#shawllabuh Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #shawllabuh and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
11 minutes
Average like
2.6
Average comment
0.2
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@perfscarves.my Profile picture

@perfscarves.my

Suka tak kalau kita bawak masuk Tudung Labuh AFE ni? 😍
.
Sekarang tengah ada sale 5 helai RM 99 je tau!
.
Murah sangattttt. Harga jatuh gaung 😭😭😭
.
Details Tudung Labuh Naurah :
- material koshibo high quality
- berbentuk bujur cantik beralun
- 32 warna manarik
- 3 saiz, bidang 50, 55, dan 60.
- finishing : jahit tepi halus
- mudah gosok
- mudah urus
- mudah bentuk
- mudah digayakan (instant)
- pre-order 2 minggu
.
"You Are Exclusive",
P E R F S C A R V E S.
.
#dakwah #dakwahislam #dakwahsunnah #dakwahlillah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhexclusive #niqabmurah #niqab #niqabi #niqabis #niqabista #niqabistamalaysia #niqabismalaysia #shawl #shawllabuh #shawllabuhmurah #purdah #purdahmurah #purdahhalf #purdahhitam #hijrah #tudunglabuhexclusive #niqabwalimah #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhwalimah #tudungnikah #shawlnikah #purdahwalimah #hijrah #purdahmalaysia #khimar

Suka tak kalau kita bawak masuk Tudung Labuh AFE ni? 😍
.
Sekarang tengah ada sale 5 helai RM 99 je tau!
.
Murah sangattttt. Harga jatuh gaung 😭😭😭
.
Details Tudung Labuh Naurah :
- material koshibo high quality
- berbentuk bujur cantik beralun
- 32 warna manarik
- 3 saiz, bidang 50, 55, dan 60.
- finishing : jahit tepi halus
- mudah gosok
- mudah urus
- mudah bentuk
- mudah digayakan (instant)
- pre-order 2 minggu
.
"You Are Exclusive",
P E R F S C A R V E S.
.
#dakwah #dakwahislam #dakwahsunnah #dakwahlillah  #tudunglabuhmurah #tudunglabuhexclusive #niqabmurah #niqab #niqabi #niqabis #niqabista #niqabistamalaysia #niqabismalaysia #shawl #shawllabuh #shawllabuhmurah #purdah #purdahmurah #purdahhalf #purdahhitam #hijrah #tudunglabuhexclusive #niqabwalimah #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhwalimah #tudungnikah #shawlnikah #purdahwalimah #hijrah #purdahmalaysia #khimar
5 0 4 hours ago
@katalogdressmuslimah Profile picture

@katalogdressmuslimah

Garangnyer cikgu nie 😱😱😱

Garangnyer cikgu nie 😱😱😱
3 1 5 hours ago
@nfzs_exclusive Profile picture

@nfzs_exclusive

BAWAL CHIFFON SAFIRA BIDANG 60
.
All colours are available only for you 😘

HAPPY HOUR TINGGAL BEBERAPA MINIT JE LAGI 😱😨 First come first serve k. Hurry!😁
WhatsApp 01121940723 atau terus tekan link di bio untuk fast respond 😊
.
#bawalchiffon #plainshawl #shawllabuh #shawllovers #tutorialshawl #tudunglabuh #bawallabuh #Bawalprintedlabuh #tudungraya #giftforwife #giftforher #giftforgirl #teamshana #bswarrior #bsquad #rayyanhaya #scarftan #shawl #gift #birthdaygifts #tudungcantik #shawlcantikmurah #teammerahjambu #teamnasyid #bawalchiffon #bawalchiffonsafira #bawallabuh #tudungmurah #tudungmurahonline #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60

