#skintreatment Instagram Photos & Videos

skintreatment - 505k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #skintreatment and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
10.6
Average comment
0.3
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

Bismillah....Punya masalah jerawat, flek, kerutan, wajah gelap kayak mati lampu?? Cape tempel-tempel make up tiap hari buat nutupin ya?
Lebih baik mencegah kan drpd mengobati apalagi menutupi. 😊
Nah Amura Beauty Care punya nih produk Skincare yang bisa menghilangkan semua masalah di wajah kamu!
Namanya Amura Expert Serum, serum ini ada 3jenis yang masing-masing punya fungsinya tersendiri sesuai kebutuhan looh!
Abis pakai Amura Expert Serum secara rutin, kulit kamu bakal kinclong, bening, dan glowing ❣️
Yuk order skrg!
Order wa 082254771833
@grosirecer_kalyashop

Harga 153 rb
Reseller...harga disc
.
.
#beautifulgirls #beautyroutine #instagram #instagood #instalike #skincaremurah #skincare #skincareroutine #skinhealth #skincareindonesia #skinroutine #beautiful #beautysecret #instadaily #instalike #instagram #likeforlike #beautifulgirls #skincareproducts #skincaretips #skintreatment #skincarediary #serumcantik #acne #jerawat #serumwajahmurah #serumglowing #serummukajerawat #serumviral

Bismillah....Punya masalah jerawat, flek, kerutan, wajah gelap kayak mati lampu?? Cape tempel-tempel make up tiap hari buat nutupin ya?
Lebih baik mencegah kan drpd mengobati apalagi menutupi. 😊
Nah Amura Beauty Care punya nih produk Skincare yang bisa menghilangkan semua masalah di wajah kamu! 
Namanya Amura Expert Serum, serum ini ada 3jenis yang masing-masing punya fungsinya tersendiri sesuai kebutuhan looh!
Abis pakai Amura Expert Serum secara rutin, kulit kamu bakal kinclong, bening, dan glowing ❣️
Yuk order skrg! 
Order wa 082254771833
@grosirecer_kalyashop

Harga 153 rb
Reseller...harga disc
.
.
#beautifulgirls #beautyroutine #instagram #instagood #instalike #skincaremurah #skincare #skincareroutine #skinhealth #skincareindonesia #skinroutine #beautiful #beautysecret #instadaily #instalike #instagram #likeforlike #beautifulgirls #skincareproducts  #skincaretips #skintreatment #skincarediary #serumcantik #acne #jerawat #serumwajahmurah #serumglowing #serummukajerawat #serumviral
1 0 9 minutes ago

Bismillah....Punya masalah jerawat, flek, kerutan, wajah gelap kayak mati lampu?? Cape tempel-tempel make up tiap hari buat nutupin ya?
Lebih baik mencegah kan drpd mengobati apalagi menutupi. 😊
Nah Amura Beauty Care punya nih produk Skincare yang bisa menghilangkan semua masalah di wajah kamu!
Namanya Amura Expert Serum, serum ini ada 3jenis yang masing-masing punya fungsinya tersendiri sesuai kebutuhan looh!
Abis pakai Amura Expert Serum secara rutin, kulit kamu bakal kinclong, bening, dan glowing ❣️
Yuk order skrg!
Order wa 082254771833
@grosirecer_kalyashop

Harga 153 rb
Reseller...harga disc
.
.
#beautifulgirls #beautyroutine #instagram #instagood #instalike #skincaremurah #skincare #skincareroutine #skinhealth #skincareindonesia #skinroutine #beautiful #beautysecret #instadaily #instalike #instagram #likeforlike #beautifulgirls #skincareproducts #skincaretips #skintreatment #skincarediary #serumcantik #acne #jerawat #serumwajahmurah #serumglowing #serummukajerawat #serumviral

Bismillah....Punya masalah jerawat, flek, kerutan, wajah gelap kayak mati lampu?? Cape tempel-tempel make up tiap hari buat nutupin ya?
Lebih baik mencegah kan drpd mengobati apalagi menutupi. 😊
Nah Amura Beauty Care punya nih produk Skincare yang bisa menghilangkan semua masalah di wajah kamu! 
Namanya Amura Expert Serum, serum ini ada 3jenis yang masing-masing punya fungsinya tersendiri sesuai kebutuhan looh!
Abis pakai Amura Expert Serum secara rutin, kulit kamu bakal kinclong, bening, dan glowing ❣️
Yuk order skrg! 
Order wa 082254771833
@grosirecer_kalyashop

Harga 153 rb
Reseller...harga disc
.
.
#beautifulgirls #beautyroutine #instagram #instagood #instalike #skincaremurah #skincare #skincareroutine #skinhealth #skincareindonesia #skinroutine #beautiful #beautysecret #instadaily #instalike #instagram #likeforlike #beautifulgirls #skincareproducts  #skincaretips #skintreatment #skincarediary #serumcantik #acne #jerawat #serumwajahmurah #serumglowing #serummukajerawat #serumviral
0 0 10 minutes ago

Bismillah....Punya masalah jerawat, flek, kerutan, wajah gelap kayak mati lampu?? Cape tempel-tempel make up tiap hari buat nutupin ya?
Lebih baik mencegah kan drpd mengobati apalagi menutupi. 😊
Nah Amura Beauty Care punya nih produk Skincare yang bisa menghilangkan semua masalah di wajah kamu!
Namanya Amura Expert Serum, serum ini ada 3jenis yang masing-masing punya fungsinya tersendiri sesuai kebutuhan looh!
Abis pakai Amura Expert Serum secara rutin, kulit kamu bakal kinclong, bening, dan glowing ❣️
Yuk order skrg!
Order wa 082254771833
@grosirecer_kalyashop

Harga 153 rb
Reseller...harga disc
.
.
#beautifulgirls #beautyroutine #instagram #instagood #instalike #skincaremurah #skincare #skincareroutine #skinhealth #skincareindonesia #skinroutine #beautiful #beautysecret #instadaily #instalike #instagram #likeforlike #beautifulgirls #skincareproducts #skincaretips #skintreatment #skincarediary #serumcantik #acne #jerawat #serumwajahmurah #serumglowing #serummukajerawat #serumviral

Bismillah....Punya masalah jerawat, flek, kerutan, wajah gelap kayak mati lampu?? Cape tempel-tempel make up tiap hari buat nutupin ya?
Lebih baik mencegah kan drpd mengobati apalagi menutupi. 😊
Nah Amura Beauty Care punya nih produk Skincare yang bisa menghilangkan semua masalah di wajah kamu! 
Namanya Amura Expert Serum, serum ini ada 3jenis yang masing-masing punya fungsinya tersendiri sesuai kebutuhan looh!
Abis pakai Amura Expert Serum secara rutin, kulit kamu bakal kinclong, bening, dan glowing ❣️
Yuk order skrg! 
Order wa 082254771833
@grosirecer_kalyashop

Harga 153 rb
Reseller...harga disc
.
.
#beautifulgirls #beautyroutine #instagram #instagood #instalike #skincaremurah #skincare #skincareroutine #skinhealth #skincareindonesia #skinroutine #beautiful #beautysecret #instadaily #instalike #instagram #likeforlike #beautifulgirls #skincareproducts  #skincaretips #skintreatment #skincarediary #serumcantik #acne #jerawat #serumwajahmurah #serumglowing #serummukajerawat #serumviral
1 0 11 minutes ago

Bismillah....Punya masalah jerawat, flek, kerutan, wajah gelap kayak mati lampu?? Cape tempel-tempel make up tiap hari buat nutupin ya?
Lebih baik mencegah kan drpd mengobati apalagi menutupi. 😊
Nah Amura Beauty Care punya nih produk Skincare yang bisa menghilangkan semua masalah di wajah kamu!
Namanya Amura Expert Serum, serum ini ada 3jenis yang masing-masing punya fungsinya tersendiri sesuai kebutuhan looh!
Abis pakai Amura Expert Serum secara rutin, kulit kamu bakal kinclong, bening, dan glowing ❣️
Yuk order skrg!
Order wa 082254771833
@grosirecer_kalyashop

