#sobellalipmatte Instagram Photos & Videos

sobellalipmatte - 218.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sobellalipmatte and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
3.4
Average comment
0.2
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

LAST LAST LAST BATCH .NO MORE AFTER THIS THIS COLOUR 📌
.
3 WARNA NI BAKAL ARWAH . TEKSTURE YG LEMBUT MENJADI IGAUAN RAMAI WANITA YANG MEMILIH SOBELLA SEBAGAI PILIHAN TERBAIK UNTUK BIBIR MEREKA 😘
.
Thanks for ur support and trust❤
Ruginya mana yg belum cubaaaaaaa.
.

#sobellalovers #Sobellapasirgudang #sobellasolawasolimited😎 #sobellajb #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellalegendary2019 #lipmattesobella #sobella #codpasirgudang #posseluruhmalaysia
#ombrelips #lipmatteterbaik #nocracky #makeup #makeuppasirgudang #lipmatteviral #hanyayangterbaik #bahanberkualitas #padubeb #sexylips💋 #ontakon #sobellabestie #tahanlasak #lipstick #rahsiabibircantik #justforyou #smoothlips #sobellalipmatte #fallinginlove

LAST LAST LAST BATCH .NO MORE AFTER THIS THIS COLOUR 📌
.
3 WARNA NI BAKAL ARWAH . TEKSTURE YG LEMBUT MENJADI IGAUAN RAMAI WANITA YANG MEMILIH SOBELLA SEBAGAI PILIHAN TERBAIK UNTUK BIBIR MEREKA 😘
.
Thanks for ur support and trust❤
Ruginya mana yg belum cubaaaaaaa.
.

#sobellalovers #Sobellapasirgudang #sobellasolawasolimited😎 #sobellajb  #sobellasquad #sobellacosmetics #sobellalegendary2019 #lipmattesobella #sobella #codpasirgudang #posseluruhmalaysia 
#ombrelips #lipmatteterbaik #nocracky #makeup #makeuppasirgudang #lipmatteviral #hanyayangterbaik #bahanberkualitas #padubeb #sexylips💋 #ontakon #sobellabestie #tahanlasak #lipstick #rahsiabibircantik #justforyou #smoothlips #sobellalipmatte #fallinginlove
2 0 32 minutes ago

Semua berkawad satu satuu huraa hureyyy !! .

Wonder blusher berbaris satu satuu buatt rakyat jelita wanitaa tk keruannnn !!! .

Nakk tahuu new toys utk pemerah pipi nii release bilee kena sentiasa follow up yee gaisss 😍

#sobellaampang #sobellakualalumpur #sobellaeyeshadow2minit #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellabangi #sobellablusher #sobellacosmetics #sobellakgpandan #sobellalovers #makeupviral

Semua berkawad satu satuu huraa hureyyy !! .

Wonder blusher berbaris satu satuu buatt rakyat jelita wanitaa tk keruannnn !!! .

Nakk tahuu new toys utk pemerah pipi nii release bilee kena sentiasa follow up yee gaisss 😍

#sobellaampang #sobellakualalumpur #sobellaeyeshadow2minit #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellabangi #sobellablusher #sobellacosmetics #sobellakgpandan #sobellalovers #makeupviral
1 0 1 hour ago

Tiga color yang buat wanita zaman sekarang tertarik gaiss 😍 Tiga warna ni juga boleh buat ombre lipss. Selepas dimix terus dapat colour baru yang lagi wow💄👄 Specialnya sobella lipmatte ni mengandungi MADU boleh merawat bibir yang bermasalah seperti kering, menggelupas dan kusam

Apa tunggu lagi? Jom order sekarang 📲
#SobellaLipmatte
#Sobellatanahmerah
#sobellaketereh
#SobellaKotaBharu
#PostageCodEveryDay
#OpenAgentSeluruhMaysia

Tiga color yang buat wanita zaman sekarang tertarik gaiss 😍 Tiga warna ni juga boleh buat ombre lipss. Selepas dimix terus dapat colour baru yang lagi wow💄👄 Specialnya sobella lipmatte ni mengandungi MADU boleh merawat bibir yang bermasalah seperti kering, menggelupas dan kusam

Apa tunggu lagi? Jom order sekarang 📲 
#SobellaLipmatte
#Sobellatanahmerah 
#sobellaketereh 
#SobellaKotaBharu
#PostageCodEveryDay
#OpenAgentSeluruhMaysia
2 0 2 hours ago

Ada masa kita nak bebas daripada lipstick. So time nie la kita boleh rawat bibir kita balik dengan Fruit Tint by Sobella yang ada khasiat buah vitamin C & E. Bibir nampak lebih sihat dan rasa fresh 💖
.
Picit link di bio ig
📲 0145102086
@sobella.solawa.original

Ada masa kita nak bebas daripada lipstick. So time nie la kita boleh rawat bibir kita balik dengan Fruit Tint by Sobella yang ada khasiat buah vitamin C & E. Bibir nampak lebih sihat dan rasa fresh 💖
.
Picit link di bio ig
📲 0145102086
@sobella.solawa.original
5 1 2 hours ago

Ada masa kita nak bebas daripada lipstick. So time nie la kita boleh rawat bibir kita balik dengan Fruit Tint by Sobella yang ada khasiat buah vitamin C & E. Bibir nampak lebih sihat dan rasa fresh 💖
.
Picit link di bio ig
📲 0145102086
@sobella.solawa.original

Ada masa kita nak bebas daripada lipstick. So time nie la kita boleh rawat bibir kita balik dengan Fruit Tint by Sobella yang ada khasiat buah vitamin C & E. Bibir nampak lebih sihat dan rasa fresh 💖
.
Picit link di bio ig
📲 0145102086
@sobella.solawa.original
5 1 2 hours ago

Bibir sihat senyuman pun lebih manis. Kalau borak dengan orang kadang kadang tak fokus mata juga. Ada masa terpandang bibir. So kalau bibir berkuping, hitam dan kering mesti korang rasa tak selesa bila orang pandang. Sebab tu korang WAJIB ADA FRUIT TINT yang 2 IN 1 ni iaitu cantik sambil merawat bibir 😍
.
Picit link di bio ig
📲 0145102086
@sobella.solawa.original

Bibir sihat senyuman pun lebih manis. Kalau borak dengan orang kadang kadang tak fokus mata juga. Ada masa terpandang bibir. So kalau bibir berkuping, hitam dan kering mesti korang rasa tak selesa bila orang pandang. Sebab tu korang WAJIB ADA FRUIT TINT yang 2 IN 1 ni iaitu cantik sambil merawat bibir 😍
.
Picit link di bio ig
📲 0145102086
@sobella.solawa.original
5 1 2 hours ago