BAWAL CHIFFON SAFIRA BIDANG 60
.
All colours are available only for you 😘

HAPPY HOUR TINGGAL BEBERAPA MINIT JE LAGI 😱😨 First come first serve k. Hurry!😁
WhatsApp 01121940723 atau terus tekan link di bio untuk fast respond 😊
.
#bawalchiffon #plainshawl #shawllabuh #shawllovers #tutorialshawl #tudunglabuh #bawallabuh #Bawalprintedlabuh #tudungraya #giftforwife #giftforher #giftforgirl #teamshana #bswarrior #bsquad #rayyanhaya #scarftan #shawl #gift #birthdaygifts #tudungcantik #shawlcantikmurah #teammerahjambu #teamnasyid #bawalchiffon #bawalchiffonsafira #bawallabuh #tudungmurah #tudungmurahonline #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60
2 0 6 hours ago
@dressmuslimahmalaysia Profile picture

@dressmuslimahmalaysia

ARIANNA KURUNG TEMA KADET BOMBA 🤩
_
nak tengok lagi gambar2 Arianna kurung? Tengok dalam ig katalog @katalogdressmuslimah 😘😘😘

ARIANNA KURUNG TEMA KADET BOMBA 🤩
_
nak tengok lagi gambar2 Arianna kurung? Tengok dalam ig katalog @katalogdressmuslimah 😘😘😘
8 1 6 hours ago
@safiyya_hijab_spraybatucaves Profile picture

@safiyya_hijab_spraybatucaves

Tak sampai 5 minit dah siap...

Tak sampai 5 minit dah siap...
1 2 6 hours ago
@nfzs_exclusive Profile picture

@nfzs_exclusive

BAWAL CHIFFON SAFIRA BIDANG 45
.
All colours are available only for you 😘

HAPPY HOUR TINGGAL BEBERAPA MINIT JE LAGI 😱😨 First come first serve k. Hurry!
WhatsApp 01121940723 atau terus tekan link di bio untuk fast respond 😊
.
#bawalchiffon #plainshawl #shawllabuh #shawllovers #tutorialshawl #tudunglabuh #bawallabuh #Bawalprintedlabuh #tudungraya #giftforwife #giftforher #giftforgirl #teamshana #bswarrior #bsquad #rayyanhaya #scarftan #shawl #gift #birthdaygifts #tudungcantik #shawlcantikmurah #teammerahjambu #teamnasyid #bawalchiffon #bawalchiffonsafira #bawallabuh #tudungmurah #tudungmurahonline #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60

BAWAL CHIFFON SAFIRA BIDANG 45
.
All colours are available only for you 😘

HAPPY HOUR TINGGAL BEBERAPA MINIT JE LAGI 😱😨 First come first serve k. Hurry!
WhatsApp 01121940723 atau terus tekan link di bio untuk fast respond 😊
.
#bawalchiffon #plainshawl #shawllabuh #shawllovers #tutorialshawl #tudunglabuh #bawallabuh #Bawalprintedlabuh #tudungraya #giftforwife #giftforher #giftforgirl #teamshana #bswarrior #bsquad #rayyanhaya #scarftan #shawl #gift #birthdaygifts #tudungcantik #shawlcantikmurah #teammerahjambu #teamnasyid #bawalchiffon #bawalchiffonsafira #bawallabuh #tudungmurah #tudungmurahonline #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60
2 0 6 hours ago
@nfzs_exclusive Profile picture

@nfzs_exclusive

Colour yg dah sold out ❕❕❕
.
BIDANG 50:
❎ off-white
❌ blush
❎ teal

Yg lain masih available 😘
WhatsApp 01121940723 atau terus tekan link di bio untuk fast respond 😊

#bawalchiffon #plainshawl #shawllabuh #shawllovers #tutorialshawl #tudunglabuh #bawallabuh #Bawalprintedlabuh #tudungraya #giftforwife #giftforher #giftforgirl #teamshana #bswarrior #bsquad #rayyanhaya #scarftan #shawl #gift #birthdaygifts #tudungcantik #shawlcantikmurah

Colour yg dah sold out ❕❕❕
.
BIDANG 50:
❎ off-white
❌ blush
❎ teal

Yg lain masih available 😘
WhatsApp 01121940723 atau terus tekan link di bio untuk fast respond 😊

