#sobellalipstick Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sobellalipstick and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
9 minutes
Average like
4.3
Average comment
0.9
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@sobellaterengganu_official Profile picture

@sobellaterengganu_official

Korang team mana? Kalo fara #teamnormalsaiz sebab lebih jimat n tahan lama. Tapiii bagi yang suka travel boleh laa grab mini saiz ringan n jimat ruang
.
.
Ready stock both
.
.
Ws 0199396552

Korang team mana? Kalo fara #teamnormalsaiz sebab lebih jimat n tahan lama. Tapiii bagi yang suka travel boleh laa grab mini saiz ringan n jimat ruang
.
.
Ready stock both
.
.
Ws 0199396552
0 1 1 hour ago
@sobellaterengganu_official Profile picture

@sobellaterengganu_official

Sobella baby lipmatte semudah ABC. RM19 JE taw
.
.
Ready stock
.
.
Ws 0199396552

Sobella baby lipmatte semudah ABC. RM19 JE taw
.
.
Ready stock
.
.
Ws 0199396552
0 2 1 hour ago
@sobellaterengganu_official Profile picture

@sobellaterengganu_official

Sobella baby lipmatte RM19 JE. Mudah di bawa ke mana sahaja, 1.3ML tahan 1/2 bulan
.
.
Ready stock
.
Mahsuri
Walinong sari
Puteri gunung ledang
Cik siti wan kembang
Partner in crime
Dear bestie
My bff
.
.
Ws 0199396552

Sobella baby lipmatte RM19 JE. Mudah di bawa ke mana sahaja, 1.3ML tahan 1/2 bulan
.
.
Ready stock
.
Mahsuri
Walinong sari
Puteri gunung ledang
Cik siti wan kembang
Partner in crime
Dear bestie
My bff
.
.
Ws 0199396552
3 1 1 hour ago
@_tinaazam Profile picture

@_tinaazam

Kolej Harun Aminurrashid, UPSI

Tak suka pakai lipmatte ?

Tapi tak nak bibir pucat ?
Meh try liptint ni series jatuh cinta terus💋💋💋
-
Readystock
-
🍉Watermelon
🍑Peach
🍓Strawberry
-
🔥🔥🔥Rm 36 (4.5 ml)
-
Free cod area upsi
Postage isnin sampai jumaat
-
Ws 011-11730646 or klik link di bio untuk fast respon ❤️
-
#sobella #sobelle #sobellacosmetics #sobellalipmatte #lipsmatte #batupahat #senggarangbatupahat #batupahatdelivery #uthm #upsi #cosmetics #deliveryjb #tipskurus #deliveryjohor #eyeshadow #blusher #travel #sobellalipstick #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellabatupahat #sobellatanjungmalim #sobellajohor #sobellajb #sobellabp #sobellaperak #teamtinaazam

Tak suka pakai lipmatte ?

Tapi tak nak bibir pucat ?
Meh try liptint ni series jatuh cinta terus💋💋💋
-
Readystock
-
🍉Watermelon
🍑Peach
🍓Strawberry
-
🔥🔥🔥Rm 36 (4.5 ml)
-
Free cod area upsi
Postage isnin sampai jumaat
-
Ws 011-11730646 or klik link di bio untuk fast respon ❤️
-
#sobella #sobelle #sobellacosmetics #sobellalipmatte #lipsmatte #batupahat #senggarangbatupahat #batupahatdelivery #uthm #upsi #cosmetics #deliveryjb #tipskurus #deliveryjohor #eyeshadow #blusher #travel #sobellalipstick #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellabatupahat #sobellatanjungmalim #sobellajohor #sobellajb #sobellabp #sobellaperak #teamtinaazam
2 0 2 hours ago
@sobellaoriginal.deeja Profile picture

@sobellaoriginal.deeja

Hai lahh comeynya awak , comeynya warna lipmatte Cik Siti Wan Kembang itewww 😍

Takkan tengok aje 😅 Yang besar RM38 , yang kecik RM19 , nak cod dengan agent2 pun boleh / whatsapp je zisss terus oke

