#soaljawabmaduajaib Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #soaljawabmaduajaib and here's what we found interesting.

Inside 6 Posts

Time between posts:
54 hours
Average like
2
Average comment
0.7
Posts with video
0/6
Posts with photo
6/6

Hashtag Popularity

@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Madu Ajaib Turkey hanya perlu disimpan dalam suhu bilik. Tidak perlu simpan di dalam peti sejuk, sbb takut madu membeku lambat pulak nak tunggu dia cair. 😊 #soaljawabmaduajaib

#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #maduajaibturkey

Madu Ajaib Turkey hanya perlu disimpan dalam suhu bilik. Tidak perlu simpan di dalam peti sejuk, sbb takut madu membeku lambat pulak nak tunggu dia cair. 😊 #soaljawabmaduajaib

#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #maduajaibturkey
1 0 10 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Sebenarnya, kedua-dua digalakkan makan madu ni. Isteri ajak suami makan madu, si suami pun suaplah isteri makan madu, sama2 sihat, sama2 makin subur, sama2 makin hebat, sama2 makin berkasih sayang. Keluarga makin bahagia. Hubungan pun makin hangat seperti malam pertama.
Tapi, kalau la si isteri sahaja yang nak cuba dan mengalami masalah keperempuanan mcm senggugut ke atau period tak betul ke boleh lah amalkan sorang2.. Tengok pada tujuan utama nak amalkan madu ni untuk apa. Sapa2 pun boleh makan. Tak kisah lah 😍😘 #soaljawabmaduajaib

#maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri #mengandung #ikhtiarmengandung #supplement #hamil #mudahhamil

Sebenarnya, kedua-dua digalakkan makan madu ni. Isteri ajak suami makan madu, si suami pun suaplah isteri makan madu, sama2 sihat, sama2 makin subur, sama2 makin hebat, sama2 makin berkasih sayang. Keluarga makin bahagia. Hubungan pun makin hangat seperti malam pertama. 
Tapi, kalau la si isteri sahaja yang nak cuba dan mengalami masalah keperempuanan mcm senggugut ke atau period tak betul ke boleh lah amalkan sorang2.. Tengok pada tujuan utama nak amalkan madu ni untuk apa. Sapa2 pun boleh makan. Tak kisah lah 😍😘 #soaljawabmaduajaib

#maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri #mengandung #ikhtiarmengandung #supplement #hamil #mudahhamil
3 0 10 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Selalu customer konfius, nak beli sebotol ke dua botol 🤔

Kalau suami dan isteri nak makan bersama, disarankan beli 2 botol. Sorang makan sebotol. Sebab sebotol madu ni boleh makan hingga 3 minggu. Kalau kita konsisten makan lah. Kalau rajin skip, mungkin boleh sampai sebulan. 🤭

Kalau nak dapat result yang terbaik, sebaiknya konsisten. Lagi pula kalau amik 2 botol lagi jimat RM10💸

Tapi kalau rasa takut2 dan masih nak cuba. Boleh beli sebotol dulu. Kongsilah bersama2 dengan suami isteri 💏

Kalau nak tahu lebih lagi pasal madu ajaib turkey dari aeril dan wawa zainal ni boleh terus whatsapp nurul 0136141710. #soaljawabmaduajaib

#rahsiasuamiisteribahagia #maduajaibturki #macun #madeinturkey #ikhtiarhamil #tipsmudahhamil #ibuhamil #soulleadhqmelaka #soulleadhq

Selalu customer konfius, nak beli sebotol ke dua botol 🤔

Kalau suami dan isteri nak makan bersama, disarankan beli 2 botol. Sorang makan sebotol. Sebab sebotol madu ni boleh makan hingga 3 minggu. Kalau kita konsisten makan lah. Kalau rajin skip, mungkin boleh sampai sebulan. 🤭

Kalau nak dapat result yang terbaik, sebaiknya konsisten. Lagi pula kalau amik 2 botol lagi jimat RM10💸

Tapi kalau rasa takut2 dan masih nak cuba. Boleh beli sebotol dulu. Kongsilah bersama2 dengan suami isteri 💏

Kalau nak tahu lebih lagi pasal madu ajaib turkey dari aeril dan wawa zainal ni boleh terus whatsapp nurul 0136141710. #soaljawabmaduajaib

#rahsiasuamiisteribahagia #maduajaibturki #macun #madeinturkey #ikhtiarhamil #tipsmudahhamil #ibuhamil #soulleadhqmelaka #soulleadhq
3 2 2 September, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Semua golongan lelaki dan wanita (atas 15 tahun sahaja)
Terutamanya kepada:

1) Pasangan suami isteri yg sedang mencari ikhtiar untuk menimang cahaya mata. 💑🤱🤰 2) Sebelum bersukan & ahli sukan. 🤾‍♂️🤾‍♀️ 3) Anak dara yang mempunyai masalah haid & senggugut yang tidak teratur. 🙍‍♀️ 4) Orang yang mengalami sakit sendi/urat/angin dalam badan. 💆‍♀️💆‍♂️ 5) Lelaki yang mempunyai masalah tahap kesuburan yg lemah.🙎‍♂️ #soaljawabmaduajaib

#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #maduajaibturkey #maduajaibturki

Semua golongan lelaki dan wanita (atas 15 tahun sahaja)
Terutamanya kepada:

1) Pasangan suami isteri yg sedang mencari ikhtiar untuk menimang cahaya mata. 💑🤱🤰 2) Sebelum bersukan & ahli sukan. 🤾‍♂️🤾‍♀️ 3) Anak dara yang mempunyai masalah haid & senggugut yang tidak teratur. 🙍‍♀️ 4) Orang yang mengalami sakit sendi/urat/angin dalam badan. 💆‍♀️💆‍♂️ 5) Lelaki yang mempunyai masalah tahap kesuburan yg lemah.🙎‍♂️ #soaljawabmaduajaib

#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #maduajaibturkey #maduajaibturki
2 1 31 August, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Boleh amalkan tak ada masalah , ambil waktu pagi selepas sarapan utk tenaga harian n kesihatan dalaman terutama rahim 😍
TETAPI sekiranya rasa takut period terganggu, boleh mula amalkan madu ni pada hari KEEMPAT PERIOD taw. 😁 #soaljawabmaduajaib

#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #maduajaibturkey #soulleadhq #ikhtiarhamil

Boleh amalkan tak ada masalah , ambil waktu pagi selepas sarapan utk tenaga harian n kesihatan dalaman terutama rahim 😍 
TETAPI sekiranya rasa takut period terganggu, boleh mula amalkan madu ni pada hari KEEMPAT PERIOD taw. 😁 #soaljawabmaduajaib

#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #maduajaibturkey #soulleadhq #ikhtiarhamil
2 1 31 August, 2019
@madu.ajaib.turkey.melaka Profile picture

@madu.ajaib.turkey.melaka

Selalu customer konfius, nak beli sebotol ke dua botol 🤔

Kalau suami dan isteri nak makan bersama, disarankan beli 2 botol. Sorang makan sebotol. Sebab sebotol madu ni boleh makan hingga 3 minggu. Kalau kita konsisten makan lah. Kalau rajin skip, mungkin boleh sampai sebulan. 🤭

Kalau nak dapat result yang terbaik, sebaiknya konsisten. Lagi pula kalau amik 2 botol lagi jimat RM10💸

Tapi kalau rasa takut2 dan masih nak cuba. Boleh beli sebotol dulu. Kongsilah bersama2 dengan suami isteri 💏

Kalau nak tahu lebih lagi pasal madu ajaib turkey dari aeril dan wawa zainal ni boleh terus whatsapp nurul 0136141710. #soaljawabmaduajaib

#rahsiasuamiisteribahagia #maduajaibturki #macun #madeinturkey #ikhtiarhamil #tipsmudahhamil #ibuhamil #soulleadhqmelaka #soulleadhq

Selalu customer konfius, nak beli sebotol ke dua botol 🤔

Kalau suami dan isteri nak makan bersama, disarankan beli 2 botol. Sorang makan sebotol. Sebab sebotol madu ni boleh makan hingga 3 minggu. Kalau kita konsisten makan lah. Kalau rajin skip, mungkin boleh sampai sebulan. 🤭

Kalau nak dapat result yang terbaik, sebaiknya konsisten. Lagi pula kalau amik 2 botol lagi jimat RM10💸

Tapi kalau rasa takut2 dan masih nak cuba. Boleh beli sebotol dulu. Kongsilah bersama2 dengan suami isteri 💏

Kalau nak tahu lebih lagi pasal madu ajaib turkey dari aeril dan wawa zainal ni boleh terus whatsapp nurul 0136141710. #soaljawabmaduajaib

#rahsiasuamiisteribahagia #maduajaibturki #macun #madeinturkey #ikhtiarhamil #tipsmudahhamil #ibuhamil #soulleadhqmelaka #soulleadhq
1 0 30 August, 2019

Top #soaljawabmaduajaib posts