#bawalchiffon #plainshawl #shawllabuh #shawllovers #tutorialshawl #tudunglabuh #bawallabuh #Bawalprintedlabuh #tudungraya #giftforwife #giftforher #giftforgirl #teamshana #bswarrior #bsquad #rayyanhaya #scarftan #shawl #gift #birthdaygifts #tudungcantik #shawlcantikmurah
4 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
1 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
1 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
0 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
0 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
1 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
0 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
0 0 6 hours ago
@yuhana_hijabs Profile picture

@yuhana_hijabs

Imanina Express dah restock. Sebab apa hangpa kena ada tudung ni? Sangat senang pakai, 10 saat dah siap ! Tak perlu gosok, selesa pakai seharian walaupun cuaca panas 😍
.
.
Whatsapp kak Hana 📲 0134013091 atau klik je link bio di @yuhana_hijabs
.
.

#tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #mawaddahizzatirtw #MIsister #mi189 #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati

Imanina Express dah restock. Sebab apa hangpa kena ada tudung ni? Sangat senang pakai, 10 saat dah siap ! Tak perlu gosok, selesa pakai seharian walaupun cuaca panas 😍
.
.
Whatsapp kak Hana 📲 0134013091 atau klik je link bio di @yuhana_hijabs
.
.

#tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #mawaddahizzatirtw #MIsister #mi189 #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
4 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
1 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
1 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
1 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
0 0 6 hours ago
@by.simanis Profile picture

@by.simanis

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh

[BAWAL DEWY SATIN MATTE ].
.
.
Bawal Satin Matte yang mudah terbentuk dan mempunyai permukaan material yang minimal shining.
.
💋BIDANG 50
Bawal Dewy didatangkan dalam bentuk Bidang 50. Untuk yang nak lebih labuh korang boleh adjust dengan cara lipatan.
.
💋GENG ANTI INNER NECK
Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋.
.
💋JAHITAN TEPI TIDAK BERBURAS 
Bawal Dewy memilih jahitan Baby Seam supaya ia tampak lebih kemas dan tidak tebal pada jahitan.
.
💋AWNING THORBAIK.
Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Dewy sangat mudah terbentuk! Material bahgian dalam sedikit kesap berbanding material luar. So takdelah licin bila dah lipat tuh😘.
.
.
JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥.
.
👉🏻Harga sehelai RM 49 exc postage.
.
Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱.
.
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊
🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊.
.
😻JIMAT SEHINGGA RM 20 👏🏻. KUANTITI SETIAP WARNA SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻.
.
Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala3653 #bawalsatin #bawalsatinmatte #bawalmattesatin #bawalsatinmurah #tudungkahwin #tudungnikah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #shawllabuh
1 0 6 hours ago
@fresia.bynnad Profile picture

@fresia.bynnad

Khimar Wardah in Black tinggal LAST PIECE JER GAIS😱
.
Warna black ofcoz lah hotselling kan😆 Grabs yours now bfr sold out sbb nak tunggu restock lambett lagi tau🤭
.
.
.
Pstt: Promo Khimar Warda last malam nie tau, lepas nie tak dpt lah harga 2 PCS RM100 FREE POSTAGE + FREE BAWAL NADRAA🔥
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawallovers #gengbawal #bawalmelissa #bawalcottonnadraa #bawalcottonvoile #bawalcottonmurah #blouseironless #shawlmurah #shawllabuh #bawalshawl #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #teamIMfairy #bawalshawlmurah #salemalaysia #salerayahaji #kainbatik #iyliamalek #cardigan #cardiganlabuh #iyliamalekempire #khimar #khimarmurah #bazaar #bazaarpaknil #chiffon #chiffongeorgette #tudungzip #khimarzip

