#skincaremalaysia Instagram Photos & Videos

skincaremalaysia - 689.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #skincaremalaysia and here's what we found interesting.

Inside 70 Posts

Time between posts:
43 minutes
Average like
2.2
Average comment
0.1
Posts with video
16/70
Posts with photo
54/70

Hashtag Popularity

WAHH😍 LEMBUTNYA KULIT😲PAKAI APA??⠀⠀
.⠀⠀
Ofcourse la pakai Ainaa Scrub Mask🌄ada banyak kelebihan Ainaa Scrub Mask ni taw🤭sebab tu kulit lembut & bersih ⠀⠀
.⠀⠀
Apa kelebihan Ainaa Scrub Mask ni cik alis🙆??⠀⠀
.⠀⠀
1) Membantu menghilangkan sel sel kulit mati yang dah lame terperap dalam kulit kita, tetapi ingat ❗jangan setiap hari scrub muka taw 🙃⠀⠀
2) Ainaa Scrub Mask ni juga boleh menanggalkan blackhead & whitehead di wajah serta pori pori tersumbat diwajah kita⠀
3) Bukan itu sahaja, Ainaa Scrub Mask ni boleh mencerahkan kulit dan mengawal masalah kulit berminyak🙆⠀⠀
.
Banyak sebernanya kelebihan Ainaa Scrub Mask ni, alis hanya nyatakan masalah yang kerap berlaku dikalangan kita je ⠀⠀
.
Kalau nak tahu lebih lagi kelebihan Ainaa Scrub Mask ni korang kena grab dengan alis & rasainye dengan sendiri🔥⠀⠀
.⠀⠀
Dm alis atau whatapps alis (klik dekat bio) untuk detail atau nak tanya tentang skin korang ke, alis okay je🤭⠀⠀
.⠀⠀
#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

WAHH😍 LEMBUTNYA KULIT😲PAKAI APA??⠀⠀
.⠀⠀
Ofcourse la pakai Ainaa Scrub Mask🌄ada banyak kelebihan Ainaa Scrub Mask ni taw🤭sebab tu kulit lembut & bersih ⠀⠀
.⠀⠀
Apa kelebihan Ainaa Scrub Mask ni cik alis🙆??⠀⠀
.⠀⠀
1) Membantu menghilangkan sel sel kulit mati  yang dah lame terperap dalam kulit kita, tetapi ingat ❗jangan setiap hari scrub muka taw 🙃⠀⠀
2) Ainaa Scrub Mask ni juga boleh menanggalkan blackhead & whitehead di wajah serta pori pori tersumbat diwajah kita⠀
3) Bukan itu sahaja, Ainaa Scrub Mask ni boleh mencerahkan kulit dan mengawal masalah kulit berminyak🙆⠀⠀
.
Banyak sebernanya kelebihan Ainaa Scrub Mask ni, alis hanya nyatakan masalah yang kerap berlaku dikalangan kita je ⠀⠀
.
Kalau nak tahu lebih lagi kelebihan Ainaa Scrub Mask ni korang kena grab dengan alis & rasainye dengan sendiri🔥⠀⠀
.⠀⠀
Dm alis atau whatapps alis (klik dekat bio) untuk detail atau nak tanya tentang skin korang ke, alis okay je🤭⠀⠀
.⠀⠀
#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
1 0 17 hours ago

Anda masih SHAVE bulu ke?Tahu tak, WAXING bulu lebih mudah dan cepat dengan Wawawax berbanding Shave!

_
Apa hasil BEST Waxing daripada Shaving
✨ Cabut bulu sekali dengan akar
✨ Bulu ambil masa yang lebih lama untuk tumbuh
✨ Cabut sekali dengan kulit mati
✨ Buat kulit jadi lebih lembut sebab dah takde bulu-bulu tajam hasil shaving!
_
So masih nak SHAVE hari-hari ke? Waxing dengan Wawawax pun sebulan sekali belum tentu bulu ada tumbuh🙊
.

#wawawax #wawawaxkb #wawawaxkotabharu #wawawaxkelantan #organichairremoval #bakalpengantin #wawawaxlover #candywax #bululebat #ketiakhitam #muakotabharu #muakelantan #tampilcantik #muaselangor #skincaremalaysia #shave #produkorganik #tutorialmakeup #krimbuangbulu #coldwax #waxing #plugging #terapiinstagram #organicwax #codkotabharu #caraputihkanketiak #wawawaxsepang #wawawaxkedah #wawawaxjohor

Anda masih SHAVE bulu ke?Tahu tak, WAXING bulu lebih mudah dan cepat dengan Wawawax berbanding Shave!

_
Apa hasil BEST Waxing daripada Shaving
✨ Cabut bulu sekali dengan akar
✨ Bulu ambil masa yang lebih lama untuk tumbuh
✨ Cabut sekali dengan kulit mati
✨ Buat kulit jadi lebih lembut sebab dah takde bulu-bulu tajam hasil shaving!
_
So masih nak SHAVE hari-hari ke? Waxing dengan Wawawax pun sebulan sekali belum tentu bulu ada tumbuh🙊
.

#wawawax #wawawaxkb #wawawaxkotabharu #wawawaxkelantan #organichairremoval #bakalpengantin #wawawaxlover #candywax #bululebat #ketiakhitam #muakotabharu #muakelantan #tampilcantik #muaselangor #skincaremalaysia #shave #produkorganik #tutorialmakeup #krimbuangbulu #coldwax #waxing #plugging #terapiinstagram #organicwax #codkotabharu #caraputihkanketiak #wawawaxsepang #wawawaxkedah #wawawaxjohor
0 0 17 hours ago

“Cinta bukanlah mencari pasangan yang sempurna tapi menerima pasangan kita dengan seadanya”
.
.
Terima kasih sentiasa ada di saat memerlukan, sentiasa support dan bagi semangat dalam kehidupan dan kerjaya❤️
.
.
#teamieqalicious #ingatainaaingatteamieqalicious #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaskincare #ctdk #malaysia #skincare #serumviral #sayajualserum #tipscantik #skincaremalaysia #serum

“Cinta bukanlah mencari pasangan yang sempurna tapi menerima pasangan kita dengan seadanya”
.
.
Terima kasih sentiasa ada di saat memerlukan, sentiasa support dan bagi semangat dalam kehidupan dan kerjaya❤️
.
.
#teamieqalicious #ingatainaaingatteamieqalicious #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaskincare  #ctdk #malaysia #skincare #serumviral #sayajualserum #tipscantik #skincaremalaysia #serum
9 0 17 hours ago

H A P P Y C U S T O M E R
_
For those of us who don’t have the time to escape to a spa for relaxation, these homemade face masks are a great solution for giving skin a boost. Even better, they are all made from completely non-toxic ingredients… in fact, you can eat most of them!
.
.
Wanna try?
.
.
Authorised Agent/stockist/Leader
@kulitkulture
To purchase, whatsapp +60128772005
.
.
KULIT KULTURE is FREE from:
Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Syntehtic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance.
.
.
Welcome to Glow Recipe, Gourmet Cosmetics. .
.
.
#foodmask #kulitkulture #kulitkaltcha #facescrub #bodyscrub #gourmetcosmetic
#foodmasklovers #foodmaskmalaysia #detoxmask #productbacktonature #sayagunafoodmask #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #igshopmalaysia #kulitkultureshopee #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #crueltyfreeskincare #veganskincare #masker #naturalorganicskincare #cleansingpowder #viralmask #oatricescrub #moringaskincare #naturalbeauty

H A P P Y  C U S T O M E R 
_
For those of us who don’t have the time to escape to a spa for relaxation, these homemade face masks are a great solution for giving skin a boost. Even better, they are all made from completely non-toxic ingredients… in fact, you can eat most of them!
.
.
Wanna try?
.
.
Authorised Agent/stockist/Leader
@kulitkulture
To purchase, whatsapp +60128772005
.
.
KULIT KULTURE is FREE from:
Alcohol, Hydroquinone, Mercury, SLS, Paraben, Syntehtic Preservative, Sulfates, Synthetic colouring & fragrance.
.
. 
Welcome to Glow Recipe, Gourmet Cosmetics. .
.
. 
#foodmask #kulitkulture #kulitkaltcha #facescrub #bodyscrub #gourmetcosmetic 
#foodmasklovers #foodmaskmalaysia #detoxmask #productbacktonature #sayagunafoodmask #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kosmetikmalaysia #igshopmalaysia #kulitkultureshopee #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #crueltyfreeskincare #veganskincare #masker #naturalorganicskincare #cleansingpowder #viralmask #oatricescrub #moringaskincare #naturalbeauty
0 0 18 hours ago

Alhamdulillah. Selesai interview dengan @bernamaradioofficial pagi tadi. Thank you mana yang share, menonton & mendengar. Boleh ulang tonton di FB Bernama Radio.♥️
.
PURE ARGAN OIL SERUM dari QAMA NATURE
.
=== MANFAAT & KEISTIMEWAAN ===
❤ Sesuai untuk semua jenis kulit
❤ Pelindung sinar UV semulajadi
❤ Pelembap kulit semulajadi
❤ Merawat jerawat & jeragat
❤ Merawat kulit berminyak
❤ Merawat parut jerawat/jeragat
❤ Merawat kulit mengelupas
❤ Mengurangkan kedutan wajah
❤ Meratakan tona kulit
❤ Mencerahkan warna kulit
❤ Menyihatkan rambut, kuku dan kulit di seluruh anggota badan.
.
JOM CANTIK & ORDER CEPAT!!
.
WHATSAPP HQ 017-365-4516
.
Atau klik link dibawah / di bio:
.
https://linktr.ee/qama.nature
========================= .
.
.
.
.
.
Rakan usahaniaga (ejen/dropship) dialu-alukan.
#qamanature #buymuslimfirst #buynaturalfirst #skincaremalaysia #malaysiaskincare #organicskincaremalaysia #arganoilmalaysia #arganoilmurah #arganoilserum #sunscreenmurah #serumorganik #serumorganikmalaysia #jerawathilang #penghilangjerawat #serummalaysia #serumno1malaysia #moisturizermurah #moisturizermalaysia #makeupprimermalaysia #produkorganikmalaysia #parutjerawathilang #importdarimorocco #produksemulajadi

Alhamdulillah. Selesai interview dengan @bernamaradioofficial pagi tadi. Thank you mana yang share, menonton & mendengar. Boleh ulang tonton di FB Bernama Radio.♥️
.
PURE ARGAN OIL SERUM dari QAMA NATURE
.
=== MANFAAT & KEISTIMEWAAN ===
❤ Sesuai untuk semua jenis kulit
❤ Pelindung sinar UV semulajadi
❤ Pelembap kulit semulajadi
❤ Merawat jerawat & jeragat
❤ Merawat kulit berminyak
❤ Merawat parut jerawat/jeragat
❤ Merawat kulit mengelupas
❤ Mengurangkan kedutan wajah
❤ Meratakan tona kulit
❤ Mencerahkan warna kulit
❤ Menyihatkan rambut, kuku dan kulit di seluruh anggota badan.
.
JOM CANTIK & ORDER CEPAT!!
.
WHATSAPP HQ 017-365-4516
.
Atau klik link dibawah / di bio:
.
https://linktr.ee/qama.nature
========================= .
.
.
.
.
.
Rakan usahaniaga (ejen/dropship) dialu-alukan.
#qamanature #buymuslimfirst #buynaturalfirst #skincaremalaysia #malaysiaskincare #organicskincaremalaysia #arganoilmalaysia #arganoilmurah #arganoilserum #sunscreenmurah #serumorganik #serumorganikmalaysia #jerawathilang #penghilangjerawat #serummalaysia #serumno1malaysia #moisturizermurah #moisturizermalaysia #makeupprimermalaysia #produkorganikmalaysia #parutjerawathilang #importdarimorocco #produksemulajadi
1 0 18 hours ago

