#sobellalovers Instagram Photos & Videos

sobellalovers - 63.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sobellalovers and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
1.8
Average comment
0.2
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Keep smiling🥰🥰🥰🌹🌹🌹
#sobellalovers
#sobellabybella

Keep smiling🥰🥰🥰🌹🌹🌹
#sobellalovers 
#sobellabybella
0 0 1 minute ago

eyeshadow shimmer sobella here..pm for details or order k🥰🥰
rm 39 only exclude postage❤️❤️
just click link wasap kt profile saya k😊😊
#sobellalovers
#sobellabybella
#sobellayeshadowshimmer

eyeshadow shimmer sobella here..pm for details or order k🥰🥰
rm 39 only exclude postage❤️❤️
just click link wasap kt profile saya k😊😊
#sobellalovers 
#sobellabybella 
#sobellayeshadowshimmer
0 0 4 minutes ago
Puteri Gunung Ledang 💄

#sobella #sobellajb #lipmattesobella #sobellasolawa #sobellalovers
2 0 12 minutes ago

FRUIT LIPTINT SOBELLA yang lawa sangat 😍 Bau buah yang lazat menyelerakan, sangat pigmented, meresap ke dalam bibir, tahan seharian tak payah sapu banyak kali, cukup sekali, jimat cun, fresh dari Korea tauu
Readystock
STRAWBERRY 🍓
PEACH 🍑
.
www.wasap.my/601133771319/Sobella 💋
.
#sobellarayaedition2019 #thelagendarysobella #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #sobellawonderblush #sobellasquad #sobellalovers #sobellabeauty #sobellacosmetics #sobellablusher #sobellaliptint #sobellafruittint #sobellafruitliptint #dropshipwanted #dropshipdiperlukan

FRUIT LIPTINT SOBELLA yang lawa sangat 😍 Bau buah yang lazat menyelerakan, sangat pigmented, meresap ke dalam bibir, tahan seharian tak payah sapu banyak kali, cukup sekali, jimat cun, fresh dari Korea tauu 
Readystock
STRAWBERRY 🍓
PEACH 🍑
.
www.wasap.my/601133771319/Sobella 💋
.
 #sobellarayaedition2019 #thelagendarysobella  #sobellalipmatte #sobella #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #sobellawonderblush #sobellasquad #sobellalovers #sobellabeauty #sobellacosmetics #sobellablusher #sobellaliptint #sobellafruittint #sobellafruitliptint #dropshipwanted #dropshipdiperlukan
1 0 13 minutes ago

Friendship edition ni one of my fav Sebab kaler-kaler dia semua zis suka. Lagi-lagi dear Bestie tu kalau buat ombree dengan PIC cantikkss sangatt gaiss. .
Dah ade tak korang collection edition ni?? #sobella #sobellajb #sobellajohor #sobellaplentong #sobellapermas #sobellalovers #sobellasolawa #sobellafriendshipedition #sobellalipmatte #lipmattelovers #sayajualsobella #sayajuallipmatte #sayajualmakeup #makeuplovers #hijabista #hijabtutorialmalaysia #bazaarpaknilmakeup #teamlynnlyna #teameekahebat #tripleprincesswardrobe

Friendship edition ni one of my fav Sebab kaler-kaler dia semua zis suka. Lagi-lagi dear Bestie tu kalau buat ombree dengan PIC cantikkss sangatt gaiss. .
Dah ade tak korang collection edition ni?? #sobella #sobellajb #sobellajohor #sobellaplentong #sobellapermas #sobellalovers #sobellasolawa #sobellafriendshipedition #sobellalipmatte #lipmattelovers #sayajualsobella #sayajuallipmatte #sayajualmakeup #makeuplovers #hijabista #hijabtutorialmalaysia #bazaarpaknilmakeup #teamlynnlyna #teameekahebat #tripleprincesswardrobe
0 0 24 minutes ago

Friendship edition ni one of my fav Sebab kaler-kaler dia semua zis suka. Lagi-lagi dear Bestie tu kalau buat ombree dengan PIC cantikkss sangatt gaiss. .
Dah ade tak korang collection edition ni?? #sobella #sobellajb #sobellajohor #sobellaplentong #sobellapermas #sobellalovers #sobellasolawa #sobellafriendshipedition #sobellalipmatte #lipmattelovers #sayajualsobella #sayajuallipmatte #sayajualmakeup #makeuplovers #hijabista #hijabtutorialmalaysia #bazaarpaknilmakeup #teamlynnlyna #teameekahebat #tripleprincesswardrobe