Harga 153 rb
Reseller...harga disc
.
.
#beautifulgirls #beautyroutine #instagram #instagood #instalike #skincaremurah #skincare #skincareroutine #skinhealth #skincareindonesia #skinroutine #beautiful #beautysecret #instadaily #instalike #instagram #likeforlike #beautifulgirls #skincareproducts #skincaretips #skintreatment #skincarediary #serumcantik #acne #jerawat #serumwajahmurah #serumglowing #serummukajerawat #serumviral

Bismillah....Punya masalah jerawat, flek, kerutan, wajah gelap kayak mati lampu?? Cape tempel-tempel make up tiap hari buat nutupin ya?
Lebih baik mencegah kan drpd mengobati apalagi menutupi. 😊
Nah Amura Beauty Care punya nih produk Skincare yang bisa menghilangkan semua masalah di wajah kamu! 
Namanya Amura Expert Serum, serum ini ada 3jenis yang masing-masing punya fungsinya tersendiri sesuai kebutuhan looh!
Abis pakai Amura Expert Serum secara rutin, kulit kamu bakal kinclong, bening, dan glowing ❣️
Yuk order skrg! 
Order wa 082254771833
@grosirecer_kalyashop

Harga 153 rb
Reseller...harga disc
.
.
#beautifulgirls #beautyroutine #instagram #instagood #instalike #skincaremurah #skincare #skincareroutine #skinhealth #skincareindonesia #skinroutine #beautiful #beautysecret #instadaily #instalike #instagram #likeforlike #beautifulgirls #skincareproducts  #skincaretips #skintreatment #skincarediary #serumcantik #acne #jerawat #serumwajahmurah #serumglowing #serummukajerawat #serumviral
1 0 16 minutes ago

Say yes to 100% organic, known-origin, glass bottled, skincare products from sustainable sources. Discover Tiferdin.
Our 100% pure organic prickly pear seed oil is packed full of natural organic compounds.
These compounds work in harmony to deliver visible improvements to your skin: Fatty Acids (e.g. Oleic acid), Fat-soluble vitamins (e.g. vitamin E), Phytoprotectants (e.g. polyphenols), and Phytosterols (e.g. β-sitosterol). Not forgetting vitamin K, one of Indica’s magical ingredients. It stimulates cell growth and protects collagen in your body.
Currently 50% off when you buy 5 bottles as part of our Christmas Family & Friends offer – just £75.
On sale now at Tiferdin.com .
.
.

#Tiferdin #skincare #AntiAging #healthyskin #skincaretips #haircaretips #skintreatment #veganbeauty #pricklypearseedoil #Skincareroutine #Acne #facecare #cuticlecare #beardoil #organicarganoil #naturalskincare #arganoilofmorocco #norwichspa
#Natureunlocked #sale
#empoweringwomen #healthyskin #norwichbeauty #norfolkbloggers #norwichbloggers #eagrammers

Say yes to 100% organic, known-origin, glass bottled, skincare products from sustainable sources. Discover Tiferdin. 
Our 100% pure organic prickly pear seed oil is packed full of natural organic compounds. 
These compounds work in harmony to deliver visible improvements to your skin: Fatty Acids (e.g. Oleic acid), Fat-soluble vitamins (e.g. vitamin E), Phytoprotectants (e.g. polyphenols), and Phytosterols (e.g. β-sitosterol). Not forgetting vitamin K, one of Indica’s magical ingredients. It stimulates cell growth and protects collagen in your body. 
Currently 50% off when you buy 5 bottles as part of our Christmas Family & Friends offer – just £75. 
On sale now at Tiferdin.com .
.
.

#Tiferdin #skincare #AntiAging #healthyskin #skincaretips #haircaretips #skintreatment #veganbeauty #pricklypearseedoil #Skincareroutine #Acne #facecare #cuticlecare #beardoil #organicarganoil #naturalskincare #arganoilofmorocco #norwichspa 
#Natureunlocked #sale
#empoweringwomen #healthyskin #norwichbeauty #norfolkbloggers #norwichbloggers #eagrammers
1 0 17 minutes ago

Combination of phion and microneedling skin treatments.
.
ترکیب دو تکنیک اروپایی فیون و میکرونیدلینگ برای از بین بردن چروک و پاکسازی عمیق و جوانسازی پوست.
#phion
#microneedling
#philings
#skincare
#skintreatment
#phiacademy
#philingstechnician
#فیون #پلاسماجت #پاکسازیپوست #میکرونیدلینگ #پوست #مراقبت_پوست #فیلینگز

Combination of phion and microneedling skin treatments.
.
ترکیب دو تکنیک اروپایی فیون و میکرونیدلینگ برای از بین بردن چروک و پاکسازی عمیق و جوانسازی پوست.
#phion
#microneedling 
#philings
#skincare 
#skintreatment 
#phiacademy 
#philingstechnician 
#فیون#پلاسماجت#پاکسازیپوست#میکرونیدلینگ #پوست#مراقبت_پوست#فیلینگز
3 0 17 minutes ago

Acne Clarifying Cleanser:⁠

This cleanser deep-cleanses the pores and calms skin for a clearer complexion. Salicylic acid penetrates pores to help control acne pimples and allow skin to heal 💫⁠

❄️Leaving skin feeling fresh and supple ❄️⁠




Contact us for more information!⁠














#oilyskin #skintreatment #antiagingskincare #skinrejuvenation #skintips #skinglow #cleanskincare #skincareregime #healthyskincare #skincarediary #happyskin

Acne Clarifying Cleanser:⁠
⁠
This cleanser deep-cleanses the pores and calms skin for a clearer complexion. Salicylic acid penetrates pores to help control acne pimples and allow skin to heal 💫⁠
⁠
❄️Leaving skin feeling fresh and supple ❄️⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
Contact us for more information!⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#oilyskin #skintreatment #antiagingskincare #skinrejuvenation #skintips #skinglow #cleanskincare #skincareregime #healthyskincare #skincarediary #happyskin
0 0 18 minutes ago

"Show off that flawless skin, never wax again"

SkynRx Clinic Is One Of The Top Brand Providing Finest & Safest Laser Hair Removal Procedure For Men & Women .

Book Your Appointment Now and avail 30% Off on procedures.

Call Us At : +919899555069 *Terms & Conditions Applied.

#skynrxclinic #bestdermatologistinFaridabad #faridabad #glowingskin #skindoctor #facial #laserreduction #lasertoning #acne #acnescarstreatment #AntiAging #Hairtransplant #facialrejevenation #asthetics #plasticsurgery #skinwhitening #skintreatment #SkinBrighteningTreatmentInFaridabad #laserhairremoval #laserhairreduction

"Show off that flawless skin, never wax again"

SkynRx Clinic Is One Of The Top Brand Providing Finest & Safest Laser Hair Removal Procedure For Men & Women .

Book Your Appointment Now and avail 30% Off on procedures.

Call Us At : +919899555069 *Terms & Conditions Applied.

#skynrxclinic #bestdermatologistinFaridabad #faridabad #glowingskin #skindoctor #facial #laserreduction #lasertoning #acne #acnescarstreatment #AntiAging #Hairtransplant #facialrejevenation #asthetics #plasticsurgery #skinwhitening #skintreatment #SkinBrighteningTreatmentInFaridabad #laserhairremoval #laserhairreduction
1 0 25 minutes ago

Visual Representation of what I mean when I say “I need to get my life together” 🤣

-
Follow @moi_temps for more self care tips, tricks, gadgets, and ideas!

