#sobella Instagram Photos & Videos

sobella - 335.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sobella and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
1.1
Average comment
0
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

.
EYESHADOW SOBELLA IS EYESHADOW 2 MINIT RM39 only 😍
.
Tau tak sebab apa???
.
Sebab👇👇👇
.
✅ Eyeshadow dalam bentuk stick yang mudah dipakai
✅ Sesuai untuk semua jenis make up
✅ Warna yang pigmented
✅ Mudah dibawa ke mana mana sahaja
✅ Tahan lama
✅ Ade 2 jenis EyeShadow matte & shimmer (boleh mix or pakai 1 colour jer)
✅ Senang di blend
✅Tak berdebu
.
Nampak tak???
Mudah sangatkan nk apply eyeshadow dengan EYESHADOW SOBELLA ni
.
Nak order jom klik link wasap di bio atau DM SEKARANG!☺️☝️
.
#sobellacosmetic
#sobellaklia
#sobella
#sobellanilai
#sobellalipmatte
#sobellaeyeshadow
#sobellacosmetics
#sobellalovers
#sobellabeauty
#sobellablusher
#cosmetic
#skincare
#kosmetikmalaysia
#makeuptools
#makeup
#makeupartist
#beauty
#cantj
#like
#likeforlikes

.
EYESHADOW SOBELLA IS EYESHADOW 2 MINIT RM39 only 😍
.
Tau tak sebab apa???
.
Sebab👇👇👇
.
✅ Eyeshadow dalam bentuk stick yang mudah dipakai
✅ Sesuai untuk semua jenis make up
✅ Warna yang pigmented
✅ Mudah dibawa ke mana mana sahaja
✅ Tahan lama
✅ Ade 2 jenis EyeShadow matte & shimmer (boleh mix or pakai 1 colour jer)
✅ Senang di blend
✅Tak berdebu
.
Nampak tak???
Mudah sangatkan nk apply eyeshadow dengan EYESHADOW SOBELLA ni
.
Nak order jom klik link wasap di bio atau DM SEKARANG!☺️☝️
.
#sobellacosmetic 
#sobellaklia 
#sobella 
#sobellanilai 
#sobellalipmatte 
#sobellaeyeshadow 
#sobellacosmetics 
#sobellalovers 
#sobellabeauty 
#sobellablusher 
#cosmetic
#skincare
#kosmetikmalaysia 
#makeuptools 
#makeup
#makeupartist 
#beauty 
#cantj
#like
#likeforlikes
1 0 14 seconds ago

.⠀
.⠀
Tak pandai pakai eyeshadow? Eyeshadow 2 minit ni memang untuk uolss yang tak pandai nak mekap di bahagian mata. Selalu je biar mata nampak kosong dan tak berseri dengan alasan pakai eyeshadow ni susah. Dengan eyeshadow berbentuk pen, yang susah jadi senang yang tak pandai jadi terror. Wah! Uoll hanya perlu tekan hujung pen, dan calit di kelopak mata. Blend jerr pakai jari. Dah siap. Tak kisah warna kulit uolss fair, medium atau tan, semua warna kulit pon masuk dengan warna-warna eyeshadow ni. Uolss ada disekitar 𝑴𝑬𝑳𝑨𝑲𝑨? Jom walk in butik 𝑿𝒂𝒂𝒓𝒂 𝑭𝒆𝒍𝒍𝒂 𝑪𝒐𝒏𝒄𝒆𝒑𝒕 atau 𝑪𝑶𝑫, caj ikut jarak tempat, jom deal harga⠀
.⠀
Boleh shopping hari-hari dari jam 11.00 pagi hingga 10.30 malam⠀
.⠀
Click Link at BIO 👆🏻 for order online⠀
.⠀
Walk in : ⠀
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar⠀
(jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar)⠀
.⠀
Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni⠀
.⠀
"Gomawo Chingu"⠀
.⠀
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #sobellaxfc #sobella #sobellamelaka #melakasobella

.⠀
.⠀
Tak pandai pakai eyeshadow? Eyeshadow 2 minit ni memang untuk uolss yang tak pandai nak mekap di bahagian mata. Selalu je biar mata nampak kosong dan tak berseri dengan alasan pakai eyeshadow ni susah. Dengan eyeshadow berbentuk pen, yang susah jadi senang yang tak pandai jadi terror. Wah! Uoll hanya perlu tekan hujung pen, dan calit di kelopak mata. Blend jerr pakai jari. Dah siap. Tak kisah warna kulit uolss fair, medium atau tan, semua warna kulit pon masuk dengan warna-warna eyeshadow ni. Uolss ada disekitar 𝑴𝑬𝑳𝑨𝑲𝑨? Jom walk in butik 𝑿𝒂𝒂𝒓𝒂 𝑭𝒆𝒍𝒍𝒂 𝑪𝒐𝒏𝒄𝒆𝒑𝒕 atau 𝑪𝑶𝑫, caj ikut jarak tempat, jom deal harga⠀
.⠀
Boleh shopping hari-hari dari jam 11.00 pagi hingga 10.30 malam⠀
.⠀
Click Link at BIO 👆🏻 for order online⠀
.⠀
Walk in : ⠀
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar⠀
(jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar)⠀
.⠀
Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni⠀
.⠀
"Gomawo Chingu"⠀
.⠀
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #sobellaxfc #sobella #sobellamelaka #melakasobella
0 0 4 minutes ago