Friendship edition ni one of my fav Sebab kaler-kaler dia semua zis suka. Lagi-lagi dear Bestie tu kalau buat ombree dengan PIC cantikkss sangatt gaiss. .
Dah ade tak korang collection edition ni?? #sobella #sobellajb #sobellajohor #sobellaplentong #sobellapermas #sobellalovers #sobellasolawa #sobellafriendshipedition #sobellalipmatte #lipmattelovers #sayajualsobella #sayajuallipmatte #sayajualmakeup #makeuplovers #hijabista #hijabtutorialmalaysia #bazaarpaknilmakeup #teamlynnlyna #teameekahebat #tripleprincesswardrobe
0 0 26 minutes ago

Friendship edition ni one of my fav Sebab kaler-kaler dia semua zis suka. Lagi-lagi dear Bestie tu kalau buat ombree dengan PIC cantikkss sangatt gaiss. .
Dah ade tak korang collection edition ni?? #sobella #sobellajb #sobellajohor #sobellaplentong #sobellapermas #sobellalovers #sobellasolawa #sobellafriendshipedition #sobellalipmatte #lipmattelovers #sayajualsobella #sayajuallipmatte #sayajualmakeup #makeuplovers #hijabista #hijabtutorialmalaysia #bazaarpaknilmakeup #teamlynnlyna #teameekahebat #tripleprincesswardrobe

Friendship edition ni one of my fav Sebab kaler-kaler dia semua zis suka. Lagi-lagi dear Bestie tu kalau buat ombree dengan PIC cantikkss sangatt gaiss. .
Dah ade tak korang collection edition ni?? #sobella #sobellajb #sobellajohor #sobellaplentong #sobellapermas #sobellalovers #sobellasolawa #sobellafriendshipedition #sobellalipmatte #lipmattelovers #sayajualsobella #sayajuallipmatte #sayajualmakeup #makeuplovers #hijabista #hijabtutorialmalaysia #bazaarpaknilmakeup #teamlynnlyna #teameekahebat #tripleprincesswardrobe
0 0 26 minutes ago

Eyeshadow Matte 2 Minutes
Kod 👉 Warm Rose
Merecikk uolsss😘

Eyeshadow Matte 2 Minutes
Kod 👉 Warm Rose
Merecikk uolsss😘
2 1 44 minutes ago

Eyeshadow Matte 2 Minutes
Kod 👉 Tangerine
Merecikk uolsss😘

Eyeshadow Matte 2 Minutes
Kod 👉 Tangerine
Merecikk uolsss😘
2 1 44 minutes ago

Eyeshadow Matte 2 Minutes
Kod 👉 Hot Pink
Merecikk uolsss😘

Eyeshadow Matte 2 Minutes
Kod 👉 Hot Pink
Merecikk uolsss😘
1 1 45 minutes ago

Eyeshadow Matte 2 Minutes
Kod 👉 Caramel
Merecikk uolsss😘

Eyeshadow Matte 2 Minutes
Kod 👉 Caramel
Merecikk uolsss😘
1 1 46 minutes ago

Assalamualaikum & selamat pagi😍 Kedai Sobella Sha beroperasi macam biasa hari ni😘😘

Assalamualaikum & selamat pagi😍 Kedai Sobella Sha beroperasi macam biasa hari ni😘😘
2 1 47 minutes ago

💖EYESHADOW MATTE SOBELLA💖

Warna yang memukau dan sangat pigmented..tidak ada shimmer dan sangat sesuai untuk kelopak mata jenis berminyak.

Sekali calit je dah cukup..sepantas 2minit sahaja..yang sangat best berbentuk pen dan senang untuk blend taw..nak bawa ke mana pun tak mudah pecah 😍

#sobellapantaidalamcod
#sobellalovers
#eyeshadow2minitsobella

💖EYESHADOW MATTE SOBELLA💖

Warna yang memukau dan sangat pigmented..tidak ada shimmer dan sangat sesuai untuk kelopak mata jenis berminyak.

