#siscuba Instagram Photos & Videos

siscuba - 381.8k posts

    AINAA CLEANSER INGREDIENTS
.
.
So siapa yang belum tahu ingredients dalam AINAA CLEANSER nii korang boleh baca satu² okey.
.
Fungsi setiap Ingredients adalah baik untuk skin yang bermasalah..dari tumbuhan yang terpilih sahaja😘

    AINAA CLEANSER INGREDIENTS
    .
    .
    So siapa yang belum tahu ingredients dalam AINAA CLEANSER nii korang boleh baca satu² okey.
    .
    Fungsi setiap Ingredients adalah baik untuk skin yang bermasalah..dari tumbuhan yang terpilih sahaja😘

    1 1 3 minutes ago
    ‼️PRELOVED ABAYA ARAB‼️PRELOVED ABAYA ARAB‼️PRELOVED ABAYA ARAB‼️
.
.
Manisnyaaa sis berabaya for your everyday wear... Senang nak kuar ke or ade tetamu mengejut datang rumah, terus sarung je PRELOVED ABAYAs, dah ready kannn?.
.
.
Follow @prelovedabayavalet... Ya ampun design PRELOVED ABAYAs simple letups ni buat sisthur tak tidur malam, 💋.
.
Yes, kalau scroll scroll ada design @prelovedabayavalet memacam yaa
.
@prelovedabayavalet letups sesuai juga di pakai sisthur yang “free hair” okay, janganlah takut atau segan silu. Semua boleh pakai
.
Kecik, besar, tua & muda semua boleh melaram hempas walaupun @prelovedabayavalet — TAK BARU TAPI MACAM BARU tauuu
.
Mesti ramai nak pakai bebaju selesa kan. Ini adalah jawapan kepada persoalan sisthur!
.
.
Mesti ramai yang nak pakai PRELOVED ABAYAs yang simple, condition letups pada masa HARGA KASIH SAYANG kan? .
.
WHY CHOOSE US?
💋 Trusted Seller
💋 No Reserve — Pelbagai Jenis Preloved Abaya
💋 InsyaAllah quality as good as NEW
💋 Sesuai untuk awak awak yang SEJENIS TAK FUSSY
💋 Size : Swipe photos for details of preloved sheet — ukuran bust & length
💋 No right info bout material preloveds
💋 Something genuine & transparent from our customers — READ FEEDBACKs 1-7 HIGHLIGHT
.
.
🔥 CODE : U77
🔥 PRICE : RM69 exclude postage
🔥 BUY 3 FREE 1
.
.
FAST PAYMENT CONSIDER YOURS❗️😉
.
.
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
.
.
@prelovedabayavalet
@prelovedabayavalet
@prelovedabayavalet
.
Tag rerakan & tekan likes bebanyak mana tau dapat hadiah dari iolsss. Hiks
.
.
#prelovedabayavalet #parmyavailable

