#shawlraya Instagram Photos & Videos

shawlraya - 134k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #shawlraya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
34 minutes
Average like
3.3
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

12.12 - 17.12 SALES ‼️‼️‼️
.
SWIPE LEFT TO SEE MORE COLORS ⏪⏪⏪
.
BawalShawl adalah salah satu tudung best seller kami tau! Rugi sangat korang tak grab, dah banyak feedback yg kami dapat 😍😍
.
Masa nie lah korang wajib grab, boleh jimat kaw kaw ye dak ? 😋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawalshawlplain #bawalshawl #bawallovers #shawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawlplainmurah #bawalshawllabuh #igmalaysia #bazarpaknil #uitm #uia #utm #uthm #usm #sayajualbawalshawl #teamatyrascarf #bawalshawlraya #shawlraya #bawalraya #tudungraya #tudungbridesmaid #bridesmaids #picoftheday #atyrascarf #atyrascarf #atyrascarflovers

12.12 - 17.12 SALES ‼️‼️‼️
.
SWIPE LEFT TO SEE MORE COLORS ⏪⏪⏪
.
BawalShawl adalah salah satu tudung best seller kami tau! Rugi sangat korang tak grab, dah banyak feedback yg kami dapat 😍😍
.
Masa nie lah korang wajib grab, boleh jimat kaw kaw ye dak ? 😋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#bawalshawlplain #bawalshawl #bawallovers #shawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawlplainmurah #bawalshawllabuh #igmalaysia #bazarpaknil #uitm #uia #utm #uthm #usm #sayajualbawalshawl #teamatyrascarf #bawalshawlraya #shawlraya #bawalraya #tudungraya #tudungbridesmaid #bridesmaids #picoftheday #atyrascarf #atyrascarf #atyrascarflovers
3 0 4 hours ago

Stock Update for Fateema Instant

Price : RM45 (buy 2 for RM80)
.
✔ Terus sarung
✔ Tak perlu lilit
✔ Material bubble chiffon
✔ 2m x 75 cm (bidang 60)
✔ Kelabuhan yg memuaskan dan boleh adjust
.
Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #sayajualprintedshawl #longshawl #sayajual #AgentSahFirdieyra #tudungraya #tudungraya2019 #rayacollection #eid #shawlraya #tudunghariraya #raya2019 #tudungsarung #tudungmasuk #tudungsarungprinted #tudungmasukprinted #tudungexclusive #tudungexpress #tudungsarungcantik #tudungmasukcantik #tudungexpresscantik

Stock Update for Fateema Instant

Price : RM45 (buy 2 for RM80)
.
✔ Terus sarung
✔ Tak perlu lilit
✔ Material bubble chiffon
✔ 2m x 75 cm (bidang 60)
✔ Kelabuhan yg memuaskan dan boleh adjust
.
Postage : RM8 SM | RM12 SS

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #sayajualprintedshawl #longshawl #sayajual #AgentSahFirdieyra #tudungraya #tudungraya2019 #rayacollection #eid #shawlraya #tudunghariraya #raya2019 #tudungsarung #tudungmasuk #tudungsarungprinted #tudungmasukprinted #tudungexclusive #tudungexpress #tudungsarungcantik #tudungmasukcantik #tudungexpresscantik
1 0 4 hours ago

Dah lama firdieyra gojes duk tunggu tudung sarung camni, dahla takyah gosok, labuh elok plak tu ! 😉
.
JIMAAT MASAAA nak bersiapp tuee, terutamanya asyik nak cepat jer hari2 kan ☺
Price : RM45 (buy 2 for RM80)
.
✔ Terus sarung
✔ Tak perlu lilit
✔ Material bubble chiffon
✔ 2m x 75 cm (bidang 60)
✔ Kelabuhan yg memuaskan dan boleh adjust
.
Full catalogue : @sf.catalogue
.
#printedshawl #sayajualprintedshawl #longshawl #sayajual #AgentSahFirdieyra #tudungraya #tudungraya2019 #rayacollection #eid #shawlraya #tudunghariraya #raya2019 #tudungsarung #tudungmasuk #tudungsarungprinted #tudungmasukprinted #tudungexclusive #tudungexpress #tudungsarungcantik #tudungmasukcantik #tudungexpresscantik

