemurah #shakleesetapak #shakleekualalumpur #shakleewangsamaju #shakleemelawati #shakleekeramat #shakleesetiawangsa #shakleekementah #shakleekemwardieburn #shakleeklcc #shakleeselayang #shakleebatucaves #shakleesrirampai #shakleehulukelang #shakleedanaukota #shakleesrigombak #shakleegombak #shakleetamanmelati #shakleekedah #terapiinstagram #ajimaura #shakleepenang #shakleeipoh  #shakleeampang #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleekeramat
30 0 12 September, 2019
@shaklee.fara Profile picture

@shaklee.fara

Berpantang dengan Vivix.
.
Sekarang ramai yang berpantang sendiri kan. Bila kita berpantang sendiri, mesti la lain dari yang ada orang jaga.
.
Bila berpantang sendiri, kena masak lauk berpantang sendiri. Kena masak untuk keluarga. Kena basuh baju. At the same time kena jaga baby. Malam tak tidur..bangun menyusu.
.
Penaaattt tauuu 😫😫.
.
Invest la sikit makan supplemen. Ingat..jaga kesihatan diri kita tu satu ibadah.
.
Nak berpantang dengan Vivix pun boleh. Ramai pun dah cuba.
.
Kalau nak harga special, boleh whatsapp saya terus keh.

Berpantang dengan Vivix.
.
Sekarang ramai yang berpantang sendiri kan. Bila kita berpantang sendiri, mesti la lain dari yang ada orang jaga.
.
Bila berpantang sendiri, kena masak lauk berpantang sendiri. Kena masak untuk keluarga. Kena basuh baju. At the same time kena jaga baby. Malam tak tidur..bangun menyusu.
.
Penaaattt tauuu 😫😫.
.
Invest la sikit makan supplemen. Ingat..jaga kesihatan diri kita tu satu ibadah.
.
Nak berpantang dengan Vivix pun boleh. Ramai pun dah cuba.
.
Kalau nak harga special, boleh whatsapp saya terus keh.
4 1 11 September, 2019
@miss_sumandak Profile picture

@miss_sumandak

CUACA PANAS WALAUPUN PAGI. .

Bile jerebu start la cuaca pon cam panas je walaupun mendung .. Malam tadi tido pon berpeluh..Rasenye dah full kipas.. Tapi bahang bile jerebu ni..
.

Dah kene start jage kesihatan especially ade anak kecik. Risau sangat kalo kita tak sihat. Sape nak jage anak bile malam. Huwaina bile malam mmg manja lain sikt.. Tido kene pegang gelang sampai nyenyak. Abinye tak ade gelang tak nak la die tido dengan abi nya.. Haha. .

Subuh tadi bangun pagi je tekak rasa sakit gilaaaaaa. Telan air liur pun seksa. Rasa macam panas dalam. Lepastu macam hidung dah start berair.. Terus lari pi dapur, makan sesudu besar Vivix, lepas mandi semua. Telan sekali sebiji vitamin C.. .

Vivix ni kaya dengan polifenol yang anti radang. Antioksidan yang sangat bagus sebab dia bertindak dari dalam sel lagi.
.

Maksudnya kalau sel tu tak sihat, dia akan repair dan lindungi sel tu. Bila lindungi sel, automatic sel sihat, organ akan sihat, sistem badan pun akan sihat.
.

Bahan yang digunakan untuk buat vivix ni pun, bahan-baham superfood yang sangat mahal kat pasaran. Muscadine grape tu, kalau pergi jaya grocer, lebih rm100 hanya utk 100 gram.
.

Untung kita dapat manfaat dari vivix yang telah dipattern kan dgn sangat pekat oleh Shaklee. .

Bulan ni, vivix ada promosi taw.
Promosi last untuk terlajak murah dan berbaloi dengan free membership.

Klik cepat dear 📲http://addasyuhada.wasap.my

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower

CUACA PANAS WALAUPUN PAGI. .

Bile jerebu start la cuaca pon cam panas je walaupun mendung .. Malam tadi tido pon berpeluh..Rasenye dah full kipas.. Tapi bahang bile jerebu ni..
.

