#shakleevivix Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #shakleevivix and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
39 minutes
Average like
2.3
Average comment
0.3
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@shaklee_cantik_kurus_sihat Profile picture

@shaklee_cantik_kurus_sihat

Kandungan anggur muskat, elderberi dan lobak ungu didalam Vivix sememangnya memberi fungsi sebagai
.
✔️anti penuaan.
✔️melawan penyakit.
✔️pertumbuhan sel baru.
✔️anti oksidan. .
*24 jam READY STOCK*.
📮POSLAJU Seluruh 🇲🇾. 🎁 FREE Gift.
👥 FREE consultation.
.
Pengedar Sah ⤵️
🚗 Agen Shaklee COD Shah Alam
🚗 Agen Shaklee COD Sungai Buloh
🚗 Agen Shaklee COD Puncak Alam
🚗 Agen Shaklee COD Meru
.
#shakleepromo #shakleehargamurah #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent
#vivix #vivixpromo #shakleevivix #vivixshakleemurah #vivixawetmuda #vivixmalaysia #vivixoffer #promosivivix #promovivix

Kandungan anggur muskat, elderberi dan lobak ungu didalam Vivix sememangnya memberi fungsi sebagai
.
✔️anti penuaan.
✔️melawan penyakit.
✔️pertumbuhan sel baru.
✔️anti oksidan. .
*24 jam READY STOCK*.
📮POSLAJU Seluruh 🇲🇾. 🎁 FREE Gift.
👥 FREE consultation.
.
Pengedar Sah ⤵️
🚗 Agen Shaklee COD Shah Alam
🚗 Agen Shaklee COD Sungai Buloh
🚗 Agen Shaklee COD Puncak Alam
🚗 Agen Shaklee COD Meru
.
#shakleepromo #shakleehargamurah  #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli  #shakleepromo #shakleemurah #codshahalam #codmeru  #codpuncakalam #shakleehargastudent 
#vivix #vivixpromo #shakleevivix #vivixshakleemurah #vivixawetmuda #vivixmalaysia #vivixoffer #promosivivix #promovivix
0 0 25 seconds ago
@sya.madeena Profile picture

@sya.madeena

Hadiahkan set combo terbaik ni utk parents

#vivix anti aging suplement. Hight antioxidant. Berupaya memelihara sel kita dari rosak

#ostematrix shaklee kalsium terbaik. Utk sakit sendi lenguh. Nak solat pon lebih bertenaga takda sakit lutut or sendi

#omega bagus utk kesihatan jantung, jaga kolestrol dalam badan

Banyak sangat kelebihan. Harga dia sangat berbaloi ada promo whatsapp sya segera

0196216890

Hadiahkan set combo terbaik ni utk parents

#vivix anti aging suplement. Hight antioxidant. Berupaya memelihara sel kita dari rosak

#ostematrix shaklee kalsium terbaik. Utk sakit sendi lenguh. Nak solat pon lebih bertenaga takda sakit lutut or sendi

#omega bagus utk kesihatan jantung, jaga kolestrol dalam badan

Banyak sangat kelebihan. Harga dia sangat berbaloi ada promo whatsapp sya segera

0196216890
1 1 1 hour ago
@hasna_safiya Profile picture

@hasna_safiya

Settle order #garlic #ostematrix and shaker coral orange yang menjadi pilihan orang ramai tu

Dulu shaker tu dah takda. Tapi dah semua pakat minta. Terus shaklee restock balik

#ostematrix utk masalah sakit lutut, #garlic utk masalah angin, keputihan and utk fight bacteria dalam badan jugak tau

Sapa nak sini lekas whatsapp Safiah sekarang
0196216890

Settle order #garlic #ostematrix and shaker coral orange yang menjadi pilihan orang ramai tu

Dulu shaker tu dah takda. Tapi dah semua pakat minta. Terus shaklee restock balik

#ostematrix utk masalah sakit lutut, #garlic utk masalah angin, keputihan and utk fight bacteria dalam badan jugak tau

Sapa nak sini lekas whatsapp Safiah sekarang
0196216890
0 1 1 hour ago
@hasna_safiya Profile picture

@hasna_safiya

Supplement utk parents

Ini antara yang paling orang minta lah. Omega tu bagus utk kesihatan jantung and kawal kolestrol dalam badan

#ostematrix pulak bagus utk sendi sakit sakit badan lenguh ! Utk orang tua ostematrix ni antara kalsium yang kena ada. Wajib ada tau.

#vivix tinggi antioxidan. Bagus utk protect sel kita. Anti aging. Sel lambat rosak

Best combo ever

Jum whatsapp safiah sekarang. Promo this month saja tau

0196216890

Supplement utk parents

Ini antara yang paling orang minta lah. Omega tu bagus utk kesihatan jantung and kawal kolestrol dalam badan

#ostematrix pulak bagus utk sendi sakit sakit badan lenguh ! Utk orang tua ostematrix ni antara kalsium yang kena ada. Wajib ada tau.

#vivix tinggi antioxidan. Bagus utk protect sel kita. Anti aging. Sel lambat rosak

Best combo ever

Jum whatsapp safiah sekarang. Promo this month saja tau

0196216890
0 1 1 hour ago
@jl_galore Profile picture

@jl_galore

Finally they’ve arrived!! 😍

Vivix 🍇 that’s packed with Polyphenols which enhances cellular well-being
Nutriferon 💪🏻 for general health and strengthening the body
Youth Moisture Lock Day Cream 💁🏻‍♀️for instant, intense hydration and moisture retention

All ready to be delivered to their new families!
#shakleewithsassyj #shakleevivix #shakleenutriferon #shakleeyouthskincare

Finally they’ve arrived!! 😍

Vivix 🍇 that’s packed with Polyphenols which enhances cellular well-being 
Nutriferon 💪🏻 for general health and strengthening the body
Youth Moisture Lock Day Cream 💁🏻‍♀️for instant, intense hydration and moisture retention

All ready to be delivered to their new families! 
#shakleewithsassyj #shakleevivix #shakleenutriferon #shakleeyouthskincare
0 0 2 hours ago
@hasna_safiya Profile picture

@hasna_safiya

Ruma kedua. shaklee ni dah mcm rumah kedua

Kalau takda kat rumah mesti dekat Shaklee

Ada ke sesapa lagi nak beli Shaklee dengan safiah ?? 0196216890

Ruma kedua. shaklee ni dah mcm rumah kedua

Kalau takda kat rumah mesti dekat Shaklee

Ada ke sesapa lagi nak beli Shaklee dengan safiah ?? 0196216890
1 1 3 hours ago
@shaklee_cantik_kurus_sihat Profile picture

@shaklee_cantik_kurus_sihat

Fungsi resveratrol dikalangan lelaki pula melindungi dan memperbaiki kualiti sperma. Sekiranya sel sperma mempunyai kecacatan, Vivix membantu untuk memperbaiki sperma supaya kecacatan tidak berulang. Vivix juga memberi tenaga kepada sperma.
.
*24 jam READY STOCK*.
📮POSLAJU Seluruh 🇲🇾. 🎁 FREE Gift.
👥 FREE consultation.
.
Pengedar Sah ⤵️
🚗 Agen Shaklee COD Shah Alam
🚗 Agen Shaklee COD Sungai Buloh
🚗 Agen Shaklee COD Puncak Alam
🚗 Agen Shaklee COD Meru
.
#shakleepromo #shakleehargamurah #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent
#vivix #vivixpromo #shakleevivix #vivixshakleemurah #vivixawetmuda #vivixeffect #vivixmalaysia #vivixoffer #promosivivix

