#skincareputihcepat Instagram Photos & Videos

skincareputihcepat - 608 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #skincareputihcepat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
32 hours
Average like
1.8
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Marwah ANTI AGING SPECIAL 💕
penuaaan atau Aging selalu menjadi satu mimpi buruk bagi para wanita,
marwah anti aging bisa memenuhi kebutuhan nutrisi pada kulit yg sedang mengalami Penuaan.
membrikan nutrisi yg lebih
mengembalikn kekenyalan kulit
memberikan efek peremajaan pada kuli menjadi segar bercahaya (glowing),dan tentunya mengghilangkan Garis garis halus pda bagian tertentu d wajah,

marwah AGING special Berisi :
👉'facial wash Brightening 60ml
👉'Toner Brightening 60ml
👉'Platinum sunscreen Pink 10gr
👉'Daily SP white 10gr

Konsul/order
📲082310888833
.
.

#marwahskin #creamantiaging #creamaglowing
#marwahagingteatree
#marwahskincare
#skincaremarwah
#marwah.skintreatment_tpi
#marwahplatinum
#marwahbright #marwahskintreatment
#antiaging #penuaandini @marwah.skintreatment_tpi #jualcream #creamaman #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginal #creampemutihwajah

Marwah ANTI AGING SPECIAL 💕 
penuaaan atau Aging selalu menjadi satu mimpi buruk bagi para wanita,
marwah anti aging bisa memenuhi kebutuhan nutrisi pada kulit yg sedang mengalami Penuaan.
membrikan nutrisi yg lebih
mengembalikn kekenyalan kulit
memberikan efek peremajaan pada kuli menjadi segar bercahaya (glowing),dan tentunya mengghilangkan Garis garis halus pda bagian tertentu d wajah,

marwah AGING special Berisi :
👉'facial wash Brightening 60ml
👉'Toner Brightening 60ml
👉'Platinum sunscreen Pink 10gr
👉'Daily SP white 10gr

Konsul/order
📲082310888833
.
.

#marwahskin#creamantiaging#creamaglowing
#marwahagingteatree
#marwahskincare
#skincaremarwah
#marwah.skintreatment_tpi
#marwahplatinum 
#marwahbright #marwahskintreatment
#antiaging #penuaandini @marwah.skintreatment_tpi #jualcream#creamaman  #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginal #creampemutihwajah
0 0 11 November, 2019

Cream MAWARAH Diamond Bright Teatree Original BPOM Yaitu :
⏩ Cream Siang
⏩Cream Malam
⏩Toner
⏩Sabun (Pencuci Muka/Wajah)

# Minimal 2minggu pemakaian akan terlihat perubahan nya,, Dianjur kan pemakaian rutin bila ingin cepat perubahan nya ya kaka,, Cocok untuk Bumil (Ibu Hamil) & Busui (Ibu Menyusui) ya kaka

Produk Original & Sudah Lulus Uji Keamanan BPOM,, Bila mana produk kami tidak Original & tidak ada nama BOPM nya,, 100% UANG KEMBALI

Konsul/order
📲0823108899$3
.
.
#marwahskincare
#skincaremarwah #marwah.skintreatment_tpi
#marwahplatinum
#marwahbright #marwahskintreatment #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginal #creampemutih

Cream MAWARAH Diamond Bright Teatree Original BPOM Yaitu :
⏩ Cream Siang
⏩Cream Malam
⏩Toner
⏩Sabun (Pencuci Muka/Wajah)

# Minimal 2minggu pemakaian akan terlihat perubahan nya,, Dianjur kan pemakaian rutin bila ingin cepat perubahan nya ya kaka,, Cocok untuk Bumil (Ibu Hamil) & Busui (Ibu Menyusui) ya kaka

Produk Original & Sudah Lulus Uji Keamanan BPOM,, Bila mana produk kami tidak Original & tidak ada nama BOPM nya,, 100% UANG KEMBALI

Konsul/order
📲0823108899$3
.
.
#marwahskincare
#skincaremarwah#marwah.skintreatment_tpi
#marwahplatinum 
#marwahbright #marwahskintreatment #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginal #creampemutih
0 0 11 November, 2019

These are what they say about acne series!

Paket acne yg diformulasikan khusus untuk kulit berjerawat & berminyak, dapat mengatasi & mencegah datangnya jerawat 😍

Dengan pemakaian yang benar dan rutin, pastinya bisa mendapatkan hasil yang maksimal
.
.
INFO DAN PEMESANAN
WA 📲 08138 6545 235 (Admin)
IG 🛍 @msglowbeauty_ofc
.
.
  #msglow #acneseries  #testimsglow #reviewmsglow #reviewartis #lunamaya #nikitamirzani #princesseruni #okisetianadewi #riaricis #msglowartis #pusatmsglow #msglowindonesia #msglowjerawat #skincarehalal #skincaremsglow #testimsglow #paketwajahmsglow #msgloworiginal #msglowjabodetabek #msglowkalimantan #msglowsumatra #msglowjawatengah #msglowjatim #msglowjawabarat #msglowpusatindonesia #skincareputihcepat #skincarebpom

These are what they say about acne series!

Paket acne yg diformulasikan khusus untuk kulit berjerawat & berminyak, dapat mengatasi & mencegah datangnya jerawat 😍

Dengan pemakaian yang benar dan rutin, pastinya bisa mendapatkan hasil yang maksimal
.
.
INFO DAN PEMESANAN 
WA 📲 08138 6545 235 (Admin)
IG 🛍 @msglowbeauty_ofc ❤
.
.
 #msglow#acneseries #testimsglow #reviewmsglow #reviewartis #lunamaya #nikitamirzani #princesseruni #okisetianadewi #riaricis #msglowartis #pusatmsglow #msglowindonesia #msglowjerawat #skincarehalal #skincaremsglow #testimsglow #paketwajahmsglow #msgloworiginal #msglowjabodetabek #msglowkalimantan #msglowsumatra #msglowjawatengah #msglowjatim #msglowjawabarat #msglowpusatindonesia #skincareputihcepat #skincarebpom
2 0 3 November, 2019

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin 
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita
1 0 3 November, 2019

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin 
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita
0 0 3 November, 2019

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin 
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita
0 0 3 November, 2019

Jerawat susah nak hilang??. Ambil masa berbulan2. Belum sempat parut jerawat pudar. Naik pulak jerawat baru. Ohh..s.tress !! InshAllah masalah ni boleh di atasi dgn pengunaan Bee Venom, bekas jerawat pun dah pudar. Kulit makin glowing. InshAllah sebelum raya flowlesss uolss... 😘

http://syahiraramlan.wasap.my/
http://syahiraramlan.wasap.my/
http://syahiraramlan.wasap.my/

Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊

#beevenom #beevenomhq #beevenom4in1 #beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomsunblock #beevenomfoundation #beevenom4in1murah #feedbackbeevenom #testimonibeevenom #beevenombatupahat #beevenomjohor #beevenommalaysiamurah #produkputihgebu #produkcantik #kulitputih #skincareputihcepat #kulitkusamhilang #jerawathilang

Jerawat susah nak hilang??. Ambil masa berbulan2. Belum sempat parut jerawat pudar. Naik pulak jerawat baru. Ohh..s.tress !! InshAllah masalah ni boleh di atasi dgn pengunaan Bee Venom, bekas jerawat pun dah pudar. Kulit makin glowing. InshAllah sebelum raya flowlesss uolss... 😘

http://syahiraramlan.wasap.my/
http://syahiraramlan.wasap.my/
http://syahiraramlan.wasap.my/

Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊

#beevenom #beevenomhq #beevenom4in1 #beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomsunblock #beevenomfoundation #beevenom4in1murah #feedbackbeevenom  #testimonibeevenom #beevenombatupahat #beevenomjohor #beevenommalaysiamurah #produkputihgebu #produkcantik #kulitputih #skincareputihcepat #kulitkusamhilang #jerawathilang
18 1 26 October, 2019

SKINCARE PALING BANYAK MENDAPAT TEMPAT DIHATI PEMINAT.. BEE VENOM 4 IN 1!! MEMANG TAK PAYAH NAK TERANGKAN BANYAK KALI SEBAB SEMUA DAH TAU KEBERKESANANYA.. CUBA DULU BARU TAUU 😉

PM ADMIN SEKARANG.. http://www.wasap.my/60197092565

Dapatkan set Bee Venom 4 in1 sekarang

http://www.wasap.my/60197092565

#beevenom #beevenomhq #beevenom4in1 #beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomsunblock #beevenomfoundation #beevenom4in1murah #feedbackbeevenom #testimonibeevenom #beevenombatupahat #beevenomjohor #beevenommalaysiamurah #produkputihgebu #produkcantik #kulitputih #skincareputihcepat #kulitkusamhilang #jerawathilang

SKINCARE PALING BANYAK MENDAPAT TEMPAT DIHATI PEMINAT.. BEE VENOM 4 IN 1!! MEMANG TAK PAYAH NAK TERANGKAN BANYAK KALI SEBAB SEMUA DAH TAU KEBERKESANANYA.. CUBA DULU BARU TAUU 😉

PM ADMIN SEKARANG.. http://www.wasap.my/60197092565

Dapatkan set Bee Venom 4 in1 sekarang

http://www.wasap.my/60197092565

#beevenom #beevenomhq #beevenom4in1 #beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomsunblock #beevenomfoundation #beevenom4in1murah #feedbackbeevenom  #testimonibeevenom #beevenombatupahat #beevenomjohor #beevenommalaysiamurah #produkputihgebu #produkcantik #kulitputih #skincareputihcepat #kulitkusamhilang #jerawathilang
1 0 26 October, 2019

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin 
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita
0 1 13 October, 2019

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin 
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita
2 0 13 October, 2019

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin 
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita
0 0 13 October, 2019

NAK PUTIH SATU BADAN??
.
Meh minum B'WHITE SHINING GLOW ADVANCE ni.
.
Kelebihan :
.
💥Mengurangkan risiko kanser.
💥Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
💥Mengandungi khasiat anti-radang.
💥Menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal, dan melindungi kulit dari terkena cahaya UV.
💥Bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan.
💥Menyembuhkan jerawat&jeragat.
💥Mengatasi masalah stress.
💥Mampu mengatasi masalah diabetes.
💥Menambah tenaga & kesuburan.
💥Merawat resdung & alergi.
💥Mencegah pembentukan lemak.
💥Mencegah sembelit & membantu membersihkan toksin dlm badan.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare #putihsatubadan #putihsatubadan #putihgebu #jomputih #putihcepat

NAK PUTIH SATU BADAN??
.
Meh minum B'WHITE SHINING GLOW ADVANCE ni.
.
Kelebihan :
.
💥Mengurangkan risiko kanser.
💥Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
💥Mengandungi khasiat anti-radang.
💥Menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal, dan melindungi kulit dari terkena cahaya UV.
💥Bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan.
💥Menyembuhkan jerawat&jeragat.
💥Mengatasi masalah stress.
💥Mampu mengatasi masalah diabetes.
💥Menambah tenaga & kesuburan.
💥Merawat resdung & alergi.
💥Mencegah pembentukan lemak.
💥Mencegah sembelit & membantu membersihkan toksin dlm badan.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare #putihsatubadan #putihsatubadan #putihgebu #jomputih #putihcepat
1 0 4 October, 2019

NAK PUTIH SATU BADAN??
.
Meh minum B'WHITE SHINING GLOW ADVANCE ni.
.
Kelebihan :
.
💥Mengurangkan risiko kanser.
💥Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
💥Mengandungi khasiat anti-radang.
💥Menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal, dan melindungi kulit dari terkena cahaya UV.
💥Bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan.
💥Menyembuhkan jerawat&jeragat.
💥Mengatasi masalah stress.
💥Mampu mengatasi masalah diabetes.
💥Menambah tenaga & kesuburan.
💥Merawat resdung & alergi.
💥Mencegah pembentukan lemak.
💥Mencegah sembelit & membantu membersihkan toksin dlm badan.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare #putihsatubadan #putihsatubadan #putihgebu #jomputih #putihcepat

NAK PUTIH SATU BADAN??
.
Meh minum B'WHITE SHINING GLOW ADVANCE ni.
.
Kelebihan :
.
💥Mengurangkan risiko kanser.
💥Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
💥Mengandungi khasiat anti-radang.
💥Menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal, dan melindungi kulit dari terkena cahaya UV.
💥Bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan.
💥Menyembuhkan jerawat&jeragat.
💥Mengatasi masalah stress.
💥Mampu mengatasi masalah diabetes.
💥Menambah tenaga & kesuburan.
💥Merawat resdung & alergi.
💥Mencegah pembentukan lemak.
💥Mencegah sembelit & membantu membersihkan toksin dlm badan.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare #putihsatubadan #putihsatubadan #putihgebu #jomputih #putihcepat
0 0 4 October, 2019

NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT !!
.
Kalau cantik hakak juga yang untung🤗
Makin percaya diri bila keluar tanpa make-up.
Abang pun makin sayang aummm😜
.
B'WHITE SKINCARE tak mahal laa.
Harga mampu milik uolsss
.
Dan yang bestnya B'white Skincare ni :
💋Boleh dijadikan base make-up
💋Nak pakai pondesen pun tidak bercapuk.
💋Makin keringat makin glowing2 siskuuu😱😱😱(sesuai sgt dgn cuaca Malaysia)
💋Tidak akan ada kesan kelabu
💋Tekstur ringan jee macam tak pakai apa2.
.
Kelebihan B'white skincare :
💥 Mengecutkan jerawat dan menghaluskan liang pori.
💥 Melembab dan glowing kan muka
💥 melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
💥 Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
💥 memudarkan parut jerawatt
💥 Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
.
EKSTRAK SARANG BURUNG merupakan bahan utama B'white skincare yang sangat bermanfaat utk :
.
✅Mencegah gejala penuaan
✅️Membantu pembentukan kolagen
✅️Membantu regenerasi kulit
✅Memudarkan kerutan diwajah
.
MAKIN CANTIK MAKIN AWET MUDA JUGA😍
.
Berminat boleh wasap yaa👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/bwhite
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia.
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare

NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT !!
.
Kalau cantik hakak juga yang untung🤗
Makin percaya diri bila keluar tanpa make-up.
Abang pun makin sayang aummm😜
.
B'WHITE SKINCARE tak mahal laa.
Harga mampu milik uolsss
.
Dan yang bestnya B'white Skincare ni :
💋Boleh dijadikan base make-up
💋Nak pakai pondesen pun tidak bercapuk.
💋Makin keringat makin glowing2 siskuuu😱😱😱(sesuai sgt dgn cuaca Malaysia)
💋Tidak akan ada kesan kelabu
💋Tekstur ringan jee macam tak pakai apa2.
.
Kelebihan B'white skincare :
💥 Mengecutkan jerawat dan menghaluskan liang pori.
💥 Melembab dan glowing kan muka
💥 melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
💥 Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
💥 memudarkan parut jerawatt
💥 Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
.
EKSTRAK SARANG BURUNG merupakan bahan utama B'white skincare yang sangat bermanfaat utk :
.
✅Mencegah gejala penuaan
✅️Membantu pembentukan kolagen
✅️Membantu regenerasi kulit
✅Memudarkan kerutan diwajah
.
MAKIN CANTIK MAKIN AWET MUDA JUGA😍
.
Berminat boleh wasap yaa👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/bwhite
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia.
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare
0 0 4 October, 2019