Visual Representation of what I mean when I say “I need to get my life together” 🤣
•
-
Follow @moi_temps for more self care tips, tricks, gadgets, and ideas!
2 1 27 minutes ago

Positive Thinking dan konsistensi penggunaan pake acne sangat diperlukan untuk hasil yang bagus. Berikut adalah Progress penggunaan Paket Acne secara konsisten. Jerawat nampak memudar dari hari ke hari, wajah nampak lebih cerah dan glowing 😍
.
order & konsultasi
Fast respon
Wa 085872182737
Shopee : sitinurhamidah310
Barang terbatass yaa

#skincare #msglow @msglowbeauty_sukabumi #msglowpusat #msglowjakarta #msglowparungkuda #msglowskincare #skincareaman #skintreatment #creamkinclong #msglowultimate #msglowagen #jerawat #flek #bruntusan #msglowdistributor #msgloworiginal #s_hamidah_eleora #msglowjawatengah #msglowsurabaya #msglowbeauty #msglowjawabarat #msglowbogor #msglowBali #msglowjakarta #msglowsurabaya #msglowjawatimur #distributormsglow #msglowofficial #msglowdepok #msglowmedan #msglowjogja #msglowbeauty_sukabumi

Positive Thinking dan konsistensi penggunaan pake acne sangat diperlukan untuk hasil yang bagus. Berikut adalah Progress penggunaan Paket Acne secara konsisten. Jerawat nampak memudar dari hari ke hari, wajah nampak lebih cerah dan glowing 😍
.
order & konsultasi
Fast respon
Wa 085872182737
Shopee : sitinurhamidah310
Barang terbatass yaa

#skincare #msglow @msglowbeauty_sukabumi #msglowpusat #msglowjakarta #msglowparungkuda #msglowskincare #skincareaman #skintreatment #creamkinclong #msglowultimate #msglowagen #jerawat #flek #bruntusan #msglowdistributor #msgloworiginal #s_hamidah_eleora  #msglowjawatengah #msglowsurabaya #msglowbeauty #msglowjawabarat #msglowbogor #msglowBali #msglowjakarta #msglowsurabaya #msglowjawatimur #distributormsglow #msglowofficial #msglowdepok #msglowmedan #msglowjogja #msglowbeauty_sukabumi
0 0 28 minutes ago

➡️ Eye liing (30’) 👁️
Τα μάτια είναι η εικόνα μας, η έκφραση, το χαμόγελο αλλά και η ηλικία μας!
💆Θεραπεία αντιγήρανσης και σύσφιξης βλεφάρων με πεπτίδια και υαλουρονικό, που ενδείκνυται για τις λεπτές αλλά και βαθιές ρυτίδες όπως «το πόδι της χήνας». Επιδρούμε με τον συνδυασμό πεπτιδίων που διεγείρουν την παραγωγή του ίδιου του δέρματος, σε μια σημαντική δομική πρωτεΐνη όπως είναι το κολλαγόνο και του υαλουρονικού οξέως.
Η ενυδάτωση διατηρείται παρέχοντας ένα αποτέλεσμα γεμίσματος που μειώνει εμφανώς την εμφάνιση των ρυτίδων! 🔝🎯
Σας περιμένουμε Αρτέμιδος 69 στο Χολαργό!
.
#beauty #beautyfull #beautycare #beautyproducts #BeautySalon #beautyskin .
#wellness #wellnessjourney #wellnesslife #wellnessspa #cosmetics #cosmeticslovers
.
#skin #skincare #skincareaddict #skincareproducts #skincareroutine #skintreatment #skinhealth #body #bodygoals #bodycare #bodylove #bodyshape .
#athenscosmedica

➡️ Eye liing (30’) 👁️
Τα μάτια είναι η εικόνα μας, η έκφραση, το χαμόγελο αλλά και η ηλικία μας!
💆Θεραπεία αντιγήρανσης και σύσφιξης βλεφάρων με πεπτίδια και υαλουρονικό, που ενδείκνυται για τις λεπτές αλλά και βαθιές ρυτίδες όπως «το πόδι της χήνας». Επιδρούμε με τον συνδυασμό πεπτιδίων που διεγείρουν την παραγωγή του ίδιου του δέρματος, σε μια σημαντική δομική πρωτεΐνη όπως είναι το κολλαγόνο και του υαλουρονικού οξέως.
Η ενυδάτωση διατηρείται παρέχοντας ένα αποτέλεσμα γεμίσματος που μειώνει εμφανώς την εμφάνιση των ρυτίδων! 🔝🎯
Σας περιμένουμε Αρτέμιδος 69 στο Χολαργό!
.
#beauty #beautyfull #beautycare #beautyproducts #BeautySalon #beautyskin .
#wellness #wellnessjourney #wellnesslife #wellnessspa #cosmetics #cosmeticslovers
.
 #skin #skincare #skincareaddict #skincareproducts #skincareroutine #skintreatment #skinhealth #body #bodygoals #bodycare #bodylove #bodyshape .
#athenscosmedica
0 0 29 minutes ago

Bismillah,
Sudah punya bisnis?
Atau Masih sementara mencari modal untuk memulai bisnis?
.
Gabung sini aja, dijamin kamu bakalan dapat percepatan rezeki yang InsyaAllah worth it banget buat diperjuangkan.
.
Produk-produk PT. Affor Neo Jaya ini repeat ordernya sangat tinggi.
Ditambah semakin banyak barang yang ingin distok, semakin banyak pula selisih keuntunganmu dari harga ecer.
Gimana bisa saya gak bilang "percepatan rezeki" nya worth it.
.
Gak percaya?
Cuss nanya-nanya aja dulu ke sini yah 👉🏻 wa.me 6285299767238
.
#skincareindonesia #skincareroutine #skincareshop #skincaremurah #skintreatment #skincare #bisnisanj #bisnisjamannow #bisnisviral #kosmetik #kosmetikviral #kosmetikviralindo #kosmetikviralanj #kosmetikviralmakassar #viralkosmetik #bisnisantirugi #bisnisantiriba #beautylotionmakassar #beautylotionviral #beautylotionjakarta #beautylotionbpom #beautylotionori #beautylotionpemutih #testimoni #testimonibeautylotion #bisnisanakmuda

Bismillah,
Sudah punya bisnis?
Atau Masih sementara mencari modal untuk memulai bisnis?
.
Gabung sini aja, dijamin kamu bakalan dapat percepatan rezeki yang InsyaAllah worth it banget buat diperjuangkan.
.
Produk-produk PT. Affor Neo Jaya ini repeat ordernya sangat tinggi.
Ditambah semakin banyak barang yang ingin distok, semakin banyak pula selisih keuntunganmu dari harga ecer.
Gimana bisa saya gak bilang "percepatan rezeki" nya worth it.
.
Gak percaya?
Cuss nanya-nanya aja dulu ke sini yah 👉🏻 wa.me 6285299767238
.
#skincareindonesia #skincareroutine #skincareshop #skincaremurah #skintreatment #skincare #bisnisanj #bisnisjamannow #bisnisviral #kosmetik #kosmetikviral #kosmetikviralindo #kosmetikviralanj #kosmetikviralmakassar #viralkosmetik #bisnisantirugi #bisnisantiriba #beautylotionmakassar #beautylotionviral #beautylotionjakarta #beautylotionbpom #beautylotionori #beautylotionpemutih #testimoni #testimonibeautylotion #bisnisanakmuda
2 1 31 minutes ago

Positive Thinking dan konsistensi penggunaan pake acne sangat diperlukan untuk hasil yang bagus. Berikut adalah Progress penggunaan Paket Acne secara konsisten. Jerawat nampak memudar dari hari ke hari, wajah nampak lebih cerah dan glowing 😍
.
order & konsultasi
Fast respon
Wa 085872182737
Shopee : sitinurhamidah310
Barang terbatass yaa

