#shelloutviral Instagram Photos & Videos

shelloutviral - 3.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #shelloutviral and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
9 hours
Average like
27.1
Average comment
0.5
Posts with video
1/48
Posts with photo
47/48

Hashtag Popularity

Assalamualaikum..
.
.
Salam jumaat, semoga di limpah kan rezeki yang melimpah di hari jumaat... Aamiin...Alhamdulillah, harini kami beroperasi seperti biasa ye.. terima kasih kepada 👇👇👇 SEK.KEB. KOMPLEKS SULTAN ABU BAKAR

Kerana memilih kami sebagai destinasi Jamuan Akhir Tahun 2019.. terima kasih semua
------------------------------------------- PM Kami !!!
.
Ape lagi...
Jom booking ramai2 serbu Restoran Lobstam VIRAL JOHOR

Whatspp kami 👇👇👇 Www.wasap.my/60177080450/tempahan 📅 tutup : setiap hari rabu
⏰ Buka : 1 ptg - 11 mlm
📌 lokasi : NO 34 Jalan nusaria 11/4, tmn nusantara 81550 gelang patah, johor

Page IG : https://www.instagram.com/p/By7I4lhlLTn/?igshid=1so82pn8rpngf
Page FB : https://www.facebook.com/Restoran-Lobstam-VIRAL-JOHOR-187611235202969/

Like2 n share2 ye 😍😍 #Restoranlobstamviraljohor #makanansedap #shelloutfresh #jjcmjb #jomcuba #jjcmjohor #makananviral #jdt #feedbackcustomer #freshdarilaut #lobster #jomrasa #jomtry #kakimakan #lobstermasihoffer #ikansegar #hargamampumilik #seafoodviral #shelloutviral #telurikantenggiri #birthdayparty #setbajet #nasibajetlobstam #nasibajet #celuptepung #udangceluptepung #sotongceluptepung #ketamceluptepung

Assalamualaikum..
.
.
Salam jumaat, semoga di limpah kan rezeki yang melimpah di hari jumaat... Aamiin...Alhamdulillah, harini kami beroperasi seperti biasa ye.. terima kasih kepada 👇👇👇 SEK.KEB. KOMPLEKS SULTAN ABU BAKAR

Kerana memilih kami sebagai destinasi Jamuan Akhir Tahun 2019.. terima kasih semua
------------------------------------------- PM Kami !!!
.
Ape lagi...
Jom booking ramai2 serbu Restoran Lobstam VIRAL JOHOR

Whatspp kami 👇👇👇 Www.wasap.my/60177080450/tempahan 📅 tutup : setiap hari rabu
⏰ Buka : 1 ptg - 11 mlm
📌 lokasi : NO 34 Jalan nusaria 11/4, tmn nusantara 81550 gelang patah, johor

Page IG : https://www.instagram.com/p/By7I4lhlLTn/?igshid=1so82pn8rpngf
Page FB : https://www.facebook.com/Restoran-Lobstam-VIRAL-JOHOR-187611235202969/

Like2 n share2 ye 😍😍 #Restoranlobstamviraljohor #makanansedap #shelloutfresh #jjcmjb #jomcuba #jjcmjohor #makananviral #jdt #feedbackcustomer #freshdarilaut #lobster #jomrasa #jomtry #kakimakan #lobstermasihoffer #ikansegar #hargamampumilik #seafoodviral #shelloutviral #telurikantenggiri #birthdayparty #setbajet #nasibajetlobstam #nasibajet #celuptepung #udangceluptepung #sotongceluptepung #ketamceluptepung
5 0 12 hours ago

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
20 0 21 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
18 1 21 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
18 0 21 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
13 0 21 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
25 0 21 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
21 0 21 November, 2019

Assalammualaikum..
.

PM Kami !!!
.
Ape lagi...
Jom booking ramai2 serbu Restoran Lobstam VIRAL JOHOR

Whatspp kami 👇👇👇 Www.wasap.my/60177080450/tempahan 📅 tutup : setiap hari rabu
⏰ Buka : 1 ptg - 11 mlm
📌 lokasi : NO 34 Jalan nusaria 11/4, tmn nusantara 81550 gelang patah, johor

Page IG : https://www.instagram.com/p/By7I4lhlLTn/?igshid=1so82pn8rpngf
Page FB : https://www.facebook.com/Restoran-Lobstam-VIRAL-JOHOR-187611235202969/

Like2 n share2 ye 😍😍 #Restoranlobstamviraljohor #makanansedap #shelloutfresh #jjcmjb #jomcuba #jjcmjohor #makananviral #jdt #feedbackcustomer #freshdarilaut #lobster #jomrasa #jomtry #kakimakan #lobstermasihoffer #ikansegar #hargamampumilik #seafoodviral #shelloutviral #telurikantenggiri #birthdayparty #setbajet #nasibajetlobstam #nasibajet #celuptepung #udangceluptepung #sotongceluptepung #ketamceluptepung

Assalammualaikum..
.