Stock landing Dah weyhhhh
Peminat Oranges mohon standby
Sobella Lipmatte is coming

www.wasap.my.my/601136263371/SobellaOranges

#sobella
#ticernadia

Stock landing Dah weyhhhh
Peminat Oranges mohon standby
Sobella Lipmatte is coming

www.wasap.my.my/601136263371/SobellaOranges

#sobella
#ticernadia
1 0 5 minutes ago

Selain dari lipmatte untuk bibir cantik, 2 item Temyracle sugar lip scrub & cushy lip balm ni pun wajib ada dalam handbag taw. ! 🥰⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mana mana pegi memang wajib bawak dua ketul ni.
.
Lipacrub RM23 /pcs and Lipbalm RM23/pcs ATAU COMBO 1 lipcrub + 1 lipbalm Rm44 sahaja.
.
#lipscrubtemyracle #lipscrub #scrubbibir #lipmatte #liptint #sobella #cubremi #dianz #neelofa
#lipscrubmalaysia #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracletribe #temyraclegirlboss #temyraclereborn #temyracleskudai #temyracletampoi #temyracleperling #temyracleutm #temyracleskudaijohor #temyraclejohor #temyracle #temyracle #lipbalm

Selain dari lipmatte untuk bibir cantik, 2 item Temyracle sugar lip scrub & cushy lip balm ni pun wajib ada dalam handbag taw. ! 🥰⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mana mana pegi memang wajib bawak dua ketul ni.
.
Lipacrub RM23 /pcs and Lipbalm RM23/pcs ATAU COMBO 1 lipcrub + 1 lipbalm Rm44 sahaja.
.
#lipscrubtemyracle #lipscrub #scrubbibir #lipmatte #liptint #sobella #cubremi #dianz #neelofa
#lipscrubmalaysia #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracletribe #temyraclegirlboss #temyraclereborn #temyracleskudai #temyracletampoi #temyracleperling #temyracleutm #temyracleskudaijohor #temyraclejohor #temyracle #temyracle #lipbalm
1 0 6 minutes ago

UFORA SKINCARE SUNSCREEN SPF 50 💯 ORIGINAL FROM HQ

Ufora lengkap ngan 4 ciri terbaik dan banyak bonus manfaat untuk skin: ::
✅ Tekstur ringan
✅ Tak berminyak
✅ Cepat serap dalam kulit
✅ SPF50
✅ Lindung dari UVB
✅ Lindung dari UVA
✅ PA+++ broad spectrum
✅ Bau harum (tanpa pewangi)
✅ Tanpa alkohol
✅ Tak sumbatkan pori
✅ Sesuai untuk remaja, ibu mengandung, mak-mak kita
✅ Bole sebagai mekap base ..
✅ Pakai selepas esen dan serum ..
✅ Mudah bawak travel, size 10ml

Ingat, lindung dan elak skin dari jeragat di peringkat awal dengan pakai sunscreen hari-hari tauu 😘

Satu langkah kecil bole bawak pada perubahan besar. Ufora sunscreen bantu lindung dan elak jeragat dari membiak dari dalam kulit.

KELEBIHAN SUNSCREEN ...
☀ Menutup cela di wajah
☀ Perlindungan UVA dan UVB yang effektif
☀ Mencerahkan dan meratakan warna kulit
☀ Kaya dengan Vitamin E

CARA PEMAKAIAN SUNSCREEN ✅ Dipakai pada siang hari selepas mencuci muka. Kemudian urut lembut di sekitar muka.
✅ Boleh digunakan begitu sahaja atau sebelum "Make-up" sebagai base.

Berminat ???
Boleh wasep 📲017-9777932
.
.
#FyBeautyTeam
#uforacosmetic
#uforaskincare
#uforacollagen
#ctdk
#iklan #serum #lowestprice #instagram #mamadil #sobella #poslaju #freeshipping #freepostage #freegift #freedelivery #bazaarpaknil #trustedseller #originalproducts #shopee #uforabeauty
#uforasunscreen
#UFORA
#segamat
#cantik
#cinta
#sayang
#dramasangat
#neelofa
#artist

UFORA SKINCARE SUNSCREEN SPF 50 💯 ORIGINAL FROM HQ

Ufora lengkap ngan 4 ciri terbaik dan banyak bonus manfaat untuk skin: ::
✅ Tekstur ringan
✅ Tak berminyak
✅ Cepat serap dalam kulit
✅ SPF50
✅ Lindung dari UVB
✅ Lindung dari UVA
✅ PA+++ broad spectrum
✅ Bau harum (tanpa pewangi)
✅ Tanpa alkohol
✅ Tak sumbatkan pori
✅ Sesuai untuk remaja, ibu mengandung, mak-mak kita
✅ Bole sebagai mekap base ..
✅ Pakai selepas esen dan serum ..
✅ Mudah bawak travel, size 10ml

Ingat, lindung dan elak skin dari jeragat di peringkat awal dengan pakai sunscreen hari-hari tauu 😘

Satu langkah kecil bole bawak pada perubahan besar. Ufora sunscreen bantu lindung dan elak jeragat dari membiak dari dalam kulit.

KELEBIHAN SUNSCREEN ...
☀ Menutup cela di wajah
☀ Perlindungan UVA dan UVB yang effektif
☀ Mencerahkan dan meratakan warna kulit
☀ Kaya dengan Vitamin E

CARA PEMAKAIAN SUNSCREEN ✅ Dipakai pada siang hari selepas mencuci muka. Kemudian urut lembut di sekitar muka.
✅ Boleh digunakan begitu sahaja atau sebelum "Make-up" sebagai base.

