#shakleemurah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #shakleemurah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 minutes
Average like
1.1
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)

Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)

p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍

AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS

Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)
•
Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)
•
p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍
•
AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS
•
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)

Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)

p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍

AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS

Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)
•
Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)
•
p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍
•
AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS
•
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)

Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)

p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍

AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS

Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)
•
Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)
•
p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍
•
AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS
•
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)

Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)

p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍

AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS

Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)
•
Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)
•
p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍
•
AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS
•
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)

Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)

p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍

AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS

Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)
•
Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)
•
p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍
•
AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS
•
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)

Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)

p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍

AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS

Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)
•
Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)
•
p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍
•
AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS
•
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)

Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)

p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍

AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS

Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)
•
Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)
•
p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍
•
AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS
•
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

#feedbackyouth Alhamdulillah ! Muka breakout licin selepas menggunkan #youthskincare ! 😍 Siapa yang ada masalah kulit wajah ? Dah banyak pakai produk tapi tiada perubahan? 😔
-
Eh jangan sedih ! Youth Skincare sangat membantu korang tau ! Sebab Youth Skincare ni bebas dari 2500+ chemicals and 100% bahan natural and vegan ! 😍😍 Sememangnya tiada side effects utk korang ! 💃🏻💃🏻💃🏻
-
Kerana cantik bukan percuma kan ? Banyak lagi feedback yang kami terima so, stay tuned tau korang ! Keep updating with us! 🤩🤩🤩
-
Berminat ke sayang ? Boleh cepat ws/dm Lyn sekarang! Open 5 slots terawal, utk dapatkan FREE CONSULTATION AND SPECIAL DEALS! 🌟
-
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)

Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)

p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍

AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS

Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)
•
Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)
•
p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍
•
AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS
•
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)

Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)

p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍

AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS

Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)
•
Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)
•
p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍
•
AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS
•
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@youthshaklee_bylynabidin Profile picture

@youthshaklee_bylynabidin

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)

Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)

p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍

AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS

Lots of love,
#lynyouthshaklee
Youth Shaklee Independent Distributor

📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil

#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif

OLLA ! ITS SHAKLEE YOUTH WELCOME SET 🤩🤩🤩
.
(Shaklee menawarkan tawaran super jimat if korang nak join Shaklee with FREE MEMBERSHIP ! 😍)
•
Youth Welcome Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
BUY BASIC YOUTH AT NOW : RM612 !
(RP : RM850 NMP: RM680. Save up to RM230 ! 😍)
•
p/s : Macam macam korang akan dapat once korang jadi Shaklee Member, korang boleh biz dengan Shaklee 😍
•
AVAILABLE NOW & ORDER NOW GUYSSSS
•
Lots of love,
#lynyouthshaklee ✨
Youth Shaklee Independent Distributor
•
📲 013.983 8180 ATAU Klik link whatsapp pada profile @youthshaklee_bylynabidin
@youthshaklee_bylynabidin 
@youthshaklee_bylynabidin
.
✔️ Postage setiap hari ke seluruh kawasan
✔️ COD setiap hari area Putrajaya , Cyberjaya , Dengkil
•
#youthshaklee #shakleemask #youthmask #purifyingclaymask #hydratinggelmask
#youthshakleemalaysia #youthskincare #youthskincareshaklee #youthskincareputrajaya #youthskincarecyberjaya #youthskincaredengkil #promoyouthskincare #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleefreecod #shakleefreepostage #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleekulim 
#shakleeeyetreatment #youthshakleemurah #syahmisazli #asif
0 0 5 hours ago
@mirabeautee Profile picture

@mirabeautee

PROMO JOM SHAKLEE BAKAL BERAKHIR HUJUNG SEPTEMBER!
.
.
☘PROMO DAILY ESSENTIAL SET SHAKLEE

Siapa kata vitamin hanya untuk orang sakit dan bermasalah?
Vitamin kena ambil sebelum bermasalah untuk menjaga kesihatan lebih optimum.

Untuk yang nak jaga kesihatan sebelum sakit ini lah dia Set Daily Essential.

Ada apa dalam set ni?
.
.✅Vivix
Mengandungi kandungan polifenol yang tinggi untuk me jaga kesihatan secara optimum dan tampak lebih sihat dan muda
.
.✅Vitalea
~penat bekerja seharian, letih lesu jadinya, maka tambahkan vitalea dlm rutin seharian untuk kekal cergas dan sihat
.
.✅Bcomplex
~Bagus untuk pembentukan sel darah merah. Tak cukup ni boleh jadi lesu dan pucat lesi. Vitamin B jugak bertindak sebagai agen antistress
.
.✅Vitamin C
~untuk kesihatan gusi, kulit cantik. Inilah rahsia kulit berseri dari dalam
.
.✅Omega
~jaga kesihatan jantung, bila jantung sihat, otak cergas
.
.✅ESP
~protien yang sgt perlu dlm diet kita untuk kesihatan kuku, kulit dan rambut.

Dm atau tekan link dibio untuk fast respond😉

PROMO JOM SHAKLEE BAKAL BERAKHIR HUJUNG SEPTEMBER!
.
.
☘PROMO DAILY ESSENTIAL SET SHAKLEE

Siapa kata vitamin hanya untuk orang sakit dan bermasalah? 
Vitamin kena ambil sebelum bermasalah untuk menjaga kesihatan lebih optimum.

Untuk yang nak jaga kesihatan sebelum sakit ini lah dia Set Daily Essential.

Ada apa dalam set ni?
.
.✅Vivix
Mengandungi kandungan polifenol yang tinggi untuk me jaga kesihatan secara optimum dan tampak lebih sihat dan muda
.
.✅Vitalea
~penat bekerja seharian, letih lesu jadinya, maka tambahkan vitalea dlm rutin seharian untuk kekal cergas dan sihat
.
.✅Bcomplex
~Bagus untuk pembentukan sel darah merah. Tak cukup ni boleh jadi lesu dan pucat lesi. Vitamin B jugak bertindak sebagai agen antistress
.
.✅Vitamin C
~untuk kesihatan gusi, kulit cantik. Inilah rahsia kulit berseri dari dalam
.
.✅Omega
~jaga kesihatan jantung, bila jantung sihat, otak cergas
.
.✅ESP
~protien yang sgt perlu dlm diet kita untuk kesihatan kuku, kulit dan rambut.

Dm atau tekan link dibio untuk fast respond😉
7 1 6 hours ago
@shakleebyfuza Profile picture

@shakleebyfuza

✨✨Youth Moisturizer Lock Day Cream✨✨
..
Jgn abaikan wajah anda.
7 Kesan buruk biarkan kulit kering tanpa memakai pelembap.
.
1. kulit muka akan mudah berkedut.
2 kedutan muka lebih jelas kelihatan
3. Tekstur tona wajah akn.kusam dan bersisik
4. jerawat akan bertambah teruk.
5. Lapusan perlindungan kulit akan hilang
6. Make up Xnmpk flawless, malah lagi nampak bercapuk.
7 kulit muka menjadi gatal.
.
.
📲📲 01117963124
Atau klik link @shakleebyfuza
.
#fuzayourSID
#shakleemalaysia
#vivixpromo #shakleeeffect #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee

✨✨Youth Moisturizer Lock Day Cream✨✨
..
Jgn abaikan wajah anda.
7 Kesan buruk biarkan kulit kering tanpa memakai pelembap.
.
1. kulit muka akan mudah berkedut.
2 kedutan muka lebih jelas kelihatan
3. Tekstur tona wajah akn.kusam dan bersisik
4. jerawat akan bertambah teruk.
5. Lapusan perlindungan kulit akan hilang
6. Make up Xnmpk flawless, malah lagi nampak bercapuk.
7 kulit muka menjadi gatal.
.
.
📲📲 01117963124
Atau klik link @shakleebyfuza
.
#fuzayourSID
#shakleemalaysia 
#vivixpromo #shakleeeffect  #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee
0 0 6 hours ago
@shakleebyfuza Profile picture