Dah lama firdieyra gojes duk tunggu tudung sarung camni, dahla takyah gosok, labuh elok plak tu ! 😉
.
JIMAAT MASAAA nak bersiapp tuee, terutamanya asyik nak cepat jer hari2 kan ☺
Price : RM45 (buy 2 for RM80)
.
✔ Terus sarung
✔ Tak perlu lilit
✔ Material bubble chiffon
✔ 2m x 75 cm (bidang 60)
✔ Kelabuhan yg memuaskan dan boleh adjust
.
Full catalogue : @sf.catalogue
.
#printedshawl #sayajualprintedshawl #longshawl #sayajual #AgentSahFirdieyra #tudungraya #tudungraya2019 #rayacollection #eid #shawlraya #tudunghariraya #raya2019 #tudungsarung #tudungmasuk #tudungsarungprinted #tudungmasukprinted #tudungexclusive #tudungexpress #tudungsarungcantik #tudungmasukcantik #tudungexpresscantik
1 0 4 hours ago

PROMO BELLA DRESS ONLY RM30!! 😱😱
.
.

Bella Dress ni muat smpai 3xl taw sbb dia ada getah didada bole tarik2. So siapa yg plus size bole try bella dress 😉
.
.
😍 Material : Moss crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till XXXl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM30 (N/P : RM32)
😍 Postage : RM7 SM / RM13 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
..
#dressmurah #bajupregnant #dressmurahmalaysia #dresspanjangmurah #bajumesramenyusu #longdressmurah #bajukurungmenyusu #dressfloral #jubahmenyusu #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #bajukurungmurah #salesraya #dressmengandung #prelovedmalaysia #bajukurungraya #dropshipwantedmalaysia #pregnantdress #preggydress #shawlraya #bajupreloved #floraldressmalaysia #kebayasongket #dressraya #dresslabuh #armanidress #croptopmurah

PROMO BELLA DRESS ONLY RM30!! 😱😱
.
.

Bella Dress ni muat smpai 3xl taw sbb dia ada getah didada bole tarik2. So siapa yg plus size bole try bella dress 😉
.
.
😍 Material : Moss crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till XXXl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM30 (N/P : RM32)
😍 Postage : RM7 SM / RM13 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
..
#dressmurah #bajupregnant #dressmurahmalaysia #dresspanjangmurah #bajumesramenyusu #longdressmurah #bajukurungmenyusu #dressfloral #jubahmenyusu #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #bajukurungmurah #salesraya #dressmengandung #prelovedmalaysia #bajukurungraya #dropshipwantedmalaysia #pregnantdress #preggydress #shawlraya #bajupreloved #floraldressmalaysia  #kebayasongket #dressraya #dresslabuh #armanidress #croptopmurah
3 0 5 hours ago

12.12 - 17.12 SALES ‼️‼️‼️
.
SWIPE LEFT TO SEE MORE COLORS ⏪⏪⏪
.
BawalShawl adalah salah satu tudung best seller kami tau! Rugi sangat korang tak grab, dah banyak feedback yg kami dapat 😍😍
.
Masa nie lah korang wajib grab, boleh jimat kaw kaw ye dak ? 😋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawalshawlplain #bawalshawl #bawallovers #shawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawlplainmurah #bawalshawllabuh #igmalaysia #bazarpaknil #uitm #uia #utm #uthm #usm #sayajualbawalshawl #teamatyrascarf #bawalshawlraya #shawlraya #bawalraya #tudungraya #tudungbridesmaid #bridesmaids #picoftheday #atyrascarf #atyrascarf #atyrascarflovers