NAK PUTIH SATU BADAN??
.
Meh minum B'WHITE SHINING GLOW ADVANCE ni.
.
Kelebihan :
.
💥Mengurangkan risiko kanser.
💥Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
💥Mengandungi khasiat anti-radang.
💥Menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal, dan melindungi kulit dari terkena cahaya UV.
💥Bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan.
💥Menyembuhkan jerawat&jeragat.
💥Mengatasi masalah stress.
💥Mampu mengatasi masalah diabetes.
💥Menambah tenaga & kesuburan.
💥Merawat resdung & alergi.
💥Mencegah pembentukan lemak.
💥Mencegah sembelit & membantu membersihkan toksin dlm badan.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare #putihsatubadan #putihsatubadan #putihgebu #jomputih

NAK PUTIH SATU BADAN??
.
Meh minum B'WHITE SHINING GLOW ADVANCE ni.
.
Kelebihan :
.
💥Mengurangkan risiko kanser.
💥Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
💥Mengandungi khasiat anti-radang.
💥Menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal, dan melindungi kulit dari terkena cahaya UV.
💥Bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan.
💥Menyembuhkan jerawat&jeragat.
💥Mengatasi masalah stress.
💥Mampu mengatasi masalah diabetes.
💥Menambah tenaga & kesuburan.
💥Merawat resdung & alergi.
💥Mencegah pembentukan lemak.
💥Mencegah sembelit & membantu membersihkan toksin dlm badan.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare #putihsatubadan #putihsatubadan #putihgebu #jomputih
2 0 4 October, 2019

NAK PUTIH SATU BADAN??
.
Meh minum B'WHITE SHINING GLOW ADVANCE ni.
.
Kelebihan :
.
💥Mengurangkan risiko kanser.
💥Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
💥Mengandungi khasiat anti-radang.
💥Menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal, dan melindungi kulit dari terkena cahaya UV.
💥Bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan.
💥Menyembuhkan jerawat&jeragat.
💥Mengatasi masalah stress.
💥Mampu mengatasi masalah diabetes.
💥Menambah tenaga & kesuburan.
💥Merawat resdung & alergi.
💥Mencegah pembentukan lemak.
💥Mencegah sembelit & membantu membersihkan toksin dlm badan.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare #putihsatubadan #putihsatubadan #putihgebu #jomputih

NAK PUTIH SATU BADAN??
.
Meh minum B'WHITE SHINING GLOW ADVANCE ni.
.
Kelebihan :
.
💥Mengurangkan risiko kanser.
💥Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
💥Mengandungi khasiat anti-radang.
💥Menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal, dan melindungi kulit dari terkena cahaya UV.
💥Bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan.
💥Menyembuhkan jerawat&jeragat.
💥Mengatasi masalah stress.
💥Mampu mengatasi masalah diabetes.
💥Menambah tenaga & kesuburan.
💥Merawat resdung & alergi.
💥Mencegah pembentukan lemak.
💥Mencegah sembelit & membantu membersihkan toksin dlm badan.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare #putihsatubadan #putihsatubadan #putihgebu #jomputih
1 0 4 October, 2019

NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT !!
.
Kalau cantik hakak juga yang untung🤗
Makin percaya diri bila keluar tanpa make-up.
Abang pun makin sayang aummm😜
.
B'WHITE SKINCARE tak mahal laa.
Harga mampu milik uolsss
.
Dan yang bestnya B'white Skincare ni :
💋Boleh dijadikan base make-up
💋Nak pakai pondesen pun tidak bercapuk.
💋Makin keringat makin glowing2 siskuuu😱😱😱(sesuai sgt dgn cuaca Malaysia)
💋Tidak akan ada kesan kelabu
💋Tekstur ringan jee macam tak pakai apa2.
.
Kelebihan B'white skincare :
💥 Mengecutkan jerawat dan menghaluskan liang pori.
💥 Melembab dan glowing kan muka
💥 melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
💥 Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
💥 memudarkan parut jerawatt
💥 Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
.
EKSTRAK SARANG BURUNG merupakan bahan utama B'white skincare yang sangat bermanfaat utk :
.
✅Mencegah gejala penuaan
✅️Membantu pembentukan kolagen
✅️Membantu regenerasi kulit
✅Memudarkan kerutan diwajah
.
MAKIN CANTIK MAKIN AWET MUDA JUGA😍
.
Berminat boleh wasap yaa👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/bwhite
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia.
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare

NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT !!
.
Kalau cantik hakak juga yang untung🤗
Makin percaya diri bila keluar tanpa make-up.
Abang pun makin sayang aummm😜
.
B'WHITE SKINCARE tak mahal laa.
Harga mampu milik uolsss
.
Dan yang bestnya B'white Skincare ni :
💋Boleh dijadikan base make-up
💋Nak pakai pondesen pun tidak bercapuk.
💋Makin keringat makin glowing2 siskuuu😱😱😱(sesuai sgt dgn cuaca Malaysia)
💋Tidak akan ada kesan kelabu
💋Tekstur ringan jee macam tak pakai apa2.
.
Kelebihan B'white skincare :
💥 Mengecutkan jerawat dan menghaluskan liang pori.
💥 Melembab dan glowing kan muka
💥 melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
💥 Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
💥 memudarkan parut jerawatt
💥 Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
.
EKSTRAK SARANG BURUNG merupakan bahan utama B'white skincare yang sangat bermanfaat utk :
.
✅Mencegah gejala penuaan
✅️Membantu pembentukan kolagen
✅️Membantu regenerasi kulit
✅Memudarkan kerutan diwajah
.
MAKIN CANTIK MAKIN AWET MUDA JUGA😍
.
Berminat boleh wasap yaa👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/bwhite
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia.
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare
1 0 4 October, 2019

Testimoni customer kaab skincare yg memang letopsss perbezaan dia hampa tengok la sendei mmg kesan dia 👍 alhamdulillah dia berjaya merawat skin dia

Boleh order chat atau dm saya
#kaabskincarepenang
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut
#skincareputihcepat
#skincaremalaysiaselamat
#skincarejerawat

Testimoni customer kaab skincare yg memang letopsss perbezaan dia hampa tengok la sendei mmg kesan dia 👍 alhamdulillah dia berjaya merawat skin dia

Boleh order chat atau dm saya 
#kaabskincarepenang 
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut 
#skincareputihcepat 
#skincaremalaysiaselamat 
#skincarejerawat
2 0 4 October, 2019

Testimoni customer kaab skincare yg memang letopsss perbezaan dia hampa tengok la sendei mmg kesan dia 👍 alhamdulillah dia berjaya merawat skin dia

Boleh order chat atau dm saya
#kaabskincarepenang
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut
#skincareputihcepat
#skincaremalaysiaselamat
#skincarejerawat

Testimoni customer kaab skincare yg memang letopsss perbezaan dia hampa tengok la sendei mmg kesan dia 👍 alhamdulillah dia berjaya merawat skin dia

Boleh order chat atau dm saya 
#kaabskincarepenang 
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut 
#skincareputihcepat 
#skincaremalaysiaselamat 
#skincarejerawat
5 0 4 October, 2019

Testimoni customer kaab skincare yg memang letopsss perbezaan dia hampa tengok la sendei mmg kesan dia 👍 alhamdulillah dia berjaya merawat skin dia

Boleh order chat atau dm saya
#kaabskincarepenang
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut
#skincareputihcepat
#skincaremalaysiaselamat
#skincarejerawat

Testimoni customer kaab skincare yg memang letopsss perbezaan dia hampa tengok la sendei mmg kesan dia 👍 alhamdulillah dia berjaya merawat skin dia