Khimar Wardah in Black tinggal LAST PIECE JER GAIS😱
.
Warna black ofcoz lah hotselling kan😆 Grabs yours now bfr sold out sbb nak tunggu restock lambett lagi tau🤭
.
.
.
Pstt: Promo Khimar Warda last malam nie tau, lepas nie tak dpt lah harga 2 PCS RM100 FREE POSTAGE + FREE BAWAL NADRAA🔥
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawallovers #gengbawal #bawalmelissa #bawalcottonnadraa #bawalcottonvoile #bawalcottonmurah #blouseironless #shawlmurah #shawllabuh #bawalshawl #bawalshawllabuhmurah #bawalshawllabuh #teamIMfairy #bawalshawlmurah #salemalaysia #salerayahaji #kainbatik #iyliamalek #cardigan #cardiganlabuh #iyliamalekempire #khimar #khimarmurah #bazaar #bazaarpaknil #chiffon #chiffongeorgette #tudungzip #khimarzip
17 1 7 hours ago
@shazlia_fittrainer Profile picture

@shazlia_fittrainer

Kampung Janda Baik, Pahang, Malaysia

Kami tak mencari orang yang gemuk. Kami mencari orang yang BETUL BETUL SERIUS nak berubah nak sihat bersedia untuk berubah, belajar dan bonus kurus dan suka makan.⠀
.⠀
Dalam program akan diajar step by step macam mana nak turun berat badan tapi tetap enjoy makan 5-6x sehari.⠀
.⠀
Klik link whatsap di profile IG. Tak perlu dm. If you want to do it just do it , if you want to be slim, just do it 💪🏼.⠀
.⠀
Coach ShazLia ⠀
Whatsapp 019-5255180 ⠀
Kurus Fit Online Coaching ⠀
.⠀
#ootdhijab #mirafilzah #marykaymalaysia #hotfm976 #terlajaklaris #doorgiftbajet #pelaminnikah #mfmirafilzah #kasutmurah #palazzomurah #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #dietstartsmonday #jerawatbatu #bfmom #dalampantang #tipscantik #fattzura #blousewanita #wanitamuslimah #sihatmalaysia #jk1m #jomkurus1malaysia #akasiatv3 #milkbooster #kuruscepat #kuatmakan #bokkitahijab #sangkarmovie

Kami tak mencari orang yang gemuk. Kami mencari orang yang BETUL BETUL SERIUS nak berubah nak sihat bersedia untuk berubah, belajar dan bonus kurus dan suka makan.⠀
.⠀
Dalam program akan diajar step by step macam mana nak turun berat badan tapi tetap enjoy makan 5-6x sehari.⠀
.⠀
Klik link whatsap di profile IG. Tak perlu dm. If you want to do it just do it , if you want to be slim, just do it 💪🏼.⠀
.⠀
Coach ShazLia ⠀
Whatsapp 019-5255180 ⠀
Kurus Fit Online Coaching ⠀
.⠀
#ootdhijab #mirafilzah #marykaymalaysia #hotfm976 #terlajaklaris #doorgiftbajet #pelaminnikah #mfmirafilzah #kasutmurah #palazzomurah #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #dietstartsmonday #jerawatbatu #bfmom #dalampantang #tipscantik #fattzura #blousewanita #wanitamuslimah #sihatmalaysia #jk1m  #jomkurus1malaysia #akasiatv3 #milkbooster #kuruscepat #kuatmakan #bokkitahijab #sangkarmovie ⠀
9 1 7 hours ago
@hushhush_akifa Profile picture

@hushhush_akifa

Johor Bahru

- Susu ibu adalah anugerah yang tak ternilai diberikan keatas wanita bergelar IBU.. Happy kan dapat susukan baby smpai 2 tahun...selain otak cerdik antibodi baby pun kuat..
Tapi sayangnya bila bayi berusia 6 bulan keatas susu ibu perlahan lahan drop.. Smpai satu tahap kena sulam susu Formula.. Apakan daya...
.
.
Ibu boleh cuba sapu krim Love Potion dekat breast tu.. Sebab krim Love Potion selain dari memejalkan dn menegangkan payudara.. Juga bole melancarkan susu ibu..
Jadi ibu happy anak.kenyang...😘😘😘
.
.
.
#hushhushlovepotion.vivi
#bajubaby #strollerbabyterkini #kurtababy #romperbajumelayu #bajumelayuromper #peplumbaby #kasutbaby #shawllabuh #kasutraya #biskutraya2019 #rumahkecil #hiasanrumahmurah #resepi
#fashasandha #ctdk #sweetdreams