Berminat ???
Boleh wasep 📲017-9777932
.
.
#FyBeautyTeam
#uforacosmetic 
#uforaskincare
#uforacollagen
#ctdk
#iklan #serum #lowestprice #instagram #mamadil #sobella #poslaju #freeshipping #freepostage #freegift #freedelivery #bazaarpaknil #trustedseller #originalproducts #shopee #uforabeauty 
#uforasunscreen
#UFORA
#segamat
#cantik
#cinta
#sayang
#dramasangat
#neelofa
#artist
1 0 9 minutes ago

Honey tanggerine #sobella
Bau wangi , tekstur best

Honey tanggerine #sobella
Bau wangi , tekstur best
0 0 11 minutes ago

Lamanya la menanti si oyen ni landing. Nena dah tashabar nak calit dia adududu, korang tak excited ke tunggu si oyen ni?

#orangeedition #sobella

Lamanya la menanti si oyen ni landing. Nena dah tashabar nak calit dia adududu, korang tak excited ke tunggu si oyen ni?

#orangeedition #sobella
1 0 12 minutes ago

🍊LIMITED STOK AVAILABLE🍊

SOBELLA CNY EDITION HONEY LIPMATTE💗
Shade Available: 🍊Blood Orange🍊Sweet Mandarin 🍊Honey Tangerine🍊Grapefruit 📌SOBELLA AGENT WANTED📌
Interested can Whatsapp :016-9212121 (Angie)

Postages ke seluruh Malaysia🤗

#sobella #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellasquad #sobellalipmatteviral #sobellacny #sobellacnyedition #sobellacny2020 #sobellaagentwanted #sobellakelantan

🍊LIMITED STOK AVAILABLE🍊

SOBELLA CNY EDITION HONEY LIPMATTE💗
Shade Available: 🍊Blood Orange🍊Sweet Mandarin 🍊Honey Tangerine🍊Grapefruit 📌SOBELLA AGENT WANTED📌
Interested can Whatsapp :016-9212121 (Angie)

Postages ke seluruh Malaysia🤗

#sobella #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellasquad #sobellalipmatteviral #sobellacny #sobellacnyedition #sobellacny2020 #sobellaagentwanted #sobellakelantan
2 0 13 minutes ago

Memang ketara sangat laa before and after apply magic ilips ni. Dah laa ikot darah dan suhu badan pulak tu. Dan tahan lama jugak even makan dan minum 😱😱 Rugi laa yang mana belum try lagi. .
.
#magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipscodkualaterengganu #magicilipsviral #magicilipshebat #magicilipsfaizatulakma #magicilips_hq #anissafaizul #syahmisazli1m #syahmisazlifans #syahmimibeauty #sobella #syahmisazliproduction #syahmisazli #faizatulakma_feedback

Memang ketara sangat laa before and after apply magic ilips ni. Dah laa ikot darah dan suhu badan pulak tu. Dan tahan lama jugak even makan dan minum 😱😱 Rugi laa yang mana belum try lagi. .
.
#magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipscodkualaterengganu #magicilipsviral #magicilipshebat #magicilipsfaizatulakma #magicilips_hq #anissafaizul #syahmisazli1m #syahmisazlifans #syahmimibeauty #sobella #syahmisazliproduction #syahmisazli #faizatulakma_feedback
1 0 13 minutes ago

.⠀
.⠀
Tak pandai pakai eyeshadow? Eyeshadow 2 minit ni memang untuk uolss yang tak pandai nak mekap di bahagian mata. Selalu je biar mata nampak kosong dan tak berseri dengan alasan pakai eyeshadow ni susah. Dengan eyeshadow berbentuk pen, yang susah jadi senang yang tak pandai jadi terror. Wah! Uoll hanya perlu tekan hujung pen, dan calit di kelopak mata. Blend jerr pakai jari. Dah siap. Tak kisah warna kulit uolss fair, medium atau tan, semua warna kulit pon masuk dengan warna-warna eyeshadow ni. Uolss ada disekitar 𝑴𝑬𝑳𝑨𝑲𝑨? Jom walk in butik 𝑿𝒂𝒂𝒓𝒂 𝑭𝒆𝒍𝒍𝒂 𝑪𝒐𝒏𝒄𝒆𝒑𝒕 atau 𝑪𝑶𝑫, caj ikut jarak tempat, jom deal harga⠀
.⠀
Boleh shopping hari-hari dari jam 11.00 pagi hingga 10.30 malam⠀
.⠀
Click Link at BIO 👆🏻 for order online⠀
.⠀
Walk in : ⠀
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar⠀
(jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar)⠀
.⠀
Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni⠀
.⠀
"Gomawo Chingu"⠀
.⠀
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #sobellaxfc #sobella #sobellamelaka #melakasobella

.⠀
.⠀
Tak pandai pakai eyeshadow? Eyeshadow 2 minit ni memang untuk uolss yang tak pandai nak mekap di bahagian mata. Selalu je biar mata nampak kosong dan tak berseri dengan alasan pakai eyeshadow ni susah. Dengan eyeshadow berbentuk pen, yang susah jadi senang yang tak pandai jadi terror. Wah! Uoll hanya perlu tekan hujung pen, dan calit di kelopak mata. Blend jerr pakai jari. Dah siap. Tak kisah warna kulit uolss fair, medium atau tan, semua warna kulit pon masuk dengan warna-warna eyeshadow ni. Uolss ada disekitar 𝑴𝑬𝑳𝑨𝑲𝑨? Jom walk in butik 𝑿𝒂𝒂𝒓𝒂 𝑭𝒆𝒍𝒍𝒂 𝑪𝒐𝒏𝒄𝒆𝒑𝒕 atau 𝑪𝑶𝑫, caj ikut jarak tempat, jom deal harga⠀
.⠀
Boleh shopping hari-hari dari jam 11.00 pagi hingga 10.30 malam⠀
.⠀
Click Link at BIO 👆🏻 for order online⠀
.⠀
Walk in : ⠀
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar⠀
(jalan utama menghala ke Klebang / Limbongan / Pusat Bandar)⠀
.⠀
Boleh search "XAARA FELLA CONCEPT" dekat Google Maps, Waze atau Grab, confirm sampai depan butik tau, cepat siap sistorr tunggu ni⠀
.⠀
"Gomawo Chingu"⠀
.⠀
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #sobellaxfc #sobella #sobellamelaka #melakasobella
0 0 14 minutes ago