Antara warna yang terpaling BESTSELLER ❤💄

COD AREA SHAH ALAM.
.
WHATSAPP +60163237049
WHATSAPP +60163237049
.
#sobellafruitliptint #makeuptutorial #skincare #sobellacosmetic #shawlmurah #sobellalipstick #instantshawl #lovely #alylamoisturiser #sobellawatermelonliptint #sobellabukitjelutung #sobellapeachliptint #sobellastrawberryliptint #sobellaliptint #muakl #muajb #lipmatteaddict #alhaalfacosmetics #hervessence #serumalpine #klubnalaleh #cubremifoundation #kekasihlipmatte #wawacosmetics #abpbh2019 #abpbh32

Hai lahh comeynya awak , comeynya warna lipmatte Cik Siti Wan Kembang itewww 😍
•
Takkan tengok aje 😅 Yang besar RM38 , yang kecik RM19 , nak cod dengan agent2 pun boleh / whatsapp je zisss terus oke
•
Antara warna yang terpaling BESTSELLER ❤💄
•
COD AREA SHAH ALAM.
.
WHATSAPP +60163237049
WHATSAPP +60163237049
.
#sobellafruitliptint #makeuptutorial #skincare #sobellacosmetic #shawlmurah #sobellalipstick #instantshawl #lovely #alylamoisturiser #sobellawatermelonliptint #sobellabukitjelutung #sobellapeachliptint #sobellastrawberryliptint #sobellaliptint #muakl #muajb #lipmatteaddict #alhaalfacosmetics #hervessence #serumalpine #klubnalaleh #cubremifoundation #kekasihlipmatte #wawacosmetics #abpbh2019 #abpbh32
1 0 2 hours ago
@syaliyanamy Profile picture

@syaliyanamy

Asyik lips swatches on light skin tone je kan. Jom kita tengok @lilybrahim pula buat lips swatches lipmatte friendship edition on her medium skin tone. Lawa kan 😍😍😍😍
.
So, yang medium skin tone jangan la takut nak mencoba warna baru friendship edition ni. Tak kenal makan tak cintahhh 😁😁😁
.
Baby size : RM19 | Full size : RM38
+ RM8(sm) / RM11(ss) 🚚
Klik whatsapp link di bio utk order/pertanyaan (0179379186) 💕💕
By pos only, no C.O.D 💥
.
#Sobella #SoBellaLipstick #SoBellaHoneyMatte #blackpink #friendshipedition #sobellafriendshipedition #bts #meletop #instaseleb #dominasibbnu @syaliyanamy #Lipstick #Lipmatte #SoBellaLipmatte #LipmatteSoBella #MaduAsli #LipstickSobella #blackpink #puteriyangditukar #mirafilzah #remyishak #khaibahar #neelofa #sitinordiana #bigstage2019 #terimaakuseadanya #lelakimuyangdulu #cintabelumtamattempoh #abpbh32

Asyik lips swatches on light skin tone je kan. Jom kita tengok @lilybrahim pula buat lips swatches lipmatte friendship edition on her medium skin tone. Lawa kan 😍😍😍😍
.
So, yang medium skin tone jangan la takut nak mencoba warna baru friendship edition ni. Tak kenal makan tak cintahhh 😁😁😁
.
Baby size : RM19 |  Full size : RM38
+ RM8(sm) / RM11(ss) 🚚
Klik whatsapp link di bio utk order/pertanyaan (0179379186) 💕💕
By pos only, no C.O.D 💥
.
#Sobella #SoBellaLipstick #SoBellaHoneyMatte #blackpink #friendshipedition #sobellafriendshipedition #bts #meletop #instaseleb #dominasibbnu @syaliyanamy #Lipstick #Lipmatte #SoBellaLipmatte #LipmatteSoBella #MaduAsli #LipstickSobella #blackpink #puteriyangditukar #mirafilzah #remyishak #khaibahar #neelofa #sitinordiana #bigstage2019 #terimaakuseadanya #lelakimuyangdulu #cintabelumtamattempoh #abpbh32
2 0 2 hours ago
@shalizacosmetics Profile picture