-  Susu ibu adalah anugerah yang tak ternilai diberikan keatas wanita bergelar IBU.. Happy kan dapat susukan baby smpai 2 tahun...selain otak cerdik antibodi baby pun kuat..
Tapi sayangnya bila bayi berusia 6 bulan keatas susu ibu perlahan lahan drop.. Smpai satu tahap kena sulam susu Formula.. Apakan daya...
.
.
Ibu boleh cuba sapu krim Love Potion dekat breast tu.. Sebab krim Love Potion selain dari memejalkan dn menegangkan payudara.. Juga bole melancarkan susu ibu..
Jadi ibu happy anak.kenyang...😘😘😘
.
.
.
#hushhushlovepotion.vivi
#bajubaby #strollerbabyterkini #kurtababy #romperbajumelayu #bajumelayuromper #peplumbaby #kasutbaby #shawllabuh #kasutraya #biskutraya2019 #rumahkecil #hiasanrumahmurah #resepi 
#fashasandha #ctdk #sweetdreams
2 0 7 hours ago
@imanikamal.hijab Profile picture

@imanikamal.hijab

Bestnya wideshawl ni macam2 gaya kita boleh pakai dan still labuh tau 😄😄
.
Syafiqah Zambry in Raysaa wideshawl
.
.
.
.
.
Nak order? Whatsapp 0195586040 atau klik link kat bio
.
.
.
.
.
.
.
.

#raysaabymirasya #bymisquad
#shawl #wideshawl #tudung #tudungchiffon #chiffonshawl #chiffonpandora #tudunglabuh #shawllabuh #hijab #igmashup #aurainsta #ootd #muslimah #shawlchiffon #bymirasya

Bestnya wideshawl ni macam2 gaya kita boleh pakai dan still labuh tau 😄😄
.
Syafiqah Zambry in Raysaa wideshawl
.
.
.
.
.
Nak order? Whatsapp 0195586040 atau klik link kat bio
.
.
.
.
.
.
.
.

#raysaabymirasya #bymisquad
#shawl #wideshawl #tudung #tudungchiffon #chiffonshawl #chiffonpandora #tudunglabuh #shawllabuh #hijab #igmashup #aurainsta #ootd #muslimah #shawlchiffon #bymirasya
6 1 7 hours ago
@bymirasya.trending Profile picture

@bymirasya.trending

[MYCYBERSALES] - The biggest online sales happens only once a year! Sudah pasti BYMIRASYA tidak ketiggalan untuk memberikan pengalaman membeli belah dalam talian buat pencinta koleksi tudung labuh bymirasya
-
STAY TUNED WITH US TO KNOW THE SUPRISE(S) ! PLEASE ON YOUR NOTIFICATION (Story & Feed) FOR UPDATES!
-
How to order :
1) DM Nur @bymirasya.trending
2) WHATSAPP Nur di 0189186864
3) Tekan sahaja link di bio Nur
-
#bawalshawl
#tudunglabuh
#bawallabuh
#shawllabuh
#bidang50
#bidang60
#bymirasya
#ByMisquad
#carissabymirasya
#naylaaessential

[MYCYBERSALES] - The biggest online sales happens only once a year! Sudah pasti BYMIRASYA tidak ketiggalan untuk memberikan pengalaman membeli belah dalam talian buat pencinta koleksi tudung labuh bymirasya
-
STAY TUNED WITH US TO KNOW THE SUPRISE(S) ! PLEASE ON YOUR NOTIFICATION (Story & Feed) FOR UPDATES!
-
How to order : 
1) DM Nur @bymirasya.trending
2) WHATSAPP Nur di 0189186864
3) Tekan sahaja link di bio Nur
-
#bawalshawl
#tudunglabuh
#bawallabuh
#shawllabuh
#bidang50
#bidang60
#bymirasya
#ByMisquad
#carissabymirasya
#naylaaessential
1 0 7 hours ago
@hijabx_co Profile picture