Fungsi resveratrol dikalangan lelaki pula melindungi dan memperbaiki kualiti sperma. Sekiranya sel sperma mempunyai kecacatan, Vivix membantu untuk memperbaiki sperma supaya kecacatan tidak berulang. Vivix juga memberi tenaga kepada sperma.
.
*24 jam READY STOCK*.
📮POSLAJU Seluruh 🇲🇾. 🎁 FREE Gift.
👥 FREE consultation.
.
Pengedar Sah ⤵️
🚗 Agen Shaklee COD Shah Alam
🚗 Agen Shaklee COD Sungai Buloh
🚗 Agen Shaklee COD Puncak Alam
🚗 Agen Shaklee COD Meru
.
#shakleepromo #shakleehargamurah  #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli  #shakleepromo #shakleemurah #codshahalam #codmeru  #codpuncakalam #shakleehargastudent 
#vivix #vivixpromo #shakleevivix #vivixshakleemurah #vivixawetmuda #vivixeffect #vivixmalaysia #vivixoffer #promosivivix
1 1 5 hours ago
@shaklee_cantik_kurus_sihat Profile picture

@shaklee_cantik_kurus_sihat

Fungsi resveratrol dikalangan wanita ialah melindungi telur yang belum atau hampir matang dari kesan radikal bebas. Apabila telur dilindungi ini selamat dari rosak, ia meningkatkan peluang yang lebih tinggi untuk survive, membesar dan disenyawakan. .
*24 jam READY STOCK*.
📮POSLAJU Seluruh 🇲🇾. 🎁 FREE Gift.
👥 FREE consultation.
.
Pengedar Sah ⤵️
🚗 Agen Shaklee COD Shah Alam
🚗 Agen Shaklee COD Sungai Buloh
🚗 Agen Shaklee COD Puncak Alam
🚗 Agen Shaklee COD Meru
.
#shakleepromo #shakleehargamurah #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent
#vivix #vivixpromo #shakleevivix #vivixshakleemurah #vivixawetmuda #vivixmalaysia #vivixoffer #promosivivix #promovivix

Fungsi resveratrol dikalangan wanita ialah melindungi telur yang belum atau hampir matang dari kesan radikal bebas. Apabila telur dilindungi ini selamat dari rosak, ia meningkatkan peluang yang lebih tinggi untuk survive, membesar dan disenyawakan. .
*24 jam READY STOCK*.
📮POSLAJU Seluruh 🇲🇾. 🎁 FREE Gift.
👥 FREE consultation.
.
Pengedar Sah ⤵️
🚗 Agen Shaklee COD Shah Alam
🚗 Agen Shaklee COD Sungai Buloh
🚗 Agen Shaklee COD Puncak Alam
🚗 Agen Shaklee COD Meru
.
#shakleepromo #shakleehargamurah  #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli  #shakleepromo #shakleemurah #codshahalam #codmeru  #codpuncakalam #shakleehargastudent 
#vivix #vivixpromo #shakleevivix #vivixshakleemurah #vivixawetmuda #vivixmalaysia #vivixoffer #promosivivix #promovivix
0 1 5 hours ago
@shaklee_by_eja Profile picture

@shaklee_by_eja

:. KENAPA VIVIX ?? :. Vivix ni adalah antara killer product Shaklee.
Ramai customer suka Vivix ni sebab banyak khasiatnya. Bukan sahaja untuk kesihatan yang menyeluruh tapi Vivix mampu membantu : 🍀kulit kekal anjal, cantik dan awet muda.
🍀cegah penyakit kanser 🍀kurangkan risiko penyakit jantung
🍀rawat pesakit diabetes
🍀sokong kesihatan sendi
🍀kurangkan risiko nyanyuk
🍀bantu kurangkan berat badan
🍀meningkatkan sistem imun
🍀tingkatkn kesihatan mata
Dan banyak lagi khasiatnya. Siapa yang konsisten ambik vivix akan rasakan kesan dan perbezaannya.

#vivix #vivixshaklee #vivixmurah #vivixpromo #shakleevivix #vivixshakleemurah #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleekl #shakleelover #shakleepromo #selangor #kualalumpur #negerisembilan #codsungaibesi

:. KENAPA VIVIX ?? :. Vivix ni adalah antara killer product Shaklee. 
Ramai customer suka Vivix ni sebab banyak khasiatnya. Bukan sahaja untuk kesihatan yang menyeluruh tapi Vivix mampu membantu : 🍀kulit kekal anjal, cantik dan awet muda.
🍀cegah penyakit kanser 🍀kurangkan risiko penyakit jantung
🍀rawat pesakit diabetes
🍀sokong kesihatan sendi
🍀kurangkan risiko nyanyuk
🍀bantu kurangkan berat badan
🍀meningkatkan sistem imun
🍀tingkatkn kesihatan mata 
Dan banyak lagi khasiatnya. Siapa yang konsisten ambik vivix akan rasakan kesan dan perbezaannya.

#vivix #vivixshaklee #vivixmurah #vivixpromo #shakleevivix #vivixshakleemurah #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleekl #shakleelover #shakleepromo #selangor #kualalumpur #negerisembilan #codsungaibesi
0 0 7 hours ago
@imelbeedot Profile picture

@imelbeedot

Betullah kata orang, jodoh tak pernah salah alamat. Kalau dah rezeki tak ke mana. Ehhh!

Dibenarkan balik awal hari ini sebab jerebu makin teruk. Sampai rumah gaduh sekejap dengan anjing aku. Bila aku dapat call dari kawan lama, tercungap-cungap jugak aku jawab.
Dia nak repeat order Vivix TP lagi untuk adik kesayangan ♥️ Tapi sebab adiknya akan entitled 10% off dengan pembelian oleh ahli baru ini, dia beli 1 lagi Twin Pack untuk best friend nya jugak!
That means 2 enrollment, dan dua Vivix Twin Pack (4 botol) for these lovely women!
These are going to be third Vivix TP for me this month. Berebut orang nak beli sebab diskaun 10% untuk ahli baru ini akan berakhir end of September!
Siapa nak cuba Vivix, inilah masanya! Harga dah boom boom pow 💥 Effect nya pulak perggghhh kaw kaw!
Nak order? 📲wasap.my/60168531027 sekarang!
#shakleewelcomeset #jomshaklee #shakleevivix #shakleepromo #vivixpromo

Betullah kata orang, jodoh tak pernah salah alamat. Kalau dah rezeki tak ke mana. Ehhh!

Dibenarkan balik awal hari ini sebab jerebu makin teruk. Sampai rumah gaduh sekejap dengan anjing aku. Bila aku dapat call dari kawan lama, tercungap-cungap jugak aku jawab. 
Dia nak repeat order Vivix TP lagi untuk adik kesayangan ♥️ Tapi sebab adiknya akan entitled 10% off dengan pembelian oleh ahli baru ini, dia beli 1 lagi Twin Pack untuk best friend nya jugak! 
That means 2 enrollment, dan dua Vivix Twin Pack (4 botol) for these lovely women! 
These are going to be third Vivix TP for me this month. Berebut orang nak beli sebab diskaun 10% untuk ahli baru ini akan berakhir end of September! 
Siapa nak cuba Vivix, inilah masanya! Harga dah boom boom pow 💥 Effect nya pulak perggghhh kaw kaw! 
Nak order? 📲wasap.my/60168531027 sekarang! 
#shakleewelcomeset #jomshaklee #shakleevivix #shakleepromo #vivixpromo
11 0 7 hours ago
@jl_galore Profile picture

@jl_galore

Manage your ENERGY not your TIME

#shakleewithsassyj #shakleevivix #polyphenols

Manage your ENERGY not your TIME

#shakleewithsassyj #shakleevivix #polyphenols
1 0 7 hours ago
@vivixshakleeutara Profile picture

@vivixshakleeutara

Hanya 1 sudu sehari untuk kesihatan menyeluruh💓

VIVIX DIPERBUAT DARIPADA BAHAN BERKUALITI TINGGI💕

4 BAHAN UTAMA VIVIX PEKAT MEMIKAT

1) Anggur Muscadine

Anggur yang kaya dengan kromoson penting,
✅Menghalang dan mengurangkan pertumbuhan sel yang tidak normal
✅Meningkatkan jangka hayat dan penghasilan tenaga pada tahap sellular
✅Mengawal tahap glukos darah yang sihat