@shalizacosmetics

Georgetown Penang, Malaysia

Hampa suka makeup brown2 ala macam Neelopa? Kaler Brown Venom sesuai sangat untuk look tone brownies tiberrrrrr.
Ingat makanan je Liza 😘
.
.
.
Org Penang bole risik Lipmatte dgn Kak Liza
Link di bio
.
.
.
COD : Sg Batu, Teluk Kumbar, Bayan Lepas, Bayan Baru, Georgetown, Kulim
.
.
.
Meh tekan link di bio 😘
.
.
.
#shaliza #sobella #sobellacosmetic #sobellalipmatte #sobellabeauty #sobellafairypink #fairypink #sobellapenang #agentsobellapenang #agentsobellakulim #agentsobellabayanlepas #agentsobellabayanbaru #codsobellapenang #codsobellakulim #sobellakedah #sobellalovers #sobellalipstick #liptintsobella #wonderblushsobella #sobellapenangmurah #sobellamurah #sobellasquadpenang #sobellaviral #lipmatteviral #lipmatteviralmalaysia #lipstickviral #sobellafeedback #bazaarpaknil #lipmattemalaysia #sobellalipmatte

Hampa suka makeup brown2 ala macam Neelopa? Kaler Brown Venom sesuai sangat untuk look tone brownies tiberrrrrr.
Ingat makanan je Liza 😘
.
.
.
Org Penang bole risik Lipmatte dgn Kak Liza 
Link di bio
.
.
.
COD : Sg Batu, Teluk Kumbar, Bayan Lepas, Bayan Baru, Georgetown, Kulim
.
.
.
Meh tekan link di bio 😘
.
.
.
#shaliza #sobella #sobellacosmetic #sobellalipmatte #sobellabeauty #sobellafairypink #fairypink #sobellapenang #agentsobellapenang #agentsobellakulim #agentsobellabayanlepas #agentsobellabayanbaru #codsobellapenang #codsobellakulim #sobellakedah #sobellalovers #sobellalipstick #liptintsobella #wonderblushsobella #sobellapenangmurah #sobellamurah #sobellasquadpenang #sobellaviral #lipmatteviral #lipmatteviralmalaysia #lipstickviral #sobellafeedback #bazaarpaknil #lipmattemalaysia #sobellalipmatte
1 0 3 hours ago
@theimanz_beauty Profile picture

@theimanz_beauty

Walinong Sari Sobella ni kalau bibir you all hitam ke, pucat ke, gelap ke.😁
Seriously dia boleh cover semua.
Tekstur dia tak nipis, tak tebal.
Ringan jurr kat bibir, mix mix pun still ringan giteww. 😍
Yang ni #walinongsari. Memanggg Superb 😍
Dya suka pakai yang warna ni, Nampak lebih Yakinnn gituhh 😁
Meh la, korang dah Try ker?

#sobellaparitraja
#sobellasrigading
#sobellauthm
#sobellakktm
#sobellabatupahat
#sobellafriendshipedition
#sobellalipmatte
#sobellalipstick
#sobellaliptintjohor
#sobellalupmatteparitraja
#teamAFCIRCLE01024

Walinong Sari Sobella ni kalau bibir you all hitam ke, pucat ke, gelap ke.😁
Seriously dia boleh cover semua. 
Tekstur dia tak nipis, tak tebal. 
Ringan jurr kat bibir, mix mix pun still ringan giteww. 😍 
Yang ni #walinongsari. Memanggg Superb 😍
Dya suka pakai yang warna ni, Nampak lebih Yakinnn gituhh 😁
Meh la, korang dah Try ker?

#sobellaparitraja
#sobellasrigading
#sobellauthm
#sobellakktm
#sobellabatupahat
#sobellafriendshipedition
#sobellalipmatte
#sobellalipstick
#sobellaliptintjohor
#sobellalupmatteparitraja
#teamAFCIRCLE01024
71 25 3 hours ago
@sobellashahalam.byina Profile picture

@sobellashahalam.byina

Sobella raya edition last batch...jom dapatkan cepat gais 💋💋💋
.
Jgn tunggu lama2 ...nnti habis