Alhamdulillah. Selesai interview dengan @bernamaradioofficial pagi tadi. Thank you mana yang share, menonton & mendengar. Boleh ulang tonton di FB Bernama Radio.♥️ Terima kasih juga pada Bernama dan DJ Raifa.🙂
.
PURE ARGAN OIL SERUM dari QAMA NATURE
.
=== MANFAAT & KEISTIMEWAAN ===
❤ Sesuai untuk semua jenis kulit
❤ Pelindung sinar UV semulajadi
❤ Pelembap kulit semulajadi
❤ Merawat jerawat & jeragat
❤ Merawat kulit berminyak
❤ Merawat parut jerawat/jeragat
❤ Merawat kulit mengelupas
❤ Mengurangkan kedutan wajah
❤ Meratakan tona kulit
❤ Mencerahkan warna kulit
❤ Menyihatkan rambut, kuku dan kulit di seluruh anggota badan.
.
JOM CANTIK & ORDER CEPAT!!
.
WHATSAPP HQ 017-365-4516
.
Atau klik link dibawah / di bio:
.
https://linktr.ee/qama.nature
========================= .
.
.
.
.
.
Rakan usahaniaga (ejen/dropship) dialu-alukan.
#qamanature #buymuslimfirst #buynaturalfirst #skincaremalaysia #malaysiaskincare #organicskincaremalaysia #arganoilmalaysia #arganoilmurah #arganoilserum #sunscreenmurah #serumorganik #serumorganikmalaysia #jerawathilang #penghilangjerawat #serummalaysia #serumno1malaysia #moisturizermurah #moisturizermalaysia #makeupprimermalaysia #produkorganikmalaysia #parutjerawathilang #importdarimorocco #produksemulajadi

Alhamdulillah. Selesai interview dengan @bernamaradioofficial pagi tadi. Thank you mana yang share, menonton & mendengar. Boleh ulang tonton di FB Bernama Radio.♥️ Terima kasih juga pada Bernama dan DJ Raifa.🙂
.
PURE ARGAN OIL SERUM dari QAMA NATURE
.
=== MANFAAT & KEISTIMEWAAN ===
❤ Sesuai untuk semua jenis kulit
❤ Pelindung sinar UV semulajadi
❤ Pelembap kulit semulajadi
❤ Merawat jerawat & jeragat
❤ Merawat kulit berminyak
❤ Merawat parut jerawat/jeragat
❤ Merawat kulit mengelupas
❤ Mengurangkan kedutan wajah
❤ Meratakan tona kulit
❤ Mencerahkan warna kulit
❤ Menyihatkan rambut, kuku dan kulit di seluruh anggota badan.
.
JOM CANTIK & ORDER CEPAT!!
.
WHATSAPP HQ 017-365-4516
.
Atau klik link dibawah / di bio:
.
https://linktr.ee/qama.nature
========================= .
.
.
.
.
.
Rakan usahaniaga (ejen/dropship) dialu-alukan.
#qamanature #buymuslimfirst #buynaturalfirst #skincaremalaysia #malaysiaskincare #organicskincaremalaysia #arganoilmalaysia #arganoilmurah #arganoilserum #sunscreenmurah #serumorganik #serumorganikmalaysia #jerawathilang #penghilangjerawat #serummalaysia #serumno1malaysia #moisturizermurah #moisturizermalaysia #makeupprimermalaysia #produkorganikmalaysia #parutjerawathilang #importdarimorocco #produksemulajadi
0 0 18 hours ago

Promosi CNY masih lagi berjalan uolss..jom dm @wassap sis utk order ok😄😉 Untuk uolss yang masih belum tahu fakta mengenai Prettifly..semestinya KKM approved dan boleh tgk no NOT di bahagian kotak Serum & Facial Cleanser ok..😄 #prettiflyskincare #skincare #skincareproducts #skincareroutine #skincaremalaysia #facialcleanser #serum #naturalproducts #laboratorytested #kkmapproved💯✔ #halalskincare #goodproducts #antiaging #antiacne #antiwrinkle #bebeautifulwithprettifly

Promosi CNY masih lagi berjalan uolss..jom dm @wassap sis utk order ok😄😉 Untuk uolss yang masih belum tahu fakta mengenai Prettifly..semestinya KKM approved dan boleh tgk no NOT di bahagian kotak Serum & Facial Cleanser ok..😄 #prettiflyskincare #skincare #skincareproducts #skincareroutine #skincaremalaysia #facialcleanser #serum #naturalproducts #laboratorytested #kkmapproved💯✔ #halalskincare #goodproducts #antiaging #antiacne #antiwrinkle #bebeautifulwithprettifly
6 0 18 hours ago

Korang busy tak hari ni? Isnin katakan...sibuk2 pun jaga kulit tau. 😘
.
PURE ARGAN OIL SERUM dari QAMA NATURE
.
=== MANFAAT & KEISTIMEWAAN ===
❤ Sesuai untuk semua jenis kulit
❤ Pelindung sinar UV semulajadi
❤ Pelembap kulit semulajadi
❤ Merawat jerawat & jeragat
❤ Merawat kulit berminyak
❤ Merawat parut jerawat/jeragat
❤ Merawat kulit mengelupas
❤ Mengurangkan kedutan wajah
❤ Meratakan tona kulit
❤ Mencerahkan warna kulit
❤ Menyihatkan rambut, kuku dan kulit di seluruh anggota badan.
.
JOM CANTIK & ORDER CEPAT!!
.
WHATSAPP HQ 017-365-4516
.
Atau klik link dibawah / di bio:
.
https://linktr.ee/qama.nature
========================= .
.
.
.
.
.
Rakan usahaniaga (ejen/dropship) dialu-alukan.
#qamanature #buymuslimfirst #buynaturalfirst #skincaremalaysia #malaysiaskincare #organicskincaremalaysia #arganoilmalaysia #arganoilmurah #arganoilserum #sunscreenmurah #serumorganik #serumorganikmalaysia #jerawathilang #penghilangjerawat #serummalaysia #serumno1malaysia #moisturizermurah #moisturizermalaysia #makeupprimermalaysia #produkorganikmalaysia #parutjerawathilang #importdarimorocco #produksemulajadi

Korang busy tak hari ni? Isnin katakan...sibuk2 pun jaga kulit tau. 😘
.
PURE ARGAN OIL SERUM dari QAMA NATURE
.
=== MANFAAT & KEISTIMEWAAN ===
❤ Sesuai untuk semua jenis kulit
❤ Pelindung sinar UV semulajadi
❤ Pelembap kulit semulajadi
❤ Merawat jerawat & jeragat
❤ Merawat kulit berminyak
❤ Merawat parut jerawat/jeragat
❤ Merawat kulit mengelupas
❤ Mengurangkan kedutan wajah
❤ Meratakan tona kulit
❤ Mencerahkan warna kulit
❤ Menyihatkan rambut, kuku dan kulit di seluruh anggota badan.
.
JOM CANTIK & ORDER CEPAT!!
.
WHATSAPP HQ 017-365-4516
.
Atau klik link dibawah / di bio:
.
https://linktr.ee/qama.nature
========================= .
.
.
.
.
.
Rakan usahaniaga (ejen/dropship) dialu-alukan.
#qamanature #buymuslimfirst #buynaturalfirst #skincaremalaysia #malaysiaskincare #organicskincaremalaysia #arganoilmalaysia #arganoilmurah #arganoilserum #sunscreenmurah #serumorganik #serumorganikmalaysia #jerawathilang #penghilangjerawat #serummalaysia #serumno1malaysia #moisturizermurah #moisturizermalaysia #makeupprimermalaysia #produkorganikmalaysia #parutjerawathilang #importdarimorocco #produksemulajadi
0 0 18 hours ago

Nanah?
Jerawat batu, jerawat pasir, jerawat tunggu nak meletup arghhh stress mak!

Kenapa semua ini terjadi?
Kenapa orang lain kulit cantik jer licin jer bersih jer? Ini tidak adil!

Cuba tanya diri sendiri dulu,
Adakah korang cuci muka dengan betul?
Adakah korang yakin muka betul-betul bersih selepas cucian?

Kalau cuci muka pun tak betul, jangan haraplah korang nak dapat kulit yang bebas masalah.
Pencuci biasa sekadar bersihkan debu dan peluh di lapisan luar kulit je. Mesti lakukan rutin double cleansing untuk memastikan pori-pori tak tersumbat oleh kotoran, minyak dan sisa mekap.
Bila pori-pori dah tersumbat memang natijahnya mendapatlah korang nanah berjerawat, blackhead dan breakouts.
WAJIB! Cuci muka 2 kali.
Pertama, mesti cuci menggunakan pencuci berasaskan minyak dulu.
Kedua, barulah pencuci berasaskan air.

Nah, barulah betul tekniknya.
Cubalah dan nikmati perbezaannya!

#sisfeldoublecleanser #skincaremalaysia #sysfel #sisfelthebrandofsuccess

Nanah? 
Jerawat batu, jerawat pasir, jerawat tunggu nak meletup arghhh stress mak!

Kenapa semua ini terjadi?
Kenapa orang lain kulit cantik jer licin jer bersih jer? Ini tidak adil!

Cuba tanya diri sendiri dulu, 
Adakah korang cuci muka dengan betul? 
Adakah korang yakin muka betul-betul bersih selepas cucian?

Kalau cuci muka pun tak betul, jangan haraplah korang nak dapat kulit yang bebas masalah. 
Pencuci biasa sekadar bersihkan debu dan peluh di lapisan luar kulit je. Mesti lakukan rutin double cleansing untuk memastikan pori-pori tak tersumbat oleh kotoran, minyak dan sisa mekap. 
Bila pori-pori dah tersumbat memang natijahnya mendapatlah korang nanah berjerawat, blackhead dan breakouts. 
WAJIB! Cuci muka 2 kali. 
Pertama, mesti cuci menggunakan pencuci berasaskan minyak dulu.
Kedua, barulah pencuci berasaskan air.

Nah, barulah betul tekniknya. 
Cubalah dan nikmati perbezaannya!

#sisfeldoublecleanser #skincaremalaysia #sysfel #sisfelthebrandofsuccess
0 0 18 hours ago

Bukan perempuan je. Lelaki pun duk berebut rebut calik WD ni nak bagi helok 😆
.

Yelah kan, wd ni bukan skincare jadi tak perlu pun nak tepek tepek kat muka bagai. Calit di 3 point Nadi Utama 2x sehari secara konsisten je dah cukup.
.

Benda paling #MUDAH nak pakai.
.

Macam adik ni dia ada masalah kulit SUNBURN, jerawat akibat terdedah dengan cahaya matahari terlalu lama.
.

Bertambah teruk lagi bagi orang lelaki ni tak ramai yang nak pakai pelindung kulit (sunblock) , skincare tuu. .

Jadi, dengan Women Desiree tak perlu risau.😁 In shaa allah boleh setel.
.

Korang boleh lihat perubahannya sendiri. Kulit semakin cerah bukan hanya di wajah tapi satu body
.

Masalah jerawat dapat di atasi. Kulit nampak sihat, bersih dan berseri seri.
.

Produk UNISEX DAN MULTIFUNGSI. Rugi kalau masih tengok tengok je sambil gigit jari. Sebab kawan kawan yang lain kulit makin cantik raya ni. 😁
.

Barulah konfiden nak jumpa saudara mara nanti. Tak gituu.
.

#awetmuda  #tapah  #bidor #tanjungmalim #perak  #senangnakcantik  #skincaremalaysia #calitnadicantiksatubody #freegift  #freepostage #jerawat  #jeragat  #kulitkusam #krimajaib #skincare #susukmoden #womendesiree #calitcalitcantik #sayajual #hargapromosi  #luckydraw

Bukan perempuan je. Lelaki pun duk berebut rebut calik WD ni nak bagi helok 😆
.

Yelah kan, wd ni bukan skincare jadi tak perlu pun nak tepek tepek kat muka bagai. Calit di 3 point Nadi Utama 2x sehari secara konsisten je dah cukup.
.

Benda paling #MUDAH nak pakai.
.

Macam adik ni dia ada masalah kulit SUNBURN, jerawat akibat  terdedah dengan cahaya matahari terlalu lama.
.

Bertambah teruk lagi bagi orang lelaki ni tak ramai yang nak pakai pelindung kulit (sunblock) , skincare tuu. .

Jadi, dengan Women Desiree tak perlu risau.😁 In shaa allah boleh setel.
.

Korang boleh lihat perubahannya sendiri. Kulit semakin cerah bukan hanya di wajah tapi satu body
.

Masalah jerawat dapat di atasi. Kulit nampak sihat, bersih dan berseri seri.
.

Produk UNISEX DAN MULTIFUNGSI. Rugi kalau masih tengok tengok je sambil gigit jari. Sebab kawan kawan yang lain kulit makin cantik raya ni. 😁
.

Barulah konfiden nak jumpa saudara mara nanti. Tak gituu.
.