2)Polygonum Cuspidatum
kaya dengan resveratrol,
✅Meningkatkan peredaran darah
✅Menghalang agregasi platelet darah

3)Purple Carrot

Lobak Ungu mengandungi anthocyanin membantu,
✅Menggalakkan penglihatan yang sihat
✅Meningkatkan keanjalan saluran darah
✅Mengurangkan inflamasi

4)European Elderberry
Elderberry Eropah juga mengandungi anthocyanin yang sangat membantu,
✅Meningkatkan daya tahan tubuh
✅Anti-bakretia dan anti-virus
✅Menggalakkan perkembangan sel normal dan sihat

Jom dapatkan harga promosi vivix
Cepat meh whatspp atau tekan link ni,
.
.
DM atau tekan link dibio untuk fast respond😉

#vivix
#shakleesgpetani
#shakleepulaupinang

Hanya 1 sudu sehari untuk kesihatan menyeluruh💓

VIVIX DIPERBUAT DARIPADA BAHAN BERKUALITI TINGGI💕

4 BAHAN UTAMA VIVIX PEKAT MEMIKAT

1) Anggur Muscadine

Anggur yang kaya dengan kromoson penting,
✅Menghalang dan mengurangkan pertumbuhan sel yang tidak normal
✅Meningkatkan jangka hayat dan penghasilan tenaga pada tahap sellular
✅Mengawal tahap glukos darah yang sihat

2)Polygonum Cuspidatum 
kaya dengan resveratrol,
✅Meningkatkan peredaran darah
✅Menghalang agregasi platelet darah

3)Purple Carrot

Lobak Ungu mengandungi anthocyanin membantu,
✅Menggalakkan penglihatan yang sihat
✅Meningkatkan keanjalan saluran darah
✅Mengurangkan inflamasi

4)European Elderberry 
Elderberry Eropah juga mengandungi anthocyanin yang sangat membantu,
✅Meningkatkan daya tahan tubuh
✅Anti-bakretia dan anti-virus
✅Menggalakkan perkembangan sel normal dan sihat

Jom dapatkan harga promosi vivix
Cepat meh whatspp atau tekan link ni,
.
.
DM atau tekan link dibio untuk fast respond😉

#vivix
#shakleesgpetani
#shakleepulaupinang
2 1 7 hours ago
@vivixshakleeutara Profile picture

@vivixshakleeutara

KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE
.
Apa yang best sangat? Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?

Keistimewaan Vivix Shaklee

1)Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. 🍇Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. 🍇Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

2)Memperbaiki tenaga sel.
🍇Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 🍇Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Kebaikan Vivix Shaklee
.
🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
.
🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
.
🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
.
🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
.
🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
.
🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
.
🍇Membantu merawat penyakit parkinson
.
🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
.
🍇Meningkatkan kesihatan imum badan
.
🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.

Sekarang vivix tengah promo gaiss
Jom grab sekarang!

Dm atau tekan link dibio untuk fast respond😉
.

Amirah Jadilah (MJ)
Shaklee Business Leader

KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE
.
Apa yang best sangat? Berbaloikah dengan harga yang ditawarkan?

Keistimewaan Vivix Shaklee

1)Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. 🍇Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. 🍇Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

2)Memperbaiki tenaga sel.
🍇Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 🍇Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Kebaikan Vivix Shaklee
.
🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
.
🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
.
🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
.
🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
.
🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
.
🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
.
🍇Membantu merawat penyakit parkinson
.
🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
.
🍇Meningkatkan kesihatan imum badan
.
🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.

Sekarang vivix tengah promo gaiss
Jom grab sekarang!

Dm atau tekan link dibio untuk fast respond😉
.

Amirah Jadilah (MJ)
Shaklee Business Leader
2 1 7 hours ago
@vivixshakleeutara Profile picture

@vivixshakleeutara

MJ DAH RASA VIVIX NI
SEDAPP SANGAATTT!😋
Pekat likat masam masam manis buah

Dalam Vivix ni ada
✅Elderberry
✅Japanese Knotweed
✅Purple Carrot
✅Anggur Muscadine

Buah buahan premium dan betapa tulen nya kandungan dalam tu even kita letak dalam freezer pun lamgsung TAK BEKU!
Siapa nak ? ✋
Vivix untuk kesihatan menyeluruh.

Dm.atau tekan link dibio untuk fast respon😊

Amirah Jadilah (MJ)
Shaklee Budiness Leader

#ShakleeSgPetani
#ShakleePenang

MJ DAH RASA VIVIX NI
SEDAPP SANGAATTT!😋
Pekat likat masam masam manis buah

Dalam Vivix ni ada
✅Elderberry
✅Japanese Knotweed
✅Purple Carrot
✅Anggur Muscadine

Buah buahan premium dan betapa tulen nya kandungan dalam tu even kita letak dalam freezer pun lamgsung TAK BEKU! 
Siapa nak ? ✋ 
Vivix untuk kesihatan menyeluruh.

Dm.atau tekan link dibio untuk fast respon😊

Amirah Jadilah (MJ)
Shaklee Budiness Leader

#ShakleeSgPetani
#ShakleePenang
2 1 7 hours ago
@vivixshakleeutara Profile picture

@vivixshakleeutara

PROMO SHAKLEE BAKAL BERAKHIR HUJUNG SEPTEMBER!
.
. 💥PROMO VIVIX TWINPACK💥

VIVIX THE BEST!
.
Setiap hari, sel sel dalam badan kita diserang oleh radikal bebas yang merosakkan sel serta mengakibatkan sel kita menjadi lemah.
.
Bila sel semakin lemah, sel kemudiannya akan mati lebih cepat daripada jangka hayat sel yang asal.
.

Effect dia akan membawa kepada penuaan yang lebih cepat daripada usia kita yang sebenar.
.
• Effect pada kulit - akan timbul pigmentation, kulit berkedut, keluar garis halus.
.
• Effect pada badan - metabolisme semakin rendah badan cepat naik.
.
• Effect pada kesihatan - mula diserang pelbagai jenis penyakit.
.
SO MACAM MANA KITA NAK MAINTAIN KESIHATAN DAN AWET MUDA BILA USIA MAKIN MENINGKAT? .
.
Segalanya bermula dengan PENJAGAAN SEL.
.
Di Shaklee, kita menggalakkan setiap orang untuk mengamalkan pemakanan yang sihat dan seimbang.
.
Pada masa yang sama, kita digalakkan mengambil supplement sebagai tambahan sebab pemakanan harian kita sendiri tak betul betul seimbang. Salah satunya ialah VIVIX, sebagai sumber anti oxidant yang terbaik 👍🏻.
.
Bila sel kita sihat, kita akan rasa lebih bertenaga, minda lebih cepat berfikir, daya ingatan lagi kuat, badan lebih segar serta reflect pada kulit yang semakin cantik, halus dan nampak lebih muda.
.
Untuk yang dah berusia pulak, biasanya bahagian joint akan ada sakit sakit kan? Di sini lah Polifenol boleh membantu untuk mengurangkan keradangan pada sendi dan tubuh badan.

Dm atau tekan link dibio untuk order😉

PROMO SHAKLEE BAKAL BERAKHIR HUJUNG SEPTEMBER!
.
. 💥PROMO VIVIX TWINPACK💥

VIVIX THE BEST!
.
Setiap hari, sel sel dalam badan kita diserang oleh radikal bebas yang merosakkan sel serta mengakibatkan sel kita menjadi lemah.
.
Bila sel semakin lemah, sel kemudiannya akan mati lebih cepat daripada jangka hayat sel yang asal.
.