#skincare #msglow @msglowbeauty_sukabumi #msglowpusat #msglowjakarta #msglowparungkuda #msglowskincare #skincareaman #skintreatment #creamkinclong #msglowultimate #msglowagen #jerawat #flek #bruntusan #msglowdistributor #msgloworiginal #s_hamidah_eleora #msglowjawatengah #msglowsurabaya #msglowbeauty #msglowjawabarat #msglowbogor #msglowBali #msglowjakarta #msglowsurabaya #msglowjawatimur #distributormsglow #msglowofficial #msglowdepok #msglowmedan #msglowjogja #msglowbeauty_sukabumi

Positive Thinking dan konsistensi penggunaan pake acne sangat diperlukan untuk hasil yang bagus. Berikut adalah Progress penggunaan Paket Acne secara konsisten. Jerawat nampak memudar dari hari ke hari, wajah nampak lebih cerah dan glowing 😍
.
order & konsultasi
Fast respon
Wa 085872182737
Shopee : sitinurhamidah310
Barang terbatass yaa

#skincare #msglow @msglowbeauty_sukabumi #msglowpusat #msglowjakarta #msglowparungkuda #msglowskincare #skincareaman #skintreatment #creamkinclong #msglowultimate #msglowagen #jerawat #flek #bruntusan #msglowdistributor #msgloworiginal #s_hamidah_eleora  #msglowjawatengah #msglowsurabaya #msglowbeauty #msglowjawabarat #msglowbogor #msglowBali #msglowjakarta #msglowsurabaya #msglowjawatimur #distributormsglow #msglowofficial #msglowdepok #msglowmedan #msglowjogja #msglowbeauty_sukabumi
0 0 31 minutes ago

A little scared to make the step to Permanent Make-up? We treat all our customers with respect, honesty and precision. Book an intake and let us tell you about the procedure. We want you to be comfortable! ⁠

An intake is free when you book your appointment for Permanent Make-up.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bodycare #bodycarecaribbean #image #skincare #skin #healthyskin #beautifulskin #skintreatment #agelater #youngerskin #antiaging #skincarecuracao #curacao #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #beauty #skin #parabenfree #esthetician #acneskin #facials #peels #skininstitute #skininspired #glowingskin #imageskincarecuracao #permanentemakeupcuracao #eyebrows #permanentmakeup

A little scared to make the step to Permanent Make-up? We treat all our customers with respect, honesty and precision. Book an intake and let us tell you about the procedure. We want you to be comfortable! ⁠
⁠
An intake is free when you book your appointment for Permanent Make-up.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bodycare #bodycarecaribbean #image #skincare #skin #healthyskin #beautifulskin #skintreatment #agelater #youngerskin #antiaging #skincarecuracao #curacao #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #beauty #skin #parabenfree #esthetician #acneskin #facials #peels #skininstitute #skininspired #glowingskin #imageskincarecuracao #permanentemakeupcuracao #eyebrows #permanentmakeup
3 0 37 minutes ago

One Stop Solution for all Problems!
DermaAllura Clinic, your reliable partner.
Book your appointment today and get a free consultation.
Contact us : +91 9811-683-117

#skintreatment #hairtreatment #acnetreatment #lasertreatment #skinspecialist #bestdermatologist #dermaalluraclinic

One Stop Solution for all Problems!
DermaAllura Clinic, your reliable partner.
Book your appointment today and get a free consultation.
Contact us : +91 9811-683-117

#skintreatment #hairtreatment #acnetreatment #lasertreatment #skinspecialist #bestdermatologist #dermaalluraclinic
0 0 40 minutes ago

The A|C|C|O|R Cosmetic Corrector Plasma Pen uses plasma & low frequency technology to target lines, wrinkles, loose skin, scars, skin tags, warts, moles and skin pigmentation. This non-invasive treatment is affordable and has a large success rate transforming skin to be smoother & glowing! ❤️ Browse the service on our website, click the link in the bio.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#whitecliniclondon #london #uk #treatment #skintreatment #skincare #beforeandafter #transformation #plasticsurgery #clearskin #beautycare #beautytips #plasmapen #plasmapentreatment #3dlipo #lipo #pulseskincare

The A|C|C|O|R Cosmetic Corrector Plasma Pen uses plasma & low frequency technology to target lines, wrinkles, loose skin, scars, skin tags, warts, moles and skin pigmentation. This non-invasive treatment is affordable and has a large success rate transforming skin to be smoother & glowing! ❤️ Browse the service on our website, click the link in the bio.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#whitecliniclondon #london #uk #treatment #skintreatment #skincare #beforeandafter #transformation #plasticsurgery #clearskin #beautycare #beautytips #plasmapen #plasmapentreatment #3dlipo #lipo #pulseskincare
1 0 40 minutes ago

🧜🏼‍♀️Cause who doesn't want to be a mermaid? 🧜🏼‍♀️⁠
🐚Glow like the babes of the sea with the @saltbyhendrix Mermaid Oil, it's highly moisturising yet light as a feather 🐚⁠
🌟Want a box full of glowing goodies? Sign up for a YouBeaut surprise 🌟⁠
🖥️L I N K I N B I O 🖥️⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#beautystylist #youbeaut #youbeaut.me #MakeupOfTheDay #Cosmetics #MakeupJunkie #InstaBeauty #MOTD #WakeUpAndMakeup #MakeupGuru #BeautyGuru #BeautyProducts #MakeupMafia
#Skincare #HealthySkin #GlowingSkin #FaceMask #SkincareTips #SkincareJunkie #SkinTreatment #SkincareRoutine #SkincareGoals #IGSkincare
#MakeupArtist #MakeupTutorial #MakeupArtistsWorldwide #MakeupLook #BeautyHacks #MakeupOfTheDay #mua

🧜🏼‍♀️Cause who doesn't want to be a mermaid? 🧜🏼‍♀️⁠
🐚Glow like the babes of the sea with the @saltbyhendrix  Mermaid Oil, it's highly moisturising yet light as a feather 🐚⁠
🌟Want a box full of glowing goodies? Sign up for a YouBeaut surprise 🌟⁠
🖥️L I N K  I N  B I O 🖥️⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#beautystylist #youbeaut #youbeaut.me #MakeupOfTheDay #Cosmetics #MakeupJunkie #InstaBeauty #MOTD #WakeUpAndMakeup #MakeupGuru #BeautyGuru #BeautyProducts #MakeupMafia⁠
#Skincare #HealthySkin #GlowingSkin #FaceMask #SkincareTips #SkincareJunkie #SkinTreatment #SkincareRoutine #SkincareGoals #IGSkincare⁠
#MakeupArtist #MakeupTutorial #MakeupArtistsWorldwide #MakeupLook #BeautyHacks #MakeupOfTheDay #mua
8 0 48 minutes ago

Vegan Friendly 🐰 Clean Beauty 🌿 and an Undeniable glow! ✨🥰✨Naked Tan Instant Tan provides an immediate tan and shimmer ☀Get yours today together with other beauty brands within ⚡30 mins!⚡ Maybe you'll find that beauty product that your best friend 👭 has been hinting for the past week 😉 Order now on bgX via @sistersbl 🤳

#Skincare #Skin #ClearSkin #AntiAging #Collagen #HealthySkin #GlowingSkin #tan #SkincareTips #SkinCareJunkie #SkincareJunkie #SkinTreatment #SkincareTips #SkincareRoutine #nakedtan #glow #SkincareProducts #BestSkincare #SkinHealth #SkincareGoals #IGSkincare

Vegan Friendly 🐰 Clean Beauty 🌿 and an Undeniable glow! ✨🥰✨Naked Tan Instant Tan provides an immediate tan and shimmer ☀Get yours today together with other beauty brands within ⚡30 mins!⚡ Maybe you'll find that beauty product that your best friend 👭 has been hinting for the past week 😉 Order now on bgX via @sistersbl 🤳

#Skincare #Skin #ClearSkin #AntiAging #Collagen #HealthySkin #GlowingSkin #tan #SkincareTips #SkinCareJunkie #SkincareJunkie #SkinTreatment #SkincareTips #SkincareRoutine #nakedtan #glow  #SkincareProducts #BestSkincare #SkinHealth #SkincareGoals #IGSkincare
214 0 49 minutes ago

Case of ➡️ Acne
Treatment ➡️ chemical peels.
This result was achieved after four session of chemical peel.
Home care➡️ AHA face wash, SPF daily twice, night face serum.