#awetmuda  #tapah  #bidor #tanjungmalim #perak #senangnakcantik #skincaremalaysia #calitnadicantiksatubody #freegift  #freepostage #jerawat  #jeragat  #kulitkusam #krimajaib #skincare #susukmoden #womendesiree #calitcalitcantik #sayajual #hargapromosi  #luckydraw
3 0 18 hours ago

.
If you’re experiencing rough skin texture or flakiness - this creamy and gently scrub will gently buffs skin to reveal a smooth , soft surface with healthy glow . NAETIS Rose Geranium Body Polish derives from Rose , Geranium , and Shea Butter , while Fresh Mint Body Polish derives from Peppermint , Black Seed , Shea Butter , to Help moisturise , supple skin and leave skin feeling soft and nourished after every use . Elevate your body care now ! Take care your skin is A MUST ⭐️
.
.
GET THIS NOW 💓✨😍
Hurry Click link in bio now to place order 🎉

.
If you’re experiencing rough skin texture or flakiness - this creamy and gently scrub will gently buffs skin to reveal a smooth , soft surface with healthy glow . NAETIS Rose Geranium Body Polish derives from Rose , Geranium , and Shea Butter , while Fresh Mint Body Polish derives from Peppermint , Black Seed , Shea Butter , to Help moisturise , supple skin and leave skin feeling soft and nourished after every use . Elevate your body care now ! Take care your skin is A MUST ⭐️
.
.
GET THIS NOW 💓✨😍
Hurry Click link in bio now to place order 🎉
6 1 18 hours ago

"Just because you don't like somebody who you think is attractive doesn't mean you're not attractive. Flowers are pretty but so are christmas lights and they look nothing alike." ✨
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#contemporaryart #contemporaryartist #modernart #artist #design #creative #photomanipulation #photoshop #collage #collageart #aesthetic #art #inspiration #quotes #moviesquote #skincaremalaysia #photoillustration #mood #contemporary #abstract #digitalart #digitaldesign #skincaretip #artoftheday #feelings #badbitch #independentwoman #bossbabe #selflove #selfcare

"Just because you don't like somebody who you think is attractive doesn't mean you're not attractive. Flowers are pretty but so are christmas lights and they look nothing alike." ✨
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#contemporaryart #contemporaryartist #modernart #artist #design #creative #photomanipulation #photoshop #collage #collageart #aesthetic #art #inspiration #quotes #moviesquote #skincaremalaysia #photoillustration #mood #contemporary #abstract #digitalart #digitaldesign #skincaretip #artoftheday #feelings #badbitch #independentwoman #bossbabe #selflove #selfcare
11 1 18 hours ago

Skincare Tips .

Menggunakan Yogurt Asli .

Yogurt ini bukan sahaja sedap di makan dan dijadikan menu untuk kuruskan badan, tetapi boleh juga digunakan untuk cerahkan kulit, terutama sekali pada kulit muka anda
.

Untuk tips muka glowing dan flawless secara semulajadi ini, caranya adalah untuk ambil yogurt asli dan lumurkan di wajah dan di leher dan dibiarkan kering sebelum dibilas dengan air bersih
.

Amalkan tips ini 3 kali seminggu anda pasti akan terkejut dengan kesannya nanti
.
#haruso
.
#thebeautyofpurity

Skincare Tips .

Menggunakan Yogurt Asli .

Yogurt ini bukan sahaja sedap di makan dan dijadikan menu untuk kuruskan badan, tetapi boleh juga digunakan untuk cerahkan kulit, terutama sekali pada kulit muka anda
.

Untuk tips muka glowing dan flawless secara semulajadi ini, caranya adalah untuk ambil yogurt asli dan lumurkan di wajah dan di leher dan dibiarkan kering sebelum dibilas dengan air bersih
.

Amalkan tips ini 3 kali seminggu anda pasti akan terkejut dengan kesannya nanti
.
#haruso
.
#thebeautyofpurity
3 1 18 hours ago

NAMPAK? PARUT LESAP ENTAH KEMANA 😱FLAWLESS
.
Power giler TruConceal ni weh sekali calit2 tudia hilang segala keparutan di wajah, parut jerawat, parut hitam, parut gelap pun GONE! 🔥
.
Bukan tu ja.. mata2 kusam kuyu lingkaran gelap bawah mata pun tapau sekali.. baru nampak fresh feel alive gituhhh!
.
Tak percaya? Korang layan makeup tutorial mimiezamree ni.. power gais.. banyak tips dari Mimie yg korang boleh pakai utk dpt makeup yg flawless and jimat foundation 😍
.

Jom dptkn concealer superb ni sekarang 📲 01133783491
.
LIMITED ONLY tau FAST ACTION NOW😘
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeupmalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia #trulooks #trulooksmalaysia #hilangkanjerawat #hilangkanparutjerawat #tintedmoisturizer #brighteningmoisturizer #moisturizer #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #mampumilik #jomcantik #flawlessskin #tanpamekap #bigstage2019 #codkl #codserikembangan #codpuchong #codkinrara #codbukitjalil #baranghantaran #hantarankahwin #trueyeshadow

NAMPAK? PARUT LESAP ENTAH KEMANA 😱FLAWLESS
.
Power giler TruConceal ni weh sekali calit2 tudia hilang segala keparutan di wajah, parut jerawat, parut hitam, parut gelap pun GONE! 🔥
.
Bukan tu ja.. mata2 kusam kuyu lingkaran gelap bawah mata pun tapau sekali.. baru nampak fresh feel alive gituhhh!
.
Tak percaya? Korang layan makeup tutorial mimiezamree ni.. power gais.. banyak tips dari Mimie yg korang boleh pakai utk dpt makeup yg flawless and jimat foundation 😍
.

Jom dptkn concealer superb ni sekarang 📲 01133783491
.
LIMITED ONLY tau FAST ACTION NOW😘
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeupmalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia #trulooks #trulooksmalaysia #hilangkanjerawat #hilangkanparutjerawat #tintedmoisturizer #brighteningmoisturizer #moisturizer #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #mampumilik #jomcantik #flawlessskin #tanpamekap #bigstage2019 #codkl #codserikembangan #codpuchong #codkinrara #codbukitjalil #baranghantaran #hantarankahwin #trueyeshadow
3 0 19 hours ago

Nak cantik mcm Kak Ell, dptkan skincare 3in1 pd harga promo rm60. Caj penghantaran pos @ cod rm10. Klu ada yang nak ode blh klik no phone pd bio di IG atau blh wasap.my/+60176766621/kakell.
Nak tahu produk kak ell yg lain, just click this link 👉🏻 www.instagram.com/kak_ell_kl/ Like page FB 👉🏻 https://www.facebook.com/KAKELL3IN1/
#kakell #kakellgombak #produkkecantikan #set3in1 #4in1 #luluskkm #setjerawat #setjeragat #codgombak #codkeramat #codsentul #codwangsamaju #codbatucaves #codselayang #codbatumuda #codampang #codtitiwangsa #codselayangbatucavesgombak #codmelawati #codsetiawangsa #coduluklang #kakellkl #kakellskincareletop #kakellskincareoriginal #kakellskincareletop #skincare #skincareproducts #skincareviral #skincaremalaysia #skincareshop #skincareproduct

Nak cantik mcm Kak Ell, dptkan skincare 3in1 pd harga promo rm60. Caj  penghantaran pos @ cod rm10. Klu ada yang nak ode blh klik no phone pd bio di IG atau blh wasap.my/+60176766621/kakell. 
Nak tahu produk kak ell yg lain, just click this link 👉🏻 www.instagram.com/kak_ell_kl/ Like page FB 👉🏻 https://www.facebook.com/KAKELL3IN1/
#kakell #kakellgombak #produkkecantikan #set3in1 #4in1 #luluskkm #setjerawat #setjeragat #codgombak #codkeramat #codsentul #codwangsamaju #codbatucaves #codselayang #codbatumuda #codampang #codtitiwangsa #codselayangbatucavesgombak #codmelawati #codsetiawangsa #coduluklang#kakellkl#kakellskincareletop#kakellskincareoriginal #kakellskincareletop #skincare #skincareproducts #skincareviral  #skincaremalaysia #skincareshop #skincareproduct
0 0 19 hours ago

Setahun sudah ain guna produk bougas beauty.. Dah berbotol-botol dah guna untuk dapatkan healthy skin..Ain pengguna setia bougas dari cleanser, scrub dan juga serum..Harap2 lepas ni dapat merasa moisturizer bougas pulak😉Kalau dah nama skincare yang berasaskan semulajadi jangan berharap dapat result instant..Konsisten kunci utama untuk dapat skin yg cantik..Dan semestinya produk yang kita guna hendaklah selamat, bebas mercury, tanpa paraben dan halal serta pastikan kkm approved!!
.
Ain ade readystock Set Glowing.. Berminat WhatsApp 0139756753 or click je link di bio
.
Cod Area
Kota Bharu l Wakaf Bharu l Wakaf Che Yeh l Kubang Kerian l Pasir Pekan l Taman Guru l Sri Cemerlang l Pengkalan Chepa I Machang

Setahun sudah ain guna produk bougas beauty.. Dah berbotol-botol dah guna untuk dapatkan healthy skin..Ain pengguna setia bougas dari cleanser, scrub dan juga serum..Harap2 lepas ni dapat merasa moisturizer bougas pulak😉Kalau dah nama skincare yang berasaskan semulajadi jangan berharap dapat result instant..Konsisten kunci utama untuk dapat skin yg cantik..Dan semestinya produk yang kita guna hendaklah selamat, bebas mercury, tanpa paraben dan halal serta pastikan kkm approved!!
.
Ain ade readystock Set Glowing.. Berminat WhatsApp 0139756753 or click je link di bio
.
Cod Area
Kota Bharu l Wakaf Bharu l Wakaf Che Yeh l Kubang Kerian l Pasir Pekan l Taman Guru l Sri Cemerlang l Pengkalan Chepa I Machang
1 1 19 hours ago

Argh. Stress rasa tiba-tiba je muka ni breakout😣 Tak pasti pulak ape puncanya.. Kali ni admin listkan 7 punca breakout yang mungkin korang tak sedar. Tapi jangan risau. Hanya detoxkan aje dengan Makers. ❤

#raya2020 #new2020skin #newyou #pinkclaymaskmalaysia #MakersFans #makers #MakersClayMask #parut #oilyskin #dryskin #combinationskin #sensitiveskin #jerawat #breakout #fenomenamakers #MakersPartner #claymask #skincaremalaysia #naturalskincare #maskmalaysia #skincarejunkiemalaysia

Argh. Stress rasa tiba-tiba je muka ni breakout😣 Tak pasti pulak ape puncanya.. Kali ni admin listkan 7 punca breakout yang mungkin korang tak sedar. Tapi jangan risau. Hanya detoxkan aje dengan Makers. ❤

#raya2020 #new2020skin #newyou #pinkclaymaskmalaysia #MakersFans #makers #MakersClayMask #parut #oilyskin #dryskin #combinationskin #sensitiveskin #jerawat #breakout #fenomenamakers #MakersPartner #claymask #skincaremalaysia #naturalskincare #maskmalaysia #skincarejunkiemalaysia
3 0 19 hours ago

She back with a new content lol. My first impression review and in this video I'm using the new @thefaceandco True Serum for Breakout & Oil Control.

I love how it absorbed into my skin so quickly and didn't leave any sticky residue. It's formulated with natural ingredients and claims to helps rebalance sebum flow and discourages the formation of blemishes.

I'll use it for a couple of weeks before I come back with my full review. For further info please follow @thefaceandco and comment #faceandcokim.elsayd to get this True Serum for RM50 only!

#faceandco #thefaceandco #skincarereview #skinfluencer #skincaremalaysia #luxuryskincare #ankmdr #mariobadescu #mariobadescufacialspray #sephoramy #simpleskincare #guardianmalaysia #guardianmy #healthybeautyaddict #sukinskincare #skincarevideo #koreanskincareroutine #kbeautymalaysia #skincareblogger #kbeautyaddict #kbeautyblogger #skincareroutines #koreanskincaremalaysia #kbeautymalaysia #kbeautyskincare #naturalskincareroutine #kbeautyroutine #kbeautybloggers

She back with a new content lol. My first impression review and in this video I'm using the new @thefaceandco True Serum for Breakout & Oil Control.