Kecik-kecik macam ni mudah sangat nak bawak pegi mana-manakan. Jimat ruang, bawak banyak batang pon tak apa. .
.
Ada eyeshadow 2 minute berus pon tak payah bawak. Pakai dap, dap dengan jari je. Senang nak blend. .
.
=======================
BERMINAT? WHATSAPP/DM
=======================
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570

#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmatics #lipstickviral #makeupmalaysia #tutorialmakeup #kosmatik #bazarpaknilonline #ootdmagazine #makeupideas #muahebat #tutorialmakeup #likeforlikes #likes4like

Kecik-kecik macam ni mudah sangat nak bawak pegi mana-manakan. Jimat ruang, bawak banyak batang pon tak apa. .
.
Ada eyeshadow 2 minute berus pon tak payah bawak. Pakai dap, dap dengan jari je. Senang nak blend. .
.
=======================
BERMINAT? WHATSAPP/DM
=======================
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570

#sobella#sobellalipmatte#sobellaeyeshadow#sobellalipstick#sobellasquad#sobellabeauty#sobellacosmatics#lipstickviral#makeupmalaysia#tutorialmakeup#kosmatik#bazarpaknilonline #ootdmagazine #makeupideas #muahebat #tutorialmakeup #likeforlikes #likes4like
3 0 2 hours ago

Hi honey!
Psss....nak beritahu yg carya cosmetics tengah buat SALE la. Takkan honey tengok je? Marilah grab 1 😉. Bulan depan banyak kenduri nak pegi kan 😚.
.
Product details
COCOA CLASSIC MAKEUP KIT RM99 ➡ RM89
TRUFFLE DARING MAKEUP KIT RM99 ➡ RM89
TEENY WEENY BRUSH SET RM165 ➡ RM155
DRAMATIC LIQUID EYELINER RM79 ➡ RM59
EYEBROW QUEEN RM49 ➡ RM39
BROW ME KIT RM59 ➡ RM49 .
@blckboxhaus | 011-10308293
@blckboxhaus | 011-10308293
@blckboxhaus | 011-10308293
.
#blckbox
#BBoxCrew
#blckboxhous
#muaipoh #muaperak #muamalaysia #makeupcantik #ipohawesomecity #selangor #bangi #shahalam #puo #nyzcosmetics #stokisipoh #agentwanted #dropshipwanted #nyzlovers #shahalam #bangi #snowlips #wawalipmatte #sobellalipmatte #snowlipsnyzcosmetics #chemor #mydinmeru #meruraya #muaipoh #caryacosmetics #caryaipoh #CaryaCosmeticsYearEndSale #CaryaYES

Hi honey!
Psss....nak beritahu yg carya cosmetics tengah buat SALE la. Takkan honey tengok je? Marilah grab 1 😉. Bulan depan banyak kenduri nak pegi kan 😚.
.
Product details
COCOA CLASSIC MAKEUP KIT RM99 ➡ RM89
TRUFFLE DARING MAKEUP KIT RM99 ➡ RM89
TEENY WEENY BRUSH SET RM165 ➡ RM155
DRAMATIC LIQUID EYELINER RM79 ➡ RM59
EYEBROW QUEEN RM49 ➡ RM39
BROW ME KIT RM59 ➡ RM49 .
@blckboxhaus | 011-10308293
@blckboxhaus | 011-10308293
@blckboxhaus | 011-10308293
.
#blckbox
#BBoxCrew
#blckboxhous
#muaipoh #muaperak #muamalaysia #makeupcantik  #ipohawesomecity #selangor #bangi #shahalam  #puo #nyzcosmetics #stokisipoh #agentwanted #dropshipwanted #nyzlovers #shahalam #bangi #snowlips  #wawalipmatte #sobellalipmatte #snowlipsnyzcosmetics #chemor #mydinmeru #meruraya #muaipoh #caryacosmetics #caryaipoh #CaryaCosmeticsYearEndSale #CaryaYES
0 0 2 hours ago

"Senang nak tanggal"!!
Yes, eyeshadow 2 minit memang senang nak tanggal. Tak perlu tonyoh teruk-teruk. Lap dengan tisu basah dah keluar. .
.
Ada eyeshadow 2 minit bersiap pon jadi sekejap je. Calit dalam kete pon boleh. .
.
=======================
BERMINAT? WHATSAPP/DM
=======================
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570

#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmatics #lipstickviral #makeupmalaysia #tutorialmakeup #kosmatik #bazarpaknilonline #ootdmagazine #makeupideas #muahebat #tutorialmakeup #likeforlikes #likes4like

"Senang nak tanggal"!!
Yes, eyeshadow 2 minit memang senang nak tanggal. Tak perlu tonyoh teruk-teruk. Lap dengan tisu basah dah keluar. .
.
Ada eyeshadow 2 minit bersiap pon jadi sekejap je. Calit dalam kete pon boleh. .
.
=======================
BERMINAT? WHATSAPP/DM
=======================
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570

#sobella#sobellalipmatte#sobellaeyeshadow#sobellalipstick#sobellasquad#sobellabeauty#sobellacosmatics#lipstickviral#makeupmalaysia#tutorialmakeup#kosmatik#bazarpaknilonline #ootdmagazine #makeupideas #muahebat #tutorialmakeup #likeforlikes #likes4like
2 0 2 hours ago

Sebelum tidor wajib calit liptint sobella dulu.Baru la bangun esok pagi nampak bibir segak.Auchh,jatuh cinta dengan bibir sendiri.
.
.
Liptint sobella ni bukan biasa-biasa tau.Siap ada vitamin lagi tu.Yang bibir kering kalau calit,jadi elok balik.
.
.
=======================
BERMINAT? WHATSAPP/DM
=======================
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570

#sobella #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmatics #lipstickviral #makeupmalaysia #tutorialmakeup #kosmatik #bazarpaknilonline #ootdmagazine #makeupideas #muahebat #tutorialmakeup #likeforlikes #likes4like

Sebelum tidor wajib calit liptint sobella dulu.Baru la bangun esok pagi nampak bibir segak.Auchh,jatuh cinta dengan bibir sendiri.
.
.
Liptint sobella ni bukan biasa-biasa tau.Siap ada vitamin lagi tu.Yang bibir kering kalau calit,jadi elok balik.
.
.
=======================
BERMINAT? WHATSAPP/DM
=======================
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570
-:📞www.wasap.my/60174958570

#sobella#sobellalipmatte#sobellaeyeshadow#sobellalipstick#sobellasquad#sobellabeauty#sobellacosmatics#lipstickviral#makeupmalaysia#tutorialmakeup#kosmatik#bazarpaknilonline #ootdmagazine #makeupideas #muahebat #tutorialmakeup #likeforlikes #likes4like
2 0 2 hours ago

Fresh feedback dari Indonesia. Diorang pun dah fall in love teruks dengan sobella liptint ni tauu! ❤️ 😍

Fresh feedback dari Indonesia. Diorang pun dah fall in love teruks dengan sobella liptint ni tauu! ❤️ 😍
2 1 2 hours ago

Calling for students atau suri rumah out there!!! Saya ada berita baik untuk awak semua 😍😍😍 Saya masih mencari AGENT @ DROPSHIP utk jual produk Sobella 😍😍
.