@hijabx_co

Elizabella in dusty green is a heavy chiffon with diamond and beads sewed on it.. classic and classy. Looks 10 years old younger than actual age 🥰
_

Introduction price: 1 piece RM49, 2 pieces RM95, 3 pieces RM 130 and Free shipping promotion around Malaysia 🇲🇾 _

#shawlheavychiffon #shawl #shawlcantik #shawlexclusive #shawllabuh #shawlmalaysia #shawlonline #shawlmuslimah #cikgu #cikgumalaysia #hijabxco

Elizabella in dusty green is a heavy chiffon with diamond and beads sewed on it.. classic and classy. Looks 10 years old younger than actual age 🥰
_

Introduction price: 1 piece RM49, 2 pieces RM95, 3 pieces RM 130 and Free shipping promotion around Malaysia 🇲🇾 _

#shawlheavychiffon #shawl #shawlcantik #shawlexclusive #shawllabuh #shawlmalaysia #shawlonline #shawlmuslimah #cikgu #cikgumalaysia #hijabxco
3 0 8 hours ago

Top #shawllabuh posts

@koleksiemerald Profile picture

@koleksiemerald

CALLING PETITE LOVER 😍 .

Pin trendy Sweet Candy🍬Murah2 & yg paling penting jarum pin dijamin tajam 😉❤ .

Rm28 (1 roll ada 20pcs) .
Nak beli sikit2 pun boleh rm12 (6pcs) .

Utk order direct klik link whatsapp kat bio ig @koleksiemerald yee. Tq😊 .

#pintrendynazu #pinshawl #pintrendy #pintudung #kerongsangmalaysia #bawaexclusive #shawllabuh #kerongsangmurah #pinshawlborong #broochcomel #broochmalaysia #kerongsangmalaysia #pinshawlmurah #pintudungmurah

CALLING PETITE LOVER 😍 .

Pin trendy Sweet Candy🍬Murah2 & yg paling  penting jarum pin dijamin tajam 😉❤ .

Rm28 (1 roll ada 20pcs) .
Nak beli sikit2 pun boleh rm12 (6pcs) .

Utk order direct klik link whatsapp kat bio ig @koleksiemerald yee. Tq😊 .

#pintrendynazu #pinshawl #pintrendy #pintudung #kerongsangmalaysia #bawaexclusive #shawllabuh  #kerongsangmurah #pinshawlborong #broochcomel #broochmalaysia  #kerongsangmalaysia #pinshawlmurah #pintudungmurah
616 22 6 August, 2019
@annashwa.co Profile picture

@annashwa.co

Siapa dah grab our Signature Design?

Qaylla Basic Shawl
Size : Medium
Price : RM37

Purdah Plain
Price : RM15

Code : Fresh Salmon

Setiap pembelian secara Set akan dapat POTONGAN HARGA dan FREE EXCLUSIVE BOX

Price Exc Postage
________________________
How to Order?:
.
1. Klik link Whatsapp Admin di Bio
📲Whatsapp : +60139708337
📲Whatsapp : +60139708337
📲Whatsapp : +60139708337
.
2. PM inbox FACEBOOK An Nashwa Collection
.
3. Warehouse @annashwa.co KUANTAN (HQ)
.
.
#wideshawl
#shawllabuh
#tudungsarurng
#tudungbawalsarung
#tudunglabuh
#annashwadarlings

Siapa dah grab our Signature Design?

Qaylla Basic Shawl
Size : Medium
Price : RM37

Purdah Plain
Price : RM15

Code : Fresh Salmon

Setiap pembelian secara Set akan dapat POTONGAN HARGA dan FREE EXCLUSIVE BOX

Price Exc Postage
________________________
How to Order?:
.
1. Klik link Whatsapp Admin di Bio
📲Whatsapp : +60139708337
📲Whatsapp : +60139708337
📲Whatsapp : +60139708337
.
2. PM inbox FACEBOOK An Nashwa Collection
.
3. Warehouse @annashwa.co KUANTAN (HQ)
.
.
#wideshawl
#shawllabuh
#tudungsarurng
#tudungbawalsarung
#tudunglabuh 
#annashwadarlings
577 19 25 March, 2019
@azzahrasscarves Profile picture