Dah kene start jage kesihatan especially  ade anak kecik. Risau sangat kalo kita tak sihat. Sape nak jage anak bile malam. Huwaina bile malam mmg manja lain sikt.. Tido kene pegang gelang sampai nyenyak. Abinye tak ade gelang tak nak la die tido dengan abi nya.. Haha. .

Subuh tadi  bangun pagi je tekak rasa sakit gilaaaaaa.  Telan air liur pun seksa.  Rasa macam panas dalam.  Lepastu macam hidung dah start berair.. Terus lari pi dapur,  makan sesudu besar Vivix,  lepas mandi semua.  Telan sekali sebiji vitamin C.. .

Vivix ni kaya dengan polifenol yang anti radang. Antioksidan yang sangat bagus sebab dia bertindak dari dalam sel lagi.
.

Maksudnya kalau sel tu tak sihat, dia akan repair dan lindungi sel tu. Bila lindungi sel, automatic sel sihat, organ akan sihat, sistem badan pun akan sihat.
.

Bahan yang digunakan untuk buat vivix ni pun, bahan-baham superfood yang sangat mahal kat pasaran. Muscadine grape tu, kalau pergi jaya grocer, lebih rm100 hanya utk 100 gram.
.

Untung kita dapat manfaat dari vivix yang telah dipattern kan dgn sangat pekat oleh Shaklee. .

Bulan ni, vivix ada promosi taw.
Promosi last untuk terlajak murah dan berbaloi dengan free membership.

Klik cepat dear 📲http://addasyuhada.wasap.my

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower
6 0 11 September, 2019
Yummy! 
Nak kurus dengan selamat dan cepat??? .
.
.
Follow sis ni...dia minum cinch shake 2 kali sehari sebagai meal replacement. 
Elok kenyang sepanjang hari.. .
.
.
Kak Huda
0166646051

Wasap Kakda 0166646051 atau klik link wasap on my BIO

#cinchshakepowder 
#nakkurussihat 
#NakKurus 
#kurustanpaberlapar 
#SetAwetMuda
#ShakleeTamanMelawati
#ShakleeIJN
#ShakleeAmpangPuteri
#ShakleeGleanegles
#ShakleeHospitalTawakkal
#ShakleeIkeaCheras
#ShakleeHKL
#ShakleeZooNegara
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeSetiawangsa
#ShakleeAmpang
#ShakleeKLCC
#ShakleeKLSentral
#ShakleeKL
#ShakleePJ
#ShakleeMalaysia
#PosKeSeluruhMalaysia
#BisnesDariRumah
#terapiinstagram
#ajimaura
7 0 11 September, 2019
Nak kurus dengan selamat dan cepat???
.
.  Follow sis ni...dia minum cinch shake 2 kali sehari sebagai meal replacement. 
Elok kenyang sepanjang hari.. Kak Huda
0166646051

Wasap Kakda 0166646051 atau klik link wasap on my BIO

#cinchshakepowder 
#nakkurussihat 
#NakKurus 
#kurustanpaberlapar 
#SetAwetMuda
#ShakleeTamanMelawati
#ShakleeIJN
#ShakleeAmpangPuteri
#ShakleeGleanegles
#ShakleeHospitalTawakkal
#ShakleeIkeaCheras
#ShakleeHKL
#ShakleeZooNegara
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeSetiawangsa
#ShakleeAmpang
#ShakleeKLCC
#ShakleeKLSentral
#ShakleeKL
#ShakleePJ
#ShakleeMalaysia
#PosKeSeluruhMalaysia
#BisnesDariRumah
#terapiinstagram
#ajimaura
5 0 11 September, 2019
1 1 10 September, 2019
0 1 10 September, 2019
0 1 10 September, 2019