Pictures are taken after 4 session of chemical peels.
.
.
.
Rejuvenate your skin with our treatment plans customized for you Skin type.
9967052705 ✨
.
.
.
Get rid of :
Dull skin
Acne
Uneven skin texture
Sun damaged/tan skin
Excess Oily skin
Dry skin

#skinproblems #skintreatment #skindoctor #skinclinic #acne #peel #chemicalpeel #bha #aha #acneproneskin #oilyskin #unevenskintexture #acnemarks #sundamage #suntan #sunprotection #sunscreen #healthyskin #skin #skincare #homecare #mumbaiclinic #aesthetic #beauty #booknow #beforeandafter #kurla #kurlawest #mumbai #thebodyclinicindia

Case of ➡️ Acne
Treatment ➡️ chemical peels.
This result was achieved after four session of chemical peel.
Home care➡️ AHA face wash, SPF daily twice, night face serum.

Pictures are taken after 4 session of chemical peels.
.
.
.
Rejuvenate your skin with our treatment plans customized for you Skin type.
9967052705 ✨
.
.
.
Get rid of :
Dull skin
Acne 
Uneven skin texture
Sun damaged/tan skin
Excess Oily skin
Dry skin

#skinproblems #skintreatment #skindoctor #skinclinic #acne #peel #chemicalpeel #bha #aha #acneproneskin #oilyskin #unevenskintexture #acnemarks #sundamage #suntan #sunprotection #sunscreen  #healthyskin #skin #skincare #homecare #mumbaiclinic #aesthetic #beauty #booknow#beforeandafter #kurla #kurlawest #mumbai #thebodyclinicindia
11 0 51 minutes ago

Improving skin health and increasing collagen structure!
If you want to achieve amazing skin results...we would love to start your skin journey!

#skinclinicchandigarh #skincaretips #acnetreatment #skinneedling #antiageingskincare #skinsolutions #antiageing #skintreatment #skindoctor #drjagatjitsinghkohli #chandigarh #bestdermatologistinchandigarh #Agelockskinclinic

Improving skin health and increasing collagen structure!
If you want to achieve amazing skin results...we would love to start your skin journey!

#skinclinicchandigarh #skincaretips #acnetreatment #skinneedling #antiageingskincare #skinsolutions #antiageing #skintreatment #skindoctor #drjagatjitsinghkohli #chandigarh #bestdermatologistinchandigarh #Agelockskinclinic
1 0 51 minutes ago

Anna rakkaallesi lahjaksi hemmottelua 💚✨ Uusi vuosi on ihana aloittaa ammattitaitoisen Mary Cohr -kosmetologin luona.
#marycohr #marycohrfinland #joulu #christmas #beauty #cosmetics #kauneus #ihonhoito #stylish #instabeauty #glam #gorgeous #skincarelover #skincareroutine #skintreatment #instlaskincare

Anna rakkaallesi lahjaksi hemmottelua 💚✨ Uusi vuosi on ihana aloittaa ammattitaitoisen Mary Cohr -kosmetologin luona. 
#marycohr #marycohrfinland #joulu #christmas #beauty #cosmetics #kauneus #ihonhoito #stylish #instabeauty #glam #gorgeous #skincarelover #skincareroutine #skintreatment #instlaskincare
10 0 56 minutes ago

🌟🚨NEW BLOG ALERT🚨🌟
Check out our latest blog about the @thalgouk iBeauty facial treatment in @beyondmedispa ❤️...
http://www.pamperpages.co.uk/thalgo-ibeauty-treatment-at-beyond-medispa/
Absolutely love!!! Make sure you keep your eyes opened over the next few days, as more blogs to come 😍!!!
:
:
:
:
:
:
#blog #blogger #blogpost #bloggerlife #blogging #blogginglife #skin #skincare #skintreatment #skinblog #skincareblog #skintreatmentblog #facial #facialtreatment #facialblog #medispa #skinclinic #london #knightsbridge #harveynichols #luxury #thalgo #thalgofacial

🌟🚨NEW BLOG ALERT🚨🌟
Check out our latest blog about the @thalgouk iBeauty facial treatment in @beyondmedispa ❤️...
http://www.pamperpages.co.uk/thalgo-ibeauty-treatment-at-beyond-medispa/
Absolutely love!!! Make sure you keep your eyes opened over the next few days, as more blogs to come 😍!!!
:
:
:
:
:
:
#blog #blogger #blogpost #bloggerlife #blogging #blogginglife #skin #skincare #skintreatment #skinblog #skincareblog #skintreatmentblog #facial #facialtreatment #facialblog #medispa #skinclinic #london #knightsbridge #harveynichols #luxury #thalgo #thalgofacial
4 0 57 minutes ago

Hope you find your perfect balance this weekend 💜as long as you're fitting in a Roccoco mask, I say whatever goes!

Hope you find your perfect balance this weekend 💜as long as you're fitting in a Roccoco mask, I say whatever goes!
6 1 1 hour ago

2019 is ending and we all deserve some pampering for the hard work we've put in, don't we? How about an indulging facial at @spaesprit? I just did the Botox & Fill Facial (BFF) that firms and fills the skin with peptides and BTX polysaccharides for a nourished and lifted complexion. Brought home a set of @baborofficial 3D Firming Ampoules as home-care for a glowing contour even back at home! .
Quote for 50% off your first Spa Esprit facial at Raffles City / Great World City. If you prefer treatment packages, for the month of December, enjoy 12% off any facial/massage treatment package.
.
#spaesprit #BotoxFillFacial #BFF #skintreatment #facialtreatment #clozette

2019 is ending and we all deserve some pampering for the hard work we've put in, don't we? How about an indulging facial at @spaesprit? I just did the Botox & Fill Facial (BFF) that firms and fills the skin with peptides and BTX polysaccharides for a nourished and lifted complexion. Brought home a set of @baborofficial 3D Firming Ampoules as home-care for a glowing contour even back at home! .
Quote <ROANNA50> for 50% off your first Spa Esprit facial at Raffles City / Great World City. If you prefer treatment packages, for the month of December, enjoy 12% off any facial/massage treatment package.
.
#spaesprit #BotoxFillFacial #BFF #skintreatment #facialtreatment #clozette
35 3 1 hour ago

Giving up on your skin is just like giving up on yourself. Your skin is you. You've probably been putting in a lot of work with no result to show for it or you've probably spent a lot on your skin without any yield. Keep trying, don’t give up.
.
.
.
We are offering free consultation to help you achieve a glowing skin. Send us a DM today
.
.
.
#skinhealth #skintips #skintreatment #skincareregime #skincarediary #skincarelover #skincareblogger #beautyblogger #beautyblogger #skincareobsessed #dontgiveup #loveyourskin #consistencymatters #consustencyiskey #getthatglow #skingoals
#skincarelagos #nigerianskincare #skincarenigeria #naijaskincare #lagosskincare #skincarecommunity #caringchemistry #caringchemistrylimited