Syarat-syarat utk berjaya:
1. Kena rajin.
2. Selalu promote
3. Tidak mudah putus asa
#dropshipwanted
#agentwanted
#sobellamurah
#sobellaviral
#sobellajohor
#sobellagelangpatah
#sobellapontian
#sobellamuar
#sobellajohorbahru
#sobellaledang
#sobellasegamat
#sobellakulaijaya
#sobellamersing
#sobellakotatinggi
#sobellalipmatte
#sobellaallstar
#lipmatte
#lipmatteviral
#lipmattesobella
#walinongsari
#mahsuri
#puterisantubung
#ciksitiwankembang #puterigunubgledang
#partnerincrrime
#dearbestie #mybff
#wonderblushsobella #eyeshadowsobella2minit

Calling for students atau suri rumah out there!!! Saya ada berita baik untuk awak semua 😍😍😍 Saya masih mencari AGENT @ DROPSHIP utk jual produk Sobella 😍😍
.

Syarat-syarat utk berjaya:
1. Kena rajin. 
2. Selalu promote
3. Tidak mudah putus asa 
#dropshipwanted
#agentwanted
#sobellamurah
#sobellaviral
#sobellajohor
#sobellagelangpatah
#sobellapontian
#sobellamuar
#sobellajohorbahru
#sobellaledang
#sobellasegamat
#sobellakulaijaya
#sobellamersing
#sobellakotatinggi
#sobellalipmatte
#sobellaallstar 
#lipmatte 
#lipmatteviral 
#lipmattesobella
#walinongsari 
#mahsuri 
#puterisantubung
#ciksitiwankembang #puterigunubgledang
#partnerincrrime 
#dearbestie #mybff 
#wonderblushsobella #eyeshadowsobella2minit
0 0 2 hours ago

Partner In Crime mix dengan Dear Bestie maka terhasil lah ombre yang sangat letopss 😍
.
.
.
Sobella Friendship Edition.
Tiga2 kaler lawaa ada bold, nude dgn pinkish
Both are ready stock !!
Normal Size Rm38 5.5ml
Baby Size Rm19 1.3ml
.
.
.
To order link in bio👆
Postage everyday 💖
.
#SobellaLipmatte
#SobellaLiptint

Partner In Crime mix dengan Dear Bestie maka terhasil lah ombre yang sangat letopss 😍
.
.
.
Sobella Friendship Edition.
Tiga2 kaler lawaa ada bold, nude dgn pinkish
Both are ready stock !!
Normal Size Rm38 5.5ml
Baby Size Rm19 1.3ml
.
.
.
To order link in bio👆
 Postage everyday 💖
.
#SobellaLipmatte 
#SobellaLiptint
3 0 2 hours ago

FRIENDSHIP EDITION 👭
. .
.
DEAR BESTIE💄
.
.
.
Ada dua size : ❤️BABY size RM 19
❤️FULL size RM38
Tidak termasuk pos .
.
.
Untuk bertanya lebih lanjut ws 01116404471 / klik link di bio 🙆🏼‍♀️
.
.
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #mekapmurah #mekapnikah #barangmakeupmurah #kosmetik #kosmetikmalaysia #kosmetikviral #lipmatte #lipmattemalaysiamurah #lipmattemalaysia #lipmatteviral #salmonsaltedegg #corndog. #cheese #iphone11 #iphone11pro #misai #takmelekit #sayajualmurah #bazarpaknil #jannanick #safawirashid #murah #murmur #murahmalaysia #sobellaputrajaya #sobellaalamanda

FRIENDSHIP EDITION 👭
. .
.
DEAR BESTIE💄
.
.
.
Ada dua size : ❤️BABY size RM 19
❤️FULL size RM38
Tidak termasuk pos .
.
.
Untuk bertanya lebih lanjut ws 01116404471 / klik link di bio 🙆🏼‍♀️
.
.
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #mekapmurah #mekapnikah #barangmakeupmurah #kosmetik #kosmetikmalaysia #kosmetikviral #lipmatte #lipmattemalaysiamurah #lipmattemalaysia #lipmatteviral #salmonsaltedegg #corndog. #cheese #iphone11 #iphone11pro #misai #takmelekit #sayajualmurah #bazarpaknil #jannanick #safawirashid #murah #murmur #murahmalaysia #sobellaputrajaya #sobellaalamanda
2 0 2 hours ago
FRIENDSHIP EDITION 👭 . .
.
MY BFF💄
.
.
.
Ada dua size : ❤️BABY size RM 19
❤️FULL size RM38
Tidak termasuk pos .
.
.
Untuk bertanya lebih lanjut ws 01116404471 / klik link di bio 🙆🏼‍♀️
.
.
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #mekapmurah #mekapnikah #barangmakeupmurah #kosmetik #kosmetikmalaysia #kosmetikviral #lipmatte #lipmattemalaysiamurah #lipmattemalaysia #lipmatteviral #salmonsaltedegg #corndog. #cheese #iphone11 #iphone11pro #misai #takmelekit #sayajualmurah #bazarpaknil #jannanick #safawirashid #murah #murmur #murahmalaysia #sobellaputrajaya #sobellaalamanda
0 0 2 hours ago

FRIENDSHIP EDITION 👭
. .
.
PARTNER IN CRIME💄
.
.
.
Ada dua size : ❤️BABY size RM 19
❤️FULL size RM38
Tidak termasuk pos .
.
.
Untuk bertanya lebih lanjut ws 01116404471 / klik link di bio 🙆🏼‍♀️
.
.
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #mekapmurah #mekapnikah #barangmakeupmurah #kosmetik #kosmetikmalaysia #kosmetikviral #lipmatte #lipmattemalaysiamurah #lipmattemalaysia #lipmatteviral #salmonsaltedegg #corndog. #cheese #iphone11 #iphone11pro #misai #takmelekit #sayajualmurah #bazarpaknil #jannanick #safawirashid #murah #murmur #murahmalaysia #sobellaputrajaya #sobellaalamanda

