#skinexpert Instagram Photos & Videos

skinexpert - 146.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #skinexpert and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
11 minutes
Average like
5.5
Average comment
0.5
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

Last Day RM88 RM88 RM88 ‼️‼️‼️‼️‼️
Hilangkan BLACKHEAD DAN WHITEHEAD dengan RAWATAN YANG TEPAT DAN BERKESAN
.
Hai sis/dear.... ☏ Whatsapp ye for detail dan pertanyaan :
www.wasap.my/601110944431
www.wasap.my/601110977740
www.wasap.my/60173414887
www.wasap.my/60173392259
.
www.wasap.my/601110944431 .
#tiktok
#tiktokmalaysia
#tiktokmelaka
#bagaikanlangit
#tiktok
#tiktokmalaysia
#tiktokmelaka
#bagaikanlangit
#tiktok
#tiktokmalaysia
# #skinexpert
#medispa
#spa
#laserparut
#scartreatment
#sgf
#dermapen
#rawatanjeragat
#ubatjeragat
#krimjeragat
#laserbulu
#vshape
#laserbuangbulu
#ubatputih
#krimputih
#facial
#facialmurah
#faciallelaki

Last Day RM88 RM88 RM88 ‼️‼️‼️‼️‼️
Hilangkan BLACKHEAD DAN WHITEHEAD dengan RAWATAN YANG TEPAT DAN BERKESAN
.
Hai sis/dear.... ☏ Whatsapp ye for detail dan pertanyaan : 
www.wasap.my/601110944431
www.wasap.my/601110977740
www.wasap.my/60173414887
www.wasap.my/60173392259
.
www.wasap.my/601110944431 .
#tiktok
#tiktokmalaysia
#tiktokmelaka
#bagaikanlangit
#tiktok
#tiktokmalaysia
#tiktokmelaka
#bagaikanlangit
#tiktok
#tiktokmalaysia
##skinexpert
#medispa
#spa
#laserparut
#scartreatment
#sgf
#dermapen
#rawatanjeragat
#ubatjeragat
#krimjeragat
#laserbulu
#vshape
#laserbuangbulu
#ubatputih
#krimputih
#facial
#facialmurah
#faciallelaki
0 0 1 minute ago

🎁 Need a gift idea? ​Whether it's for your neighbour, an end of year gift for the teachers, nurses or a stocking filler, Flawless is giving you 10% off products this Holiday season.🎉 ​Give the gift of good skin this year
​Use the code SANTA10 online to receive your discount.

🎁 Need a gift idea? ​Whether it's for your neighbour, an end of year gift for the teachers, nurses or a stocking filler, Flawless is giving you 10% off products this Holiday season.🎉 ​Give the gift of good skin this year
​Use the code SANTA10 online to receive your discount.
1 1 34 minutes ago

Skin Expert Medispa Melaka Share sedikit ilmu berguna mengenai BLACKHEAD & WHITEHEAD.... hope ia membantu u guys faham ok🥰🥰🥰🥰❤️
.
BLACKHEAD

Blackhead adalah lebihan minyak dan kulit mati yang terkumpul pada kelenjar “sebaceous”. Senang cerita, blackhead adalah pori yang tersumbat tetapi dalam keadaan permukaan kulit terbuka.

Apabila terdedah kepada udara, akan berlaku pengoksidaan yang menyebabkan warna lebihan minyak dan kulit mati yang tersumbat itu berwarna hitam.

WHITEHEAD

Whitehead pula terjadi disebabkan lebihan minyak dan kulit mati yang terperangkap dibawah liang yang tertutup. Minyak dan bakteria yang terperangkap itu akan membentuk jerawat dalam yang berwarna putih atau kekuningan (kerana tiada tindak balas oksida) yang kita panggil whitehead. Whitehead boleh terjadi disemua bahagian muka dan badan pun boleh juga.
.
SKIN EXPERT MEDISPA
No.10, Jalan PRB2,
Taman Paya Rumput Bestari
76450 Melaka,
MELAKA
(Berdekatan TESCO Cheng, Melaka)
.
Insta : skinexpertmedispa
Pages: Skin Expert Medispa
Emel : skinexpertmedispa@gmail.com
.
Waktu Operasi:
Isnin hingga Sabtu (Ahad Cuti Rehat)
10.00 pagi hingga 7.00ptg
.
#skinexpert
#expert
#skin
#skinexpertmedispa
#spa
#spamelaka
#spamasjidtanah
#spaalorgajah
#spacheng
#spakulit
#spaartist
#medispa
#medispamelaka
#melakamedispa
#spamelacca
#medispamelaka
#facial
#facialmelaka
#facialmurah
#faciallelaki
#facialmuka
#facialpengantin
#facialvitaminC

Skin Expert Medispa Melaka Share sedikit ilmu berguna mengenai BLACKHEAD & WHITEHEAD.... hope ia membantu u guys faham ok🥰🥰🥰🥰❤️
.
BLACKHEAD

Blackhead adalah lebihan minyak dan kulit mati yang terkumpul pada kelenjar “sebaceous”. Senang cerita, blackhead adalah pori yang tersumbat tetapi dalam keadaan permukaan kulit terbuka.

Apabila terdedah kepada udara, akan berlaku pengoksidaan yang menyebabkan warna lebihan minyak dan kulit mati yang tersumbat itu berwarna hitam.

WHITEHEAD

Whitehead pula terjadi disebabkan lebihan minyak dan kulit mati yang terperangkap dibawah liang yang tertutup. Minyak dan bakteria yang terperangkap itu akan membentuk jerawat dalam yang berwarna putih atau kekuningan (kerana tiada tindak balas oksida) yang kita panggil whitehead. Whitehead boleh terjadi disemua bahagian muka dan badan pun boleh juga.
.
SKIN EXPERT MEDISPA
No.10, Jalan PRB2,
Taman Paya Rumput Bestari
76450 Melaka,
MELAKA
(Berdekatan TESCO Cheng,  Melaka)
.
Insta : skinexpertmedispa
Pages: Skin Expert Medispa
Emel : skinexpertmedispa@gmail.com
.
Waktu Operasi:
Isnin hingga Sabtu (Ahad Cuti Rehat)
10.00 pagi hingga 7.00ptg
.
#skinexpert
#expert
#skin
#skinexpertmedispa
#spa
#spamelaka
#spamasjidtanah
#spaalorgajah
#spacheng
#spakulit
#spaartist
#medispa
#medispamelaka
#melakamedispa
#spamelacca
#medispamelaka
#facial
#facialmelaka
#facialmurah
#faciallelaki
#facialmuka
#facialpengantin
#facialvitaminC
1 0 40 minutes ago

Moisturize your skin thrice daily during winters.
1st after bath
2nd just before evening
3rd just before bedtime