Mummy sobella RM38

WHATSAPP +60163237049
WHATSAPP +60163237049
WHATSAPP +60163237049

Atau boleh dptkan dengan agent2 kami 💜❤⤵️

⭐Dari TAMAN BUKIT SUBANG - SEKSYEN 13
Ig : @sobella_by_wan
+60111049020

⭐JERANTUT , TEMBELING , SUNGAI RETANG PAHANG
Ig : @farah_nurayien
+601112164944

⭐BRUNEI muara - Tutong - Belait - Temburong
Ig : @sobella.bn
+6738196090

⭐SEKSYEN 7 SHAH ALAM
Ig : @asmiedaasmieda1
+60102961509

⭐KUALA TERENGGANU-MARANG-GONG BADAK
Ig : @sobella_byieda
+601126999421
.

#sobellarayaedition #sobellashahalam
#sobellafruitliptint #sobellaeyeshadow #sobellacosmetic #sobellalipstick #sobellabrownsugar #sobellacarrotmilk #sobellastrawberryliptint #sobellaagent #sobellasquad #sobellateamdada #sobellawatermelonliptint #sobellamahsuri #sobellaputerigunungledang #sobellawalinongsari .

Sobella raya edition last batch...jom dapatkan cepat gais 💋💋💋
.
Jgn tunggu lama2 ...nnti habis
•

Mummy sobella RM38
•
WHATSAPP +60163237049
WHATSAPP +60163237049
WHATSAPP +60163237049
•
Atau boleh dptkan dengan agent2 kami 💜❤⤵️
•
⭐Dari TAMAN BUKIT SUBANG - SEKSYEN 13
Ig : @sobella_by_wan
+60111049020
•
⭐JERANTUT , TEMBELING , SUNGAI RETANG PAHANG
Ig : @farah_nurayien
+601112164944
•
⭐BRUNEI muara - Tutong - Belait - Temburong
Ig : @sobella.bn
+6738196090
•
⭐SEKSYEN 7 SHAH ALAM
Ig : @asmiedaasmieda1
+60102961509
•
⭐KUALA TERENGGANU-MARANG-GONG BADAK
Ig : @sobella_byieda
+601126999421
.

#sobellarayaedition #sobellashahalam
#sobellafruitliptint #sobellaeyeshadow #sobellacosmetic #sobellalipstick #sobellabrownsugar #sobellacarrotmilk #sobellastrawberryliptint #sobellaagent #sobellasquad #sobellateamdada #sobellawatermelonliptint #sobellamahsuri #sobellaputerigunungledang #sobellawalinongsari .
15 0 4 hours ago
@littlenuha.babystore Profile picture

@littlenuha.babystore

Harap harap sobella lipmatte untuk edisi raya ni lagi lama ada. Lagipun semua warna nie warna nude yang memang ramai sangat peminat. Kalau warna ni arwah macam mana la nanti yerrr 😣
.
#sobellajohor #sobella #sobellabandarselesajaya #sobellalipstick #sobellautm #sobellaskudai #sobellalipmatte #sobellamutiararini

Harap harap sobella lipmatte untuk edisi raya ni lagi lama ada. Lagipun semua warna nie warna nude yang memang ramai sangat peminat. Kalau warna ni arwah macam mana la nanti yerrr 😣
.
#sobellajohor #sobella #sobellabandarselesajaya #sobellalipstick #sobellautm #sobellaskudai #sobellalipmatte #sobellamutiararini
2 0 4 hours ago
@sobella.bymoni Profile picture

@sobella.bymoni

HIIIIIIII KORANGGG!!! Haaa legendary edition kita ni masih kekalkan ke-legend-an dia tauuu 😝 Kalau dulu 3colour je yg hot now kelima lima colour ni berebut dah nak jadi top selling item fuhhh thanks to korang2 yang mmg dah try semua colour ni hiks 😉
.
Untuk siapa yang baru nk try, ada good news!!!! Now setiap purchase akan dapat FREE GIFT dann Untuk pembelian 5pcs ke atas akan dapat FREE POSTAGE!!! .
Dm/Ws saya di 014-5137019/ click link di bio 😉
#sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellaliptint #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadowstick #sobellalipmatte #sobellablusher #sobellawonderblush #liquidblusher #sobellasquad #sobellapenang #sobellageorgetown #sobellabayanlepas #sobellabukitmertajam #sobellabatukawan #sobellaseberangjaya #sobellasimpangampat #sobellaparitbuntar #sobellanibongtebal #sobellakulim #sobellajuru #sobellaautocity #sobellaikoncity

