#skincareselamat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #skincareselamat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
45 minutes
Average like
9.3
Average comment
0.3
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@maryjardin.aisyahrosedi Profile picture

@maryjardin.aisyahrosedi

Mary Jardin Kota Bharu Kelantan by Aisyah Rosedi

Wowww total jimat sampai RM 77.33. Untung kan collect coins? Macam mana nak collect coins?
.
Be one of aisyah's VVIP customer 🥰
.
Setiap kali korang shopping, korang entitled to collect coins. Registration FREE je
.
Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457
.
#dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam
#produknatural #skincareselamat
#chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales

Wowww total jimat sampai RM 77.33. Untung kan collect coins? Macam mana nak collect coins?
.
Be one of aisyah's VVIP customer 🥰
.
Setiap kali korang shopping, korang entitled to collect coins. Registration FREE je
.
Berminat? Click link di bio / DM or  http://www.wassap.my/0133536457
.
#dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam
#produknatural #skincareselamat
#chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin  #glowingskin #healingproperties  #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid #sales
0 0 7 minutes ago
@maryjardin.aisyahrosedi Profile picture

@maryjardin.aisyahrosedi

Mary Jardin Kota Bharu Kelantan by Aisyah Rosedi

Alhamdulillah. Mission accomplished 😍
.
Sebab semalam petang hujan lebat and jalan jammed, sambung COD belah malamnya tu pulak
.
1 box of #everywomansdream dah sampai kepada pemiliknya
.
Mucho gracias K.Wan Emilin W. M. Alli yang sporting habis
.
Enjoy your #honeycalendula K.Wan. Ala-ala kiehl's gitu. May it work wonder to your skin 💕
.
Berminat? Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457
.
#dandelion #mjbelle #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam
#produknatural #skincareselamat
#chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #healingproperties #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid

Alhamdulillah. Mission accomplished 😍
.
Sebab semalam petang hujan lebat and jalan jammed, sambung COD belah malamnya tu pulak
.
1 box of #everywomansdream dah sampai kepada pemiliknya
.
Mucho gracias K.Wan Emilin W. M. Alli yang sporting habis
.
Enjoy your #honeycalendula K.Wan. Ala-ala kiehl's gitu. May it work wonder to your skin 💕
.
Berminat? Click link di bio / DM or  http://www.wassap.my/0133536457
.
#dandelion #mjbelle  #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam
#produknatural #skincareselamat
#chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin  #glowingskin #healingproperties  #bibirlembab #honeycalendula #secretbeauty #antiaging #naturalmoisturiser #hyaluronicacid
2 0 2 hours ago
@dr.anne.skincare Profile picture

@dr.anne.skincare

Korang ada masalah kulit super sensitif?
Susah nak cari sabun wajah yang sesuai ye?
I feel you sis.
.
Untuk kulit sensitif, DASC ada hasilkan produk sabun yg TIADA bahan pengawet, SLS, atau pewarna.
.
Sabun best ni diperkaya dengan madu kelulut, susu kambing, shea butter, oat, rose clay dan vitamin E untuk bantu bersihkan kulit secara lembut.
Dia berwarna pink sebab ada rose clay. Best kan? Sabun ada clay, sambil membersih sambil detox kulit secara lembut 😍.
.
Oat yang ditambah sangat bagus untuk kulit sensitif. Sebab oat ade satu bahan dinamakan avenanthramide yang membantu menghentikan/mengurangkan keradangan kulit.🤩
.
Yang ada kulit sensitif tu, wajib try tau. Meh klik
.
http://KulitCantikMekapTerbaik.wasap.my
https://shopee.com.my/azida19
.
.
.
#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareselamat #natural #organic #serum #Propolis #Elixir #honeyberryserum #faceoil

Korang ada masalah kulit super sensitif?
Susah nak cari sabun wajah yang sesuai ye?
I feel you sis.
.
Untuk kulit sensitif, DASC ada hasilkan produk sabun yg TIADA bahan pengawet, SLS, atau pewarna.
.
Sabun best ni diperkaya dengan madu kelulut, susu kambing, shea butter, oat, rose clay dan vitamin E untuk bantu bersihkan kulit secara lembut.
Dia berwarna pink sebab ada rose clay. Best kan? Sabun ada clay, sambil membersih sambil detox kulit secara lembut 😍.
.
Oat yang ditambah sangat bagus untuk kulit sensitif. Sebab oat ade satu bahan dinamakan avenanthramide yang membantu menghentikan/mengurangkan keradangan kulit.🤩
.
Yang ada kulit sensitif tu, wajib try tau. Meh klik
.
http://KulitCantikMekapTerbaik.wasap.my
https://shopee.com.my/azida19
.
.
.
#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareselamat #natural #organic #serum #Propolis #Elixir #honeyberryserum #faceoil
2 0 2 hours ago
@marykay.nurulrahman Profile picture

@marykay.nurulrahman

💋Cara atasi masalah kulit bibir hitam kusam dengan Mary Kay Satin Lips 💋
.
.
1) Satin Lip Mask
- Berfungsi menganjalkan bibir dan memperbaiki tekstur bibir juga mengelakkan kedutan
- Ianya scrub untuk menanggalkan sel kulit mati di bibir dengan manik-manik halus yang ada dalam mask tersebut.
- bibir anda akan kelihatan segar, merah pinky dan licin setelah kulit mati/ daki ditanggalkan ketika scrub.
.
.
2) Satin Lip Balm
- melindungi bibir daripada kerosakan akibat persekitaran kering, bibir terdedah panas matahari dan penggunaan lipstik.
- tekstur lip balm ini ringan, tak melekit dan tak kesat.
- menjadikan bibir lebih cantik dan melembapkan bibir sekurang2nya 6 jam.
- amat sesuai digunakan lagi2 untuk mereka yang berada di dalam bilik yang berhawa dingin
.
.
💖
Nurul
wasap.my/60174927196
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#marykaylifestyle #marykaypenang
#skinvigorate #BCpenang #skincareselamat #beruscucimuka #septemberpromotion #MaryKayPenang #iloveMaryKay #marykaymaysia #marykay #cosmeticmarykay #satinlipsmarykay
#BeautyConsultantMaryKayMalaysia

💋Cara atasi masalah kulit bibir hitam kusam dengan Mary Kay Satin Lips 💋
.
.
1) Satin Lip Mask
- Berfungsi menganjalkan bibir dan memperbaiki tekstur bibir juga mengelakkan kedutan
- Ianya scrub untuk menanggalkan sel kulit mati di bibir dengan manik-manik halus yang ada dalam mask tersebut.
- bibir anda akan kelihatan segar, merah pinky dan licin setelah kulit mati/ daki ditanggalkan ketika scrub.
.
.
2) Satin Lip Balm
- melindungi bibir daripada kerosakan akibat persekitaran kering, bibir terdedah panas matahari dan penggunaan lipstik.
- tekstur lip balm ini ringan, tak melekit dan tak kesat.
- menjadikan bibir lebih cantik dan melembapkan bibir sekurang2nya 6 jam.
- amat sesuai digunakan lagi2 untuk mereka yang berada di dalam bilik yang berhawa dingin
.
.
💖
Nurul
wasap.my/60174927196
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#marykaylifestyle #marykaypenang 
#skinvigorate #BCpenang #skincareselamat #beruscucimuka #septemberpromotion #MaryKayPenang #iloveMaryKay #marykaymaysia #marykay #cosmeticmarykay #satinlipsmarykay
#BeautyConsultantMaryKayMalaysia
1 0 2 hours ago
@mkbynurulain Profile picture

@mkbynurulain

PROMO SEPTERMBER 🤑🤑🤑 2 masker hebat yg berbeza fungsi.