#skincaretips #moisturizer #dryskin #skinraipur #skinexpert #winterskin #DrGauriPatil #GPskinclinic #skindoctor #dermatologist #skin

Moisturize your skin thrice daily during winters. 
1st after bath
2nd just before evening
3rd just before bedtime

#skincaretips #moisturizer #dryskin #skinraipur #skinexpert #winterskin #DrGauriPatil #GPskinclinic #skindoctor #dermatologist #skin
8 0 52 minutes ago

Want to know the ULTIMATE anti ageing secret???
SPF
Yes I repeat wearing SPF daily and reapplying on the days you are enjoying the outdoors!
This one simple step can reduce the rate your skin ages by protecting it from harmful UVA and UVB rays ☀️
So #slipslopslap not just in summer BUT everyday!
Pic via @alphahskincare

#skintechnology #skin #clearskin #skinexpert #skinhealth #skincare #skinscience #healthyskin #antiaging #alphaholic #alphahskincare #alphah #australianmade #crueltyfree #vegan #veganfriendly #veganskin #beautysalonnewcastle #beautythejunction #beautysalon #stylesocietynewcastle

Want to know the ULTIMATE anti ageing secret???
SPF
Yes I repeat wearing SPF daily and reapplying on the days you are enjoying the outdoors!
This one simple step can reduce the rate your skin ages by protecting it from harmful UVA and UVB rays ☀️
So #slipslopslap not just in summer BUT everyday!
Pic via @alphahskincare

#skintechnology #skin #clearskin #skinexpert #skinhealth #skincare #skinscience #healthyskin #antiaging #alphaholic #alphahskincare #alphah #australianmade #crueltyfree #vegan #veganfriendly #veganskin #beautysalonnewcastle #beautythejunction #beautysalon #stylesocietynewcastle
6 0 1 hour ago

Love this baby right here 😍 come experience the @biotherapeutic micro with ANY facial. This little tools helps to exfoliate your skin & remove surface level dead skin cells, penetrate product deeper into your skin & extractions! It is not painful either! #licensedesthetician #esthetician #aesthetician #aesthetic #aesthetics #skintherapist #skinexpert #ultabeauty #ulta #ultaskintherapist #phoenixesthetician #phoenixfacials #phoenixskincare #skincare #skincaretreatment #correctiveskincare #facials #microdermabrasion #chemicalpeels #hyperpigmentation #enzymes #exfoliate #clearskin #skintype #skincondition #skinconsultation #skinanalysis #skinbar #grandopening #phoenix

Love this baby right here 😍 come experience the @biotherapeutic micro with ANY facial. This little tools helps to exfoliate your skin & remove surface level dead skin cells, penetrate product deeper into your skin & extractions! It is not painful either! #licensedesthetician #esthetician #aesthetician  #aesthetic #aesthetics #skintherapist #skinexpert #ultabeauty #ulta #ultaskintherapist #phoenixesthetician #phoenixfacials  #phoenixskincare #skincare #skincaretreatment #correctiveskincare #facials #microdermabrasion #chemicalpeels #hyperpigmentation #enzymes #exfoliate #clearskin #skintype #skincondition #skinconsultation #skinanalysis #skinbar #grandopening #phoenix
2 0 1 hour ago
We also offer microdermabrasion for $60, not just any microderm but @satinsmoothpro‼️ we use flower grains such as lavender, rose & tea tree instead of crystals. Amazing benefits & lymphatic drainage method also used in the service🙌🏽 #licensedesthetician #esthetician #aesthetician  #aesthetic #aesthetics #skintherapist #skinexpert #ultabeauty #ulta #ultaskintherapist #phoenixesthetician #phoenixfacials  #phoenixskincare #skincare #skincaretreatment #correctiveskincare #facials #microdermabrasion #chemicalpeels #hyperpigmentation #enzymes #exfoliate #clearskin #skintype #skincondition #skinconsultation #skinanalysis #skinbar #grandopening #phoenix
0 0 1 hour ago

🌸Skin Perfection:
Yup, we totes Love assisting Men to reach their Skin Goals!!🙌
This is “Bob”. Bob started his Skin Journey with us 2 Years ago. Bob wants his skin to function optimally so he Looks and Feels GREAT!
Bob completed a program of weekly treatments and now maintains his fab Skin with Monthly Maintenance Clinic Treatments and DMK Home Prescriptives. (Individual length and frequency of Skin Programs depends on on Age, Condition and Lifestyle).
Pop into our Clinic and chat with one of our Advanced Skin Technicians to discuss a Personalised Program to reach your Skin Goals!☘️
*Note: We can see in this pic that post Clinic Treatment, Bob has an AWESOME Plasmatic Effect🤘
This visual image shows the incredible Power of DMK Enzyme Therapy. During his Treatment, Bob felt the “pulsing” sensation on his face. Fresh, oxygenated blood being flushed through his perifferal capillaries. The visible red capillaries are a great indication of healthy functioning Skin💚
#lovetheskinyourein @dmkskin

🌸Skin Perfection:
Yup, we totes Love assisting Men to reach their Skin Goals!!🙌
This is “Bob”. Bob started his Skin Journey with us 2 Years ago. Bob wants his skin to function optimally so he Looks and Feels GREAT!
Bob completed a program of weekly treatments and now maintains his fab Skin with Monthly Maintenance Clinic Treatments and DMK Home Prescriptives. (Individual length and frequency of Skin Programs  depends on on Age, Condition and Lifestyle).
Pop into our Clinic and chat with one of our Advanced Skin Technicians to discuss a Personalised Program to reach your Skin Goals!☘️
*Note: We can see in this pic that post Clinic Treatment, Bob has an AWESOME Plasmatic Effect🤘
This visual image shows the incredible Power of DMK Enzyme Therapy. During his Treatment, Bob felt the “pulsing” sensation on his face. Fresh, oxygenated blood being flushed through his perifferal capillaries. The visible red capillaries are a great indication of healthy functioning Skin💚
#lovetheskinyourein @dmkskin
9 2 1 hour ago

KALAU MBH NAK ON SALES 12.12... KORANG NAK RAWATAN YG MANA?
.
Kali ini kita bersidang... macam dlm dewan parlimen..
.
Kalau tak setuju boleh ketuk meja kuat2
.
tapi isya tak dengar lah..hihi... 🤭
.
.
Eh... berbalik pd sales 12.12... serius ni isya nak tnya
.
Korang nak rawatan yg mana utk MBH on harga clearance..
.
Cuba komen kat bawah dgn harga sekali
.
#ipergimbh #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #medispa #skinexpert #mbh #mbhmedispa #mbhskinexpert #parutjerawat #ipergimbh #isukepergimbh #mbhpilihansemua #mbhtakkirausia #IsukaMBH #IloveMBH #dahterbuktimbh #kulitcerah #badanlawa #rambutcantik #gegarvaganza2019 #mentormilenia2019 #ejenalithemovie #mamakmaju #dramasangat #mfmirafilzah #daiefarhan #seagames2019