PM Kami !!!
.
Ape lagi...
Jom booking ramai2 serbu Restoran Lobstam VIRAL JOHOR

Whatspp kami 👇👇👇 Www.wasap.my/60177080450/tempahan 📅 tutup : setiap hari rabu
⏰ Buka : 1 ptg - 11 mlm
📌 lokasi : NO 34 Jalan nusaria 11/4, tmn nusantara 81550 gelang patah, johor

Page IG : https://www.instagram.com/p/By7I4lhlLTn/?igshid=1so82pn8rpngf
Page FB : https://www.facebook.com/Restoran-Lobstam-VIRAL-JOHOR-187611235202969/

Like2 n share2 ye 😍😍 #Restoranlobstamviraljohor #makanansedap #shelloutfresh #jjcmjb #jomcuba #jjcmjohor #makananviral #jdt #feedbackcustomer #freshdarilaut #lobster #jomrasa #jomtry #kakimakan #lobstermasihoffer #ikansegar #hargamampumilik #seafoodviral #shelloutviral #telurikantenggiri #birthdayparty #setbajet #nasibajetlobstam #nasibajet #celuptepung #udangceluptepung #sotongceluptepung #ketamceluptepung
6 0 20 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
68 1 19 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
50 0 19 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
144 1 19 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
34 0 19 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
38 0 19 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
30 0 19 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
71 0 19 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
29 1 19 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Special kat sini smua seafood yg premium n kami menggunakan udang galah yg berkualiti ok ! Xkn dpat kt tempat lain 😍😍 now  Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
11 0 19 November, 2019

Alhamdulillah!!! Syukurr!!
Kalau sedap bagi tau member family semua.. kalau ada kurang kami akan perbaiki lagi kualiti kami thanks all customer kalian memang sempoi💘❤💓💕💖💗💙💚💛🧡💜🖤💝💞💟❣
.
.
.

#ipohfood #ipohawesomecity #ipohipohaje #ipohcafe #ipohperak #ipohcity #ipohmali #ipohfoods #ipohcityawesome_food #ipohawesome #jjcmipoh #jalanjalancarimakan #foodporn #foodie #foodstagram #foodlover #malaysianfoodie #tourismperak #shelloutviral #shelloutipoh #shellout #shelloutsedap #shelloutmurah #lunchtime #lunchdeliveryipoh

Alhamdulillah!!! Syukurr!!
Kalau sedap bagi tau member family semua.. kalau ada kurang kami akan perbaiki lagi kualiti kami thanks all customer kalian memang sempoi💘❤💓💕💖💗💙💚💛🧡💜🖤💝💞💟❣
.
.
.

#ipohfood #ipohawesomecity #ipohipohaje #ipohcafe #ipohperak #ipohcity #ipohmali #ipohfoods #ipohcityawesome_food  #ipohawesome #jjcmipoh #jalanjalancarimakan #foodporn #foodie #foodstagram #foodlover #malaysianfoodie #tourismperak #shelloutviral #shelloutipoh #shellout #shelloutsedap #shelloutmurah #lunchtime #lunchdeliveryipoh
39 5 17 November, 2019

#shelloutviral #😋😋😋

#shelloutviral #😋😋😋
11 2 15 November, 2019

Assalamualaikum..
.
.
Salam jumaat semua...peminat2 seafood jom lunch, dinner di Lobstam😉😉😉 macam2 ada ni..takot terliuq je admin belanja gambar..
------------------------------------------- PM Kami !!!
.
Ape lagi...
Jom booking ramai2 serbu Restoran Lobstam VIRAL JOHOR

Whatspp kami 👇👇👇 Www.wasap.my/60177080450/tempahan 📅 tutup : setiap hari rabu
⏰ Buka : 1 ptg - 11 mlm
📌 lokasi : NO 34 Jalan nusaria 11/4, tmn nusantara 81550 gelang patah, johor

Page IG : https://www.instagram.com/p/By7I4lhlLTn/?igshid=1so82pn8rpngf
Page FB : https://www.facebook.com/Restoran-Lobstam-VIRAL-JOHOR-187611235202969/

Like2 n share2 ye 😍😍 #Restoranlobstamviraljohor #makanansedap #shelloutfresh #jjcmjb #jomcuba #jjcmjohor #makananviral #jdt #feedbackcustomer #freshdarilaut #lobster #jomrasa #jomtry #kakimakan #lobstermasihoffer #ikansegar #hargamampumilik #seafoodviral #shelloutviral #telurikantenggiri #birthdayparty #setbajet #nasibajetlobstam #nasibajet #celuptepung #udangceluptepung #sotongceluptepung #ketamceluptepung

Assalamualaikum..
.
.
Salam jumaat semua...peminat2 seafood jom lunch, dinner di Lobstam😉😉😉 macam2 ada ni..takot terliuq je admin belanja gambar..
------------------------------------------- PM Kami !!!
.
Ape lagi...
Jom booking ramai2 serbu Restoran Lobstam VIRAL JOHOR