HIIIIIIII KORANGGG!!! Haaa legendary edition kita ni masih kekalkan ke-legend-an dia tauuu 😝 Kalau dulu 3colour je yg hot now kelima lima colour ni berebut dah nak jadi top selling item fuhhh thanks to korang2 yang mmg dah try semua colour ni hiks 😉
. 
Untuk siapa yang baru nk try, ada good news!!!! Now setiap purchase akan dapat FREE GIFT dann Untuk pembelian 5pcs ke atas akan dapat FREE POSTAGE!!! .
Dm/Ws saya di 014-5137019/ click link di bio 😉 
#sobellalipstick #sobellacosmetics #sobellaliptint #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadowstick #sobellalipmatte #sobellablusher #sobellawonderblush #liquidblusher #sobellasquad #sobellapenang #sobellageorgetown #sobellabayanlepas #sobellabukitmertajam #sobellabatukawan #sobellaseberangjaya #sobellasimpangampat #sobellaparitbuntar  #sobellanibongtebal #sobellakulim #sobellajuru #sobellaautocity #sobellaikoncity
2 0 4 hours ago
@sobellabywj Profile picture

@sobellabywj

Disebabkan pandangan mata yang menawan tu la ada yang tergoda. So macam mana nak nampak mata tu menggoda? Korang pakai dulu code Amethyst lepas tu calit pula code French Rose. Warna bold dan light akan lebih contra dan hasilnya memang woww! 😍✨ ❤️
.
#TheLegendaryRaya
#SoBellaRaya2019
#sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmetics #mekapmurahmalaysia #lipmattemalaysia #mekaphalal #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellawonderblush #sobellamalaysia #makeuptutorial #sweetdreams #abph #localproduct #melodi #meletop #fattzura #bajumurah #abpbh2019 #ootdmalaysia #wawavengers #mekapmurahmalaysia #ootdmalaysia #sobellarayaedition #bigstage #raya2019

Disebabkan pandangan mata yang menawan tu la ada yang tergoda. So macam mana nak nampak mata tu menggoda? Korang pakai dulu code Amethyst lepas tu calit pula code French Rose. Warna bold dan light akan lebih contra dan hasilnya memang woww! 😍✨ ❤️
.
#TheLegendaryRaya
#SoBellaRaya2019
#sobellalipmatte  #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmetics #mekapmurahmalaysia #lipmattemalaysia #mekaphalal #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellawonderblush #sobellamalaysia #makeuptutorial #sweetdreams  #abph #localproduct #melodi  #meletop  #fattzura #bajumurah #abpbh2019 #ootdmalaysia #wawavengers #mekapmurahmalaysia #ootdmalaysia #sobellarayaedition #bigstage  #raya2019
2 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
0 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
1 0 5 hours ago
@sobellabywj Profile picture

@sobellabywj

Nak keluar jalan jalan jangan la bagi mata korang kusam. Barulah eye contact dengan orang sekeliling tu rasa lebih kopidenn. Korang wajib calit Eyeshadow 2 minit untuk mata yang lebih memukau. Sekali bagi jelingan maut, pasti ada yang terpukau. 😍✨ ❤️
.
#TheLegendaryRaya
#SoBellaRaya2019
#sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmetics #mekapmurahmalaysia #lipmattemalaysia #mekaphalal #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellawonderblush #sobellamalaysia #makeuptutorial #sweetdreams #abph #localproduct #melodi #meletop #fattzura #bajumurah #abpbh2019 #ootdmalaysia #wawavengers #mekapmurahmalaysia #ootdmalaysia #sobellarayaedition #bigstage #raya2019