Boleh order chat atau dm saya 
#kaabskincarepenang 
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut 
#skincareputihcepat 
#skincaremalaysiaselamat 
#skincarejerawat
2 0 4 October, 2019

Perubahannn 2minngu sebelum selepas guna kaab jerawat kecut tinggal parut sikit dan parut lubang makin kecut tak kusam dah , lepas pakai ni stop seminngu tak naik pun miss j alhamdulillah masih stayy dengan skincare ka.ab nak tngk hasil lg 👍

Boleh order chat atau dm saya
#kaabskincarepenang
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut
#skincareputihcepat
#skincaremalaysiaselamat
#skincarejerawat

Perubahannn 2minngu sebelum selepas guna kaab jerawat kecut tinggal parut sikit dan parut lubang makin kecut tak kusam dah , lepas pakai ni stop seminngu tak naik pun miss j alhamdulillah masih stayy dengan skincare ka.ab nak tngk hasil lg 👍

Boleh order chat atau dm saya 
#kaabskincarepenang 
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut 
#skincareputihcepat 
#skincaremalaysiaselamat 
#skincarejerawat
0 0 26 September, 2019

Perubahannn 2minngu sebelum selepas guna kaab jerawat kecut tinggal parut sikit dan parut lubang makin kecut tak kusam dah , lepas pakai ni stop seminngu tak naik pun miss j alhamdulillah masih stayy dengan skincare ka.ab nak tngk hasil lg 👍

Boleh order chat atau dm saya
#kaabskincarepenang
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut
#skincareputihcepat
#skincaremalaysiaselamat
#skincarejerawat

Perubahannn 2minngu sebelum selepas guna kaab jerawat kecut tinggal parut sikit dan parut lubang makin kecut tak kusam dah , lepas pakai ni stop seminngu tak naik pun miss j alhamdulillah masih stayy dengan skincare ka.ab nak tngk hasil lg 👍

Boleh order chat atau dm saya 
#kaabskincarepenang 
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut 
#skincareputihcepat 
#skincaremalaysiaselamat 
#skincarejerawat
2 0 26 September, 2019

Perubahannn 2minngu sebelum selepas guna kaab jerawat kecut tinggal parut sikit dan parut lubang makin kecut tak kusam dah , lepas pakai ni stop seminngu tak naik pun miss j alhamdulillah masih stayy dengan skincare ka.ab nak tngk hasil lg 👍

Boleh order chat atau dm saya
#kaabskincarepenang
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut
#skincareputihcepat
#skincaremalaysiaselamat
#skincarejerawat

Perubahannn 2minngu sebelum selepas guna kaab jerawat kecut tinggal parut sikit dan parut lubang makin kecut tak kusam dah , lepas pakai ni stop seminngu tak naik pun miss j alhamdulillah masih stayy dengan skincare ka.ab nak tngk hasil lg 👍

Boleh order chat atau dm saya 
#kaabskincarepenang 
#skincarekaabpenang
#skincarekaab
#kaabskincare
#kaabcodpenang
#skincareparut 
#skincareputihcepat 
#skincaremalaysiaselamat 
#skincarejerawat
3 0 26 September, 2019

KENAPA PERLU GUNA TONER?
.
😨Sebab cleanser sahaja sebenarnya tak cukup membersihkan kulit kita sebersihnya.
.
🤗Toner berfungsi utk membantu membersihkan jauhhhh ke dalam pori kulit.
.
Meh cuba B'WHITE BEAUTY TONER.
.
Kelebihan :
😘Membersihkan kulit muka.
😘Membantu mengecilkan liang pori.
😘Mengurangkan minyak pada permukaan wajah.
😘Membantu menghilangkan jerawat & jeragat.
😘Membantu menghakis kulit mati.
😘Memberi pencerahan yang sempurna & sekata.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/beautytoner
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare

KENAPA PERLU GUNA TONER?
.
😨Sebab cleanser sahaja sebenarnya tak cukup membersihkan kulit kita sebersihnya.
.
🤗Toner berfungsi utk membantu membersihkan jauhhhh ke dalam pori kulit.
.
Meh cuba B'WHITE BEAUTY TONER.
.
Kelebihan :
😘Membersihkan kulit muka.
😘Membantu mengecilkan liang pori.
😘Mengurangkan minyak pada permukaan wajah.
😘Membantu menghilangkan jerawat & jeragat.
😘Membantu menghakis kulit mati.
😘Memberi pencerahan yang sempurna & sekata.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/beautytoner
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare
0 0 26 September, 2019

KENAPA PERLU GUNA TONER?
.
😨Sebab cleanser sahaja sebenarnya tak cukup membersihkan kulit kita sebersihnya.
.
🤗Toner berfungsi utk membantu membersihkan jauhhhh ke dalam pori kulit.
.
Meh cuba B'WHITE BEAUTY TONER.
.
Kelebihan :
😘Membersihkan kulit muka.
😘Membantu mengecilkan liang pori.
😘Mengurangkan minyak pada permukaan wajah.
😘Membantu menghilangkan jerawat & jeragat.
😘Membantu menghakis kulit mati.
😘Memberi pencerahan yang sempurna & sekata.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/beautytoner
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare

KENAPA PERLU GUNA TONER?
.
😨Sebab cleanser sahaja sebenarnya tak cukup membersihkan kulit kita sebersihnya.
.
🤗Toner berfungsi utk membantu membersihkan jauhhhh ke dalam pori kulit.
.
Meh cuba B'WHITE BEAUTY TONER.
.
Kelebihan :
😘Membersihkan kulit muka.
😘Membantu mengecilkan liang pori.
😘Mengurangkan minyak pada permukaan wajah.
😘Membantu menghilangkan jerawat & jeragat.
😘Membantu menghakis kulit mati.
😘Memberi pencerahan yang sempurna & sekata.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/beautytoner
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare
1 0 26 September, 2019

NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT !!
.
Kalau cantik hakak juga yang untung🤗
Makin percaya diri bila keluar tanpa make-up.
Abang pun makin sayang aummm😜
.
B'WHITE SKINCARE tak mahal laa.
Harga mampu milik uolsss
.
Dan yang bestnya B'white Skincare ni :
💋Boleh dijadikan base make-up
💋Nak pakai pondesen pun tidak bercapuk.
💋Makin keringat makin glowing2 siskuuu😱😱😱(sesuai sgt dgn cuaca Malaysia)
💋Tidak akan ada kesan kelabu
💋Tekstur ringan jee macam tak pakai apa2.
.
Kelebihan B'white skincare :
💥 Mengecutkan jerawat dan menghaluskan liang pori.
💥 Melembab dan glowing kan muka
💥 melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
💥 Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
💥 memudarkan parut jerawatt
💥 Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
.
EKSTRAK SARANG BURUNG merupakan bahan utama B'white skincare yang sangat bermanfaat utk :
.
✅Mencegah gejala penuaan
✅️Membantu pembentukan kolagen
✅️Membantu regenerasi kulit
✅Memudarkan kerutan diwajah
.
MAKIN CANTIK MAKIN AWET MUDA JUGA😍
.
Berminat boleh wasap yaa👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/bwhite
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia.
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare

NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT !!
.
Kalau cantik hakak juga yang untung🤗
Makin percaya diri bila keluar tanpa make-up.
Abang pun makin sayang aummm😜
.
B'WHITE SKINCARE tak mahal laa.
Harga mampu milik uolsss
.
Dan yang bestnya B'white Skincare ni :
💋Boleh dijadikan base make-up
💋Nak pakai pondesen pun tidak bercapuk.
💋Makin keringat makin glowing2 siskuuu😱😱😱(sesuai sgt dgn cuaca Malaysia)
💋Tidak akan ada kesan kelabu
💋Tekstur ringan jee macam tak pakai apa2.
.
Kelebihan B'white skincare :
💥 Mengecutkan jerawat dan menghaluskan liang pori.
💥 Melembab dan glowing kan muka
💥 melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
💥 Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
💥 memudarkan parut jerawatt
💥 Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
.
EKSTRAK SARANG BURUNG merupakan bahan utama B'white skincare yang sangat bermanfaat utk :
.
✅Mencegah gejala penuaan
✅️Membantu pembentukan kolagen
✅️Membantu regenerasi kulit
✅Memudarkan kerutan diwajah
.
MAKIN CANTIK MAKIN AWET MUDA JUGA😍
.
Berminat boleh wasap yaa👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/bwhite
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia.
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare
0 0 26 September, 2019

KENAPA PERLU GUNA TONER?
.
😨Sebab cleanser sahaja sebenarnya tak cukup membersihkan kulit kita sebersihnya.
.
🤗Toner berfungsi utk membantu membersihkan jauhhhh ke dalam pori kulit.
.
Meh cuba B'WHITE BEAUTY TONER.
.
Kelebihan :
😘Membersihkan kulit muka.
😘Membantu mengecilkan liang pori.
😘Mengurangkan minyak pada permukaan wajah.
😘Membantu menghilangkan jerawat & jeragat.
😘Membantu menghakis kulit mati.
😘Memberi pencerahan yang sempurna & sekata.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/beautytoner
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare

KENAPA PERLU GUNA TONER?
.
😨Sebab cleanser sahaja sebenarnya tak cukup membersihkan kulit kita sebersihnya.
.
🤗Toner berfungsi utk membantu membersihkan jauhhhh ke dalam pori kulit.
.
Meh cuba B'WHITE BEAUTY TONER.
.
Kelebihan :
😘Membersihkan kulit muka.
😘Membantu mengecilkan liang pori.
😘Mengurangkan minyak pada permukaan wajah.
😘Membantu menghilangkan jerawat & jeragat.
😘Membantu menghakis kulit mati.
😘Memberi pencerahan yang sempurna & sekata.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/beautytoner
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare
0 0 26 September, 2019

KENAPA PERLU GUNA TONER?
.
😨Sebab cleanser sahaja sebenarnya tak cukup membersihkan kulit kita sebersihnya.
.
🤗Toner berfungsi utk membantu membersihkan jauhhhh ke dalam pori kulit.
.
Meh cuba B'WHITE BEAUTY TONER.
.
Kelebihan :
😘Membersihkan kulit muka.
😘Membantu mengecilkan liang pori.
😘Mengurangkan minyak pada permukaan wajah.
😘Membantu menghilangkan jerawat & jeragat.
😘Membantu menghakis kulit mati.
😘Memberi pencerahan yang sempurna & sekata.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/beautytoner
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare

KENAPA PERLU GUNA TONER?
.
😨Sebab cleanser sahaja sebenarnya tak cukup membersihkan kulit kita sebersihnya.
.
🤗Toner berfungsi utk membantu membersihkan jauhhhh ke dalam pori kulit.
.
Meh cuba B'WHITE BEAUTY TONER.
.
Kelebihan :
😘Membersihkan kulit muka.
😘Membantu mengecilkan liang pori.
😘Mengurangkan minyak pada permukaan wajah.
😘Membantu menghilangkan jerawat & jeragat.
😘Membantu menghakis kulit mati.
😘Memberi pencerahan yang sempurna & sekata.
.
Berminat boleh wasap 👇👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/beautytoner
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare
1 0 26 September, 2019

NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT !!
.
Kalau cantik hakak juga yang untung🤗
Makin percaya diri bila keluar tanpa make-up.
Abang pun makin sayang aummm😜
.
B'WHITE SKINCARE tak mahal laa.
Harga mampu milik uolsss
.
Dan yang bestnya B'white Skincare ni :
💋Boleh dijadikan base make-up
💋Nak pakai pondesen pun tidak bercapuk.
💋Makin keringat makin glowing2 siskuuu😱😱😱(sesuai sgt dgn cuaca Malaysia)
💋Tidak akan ada kesan kelabu
💋Tekstur ringan jee macam tak pakai apa2.
.
Kelebihan B'white skincare :
💥 Mengecutkan jerawat dan menghaluskan liang pori.
💥 Melembab dan glowing kan muka
💥 melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
💥 Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
💥 memudarkan parut jerawatt
💥 Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
.
EKSTRAK SARANG BURUNG merupakan bahan utama B'white skincare yang sangat bermanfaat utk :
.
✅Mencegah gejala penuaan
✅️Membantu pembentukan kolagen
✅️Membantu regenerasi kulit
✅Memudarkan kerutan diwajah
.
MAKIN CANTIK MAKIN AWET MUDA JUGA😍
.
Berminat boleh wasap yaa👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/bwhite
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia.
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare

NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT !!
.
Kalau cantik hakak juga yang untung🤗
Makin percaya diri bila keluar tanpa make-up.
Abang pun makin sayang aummm😜
.
B'WHITE SKINCARE tak mahal laa.
Harga mampu milik uolsss
.
Dan yang bestnya B'white Skincare ni :
💋Boleh dijadikan base make-up
💋Nak pakai pondesen pun tidak bercapuk.
💋Makin keringat makin glowing2 siskuuu😱😱😱(sesuai sgt dgn cuaca Malaysia)
💋Tidak akan ada kesan kelabu
💋Tekstur ringan jee macam tak pakai apa2.
.
Kelebihan B'white skincare :
💥 Mengecutkan jerawat dan menghaluskan liang pori.
💥 Melembab dan glowing kan muka
💥 melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
💥 Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
💥 memudarkan parut jerawatt
💥 Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
.
EKSTRAK SARANG BURUNG merupakan bahan utama B'white skincare yang sangat bermanfaat utk :
.
✅Mencegah gejala penuaan
✅️Membantu pembentukan kolagen
✅️Membantu regenerasi kulit
✅Memudarkan kerutan diwajah
.
MAKIN CANTIK MAKIN AWET MUDA JUGA😍
.
Berminat boleh wasap yaa👇
.
📲www.wasap.my/60146183464/bwhite
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia.
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare
2 0 26 September, 2019

Pentingnya pakai scrub wajah adalah untuk mengangkat sel-sel kulit mati, melembutkan kulit dan membantu menyamarkan noda.
.
Tidak tahu mau pakai scrub apa??
.
Tenang🤗
.
B'WHITE MUD SCRUB kan adaa😎
.
Kelebihan :
✅Pencerahan yang sekata dan memberi kelembutan pada wajah.
✅Menghilangkan jerawat, parut jeragat & kotoran degil pada permukaan kulit.
✅Mengecilkan liang pori dan menghapuskan kulit kotoran yang berminyak.
✅Sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah.
.
BWHITE MUD SCRUB😘
.
📲www.wasap.my/60146183464/scrub
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #skincareantiaging

Pentingnya pakai scrub wajah adalah untuk mengangkat sel-sel kulit mati, melembutkan kulit dan membantu menyamarkan noda.
.
Tidak tahu mau pakai scrub apa??
.
Tenang🤗
.
B'WHITE MUD SCRUB kan adaa😎
.
Kelebihan :
✅Pencerahan yang sekata dan memberi kelembutan pada wajah.
✅Menghilangkan jerawat, parut jeragat & kotoran degil pada permukaan kulit.
✅Mengecilkan liang pori dan menghapuskan kulit kotoran yang berminyak.
✅Sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah.
.
BWHITE MUD SCRUB😘
.
📲www.wasap.my/60146183464/scrub
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #skincareantiaging
0 0 26 September, 2019