Sekali calit je dah cukup..sepantas 2minit sahaja..yang sangat best berbentuk pen dan senang untuk blend taw..nak bawa ke mana pun tak mudah pecah 😍

#sobellapantaidalamcod 
#sobellalovers
#eyeshadow2minitsobella
1 0 1 hour ago

Mood nak makan lontong oagi ni.. Calit nipis nipis je Dear Bestie + Peach Liptint 😉
.
#sobellabukitkayuhitam #sobellachanglun #sobellakedah #sobellaliptint #sobellalipmatte #sobellalovers #sobellalover #sobellasquad

Mood nak makan lontong oagi ni.. Calit nipis nipis je Dear Bestie + Peach Liptint 😉
.
#sobellabukitkayuhitam #sobellachanglun #sobellakedah #sobellaliptint #sobellalipmatte #sobellalovers #sobellalover #sobellasquad
1 0 1 hour ago

Kejadian dia bila Puteri Santubong digaul sebati dengan Partner in Crime. Helok sangat kan 😍
.
Tip korang nak buat ombre tapi tak tahu lagu mana 👇
.
Make sure second warna adalah warna yang terang contoh chili red macam Partner in Crime. Based pulak pilih warna-warna nude. Kompom onz‼️
.
.
#sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #wonderblush #mekappengantin #mekapmurah #mekapnikah #mekapcantik #lipstikmatte #kedaimekap #cantik #fattzura #fattzurafairytale #sobellabatucaves #sobellaraya2019 #mekapsimple #mekapsimple2 #naturalbeautyproducts #sobellaraya2019 #thelegendarysobella #sobellabeauty #sobellafriendshipedition #codbatucaves #codselayang #codselayangbatucavesgombak

Kejadian dia bila Puteri Santubong digaul sebati dengan Partner in Crime. Helok sangat kan 😍
.
Tip korang nak buat ombre tapi tak tahu lagu mana 👇
.
Make sure second warna adalah warna yang terang contoh chili red macam Partner in Crime. Based pulak pilih warna-warna nude. Kompom onz‼️
.
.
#sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellasquad #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #wonderblush #mekappengantin #mekapmurah #mekapnikah #mekapcantik #lipstikmatte #kedaimekap #cantik #fattzura #fattzurafairytale #sobellabatucaves #sobellaraya2019 #mekapsimple #mekapsimple2 #naturalbeautyproducts #sobellaraya2019 #thelegendarysobella #sobellabeauty #sobellafriendshipedition #codbatucaves #codselayang #codselayangbatucavesgombak
7 0 1 hour ago

Eyeshadow 2minit matte edition.

Dia kalau belum blend memang nampak terang naww naww.
.
Tapi bila dah blend helok je kat kelopak mata.
serius weiii lawa namatey.
.
Korang pun pandai pandai la nak adjust.

Kalau nak pakai nampak terang calit la lebih.
Kalau nak nampak soft calit manjahhh manjahhh gituh..
. .
#sobellaviral #sobellaeyeshadow #sobella #sobelladenaialam #sobellaglenmarie #sobellalipmatte #sobellabukitsubang #sobellasubangperdana #sobellasquad #Sobellafrienship #sobellacosmetics #sobellasubangbestari #sobellakgmelayusubang #sobellasolawa #sobellalovers #sobelladamansara #sobellashahalam #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellablusher #sobellaglenmarie

Eyeshadow 2minit matte edition.

Dia kalau belum blend memang nampak terang naww naww.
.
Tapi bila dah blend helok je kat kelopak mata.
serius weiii lawa namatey.
.
Korang pun pandai pandai la nak adjust.

Kalau nak pakai nampak terang calit la lebih.
Kalau nak nampak soft calit manjahhh manjahhh gituh..
. .
 #sobellaviral #sobellaeyeshadow #sobella #sobelladenaialam #sobellaglenmarie #sobellalipmatte #sobellabukitsubang #sobellasubangperdana #sobellasquad #Sobellafrienship #sobellacosmetics #sobellasubangbestari #sobellakgmelayusubang #sobellasolawa #sobellalovers #sobelladamansara #sobellashahalam #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellablusher #sobellaglenmarie
1 0 1 hour ago

SOBELLA LIPMATTE VIRAL‼

SoBella lipmatte di hasilkan dari bahan-bahan yang mampu merawat bibir selain dari mencantikkan.

Fuhhhh boleh kelihatan cantik dalam masa yang sama boleh merawat juga. Love it‼

KENAPA ANDA WAJIB ADA SOBELLA LIPMATTE❓❓ 🌷Sobella ada MADU LEBAH yang berfungsi untuk merawat bibir kering. 🌷Tekstur SoBella terkini dah di upgrade kepada lebih lembap. 🌷Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. 🌷SoBella ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. 🌷SoBella senang di tanggalkan dengan tisu basah. 🌷SoBella lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu. 🌷Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL.