    ‼️PRELOVED ABAYA ARAB‼️PRELOVED ABAYA ARAB‼️PRELOVED ABAYA ARAB‼️
    .
    .
    Manisnyaaa sis berabaya for your everyday wear... Senang nak kuar ke or ade tetamu mengejut datang rumah, terus sarung je PRELOVED ABAYAs, dah ready kannn?.
    .
    .
    Follow @prelovedabayavalet ... Ya ampun design PRELOVED ABAYAs simple letups ni buat sisthur tak tidur malam, 💋.
    .
    Yes, kalau scroll scroll ada design @prelovedabayavalet memacam yaa
    .
    @prelovedabayavalet letups sesuai juga di pakai sisthur yang “free hair” okay, janganlah takut atau segan silu. Semua boleh pakai
    .
    Kecik, besar, tua & muda semua boleh melaram hempas walaupun @prelovedabayavalet — TAK BARU TAPI MACAM BARU tauuu
    .
    Mesti ramai nak pakai bebaju selesa kan. Ini adalah jawapan kepada persoalan sisthur!
    .
    .
    Mesti ramai yang nak pakai PRELOVED ABAYAs yang simple, condition letups pada masa HARGA KASIH SAYANG kan? .
    .
    WHY CHOOSE US?
    💋 Trusted Seller
    💋 No Reserve — Pelbagai Jenis Preloved Abaya
    💋 InsyaAllah quality as good as NEW
    💋 Sesuai untuk awak awak yang SEJENIS TAK FUSSY
    💋 Size : Swipe photos for details of preloved sheet — ukuran bust & length
    💋 No right info bout material preloveds
    💋 Something genuine & transparent from our customers — READ FEEDBACKs 1-7 HIGHLIGHT
    .
    .
    🔥 CODE : U77
    🔥 PRICE : RM69 exclude postage
    🔥 BUY 3 FREE 1
    .
    .
    FAST PAYMENT CONSIDER YOURS❗️😉
    .
    .
    🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
    🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
    🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
    .
    .
    @prelovedabayavalet
    @prelovedabayavalet
    @prelovedabayavalet
    .
    Tag rerakan & tekan likes bebanyak mana tau dapat hadiah dari iolsss. Hiks
    .
    .
    #prelovedabayavalet #parmyavailable

    2 1 19 minutes ago
    From Kelantan, straight back to KL, then, Putrajaya-Damansara to attend @sangkarmovie demi abam sado @zul_ariffin dan adik ku @boyknoxville...penat x sangga org utara kata..nk lepaskan nafas pun susah...lepas movie preview, rushed to Kuantan, dpt tdo 2 jam jer ada shooting dgn @nurhayatitahirr dan her mischievous baby sis @melrose.jr (perasan dia setarap @neymarjr katernyer)..ketibas ikut minah tu jadi posmen separuh hari jer dia dah gove up x mo dah jadi posmen..serik katernyer..hahaha..but sebenarnyer nak citer, penat sgt sampai x tau nk kata apa pastu terjumpa capsule @my_blackg ni hat Boy bagi suh cuba aritu pasai dia kata abam sado makan benda ni utk kekal stamina masa shooting..huhu..ok.. #siscuba yer.. #Bismillah... (nnt sis hapdet yer...)..

    From Kelantan, straight back to KL, then, Putrajaya-Damansara to attend @sangkarmovie demi abam sado @zul_ariffin dan adik ku @boyknoxville...penat x sangga org utara kata..nk lepaskan nafas pun susah...lepas movie preview, rushed to Kuantan, dpt tdo 2 jam jer ada shooting dgn @nurhayatitahirr dan her mischievous baby sis @melrose.jr (perasan dia setarap @neymarjr katernyer)..ketibas ikut minah tu jadi posmen separuh hari jer dia dah gove up x mo dah jadi posmen..serik katernyer..hahaha..but sebenarnyer nak citer, penat sgt sampai x tau nk kata apa pastu terjumpa capsule @my_blackg ni hat Boy bagi suh cuba aritu pasai dia kata abam sado makan benda ni utk kekal stamina masa shooting..huhu..ok.. #siscuba yer.. #Bismillah ... (nnt sis hapdet yer...)..

    5 0 43 minutes ago
    Bila CCTV rosak 🤣
.
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips  Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
.
.
Tag rakan korang 👇

    Bila CCTV rosak 🤣
    .
    .
    Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
    .
    .
    Tag rakan korang 👇

    205 5 2 hours ago

Top #siscuba posts

    Muka blurr pon lawa kn 😆😂🤣

    Muka blurr pon lawa kn 😆😂🤣

    3,510 26 17 August, 2019
    Perempuan kalau muka merah, muncung macam ni, cuba teka kenapa? 😏
.
#AydaJebat #AJscreamer

    Perempuan kalau muka merah, muncung macam ni, cuba teka kenapa? 😏
    .
    #AydaJebat #AJscreamer

    1,798 39 20 August, 2019