12.12 - 17.12 SALES ‼️‼️‼️
.
SWIPE LEFT TO SEE MORE COLORS ⏪⏪⏪
.
BawalShawl adalah salah satu tudung best seller kami tau! Rugi sangat korang tak grab, dah banyak feedback yg kami dapat 😍😍
.
Masa nie lah korang wajib grab, boleh jimat kaw kaw ye dak ? 😋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#bawalshawlplain #bawalshawl #bawallovers #shawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawlplainmurah #bawalshawllabuh #igmalaysia #bazarpaknil #uitm #uia #utm #uthm #usm #sayajualbawalshawl #teamatyrascarf #bawalshawlraya #shawlraya #bawalraya #tudungraya #tudungbridesmaid #bridesmaids #picoftheday #atyrascarf #atyrascarf #atyrascarflovers
1 0 5 hours ago

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
 #chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah
0 0 7 hours ago

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
 #chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah
0 0 7 hours ago

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
 #chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah
0 0 7 hours ago

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
 #chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah
0 0 7 hours ago

12.12 - 17.12 SALES ‼️‼️‼️
.
SWIPE LEFT TO SEE MORE COLORS ⏪⏪⏪
.
BawalShawl adalah salah satu tudung best seller kami tau! Rugi sangat korang tak grab, dah banyak feedback yg kami dapat 😍😍
.
Masa nie lah korang wajib grab, boleh jimat kaw kaw ye dak ? 😋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawalshawlplain #bawalshawl #bawallovers #shawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawlplainmurah #bawalshawllabuh #igmalaysia #bazarpaknil #uitm #uia #utm #uthm #usm #sayajualbawalshawl #teamatyrascarf #bawalshawlraya #shawlraya #bawalraya #tudungraya #tudungbridesmaid #bridesmaids #picoftheday #atyrascarf #atyrascarf #atyrascarflovers

12.12 - 17.12 SALES ‼️‼️‼️
.
SWIPE LEFT TO SEE MORE COLORS ⏪⏪⏪
.
BawalShawl adalah salah satu tudung best seller kami tau! Rugi sangat korang tak grab, dah banyak feedback yg kami dapat 😍😍
.
Masa nie lah korang wajib grab, boleh jimat kaw kaw ye dak ? 😋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#bawalshawlplain #bawalshawl #bawallovers #shawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawlplainmurah #bawalshawllabuh #igmalaysia #bazarpaknil #uitm #uia #utm #uthm #usm #sayajualbawalshawl #teamatyrascarf #bawalshawlraya #shawlraya #bawalraya #tudungraya #tudungbridesmaid #bridesmaids #picoftheday #atyrascarf #atyrascarf #atyrascarflovers
4 0 7 hours ago

BAWAL COTTON CANDY
Price : RM10
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)
Whatsapp : 013-9630772
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong

BAWAL COTTON CANDY 
Price : RM10 
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS) 
Whatsapp : 013-9630772 
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong
2 0 8 hours ago

BAWAL COTTON CANDY
Price : RM10
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)
Whatsapp : 013-9630772
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong

BAWAL COTTON CANDY 
Price : RM10 
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS) 
Whatsapp : 013-9630772 
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong
1 0 8 hours ago

BAWAL COTTON CANDY
Price : RM10
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)
Whatsapp : 013-9630772
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong

BAWAL COTTON CANDY 
Price : RM10 
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS) 
Whatsapp : 013-9630772 
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong
1 0 8 hours ago

BAWAL COTTON CANDY
Price : RM10
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)
Whatsapp : 013-9630772
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong

BAWAL COTTON CANDY 
Price : RM10 
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS) 
Whatsapp : 013-9630772 
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong
0 0 8 hours ago

BAWAL COTTON CANDY
Price : RM10
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)
Whatsapp : 013-9630772
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong

BAWAL COTTON CANDY 
Price : RM10 
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS) 
Whatsapp : 013-9630772 
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong
14 2 8 hours ago

BAWAL COTTON CANDY
Price : RM10
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)
Whatsapp : 013-9630772
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong

BAWAL COTTON CANDY 
Price : RM10 
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS) 
Whatsapp : 013-9630772 
Material : Cotton Voile
NOTE: The colour might be slightly different due to lighting 🤗
.
.
#bawalmurah #sayajualbawal #bawal malaysia #sayajualscarf #bawalscarf #bawalcantik #bawalterkini #bawalbunga #bawalmanik #bawallace #bawalbunga3d #bawalexclusive #bawalcharm #bawalmaniktabur #bawalraya #bawalraya2018 #tudungraya2018 #tudungraya #shawlraya #shawlchiffon #sayajualshawl #shawlmalaysia #shawlmurah #bawalcotton #bawalplain #tudungkosong
0 0 8 hours ago

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
 #chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah
0 0 10 hours ago

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
 #chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah
0 0 10 hours ago

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
 #chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah
0 0 10 hours ago

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah

=============================
APA YANG BESTNYA RARA SHAWL?
=============================
🌸 Labuh 2m x 0.7m. Senang nak lilit dan insy tak pendek
🌸 Kain berkualiti tinggi
🌸 Jahitan baby seam yang kemas
🌸 Senang nak bentuk di muka
🌸 Tak panas dan selesa di pakai
🌸 Kalau tak iron pun boleh terbentuk cantik
.
 #chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah
0 0 10 hours ago

.
RAYURE SHAWL in code Mangosteen 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf

.
RAYURE SHAWL in code Mangosteen 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf
7 0 10 hours ago

.
RAYURE SHAWL in code Salmon 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf

.
RAYURE SHAWL in code Salmon 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf
4 0 10 hours ago

.
RAYURE SHAWL in code Dark Grey 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf

.
RAYURE SHAWL in code Dark Grey 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf
2 0 10 hours ago

.
RAYURE SHAWL in code Royal Blue 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf

.
RAYURE SHAWL in code Royal Blue 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf
4 0 10 hours ago

.
RAYURE SHAWL in code Turqouise 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf

.
RAYURE SHAWL in code Turqouise 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf
3 0 10 hours ago

.
RAYURE SHAWL in code Maroon 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf

.
RAYURE SHAWL in code Maroon 💖
.
RM15
RM15
RM15
.
Material: Satin Silk & Voile Chiffon
Size: 1.77m X 0.7m
Finishing: Baby Seam
.
💖 Mudah digosok
💖 Mudah dibentuk
💖 Flowy
💖 Anti-pekak
⚠ Colours may be slightly different due to lighting
.
Whatapps Meck ke +60145159337 tau !😉
Or click link at the profile now !
.
#shawl #shawlmurah #shawlsatin #shawlnikah #shawleyelash #shawleyelashmurah #shawlmurahonline #eyelash #eyelashsatin #shawlbubblesatin #shawltunang #shawlsanding #eyelashshawl #satineyelashshawl #shawlmurahmurah #shawls #shawlcantik #shawlcantikmurah #shawlmalaysia #shawlplain #shawllover #satinshawl #shawlraya #shawlbubble #shawlpastel #shawlmurahmalaysia #shawlchiffon #rayureshawlreveusescarf
9 0 10 hours ago

Assalammualaikum & Selamat Pagi dearies. Selamat berhujung minggu ☺😘
.
Weekend ni mesti banyak kenduri kawin kan, pening nak pakai baju apa, sebab dalam almari baju plain, pastu match pula dengan tudung plain, mmm tak cantikk la wak 😐 Apa kata matchkan dengan Printed Shawl ni, mesti nampak cantik 😍😋
.
Features : Fateema Instant (Tudung Instant tak perlu iron) 😍
.
#printedshawl #sayajualprintedshawl #longshawl #sayajual #AgentSahFirdieyra #tudungraya #tudungraya2019 #rayacollection #eid #shawlraya #tudunghariraya #raya2019 #sale #YESsale #Y.E.Ssale #clearancesale #kasilicin