Whatspp kami 👇👇👇 Www.wasap.my/60177080450/tempahan 📅 tutup : setiap hari rabu
⏰ Buka : 1 ptg - 11 mlm
📌 lokasi : NO 34 Jalan nusaria 11/4, tmn nusantara 81550 gelang patah, johor

Page IG : https://www.instagram.com/p/By7I4lhlLTn/?igshid=1so82pn8rpngf
Page FB : https://www.facebook.com/Restoran-Lobstam-VIRAL-JOHOR-187611235202969/

Like2 n share2 ye 😍😍 #Restoranlobstamviraljohor #makanansedap #shelloutfresh #jjcmjb #jomcuba #jjcmjohor #makananviral #jdt #feedbackcustomer #freshdarilaut #lobster #jomrasa #jomtry #kakimakan #lobstermasihoffer #ikansegar #hargamampumilik #seafoodviral #shelloutviral #telurikantenggiri #birthdayparty #setbajet #nasibajetlobstam #nasibajet #celuptepung #udangceluptepung #sotongceluptepung #ketamceluptepung
7 0 15 November, 2019

*SEAFOOD TABUR BALAKONG DELIVERY* .
.
*1SET 1MAKAN =RM15*
*2SET 2MAKAN =RM30*
.
. (harga tak termasok caj penghantaran)
.
. 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤 .
.
MENU TAMBAHAN DARI kami .
.
😙 *IKAN SIAKAP 3 RASA = RM30* .
😚 *UDANG BUTTER = RM10*
(FREE NASI) .
😚 *KETAM SALTED EGG =RM20* (FREE NASI)
.
. 👉 *TAUHU BERGEDIL (6pcs) =RM10* .
👉 *VIETNAM ROLL (4pcs)* *Ketam=RM10*
*Udang=RM12* .
.
👉 *FRENCH FRIES =RM8.00*
.
. 👉 *NASI TAMBAH =RM1.50*
.
.
BERMINAT BOLEH WASAP YANA TERUS
.
.

http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY
.
.

#shellout #shelloutmurah #shelloutathome #shelloutsedap #shelloutdelivery #shellouthalal #makanandelivery #fooddelivery #fooddeliverykajang
#shellout #shelloutmurah #shelloutsis #shelloutdelivery #shelloutselangor #shelloutbangi #shelloutkajang #shelloutviral #shelloutsedap #sayajualshellout #foodporn #fooddelivery #fooddeliveryselangor #bazarpaknil #seafoodlambak #seafooddelivery #makanandelivery #makanandeliverykajang #makanandeliverybangi #makanandeliveryselangor #viral #foodloverheaven #foodlover #assalamualaikum #assalamualaikummalaysia #makandeliverybangi #juadahberbukapuas

*SEAFOOD TABUR BALAKONG DELIVERY* .
.
*1SET 1MAKAN =RM15*
*2SET 2MAKAN =RM30*
.
. (harga tak termasok caj penghantaran)
.
. 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤 .
.
MENU TAMBAHAN DARI kami .
.
😙 *IKAN SIAKAP 3 RASA = RM30* .
😚 *UDANG BUTTER = RM10*
(FREE NASI) .
😚 *KETAM SALTED EGG =RM20* (FREE NASI)
.
. 👉 *TAUHU BERGEDIL (6pcs) =RM10* .
👉 *VIETNAM ROLL (4pcs)* *Ketam=RM10*
*Udang=RM12* .
.
👉 *FRENCH FRIES =RM8.00*
.
. 👉 *NASI TAMBAH =RM1.50*
.
.
BERMINAT BOLEH WASAP YANA TERUS
.
.

http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY
.
.

#shellout #shelloutmurah #shelloutathome #shelloutsedap #shelloutdelivery #shellouthalal #makanandelivery #fooddelivery #fooddeliverykajang
#shellout #shelloutmurah #shelloutsis #shelloutdelivery #shelloutselangor #shelloutbangi #shelloutkajang #shelloutviral #shelloutsedap #sayajualshellout #foodporn #fooddelivery #fooddeliveryselangor #bazarpaknil #seafoodlambak #seafooddelivery #makanandelivery #makanandeliverykajang #makanandeliverybangi #makanandeliveryselangor #viral #foodloverheaven #foodlover #assalamualaikum #assalamualaikummalaysia #makandeliverybangi #juadahberbukapuas
133 4 12 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
19 0 9 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
19 0 9 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
20 0 9 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
16 0 9 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
5 0 9 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
15 0 9 November, 2019

Nasi Ayam Geprek paduuu baq hangggg.
Mai pakat makan tengahari di Sungaipott menu panas-panas 🔥🔥 Btw kita ada buat cod ye guysss untuk tengahari. So siapa yang rasa lapar tapi malas keluar tu boleh terus contact no +60193660406 👤🚴 #ipohfood #ipohawesomecity #ipohipohaje #ipohcafe #ipohperak #ipohcity #ipohmali #ipohfoods #ipohcityawesome_food #ipohawesome #jjcmipoh #jalanjalancarimakan #foodporn #foodie #foodstagram #foodlover #malaysianfoodie #tourismperak #shelloutviral #shelloutipoh #shellout #shelloutsedap #shelloutmurah #lunchtime #lunchdeliveryipoh