Jom pm cpttttt 💄💄💄
www.wasap/601139909962/ordersobella #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellalagendaryraya #sobellaxashhannas #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellakl #sobelladamansaraheigts #sobellacheras #sobellaopenforagendandropship #sobellaopendropship #sobellaopenagent #sobellarayahajiedition #sobellaliptint #liptintsobella #penjualkosmetik #allstarsobella #reviewig #paidreview #sobellaeyeshadow #2minuteeyeshadow #wonderblush

SOBELLA LIPMATTE VIRAL‼

SoBella lipmatte di hasilkan dari bahan-bahan yang mampu merawat bibir selain dari mencantikkan.

Fuhhhh boleh kelihatan cantik dalam masa yang sama boleh merawat juga. Love it‼

KENAPA ANDA WAJIB ADA SOBELLA LIPMATTE❓❓ 🌷Sobella ada MADU LEBAH yang berfungsi untuk merawat bibir kering. 🌷Tekstur SoBella terkini dah di upgrade kepada lebih lembap. 🌷Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. 🌷SoBella ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. 🌷SoBella senang di tanggalkan dengan tisu basah. 🌷SoBella lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu. 🌷Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL.

Jom pm cpttttt 💄💄💄
www.wasap/601139909962/ordersobella #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellalagendaryraya #sobellaxashhannas #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellakl #sobelladamansaraheigts #sobellacheras #sobellaopenforagendandropship #sobellaopendropship #sobellaopenagent #sobellarayahajiedition #sobellaliptint #liptintsobella #penjualkosmetik #allstarsobella #reviewig #paidreview #sobellaeyeshadow #2minuteeyeshadow #wonderblush
2 0 1 hour ago

SOBELLA LIPMATTE VIRAL‼

SoBella lipmatte di hasilkan dari bahan-bahan yang mampu merawat bibir selain dari mencantikkan.

Fuhhhh boleh kelihatan cantik dalam masa yang sama boleh merawat juga. Love it‼

KENAPA ANDA WAJIB ADA SOBELLA LIPMATTE❓❓ 🌷Sobella ada MADU LEBAH yang berfungsi untuk merawat bibir kering. 🌷Tekstur SoBella terkini dah di upgrade kepada lebih lembap. 🌷Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. 🌷SoBella ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. 🌷SoBella senang di tanggalkan dengan tisu basah. 🌷SoBella lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu. 🌷Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL.

Jom pm cpttttt 💄💄💄
www.wasap/601139909962/ordersobella #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellalagendaryraya #sobellaxashhannas #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellakl #sobelladamansaraheigts #sobellacheras #sobellaopenforagendandropship #sobellaopendropship #sobellaopenagent #sobellarayahajiedition #sobellaliptint #liptintsobella #penjualkosmetik #allstarsobella #reviewig #paidreview #sobellaeyeshadow #2minuteeyeshadow #wonderblush

SOBELLA LIPMATTE VIRAL‼

SoBella lipmatte di hasilkan dari bahan-bahan yang mampu merawat bibir selain dari mencantikkan.

Fuhhhh boleh kelihatan cantik dalam masa yang sama boleh merawat juga. Love it‼

KENAPA ANDA WAJIB ADA SOBELLA LIPMATTE❓❓ 🌷Sobella ada MADU LEBAH yang berfungsi untuk merawat bibir kering. 🌷Tekstur SoBella terkini dah di upgrade kepada lebih lembap. 🌷Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. 🌷SoBella ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. 🌷SoBella senang di tanggalkan dengan tisu basah. 🌷SoBella lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu. 🌷Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL.

Jom pm cpttttt 💄💄💄
www.wasap/601139909962/ordersobella #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellalagendaryraya #sobellaxashhannas #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellakl #sobelladamansaraheigts #sobellacheras #sobellaopenforagendandropship #sobellaopendropship #sobellaopenagent #sobellarayahajiedition #sobellaliptint #liptintsobella #penjualkosmetik #allstarsobella #reviewig #paidreview #sobellaeyeshadow #2minuteeyeshadow #wonderblush
2 0 1 hour ago

SOBELLA LIPMATTE VIRAL‼

SoBella lipmatte di hasilkan dari bahan-bahan yang mampu merawat bibir selain dari mencantikkan.