I love how it absorbed into my skin so quickly and didn't leave any sticky residue. It's formulated with natural ingredients and claims to helps rebalance sebum flow and discourages the formation of blemishes.

I'll use it for a couple of weeks before I come back with my full review. For further info please follow @thefaceandco and comment #faceandcokim.elsayd to get this True Serum for RM50 only!

#faceandco #thefaceandco #skincarereview #skinfluencer #skincaremalaysia #luxuryskincare #ankmdr #mariobadescu #mariobadescufacialspray #sephoramy  #simpleskincare #guardianmalaysia #guardianmy #healthybeautyaddict #sukinskincare  #skincarevideo #koreanskincareroutine #kbeautymalaysia #skincareblogger #kbeautyaddict #kbeautyblogger #skincareroutines #koreanskincaremalaysia #kbeautymalaysia #kbeautyskincare #naturalskincareroutine #kbeautyroutine #kbeautybloggers
4 2 19 hours ago

Stock in Da Houseee gaissss!!!
.
🐌 Snail Truecica StaterKit
------ 🐌 Snail Cleanser Foam ➡️ 30ml
🐌Snail Toner ➡️ 30ml
🐌Snail Serum ➡️ 10ml 🐌Snail Moisturizer ➡️ 20gram
.
Snail Truecica Miracle COMBO can
help you;
-----
🐌 thighten the pores
🌺repair collagen 🐌remove environmental toxin such as smoke,smog& other chemicals residue from your skin
🌺traces oil and makeup 🐌correct and balance the PH of your skin 🌺help control acne 🐌reduce scar
🌺repair deep acne scar
🐌brightens up your skin
🌺reduce pigmentations 🐌Help to lock your skin moisture barrier.
-----
DM or klik link di bio untuk sebarang pertanyaan.
——
#jengukjumaat #malaysia #malaysiamurahshop #somebymitrialpack #originalsomebymi #somebymimalaysia #miracletoner #miracleserum #somebymimiracletoner #somebymimiracleserum #jualsomebymi #jualsomebymitoner #jualsomebymimurah #blackfriday #blackfridaymalaysia #somebymitrialset #somebymistarterkit #somebymistarterkitmalaysia #sayajual #malaysia #malaysia2018 #somebymistarterkit #somebymistarterkitmalaysia #sayajualproduk #sayajualskincare #skincaremalaysia #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan
#snailtruecicastarterkit #snailtruecicamiraclekit 🤖 Downloaded with @instasave_bot

Stock in Da Houseee gaissss!!!
.
🐌 Snail Truecica StaterKit
------ 🐌 Snail Cleanser Foam ➡️ 30ml
🐌Snail Toner ➡️ 30ml
🐌Snail Serum ➡️ 10ml 🐌Snail Moisturizer ➡️ 20gram
.
Snail Truecica Miracle COMBO can 
help you;
-----
🐌 thighten the pores
🌺repair collagen 🐌remove environmental toxin such as smoke,smog& other chemicals residue from your skin
🌺traces oil and makeup 🐌correct and balance the PH of your skin 🌺help control acne 🐌reduce scar
🌺repair deep acne scar
🐌brightens up your skin
🌺reduce pigmentations 🐌Help to lock your skin moisture barrier.
-----
DM or klik link di bio untuk sebarang pertanyaan.
——
#jengukjumaat #malaysia #malaysiamurahshop #somebymitrialpack #originalsomebymi #somebymimalaysia #miracletoner #miracleserum #somebymimiracletoner #somebymimiracleserum #jualsomebymi #jualsomebymitoner #jualsomebymimurah #blackfriday #blackfridaymalaysia #somebymitrialset #somebymistarterkit #somebymistarterkitmalaysia #sayajual #malaysia #malaysia2018  #somebymistarterkit #somebymistarterkitmalaysia #sayajualproduk #sayajualskincare #skincaremalaysia #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan 
#snailtruecicastarterkit #snailtruecicamiraclekit 🤖 Downloaded with @instasave_bot
0 0 19 hours ago

Feedback Positif Customer Active Vitamin C Serum @mymatchskincare 😍
-
JOM DAPATKAN SERUM TERBAIK INI DAN CANTIK SAMA-SAMA 😘 JUST DM NO #01121292827 🌹 OR KLIK JE LINK WHATSAPP DI BIO 👆😊 COD
BANDAR RAWANG/SERENDAH
POSTAGE WHOLE MALAYSIA 🇲🇾
-
FREE GIFT 🎁 MENARIK MENANTI ANDA DENGAN SETIAP PEMBELIAN SERUM 🎁

#myhappyglassskin #mymatchperfectskin #skincaremalaysia #KKMapproved #natural

Feedback Positif  Customer Active Vitamin C Serum  @mymatchskincare 😍
-
JOM DAPATKAN SERUM TERBAIK INI DAN CANTIK SAMA-SAMA 😘 JUST DM NO #01121292827 🌹 OR KLIK JE LINK WHATSAPP DI BIO 👆😊 COD
BANDAR RAWANG/SERENDAH 
POSTAGE WHOLE MALAYSIA 🇲🇾
-
FREE GIFT 🎁 MENARIK MENANTI ANDA DENGAN SETIAP PEMBELIAN SERUM 🎁

#myhappyglassskin #mymatchperfectskin #skincaremalaysia #KKMapproved #natural
1 0 19 hours ago

🌸Sudah berdouble Cleanser ke🌸
.
.
Sampai rumah terus cari si #keambarpink
Bersihkan kulit wajah dulu. sepanjang hari dekat luar kulit muka ni kena utama. .
.
Kalau rosak susah nanti kalau tak jaga. Habis jerawat jeragat tu dok dekat mula tanpa sewa pulak. .
Sebab tu saya kata sikembar pink ni wajib ada untuk wanita. .
.jom dapatkan sekarang ada free gift felinna bodymist. Wahh mmg. Bebaloii .
#sysfelsentiasa #DOUBLECLEANSER #cucisampaibersih #skincare #skincaremalaysia #abp32

🌸Sudah berdouble Cleanser ke🌸
.
.
Sampai rumah terus cari si #keambarpink 
Bersihkan kulit wajah dulu. sepanjang hari dekat luar kulit muka ni kena utama. .
.
Kalau rosak susah nanti kalau tak jaga. Habis jerawat jeragat tu dok dekat mula tanpa sewa pulak. .
Sebab tu saya kata sikembar pink ni wajib ada untuk wanita. .
.jom dapatkan sekarang ada free gift felinna bodymist. Wahh mmg. Bebaloii .
#sysfelsentiasa #DOUBLECLEANSER #cucisampaibersih #skincare #skincaremalaysia #abp32
1 0 19 hours ago

Nak tukar produk penjagaan kulit pun ada step tau ❗❗ jangan tukar macam tu jeee ❗
.
.
Haa follow step ni sebelum tukar produk penjagaan kulit ok ❤ Sayangi kulit anda 🙆❤
.
.
Jom guna babeau 😘 jangan jeles pulak tgk testimoni babeau sweetheart 😜❤ haa click je link bio untuk whatsapp 📱💯
.
.
#babeau #babeauskincare #skincare #skincaremalaysia #tomatoskincare #oilyskin #sabunjerawat #sharingiscaring #tipsskincare #babeaufacialcleanser #babeautestimoni #meletop #babeauofficial #babeaukl #bukanbiasabiasa #babeaufeedback #sabuntomato #babeaucleanser #serumbabeau #babeauserum #cleanserbabeau #babeaukualalumpur #kulitberminyak #babeausweetheart #skincareberkesan #babeauofficial #serumtomato #babeauacnesoap #teamkakcherry #pencucimukatomato #codkl

Nak tukar produk penjagaan kulit pun ada step tau ❗❗ jangan tukar macam tu jeee ❗
.
.
Haa follow step ni sebelum tukar produk penjagaan kulit ok ❤ Sayangi kulit anda 🙆❤
.
.
Jom guna babeau 😘 jangan jeles pulak tgk testimoni babeau sweetheart 😜❤ haa click je link bio untuk whatsapp 📱💯
.
.
 #babeau #babeauskincare #skincare #skincaremalaysia #tomatoskincare #oilyskin #sabunjerawat #sharingiscaring #tipsskincare #babeaufacialcleanser #babeautestimoni #meletop #babeauofficial #babeaukl #bukanbiasabiasa  #babeaufeedback #sabuntomato #babeaucleanser #serumbabeau #babeauserum #cleanserbabeau #babeaukualalumpur #kulitberminyak #babeausweetheart #skincareberkesan #babeauofficial #serumtomato #babeauacnesoap #teamkakcherry #pencucimukatomato #codkl
0 0 19 hours ago

CARA MENGGUNAKAN farrabeauty.skincare
.
.

SIANG:
STEP1-🍐 Pastikan sebelum kuar rumah, muka korang dah dicuci & dibersih betul-betul menggunakan Sabun Betik Berkuasa Tinggi sebelum apply make up kat muka
.
.
STEP2-💧 Korang wajib apply Day Cream Water Based kerana bagi melindungi kulit dari sinar UV. Di sampaing day cream juga boleh dijadikan make up primer supaya make up tahan lama & muka nampak lagi glowing bila korang apply fondation .
.
STEP 3-🕊 Malam sebelum tidur jangan terus tidur camtu jerr, wajib cuci muka dulu sekali lagi biar semua kotoran kat muka tu keluar, barulah jerawat takut nak membiak.
Then barulah korang apply nipis secara nipis jerrrr, NO tebal-tebal, sikit jer dah memadai merawat kulit korang semasa tidur & bertindak cepat mengecutkan jerawat, tapi make sure dia bahagian yang ada bonjolan jerawat korang lebihkan night cream kat situ jerr.
.
SELAMAT MENCUBA😊
TAPI KALO NAK KAMI MEMBANTU ANDA CEPAT2 DM MASALAH KORANG ✌
.
.
#farrabeauty
#farrabeautyskincare
#skincareluluskkm
#labtested
#productmuslim
#testimonifarrabeauty
#skincare
#skincaremalaysia
#skincareviral
#breakoutskin
#skincareroutine
#glassskin
#hilangkanjerawat
#hilangkanjeragat
#kulitberminyak
#kulitkusam
#ubatjerawat
#neelofa
#jannanick
#mirafilzah
#zizanrazak
#ctdk
#moodrepublik
#bazarpaknil
#hantaran
#makeup
#naturalbeauty

CARA MENGGUNAKAN farrabeauty.skincare
.
.

SIANG:
STEP1-🍐 Pastikan sebelum kuar rumah, muka korang dah dicuci & dibersih betul-betul menggunakan Sabun Betik Berkuasa Tinggi sebelum apply make up kat muka
.
.
STEP2-💧 Korang wajib apply Day Cream Water Based kerana bagi melindungi kulit dari sinar UV. Di sampaing day cream juga boleh dijadikan make up primer supaya make up tahan lama & muka nampak lagi glowing bila korang apply fondation .
.
STEP 3-🕊 Malam sebelum tidur jangan terus tidur camtu jerr, wajib cuci muka dulu  sekali lagi biar semua kotoran kat muka tu keluar, barulah jerawat takut nak membiak.
Then barulah korang apply nipis secara nipis jerrrr, NO tebal-tebal, sikit jer dah memadai merawat kulit korang semasa tidur & bertindak cepat mengecutkan jerawat, tapi make sure dia bahagian yang ada bonjolan jerawat korang lebihkan night cream kat situ jerr.
.
SELAMAT MENCUBA😊
TAPI KALO NAK  KAMI MEMBANTU ANDA CEPAT2 DM MASALAH KORANG ✌
.
.
#farrabeauty 
#farrabeautyskincare 
#skincareluluskkm
#labtested
#productmuslim 
#testimonifarrabeauty 
#skincare
#skincaremalaysia 
#skincareviral 
#breakoutskin 
#skincareroutine 
#glassskin 
#hilangkanjerawat 
#hilangkanjeragat 
#kulitberminyak
#kulitkusam 
#ubatjerawat 
#neelofa 
#jannanick 
#mirafilzah 
#zizanrazak 
#ctdk 
#moodrepublik 
#bazarpaknil 
#hantaran 
#makeup 
#naturalbeauty
2 0 19 hours ago

2020 ini jom jadikan impian memiliki glass skin satu kenyataan!

Dapatkan set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 Unit Felinna Body Mist.

Cepat! Kombo hebat, kulit cantik dan diri berbau harum😘

Promosi sah sehingga 31 Januari ini sahaja!