FRIENDSHIP EDITION 👭
. .
.
PARTNER IN CRIME💄
.
.
.
Ada dua size : ❤️BABY size RM 19
❤️FULL size RM38
Tidak termasuk pos .
.
.
Untuk bertanya lebih lanjut ws 01116404471 / klik link di bio 🙆🏼‍♀️
.
.
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #mekapmurah #mekapnikah #barangmakeupmurah #kosmetik #kosmetikmalaysia #kosmetikviral #lipmatte #lipmattemalaysiamurah #lipmattemalaysia #lipmatteviral #salmonsaltedegg #corndog. #cheese #iphone11 #iphone11pro #misai #takmelekit #sayajualmurah #bazarpaknil #jannanick #safawirashid #murah #murmur #murahmalaysia #sobellaputrajaya #sobellaalamanda
0 0 2 hours ago

Sobella Friendship Edition.
Tiga2 kaler lawaa ada bold, nude dgn pinkish
Both are ready stock !!
Normal Size Rm38 5.5ml
Baby Size Rm19 1.3ml
.
.
.
To order link in bio👆
Postage everyday 💖
.
#SobellaLipmatte
#SobellaLiptint

Sobella Friendship Edition.
Tiga2 kaler lawaa ada bold, nude dgn pinkish
Both are ready stock !!
Normal Size Rm38 5.5ml
Baby Size Rm19 1.3ml
.
.
.
To order link in bio👆
 Postage everyday 💖
.
#SobellaLipmatte 
#SobellaLiptint
4 0 2 hours ago

dolly looks with nude lips😍

#muakelantan
#sobellalipmatte

dolly looks with nude lips😍

#muakelantan 
#sobellalipmatte
4 0 2 hours ago

Dari tak minat lipmatte, terus minat. Dari bibir kering, bibir terus tak kering. Haaa macam ni la sobella guys. Texture lipmatte memang best yang amat. Sebab tu dari tak suka jadi suka. Bibir tak kering pulak sebab ada HONEY. Yesssss, sangat membantu dalam merawat bibir yang kering dan pecah.
Ready Stock
WA 01137271779
@ klik link di atas

#sobella #sobellaliptint #liptint #lipmatte #lipstick #lipgloss #codshahalam #sodkuantan #readystock #freepostage #paidreview #giftreview #cosmetics #makeup #naturalmakeup #makeuptutorial #sobellamakeuptutorial #makeuptutorialMalaysia #simplemakeup #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellafoundation

Dari tak minat lipmatte, terus minat. Dari bibir kering, bibir terus tak kering. Haaa macam ni la sobella guys. Texture lipmatte memang best yang amat. Sebab tu dari tak suka jadi suka. Bibir tak kering pulak sebab ada HONEY. Yesssss, sangat membantu dalam merawat bibir yang kering dan pecah.
Ready Stock
WA 01137271779
@ klik link di atas

#sobella #sobellaliptint #liptint #lipmatte #lipstick #lipgloss #codshahalam #sodkuantan #readystock #freepostage #paidreview #giftreview #cosmetics #makeup #naturalmakeup #makeuptutorial #sobellamakeuptutorial #makeuptutorialMalaysia #simplemakeup #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellafoundation
2 1 2 hours ago

Bila ada yang tanya mana best pakai normal size ke baby size?
Ofc normal size lagi best sebab pertama brush stick normal size besar bila calit dekat bibir rasa puas. Satu kepuasan ! Tak perlu nak celup banyak kali
.
Baby size kena celup banyak kali sebab brush stick kecik gils . Tak puas pakai 😆
.
Kedua sebab kuantiti normal size lagi banyak dan lebih dari baby size. Orang perempuan ni sikit2 mana cukup. Betul dak😂
.
Normal size tahan berbulan2 oi. Baby size tahan 1-2 bulan jee😪
.
So korang pilih yang mana, normal size ke baby size ?
.
.
.
To order link in bio👆
Postage everyday 💖
COD Area KualaLumpur Sahaja .
#SobellaLipmatte
#SobellaLiptint
#SobellaFruitLiptint
#SobellaEyeshadow2Minit
#SobellaEyeshadow2MinitMatteEdition
#FriendshipEdition
#WonderBlush
#BlusherCushion
#SobellaPasirTumboh
#SobellaKotaBharu
#SobellaPeringat
#SobellaKubangKerian

Bila ada yang tanya mana best pakai normal size ke baby size?
Ofc normal size lagi best sebab pertama brush stick normal size besar bila calit dekat bibir rasa puas. Satu kepuasan ! Tak perlu nak celup banyak kali
.
Baby size kena celup banyak kali sebab brush stick kecik gils . Tak puas pakai 😆
.
Kedua sebab kuantiti normal size lagi banyak dan lebih dari baby size. Orang perempuan ni sikit2 mana cukup. Betul dak😂
.
Normal size tahan berbulan2 oi. Baby size tahan 1-2 bulan jee😪
.
So korang pilih yang mana, normal size ke baby size ?
.
.
.
To order link in bio👆
 Postage everyday 💖
COD Area KualaLumpur Sahaja .
#SobellaLipmatte 
#SobellaLiptint
#SobellaFruitLiptint
#SobellaEyeshadow2Minit
#SobellaEyeshadow2MinitMatteEdition
#FriendshipEdition
#WonderBlush
#BlusherCushion
#SobellaPasirTumboh
#SobellaKotaBharu
#SobellaPeringat 
#SobellaKubangKerian
4 0 2 hours ago

Sesekali mekap pink pink cute cm ni cantik jgk kan😘
Tambah lagi seri bila calit SOBELLA LIPFRUIT TINT SOBELLA ni wuihhhh.. POM POMMM MEKAP TU lagi weiiiii😍😍😍😍💋💋💋 @nrlashyqn jadi model sobella😂❤️❤️❤️ .
.
SOBELLA LIPFRUIT TINT VIRALL‼️‼️‼️🍉🍓🍑
CANTIK+SELAMAT‼️‼️KENAPA❓❓⁉️⁉️
.
Kelebihan liptint Sobella berbanding jenama lain:
💘 Warna yang sangat pigmented
💘 Gel based
💘 Di infused dgn vitamin c
💘 Diperkaya dgn extract buah
💘 Berbau buah watermelon, strawberry dan peach
💘 Limited Edition uollss