KALAU MBH  NAK ON SALES 12.12... KORANG NAK RAWATAN YG MANA?
.
Kali ini kita bersidang... macam dlm dewan parlimen..
.
Kalau tak setuju boleh ketuk meja kuat2
.
tapi isya tak dengar lah..hihi... 🤭
.
.
Eh... berbalik pd sales 12.12... serius ni isya nak tnya
.
Korang nak rawatan yg mana utk MBH on harga clearance..
.
Cuba komen kat bawah dgn harga sekali
.
#ipergimbh #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #medispa #skinexpert #mbh #mbhmedispa #mbhskinexpert #parutjerawat #ipergimbh #isukepergimbh #mbhpilihansemua #mbhtakkirausia #IsukaMBH #IloveMBH #dahterbuktimbh #kulitcerah #badanlawa #rambutcantik #gegarvaganza2019 #mentormilenia2019 #ejenalithemovie #mamakmaju  #dramasangat #mfmirafilzah #daiefarhan #seagames2019
1 0 1 hour ago

KALAU MBH NAK ON SALES 12.12... KORANG NAK RAWATAN YG MANA?
.
Kali ini kita bersidang... macam dlm dewan parlimen..
.
Kalau tak setuju boleh ketuk meja kuat2
.
tapi isya tak dengar lah..hihi... 🤭
.
.
Eh... berbalik pd sales 12.12... serius ni isya nak tnya
.
Korang nak rawatan yg mana utk MBH on harga clearance..
.
Cuba komen kat bawah dgn harga sekali
.
#ipergimbh #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #medispa #skinexpert #mbh #mbhmedispa #mbhskinexpert #parutjerawat #ipergimbh #isukepergimbh #mbhpilihansemua #mbhtakkirausia #IsukaMBH #IloveMBH #dahterbuktimbh #kulitcerah #badanlawa #rambutcantik #gegarvaganza2019 #mentormilenia2019 #ejenalithemovie #mamakmaju #dramasangat #mfmirafilzah #daiefarhan #seagames2019

KALAU MBH  NAK ON SALES 12.12... KORANG NAK RAWATAN YG MANA?
.
Kali ini kita bersidang... macam dlm dewan parlimen..
.
Kalau tak setuju boleh ketuk meja kuat2
.
tapi isya tak dengar lah..hihi... 🤭
.
.
Eh... berbalik pd sales 12.12... serius ni isya nak tnya
.
Korang nak rawatan yg mana utk MBH on harga clearance..
.
Cuba komen kat bawah dgn harga sekali
.
#ipergimbh #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #medispa #skinexpert #mbh #mbhmedispa #mbhskinexpert #parutjerawat #ipergimbh #isukepergimbh #mbhpilihansemua #mbhtakkirausia #IsukaMBH #IloveMBH #dahterbuktimbh #kulitcerah #badanlawa #rambutcantik #gegarvaganza2019 #mentormilenia2019 #ejenalithemovie #mamakmaju  #dramasangat #mfmirafilzah #daiefarhan #seagames2019
0 0 1 hour ago

Uishhh... FREE SKIN ANALYSIS?
.
Haa.. siapa yang belum pernah scan kulit? Cepat ngaku. hihiks apa kata korang datang @mbh_sungaipetani untuk check skin dan minta pendapat beauty consultant.
.
Toksah risau, kak amy nak bagi hampa check FREE SAHAJA.
.
Macam mana nak dapatkan FREE SKIN ANALYSIS ni? haa... komen "SAYA NAK" dan jangan lupa tag sorang kawan hamoa sama nah! .
.
📲 0182999039
📲 0182999039
📲 0182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
.
#ipergimbh #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #medispa #skinexpert #mbh #mbhmedispa #mbhskinexpert #parutjerawat #ipergimbh #isukepergimbh #mbhpilihansemua #mbhtakkirausia #IsukaMBH #IloveMBH #dahterbuktimbh #kulitcerah #badanlawa #rambutcantik #gegarvaganza2019 #mentormilenia2019 #ejenalithemovie #mamakmaju #dramasangat #mfmirafilzah #daiefarhan #seagames2019

Uishhh... FREE SKIN ANALYSIS?
.
Haa.. siapa yang belum pernah scan kulit? Cepat ngaku. hihiks apa kata korang datang @mbh_sungaipetani untuk check skin dan minta pendapat beauty consultant.
.
Toksah risau, kak amy nak bagi hampa check FREE SAHAJA.
.
Macam mana nak dapatkan FREE SKIN ANALYSIS ni? haa... komen "SAYA NAK" dan jangan lupa tag sorang kawan hamoa sama nah! .
.
📲 0182999039
📲 0182999039
📲 0182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
.
#ipergimbh #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #medispa #skinexpert #mbh #mbhmedispa #mbhskinexpert #parutjerawat #ipergimbh #isukepergimbh #mbhpilihansemua #mbhtakkirausia #IsukaMBH #IloveMBH #dahterbuktimbh #kulitcerah #badanlawa #rambutcantik #gegarvaganza2019 #mentormilenia2019 #ejenalithemovie #mamakmaju  #dramasangat #mfmirafilzah #daiefarhan #seagames2019
1 0 2 hours ago

Facial Wash With Sulphur & Salicylic Acid merupakan kolaborasi yang tepat untuk mengatasi kulit jerawatmu.
Berfungsi untuk : - mengurangi komedo - mengendalikan jerawat ringan - sedang - mengangkat sel kulit mati - mencegah tersumbatnya pori-pori
Facial wash ini TANPA SCRUB dan dibuat dengan pH menyesuaikan kondisi normal kulit, sehingga tidak akan mengiritasi kulit. Kecuali bila Anda alergi terhadap kedua bahan diatas.
Pemesanan dapat dilakukan Via WA CS2 Order online (Gita) 0811.7908.588
Orderan dapat dilayani di jam kerja
Senin - Sabtu 10.00-18.00
Hari Minggu LIBUR
#limoniaskinexpert #skinexpert #sulfur #facewash #facewashwithsulfur #skin #lampung #bandarlampung #limoniabeautycenter #skincare #skincareroutine

Facial Wash With Sulphur & Salicylic Acid merupakan kolaborasi yang tepat untuk mengatasi kulit jerawatmu.
Berfungsi untuk : - mengurangi komedo - mengendalikan jerawat ringan - sedang - mengangkat sel kulit mati - mencegah tersumbatnya pori-pori
Facial wash ini TANPA SCRUB dan dibuat dengan pH menyesuaikan kondisi normal kulit, sehingga tidak akan mengiritasi kulit. Kecuali bila Anda alergi terhadap kedua bahan diatas. 
Pemesanan dapat dilakukan Via WA CS2 Order online (Gita) 0811.7908.588
Orderan dapat dilayani di jam kerja
Senin - Sabtu 10.00-18.00
Hari Minggu LIBUR
#limoniaskinexpert#skinexpert#sulfur#facewash#facewashwithsulfur#skin#lampung#bandarlampung#limoniabeautycenter#skincare#skincareroutine
7 0 2 hours ago