Assalammualaikum & Selamat Pagi dearies. Selamat berhujung minggu ☺😘
.
Weekend ni mesti banyak kenduri kawin kan, pening nak pakai baju apa, sebab dalam almari baju plain, pastu match pula dengan tudung plain, mmm tak cantikk la wak 😐 Apa kata matchkan dengan Printed Shawl ni, mesti nampak cantik 😍😋
.
Features : Fateema Instant (Tudung Instant tak perlu iron) 😍
.
#printedshawl #sayajualprintedshawl #longshawl #sayajual #AgentSahFirdieyra #tudungraya #tudungraya2019 #rayacollection #eid #shawlraya #tudunghariraya #raya2019 #sale #YESsale #Y.E.Ssale #clearancesale #kasilicin
5 0 11 hours ago

Weekend ni mesti banyak kenduri kawin kan, pening nak pakai baju apa, sebab dalam almari baju plain, pastu match pula dengan tudung plain, mmm tak cantikk la wak 😐 Apa kata matchkan dengan Printed Shawl ni, mesti nampak cantik 😍😋
.
12.12 BIG SALE 🎊🎉📢
.
BUY 3 FREE 1 (4 pieces) only for RM100

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #sayajualprintedshawl #longshawl #sayajual #AgentSahFirdieyra #tudungraya #tudungraya2019 #rayacollection #eid #shawlraya #tudunghariraya #raya2019 #sale #11.11sale #clearancesale

Weekend ni mesti banyak kenduri kawin kan, pening nak pakai baju apa, sebab dalam almari baju plain, pastu match pula dengan tudung plain, mmm tak cantikk la wak 😐 Apa kata matchkan dengan Printed Shawl ni, mesti nampak cantik 😍😋
.
12.12 BIG SALE 🎊🎉📢
.
BUY 3 FREE 1 (4 pieces) only for RM100

To Order : 012-8337374 (whatsapp)

#printedshawl #sayajualprintedshawl #longshawl #sayajual #AgentSahFirdieyra #tudungraya #tudungraya2019 #rayacollection #eid #shawlraya #tudunghariraya #raya2019 #sale #11.11sale #clearancesale
3 0 11 hours ago

Assalammualaikum & Selamat Pagi semua. Selamat berhujung minggu, moga hari ini lebih baik dari semalam ☺
.
#printedshawl #sayajualprintedshawl #longshawl #sayajual #AgentSahFirdieyra #tudungraya #tudungraya2019 #rayacollection #eid #shawlraya #tudunghariraya #raya2019 #sale #YESsale #Y.E.Ssale #clearancesale #kasilicin

Assalammualaikum & Selamat Pagi semua. Selamat berhujung minggu, moga hari ini lebih baik dari semalam ☺
.
#printedshawl #sayajualprintedshawl #longshawl #sayajual #AgentSahFirdieyra #tudungraya #tudungraya2019 #rayacollection #eid #shawlraya #tudunghariraya #raya2019 #sale #YESsale #Y.E.Ssale #clearancesale #kasilicin
1 0 11 hours ago

‼️READYSTOCK‼️
.
🌸Postage seluruh Malaysia🌸
.
.
P/s : Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pengcahayaan studio atau skrin telefon anda ‼️
.
.
Apa tunggu lagi ? DM / Whatsapp Zaty di 014-5462781 untuk order atau tanya lebih detail😊
.
.
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)

#tudungraya #tudungrayamurah #tudungsarunglabuh #tudungvietnam #tudungvietnammurah #tudungviral #tudungcantik #tudungmurah #tudunginspired #tudunginspiredmurah #telekungvietnam #telekungvietnammurah #telekungskvietnam #telekungsitikhadijah
#telekungsitikhadijahmurah
#telekungsitikhadijahinspired
#telekungsitikhadijahvietnam #telekungmurah #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantik #telekungbudak #tudungsarungmurah #telekungbudakmurah
#shawlmurah #shawlvietnam #shawlvietnammurah #shawlcantik #shawlraya #tudungsarung

‼️READYSTOCK‼️
.
🌸Postage seluruh Malaysia🌸
.
.
P/s : Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pengcahayaan studio atau skrin telefon anda ‼️
.
.
Apa tunggu lagi ? DM / Whatsapp Zaty di 014-5462781 untuk order atau tanya lebih detail😊
.
.
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)