Giving up on your skin is just like giving up on yourself. Your skin is you. You've probably been putting in a lot of work with no result to show for it or you've probably spent a lot on your skin without any yield. Keep trying, don’t give up.
.
.
.
We are offering free consultation to help you achieve a glowing skin. Send us a DM today
.
.
.
#skinhealth #skintips #skintreatment #skincareregime #skincarediary #skincarelover #skincareblogger #beautyblogger #beautyblogger #skincareobsessed #dontgiveup #loveyourskin #consistencymatters #consustencyiskey #getthatglow #skingoals
#skincarelagos #nigerianskincare #skincarenigeria #naijaskincare #lagosskincare #skincarecommunity #caringchemistry #caringchemistrylimited
1 0 1 hour ago

Chemical peeling reduces rough patches, black heads and white heads to make you wedding ready. To know more, Consult our Dermatologist!! #SkinCare #ChemicalPeels #HairRemoval #Skin #SkinTreatment #Bride #Marriage #SkinLaserCentre #SLC #DrMunishPaul

Chemical peeling reduces rough patches, black heads and white heads to make you wedding ready. To know more, Consult our Dermatologist!! #SkinCare #ChemicalPeels #HairRemoval #Skin #SkinTreatment #Bride #Marriage #SkinLaserCentre #SLC #DrMunishPaul
1 0 1 hour ago

- 2 v 1 -

Spojili sme Vaše obľúbené ošetrenia "Lamináciu obočia" a "Lash Booster"
- teraz si za rovnaký čas môžete dopriať tieto ošetrenia za akciovú cenu :)
.
.
.
.
#quir #quirteam #skincare #skincaretips #beauty #beautycare #beautysalon #cosmetics #relax #treatment #skintreatment #relax #slovakia #trnava #citytrnava

- 2 v 1 -

Spojili sme Vaše obľúbené ošetrenia "Lamináciu obočia" a "Lash Booster"
- teraz si za rovnaký čas môžete dopriať tieto ošetrenia za akciovú cenu :)
.
.
.
.
#quir #quirteam #skincare #skincaretips #beauty #beautycare #beautysalon #cosmetics #relax #treatment #skintreatment #relax #slovakia #trnava #citytrnava
7 0 1 hour ago

How does cortisol affect inflammation?

Cortisol is actually an anti-inflammatory hormone.

When we see a bear out in the woods our cortisol spikes and actually drops inflammation because our body says ‘we don’t need to deal with inflammation, we need to deal with running away from this bear’. However, if we are having spikes of cortisol every day (eg. drinking coffee all the time, having a fight with someone, being stuck in traffic, short for a deadline, stress at work) our body’s output of cortisol becomes too high.
Our body doesn’t like this and your brain sends a signal to your adrenal glands to down regulate the amount of cortisol that is being produced.

This leaves us with less anti-inflammatory protection from cortisol and essentially in a state of chronic low-grade inflammation.

What does low-grade inflammation look like? Skin aging more quickly than normal, joint pain, brain fog, anxiety, depression, and autoimmune disease can all be related to chronic inflammation.

So what are the first steps to deal with this?

#1 is to recognize if you have a lot stress in your life and #2 is to learn to pay attention to this stress and deal with it differently.
For example, instead of letting yourself get worked up over a situation you can’t control, choose to excuse yourself and take a few deep breaths instead. If driving to work drives you crazy, maybe opt to take public transit, share rides with someone, or even ask to be moved to a position closer to your house.

Happy stress reducing!

Written by @dramandachay

#aginggracefully #aging #agingbackwards #aginglikefinewine #agingskin #skincare #skin #skincaretips #skinrejuvination #skinglow #skintips #skinhealth #skintreatment #skincarenatural #inflammation #inflammationrelief #inflammationsupport adrenalfatigue #adrenal #adrenalinsufficiency #adrenalfatiguerecovery #adrenalhealth #adrenals #adrenalglands #hpaaxis #hpaaxisdysregulation #cortisol #cortisolcontrol #enlivennaturals

How does cortisol affect inflammation?

Cortisol is actually an anti-inflammatory hormone.

When we see a bear out in the woods our cortisol spikes and actually drops inflammation because our body says ‘we don’t need to deal with inflammation, we need to deal with running away from this bear’. However, if we are having spikes of cortisol every day (eg. drinking coffee all the time, having a fight with someone, being stuck in traffic, short for a deadline, stress at work) our body’s output of cortisol becomes too high. 
Our body doesn’t like this and your brain sends a signal to your adrenal glands to down regulate the amount of cortisol that is being produced.

This leaves us with less anti-inflammatory protection from cortisol and essentially in a state of chronic low-grade inflammation.

What does low-grade inflammation look like? Skin aging more quickly than normal, joint pain, brain fog, anxiety, depression, and autoimmune disease can all be related to chronic inflammation.

So what are the first steps to deal with this?

#1 is to recognize if you have a lot stress in your life and #2 is to learn to pay attention to this stress and deal with it differently. 
For example, instead of letting yourself get worked up over a situation you can’t control, choose to excuse yourself and take a few deep breaths instead.  If driving to work drives you crazy, maybe opt to take public transit, share rides with someone, or even ask to be moved to a position closer to your house.

Happy stress reducing!

Written by @dramandachay

#aginggracefully #aging #agingbackwards #aginglikefinewine #agingskin #skincare #skin #skincaretips #skinrejuvination #skinglow #skintips #skinhealth #skintreatment #skincarenatural #inflammation #inflammationrelief #inflammationsupport adrenalfatigue #adrenal #adrenalinsufficiency #adrenalfatiguerecovery #adrenalhealth #adrenals #adrenalglands #hpaaxis #hpaaxisdysregulation #cortisol #cortisolcontrol #enlivennaturals
8 0 1 hour ago

Συμβουλή ομορφιάς!💆‍♀️⁣

Πίνετε αρκετή ποσότητα νερού ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. To νερό βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας, της λάμψης και της ελαστικότητας που χρειάζεται το δέρμα‼️⁣

#Beauty #Skincare #Skin #ClearSkin #HealthySkin #GlowingSkin #SkincareTips #SkinTreatment #AntiAging #eyecream #eyecare #FaceMask #Acne #FaceCare #facecleanser #BestSkincare #SkinHealth #brightskin

Συμβουλή ομορφιάς!💆‍♀️⁣
⁣
Πίνετε αρκετή ποσότητα νερού ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. To νερό βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας, της λάμψης και της ελαστικότητας που χρειάζεται το δέρμα‼️⁣
⁣
#Beauty #Skincare #Skin #ClearSkin #HealthySkin #GlowingSkin #SkincareTips #SkinTreatment #AntiAging #eyecream #eyecare #FaceMask #Acne #FaceCare #facecleanser #BestSkincare #SkinHealth #brightskin⁣
4 0 1 hour ago

Top #skintreatment posts

Blue dress week 🐟
Acne is not very common until puberty but sometimes parents may come accross with acne in their children thus it may be important to know when to be concerned and when not. Acne in a newborn, that is, during the first month of life is not rare and is mostly related to the hormones of the mother. Infantile acne, which is not very worrisome either, may just hint at the future development of severe adolescent acne. However, acne in pre-school age should alert the parents for at least a dermatological visit for a possible hormonal problem.
Sivilce olusumu genellikle ergenlige kadar pek sik gorulen bir durum degildir ancak yine de ebeveynlerin olasi akne gelisiminde, hangi durumlarda endiselenmeleri gerektigi konusunda bilgi sahibi olmalari onemlidir. Yenidogan doneminde, yani hayatin ilk 1 ayinda, annenin hormonlariyla ilgili olarak bebekte akne siklikla gorulebilir ve gecicidir. 1 yasina kadar gorulen sivilceler de pek endise verici degildir, ancak ozellikle erkek bebeklerde, ergenlik doneminde siddetli akne gelisecegine isaret edebilir. Ancak okul oncesi yasta gorulen sivilceler, hormonal bir bozukluga bagli olabileceginden, ebeveynleri en azindan bir dermatologa basvurmalari konusunda uyarici olmalidir. Dr. Aylin Kuyumcubasi #acne #akne #sivilce #acnetreatment #aknetedavisi #skin #skintreatment #deri #cilt #cilttedavileri #pelle #haut #hautarzt #peau #dermatology #makeup #makyaj #maquillaje #maquillage #kozmetik #cosmetics #estetik #esthetics #blue #photography #fashionphotography #healthyskin #sağlıklıcilt