Fuhhhh boleh kelihatan cantik dalam masa yang sama boleh merawat juga. Love it‼

KENAPA ANDA WAJIB ADA SOBELLA LIPMATTE❓❓ 🌷Sobella ada MADU LEBAH yang berfungsi untuk merawat bibir kering. 🌷Tekstur SoBella terkini dah di upgrade kepada lebih lembap. 🌷Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. 🌷SoBella ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. 🌷SoBella senang di tanggalkan dengan tisu basah. 🌷SoBella lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu. 🌷Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL.

Jom pm cpttttt 💄💄💄
www.wasap/601139909962/ordersobella #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellalagendaryraya #sobellaxashhannas #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellakl #sobelladamansaraheigts #sobellacheras #sobellaopenforagendandropship #sobellaopendropship #sobellaopenagent #sobellarayahajiedition #sobellaliptint #liptintsobella #penjualkosmetik #allstarsobella #reviewig #paidreview #sobellaeyeshadow #2minuteeyeshadow #wonderblush

SOBELLA LIPMATTE VIRAL‼

SoBella lipmatte di hasilkan dari bahan-bahan yang mampu merawat bibir selain dari mencantikkan.

Fuhhhh boleh kelihatan cantik dalam masa yang sama boleh merawat juga. Love it‼

KENAPA ANDA WAJIB ADA SOBELLA LIPMATTE❓❓ 🌷Sobella ada MADU LEBAH yang berfungsi untuk merawat bibir kering. 🌷Tekstur SoBella terkini dah di upgrade kepada lebih lembap. 🌷Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. 🌷SoBella ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. 🌷SoBella senang di tanggalkan dengan tisu basah. 🌷SoBella lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu. 🌷Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL.

Jom pm cpttttt 💄💄💄
www.wasap/601139909962/ordersobella #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellalagendaryraya #sobellaxashhannas #sobellablusher #sobellaeyeshadow #sobellakl #sobelladamansaraheigts #sobellacheras #sobellaopenforagendandropship #sobellaopendropship #sobellaopenagent #sobellarayahajiedition #sobellaliptint #liptintsobella #penjualkosmetik #allstarsobella #reviewig #paidreview #sobellaeyeshadow #2minuteeyeshadow #wonderblush
1 0 1 hour ago

Ini anatara colour2 matte eyeshadow 2 minit sobella.. & blh lihat perbazaan colour warm rose dengan valentine. Nak mix 2 colour tu pun cantik kan 😍
.
39.00 exclude postage .
Cod Area Salor 🚗💨(Charges by area)
Jauh By Postage 🚚💨 (RM8 Sm ; RM12 Ss)
.
‼️OPEN FOR DROPSHIP... untuk yang ingin menambah duit poket 😉wasap sue untuk pertanyaan 😊
.
#sobellasalorpasirmas
#kgdusunpinang
#sobellawakafbharu
#sobellalovers
#sepkitokenacomelsokmo
#codareasalor
#teammokmum
#teamHDempireFbWansuriani
#rezekiadadimana2
#sobellacosmetics

Ini anatara colour2 matte eyeshadow 2 minit sobella.. & blh lihat perbazaan colour warm rose dengan valentine. Nak mix 2 colour tu pun cantik kan 😍
.
39.00 exclude postage .
Cod Area Salor 🚗💨(Charges by area)
Jauh By Postage 🚚💨 (RM8 Sm ; RM12 Ss)
.
‼️OPEN FOR DROPSHIP... untuk yang ingin menambah duit poket 😉wasap sue untuk pertanyaan 😊
.
#sobellasalorpasirmas
#kgdusunpinang
#sobellawakafbharu
#sobellalovers
#sepkitokenacomelsokmo
#codareasalor
#teammokmum
#teamHDempireFbWansuriani
#rezekiadadimana2
#sobellacosmetics
0 0 1 hour ago

Salah satu warna eyeshadow 2 minit (matte edition) code caramel. Warna soft brown sangat sesuai untuk pakai daily. Korang bleh mix dengan shimmer eyeshadow untuk glam. Serious onzz sangat warna ni guys.
.
Order wasap kak d 019 2222159
Atau teruss je tekan link wasap kat bio😘
.
#LeaderTeamKakD #SobellaSquad #friendshipEdition #SobellaSgBuloh #lipmattecantik #dropshipwanted #eyeshadowSobella #matteEyeshadow #sobellasolawa #sobellalovers #sobellalipmatte #lipmattecantik