Effect dia akan membawa kepada penuaan yang lebih cepat daripada usia kita yang sebenar.
.
• Effect pada kulit - akan timbul pigmentation, kulit berkedut, keluar garis halus.
.
• Effect pada badan - metabolisme semakin rendah badan cepat naik.
.
• Effect pada kesihatan - mula diserang pelbagai jenis penyakit.
.
SO MACAM MANA KITA NAK MAINTAIN KESIHATAN DAN AWET MUDA BILA USIA MAKIN MENINGKAT? .
.
Segalanya bermula dengan PENJAGAAN SEL.
.
Di Shaklee, kita menggalakkan setiap orang untuk mengamalkan pemakanan yang sihat dan seimbang.
.
Pada masa yang sama, kita digalakkan mengambil supplement sebagai tambahan sebab pemakanan harian kita sendiri tak betul betul seimbang. Salah satunya ialah VIVIX, sebagai sumber anti oxidant yang terbaik 👍🏻.
.
Bila sel kita sihat, kita akan rasa lebih bertenaga, minda lebih cepat berfikir, daya ingatan lagi kuat, badan lebih segar serta reflect pada kulit yang semakin cantik, halus dan nampak lebih muda.
.
Untuk yang dah berusia pulak, biasanya bahagian joint akan ada sakit sakit kan? Di sini lah Polifenol boleh membantu untuk mengurangkan keradangan pada sendi dan tubuh badan.

Dm atau tekan link dibio untuk order😉
2 1 8 hours ago
@shakleebyfuza Profile picture

@shakleebyfuza

SHAKER LAWA DAH KEMBALI!
Kalau beli produk Shaklee yang boleh bancuh, mesti beli sekali shaker ni. Sangat best! Lawa & mudah di bawa. Styleeeeeeee gais! Tahan lasak pon ye gak.. Banyak kali dah jatuh tapi tak pecah pon

Jommm! 😘 Energizing Soy Protein (ESP) Vanilla flavour
😘 Cinch Shake Mix (cafe latte, chocolate, vanilla flavour)
😘 Meal Shakes (vanilla flavour)
😘 NutriFeron Granules
😘 Cinch Tea Mix
😘 Collagen Plus Powder
😘 Vivix

Semua ni boleh bancuh dengan air. On the go!
www.wasap.my/601117963124

Atau klik link di @shakleebyfuza
#fuzayourSID
#shakleemalaysia
#vivixpromo #shakleeeffect #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee #espshaklee #cinchshaklee #mealshakeshaklee #collagenplusshaklee

SHAKER LAWA DAH KEMBALI! 
Kalau beli produk Shaklee yang boleh bancuh, mesti beli sekali shaker ni. Sangat best! Lawa & mudah di bawa. Styleeeeeeee gais! Tahan lasak pon ye gak.. Banyak kali dah jatuh tapi tak pecah pon

Jommm! 😘 Energizing Soy Protein (ESP) Vanilla flavour
😘 Cinch Shake Mix (cafe latte, chocolate, vanilla flavour)
😘 Meal Shakes (vanilla flavour)
😘 NutriFeron Granules
😘 Cinch Tea Mix
😘 Collagen Plus Powder
😘 Vivix

Semua ni boleh bancuh dengan air. On the go! 
www.wasap.my/601117963124

Atau klik link di @shakleebyfuza 
#fuzayourSID
#shakleemalaysia 
#vivixpromo #shakleeeffect  #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee #espshaklee #cinchshaklee #mealshakeshaklee #collagenplusshaklee
7 0 8 hours ago
@shakleebyfuza Profile picture

@shakleebyfuza

SHAKER LAWA DAH KEMBALI!
Kalau beli produk Shaklee yang boleh bancuh, mesti beli sekali shaker ni. Sangat best! Lawa & mudah di bawa. Styleeeeeeee gais! Tahan lasak pon ye gak.. Banyak kali dah jatuh tapi tak pecah pon

Jommm! 😘 Energizing Soy Protein (ESP) Vanilla flavour
😘 Cinch Shake Mix (cafe latte, chocolate, vanilla flavour)
😘 Meal Shakes (vanilla flavour)
😘 NutriFeron Granules
😘 Cinch Tea Mix
😘 Collagen Plus Powder
😘 Vivix

Semua ni boleh bancuh dengan air. On the go!
www.wasap.my/601117963124

Atau klik link di @shakleebyfuza
#fuzayourSID
#shakleemalaysia
#vivixpromo #shakleeeffect #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee #espshaklee #cinchshaklee #mealshakeshaklee #collagenplusshaklee

SHAKER LAWA DAH KEMBALI! 
Kalau beli produk Shaklee yang boleh bancuh, mesti beli sekali shaker ni. Sangat best! Lawa & mudah di bawa. Styleeeeeeee gais! Tahan lasak pon ye gak.. Banyak kali dah jatuh tapi tak pecah pon

Jommm! 😘 Energizing Soy Protein (ESP) Vanilla flavour
😘 Cinch Shake Mix (cafe latte, chocolate, vanilla flavour)
😘 Meal Shakes (vanilla flavour)
😘 NutriFeron Granules
😘 Cinch Tea Mix
😘 Collagen Plus Powder
😘 Vivix

Semua ni boleh bancuh dengan air. On the go! 
www.wasap.my/601117963124

Atau klik link di @shakleebyfuza 
#fuzayourSID
#shakleemalaysia 
#vivixpromo #shakleeeffect  #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee #espshaklee #cinchshaklee #mealshakeshaklee #collagenplusshaklee
5 0 8 hours ago
@shakleebyfuza Profile picture

@shakleebyfuza

SHAKER LAWA DAH KEMBALI!
Kalau beli produk Shaklee yang boleh bancuh, mesti beli sekali shaker ni. Sangat best! Lawa & mudah di bawa. Styleeeeeeee gais! Tahan lasak pon ye gak.. Banyak kali dah jatuh tapi tak pecah pon

Jommm! 😘 Energizing Soy Protein (ESP) Vanilla flavour
😘 Cinch Shake Mix (cafe latte, chocolate, vanilla flavour)
😘 Meal Shakes (vanilla flavour)
😘 NutriFeron Granules
😘 Cinch Tea Mix
😘 Collagen Plus Powder
😘 Vivix

Semua ni boleh bancuh dengan air. On the go!
www.wasap.my/601117963124

Atau klik link di @shakleebyfuza
#fuzayourSID
#shakleemalaysia
#vivixpromo #shakleeeffect #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee #espshaklee #cinchshaklee #mealshakeshaklee #collagenplusshaklee

SHAKER LAWA DAH KEMBALI! 
Kalau beli produk Shaklee yang boleh bancuh, mesti beli sekali shaker ni. Sangat best! Lawa & mudah di bawa. Styleeeeeeee gais! Tahan lasak pon ye gak.. Banyak kali dah jatuh tapi tak pecah pon

Jommm! 😘 Energizing Soy Protein (ESP) Vanilla flavour
😘 Cinch Shake Mix (cafe latte, chocolate, vanilla flavour)
😘 Meal Shakes (vanilla flavour)
😘 NutriFeron Granules
😘 Cinch Tea Mix
😘 Collagen Plus Powder
😘 Vivix

Semua ni boleh bancuh dengan air. On the go! 
www.wasap.my/601117963124

Atau klik link di @shakleebyfuza 
#fuzayourSID
#shakleemalaysia 
#vivixpromo #shakleeeffect  #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee #espshaklee #cinchshaklee #mealshakeshaklee #collagenplusshaklee
6 0 8 hours ago
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg
Cash back lagi

Apa tunggu lagi
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg 
Cash  back lagi

Apa tunggu lagi 
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
4 0 9 hours ago
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg
Cash back lagi

Apa tunggu lagi
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg 
Cash  back lagi

Apa tunggu lagi 
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
3 0 9 hours ago
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg
Cash back lagi

Apa tunggu lagi
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg 
Cash  back lagi

Apa tunggu lagi 
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
3 0 9 hours ago
@mesitihealthbeauty Profile picture

@mesitihealthbeauty

Daftar Ahli Hanya Rm65, Wasap 0177202849

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini :
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol
_
✔ FREE membership
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini : 
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! 
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol 
_
✔ FREE membership 
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty
1 0 9 hours ago
@anis.azziana_shaklee Profile picture