Nasi Ayam Geprek paduuu baq hangggg. 
Mai pakat makan tengahari di Sungaipott menu panas-panas 🔥🔥 Btw kita ada buat cod ye guysss untuk tengahari. So siapa yang rasa lapar tapi malas keluar tu boleh terus contact no +60193660406 👤🚴 #ipohfood #ipohawesomecity #ipohipohaje #ipohcafe #ipohperak #ipohcity #ipohmali #ipohfoods #ipohcityawesome_food  #ipohawesome #jjcmipoh #jalanjalancarimakan #foodporn #foodie #foodstagram #foodlover #malaysianfoodie #tourismperak #shelloutviral #shelloutipoh #shellout #shelloutsedap #shelloutmurah #lunchtime #lunchdeliveryipoh
39 0 9 November, 2019

*SET B* : RM 50.00 / pax
3 Rasa Kuah
( 3-4 orang makan)
- Nasi Putih 3-4
1) KUAH CHILI (xpedas)
- Kepah
- Kerang
- Kupang
- Pahat
- Lala
2) KUAH LADPIK (limau purut)
- Ketam
3) KUAH BUTTET MILK
- Udang
.
.
.
#shellout #shellrock #kakanieshellrock #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutsetiaalam #shelloutbajet #shelloutviral #shelloutklang #shellouthalal #shelloutpuchong

*SET B* : RM 50.00 / pax
3 Rasa Kuah
( 3-4 orang makan)
- Nasi Putih 3-4
1) KUAH CHILI (xpedas)
- Kepah
- Kerang
- Kupang
- Pahat
- Lala
2) KUAH LADPIK (limau purut)
- Ketam
3) KUAH BUTTET MILK
- Udang
.
.
.
#shellout #shellrock #kakanieshellrock #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutsetiaalam #shelloutbajet #shelloutviral #shelloutklang #shellouthalal #shelloutpuchong
16 2 8 November, 2019

Shell in plate
Ketam, udang dan sotong sahaja.
Lama tak bersiaran, ada je tapak biasa di Uptown danau kota, setapak.
Dari jam 9mlm hingga 3.30pg
Buka setiap hari rabu hingga ahad.
#uptowndanaukota #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmurah #shellout #shelloutmurah #shelloutsedap #shelloutdelivery #shelloutviral #shellouthalal #shelloutterbaik #food #healthyfood #foodlover #foodheaven #makanmakan #makandimana

Shell in plate 
Ketam, udang dan sotong sahaja. 
Lama tak bersiaran, ada je tapak biasa di Uptown danau kota, setapak. 
Dari jam 9mlm hingga 3.30pg
Buka setiap hari rabu hingga ahad. 
#uptowndanaukota #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmurah #shellout #shelloutmurah #shelloutsedap #shelloutdelivery #shelloutviral #shellouthalal #shelloutterbaik #food #healthyfood #foodlover #foodheaven  #makanmakan #makandimana
9 0 7 November, 2019

Hi guyssss starting tomorrow we are officially open for afternoon from 11:30am
So mana yang rasa nak makan tengahari paduu tu mari laaa. Kita ada Nasi Ekonomi Sungaipott, Nasi Ayam Kicap, Nasi Ayam Geprek, Nasi Goreng Ikan Rebus dan macam-macam lagi untuk makanan tengahari. Semua dimasak panas-panas guysss.
Kita buka tengahari dari jam 11:30am - 3:30pm. Untuk malam dari jam 6:00pm - 12:30am.

#malaycuisine #malaysiacuisine #ipohfood #ipohawesomecity #ipohipohaje #ipohcafe #ipohperak #ipohcity #ipohmali #ipohfoods #ipohcityawesome_food #ipohawesome #jjcmipoh #jalanjalancarimakan #foodporn #foodie #foodstagram #foodlover #malaysianfoodie #tourismperak #shelloutviral #shelloutipoh #shellout #shelloutsedap #shelloutmurah #westernipoh

Hi guyssss starting tomorrow we are officially open for afternoon from 11:30am 
So mana yang rasa nak makan tengahari paduu tu mari laaa. Kita ada Nasi Ekonomi Sungaipott, Nasi Ayam Kicap, Nasi Ayam Geprek, Nasi Goreng Ikan Rebus dan macam-macam lagi untuk makanan tengahari. Semua dimasak panas-panas guysss. 
Kita buka tengahari dari jam 11:30am - 3:30pm. Untuk malam dari jam 6:00pm - 12:30am.