#tudungraya #tudungrayamurah #tudungsarunglabuh #tudungvietnam #tudungvietnammurah #tudungviral #tudungcantik #tudungmurah #tudunginspired #tudunginspiredmurah #telekungvietnam #telekungvietnammurah #telekungskvietnam #telekungsitikhadijah 
#telekungsitikhadijahmurah
#telekungsitikhadijahinspired 
#telekungsitikhadijahvietnam #telekungmurah #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantik #telekungbudak #tudungsarungmurah #telekungbudakmurah
 #shawlmurah #shawlvietnam #shawlvietnammurah #shawlcantik #shawlraya #tudungsarung
17 0 23 hours ago

‼️READYSTOCK‼️
.
🌸Postage seluruh Malaysia🌸
.
.
P/s : Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pengcahayaan studio atau skrin telefon anda ‼️
.
.
Apa tunggu lagi ? DM / Whatsapp Zaty di 014-5462781 untuk order atau tanya lebih detail😊
.
.
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)

#tudungraya #tudungrayamurah #tudungsarunglabuh #tudungvietnam #tudungvietnammurah #tudungviral #tudungcantik #tudungmurah #tudunginspired #tudunginspiredmurah #telekungvietnam #telekungvietnammurah #telekungskvietnam #telekungsitikhadijah
#telekungsitikhadijahmurah
#telekungsitikhadijahinspired
#telekungsitikhadijahvietnam #telekungmurah #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantik #telekungbudak #tudungsarungmurah #telekungbudakmurah
#shawlmurah #shawlvietnam #shawlvietnammurah #shawlcantik #shawlraya #tudungsarung

‼️READYSTOCK‼️
.
🌸Postage seluruh Malaysia🌸
.
.
P/s : Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pengcahayaan studio atau skrin telefon anda ‼️
.
.
Apa tunggu lagi ? DM / Whatsapp Zaty di 014-5462781 untuk order atau tanya lebih detail😊
.
.
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)

#tudungraya #tudungrayamurah #tudungsarunglabuh #tudungvietnam #tudungvietnammurah #tudungviral #tudungcantik #tudungmurah #tudunginspired #tudunginspiredmurah #telekungvietnam #telekungvietnammurah #telekungskvietnam #telekungsitikhadijah 
#telekungsitikhadijahmurah
#telekungsitikhadijahinspired 
#telekungsitikhadijahvietnam #telekungmurah #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantik #telekungbudak #tudungsarungmurah #telekungbudakmurah
 #shawlmurah #shawlvietnam #shawlvietnammurah #shawlcantik #shawlraya #tudungsarung
14 0 23 hours ago

‼️READYSTOCK‼️
.
🌸Postage seluruh Malaysia🌸
.
.
P/s : Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pengcahayaan studio atau skrin telefon anda ‼️
.
.
Apa tunggu lagi ? DM / Whatsapp Zaty di 014-5462781 untuk order atau tanya lebih detail😊
.
.
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)

#tudungraya #tudungrayamurah #tudungsarunglabuh #tudungvietnam #tudungvietnammurah #tudungviral #tudungcantik #tudungmurah #tudunginspired #tudunginspiredmurah #telekungvietnam #telekungvietnammurah #telekungskvietnam #telekungsitikhadijah
#telekungsitikhadijahmurah
#telekungsitikhadijahinspired
#telekungsitikhadijahvietnam #telekungmurah #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantik #telekungbudak #tudungsarungmurah #telekungbudakmurah
#shawlmurah #shawlvietnam #shawlvietnammurah #shawlcantik #shawlraya #tudungsarung

‼️READYSTOCK‼️
.
🌸Postage seluruh Malaysia🌸
.
.
P/s : Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pengcahayaan studio atau skrin telefon anda ‼️
.
.
Apa tunggu lagi ? DM / Whatsapp Zaty di 014-5462781 untuk order atau tanya lebih detail😊
.
.
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)
🌹 Whatsapp: 📲📲 014-5462781 (Zaty)