Ws saya laju laju lekaihhhh kalau nk cantikkkkk deNGAN selamatttt😘
📲WWW.WASAP.MY/60134965751/NAKSOBELLA
📲WWW.WASAP.MY/60134965751/NAKSOBELLA
.
.
#agentsobellasahperak #agentsobella #sobellasolawa #sobellaviral  #teammekgojes #sobellanude #sobella #sobellaperak #sobellalipmatte #sobellaliptint #lipmattebermadu #lipmattemerawat
#sobellatelukintan #mudahrawatcantik #sobellaeyeshadow
#sobellablusher #sobellaallstar

Sesekali mekap pink pink cute cm ni cantik jgk kan😘
Tambah lagi seri bila calit SOBELLA LIPFRUIT TINT SOBELLA ni  wuihhhh.. POM POMMM MEKAP TU lagi weiiiii😍😍😍😍💋💋💋 @nrlashyqn jadi model sobella😂❤️❤️❤️ .
.
SOBELLA LIPFRUIT TINT VIRALL‼️‼️‼️🍉🍓🍑
CANTIK+SELAMAT‼️‼️KENAPA❓❓⁉️⁉️
.
Kelebihan liptint Sobella berbanding jenama lain:
💘 Warna yang sangat pigmented
💘 Gel based
💘 Di infused dgn vitamin c
💘 Diperkaya dgn extract buah
💘 Berbau buah watermelon, strawberry dan peach
💘 Limited Edition uollss

Ws saya laju laju lekaihhhh kalau nk cantikkkkk deNGAN selamatttt😘
📲WWW.WASAP.MY/60134965751/NAKSOBELLA
📲WWW.WASAP.MY/60134965751/NAKSOBELLA
.
. 
#agentsobellasahperak #agentsobella#sobellasolawa #sobellaviral  #teammekgojes #sobellanude #sobella #sobellaperak #sobellalipmatte #sobellaliptint #lipmattebermadu #lipmattemerawat
#sobellatelukintan #mudahrawatcantik #sobellaeyeshadow
#sobellablusher #sobellaallstar
22 0 2 hours ago

Alhamdulillah😊 our lovely customer received order Sobella Lipmatte Friendship Edition color MY BFF & Wonderblush color Pink Rose & Just Peach😍 Thank you so much, dear😘 Teruskan menyokong kami!🤗💖
.
📱www.wassap.my/0136964145
.
DM/Whatsapp to order 013 6964145💋 Inshaa Allah fast respond😘❤ Klik link di bio untuk order👆
.
SOBELLA 👭FRIENDSHIP EDITION👭
.
👄SOBELLA LIPMATTE👄
.
Apa yang best sangat SoBella ni? Okey jom kita cerita kelebihan SoBella Lipmatte ni 😍
.
Kombinasi Formula Khas dari SoBella Lipmatte ni mengandungi Bahan2 yang Terbaikk seperti :
💋Cocoa Butter .
💋Pure Honey Extract
💋Coconut Oil
💋Aloe Vera
💋Argon Oil
💋Collagen
.
Yes Memang Berbaloi Sebab :
💄Warna yang Limited Edition
💄Tahan Lebih 8 Jam++
💄Tidak Menghitamkan Bibir
💄Merawat Bibir yang Merekah
💄Dihasilkan dari Madu Asli
💄Tekstur Lipstik yang Soft & Smooth.
.
Price :
💕Mummy (5.5ml) - RM38
💕Baby (1.3ml) - RM19
.
❤WONDER BLUSH BY SOBELLA❤
.
💞Tak mudah pecah❌
💞Senang sangat nak apply, blend terus di pipi👍
💞Senang dibawa👜
💞Tak bercapuk
.
☞DM/Whatsapp : www.wassap.my/0136964145
☞Follow IG : @sobella_dsa
☞Klik link di bio untuk order👆
.
#sobella #sobellalovers #trustteddropshipsobella #sobellalipmatte #lipmatte #lipmattemurah #lipstik #lipstikmalaysia #lipstikmurahmalaysia #sayajuallipstik #lipstikviral #sobellalipstik #lipstikhalal #lipstiktahanlama #lipstikringan #lipstikmudahcuci #lipsticklovers #kenduri #nikah #kahwin #tunang #pengapit #dulanggirls #bridesmaid #makeup #makeuptunang #makeupnikah #makeupevent #sobellafriendshipedition #babysobella

Alhamdulillah😊 our lovely customer received order Sobella Lipmatte Friendship Edition color MY BFF & Wonderblush color Pink Rose & Just Peach😍 Thank you so much, dear😘 Teruskan menyokong kami!🤗💖
.
📱www.wassap.my/0136964145
.
DM/Whatsapp to order 013 6964145💋 Inshaa Allah fast respond😘❤ Klik link di bio untuk order👆
.
SOBELLA 👭FRIENDSHIP EDITION👭
.
👄SOBELLA LIPMATTE👄
.
Apa yang best sangat SoBella ni? Okey jom kita cerita kelebihan SoBella Lipmatte ni 😍
.
Kombinasi Formula Khas dari SoBella Lipmatte ni mengandungi Bahan2 yang Terbaikk seperti :
💋Cocoa Butter .
💋Pure Honey Extract
💋Coconut Oil
💋Aloe Vera
💋Argon Oil
💋Collagen
.
Yes Memang Berbaloi Sebab :
💄Warna yang Limited Edition
💄Tahan Lebih 8 Jam++
💄Tidak Menghitamkan Bibir
💄Merawat Bibir yang Merekah
💄Dihasilkan dari Madu Asli
💄Tekstur Lipstik yang Soft & Smooth.
.
Price :
💕Mummy (5.5ml) - RM38
💕Baby (1.3ml) - RM19
.
❤WONDER BLUSH BY SOBELLA❤
.
💞Tak mudah pecah❌
💞Senang sangat nak apply, blend terus di pipi👍
💞Senang dibawa👜
💞Tak bercapuk
.
☞DM/Whatsapp : www.wassap.my/0136964145
☞Follow IG : @sobella_dsa
☞Klik link di bio untuk order👆
.
#sobella #sobellalovers #trustteddropshipsobella #sobellalipmatte #lipmatte #lipmattemurah #lipstik #lipstikmalaysia #lipstikmurahmalaysia #sayajuallipstik #lipstikviral #sobellalipstik #lipstikhalal #lipstiktahanlama #lipstikringan #lipstikmudahcuci #lipsticklovers #kenduri #nikah #kahwin #tunang #pengapit #dulanggirls #bridesmaid #makeup #makeuptunang #makeupnikah #makeupevent #sobellafriendshipedition #babysobella
2 0 3 hours ago

👄 SOBELLA ALL STAR COLLECTION👄 🎀READY STOCK🎀 ✔️Warna limited edition takkan RESTOCK
✔️Tahan lebih 8Jam++
✔️Mesra wudhuk dan bebas alkohol
✔️Tidak menghitamkan bibir
✔️Merawat bibir yang merekah
✔️Dihasilkan dari MADU ASLI
✔️Tekstur lembut dan ringan bila dipakai