Blue dress week 🐟
Acne is not very common until puberty but sometimes parents may come accross with acne in their children thus it may be important to know when to be concerned and when not. Acne in a newborn, that is, during the first month of life is not rare and is mostly related to the hormones of the mother. Infantile acne, which is not very worrisome either, may just hint at the future development of severe adolescent acne. However, acne in pre-school age should alert the parents for at least a dermatological visit for a possible hormonal problem.
Sivilce olusumu genellikle ergenlige kadar pek sik gorulen bir durum degildir ancak yine de ebeveynlerin olasi akne gelisiminde, hangi durumlarda endiselenmeleri gerektigi konusunda bilgi sahibi olmalari onemlidir. Yenidogan doneminde, yani hayatin ilk 1 ayinda, annenin hormonlariyla ilgili olarak bebekte akne siklikla gorulebilir ve gecicidir. 1 yasina kadar gorulen sivilceler de pek endise verici degildir, ancak ozellikle erkek bebeklerde, ergenlik doneminde siddetli akne gelisecegine isaret edebilir. Ancak okul oncesi yasta gorulen sivilceler, hormonal bir bozukluga bagli olabileceginden, ebeveynleri en azindan bir dermatologa basvurmalari konusunda uyarici olmalidir. Dr. Aylin Kuyumcubasi  #acne #akne #sivilce #acnetreatment #aknetedavisi #skin #skintreatment #deri #cilt #cilttedavileri #pelle #haut #hautarzt #peau #dermatology #makeup #makyaj #maquillaje #maquillage #kozmetik #cosmetics #estetik #esthetics #blue #photography #fashionphotography #healthyskin #sağlıklıcilt
1,048 40 4 December, 2019

Easy hack to solve various skin issues.
Sensitive skin can avoid.

#beauty #beautyblog #theslickbeauty #tan

Easy hack to solve various skin issues.
Sensitive skin can avoid.

#beauty #beautyblog #theslickbeauty #tan
7,862 58 26 November, 2019

Simplicity Master Machine is a permanent makeup machine, setting new standards in this field!
You can use this machines for: lips pmu, eyeliner, shading technique, removal, scalp micropigmentation, microneedling, areola micropigmentation etc. The machine uses ultra precise cartridges in 19 different variants.
Great for all professionals in the industry who want to have a quality and easy to operate machine, at the same time extremely multifunctional and with super powerful motor able to handle higher intensity of work done on daily basis .
.
.
.
#phishop #pmu #phiacademy #permanentmakeup #tattooremoval #areola #philings #phicontour #lips #eyeliner #machine #pigments #pmuartist #phi #simplicity #brankobabic #eyebrowtattoo #beautician #beautycare #microneedling #skincare #skintreatment
Photo credit @phibrows_by_ana

Simplicity Master Machine is a permanent makeup machine, setting new standards in this field! 
You can use this machines for: lips pmu, eyeliner, shading technique, removal, scalp micropigmentation, microneedling, areola micropigmentation etc. The machine uses ultra precise cartridges in 19 different variants.
Great for all professionals in the industry who want to have a quality and easy to operate machine, at the same time extremely multifunctional and with super powerful motor able to handle higher intensity of work done on daily basis .
.
.
.
#phishop #pmu #phiacademy #permanentmakeup #tattooremoval #areola #philings #phicontour #lips #eyeliner #machine #pigments #pmuartist #phi #simplicity #brankobabic #eyebrowtattoo #beautician #beautycare #microneedling #skincare #skintreatment
Photo credit @phibrows_by_ana
519 12 16 hours ago

How much does skin matter? How much does any job matter? When I was in college, struggling with the decision of going to esthetician school, I received advice from a religious leader, who said, “at the end of the day, what matters about what you do, is if you can do good with it.” I wanted to try to do my best with that charge, so I accepted many requests to teach youth groups about skincare (I’m pretty sure they did not share my enthusiasm), and did other events to raise funds or provide complimentary services.
I regularly ask myself, “am I doing any good?” Sure, I want to be a freaking good Esthetician; I want to know more and more, so I can do better at my job. I wholeheartedly believe skin matters, when I see how it affects people. Their self esteem, their confidence— which is not the same thing as vanity. I feel sad about people hiding themselves because of their skin. On the flip side, it makes me crazy excited when people show me their skin improvement and they smile.
My job isn’t about me, whether I can be popular or perceived as pretty or any of that. What I hope to do with my job is help people feel better through their skin.
Photo credit 📷: @camillamyrrhaphoto .
.
#skinboss #allskin #healthyskin #skintherapist #utahesthetician #facialist #skinhelp #skintreatment #customskincare

How much does skin matter? How much does any job matter? When I was in college, struggling with the decision of going to esthetician school, I received advice from a religious leader, who said, “at the end of the day, what matters about what you do, is if you can do good with it.” I wanted to try to do my best with that charge, so I accepted many requests to teach youth groups about skincare (I’m pretty sure they did not share my enthusiasm), and did other events to raise funds or provide complimentary services. 
I regularly ask myself, “am I doing any good?” Sure, I want to be a freaking good Esthetician; I want to know more and more, so I can do better at my job.  I wholeheartedly believe skin matters, when I see how it affects people. Their self esteem, their confidence— which is not the same thing as vanity. I feel sad about people hiding themselves because of their skin. On the flip side, it makes me crazy excited when people show me their skin improvement and they smile. 
My job isn’t about me, whether I can be popular or perceived as pretty or any of that.  What I hope to do with my job is help people feel better through their skin. 
Photo credit 📷: @camillamyrrhaphoto .
.
#skinboss #allskin #healthyskin #skintherapist #utahesthetician #facialist #skinhelp #skintreatment #customskincare
830 71 3 December, 2019

Blue dress week 💎
If you are under treatment for acne and have found appropriate products that would not exacerbate your acne, there are still some points to take care of. Makeup should be applied gently to avoid irritating the skin. It also is important to not to ever share your makeup brushes and applicators and to clean them weekly to ensure that bacteria, dead skin cells and oil are not spread to the skin. And do not scrub the skin to remove makeup, instead use a mild cleanser to minimize skin irritation.
Eger sivilce tedavisi gormekteyseniz ve sonunda uygun olan makyaj malzemeleri de bulduysaniz, yine de dikkat etmeniz gereken bazi noktalar var. Tahrise neden olmamak icin makyaji nazikce uygulamaniz gerek. Ayrica asla fircalarinizi kimseyle paylasmayin ve haftalik olarak dezenfekte edin. Makyaji cikarirken yine ovalayarak tahris etmeyin, yumusak bir makyaj cikarici kullanin. Dr. Aylin Kuyumcubasi #acne #akne #sivilce #acnetreatment #aknetedavisi #skin #skintreatment #deri #cilt #cilttedavileri #pelle #haut #hautarzt #peau #dermatology #makeup #makyaj #maquillaje #maquillage #kozmetik #cosmetics #estetik #esthetics #blue #photography #fashionphotography #healthyskin #sağlıklıcilt