Masker gel - sleeping mask yg memberi kelembapan kepada kulit wajah sepanjang malam waktu anda tidur.

Masker Charcoal - Masker yg menarik segala kekotoran, kulit mati, blackhead di wajah serta mengecilkan pori di wajah.
#MaryKayKotaTinggi #productsihat #MaryKayJohorBahru #skinvigorate
#MaryKayJB #healthskin #mandian
#MaryKayPerlis #glowglowing
#MaryKayPerak #kulitlicin #MaryKayPulauPinang #kulitkering
#MaryKayPenang #kulitjerawat
#MaryKayKualaLumpur #jeragat
#MaryKayMelaka #foundation
#MaryKayTerengganu #ccream
#MaryKayKelantan #timewise3d
#ProductBotanical #SkincareSelamat
#Promo #lipstikmarykay #lipstikselamat #bodywash

PROMO SEPTERMBER 🤑🤑🤑 2 masker hebat yg berbeza fungsi.

Masker gel - sleeping mask yg memberi kelembapan kepada kulit wajah sepanjang malam waktu anda tidur.

Masker Charcoal - Masker yg menarik segala kekotoran, kulit mati, blackhead di wajah serta mengecilkan pori di wajah. 
#MaryKayKotaTinggi #productsihat #MaryKayJohorBahru #skinvigorate
#MaryKayJB #healthskin #mandian
#MaryKayPerlis #glowglowing
#MaryKayPerak #kulitlicin #MaryKayPulauPinang #kulitkering
#MaryKayPenang #kulitjerawat
#MaryKayKualaLumpur #jeragat
#MaryKayMelaka #foundation
#MaryKayTerengganu #ccream
#MaryKayKelantan #timewise3d
#ProductBotanical #SkincareSelamat
#Promo #lipstikmarykay #lipstikselamat #bodywash
1 0 4 hours ago
@dr.anne.skincare Profile picture

@dr.anne.skincare

Haaaaa, tula muka Dr Anne dulu. Cuba skincare tu tak jadi, skincare ni tak jalan. Hati sakit toksah citer la. Poket pun sakit jugak. Skali beli bukan yang murah-murah. Sampai yang ribu riban pun hado.
.
Tapi tu dulu lah. Zaman umor duoploh annn. Sekarang sejak mendekati patploh annn ni lain dah kulit Dr Anne Alhamdulillah. Makin terjaga, makin terawat, dan makin mudaaa gitteww.
.
Zida nak share lah kan macam mana nak dapat kulit peloles macam Dr Anne. Pori makin halus, kulit makin gebu. Sampai nampak cam kakak-kakak je dengan anak. Menda baik mesti lah kena share. Untuk mafaat bersama kan. Klik terusss link ni ye.
.
http://KulitCantikMekapTerbaik.wasap.my
https://shopee.com.my/azida19
.
.
.
#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareselamat #natural #organic #serum #Propolis #Elixir #honeyberryserum #faceoil

Haaaaa, tula muka Dr Anne dulu. Cuba skincare tu tak jadi, skincare ni tak jalan. Hati sakit toksah citer la. Poket pun sakit jugak. Skali beli bukan yang murah-murah. Sampai yang ribu riban pun hado.
.
Tapi tu dulu lah. Zaman umor duoploh annn. Sekarang sejak mendekati patploh annn ni lain dah kulit Dr Anne Alhamdulillah. Makin terjaga, makin terawat, dan makin mudaaa gitteww.
.
Zida nak share lah kan macam mana nak dapat kulit peloles macam Dr Anne. Pori makin halus, kulit makin gebu. Sampai nampak cam kakak-kakak je dengan anak. Menda baik mesti lah kena share. Untuk mafaat bersama kan. Klik terusss link ni ye.
.
http://KulitCantikMekapTerbaik.wasap.my
https://shopee.com.my/azida19
.
.
.
#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareselamat #natural #organic #serum #Propolis #Elixir #honeyberryserum #faceoil
7 0 5 hours ago
@qillahassan Profile picture

@qillahassan

PROMO SEPTERMBER 🤑🤑🤑 2 masker hebat yg berbeza fungsi.

Masker gel - sleeping mask yg memberi kelembapan kepada kulit wajah sepanjang malam waktu anda tidur.

Masker Charcoal - Masker yg menarik segala kekotoran, kulit mati, blackhead di wajah serta mengecilkan pori di wajah.
#MaryKayKotaTinggi #productsihat #MaryKayJohorBahru #skinvigorate
#MaryKayJB #healthskin #mandian
#MaryKayPerlis #glowglowing
#MaryKayPerak #kulitlicin #MaryKayPulauPinang #kulitkering
#MaryKayPenang #kulitjerawat
#MaryKayKualaLumpur #jeragat
#MaryKayMelaka #foundation
#MaryKayTerengganu #ccream
#MaryKayKelantan #timewise3d
#ProductBotanical #SkincareSelamat
#PromoMay #lipstikmarykay #lipstikselamat #bodywash

PROMO SEPTERMBER 🤑🤑🤑 2 masker hebat yg berbeza fungsi.

Masker gel - sleeping mask yg memberi kelembapan kepada kulit wajah sepanjang malam waktu anda tidur.

Masker Charcoal - Masker yg menarik segala kekotoran, kulit mati, blackhead di wajah serta mengecilkan pori di wajah. 
#MaryKayKotaTinggi #productsihat #MaryKayJohorBahru #skinvigorate
#MaryKayJB #healthskin #mandian
#MaryKayPerlis #glowglowing
#MaryKayPerak #kulitlicin #MaryKayPulauPinang #kulitkering
#MaryKayPenang #kulitjerawat
#MaryKayKualaLumpur #jeragat
#MaryKayMelaka #foundation
#MaryKayTerengganu #ccream
#MaryKayKelantan #timewise3d
#ProductBotanical #SkincareSelamat
#PromoMay #lipstikmarykay #lipstikselamat #bodywash
0 0 5 hours ago
Beli Perfume dpat FREE Lipstick Mary Kay!😍😍
.untung awak. Jimat rm53 ringgit tau. Ada 3 warna boleh pilih. Kita bukan main bg je warna yg ada tauu. Meh laa wnagi wangi cantik cantikk
. 🌸hana
📲0143695746 (Link di bio)
Mary Kay Malaysia🇲🇾
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayalorsetar #marykayklang #marykaypokoksena #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykualanerang #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #timewiseskincare  #skincaresihat  #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup  #MatteLipstick #skincareselamat  #gelsemishinelipstick #MaryKayUtara #promomarykay #serummuka #Serum #Timewise3d #makeupremover
7 0 7 hours ago
@ellelinaskincare_hq Profile picture