@anis.azziana_shaklee

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya

FUNGSI VITAMIN C
.
💕Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
💕Mengatasi masalah jerawat degil
💕Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
💕Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
💕Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
💕Mengurangkan kesan "sunburn"
💕Menjadikan kulit lebih gebu
💕Melembapkan kulit dari dalam
💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💕Tona kulit menjadi lebih sekata
💕Mengurangkan penyakit selsema

Nak order?
Meh whatsapp Keknis sekarang 0194783274.
.
#shakleemalaysia  #shakleeNilaiImpian #shakleemantin #USIM #usimnilai #shakleekl #shakleeeffect  #shakleeKeknis #sayajualShaklee #shakleeselangor #shakleeSingapore #shakleesabah #shakleevivix #shakleeyouthskincare #codshaklee #pengedarshaklee #shakleenegerisembilan #shakleepenang #shakleekedah #shakleebangi #shakleekajang #shakleenilai #shakleenilai3 #shakleebrunei #shakleeputrajaya
2 0 9 hours ago
@hasna_safiya Profile picture

@hasna_safiya

Senangnya bisnes Shaklee ni is bila customer order boleh terus submit online

Yang ni screenshot resit utk setiap order customer. Safiah just click dekat website

Utk click kat website ni khas utk ahli Shaklee je tau. Dapat harga yang memang murah. Then dapat point utk setiap kali pembelian

So safiah kerja malas nak g pos. takdehal lah kalau customer nak barang

Ada phone, ada data settle !! Kalau busy sangat tak sempat Safiah minta tolong syahirah

Dia free and easy

Semua dia tlg settlekan. Senang nya. Kumpul order tengah bulan Shaklee masuk bonus

Whatsapp safiah sekarang
0196216890

Senangnya bisnes Shaklee ni is bila customer order boleh terus submit online

Yang ni screenshot resit utk setiap order customer. Safiah just click dekat website

Utk click kat website ni khas utk ahli Shaklee je tau. Dapat harga yang memang murah. Then dapat point utk setiap kali pembelian

So safiah kerja malas nak g pos. takdehal lah kalau customer nak barang

Ada phone, ada data settle !! Kalau busy sangat tak sempat Safiah minta tolong syahirah

Dia free and easy

Semua dia tlg settlekan. Senang nya. Kumpul order tengah bulan Shaklee masuk bonus

Whatsapp safiah sekarang
0196216890
0 1 9 hours ago
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg
Cash back lagi

Apa tunggu lagi
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg 
Cash  back lagi

Apa tunggu lagi 
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
1 0 10 hours ago
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg
Cash back lagi

Apa tunggu lagi
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg 
Cash  back lagi

Apa tunggu lagi 
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
2 0 10 hours ago
@vivixshakleebywawa Profile picture

@vivixshakleebywawa

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg
Cash back lagi

Apa tunggu lagi
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg 
Cash  back lagi

Apa tunggu lagi 
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
2 0 10 hours ago
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg
Cash back lagi

Apa tunggu lagi
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg 
Cash  back lagi

Apa tunggu lagi 
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
1 0 10 hours ago
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg
Cash back lagi

Apa tunggu lagi
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg 
Cash  back lagi

Apa tunggu lagi 
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
2 0 10 hours ago
@shakleebywawa_bob Profile picture

@shakleebywawa_bob

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg
Cash back lagi

Apa tunggu lagi
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop

VIVIX ON SALES NOW!!
MURAH!!MURAH!! Vivix beli 2 botol kalau biasa rm950
Kali ni shaklee baik hati beli 2 botol dapat harga rm684😱😱😱
Siap dapat free keahlian
Free paper beg 
Cash  back lagi

Apa tunggu lagi 
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
Lekas oder vivix twin pack sekarang juga!! www.wasap.my/601131509141/vivixpromo
.
.
#vivixwawa  #shaklee #shakleemalaysia
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #shakleevivix #naksihat #lookyounger #subangparade #kulitcantikgebu #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #vivixshaklee #antiaging #awetmuda #antipenuaan #meletop
1 0 10 hours ago
@hasna_safiya Profile picture

@hasna_safiya

Ramai pulak ni nak #garlic Shaklee. Kalau mcm semalam customer safiah amik garlic utk masalah angin dalam badan

Utk boost imun sistem. Tapi hari ni customer nak #garlicshakkee utk masalah keputihan

Tengah pregnant. Tapi mengalami masalah keputihan yang sangat teruk

Utk pregnant #alfafashaklee tak digalakkan ye. Even alfafa utk keputihan tp masa mengandung jangan amik alfafa

Beli dekat agen yang boleh consukt awak semua dengan cara yang betul

Jum whatsapp safiah sekarang

Ada lagi ke nak selit order ?
0196216890

Ramai pulak ni nak #garlic Shaklee. Kalau mcm semalam customer safiah amik garlic utk masalah angin dalam badan

Utk boost imun sistem.  Tapi hari ni customer nak #garlicshakkee utk masalah keputihan

Tengah pregnant. Tapi mengalami masalah keputihan yang sangat teruk

Utk pregnant #alfafashaklee tak digalakkan ye. Even alfafa utk keputihan tp masa mengandung jangan amik alfafa

Beli dekat agen yang boleh consukt awak semua dengan cara yang betul

Jum whatsapp safiah sekarang

Ada lagi ke nak selit order ?
0196216890
1 1 10 hours ago
@vivix.nutriyati Profile picture

@vivix.nutriyati

Cod Bangi Dan Kajang 019-3024241

Promosi VIVIX masih ada ye. Masa ni lah nak rebut peluang bagi Suplemen terbaik untuk Ibu dan Ayah atau diri sendiri.

Bila minum vivix sangat terbaik booster energy. Tak rasa letih boleh buat kerja macam biasa jer🤩

HARGA?? Mahal ke? Mahal tu bila belum cuba..
Tapi dah cuba pasti rasa Murah dengn kesannya ❤️❤️Jatuh cinta berkali-kali
Sebab tu ramai yang cari dan repeat order 🥰

DAPATKAN SEKARANG Vivix PROMOSI
⤵️http://www.yati.com.wasap.my/60193024241/PromoVivixMURAH

#Nutriyati
#ShakleeBangiKajang
#promovivix
#jomshaklee
#youthshaklee
#espshaklee
#shakleecodbangi
#shaklee
#shakleeeffect
#shakleepromo
#shakleeselangor
#shakleelover
#shakleebangi
#vivixpromo
#testimonivivix
#shakleevivix
#vivixshaklee
#vivixshakleetipu
#ShakleeBangiKajang
#promovivix
#vivixpromo10
#vivixbangikajang
#vivixbangikajang

Promosi VIVIX masih ada ye. Masa ni lah nak rebut peluang bagi Suplemen terbaik untuk Ibu dan Ayah atau diri sendiri.

Bila minum vivix sangat terbaik booster energy. Tak rasa letih boleh buat kerja macam biasa jer🤩

HARGA?? Mahal ke? Mahal tu bila belum cuba..
Tapi dah cuba pasti rasa Murah dengn kesannya ❤️❤️Jatuh cinta berkali-kali
Sebab tu ramai yang cari dan repeat order 🥰

DAPATKAN SEKARANG Vivix PROMOSI
⤵️http://www.yati.com.wasap.my/60193024241/PromoVivixMURAH

#Nutriyati
#ShakleeBangiKajang
#promovivix
#jomshaklee
#youthshaklee
#espshaklee
#shakleecodbangi
#shaklee
#shakleeeffect
#shakleepromo
#shakleeselangor
#shakleelover
#shakleebangi
#vivixpromo
#testimonivivix
#shakleevivix
#vivixshaklee
#vivixshakleetipu
#ShakleeBangiKajang
#promovivix
#vivixpromo10
#vivixbangikajang
#vivixbangikajang
0 0 12 hours ago
@shakleebyfuza Profile picture