#sisfeldoublecleanser #skincaremalaysia #sisfel #sysfel

2020 ini jom jadikan impian memiliki glass skin satu kenyataan!

Dapatkan set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 Unit Felinna Body  Mist.

Cepat! Kombo hebat, kulit cantik dan diri berbau harum😘

Promosi sah sehingga 31 Januari ini sahaja!

#sisfeldoublecleanser #skincaremalaysia #sisfel #sysfel
3 0 19 hours ago

2020 ini jom jadikan impian memiliki glass skin satu kenyataan!

Dapatkan set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 Unit Felinna Body Mist.

Cepat! Kombo hebat, kulit cantik dan diri berbau harum😘

Promosi sah sehingga 31 Januari ini sahaja!

#sisfeldoublecleanser #skincaremalaysia #sisfel #sysfel

2020 ini jom jadikan impian memiliki glass skin satu kenyataan!

Dapatkan set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 Unit Felinna Body  Mist.

Cepat! Kombo hebat, kulit cantik dan diri berbau harum😘

Promosi sah sehingga 31 Januari ini sahaja!

#sisfeldoublecleanser #skincaremalaysia #sisfel #sysfel
3 0 19 hours ago

SELAMAT TINGGAL KULIT BERMINYAK!

Alhamdullilah selepas sebulan konsisten gunakan Sisfel Double Cleanser, kulit sudah tidak berminyak dan semakin lembut.

Gabungan minyak badam dan minyak zaitun di dalam Cleansing Oil nyata bantu mengimbangi minyak di muka dan pada masa yang sama tidak mengeringkan. Ini dilengkapkan dengan Hyaluronic Acid (HA) dalam Cleansing Water untuk mengekalkan kelembapan wajah.
Jom dapatkan sekarang set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 unit Felinna Body Mist😘

#testimonidoublecleanser #sisfeldoublecleanser #sysfel #sisfel #skincaremalaysia #sysfeltitanium #sisfeltitanium #sysfelJadeSquad #sysfelJade #sysfel1stmillionteam #doublecleanser #fightacne #glassskin

SELAMAT TINGGAL KULIT BERMINYAK!

Alhamdullilah selepas sebulan konsisten gunakan Sisfel Double Cleanser, kulit sudah tidak berminyak dan semakin lembut.

Gabungan minyak badam dan minyak zaitun di dalam Cleansing Oil nyata bantu mengimbangi minyak di muka dan pada masa yang sama tidak mengeringkan. Ini dilengkapkan dengan Hyaluronic Acid (HA) dalam Cleansing Water untuk mengekalkan kelembapan wajah. 
Jom dapatkan sekarang set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 unit Felinna Body Mist😘

#testimonidoublecleanser #sisfeldoublecleanser #sysfel #sisfel #skincaremalaysia #sysfeltitanium #sisfeltitanium #sysfelJadeSquad #sysfelJade #sysfel1stmillionteam #doublecleanser #fightacne #glassskin
1 0 19 hours ago

💞Makers Fun Facts💞

Tahu tak bila kita tengah syok shampoo rambut tu, bila sabun2 wangi lalu muka dan pipi korang tu boleh buat pori2 tersumbat taw.

Kita sarankan cuba minimum kan contact antara buih2 shampoo ke muka dan cuci muka lepas mandi ok 🥰

And now you know 😘

#raya2020 #new2020skin #newyou #pinkclaymaskmalaysia #MakersFans #makers #MakersClayMask #parut #oilyskin #dryskin #combinationskin #sensitiveskin #jerawat #breakout #fenomenamakers #MakersPartner #claymask #skincaremalaysia #naturalskincare #maskmalaysia #skincarejunkiemalaysia

💞Makers Fun Facts💞

Tahu tak bila kita tengah syok shampoo rambut tu, bila sabun2 wangi lalu muka dan pipi korang tu boleh buat pori2 tersumbat taw.

Kita sarankan cuba minimum kan contact antara buih2 shampoo ke muka dan cuci muka lepas mandi ok 🥰

And now you know 😘

#raya2020 #new2020skin #newyou #pinkclaymaskmalaysia #MakersFans #makers #MakersClayMask #parut #oilyskin #dryskin #combinationskin #sensitiveskin #jerawat #breakout #fenomenamakers #MakersPartner #claymask #skincaremalaysia #naturalskincare #maskmalaysia #skincarejunkiemalaysia
5 0 19 hours ago

Tokyo Organic are proudly made in Japan. We are not only using Japanese high technology but also their strict regulation and specifications. So you can shop with ease knowing only the BEST ingredients in your products 😍
.
Shop with us! Whatsapp now!
.
.
.
.
#eliepetitxtokyoorganic #tokyoorganic #tokyoorganicrosecleanser #tokyoorganicrosetoner #tokyoorganicroseserum #skincaremalaysia #naturalskincaremalaysia

Tokyo Organic are proudly made in Japan. We are not only using Japanese high technology but also their strict regulation and specifications. So you can shop with ease knowing only the BEST ingredients in your products 😍
.
Shop with us! Whatsapp now!
.
.
.
.
#eliepetitxtokyoorganic #tokyoorganic #tokyoorganicrosecleanser #tokyoorganicrosetoner #tokyoorganicroseserum #skincaremalaysia #naturalskincaremalaysia
2 0 19 hours ago

SELAMAT TINGGAL KULIT BERMINYAK!

Alhamdullilah selepas sebulan konsisten gunakan Sisfel Double Cleanser, kulit sudah tidak berminyak dan semakin lembut.

Gabungan minyak badam dan minyak zaitun di dalam Cleansing Oil nyata bantu mengimbangi minyak di muka dan pada masa yang sama tidak mengeringkan. Ini dilengkapkan dengan Hyaluronic Acid (HA) dalam Cleansing Water untuk mengekalkan kelembapan wajah.
Jom dapatkan sekarang set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 unit Felinna Body Mist😘

#testimonidoublecleanser #sisfeldoublecleanser #sysfel #sisfel #skincaremalaysia #sysfeltitanium #sisfeltitanium #sysfelJadeSquad #sysfelJade #sysfel1stmillionteam #doublecleanser #fightacne #glassskin

SELAMAT TINGGAL KULIT BERMINYAK!

Alhamdullilah selepas sebulan konsisten gunakan Sisfel Double Cleanser, kulit sudah tidak berminyak dan semakin lembut.

Gabungan minyak badam dan minyak zaitun di dalam Cleansing Oil nyata bantu mengimbangi minyak di muka dan pada masa yang sama tidak mengeringkan. Ini dilengkapkan dengan Hyaluronic Acid (HA) dalam Cleansing Water untuk mengekalkan kelembapan wajah. 
Jom dapatkan sekarang set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 unit Felinna Body Mist😘

#testimonidoublecleanser #sisfeldoublecleanser #sysfel #sisfel #skincaremalaysia #sysfeltitanium #sisfeltitanium #sysfelJadeSquad #sysfelJade #sysfel1stmillionteam #doublecleanser #fightacne #glassskin
1 0 19 hours ago

Orange with Rose Lip Lacquer 💄 today 😍😍 How you like it?
Preparing for CNY la 🤭

Cant wait to wear RED!! #enrichingwomenslives #healthyskin #beautifulskin #skincaremalaysia #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #codsendayan #codklang #codcyberjaya #codusj #codputrajaya #codbanting #codseremban #codseremban2

Orange with Rose Lip Lacquer 💄 today 😍😍 How you like it? 
Preparing for CNY la 🤭

Cant wait to wear RED!! #enrichingwomenslives #healthyskin #beautifulskin #skincaremalaysia #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #codsendayan #codklang #codcyberjaya #codusj #codputrajaya #codbanting #codseremban #codseremban2
9 0 19 hours ago

SELAMAT TINGGAL KULIT BERMINYAK!

Alhamdullilah selepas sebulan konsisten gunakan Sisfel Double Cleanser, kulit sudah tidak berminyak dan semakin lembut.

Gabungan minyak badam dan minyak zaitun di dalam Cleansing Oil nyata bantu mengimbangi minyak di muka dan pada masa yang sama tidak mengeringkan. Ini dilengkapkan dengan Hyaluronic Acid (HA) dalam Cleansing Water untuk mengekalkan kelembapan wajah.
Jom dapatkan sekarang set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 unit Felinna Body Mist😘

#testimonidoublecleanser #sisfeldoublecleanser #sysfel #sisfel #skincaremalaysia #sysfeltitanium #sisfeltitanium #sysfelJadeSquad #sysfelJade #sysfel1stmillionteam #doublecleanser #fightacne #glassskin

SELAMAT TINGGAL KULIT BERMINYAK!

Alhamdullilah selepas sebulan konsisten gunakan Sisfel Double Cleanser, kulit sudah tidak berminyak dan semakin lembut.

Gabungan minyak badam dan minyak zaitun di dalam Cleansing Oil nyata bantu mengimbangi minyak di muka dan pada masa yang sama tidak mengeringkan. Ini dilengkapkan dengan Hyaluronic Acid (HA) dalam Cleansing Water untuk mengekalkan kelembapan wajah. 
Jom dapatkan sekarang set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 unit Felinna Body Mist😘

#testimonidoublecleanser #sisfeldoublecleanser #sysfel #sisfel #skincaremalaysia #sysfeltitanium #sisfeltitanium #sysfelJadeSquad #sysfelJade #sysfel1stmillionteam #doublecleanser #fightacne #glassskin
0 0 19 hours ago
SET LENGKAP (READY STOCK)
.
- Treatment Cushion Foundation (TCF) code Light/Medium
- Cream Blush code Lily/Peony/Daisy
- Lipmatte code Ribena
- Eye Cream Stick code Stardust/Kitkat
- Brow Definer (triangular brow pencil)
.
.
.
#amyobsess #obsesskedah #obsessalorsetar #obsesscosmetics 
#teamamy #teamunicorn🦄girls #trustedseller #awekcun #naturalskincaremalaysia #terlajaklaris #eyeshadowmurah #bazaarpaknil #blushermurah #localproduct #codalorsetar #codkangar #instafamous #cushionmurah  #sayajualmakeup  #sayajualskincare #makeupmalaysia #skincaremalaysia #muamalaysia #alorsetar #salemalaysia #lipmattemurah #setmakeupmurah #giftsetmalaysia #makeupmurah #obsesscosmeticsthailandod
0 0 19 hours ago

Dengan campuran batu permata dan bahan-bahan aktif, Set Meeracle Facial Serum & cleanser akan merawat dan memperbaharui kulit wajah anda. .
.
Impian untuk memiliki kulit wajah yang bersih semakin hampir.
.
.
@meeracle.original.jb
.
.

#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#TeamMEERACLEzz
#skincaremalaysia
#skincareluluskkm
#skincarebebasmerkuri
#serummalaysia
#squardmeeraclepija
#codjohor #codskudai
#codjohorbaharu

Dengan campuran batu permata dan bahan-bahan aktif, Set Meeracle Facial Serum & cleanser akan merawat dan memperbaharui kulit wajah anda. .
.
Impian untuk memiliki kulit wajah yang bersih semakin hampir.
.
.
@meeracle.original.jb
.
.