@ellelinaskincare_hq

ELLE LINA PINKISH GLOW
Night Cream terbaik di abad ini 😍
.
.
Rahsia untuk mendapatkan kulit yang bebas jerawat, jeragat, flawless, lembap, cerah !! Yang penting tanpa sebarang pengelupasan!!
.
.
🥀Menghilangkan garis halus
🥀Mencerahkan kulit wajah
🥀 Menstabilkan ph kulit 🥀Mengecilkan saiz pori
🥀Mengecutkan jerawat
🥀Menghilangkan bintik hitam dan putih
🥀 Memudarkan parut dan jeragat
🥀Mengatasi masalh kulit kusam
🥀Menjadikan kulit wajah lembut dan awet muda
🥀 Merawat garis2 penuaan
🥀Tiada pengelupan dan tidak memedihkan kulit.
.
Kandungan utama : Collagen, AHA, Nano Gold 24K, strawberry extract. .
.
.
.
Berminat? Boleh click link whatsapp
.
http://ellelinaskincare.wasap.my
#putih #daycreamterbaik #sabunmuka #sabunterbaik #facialsoap #skincareterbaikmalaysia #skincareselamat #skincareterbaik #pencucimukaterbaik #skincareviral #skincarehebat #nightcreamterbaik #krimjeragat #hilangjerawat #pemcerah #mukacantik #mukacerah #openpores #foundationterbaiK #foundationtaksumbatpori #skincaretanpapengelupasan

ELLE LINA PINKISH GLOW 
Night Cream terbaik di abad ini 😍
.
.
Rahsia untuk mendapatkan kulit yang bebas jerawat, jeragat, flawless, lembap, cerah !! Yang penting tanpa sebarang pengelupasan!!
.
.
🥀Menghilangkan garis halus
🥀Mencerahkan kulit wajah
🥀 Menstabilkan ph kulit 🥀Mengecilkan saiz pori
🥀Mengecutkan jerawat
🥀Menghilangkan bintik hitam dan putih
🥀 Memudarkan parut dan jeragat
🥀Mengatasi masalh kulit kusam
🥀Menjadikan kulit wajah lembut dan awet muda
🥀 Merawat garis2 penuaan
🥀Tiada pengelupan dan tidak memedihkan kulit.
.
Kandungan utama : Collagen, AHA, Nano Gold 24K, strawberry extract. .
.
.
.
Berminat? Boleh click link  whatsapp
.
http://ellelinaskincare.wasap.my
#putih#daycreamterbaik#sabunmuka#sabunterbaik#facialsoap#skincareterbaikmalaysia#skincareselamat#skincareterbaik#pencucimukaterbaik#skincareviral#skincarehebat#nightcreamterbaik#krimjeragat#hilangjerawat#pemcerah#mukacantik#mukacerah#openpores#foundationterbaiK#foundationtaksumbatpori#skincaretanpapengelupasan
5 0 7 hours ago
@naura8687 Profile picture

@naura8687

Awak tengah mencari produk yang untuk merawat kulit wajah ke?

Produk Meeracle lah jawapannya! Ia merupakan produk pertama di Malaysia yang menggunakan batu permata (Gemstone) sebagai bahan asas.
Serum dan Cleanser Meeracle bukan sahaja boleh merawat masalah kulit wajah macam jerawat, jeragat tu...produk ni juga membantu menjadikan kulit cerah berseri-seri dan lebih bermaya. Anti kusam tau! Yang best lagi produk ni lulus KKM dan halal. Penting tu. Harga pun mampu milik. Terbaik sangat!

Cubalah dulu, kalau tak cuba macam mana nak tahu? Boleh cantik dengan mudah tak nak ke?

Psttt.. Kak naura ada tawaran hebat utk 20 org pembeli terawal tau.. Nak tau jom wasap cecepat ok.
www.wasap.my/60147425900/naksetmeeracle

#readystock
#formulaadvanced
#Jomrawatkulit
#produkhebat
#skincareselamat
#menjadidenganmeeracle

Awak tengah mencari produk yang untuk merawat kulit wajah ke?

Produk Meeracle lah jawapannya! Ia merupakan produk pertama di Malaysia yang menggunakan batu permata (Gemstone) sebagai bahan asas. 
Serum dan Cleanser Meeracle bukan sahaja boleh merawat masalah kulit wajah macam jerawat, jeragat tu...produk ni juga membantu menjadikan kulit cerah berseri-seri dan lebih bermaya. Anti kusam tau! Yang best lagi produk ni lulus KKM dan halal. Penting tu. Harga pun mampu milik. Terbaik sangat!

Cubalah dulu, kalau tak cuba macam mana nak tahu? Boleh cantik dengan mudah tak nak ke?

Psttt.. Kak naura ada tawaran hebat utk 20 org pembeli terawal tau.. Nak tau jom wasap cecepat ok. 
www.wasap.my/60147425900/naksetmeeracle

#readystock
#formulaadvanced
#Jomrawatkulit
#produkhebat
#skincareselamat
#menjadidenganmeeracle
3 0 7 hours ago
@cucumbergel.produktimun Profile picture

@cucumbergel.produktimun

SPONGE CUCUMBER VACUUM MAGIC

Sponge ni kaya dengan banyak Vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, D & E. Banyak lagilah.

Dan ia dihasilkan daripada 100% natural tumbuhan ubi yang asalnya dari Jepun.

Fungsi Sponge ni boleh: - Bersihkan liang pori
- Keluarkan sel kulit mati, kotoran
- Boleh imbangi PH kulit
- Hapuskan sebum (minyak) berlebihan
- Tak ada bahan kimia, toksik
- Sesuai untuk semua kulit sebab natural.
(Yang ada jerawat, masalah kulit, normal, berminyak)

Cara guna:

Masa beli, dalam plastic tu memang dia keras dan teksturnya kasar. Jangan terus bukak plastic, tenyeh dimuka pulak.

Sebelum guna, kena rendam dalam air suam atau air biasa 5-10 minit. Tunggu sekejap sambil berus gigi. Konjac sponge tu akan kembang dan lembut.

Dah kembang semangkuk tu, maksudnya dah READY TO USE. Tapi, perah dulu keluarkan semua air dalam dia. Dah agak ok, bolehlah amik pencuci muka, tuang, gosok atau pakai di muka teruslah rub manja-manja seluruh muka.

Awas! Kalau muka berjerawat sangat, jangan sental kuat-kuat ye. Rub agak-agaklah.
Dah lepas guna, cuci dan bilas balik Konjac sponge tu bersih-bersih. Dan pastikan gantung di tempat yang sesuai. Senang kering. Nanti kan, habis bakteria membiak.
Tempoh penggunaan, dalam 3-6 bulan. Pantaulah keadaannya. Dah agak rabak, beli jelah baru.