#malaycuisine #malaysiacuisine #ipohfood #ipohawesomecity #ipohipohaje #ipohcafe #ipohperak #ipohcity #ipohmali #ipohfoods #ipohcityawesome_food  #ipohawesome #jjcmipoh #jalanjalancarimakan #foodporn #foodie #foodstagram #foodlover #malaysianfoodie #tourismperak #shelloutviral #shelloutipoh #shellout #shelloutsedap #shelloutmurah #westernipoh
60 3 7 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
11 0 7 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
10 0 7 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
16 0 7 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
16 0 7 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
13 1 7 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
38 0 7 November, 2019

Haii uuoollsss lama kita x bersiaran..heheh lama betul kami cuti yer heheh so..🙋🏻‍♀️😁 nak kabo ni mana yg betul2 CRAVING SEASHELL kami KORANG KENA SAVE DATE TAU!!! kami akan open dalam masa terdekat...ini seperti biasaaa Tau..!!!😁☺️ tak sabar nak jumpa uuoollss semuaaa mesti ada yg rindu dgn smbal tusuk mnyusuk nie kan hehhe 😁☺️🤗
.
Jangan lupa booking seat dulu ya sayang2 semuaaa 🤗☺️ boleh set masa dan seat berapa org 👌🏻😎 nanti we oollss tunjuk jugak menu2 yang ada 😁
.
#seashellayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley # #jakelshahalam #malayfood #jjcm2019 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident

Haii uuoollsss lama kita x bersiaran..heheh lama betul kami cuti yer heheh  so..🙋🏻‍♀️😁 nak kabo  ni mana yg betul2 CRAVING SEASHELL kami KORANG KENA SAVE DATE TAU!!! kami akan open dalam masa terdekat...ini seperti biasaaa Tau..!!!😁☺️ tak sabar nak jumpa uuoollss semuaaa mesti ada yg rindu dgn smbal tusuk mnyusuk nie kan hehhe 😁☺️🤗
.
Jangan lupa booking seat dulu ya sayang2 semuaaa 🤗☺️ boleh set masa dan seat berapa org 👌🏻😎 nanti we oollss tunjuk jugak menu2 yang ada 😁
.
#seashellayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley ##jakelshahalam #malayfood #jjcm2019 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident
25 3 5 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
32 0 5 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
14 0 5 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
12 0 5 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
10 0 5 November, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air !
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

2 pax rm30
4 pax rm60

Free nasi dan air ! 
Yg mane nak oder delivery boleh whtsap admin ok !
14 0 5 November, 2019

Top #shelloutviral posts

Dah bosan berbuka puasa dirumah? Jom pekena hidangan Mafioso Shellaut panas panas untuk iftar bersama keluarga, rakan rakan atau bersama yang tersayang. Ada pelbagai jenis menu untuk anda pilih yg bakal membuat anda menjilat jari! Confirm! Lebih dari 6 flavour menanti anda di lokasi kami di Uptown Puchong Night Bazaar dan Kantin Sg! Untuk tempahan boleh hubungi kami di talian 0126853696.
Selain dua lokasi ini and juga bole b’buka b’sama mafioso shellaut di mana mana outlet yg b’dekatan, jumpa anda disanaaaa! ♥️ Nak mudah, nak senang

Waze : Uptown Puchong Night Bazaar
Waze : Setor Gombak
Waze : Dapur Warisan Rasa Seksyen 13 Shah Alam
📲013.6494537 (Shah Alam) | 012.6853696 (Uptown & Kantinsg) ✔️WHATSAPP, ❌DM
#jalanjalancarimakan #jjcm #mafiososhellaut #mafiososhellautshahalam #seafoodhunter #mafiososhellautuptownpuchong #mafiososhelloutviral #shelloutviral #shahalam #kualalumpur #birthdayparty #mafiososhellautshahalam #seafoodlover #seafoodmurah #shelloutmampumilik #makanmakan #makanshahalam #topfood #bestfood #bestfoodinshahalam #seafoodviral

Dah bosan berbuka puasa dirumah? Jom pekena hidangan Mafioso Shellaut panas panas untuk iftar bersama keluarga, rakan rakan atau bersama yang tersayang. Ada pelbagai jenis menu untuk anda pilih yg bakal membuat anda menjilat jari! Confirm! Lebih dari 6 flavour menanti anda di lokasi kami di Uptown Puchong Night Bazaar dan Kantin Sg! Untuk tempahan boleh hubungi kami di talian 0126853696. 
Selain dua lokasi ini and juga bole b’buka b’sama mafioso shellaut di mana mana outlet yg b’dekatan, jumpa anda disanaaaa! ♥️ Nak mudah, nak senang

Waze : Uptown Puchong Night Bazaar
Waze : Setor Gombak
Waze : Dapur Warisan Rasa Seksyen 13 Shah Alam
📲013.6494537 (Shah Alam) | 012.6853696 (Uptown & Kantinsg) ✔️WHATSAPP, ❌DM
#jalanjalancarimakan #jjcm #mafiososhellaut #mafiososhellautshahalam #seafoodhunter #mafiososhellautuptownpuchong #mafiososhelloutviral #shelloutviral #shahalam #kualalumpur #birthdayparty #mafiososhellautshahalam #seafoodlover #seafoodmurah #shelloutmampumilik #makanmakan #makanshahalam #topfood #bestfood #bestfoodinshahalam #seafoodviral
166 58 19 May, 2019