Diperbuat daripada;
🌸Pure Honey Extract
🌸Coconut Oil
🌸Aloe Vera
🌸Argan Oil
🌸Collagen 📲www.wasap.my/0134965751/sobella
📲www.wasap.my/0134965751/sobella
.
.
. .
Jom pakat ketok pintu ws saya sekarang jommm‼️‼️‼️
www.wasap.my/+0134965751/sobella

#agentsobella #bellasolawa #sobellaviral #teammekgojes #sobellanude #sobellaperak #sobellalipmatte #sobellaliptint #lipmattebermadu #lipmattemerawat
#sobellatelukintan #mudahrawatcantik #sobellaeyeshadow
#sobellablusher #sobellaallstar

👄 SOBELLA ALL STAR COLLECTION👄 🎀READY STOCK🎀 ✔️Warna limited edition takkan RESTOCK
✔️Tahan lebih 8Jam++
✔️Mesra wudhuk dan bebas alkohol
✔️Tidak menghitamkan bibir
✔️Merawat bibir yang merekah
✔️Dihasilkan dari MADU ASLI
✔️Tekstur lembut dan ringan bila dipakai

Diperbuat daripada;
🌸Pure Honey Extract
🌸Coconut Oil
🌸Aloe Vera
🌸Argan Oil
🌸Collagen 📲www.wasap.my/0134965751/sobella
📲www.wasap.my/0134965751/sobella
.
.
. . 
Jom pakat ketok pintu ws saya sekarang jommm‼️‼️‼️
www.wasap.my/+0134965751/sobella

#agentsobella#bellasolawa #sobellaviral  #teammekgojes #sobellanude#sobellaperak #sobellalipmatte #sobellaliptint #lipmattebermadu #lipmattemerawat
#sobellatelukintan #mudahrawatcantik #sobellaeyeshadow
#sobellablusher #sobellaallstar
12 0 3 hours ago
Selain LIPTINT, Sobella juga ada LIPMATTE tau guys!! Tapi ni FRIENDSHIP EDITION. Lipmatter Sobella banyak version so kalau nak tahu lebih banyak STAY TUNE!!! 🙈😊
.
.
.
FRIENDSHIP EDITION 👭
.
.
.

#sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #mekapmurah #mekapnikah #barangmakeupmurah #kosmetik #kosmetikmalaysia #kosmetikviral #lipmatte #lipmattemalaysiamurah #lipmattemalaysia #lipmatteviral #salmonsaltedegg #corndog. #cheese #iphone11 #iphone11pro #misai #takmelekit #sayajualmurah #bazarpaknil #jannanick #safawirashid #murah #murmur #murahmalaysia #sobellaputrajaya #sobellaalamanda
0 0 3 hours ago

Bila ada yang tanya mana best pakai normal size ke baby size?
Ofc normal size lagi best sebab pertama brush stick normal size besar bila calit dekat bibir rasa puas. Satu kepuasan ! Tak perlu nak celup banyak kali
.
Baby size kena celup banyak kali sebab brush stick kecik gils . Tak puas pakai 😆
.
Kedua sebab kuantiti normal size lagi banyak dan lebih dari baby size. Orang perempuan ni sikit2 mana cukup. Betul dak😂
.
Normal size tahan berbulan2 oi. Baby size tahan 1-2 bulan jee😪
.
So korang pilih yang mana, normal size ke baby size ?
.
.
.
To order link in bio👆
Postage everyday 💖
COD Area KualaLumpur Sahaja .
#SobellaLipmatte
#SobellaLiptint
#SobellaFruitLiptint
#SobellaEyeshadow2Minit
#SobellaEyeshadow2MinitMatteEdition
#FriendshipEdition
#WonderBlush
#BlusherCushion
#SobellaPasirTumboh
#SobellaKotaBharu
#SobellaPeringat
#SobellaKubangKerian

Bila ada yang tanya mana best pakai normal size ke baby size?
Ofc normal size lagi best sebab pertama brush stick normal size besar bila calit dekat bibir rasa puas. Satu kepuasan ! Tak perlu nak celup banyak kali
.
Baby size kena celup banyak kali sebab brush stick kecik gils . Tak puas pakai 😆
.
Kedua sebab kuantiti normal size lagi banyak dan lebih dari baby size. Orang perempuan ni sikit2 mana cukup. Betul dak😂
.
Normal size tahan berbulan2 oi. Baby size tahan 1-2 bulan jee😪
.
So korang pilih yang mana, normal size ke baby size ?
.
.
.
To order link in bio👆
 Postage everyday 💖
COD Area KualaLumpur Sahaja .
#SobellaLipmatte 
#SobellaLiptint
#SobellaFruitLiptint
#SobellaEyeshadow2Minit
#SobellaEyeshadow2MinitMatteEdition
#FriendshipEdition
#WonderBlush
#BlusherCushion
#SobellaPasirTumboh
#SobellaKotaBharu
#SobellaPeringat 
#SobellaKubangKerian
1 0 3 hours ago

Berminat boleh DM
Cantikkan warna lipmatte Sobella nii 💖

Lembut jee bilee dii lihattt , bile sapuu dekat bibir lagii laa tk terasa macam pakaii lipmatte kerana texture diaa sangat ringan dan sangat selesa 💖

Tak percaya cuba laa grab 1 , RM38 exc postage .

#sobella #solawa #sobellalipmatte #sobellabangi #sobellaampang #sobellakgpandan #sobellaeyeshadow #sobellablusher #sobellaeyeshadow2minit #sobellakualalumpur #makeupviral

Berminat boleh DM 
Cantikkan warna lipmatte Sobella nii 💖

Lembut jee bilee dii lihattt , bile sapuu dekat bibir lagii laa tk terasa macam pakaii lipmatte kerana texture diaa sangat ringan dan sangat selesa 💖

Tak percaya cuba laa grab 1 , RM38 exc postage .