#MoisturizerGel #pelembabmukaorganik #pelembapmukamurah #produktimun #produkmampumilik #skincareorganic #skincareberasaskantimun #cucumberproducts #moisturizergelulfaabeauty #ulfaabeauty #cararawatjerawat #caramenghilangkanjerawat #carahilangkanblackhead #hilangkanbintikhitam #wajahglow #pencucimukaorganik #pencucimukanatural #skincarebebasmerkuri #skincarebebasbahankimiaberbahaya #skincareselamat #skincaretimun #cucumberbasedproducts #produkberasaskantimun

SPONGE CUCUMBER VACUUM MAGIC

Sponge ni kaya dengan banyak Vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, D & E. Banyak lagilah.

Dan ia dihasilkan daripada 100% natural tumbuhan ubi yang asalnya dari Jepun.

Fungsi Sponge ni boleh: - Bersihkan liang pori
- Keluarkan sel kulit mati, kotoran
- Boleh imbangi PH kulit
- Hapuskan sebum (minyak) berlebihan
- Tak ada bahan kimia, toksik
- Sesuai untuk semua kulit sebab natural.
(Yang ada jerawat, masalah kulit, normal, berminyak)

Cara guna:

Masa beli, dalam plastic tu memang dia keras dan teksturnya kasar. Jangan terus bukak plastic, tenyeh dimuka pulak.

Sebelum guna, kena rendam dalam air suam atau air biasa 5-10 minit. Tunggu sekejap sambil berus gigi. Konjac sponge tu akan kembang dan lembut.

Dah kembang semangkuk tu, maksudnya dah READY TO USE. Tapi, perah dulu keluarkan semua air dalam dia. Dah agak ok, bolehlah amik pencuci muka, tuang, gosok atau pakai di muka teruslah rub manja-manja seluruh muka.

Awas! Kalau muka berjerawat sangat, jangan sental kuat-kuat ye. Rub agak-agaklah. 
Dah lepas guna, cuci dan bilas balik Konjac sponge tu bersih-bersih. Dan pastikan gantung di tempat yang sesuai. Senang kering. Nanti kan, habis bakteria membiak. 
Tempoh penggunaan, dalam 3-6 bulan. Pantaulah keadaannya. Dah agak rabak, beli jelah baru.

#MoisturizerGel #pelembabmukaorganik #pelembapmukamurah #produktimun #produkmampumilik #skincareorganic #skincareberasaskantimun #cucumberproducts #moisturizergelulfaabeauty #ulfaabeauty #cararawatjerawat #caramenghilangkanjerawat #carahilangkanblackhead #hilangkanbintikhitam #wajahglow #pencucimukaorganik #pencucimukanatural #skincarebebasmerkuri #skincarebebasbahankimiaberbahaya #skincareselamat #skincaretimun #cucumberbasedproducts #produkberasaskantimun
1 0 8 hours ago
@cucumbergel.produktimun Profile picture

@cucumbergel.produktimun

Salah satu bahan yang paling MAHAL ada dalam MOISTURIZING SOAP ULFAA Beauty nie ialah SWIFTLET NEST EXTRACT , extract sarang burung swiftlet. Sebab tu muka uolss mulus, lembut, sebab ada 3 gabungan bahan yang masing masing bagus untuk kulit kita tauu.

Cucumber
Habbatusauda
Swiftlet Nest Extract

Nak try wasap admin
Www.wasap.my/60145158389/nakbelisabun

#MoisturizerGel #pelembabmukaorganik #pelembapmukamurah #produktimun #produkmampumilik #skincareorganic #skincareberasaskantimun #cucumberproducts #moisturizergelulfaabeauty #ulfaabeauty #cararawatjerawat #caramenghilangkanjerawat #carahilangkanblackhead #hilangkanbintikhitam #wajahglow #pencucimukaorganik #pencucimukanatural #skincarebebasmerkuri #skincarebebasbahankimiaberbahaya #skincareselamat #skincaretimun #cucumberbasedproducts #produkberasaskantimun

Salah satu bahan yang paling MAHAL ada dalam MOISTURIZING SOAP ULFAA Beauty nie ialah SWIFTLET NEST EXTRACT , extract sarang burung swiftlet. Sebab tu muka uolss mulus, lembut, sebab ada 3 gabungan bahan yang masing masing bagus untuk kulit kita tauu.

Cucumber
Habbatusauda
Swiftlet Nest Extract

Nak try wasap admin
Www.wasap.my/60145158389/nakbelisabun

#MoisturizerGel #pelembabmukaorganik #pelembapmukamurah #produktimun #produkmampumilik #skincareorganic #skincareberasaskantimun #cucumberproducts #moisturizergelulfaabeauty #ulfaabeauty #cararawatjerawat #caramenghilangkanjerawat #carahilangkanblackhead #hilangkanbintikhitam #wajahglow #pencucimukaorganik #pencucimukanatural #skincarebebasmerkuri #skincarebebasbahankimiaberbahaya #skincareselamat #skincaretimun #cucumberbasedproducts #produkberasaskantimun
1 0 8 hours ago
@bybella.ina Profile picture

@bybella.ina

Kesan baik yang makin ketara jika terus mengamalkan product semulajadi seperti Shaklee.
.
Seterusnya membaik pulih kulit sehingga ke lapisan dalam.
.
018-6674171
018-6674171
018-6674171
.
Promo youth masih ada sehingga hujung bulan September.
.
Dapat percuma
✅Keahlian
✅Penghantaran
Istimewa rebate tunai
.
#vitaminc #promosishaklee
#promosiyouth #youthmurah #youthpromo #skincare #skincareselamat #skincareterbaik #tipskulitsihat #shaklee #bybellaina #testimoniyouth

Kesan baik yang makin ketara jika terus mengamalkan product semulajadi seperti Shaklee.
.
Seterusnya membaik pulih kulit sehingga ke lapisan dalam.
.
018-6674171
018-6674171
018-6674171
.
Promo youth masih ada sehingga hujung bulan September.
.
Dapat percuma
✅Keahlian
✅Penghantaran
Istimewa rebate tunai
.
#vitaminc #promosishaklee
#promosiyouth #youthmurah #youthpromo #skincare #skincareselamat #skincareterbaik #tipskulitsihat #shaklee #bybellaina #testimoniyouth
2 0 8 hours ago
@mgee_pakar_kulit Profile picture

@mgee_pakar_kulit

Mgee Treatment Skincare size LARGE paling ramai yang repeat order. Size yang gedabak ini pakai 3 bulan pun tak habis.
Harga RM208
Inc postage semenanjung.
#mgeekualaterengganu
#mgeeskincare
#mgeekelantan
#mgeecarasjeragat
#skincareselamat
#codmgeekualaterengganu
#wawawhiteboutique
#wawaboutique

Mgee Treatment Skincare size LARGE paling ramai yang repeat order. Size yang gedabak ini pakai 3 bulan pun tak habis. 
Harga RM208
Inc postage semenanjung. 
#mgeekualaterengganu 
#mgeeskincare 
#mgeekelantan 
#mgeecarasjeragat 
#skincareselamat 
#codmgeekualaterengganu 
#wawawhiteboutique 
#wawaboutique
1 0 11 hours ago
@nurulaiman.maryjardin Profile picture