One of the best things about Nasi Lemak ShellOut is the mess, don’t you agree? .
.
We absolutely love seeing how our customers wholeheartedly dig into this feast with their bare hands!
.
.
If you wanna get the real deal of feasting together, our Nasi Lemak ShellOut is the one for you!
.
Awesome for corporate lunch, a date or a family get-to-tether because you know, the more the merrier!
.
.
Get your table of Nasi Lemak ShellOut today!
.
.
Available sauces are Salted Egg, Tiga Rasa, Sambal, Blackpepper, Kari Kandar⠀⠀
.⠀⠀
Only at Walaku Singapore.⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀
102, Joo Chiat Road (Bistro)⠀⠀
Operating hours : Tue-Sun: 11am to 10pm⠀⠀
Book now! ☎️ 62842420⠀⠀
.⠀⠀
#walaku #sghalal #halalsg #singaporehalal #halalsingapore #sgfoodie #sgfoodies #halalfoodsg #halalsgfood #halalfoodie #nasilemak #nasilemakkukus #shellout #shelloutsingapore #sglunch #singapore #singaporefoodies #cafesg #bistrosg #sgbistro #singaporebistro #cafesingapore #singaporecafe #shelloutsg #sgshellout #shelloutsedap #shelloutviral #seafoodboil #Seafoodlover #seafood

One of the best things about Nasi Lemak ShellOut is the mess, don’t you agree? .
.
We absolutely love seeing how our customers wholeheartedly dig into this feast with their bare hands!
.
.
If you wanna get the real deal of feasting together, our Nasi Lemak ShellOut is the one for you!
.
Awesome for corporate lunch, a date or a family get-to-tether because you know, the more the merrier!
.
.
Get your table of Nasi Lemak ShellOut today!
.
.
Available sauces are Salted Egg, Tiga Rasa, Sambal, Blackpepper, Kari Kandar⠀⠀
.⠀⠀
Only at Walaku Singapore.⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀
102, Joo Chiat Road (Bistro)⠀⠀
Operating hours : Tue-Sun: 11am to 10pm⠀⠀
Book now! ☎️ 62842420⠀⠀
.⠀⠀
#walaku #sghalal #halalsg #singaporehalal #halalsingapore #sgfoodie #sgfoodies #halalfoodsg #halalsgfood #halalfoodie #nasilemak #nasilemakkukus #shellout #shelloutsingapore #sglunch #singapore #singaporefoodies #cafesg #bistrosg #sgbistro #singaporebistro #cafesingapore #singaporecafe #shelloutsg #sgshellout #shelloutsedap #shelloutviral #seafoodboil #Seafoodlover #seafood
225 14 23 June, 2019

*SEAFOOD TABUR BALAKONG DELIVERY* .
.
*1SET 1MAKAN =RM15*
*2SET 2MAKAN =RM30*
.
. (harga tak termasok caj penghantaran)
.
. 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤 .
.
MENU TAMBAHAN DARI kami .
.
👉 *IKAN SIAKAP 3 RASA = RM30* .
👉 *UDANG BUTTER = RM10*
(FREE NASI) .
.👉 *KETAM SALTED EGG =RM20* (FREE NASI)
.👉 *TAUHU BERGEDIL (6pcs) =RM10* .
.👉 *VIETNAM ROLL (4pcs)* .👉 *Ketam=RM10*
.👉 *Udang=RM12* .
.👉 *FRENCH FRIES =RM8.00*
.👉 *NASI TAMBAH =RM1.50*
.
.
BERMINAT BOLEH WASAP YANA TERUS
.
.

http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY
.
.

#shellout #shelloutmurah #shelloutathome #shelloutsedap #shelloutdelivery #shellouthalal #makanandelivery #fooddelivery #fooddeliverykajang
#shellout #shelloutmurah #shelloutsis #shelloutdelivery #shelloutselangor #shelloutbangi #shelloutkajang #shelloutviral #shelloutsedap #sayajualshellout #foodporn #fooddelivery #fooddeliveryselangor #bazarpaknil #seafoodlambak #seafooddelivery #makanandelivery #makanandeliverykajang #makanandeliverybangi #makanandeliveryselangor #viral #foodloverheaven #foodlover #assalamualaikum #assalamualaikummalaysia #makandeliverybangi #juadahberbukapuas

*SEAFOOD TABUR BALAKONG DELIVERY* .
.
*1SET 1MAKAN =RM15*
*2SET 2MAKAN =RM30*
.
. (harga tak termasok caj penghantaran)
.
. 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤 .
.
MENU TAMBAHAN DARI kami .
.
👉 *IKAN SIAKAP 3 RASA = RM30* .
👉 *UDANG BUTTER = RM10*
(FREE NASI) .
.👉 *KETAM SALTED EGG =RM20* (FREE NASI)
.👉 *TAUHU BERGEDIL (6pcs) =RM10* .
.👉 *VIETNAM ROLL (4pcs)* .👉 *Ketam=RM10*
.👉 *Udang=RM12* .
.👉 *FRENCH FRIES =RM8.00*
.👉 *NASI TAMBAH =RM1.50*
.
.
BERMINAT BOLEH WASAP YANA TERUS
.
.

http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY
.
.