Top #shakleeklcc posts

@alyafatin.beautyvitamins Profile picture

@alyafatin.beautyvitamins

SET BAJET A ( Alfalfa + VITA C)
.
.
Set ni khas untuk mereka yang ada masalah jerawat pasir/ biasa
.
Kalau korang nak tau, Alfalfa ni ialah SUPPLEMENT WAJIB dalam set jerawat!
.
.
Sebab alfalfa ni berfungsi sebagai detox. Macam post alya kat @lyafa.vitamins yang ceritakan apa itu detox dan kesannya, salah satu cara atasinya ialah dengan DETOX!
.
Then after detox , baru masuk vitamin c utk 🌟Kecilkan pori
🌟Natural collagen booster
🌟Kecutkan jerawat
🌟Bagi kesan jerawat tu tak menjadi parut
.
.
Ha so sekarang dah nampak kan apa fungsi SET BAJET A?
.
.
Bagi yang nak dapatkan harga set ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Alya okey😘
.
.
Alya juga offer Cash On Delivery(COD) area UM/Uitm shahalam/SELANGOR/KL setiap hari😘
.
.
Bagi yang duduk luar area selangor, jangan risau okey, alya sediakan juga perkhidmatan pos laju SETIAP HARI pada pukul 10am dan 4pm
.
.
Lots of Love,
SUPERVISOR SHAKLEE
Whatsapp Alya Muzamil
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.

tekan hashtag ni kalau nak tau pasal set jerawat shaklee dan feedback👇🏻
#setjerawatshakleebylyafa
#setjerawatshaklee
  #shakleesetjerawat
#shakleesetjeragat
  #setjeragatshaklee
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj

SET BAJET A ( Alfalfa + VITA C)
.
.
Set ni khas untuk mereka yang ada masalah jerawat pasir/ biasa
.
Kalau korang nak tau, Alfalfa ni ialah SUPPLEMENT WAJIB dalam set jerawat!
.
.
Sebab alfalfa ni berfungsi sebagai detox. Macam post alya kat @lyafa.vitamins yang ceritakan apa itu detox dan kesannya, salah satu cara atasinya ialah dengan DETOX!
.
Then after detox , baru masuk vitamin c utk 🌟Kecilkan pori
🌟Natural collagen booster
🌟Kecutkan jerawat
🌟Bagi kesan jerawat tu tak menjadi parut
.
.
Ha so sekarang dah nampak kan apa fungsi SET BAJET A?
.
.
Bagi yang nak dapatkan harga set ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Alya okey😘
.
.
Alya juga offer Cash On Delivery(COD) area UM/Uitm shahalam/SELANGOR/KL setiap hari😘
.
.
Bagi yang duduk luar area selangor, jangan risau okey, alya sediakan juga perkhidmatan pos laju SETIAP HARI pada pukul 10am dan 4pm
.
.
Lots of Love,
SUPERVISOR SHAKLEE
Whatsapp Alya Muzamil
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.

tekan hashtag ni kalau nak tau pasal set jerawat shaklee dan feedback👇🏻
#setjerawatshakleebylyafa 
#setjerawatshaklee
 #shakleesetjerawat 
#shakleesetjeragat
 #setjeragatshaklee
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak 
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj
308 5 11 August, 2018
@alyafatin.beautyvitamins Profile picture

@alyafatin.beautyvitamins

SET BAJET B ( GARLIC + VITA C)
.
.
Kalau SET BAJET A untuk jerawat pasir/biasa, SET JERAWAT B ni khas untuk yang ada 👇🏻
🔷JERAWAT NANAH
🔷JERAWAT BATU
.
.
Apa fungsi dua produk ni sebenarnya?🤔
VITA C(180 tablet)
🔹 Kecilkan pori
🔹Natural collagen booster
🔹Kecutkan jerawat
🔹Bagi kesan jerawat tu tak menjadi parut
.
.
GARLIC COMPLEX (60 tablet)
🔹Garlic complex ni memang khas untuk jerawat batu/ nanah
🔹Prevent infection
.
.
Siapa lagi yang masih confuse dengan dua SET BAJET NI boleh whatsapp Alya okey😘 Alya bantu korang product mana yang sesuai dengan korang💪🏻
.
.
Bagi yang nak dapatkan harga set ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Alya okey😘
.
.
Alya juga offer Cash On Delivery(COD) area UM/Uitm shahalam/SELANGOR/KL setiap hari😘
.
.
Bagi yang duduk luar area selangor, jangan risau okey, alya sediakan juga perkhidmatan pos laju SETIAP HARI pada pukul 10am dan 4pm
.
.
Lots of Love,
SUPERVISOR SHAKLEE
Whatsapp Alya Muzamil
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal set jerawat shaklee dan feedback👇🏻
#setjerawatshakleebylyafa
  #setjerawatshaklee
#shakleesetjerawat
  #shakleesetjeragat
  #setjeragatshaklee
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj

SET BAJET B ( GARLIC + VITA C)
.
.
Kalau SET BAJET A untuk jerawat pasir/biasa, SET JERAWAT B ni khas untuk yang ada 👇🏻
🔷JERAWAT NANAH
🔷JERAWAT BATU
.
.
Apa fungsi dua produk ni sebenarnya?🤔
VITA C(180 tablet)
🔹 Kecilkan pori
🔹Natural collagen booster
🔹Kecutkan jerawat
🔹Bagi kesan jerawat tu tak menjadi parut
.
.
GARLIC COMPLEX (60 tablet)
🔹Garlic complex ni memang khas untuk jerawat batu/ nanah
🔹Prevent infection
.
.
Siapa lagi yang masih confuse dengan dua SET BAJET NI boleh whatsapp Alya okey😘 Alya bantu korang product mana yang sesuai dengan korang💪🏻
.
.
Bagi yang nak dapatkan harga set ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Alya okey😘
.
.
Alya juga offer Cash On Delivery(COD) area UM/Uitm shahalam/SELANGOR/KL setiap hari😘
.
.
Bagi yang duduk luar area selangor, jangan risau okey, alya sediakan juga perkhidmatan pos laju SETIAP HARI pada pukul 10am dan 4pm
.
.
Lots of Love,
SUPERVISOR SHAKLEE
Whatsapp Alya Muzamil
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal set jerawat shaklee dan feedback👇🏻
#setjerawatshakleebylyafa
 #setjerawatshaklee 
#shakleesetjerawat
 #shakleesetjeragat
 #setjeragatshaklee
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak 
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj
308 5 11 August, 2018
@shahlizamuhdshahri Profile picture

@shahlizamuhdshahri

Haa perasan tak dalam post sebelum ni Liza mention pasal give up?⁣

Okay ini rentetannya 😊⁣

PART 1

Tipu la kan kalau Liza tak pernah rasa nak give up, especially dalam tanggungjawab as a student. Ada masa kita bersemangat bagai nak gila, ada masa kita down bagai nak gila. Liza 100% sure yg semua student nak buat yg terbaik dalam study masing2, betul tak?⁣ Dan bukanlah takat tunggu graduate, dapat diploma, degree, okay dah. Kalau macam ni, sapa2 je boleh buat kan.⁣

So for me, ada masa kita mungkin akan rasa give up. Tapi apa yg paling penting, kita teruskan give up atau kita bangkit balik dari rasa tu. Liza kalau rasa give up, Liza akan cari somebodies, mintak nasihat, kata2 semangat, talk to them. And I will also call my mother too. Ask them to pray for you. Sebab tu kita kena ingat, di sebalik kejayaan kita, anything, sama ada kecik atau besar, it's not 100% from us. There might be others' efforts too.⁣

And as student, kita kena fikir. Takkanlah dah berhabis duit beribu kot, in fact berpuluh ribuu, and end up kita nak study biasa2 je, asal graduate. Berbaloi ke agak2 ? Kena fikir jugak graduan sekarang dah berlambak sangat, so what make us different from others?⁣

I'm saying this bukanlah sebab Liza pandai, 4 flat setiap sem. Kenyataannya, tak pernah pun lagi dapat 4 flat. (So boleh doakan lepas ni dapat 4 flat hehe.) And in fact, my study is a quite long journey as I changed my courses and et cetera. But its okay, as long as we have the goals, we see what people dont see, so anything doesnt matter. The most important thing, we try to do the best, in its real words. Sebab usaha tu yg penting. I pray for all your success, so do pray for me 💖⁣
Thank you 😊⁣

P/s : When you are inspired, you just feel to inspire other people.