@nurulaiman.maryjardin

Mary Jardin by DeZahra Kulim Kedah

Selamat Hari Malaysia buat semua 🇲🇾
.
Malaysia day sale today!
.
Are you ready? 😍
.
.
Siapa nak complete set skincare Mary Jardin untuk rutin skincare dan merawat masalah kulit wajah, ini kali lah 💜
.
.
Untuk konsultasi
Dm/pm 013 3032341
Atau tekan link di bioprofile
.
www.wasap.my/60133032341/MalaysiaDaySale
.
#maryjardinkulimkedah #maryjardinutara #maryjardin #promomaryjardin #agentmaryjardin #naturalorganicskincare #naturalorganicmalaysia #naturalskincare #skincarenatural #skincareorganik #skincareselamat #lulusKKM #formulasidoktor #HoneyCalendulaSkincare #calendulaskincare #maryjardinartisancosmetic #naturalcosmetic #lavenderrosebodycare #kulitkusam #jeragat #jerawat #parut #blackhead #whitehead #poribesar #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak

Selamat Hari Malaysia buat semua 🇲🇾
.
Malaysia day sale today!
.
Are you ready? 😍
.
.
Siapa nak complete set skincare Mary Jardin untuk rutin skincare dan merawat masalah kulit wajah, ini kali lah 💜
.
.
Untuk konsultasi 
Dm/pm 013 3032341
Atau tekan link di bioprofile
.
www.wasap.my/60133032341/MalaysiaDaySale
.
#maryjardinkulimkedah #maryjardinutara #maryjardin #promomaryjardin #agentmaryjardin #naturalorganicskincare #naturalorganicmalaysia #naturalskincare #skincarenatural #skincareorganik #skincareselamat #lulusKKM #formulasidoktor #HoneyCalendulaSkincare #calendulaskincare #maryjardinartisancosmetic #naturalcosmetic #lavenderrosebodycare #kulitkusam #jeragat #jerawat #parut #blackhead #whitehead #poribesar #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak
1 0 11 hours ago
@ieramuhammadamin Profile picture

@ieramuhammadamin

Is it limited edition? One thing i love about this lip matte is, it din dry your lips..
💄X berpasir
💄X menggelupas
💄X menghitamkan bibir
💄 Melembabkan
💄 Tahan sepanjang hari
So much love for this one
.
0167115747(link in bio)
.
#marykayrawang #marykayselangor #marykayshahalam #marykaybatangkali #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat #muasubang #muabatangkali #makeupartist #muashahalam #muaselangor #muamalaysia #muainternational

Is it limited edition? One thing i love about this lip matte is, it din dry your lips..
💄X berpasir
💄X menggelupas
💄X menghitamkan bibir
💄 Melembabkan
💄 Tahan sepanjang hari
So much love for this one
.
0167115747(link in bio)
.
#marykayrawang #marykayselangor #marykayshahalam #marykaybatangkali  #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat  #muasubang #muabatangkali #makeupartist  #muashahalam #muaselangor #muamalaysia #muainternational
4 0 11 hours ago
@dr.anne.skincare Profile picture

@dr.anne.skincare

Aduh, sakit hati bila dengar masih ada lagi orang yang guna skincare/kosmetik timbang kati.
.
Bila kulit dah rosak, masa ni nak menyesal pun tak guna.
Takkan dapat balik kulit sihat korang yang dulu tu.
.
Dr Anne Skincare ni 100% dicipta oleh Dr Anne, seorang saintis dari UPM.
Bahan-bahan terpilih premium sahaja yang diletakkan dalam skincare ni.
Oh ye, ada tambahan kasih sayang khas buat semua. 😚
Yang penting ia bukan formula kilang ye!
.
http://KulitCantikMekapTerbaik.wasap.my
https://shopee.com.my/azida19
.
.
.
#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareselamat #natural #organic #serum #Propolis #Elixir #honeyberryserum #faceoil

Aduh, sakit hati bila dengar masih ada lagi orang yang guna skincare/kosmetik timbang kati.
.
Bila kulit dah rosak, masa ni nak menyesal pun tak guna.
Takkan dapat balik kulit sihat korang yang dulu tu.
.
Dr Anne Skincare ni 100% dicipta oleh Dr Anne, seorang saintis dari UPM.
Bahan-bahan terpilih premium sahaja yang diletakkan dalam skincare ni.
Oh ye, ada tambahan kasih sayang khas buat semua. 😚
Yang penting ia bukan formula kilang ye!
.
http://KulitCantikMekapTerbaik.wasap.my
https://shopee.com.my/azida19
.
.
.
#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareselamat #natural #organic #serum #Propolis #Elixir #honeyberryserum #faceoil
5 0 12 hours ago
@medinabeautyofficial Profile picture

@medinabeautyofficial

🚚Purchase our product with Free Shipping at Shopee @shopee_my .

Just FOLLOW this easy step first before you make payment for the order.
.
.
If you got any problems please contact our asmin for further assistance via Whatsapp 0172937970.
.
.
#medinabeautyofficial #shopeemalaysia #naturalskincare #produkselamat #bigstage #icsyvmy2 #skincareselamat

🚚Purchase our product with Free Shipping at Shopee @shopee_my .

Just FOLLOW this easy step first before you make payment for the order.
.
.
If you got any problems please contact our asmin for further assistance via Whatsapp 0172937970.
.
.
#medinabeautyofficial #shopeemalaysia #naturalskincare #produkselamat #bigstage #icsyvmy2 #skincareselamat
1 0 13 hours ago
@m.qasrina Profile picture

@m.qasrina

Good morning gais! Are you ready nak selfie muka depan camera seketul macam ni without filter?

Kalau belum, let me help! Minimize makeup with healthy skin! Mary Kay boleh bantu tau! Janji anda kena dengar nasihat saya dan konsisten! 😍😍
.
Dah nak masuk tahun 2020 nie, taknak dah makeup tebal menyumbat pori. Nak simple dan fresh je ! Jom kita sama-sama dapatkan kulit yang sihat ! 😉😉
.
.
Ring me anytime girls! I am here ! 💪🏽
🙋🏻‍♀️ SSD QASRINA
📞 012-3414423

Good morning gais! Are you ready nak selfie muka depan camera seketul macam ni without filter?