@shakleebyfuza

✨✨Youth Moisturizer Lock Day Cream✨✨
..
Jgn abaikan wajah anda.
7 Kesan buruk biarkan kulit kering tanpa memakai pelembap.
.
1. kulit muka akan mudah berkedut.
2 kedutan muka lebih jelas kelihatan
3. Tekstur tona wajah akn.kusam dan bersisik
4. jerawat akan bertambah teruk.
5. Lapusan perlindungan kulit akan hilang
6. Make up Xnmpk flawless, malah lagi nampak bercapuk.
7 kulit muka menjadi gatal.
.
.
📲📲 01117963124
Atau klik link @shakleebyfuza
.
#fuzayourSID
#shakleemalaysia
#vivixpromo #shakleeeffect #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee

✨✨Youth Moisturizer Lock Day Cream✨✨
..
Jgn abaikan wajah anda.
7 Kesan buruk biarkan kulit kering tanpa memakai pelembap.
.
1. kulit muka akan mudah berkedut.
2 kedutan muka lebih jelas kelihatan
3. Tekstur tona wajah akn.kusam dan bersisik
4. jerawat akan bertambah teruk.
5. Lapusan perlindungan kulit akan hilang
6. Make up Xnmpk flawless, malah lagi nampak bercapuk.
7 kulit muka menjadi gatal.
.
.
📲📲 01117963124
Atau klik link @shakleebyfuza
.
#fuzayourSID
#shakleemalaysia 
#vivixpromo #shakleeeffect  #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee
7 0 23 hours ago
@shakleebyfuza Profile picture

@shakleebyfuza

✨✨Youth Moisturizer Lock Day Cream✨✨
..
Jgn abaikan wajah anda.
7 Kesan buruk biarkan kulit kering tanpa memakai pelembap.
.
1. kulit muka akan mudah berkedut.
2 kedutan muka lebih jelas kelihatan
3. Tekstur tona wajah akn.kusam dan bersisik
4. jerawat akan bertambah teruk.
5. Lapusan perlindungan kulit akan hilang
6. Make up Xnmpk flawless, malah lagi nampak bercapuk.
7 kulit muka menjadi gatal.
.
.
📲📲 01117963124
Atau klik link @shakleebyfuza
.
#fuzayourSID
#shakleemalaysia
#vivixpromo #shakleeeffect #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee

✨✨Youth Moisturizer Lock Day Cream✨✨
..
Jgn abaikan wajah anda.
7 Kesan buruk biarkan kulit kering tanpa memakai pelembap.
.
1. kulit muka akan mudah berkedut.
2 kedutan muka lebih jelas kelihatan
3. Tekstur tona wajah akn.kusam dan bersisik
4. jerawat akan bertambah teruk.
5. Lapusan perlindungan kulit akan hilang
6. Make up Xnmpk flawless, malah lagi nampak bercapuk.
7 kulit muka menjadi gatal.
.
.
📲📲 01117963124
Atau klik link @shakleebyfuza
.
#fuzayourSID
#shakleemalaysia 
#vivixpromo #shakleeeffect  #shakleelover #shakleemurah #shakleepasirgudangmasai #shakleeterbaik #shakleebest #shakleepromo #shakleebest #shakleeonline #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleenutriferon #shakleeperformancedrink #shakleevitaminc #setwelcomeshaklee #dailyesstentialset #vivixtwinpack #septpromo #nutriferonshaklee #setyouthshaklee #setcantikshaklee #setwelcomeshaklee #maskeryouth #maskershaklee
7 0 23 hours ago

Top #shakleevivix posts

@lyafa.vitamins Profile picture

@lyafa.vitamins

Assalamualaikum and good morning. Before breakfast / ESP/ collagen, jangan lupa amalkan satu sudu vivix semasa perut kosong❤
.
.
1 sudu vivix mengandungi
🔶Muscadine grape
🔶Polygonum cuspidatom
🔶Europe Elderberry
🔶Lobak ungu
.
.
Hanya dengan sudu dah mampu cover semua masalah yang ada dalam badan kita😘
.
.
Bagi yang nak dapatkan harga VIVIX ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Alya okey😘
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.

tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#vivixshaklee
#shakleevivix
#vivix
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai
#shakleebrunei
#shakleesegamat
  #shakleebatupahat   #shakleebatucaves #shakleebalakong #shakleekluang
  #shakleekotatinggi
  #shakleekotabharu
#shakleecheras
#shakleechanglun
#shakleekuantan
#shakleekuching
#shakleekualalumpur
#shakleekualaselangor
#shakleesarawak
  #shakleesentul

Assalamualaikum and good morning. Before breakfast / ESP/ collagen, jangan lupa amalkan satu sudu vivix semasa perut kosong❤
.
.
1 sudu vivix mengandungi
🔶Muscadine grape
🔶Polygonum cuspidatom
🔶Europe Elderberry
🔶Lobak ungu
.
.
Hanya dengan sudu dah mampu cover semua masalah yang ada dalam badan kita😘
.
.
Bagi yang nak dapatkan harga VIVIX ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Alya okey😘
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.

tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#vivixshaklee
#shakleevivix
#vivix
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
 #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang
 #shakleekotatinggi
 #shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
 #shakleesentul
311 4 14 September, 2018
@lyafa.vitamins Profile picture

@lyafa.vitamins

Assalamualaikum and good morning. Before breakfast / ESP/ collagen, jangan lupa amalkan satu sudu vivix semasa perut kosong❤
.
.
1 sudu vivix mengandungi
🔶Muscadine grape
🔶Polygonum cuspidatom
🔶Europe Elderberry
🔶Lobak ungu
.
.
Hanya dengan sudu dah mampu cover semua masalah yang ada dalam badan kita😘
.
.
Bagi yang nak dapatkan harga VIVIX ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Alya okey😘
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.

tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#vivixshaklee
#shakleevivix
#vivix
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai
#shakleebrunei
#shakleesegamat
  #shakleebatupahat   #shakleebatucaves #shakleebalakong #shakleekluang
  #shakleekotatinggi
  #shakleekotabharu
#shakleecheras
#shakleechanglun
#shakleekuantan
#shakleekuching
#shakleekualalumpur
#shakleekualaselangor
#shakleesarawak
  #shakleesentul

Assalamualaikum and good morning. Before breakfast / ESP/ collagen, jangan lupa amalkan satu sudu vivix semasa perut kosong❤
.
.
1 sudu vivix mengandungi
🔶Muscadine grape
🔶Polygonum cuspidatom
🔶Europe Elderberry
🔶Lobak ungu
.
.
Hanya dengan sudu dah mampu cover semua masalah yang ada dalam badan kita😘
.
.
Bagi yang nak dapatkan harga VIVIX ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Alya okey😘
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.

tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#vivixshaklee
#shakleevivix
#vivix
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
 #shakleebatupahat  #shakleebatucaves  #shakleebalakong  #shakleekluang
 #shakleekotatinggi
 #shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
 #shakleesentul
302 2 14 September, 2018
@lyafa.vitamins Profile picture

@lyafa.vitamins

Assalamualaikum and good morning. Before breakfast / ESP/ collagen, jangan lupa amalkan satu sudu vivix semasa perut kosong❤
.
.
1 sudu vivix mengandungi
🔶Muscadine grape
🔶Polygonum cuspidatom
🔶Europe Elderberry
🔶Lobak ungu
.
.
Hanya dengan sudu dah mampu cover semua masalah yang ada dalam badan kita😘
.
.
Bagi yang nak dapatkan harga VIVIX ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Alya okey😘
.
.
Alya juga offer Cash On Delivery(COD) area UM/Uitm shahalam/SELANGOR/KL setiap hari😘
.
.
Bagi yang duduk luar area selangor, jangan risau okey, alya sediakan juga perkhidmatan pos laju SETIAP HARI pada pukul 10am dan 4pm
.
.
Lots of Love,
SUPERVISOR SHAKLEE
Whatsapp Alya Muzamil
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#vivixshaklee
#shakleevivix
#vivixshakleemurah
#vivixshahalam
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai
#shakleebrunei
#shakleesegamat
#shakleebatupahat
#shakleebatucaves
#shakleebalakong
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu
#shakleecheras
#shakleechanglun
#shakleekuantan
#shakleekuching
#shakleekualalumpur
#shakleekualaselangor
#shakleesarawak
#shakleesentul