Kalau tadi kita sudah membahas tentang Sulfur, kini saatnya kita membahas tentang Salicylic Acid. Salicylic Acid mampu menembus permukaan kulit dan pori-pori sampai ke dalam. Hal tersebut membantu untuk membersikan kulit secara efektif. Zat salicylic acid yang mampu meresap ke dalam lapisan pori-pori, dapat melonggarkan pori-pori yang tersumbat dengan cara memecah lapisan sel kulit mati, melembutkannya, dan membantunya ‘lepas’ dari lapisan kulit yang baru. Adanya kandungan anti-inflamasi dapat mengendalikan pertumbuhan jerawat dan mengangkat kotoran-kotoran yang ada dipori-pori penyebab komedo. Kamu juga harus bisa mengendalikan diri agar jerawat tidak mudah muncul, caranya sangat mudah. Rajin cuci muka 2 kali sehari, tidak menggunakan makeup berlebih dan konsumsi makanan-minuman sehat!
Jika kulitmu berjerawat Facial Wash With Sulphur & Salicylic Acid dapat membantu masalah jerawatmu.
Ordernya juga mudah, hubungi WA CS2 Order online (Gita) 0811.7908.588
Orderan dapat dilayani di jam kerja
Senin - Sabtu 10.00-18.00
Hari Minggu LIBUR
#limoniaskinexpert #skinexpert #sulfur #facewash #facewashwithsulfur #skin #lampung #bandarlampung #limoniabeautycenter #skincare #skincareroutine

Kalau tadi kita sudah membahas tentang Sulfur, kini saatnya kita membahas tentang Salicylic Acid. Salicylic Acid mampu menembus permukaan kulit dan pori-pori sampai ke dalam. Hal tersebut membantu untuk membersikan kulit secara efektif. Zat salicylic acid yang mampu meresap ke dalam lapisan pori-pori, dapat melonggarkan pori-pori yang tersumbat dengan cara memecah lapisan sel kulit mati, melembutkannya, dan membantunya ‘lepas’ dari lapisan kulit yang baru. Adanya kandungan anti-inflamasi dapat mengendalikan pertumbuhan jerawat dan mengangkat kotoran-kotoran yang ada dipori-pori penyebab komedo. Kamu juga harus bisa mengendalikan diri agar jerawat tidak mudah muncul, caranya sangat mudah. Rajin cuci muka 2 kali sehari, tidak menggunakan makeup berlebih dan konsumsi makanan-minuman sehat!
Jika kulitmu berjerawat Facial Wash With Sulphur & Salicylic Acid dapat membantu masalah jerawatmu. 
Ordernya juga mudah, hubungi WA CS2 Order online (Gita) 0811.7908.588
Orderan dapat dilayani di jam kerja
Senin - Sabtu 10.00-18.00
Hari Minggu LIBUR
#limoniaskinexpert#skinexpert#sulfur#facewash#facewashwithsulfur#skin#lampung#bandarlampung#limoniabeautycenter#skincare#skincareroutine
5 0 2 hours ago

Selain kandungan anti bakteri yang dimiliki oleh sulfur untuk mengatasi masalah jerawat, ternyata sulfur dapat membantu menunda penuaan dini loh. Penuaan dini tidak hanya terjadi pada orang yang usia lanjut, bahkan anak muda pun seringkali menampakan tanda-tanda penuaan dini. Pada umumnya kulit membutuhkan kolagen agar tetap elastis dan kencang. Tubuh kita memang dapat memproduksi kolagen itu sendiri, namun semakin bertambahnya usia volum produksi kolagen akan menurun. Tidak hanya itu, sulfur sangat dibutuhkan oleh sel-sel kulit sebagai mineral yang penting. Sulfur bekerja menghaluskan kulit dan mencegah munculnya keriput terutama di sekitar mata dan di sudut senyum. .
Kamu bisa pakai Facial Wash with Sulphur & Salicylid Acid loh, harganya Rp. 80.000. .
Ordernya juga mudah, hubungi WA CS2 Order online (Gita) 0811.7908.588
Orderan dapat dilayani di jam kerja
Senin - Sabtu 10.00-18.00
Hari Minggu LIBUR .
#limoniaskinexpert #skinexpert #sulfur #facewash #facewashwithsulfur #skin #lampung #bandarlampung #limoniabeautycenter #skincare #skincareroutine

Selain kandungan anti bakteri yang dimiliki oleh sulfur untuk mengatasi masalah jerawat, ternyata sulfur dapat membantu menunda penuaan dini loh. Penuaan dini tidak hanya terjadi pada orang yang usia lanjut, bahkan anak muda pun seringkali menampakan tanda-tanda penuaan dini. Pada umumnya kulit membutuhkan kolagen agar tetap elastis dan kencang. Tubuh kita memang dapat memproduksi kolagen itu sendiri, namun semakin bertambahnya usia volum produksi kolagen akan menurun. Tidak hanya itu, sulfur sangat dibutuhkan oleh sel-sel kulit sebagai mineral yang penting. Sulfur bekerja menghaluskan kulit dan mencegah munculnya keriput terutama di sekitar mata dan di sudut senyum. .
Kamu bisa pakai Facial Wash with Sulphur & Salicylid Acid loh, harganya Rp. 80.000. .
Ordernya juga mudah, hubungi WA CS2 Order online (Gita) 0811.7908.588 
Orderan dapat dilayani di jam kerja
Senin - Sabtu 10.00-18.00
Hari Minggu LIBUR .
#limoniaskinexpert#skinexpert#sulfur#facewash#facewashwithsulfur#skin#lampung#bandarlampung#limoniabeautycenter#skincare#skincareroutine
7 0 2 hours ago

Struggling to find the perfect gift this Holiday Season? Medical grade skin care is always a great option. At Remedi, we carry the full line of Zo Skin Health products which cater to every skin type and concern. Backed by many years of research and developed by one of the top dermatologists in the world, ZO skin care is a great gift for your special someone. ⁣

Stop by today and one of our skin health specialist will happy to assist you. Also, for a limited time, we have free gift wrapping to make your life a little easier this time of year.⁣



#vancouverstyle #vancouver_ig #christmaspresents #skinhealth #christmasgift #exfoliation #smoothskin #christmascountdown #zoskinhealth #professionalskincare #youthfulskin #skinexpert #skincareexpert #advancedskincare #christmasshopping #skintip #skinperfect #agingskin #highfrequencyfacial #perfectgifts #nomorewrinkles #skinpeels #christmasprep #youngskin #glowingskinisalwaysin #skincaretreatments #agespots #zoskin #vancouverofficial #santaslittlehelper