Salah satu warna eyeshadow 2 minit (matte edition) code caramel. Warna soft brown sangat sesuai untuk pakai daily. Korang bleh mix dengan shimmer eyeshadow untuk glam. Serious onzz sangat warna ni guys.
.
Order wasap kak d 019 2222159
Atau teruss je tekan link wasap kat bio😘
.
#LeaderTeamKakD #SobellaSquad #friendshipEdition #SobellaSgBuloh #lipmattecantik #dropshipwanted #eyeshadowSobella #matteEyeshadow #sobellasolawa #sobellalovers #sobellalipmatte #lipmattecantik
0 0 1 hour ago

All star collection semua colour natural je. Cantik sgt untuk daily look. Dalam 1 kotak ada 3 colour berbentuk baby saiz.
.
50.00 exclude postage .
Cod Area Salor 🚗💨(Charges by area)
Jauh By Postage 🚚💨 (RM8 Sm ; RM12 Ss)
.
‼️OPEN FOR DROPSHIP... untuk yang ingin menambah duit poket 😉wasap sue untuk pertanyaan 😊
.
#sobellasalorpasirmas
#kgdusunpinang
#sobellawakafbharu
#sobellalovers
#sepkitokenacomelsokmo
#codareasalor
#teammokmum
#teamHDempireFbWansuriani
#rezekiadadimana2
#sobellacosmetics

All star collection semua colour natural je. Cantik sgt untuk daily look. Dalam 1 kotak ada 3 colour berbentuk baby saiz.
.
50.00 exclude postage .
Cod Area Salor 🚗💨(Charges by area)
Jauh By Postage 🚚💨 (RM8 Sm ; RM12 Ss)
.
‼️OPEN FOR DROPSHIP... untuk yang ingin menambah duit poket 😉wasap sue untuk pertanyaan 😊
.
#sobellasalorpasirmas
#kgdusunpinang
#sobellawakafbharu
#sobellalovers
#sepkitokenacomelsokmo
#codareasalor
#teammokmum
#teamHDempireFbWansuriani
#rezekiadadimana2
#sobellacosmetics
0 0 2 hours ago

Sobella Fruit Liptint ada 3 code. 3 buah favourite yang memang takkan lupa pakai setiap hari. Posmen datang rumah pun masih sempat untuk calit pakai Fruit Tint. Segan nak pergi ambik parcel dengan muka kusam dan bibir pucat. Hehe. Bila pakai Fruit Tint nampak segar terus bibir😍
#sobellaeyeshadow #sobellaserum #sobellaliptint #sobellacosmetic #sobellakelantan #sobellalovers #sobellahoneygoldserum #sobellablusher

Sobella Fruit Liptint ada 3 code. 3 buah favourite yang memang takkan lupa pakai setiap hari. Posmen datang rumah pun masih sempat untuk calit pakai Fruit Tint. Segan nak pergi ambik parcel dengan muka kusam dan bibir pucat. Hehe. Bila pakai Fruit Tint nampak segar terus bibir😍
#sobellaeyeshadow #sobellaserum #sobellaliptint #sobellacosmetic #sobellakelantan #sobellalovers #sobellahoneygoldserum #sobellablusher
2 0 2 hours ago

Morning guys🤗🤗..semalam founder sobella masuk tv kan?? Ada yg tercari-cari
SobeLLa tak?? 🤗🤗 berminat?? Jommm order dgn ira💃💃 cover johor area.. Dah tak perlu risau kalau tak pakai apa2 lecu atau lipmatte or liptint.
Sebab bibir awak akan nampak pinkish walaupun tak pakai lecu.
Yela sayang, madu dalam Sobella honey/lipmatte tu dah jalan kan tugas dia 😍

Best kan?
Takyah nak pakai lip balm or lip ice dah.
Jom order sekarang 📲 www.wasap.my/60177404407
#sobellaLovers #agentsobeLLaHQ #sobeLLaORi

Morning guys🤗🤗..semalam founder sobella masuk tv kan?? Ada yg tercari-cari 
SobeLLa tak?? 🤗🤗 berminat?? Jommm order dgn ira💃💃 cover johor area.. Dah tak perlu risau kalau tak pakai apa2 lecu atau lipmatte or liptint. 
Sebab bibir awak akan nampak pinkish walaupun tak pakai lecu. 
Yela sayang, madu dalam Sobella honey/lipmatte tu dah jalan kan tugas dia 😍