Kalau belum, let me help! Minimize makeup with healthy skin! Mary Kay boleh bantu tau! Janji anda kena dengar nasihat saya dan konsisten! 😍😍
.
Dah nak masuk tahun 2020 nie, taknak dah makeup tebal menyumbat pori. Nak simple dan fresh je ! Jom kita sama-sama dapatkan kulit yang sihat ! 😉😉
.
.
Ring me anytime girls! I am here ! 💪🏽
🙋🏻‍♀️ SSD QASRINA
📞 012-3414423
54 1 14 hours ago
@marlinazainal87 Profile picture

@marlinazainal87

MULTITASKING MASK

Uuooolllsss, mask pun boleh multitasking tau.. Mar nak share sikit tentang 'Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask & Clearproof Deep Cleansing Charcoal Mask'
.
Actually, korang boleh combine penggunaan mask ni tau..
tapi bukannya combine dua digaul mnjadi 1.. no no..Salah ye diknon.
.
Maksud Mar, korang boleh apply gel mask & charcoal mask dalam masa yang sama... .
Macamna??
.
Ni lebih kepada sesape yg combination skin. Bahagian pipi tu kering. Bahagian T zone pula berminyak.
.
Clearproof charcoal mask ni sapu di bahagian T zone tadi untuk menyerap minyak dan keluarkan whitehead & blackhead.
Timewise gel mask tu pula untuk melembapkan kulit kering dan nak elak kedutan pada muka. Korang pakai mask tu dalam 15 minit, kemudian cuci ye.
.
Sekarang set ni pun tengah promo. Kalau beli harga asal jauh beza mmg tak dapat beli lah. Jom multimask with Mary Kay!
.
Nak cuba pakai2 tak?
Love,
Marlina.MK
Beauty Consultant

#Beautyconsultantsenawang
#Beautyconsultantseremban
#Beautyconsultantnegerisembilan
#cerahsecaraselamat
#kulitsihatkulitcantik
#loveyourSkin
#ilovemarykay
#skincareselamat
#multitaskingmask

MULTITASKING MASK

Uuooolllsss, mask pun boleh multitasking tau.. Mar nak share sikit tentang 'Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask & Clearproof Deep Cleansing Charcoal Mask'
.
Actually, korang boleh combine penggunaan mask ni tau..
tapi bukannya combine dua digaul mnjadi 1.. no no..Salah ye diknon.
.
Maksud Mar, korang boleh apply gel mask & charcoal mask dalam masa yang sama... .
Macamna??
.
Ni lebih kepada sesape yg combination skin. Bahagian pipi tu kering. Bahagian T zone pula berminyak.
.
Clearproof charcoal mask ni sapu di bahagian T zone tadi untuk menyerap minyak dan keluarkan whitehead & blackhead.
Timewise gel mask tu pula untuk melembapkan kulit kering dan nak elak kedutan pada muka. Korang pakai mask tu dalam 15 minit, kemudian cuci ye.
.
Sekarang set ni pun tengah promo. Kalau beli harga asal jauh beza mmg tak dapat beli lah. Jom multimask with Mary Kay!
.
Nak cuba pakai2 tak? 
Love,
Marlina.MK
Beauty Consultant

#Beautyconsultantsenawang
#Beautyconsultantseremban
#Beautyconsultantnegerisembilan
#cerahsecaraselamat
#kulitsihatkulitcantik
#loveyourSkin
#ilovemarykay
#skincareselamat
#multitaskingmask
6 0 15 hours ago
@cocosheabeauty Profile picture

@cocosheabeauty

Miami, Florida

We Love a Good Testimony Thank you for this Queen💛Heres what @keshiagonzaless had to say about using our Meraki Beauty Bar! Swipe Left 👈🏾 to see More in detail..
Good afternoon. I just wanna say thanks for your product. Years back I started experiencing uncontrollable acne and black heads. The picture on the left was actual bumps and black heads not just dark spots and the picture on the right is where I’m at now. I never posted the left picture due to the feelings I had but I can say your product is Gods Gifted and is the only thing that works on my face. I 💛 it and feel more secure naturally. ✨THANKS AGAIN * its small results but it means the 🌎 to me *☺️ #testimonysunday 💃

We Love a Good Testimony Thank you for this Queen💛Heres what @keshiagonzaless had to say about using our Meraki Beauty Bar! Swipe Left 👈🏾 to see More in detail..
Good afternoon. I just wanna say thanks for your product. Years back I started experiencing uncontrollable acne and black heads. The picture on the left was actual bumps and black heads not just dark spots and the picture on the right is where I’m at now. I never posted the left picture due to the feelings I had but I can say your product is Gods Gifted and is the only thing that works on my face. I 💛 it and feel more secure naturally. ✨THANKS AGAIN * its small results but it means the 🌎 to me *☺️ #testimonysunday 💃
59 1 20 hours ago
@m.qasrina Profile picture

@m.qasrina

.
Here wo go! Dalam kereta pon boleh makeup ya gaiss! Semua mudah tau sekarang! Tengok camera phone je tak tengok cermin dah 😂😂
.
Ok senang sangat nak pakai Stick nie tau. Dap dap je uolss! 30 saat dah siap. Size pun omeyy sangat! RM39 grab laju-laju k!

Nota mulut :
Limited Edition Lipmatte code OFFBEAT ORCHID RM39 je uoollss!
.
🙋🏻‍♀️ SSD QASRINA
📞 012-3414423

.
Here wo go! Dalam kereta pon boleh makeup ya gaiss! Semua mudah tau sekarang! Tengok camera phone je tak  tengok cermin dah 😂😂
.
Ok senang sangat nak pakai Stick nie tau. Dap dap je uolss! 30 saat dah siap. Size pun omeyy sangat! RM39 grab laju-laju k!

Nota mulut :
Limited Edition Lipmatte code OFFBEAT ORCHID RM39 je uoollss!
.
🙋🏻‍♀️ SSD QASRINA
📞 012-3414423
133 5 15 September, 2019
@dr.anne.skincare Profile picture

@dr.anne.skincare

Apa sebab kulit jadi super kering ya?
Ada banyak sebab tau.

Antaranya:
🌼 guna cleanser banyak buih/surfactant kuat/detergent
🌼 penggunaan kosmetik seperti foundation/compact powder yg mengeringkan
🌼 perubahan diet yg mengganggu hormon. Contohnya cuba kurus secara ekstrim
🌼 skincare yg tak sesuai dengan kulit
🌼 faktor umur yang buatkan sebum semakin kurang
🌼 pengambilan ubat yang bagi side effect kulit semakin kering

Korang ada masalah kulit kering?
Sembur je dengan Organic Emulsion Mist setiap kali rasa kulit kering. 😚

http://KulitCantikMekapTerbaik.wasap.my
https://shopee.com.my/azida19
.
.
.
#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareselamat #natural #organic #serum #Propolis #Elixir #honeyberryserum #faceoil

Apa sebab kulit jadi super kering ya? 
Ada banyak sebab tau.

Antaranya:
🌼 guna cleanser banyak buih/surfactant kuat/detergent
🌼 penggunaan kosmetik seperti foundation/compact powder yg mengeringkan
🌼 perubahan diet yg mengganggu hormon. Contohnya cuba kurus secara ekstrim
🌼 skincare yg tak sesuai dengan kulit
🌼 faktor umur yang buatkan sebum semakin kurang
🌼 pengambilan ubat yang bagi side effect kulit semakin kering

Korang ada masalah kulit kering? 
Sembur je dengan Organic Emulsion Mist setiap kali rasa kulit kering. 😚

http://KulitCantikMekapTerbaik.wasap.my
https://shopee.com.my/azida19
.
.
.
#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareselamat #natural #organic #serum #Propolis #Elixir #honeyberryserum #faceoil
7 0 15 September, 2019
@m.qasrina Profile picture

@m.qasrina

🌹 SEPTEMBER DEAL 🌹
.
BUY 3 Oil-Free Makeup Remover
FREE 1 Oil-Free Makeup Remover
.
Price : RM192
NP : RM256
.
SATU CUMA RM48 GAISSSS 😱😱
.
While Stock Last !
.
🙋🏻‍♀️ SSD QASRINA
📞 012-3414423
.
#oilfreemakeupremover