Struggling to find the perfect gift this Holiday Season?  Medical grade skin care is always a great option.  At Remedi, we carry the full line of Zo Skin Health products which cater to every skin type and concern.  Backed by many years of research and developed by one of the top dermatologists in the world, ZO skin care is a great gift for your special someone. ⁣
⁣
Stop by today and one of our skin health specialist will happy to assist you.  Also, for a limited time, we have free gift wrapping to make your life a little easier this time of year.⁣
⁣
⁣
⁣
#vancouverstyle #vancouver_ig #christmaspresents #skinhealth #christmasgift #exfoliation #smoothskin #christmascountdown #zoskinhealth #professionalskincare #youthfulskin #skinexpert #skincareexpert #advancedskincare #christmasshopping #skintip #skinperfect #agingskin #highfrequencyfacial #perfectgifts #nomorewrinkles #skinpeels #christmasprep #youngskin #glowingskinisalwaysin #skincaretreatments #agespots #zoskin #vancouverofficial #santaslittlehelper
9 1 2 hours ago

Our latest SKIN TREATMENT deals are on NOW!
⭐️Microdermabrasion + Oxygen (Hollywood) Facial $199 save $71!⭐️
⭐️Microdermabrasion + Peel + LED only $199 save $30!⭐️ Exfoliate and gently resurface the skin with microdermabrasion, then choose to quench thirsty skin cells with a cocktail of hydration, vitamins and antioxidants with the oxygen infusion or add the peel and LED to boost exfoliation and treat breakouts, congestion or dull skin!
Guaranteed GLOW! Call us to see which is best suited to your skin!

Book now, our days leading to Christmas are filling FAST!

9397-4844 info@rejuvclinic.com.au

#williamstown3016 #williamstownbeauty #williamstownskinclinic #facialmelbourne #microdermabrasion #microdermabrasionmelbourne #skinpeels #oxygenfacial #intraceuticals #led #skinconcerns #skinexpert #rejuvenation #christmasdealsmelbourne #melbournedeals #innerwestmelbourne #baysidemelbourne #skinclinic #cosmeticmelbourne #skinglow #youthfulskin #acneskin #resurface #skincare

Our latest SKIN TREATMENT deals are on NOW!
⭐️Microdermabrasion + Oxygen (Hollywood) Facial $199 save $71!⭐️
⭐️Microdermabrasion + Peel + LED only $199 save $30!⭐️ Exfoliate and gently resurface the skin with microdermabrasion, then choose to quench thirsty skin cells with a cocktail of hydration, vitamins and antioxidants with the oxygen infusion or add the peel and LED to boost exfoliation and treat breakouts, congestion or dull skin!
Guaranteed GLOW! Call us to see which is best suited to your skin!

Book now, our days leading to Christmas are filling FAST!

9397-4844 info@rejuvclinic.com.au

#williamstown3016 #williamstownbeauty #williamstownskinclinic #facialmelbourne #microdermabrasion #microdermabrasionmelbourne #skinpeels #oxygenfacial #intraceuticals #led #skinconcerns #skinexpert #rejuvenation #christmasdealsmelbourne #melbournedeals #innerwestmelbourne #baysidemelbourne #skinclinic #cosmeticmelbourne #skinglow #youthfulskin #acneskin #resurface #skincare
7 0 3 hours ago

THANK YOU🥂

Thanks everyone for coming last night and making it such a great night!

We had a great number of people turn up and our VIP night just keeps growing bigger every year👏👏 It was lovely to see some familiar and new faces.

We hope you enjoyed the night as much as we did.
Congratulations to the winner of our door prize and everyone who is taking the first step or continuing their #selfcareisquay routine.

Until next time...

THANK YOU🥂

Thanks everyone for coming last night and making it such a great night!

We had a great number of people turn up and our VIP night just keeps growing bigger every year👏👏 It was lovely to see some familiar and new faces.

We hope you enjoyed the night as much as we did. 
Congratulations to the winner of our door prize and everyone who is taking the first step or continuing their #selfcareisquay routine.

Until next time...
10 1 3 hours ago

Hilangkan BLACKHEAD DAN WHITEHEAD dengan RAWATAN YANG TEPAT DAN BERKESAN
.
Hai sis/dear.... ☏ Whatsapp ye for detail dan pertanyaan :
www.wasap.my/601110944431
www.wasap.my/601110977740
www.wasap.my/60173414887
www.wasap.my/60173392259
.
www.wasap.my/601110944431 .
#tiktok
#tiktokmalaysia
#tiktokmelaka
#bagaikanlangit
#tiktok
#tiktokmalaysia
#tiktokmelaka
#bagaikanlangit
#tiktok
#tiktokmalaysia
# #skinexpert
#medispa
#spa
#laserparut
#scartreatment
#sgf
#dermapen
#rawatanjeragat
#ubatjeragat
#krimjeragat
#laserbulu
#vshape
#laserbuangbulu
#ubatputih
#krimputih
#facial
#facialmurah
#faciallelaki

Hilangkan BLACKHEAD DAN WHITEHEAD dengan RAWATAN YANG TEPAT DAN BERKESAN
.
Hai sis/dear.... ☏ Whatsapp ye for detail dan pertanyaan : 
www.wasap.my/601110944431
www.wasap.my/601110977740
www.wasap.my/60173414887
www.wasap.my/60173392259
.
www.wasap.my/601110944431 .
#tiktok
#tiktokmalaysia
#tiktokmelaka
#bagaikanlangit
#tiktok
#tiktokmalaysia
#tiktokmelaka
#bagaikanlangit
#tiktok
#tiktokmalaysia
##skinexpert
#medispa
#spa
#laserparut
#scartreatment
#sgf
#dermapen
#rawatanjeragat
#ubatjeragat
#krimjeragat
#laserbulu
#vshape
#laserbuangbulu
#ubatputih
#krimputih
#facial
#facialmurah
#faciallelaki
6 0 3 hours ago

12th day of December & 12th day of our Sothys Advent Calendar 😍
-
NUTRITIVE COMFORT CREAM is the go-to moisturiser for chronic & occasional dryness! Like a second skin, this soft and silky cream intensely nourishes the skin and prevents moisture loss ✨💎
-
#sothys #sothysparis #sothysskincare #sothysaustralia #lovetheskinyourein #moisturizer #moisturiser #nourish #nourished #silkysmooth #soft #cream #nutritive #comfort #skincare #skincaretips #skincareboss #skintips #skinhealth #skinexpert