Sobella #ALL STAR EDITION⭐⭐ Tau tak dalam kotak tu ada colour ape😁ada 3 colour yang korang dk tercari2 yang selama ni hilang dari radar😆
Antara code yang terdapat dalam kotak tu Mas Ayu, Rusty Butterfly & Earth Brown😍😍 Harga rm50 sahaja
exclude postage
www.wasap.my/60148105494/Sobella
#sobella #sobellalovers #sobellakotabharu #sobellakelantan #sobellakoklanas #sobellapasirputih #sobellaketereh #sobellamelor #lipmattesobella

#teamAFCV200128

Sobella #ALL STAR EDITION⭐⭐ Tau tak dalam kotak tu ada colour ape😁ada 3 colour yang korang dk tercari2 yang selama ni hilang dari radar😆
Antara code yang terdapat dalam kotak tu Mas Ayu, Rusty Butterfly & Earth Brown😍😍 Harga rm50 sahaja
exclude postage
www.wasap.my/60148105494/Sobella 
#sobella #sobellalovers #sobellakotabharu #sobellakelantan #sobellakoklanas #sobellapasirputih #sobellaketereh #sobellamelor #lipmattesobella

#teamAFCV200128
2 0 17 minutes ago

Mascara anti gumpal dan anti ketul. Best sangat pakai. Dan senang dicuci, guna air biasa ajee🤗🤗
.
✅KAWASAN COD:
PASIR MAS, RANTAU PANJANG, WAKAF BHARU, PASIR PEKAN DAN TUMPAT
✅POS SELURUH MALAYSIA
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis 0139608090 atau tekan je link di bio, sis akan reply secepat mungkin🤗
.
#omgmascara #mascaraomg #omgmascarasixsay #omgmascaraviral #omgmascaraaddicted #omgmascaralimited #omgmascarakelantan #omgmascaraoriginal #omgmascarapasirmas #omgmascarawakafbharu #omgmascararantaupanjang #omgmascaracodkelantan #sobella #ctdk

Mascara anti gumpal dan anti ketul. Best sangat pakai. Dan senang dicuci, guna air biasa ajee🤗🤗
.
✅KAWASAN COD:
PASIR MAS, RANTAU PANJANG, WAKAF BHARU, PASIR PEKAN DAN TUMPAT
✅POS SELURUH MALAYSIA
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis 0139608090 atau tekan je link di bio, sis akan reply secepat mungkin🤗
.
#omgmascara #mascaraomg #omgmascarasixsay #omgmascaraviral #omgmascaraaddicted #omgmascaralimited #omgmascarakelantan #omgmascaraoriginal #omgmascarapasirmas #omgmascarawakafbharu #omgmascararantaupanjang #omgmascaracodkelantan #sobella #ctdk
0 0 21 minutes ago

Pakai OMG Mascara Sixsay Volume2. Bulu mata bertambah lebat, panjang dan lentik😍😍
.
✅KAWASAN COD:
PASIR MAS, RANTAU PANJANG, WAKAF BHARU, TUMPAT DAN PASIR PEKAN
✅POS SELURUH MALAYSIA
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis 0139608090 atau tekan je link di bio, sis akan reply secepat mungkin🤗
.
#omgmascara #mascaraomg #omgmascarasixsay #omgmascaraviral #omgmascaraaddicted #omgmascaralimited #omgmascarakelantan #omgmascaraoriginal #omgmascarapasirmas #omgmascarawakafbharu #omgmascararantaupanjang #omgmascaracodkelantan #sobella #ctdk

Pakai OMG Mascara Sixsay Volume2. Bulu mata bertambah lebat, panjang dan lentik😍😍
.
✅KAWASAN COD:
PASIR MAS, RANTAU PANJANG, WAKAF BHARU, TUMPAT DAN PASIR PEKAN
✅POS SELURUH MALAYSIA
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp sis 0139608090 atau tekan je link di bio, sis akan reply secepat mungkin🤗
.
#omgmascara #mascaraomg #omgmascarasixsay #omgmascaraviral #omgmascaraaddicted #omgmascaralimited #omgmascarakelantan #omgmascaraoriginal #omgmascarapasirmas #omgmascarawakafbharu #omgmascararantaupanjang #omgmascaracodkelantan #sobella #ctdk
0 0 24 minutes ago

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot
1 0 33 minutes ago

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot
0 0 33 minutes ago

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot
0 0 34 minutes ago

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot
0 0 34 minutes ago

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot
0 0 34 minutes ago

Eyeshadow 2 minit😍 Bentuk macam pen memang senang nak pegang dan pakai. Memang best sebab cepat dan cantik...
.
.
So tunggu ape lgi🤭..haa grab now...
Ws📲019-4618741 or click link at bio to order😊...
#sobellaeyeshadow #sobellakualakangsar #sobella #perak #jomcantik #maybelline #solawa #sobellabeauty #agentsobella #lawa

Eyeshadow 2 minit😍 Bentuk macam pen memang senang nak pegang dan pakai. Memang best sebab cepat dan cantik...
.
.
So tunggu ape lgi🤭..haa grab now...
Ws📲019-4618741 or click link at bio to order😊...
#sobellaeyeshadow #sobellakualakangsar #sobella #perak #jomcantik #maybelline #solawa #sobellabeauty #agentsobella #lawa
4 0 36 minutes ago