@azzahrasscarves

Sebelum menjelang syawal, kita kasi satu lagi teaser yang boleh buat korang tak senang hati 😂.
.
.
Boleh hidu tak agak agak apa pula next release ?.
.
.
Okayh janji tak bagi teaser lagi😂.
.
.
______
.
Hubungi #fujiwara_asuka06
Whatsapp 📲+601110152796
Channel telegram t.me/azzahras_wardrobe
.
______
.
.
#azzahrasscarves
#wideshawl #shawllabuh #bawallabuh #bawalraya2019 #shawlraya2019 #bawalbidang50 #shawlsenanglilit #bawalsenangbentuk #plainshawl
#RamadhanSale #RamadhanSaleMilala19 #milalaattire #milalalovers #SaleRamadhan #MadelynlongshawlMA #exclusiveshawl #shawllabuh #satinshawl #sayajualtudung #shawls #plainwideshawl #plainshawl #tudungmurah
#jagajagadiamari #semogarayadengantenang #31051902 #teamAFviral0692

Sebelum menjelang syawal, kita kasi satu lagi teaser yang boleh buat korang tak senang hati 😂.
.
.
Boleh hidu tak agak agak apa pula next release ?.
.
.
Okayh janji tak bagi teaser lagi😂.
.
.
______
.
Hubungi #fujiwara_asuka06 
Whatsapp 📲+601110152796
Channel telegram t.me/azzahras_wardrobe
.
______
.
.
#azzahrasscarves
#wideshawl #shawllabuh #bawallabuh #bawalraya2019 #shawlraya2019 #bawalbidang50 #shawlsenanglilit #bawalsenangbentuk #plainshawl
#RamadhanSale #RamadhanSaleMilala19 #milalaattire #milalalovers #SaleRamadhan #MadelynlongshawlMA #exclusiveshawl #shawllabuh #satinshawl #sayajualtudung #shawls #plainwideshawl #plainshawl #tudungmurah
#jagajagadiamari #semogarayadengantenang #31051902 #teamAFviral0692
129 25 1 June, 2019
@bynurfaz.hijabstyle Profile picture

@bynurfaz.hijabstyle

Naylaa Basic Shawl
.
Material: Heavy Chiffon Georgette
.
Measurement:
Length : ±2.0m
Width : ±0.7m
.
Type: Long shawl with curve edge at both ends.
.
Price: RM35 each
COMBO PRICE: RM30 each (4 pcs and above)
.
(Exclude postage)
.
#shawllabuh #shawlraya #bilaiqa #bilaiqashawl #bilaiqaagent #shawl #basicshawl #naylaabasicshawl #shawlraya2019 #shawlsuperselesa #wideshawl

Naylaa Basic Shawl
.
Material: Heavy Chiffon Georgette
.
Measurement:
Length : ±2.0m
Width : ±0.7m
.
Type: Long shawl with curve edge at both ends.
.
Price: RM35 each
COMBO PRICE: RM30 each (4 pcs and above)
.
(Exclude postage)
.
#shawllabuh #shawlraya #bilaiqa #bilaiqashawl #bilaiqaagent #shawl #basicshawl #naylaabasicshawl #shawlraya2019 #shawlsuperselesa #wideshawl
318 21 17 May, 2019
Insyaallah dengan video tutorial ini bisa menginspirasi buat kalian yang ingin terlihat simple , ataupun untuk para pemula yang ingin mengenakan hijab .
Terimakasih .
.
Follow @1001caraberhijab untuk dapat update terbaru video tutorial hijab .
.