12th day of December & 12th day of our Sothys Advent Calendar 😍
-
NUTRITIVE COMFORT CREAM is the go-to moisturiser for chronic & occasional dryness! Like a second skin, this soft and silky cream intensely nourishes the skin and prevents moisture loss ✨💎
-
#sothys #sothysparis #sothysskincare #sothysaustralia #lovetheskinyourein #moisturizer #moisturiser #nourish #nourished #silkysmooth #soft #cream #nutritive #comfort #skincare #skincaretips #skincareboss #skintips #skinhealth #skinexpert
3 0 3 hours ago

Book the ultamate skin resurfacing facial for $60 to experience @dermalogica chemical peels. Perfect for anyone wanting to address hyperpigmentation, post inflammatory hyperpigmentation & scarring, wrinkles/fine lines, evening skin tone, or brightening dull skin. ‼️‼️ #licensedesthetician #esthetician #aesthetician #aesthetic #aesthetics #skintherapist #skinexpert #ultabeauty #ulta #ultaskintherapist #phoenixesthetician #phoenixfacials #phoenixskincare #skincare #skincaretreatment #correctiveskincare #facials #microdermabrasion #chemicalpeels #hyperpigmentation #enzymes #exfoliate #clearskin #skintype #skincondition #skinconsultation #skinanalysis #skinbar #grandopening #phoenix

Book the ultamate skin resurfacing facial for $60 to experience @dermalogica chemical peels. Perfect for anyone wanting to address hyperpigmentation, post inflammatory hyperpigmentation & scarring, wrinkles/fine lines, evening skin tone, or brightening dull skin. ‼️‼️ #licensedesthetician #esthetician #aesthetician  #aesthetic #aesthetics #skintherapist #skinexpert #ultabeauty #ulta #ultaskintherapist #phoenixesthetician #phoenixfacials  #phoenixskincare #skincare #skincaretreatment #correctiveskincare #facials #microdermabrasion #chemicalpeels #hyperpigmentation #enzymes #exfoliate #clearskin #skintype #skincondition #skinconsultation #skinanalysis #skinbar #grandopening #phoenix
1 0 3 hours ago

👌❤🥰😍🤗😜😘

👌❤🥰😍🤗😜😘
7 2 3 hours ago

How true🙌🏻’ Fresh week guys, if you aren’t reaching your 2 litres of water per day... it is always a good day to start🙌🏻 Your skin cells need water, your SCCE (stratum corneum chymotryptic enzyme) does not function unless your skin is hydrated. This enzyme is your skin’s natural ability to shed old skin- non functioning SCCG enzyme means dry, flaky, rough, congestion prone skin ☹️
📷@redbossbeauty

How true🙌🏻’ Fresh week guys, if you aren’t reaching your 2 litres of water per day... it is always a good day to start🙌🏻 Your skin cells need water, your SCCE (stratum corneum chymotryptic enzyme) does not function unless your skin is hydrated. This enzyme is your skin’s natural ability to shed old skin- non functioning SCCG enzyme means dry, flaky, rough, congestion prone skin ☹️
📷@redbossbeauty
3 1 4 hours ago

Our innovative new treatment, SkinPen, has proven to be super popular! 🌸 SkinPen® is the latest and greatest in collagen-induction therapy and is the only FDA approved skin needling device in the world. Having ticked up 90 clinical studies before its release, and proven to deliver exceptional results, there are no surprises that it was the winner of the Product Innovation in Medical Aesthetics Award in the UK last year 🏆⁠

During the quick, comfortable procedure (we apply numbing cream pre-treatment), SkinPen® uses tiny needles to cause controlled micro-injuries that stimulate the body’s natural wound healing response, which in turn stimulates collagen and elastin production. Skin needling is incredibly effective for treating acne scarring, as well as reducing fine lines, enlarged pores and improving skin tone and texture 👏🏼 ⁠

To learn more, or to make a booking, get in touch on 06 877 4450 or via our website (link in bio).⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#appearancemedicine #hawkesbay #skinexpert #skinhealth #skinspecialist #skintreatment #beauty #botox #dermalfiller #juvederm #xeomin #skinrejuvenation #antiaging #skincare #belkyra #surgitron #facial #cosmeceuticals #prpfacial #prp

Our innovative new treatment, SkinPen, has proven to be super popular! 🌸 SkinPen® is the latest and greatest in collagen-induction therapy and is the only FDA approved skin needling device in the world. Having ticked up 90 clinical studies before its release, and proven to deliver exceptional results, there are no surprises that it was the winner of the Product Innovation in Medical Aesthetics Award in the UK last year 🏆⁠
⁠
During the quick, comfortable procedure (we apply numbing cream pre-treatment), SkinPen® uses tiny needles to cause controlled micro-injuries that stimulate the body’s natural wound healing response, which in turn stimulates collagen and elastin production. Skin needling is incredibly effective for treating acne scarring, as well as reducing fine lines, enlarged pores and improving skin tone and texture 👏🏼 ⁠
⁠
To learn more, or to make a booking, get in touch on 06 877 4450 or via our website (link in bio).⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#appearancemedicine #hawkesbay #skinexpert #skinhealth #skinspecialist #skintreatment #beauty #botox #dermalfiller #juvederm #xeomin #skinrejuvenation #antiaging #skincare #belkyra #surgitron #facial #cosmeceuticals #prpfacial #prp ⁠
⁠
3 0 4 hours ago

Summers are here! Our boss lady and skin expert Vicky shares everything you need to know to protect your skin and yourself during summers. Enjoy the sun and make sure to take care your skin. #theskinboutique #wherebeautifulskinbegins

Summers are here! Our boss lady and skin expert Vicky shares everything you need to know to protect your skin and yourself during summers. Enjoy the sun and make sure to take care your skin. #theskinboutique #wherebeautifulskinbegins
36 5 5 hours ago

💧What is a HYDRAFACIAL? : a procedure that cleanses, exfoliates, extracts, and infuses antioxidant protection...simultaneously. ▫️
💧Who can benefit from a HYDRAFACIAL?: All skin types, complexions and skin concerns can benefit from a Hydrafacial.
▫️
💧Who should avoid this treatment?: 🚫Anyone with an active sunburn ☀️or rash and those who are pregnant.🤰🏻
▫️
#skincare #beauty #hydrafacial #skinhealth #instaskincare #instabeauty #instaskin #perk #hydrafacialnation #glow #flawlessskin #aestheticnurse #bostonmedspa #smoothskin #antiaging #alllaureaesthetics #norwoodma #bestfacial #skinexpert #skincareroutine #beautybloggers

💧What is a HYDRAFACIAL? : a procedure that cleanses, exfoliates, extracts, and infuses antioxidant protection...simultaneously. ▫️
💧Who can benefit from a HYDRAFACIAL?: All skin types, complexions and skin concerns can benefit from a Hydrafacial.
▫️
💧Who should avoid this treatment?: 🚫Anyone with an active sunburn ☀️or rash and those who are pregnant.🤰🏻
▫️
#skincare #beauty #hydrafacial #skinhealth #instaskincare #instabeauty #instaskin #perk #hydrafacialnation #glow #flawlessskin #aestheticnurse #bostonmedspa #smoothskin #antiaging #alllaureaesthetics #norwoodma #bestfacial #skinexpert #skincareroutine #beautybloggers
5 1 5 hours ago

No one can seem to agree on what’s the deal with #EyeCream, and different #beauty pros often say conflicting things. So what should you do?