@shakleebyfuza

✨✨Youth Moisturizer Lock Day Cream✨✨
..
Jgn abaikan wajah anda.
7 Kesan buruk biarkan kulit kering tanpa memakai pelembap.
.
1. kulit muka akan mudah berkedut.
2 kedutan muka lebih jelas kelihatan
3. Tekstur tona wajah akn.kusam dan bersisik
4. jerawat akan bertambah teruk.
5. Lapusan perlindungan kulit akan hilang
6. Make up Xnmpk flawless, malah lagi nampak bercapuk.
7 kulit muka menjadi gatal.
.
.
📲📲 01117963124
Atau klik link @shakleebyfuza
.
#fuzayourSID
#shakleemalaysia
#vivixpromo #shakleeeffect #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee

✨✨Youth Moisturizer Lock Day Cream✨✨
..
Jgn abaikan wajah anda.
7 Kesan buruk biarkan kulit kering tanpa memakai pelembap.
.
1. kulit muka akan mudah berkedut.
2 kedutan muka lebih jelas kelihatan
3. Tekstur tona wajah akn.kusam dan bersisik
4. jerawat akan bertambah teruk.
5. Lapusan perlindungan kulit akan hilang
6. Make up Xnmpk flawless, malah lagi nampak bercapuk.
7 kulit muka menjadi gatal.
.
.
📲📲 01117963124
Atau klik link @shakleebyfuza
.
#fuzayourSID
#shakleemalaysia 
#vivixpromo #shakleeeffect  #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee
0 0 6 hours ago
@shakleebyfuza Profile picture

@shakleebyfuza

✨✨Youth Moisturizer Lock Day Cream✨✨
..
Jgn abaikan wajah anda.
7 Kesan buruk biarkan kulit kering tanpa memakai pelembap.
.
1. kulit muka akan mudah berkedut.
2 kedutan muka lebih jelas kelihatan
3. Tekstur tona wajah akn.kusam dan bersisik
4. jerawat akan bertambah teruk.
5. Lapusan perlindungan kulit akan hilang
6. Make up Xnmpk flawless, malah lagi nampak bercapuk.
7 kulit muka menjadi gatal.
.
.
📲📲 01117963124
Atau klik link @shakleebyfuza
.
#fuzayourSID
#shakleemalaysia
#vivixpromo #shakleeeffect #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee

✨✨Youth Moisturizer Lock Day Cream✨✨
..
Jgn abaikan wajah anda.
7 Kesan buruk biarkan kulit kering tanpa memakai pelembap.
.
1. kulit muka akan mudah berkedut.
2 kedutan muka lebih jelas kelihatan
3. Tekstur tona wajah akn.kusam dan bersisik
4. jerawat akan bertambah teruk.
5. Lapusan perlindungan kulit akan hilang
6. Make up Xnmpk flawless, malah lagi nampak bercapuk.
7 kulit muka menjadi gatal.
.
.
📲📲 01117963124
Atau klik link @shakleebyfuza
.
#fuzayourSID
#shakleemalaysia 
#vivixpromo #shakleeeffect  #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee
0 0 6 hours ago
@mirabeautee Profile picture

@mirabeautee

PROMO SHAKLEE BAKAL BERAKHIR HUJUNG SEPTEMBER!
.
. 💥PROMO VIVIX TWINPACK💥

VIVIX THE BEST!
.
Setiap hari, sel sel dalam badan kita diserang oleh radikal bebas yang merosakkan sel serta mengakibatkan sel kita menjadi lemah.
.
Bila sel semakin lemah, sel kemudiannya akan mati lebih cepat daripada jangka hayat sel yang asal.
.

Effect dia akan membawa kepada penuaan yang lebih cepat daripada usia kita yang sebenar.
.
• Effect pada kulit - akan timbul pigmentation, kulit berkedut, keluar garis halus.
.
• Effect pada badan - metabolisme semakin rendah badan cepat naik.
.
• Effect pada kesihatan - mula diserang pelbagai jenis penyakit.
.
SO MACAM MANA KITA NAK MAINTAIN KESIHATAN DAN AWET MUDA BILA USIA MAKIN MENINGKAT? .
.
Segalanya bermula dengan PENJAGAAN SEL.
.
Di Shaklee, kita menggalakkan setiap orang untuk mengamalkan pemakanan yang sihat dan seimbang.
.
Pada masa yang sama, kita digalakkan mengambil supplement sebagai tambahan sebab pemakanan harian kita sendiri tak betul betul seimbang. Salah satunya ialah VIVIX, sebagai sumber anti oxidant yang terbaik 👍🏻.
.
Bila sel kita sihat, kita akan rasa lebih bertenaga, minda lebih cepat berfikir, daya ingatan lagi kuat, badan lebih segar serta reflect pada kulit yang semakin cantik, halus dan nampak lebih muda.
.
Untuk yang dah berusia pulak, biasanya bahagian joint akan ada sakit sakit kan? Di sini lah Polifenol boleh membantu untuk mengurangkan keradangan pada sendi dan tubuh badan.

Dm atau tekan link dibio untuk order😉

PROMO SHAKLEE BAKAL BERAKHIR HUJUNG SEPTEMBER!
.
. 💥PROMO VIVIX TWINPACK💥

VIVIX THE BEST!
.
Setiap hari, sel sel dalam badan kita diserang oleh radikal bebas yang merosakkan sel serta mengakibatkan sel kita menjadi lemah.
.
Bila sel semakin lemah, sel kemudiannya akan mati lebih cepat daripada jangka hayat sel yang asal.
.

Effect dia akan membawa kepada penuaan yang lebih cepat daripada usia kita yang sebenar.
.
• Effect pada kulit - akan timbul pigmentation, kulit berkedut, keluar garis halus.
.
• Effect pada badan - metabolisme semakin rendah badan cepat naik.
.
• Effect pada kesihatan - mula diserang pelbagai jenis penyakit.
.
SO MACAM MANA KITA NAK MAINTAIN KESIHATAN DAN AWET MUDA BILA USIA MAKIN MENINGKAT? .
.
Segalanya bermula dengan PENJAGAAN SEL.
.
Di Shaklee, kita menggalakkan setiap orang untuk mengamalkan pemakanan yang sihat dan seimbang.
.
Pada masa yang sama, kita digalakkan mengambil supplement sebagai tambahan sebab pemakanan harian kita sendiri tak betul betul seimbang. Salah satunya ialah VIVIX, sebagai sumber anti oxidant yang terbaik 👍🏻.
.
Bila sel kita sihat, kita akan rasa lebih bertenaga, minda lebih cepat berfikir, daya ingatan lagi kuat, badan lebih segar serta reflect pada kulit yang semakin cantik, halus dan nampak lebih muda.
.
Untuk yang dah berusia pulak, biasanya bahagian joint akan ada sakit sakit kan? Di sini lah Polifenol boleh membantu untuk mengurangkan keradangan pada sendi dan tubuh badan.