#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#TeamMEERACLEzz 
#skincaremalaysia 
#skincareluluskkm 
#skincarebebasmerkuri 
#serummalaysia
#squardmeeraclepija 
#codjohor #codskudai
#codjohorbaharu
1 1 19 hours ago

📣Offer berikut terhad untuk 100 pembeli terawal sahaja ! SHOPEE CNY 10% Cashback! & banyak lagi...👇👇👇
. >Beli mana-mana 5 unit produk di Shopee UShayna Beauty dan dapat potongan sebanyak RM4.50. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas dapat 3% off Coins Cashback.
. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas potongan sebanyak RM1.50.
. >Voucher bagi pembelian RM250 ke atas potongan sebanyak RM2.50.
. >Voucher bagi pembelian RM350 ke atas potongan sebanyak RM3.50.
. *Cepat2 grab voucher ni dan gunakannya untuk buat pembelian sebelum habis! Follow Shopee UShayna Beauty untuk dapatkan lagi free voucher yaaaaaa 🥰
.
#ushaynabeauty #selamatberkesanberseri #setjeragatterbaik #setjeragatbasic #setmuka #skincareroutine #skincaretips #skincarelover #skincare #skincaremalaysia #skincaremalaysiaselamat #malaysiaskincare #krimpemutih #serumjerawat #sabunpemutih #glowingskincare #kosmetik #kosmetikherbal #setjerawatjeragat #setmukaglowing #setjeragatberkesan #skincareuntukjeragat #skincarejerawatjeragat #skincarejeragat #skincarejeragatterbaik #skincareyangselamatdanberkesan

📣Offer berikut terhad untuk 100 pembeli terawal sahaja ! SHOPEE CNY 10% Cashback! & banyak lagi...👇👇👇
. >Beli mana-mana 5 unit produk di Shopee UShayna Beauty dan dapat potongan sebanyak RM4.50. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas dapat 3% off Coins Cashback.
. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas potongan sebanyak RM1.50.
. >Voucher bagi pembelian RM250 ke atas potongan sebanyak RM2.50.
. >Voucher bagi pembelian RM350 ke atas potongan sebanyak RM3.50.
. *Cepat2 grab voucher ni dan gunakannya untuk buat pembelian sebelum habis! Follow  Shopee UShayna Beauty untuk dapatkan lagi free voucher yaaaaaa 🥰
.
#ushaynabeauty #selamatberkesanberseri #setjeragatterbaik #setjeragatbasic #setmuka #skincareroutine #skincaretips #skincarelover #skincare #skincaremalaysia #skincaremalaysiaselamat #malaysiaskincare #krimpemutih #serumjerawat #sabunpemutih #glowingskincare #kosmetik #kosmetikherbal #setjerawatjeragat #setmukaglowing #setjeragatberkesan #skincareuntukjeragat #skincarejerawatjeragat #skincarejeragat #skincarejeragatterbaik #skincareyangselamatdanberkesan
3 0 19 hours ago

📣Offer berikut terhad untuk 100 pembeli terawal sahaja ! SHOPEE CNY 10% Cashback! & banyak lagi...👇👇👇
. >Beli mana-mana 5 unit produk di Shopee UShayna Beauty dan dapat potongan sebanyak RM4.50. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas dapat 3% off Coins Cashback.
. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas potongan sebanyak RM1.50.
. >Voucher bagi pembelian RM250 ke atas potongan sebanyak RM2.50.
. >Voucher bagi pembelian RM350 ke atas potongan sebanyak RM3.50.
. *Cepat2 grab voucher ni dan gunakannya untuk buat pembelian sebelum habis! Follow Shopee UShayna Beauty untuk dapatkan lagi free voucher yaaaaaa 🥰
.
#ushaynabeauty #selamatberkesanberseri #setjeragatterbaik #setjeragatbasic #setmuka #skincareroutine #skincaretips #skincarelover #skincare #skincaremalaysia #skincaremalaysiaselamat #malaysiaskincare #krimpemutih #serumjerawat #sabunpemutih #glowingskincare #kosmetik #kosmetikherbal #setjerawatjeragat #setmukaglowing #setjeragatberkesan #skincareuntukjeragat #skincarejerawatjeragat #skincarejeragat #skincarejeragatterbaik #skincareyangselamatdanberkesan

📣Offer berikut terhad untuk 100 pembeli terawal sahaja ! SHOPEE CNY 10% Cashback! & banyak lagi...👇👇👇
. >Beli mana-mana 5 unit produk di Shopee UShayna Beauty dan dapat potongan sebanyak RM4.50. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas dapat 3% off Coins Cashback.
. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas potongan sebanyak RM1.50.
. >Voucher bagi pembelian RM250 ke atas potongan sebanyak RM2.50.
. >Voucher bagi pembelian RM350 ke atas potongan sebanyak RM3.50.
. *Cepat2 grab voucher ni dan gunakannya untuk buat pembelian sebelum habis! Follow  Shopee UShayna Beauty untuk dapatkan lagi free voucher yaaaaaa 🥰
.
#ushaynabeauty #selamatberkesanberseri #setjeragatterbaik #setjeragatbasic #setmuka #skincareroutine #skincaretips #skincarelover #skincare #skincaremalaysia #skincaremalaysiaselamat #malaysiaskincare #krimpemutih #serumjerawat #sabunpemutih #glowingskincare #kosmetik #kosmetikherbal #setjerawatjeragat #setmukaglowing #setjeragatberkesan #skincareuntukjeragat #skincarejerawatjeragat #skincarejeragat #skincarejeragatterbaik #skincareyangselamatdanberkesan
0 0 20 hours ago

.
"Tyra dah bertahun guna pencuci muka X. Lepas tu kerap juga tukar pencuci muka tau! Nampak je yang best, mesti nk cuba & tukar. TAPI semua tak bagi effect apa2 langsung. RUGI!!
-
Bila @bougasbeautyhq release this cleanser, ya Allah rasa macam eee kenapa best sgt ni! Baru pertama kali guna, LEMBUT GILA SKIN lepas bilas. Licin sgt skin tyra even baru pakai sekali 😍😍"
.
Tyra dh cuba, korang bila lagi? 😎
.
Jom cuba BOUGAS BEAUTY skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #ubatjerawat #ubatjeragat #bougaslover #serumterbaik #skincaremalaysia #localproduct #elfiraloy #neelofa #marvelbeautyteam #bougasbeautyselangor #bougasbeautysepang #bougasbeautydengkil #bougasbeautyklia #bougasbeautykl #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautypahang #bougasbeautypekan #bougasbeautykuantan #agentbougasbeauty #bougasfeedback #bougastestimoni

.
"Tyra dah bertahun guna pencuci muka X. Lepas tu kerap juga tukar pencuci muka tau! Nampak je yang best, mesti nk cuba & tukar. TAPI semua tak bagi effect apa2 langsung. RUGI!!
-
Bila @bougasbeautyhq release this cleanser, ya Allah rasa macam eee kenapa best sgt ni! Baru pertama kali guna, LEMBUT GILA SKIN lepas bilas. Licin sgt skin tyra even baru pakai sekali 😍😍"
.
Tyra dh cuba, korang bila lagi? 😎
.
Jom cuba BOUGAS BEAUTY skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty#bougasbeautymalaysia#bougasbeautyhq#advancedserum#bougasserum#bougasfacialcleanser#bougasfacescrub#bougasmoisturizer#ubatjerawat#ubatjeragat#bougaslover#serumterbaik#skincaremalaysia#localproduct#elfiraloy#neelofa#marvelbeautyteam#bougasbeautyselangor#bougasbeautysepang#bougasbeautydengkil#bougasbeautyklia#bougasbeautykl#bougasbeautyseremban#bougasbeautynilai#bougasbeautypahang#bougasbeautypekan#bougasbeautykuantan#agentbougasbeauty#bougasfeedback#bougastestimoni
2 0 20 hours ago

2020 ini jom jadikan impian memiliki glass skin satu kenyataan!

Dapatkan set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 Unit Felinna Body Mist.

Cepat! Kombo hebat, kulit cantik dan diri berbau harum😘

Promosi sah sehingga 31 Januari ini sahaja!

#sisfeldoublecleanser #skincaremalaysia #sisfel #sysfel

2020 ini jom jadikan impian memiliki glass skin satu kenyataan!

Dapatkan set Sisfel Double Cleanser dan PERCUMA 1 Unit Felinna Body  Mist.

Cepat! Kombo hebat, kulit cantik dan diri berbau harum😘

Promosi sah sehingga 31 Januari ini sahaja!

#sisfeldoublecleanser #skincaremalaysia #sisfel #sysfel
1 0 20 hours ago

Happy Monday uols!

Sedikit info, kesemua rangkaian produk dari orggamalaysia adalah 100% natural.

Malah kandungannya juga terpilih dari beberapa bahan organik & tiada bahan pengawet!

Lagi best korang dah takyah risau nak study ingredients yang menakutkan sebab;

BEBAS:
❎Alcohol
❎Hydroquinone
❎Mercury
❎SLS
❎Paraben
❎Synthetic Preservative
❎Sulfates
❎Synthetic colouring & fragrance.

Dijamin,
🌙 Halal.
🐰 No Tested on Animals.

Kalau korang jenis yang takmo ambik risiko & memilih utk TIDAK menggunakan produk yang mangundungi paraben, dah banyak pilihan produk berkonsepkan organik & natural di Malaysia sekarang ni.

Jangan lupa masukkan orggamalaysia dlm checklist korang juga tauuuu 😉.
.

Nak #cubatrytesorgga dengan harga superjimat? Siap pakej cleanser + face mist + beauty oil lagi.

Meh roger I, klik je link di bio.

#orgga #orggamalaysia #skincarethatworks #sayagunaorgga #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #glowskin #veganskincare #rose #roseotto #frenchrose #squalane #frenchpinkclay #seabuckthornoil #pricklypear #gojiberry #raspberry #grapeseed #rosehip #arganoilmalaysia #faceoilmalaysia #cleansingpowder #cleansinggrains #premiumingredients #naturalbeauty #jaderoller

Happy Monday uols!

Sedikit info, kesemua rangkaian produk dari orggamalaysia adalah 100% natural.

Malah kandungannya juga terpilih dari beberapa bahan organik & tiada bahan pengawet!

Lagi best korang dah takyah risau nak study ingredients yang menakutkan sebab;

BEBAS:
❎Alcohol
❎Hydroquinone
❎Mercury
❎SLS
❎Paraben
❎Synthetic Preservative
❎Sulfates
❎Synthetic colouring & fragrance.

Dijamin,
🌙 Halal.
🐰 No Tested on Animals.

Kalau korang jenis yang takmo ambik risiko & memilih utk TIDAK menggunakan produk yang mangundungi paraben, dah banyak pilihan produk berkonsepkan organik & natural di Malaysia sekarang ni.

Jangan lupa masukkan orggamalaysia dlm checklist korang juga tauuuu 😉.
.

Nak #cubatrytesorgga dengan harga superjimat? Siap pakej cleanser + face mist + beauty oil lagi.

Meh roger I, klik je link di bio.

#orgga #orggamalaysia #skincarethatworks #sayagunaorgga #beautybeyondcolours #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #skincaremalaysia #glowskin #veganskincare #rose #roseotto #frenchrose #squalane #frenchpinkclay #seabuckthornoil #pricklypear #gojiberry #raspberry #grapeseed #rosehip #arganoilmalaysia #faceoilmalaysia #cleansingpowder #cleansinggrains #premiumingredients #naturalbeauty #jaderoller
2 0 20 hours ago

📣Offer berikut terhad untuk 100 pembeli terawal sahaja ! SHOPEE CNY 10% Cashback! & banyak lagi...👇👇👇
. >Beli mana-mana 5 unit produk di Shopee UShayna Beauty dan dapat potongan sebanyak RM4.50. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas dapat 3% off Coins Cashback.
. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas potongan sebanyak RM1.50.
. >Voucher bagi pembelian RM250 ke atas potongan sebanyak RM2.50.
. >Voucher bagi pembelian RM350 ke atas potongan sebanyak RM3.50.
. *Cepat2 grab voucher ni dan gunakannya untuk buat pembelian sebelum habis! Follow Shopee UShayna Beauty untuk dapatkan lagi free voucher yaaaaaa 🥰
.
#ushaynabeauty #selamatberkesanberseri #setjeragatterbaik #setjeragatbasic #setmuka #skincareroutine #skincaretips #skincarelover #skincare #skincaremalaysia #skincaremalaysiaselamat #malaysiaskincare #krimpemutih #serumjerawat #sabunpemutih #glowingskincare #kosmetik #kosmetikherbal #setjerawatjeragat #setmukaglowing #setjeragatberkesan #skincareuntukjeragat #skincarejerawatjeragat #skincarejeragat #skincarejeragatterbaik #skincareyangselamatdanberkesan

📣Offer berikut terhad untuk 100 pembeli terawal sahaja ! SHOPEE CNY 10% Cashback! & banyak lagi...👇👇👇
. >Beli mana-mana 5 unit produk di Shopee UShayna Beauty dan dapat potongan sebanyak RM4.50. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas dapat 3% off Coins Cashback.
. >Voucher bagi pembelian RM150 ke atas potongan sebanyak RM1.50.
. >Voucher bagi pembelian RM250 ke atas potongan sebanyak RM2.50.
. >Voucher bagi pembelian RM350 ke atas potongan sebanyak RM3.50.
. *Cepat2 grab voucher ni dan gunakannya untuk buat pembelian sebelum habis! Follow  Shopee UShayna Beauty untuk dapatkan lagi free voucher yaaaaaa 🥰
.
#ushaynabeauty #selamatberkesanberseri #setjeragatterbaik #setjeragatbasic #setmuka #skincareroutine #skincaretips #skincarelover #skincare #skincaremalaysia #skincaremalaysiaselamat #malaysiaskincare #krimpemutih #serumjerawat #sabunpemutih #glowingskincare #kosmetik #kosmetikherbal #setjerawatjeragat #setmukaglowing #setjeragatberkesan #skincareuntukjeragat #skincarejerawatjeragat #skincarejeragat #skincarejeragatterbaik #skincareyangselamatdanberkesan
0 0 20 hours ago