#shellout #shelloutmurah #shelloutathome #shelloutsedap #shelloutdelivery #shellouthalal #makanandelivery #fooddelivery #fooddeliverykajang
#shellout #shelloutmurah #shelloutsis #shelloutdelivery #shelloutselangor #shelloutbangi #shelloutkajang #shelloutviral #shelloutsedap #sayajualshellout #foodporn #fooddelivery #fooddeliveryselangor #bazarpaknil #seafoodlambak #seafooddelivery #makanandelivery #makanandeliverykajang #makanandeliverybangi #makanandeliveryselangor #viral #foodloverheaven #foodlover #assalamualaikum #assalamualaikummalaysia #makandeliverybangi #juadahberbukapuas
294 26 20 August, 2019

SEAFOOD TABUR DELIVERY 😗
.
=RM15.00🔊🔊🔊🔊🔊🔊
.
(cod charge not include) 😁😁😀
.
WASSUP ODER SEKARANG👇
http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY
.
.
7jenis seafood👇
👉 ketam
👉 udang
👉 sotong
👉 pahat
👉 kupang
👉 kepah
👉 kerang
💃 jagung / brokoli
.
FREE NASI
FREE LAPIK
.
. #shellout #shelloutmurah #shelloutdelivery #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutsetiaalam #shelloutbajet #shelloutviral #shelloutklang #shellouthalal #shelloutpuchong #shelloutsubang #shelloutmalaysia #shelloutfamous #shellouthomemade #shelloutselangor #malaysianfood #foodporn #food #foodphotography #seafood #seafood #tempatmakanmurah #tempatmakankeluarga #tempatmakansedap - #

SEAFOOD TABUR DELIVERY 😗
.
=RM15.00🔊🔊🔊🔊🔊🔊
.
(cod charge not include) 😁😁😀
.
 WASSUP ODER SEKARANG👇
http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY
.
.
7jenis seafood👇
👉 ketam
👉 udang
👉 sotong
👉 pahat
👉 kupang
👉 kepah
👉 kerang
💃 jagung / brokoli
.
FREE NASI 
FREE LAPIK
.
.#shellout #shelloutmurah #shelloutdelivery #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutsetiaalam #shelloutbajet #shelloutviral #shelloutklang #shellouthalal #shelloutpuchong #shelloutsubang #shelloutmalaysia #shelloutfamous #shellouthomemade #shelloutselangor #malaysianfood #foodporn #food #foodphotography #seafood #seafood #tempatmakanmurah #tempatmakankeluarga #tempatmakansedap - #
354 25 11 April, 2019
Good news to all crab lovers!
Teekaapi Introducing BIG CRAB Indian Shell out 
from today onwards 😍
-
-
-
#teekaapi #teekaapiindianshellout #teekaapibigcrabindianshellout #teekaapispecialshellout #indianappamkl #indianshelloutkl #shellout #bigshellout #shelloutsedap #shelloutmurah #shelloutviral #indianshellout
261 20 29 July, 2019

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz. Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm

Pergh mengancam btol seafood longgok ni ! Promo onzzzzzz.  Shellout udang galah 2 pax Rm30 😍😍 #shelloutmurah #shelloutviral #shelloutsedap #jjcm
373 17 8 November, 2018

*SEAFOOD TABUR BALAKONG DELIVERY* .
.
*1SET 1MAKAN =RM15*
*2SET 2MAKAN =RM30*
.
. (harga tak termasok caj penghantaran)
.
. 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤 .
.
MENU TAMBAHAN DARI kami .
.
😙 *IKAN SIAKAP 3 RASA = RM30* .
😚 *UDANG BUTTER = RM10*
(FREE NASI) .
😚 *KETAM SALTED EGG =RM20* (FREE NASI)
.
. 👉 *TAUHU BERGEDIL (6pcs) =RM10* .
👉 *VIETNAM ROLL (4pcs)* *Ketam=RM10*
*Udang=RM12* .
.
👉 *FRENCH FRIES =RM8.00*
.
. 👉 *NASI TAMBAH =RM1.50*
.
.
BERMINAT BOLEH WASAP YANA TERUS
.
.

http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY
.
.