Best kan? 
Takyah nak pakai lip balm or lip ice dah. 
Jom order sekarang 📲 www.wasap.my/60177404407 
#sobellaLovers #agentsobeLLaHQ #sobeLLaORi
1 0 2 hours ago

Tutorial Make up with 2 minutes Eyeshadow & The Legendary Sobella Edition Lipmatte 😍😍 Klik link dibio semua item ready stock 💕

Tutorial Make up with 2 minutes Eyeshadow & The Legendary Sobella Edition Lipmatte 😍😍 Klik link dibio semua item ready stock 💕
4 1 3 hours ago

Kening tak jadik. Eyebag sekilo. Tak kisahlah janji lencu mak onzzz. Sampai ada orang jeles nak pegang jurrr. .
.
.
Nota perut laporr👇
Eyeshadow Caramel + French Rose
Lipmatte Cik Siti Wan Kembang + Birthday Cake

Kening tak jadik. Eyebag sekilo. Tak kisahlah janji lencu mak onzzz. Sampai ada orang jeles nak pegang jurrr. .
.
.
Nota perut laporr👇
Eyeshadow Caramel + French Rose
Lipmatte Cik Siti Wan Kembang +  Birthday Cake
17 1 3 hours ago

Hari nie kalau dapat makan buah watermelom sedap nya lah..Esok la kot kalau nak gi beli sebab esok cooti
.
Tapi jangak lupa lesek fruit tint sobella .
Baru la bibir awak gebu dan sihat
.
.
#sobella #fruitsliptint #sobellajb #sobellapagohjaya
#ReadyStok #sobella #sobellalipmatte #sobellablusher #sobellaeyeshadow #makeuptutorial #makeupartist #makeupmudah #makeuplooks #sobellalovers #love #beauty #makeuptutorials #sayajual #sayagunasayajual #makeuplover #instagrammalaysia #jualmurah #lipmattemalaysia #lipmattesobella #lipmatteviral

Hari nie kalau dapat makan buah watermelom sedap nya lah..Esok la kot kalau nak gi beli sebab esok cooti
.
Tapi jangak lupa lesek fruit tint sobella .
Baru la bibir awak gebu dan sihat
.
.
#sobella #fruitsliptint #sobellajb #sobellapagohjaya
#ReadyStok #sobella #sobellalipmatte #sobellablusher #sobellaeyeshadow #makeuptutorial #makeupartist #makeupmudah #makeuplooks #sobellalovers #love #beauty #makeuptutorials #sayajual #sayagunasayajual #makeuplover #instagrammalaysia #jualmurah #lipmattemalaysia #lipmattesobella #lipmatteviral
1 0 3 hours ago

Top #sobellalovers posts

Watching you😎

Shawl by @bokittahijab_
Lense code #hydrocor By @scharamly
Aksesori by @vincci_my
Lipmatte by @sobellacosmetics_hq

#bokkitahijab 
#hydrocorlens 
#vincciaccessories 
#sobella 
#sobellalovers
334 11 19 October, 2019

8 warna Sobella Raya Edition💄
Warna yang menggoda habis guys, mana satu warna pilihan hati korang, cer comment sikit😍😍
#sobellalipstick #SobellaLipmatte #sobellalovers #sobellaviral #sobellacosmetics #sobellabeauty

8 warna Sobella Raya Edition💄
Warna yang menggoda habis guys, mana satu warna pilihan hati korang, cer comment sikit😍😍
#sobellalipstick #SobellaLipmatte #sobellalovers #sobellaviral #sobellacosmetics #sobellabeauty
545 166 19 September, 2018

LIPMATTE SOBELLA PALING RINGAN DAN SELESA . -
-
KENAPA SELESA?? meh tengok🔽🔽
-
-
✅Tekstur lembut dan ringan pada bibir ✅Bau best (bau honeydew) ✅Berasaskan ekstrak madu asli ✅Merawat bibir kusam
✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak menggelupaskan bibir -
-
KALER EDISI raya warna sangat cantik. Semua didatangkan dalam nude colors.
RM 38 exclude postage

#bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir #sobellan9 #sobellalovers #sobellakualapilah #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalipmatte #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
#lokalah #instaseller #trustedseller #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellaviral
#lipmattemurah #lipmattesobella #lipmattehalal #akademiinstagram #ajimaura #terapiinstagram #teamAFCIRCLE01099