Nak keluar jalan jalan jangan la bagi mata korang kusam. Barulah eye contact dengan orang sekeliling tu rasa lebih kopidenn. Korang wajib calit Eyeshadow 2 minit untuk mata yang lebih memukau. Sekali bagi jelingan maut, pasti ada yang terpukau. 😍✨ ❤️
.
#TheLegendaryRaya
#SoBellaRaya2019
#sobellalipmatte  #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmetics #mekapmurahmalaysia #lipmattemalaysia #mekaphalal #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellawonderblush #sobellamalaysia #makeuptutorial #sweetdreams  #abph #localproduct #melodi  #meletop  #fattzura #bajumurah #abpbh2019 #ootdmalaysia #wawavengers #mekapmurahmalaysia #ootdmalaysia #sobellarayaedition #bigstage  #raya2019
1 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
1 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
1 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
0 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
0 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
0 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
1 0 5 hours ago
Nak keluar dating pegi dinner mesti lah kena cantik cantik. So jangan lupa pakai eyeshadow 2 minit untuk mata yang lebih menawan. Kalau nak dating malam boleh pakai warna bold. Sebab warna lagi terang, sesuai sangat dengan suasana yang romantik 🥰
.
#TheLegendaryRaya
#SoBellaRaya2019
#sobellalipmatte  #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmetics #mekapmurahmalaysia #lipmattemalaysia #mekaphalal #sobellabeauty #sobellalovers #sobellalipstick #sobellawonderblush #sobellamalaysia #makeuptutorial #sweetdreams  #ajimaura #localproduct #melodi  #meletop  #fattzura #bajumurah #abpbh2019 #ootdmalaysia #wawavengers #mekapmurahmalaysia #ootdmalaysia #sobellarayaedition #bigstage  #raya2019
5 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
1 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
1 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
2 0 5 hours ago
@sobella.byhanis Profile picture

@sobella.byhanis

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
.
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka

Kalau dah lambat , pakai masa tunggu traffic light merah pun boleh. Bukan lama pun. Tekan hujung eyeshadow dan calit terus di mata. Sebiji macam tekan pencil picit zaman sekolah. Lepas tu korang blend je pakai jari. Easy😍!
.
Nak Cantik ?
Nak Mudah ?
Nak Cepat ?
Calit Calit , dep dep , Siap 😱
_
Kelebihan Eyeshadow SoBella
✅ Mudah dibawa
✅ Halal
✅ Natural look
✅ Tiada bahan kimia
✅ Senang cuci
✅ Tak bermiyak
_
Harga : RM39 exclude post
.
🌸Ready stock
🌸By post seluruh Malaysia
🌸By cod area Melaka
🌸By walk-in Aeon Bandaraya Melaka
. 
Berminat ?
📲01136784367 -hanis |klik link whatsapp ig @sobella.byhanis ♥️
_
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellamelaka #sobellamelakatengah #sobellacodmelaka #sobellalovers #sobellawonderblush #sobellafruitliptint #sobellawalkin #sobellaaeonbandarayamelaka
0 0 5 hours ago
@cheonsa_byme Profile picture

@cheonsa_byme

[BLACK SERIES]

Colour: Black

Available Sizes: S, M, L, XL, XXL, XXXL
Pre-order Item: 14 working days
Material: Polyester
Care Label: Dry clean only •
Size / Bust / Waist / Hip
S / 80cm / 63cm / 84cm
M / 83cm / 67cm / 88cm
L / 87cm / 70cm / 90cm
XL / 90cm / 73cm / 93cm
XXL / 93cm / 77cm / 97cm
XXXL / 96cm / 80cm / 100cm

👗Selling Price : RM320
💃 rent price : RM110

DM/whatsapp to purchase !!

serious renter/buyer, kindly give me a ding 019-3656779 •
‼️strictly no fussy renter/buyer will be entertained ‼️

#dinnerdressmalaysia
#sewadressmalaysia
#dresssewakl
#dresssewakelantan
#dresssewaterengganu
#malaywedding
#bajusanding
#dresssewamurah
#bajumuslimahmurah
#sewabajusandingmurah
#bajusandingmurahkl
#sobellalipstick
#obsesslipmatte
#alhaalfafoundation
#kekasihlipmatte