#sobella #solawa #sobellalipmatte #sobellabangi #sobellaampang #sobellakgpandan #sobellaeyeshadow #sobellablusher #sobellaeyeshadow2minit #sobellakualalumpur #makeupviral
2 0 3 hours ago

Bila ada yang tanya mana best pakai normal size ke baby size?
Ofc normal size lagi best sebab pertama brush stick normal size besar bila calit dekat bibir rasa puas. Satu kepuasan ! Tak perlu nak celup banyak kali
.
Baby size kena celup banyak kali sebab brush stick kecik gils . Tak puas pakai 😆
.
Kedua sebab kuantiti normal size lagi banyak dan lebih dari baby size. Orang perempuan ni sikit2 mana cukup. Betul dak😂
.
Normal size tahan berbulan2 oi. Baby size tahan 1-2 bulan jee😪
.
So korang pilih yang mana, normal size ke baby size ?
.
.
.
To order link in bio👆
Postage everyday 💖
COD Area KualaLumpur Sahaja .
#SobellaLipmatte
#SobellaLiptint
#SobellaFruitLiptint
#SobellaEyeshadow2Minit
#SobellaEyeshadow2MinitMatteEdition
#FriendshipEdition
#WonderBlush
#BlusherCushion
#SobellaPasirTumboh
#SobellaKotaBharu
#SobellaPeringat
#SobellaKubangKerian

Bila ada yang tanya mana best pakai normal size ke baby size?
Ofc normal size lagi best sebab pertama brush stick normal size besar bila calit dekat bibir rasa puas. Satu kepuasan ! Tak perlu nak celup banyak kali
.
Baby size kena celup banyak kali sebab brush stick kecik gils . Tak puas pakai 😆
.
Kedua sebab kuantiti normal size lagi banyak dan lebih dari baby size. Orang perempuan ni sikit2 mana cukup. Betul dak😂
.
Normal size tahan berbulan2 oi. Baby size tahan 1-2 bulan jee😪
.
So korang pilih yang mana, normal size ke baby size ?
.
.
.
To order link in bio👆
 Postage everyday 💖
COD Area KualaLumpur Sahaja .
#SobellaLipmatte 
#SobellaLiptint
#SobellaFruitLiptint
#SobellaEyeshadow2Minit
#SobellaEyeshadow2MinitMatteEdition
#FriendshipEdition
#WonderBlush
#BlusherCushion
#SobellaPasirTumboh
#SobellaKotaBharu
#SobellaPeringat 
#SobellaKubangKerian
3 0 3 hours ago

Barang baek!! Barang baek!! 🤩
.
.
Nhs Foundation Travel size. (10ml)
.
Foundation yang sangat ringan, full cover yang mampu menutup segala cela dan parut di wajah kite 😊
.
Dengan finishing SEMI MATTE yang menghasilkan effect glowing sepanjang hari! WOW!!!!
.
Pada harga RM29 saje awak mampu kelihatan cantik all day long!🥰 Yang penting ada SPF 35 yang bertindak melindungi kulit dari sinaran matahari! .
So jangan buang masa! dapatkan sekarang! wasap link di bio 😚
. #sobellalipmatte #sobellaliptint #OMGMascara #sobella2minuteseyeshadow
#sobellamatteeyeshadowjb #sobellajb #sobellakempas #sobellatampoi #makeupmurah #produkkecantikan #lipmattemurah #sobellafruitliptint #sobellafruitliptintwatermelon #sobellafruitliptintpeach #sobellapartnerincrime #sobellamahsuri #sobellaPGL #cinta999 #liptintstrawberry #sobellamybff #muajb #nhsfoundationjb #omgmascarajb #sobellahoneygoldserum

Barang baek!! Barang baek!! 🤩
.
.
Nhs Foundation Travel size. (10ml)
.
Foundation yang sangat ringan, full cover yang mampu menutup segala cela dan parut di wajah kite 😊
.
Dengan finishing SEMI MATTE yang menghasilkan effect glowing sepanjang hari! WOW!!!!
. 
Pada harga RM29 saje awak mampu kelihatan cantik all day long!🥰 Yang penting ada SPF 35 yang bertindak melindungi kulit dari sinaran matahari! .
So jangan buang masa! dapatkan sekarang! wasap link di bio 😚
.  #sobellalipmatte #sobellaliptint #OMGMascara #sobella2minuteseyeshadow 
#sobellamatteeyeshadowjb #sobellajb #sobellakempas #sobellatampoi #makeupmurah #produkkecantikan #lipmattemurah #sobellafruitliptint #sobellafruitliptintwatermelon #sobellafruitliptintpeach #sobellapartnerincrime #sobellamahsuri #sobellaPGL #cinta999 #liptintstrawberry #sobellamybff #muajb #nhsfoundationjb #omgmascarajb #sobellahoneygoldserum
2 0 4 hours ago

Rindu nyo ko ibu... Sehari harini ibu tgal... Balik2 ats Tina terus... Masuk tandas pom nk ikut.... Amber oh Amber

Sapa nk pakai foundation on point.. Tak bercapuk.. masuk dengan kulit... Flawles.. glowing... Meh try cubreMi... Satu2 foundation yg boleh membantu anda yg ada masalah di ats... #bawallovelyscarfsignature
#cubremifoundation
#sobellalipmatte
#eyeshadow2minit
#ciksitiwankembang
#eyeshadowcaramel

Rindu nyo ko ibu... Sehari harini ibu tgal... Balik2 ats Tina terus... Masuk tandas pom nk ikut.... Amber oh Amber

Sapa nk pakai foundation on point.. Tak bercapuk.. masuk dengan kulit... Flawles.. glowing... Meh try cubreMi... Satu2 foundation yg boleh membantu anda yg ada masalah di ats... #bawallovelyscarfsignature
#cubremifoundation 
#sobellalipmatte 
#eyeshadow2minit 
#ciksitiwankembang
#eyeshadowcaramel
5 0 4 hours ago

sobella all star
rm50
pos rm8

#sobella
#sobellalipmatte

sobella all star
rm50
pos rm8

#sobella
#sobellalipmatte
0 0 4 hours ago

Alhamdulillah rezeki untuk retail ❤️ customer fida ni cakap nak try sobella lipmatte, mula2 nak size baby pastu tukar fikiran ambik size besauu teruihh 🥰 dengan NHS foundation rembat sekali.

Terima kasih ika shopping dengan aku 💋
.
.
.
#sobellalipmatte #nhsfoundation #sobelladamansaradamai #sobellashahalam #sobellasungaibuloh #sobellaselayang #nhsfoundationkl #nhsfoundationshahalam #nhsfoundationsungaibuloh

Alhamdulillah rezeki untuk retail ❤️ customer fida ni cakap nak try sobella lipmatte, mula2 nak size baby pastu tukar fikiran ambik size besauu teruihh 🥰 dengan NHS foundation rembat sekali.

Terima kasih ika shopping dengan aku 💋
.
.
.
#sobellalipmatte #nhsfoundation #sobelladamansaradamai #sobellashahalam #sobellasungaibuloh #sobellaselayang #nhsfoundationkl #nhsfoundationshahalam #nhsfoundationsungaibuloh
2 0 4 hours ago

Top #sobellalipmatte posts

Reposted from @azvramohdana - WHICH LIPS DOLL u like it?