LIPMATTE SOBELLA PALING RINGAN DAN SELESA . -
-
KENAPA SELESA?? meh tengok🔽🔽
-
-
✅Tekstur lembut dan ringan pada bibir ✅Bau best (bau honeydew) ✅Berasaskan ekstrak madu asli ✅Merawat bibir kusam
✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak menggelupaskan bibir -
-
KALER EDISI raya warna sangat cantik. Semua didatangkan dalam nude colors.
RM 38 exclude postage

#bibirkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirpucat  #bibirmengelupas #rawatbibir #pelembapbibir  #sobellan9 #sobellalovers #sobellakualapilah #sobellabeauty #sobellasquad #sobellalipmatte #tutorialmakeup #ctdk #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
 #lokalah #instaseller #trustedseller #sobellamurah #sobellalipmatte #sobellasolawa #sobellaviral 
#lipmattemurah #lipmattesobella #lipmattehalal #akademiinstagram #ajimaura #terapiinstagram #teamAFCIRCLE01099
113 89 13 November, 2019

Sepohon kayu daunnya rimbun, lebat bunganya serta buahnya,
Walaupun hidup seribu tahun,
Kalau tak sembahyang apa gunanya!!
.
Jom tunaikan kewajipan!!
.
.
#sobellacameronhighlands
#sobellacosmetics
#sobellasquad
#sobellasolawa
#sobellalovers
#syjualsyguna
#sayajualsayapakai
#syukurselalu
#teamafviral0497

Sepohon kayu daunnya rimbun, lebat bunganya serta buahnya,
Walaupun hidup seribu tahun,
Kalau tak sembahyang apa gunanya!!
.
Jom tunaikan kewajipan!!
.
.
#sobellacameronhighlands
#sobellacosmetics 
#sobellasquad 
#sobellasolawa 
#sobellalovers 
#syjualsyguna 
#sayajualsayapakai 
#syukurselalu
#teamafviral0497
154 75 7 April, 2019

aip sape katee lipmatte sobella nih takleh nk mix each other ? 🙅🏻‍♀️ no no noooo .
.
nih bukti diaa . fara da try tauuu . beli 2 lipmatte dpt free satu kaler 💄 . taraaaa , nih laa kaler diaa 🥰
.
fara mix kan lipmatte sobella kaler mas ayu + rusty butterfly 🦋 . fara da fall in love plk main mix nd match ❤️
.
#sobellacosmetics #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellasolawa #sobellalovers #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellamelaka #sobellamurah #sobellaeyeshadow #sobellawonderblush #sobellakelantan #sobellawonderblush #sobellaviral #sobellajohor #sobellaviral #agentsobella #sobella5 #sobellaviral #cosmeticsurgery #cosmetico #cosmoprofbeauty

aip sape katee lipmatte sobella nih takleh nk mix each other ? 🙅🏻‍♀️ no no noooo .
.
nih bukti diaa . fara da try tauuu . beli 2 lipmatte dpt free satu kaler 💄 . taraaaa , nih laa kaler diaa 🥰
.
fara mix kan lipmatte sobella kaler mas ayu + rusty butterfly 🦋 . fara da fall in love plk main mix nd match ❤️
.
#sobellacosmetics #sobellalipmatte #sobella #sobellasquad #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellasolawa #sobellalovers #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellamelaka #sobellamurah #sobellaeyeshadow #sobellawonderblush #sobellakelantan #sobellawonderblush #sobellaviral #sobellajohor #sobellaviral #agentsobella #sobella5 #sobellaviral #cosmeticsurgery #cosmetico #cosmoprofbeauty
177 14 25 February, 2019

SOBELLA LIPMATTE FRIENDSHIP EDITION swatches @sobellacosmetics_hq @wnsyuhada_ semua ada 3 kaler which is My BFF, Partner In Crime dan Dear Bestie

malas nak cakap banyak lawa ke tak colour dia.. tengok sendiri hahahahaha #sobellalipmatte #sobella among my favs lipmatte out there.. Korang suka yang mana? komen down below 😘💕 #reupload #copyrightmusic #sobellasquad #sobellalovers

SOBELLA LIPMATTE FRIENDSHIP EDITION swatches @sobellacosmetics_hq @wnsyuhada_  semua ada 3 kaler which is My BFF, Partner In Crime dan Dear Bestie

malas nak cakap banyak lawa ke tak colour dia.. tengok sendiri hahahahaha #sobellalipmatte #sobella among my favs lipmatte out there.. Korang suka yang mana? komen down below 😘💕 #reupload #copyrightmusic #sobellasquad #sobellalovers
3,139 83 9 August, 2019