#sobella Instagram Photos & Videos

sobella - 258.4k posts

    Nah, tutorial Sobella Fruit Liptint untuk uolls tengok sendiri warna dia bila kita sapu dekat bibir 💋 Cantik tak cantik???
...
Dapatkan segera!
📲whatsapp ke 0135170354
📲whatsapp ke 0135170354
📲whatsapp ke 0135170354

    Nah, tutorial Sobella Fruit Liptint untuk uolls tengok sendiri warna dia bila kita sapu dekat bibir 💋 Cantik tak cantik???
    ...
    Dapatkan segera!
    📲whatsapp ke 0135170354
    📲whatsapp ke 0135170354
    📲whatsapp ke 0135170354

    1 1 20 hours ago
    Wahh dah Ada orng nak grab dah.. Edisi 5.0
Edisi puteri
Edisi friendship

Wahhh gorgeous lah dia Nanti 
#sobella 
#solawa 
#sogorgeous

    Wahh dah Ada orng nak grab dah.. Edisi 5.0
    Edisi puteri
    Edisi friendship

    Wahhh gorgeous lah dia Nanti
    #sobella
    #solawa
    #sogorgeous

    0 0 20 hours ago
    Sobella Lipmatte The legendary

Warna yang loveeee sangat 💚 ✅ Tekstur yg ringan & tidak melekit
✅ Tahan lama di bibir. Takkan hilang walaupn minum or makan (makanan yg tak BERMINYAK) ✅ Senang dipakai & mudah dicuci

#LegendaryRaya
#Sobella

    Sobella Lipmatte The legendary

    Warna yang loveeee sangat 💚 ✅ Tekstur yg ringan & tidak melekit
    ✅ Tahan lama di bibir. Takkan hilang walaupn minum or makan (makanan yg tak BERMINYAK) ✅ Senang dipakai & mudah dicuci

    #LegendaryRaya
    #Sobella

    0 0 21 hours ago
    FEEDBACK FRESH FRESH DARI LADANG AWAK!!
akak arifah ni grab 3 pcs terus tau baby lipmatte sobella edisi friendship!!
Yang pastinyaaahhh sebab warna edition nih semua lawa-lawa chuoolllllsssss!!
Lagi satu kannsss sebab tak mengeringkan and always stay jer even dah makan berlambak kali dahhh

Haaa mana lagi nak dapat lipmatte cenggini betul ke idokkk???
Nak? Meh wassap niniey lelaju!
Tekan jer link sayang♥️
Harga? Baby lipmatte hanya Rm19 sahaja sayangsss
Mak lipmatte pulak rm38 sahaja tapi tahannya mengalahkan pondesyen Haa 3-4 bulan atau 3-5 bulan mengikut penggunaan awok awok nyahhh gitttueewwww

#sobella
#sobellasquad
#sobellalipmatte
#sobellafriendshipedition
#sobellafriendship

    FEEDBACK FRESH FRESH DARI LADANG AWAK!!
    akak arifah ni grab 3 pcs terus tau baby lipmatte sobella edisi friendship!!
    Yang pastinyaaahhh sebab warna edition nih semua lawa-lawa chuoolllllsssss!!
    Lagi satu kannsss sebab tak mengeringkan and always stay jer even dah makan berlambak kali dahhh

    Haaa mana lagi nak dapat lipmatte cenggini betul ke idokkk???
    Nak? Meh wassap niniey lelaju!
    Tekan jer link sayang♥️
    Harga? Baby lipmatte hanya Rm19 sahaja sayangsss
    Mak lipmatte pulak rm38 sahaja tapi tahannya mengalahkan pondesyen Haa 3-4 bulan atau 3-5 bulan mengikut penggunaan awok awok nyahhh gitttueewwww

    #sobella
    #sobellasquad
    #sobellalipmatte
    #sobellafriendshipedition
    #sobellafriendship

    0 0 21 hours ago
    Klik2 blend2 done jadi cantik 😘😘 Eyeshadow 2minit
RM39

    Klik2 blend2 done jadi cantik 😘😘 Eyeshadow 2minit
    RM39

    1 1 21 hours ago
    PROMOSI KAW KAW❗❗❗
PALING MURAHHHH🌸🌸 MADU SARANG ASLI WITH FREE GIFT & FREE POSTAGE☑️
.
.

Harga MADU SARANG 🍯 
1️⃣ *150g RM35* ✨
🔥FREE 1pc honey stick
🔥FREE wooden spoon
🔥FREE earphone case
🔥FREE postage sm, ss add rm5
.
2️⃣ 400g rm80✨
🔥FREE 3pcs honey stick 🔥FREE earphone case
🔥FREE honey lipbalm
🔥FREE wooden spoon
🔥FREE winnies tote bag
🔥FREE postage sm,ss add rm10
.

3️⃣ 800g rm145✨
🔥FREE 3pcs honey stick 🔥FREE earphone case
🔥FREE honey lipbalm
🔥FREE wooden spoon
🔥FREE winnies tote bag
🔥FREE unicorn pouch
🔥FREE postage sm,ss add rm10
.
🌸Fresh dari ladang
🌸 Buka madu fake
🌸 Ladang winnies dibuka sejak 1982!
🌸 1 potong madu setiap hari untuk kesihatan & tenaga sepanjang hari😘
.
.
Ws kami utk order skrg❗

    PROMOSI KAW KAW❗❗❗
    PALING MURAHHHH🌸🌸 MADU SARANG ASLI WITH FREE GIFT & FREE POSTAGE☑️
    .
    .

    Harga MADU SARANG 🍯
    1️⃣ *150g RM35* ✨
    🔥FREE 1pc honey stick
    🔥FREE wooden spoon
    🔥FREE earphone case
    🔥FREE postage sm, ss add rm5
    .
    2️⃣ 400g rm80✨
    🔥FREE 3pcs honey stick 🔥FREE earphone case
    🔥FREE honey lipbalm
    🔥FREE wooden spoon
    🔥FREE winnies tote bag
    🔥FREE postage sm,ss add rm10
    .

    3️⃣ 800g rm145✨
    🔥FREE 3pcs honey stick 🔥FREE earphone case
    🔥FREE honey lipbalm
    🔥FREE wooden spoon
    🔥FREE winnies tote bag
    🔥FREE unicorn pouch
    🔥FREE postage sm,ss add rm10
    .
    🌸Fresh dari ladang
    🌸 Buka madu fake
    🌸 Ladang winnies dibuka sejak 1982!
    🌸 1 potong madu setiap hari untuk kesihatan & tenaga sepanjang hari😘
    .
    .
    Ws kami utk order skrg❗

    11 1 21 hours ago
    With ratu lippmatte #sobella. Ambik aura orang hebat in sha allah Kita pun akan hebat. Aamin

    With ratu lippmatte #sobella. Ambik aura orang hebat in sha allah Kita pun akan hebat. Aamin

    5 0 22 hours ago

Top #sobella posts

    Lighting on point ☀️

    Lighting on point ☀️

    2,371 54 30 June, 2019