Dm atau tekan link dibio untuk order😉
5 1 6 hours ago
@mirabeautee Profile picture

@mirabeautee

PROMO JOM SHAKLEE BAKAL BERAKHIR HUJUNG SEPTEMBER!
.
.💥PROMO STARTER YOUTH SKINCARE💥
.
.
4 items dalam SET ni sangat sangat membantu untuk rawat masalah kulit
✅berjerawat
✅blackheads/whiteheads
✅pori terbuka
✅Tona kulit tak sekata

ANGGUR MUSCADINE untuk melindungi sel daripada rosak

APPLE STEM untuk tingkatkan penghasilan sel kulit baru

SCHISANDRA untuk bekalkan lebih banyak nutrien pada sel kulit

LOTUS JAPONICUS untuk aktifkan protein Youth di kulit dan menyokong penghasilan kolagen

VITAL REPAIR untuk perlindungan kulit

Untuk detail tekan link dibio atau dm mira😉

COD SHAKLEE SG PETANI, PENANG
POSTAGE WORLDWIDE

PROMO JOM SHAKLEE BAKAL BERAKHIR HUJUNG SEPTEMBER!
.
.💥PROMO STARTER YOUTH SKINCARE💥
.
.
4 items dalam SET ni sangat sangat membantu untuk rawat masalah kulit
✅berjerawat
✅blackheads/whiteheads
✅pori terbuka
✅Tona kulit tak sekata

ANGGUR MUSCADINE untuk melindungi sel daripada rosak

APPLE STEM untuk tingkatkan penghasilan sel kulit baru

SCHISANDRA untuk bekalkan lebih banyak nutrien pada sel kulit

LOTUS JAPONICUS untuk aktifkan protein Youth di kulit dan menyokong penghasilan kolagen

VITAL REPAIR untuk perlindungan  kulit

Untuk detail tekan link dibio atau dm mira😉

COD SHAKLEE SG PETANI, PENANG
POSTAGE WORLDWIDE
6 1 6 hours ago
@shakleeby_faraainazmn Profile picture

@shakleeby_faraainazmn

"Amende hok best sangat SET KURUS SHAKLEE ni??"
.
.
Best ler sebab boleh buat kita rasa kenyang tanpa perlu makan terlebih-lebih
.
.
Fungsi utama SET KURUS SHAKLEE ni :
.
.
🔥BAKAR LEMAK
🔥DETOX KELUAR LEMAK
🔥PROTEIN UNTUK BINA OTOT
.
Best oiiii!
.
So sangat lah sesuai untuk awak yang tengah berhempas pulas nak kurus tu sebab tahun baru tiba, tapi awak masih debab. 😭😭😭
.
Masuk tahun ni, orang lain dah mula pasang azam nk buat otot, awak pulak masih simpan impian yang sama macam lima enam tahun sebelum-sebelum ni --> NAK KURUS
.
.
.
Ghentikan ler sifat hangat-hangat tahi ayam awak tu. .
.
Tak payah bergambo nyorok belakang kawan lagi dah, taktik lapok.😝
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb
.
FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112
.
#artismalaysia #jjcmtv3 #pujaanhatikanda #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #elfiraloy #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #alifsyukriterlajaklaris #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #travel #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang

"Amende hok best sangat SET KURUS SHAKLEE ni??"
.
.
Best ler sebab boleh buat kita rasa kenyang tanpa perlu makan terlebih-lebih
.
.
Fungsi utama SET KURUS SHAKLEE ni :
.
.
🔥BAKAR LEMAK
🔥DETOX KELUAR LEMAK
🔥PROTEIN UNTUK BINA OTOT
.
Best oiiii!
.
So sangat lah sesuai untuk awak yang tengah berhempas pulas nak kurus tu sebab tahun baru tiba, tapi awak masih debab. 😭😭😭
.
Masuk tahun ni, orang lain dah mula pasang azam nk buat otot, awak pulak masih simpan impian yang sama macam lima enam tahun sebelum-sebelum ni --> NAK KURUS
.
.
.
Ghentikan ler sifat hangat-hangat tahi ayam awak tu. .
.
Tak payah bergambo nyorok belakang kawan lagi dah, taktik lapok.😝
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb
.
FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112
.
#artismalaysia #jjcmtv3 #pujaanhatikanda #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #elfiraloy #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #alifsyukriterlajaklaris #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #travel #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang
2 0 6 hours ago
@shakleeby_faraainazmn Profile picture

@shakleeby_faraainazmn

"Amende hok best sangat SET KURUS SHAKLEE ni??"
.
.
Best ler sebab boleh buat kita rasa kenyang tanpa perlu makan terlebih-lebih
.
.
Fungsi utama SET KURUS SHAKLEE ni :
.
.
🔥BAKAR LEMAK
🔥DETOX KELUAR LEMAK
🔥PROTEIN UNTUK BINA OTOT
.
Best oiiii!
.
So sangat lah sesuai untuk awak yang tengah berhempas pulas nak kurus tu sebab tahun baru tiba, tapi awak masih debab. 😭😭😭
.
Masuk tahun ni, orang lain dah mula pasang azam nk buat otot, awak pulak masih simpan impian yang sama macam lima enam tahun sebelum-sebelum ni --> NAK KURUS
.
.
.
Ghentikan ler sifat hangat-hangat tahi ayam awak tu. .
.
Tak payah bergambo nyorok belakang kawan lagi dah, taktik lapok.😝
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb
.
FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112
.
#artismalaysia #jjcmtv3 #pujaanhatikanda #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #elfiraloy #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #alifsyukriterlajaklaris #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #travel #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang

"Amende hok best sangat SET KURUS SHAKLEE ni??"
.
.
Best ler sebab boleh buat kita rasa kenyang tanpa perlu makan terlebih-lebih
.
.
Fungsi utama SET KURUS SHAKLEE ni :
.
.
🔥BAKAR LEMAK
🔥DETOX KELUAR LEMAK
🔥PROTEIN UNTUK BINA OTOT
.
Best oiiii!
.
So sangat lah sesuai untuk awak yang tengah berhempas pulas nak kurus tu sebab tahun baru tiba, tapi awak masih debab. 😭😭😭
.
Masuk tahun ni, orang lain dah mula pasang azam nk buat otot, awak pulak masih simpan impian yang sama macam lima enam tahun sebelum-sebelum ni --> NAK KURUS
.
.
.
Ghentikan ler sifat hangat-hangat tahi ayam awak tu. .
.
Tak payah bergambo nyorok belakang kawan lagi dah, taktik lapok.😝
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb
.
FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112
.
#artismalaysia #jjcmtv3 #pujaanhatikanda #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #elfiraloy #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #alifsyukriterlajaklaris #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #travel #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang
2 0 6 hours ago
@shakleeby_faraainazmn Profile picture

@shakleeby_faraainazmn

"Amende hok best sangat SET KURUS SHAKLEE ni??"
.
.
Best ler sebab boleh buat kita rasa kenyang tanpa perlu makan terlebih-lebih
.
.
Fungsi utama SET KURUS SHAKLEE ni :
.
.
🔥BAKAR LEMAK
🔥DETOX KELUAR LEMAK
🔥PROTEIN UNTUK BINA OTOT
.
Best oiiii!
.
So sangat lah sesuai untuk awak yang tengah berhempas pulas nak kurus tu sebab tahun baru tiba, tapi awak masih debab. 😭😭😭
.
Masuk tahun ni, orang lain dah mula pasang azam nk buat otot, awak pulak masih simpan impian yang sama macam lima enam tahun sebelum-sebelum ni --> NAK KURUS
.
.
.
Ghentikan ler sifat hangat-hangat tahi ayam awak tu. .
.
Tak payah bergambo nyorok belakang kawan lagi dah, taktik lapok.😝
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb
.
FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112
.
#artismalaysia #jjcmtv3 #pujaanhatikanda #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #elfiraloy #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #alifsyukriterlajaklaris #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #travel #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang

"Amende hok best sangat SET KURUS SHAKLEE ni??"
.
.
Best ler sebab boleh buat kita rasa kenyang tanpa perlu makan terlebih-lebih
.
.
Fungsi utama SET KURUS SHAKLEE ni :
.
.
🔥BAKAR LEMAK
🔥DETOX KELUAR LEMAK
🔥PROTEIN UNTUK BINA OTOT
.
Best oiiii!
.
So sangat lah sesuai untuk awak yang tengah berhempas pulas nak kurus tu sebab tahun baru tiba, tapi awak masih debab. 😭😭😭
.
Masuk tahun ni, orang lain dah mula pasang azam nk buat otot, awak pulak masih simpan impian yang sama macam lima enam tahun sebelum-sebelum ni --> NAK KURUS
.
.
.
Ghentikan ler sifat hangat-hangat tahi ayam awak tu. .
.
Tak payah bergambo nyorok belakang kawan lagi dah, taktik lapok.😝
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb
.
FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112
.
#artismalaysia #jjcmtv3 #pujaanhatikanda #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #elfiraloy #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #alifsyukriterlajaklaris #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #travel #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang
2 0 6 hours ago
@shakleeby_faraainazmn Profile picture

@shakleeby_faraainazmn

🌸SET PREGNANT/HAMIL FULL🌸
.
📍ESP
📍BCOMPLEX : folic acid
📍OSTEMATRIX : Calcium - VITA LEA : iron (utk darah/HB)
📍OMEGA GUARD : omega-3
📍VIT C
.
-----
Kalau ada yang nak beli ikut trimester kehamilan sebabkan bajet-bajet tertentu,
.
🌸1st Trimester 🌸
.
📍BCOMPLEX (folic acid)
📍 PEPPERMINT GINGER (utk alahan awal2 pregnancy)
.
🌸2nd - 3rd Trimester🌸
.
📍ESP
📍OSTE
📍 VITA LEA
📍 OMEGA
.
📍Vit C (ikut pd awak, nak ke tak).
.
Vitamin C sangat bagus dimakan skali dgn VitaLea sbb Vit C membantu penyerapan Iron. (Lagi lagi bagi mereka yg nak naikkan HB)
.
.
-------
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang

🌸SET PREGNANT/HAMIL FULL🌸
.
📍ESP
📍BCOMPLEX : folic acid
📍OSTEMATRIX : Calcium - VITA LEA : iron (utk darah/HB)
📍OMEGA GUARD : omega-3
📍VIT C
.
-----
Kalau ada yang nak beli ikut trimester kehamilan sebabkan bajet-bajet tertentu,
.
🌸1st Trimester 🌸
.
📍BCOMPLEX (folic acid)
📍 PEPPERMINT GINGER (utk alahan awal2 pregnancy)
.
🌸2nd - 3rd Trimester🌸
.
📍ESP
📍OSTE
📍 VITA LEA
📍 OMEGA
.
📍Vit C (ikut pd awak, nak ke tak).
.
Vitamin C sangat bagus dimakan skali dgn VitaLea sbb Vit C membantu penyerapan Iron. (Lagi lagi bagi mereka yg nak naikkan HB)
.
.
-------
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang
2 0 6 hours ago
@shakleeby_faraainazmn Profile picture

@shakleeby_faraainazmn

🌸SET PREGNANT/HAMIL FULL🌸
.
📍ESP
📍BCOMPLEX : folic acid
📍OSTEMATRIX : Calcium - VITA LEA : iron (utk darah/HB)
📍OMEGA GUARD : omega-3
📍VIT C
.
-----
Kalau ada yang nak beli ikut trimester kehamilan sebabkan bajet-bajet tertentu,
.
🌸1st Trimester 🌸
.
📍BCOMPLEX (folic acid)
📍 PEPPERMINT GINGER (utk alahan awal2 pregnancy)
.
🌸2nd - 3rd Trimester🌸
.
📍ESP
📍OSTE
📍 VITA LEA
📍 OMEGA
.
📍Vit C (ikut pd awak, nak ke tak).
.
Vitamin C sangat bagus dimakan skali dgn VitaLea sbb Vit C membantu penyerapan Iron. (Lagi lagi bagi mereka yg nak naikkan HB)
.
.
-------
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang

🌸SET PREGNANT/HAMIL FULL🌸
.
📍ESP
📍BCOMPLEX : folic acid
📍OSTEMATRIX : Calcium - VITA LEA : iron (utk darah/HB)
📍OMEGA GUARD : omega-3
📍VIT C
.
-----
Kalau ada yang nak beli ikut trimester kehamilan sebabkan bajet-bajet tertentu,
.
🌸1st Trimester 🌸
.
📍BCOMPLEX (folic acid)
📍 PEPPERMINT GINGER (utk alahan awal2 pregnancy)
.
🌸2nd - 3rd Trimester🌸
.
📍ESP
📍OSTE
📍 VITA LEA
📍 OMEGA
.
📍Vit C (ikut pd awak, nak ke tak).
.
Vitamin C sangat bagus dimakan skali dgn VitaLea sbb Vit C membantu penyerapan Iron. (Lagi lagi bagi mereka yg nak naikkan HB)
.
.
-------
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang
1 0 6 hours ago
@shakleeby_faraainazmn Profile picture

@shakleeby_faraainazmn

🌸SET PREGNANT/HAMIL FULL🌸
.
📍ESP
📍BCOMPLEX : folic acid
📍OSTEMATRIX : Calcium - VITA LEA : iron (utk darah/HB)
📍OMEGA GUARD : omega-3
📍VIT C
.
-----
Kalau ada yang nak beli ikut trimester kehamilan sebabkan bajet-bajet tertentu,
.
🌸1st Trimester 🌸
.
📍BCOMPLEX (folic acid)
📍 PEPPERMINT GINGER (utk alahan awal2 pregnancy)
.
🌸2nd - 3rd Trimester🌸
.
📍ESP
📍OSTE
📍 VITA LEA
📍 OMEGA
.
📍Vit C (ikut pd awak, nak ke tak).
.
Vitamin C sangat bagus dimakan skali dgn VitaLea sbb Vit C membantu penyerapan Iron. (Lagi lagi bagi mereka yg nak naikkan HB)
.
.
-------
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang

🌸SET PREGNANT/HAMIL FULL🌸
.
📍ESP
📍BCOMPLEX : folic acid
📍OSTEMATRIX : Calcium - VITA LEA : iron (utk darah/HB)
📍OMEGA GUARD : omega-3
📍VIT C
.
-----
Kalau ada yang nak beli ikut trimester kehamilan sebabkan bajet-bajet tertentu,
.
🌸1st Trimester 🌸
.
📍BCOMPLEX (folic acid)
📍 PEPPERMINT GINGER (utk alahan awal2 pregnancy)
.
🌸2nd - 3rd Trimester🌸
.
📍ESP
📍OSTE
📍 VITA LEA
📍 OMEGA
.
📍Vit C (ikut pd awak, nak ke tak).
.
Vitamin C sangat bagus dimakan skali dgn VitaLea sbb Vit C membantu penyerapan Iron. (Lagi lagi bagi mereka yg nak naikkan HB)
.
.
-------
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang
1 0 6 hours ago
@shakleeby_faraainazmn Profile picture

@shakleeby_faraainazmn

PENJAGAAN RAMBUT SHAKLEE! TERBAIK UNTUK KULIT KEPALA GATAL, RAMBUT GUGUR, RAMBUT KERING ✅
.
.

Korang jangan ingat Shaklee ada supplement dengan skincare je, penjagaan rambut pun adaaaa!
.
.