Assalamualaikum and good morning. Before breakfast / ESP/ collagen, jangan lupa amalkan satu sudu vivix semasa perut kosong❤
.
.
1 sudu vivix mengandungi
🔶Muscadine grape
🔶Polygonum cuspidatom
🔶Europe Elderberry
🔶Lobak ungu
.
.
Hanya dengan sudu dah mampu cover semua masalah yang ada dalam badan kita😘
.
.
Bagi yang nak dapatkan harga VIVIX ni dgn harga PROMO @ harga STUDENT and FREE consultation, boleh whatsapp Alya okey😘
.
.
Alya juga offer Cash On Delivery(COD) area UM/Uitm shahalam/SELANGOR/KL setiap hari😘
.
.
Bagi yang duduk luar area selangor, jangan risau okey, alya sediakan juga perkhidmatan pos laju SETIAP HARI pada pukul 10am dan 4pm
.
.
Lots of Love,
SUPERVISOR SHAKLEE
Whatsapp Alya Muzamil
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#vivixshaklee
#shakleevivix
#vivixshakleemurah
#vivixshahalam
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
572 1 20 September, 2018
@lyafa.vitamins Profile picture

@lyafa.vitamins

🌟🌟VIVIX ON SALES
SEMPENA HARI MALAYSIA!🌟🌟
.
.
21/9/2018- 22/9/2018 .
.
Beli 2 less 5%
Beli 6 FREE 1 .

Siapa yang nak dapatkan vivix dengan harga PROMOSI,inilah masanya! Boleh dapatkan harga vivix dengan harga durian runtuh mulai hari ni sampai lah esok, 22 September 2018🤗
.
.
Kali ni anda juga akan dapat ✅CASHBACK FROM SHAKLEE
✅Payung Youth Free
✅Free membership worth RM75
✅Get 1 ticket to join lucky draw from shaklee
.
.
Jom dapatkan vivix dengan harga SUPER DUPER MURAH!!
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#shakleevivix
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #promovivixshaklee

🌟🌟VIVIX ON SALES 
SEMPENA HARI MALAYSIA!🌟🌟
.
.
21/9/2018- 22/9/2018 .
.
Beli 2 less 5%
Beli 6 FREE 1 .

Siapa yang nak dapatkan vivix dengan harga PROMOSI,inilah masanya! Boleh dapatkan harga vivix dengan harga durian runtuh mulai hari ni sampai lah esok, 22 September 2018🤗
.
.
Kali ni anda juga akan dapat ✅CASHBACK FROM SHAKLEE
✅Payung Youth Free
✅Free membership worth RM75
✅Get 1 ticket to join lucky draw from shaklee
.
.
Jom dapatkan vivix dengan harga SUPER DUPER MURAH!!
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#shakleevivix 
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #promovivixshaklee
304 9 21 September, 2018
@lyafa.vitamins Profile picture

@lyafa.vitamins

EVERY MORNING ROUTINE
.
.
Setiap pagi selepas subuh alya mesti akan consume 1 sudu vivix untuk kesihatan dalaman
.
.
Walaupun alya muda lagi tapi alya sangat pentingkan kesihatan
.
.
Yelah, badan nak pakai lama kan😌
.
.
Kelebihan vivix yang perlu korang tahu👇🏻
Kebaikan vivix
🍇Menggalakkan penuaan yang sihat
. 🍇Awet muda
. 🍇Merencatkan sel kanser dari menjadi semakin serius
. 🍇Mengurangkan komplikasi diabetes
. 🍇Mengurangkan penyakit alzheimer
. 🍇Melindungi saraf
. 🍇Bantu merawat penyakit parkinson
. 🍇Meningkatkan kesihatan imun badan
. 🍇Menyihatkan tubuh secara menyeluruh
. 🍇Memperbaiki tenaga sel
. 🍇Meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular,imuniti dan sendi
. 🍇Vivix bantu kembalikan keremajaan
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.

tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixmurah
#vivixpromo
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #shakleevivix
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai
#shakleebrunei
#shakleesegamat
#shakleebatupahat
#shakleebatucaves
#shakleebalakong
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu
#shakleecheras
#shakleechanglun
#shakleekuantan
#shakleekuching
#shakleekualalumpur
#shakleekualaselangor
#shakleesarawak
#shakleesentul

EVERY MORNING ROUTINE
.
.
Setiap pagi selepas subuh alya mesti akan consume 1 sudu vivix untuk kesihatan dalaman
.
.
Walaupun alya muda lagi tapi alya sangat pentingkan kesihatan
.
.
Yelah, badan nak pakai lama kan😌
.
.
Kelebihan vivix yang perlu korang tahu👇🏻
Kebaikan vivix
🍇Menggalakkan penuaan yang sihat
. 🍇Awet muda
. 🍇Merencatkan sel kanser dari menjadi semakin serius
. 🍇Mengurangkan komplikasi diabetes
. 🍇Mengurangkan penyakit alzheimer
. 🍇Melindungi saraf
. 🍇Bantu merawat penyakit parkinson
. 🍇Meningkatkan kesihatan imun badan
. 🍇Menyihatkan tubuh secara menyeluruh
. 🍇Memperbaiki tenaga sel
. 🍇Meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular,imuniti dan sendi
. 🍇Vivix bantu kembalikan keremajaan
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.

tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixmurah 
#vivixpromo 
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #shakleevivix
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
298 3 15 October, 2018
@lyafa.vitamins Profile picture

@lyafa.vitamins

🌟🌟VIVIX ON SALES
SEMPENA HARI MALAYSIA!🌟🌟
.
.
21/9/2018- 22/9/2018 .
.
Beli 2 less 5%
Beli 6 FREE 1 .

Siapa yang nak dapatkan vivix dengan harga PROMOSI,inilah masanya! Boleh dapatkan harga vivix dengan harga durian runtuh mulai hari ni sampai lah esok, 22 September 2018🤗
.
.
Kali ni anda juga akan dapat ✅CASHBACK FROM SHAKLEE
✅Payung Youth Free
✅Free membership worth RM75
✅Get 1 ticket to join lucky draw from shaklee
.
.
Jom dapatkan vivix dengan harga SUPER DUPER MURAH!!
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#shakleevivix
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #promovivixshaklee

🌟🌟VIVIX ON SALES 
SEMPENA HARI MALAYSIA!🌟🌟
.
.
21/9/2018- 22/9/2018 .
.
Beli 2 less 5%
Beli 6 FREE 1 .

Siapa yang nak dapatkan vivix dengan harga PROMOSI,inilah masanya! Boleh dapatkan harga vivix dengan harga durian runtuh mulai hari ni sampai lah esok, 22 September 2018🤗
.
.
Kali ni anda juga akan dapat ✅CASHBACK FROM SHAKLEE
✅Payung Youth Free
✅Free membership worth RM75
✅Get 1 ticket to join lucky draw from shaklee
.
.
Jom dapatkan vivix dengan harga SUPER DUPER MURAH!!
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#shakleevivix 
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #promovivixshaklee
773 5 21 September, 2018
@lyafa.vitamins Profile picture

@lyafa.vitamins

EVERY MORNING ROUTINE
.
.
Setiap pagi selepas subuh alya mesti akan consume 1 sudu vivix untuk kesihatan dalaman
.
.
Walaupun alya muda lagi tapi alya sangat pentingkan kesihatan
.
.
Yelah, badan nak pakai lama kan😌
.
.
Kelebihan vivix yang perlu korang tahu👇🏻
Kebaikan vivix
🍇Menggalakkan penuaan yang sihat
. 🍇Awet muda
. 🍇Merencatkan sel kanser dari menjadi semakin serius
. 🍇Mengurangkan komplikasi diabetes
. 🍇Mengurangkan penyakit alzheimer
. 🍇Melindungi saraf
. 🍇Bantu merawat penyakit parkinson
. 🍇Meningkatkan kesihatan imun badan
. 🍇Menyihatkan tubuh secara menyeluruh
. 🍇Memperbaiki tenaga sel
. 🍇Meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular,imuniti dan sendi
. 🍇Vivix bantu kembalikan keremajaan
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.

tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixmurah
#vivixpromo
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #shakleevivix
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai
#shakleebrunei
#shakleesegamat
#shakleebatupahat
#shakleebatucaves
#shakleebalakong
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu
#shakleecheras
#shakleechanglun
#shakleekuantan
#shakleekuching
#shakleekualalumpur
#shakleekualaselangor
#shakleesarawak
#shakleesentul

EVERY MORNING ROUTINE
.
.
Setiap pagi selepas subuh alya mesti akan consume 1 sudu vivix untuk kesihatan dalaman
.
.
Walaupun alya muda lagi tapi alya sangat pentingkan kesihatan
.
.
Yelah, badan nak pakai lama kan😌
.
.
Kelebihan vivix yang perlu korang tahu👇🏻
Kebaikan vivix
🍇Menggalakkan penuaan yang sihat
. 🍇Awet muda
. 🍇Merencatkan sel kanser dari menjadi semakin serius
. 🍇Mengurangkan komplikasi diabetes
. 🍇Mengurangkan penyakit alzheimer
. 🍇Melindungi saraf
. 🍇Bantu merawat penyakit parkinson
. 🍇Meningkatkan kesihatan imun badan
. 🍇Menyihatkan tubuh secara menyeluruh
. 🍇Memperbaiki tenaga sel
. 🍇Meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular,imuniti dan sendi
. 🍇Vivix bantu kembalikan keremajaan
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.

tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixmurah 
#vivixpromo 
#vivixshaklee #vivixshakleemurah #shakleevivix
#shakleekelantan
#shakleepenang
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleekedah
#shakleewangsamaju
#shakleebangi
#shakleesungaibuloh
#shakleeskudai 
#shakleebrunei 
#shakleesegamat
#shakleebatupahat 
#shakleebatucaves
#shakleebalakong 
#shakleekluang
#shakleekotatinggi
#shakleekotabharu 
#shakleecheras 
#shakleechanglun 
#shakleekuantan 
#shakleekuching 
#shakleekualalumpur 
#shakleekualaselangor 
#shakleesarawak
#shakleesentul
299 1 15 October, 2018
@lyafa.vitamins Profile picture

@lyafa.vitamins

1 SUDU VIVIX SAHAJA EVERYDAY!
.
.
Siapa kat sini yang tak tau vivix tu apa?🙋🏻‍♀️
.
Vivix shaklee ialah minuman campuran botani yang ada polifenol.
Kepentingan polifenol
✔️melindungi sel sel tubuh manusia daripada rosak!
.
.
Polifenol ni boleh didapati dalam tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan dan bersifat antioksidan. polifenol ni boleh dibahagikan dalam beberapa jenis.
.
Polifenol yang paling bagus ialah RESVERATROL. .
Resveratrol ni boleh didapati dalam muscadine grape yang ada dalam vivix di mana ia mempunya 40x ganda polifenol yang bagus untuk kesihatan kardiovaskular.
.
.
Selain muscadine grape, dalam vivix mempunyai 🔷Europe Elderberry
🔷Purple Carrot
🔷Polygonum cuspidatum
.
.
Nampak tak betapa exclusive nya VIVIX shaklee ni😍
.
Semua bahan dalam vivix telah pun di PATENT kan di mana takda sorang/company boleh tiru. VIVIX ialah satu-satunya produk yang ada dalam dunia ni!
.
. .
Rugi sangat2 tak grab vivix nii masa dia tengah promosi sebab harganya MURAH KAW2😍😍
.
.
Whatsapp alya untuk dapatkan Vivix dengan harga PROMOSI!
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#vivixmurah #vivixshaklee #vivixshakleemurah #shakleevivix

1 SUDU VIVIX SAHAJA EVERYDAY!
.
.
Siapa kat sini yang tak tau vivix tu apa?🙋🏻‍♀️
.
Vivix shaklee ialah minuman campuran botani yang ada polifenol.
Kepentingan polifenol
✔️melindungi sel sel tubuh manusia daripada rosak!
.
.
Polifenol ni boleh didapati dalam tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan dan bersifat antioksidan. polifenol ni boleh dibahagikan dalam beberapa jenis.
.
Polifenol yang paling bagus ialah RESVERATROL. .
Resveratrol ni boleh didapati dalam muscadine grape yang ada dalam vivix di mana ia mempunya 40x ganda polifenol yang bagus untuk kesihatan kardiovaskular.
.
.
Selain muscadine grape, dalam vivix mempunyai 🔷Europe Elderberry
🔷Purple Carrot
🔷Polygonum cuspidatum
.
.
Nampak tak betapa exclusive nya VIVIX shaklee ni😍
.
Semua bahan dalam vivix telah pun di PATENT kan di mana takda sorang/company boleh tiru. VIVIX ialah satu-satunya produk yang ada dalam dunia ni!
.
. .
Rugi sangat2 tak grab vivix nii masa dia tengah promosi sebab harganya MURAH KAW2😍😍
.
.
Whatsapp alya untuk dapatkan Vivix dengan harga PROMOSI!
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
.
tekan hashtag ni kalau nak tau pasal Vivix shaklee dan feedback👇🏻
#vivixshakleebylyafa
#vivixmurah #vivixshaklee #vivixshakleemurah #shakleevivix
305 3 2 October, 2018
@lyafa.vitamins Profile picture

@lyafa.vitamins

BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE MELAWAN PENUAAN ?
.
.
Dalam kajian makmal, ramuan botani vivix shaklee telah menunjukkan kesan kepada 4 punca utama penuaan iaitu:
.
✅Memperbaiki DNA
- Vivix Shaklee berfungsi untuk mempertahankan dan memulihkan DNA sel tubuh dengan memperlahankan proses tersebut
.
.
✅Memperbaiki tenaga
Vivix Shaklee berfungsi untuk menggalakkan pembetukkan tenaga baru mitochondria sekaligus membantu meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
.
.
✅Melambatkan pembentukan protein AGE
Ramuan Vivix berjaya melambatkan pembetukan protin AGE ini.
.
.
✅Kawalan genetik
Ujian klinikal membuktikan bahawa ramuan Vivix Shaklee boleh mengaktifkan satu kawalan genetik utama yang akan membantu memperlahankan penuaan pada tahap sel.
.
.
Jom hadiahkan vivix kepada yang tersayang. 😘😘
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
#vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #vivixshakleemurah #shakleevivix

BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE MELAWAN PENUAAN ?
.
.
Dalam kajian makmal, ramuan botani vivix shaklee telah menunjukkan kesan kepada 4 punca utama penuaan iaitu:
.
✅Memperbaiki DNA
- Vivix Shaklee berfungsi untuk mempertahankan dan memulihkan DNA sel tubuh dengan memperlahankan proses tersebut
.
.
✅Memperbaiki tenaga
Vivix Shaklee berfungsi untuk menggalakkan pembetukkan tenaga baru mitochondria sekaligus membantu meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
.
.
✅Melambatkan pembentukan protein AGE
Ramuan Vivix berjaya melambatkan pembetukan protin AGE ini.
.
.
✅Kawalan genetik
Ujian klinikal membuktikan bahawa ramuan Vivix Shaklee boleh mengaktifkan satu kawalan genetik utama yang akan membantu memperlahankan penuaan pada tahap sel.
.
.
Jom hadiahkan vivix kepada yang tersayang. 😘😘
.
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
.
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
Alya Muzamil 📲016-3178285
.
. 🌟Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
🌟 Postage WORLDWIDE
🌟 Postage hari sama sebelum 3 PM
🌟COD Area SELANGOR | KL
.
.
#vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #vivixshakleemurah #shakleevivix
558 1 13 February, 2019