Read #SkinExpert Dr. Sheel Desai Solomon's advice at http://ow.ly/bbcn50xuDNa

No one can seem to agree on what’s the deal with #EyeCream, and different #beauty pros often say conflicting things.  So what should you do?

Read #SkinExpert Dr. Sheel Desai Solomon's advice at http://ow.ly/bbcn50xuDNa
0 0 5 hours ago

You can’t wash away a glow!!!✨ If you’re getting treatments regularly, eating clean and following a good regimen, you can achieve the skin you want all year round✨ What are you waiting for?? Take advantage of our holiday specials happening for the month of #December only🙌🏽❤️ Call us today!🥰 #holidayspecials #esthetician #purefectme

You can’t wash away a glow!!!✨ If you’re getting treatments regularly, eating clean and following a good regimen, you can achieve the skin you want all year round✨ What are you waiting for?? Take advantage of our holiday specials happening for the month of #December only🙌🏽❤️ Call us today!🥰 #holidayspecials #esthetician #purefectme
22 4 6 hours ago

Great to see you all this evening. Hopefully you now know your Vitamin Cs, glycolics and retinols!

We will be running our skin radiance offer until Christmas:

5 Jan Marini products
Half price glycolic peel
Half price Dermalux
Gift vouchers available
#janmariniskinresearch
#janmarinipeel
#dermalux
#skinexpert
#laserclinic
#skinrejuvenation

Great to see you all this evening. Hopefully you now know your Vitamin Cs, glycolics and retinols!

We will be running our skin radiance offer until Christmas:

5 Jan Marini products 
Half price glycolic peel 
Half price Dermalux 
Gift vouchers available 
#janmariniskinresearch 
#janmarinipeel 
#dermalux
#skinexpert
#laserclinic 
#skinrejuvenation
3 0 6 hours ago

Jeuveau®, Botox®, and Xeomin® are injected into the skin to temporarily relax facial muscles. While these neurotoxins are primarily used to reduce or diminish facial wrinkles and creases, they have been used to prevent the development of fine lines and wrinkles. See what women are saying about this product by pressing the play button on today's video.
P.s. This month we are offering a special on our Jeuveau treatments. Purchase your Jeuveau treatment for $11/unit. When you purchase 40 units or more, you will receive a $75 gift card to use at purchase.
Click the link in the bio to request your appointment!
#gadermpartners
Video Repost via: @evolusaesthetic
.
.
.
.
.
.
.
#newtox #atlantadermatologist #atlantadermatology #cosmeticdermatology #nowrinkles #antiwrinkles
#jeveau #skincarematters #iloveskincare #renewyourskin #skincare #skincareroutine #womeninmedicine #glowingskin #skincaretips #beautifulskin #aginggracefully #skincareobsessed #dermdivas #skincareenthusiast #dermatology #skincarecommunity #skinofcolordermatologist #beautydoctor #glowyskin #skinexpert #skincare101

Jeuveau®, Botox®, and Xeomin® are injected into the skin to temporarily relax facial muscles. While these neurotoxins are  primarily used to reduce or diminish facial wrinkles and creases, they have been used to prevent the development of fine lines and wrinkles. See what women are saying about this product by pressing the play button on today's video.
P.s. This month we are offering a special on our Jeuveau treatments. Purchase your Jeuveau treatment for $11/unit. When you purchase 40 units or more, you will receive a $75 gift card to use at purchase.
Click the link in the bio to request your appointment!
#gadermpartners
Video Repost via: @evolusaesthetic
.
.
.
.
.
.
.
#newtox #atlantadermatologist #atlantadermatology  #cosmeticdermatology #nowrinkles #antiwrinkles 
#jeveau #skincarematters #iloveskincare #renewyourskin #skincare #skincareroutine#womeninmedicine #glowingskin#skincaretips#beautifulskin #aginggracefully#skincareobsessed #dermdivas#skincareenthusiast #dermatology#skincarecommunity#skinofcolordermatologist#beautydoctor #glowyskin #skinexpert #skincare101
8 0 6 hours ago

Top #skinexpert posts

Follow ➤➤➤ @hellokoreanskincare for more skincare tips and recommendations ♡⁣ Big mood 😌 ⁣

It’s almost Friday, which means I’m not obligated to leave the house. Which means I don’t have to wear makeup. Which means I can stay at home and just focus on my skincare routine, and that is totally fine. ⁣






#skincarecommunity #skincaretips #skincarememes #skinchemy #skinrejuvenation #skincareessentials #babymemes #kskincare #koreanskincareph #koreanskincareroutine #skincareaddicted #skincareaddict #helloskin #hellokoreanskincare #skincarejunkie #skincare101 #skincareluxury #skinexpert #koreanbeautycare

Follow ➤➤➤ @hellokoreanskincare for more skincare tips and recommendations ♡⁣ Big mood 😌 ⁣
⁣
It’s almost Friday, which means I’m not obligated to leave the house. Which means I don’t have to wear makeup. Which means I can stay at home and just focus on my skincare routine, and that is totally fine. ⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#skincarecommunity #skincaretips #skincarememes #skinchemy #skinrejuvenation #skincareessentials #babymemes #kskincare #koreanskincareph #koreanskincareroutine #skincareaddicted #skincareaddict #helloskin #hellokoreanskincare #skincarejunkie #skincare101 #skincareluxury #skinexpert #koreanbeautycare
475 35 14 November, 2019

Love the sky full of twinkling stars 🌟 #dermatologist #skinexpert #skinglow #fillers #botox #facialrestructuring # jawlineenhancement #picolaser #nonsurgicalrhinoplasty #

Love the sky full of twinkling stars 🌟 #dermatologist #skinexpert #skinglow #fillers #botox #facialrestructuring # jawlineenhancement #picolaser #nonsurgicalrhinoplasty #
300 22 16 hours ago

Great work by our PA @mikascott_pac 💯
・・・
This patient suffered from cystic and comedomal acne. She had failed systemic and topical treatments with prior specialists and was completely open to any treatment that would improve her skin quality. I developed a personalized skin care regimen for her and combined multiple medical grade treatments to help her achieve these undeniably improved results over 6 months. We are now focusing on continuing to refine her skin. Thank you to all of my patients who commit to a consistent treatment plan, it’s so worth it. 🙌🏼