Korang kalau sayang rambut, kalau taknak ada masalah kulit kepala, farah sangat rekemen untuk pakai rangkaian ni..
.
.
Kena pakai complete set tau. Then inshaAllah korang takkan pandang hat lain dah 👍🏻👍🏻
.
.
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang

PENJAGAAN RAMBUT SHAKLEE! TERBAIK UNTUK KULIT KEPALA GATAL, RAMBUT GUGUR, RAMBUT KERING ✅
.
.

Korang jangan ingat Shaklee ada supplement dengan skincare je, penjagaan rambut pun adaaaa!
.
.

Korang kalau sayang rambut, kalau taknak ada masalah kulit kepala, farah sangat rekemen untuk pakai rangkaian ni..
.
.
Kena pakai complete set tau. Then inshaAllah korang takkan pandang hat lain dah 👍🏻👍🏻
.
.
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang
2 0 6 hours ago
@shakleeby_faraainazmn Profile picture

@shakleeby_faraainazmn

PENJAGAAN RAMBUT SHAKLEE! TERBAIK UNTUK KULIT KEPALA GATAL, RAMBUT GUGUR, RAMBUT KERING ✅
.
.

Korang jangan ingat Shaklee ada supplement dengan skincare je, penjagaan rambut pun adaaaa!
.
.

Korang kalau sayang rambut, kalau taknak ada masalah kulit kepala, farah sangat rekemen untuk pakai rangkaian ni..
.
.
Kena pakai complete set tau. Then inshaAllah korang takkan pandang hat lain dah 👍🏻👍🏻
.
.
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang

PENJAGAAN RAMBUT SHAKLEE! TERBAIK UNTUK KULIT KEPALA GATAL, RAMBUT GUGUR, RAMBUT KERING ✅
.
.

Korang jangan ingat Shaklee ada supplement dengan skincare je, penjagaan rambut pun adaaaa!
.
.

Korang kalau sayang rambut, kalau taknak ada masalah kulit kepala, farah sangat rekemen untuk pakai rangkaian ni..
.
.
Kena pakai complete set tau. Then inshaAllah korang takkan pandang hat lain dah 👍🏻👍🏻
.
.
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang
2 0 6 hours ago
@shakleeby_faraainazmn Profile picture

@shakleeby_faraainazmn

PENJAGAAN RAMBUT SHAKLEE! TERBAIK UNTUK KULIT KEPALA GATAL, RAMBUT GUGUR, RAMBUT KERING ✅
.
.

Korang jangan ingat Shaklee ada supplement dengan skincare je, penjagaan rambut pun adaaaa!
.
.

Korang kalau sayang rambut, kalau taknak ada masalah kulit kepala, farah sangat rekemen untuk pakai rangkaian ni..
.
.
Kena pakai complete set tau. Then inshaAllah korang takkan pandang hat lain dah 👍🏻👍🏻
.
.
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang

PENJAGAAN RAMBUT SHAKLEE! TERBAIK UNTUK KULIT KEPALA GATAL, RAMBUT GUGUR, RAMBUT KERING ✅
.
.

Korang jangan ingat Shaklee ada supplement dengan skincare je, penjagaan rambut pun adaaaa!
.
.

Korang kalau sayang rambut, kalau taknak ada masalah kulit kepala, farah sangat rekemen untuk pakai rangkaian ni..
.
.
Kena pakai complete set tau. Then inshaAllah korang takkan pandang hat lain dah 👍🏻👍🏻
.
.
.
For fast respon klik link
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60197727112/hb

FaRa Aien
Shaklee Business Leader
019-7727112

#syafienaswip #alifsyukriterlajaklaris #jjcmtv3 #setkehamilanshaklee #shakleejohor #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #johor #november #jordan #espshaklee #shakleemurah #collagenpowdershaklee #shaklee #kulitputih #mirafilzah #arabstyle #styleblogger #kurussihat #sihat #leadership #bts #btsfanart #cantik #putih #sales #fastandfurious #tempatmakanbest #honeymoon #jerawathilang
1 0 6 hours ago
@zianaeunos.co Profile picture

@zianaeunos.co

Manfaat CoQ-Trol Plus Shaklee:
.
.
🌷Membantu kekal bertenaga .
🍃Menyokong gaya hidup yang aktif dan cergas .
🍁Membaiki perdaran darah yang sihat .
🌸Mengekalkan kolesterol yang sihat .
🌷Menguatkan otot jantung .
🍃Mengurangkan risiko penyakit jantung
🍁Meingkatkan kesuburan – peningkatan pergerakan dan kuantiti sperma, memperbaiki kualiti ovum dan peluang tinggi untuk persenyawaan.
🌸Bertindak sebagai pelindung UV kepada kulit
🌷Memberi tenaga untuk penghasilan dan pembaikan sel kulit
🍃Kulit lebih anjal dan sihat
🍁Kulit kurang berkedut
🌸Meingkatkan daya ingatan & pembelajaran
🌷Lebih fokus dan peka
🍁Mengurangkan risiko penyakit
berkaitan dengan penuaan, iaitu Alzheimer dan Parkinson.
.
Best kan?
.
All in 1 tablet. Sebotol 30 biji 1 tablet sehari.
.
Klik link 👆 untuk order harga promo!
.
.
#Jantung
#shaklee
#kesuburan
#Shakleemurah
#Shakleebintulu
#Shakleesabah
#shakleesarawak
#Shakleeselangor
#kulitjerawat
#coqtrol

Manfaat CoQ-Trol Plus Shaklee:
.
.
🌷Membantu kekal bertenaga .
🍃Menyokong gaya hidup yang  aktif dan cergas .
🍁Membaiki perdaran darah yang sihat .
🌸Mengekalkan kolesterol yang  sihat .
🌷Menguatkan otot jantung .
🍃Mengurangkan risiko penyakit  jantung
🍁Meingkatkan kesuburan – peningkatan pergerakan dan  kuantiti sperma, memperbaiki  kualiti ovum dan peluang tinggi  untuk persenyawaan.
🌸Bertindak sebagai pelindung UV kepada kulit
🌷Memberi tenaga untuk  penghasilan dan pembaikan sel kulit
🍃Kulit lebih anjal dan sihat
🍁Kulit kurang berkedut
🌸Meingkatkan daya ingatan &  pembelajaran
🌷Lebih fokus dan peka
🍁Mengurangkan risiko penyakit 
berkaitan dengan penuaan, iaitu Alzheimer dan Parkinson.
.
Best kan?
.
All in 1 tablet. Sebotol 30 biji 1 tablet sehari.
.
Klik link 👆 untuk order harga promo!
.
.
#Jantung 
#shaklee
#kesuburan 
#Shakleemurah 
#Shakleebintulu 
#Shakleesabah 
#shakleesarawak 
#Shakleeselangor 
#kulitjerawat 
#coqtrol
2 0 7 hours ago
@shakleebyfuza Profile picture

@shakleebyfuza

Ramai dah makin jatuuh cinta angau dengan YOUTH MASK! .
Ada 2 pilihan YOUTH MASK:
.
🍁️YOUTH VOLCANIC CLAY MASK/ PURIFYING ( BLACK)
🍁YOUTH HUDRAYING MASK ( GOLD)
.
Kedua dua ada kebaikan dan fungsi masing-masing, boleh combine untuk kulit kombinasi. Harga promosi ya sekarang wasap Fuza NOW!🧖🏻‍♀️😉
.
http://www.wasap.my/601117963124
.
Atau klik link @shakleebyfuza .
#fuzayourSID
#shakleemalaysia
#vivixpromo #shakleeeffect #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee

Ramai dah makin jatuuh cinta angau dengan YOUTH MASK! .
Ada 2 pilihan YOUTH MASK:
.
🍁️YOUTH VOLCANIC CLAY MASK/ PURIFYING ( BLACK)
🍁YOUTH HUDRAYING MASK ( GOLD)
.
Kedua dua ada kebaikan dan fungsi masing-masing, boleh combine untuk kulit kombinasi. Harga promosi ya sekarang wasap Fuza NOW!🧖🏻‍♀️😉
.
http://www.wasap.my/601117963124
.
Atau klik link @shakleebyfuza .
#fuzayourSID
#shakleemalaysia 
#vivixpromo #shakleeeffect  #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee
2 0 7 hours ago
@shakleebyfuza Profile picture

@shakleebyfuza

Ramai dah makin jatuuh cinta angau dengan YOUTH MASK! .
Ada 2 pilihan YOUTH MASK:
.
🍁️YOUTH VOLCANIC CLAY MASK/ PURIFYING ( BLACK)
🍁YOUTH HUDRAYING MASK ( GOLD)
.
Kedua dua ada kebaikan dan fungsi masing-masing, boleh combine untuk kulit kombinasi. Harga promosi ya sekarang wasap Fuza NOW!🧖🏻‍♀️😉
.
http://www.wasap.my/601117963124
.
Atau klik link @shakleebyfuza .
#fuzayourSID
#shakleemalaysia
#vivixpromo #shakleeeffect #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee

Ramai dah makin jatuuh cinta angau dengan YOUTH MASK! .
Ada 2 pilihan YOUTH MASK:
.
🍁️YOUTH VOLCANIC CLAY MASK/ PURIFYING ( BLACK)
🍁YOUTH HUDRAYING MASK ( GOLD)
.
Kedua dua ada kebaikan dan fungsi masing-masing, boleh combine untuk kulit kombinasi. Harga promosi ya sekarang wasap Fuza NOW!🧖🏻‍♀️😉
.
http://www.wasap.my/601117963124
.
Atau klik link @shakleebyfuza .
#fuzayourSID
#shakleemalaysia 
#vivixpromo #shakleeeffect  #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee
1 0 7 hours ago

Top #shakleemurah posts

@azrul_amm Profile picture

@azrul_amm

Syukur Alhamdulillah kini Azrul dah jadi SUPERVISOR dalam bisnes Shaklee dengan jualan Mencecah 11K dalam masa sebulan💪🏻.
Dengan bantuan Team yang disayangi ZTM💚

Terima kasih kepada Master dan upline azrul yang banyak memberi ilmu dan tunjuk ajar dalam bisnes hingga dapat pangkat Ni😍☺️🔥Insyaallah azrul akan lahirkan lebih ramai pemegang bonus 4angka sebulan dalam Team Azrul iaitu ZTM dan bantu orang sekeliling untuk bina pendapatan dengan shaklee dan bina gaya hidup yang sihat💚
🔥Meroket Ztm🔥
#shakleebyazrul
#shakleeumk
#shakleekelantan
#Ztm
#zerotomilions
#shakleemurah
#shakleeumkbachok

Syukur Alhamdulillah kini Azrul dah jadi SUPERVISOR dalam bisnes Shaklee dengan jualan Mencecah 11K dalam masa sebulan💪🏻.
Dengan bantuan Team yang disayangi ZTM💚

Terima kasih kepada Master dan upline azrul yang banyak memberi ilmu dan tunjuk ajar dalam bisnes hingga dapat pangkat Ni😍☺️🔥Insyaallah azrul akan lahirkan lebih ramai pemegang bonus 4angka sebulan  dalam Team Azrul iaitu ZTM dan bantu orang sekeliling untuk bina pendapatan dengan shaklee dan bina gaya hidup yang sihat💚
🔥Meroket Ztm🔥
#shakleebyazrul
#shakleeumk
#shakleekelantan
#Ztm
#zerotomilions
#shakleemurah
#shakleeumkbachok
138 36 1 April, 2019
@farhasahizam Profile picture

@farhasahizam

________
Hi good morning ❤️
.
semoga pada hari ini, saya dan awak yg baca post ni dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan. amin ☺️
.
.
#loveuolls
#terapiinstagram
#ajimaura
#shakleemurah

________
Hi good morning ❤️
.
semoga pada hari ini, saya dan awak yg baca post ni dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan. amin ☺️
.
.
#loveuolls
#terapiinstagram
#ajimaura
#shakleemurah
106 7 8 April, 2019
@shakleemurah.linda Profile picture

@shakleemurah.linda

🔥 PROMOSI 🔥 - - ✔MASALAH PARUT
✔ MASALAH JERAGAT
✔ KULIT KERING
✔KULIT KUSAM .

Jom rawat dgn vitamin e shaklee️ .

Vitamin E bertindak sebagai:
🌸Awet muda
🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
🌸Mengurangkan parut
🌸Meningkatkan kesuburan utk lelaki & perempuan
🌸Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
🌸Merawat masalah keintiman
🌸Merawat masalah seksual lelaki
🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sbg masker semulajadi 🌸Yg paling best vitamin E ni ditambah dgn GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lg khasiatnya dan powernya.

Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA PROMOSI TERMURAH!

#shakleekl #shakleeshahalam #shakleemeru #shakleemelaka #shakleepahang #shakleeperak #shakleeskudai #shakleepasirgudang #shakleemurah #shakleekelantan #shakleeselangor #shakleekedah #shakleepenang #shakleejb #shakleejohor #shakleeterengganu #shakleegombak #shakleecheras #vitamineshaklee #vitamineshakleemurah #shakleeterengganu #likeforlike #shakleenegerisembilan #shakleebangi #shakleekajang #shakleeshahalam

🔥 PROMOSI 🔥 - - ✔MASALAH PARUT
✔ MASALAH JERAGAT
✔ KULIT KERING
✔KULIT KUSAM .

Jom rawat dgn vitamin e shaklee️ .

Vitamin E bertindak sebagai:
🌸Awet muda
🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
🌸Mengurangkan parut
🌸Meningkatkan kesuburan utk lelaki & perempuan
🌸Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
🌸Merawat masalah keintiman
🌸Merawat masalah seksual lelaki
🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sbg masker semulajadi 🌸Yg paling best vitamin E ni ditambah dgn GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lg khasiatnya dan powernya.

Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA PROMOSI TERMURAH!

#shakleekl#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleemelaka#shakleepahang#shakleeperak#shakleeskudai#shakleepasirgudang#shakleemurah#shakleekelantan#shakleeselangor#shakleekedah#shakleepenang#shakleejb#shakleejohor#shakleeterengganu#shakleegombak#shakleecheras#vitamineshaklee#vitamineshakleemurah#shakleeterengganu#likeforlike#shakleenegerisembilan#shakleebangi#shakleekajang#shakleeshahalam
164 17 25 January, 2019
@shakleemurah.linda Profile picture

@shakleemurah.linda

🔥PROMOSI🔥 -

Jom ikhtiar hamil dengan SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE .

Untuk mereka yang sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat, anda boleh cuba GLA & B Complex ini. .

Sebabnya GLA ini boleh membantu meningkatkan kesuburan dan menstabilkan hormon. Malah B Complex Shaklee juga mengandungi Folic Acid yang sangat diperlukan untuk initial develop for fetus. . .

Vitamin E + Coq Trol Plus + Zinc Complex boleh diambil utk kesuburan SUAMI + kualiti SPERMA yg baik.

Jom wasap saya ➡ 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. .

#shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleemelaka #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekl #shakleeshahalam #shakleeterengganu #shakleekelantan #shakleeperlis #shakleepenang #shakleeperak #shakleepahang #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleekl #setikhtiarhamilshaklee #glacomplexshaklee #shakleemurah #bcomplexshaklee #setkesuburanshaklee #setkesuburanshakleemurah #sethamilshakleemurah #shakleeterengganu #shakleebanting #shakleeputrajaya #shakleeklang #setkesuburanshaklee

🔥PROMOSI🔥 -

Jom ikhtiar hamil dengan SET IKHTIAR HAMIL SHAKLEE .

Untuk mereka yang sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat, anda boleh cuba GLA & B Complex ini. .

Sebabnya GLA ini boleh membantu meningkatkan kesuburan dan menstabilkan hormon. Malah B Complex Shaklee juga mengandungi Folic Acid yang sangat diperlukan untuk initial develop for fetus. . .

Vitamin E + Coq Trol Plus + Zinc Complex  boleh diambil utk kesuburan SUAMI + kualiti SPERMA yg baik.

Jom wasap saya ➡ 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. .

#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekl#shakleeshahalam#shakleeterengganu#shakleekelantan#shakleeperlis#shakleepenang#shakleeperak#shakleepahang#shakleejb#shakleejohorbahru#shakleekl#setikhtiarhamilshaklee#glacomplexshaklee#shakleemurah#bcomplexshaklee#setkesuburanshaklee#setkesuburanshakleemurah#sethamilshakleemurah#shakleeterengganu#shakleebanting#shakleeputrajaya#shakleeklang#setkesuburanshaklee
246 4 5 April, 2019
@shakleemurah.linda Profile picture

@shakleemurah.linda

🔥PROMOSI🔥 -

Siapa yang PERLU CUBA Set Kecantikan Shaklee ni 👇
.
🌽Masalah kulit berminyak.
🌽Masalah kulit kering.
🌽Masalah kulit berjerawat.
🌽Masalah kulit kusam.
🌽Masalah parut jerawat. -

ESP & VIT C merupakan jawapan kepada masalah anda ! Banyak customer memberi feedback positif & kesan seawal 2 minggu pun adaaa😍
-
➡️VIT C PLUS TAHAN 6 BULAN
➡️ESP TAHAN 2-3 BULAN
-
✔KELEBIHAN ESP[TAHAN 2-3 BULAN]
- menganjalkan kulit
- menyihatkan kulit
- memudarkan parut & bekas jerawat
- meratakan tona kulit
- menghalang pertumbuhan jerawat
- memberi tenaga
- luka cepat sembuh
- baik untuk hormon .
- meningkatkan imunisasi
- membantu masalah gastrik
- sangat mengenyangkan
- meningkatkan penghasilan susu ibu
- elak kencing manis
- menguatkan memori
- melindungi & menjaga rahim
-
✔KELEBIHAN VITAMIN C PLUS[TAHAN 6 BULAN]
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melembutkan kulit kasar
- mengurangkan kesan sunburn
- menghasilkan kolagen .
- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung
- mengatasi jerawat pasir & nasi
- melambatkan penuaan
- menyembuhkan luka
- meratakan tona kulit
- menyekat pigmentasi penyebab jeragat
- meningkatkan imunisasi tubuh
- Mencegah kanser
- .

WHATSAPP 📲0196836302 UTK HARGA SPECIAL MURAH MURAH 😍

#shakleekl #shakleeselangor #shakleemelaka #shakleejohor #shakleejb #shakleeperak #shakleepahang #shakleekelantan #shakleepenang #shakleeterengganu #shakleekedah #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekuantan #shakleeseremban #promosiespshaklee #espshakleemurah #shakleemurah #shakleemurah #setcantikshakleemurah #shakleeshahalam #shakleecheras #shakleepuchong #shakleeampang #shakleekajang #shakleeampang #shakleebangi #shakleegombak #shakleerawang #shakleekualaselangor

🔥PROMOSI🔥 -

Siapa yang PERLU CUBA Set Kecantikan Shaklee ni 👇
.
🌽Masalah kulit berminyak.
🌽Masalah kulit kering.
🌽Masalah kulit berjerawat.
🌽Masalah kulit kusam.
🌽Masalah parut jerawat. -

ESP & VIT C merupakan jawapan kepada masalah anda ! Banyak customer memberi feedback positif & kesan seawal 2 minggu pun adaaa😍
-
➡️VIT C PLUS TAHAN 6 BULAN
➡️ESP TAHAN 2-3 BULAN
-
✔KELEBIHAN ESP[TAHAN 2-3 BULAN]
- menganjalkan kulit
- menyihatkan kulit
- memudarkan parut & bekas jerawat
- meratakan tona kulit
- menghalang pertumbuhan jerawat
- memberi tenaga
- luka cepat sembuh
- baik untuk hormon .
- meningkatkan imunisasi
- membantu masalah gastrik
- sangat mengenyangkan
- meningkatkan penghasilan susu ibu
- elak kencing manis
- menguatkan memori
- melindungi & menjaga rahim
-
✔KELEBIHAN VITAMIN C PLUS[TAHAN 6 BULAN]
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melembutkan kulit kasar
- mengurangkan kesan sunburn
- menghasilkan kolagen .
- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung
- mengatasi jerawat pasir & nasi
- melambatkan penuaan
- menyembuhkan luka
- meratakan tona kulit
- menyekat pigmentasi penyebab jeragat
- meningkatkan imunisasi tubuh
- Mencegah kanser
- .

WHATSAPP 📲0196836302 UTK HARGA SPECIAL MURAH MURAH 😍

#shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejohor#shakleejb#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleekedah#shakleesabah#shakleesarawak#shakleekuantan#shakleeseremban#promosiespshaklee#espshakleemurah#shakleemurah#shakleemurah#setcantikshakleemurah#shakleeshahalam#shakleecheras#shakleepuchong#shakleeampang#shakleekajang#shakleeampang#shakleebangi#shakleegombak#shakleerawang#shakleekualaselangor
254 12 1 April, 2019
@shakleemurah.linda Profile picture

@shakleemurah.linda

🔥 PROMOSI OSTEMATRIX 🔥 -

Ostematrix pembekal kalsium! -

OSTEMATRIX HARGA MURAH😱😱 -

OSTEMATRIX PENAWAR MASALAH KESIHATAN ANDA ⤵⤵ -

LENGUH ↩ -

SEMBELIT ↩ -

SAKIT SENDI ↩ -

IBU HAMIL ↩ - - -

IBU BERPANTANG ↩ -

IBU MENYUSU ↩ -

TAK SUKA MINUM SUSU ↩ -

ATASI SEMBELIT ↩ -

KUATKAN TULANG ↩ - -

MELEGAKAN STRESS ↩ -

RAWAT MIGRAIN ↩ - -

WAHH BANYAK MANFAAT OSTEMATRIX NI KAN ❗❗ -

NAK SIHAT ❔❔ -

JOM CUBA OSTEMATRIX ↗↗ -

NAK HARGA MURAH JOM PM SAYA YE ⤵⤵ -

Jom wasap saya 📲  0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. -

#shakleekl #shakleeselangor #shakleeinderamahkota #shakleeshahalam #shakleeampang #shakleebangsar #shakleecheras #shakleesubang #shakleepj #shakleeterengganu #shakleegombak #shakleedamansara #shakleekerinchi #shakleepantaidalam #shakleepuchong #shakleebukitjelutong #shakleeserikembangan #shakleesunway #shakleekuantan #shakleemurah #shakleekotakemuning #shakleekelantan #shakleekedah #shakleejb #shakleebangi #shakleekajang #shakleeklang #ostematrixshaklee #ostematrixshakleemurah