#LizaShares

Haa perasan tak dalam post sebelum ni Liza mention pasal give up?⁣
⁣
Okay ini rentetannya 😊⁣
⁣
PART 1

Tipu la kan kalau Liza tak pernah rasa nak give up, especially dalam tanggungjawab as a student. Ada masa kita bersemangat bagai nak gila, ada masa kita down bagai nak gila. Liza 100% sure yg semua student nak buat yg terbaik dalam study masing2, betul tak?⁣ Dan bukanlah takat tunggu graduate, dapat diploma, degree, okay dah. Kalau macam ni, sapa2 je boleh buat kan.⁣
⁣
So for me, ada masa kita mungkin akan rasa give up. Tapi apa yg paling penting, kita teruskan give up atau kita bangkit balik dari rasa tu. Liza kalau rasa give up, Liza akan cari somebodies, mintak nasihat, kata2 semangat, talk to them. And I will also call my mother too. Ask them to pray for you. Sebab tu kita kena ingat, di sebalik kejayaan kita, anything, sama ada kecik atau besar, it's not 100% from us. There might be others' efforts too.⁣
⁣
And as student, kita kena fikir. Takkanlah dah berhabis duit beribu kot, in fact berpuluh ribuu, and end up kita nak study biasa2 je, asal graduate. Berbaloi ke agak2 ? Kena fikir jugak graduan sekarang dah berlambak sangat, so what make us different from others?⁣
⁣
I'm saying this bukanlah sebab Liza pandai, 4 flat setiap sem. Kenyataannya, tak pernah pun lagi dapat 4 flat. (So boleh doakan lepas ni dapat 4 flat hehe.) And in fact, my study is a quite long journey as I changed my courses and et cetera. But its okay, as long as we have the goals, we see what people dont see, so anything doesnt matter. The most important thing, we try to do the best, in its real words. Sebab usaha tu yg penting. I pray for all your success, so do pray for me 💖⁣
Thank you 😊⁣
⁣
P/s : When you are inspired, you just feel to inspire other people.

#LizaShares
125 10 6 March, 2019
@alyafatin.beautyvitamins Profile picture

@alyafatin.beautyvitamins

HAI HAI HAII. Alya buka Pengambilan DROPSHIP baru seramai 5 orang sahaja untuk diasah dan digilap bakat yang terpendam
.
.
Setiap orang ada bakat berbisnes tau. So tinggal nak asah je bakat tu🔥 Alya akan bantu mereka yang serius nak jana pendapatan dan dapatkan side income dengan shaklee and bantu meningkatkan taraf hidup anda❤
.
.
Siapa kata student masih belajar yang busy tu xboleh nak buat bisnes online?? Kebanyakan agent2 shaklee yang berjaya income ribu ribuan tu mostly STUDENT DAN SURIRUMAH tau!!
.
.
Hanya apply tips yang MENTOR dan Alya kasi, inshaaAllah kekayaan tu dalam tangan! .
.
Ni BUKAN SKIM CEPAT KAYA. Ini ialah bisnes untuk membantu mereka yang memerlukan juga membantu diri sendiri untuk berjaya dunia akhirat. .
.
SIAPA YANG BERUSAHA, DIA YANG AKAN DAPAT HASILNYA!
.
.
Daripada biarkan duit keluar macam air mengalir, apa kata kita kasi duit masuk poket macam air terjun pulak🔥🔥
.
.
Jom Join team Alya #sprintermillionaires🏃 and pastikan duit masuk macam air terjun😘😘
.
.
Contact Alya lekaih and jom kita pulak dapat income ribuan ringgit 🔥🔥
.
.
SUPERVISOR SHAKLEE
ALYA MUZAMIL
📲016-3178285
📲016-3178285
📲016-3178285
.
.
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj

HAI HAI HAII. Alya buka Pengambilan DROPSHIP baru seramai 5 orang sahaja untuk diasah dan digilap bakat yang terpendam
.
.
Setiap orang ada bakat berbisnes tau. So tinggal nak asah je bakat tu🔥 Alya akan bantu mereka yang serius nak jana pendapatan dan dapatkan side income dengan shaklee and bantu meningkatkan taraf hidup anda❤
.
.
Siapa kata student masih belajar yang busy tu xboleh nak buat bisnes online?? Kebanyakan agent2 shaklee yang berjaya income ribu ribuan tu mostly STUDENT DAN SURIRUMAH tau!!
.
.
Hanya apply tips yang MENTOR dan Alya kasi, inshaaAllah kekayaan tu dalam tangan! .
.
Ni BUKAN SKIM CEPAT KAYA. Ini ialah bisnes untuk membantu mereka yang memerlukan juga membantu diri sendiri untuk berjaya dunia akhirat. .
.
SIAPA YANG BERUSAHA, DIA YANG AKAN DAPAT HASILNYA!
.
.
Daripada biarkan duit keluar macam air mengalir, apa kata kita kasi duit masuk poket macam air terjun pulak🔥🔥
.
.
Jom Join team Alya #sprintermillionaires🏃 and pastikan duit masuk macam air terjun😘😘
.
.
Contact Alya lekaih and jom kita pulak dapat income ribuan ringgit 🔥🔥
.
.
SUPERVISOR SHAKLEE
ALYA MUZAMIL
📲016-3178285
📲016-3178285
📲016-3178285
.
.
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak 
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj
302 5 13 August, 2018
@alyafatin.beautyvitamins Profile picture

@alyafatin.beautyvitamins

Assalamualaikum dan selamat pagi.
.
.
Relax and chill dengan ESP shaklee jom. Shake shake je baru lah letopss😘
.
.
Sambil on the way pergi kerja tu, sambil shake okey. Tengah stuck dalam jammed, boleh minum terus ESP tu tau😍
.
.
Now kedai shaklee alya dah buka.. siapa yang nak join postage jam 2pm nanti, boleh whatsapp alya okey❤
.
.
Siapa yang nak COD area selangor/KL, pun boleh whatsapp je alya😊
.
.
Shaklee ready stock here💪🏻
Whatsapp je alya
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ESP shaklee dan feedback👇🏻
#espshakleebylyafa
#espshaklee
#espshakleemurah
#espshakleehargastudent
#espshakleepromo
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj

Assalamualaikum dan selamat pagi.
.
.
Relax and chill dengan ESP shaklee jom. Shake shake je baru lah letopss😘
.
.
Sambil on the way pergi kerja tu, sambil shake okey. Tengah stuck dalam jammed, boleh minum terus ESP tu tau😍
.
.
Now kedai shaklee alya dah buka.. siapa yang nak join postage jam 2pm nanti, boleh whatsapp alya okey❤
.
.
Siapa yang nak COD area selangor/KL, pun boleh whatsapp je alya😊
.
.
Shaklee ready stock here💪🏻
Whatsapp je alya
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal ESP shaklee dan feedback👇🏻
#espshakleebylyafa
#espshaklee 
#espshakleemurah 
#espshakleehargastudent 
#espshakleepromo
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak 
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj
311 4 14 August, 2018
@alyafatin.beautyvitamins Profile picture

@alyafatin.beautyvitamins

MASKER VIVIX🌼
.
.
banyak feedback yang alya dapat apabila customer jadikan masker muka😍
.
 Jom tengok cara cara buat Masker vivix yang SANGAT SIMPLE.😘
🍇ambil satu sudu kecil
🍇Sapu rata ke seluruh muka .
Tak perlu pakai or tunggu sampai kering tau, coz vivix ni takkan kering wlaupun dah sapu kat muka sejam lebih🙈 sambil bermasker, nak berbotak pun takda masalah😘
.
lepas cuci, kulit muka akan rasa tegang tau.😍
.
. .
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#vivixshaklee
#shakleevivix
#vivixpromo
#vivix
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj

MASKER VIVIX🌼
.
.
banyak feedback yang alya dapat apabila customer jadikan masker muka😍
.
 Jom tengok cara cara buat Masker vivix yang SANGAT SIMPLE.😘
🍇ambil satu sudu kecil
🍇Sapu rata ke seluruh muka .
Tak perlu pakai or tunggu sampai kering tau, coz vivix ni takkan kering wlaupun dah sapu kat muka sejam lebih🙈 sambil bermasker, nak berbotak pun takda masalah😘
.
lepas cuci, kulit muka akan rasa tegang tau.😍
.
. .
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#vivixshaklee
#shakleevivix
#vivixpromo
#vivix
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak 
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj
312 8 14 August, 2018
@alyafatin.beautyvitamins Profile picture

@alyafatin.beautyvitamins

HOT SLIMMING COMBO JIMAT TAHAN 6 BULAN!
-
-
Nak tak kalau kita suggest supplements yg boleh bantu awak untuk turunkan berat badan? Bakar lemak dalam badan? And kurangkan level kolestrol jahat dalam badan awak?
-
-
Jeng jeng jeng! Introduce to you! Set kurus paling jimat abad ini! Bajet rendah? Takpe takde masalah. Set jimat ni cost kurang dari RM150 tau! Tahan 3-4 bulan. Tak jimat ke uolss?
-
-
LECITHIN 😺
Kesayangan ramai org! Membantu dalam:
✔mengatasi masalah perut buncit
✔mengurangkan berat badan
✔melegakan masalah sembelit
✔tingkatkan daya ingatan
-
-
ALFALFA 😺
RAJA TUMBUHAN. diamalkan sejak zaman berzaman sebagai
✔detox agents
✔milk booster
✔melegakan gout dan alahan
✔anti kulat bg yang mengalami keputihan
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285 -
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
-
-
Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘

#slimmingset
#slimmingsetshaklee
#shakleeslimmingset
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj

HOT SLIMMING COMBO JIMAT TAHAN 6 BULAN!
-
-
Nak tak kalau kita suggest supplements yg boleh bantu awak untuk turunkan berat badan? Bakar lemak dalam badan? And kurangkan level kolestrol jahat dalam badan awak?
-
-
Jeng jeng jeng! Introduce to you! Set kurus paling jimat abad ini! Bajet rendah? Takpe takde masalah. Set jimat ni cost kurang dari RM150 tau! Tahan 3-4 bulan. Tak jimat ke uolss?
-
-
LECITHIN 😺
Kesayangan ramai org! Membantu dalam:
✔mengatasi masalah perut buncit
✔mengurangkan berat badan
✔melegakan masalah sembelit
✔tingkatkan daya ingatan
-
-
ALFALFA 😺
RAJA TUMBUHAN. diamalkan sejak zaman berzaman sebagai
✔detox agents
✔milk booster
✔melegakan gout dan alahan
✔anti kulat bg yang mengalami keputihan
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285 -
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
-
-
Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘

#slimmingset 
#slimmingsetshaklee
#shakleeslimmingset
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak 
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj
307 5 10 hours ago
@alyafatin.beautyvitamins Profile picture

@alyafatin.beautyvitamins

HOT SLIMMING COMBO JIMAT TAHAN 6 BULAN!
-
-
Nak tak kalau kita suggest supplements yg boleh bantu awak untuk turunkan berat badan? Bakar lemak dalam badan? And kurangkan level kolestrol jahat dalam badan awak?
-
-
Jeng jeng jeng! Introduce to you! Set kurus paling jimat abad ini! Bajet rendah? Takpe takde masalah. Set jimat ni cost kurang dari RM150 tau! Tahan 3-4 bulan. Tak jimat ke uolss?
-
-
LECITHIN 😺
Kesayangan ramai org! Membantu dalam:
✔mengatasi masalah perut buncit
✔mengurangkan berat badan
✔melegakan masalah sembelit
✔tingkatkan daya ingatan
-
-
ALFALFA 😺
RAJA TUMBUHAN. diamalkan sejak zaman berzaman sebagai
✔detox agents
✔milk booster
✔melegakan gout dan alahan
✔anti kulat bg yang mengalami keputihan
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285 -
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
-
-
Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘

#slimmingset
#slimmingsetshaklee
#shakleeslimmingset
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj

HOT SLIMMING COMBO JIMAT TAHAN 6 BULAN!
-
-
Nak tak kalau kita suggest supplements yg boleh bantu awak untuk turunkan berat badan? Bakar lemak dalam badan? And kurangkan level kolestrol jahat dalam badan awak?
-
-
Jeng jeng jeng! Introduce to you! Set kurus paling jimat abad ini! Bajet rendah? Takpe takde masalah. Set jimat ni cost kurang dari RM150 tau! Tahan 3-4 bulan. Tak jimat ke uolss?
-
-
LECITHIN 😺
Kesayangan ramai org! Membantu dalam:
✔mengatasi masalah perut buncit
✔mengurangkan berat badan
✔melegakan masalah sembelit
✔tingkatkan daya ingatan
-
-
ALFALFA 😺
RAJA TUMBUHAN. diamalkan sejak zaman berzaman sebagai
✔detox agents
✔milk booster
✔melegakan gout dan alahan
✔anti kulat bg yang mengalami keputihan
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285 -
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
-
-
Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘

#slimmingset 
#slimmingsetshaklee
#shakleeslimmingset
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak 
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj
306 5 9 hours ago
@alyafatin.beautyvitamins Profile picture

@alyafatin.beautyvitamins

"SERONOKNYA BERAT MAKIN TURUN!"
-
-
Feedback dari salah seorang customer kami yang dah pun consume LECITHIN + ALFALFA😍
-
-
Dua produk je tapi effect dia memang POWER!
-
-
Khasiat LECITHIN
🌟mengatasi masalah perut buncit
🌟mengurangkan berat badan
🌟melegakan masalah sembelit
🌟tingkatkan daya ingatan
-
-
Khasiat ALFALFA
🌟Bertindak seperti kacip Fatimah 🌟Mencuci buah pinggang 🌟Bantu merawat kencing kotor
🌟Bantu kawal kolestrol dalam darah – hapuskan kolestrol jahat (LDL) 🌟Bantu kurangkan risiko penyakit jantung dan strok. 🌟Bantu membuang angin di dalam tubuh.
🌟Menurunkan berat badan.
-
-
So siapa yang nak kurus tapii bajet kurang, cepat-cepat grab set ALFALFA + LECITHIN. Both vitamins tahan sehingga 6 bulan💪🏻
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285 -
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
-
-
Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘

#slimmingset 
#slimmingsetshaklee
#shakleeslimmingset
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj

"SERONOKNYA BERAT MAKIN TURUN!"
-
-
Feedback dari salah seorang customer kami yang dah pun consume LECITHIN + ALFALFA😍
-
-
Dua produk je tapi effect dia memang POWER!
-
-
Khasiat LECITHIN
🌟mengatasi masalah perut buncit
🌟mengurangkan berat badan
🌟melegakan masalah sembelit
🌟tingkatkan daya ingatan
-
-
Khasiat ALFALFA
🌟Bertindak seperti kacip Fatimah 🌟Mencuci buah pinggang 🌟Bantu merawat kencing kotor
🌟Bantu kawal kolestrol dalam darah – hapuskan kolestrol jahat (LDL) 🌟Bantu kurangkan risiko penyakit jantung dan strok. 🌟Bantu membuang angin di dalam tubuh.
🌟Menurunkan berat badan.
-
-
So siapa yang nak kurus tapii bajet kurang, cepat-cepat grab set  ALFALFA + LECITHIN. Both vitamins tahan sehingga 6 bulan💪🏻
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285 -
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
-
-
Tekan #slimmingsetbylyafa untuk tau feedback dari customer2 dan juga info mengenai slimming set shaklee😘

#slimmingset 
#slimmingsetshaklee
#shakleeslimmingset
#shakleeum
#shakleedamansara
#shakleebangsar
#shakleepuchong
#shakleeshahalam
#shakleepj
#shakleepetalingjaya
#shakleekotadamansara
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#shakleeklang
#shakleeuitm
#shakleeuitmshahalam
#shakleeklcc
#shakleesubang
#shakleebukitjelutong
#shakleeuia
#shakleegombak 
#shakleeselangor
#shaklee
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleesunway
#shakleeklsentral
#shakleeusj
308 4 9 hours ago