#tudungraya #tudungrayamurah #tudungsarunglabuh #tudungvietnam #tudungvietnammurah #tudungviral #tudungcantik #tudungmurah #tudunginspired #tudunginspiredmurah #telekungvietnam #telekungvietnammurah #telekungskvietnam #telekungsitikhadijah 
#telekungsitikhadijahmurah
#telekungsitikhadijahinspired 
#telekungsitikhadijahvietnam #telekungmurah #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantik #telekungbudak #tudungsarungmurah #telekungbudakmurah
 #shawlmurah #shawlvietnam #shawlvietnammurah #shawlcantik #shawlraya #tudungsarung
13 0 23 hours ago

12.12 - 17.12 SALES ‼️‼️‼️
.
SWIPE LEFT TO SEE MORE COLORS ⏪⏪⏪
.
BawalShawl adalah salah satu tudung best seller kami tau! Rugi sangat korang tak grab, dah banyak feedback yg kami dapat 😍😍
.
Masa nie lah korang wajib grab, boleh jimat kaw kaw ye dak ? 😋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawalshawlplain #bawalshawl #bawallovers #shawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawlplainmurah #bawalshawllabuh #igmalaysia #bazarpaknil #uitm #uia #utm #uthm #usm #sayajualbawalshawl #teamatyrascarf #bawalshawlraya #shawlraya #bawalraya #tudungraya #tudungbridesmaid #bridesmaids #picoftheday #atyrascarf #atyrascarf #atyrascarflovers

12.12 - 17.12 SALES ‼️‼️‼️
.
SWIPE LEFT TO SEE MORE COLORS ⏪⏪⏪
.
BawalShawl adalah salah satu tudung best seller kami tau! Rugi sangat korang tak grab, dah banyak feedback yg kami dapat 😍😍
.
Masa nie lah korang wajib grab, boleh jimat kaw kaw ye dak ? 😋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#bawalshawlplain #bawalshawl #bawallovers #shawllovers #bawalshawlmurah #bawalshawlplainmurah #bawalshawllabuh #igmalaysia #bazarpaknil #uitm #uia #utm #uthm #usm #sayajualbawalshawl #teamatyrascarf #bawalshawlraya #shawlraya #bawalraya #tudungraya #tudungbridesmaid #bridesmaids #picoftheday #atyrascarf #atyrascarf #atyrascarflovers
0 0 23 hours ago

Top #shawlraya posts

#klasikrayaZhscarf okey kakzura Tunjuk shikit 3 tutorial untuk kesayangan kakzura semua!
____

Boleh nampak tak betapa FLOWY & Mudah bentuknya Hanna ni? Mcm2 gaya pun masih Onz! Thats why korang kena beraya dengan Zhscarf tahun ni!
_____ 🥳 Promotion Raya 🥳
1pcs RM25 exc postage
3pcs RM65 exc postage ( Couponcode; Hanna3 )
*5pcs RM100 FREE postage* ( Couponcode; Hanna5 )

_______

#tutorialshawl #shawltutorial #tutorialshawlraya #shawlraya

#klasikrayaZhscarf okey kakzura Tunjuk shikit 3 tutorial untuk kesayangan kakzura semua! 
____

Boleh nampak tak betapa FLOWY & Mudah bentuknya Hanna ni? Mcm2 gaya pun masih Onz! Thats why korang kena beraya dengan Zhscarf tahun ni! 
_____ 🥳 Promotion Raya 🥳
1pcs RM25 exc postage 
3pcs RM65 exc postage ( Couponcode; Hanna3 )
*5pcs RM100 FREE postage* ( Couponcode; Hanna5 )

_______

#tutorialshawl #shawltutorial #tutorialshawlraya #shawlraya
709 37 12 May, 2019

“ RAYA NI SAYA NAK PAKAI SHAWL TUTUP DADA & NAMPAK MUDA JE “
___

Yeee buleh wak! See kakzura tnjukkn pd semua Koleksi Hanna ni mcm2 gaya boleh buat! Yang penting terletak elok jee sebab material berat 😍 #klasikrayazhscarf
Cepatt order kt DS or Website , kakzura akan post esok, last order mlm ni 10pm tau!
_____