#shellout #shelloutmurah #shelloutathome #shelloutsedap #shelloutdelivery #shellouthalal #makanandelivery #fooddelivery #fooddeliverykajang
#shellout #shelloutmurah #shelloutsis #shelloutdelivery #shelloutselangor #shelloutbangi #shelloutkajang #shelloutviral #shelloutsedap #sayajualshellout #foodporn #fooddelivery #fooddeliveryselangor #bazarpaknil #seafoodlambak #seafooddelivery #makanandelivery #makanandeliverykajang #makanandeliverybangi #makanandeliveryselangor #viral #foodloverheaven #foodlover #assalamualaikum #assalamualaikummalaysia #makandeliverybangi #juadahberbukapuas

*SEAFOOD TABUR BALAKONG DELIVERY* .
.
*1SET 1MAKAN =RM15*
*2SET 2MAKAN =RM30*
.
. (harga tak termasok caj penghantaran)
.
. 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤 .
.
MENU TAMBAHAN DARI kami .
.
😙 *IKAN SIAKAP 3 RASA = RM30* .
😚 *UDANG BUTTER = RM10*
(FREE NASI) .
😚 *KETAM SALTED EGG =RM20* (FREE NASI)
.
. 👉 *TAUHU BERGEDIL (6pcs) =RM10* .
👉 *VIETNAM ROLL (4pcs)* *Ketam=RM10*
*Udang=RM12* .
.
👉 *FRENCH FRIES =RM8.00*
.
. 👉 *NASI TAMBAH =RM1.50*
.
.
BERMINAT BOLEH WASAP YANA TERUS
.
.

http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY
.
.

#shellout #shelloutmurah #shelloutathome #shelloutsedap #shelloutdelivery #shellouthalal #makanandelivery #fooddelivery #fooddeliverykajang
#shellout #shelloutmurah #shelloutsis #shelloutdelivery #shelloutselangor #shelloutbangi #shelloutkajang #shelloutviral #shelloutsedap #sayajualshellout #foodporn #fooddelivery #fooddeliveryselangor #bazarpaknil #seafoodlambak #seafooddelivery #makanandelivery #makanandeliverykajang #makanandeliverybangi #makanandeliveryselangor #viral #foodloverheaven #foodlover #assalamualaikum #assalamualaikummalaysia #makandeliverybangi #juadahberbukapuas
482 10 5 August, 2019
SEAFOOD TABUR DELIVERY 😗
=RM15.00🔊🔊🔊🔊🔊🔊
(cod charge not include) 😁😁😀 WASSUP ODER SEKARANG👇
http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY

7jenis seafood👇
👉 ketam
👉 udang
👉 sotong
👉 pahat
👉 kupang
👉 kepah
👉 kerang
💃 jagung / brokoli
FREE NASI 
FREE LAPIK

#shellout #shelloutmurah #shelloutathome #shelloutsedap #shelloutdelivery #shellouthalal #makanandelivery #fooddelivery #fooddeliverykajang #viralfood #reviewfood
#shellout #shelloutmurah #shelloutsis #shelloutdelivery #shelloutselangor #shelloutbangi #shelloutkajang #shelloutviral #shelloutsedap #sayajualshellout #foodporn #fooddelivery #fooddeliveryselangor #bazarpaknil #seafoodlambak #seafooddelivery #makanandelivery #makanandeliverykajang #makanandeliverybangi #makanandeliveryselangor #viral #foodloverheaven #foodlover #assalamualaikummalaysia #makandeliverybangi
179 19 10 August, 2018

SEAFOOD TABUR DELIVERY 😗
.
=RM15.00🔊🔊🔊🔊🔊🔊
.
(cod charge not include) 😁😁😀
.
WASSUP ODER SEKARANG👇
http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY
.
.
7jenis seafood👇
👉 ketam
👉 udang
👉 sotong
👉 pahat
👉 kupang
👉 kepah
👉 kerang
💃 jagung / brokoli
.
FREE NASI
FREE LAPIK
.
. #shellout #shelloutmurah #shelloutdelivery #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutsetiaalam #shelloutbajet #shelloutviral #shelloutklang #shellouthalal #shelloutpuchong #shelloutsubang #shelloutmalaysia #shelloutfamous #shellouthomemade #shelloutselangor #malaysianfood #foodporn #food #foodphotography #seafood #seafood #tempatmakanmurah #tempatmakankeluarga #tempatmakansedap - #

SEAFOOD TABUR DELIVERY 😗
.
=RM15.00🔊🔊🔊🔊🔊🔊
.
(cod charge not include) 😁😁😀
.
 WASSUP ODER SEKARANG👇
http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY
.
.
7jenis seafood👇
👉 ketam
👉 udang
👉 sotong
👉 pahat
👉 kupang
👉 kepah
👉 kerang
💃 jagung / brokoli
.
FREE NASI 
FREE LAPIK
.
.#shellout #shelloutmurah #shelloutdelivery #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutsetiaalam #shelloutbajet #shelloutviral #shelloutklang #shellouthalal #shelloutpuchong #shelloutsubang #shelloutmalaysia #shelloutfamous #shellouthomemade #shelloutselangor #malaysianfood #foodporn #food #foodphotography #seafood #seafood #tempatmakanmurah #tempatmakankeluarga #tempatmakansedap - #
488 23 25 June, 2019