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot

🍊sobella lipmatte by sobella beauty🍊

Sempena CNY 2020, founder menghithotkan 4 warna yg baru ala ala warga buah oren..🥰 sgt admire kan..jom cuba kaler yg rare nih ...
🍊Honey Tangerine - kaler oren terang ala2 campuran ngn red colour
...
🍊Grapefruit - seakan2 kaler oren campur ngn coklat kaler ..
🍊Blood Orange - oren yg sedikit nude..mcm cntik je kan..
..
🍊Sweet Mandarin - yg nih lebih buah oren dlm warnanya
... Ada 2 size which is mummy n baby size
mummy size : rm38/unit
baby size : rm19/unit

grab lelaju k..🍊☺️🍊☺️🍊☺️
.. #teamsobella
#lipmatteoren
#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellasolawa #sobellablusher #sobellamurah #sobellaeyeshadow #teamteenytinot
0 0 36 minutes ago

Jom dapatkan sobella Allstar Edition mommy saiz dengan faa. Datang dengan tiga warna: Rusty Butterfly, Mas Ayu, Earth Brown. Kaler konfem menangis guys, sangat laris -
📲whatsapp: 01135949194
or
Klik link di bio untuk order
.
#wonderblushsobella #sobellacosmetics #sobella
#blushsobella #sobellafaa #sobellamachang #sobellakelantan #sobellauitmmachang #sobellauitmmachangkelantan #lipmattesobella #liptintsobella #aisedosobella #sobellamalaysia

Jom dapatkan sobella Allstar Edition mommy saiz dengan faa. Datang dengan tiga warna: Rusty Butterfly, Mas Ayu, Earth Brown. Kaler konfem menangis guys, sangat laris -
📲whatsapp: 01135949194
or
Klik link di bio untuk order
.
#wonderblushsobella #sobellacosmetics #sobella
#blushsobella #sobellafaa #sobellamachang #sobellakelantan #sobellauitmmachang #sobellauitmmachangkelantan #lipmattesobella #liptintsobella #aisedosobella #sobellamalaysia
8 0 38 minutes ago

ATTENTION 🎉
Hari ni Sab akan buka Booth dekat Tesco Shah Alam siapa yang nak try Obsess boleh terus datang nak demo pun boleh 😉
.
.
DARI JAM 4PM-11PM
TESCO SHAH ALAM (dekat roundabout)
.
.

#obsessecosmetics #SabrinaSecretSquad #squadsyiera #Iamfounderobsess #sobella
#kualalumpur #uitm #shahalam #carbootsales #simplemakeup #carbootshahalam #sayapakaisayajual #stockistmalaysia #obsesswave #obsessshahalam #makeup #anasism #malaysia #makeupartist #muakl #muashahalam #student #ddcushionobsess #sayajualmakeup

ATTENTION 🎉
Hari ni Sab akan buka Booth dekat Tesco Shah Alam siapa yang nak try Obsess boleh terus datang nak demo pun boleh 😉
.
.
DARI JAM 4PM-11PM
TESCO SHAH ALAM (dekat roundabout)
.
.

#obsessecosmetics #SabrinaSecretSquad #squadsyiera #Iamfounderobsess #sobella
#kualalumpur #uitm #shahalam #carbootsales #simplemakeup #carbootshahalam #sayapakaisayajual #stockistmalaysia #obsesswave #obsessshahalam #makeup #anasism #malaysia #makeupartist #muakl #muashahalam #student #ddcushionobsess #sayajualmakeup
3 1 45 minutes ago

Part 3
-
1 eyebrow palette yg comel dgn harga yg affordable mampu create base yg flawless tau! Concealer dlm palette ni sangat MULTIFUNCTION sbb boleh conceal bulu kening & dark circle juga 😍😍
-
Lady Boss mmg create produk yg memudahkan korang bermakeup & ada bermacam2 kegunaan 💯 Yang penting, very HIGH QUALITY kayhh.
-
Even professional makeup artist pun guna utk makeup client! Wajib grab all these products! Bolehla kita cantik sama2 😘😘
-
Whatsapp rose kat 0112-6810743 laju2 utk purchase! 📲
-
#teamfl #teamikais #FLwarriors
#makeupkit
#kakishare
#ainaaserum
#caryacosmetics #caryakl
#dramasangat
#caryacosmeticslovers #caryaklang #caryabandarputri #caryasijangkang #caryacosmeticsselangor
#caryacosmeticklang
#sobella
#caryacosmeticsshahalam
#caryacosmeticsklang #caryacosmeticbanting #caryacosmetictamanperwira #caryacosmetictelokpanglima #familymart #tescoklang #tescojenjarom #uptownshahalam
#caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya
#wawacosmetic
#caryacosmeticsTUTORIAL #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya

Part 3
-
1 eyebrow palette yg comel dgn harga yg affordable mampu create base yg flawless tau! Concealer dlm palette ni sangat MULTIFUNCTION sbb boleh conceal bulu kening & dark circle juga 😍😍
-
Lady Boss mmg create produk yg memudahkan korang bermakeup & ada bermacam2 kegunaan 💯 Yang penting, very HIGH QUALITY kayhh.
-
Even professional makeup artist pun guna utk makeup client! Wajib grab all these products! Bolehla kita cantik sama2 😘😘
-
Whatsapp rose kat 0112-6810743 laju2 utk purchase! 📲
-
#teamfl #teamikais #FLwarriors 
#makeupkit
#kakishare
#ainaaserum
#caryacosmetics #caryakl
#dramasangat
#caryacosmeticslovers#caryaklang #caryabandarputri  #caryasijangkang #caryacosmeticsselangor
#caryacosmeticklang 
#sobella
#caryacosmeticsshahalam 
#caryacosmeticsklang #caryacosmeticbanting #caryacosmetictamanperwira #caryacosmetictelokpanglima #familymart #tescoklang #tescojenjarom #uptownshahalam
#caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya
#wawacosmetic
#caryacosmeticsTUTORIAL #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya
2 0 47 minutes ago