.
Cantiknya skin sis ni, licin mcm kulit telur 😍😍 Nak kulit cantik, korang kena rajin tau. Kena rajin untuk jaga, takleh malas-malas okay!😉 #AdvancedSerum wajib apply pagi & malam, baru lah dpt kulit idaman korang 😘
.
Jom cuba skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #ubatjerawat #ubatjeragat #bougaslover #serumterbaik #skincaremalaysia #localproduct #elfiraloy #neelofa #marvelbeautyteam #bougasbeautyselangor #bougasbeautysepang #bougasbeautydengkil #bougasbeautyklia #bougasbeautykl #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautypahang #bougasbeautypekan #bougasbeautykuantan #agentbougasbeauty #bougasfeedback #bougastestimoni

.
Cantiknya skin sis ni, licin mcm kulit telur 😍😍 Nak kulit cantik, korang kena rajin tau. Kena rajin untuk jaga, takleh malas-malas okay!😉 #AdvancedSerum wajib apply pagi & malam, baru lah dpt kulit idaman korang 😘
.
Jom cuba skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty#bougasbeautymalaysia#bougasbeautyhq#advancedserum#bougasserum#bougasfacialcleanser#bougasfacescrub#bougasmoisturizer#ubatjerawat#ubatjeragat#bougaslover#serumterbaik#skincaremalaysia#localproduct#elfiraloy#neelofa#marvelbeautyteam#bougasbeautyselangor#bougasbeautysepang#bougasbeautydengkil#bougasbeautyklia#bougasbeautykl#bougasbeautyseremban#bougasbeautynilai#bougasbeautypahang#bougasbeautypekan#bougasbeautykuantan#agentbougasbeauty#bougasfeedback#bougastestimoni
0 0 20 hours ago

Hi Skintellectuals, it's been a while and I have a small rant, .
Some people have a thing for bullying, they just like to speak to others anyhow. .
For instance, someone sees you going on about how a skincare routine is necessary and they feel the need to make snide comments like .
"Upon everything you're rubbing, your face is still like this" or they talk about how your weight is not improving despite all your effforts.
.
they just want to make you feel small forgetting that people have struggles with skin and health or that not everyone is genetically favoured...
.
If you have these kind of folks around you, my advice to you this morning is, do not let them get to you, they are not worth it ...keep working to achieve your goals and you will surpass those goals .
.
I hope this resonates with someone who has been struggling with this
.
With love,
Chiko 💜
The Skintelligent Chic .
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#skincare #skincareroutine #skincareaddict #skincareproducts #skincareaman #skincareluxury #skincarejunkie #skincaretips #skincaremurah #skincareblogger #skincarecommunity #skincarebpom #skincarelover #skincarekorea #skincareobsessed #skincarealami #skincarehalal #skincareph #skincarethread #skincarediary #skincarethailand #skincareregime #skincareproduct #skincareregimen #skincarejakarta #skincaremalaysia #skincarereview #skincareherbal #skincarejafra #skincareori

Hi Skintellectuals, it's been a while and I have a small rant, .
Some people have a thing for bullying, they just like to speak to others anyhow. .
For instance, someone sees you going on about how a skincare routine is necessary and they feel the need to make snide comments like .
"Upon everything you're rubbing, your face is still like this" or they talk about how your weight is not improving despite all your effforts.
.
they just want to make you feel small forgetting that people have struggles with skin and health or that not everyone is genetically favoured...
.
If you have these kind of folks around you, my advice to you this morning is, do not let them get to you, they are not worth it ...keep working to achieve your goals and you will surpass those goals .
.
I hope this resonates with someone who has been struggling with this
.
With love, 
Chiko 💜
The Skintelligent Chic .
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#skincare #skincareroutine #skincareaddict #skincareproducts #skincareaman #skincareluxury #skincarejunkie #skincaretips #skincaremurah #skincareblogger #skincarecommunity #skincarebpom #skincarelover #skincarekorea #skincareobsessed #skincarealami #skincarehalal #skincareph #skincarethread #skincarediary #skincarethailand #skincareregime #skincareproduct #skincareregimen #skincarejakarta #skincaremalaysia #skincarereview #skincareherbal #skincarejafra #skincareori
37 2 20 hours ago

.
Apa yang bestnya #BougasFacialCleanser ni???
👇
👇
Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuklah kulit sensitif & low pH level tau! So tak akan menganggu minyak semula jadi yang ada dkt kulit kita 🤗
.
Tak percaya? Jom cuba skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #ubatjerawat #ubatjeragat #bougaslover #serumterbaik #skincaremalaysia #localproduct #elfiraloy #neelofa #marvelbeautyteam #bougasbeautyselangor #bougasbeautysepang #bougasbeautydengkil #bougasbeautyklia #bougasbeautykl #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautypahang #bougasbeautypekan #bougasbeautykuantan #agentbougasbeauty #bougasfeedback #bougastestimoni

.
Apa yang bestnya #BougasFacialCleanser ni???
👇
👇
Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuklah kulit sensitif & low pH level tau! So tak akan menganggu minyak semula jadi yang ada dkt kulit kita 🤗
.
Tak percaya? Jom cuba skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty#bougasbeautymalaysia#bougasbeautyhq#advancedserum#bougasserum#bougasfacialcleanser#bougasfacescrub#bougasmoisturizer#ubatjerawat#ubatjeragat#bougaslover#serumterbaik#skincaremalaysia#localproduct#elfiraloy#neelofa#marvelbeautyteam#bougasbeautyselangor#bougasbeautysepang#bougasbeautydengkil#bougasbeautyklia#bougasbeautykl#bougasbeautyseremban#bougasbeautynilai#bougasbeautypahang#bougasbeautypekan#bougasbeautykuantan#agentbougasbeauty#bougasfeedback#bougastestimoni
1 0 20 hours ago

Alhamdulillah tiada lagi KULIT KUSAM bila konsisten guna #Bwhiteskincare. Tapi ingat JANGAN SESEKALI CURANGGG🤗
.
.
Sebab bila kita MALAS pakai skincare dan TAK KONSISTEN, macam mana kita nak nampak kesan kan???🤔
.
.
Soo tips daripada Admin JANGAN PERNAH SKIP SKINCARE hokayyy👌
.
.
#TestimoniBwhite
#Bwhiteskincaree
#skincareviral2020
#Skincaremalaysia #whiteningskincare #produkpemutih

Alhamdulillah tiada lagi KULIT KUSAM bila konsisten guna #Bwhiteskincare. Tapi ingat JANGAN SESEKALI CURANGGG🤗
.
.
Sebab bila kita MALAS pakai skincare dan TAK KONSISTEN, macam mana kita nak nampak kesan kan???🤔
.
.
Soo tips daripada Admin JANGAN PERNAH SKIP SKINCARE hokayyy👌
.
.
#TestimoniBwhite 
#Bwhiteskincaree
#skincareviral2020
#Skincaremalaysia #whiteningskincare #produkpemutih
0 0 20 hours ago

.
Best combination for dull skin! Sangat membantu untuk mencerahkan & melembapkan kulit. Jangan biarkan kulit korang nampak kusam lama-lama, dapatkan #BougasFaceScrub & #AdvancedSerum sekarang 😉
.
Jom cuba skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #ubatjerawat #ubatjeragat #bougaslover #serumterbaik #skincaremalaysia #localproduct #elfiraloy #neelofa #marvelbeautyteam #bougasbeautyselangor #bougasbeautysepang #bougasbeautydengkil #bougasbeautyklia #bougasbeautykl #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautypahang #bougasbeautypekan #bougasbeautykuantan #agentbougasbeauty #bougasfeedback #bougastestimoni

.
Best combination for dull skin! Sangat membantu untuk mencerahkan & melembapkan kulit. Jangan biarkan kulit korang nampak kusam lama-lama, dapatkan #BougasFaceScrub & #AdvancedSerum sekarang 😉
.
Jom cuba skrg, DM atau klik je link whatsapp dkt bio nurul untuk fast respond⚡😘 📲(011-19813723)
.
Setiap pembelian BougasBeauty dgn nurul anda akan dapat😃👇
🎁FREE GIFT
🔖FREE 1 STICKER FOR 1 PRODUCT **collect this sticker to earn FREE Bougas product**
💳LOYALTY CARD *to redeem Bougas product**
.
#bougasbeauty#bougasbeautymalaysia#bougasbeautyhq#advancedserum#bougasserum#bougasfacialcleanser#bougasfacescrub#bougasmoisturizer#ubatjerawat#ubatjeragat#bougaslover#serumterbaik#skincaremalaysia#localproduct#elfiraloy#neelofa#marvelbeautyteam#bougasbeautyselangor#bougasbeautysepang#bougasbeautydengkil#bougasbeautyklia#bougasbeautykl#bougasbeautyseremban#bougasbeautynilai#bougasbeautypahang#bougasbeautypekan#bougasbeautykuantan#agentbougasbeauty#bougasfeedback#bougastestimoni
0 0 20 hours ago

YEAY, BYE BYE JERAWAT! “Baru pakai 5,6 hari jerawat pasir dah berkurangan ”. “Dah pakai 2 bulan, jerawat langsung tak naik!” Alhamdullilah❤️
Trust us, good things come to those who double cleanse!

Jom dapatkan Sisfel Double Cleanser sekarang dan PERCUMA Felinna Body Mist.
Sah sehingga 31 Januari 2020.

#testimonidoublecleanser
#skincaremalaysia
#sysfel #sisfelthebrandofsuccess

YEAY, BYE BYE JERAWAT! “Baru pakai 5,6 hari jerawat pasir dah berkurangan ”. “Dah pakai 2 bulan, jerawat langsung tak naik!” Alhamdullilah❤️
Trust us, good things come to those who double cleanse!

Jom dapatkan Sisfel Double Cleanser sekarang dan PERCUMA Felinna Body Mist. 
Sah sehingga 31 Januari 2020.

#testimonidoublecleanser
#skincaremalaysia
#sysfel #sisfelthebrandofsuccess
3 0 20 hours ago

YEAY, BYE BYE JERAWAT! “Baru pakai 5,6 hari jerawat pasir dah berkurangan ”. “Dah pakai 2 bulan, jerawat langsung tak naik!” Alhamdullilah❤️
Trust us, good things come to those who double cleanse!

Jom dapatkan Sisfel Double Cleanser sekarang dan PERCUMA Felinna Body Mist.
Sah sehingga 31 Januari 2020.

#testimonidoublecleanser
#skincaremalaysia
#sysfel #sisfelthebrandofsuccess

YEAY, BYE BYE JERAWAT! “Baru pakai 5,6 hari jerawat pasir dah berkurangan ”. “Dah pakai 2 bulan, jerawat langsung tak naik!” Alhamdullilah❤️
Trust us, good things come to those who double cleanse!

Jom dapatkan Sisfel Double Cleanser sekarang dan PERCUMA Felinna Body Mist. 
Sah sehingga 31 Januari 2020.