🌹 SEPTEMBER DEAL 🌹
.
BUY 3 Oil-Free Makeup Remover
FREE 1 Oil-Free Makeup Remover
.
Price : RM192
NP : RM256
.
SATU CUMA RM48 GAISSSS 😱😱
.
While Stock Last !
.
🙋🏻‍♀️ SSD QASRINA
📞 012-3414423
.
#oilfreemakeupremover
19 2 15 September, 2019

Top #skincareselamat posts

@3menit.kreatif Profile picture

@3menit.kreatif

Manfaat #aloevera Yang Jarang Orang Tau
.
Silahkan Share Ke teman Kamu Jika Bermanfaat .
👆👆👆klik tombol biru FOLLOW👆👆👆 biar kalian langsung dapetin up date video terbaru yaa gaess... 🤗
.
Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa..☝️
FOLLOW 👍:
👉 : @3menit.kreatif
👉 : @3menit.kreatif
👉 : @3menit.kreatif
.
Cr : repost @5.min.crafts
#manfaataloevera #tipsdietsehat #tipskecantikan #tipscantiksehat #tipskulitsehat #cantikberseri #tipscantik #jerawat #tipskulitcantik #agentdianz #tipsglowing #tipscantiknaterbaik #tipscantikalami #kulitkering #kulitbebasjerawat #kulitnormal #skincareselamat #kulitcantiksehat #kreatif #kreatifitas #belajargambar #prakarya #unik #bingung #perjuangan #senilukis #mewarnaigambar #manusia #kepo

Manfaat #aloevera  Yang Jarang Orang Tau
.
Silahkan Share Ke teman Kamu Jika Bermanfaat .
👆👆👆klik tombol biru FOLLOW👆👆👆 biar kalian langsung dapetin up date video terbaru yaa gaess... 🤗
.
Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa..☝️
FOLLOW 👍:
👉 : @3menit.kreatif
👉 : @3menit.kreatif
👉 : @3menit.kreatif
.
Cr :  repost @5.min.crafts
#manfaataloevera #tipsdietsehat #tipskecantikan #tipscantiksehat #tipskulitsehat #cantikberseri #tipscantik #jerawat #tipskulitcantik #agentdianz #tipsglowing #tipscantiknaterbaik #tipscantikalami #kulitkering #kulitbebasjerawat #kulitnormal #skincareselamat #kulitcantiksehat #kreatif #kreatifitas #belajargambar #prakarya #unik #bingung #perjuangan #senilukis #mewarnaigambar #manusia #kepo
289 3 3 May, 2019
@bidaraone_syifa_ekinseremban Profile picture

@bidaraone_syifa_ekinseremban

Alhamdulillah DONE cod ke seremban 2 facial wash bidaraone, tq sis berikhtiar untuk kulit wajah kusam & jerawat. Semoga pulih inshallah aamin.

#teamafviral0761
#pencucimukabidaraone
#facialwashbidaraone
#assalamualaikum
#skincarebeauty
#skincareselamat

Alhamdulillah DONE cod ke seremban 2 facial wash bidaraone, tq sis berikhtiar untuk kulit wajah kusam & jerawat. Semoga pulih inshallah aamin.

#teamafviral0761
#pencucimukabidaraone
#facialwashbidaraone
#assalamualaikum
#skincarebeauty
#skincareselamat
128 39 24 June, 2019
@ninazahari Profile picture

@ninazahari

Pregnant kali ni malas betul nak mekap2. Ni pun paksa diri. Janji nampak sikit2 muka tu pinkish ok lah kan.
.
Masa ni pakai sheer dimension powder latest by marykay. Lipstik cam biasa la romantic pink. .
#marykaybynina #marykaymalaysia #marykaycheras #marykaykl #marykaykosmetik #kulitcantik #timewise #skincaremalaysia #skincareselamat

Pregnant kali ni malas betul nak mekap2. Ni pun paksa diri. Janji nampak sikit2 muka tu pinkish ok lah kan.
.
Masa ni pakai sheer dimension powder latest by marykay. Lipstik cam biasa la romantic pink. .
#marykaybynina #marykaymalaysia #marykaycheras #marykaykl #marykaykosmetik #kulitcantik #timewise #skincaremalaysia #skincareselamat
594 11 2 July, 2018
@glamorable Profile picture

@glamorable

Dun-dun-dun! This is the Vit C treatment I was talking about earlier - @karunaskin Vitamin C+ Pearls.

The treatment consists of flash frozen pearls that need to be rehydrated with a special Activator serum prior to application. If you're new to acid eftoliators I would recommend starting slow and using these once a week at first, but since my skin is already accustomed to potent AHAs, I used these every other day and the results are amazing!

I had some fresh hyperpigmentation left over from a recent outbreak of hormonal acne, and this thing reduced the pigment by like 80% in 10 days! (self-assessed numbers ofc)

#karunaskin #karunafreeze #meetflashfreeze #octolyfamily #honestreview #gifted PR Sample

Dun-dun-dun! This is the Vit C treatment I was talking about earlier - @karunaskin Vitamin C+ Pearls.

The treatment consists of flash frozen pearls that need to be rehydrated with a special Activator serum prior to application. If you're new to acid eftoliators I would recommend starting slow and using these once a week at first, but since my skin is already accustomed to potent AHAs, I used these every other day and the results are amazing!

I had some fresh hyperpigmentation left over from a recent outbreak of hormonal acne, and this thing reduced the pigment by like 80% in 10 days! (self-assessed numbers ofc)

#karunaskin #karunafreeze #meetflashfreeze #octolyfamily #honestreview #gifted PR Sample
1,083 34 21 August, 2017
@glamorable Profile picture

@glamorable

Saint Joseph, Michigan

AM skincare situation (combination/dehydrated skin)⠀
.⠀
#iunik Vitamin Hyaluronic Acid Vitalizing Toner - This tiny Korean brand has virtually no presence in the US, but I think they need to be better known. This toner is super gentle and has a great alcohol-free, fragrance-free formula, and the first ingredient is Sodium Hyaluronate, not water! I'll have a more detailed review on the blog soon.⠀
.⠀
@kerstinflorianintl Correcting Serum C+ Infusion - I want to finally finish this serum so I will use it daily for the next few days I think. My AM skincare routine always needs to have some kind of Vit C product in it, and this gentle milky serum works quite well for combo skin. I always love the refreshing, grassy scent of Kerstin Florian products, it makes you feel like you are in the middle of a field somewhere in the country.
.⠀
@Karunaskin Hydrating+ Face Mask - I rarely use sheet masks in the AM, but I didn't get much sleep last night and my skin is looking a little dull and dehydrated. This mask is a great pick me up! It soothes and quenches my skin, and also cools it down. I like to wear it over my serums and under the moisturizer so it helps push in the active ingredients from other products 😍
.⠀
@EsteeLauder Revitalizing Supreme+ cream is my moisturizer of choice today. Anti-aging is more of a secondary thing for me right now, but prevention is key, so I always use products that can keep the skin looking youthful. This cream is a bit too heavily scented for my liking, but the effectiveness of the formula makes up for that. It has lightweight, gel-cream consistency and doesn't leave my skin feeling greasy. Perfect for summer!
.⠀
@gloskinbeauty Solar Shade SPF50 - I am mildly obsessed with sunscreen, probably to the point of Vit D deficiency haha! Jokes aside, I think a good sunblock is your no.1 anti-aging product and will do more in the long run than any anti-aging cream ever could.