Amboihh, nak tidur pun pakai fruit tint. Duduk umah tengah masak, tengok tv & lipat kain pun pakai fruit tint. Sape macam niii sebab kita geng. Sep sikit! Tak suka muka nampak pucat walaupun duduk rumah 😋
.
Tekan link whatsapp di bio untuk order ye 👇🏼
.
#sobella

Amboihh, nak tidur pun pakai fruit tint. Duduk umah tengah masak, tengok tv & lipat kain pun pakai fruit tint. Sape macam niii sebab kita geng. Sep sikit! Tak suka muka nampak pucat walaupun duduk rumah 😋
.
Tekan link whatsapp di bio untuk order ye 👇🏼
.
#sobella
0 0 47 minutes ago

Ada yang masih belum dihantui Rusty Butterfly?
Code ni ada lah dalam setahun orang cari lagi walaupun dah habis lama dah. Memang betul-betul GILA penangan Rusty Butterfly ni 😂

Korang bila nak join the club? 🙊

#sobella #sobellatawau #sobellasabah #kubotasquare #muhibbahraya #sabah #tawau #matte #lipstick #liquidlipstick #makeupviral #makeupgeeks

Ada yang masih belum dihantui Rusty Butterfly? 
Code ni ada lah dalam setahun orang cari lagi walaupun dah habis lama dah. Memang betul-betul GILA penangan Rusty Butterfly ni 😂

Korang bila nak join the club? 🙊

#sobella #sobellatawau #sobellasabah #kubotasquare #muhibbahraya #sabah #tawau #matte #lipstick #liquidlipstick #makeupviral #makeupgeeks
2 0 50 minutes ago

Amboihh, nak tidur pun pakai fruit tint. Duduk umah tengah masak, tengok tv & lipat kain pun pakai fruit tint. Sape macam niii sebab kita geng. Sep sikit! Tak suka muka nampak pucat walaupun duduk rumah 😋

Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye 👇
www.wasap.my/60139992365

#Sobella #SobellaAgentwanted #sobellatrustedagent #sobellakelanajaya #sobellapetalingjaya #sobellaaradamansara #sobellalembahsubang #sobellaselangor #sobellakl

Amboihh, nak tidur pun pakai fruit tint. Duduk umah tengah masak, tengok tv & lipat kain pun pakai fruit tint. Sape macam niii sebab kita geng. Sep sikit! Tak suka muka nampak pucat walaupun duduk rumah 😋

Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye 👇
www.wasap.my/60139992365

#Sobella #SobellaAgentwanted #sobellatrustedagent #sobellakelanajaya #sobellapetalingjaya #sobellaaradamansara #sobellalembahsubang #sobellaselangor #sobellakl
2 0 53 minutes ago

Palette paling HOT SELLING 😍 kenapa ramai sangat yang cari ROSEGOLD ni ?? sebab palette ni ada 2 color MATTE, dan 2 color SHIMMER.. sesuai untuk semua makeup look, nak pakai untuk makeup harian pun boleh 😎

ciksu siap bagi free eyeshadow brush lagi tauuu! Roger ciksu cepat okay +0136715396 😍 cod available, pos seluruh malaysia 🚗
.
.

#anasvelvetlipstick #anasismmuar #anasismbatupahat #anasismjohor #anasismkualalumpur #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #muamalaysia #muabatupahat #pelaminbatupahat #sobella #batupahat #wawacosmetics #wawababygirledition #cindai #adellasofea #syedsaddiq #eyelineranas #eyelineranasism #nilofa #sobellabatupahat #mirafilzah

Palette paling HOT SELLING 😍 kenapa ramai sangat yang cari ROSEGOLD ni ?? sebab palette ni ada 2 color MATTE, dan 2 color SHIMMER.. sesuai untuk semua makeup look, nak pakai untuk makeup harian pun boleh 😎

ciksu siap bagi free eyeshadow brush lagi tauuu! Roger ciksu cepat okay +0136715396 😍 cod available, pos seluruh malaysia 🚗
.
.

#anasvelvetlipstick #anasismmuar #anasismbatupahat #anasismjohor #anasismkualalumpur #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #muamalaysia #muabatupahat #pelaminbatupahat #sobella #batupahat #wawacosmetics #wawababygirledition #cindai #adellasofea #syedsaddiq #eyelineranas #eyelineranasism #nilofa #sobellabatupahat #mirafilzah
1 0 56 minutes ago

Nah belanja lagi swatches Orange Edition. Saja belanja banyak banyak nak bagi korang geramm. Rugila tak grab sekarang sebab lepasni kalau dah takde memang tak boleh nak tolong dah 😅

Come in two size tau. Yang baru nak cuba boleh cuba baby size, yang nak jimat terus boleh cuba mummy size. 😍

#sobella #sobellasquad #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellashahalam #sobellabesut #sobellabeauty #sobellauitmshahalam #sobellasolawa #coduitmshahalam #codseksyen7shahalam #codbesut #dropshipwanted #agentdropshipwanted #agentwanted #dropshipsobellawanted #dropshipneeded #yessobella2019 #sobellafruitint #sobellaorangeedition

Nah belanja lagi swatches Orange Edition. Saja belanja banyak banyak nak bagi korang geramm. Rugila tak grab sekarang sebab lepasni kalau dah takde memang tak boleh nak tolong dah 😅