[BLACK SERIES]
•
Colour: Black
•
Available Sizes: S, M, L, XL, XXL, XXXL
Pre-order Item: 14 working days
Material: Polyester 
Care Label: Dry clean only •
Size / Bust / Waist / Hip 
S / 80cm / 63cm / 84cm
M / 83cm / 67cm / 88cm
L / 87cm / 70cm / 90cm
XL / 90cm / 73cm / 93cm
XXL / 93cm / 77cm / 97cm
XXXL / 96cm / 80cm / 100cm
•
👗Selling Price : RM320
💃 rent price : RM110
•
DM/whatsapp to purchase !!
•
serious renter/buyer, kindly give me a ding 019-3656779 •
‼️strictly no fussy renter/buyer will be entertained ‼️
•
#dinnerdressmalaysia
#sewadressmalaysia
#dresssewakl
#dresssewakelantan
#dresssewaterengganu
#malaywedding
#bajusanding
#dresssewamurah
#bajumuslimahmurah
#sewabajusandingmurah
#bajusandingmurahkl
#sobellalipstick
#obsesslipmatte
#alhaalfafoundation
#kekasihlipmatte
6 2 5 hours ago
@sobella_cosmetics Profile picture

@sobella_cosmetics

The Top, Komtar, Penang

Nak makan buah buahan tiap hari dah tentu you guys malas. Tapi kalau pakai Fruit Tint yang ada khasiat buah - buahan jangan malas pulak tau. Apply setiap hari supaya bibir kekal lembap dan sihat. Jangan bagi bibir tu kering sampai berkuping, lepas tu tarik sampai berdarah. Haishh. Sakit tuuuuu 😫

Nak makan buah buahan tiap hari dah tentu you guys malas. Tapi kalau pakai Fruit Tint yang ada khasiat buah - buahan jangan malas pulak tau. Apply setiap hari supaya bibir kekal lembap dan sihat. Jangan bagi bibir tu kering sampai berkuping, lepas tu tarik sampai berdarah. Haishh. Sakit tuuuuu 😫
6 1 5 hours ago
@sobella_cosmetics Profile picture

@sobella_cosmetics

Bayan Lepas

Kalau tak suka warna yang terang macam code Watermelon atau Strawberry, korang boleh cuba code Peach. Warna nie sangat natural. Daripada biar bibir pucat baik calit sikii Fruit Tint. Baru nampak cantik 😍

Kalau tak suka warna yang terang macam code Watermelon atau Strawberry, korang boleh cuba code Peach. Warna nie sangat natural. Daripada biar bibir pucat baik calit sikii Fruit Tint. Baru nampak cantik 😍
8 1 5 hours ago
@sobella_cosmetics Profile picture

@sobella_cosmetics

George Town, Malaysia

Bibir pun kena jaga bukan rambut dan muka je kena jaga. Bila bibir nampak sihat nak bercakap pun rasa lebih confident. Sebab setengah orang ada yang suka tengok bibir kita bila bercakap. Bahaya tu 😆

Bibir pun kena jaga bukan rambut dan muka je kena jaga. Bila bibir nampak sihat nak bercakap pun rasa lebih confident. Sebab setengah orang ada yang suka tengok bibir kita bila bercakap. Bahaya tu 😆
5 1 5 hours ago

Top #sobellalipstick posts

@sobellashahalam.byina Profile picture

@sobellashahalam.byina

Eiii geramnyaa tgok BABY SOBELLA ni...
.
1 pcs rm19
1 set rm95 je..terus dpt semue warna...
.
Jom order cepat..tinggal 2 set je lg gaisssss...
.
Whatsapp +60163237049
Whatsapp +60163237049
Whatsapp +60163237049
.
#sobellarayaedition #sobellashahalam
#sobellafruitliptint #sobellaeyeshadow #sobellacosmetic #sobellalipstick #sobellabrownsugar #sobellacarrotmilk #sobellastrawberryliptint #sobellaagent #sobellasquad

Eiii geramnyaa tgok BABY SOBELLA ni...
.
1 pcs rm19
1 set rm95 je..terus dpt semue warna...
.
Jom order cepat..tinggal 2 set je lg gaisssss...
.
Whatsapp +60163237049
Whatsapp +60163237049
Whatsapp +60163237049
.
#sobellarayaedition #sobellashahalam
#sobellafruitliptint #sobellaeyeshadow #sobellacosmetic #sobellalipstick #sobellabrownsugar #sobellacarrotmilk #sobellastrawberryliptint #sobellaagent #sobellasquad
580 17 16 May, 2019
@dewiiradin_ Profile picture