#discoveryourglo #karunaskin #kerstinflorian #octolyfamily #honestreview #EsteeLauder #EsteeBeauties #glamorable #gifted PR Sample

AM skincare situation (combination/dehydrated skin)⠀
.⠀
#iunik Vitamin Hyaluronic Acid Vitalizing Toner - This tiny Korean brand has virtually no presence in the US, but I think they need to be better known. This toner is super gentle and has a great alcohol-free, fragrance-free formula, and the first ingredient is Sodium Hyaluronate, not water! I'll have a more detailed review on the blog soon.⠀
.⠀
@kerstinflorianintl Correcting Serum C+ Infusion - I want to finally finish this serum so I will use it daily for the next few days I think. My AM skincare routine always needs to have some kind of Vit C product in it, and this gentle milky serum works quite well for combo skin. I always love the refreshing, grassy scent of Kerstin Florian products, it makes you feel like you are in the middle of a field somewhere in the country.
.⠀
@Karunaskin Hydrating+ Face Mask - I rarely use sheet masks in the AM, but I didn't get much sleep last night and my skin is looking a little dull and dehydrated. This mask is a great pick me up! It soothes and quenches my skin, and also cools it down. I like to wear it over my serums and under the moisturizer so it helps push in the active ingredients from other products 😍
.⠀
@EsteeLauder Revitalizing Supreme+ cream is my moisturizer of choice today. Anti-aging is more of a secondary thing for me right now, but prevention is key, so I always use products that can keep the skin looking youthful. This cream is a bit too heavily scented for my liking, but the effectiveness of the formula makes up for that. It has lightweight, gel-cream consistency and doesn't leave my skin feeling greasy. Perfect for summer!
.⠀
@gloskinbeauty Solar Shade SPF50 - I am mildly obsessed with sunscreen, probably to the point of Vit D deficiency haha! Jokes aside, I think a good sunblock is your no.1 anti-aging product and will do more in the long run than any anti-aging cream ever could.

#discoveryourglo #karunaskin #kerstinflorian #octolyfamily #honestreview #EsteeLauder #EsteeBeauties #glamorable #gifted PR Sample
677 27 31 August, 2017
@pinctadashop Profile picture

@pinctadashop

"Serum ini gak kalah sama serum2 branded lainnya, selain harga jauh lebih murah & terjangkau, kualitas juga masih bersaing, isi nya cukup banyak untuk pemakaian 1 bulanan. Efek nya mencerahkan, wajah ga kusam lagi, jerawat jadi lebih cepat kering juga pakai serum ini. Makasih sis Pinctada!"
.
.
➡SERUM VITAMIN C PT. AGRINDO.
➡Harga : 50 rb.

Definisi ⬇⬇⬇ :
Serum vitamin C ini mengandung vitamin C stabil yang dikombinasikan dengan vitamin E dalam basis gell yang lembut dan tidak lengket dengan PH kulit. Diformulasikan dengan bahan aktif Enhacer Ethoxydiglicol sehingga bahan aktif lebih mudah menembus sel kulit.

Kegunaan :
✓ Mencerahkan kulit wajah secara permanen.
✓ Meningkatkan produksi kolagen
✓ Mengurangi kerutan pada kulit wajah secara nyata.
✓ Menghilangkan kantung mata
✓ Anti oksidan .
✓ Anti aging
✓ MEncegah radikal bebas yang berasal dari polusi, debu.

Pemakaian kontinyu secara teratur akan menghasilkan kulit yang lebih cerah, sehat, dan bercahaya.

Cara pemakaian :
Teteskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang sudah dibersihkan hingga batas leher secara merata. .

Order ⤵
✔WA📱 : 081 859 2603 / klik link pada bio @PINCTADASHOP
✔LINE🆔 @PINCTADASHOP pakai @
ㅤㅤ
Barang Palsu Uang Kita Kembalikan

#serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitaminccollagen #serumvitamincasli #serumvitamin #serumvitamincasli #jualserumvitaminc #jualserumvitc #serumvitc #pinctadashop #wa:0818592603 #kosmetikaman #serumvitcmurah #serumwajah #serumwajahbpom #serumwajahmurah #jualserumwajah #jualserumwajahkorea #serumwajahkorea #hanasui #hanasuiserum #hanasuibodycare #hanasuimasker #kosmetikhalal #kosmetikbpom #kosmetikkorea #produkkorea #kosmetikthailand #jualskincarethailand #jualskincarekorea #makeupindo

"Serum ini gak kalah sama serum2 branded lainnya, selain harga jauh lebih murah & terjangkau, kualitas juga masih bersaing, isi nya cukup banyak untuk pemakaian 1 bulanan. Efek nya mencerahkan, wajah ga kusam lagi, jerawat jadi lebih cepat kering juga pakai serum ini. Makasih sis Pinctada!"
.
.
➡SERUM VITAMIN C PT. AGRINDO.
➡Harga : 50 rb.

Definisi ⬇⬇⬇ :
Serum vitamin C ini mengandung vitamin C stabil yang dikombinasikan dengan vitamin E dalam basis gell yang lembut dan tidak lengket dengan PH kulit. Diformulasikan dengan bahan aktif Enhacer Ethoxydiglicol sehingga bahan aktif lebih mudah menembus sel kulit.

Kegunaan :
✓ Mencerahkan kulit wajah secara permanen.
✓ Meningkatkan produksi kolagen
✓ Mengurangi kerutan pada kulit wajah secara nyata.
✓ Menghilangkan kantung mata
✓ Anti oksidan .
✓ Anti aging
✓ MEncegah radikal bebas yang berasal dari polusi, debu.

Pemakaian kontinyu secara teratur akan menghasilkan kulit yang lebih cerah, sehat, dan bercahaya.

Cara pemakaian :
Teteskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang sudah dibersihkan hingga batas leher secara merata. .

Order ⤵
✔WA📱 : 081 859 2603 / klik link pada bio @PINCTADASHOP
✔LINE🆔 @PINCTADASHOP pakai @
ㅤㅤ
Barang Palsu Uang Kita Kembalikan
ㅤ
#serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitaminccollagen #serumvitamincasli #serumvitamin #serumvitamincasli #jualserumvitaminc #jualserumvitc #serumvitc #pinctadashop #wa:0818592603 #kosmetikaman #serumvitcmurah #serumwajah #serumwajahbpom #serumwajahmurah #jualserumwajah #jualserumwajahkorea #serumwajahkorea #hanasui #hanasuiserum #hanasuibodycare #hanasuimasker #kosmetikhalal #kosmetikbpom #kosmetikkorea #produkkorea #kosmetikthailand #jualskincarethailand #jualskincarekorea #makeupindo
828 26 30 October, 2017