Come in two size tau. Yang baru nak cuba boleh cuba baby size, yang nak jimat terus boleh cuba mummy size. 😍

#sobella #sobellasquad #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellashahalam #sobellabesut #sobellabeauty #sobellauitmshahalam #sobellasolawa #coduitmshahalam #codseksyen7shahalam #codbesut #dropshipwanted #agentdropshipwanted #agentwanted #dropshipsobellawanted #dropshipneeded #yessobella2019 #sobellafruitint #sobellaorangeedition
0 0 58 minutes ago

Top #sobella posts

Cute sangat Wonder Love Blusher dari @sobellacosmetics_hq ! Highly pigmented & senang sangat nak blend. A little goes a longggg wayyyyy.. Ada 5 pilihan warna
💕 PARTY PINK
🍑 JUST PEACH
🍊 SPICY ORANGE
🍫 COCO BROWN
🍎 APPLE RED
.
.
#sobella #sobellawonderblush #sobellawonderloveblush #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellawonderblusher

Cute sangat Wonder Love Blusher dari @sobellacosmetics_hq ! Highly pigmented & senang sangat nak blend. A little goes a longggg wayyyyy.. Ada 5 pilihan warna
💕 PARTY PINK
🍑 JUST PEACH
🍊 SPICY ORANGE
🍫 COCO BROWN
🍎 APPLE RED
.
.
#sobella #sobellawonderblush #sobellawonderloveblush #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellawonderblusher
3,470 49 24 December, 2019

Alhamdulillah . Thankyou dearself for staying strong, for learning to love yourself better, for being wiser and patience from day to day, for allowing God to take care of things you can never handle by yourself. thankful to Allah for blessing me every single day of my life . 💕
@sobella_yanna @sobella_yanna @sobella_yanna
#SobellaKelantan #Sobella

Alhamdulillah . Thankyou dearself for staying strong, for learning to love yourself better, for being wiser and patience from day to day, for allowing God to take care of things you can never handle by yourself. thankful to Allah for blessing me every single day of my life . 💕 
@sobella_yanna @sobella_yanna @sobella_yanna 
#SobellaKelantan #Sobella
911 3 6 January, 2020

I think it depends on the person 😌
-
-
-
-
- Follow @therealvocals and help us get to 200k!

I think it depends on the person 😌
-
-
-
-
- Follow @therealvocals and help us get to 200k!
1,171 32 17 January, 2020

Suatu yang diluar jangka.
.
Siapa sangka ini yang berlaku. Semua dengan izin Allah SWT.
.
Subhanallah.. Alhamdulillah.. Allahuakbar..
.
. ⠀
.⠀
——————————————————⠀
Sesapa ada masalah period, keputihan, berat badan dan senggugut teruk, jom follow :⠀
.⠀
🌷 @deina_info 🌷⠀
.⠀
KHASIAT PENUH JUS DEINA™️⠀
Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊⠀
.⠀
Fungsi Jus Deina :⠀
🍑NORMALKAN KITARAN HAID⠀
🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA⠀
🍑HILANGKAN SENGGUGUT⠀
🍑HILANGKAN KEPUTIHAN⠀
🍑TURUNKAN BERAT BADAN⠀
🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL⠀
🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN⠀
🍑CEGAH DARI KANSER⠀
🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA⠀
🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI⠀
🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP⠀
🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)⠀
.⠀
.⠀

Klik link di bio @deina_info untuk special promo ! .⠀
.⠀
.⠀

#instagram #neelofa #deinaslimaxjuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu

Suatu yang diluar jangka.
.
Siapa sangka ini yang berlaku. Semua dengan izin Allah SWT.
.
Subhanallah.. Alhamdulillah.. Allahuakbar..
.
. ⠀
.⠀
——————————————————⠀
Sesapa ada masalah period, keputihan, berat badan dan senggugut teruk, jom follow :⠀
.⠀
🌷 @deina_info 🌷⠀
.⠀
KHASIAT PENUH JUS DEINA™️⠀
Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊⠀
.⠀
Fungsi Jus Deina :⠀
🍑NORMALKAN KITARAN HAID⠀
🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA⠀
🍑HILANGKAN SENGGUGUT⠀
🍑HILANGKAN KEPUTIHAN⠀
🍑TURUNKAN BERAT BADAN⠀
🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL⠀
🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN⠀
🍑CEGAH DARI KANSER⠀
🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA⠀
🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI⠀
🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP⠀
🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)⠀
.⠀
.⠀
⠀
Klik link di bio @deina_info untuk special promo ! .⠀
.⠀
.⠀
⠀
#instagram #neelofa #deinaslimaxjuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu
4,378 22 14 January, 2020

Cantiknya blusher sobella ni. Comel je packaging dia. Dah lah warna semua lawa-lawa. Tapi stock limited tau. Apa lagi, cepat2 lah whatsapp kita kalau tak nak melepas.
#sobella #sayajual #sayajualmakeup #sobellacosmetics # #teamAFCIRCLE010114

Cantiknya blusher sobella ni. Comel je packaging dia. Dah lah warna semua lawa-lawa. Tapi stock limited tau. Apa lagi, cepat2 lah whatsapp kita kalau tak nak melepas. 
#sobella #sayajual #sayajualmakeup #sobellacosmetics ##teamAFCIRCLE010114
115 29 28 November, 2019