Great work by our PA @mikascott_pac 💯
・・・
This patient suffered from cystic and comedomal acne. She had failed systemic and topical treatments with prior specialists and was completely open to any treatment that would improve her skin quality. I developed a personalized skin care regimen for her and combined multiple medical grade treatments to help her achieve these undeniably improved results over  6 months. We are now focusing on continuing to refine her skin. Thank you to all of my patients who commit to a consistent treatment plan, it’s so worth it. 🙌🏼
1,303 37 29 October, 2019

It’s been a long time 🧡 i miss you 🧡
#beauty #blogger #morocco #nador #rif #skincare #skinexpert #followus #followforfollow

It’s been a long time 🧡 i miss you 🧡
#beauty#blogger#morocco#nador#rif#skincare#skinexpert#followus#followforfollow
1,853 36 8 November, 2019

🚨GIVEAWAY CLOSED🚨 It's time to 🍂 fall 🍂 in love with healthy living! We've teamed up with @mylklabs and @ellieactivewear to gift one lucky winner a 6-pack of vegan, gluten-free oatmeal from @mylklabs 🥣, @ellieactivewear's November Collection 🏃‍♀️ and our Garden Glow Mini Set + Dewy Dew facial mist 🌱⁣

Here's how to enter:⁣
1. Follow @mylklabs, @bioclarity and @ellieactivewear
2. Like this post & tag 2 friends!⁣
3. BONUS repost in your stories to share the love!⁣

Giveaway ends on 11/14 and is in no way sponsored, endorsed by or affiliated with Instagram. Winner will be DM’ed. Open to US only. Good luck!

🚨GIVEAWAY CLOSED🚨 It's time to 🍂 fall 🍂 in love with healthy living! We've teamed up with @mylklabs and @ellieactivewear to gift one lucky winner a 6-pack of vegan, gluten-free oatmeal from @mylklabs 🥣, @ellieactivewear's November Collection 🏃‍♀️ and our Garden Glow Mini Set + Dewy Dew facial mist 🌱⁣
⁣
Here's how to enter:⁣
1. Follow @mylklabs, @bioclarity and @ellieactivewear⁣
2. Like this post & tag 2 friends!⁣
3. BONUS repost in your stories to share the love!⁣
⁣
Giveaway ends on 11/14 and is in no way sponsored, endorsed by or affiliated with Instagram. Winner will be DM’ed. Open to US only. Good luck!
1,197 640 13 hours ago

Riding into the weekend like 🐶🚲
📸: @jennikayne

Riding into the weekend like 🐶🚲
📸: @jennikayne
1,669 9 23 November, 2019

💜 In honor of National Botox Day on 11/20, we’re doing a HUGE giveaway! 💜 WIN FREE BOTOX FOR 1 YEAR for yourself AND for a friend! It’s a gift that keeps on giving!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
To enter: 1. Follow us 2. Like this post 3. Tag your friends! 👯‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Join our text club for 5 extra entries! Text “BOTOX” to (337) 347-6886 *you’ll receive a confirmation text within 24 hours verifying your name*⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- SHARE this post for 5 extra entries!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Giveaway ends 11/20 at 4pm. Winner must come to our office for treatment.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*EDIT: Thank you for the incredible amount of support we've received on our giveaway! We are adding 4 MORE treatments to the giveaway, so there will be 5 winners total! 2 additional winners will be picked from Facebook and 2 from Instagram, so if you have not already entered on our Facebook, go now! The 4 additional winners will each receive ONE complimentary treatment of Botox, while the grand prize winner receives ONE FULL YEAR of treatments for themselves and a friend! 💜*
—————————-
.⠀⠀
.⠀⠀
#DrHubbell #HubbellDermatology #LafayetteLA #skinexpert #hubbellhappy #dermatology #skincare #skin #health #beauty #cosmetic #medispa #skincarejunkie #youngerglowingskin #cosmeticdermatology #botox #freebotox

💜 In honor of National Botox Day on 11/20, we’re doing a HUGE giveaway! 💜 WIN FREE BOTOX FOR 1 YEAR for yourself AND for a friend! It’s a gift that keeps on giving!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
To enter: 1. Follow us 2. Like this post 3. Tag your friends! 👯‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Join our text club for 5 extra entries! Text “BOTOX” to (337) 347-6886 *you’ll receive a confirmation text within 24 hours verifying your name*⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- SHARE this post for 5 extra entries!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Giveaway ends 11/20 at 4pm. Winner must come to our office for treatment.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*EDIT: Thank you for the incredible amount of support we've received on our giveaway! We are adding 4 MORE treatments to the giveaway, so there will be 5 winners total! 2 additional winners will be picked from Facebook and 2 from Instagram, so if you have not already entered on our Facebook, go now! The 4 additional winners will each receive ONE complimentary treatment of Botox, while the grand prize winner receives ONE FULL YEAR of treatments for themselves and a friend! 💜*
—————————-
.⠀⠀
.⠀⠀
#DrHubbell #HubbellDermatology #LafayetteLA #skinexpert #hubbellhappy #dermatology #skincare #skin #health #beauty #cosmetic #medispa #skincarejunkie #youngerglowingskin #cosmeticdermatology #botox #freebotox
1,521 5,906 18 November, 2019

We know you couldn't wait and neither could we 🤷‍♀️ So, Black Friday deals start 11/25 🙌 Save up to 40% on select skincare goodies!

We know you couldn't wait and neither could we 🤷‍♀️ So, Black Friday deals start 11/25 🙌  Save up to 40% on select skincare goodies!
691 19 19 November, 2019

Let's talk tea tree 👉 Tea tree is a popular acne-fighting ingredient because of its antimicrobial and anti-inflammatory properties. But pure tea tree oil can be too strong on the skin and cause irritation, which is why it's best to dilute it. Our favorite way to use it? In our Clarifying Masque! It's the perfect blend of tea tree, aloe, licorice root, witch hazel, and Floralux from chlorophyll 😍⁣

🌿 Tightens and purifies pores⁣
🌿 Battles blemishes and redness⁣
🌿 Revives skin's radiance⁣
🌿 Refines, tones, and evens skin texture⁣

📸: @sakuraconsidine

Let's talk tea tree 👉 Tea tree is a popular acne-fighting ingredient because of its antimicrobial and anti-inflammatory properties. But pure tea tree oil can be too strong on the skin and cause irritation, which is why it's best to dilute it. Our favorite way to use it? In our Clarifying Masque! It's the perfect blend of tea tree, aloe, licorice root, witch hazel, and Floralux from chlorophyll 😍⁣
⁣
🌿 Tightens and purifies pores⁣
🌿 Battles blemishes and redness⁣
🌿 Revives skin's radiance⁣
🌿 Refines, tones, and evens skin texture⁣
⁣
📸: @sakuraconsidine
991 19 15 October, 2019