@dewiiradin_

Tried out these three products from @sobellacosmetics_hq and I gotta say that I love it! ✨❤️ The Eyeshadow pen was definitely easy to apply (less than 2 minutes je) and easy to blend! The liptints are soo moist and tak keringkan my lips at all! Lastly the lipmatte smells like Honeydew! I like the colour and also the lightweight texture 😍
Product used : - Sobella 2 minute Eyeshadow code “Rosegold”
- Sobella Fruit Liptint code “Peach”
- Sobella Lipmatte code “Mahsuri”
.
#makeuptutorialmalaysia #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellafruitliptint #giftreview #paidreview

Tried out these three products from @sobellacosmetics_hq and I gotta say that I love it! ✨❤️ The Eyeshadow pen was definitely easy to apply (less than 2 minutes je) and easy to blend! The liptints are soo moist and tak keringkan my lips at all! Lastly the lipmatte smells like Honeydew! I like the colour and also the lightweight texture 😍
Product used : - Sobella 2 minute Eyeshadow code “Rosegold”
- Sobella Fruit Liptint code “Peach”
- Sobella Lipmatte code “Mahsuri”
.
#makeuptutorialmalaysia #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellalipstick #sobellafruitliptint #giftreview #paidreview
1,154 14 28 August, 2019
SoBella klasik raya masih onz gais. Cepat grab before HQ stop restock for this edition 😭😭 Available COD AREA SELURUH KUALA TERENGGANU AND POSTAGE 
For new color edisi adil adha masih onz dan memukau 😍 Whatsapp 0148163321 sekarang 😍

0148163321

#lipmattesobella #lipmattesobellarayaedition #lipmatteSobellabykaksyu #lipmattesobellaterengganu #lips #sobellacodkualaterengganu #sobellacosmetic #sobellalipstick #sobellaterengganu #sobellalipmatteviral2018 #sobellakualaterengganu #sobellahoneymatteliquidlipstick #sobellasquadteam #sobellasolawa #sobella# #sobellasquadteam  #sobellaterengganu #Agentsahsobella #agentsahsobellaterengganu #authorizedagentsobella #agentsahsobella
3,840 1 25 August, 2018
@sobellacosmetics_hq Profile picture

@sobellacosmetics_hq

8 warna Sobella Raya Edition💄
Warna yang menggoda habis guys, mana satu warna pilihan hati korang, cer comment sikit😍😍
#sobellalipstick #SobellaLipmatte #sobellalovers #sobellaviral #sobellacosmetics #sobellabeauty

8 warna Sobella Raya Edition💄
Warna yang menggoda habis guys, mana satu warna pilihan hati korang, cer comment sikit😍😍
#sobellalipstick #SobellaLipmatte #sobellalovers #sobellaviral #sobellacosmetics #sobellabeauty
545 166 19 September, 2018
@sobella.zb Profile picture

@sobella.zb

🍉Sobella Fruit Liptint🍉

Kandungan Vitamin C mampu merawat masalah bibir & menjadikan bibir gebu sihat semula jadi.

Kandungan Vitamin E membantu melindungi bibir sepanjang hari dan membantu untuk memperbaiki kerosakan yang telah terjadi.

Mampu mencegah kerosakan sel kulit bibir yang disebabkan oleh sinar matahari.

Dapatkan Sobella Fruit Liptint yang berasaskan buah-buahan esok selepas launching ye! 😍

🍉Sobella Fruit Liptint🍉

Kandungan Vitamin C mampu merawat masalah bibir & menjadikan bibir gebu sihat semula jadi.

Kandungan Vitamin E membantu melindungi bibir sepanjang hari dan membantu untuk memperbaiki kerosakan yang telah terjadi.

Mampu mencegah kerosakan sel kulit bibir yang disebabkan oleh sinar matahari.

Dapatkan Sobella Fruit Liptint yang berasaskan buah-buahan esok selepas launching ye! 😍
111 4 14 February, 2019