#testimonidoublecleanser
#skincaremalaysia
#sysfel #sisfelthebrandofsuccess
3 0 20 hours ago

Selain daripada tak sesuai dengan ingredients dalam product, makanan jugak boleh jadi punca kita breakout tau.
.
.
Kalau korang breakout, please avoid makanan makanan kt atas ni okay? Tahan sikit nafsu makan tu demi kulit yang cantikk 😛
.
. ‪Yang mana tengah ada acne, makanan mana yg paling susah nak tinggal tu? 🧐‬
.
.
#kaymanbeauty #kaymanbeautykl #kayman #lokaloaf #skincareproduct #skincaremalaysia #trustedlocalskincare #beautymalaysia #malaysiaskincare #local #supportlocal #kaymanbeautybangsar #kaymanbeautyagent #kaymanbeautystockist #keklagivetips #testimonijelitakl #feedbackjelitakl #jelitakl #jelita wan #jelitasaffronmist #jelitaroseclay #premiumsaffrontoner

Selain daripada tak sesuai dengan ingredients dalam product, makanan jugak boleh jadi punca kita breakout tau.
.
.
Kalau korang breakout, please avoid makanan makanan kt atas ni okay? Tahan sikit nafsu makan tu demi kulit yang cantikk 😛
.
. ‪Yang mana tengah ada acne, makanan mana yg paling susah nak tinggal tu? 🧐‬
.
.
#kaymanbeauty #kaymanbeautykl #kayman #lokaloaf #skincareproduct #skincaremalaysia #trustedlocalskincare #beautymalaysia #malaysiaskincare #local #supportlocal #kaymanbeautybangsar #kaymanbeautyagent #kaymanbeautystockist #keklagivetips #testimonijelitakl #feedbackjelitakl #jelitakl #jelita wan #jelitasaffronmist #jelitaroseclay #premiumsaffrontoner
11 0 20 hours ago

STOP PAKAI SET DOLLYS PINKY, TAKDEE SIDE EFFECT
.
.
So korang tak payah risau andai kata nak stop pakai Dollys Pinky sebab takkan mendatangkan efek negatif selepas itu.
.
Tapi sayanglah kan kalau nak stop, sebab kulit muka dah glowing cantik cantik dengan Dollys Pinky 😉
.
#testimonidollyspinky #dollyspinky #skincareviral #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitcerah #facemistmurah #sᴋɪɴᴄᴀʀᴇᴍᴜʀᴀʜᴍᴀʟᴀʏsɪᴀ

STOP PAKAI SET DOLLYS PINKY, TAKDEE SIDE EFFECT
.
.
So korang tak payah risau andai kata nak stop pakai Dollys Pinky sebab takkan mendatangkan efek negatif selepas itu.
.
Tapi sayanglah kan kalau nak stop, sebab kulit muka dah glowing cantik cantik dengan Dollys Pinky 😉
.
#testimonidollyspinky #dollyspinky #skincareviral #skincareroutine  #skincaremalaysia #kulitcerah #facemistmurah #sᴋɪɴᴄᴀʀᴇᴍᴜʀᴀʜᴍᴀʟᴀʏsɪᴀ
4 0 20 January, 2020

SHELLY, SKY SERUM NI DAH ADA NO NOT KE BELOM EK ?
SKY SERUM LULUS KKM TAK ?

Haa boleh tengok dekat sini. Mahu lagi detail blh search terus dekat sesawang KKM k 😉

#vitaminserum #produkkecantikan #jomflawless #serummeletop #jeragat #jerawat #flawless #flawlessskin #vitaminc #serumvitaminc #serumjeragat #serumacne #SkyBeautySerum #skincare #skincaremalaysia #serumwajah #SkySerum #testimoniskyserum

SHELLY, SKY SERUM NI DAH ADA NO NOT KE BELOM EK ? 
SKY SERUM LULUS KKM TAK ?

Haa boleh tengok dekat sini. Mahu lagi detail blh search terus dekat sesawang KKM k 😉

#vitaminserum #produkkecantikan #jomflawless #serummeletop #jeragat #jerawat #flawless #flawlessskin #vitaminc #serumvitaminc #serumjeragat #serumacne #SkyBeautySerum #skincare #skincaremalaysia #serumwajah #SkySerum #testimoniskyserum
0 0 18 January, 2020

Yang malas mekap tapi nak hilangkan jerawat jeragat wajib cuba.

Tak perlu krim siang
Tak perlu krim malam
Tak perlu cuck vitamin c
Merawat tanpa pengelupasan
100 % organic tanpa bahan kimia

#vitaminserum #produkkecantikan #jomflawless #serummeletop #jeragat #jerawat #flawless #flawlessskin #vitaminc #serumvitaminc #serumjeragat #serumacne #SkyBeautySerum #skincare #skincaremalaysia #serumwajah #SkySerum #testimoniskyserum

Yang malas mekap tapi nak hilangkan jerawat jeragat wajib cuba.

Tak perlu krim siang
Tak perlu krim malam
Tak perlu cuck vitamin c 
Merawat tanpa pengelupasan
100 % organic tanpa bahan kimia

#vitaminserum #produkkecantikan #jomflawless #serummeletop #jeragat #jerawat #flawless #flawlessskin #vitaminc #serumvitaminc #serumjeragat #serumacne #SkyBeautySerum #skincare #skincaremalaysia #serumwajah #SkySerum #testimoniskyserum
0 0 18 January, 2020

Top #skincaremalaysia posts

Apply toner pakai kapas ke pakai tangan lagi bagus? Jawapannya kena tengok sampai habis hah. Sape sini geng apply macam abang angkat tangan 💃
.
#skincaremalaysia #skincare #toner

Apply toner pakai kapas ke pakai tangan lagi bagus? Jawapannya kena tengok sampai habis hah. Sape sini geng apply macam abang angkat tangan 💃
.
#skincaremalaysia #skincare #toner
2,504 110 17 January, 2020

Are you in your TEENS? Masih REMAJA lagi? .
Confused on what skincare to use for your delicate skin? Today @dr_ingky shares with us which skincare is suitable for teenage skin and what you need to do to have great skin during your teenage years.
.
#skincaremalaysia #acne #jeragat #jerawat #melasma #blemish #acneeraser #kualalumpur #malaysia #shahalam #ampang #petalingjaya #klang #dermatology #dermatologist #laser #scareraser

Are you in your TEENS? Masih REMAJA lagi? .
Confused on what skincare to use for your delicate skin? Today @dr_ingky shares with us which skincare is suitable for teenage skin and what you need to do to have great skin during your teenage years.
.
#skincaremalaysia #acne #jeragat #jerawat #melasma #blemish #acneeraser #kualalumpur #malaysia #shahalam #ampang #petalingjaya #klang #dermatology #dermatologist #laser #scareraser
5,651 172 15 January, 2020

Tona tak sekata? Kulit kusam? Parut jerawat? Hyperpigmentation? Apa tu, kita tak kenal dah 😂 Produk pencerahan muka yg power dari @dr_ingky seriously bahan dalam ni agak mampat padat so result pun cepat sikit. Korang nak cuba boleh pi Nihonskin.com dan guna kod "NOEL15" untuk 15% discount 💃
.
#nihonskin #skincaremalaysia #skincare #brightening

Tona tak sekata? Kulit kusam? Parut jerawat? Hyperpigmentation? Apa tu, kita tak kenal dah 😂 Produk pencerahan muka yg power dari @dr_ingky seriously bahan dalam ni agak mampat padat so result pun cepat sikit. Korang nak cuba boleh pi Nihonskin.com dan guna kod "NOEL15" untuk 15% discount 💃
.
#nihonskin #skincaremalaysia #skincare #brightening
1,610 77 2 January, 2020

Little tip for those with Acne issue.
.
@dr_ingky shares with you step penting sebelum jumpa Doktor ⚕️ utk jerawat. Apa tu? Watch this new video 🎦
.
#skincaremalaysia #acne #jeragat #jerawat #melasma #blemish #acneeraser #kualalumpur #malaysia #shahalam #ampang #petalingjaya #klang #dermatology #dermatologist #laser #scareraser

Little tip for those with Acne issue.
.
@dr_ingky shares with you step penting sebelum jumpa Doktor ⚕️ utk jerawat. Apa tu? Watch this new video 🎦
.
#skincaremalaysia #acne #jeragat #jerawat #melasma #blemish #acneeraser #kualalumpur #malaysia #shahalam #ampang #petalingjaya #klang #dermatology #dermatologist #laser #scareraser
9,032 1,047 14 December, 2019

Siapa pemalas reapply then pakai sunscreen powder camni je?💃Powder camni sangat bagus utk oily skin tapi still, guna utk topup je k. Sebab ramai apply main ikut suka je, takut tak cukup coverage Korang dapat. Kbye.
.
Produk dalam video:
Bosong Sun Powder dari @shop__ippuni .
#skincaremalaysia #skincare #sunscreen

Siapa pemalas reapply then pakai sunscreen powder camni je?💃Powder camni sangat bagus utk oily skin tapi still, guna utk topup je k. Sebab ramai apply main ikut suka je, takut tak cukup coverage Korang dapat. Kbye.
.
Produk dalam video:
Bosong Sun Powder dari @shop__ippuni .
#skincaremalaysia #skincare #sunscreen
1,976 61 23 December, 2019

What is Serum? What is Moisturizer? Nak guna yg Mana? 😵
.
@dr_ingky explains the difference between a serum and a regular moisturizer and their function.
.
#skincaremalaysia #acne #jeragat #jerawat #melasma #blemish #acneeraser #kualalumpur #malaysia #shahalam #ampang #petalingjaya #klang #dermatology #dermatologist #laser #scareraser

What is Serum? What is Moisturizer? Nak guna yg Mana? 😵
.
@dr_ingky explains the difference between a serum and a regular moisturizer and their function.
.
#skincaremalaysia #acne #jeragat #jerawat #melasma #blemish #acneeraser #kualalumpur #malaysia #shahalam #ampang #petalingjaya #klang #dermatology #dermatologist #laser #scareraser
6,405 178 6 December, 2019

Tengah2 filming hujan pulak 😩 tapi still boleh dengar sore merdu abam kot. Love love love Cleansing milk dari @nuvitmy ni. First time pakai rasa cam wowww ni pencuci ke moisturizer ni?? 😁🔪
.
#skincaremalaysia #skincare #gentlecleanser #nuvit

Tengah2 filming hujan pulak 😩 tapi still boleh dengar sore merdu abam kot. Love love love Cleansing milk dari @nuvitmy ni. First time pakai rasa cam wowww ni pencuci ke moisturizer ni?? 😁🔪
.
#skincaremalaysia #skincare #gentlecleanser #nuvit
1,860 71 11 October, 2019

Ohh black clay Mask ni sangat unik ok 😁 Sooo fun dan yg penting lepas pakai serius rasa kulit bersih gila smooth toink toink tahap lopah 😌 Kalau Korang oily skin sure love gila 💃
.
BTW, nak beli boleh pi cari kat @wakobeauty atau swipe up lah kat ig story abam. Bye 🔪
.
#barulab #blackclaymask #skincaremalaysia #wakobeauty

Ohh black clay Mask ni sangat unik ok 😁 Sooo fun dan yg penting lepas pakai serius rasa kulit bersih gila smooth toink toink tahap lopah 😌 Kalau Korang oily skin sure love gila 💃
.
BTW, nak beli boleh pi cari kat @wakobeauty  atau swipe up lah kat ig story abam. Bye 🔪
.
#barulab #blackclaymask #skincaremalaysia #wakobeauty
1,688 78 5 December, 2019

GIVEAWAY! Ohh abam loveee this cream! Dan Abam nak bagi full size cream ni pada 2 orang. Kalau nak menang Cera-heart My Type Duo Cream dari Axisy ni, senang je:
.
1. follow instagram @axisy_official
2. Tag 2 kawan Korang
.
Pemenang akan dapat full size moisturizer baru ni dan 2 packet sample utk Korang share pada kawan2 yg Korang tag. Abam umum pemenang 6 December kat story so jangan lupa cek.
.
Pada yg berminat dgn produk ni boleh cek link shopee yg abam letak kat IG story ok!
.
Edit: Pemenang dah dipilih. @novialydia @hmzn_4hmd99 please dm me.
.
#axisy
#skincare
#skincareobsessed
#skincarelover
#skincaremalaysia
#crueltyfree
#axisycream
#axisyreview

GIVEAWAY! Ohh abam loveee this cream! Dan Abam nak bagi full size cream ni pada 2 orang. Kalau nak menang Cera-heart My Type Duo Cream dari  Axisy ni, senang je:
.
1. follow instagram @axisy_official 
2. Tag 2 kawan Korang
.
Pemenang akan dapat full size moisturizer baru ni dan 2 packet sample utk Korang share pada kawan2 yg Korang tag. Abam umum pemenang 6 December kat story so jangan lupa cek.
.
Pada yg berminat dgn produk ni boleh cek link shopee yg abam letak kat IG story ok!
. 
Edit: Pemenang dah dipilih. @novialydia @hmzn_4hmd99  please dm me.
.
#axisy
#skincare
#skincareobsessed
#skincarelover
#skincaremalaysia 
#crueltyfree
#axisycream 
#axisyreview
1,295 861 30 November, 2019