Blue dress week 💎
If you are under treatment for acne and have found appropriate products that would not exacerbate your acne, there are still some points to take care of. Makeup should be applied gently to avoid irritating the skin. It also is important to not to ever share your makeup brushes and applicators and to clean them weekly to ensure that bacteria, dead skin cells and oil are not spread to the skin. And do not scrub the skin to remove makeup, instead use a mild cleanser to minimize skin irritation. 
Eger sivilce tedavisi gormekteyseniz ve sonunda uygun olan makyaj malzemeleri de bulduysaniz, yine de dikkat etmeniz gereken bazi noktalar var. Tahrise neden olmamak icin makyaji nazikce uygulamaniz gerek. Ayrica asla fircalarinizi kimseyle paylasmayin ve haftalik olarak dezenfekte edin. Makyaji cikarirken yine ovalayarak tahris etmeyin, yumusak bir makyaj cikarici kullanin. Dr. Aylin Kuyumcubasi #acne #akne #sivilce #acnetreatment #aknetedavisi #skin #skintreatment #deri #cilt #cilttedavileri #pelle #haut #hautarzt #peau #dermatology #makeup #makyaj #maquillaje #maquillage #kozmetik #cosmetics #estetik #esthetics #blue #photography #fashionphotography #healthyskin #sağlıklıcilt
939 17 3 December, 2019

Ingredients, skin treatments, dermatologist , estehtician - all are importnat elements when you're dealing with skin problems.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
But these are not the only things you need to achive the skin of your dreams☝️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skincare is a marathon not a sprint!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Your skin problems did not appear on your face overnight, so don't expect them to dissapear that way🤷‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
It takes some consistency, patience and commitment to see the results of a proper skincare routine.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Average cell turnover for adult’s skin is 28 day (it slows down with age). That's why you need to give it some time to get that clear skin you've always wanted.
🇵🇱
Składniki aktywne, zabiegi, dermatolog, kosmetolog - bardzo ważne składniki walki z problemami skórnymi.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lecz to nie wszystko czego trzeba, aby mieć wymarzoną cerę☝️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pielęgnacja twarzy to maraton, a nie sprint!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Większość problemów skórnych nie pojawia się na twarzy w ciągu jednej nocy, więc nie należy oczekiwać ich zniknięcia po jednej aplikacji kremu🤷‍♀️ Potrzeba cierpliwości, zaangażowania i regularności, aby zobaczyć efekty pielęgnacji/leczenia skóry!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Turnover time, czyli czas przejścia komórek z warstwy podstawnej do rogowej zajmuje średnio 28 dni (z wiekiem ten czas jest dłuższy).
Dlatego też, aby zobaczyć skutki stosowanej pielęgnacji należy uzbroić się w cierpliwość.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skinproblems #skinproblem #problemskin #acneskin #dryskin #oilyskin #sensitiveskin #healthyskin #glowingskin #hydratedskin #skincarecommitment #skincaretips #skincare101 #skintreatment #facial #skincarethread #skinfluencer #skinnerd #esthetician #estheticianschool #skintherapist #skincareexpert #skincareblogger #kosmetologia #kosmetolog #blogkosmetyczny #gabinetkosmetyczny #zabieginatwarz #pielegnacja #pielegnacjatwarzy

Ingredients, skin treatments, dermatologist , estehtician - all are importnat elements when you're dealing with skin problems.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
But these are not the only things you need to achive the skin of your dreams☝️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skincare is a marathon not a sprint!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Your skin problems did not appear on your face overnight, so don't expect them to dissapear that way🤷‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
It takes some consistency, patience and commitment to see the results of a proper skincare routine.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Average cell turnover for adult’s skin is 28 day (it slows down with age). That's why you need to give it some time to get that clear skin you've always wanted.
🇵🇱
Składniki aktywne, zabiegi, dermatolog, kosmetolog - bardzo ważne składniki walki z problemami skórnymi.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lecz to nie wszystko czego trzeba, aby mieć wymarzoną cerę☝️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pielęgnacja twarzy to maraton, a nie sprint!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Większość problemów skórnych nie pojawia się na twarzy w ciągu jednej nocy, więc nie należy oczekiwać ich zniknięcia po jednej aplikacji kremu🤷‍♀️ Potrzeba cierpliwości, zaangażowania i regularności, aby zobaczyć efekty pielęgnacji/leczenia skóry!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Turnover time, czyli czas przejścia komórek z warstwy podstawnej do rogowej zajmuje średnio 28 dni (z wiekiem ten czas jest dłuższy).
Dlatego też, aby zobaczyć skutki stosowanej pielęgnacji należy uzbroić się w cierpliwość.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skinproblems #skinproblem #problemskin #acneskin #dryskin #oilyskin #sensitiveskin #healthyskin #glowingskin #hydratedskin #skincarecommitment #skincaretips #skincare101 #skintreatment #facial #skincarethread #skinfluencer #skinnerd #esthetician #estheticianschool #skintherapist #skincareexpert #skincareblogger #kosmetologia #kosmetolog #blogkosmetyczny #gabinetkosmetyczny #zabieginatwarz #pielegnacja #pielegnacjatwarzy
818 45 3 December, 2019
#selfpampering 
#skintreatment 
#wintercare
1,220 41 4 December, 2019

Blue dress week 🦋
Usually we, dermatologists, discourage makeup use during acne treatment due to its potential to aggravate the patient’s condition, however the quality of life apparently improves when patients use makeup with proper skin care techniques. When choosing makeup, patients should look for products that will not clog pores (noncomedogenic) and is oil-free. Mineral-based cosmetics containing powdered formulas of silica, titanium dioxide and zinc oxide can be used to absorb oil, camouflage redness and prevent irritation.
Biz, dermatologlar, akneye egilimli veya akne tedavisi goren hastalarimizin genellikle makyaj yapmasi taraftari degiliz ancak belli ki makyaj yapmak, duzgun bakim yapilmasi halinde, hastalarin yasam kalitesini oldukca arttiriyor. Makyaj malzemesi secerken, yagsiz ve gozenekleri tikamayan (komedojenik olmayan) urunlerin tercih edilmesi gerekir. Silika, titanyum dioksit ve cinko oksit gibi mineral bazli kozmetikler, kizarikligi kapatir, fazla yagi emer ve tahrisi onler. Dr. Aylin Kuyumcubasi #makyaj #makeup #maquillaje #maquillage #akne #acne #sivilce #acnetreatment #skin #deri #cilt #pelle #peau #haut #hautarzt #dermatology #skindisease #skintreatment #cosmetics #kozmetik #estetik #esthetics #blue #fashion #fashionphotography #photography

Blue dress week 🦋
Usually we, dermatologists, discourage makeup use during acne treatment due to its potential to aggravate the patient’s condition, however the quality of life apparently improves when patients use makeup with proper skin care techniques. When choosing makeup, patients should look for products that will not clog pores (noncomedogenic) and is oil-free. Mineral-based cosmetics containing powdered formulas of silica, titanium dioxide and zinc oxide can be used to absorb oil, camouflage redness and prevent irritation.
Biz, dermatologlar, akneye egilimli veya akne tedavisi goren hastalarimizin genellikle makyaj yapmasi taraftari degiliz ancak belli ki makyaj yapmak, duzgun bakim yapilmasi halinde, hastalarin yasam kalitesini oldukca arttiriyor. Makyaj malzemesi secerken, yagsiz ve gozenekleri tikamayan (komedojenik olmayan) urunlerin tercih edilmesi gerekir. Silika, titanyum dioksit ve cinko oksit gibi mineral bazli kozmetikler, kizarikligi kapatir, fazla yagi emer ve tahrisi onler. Dr. Aylin Kuyumcubasi #makyaj #makeup #maquillaje #maquillage #akne #acne #sivilce #acnetreatment #skin #deri #cilt #pelle #peau #haut #hautarzt #dermatology #skindisease #skintreatment #cosmetics #kozmetik #estetik #esthetics #blue #fashion #fashionphotography #photography
1,529 43 2 December, 2019