1. Walinong Sari
2. Puteri Santubong
3. Mahsuri
4. Cik Siti Wan Kembang
5. Puteri Gunung Ledang 😘 #makeuptutorial #makeup #makeupvideos #lipmakeup #lipmatte #lipmattesobella #sobellalipmatte #jujusobella - #regrann

Reposted from @azvramohdana -  WHICH LIPS DOLL u like it?

1. Walinong Sari
2. Puteri Santubong
3. Mahsuri
4. Cik Siti Wan Kembang 
5. Puteri Gunung Ledang 😘#makeuptutorial #makeup #makeupvideos #lipmakeup #lipmatte #lipmattesobella #sobellalipmatte #jujusobella - #regrann
610 79 30 June, 2019
Korang suka yg mana satu? Kenapa? Komen menarik kak arra bagi special gift untuk 2 orang 😉 .
.
In love dengan warna lipmatte the lagendary from @sobellacosmetics_hq ! Tak sakit bibir kak arra pun pkai lipmatte nie, love teruk 😍#sobella #sobellalipmatte .
.

#makeup #muamalaysia #makeuptutorial #hudabeauty #muakl #muaampang #muaselangor #arratouch #arratouchbeautybrides👰🏻 #beauty #sephoramy #makeupartis #makeupartiskualalumpur #makeupartiskl #makeupartisampang #makeupartisselangor #tutorialkening #tutorialmakeup #makeupjunkie #ragamkecantikan #nafura #urbandecaymy #urbandecaymalaysia #narsmalaysia #macmalaysia #sephoramy
2,947 172 21 September, 2019

LIPMATTE SOBELLA PALING RINGAN DAN SELESA . -
-
KENAPA SELESA?? meh tengok🔽🔽
-
-
✅Tekstur lembut dan ringan pada bibir ✅Bau best (bau honeydew) ✅Berasaskan ekstrak madu asli ✅Merawat bibir kusam
✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak menggelupaskan bibir -
-
KALER EDISI raya warna sangat cantik. Semua didatangkan dalam nude colors.
RM 38 exclude postage

#bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellan9 #sobellalovers #sobellakualapilah #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalipmatte #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
#lokalah #instaseller #trustedseller #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellaviral
#lipmattemurah #lipmattesobella #lipmattehalal #akademiinstagram #ajimaura #terapiinstagram #teamAFCIRCLE01099

LIPMATTE SOBELLA PALING RINGAN DAN SELESA . -
-
KENAPA SELESA?? meh tengok🔽🔽
-
-
✅Tekstur lembut dan ringan pada bibir ✅Bau best (bau honeydew) ✅Berasaskan ekstrak madu asli ✅Merawat bibir kusam
✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak menggelupaskan bibir -
-
KALER EDISI raya warna sangat cantik. Semua didatangkan dalam nude colors.
RM 38 exclude postage

#bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat  #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir  #sobellan9 #sobellalovers #sobellakualapilah #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalipmatte #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
 #lokalah #instaseller #trustedseller #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellaviral 
#lipmattemurah #lipmattesobella #lipmattehalal #akademiinstagram #ajimaura #terapiinstagram #teamAFCIRCLE01099
116 89 13 November, 2019

Tried out these three products from @sobellacosmetics_hq and I gotta say that I love it! ✨❤️ The Eyeshadow pen was definitely easy to apply (less than 2 minutes je) and easy to blend! The liptints are soo moist and tak keringkan my lips at all! Lastly the lipmatte smells like Honeydew! I like the colour and also the lightweight texture 😍
Product used : - Sobella 2 minute Eyeshadow code “Rosegold”
- Sobella Fruit Liptint code “Peach”
- Sobella Lipmatte code “Mahsuri”
.
#makeuptutorialmalaysia #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellafruitliptint #giftreview #paidreview

Tried out these three products from @sobellacosmetics_hq and I gotta say that I love it! ✨❤️ The Eyeshadow pen was definitely easy to apply (less than 2 minutes je) and easy to blend! The liptints are soo moist and tak keringkan my lips at all! Lastly the lipmatte smells like Honeydew! I like the colour and also the lightweight texture 😍
Product used : - Sobella 2 minute Eyeshadow code “Rosegold”
- Sobella Fruit Liptint code “Peach”
- Sobella Lipmatte code “Mahsuri”
.
#makeuptutorialmalaysia #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellafruitliptint #giftreview #paidreview
1,194 23 28 August, 2019

Korang suka mekap sebab apa eh?
1) nak merasa "yakinnya aku" !

2) nak husband/bf tambah sayang

3) ada extra duit, so beli mekap

4) obsesi gitu lo! . .

Rai ofcouse no 1 😝

#mascara
#syokmascara
#ferrarossabeauty
#cheras
#muacheras
#supportlocal
#sobellalipmatte
#makeuptutorial
#jual #makeup
#singlemom #mom3kids
#cariduithalal

Korang suka mekap sebab apa eh? 
1) nak merasa "yakinnya aku" !

2) nak husband/bf tambah sayang

3) ada extra duit, so beli mekap

4) obsesi gitu lo! . .

Rai ofcouse no 1 😝

#mascara 
#syokmascara 
#ferrarossabeauty 
#cheras 
#muacheras 
#supportlocal 
#sobellalipmatte 
#makeuptutorial 
#jual #makeup 
#singlemom #mom3kids 
#cariduithalal
138 11 8 hours ago

FRIENDSHIP EDITION 👯‍♀️
.
Yang mana satu kah pilihan kalbu? 💋
.
SoBella HoneyMatte Liquid Lipstick
.
💋Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium.
💋Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping
💋Colour yang limited
💋Tahan lama
💋Waterproof
💋Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut
💋Applicator yang dicustomed khas dan unik untuk menyempurnakan sapuan lipmatte pada bibir
💋Bau honeydew yang sangat wangi dan menyenangkan.
💋Mesra Wudhuk
.
.
WhatsApp Cikya now 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig ✨

FRIENDSHIP EDITION 👯‍♀️
.
Yang mana satu kah pilihan kalbu? 💋
.
SoBella HoneyMatte Liquid Lipstick
.
💋Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium.
💋Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping
💋Colour yang limited
💋Tahan lama
💋Waterproof
💋Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut
💋Applicator yang dicustomed khas dan unik untuk menyempurnakan sapuan lipmatte pada bibir
💋Bau honeydew yang sangat wangi dan menyenangkan.
💋Mesra Wudhuk
.
. 
WhatsApp Cikya now 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig ✨
560 4 12 August, 2019