🔥 PROMOSI OSTEMATRIX 🔥 -

Ostematrix pembekal kalsium! -

OSTEMATRIX HARGA MURAH😱😱 -

OSTEMATRIX PENAWAR MASALAH KESIHATAN ANDA ⤵⤵ -

LENGUH ↩ -

SEMBELIT ↩ -

SAKIT SENDI ↩ -

IBU HAMIL ↩ - - -

IBU BERPANTANG ↩ -

IBU MENYUSU ↩ -

TAK SUKA MINUM SUSU ↩ -

ATASI SEMBELIT ↩ -

KUATKAN TULANG ↩ - -

MELEGAKAN STRESS ↩ -

RAWAT MIGRAIN ↩ - -

WAHH BANYAK MANFAAT OSTEMATRIX NI KAN ❗❗ -

NAK SIHAT ❔❔ -

JOM CUBA OSTEMATRIX ↗↗ -

NAK HARGA MURAH JOM PM SAYA YE ⤵⤵ -

Jom wasap saya 📲  0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. -

#shakleekl#shakleeselangor#shakleeinderamahkota#shakleeshahalam#shakleeampang#shakleebangsar#shakleecheras#shakleesubang#shakleepj#shakleeterengganu#shakleegombak#shakleedamansara#shakleekerinchi#shakleepantaidalam#shakleepuchong#shakleebukitjelutong#shakleeserikembangan#shakleesunway#shakleekuantan#shakleemurah#shakleekotakemuning#shakleekelantan#shakleekedah#shakleejb#shakleebangi#shakleekajang#shakleeklang#ostematrixshaklee#ostematrixshakleemurah
239 8 1 April, 2019
@shakleemurah.linda Profile picture

@shakleemurah.linda

🔥 PROMOSI OSTEMATRIX 🔥 -

Ostematrix pembekal kalsium! -

OSTEMATRIX HARGA MURAH😱😱 -

OSTEMATRIX PENAWAR MASALAH KESIHATAN ANDA ⤵⤵ -

LENGUH ↩ -

SEMBELIT ↩ -

SAKIT SENDI ↩ -

IBU HAMIL ↩ - - -

IBU BERPANTANG ↩ -

IBU MENYUSU ↩ -

TAK SUKA MINUM SUSU ↩ -

ATASI SEMBELIT ↩ -

KUATKAN TULANG ↩ - -

MELEGAKAN STRESS ↩ -

RAWAT MIGRAIN ↩ - -

WAHH BANYAK MANFAAT OSTEMATRIX NI KAN ❗❗ -

NAK SIHAT ❔❔ -

JOM CUBA OSTEMATRIX ↗↗ -

NAK HARGA MURAH JOM PM SAYA YE ⤵⤵ -

Jom wasap saya 📲  0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. -

#shakleekl #shakleeselangor #shakleeinderamahkota #shakleeshahalam #shakleeampang #shakleebangsar #shakleecheras #shakleesubang #shakleepj #shakleeterengganu #shakleegombak #shakleedamansara #shakleekerinchi #shakleepantaidalam #shakleepuchong #shakleebukitjelutong #shakleeserikembangan #shakleesunway #shakleekuantan #shakleemurah #shakleekotakemuning #shakleekelantan #shakleekedah #shakleejb #shakleebangi #shakleekajang #shakleeklang #ostematrixshaklee #ostematrixshakleemurah

🔥 PROMOSI OSTEMATRIX 🔥 -

Ostematrix pembekal kalsium! -

OSTEMATRIX HARGA MURAH😱😱 -

OSTEMATRIX PENAWAR MASALAH KESIHATAN ANDA ⤵⤵ -

LENGUH ↩ -

SEMBELIT ↩ -

SAKIT SENDI ↩ -

IBU HAMIL ↩ - - -

IBU BERPANTANG ↩ -

IBU MENYUSU ↩ -

TAK SUKA MINUM SUSU ↩ -

ATASI SEMBELIT ↩ -

KUATKAN TULANG ↩ - -

MELEGAKAN STRESS ↩ -

RAWAT MIGRAIN ↩ - -

WAHH BANYAK MANFAAT OSTEMATRIX NI KAN ❗❗ -

NAK SIHAT ❔❔ -

JOM CUBA OSTEMATRIX ↗↗ -

NAK HARGA MURAH JOM PM SAYA YE ⤵⤵ -

Jom wasap saya 📲  0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI dan TERMURAH. -

#shakleekl#shakleeselangor#shakleeinderamahkota#shakleeshahalam#shakleeampang#shakleebangsar#shakleecheras#shakleesubang#shakleepj#shakleeterengganu#shakleegombak#shakleedamansara#shakleekerinchi#shakleepantaidalam#shakleepuchong#shakleebukitjelutong#shakleeserikembangan#shakleesunway#shakleekuantan#shakleemurah#shakleekotakemuning#shakleekelantan#shakleekedah#shakleejb#shakleebangi#shakleekajang#shakleeklang#ostematrixshaklee#ostematrixshakleemurah
254 11 1 April, 2019
@shakleemurah.linda Profile picture

@shakleemurah.linda

🔥 PROMOSI 🔥 - - ✔MASALAH PARUT
✔ MASALAH JERAGAT
✔ KULIT KERING
✔KULIT KUSAM .

Jom rawat dgn vitamin e shaklee️ .

Vitamin E bertindak sebagai:
🌸Awet muda
🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
🌸Mengurangkan parut
🌸Meningkatkan kesuburan utk lelaki & perempuan
🌸Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
🌸Merawat masalah keintiman
🌸Merawat masalah seksual lelaki
🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sbg masker semulajadi 🌸Yg paling best vitamin E ni ditambah dgn GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lg khasiatnya dan powernya.

Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA PROMOSI TERMURAH!

#shakleekl #shakleeshahalam #shakleemeru #shakleemelaka #shakleepahang #shakleeperak #shakleeskudai #shakleepasirgudang #shakleemurah #shakleekelantan #shakleeselangor #shakleekedah #shakleepenang #shakleejb #shakleejohor #shakleeterengganu #shakleegombak #shakleecheras #vitamineshaklee #vitamineshakleemurah #shakleeterengganu #likeforlike #shakleenegerisembilan #shakleebangi #shakleekajang #shakleeshahalam

🔥 PROMOSI 🔥 - - ✔MASALAH PARUT
✔ MASALAH JERAGAT
✔ KULIT KERING
✔KULIT KUSAM .

Jom rawat dgn vitamin e shaklee️ .

Vitamin E bertindak sebagai:
🌸Awet muda
🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
🌸Mengurangkan parut
🌸Meningkatkan kesuburan utk lelaki & perempuan
🌸Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
🌸Merawat masalah keintiman
🌸Merawat masalah seksual lelaki
🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sbg masker semulajadi 🌸Yg paling best vitamin E ni ditambah dgn GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lg khasiatnya dan powernya.

Whatsapp 📲0196836302 utk HARGA PROMOSI TERMURAH!

#shakleekl#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleemelaka#shakleepahang#shakleeperak#shakleeskudai#shakleepasirgudang#shakleemurah#shakleekelantan#shakleeselangor#shakleekedah#shakleepenang#shakleejb#shakleejohor#shakleeterengganu#shakleegombak#shakleecheras#vitamineshaklee#vitamineshakleemurah#shakleeterengganu#likeforlike#shakleenegerisembilan#shakleebangi#shakleekajang#shakleeshahalam
256 8 1 April, 2019