#1001caraberhijab #hijab #hijabers #hijabtutorial #hijabfashion #hijaberindonesia #hijabmode #hijabootdindo #hijablook #dagelan #batik #kebaya #gamis #bridesmaids #ootdhijab #hijabinstanmurah #tutorialhijab #tutorialhijabmasakini #tutorialhijabsimple #hijabsimpel#sayajualtudung#bawallabuh #bawalmurah #shawlchiffon #sayajualbawal #shawllabuh #bawalplain #tudungbawalmurah #tudunglabuh #tudungplain
1,544 19 20 hours ago
@annashwa.co Profile picture

@annashwa.co

Khimar Haura Diamond uolsss

Cuting memang lawa habes
Sebab ramai adik2 yang baru nak berjinak jinak pakai tudung labuh kan
so Khimar Haura Bidang 50 ni memang just nice je, tak labuh sangat tak pendek sangat

Sementara stok warna2 ni masih ada jom grab sekarang

Harga?
KHIMAR HAURA
Bidang 50 : RM58 sehelai
Bidang 60 : RM63 sehelai
TANPA PURDAH ye

So kalau
Beli 3 helai Bidang 50 RM150
Beli 3 helai Bidang 60 RM180

Tambah Purdah
Plain RM15
Diamond RM25
Ruffle RM30

Postage RM8sm RM13ss
Setiap Selasa Khamis ye Sayang semua..
.

Tenkiu #annashwadarlings @surayasukri donning our Latest Design KHIMAR HAURA DIAMOND code EDELWEISS BEIGE bidang 50
.
#tudunglabuh
#tudungbawal
#bawal
#bawalbidang60
#bawalbidang50
#shawllabuh
#shawl
#wideshawl
#instantshawl
#khimar
#purdah
#purdahplain

Khimar Haura Diamond uolsss

Cuting memang lawa habes
Sebab ramai adik2 yang baru nak berjinak jinak pakai tudung labuh kan 
so Khimar Haura Bidang 50 ni memang just nice je, tak labuh sangat tak pendek sangat

Sementara stok warna2 ni masih ada jom grab sekarang

Harga? 
KHIMAR HAURA
Bidang 50 : RM58 sehelai
Bidang 60 : RM63 sehelai
TANPA PURDAH ye

So kalau 
Beli 3 helai Bidang 50  RM150 
Beli 3 helai Bidang 60  RM180

Tambah Purdah
Plain  RM15 
Diamond  RM25
Ruffle  RM30

Postage RM8sm RM13ss
Setiap Selasa Khamis ye Sayang semua..
.

Tenkiu #annashwadarlings @surayasukri donning our Latest Design KHIMAR HAURA DIAMOND code EDELWEISS BEIGE bidang 50
.
#tudunglabuh
#tudungbawal
#bawal
#bawalbidang60
#bawalbidang50
#shawllabuh
#shawl
#wideshawl
#instantshawl
#khimar
#purdah
#purdahplain
636 16 9 April, 2019
@byazzyscarves Profile picture

@byazzyscarves

Tag kawan awak yang akan ke next stage dalam life taw taw taw!
_
Nak naik seri tak perlu cari tudung lain kalau tudung ni dapat naik serikan lagi awak di hari paling bahagia okey!
_
Hybridshawl code White🌸

Tag kawan awak yang akan ke next stage dalam life taw taw taw! 
_
Nak naik seri tak perlu cari tudung lain kalau tudung ni dapat naik serikan lagi awak di hari paling bahagia okey!
_
Hybridshawl code White🌸
136 14 16 July, 2019
@bynurfaz.hijabstyle Profile picture

@bynurfaz.hijabstyle

Naylaa Basic Shawl
Berbaloi uolls grab sekarang tau sebab sekarang ni tengah sale
15% off tau
Dari 17-19 hb Mei
Whatsapp sis 018 2924278
#shawlsuperselesa #naylaabasicshawl #basicshawl #shawllabuh #shawlraya #shawlraya2019 #wideshawl #shawlchiffon

Naylaa Basic Shawl 
Berbaloi uolls grab sekarang tau sebab sekarang ni tengah sale 
15% off tau
 Dari 17-19 hb Mei 
Whatsapp sis 018 2924278
#shawlsuperselesa #naylaabasicshawl #basicshawl #shawllabuh #shawlraya #shawlraya2019 #wideshawl #shawlchiffon
346 26 17 May, 2019