#tutorialshawl #shawltutorial #shawlraya

“ RAYA NI SAYA NAK PAKAI SHAWL TUTUP DADA & NAMPAK MUDA JE “
___

Yeee buleh wak! See kakzura tnjukkn pd semua Koleksi Hanna ni mcm2 gaya boleh buat! Yang penting terletak elok jee sebab material berat 😍 #klasikrayazhscarf 
Cepatt order kt DS or Website , kakzura akan post esok, last order mlm ni 10pm tau! 
_____

#tutorialshawl #shawltutorial #shawlraya
267 19 13 May, 2019

Ye awak @sushiscarves pun ada dark color! Janji tau beli tudung raya kita. Now ada mur-mur sehelai RM59 tapi 3 helai RM169 je 😍❤️ loveeeee u

Ye awak @sushiscarves pun ada dark color! Janji tau beli tudung raya kita. Now ada mur-mur sehelai RM59 tapi 3 helai RM169 je 😍❤️ loveeeee u
1,023 13 8 May, 2019

Bebicayang suka pakai shawl atau bawal?

Hehehe kita nak cakap last call @sushiscarves untuk bebicayang beli shawl raya 3 RM130 memei jimat. Kain tak sejarang cinta bebicayang tau! tibeeee 🤭😂

Bebicayang suka pakai shawl atau bawal?

Hehehe kita nak cakap last call @sushiscarves untuk bebicayang beli shawl raya 3 RM130 memei jimat. Kain tak sejarang cinta bebicayang tau! tibeeee 🤭😂
5,698 34 26 May, 2019

Yang request i buat tutorial ni last week, this is for you girls💕⁣

sorry i tak boleh nak buat kemas sangat sebab baju ni leher dia besar, so i sarankan if you nak buat this style, kena pakai inner neck yang boleh cover your leher, then baru boleh ikat ketat and kemas☺️⁣


#shawltutorial #shawlturialraya #tutorialshawl #shawlraya #tutorialshawlterkini

Yang request i buat tutorial ni last week, this is for you girls💕⁣
⁣
sorry i tak boleh nak buat kemas sangat sebab baju ni leher dia besar, so i sarankan if you nak buat this style, kena pakai inner neck yang boleh cover your leher, then baru boleh ikat ketat and kemas☺️⁣
⁣
⁣
#shawltutorial #shawlturialraya #tutorialshawl #shawlraya #tutorialshawlterkini
851 15 15 July, 2019

As promised shawl tutorial for you❤️⁣

I buat 3 different styles, you can wear whatever that suits you⁣

first style : sesuai for girls yang nak nampak glamour time raya⁣

second style: yang nak nampak ayu and sopan boleh pilih style ni⁣

third style : simple and kemas⁣

#shawltutorial #shawltutorialraya #shawlwithearring #shawlraya

As promised shawl tutorial for you❤️⁣
⁣
I buat 3 different styles, you can wear whatever that suits you⁣
⁣
first style : sesuai for girls yang nak nampak glamour time raya⁣
⁣
second style: yang nak nampak ayu and sopan boleh pilih style ni⁣
⁣
third style : simple and kemas⁣
⁣
#shawltutorial #shawltutorialraya #shawlwithearring #shawlraya
594 9 1 June, 2019

Sunkiss ☀️ Bebicayanggggg mana nak dapatkan shawl pinless, murah, kualiti kain premium, dan kalis maki sebab on point dekat muka cepat grab @sushiscarves 1 RM49 / 3 RM130 sahaja!

Sunkiss ☀️ Bebicayanggggg mana nak dapatkan shawl pinless, murah, kualiti kain premium, dan kalis maki sebab on point dekat muka cepat grab @sushiscarves 1 RM49 / 3 RM130 sahaja!
1,803 26 28 May, 2019