Pentingnya pakai scrub wajah adalah untuk mengangkat sel-sel kulit mati, melembutkan kulit dan membantu menyamarkan noda.
.
Tidak tahu mau pakai scrub apa??
.
Tenang🤗
.
B'WHITE MUD SCRUB kan adaa😎
.
Kelebihan :
✅Pencerahan yang sekata dan memberi kelembutan pada wajah.
✅Menghilangkan jerawat, parut jeragat & kotoran degil pada permukaan kulit.
✅Mengecilkan liang pori dan menghapuskan kulit kotoran yang berminyak.
✅Sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah.
.
BWHITE MUD SCRUB😘
.
📲www.wasap.my/60146183464/scrub
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #skincareantiaging

Pentingnya pakai scrub wajah adalah untuk mengangkat sel-sel kulit mati, melembutkan kulit dan membantu menyamarkan noda.
.
Tidak tahu mau pakai scrub apa??
.
Tenang🤗
.
B'WHITE MUD SCRUB kan adaa😎
.
Kelebihan :
✅Pencerahan yang sekata dan memberi kelembutan pada wajah.
✅Menghilangkan jerawat, parut jeragat & kotoran degil pada permukaan kulit.
✅Mengecilkan liang pori dan menghapuskan kulit kotoran yang berminyak.
✅Sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah.
.
BWHITE MUD SCRUB😘
.
📲www.wasap.my/60146183464/scrub
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #skincareantiaging
1 0 26 September, 2019

" Bila kulit dah cantik & bebas masalah kulit, nak keluar rumah pun tak perlu lagi nak makeup tebal2...Cukup dengan sapuan nipis krim siang kulit tampak semakin glowing! "
.
Kami semua pengguna setia B'WHITE SKINCARE. Cuba scroll dekat page ramai pengguna sedia maklum keberkesanan set rawatan wajah yang lulus KKM ini.Itu belum termasuk testimonial yg ada dlm simpanan kami.
.
KELEBIHAN :
.
💥 Mengecutkan jerawat dan menghaluskan liang pori.
💥 Melembab dan glowing kan muka
💥 melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
💥 Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
💥 memudarkan parut jerawatt
💥 Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
.
B'WHITE SKINCARE mempunyai fungsi ini yang boleh membantu menyelesaikan masalah kulit anda. EKSTRAK SARANG BURUNG yang ada dlm B'white skincare sangat bermanfaat utk :
.
✴️Mencegah gejala penuaan
✴️Membantu pembentukan kolagen
✴️Membantu regenerasi kulit
✴️Memudarkan kerutan diwajah
.
READY STOK 😍
.
📲www.wasap.my/60146183464/bwhite
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia.
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare

" Bila kulit dah cantik & bebas masalah kulit, nak keluar rumah pun tak perlu lagi nak makeup tebal2...Cukup dengan sapuan nipis krim siang kulit tampak semakin glowing! "
.
Kami semua pengguna setia B'WHITE SKINCARE. Cuba scroll dekat page ramai pengguna sedia maklum keberkesanan set rawatan wajah yang lulus KKM ini.Itu belum termasuk testimonial yg ada dlm simpanan kami.
.
KELEBIHAN :
.
💥 Mengecutkan jerawat dan menghaluskan liang pori.
💥 Melembab dan glowing kan muka
💥 melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulitt
💥 Memudarkan Jeragat & Tompok Hitam
💥 memudarkan parut jerawatt
💥 Menjadikan kulit lebih cerah & gebu
.
B'WHITE SKINCARE mempunyai fungsi ini yang boleh membantu menyelesaikan masalah kulit anda. EKSTRAK SARANG BURUNG yang ada dlm B'white skincare sangat bermanfaat utk :
.
✴️Mencegah gejala penuaan
✴️Membantu pembentukan kolagen
✴️Membantu regenerasi kulit
✴️Memudarkan kerutan diwajah
.
READY STOK 😍
.
📲www.wasap.my/60146183464/bwhite
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia.
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #antiagingskincare
1 0 26 September, 2019

Pentingnya pakai scrub wajah adalah untuk mengangkat sel-sel kulit mati, melembutkan kulit dan membantu menyamarkan noda.
.
Tidak tahu mau pakai scrub apa??
.
Tenang🤗
.
B'WHITE MUD SCRUB kan adaa😎
.
Kelebihan :
✅Pencerahan yang sekata dan memberi kelembutan pada wajah.
✅Menghilangkan jerawat, parut jeragat & kotoran degil pada permukaan kulit.
✅Mengecilkan liang pori dan menghapuskan kulit kotoran yang berminyak.
✅Sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah.
.
BWHITE MUD SCRUB😘
.
📲www.wasap.my/60146183464/scrub
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #skincareantiaging

Pentingnya pakai scrub wajah adalah untuk mengangkat sel-sel kulit mati, melembutkan kulit dan membantu menyamarkan noda.
.
Tidak tahu mau pakai scrub apa??
.
Tenang🤗
.
B'WHITE MUD SCRUB kan adaa😎
.
Kelebihan :
✅Pencerahan yang sekata dan memberi kelembutan pada wajah.
✅Menghilangkan jerawat, parut jeragat & kotoran degil pada permukaan kulit.
✅Mengecilkan liang pori dan menghapuskan kulit kotoran yang berminyak.
✅Sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah.
.
BWHITE MUD SCRUB😘
.
📲www.wasap.my/60146183464/scrub
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #skincareantiaging
2 0 26 September, 2019

Pentingnya pakai scrub wajah adalah untuk mengangkat sel-sel kulit mati, melembutkan kulit dan membantu menyamarkan noda.
.
Tidak tahu mau pakai scrub apa??
.
Tenang🤗
.
B'WHITE MUD SCRUB kan adaa😎
.
Kelebihan :
✅Pencerahan yang sekata dan memberi kelembutan pada wajah.
✅Menghilangkan jerawat, parut jeragat & kotoran degil pada permukaan kulit.
✅Mengecilkan liang pori dan menghapuskan kulit kotoran yang berminyak.
✅Sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah.
.
BWHITE MUD SCRUB😘
.
📲www.wasap.my/60146183464/scrub
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #skincareantiaging

Pentingnya pakai scrub wajah adalah untuk mengangkat sel-sel kulit mati, melembutkan kulit dan membantu menyamarkan noda.
.
Tidak tahu mau pakai scrub apa??
.
Tenang🤗
.
B'WHITE MUD SCRUB kan adaa😎
.
Kelebihan :
✅Pencerahan yang sekata dan memberi kelembutan pada wajah.
✅Menghilangkan jerawat, parut jeragat & kotoran degil pada permukaan kulit.
✅Mengecilkan liang pori dan menghapuskan kulit kotoran yang berminyak.
✅Sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah.
.
BWHITE MUD SCRUB😘
.
📲www.wasap.my/60146183464/scrub
🏍COD setiap hari
📮Postage ke seluruh Malaysia
.
.
.
.
#bwhiteskincare #skincarelahaddatu #skincarehalal #skincareputihcepat #skincaremurah #skincareroutine #skincarewhitening #skincarewhitening #skincaresuperjimat #skincaremesrawudhu #skincaresarangburungwalit #skincarepalingberkesan #skincaremalaysiamurah #skincareviral #skincaremalaysia #skincarelaris #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #skincareantiaging
1 0 26 September, 2019

Top #skincareputihcepat posts

Jerawat susah nak hilang??. Ambil masa berbulan2. Belum sempat parut jerawat pudar. Naik pulak jerawat baru. Ohh..s.tress !! InshAllah masalah ni boleh di atasi dgn pengunaan Bee Venom, bekas jerawat pun dah pudar. Kulit makin glowing. InshAllah sebelum raya flowlesss uolss... 😘

http://syahiraramlan.wasap.my/
http://syahiraramlan.wasap.my/
http://syahiraramlan.wasap.my/

Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊

#beevenom #beevenomhq #beevenom4in1 #beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomsunblock #beevenomfoundation #beevenom4in1murah #feedbackbeevenom #testimonibeevenom #beevenombatupahat #beevenomjohor #beevenommalaysiamurah #produkputihgebu #produkcantik #kulitputih #skincareputihcepat #kulitkusamhilang #jerawathilang

Jerawat susah nak hilang??. Ambil masa berbulan2. Belum sempat parut jerawat pudar. Naik pulak jerawat baru. Ohh..s.tress !! InshAllah masalah ni boleh di atasi dgn pengunaan Bee Venom, bekas jerawat pun dah pudar. Kulit makin glowing. InshAllah sebelum raya flowlesss uolss... 😘

http://syahiraramlan.wasap.my/
http://syahiraramlan.wasap.my/
http://syahiraramlan.wasap.my/

Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊

#beevenom #beevenomhq #beevenom4in1 #beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomsunblock #beevenomfoundation #beevenom4in1murah #feedbackbeevenom  #testimonibeevenom #beevenombatupahat #beevenomjohor #beevenommalaysiamurah #produkputihgebu #produkcantik #kulitputih #skincareputihcepat #kulitkusamhilang #jerawathilang
18 1 26 October, 2019

" Marwah Derma Acne Skincare " 💕 Harga 250K 💕
( Harga Belum Termasuk Ongkir) [Marwah Derma Acne] adalah paket perawatan wajah untuk kulit berjerawat dari Marwah skin treatment yang diformulaskan khusus untuk anda yang menginginkan kulit wajah yang putih, cerah, halus, lembut dan cantik memikat dan bebas jerawat.
Paket Marwah Derma Acne terdiri dari :
🖤sunscreen acne 10gr
🖤serum acne whitening premium series 20ml
🖤acne cleanser 60ml
🖤Toner acne 60ml
🖤optimal Serum acne 5ml

Khasiat dan kegunaan :
Mengatasi Jerawat parah di wajah (jerawat batu, jerawat meradang)
Mencerahkan Wajah
Mengurangi flek-flek hitam
Mengembalikan wajah kusam Anda menjadi cerah dan segar alami.
Menghaluskan dan melembutkan kulit wajah

Cara Pemakaian :
Cuci wajah dengan facial wash sampai benar-benar bersih, setelah itu keringkan wajah dengan handuk, lalu gunakan toner penyegar, setelah kering gunakan sunscreen acne di pagi hari dan serum acne whiteniing premium, di malam hari di teruskan serum optimal acne , kocok terlebih dahulu serumnya lalu gunakan di bagian area yg berjerawat saja

BPOM , HALAL MUI dan sudah teruji dermatologis

#marwahskin #creamantiaging #creamaglowing
#marwahagingteatree
#marwahskincare
#skincaremarwah
#marwahplatinum
#marwahbright #marwahskintreatment
#antiaging #penuaandini #jualcream #creamaman #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginalmurah

" Marwah Derma Acne Skincare " 💕 Harga 250K 💕
( Harga Belum Termasuk Ongkir) [Marwah Derma Acne] adalah paket perawatan wajah untuk kulit berjerawat dari Marwah skin treatment yang diformulaskan khusus untuk anda yang menginginkan kulit wajah yang putih, cerah, halus, lembut dan cantik memikat dan bebas jerawat. 
Paket Marwah Derma Acne terdiri dari :
🖤sunscreen acne 10gr
🖤serum acne whitening premium series 20ml
🖤acne cleanser 60ml
🖤Toner acne 60ml
🖤optimal Serum acne 5ml

Khasiat dan kegunaan :
Mengatasi Jerawat parah di wajah (jerawat batu, jerawat meradang)
Mencerahkan Wajah
Mengurangi flek-flek hitam
Mengembalikan wajah kusam Anda menjadi cerah dan segar alami.
Menghaluskan dan melembutkan kulit wajah

Cara Pemakaian :
Cuci wajah dengan facial wash sampai benar-benar bersih, setelah itu keringkan wajah dengan handuk, lalu gunakan toner penyegar, setelah kering gunakan sunscreen acne di pagi hari dan serum acne whiteniing premium, di malam hari di teruskan serum optimal acne , kocok terlebih dahulu serumnya lalu gunakan di bagian area yg berjerawat saja

BPOM , HALAL MUI dan sudah teruji dermatologis

#marwahskin#creamantiaging#creamaglowing
#marwahagingteatree
#marwahskincare
#skincaremarwah
#marwahplatinum 
#marwahbright #marwahskintreatment
#antiaging #penuaandini #jualcream#creamaman  #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginalmurah
155 2 23 August, 2019

Cream MAWARAH Diamond Bright Teatree Original BPOM 💕 Harga 205 K 💕
( Belum Termasuk Ongkir)
1 Paket Cream Diamond Bright Teatree Yaitu : - Cream Siang
- Cream Malam
- Toner
- Sabun (Pencuci Muka/Wajah)

# Minimal 2minggu pemakaian akan terlihat perubahan nya,, Dianjur kan pemakaian rutin bila ingin cepat perubahan nya ya kaka,, Cocok untuk Bumil (Ibu Hamil) & Busui (Ibu Menyusui) ya kaka

Produk Original & Sudah Lulus Uji Keamanan BPOM,, Bila mana produk kami tidak Original & tidak ada nama BOPM nya,, 100% UANG KEMBALI

#marwahskincare
#skincaremarwah
#marwahplatinum
#marwahbright #marwahskintreatment #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginal #creampemutih

Cream MAWARAH Diamond Bright Teatree Original BPOM 💕 Harga 205 K 💕
( Belum Termasuk Ongkir) 
1 Paket Cream Diamond Bright Teatree Yaitu : - Cream Siang
- Cream Malam
- Toner
- Sabun (Pencuci Muka/Wajah)

# Minimal 2minggu pemakaian akan terlihat perubahan nya,, Dianjur kan pemakaian rutin bila ingin cepat perubahan nya ya kaka,, Cocok untuk Bumil (Ibu Hamil) & Busui (Ibu Menyusui) ya kaka

Produk Original & Sudah Lulus Uji Keamanan BPOM,, Bila mana produk kami tidak Original & tidak ada nama BOPM nya,, 100% UANG KEMBALI

#marwahskincare
#skincaremarwah
#marwahplatinum 
#marwahbright #marwahskintreatment #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginal #creampemutih
155 0 23 August, 2019

" Marwah Platinum "
💕Harga 215K 💕
(Harga Belum Termasuk Ongkir)
Marwah platinum berfungsi:
- Untuk memutihkan dan menghilangkan melasma berat (flek hitam berat) pada kulit normal
- Mencegah penuaan dini
- Membuat kulit sehat dengan kandungan peptidenya
- Untuk kulit normal dan kering
- Menghilangkan kerutan
- Menjaga kesehatan kulit
- Mencegah kekeringan pada kulit

Satu paket Platinum terdiri dari:
- Facial Wash Brightening
- Toner Brightening
- Platinum Sunscreen White (putih)
- Peptide (kuning)

Marwah Skin Treatment merupakan Skincare yang Aman || Halal || BPOM || Teruji secara Dermatologist
- Facial Wash Brightening NA18161200392
- Toner Brightening NA18161207333
- Platinum Sunscreen White (putih) NA18181705924
- Peptide (kuning) NA18192005096

#marwahskin #creamantiaging #creamaglowing
#marwahagingteatree
#marwahskincare
#skincaremarwah
#marwahplatinum
#marwahbright #marwahskintreatment
#antiaging #penuaandini #jualcream #creamaman #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginalmurah

" Marwah Platinum "
💕Harga 215K 💕
(Harga Belum Termasuk Ongkir) 
Marwah platinum berfungsi:
- Untuk memutihkan dan menghilangkan melasma berat (flek hitam berat) pada kulit normal
- Mencegah penuaan dini
- Membuat kulit sehat dengan kandungan peptidenya
- Untuk kulit normal dan kering
- Menghilangkan kerutan
- Menjaga kesehatan kulit
- Mencegah kekeringan pada kulit

Satu paket Platinum terdiri dari:
- Facial Wash Brightening
- Toner Brightening
- Platinum Sunscreen White (putih)
- Peptide (kuning)

Marwah Skin Treatment merupakan Skincare yang Aman || Halal || BPOM || Teruji secara Dermatologist
- Facial Wash Brightening NA18161200392
- Toner Brightening NA18161207333
- Platinum Sunscreen White (putih) NA18181705924
- Peptide (kuning) NA18192005096

#marwahskin#creamantiaging#creamaglowing
#marwahagingteatree
#marwahskincare
#skincaremarwah
#marwahplatinum 
#marwahbright #marwahskintreatment
#antiaging #penuaandini #jualcream#creamaman  #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginalmurah
154 2 23 August, 2019

Marwah ANTI AGING SPECIAL 💕 Harga 205 K 💕
( Harga Belum Termasuk Ongkir)
penuaaan atau Aging selalu menjadi satu mimpi buruk bagi para wanita,
marwah anti aging bisa memenuhi kebutuhan nutrisi pada kulit yg sedang mengalami Penuaan.
membrikan nutrisi yg lebih
mengembalikn kekenyalan kulit
memberikan efek peremajaan pada kuli menjadi segar bercahaya (glowing),dan tentunya mengghilangkan Garis garis halus pda bagian tertentu d wajah,

215K

marwah AGING special Berisi :
'facial wash Brightening 60ml
'Toner Brightening 60ml
'Platinum sunscreen Pink 10gr
'Daily SP white 10gr

#marwahskin #creamantiaging #creamaglowing
#marwahagingteatree
#marwahskincare
#skincaremarwah
#marwahplatinum
#marwahbright #marwahskintreatment
#antiaging #penuaandini #jualcream #creamaman #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginal #creampemutihwajah

Marwah ANTI AGING SPECIAL 💕  Harga 205 K 💕
( Harga Belum Termasuk Ongkir) 
penuaaan atau Aging selalu menjadi satu mimpi buruk bagi para wanita,
marwah anti aging bisa memenuhi kebutuhan nutrisi pada kulit yg sedang mengalami Penuaan.
membrikan nutrisi yg lebih
mengembalikn kekenyalan kulit
memberikan efek peremajaan pada kuli menjadi segar bercahaya (glowing),dan tentunya mengghilangkan Garis garis halus pda bagian tertentu d wajah,

215K

marwah AGING special Berisi :
'facial wash Brightening 60ml
'Toner Brightening 60ml
'Platinum sunscreen Pink 10gr
'Daily SP white 10gr

#marwahskin#creamantiaging#creamaglowing
#marwahagingteatree
#marwahskincare
#skincaremarwah
#marwahplatinum 
#marwahbright #marwahskintreatment
#antiaging #penuaandini #jualcream#creamaman  #skincaremurah #skincaremurahmeriah #skincaremurahbekasi #skincaremurahbogor #bekasi #bogor #skincareindonesia #skincareputihcepat #skincaretips #nakcantikcepat #kulitputih #kulitputihalami #creamhnoriginal #creampemutihwajah
151 2 23 August, 2019

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita

🚺🚹Yuk ....yang mau wajah nya sehat yang pasti nya glowing cerah alami dan jerawat hilang pakai skincare @emyel_glow_skin yang sudah teruji aman dan BPOM
Order dan konsultasi chat wa kami📲 085215893286 ⏩⏩Hayuk gabung menjadi agen reseller dropship insaallah barokah amin 
#skincareindonesia #skincareamanbumil #skincareaman #skincarebpom #skincaremurah #skincareglowing #skincaredaily #skincareputihcepat #skincarepriawanita
4 2 2 June, 2019

💚 TESTIMONI YOUTH 💚
.
.
BIEY | 013-9255188

💚 TESTIMONI YOUTH 💚
.
.
BIEY | 013-9255188
25 4 17 hours ago

RADIANCE C+E YANG OHSEM!

Antara kelebihan gabungan bahan kandungan dalam Radiance C+E ✅ Menjadikan kulit lebih tegang dan anjal
✅ Mencerahkan dan menggebukan kulit
✅ Memudarkan garis halus dan kedutan
✅ Mengatasi masalah jeragat dan parut degil
✅ Melicinkan tekstur kulit
✅ Mensekatakan tona kulit

Radiance C+E ni memang 100% natural, 100% vegan (daripada tumbuhan) & takde langsung bahan pengawet! Even bekas warna gold tu pun bukan plastik yer all natural, boleh try biarkan kat tepi sink lepas guna korang boleh nampak bekas gold tu cair.

Yang pastinya lepas pakai Radiance C+E nih memang kulit jadi sangat halus dan lembut! Muka pun makin lama makin cerah dan licin sebab Vitamin C memang sangat effective untuk mencerahkan dan melicinkan kulit muka tau!
Kalau beli bulan ni korang boleh dapat FREE dengan pembelian Youth Renew & Maintain Set. Jimat berganda-ganda.

Untuk order dan konsultansi, hubungi Biey di 013-9255188.

RADIANCE C+E YANG OHSEM!

Antara kelebihan gabungan bahan kandungan dalam Radiance C+E ✅ Menjadikan kulit lebih tegang dan anjal
✅ Mencerahkan dan menggebukan kulit
✅ Memudarkan garis halus dan kedutan
✅ Mengatasi masalah jeragat dan parut degil
✅ Melicinkan tekstur kulit
✅ Mensekatakan tona kulit

Radiance C+E ni memang 100% natural, 100% vegan (daripada tumbuhan) & takde langsung bahan pengawet! Even bekas warna gold tu pun bukan plastik yer all natural, boleh try biarkan kat tepi sink lepas guna korang boleh nampak bekas gold tu cair.

Yang pastinya lepas pakai Radiance C+E nih memang kulit jadi sangat halus dan lembut! Muka pun makin lama makin cerah dan licin sebab Vitamin C memang sangat effective untuk mencerahkan dan melicinkan kulit muka tau! 
Kalau beli bulan ni korang boleh dapat FREE dengan pembelian Youth Renew & Maintain Set. Jimat berganda-ganda.

Untuk order dan konsultansi, hubungi Biey di 013-9255188.
15 3 6 December, 2018

TESTIMONI YOUTH SHAKLEE

Majoriti customer yang dah mencuba YOUTH SKINCARE ni, ramai yang bagi feedback yang POSITIVE 😍 ✔ Kulit jadi lebih tegang
✔ Liang pori makin mengecil
✔ Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang .
✔ Jerawat terbantut nak naik ! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula .
✔ Kulit semakin cerah dan glowing
✔ Kulit makin lembab dan licin .
✔ Jeragat makin berkurang dan makin pudar

GRAB Youth Skincare Shaklee sekarang juga untuk tampak lebih muda dari usia 😘

http://bieyazhar.wasap.my/

TESTIMONI YOUTH SHAKLEE

Majoriti customer yang dah mencuba YOUTH SKINCARE ni, ramai yang bagi feedback yang POSITIVE 😍 ✔ Kulit jadi lebih tegang
✔ Liang pori makin mengecil
✔ Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang .
✔ Jerawat terbantut nak naik ! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula .
✔ Kulit semakin cerah dan glowing
✔ Kulit makin lembab dan licin .
✔ Jeragat makin berkurang dan makin pudar

GRAB Youth Skincare Shaklee sekarang juga untuk tampak lebih muda dari usia 😘

http://bieyazhar.wasap.my/
10 3 13 December, 2018