😢😢 ALLAH, sungguh hebat imanmu..
.
——————————————————
Sesapa ada masalah period, keputihan, berat badan dan senggugut teruk, jom follow :
.
🌷 @tips.deina 🌷
.
KHASIAT PENUH JUS DEINA™️
Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊
.
Fungsi Jus Deina :
🍑NORMALKAN KITARAN HAID
🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA
🍑HILANGKAN SENGGUGUT
🍑HILANGKAN KEPUTIHAN
🍑TURUNKAN BERAT BADAN
🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN
🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA
🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI
🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP
🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)
.
.
#instagram #neelofa #deinaslimaxjuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu

😢😢 ALLAH, sungguh hebat imanmu..
.
——————————————————
Sesapa ada masalah period, keputihan, berat badan dan senggugut teruk, jom follow :
.
🌷 @tips.deina 🌷
.
KHASIAT PENUH JUS DEINA™️
Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊
.
Fungsi Jus Deina :
🍑NORMALKAN KITARAN HAID
🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA
🍑HILANGKAN SENGGUGUT
🍑HILANGKAN KEPUTIHAN
🍑TURUNKAN BERAT BADAN
🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN
🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA
🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI
🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP
🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)
.
.
#instagram #neelofa #deinaslimaxjuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu
557 4 3 January, 2020

Cakkkk !! Semalam kita tak sempat update makeup cutcrease brown permintaan adik cantik ni ! Cantik gila kan ?😘 terima kasih @jesminenur sudi makeup dengan sisturr❤️😘 i love you ! Hehe❤️ nnti sis share tutorial okay?😘 korang boleh dm untuk booking😘
#mua
#muapahang
#muaartist
#muamaran
#muakualalumpur
#muakuantan
#muatemerloh
#muatemerlohmentakab
#muamalaysia
#muaputrajaya
#muagombak
#alhaalfa
#sobella
#caryacosmetics
#okayamalaysia
#muajengkapusat
#muajengka
#muagambang
#muamentakab
#muamurah
#muakualalumpurmurah
#muapahangmurah
#muajengkamurah
#muatemerlohmurah
#muatemerlohmentakab
#muajerantutmentakabtemerlohbandarpusat

Cakkkk !! Semalam kita tak sempat update makeup cutcrease brown permintaan adik cantik ni ! Cantik gila kan ?😘 terima kasih @jesminenur sudi makeup dengan sisturr❤️😘 i love you ! Hehe❤️ nnti sis share tutorial okay?😘 korang boleh dm untuk booking😘
#mua 
#muapahang 
#muaartist 
#muamaran 
#muakualalumpur 
#muakuantan 
#muatemerloh 
#muatemerlohmentakab 
#muamalaysia 
#muaputrajaya 
#muagombak 
#alhaalfa 
#sobella 
#caryacosmetics 
#okayamalaysia
#muajengkapusat 
#muajengka 
#muagambang 
#muamentakab 
#muamurah 
#muakualalumpurmurah 
#muapahangmurah 
#muajengkamurah 
#muatemerlohmurah 
#muatemerlohmentakab 
#muajerantutmentakabtemerlohbandarpusat
136 6 11 January, 2020

Subhanallah hebat nya budak ni.
.
♥️Tag sahabat & family korang!
.
——————————————————
Sesapa ada masalah period, keputihan, berat badan dan senggugut teruk, jom follow :
.
🌷 @deina_info 🌷
.
KHASIAT PENUH JUS DEINA™️
Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊
.
Fungsi Jus Deina :
🍑NORMALKAN KITARAN HAID
🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA
🍑HILANGKAN SENGGUGUT
🍑HILANGKAN KEPUTIHAN
🍑TURUNKAN BERAT BADAN
🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN
🍑CEGAH DARI KANSER
🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA
🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI
🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP
🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)
.
.
#instagram #neelofa #deinaslimaxjuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu

Subhanallah hebat nya budak ni.
.
♥️Tag sahabat & family korang!
.
——————————————————
Sesapa ada masalah period, keputihan, berat badan dan senggugut teruk, jom follow :
.
🌷 @deina_info 🌷
.
KHASIAT PENUH JUS DEINA™️
Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊
.
Fungsi Jus Deina :
🍑NORMALKAN KITARAN HAID
🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA
🍑HILANGKAN SENGGUGUT
🍑HILANGKAN KEPUTIHAN
🍑TURUNKAN BERAT BADAN
🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN
🍑CEGAH DARI KANSER
🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA
🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI
🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP
🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)
.
.
#instagram #neelofa #deinaslimaxjuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu
1,282 2 24 December, 2019

Bila last korang buka Al Quran?😢😢
.
❤️ share pada sahabat2
.
——————————————————
Sesapa ada masalah period, keputihan, berat badan dan senggugut teruk, jom follow :
.
🌷 @deina.official 🌷
.
KHASIAT PENUH JUS DEINA™️
Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊
.
Fungsi Jus Deina :
🍑NORMALKAN KITARAN HAID
🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA
🍑HILANGKAN SENGGUGUT
🍑HILANGKAN KEPUTIHAN
🍑TURUNKAN BERAT BADAN
🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN
🍑CEGAH DARI KANSER
🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA
🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI
🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP
🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)
.
.
#instagram #neelofa #deinaslimaxjuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu

Bila last korang buka Al Quran?😢😢
.
❤️ share pada sahabat2
.
——————————————————
Sesapa ada masalah period, keputihan, berat badan dan senggugut teruk, jom follow :
.
🌷 @deina.official 🌷
.
KHASIAT PENUH JUS DEINA™️
Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊
.
Fungsi Jus Deina :
🍑NORMALKAN KITARAN HAID
🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA
🍑HILANGKAN SENGGUGUT
🍑HILANGKAN KEPUTIHAN
🍑TURUNKAN BERAT BADAN
🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL
🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN
🍑CEGAH DARI KANSER
🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA
🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI
🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP
🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT)
.
.
#instagram #neelofa #deinaslimaxjuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu
2,484 11 3 December, 2019